ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.201 04-12-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Η αυτοί στερούνται έμπνευσης, οι εμείς έχουμε σούπερ όμορφους άντρακλες!!!! Click για ανάπτυξη... τι λες παιδι μου?? ο sexy γατος ειναι που εμπνεει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:22 Η arfic έγραψε: #1.202 04-12-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρη Δωρα! καλα το εβλεπα εγω και με κοροιδευατε Click για ανάπτυξη... Είδες Γιούλη μου αμέσως να σε αποπάρουν...τσκ,τσκ,τσκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:22 Η moukelis έγραψε: #1.203 04-12-09 14:22 Οχι δεν τον χουφτωσε τον δικο μου,τον φιλησε ομως. Αυτος δεν ηταν που ειδε και το Manu για να διαλεξει ποιον ηθελε για NOM; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:23 Η arfic έγραψε: #1.204 04-12-09 14:23 Yeap!!!αυτός ήταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:25 Η Luna έγραψε: #1.205 04-12-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Καλέ εγώ δεν τα βγαζα τα γράμματα αρχικα, η εκτροφέας που ήταν δίπλα μας το είδε και γέλαγε...Μετά το είδα και εγώ (η ξανθιά η τσουπωτή το έγραψε)....Ο άλλος μας εγραψε excellent presentation...που τη είδε δεν ξέρω.... Click για ανάπτυξη... μα ειναι τοσο γλυκο και χαριτωμενο που δεν μπορεις να πεις κατι κακο.. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιαννουκο να δεις το Μορφουλη τι ομορφος χοντρος εχει γινει!! το αφηνω να παχυνει το θρεφταρι μου γιατι κατα το Γεναρι θα πεσει παλι δουλεια θα κανω Βιρμανομανιακων συναντηση...αυστηρα ομως σε Βιρμανοπαλαβους...θα ερθεις ε? οι Βιρμανοπαλαβοι εσυ και η Αναστα Click για ανάπτυξη... οταν ειδα τις φωτογραφιες που εβγαλε το Δωρι μου τρεξανε τα σαλια λιγακι.. τον Γεναρη θα πεσει??δεν παιζει να γινει νωριτερα????εχει και προγραμμα η Σεμέλη??(δεν μπορει να ειναι τοσο τελεια..) ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΩ!!!!χανω εγω τετοια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.206 04-12-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μα ειναι τοσο γλυκο και χαριτωμενο που δεν μπορεις να πεις κατι κακο.. οταν ειδα τις φωτογραφιες που εβγαλε το Δωρι μου τρεξανε τα σαλια λιγακι.. τον Γεναρη θα πεσει??δεν παιζει να γινει νωριτερα????εχει και προγραμμα η Σεμέλη??(δεν μπορει να ειναι τοσο τελεια..) ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΩ!!!!χανω εγω τετοια!! Click για ανάπτυξη... φανταζομαι το Γεναρη...δεν ξερω σιγουρα για να ειμαι ειλικρινης οταν θα ερθει η ωρα θα ζευγσρωσει αρχικα με τον υπεροχο Πλατωνααποφαση Καταλινων...μετα αν πανε ολα καλα παμε για Μορφεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0029.jpg 113,5 KB · Εμφανίσεις: 42 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:28 Η Luna έγραψε: #1.207 04-12-09 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φανταζομαι το Γεναρη...δεν ξερω σιγουρα για να ειμαι ειλικρινης οταν θα ερθει η ωρα θα ζευγσρωσει αρχικα με τον υπεροχο Πλατωνααποφαση Καταλινων...μετα αν πανε ολα καλα παμε για Μορφεα Click για ανάπτυξη... Σοβαρα μιλας??? δεν θα ειναι ο Μορφεας????ο Πλατωνας τινος ειναι??? και ο Μορφεας τι θα κανει το γλυκο μου?αμαμιτος θα μεινει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:09 Η moukelis έγραψε: #1.208 04-12-09 16:09 Αυτος ειναι ο Πλατωνας Γιουλη;Εχει κανει πολυ ωραια μασκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.209 04-12-09 17:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτος ειναι ο Πλατωνας Γιουλη;Εχει κανει πολυ ωραια μασκα! Click για ανάπτυξη... ναι... οι γαλλοι εχουν μεγαλες Βιρμανες με εντονες μασκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:28 Η moukelis έγραψε: #1.210 04-12-09 17:28 Ειναι τοσο μυτερη η φατσουλα του οσο δειχνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:11 Η bunny έγραψε: #1.211 04-12-09 20:11 Α στο καλό,γέλασα πάλι Δώρα όπως καταλαβαίνεις,την επόμενη φορά που θα πετύχω εσένα και τον αρκούδο μαζί,θα σας φάω και τους δύο Και μετά θα κάτσω στη γωνία να σας χωνέψω ωσάν πύθονας (ορθογραφία πάλι...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.212 04-12-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι τοσο μυτερη η φατσουλα του οσο δειχνει; Click για ανάπτυξη... οχι οχι...ειναι στρογγυλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:11 Η Μυρτω4038: #1.213 04-12-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ στην έκθεση γνώρισα τον υπέροχο Ζούκοφ Τον χάιδεψα, τον χούφτωσα, τον πήρα αγκαλιά, τρίψαμε τις μουσούδες μας πολύ ωραίος γάτος Click για ανάπτυξη... Κόρη μου ο Ζούκοφ ...ποιός είναι ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.214 04-12-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κόρη μου ο Ζούκοφ ...ποιός είναι ;;;; Click για ανάπτυξη... νομιζω ενας πανεμορφος αδυνατος μπλε τριγωνομουρης Ρωσος στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:28 Η Μυρτω4038: #1.215 04-12-09 23:28 Ξέρετε ποιά ονόματα είχαν ο Αβησσυνός και ο Βεγγάλος;;; Τα έχω ερωτευτεί αυτά τα γατιά.... Ακόμη δεν μπορώ να καταλήξω ποιό μου άρεσε περισσότερο... Ξέρετε ποιές διακρίσεις πήραν;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:55 Η Luna έγραψε: #1.216 04-12-09 23:55 τον Βεγγαλης τον ελεγαν charming... τον αλλον δεν το θυμαμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:45 Η Nonika έγραψε: #1.217 05-12-09 00:45 Κοριτσια η Φλαφυ ειναι αυτη; Παρτε κι ενα σφιγγακι που εχω προχειρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:58 Η Zbeebz έγραψε: #1.218 05-12-09 00:58 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ξέρετε ποιά ονόματα είχαν ο Αβησσυνός και ο Βεγγάλος;;; Τα έχω ερωτευτεί αυτά τα γατιά.... Ακόμη δεν μπορώ να καταλήξω ποιό μου άρεσε περισσότερο... Ξέρετε ποιές διακρίσεις πήραν;; Click για ανάπτυξη... Τον Αβυσσηνό τον λένε Σοσέ, το πρώτο Σ παχύ. Ρώτησα το αφεντικό του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:05 Η Nonika έγραψε: #1.219 05-12-09 01:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν μου αρεσουν τα κοψα γατια...μου αρεσουν τα ξενερωτα κοντοχοντρα λεμε + τα Νορβηγοσιβηρικα Click για ανάπτυξη... Στις περισσοτερες αυτα αρεσουν γιατι εχουν τσιτσι για χουφτωμα!!! Για τον αβησσυνιας ομως εκανα μια εξαιρεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:37 Η Πουπουλίνα: #1.220 05-12-09 01:37 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Στις περισσοτερες αυτα αρεσουν γιατι εχουν τσιτσι για χουφτωμα!!! Για τον αβησσυνιας ομως εκανα μια εξαιρεση. Click για ανάπτυξη... παιδια και εγω....μα...εκτος των αλλων...αυτο το αβησσυνιας...ειχε και μια απιστευτη γλυκεια και πανεξυπνη φατσουλα......με τιποτα δεν γινοταν να του αντισταθεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 64 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από arfic: Η αυτοί στερούνται έμπνευσης, οι εμείς έχουμε σούπερ όμορφους άντρακλες!!!! Click για ανάπτυξη... τι λες παιδι μου?? ο sexy γατος ειναι που εμπνεει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:22 Η arfic έγραψε: #1.202 04-12-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρη Δωρα! καλα το εβλεπα εγω και με κοροιδευατε Click για ανάπτυξη... Είδες Γιούλη μου αμέσως να σε αποπάρουν...τσκ,τσκ,τσκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:22 Η moukelis έγραψε: #1.203 04-12-09 14:22 Οχι δεν τον χουφτωσε τον δικο μου,τον φιλησε ομως. Αυτος δεν ηταν που ειδε και το Manu για να διαλεξει ποιον ηθελε για NOM; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:23 Η arfic έγραψε: #1.204 04-12-09 14:23 Yeap!!!αυτός ήταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:25 Η Luna έγραψε: #1.205 04-12-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Καλέ εγώ δεν τα βγαζα τα γράμματα αρχικα, η εκτροφέας που ήταν δίπλα μας το είδε και γέλαγε...Μετά το είδα και εγώ (η ξανθιά η τσουπωτή το έγραψε)....Ο άλλος μας εγραψε excellent presentation...που τη είδε δεν ξέρω.... Click για ανάπτυξη... μα ειναι τοσο γλυκο και χαριτωμενο που δεν μπορεις να πεις κατι κακο.. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιαννουκο να δεις το Μορφουλη τι ομορφος χοντρος εχει γινει!! το αφηνω να παχυνει το θρεφταρι μου γιατι κατα το Γεναρι θα πεσει παλι δουλεια θα κανω Βιρμανομανιακων συναντηση...αυστηρα ομως σε Βιρμανοπαλαβους...θα ερθεις ε? οι Βιρμανοπαλαβοι εσυ και η Αναστα Click για ανάπτυξη... οταν ειδα τις φωτογραφιες που εβγαλε το Δωρι μου τρεξανε τα σαλια λιγακι.. τον Γεναρη θα πεσει??δεν παιζει να γινει νωριτερα????εχει και προγραμμα η Σεμέλη??(δεν μπορει να ειναι τοσο τελεια..) ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΩ!!!!χανω εγω τετοια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.206 04-12-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μα ειναι τοσο γλυκο και χαριτωμενο που δεν μπορεις να πεις κατι κακο.. οταν ειδα τις φωτογραφιες που εβγαλε το Δωρι μου τρεξανε τα σαλια λιγακι.. τον Γεναρη θα πεσει??δεν παιζει να γινει νωριτερα????εχει και προγραμμα η Σεμέλη??(δεν μπορει να ειναι τοσο τελεια..) ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΩ!!!!χανω εγω τετοια!! Click για ανάπτυξη... φανταζομαι το Γεναρη...δεν ξερω σιγουρα για να ειμαι ειλικρινης οταν θα ερθει η ωρα θα ζευγσρωσει αρχικα με τον υπεροχο Πλατωνααποφαση Καταλινων...μετα αν πανε ολα καλα παμε για Μορφεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0029.jpg 113,5 KB · Εμφανίσεις: 42 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:28 Η Luna έγραψε: #1.207 04-12-09 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φανταζομαι το Γεναρη...δεν ξερω σιγουρα για να ειμαι ειλικρινης οταν θα ερθει η ωρα θα ζευγσρωσει αρχικα με τον υπεροχο Πλατωνααποφαση Καταλινων...μετα αν πανε ολα καλα παμε για Μορφεα Click για ανάπτυξη... Σοβαρα μιλας??? δεν θα ειναι ο Μορφεας????ο Πλατωνας τινος ειναι??? και ο Μορφεας τι θα κανει το γλυκο μου?αμαμιτος θα μεινει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:09 Η moukelis έγραψε: #1.208 04-12-09 16:09 Αυτος ειναι ο Πλατωνας Γιουλη;Εχει κανει πολυ ωραια μασκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.209 04-12-09 17:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτος ειναι ο Πλατωνας Γιουλη;Εχει κανει πολυ ωραια μασκα! Click για ανάπτυξη... ναι... οι γαλλοι εχουν μεγαλες Βιρμανες με εντονες μασκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:28 Η moukelis έγραψε: #1.210 04-12-09 17:28 Ειναι τοσο μυτερη η φατσουλα του οσο δειχνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:11 Η bunny έγραψε: #1.211 04-12-09 20:11 Α στο καλό,γέλασα πάλι Δώρα όπως καταλαβαίνεις,την επόμενη φορά που θα πετύχω εσένα και τον αρκούδο μαζί,θα σας φάω και τους δύο Και μετά θα κάτσω στη γωνία να σας χωνέψω ωσάν πύθονας (ορθογραφία πάλι...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.212 04-12-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι τοσο μυτερη η φατσουλα του οσο δειχνει; Click για ανάπτυξη... οχι οχι...ειναι στρογγυλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:11 Η Μυρτω4038: #1.213 04-12-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ στην έκθεση γνώρισα τον υπέροχο Ζούκοφ Τον χάιδεψα, τον χούφτωσα, τον πήρα αγκαλιά, τρίψαμε τις μουσούδες μας πολύ ωραίος γάτος Click για ανάπτυξη... Κόρη μου ο Ζούκοφ ...ποιός είναι ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.214 04-12-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κόρη μου ο Ζούκοφ ...ποιός είναι ;;;; Click για ανάπτυξη... νομιζω ενας πανεμορφος αδυνατος μπλε τριγωνομουρης Ρωσος στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:28 Η Μυρτω4038: #1.215 04-12-09 23:28 Ξέρετε ποιά ονόματα είχαν ο Αβησσυνός και ο Βεγγάλος;;; Τα έχω ερωτευτεί αυτά τα γατιά.... Ακόμη δεν μπορώ να καταλήξω ποιό μου άρεσε περισσότερο... Ξέρετε ποιές διακρίσεις πήραν;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:55 Η Luna έγραψε: #1.216 04-12-09 23:55 τον Βεγγαλης τον ελεγαν charming... τον αλλον δεν το θυμαμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:45 Η Nonika έγραψε: #1.217 05-12-09 00:45 Κοριτσια η Φλαφυ ειναι αυτη; Παρτε κι ενα σφιγγακι που εχω προχειρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:58 Η Zbeebz έγραψε: #1.218 05-12-09 00:58 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ξέρετε ποιά ονόματα είχαν ο Αβησσυνός και ο Βεγγάλος;;; Τα έχω ερωτευτεί αυτά τα γατιά.... Ακόμη δεν μπορώ να καταλήξω ποιό μου άρεσε περισσότερο... Ξέρετε ποιές διακρίσεις πήραν;; Click για ανάπτυξη... Τον Αβυσσηνό τον λένε Σοσέ, το πρώτο Σ παχύ. Ρώτησα το αφεντικό του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:05 Η Nonika έγραψε: #1.219 05-12-09 01:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν μου αρεσουν τα κοψα γατια...μου αρεσουν τα ξενερωτα κοντοχοντρα λεμε + τα Νορβηγοσιβηρικα Click για ανάπτυξη... Στις περισσοτερες αυτα αρεσουν γιατι εχουν τσιτσι για χουφτωμα!!! Για τον αβησσυνιας ομως εκανα μια εξαιρεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:37 Η Πουπουλίνα: #1.220 05-12-09 01:37 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Στις περισσοτερες αυτα αρεσουν γιατι εχουν τσιτσι για χουφτωμα!!! Για τον αβησσυνιας ομως εκανα μια εξαιρεση. Click για ανάπτυξη... παιδια και εγω....μα...εκτος των αλλων...αυτο το αβησσυνιας...ειχε και μια απιστευτη γλυκεια και πανεξυπνη φατσουλα......με τιποτα δεν γινοταν να του αντισταθεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 64 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρη Δωρα! καλα το εβλεπα εγω και με κοροιδευατε Click για ανάπτυξη... Είδες Γιούλη μου αμέσως να σε αποπάρουν...τσκ,τσκ,τσκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:22 Η moukelis έγραψε: #1.203 04-12-09 14:22 Οχι δεν τον χουφτωσε τον δικο μου,τον φιλησε ομως. Αυτος δεν ηταν που ειδε και το Manu για να διαλεξει ποιον ηθελε για NOM; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:23 Η arfic έγραψε: #1.204 04-12-09 14:23 Yeap!!!αυτός ήταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:25 Η Luna έγραψε: #1.205 04-12-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Καλέ εγώ δεν τα βγαζα τα γράμματα αρχικα, η εκτροφέας που ήταν δίπλα μας το είδε και γέλαγε...Μετά το είδα και εγώ (η ξανθιά η τσουπωτή το έγραψε)....Ο άλλος μας εγραψε excellent presentation...που τη είδε δεν ξέρω.... Click για ανάπτυξη... μα ειναι τοσο γλυκο και χαριτωμενο που δεν μπορεις να πεις κατι κακο.. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιαννουκο να δεις το Μορφουλη τι ομορφος χοντρος εχει γινει!! το αφηνω να παχυνει το θρεφταρι μου γιατι κατα το Γεναρι θα πεσει παλι δουλεια θα κανω Βιρμανομανιακων συναντηση...αυστηρα ομως σε Βιρμανοπαλαβους...θα ερθεις ε? οι Βιρμανοπαλαβοι εσυ και η Αναστα Click για ανάπτυξη... οταν ειδα τις φωτογραφιες που εβγαλε το Δωρι μου τρεξανε τα σαλια λιγακι.. τον Γεναρη θα πεσει??δεν παιζει να γινει νωριτερα????εχει και προγραμμα η Σεμέλη??(δεν μπορει να ειναι τοσο τελεια..) ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΩ!!!!χανω εγω τετοια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.206 04-12-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μα ειναι τοσο γλυκο και χαριτωμενο που δεν μπορεις να πεις κατι κακο.. οταν ειδα τις φωτογραφιες που εβγαλε το Δωρι μου τρεξανε τα σαλια λιγακι.. τον Γεναρη θα πεσει??δεν παιζει να γινει νωριτερα????εχει και προγραμμα η Σεμέλη??(δεν μπορει να ειναι τοσο τελεια..) ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΩ!!!!χανω εγω τετοια!! Click για ανάπτυξη... φανταζομαι το Γεναρη...δεν ξερω σιγουρα για να ειμαι ειλικρινης οταν θα ερθει η ωρα θα ζευγσρωσει αρχικα με τον υπεροχο Πλατωνααποφαση Καταλινων...μετα αν πανε ολα καλα παμε για Μορφεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0029.jpg 113,5 KB · Εμφανίσεις: 42 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:28 Η Luna έγραψε: #1.207 04-12-09 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φανταζομαι το Γεναρη...δεν ξερω σιγουρα για να ειμαι ειλικρινης οταν θα ερθει η ωρα θα ζευγσρωσει αρχικα με τον υπεροχο Πλατωνααποφαση Καταλινων...μετα αν πανε ολα καλα παμε για Μορφεα Click για ανάπτυξη... Σοβαρα μιλας??? δεν θα ειναι ο Μορφεας????ο Πλατωνας τινος ειναι??? και ο Μορφεας τι θα κανει το γλυκο μου?αμαμιτος θα μεινει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:09 Η moukelis έγραψε: #1.208 04-12-09 16:09 Αυτος ειναι ο Πλατωνας Γιουλη;Εχει κανει πολυ ωραια μασκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.209 04-12-09 17:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτος ειναι ο Πλατωνας Γιουλη;Εχει κανει πολυ ωραια μασκα! Click για ανάπτυξη... ναι... οι γαλλοι εχουν μεγαλες Βιρμανες με εντονες μασκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:28 Η moukelis έγραψε: #1.210 04-12-09 17:28 Ειναι τοσο μυτερη η φατσουλα του οσο δειχνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:11 Η bunny έγραψε: #1.211 04-12-09 20:11 Α στο καλό,γέλασα πάλι Δώρα όπως καταλαβαίνεις,την επόμενη φορά που θα πετύχω εσένα και τον αρκούδο μαζί,θα σας φάω και τους δύο Και μετά θα κάτσω στη γωνία να σας χωνέψω ωσάν πύθονας (ορθογραφία πάλι...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.212 04-12-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι τοσο μυτερη η φατσουλα του οσο δειχνει; Click για ανάπτυξη... οχι οχι...ειναι στρογγυλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:11 Η Μυρτω4038: #1.213 04-12-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ στην έκθεση γνώρισα τον υπέροχο Ζούκοφ Τον χάιδεψα, τον χούφτωσα, τον πήρα αγκαλιά, τρίψαμε τις μουσούδες μας πολύ ωραίος γάτος Click για ανάπτυξη... Κόρη μου ο Ζούκοφ ...ποιός είναι ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.214 04-12-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κόρη μου ο Ζούκοφ ...ποιός είναι ;;;; Click για ανάπτυξη... νομιζω ενας πανεμορφος αδυνατος μπλε τριγωνομουρης Ρωσος στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:28 Η Μυρτω4038: #1.215 04-12-09 23:28 Ξέρετε ποιά ονόματα είχαν ο Αβησσυνός και ο Βεγγάλος;;; Τα έχω ερωτευτεί αυτά τα γατιά.... Ακόμη δεν μπορώ να καταλήξω ποιό μου άρεσε περισσότερο... Ξέρετε ποιές διακρίσεις πήραν;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:55 Η Luna έγραψε: #1.216 04-12-09 23:55 τον Βεγγαλης τον ελεγαν charming... τον αλλον δεν το θυμαμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:45 Η Nonika έγραψε: #1.217 05-12-09 00:45 Κοριτσια η Φλαφυ ειναι αυτη; Παρτε κι ενα σφιγγακι που εχω προχειρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:58 Η Zbeebz έγραψε: #1.218 05-12-09 00:58 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ξέρετε ποιά ονόματα είχαν ο Αβησσυνός και ο Βεγγάλος;;; Τα έχω ερωτευτεί αυτά τα γατιά.... Ακόμη δεν μπορώ να καταλήξω ποιό μου άρεσε περισσότερο... Ξέρετε ποιές διακρίσεις πήραν;; Click για ανάπτυξη... Τον Αβυσσηνό τον λένε Σοσέ, το πρώτο Σ παχύ. Ρώτησα το αφεντικό του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:05 Η Nonika έγραψε: #1.219 05-12-09 01:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν μου αρεσουν τα κοψα γατια...μου αρεσουν τα ξενερωτα κοντοχοντρα λεμε + τα Νορβηγοσιβηρικα Click για ανάπτυξη... Στις περισσοτερες αυτα αρεσουν γιατι εχουν τσιτσι για χουφτωμα!!! Για τον αβησσυνιας ομως εκανα μια εξαιρεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:37 Η Πουπουλίνα: #1.220 05-12-09 01:37 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Στις περισσοτερες αυτα αρεσουν γιατι εχουν τσιτσι για χουφτωμα!!! Για τον αβησσυνιας ομως εκανα μια εξαιρεση. Click για ανάπτυξη... παιδια και εγω....μα...εκτος των αλλων...αυτο το αβησσυνιας...ειχε και μια απιστευτη γλυκεια και πανεξυπνη φατσουλα......με τιποτα δεν γινοταν να του αντισταθεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 64 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οχι δεν τον χουφτωσε τον δικο μου,τον φιλησε ομως. Αυτος δεν ηταν που ειδε και το Manu για να διαλεξει ποιον ηθελε για NOM; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:23 Η arfic έγραψε: #1.204 04-12-09 14:23 Yeap!!!αυτός ήταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:25 Η Luna έγραψε: #1.205 04-12-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Καλέ εγώ δεν τα βγαζα τα γράμματα αρχικα, η εκτροφέας που ήταν δίπλα μας το είδε και γέλαγε...Μετά το είδα και εγώ (η ξανθιά η τσουπωτή το έγραψε)....Ο άλλος μας εγραψε excellent presentation...που τη είδε δεν ξέρω.... Click για ανάπτυξη... μα ειναι τοσο γλυκο και χαριτωμενο που δεν μπορεις να πεις κατι κακο.. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιαννουκο να δεις το Μορφουλη τι ομορφος χοντρος εχει γινει!! το αφηνω να παχυνει το θρεφταρι μου γιατι κατα το Γεναρι θα πεσει παλι δουλεια θα κανω Βιρμανομανιακων συναντηση...αυστηρα ομως σε Βιρμανοπαλαβους...θα ερθεις ε? οι Βιρμανοπαλαβοι εσυ και η Αναστα Click για ανάπτυξη... οταν ειδα τις φωτογραφιες που εβγαλε το Δωρι μου τρεξανε τα σαλια λιγακι.. τον Γεναρη θα πεσει??δεν παιζει να γινει νωριτερα????εχει και προγραμμα η Σεμέλη??(δεν μπορει να ειναι τοσο τελεια..) ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΩ!!!!χανω εγω τετοια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.206 04-12-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μα ειναι τοσο γλυκο και χαριτωμενο που δεν μπορεις να πεις κατι κακο.. οταν ειδα τις φωτογραφιες που εβγαλε το Δωρι μου τρεξανε τα σαλια λιγακι.. τον Γεναρη θα πεσει??δεν παιζει να γινει νωριτερα????εχει και προγραμμα η Σεμέλη??(δεν μπορει να ειναι τοσο τελεια..) ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΩ!!!!χανω εγω τετοια!! Click για ανάπτυξη... φανταζομαι το Γεναρη...δεν ξερω σιγουρα για να ειμαι ειλικρινης οταν θα ερθει η ωρα θα ζευγσρωσει αρχικα με τον υπεροχο Πλατωνααποφαση Καταλινων...μετα αν πανε ολα καλα παμε για Μορφεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0029.jpg 113,5 KB · Εμφανίσεις: 42 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:28 Η Luna έγραψε: #1.207 04-12-09 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φανταζομαι το Γεναρη...δεν ξερω σιγουρα για να ειμαι ειλικρινης οταν θα ερθει η ωρα θα ζευγσρωσει αρχικα με τον υπεροχο Πλατωνααποφαση Καταλινων...μετα αν πανε ολα καλα παμε για Μορφεα Click για ανάπτυξη... Σοβαρα μιλας??? δεν θα ειναι ο Μορφεας????ο Πλατωνας τινος ειναι??? και ο Μορφεας τι θα κανει το γλυκο μου?αμαμιτος θα μεινει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:09 Η moukelis έγραψε: #1.208 04-12-09 16:09 Αυτος ειναι ο Πλατωνας Γιουλη;Εχει κανει πολυ ωραια μασκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.209 04-12-09 17:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτος ειναι ο Πλατωνας Γιουλη;Εχει κανει πολυ ωραια μασκα! Click για ανάπτυξη... ναι... οι γαλλοι εχουν μεγαλες Βιρμανες με εντονες μασκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:28 Η moukelis έγραψε: #1.210 04-12-09 17:28 Ειναι τοσο μυτερη η φατσουλα του οσο δειχνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:11 Η bunny έγραψε: #1.211 04-12-09 20:11 Α στο καλό,γέλασα πάλι Δώρα όπως καταλαβαίνεις,την επόμενη φορά που θα πετύχω εσένα και τον αρκούδο μαζί,θα σας φάω και τους δύο Και μετά θα κάτσω στη γωνία να σας χωνέψω ωσάν πύθονας (ορθογραφία πάλι...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.212 04-12-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι τοσο μυτερη η φατσουλα του οσο δειχνει; Click για ανάπτυξη... οχι οχι...ειναι στρογγυλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:11 Η Μυρτω4038: #1.213 04-12-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ στην έκθεση γνώρισα τον υπέροχο Ζούκοφ Τον χάιδεψα, τον χούφτωσα, τον πήρα αγκαλιά, τρίψαμε τις μουσούδες μας πολύ ωραίος γάτος Click για ανάπτυξη... Κόρη μου ο Ζούκοφ ...ποιός είναι ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.214 04-12-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κόρη μου ο Ζούκοφ ...ποιός είναι ;;;; Click για ανάπτυξη... νομιζω ενας πανεμορφος αδυνατος μπλε τριγωνομουρης Ρωσος στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:28 Η Μυρτω4038: #1.215 04-12-09 23:28 Ξέρετε ποιά ονόματα είχαν ο Αβησσυνός και ο Βεγγάλος;;; Τα έχω ερωτευτεί αυτά τα γατιά.... Ακόμη δεν μπορώ να καταλήξω ποιό μου άρεσε περισσότερο... Ξέρετε ποιές διακρίσεις πήραν;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:55 Η Luna έγραψε: #1.216 04-12-09 23:55 τον Βεγγαλης τον ελεγαν charming... τον αλλον δεν το θυμαμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:45 Η Nonika έγραψε: #1.217 05-12-09 00:45 Κοριτσια η Φλαφυ ειναι αυτη; Παρτε κι ενα σφιγγακι που εχω προχειρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:58 Η Zbeebz έγραψε: #1.218 05-12-09 00:58 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ξέρετε ποιά ονόματα είχαν ο Αβησσυνός και ο Βεγγάλος;;; Τα έχω ερωτευτεί αυτά τα γατιά.... Ακόμη δεν μπορώ να καταλήξω ποιό μου άρεσε περισσότερο... Ξέρετε ποιές διακρίσεις πήραν;; Click για ανάπτυξη... Τον Αβυσσηνό τον λένε Σοσέ, το πρώτο Σ παχύ. Ρώτησα το αφεντικό του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:05 Η Nonika έγραψε: #1.219 05-12-09 01:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν μου αρεσουν τα κοψα γατια...μου αρεσουν τα ξενερωτα κοντοχοντρα λεμε + τα Νορβηγοσιβηρικα Click για ανάπτυξη... Στις περισσοτερες αυτα αρεσουν γιατι εχουν τσιτσι για χουφτωμα!!! Για τον αβησσυνιας ομως εκανα μια εξαιρεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:37 Η Πουπουλίνα: #1.220 05-12-09 01:37 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Στις περισσοτερες αυτα αρεσουν γιατι εχουν τσιτσι για χουφτωμα!!! Για τον αβησσυνιας ομως εκανα μια εξαιρεση. Click για ανάπτυξη... παιδια και εγω....μα...εκτος των αλλων...αυτο το αβησσυνιας...ειχε και μια απιστευτη γλυκεια και πανεξυπνη φατσουλα......με τιποτα δεν γινοταν να του αντισταθεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 64 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Yeap!!!αυτός ήταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:25 Η Luna έγραψε: #1.205 04-12-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Καλέ εγώ δεν τα βγαζα τα γράμματα αρχικα, η εκτροφέας που ήταν δίπλα μας το είδε και γέλαγε...Μετά το είδα και εγώ (η ξανθιά η τσουπωτή το έγραψε)....Ο άλλος μας εγραψε excellent presentation...που τη είδε δεν ξέρω.... Click για ανάπτυξη... μα ειναι τοσο γλυκο και χαριτωμενο που δεν μπορεις να πεις κατι κακο.. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιαννουκο να δεις το Μορφουλη τι ομορφος χοντρος εχει γινει!! το αφηνω να παχυνει το θρεφταρι μου γιατι κατα το Γεναρι θα πεσει παλι δουλεια θα κανω Βιρμανομανιακων συναντηση...αυστηρα ομως σε Βιρμανοπαλαβους...θα ερθεις ε? οι Βιρμανοπαλαβοι εσυ και η Αναστα Click για ανάπτυξη... οταν ειδα τις φωτογραφιες που εβγαλε το Δωρι μου τρεξανε τα σαλια λιγακι.. τον Γεναρη θα πεσει??δεν παιζει να γινει νωριτερα????εχει και προγραμμα η Σεμέλη??(δεν μπορει να ειναι τοσο τελεια..) ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΩ!!!!χανω εγω τετοια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.206 04-12-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μα ειναι τοσο γλυκο και χαριτωμενο που δεν μπορεις να πεις κατι κακο.. οταν ειδα τις φωτογραφιες που εβγαλε το Δωρι μου τρεξανε τα σαλια λιγακι.. τον Γεναρη θα πεσει??δεν παιζει να γινει νωριτερα????εχει και προγραμμα η Σεμέλη??(δεν μπορει να ειναι τοσο τελεια..) ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΩ!!!!χανω εγω τετοια!! Click για ανάπτυξη... φανταζομαι το Γεναρη...δεν ξερω σιγουρα για να ειμαι ειλικρινης οταν θα ερθει η ωρα θα ζευγσρωσει αρχικα με τον υπεροχο Πλατωνααποφαση Καταλινων...μετα αν πανε ολα καλα παμε για Μορφεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0029.jpg 113,5 KB · Εμφανίσεις: 42 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:28 Η Luna έγραψε: #1.207 04-12-09 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φανταζομαι το Γεναρη...δεν ξερω σιγουρα για να ειμαι ειλικρινης οταν θα ερθει η ωρα θα ζευγσρωσει αρχικα με τον υπεροχο Πλατωνααποφαση Καταλινων...μετα αν πανε ολα καλα παμε για Μορφεα Click για ανάπτυξη... Σοβαρα μιλας??? δεν θα ειναι ο Μορφεας????ο Πλατωνας τινος ειναι??? και ο Μορφεας τι θα κανει το γλυκο μου?αμαμιτος θα μεινει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:09 Η moukelis έγραψε: #1.208 04-12-09 16:09 Αυτος ειναι ο Πλατωνας Γιουλη;Εχει κανει πολυ ωραια μασκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.209 04-12-09 17:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτος ειναι ο Πλατωνας Γιουλη;Εχει κανει πολυ ωραια μασκα! Click για ανάπτυξη... ναι... οι γαλλοι εχουν μεγαλες Βιρμανες με εντονες μασκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:28 Η moukelis έγραψε: #1.210 04-12-09 17:28 Ειναι τοσο μυτερη η φατσουλα του οσο δειχνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:11 Η bunny έγραψε: #1.211 04-12-09 20:11 Α στο καλό,γέλασα πάλι Δώρα όπως καταλαβαίνεις,την επόμενη φορά που θα πετύχω εσένα και τον αρκούδο μαζί,θα σας φάω και τους δύο Και μετά θα κάτσω στη γωνία να σας χωνέψω ωσάν πύθονας (ορθογραφία πάλι...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.212 04-12-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι τοσο μυτερη η φατσουλα του οσο δειχνει; Click για ανάπτυξη... οχι οχι...ειναι στρογγυλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:11 Η Μυρτω4038: #1.213 04-12-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ στην έκθεση γνώρισα τον υπέροχο Ζούκοφ Τον χάιδεψα, τον χούφτωσα, τον πήρα αγκαλιά, τρίψαμε τις μουσούδες μας πολύ ωραίος γάτος Click για ανάπτυξη... Κόρη μου ο Ζούκοφ ...ποιός είναι ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.214 04-12-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κόρη μου ο Ζούκοφ ...ποιός είναι ;;;; Click για ανάπτυξη... νομιζω ενας πανεμορφος αδυνατος μπλε τριγωνομουρης Ρωσος στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:28 Η Μυρτω4038: #1.215 04-12-09 23:28 Ξέρετε ποιά ονόματα είχαν ο Αβησσυνός και ο Βεγγάλος;;; Τα έχω ερωτευτεί αυτά τα γατιά.... Ακόμη δεν μπορώ να καταλήξω ποιό μου άρεσε περισσότερο... Ξέρετε ποιές διακρίσεις πήραν;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:55 Η Luna έγραψε: #1.216 04-12-09 23:55 τον Βεγγαλης τον ελεγαν charming... τον αλλον δεν το θυμαμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:45 Η Nonika έγραψε: #1.217 05-12-09 00:45 Κοριτσια η Φλαφυ ειναι αυτη; Παρτε κι ενα σφιγγακι που εχω προχειρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:58 Η Zbeebz έγραψε: #1.218 05-12-09 00:58 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ξέρετε ποιά ονόματα είχαν ο Αβησσυνός και ο Βεγγάλος;;; Τα έχω ερωτευτεί αυτά τα γατιά.... Ακόμη δεν μπορώ να καταλήξω ποιό μου άρεσε περισσότερο... Ξέρετε ποιές διακρίσεις πήραν;; Click για ανάπτυξη... Τον Αβυσσηνό τον λένε Σοσέ, το πρώτο Σ παχύ. Ρώτησα το αφεντικό του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:05 Η Nonika έγραψε: #1.219 05-12-09 01:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν μου αρεσουν τα κοψα γατια...μου αρεσουν τα ξενερωτα κοντοχοντρα λεμε + τα Νορβηγοσιβηρικα Click για ανάπτυξη... Στις περισσοτερες αυτα αρεσουν γιατι εχουν τσιτσι για χουφτωμα!!! Για τον αβησσυνιας ομως εκανα μια εξαιρεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:37 Η Πουπουλίνα: #1.220 05-12-09 01:37 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Στις περισσοτερες αυτα αρεσουν γιατι εχουν τσιτσι για χουφτωμα!!! Για τον αβησσυνιας ομως εκανα μια εξαιρεση. Click για ανάπτυξη... παιδια και εγω....μα...εκτος των αλλων...αυτο το αβησσυνιας...ειχε και μια απιστευτη γλυκεια και πανεξυπνη φατσουλα......με τιποτα δεν γινοταν να του αντισταθεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 64 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από arfic: Καλέ εγώ δεν τα βγαζα τα γράμματα αρχικα, η εκτροφέας που ήταν δίπλα μας το είδε και γέλαγε...Μετά το είδα και εγώ (η ξανθιά η τσουπωτή το έγραψε)....Ο άλλος μας εγραψε excellent presentation...που τη είδε δεν ξέρω.... Click για ανάπτυξη... μα ειναι τοσο γλυκο και χαριτωμενο που δεν μπορεις να πεις κατι κακο.. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιαννουκο να δεις το Μορφουλη τι ομορφος χοντρος εχει γινει!! το αφηνω να παχυνει το θρεφταρι μου γιατι κατα το Γεναρι θα πεσει παλι δουλεια θα κανω Βιρμανομανιακων συναντηση...αυστηρα ομως σε Βιρμανοπαλαβους...θα ερθεις ε? οι Βιρμανοπαλαβοι εσυ και η Αναστα Click για ανάπτυξη... οταν ειδα τις φωτογραφιες που εβγαλε το Δωρι μου τρεξανε τα σαλια λιγακι.. τον Γεναρη θα πεσει??δεν παιζει να γινει νωριτερα????εχει και προγραμμα η Σεμέλη??(δεν μπορει να ειναι τοσο τελεια..) ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΩ!!!!χανω εγω τετοια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.206 04-12-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μα ειναι τοσο γλυκο και χαριτωμενο που δεν μπορεις να πεις κατι κακο.. οταν ειδα τις φωτογραφιες που εβγαλε το Δωρι μου τρεξανε τα σαλια λιγακι.. τον Γεναρη θα πεσει??δεν παιζει να γινει νωριτερα????εχει και προγραμμα η Σεμέλη??(δεν μπορει να ειναι τοσο τελεια..) ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΩ!!!!χανω εγω τετοια!! Click για ανάπτυξη... φανταζομαι το Γεναρη...δεν ξερω σιγουρα για να ειμαι ειλικρινης οταν θα ερθει η ωρα θα ζευγσρωσει αρχικα με τον υπεροχο Πλατωνααποφαση Καταλινων...μετα αν πανε ολα καλα παμε για Μορφεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0029.jpg 113,5 KB · Εμφανίσεις: 42 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:28 Η Luna έγραψε: #1.207 04-12-09 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φανταζομαι το Γεναρη...δεν ξερω σιγουρα για να ειμαι ειλικρινης οταν θα ερθει η ωρα θα ζευγσρωσει αρχικα με τον υπεροχο Πλατωνααποφαση Καταλινων...μετα αν πανε ολα καλα παμε για Μορφεα Click για ανάπτυξη... Σοβαρα μιλας??? δεν θα ειναι ο Μορφεας????ο Πλατωνας τινος ειναι??? και ο Μορφεας τι θα κανει το γλυκο μου?αμαμιτος θα μεινει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:09 Η moukelis έγραψε: #1.208 04-12-09 16:09 Αυτος ειναι ο Πλατωνας Γιουλη;Εχει κανει πολυ ωραια μασκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.209 04-12-09 17:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτος ειναι ο Πλατωνας Γιουλη;Εχει κανει πολυ ωραια μασκα! Click για ανάπτυξη... ναι... οι γαλλοι εχουν μεγαλες Βιρμανες με εντονες μασκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:28 Η moukelis έγραψε: #1.210 04-12-09 17:28 Ειναι τοσο μυτερη η φατσουλα του οσο δειχνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:11 Η bunny έγραψε: #1.211 04-12-09 20:11 Α στο καλό,γέλασα πάλι Δώρα όπως καταλαβαίνεις,την επόμενη φορά που θα πετύχω εσένα και τον αρκούδο μαζί,θα σας φάω και τους δύο Και μετά θα κάτσω στη γωνία να σας χωνέψω ωσάν πύθονας (ορθογραφία πάλι...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.212 04-12-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι τοσο μυτερη η φατσουλα του οσο δειχνει; Click για ανάπτυξη... οχι οχι...ειναι στρογγυλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:11 Η Μυρτω4038: #1.213 04-12-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ στην έκθεση γνώρισα τον υπέροχο Ζούκοφ Τον χάιδεψα, τον χούφτωσα, τον πήρα αγκαλιά, τρίψαμε τις μουσούδες μας πολύ ωραίος γάτος Click για ανάπτυξη... Κόρη μου ο Ζούκοφ ...ποιός είναι ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.214 04-12-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κόρη μου ο Ζούκοφ ...ποιός είναι ;;;; Click για ανάπτυξη... νομιζω ενας πανεμορφος αδυνατος μπλε τριγωνομουρης Ρωσος στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:28 Η Μυρτω4038: #1.215 04-12-09 23:28 Ξέρετε ποιά ονόματα είχαν ο Αβησσυνός και ο Βεγγάλος;;; Τα έχω ερωτευτεί αυτά τα γατιά.... Ακόμη δεν μπορώ να καταλήξω ποιό μου άρεσε περισσότερο... Ξέρετε ποιές διακρίσεις πήραν;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:55 Η Luna έγραψε: #1.216 04-12-09 23:55 τον Βεγγαλης τον ελεγαν charming... τον αλλον δεν το θυμαμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:45 Η Nonika έγραψε: #1.217 05-12-09 00:45 Κοριτσια η Φλαφυ ειναι αυτη; Παρτε κι ενα σφιγγακι που εχω προχειρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:58 Η Zbeebz έγραψε: #1.218 05-12-09 00:58 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ξέρετε ποιά ονόματα είχαν ο Αβησσυνός και ο Βεγγάλος;;; Τα έχω ερωτευτεί αυτά τα γατιά.... Ακόμη δεν μπορώ να καταλήξω ποιό μου άρεσε περισσότερο... Ξέρετε ποιές διακρίσεις πήραν;; Click για ανάπτυξη... Τον Αβυσσηνό τον λένε Σοσέ, το πρώτο Σ παχύ. Ρώτησα το αφεντικό του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:05 Η Nonika έγραψε: #1.219 05-12-09 01:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν μου αρεσουν τα κοψα γατια...μου αρεσουν τα ξενερωτα κοντοχοντρα λεμε + τα Νορβηγοσιβηρικα Click για ανάπτυξη... Στις περισσοτερες αυτα αρεσουν γιατι εχουν τσιτσι για χουφτωμα!!! Για τον αβησσυνιας ομως εκανα μια εξαιρεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:37 Η Πουπουλίνα: #1.220 05-12-09 01:37 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Στις περισσοτερες αυτα αρεσουν γιατι εχουν τσιτσι για χουφτωμα!!! Για τον αβησσυνιας ομως εκανα μια εξαιρεση. Click για ανάπτυξη... παιδια και εγω....μα...εκτος των αλλων...αυτο το αβησσυνιας...ειχε και μια απιστευτη γλυκεια και πανεξυπνη φατσουλα......