10η και 11η Έκθεση Γάτας

Η αυτοί στερούνται έμπνευσης, οι εμείς έχουμε σούπερ όμορφους άντρακλες!!!!:P:P:lol:
τι λες παιδι μου?? ο sexy γατος ειναι που εμπνεει:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μαρη Δωρα! καλα το εβλεπα εγω και με κοροιδευατε:lol:
Είδες Γιούλη μου αμέσως να σε αποπάρουν...τσκ,τσκ,τσκ:down:
:P:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οχι δεν τον χουφτωσε τον δικο μου,τον φιλησε ομως.
Αυτος δεν ηταν που ειδε και το Manu για να διαλεξει ποιον ηθελε για NOM;

Yeap!!!αυτός ήταν...;)

Καλέ εγώ δεν τα βγαζα τα γράμματα αρχικα, η εκτροφέας που ήταν δίπλα μας το είδε και γέλαγε...Μετά το είδα και εγώ (η ξανθιά η τσουπωτή το έγραψε)....Ο άλλος μας εγραψε excellent presentation...που τη είδε δεν ξέρω....:confused::hmm::P

μα ειναι τοσο γλυκο και χαριτωμενο που δεν μπορεις να πεις κατι κακο..:rolleyes::rolleyes:

Γιαννουκο να δεις το Μορφουλη τι ομορφος χοντρος εχει γινει!! :up:το αφηνω να παχυνει το θρεφταρι μου γιατι κατα το Γεναρι θα πεσει παλι δουλεια:redface::lol::lol:
θα κανω Βιρμανομανιακων συναντηση...αυστηρα ομως σε Βιρμανοπαλαβους...θα ερθεις ε? :Dοι Βιρμανοπαλαβοι εσυ και η Αναστα:D

οταν ειδα τις φωτογραφιες που εβγαλε το Δωρι μου τρεξανε τα σαλια λιγακι..:blink::blink:
τον Γεναρη θα πεσει??δεν παιζει να γινει νωριτερα????εχει και προγραμμα η Σεμέλη??(δεν μπορει να ειναι τοσο τελεια..)
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΩ!!!!χανω εγω τετοια!!:lol::up::up::up:

μα ειναι τοσο γλυκο και χαριτωμενο που δεν μπορεις να πεις κατι κακο..:rolleyes::rolleyes:

οταν ειδα τις φωτογραφιες που εβγαλε το Δωρι μου τρεξανε τα σαλια λιγακι..:blink::blink:
τον Γεναρη θα πεσει??δεν παιζει να γινει νωριτερα????εχει και προγραμμα η Σεμέλη??(δεν μπορει να ειναι τοσο τελεια..)
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΩ!!!!χανω εγω τετοια!!:lol::up::up::up:
:lol:φανταζομαι το Γεναρη...δεν ξερω σιγουρα:hmm::P
για να ειμαι ειλικρινης οταν θα ερθει η ωρα θα ζευγσρωσει αρχικα με τον υπεροχο Πλατωνα:inlove:αποφαση Καταλινων...μετα αν πανε ολα καλα παμε για Μορφεα:rolleyes:

Συνημμένα

• IMG_0029.jpg
    IMG_0029.jpg
    113,5 KB · Εμφανίσεις: 30
:lol:φανταζομαι το Γεναρη...δεν ξερω σιγουρα:hmm::P
για να ειμαι ειλικρινης οταν θα ερθει η ωρα θα ζευγσρωσει αρχικα με τον υπεροχο Πλατωνα:inlove:αποφαση Καταλινων...μετα αν πανε ολα καλα παμε για Μορφεα:rolleyes:

Σοβαρα μιλας???
δεν θα ειναι ο Μορφεας????ο Πλατωνας τινος ειναι???:blink::blink:
και ο Μορφεας τι θα κανει το γλυκο μου?αμαμιτος θα μεινει???:blink::blink:

Αυτος ειναι ο Πλατωνας Γιουλη;Εχει κανει πολυ ωραια μασκα!

Αυτος ειναι ο Πλατωνας Γιουλη;Εχει κανει πολυ ωραια μασκα!
ναι... οι γαλλοι εχουν μεγαλες Βιρμανες με εντονες μασκες;):)

Ειναι τοσο μυτερη η φατσουλα του οσο δειχνει;

Α στο καλό,γέλασα πάλι:lol: Δώρα όπως καταλαβαίνεις,την επόμενη φορά που θα πετύχω εσένα και τον αρκούδο μαζί,θα σας φάω και τους δύο:P Και μετά θα κάτσω στη γωνία να σας χωνέψω ωσάν πύθονας:D:lol: (ορθογραφία πάλι...:redface::lol:)

Εγώ στην έκθεση γνώρισα τον υπέροχο Ζούκοφ :D:D
Τον χάιδεψα, τον χούφτωσα, τον πήρα αγκαλιά, τρίψαμε τις μουσούδες μας :up: πολύ ωραίος γάτος :)

Κόρη μου ο Ζούκοφ ...ποιός είναι ;;;;:hmm::hmm::hmm:

Κόρη μου ο Ζούκοφ ...ποιός είναι ;;;;:hmm::hmm::hmm:
νομιζω ενας πανεμορφος αδυνατος μπλε τριγωνομουρης Ρωσος στην εκθεση:rolleyes:

Ξέρετε ποιά ονόματα είχαν ο Αβησσυνός και ο Βεγγάλος;;;:hmm:
Τα έχω ερωτευτεί αυτά τα γατιά....:inlove::inlove::redface:
Ακόμη δεν μπορώ να καταλήξω ποιό μου άρεσε περισσότερο...;)
Ξέρετε ποιές διακρίσεις πήραν;; :)

τον Βεγγαλης τον ελεγαν charming...:P:P
τον αλλον δεν το θυμαμαι!!!:(

Κοριτσια η Φλαφυ ειναι αυτη;:hmm:
015-4.jpg

Παρτε κι ενα σφιγγακι που εχω προχειρο...
014-4.jpg

Ξέρετε ποιά ονόματα είχαν ο Αβησσυνός και ο Βεγγάλος;;;:hmm:
Τα έχω ερωτευτεί αυτά τα γατιά....:inlove::inlove::redface:
Ακόμη δεν μπορώ να καταλήξω ποιό μου άρεσε περισσότερο...;)
Ξέρετε ποιές διακρίσεις πήραν;; :)
Τον Αβυσσηνό τον λένε Σοσέ, το πρώτο Σ παχύ. Ρώτησα το αφεντικό του!

δεν μου αρεσουν τα κοψα γατια...μου αρεσουν τα ξενερωτα κοντοχοντρα λεμε:lol:
+ τα Νορβηγοσιβηρικα:rolleyes:

Στις περισσοτερες αυτα αρεσουν γιατι εχουν τσιτσι για χουφτωμα!!!:lol::lol::lol:
Για τον αβησσυνιας ομως εκανα μια εξαιρεση.:happy:

Στις περισσοτερες αυτα αρεσουν γιατι εχουν τσιτσι για χουφτωμα!!!:lol::lol::lol:
Για τον αβησσυνιας ομως εκανα μια εξαιρεση.:happy:

παιδια και εγω....μα...εκτος των αλλων...αυτο το αβησσυνιας...ειχε και μια απιστευτη γλυκεια και πανεξυπνη φατσουλα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:...με τιποτα δεν γινοταν να του αντισταθεις!!!!!:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back