Melini
Διάσημο μέλος
Παρακαλώ να μου τον τυλίξετε...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
πολυ ομορφες φωτο...ελπιζω στη δευτερη μερα να δω καπου και το Σεμελακι...
καλα που δεν με τραβηξε τη στιγμη που τα εμπηξα στην απονομη του νεου εκτροφεαΣιγα μαρη,μπλε ταμπυ ειναι,πολλες γατουλες το εχουν!
Μου αρεσε πολυ μια φωτογραφια του Νικου απο τη βραβευση του Υο-Υο που μας κοιτας απο πισω μας με ενα βλεμμα που δειχνει ποσο χαρηκες με τη χαρα μας...:kiss:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Κι εγω συγκινηθηκα στο τελος,αλλα και οταν κρινονταν "δικα μας" γατακια.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
στη αγκαλια της αναστασιας εκλαιγα...Τα εμπηξες και τοτε μαρη;Κι ελεγα ποιος εβρεξε το παρκε και γλιστραω.
Κι εγω συγκινηθηκα στο τελος,αλλα και οταν κρινονταν "δικα μας" γατακια.
τα δικα μας γατακια...οπως το λες...
elvenstar
Επιφανές μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Παιδια γινεται να γραφετε και τι ρατσα ειναι το καθενα για μας που δεν πηγαμε στην εκθεση?Μερικες φωτο τις κλεβω
και φτιαχνω αλμπουμ στο facebook και βαζω λεζαντες τις ρατσες τους και τα ονοματα τους!
Luna
Περιβόητο μέλος
![]()
Παρακαλώ να μου τον τυλίξετε...![]()
ε μα δεν σε προκαλει???

καλα που δεν με τραβηξε τη στιγμη που τα εμπηξα στην απονομη του νεου εκτροφεα![]()
συγνωμη αλλα εγινε απονομη?εγω απλα καταλαβα οτι εχασα το δωσιμο των χαρτιων απο την Φωτεινη στην Δωρα..
εχασα τετοιο πραγμα???

Luna
Περιβόητο μέλος
Παιδια γινεται να γραφετε και τι ρατσα ειναι το καθενα για μας που δεν πηγαμε στην εκθεση?Μερικες φωτο τις κλεβωκαι φτιαχνω αλμπουμ στο facebook και βαζω λεζαντες τις ρατσες τους και τα ονοματα τους!
![]()
αυτο ειναι ragdoll παντως και πες μου οτι δεν σου ερχεται να το φας...

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Πρωτη φορα την ακουω τη ρατσα! Ειναι κουκλακι ζωγραφιστο!!!αυτο ειναι ragdoll παντως και πες μου οτι δεν σου ερχεται να το φας...![]()

marikaity
Νεοφερμένο μέλος
θελω να δω και τη Σεμελη...
επρεπε να ειχαμε κ μια φωτο που "τα εμπηξες" Γιουλη!!
θα εκλαιγα κ εγω για συμπαρασταση!!!συγχαρητηρια σε ολους...στους ιδιοκτητες...στα ιδια τα γατια....στους διοργανωτες...
και σε οσους λατρευουν αυτα τα υπεροχα πλασματα που λεγονται ΓΑΤΕΣ!
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Εγω δε μπορω να τις δω τις φωτο...επιτελους ανεβασα καποιες απο την εκθεση!!
το πιπινι σε χρωμα επιπλι..
![]()
![]()
ο προγουλιας!!
![]()
ο κουκλος:
![]()
![]()
![]()

marikaity
Νεοφερμένο μέλος

αχ ειναι μια κουκλα! σα να φοραει κραγιον στο κατω χειλακι της!!!
καλα δεν την ζουλας ολη την ωρα??

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αφου ο δικος σου κρινοταν? τι να πω δηλαδη?Γιουλη θυμάσαι που έλεγες ο δικός σου κρίνεται τώρα![]()

παντως δεν ειναι Μαιην ΚουνΠαιδια γινεται να γραφετε και τι ρατσα ειναι το καθενα για μας που δεν πηγαμε στην εκθεση?Μερικες φωτο τις κλεβωκαι φτιαχνω αλμπουμ στο facebook και βαζω λεζαντες τις ρατσες τους και τα ονοματα τους!
![]()

θα σου στειλω φωτο special edition made for Marikaityαχ ειναι πολυ συγκινητικο...μου ρθε να βαλω τα κλαματα με τις απονομες .
θελω να δω και τη Σεμελη...
επρεπε να ειχαμε κ μια φωτο που "τα εμπηξες" Γιουλη!!θα εκλαιγα κ εγω για συμπαρασταση!!!
συγχαρητηρια σε ολους...στους ιδιοκτητες...στα ιδια τα γατια....στους διοργανωτες...
και σε οσους λατρευουν αυτα τα υπεροχα πλασματα που λεγονται ΓΑΤΕΣ!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
zanin
Διάσημο μέλος
είναι δυνατόν να μη θυμάμαι αυτό το κουκλί;;;;

ντροπή μου

επισης, ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ με τις σκηνές prοplan
σελω κι εγώ

kounelaki
Περιβόητο μέλος
παντως δεν ειναι Μαιην Κουν![]()

Ε τι να κανω τα μπερδευω!
marikaity
Νεοφερμένο μέλος
παντως και ειναι πανεμορφα και τα δυο.
εγω εχω τρελα με τον σεβαστιαν-μειν κουν , ραγκντολ-ωκεανος, Σεμελη-μπιρμαν
γιογιο-νορβηγικου...και....
τον ΕΛΝΤΡΝΑΤ-αδεσποτο που τον υιοθετησαν. μηπως ξερετε ποιος? το λατρεψα αυτο το γατι...ημουν ετοιμη να τον χωσω στη τσαντα μου και να φυγω...

βασικα τρελενομαι για τα γατια που καθονται σε αγκαλιες και χαδια...
ο δικος μου δεν πολυ καθεται κ εχω αχτι!!!
moukelis
Επιφανές μέλος
Ετσι διχρωμο ειναι και το κατω χειλακι του Yogi.Δωρα...δεν ντρεπεσαι να φορας κραγιον στην Ηλενια???!!!!
αχ ειναι μια κουκλα! σα να φοραει κραγιον στο κατω χειλακι της!!!
καλα δεν την ζουλας ολη την ωρα??![]()

Ευχαριστω!Δεν την εχω μαζι μου για να τη ζουλαω ακομα...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Και τα δυο ειναι ηρεμοι χαρακτηρεςεγω τις ξεχωριζω καλα αλλα μπερδευω λιγο τα ραγκντολ με τα μπιρμαν. μοιαζουν εξωτερικα αλλα τελικα τα μπιρμαν ειναι πιο ηρεμα απο τα ραγκντολ.
παντως και ειναι πανεμορφα και τα δυο.
εγω εχω τρελα με τον σεβαστιαν-μειν κουν , ραγκντολ-ωκεανος, Σεμελη-μπιρμαν
γιογιο-νορβηγικου...και....
τον ΕΛΝΤΡΝΑΤ-αδεσποτο που τον υιοθετησαν. μηπως ξερετε ποιος? το λατρεψα αυτο το γατι...ημουν ετοιμη να τον χωσω στη τσαντα μου και να φυγω...
βασικα τρελενομαι για τα γατια που καθονται σε αγκαλιες και χαδια...
ο δικος μου δεν πολυ καθεται κ εχω αχτι!!!

καμια τους βγαινει λιγο το Σιαμ στα δικα μας κι εχουμε μερικα δειγματα γκρινιας

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool