10η και 11η Έκθεση Γάτας

DSC04497.jpg

Παρακαλώ να μου τον τυλίξετε... :redface::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Διεθνής Εκθεση Γάτας 28/11 [πρώτη μέρα]

https://www.synthesis-photography.eu/fife2009b/

:)
πολυ ομορφες φωτο...ελπιζω στη δευτερη μερα να δω καπου και το Σεμελακι...
Σιγα μαρη,μπλε ταμπυ ειναι,πολλες γατουλες το εχουν!:P
Μου αρεσε πολυ μια φωτογραφια του Νικου απο τη βραβευση του Υο-Υο που μας κοιτας απο πισω μας με ενα βλεμμα που δειχνει ποσο χαρηκες με τη χαρα μας...:kiss:
καλα που δεν με τραβηξε τη στιγμη που τα εμπηξα στην απονομη του νεου εκτροφεα:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα εμπηξες και τοτε μαρη;Κι ελεγα ποιος εβρεξε το παρκε και γλιστραω.:lol:
Κι εγω συγκινηθηκα στο τελος,αλλα και οταν κρινονταν "δικα μας" γατακια.

Τα εμπηξες και τοτε μαρη;Κι ελεγα ποιος εβρεξε το παρκε και γλιστραω.:lol:
Κι εγω συγκινηθηκα στο τελος,αλλα και οταν κρινονταν "δικα μας" γατακια.
στη αγκαλια της αναστασιας εκλαιγα...
τα δικα μας γατακια...οπως το λες...

Γιουλη θυμάσαι που έλεγες ο δικός σου κρίνεται τώρα:lol:

Παιδια γινεται να γραφετε και τι ρατσα ειναι το καθενα για μας που δεν πηγαμε στην εκθεση?Μερικες φωτο τις κλεβω:P και φτιαχνω αλμπουμ στο facebook και βαζω λεζαντες τις ρατσες τους και τα ονοματα τους!:D

DSC04497.jpg

Παρακαλώ να μου τον τυλίξετε... :redface::lol:

ε μα δεν σε προκαλει???:lol::lol:

καλα που δεν με τραβηξε τη στιγμη που τα εμπηξα στην απονομη του νεου εκτροφεα:redface:

συγνωμη αλλα εγινε απονομη?εγω απλα καταλαβα οτι εχασα το δωσιμο των χαρτιων απο την Φωτεινη στην Δωρα..
εχασα τετοιο πραγμα???:blink::blink:

Παιδια γινεται να γραφετε και τι ρατσα ειναι το καθενα για μας που δεν πηγαμε στην εκθεση?Μερικες φωτο τις κλεβω:P και φτιαχνω αλμπουμ στο facebook και βαζω λεζαντες τις ρατσες τους και τα ονοματα τους!:D

αυτο ειναι ragdoll παντως και πες μου οτι δεν σου ερχεται να το φας...:happy::happy:

αυτο ειναι ragdoll παντως και πες μου οτι δεν σου ερχεται να το φας...:happy::happy:
Πρωτη φορα την ακουω τη ρατσα! Ειναι κουκλακι ζωγραφιστο!!!:inlove:

αχ ειναι πολυ συγκινητικο...μου ρθε να βαλω τα κλαματα με τις απονομες .
θελω να δω και τη Σεμελη...
επρεπε να ειχαμε κ μια φωτο που "τα εμπηξες" Γιουλη!!:P θα εκλαιγα κ εγω για συμπαρασταση!!!
συγχαρητηρια σε ολους...στους ιδιοκτητες...στα ιδια τα γατια....στους διοργανωτες...
και σε οσους λατρευουν αυτα τα υπεροχα πλασματα που λεγονται ΓΑΤΕΣ!

επιτελους ανεβασα καποιες απο την εκθεση!!