με τιποτα δεν γινοταν να του αντισταθεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 64 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: μα ειναι τοσο γλυκο και χαριτωμενο που δεν μπορεις να πεις κατι κακο.. οταν ειδα τις φωτογραφιες που εβγαλε το Δωρι μου τρεξανε τα σαλια λιγακι.. τον Γεναρη θα πεσει??δεν παιζει να γινει νωριτερα????εχει και προγραμμα η Σεμέλη??(δεν μπορει να ειναι τοσο τελεια..) ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΩ!!!!χανω εγω τετοια!! Click για ανάπτυξη... φανταζομαι το Γεναρη...δεν ξερω σιγουρα για να ειμαι ειλικρινης οταν θα ερθει η ωρα θα ζευγσρωσει αρχικα με τον υπεροχο Πλατωνααποφαση Καταλινων...μετα αν πανε ολα καλα παμε για Μορφεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:28 Η Luna έγραψε: #1.207 04-12-09 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φανταζομαι το Γεναρη...δεν ξερω σιγουρα για να ειμαι ειλικρινης οταν θα ερθει η ωρα θα ζευγσρωσει αρχικα με τον υπεροχο Πλατωνααποφαση Καταλινων...μετα αν πανε ολα καλα παμε για Μορφεα Click για ανάπτυξη... Σοβαρα μιλας??? δεν θα ειναι ο Μορφεας????ο Πλατωνας τινος ειναι??? και ο Μορφεας τι θα κανει το γλυκο μου?αμαμιτος θα μεινει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:09 Η moukelis έγραψε: #1.208 04-12-09 16:09 Αυτος ειναι ο Πλατωνας Γιουλη;Εχει κανει πολυ ωραια μασκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.209 04-12-09 17:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτος ειναι ο Πλατωνας Γιουλη;Εχει κανει πολυ ωραια μασκα! Click για ανάπτυξη... ναι... οι γαλλοι εχουν μεγαλες Βιρμανες με εντονες μασκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:28 Η moukelis έγραψε: #1.210 04-12-09 17:28 Ειναι τοσο μυτερη η φατσουλα του οσο δειχνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:11 Η bunny έγραψε: #1.211 04-12-09 20:11 Α στο καλό,γέλασα πάλι Δώρα όπως καταλαβαίνεις,την επόμενη φορά που θα πετύχω εσένα και τον αρκούδο μαζί,θα σας φάω και τους δύο Και μετά θα κάτσω στη γωνία να σας χωνέψω ωσάν πύθονας (ορθογραφία πάλι...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.212 04-12-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι τοσο μυτερη η φατσουλα του οσο δειχνει; Click για ανάπτυξη... οχι οχι...ειναι στρογγυλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:11 Η Μυρτω4038: #1.213 04-12-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ στην έκθεση γνώρισα τον υπέροχο Ζούκοφ Τον χάιδεψα, τον χούφτωσα, τον πήρα αγκαλιά, τρίψαμε τις μουσούδες μας πολύ ωραίος γάτος Click για ανάπτυξη... Κόρη μου ο Ζούκοφ ...ποιός είναι ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.214 04-12-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κόρη μου ο Ζούκοφ ...ποιός είναι ;;;; Click για ανάπτυξη... νομιζω ενας πανεμορφος αδυνατος μπλε τριγωνομουρης Ρωσος στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:28 Η Μυρτω4038: #1.215 04-12-09 23:28 Ξέρετε ποιά ονόματα είχαν ο Αβησσυνός και ο Βεγγάλος;;; Τα έχω ερωτευτεί αυτά τα γατιά.... Ακόμη δεν μπορώ να καταλήξω ποιό μου άρεσε περισσότερο... Ξέρετε ποιές διακρίσεις πήραν;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:55 Η Luna έγραψε: #1.216 04-12-09 23:55 τον Βεγγαλης τον ελεγαν charming... τον αλλον δεν το θυμαμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:45 Η Nonika έγραψε: #1.217 05-12-09 00:45 Κοριτσια η Φλαφυ ειναι αυτη; Παρτε κι ενα σφιγγακι που εχω προχειρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:58 Η Zbeebz έγραψε: #1.218 05-12-09 00:58 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ξέρετε ποιά ονόματα είχαν ο Αβησσυνός και ο Βεγγάλος;;; Τα έχω ερωτευτεί αυτά τα γατιά.... Ακόμη δεν μπορώ να καταλήξω ποιό μου άρεσε περισσότερο... Ξέρετε ποιές διακρίσεις πήραν;; Click για ανάπτυξη... Τον Αβυσσηνό τον λένε Σοσέ, το πρώτο Σ παχύ. Ρώτησα το αφεντικό του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:05 Η Nonika έγραψε: #1.219 05-12-09 01:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν μου αρεσουν τα κοψα γατια...μου αρεσουν τα ξενερωτα κοντοχοντρα λεμε + τα Νορβηγοσιβηρικα Click για ανάπτυξη... Στις περισσοτερες αυτα αρεσουν γιατι εχουν τσιτσι για χουφτωμα!!! Για τον αβησσυνιας ομως εκανα μια εξαιρεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:37 Η Πουπουλίνα: #1.220 05-12-09 01:37 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Στις περισσοτερες αυτα αρεσουν γιατι εχουν τσιτσι για χουφτωμα!!! Για τον αβησσυνιας ομως εκανα μια εξαιρεση. Click για ανάπτυξη... παιδια και εγω....μα...εκτος των αλλων...αυτο το αβησσυνιας...ειχε και μια απιστευτη γλυκεια και πανεξυπνη φατσουλα......με τιποτα δεν γινοταν να του αντισταθεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 64 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φανταζομαι το Γεναρη...δεν ξερω σιγουρα για να ειμαι ειλικρινης οταν θα ερθει η ωρα θα ζευγσρωσει αρχικα με τον υπεροχο Πλατωνααποφαση Καταλινων...μετα αν πανε ολα καλα παμε για Μορφεα Click για ανάπτυξη... Σοβαρα μιλας??? δεν θα ειναι ο Μορφεας????ο Πλατωνας τινος ειναι??? και ο Μορφεας τι θα κανει το γλυκο μου?αμαμιτος θα μεινει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:09 Η moukelis έγραψε: #1.208 04-12-09 16:09 Αυτος ειναι ο Πλατωνας Γιουλη;Εχει κανει πολυ ωραια μασκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.209 04-12-09 17:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτος ειναι ο Πλατωνας Γιουλη;Εχει κανει πολυ ωραια μασκα! Click για ανάπτυξη... ναι... οι γαλλοι εχουν μεγαλες Βιρμανες με εντονες μασκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:28 Η moukelis έγραψε: #1.210 04-12-09 17:28 Ειναι τοσο μυτερη η φατσουλα του οσο δειχνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:11 Η bunny έγραψε: #1.211 04-12-09 20:11 Α στο καλό,γέλασα πάλι Δώρα όπως καταλαβαίνεις,την επόμενη φορά που θα πετύχω εσένα και τον αρκούδο μαζί,θα σας φάω και τους δύο Και μετά θα κάτσω στη γωνία να σας χωνέψω ωσάν πύθονας (ορθογραφία πάλι...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.212 04-12-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι τοσο μυτερη η φατσουλα του οσο δειχνει; Click για ανάπτυξη... οχι οχι...ειναι στρογγυλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:11 Η Μυρτω4038: #1.213 04-12-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ στην έκθεση γνώρισα τον υπέροχο Ζούκοφ Τον χάιδεψα, τον χούφτωσα, τον πήρα αγκαλιά, τρίψαμε τις μουσούδες μας πολύ ωραίος γάτος Click για ανάπτυξη... Κόρη μου ο Ζούκοφ ...