το πιπινι σε χρωμα επιπλι..
A.jpg

DSC04518.jpg

ο προγουλιας!!
DSC04496.jpg

ο κουκλος:
DSC04497.jpg

DSC04500.jpg

DSC04503.jpg
Εγω δε μπορω να τις δω τις φωτο...:hmm::hmm::hmm:

Δωρα...δεν ντρεπεσαι να φορας κραγιον στην Ηλενια???!!!!:lol::lol:
αχ ειναι μια κουκλα! σα να φοραει κραγιον στο κατω χειλακι της!!!
καλα δεν την ζουλας ολη την ωρα??:P

Γιουλη θυμάσαι που έλεγες ο δικός σου κρίνεται τώρα:lol:
αφου ο δικος σου κρινοταν? τι να πω δηλαδη?:lol:
παντως δεν ειναι Μαιην Κουν:lol::lol:
αχ ειναι πολυ συγκινητικο...μου ρθε να βαλω τα κλαματα με τις απονομες .
θελω να δω και τη Σεμελη...
επρεπε να ειχαμε κ μια φωτο που "τα εμπηξες" Γιουλη!!:P θα εκλαιγα κ εγω για συμπαρασταση!!!
συγχαρητηρια σε ολους...στους ιδιοκτητες...στα ιδια τα γατια....στους διοργανωτες...
και σε οσους λατρευουν αυτα τα υπεροχα πλασματα που λεγονται ΓΑΤΕΣ!
θα σου στειλω φωτο special edition made for Marikaity:rolleyes::D

Αυτοκαθαρισμος πριν τη κριση:lol:

Συνημμένα

• untitled 2.jpg
    untitled 2.jpg
    39,4 KB · Εμφανίσεις: 110
ενα χαδακι απο τη μαμα με το το αγορι που κοιμαται Garfield:P

attachment.php

Συνημμένα

• untitled 14.jpg
    untitled 14.jpg
    38,5 KB · Εμφανίσεις: 138
είναι δυνατόν να μη θυμάμαι αυτό το κουκλί;;;;:redface::confused:

ντροπή μου :redface:

επισης, ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ με τις σκηνές prοplan
σελω κι εγώ:redface:

εγω τις ξεχωριζω καλα αλλα μπερδευω λιγο τα ραγκντολ με τα μπιρμαν. μοιαζουν εξωτερικα αλλα τελικα τα μπιρμαν ειναι πιο ηρεμα απο τα ραγκντολ.
παντως και ειναι πανεμορφα και τα δυο.
εγω εχω τρελα με τον σεβαστιαν-μειν κουν , ραγκντολ-ωκεανος, Σεμελη-μπιρμαν
γιογιο-νορβηγικου...και....
τον ΕΛΝΤΡΝΑΤ-αδεσποτο που τον υιοθετησαν. μηπως ξερετε ποιος? το λατρεψα αυτο το γατι...ημουν ετοιμη να τον χωσω στη τσαντα μου και να φυγω...:P
βασικα τρελενομαι για τα γατια που καθονται σε αγκαλιες και χαδια...
ο δικος μου δεν πολυ καθεται κ εχω αχτι!!!

Δωρα...δεν ντρεπεσαι να φορας κραγιον στην Ηλενια???!!!!:lol::lol:
αχ ειναι μια κουκλα! σα να φοραει κραγιον στο κατω χειλακι της!!!
καλα δεν την ζουλας ολη την ωρα??:P
Ετσι διχρωμο ειναι και το κατω χειλακι του Yogi.:rolleyes:
Ευχαριστω!Δεν την εχω μαζι μου για να τη ζουλαω ακομα...:(

εγω τις ξεχωριζω καλα αλλα μπερδευω λιγο τα ραγκντολ με τα μπιρμαν. μοιαζουν εξωτερικα αλλα τελικα τα μπιρμαν ειναι πιο ηρεμα απο τα ραγκντολ.
παντως και ειναι πανεμορφα και τα δυο.
εγω εχω τρελα με τον σεβαστιαν-μειν κουν , ραγκντολ-ωκεανος, Σεμελη-μπιρμαν
γιογιο-νορβηγικου...και....
τον ΕΛΝΤΡΝΑΤ-αδεσποτο που τον υιοθετησαν. μηπως ξερετε ποιος? το λατρεψα αυτο το γατι...ημουν ετοιμη να τον χωσω στη τσαντα μου και να φυγω...:P
βασικα τρελενομαι για τα γατια που καθονται σε αγκαλιες και χαδια...
ο δικος μου δεν πολυ καθεται κ εχω αχτι!!!
Και τα δυο ειναι ηρεμοι χαρακτηρες ;)
καμια τους βγαινει λιγο το Σιαμ στα δικα μας κι εχουμε μερικα δειγματα γκρινιας:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back