ποιός είναι ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.214 04-12-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κόρη μου ο Ζούκοφ ...ποιός είναι ;;;; Click για ανάπτυξη... νομιζω ενας πανεμορφος αδυνατος μπλε τριγωνομουρης Ρωσος στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:28 Η Μυρτω4038: #1.215 04-12-09 23:28 Ξέρετε ποιά ονόματα είχαν ο Αβησσυνός και ο Βεγγάλος;;; Τα έχω ερωτευτεί αυτά τα γατιά.... Ακόμη δεν μπορώ να καταλήξω ποιό μου άρεσε περισσότερο... Ξέρετε ποιές διακρίσεις πήραν;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:55 Η Luna έγραψε: #1.216 04-12-09 23:55 τον Βεγγαλης τον ελεγαν charming... τον αλλον δεν το θυμαμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:45 Η Nonika έγραψε: #1.217 05-12-09 00:45 Κοριτσια η Φλαφυ ειναι αυτη; Παρτε κι ενα σφιγγακι που εχω προχειρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:58 Η Zbeebz έγραψε: #1.218 05-12-09 00:58 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ξέρετε ποιά ονόματα είχαν ο Αβησσυνός και ο Βεγγάλος;;; Τα έχω ερωτευτεί αυτά τα γατιά.... Ακόμη δεν μπορώ να καταλήξω ποιό μου άρεσε περισσότερο... Ξέρετε ποιές διακρίσεις πήραν;; Click για ανάπτυξη... Τον Αβυσσηνό τον λένε Σοσέ, το πρώτο Σ παχύ. Ρώτησα το αφεντικό του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:05 Η Nonika έγραψε: #1.219 05-12-09 01:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν μου αρεσουν τα κοψα γατια...μου αρεσουν τα ξενερωτα κοντοχοντρα λεμε + τα Νορβηγοσιβηρικα Click για ανάπτυξη... Στις περισσοτερες αυτα αρεσουν γιατι εχουν τσιτσι για χουφτωμα!!! Για τον αβησσυνιας ομως εκανα μια εξαιρεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:37 Η Πουπουλίνα: #1.220 05-12-09 01:37 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Στις περισσοτερες αυτα αρεσουν γιατι εχουν τσιτσι για χουφτωμα!!! Για τον αβησσυνιας ομως εκανα μια εξαιρεση. Click για ανάπτυξη... παιδια και εγω....μα...εκτος των αλλων...αυτο το αβησσυνιας...ειχε και μια απιστευτη γλυκεια και πανεξυπνη φατσουλα......με τιποτα δεν γινοταν να του αντισταθεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 64 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτος ειναι ο Πλατωνας Γιουλη;Εχει κανει πολυ ωραια μασκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.209 04-12-09 17:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτος ειναι ο Πλατωνας Γιουλη;Εχει κανει πολυ ωραια μασκα! Click για ανάπτυξη... ναι... οι γαλλοι εχουν μεγαλες Βιρμανες με εντονες μασκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:28 Η moukelis έγραψε: #1.210 04-12-09 17:28 Ειναι τοσο μυτερη η φατσουλα του οσο δειχνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:11 Η bunny έγραψε: #1.211 04-12-09 20:11 Α στο καλό,γέλασα πάλι Δώρα όπως καταλαβαίνεις,την επόμενη φορά που θα πετύχω εσένα και τον αρκούδο μαζί,θα σας φάω και τους δύο Και μετά θα κάτσω στη γωνία να σας χωνέψω ωσάν πύθονας (ορθογραφία πάλι...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.212 04-12-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι τοσο μυτερη η φατσουλα του οσο δειχνει; Click για ανάπτυξη... οχι οχι...ειναι στρογγυλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:11 Η Μυρτω4038: #1.213 04-12-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ στην έκθεση γνώρισα τον υπέροχο Ζούκοφ Τον χάιδεψα, τον χούφτωσα, τον πήρα αγκαλιά, τρίψαμε τις μουσούδες μας πολύ ωραίος γάτος Click για ανάπτυξη... Κόρη μου ο Ζούκοφ ...ποιός είναι ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.214 04-12-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κόρη μου ο Ζούκοφ ...ποιός είναι ;;;; Click για ανάπτυξη... νομιζω ενας πανεμορφος αδυνατος μπλε τριγωνομουρης Ρωσος στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:28 Η Μυρτω4038: #1.215 04-12-09 23:28 Ξέρετε ποιά ονόματα είχαν ο Αβησσυνός και ο Βεγγάλος;;; Τα έχω ερωτευτεί αυτά τα γατιά.... Ακόμη δεν μπορώ να καταλήξω ποιό μου άρεσε περισσότερο... Ξέρετε ποιές διακρίσεις πήραν;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:55 Η Luna έγραψε: #1.216 04-12-09 23:55 τον Βεγγαλης τον ελεγαν charming... τον αλλον δεν το θυμαμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:45 Η Nonika έγραψε: #1.217 05-12-09 00:45 Κοριτσια η Φλαφυ ειναι αυτη; Παρτε κι ενα σφιγγακι που εχω προχειρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:58 Η Zbeebz έγραψε: #1.218 05-12-09 00:58 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ξέρετε ποιά ονόματα είχαν ο Αβησσυνός και ο Βεγγάλος;;; Τα έχω ερωτευτεί αυτά τα γατιά.... Ακόμη δεν μπορώ να καταλήξω ποιό μου άρεσε περισσότερο... Ξέρετε ποιές διακρίσεις πήραν;; Click για ανάπτυξη... Τον Αβυσσηνό τον λένε Σοσέ, το πρώτο Σ παχύ. Ρώτησα το αφεντικό του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:05 Η Nonika έγραψε: #1.219 05-12-09 01:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν μου αρεσουν τα κοψα γατια...μου αρεσουν τα ξενερωτα κοντοχοντρα λεμε + τα Νορβηγοσιβηρικα Click για ανάπτυξη... Στις περισσοτερες αυτα αρεσουν γιατι εχουν τσιτσι για χουφτωμα!!! Για τον αβησσυνιας ομως εκανα μια εξαιρεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:37 Η Πουπουλίνα: #1.220 05-12-09 01:37 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Στις περισσοτερες αυτα αρεσουν γιατι εχουν τσιτσι για χουφτωμα!!! Για τον αβησσυνιας ομως εκανα μια εξαιρεση. Click για ανάπτυξη... παιδια και εγω....μα...εκτος των αλλων...αυτο το αβησσυνιας...ειχε και μια απιστευτη γλυκεια και πανεξυπνη φατσουλα......με τιποτα δεν γινοταν να του αντισταθεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 64 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτος ειναι ο Πλατωνας Γιουλη;Εχει κανει πολυ ωραια μασκα! Click για ανάπτυξη... ναι... οι γαλλοι εχουν μεγαλες Βιρμανες με εντονες μασκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:28 Η moukelis έγραψε: #1.210 04-12-09 17:28 Ειναι τοσο μυτερη η φατσουλα του οσο δειχνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:11 Η bunny έγραψε: #1.211 04-12-09 20:11 Α στο καλό,γέλασα πάλι Δώρα όπως καταλαβαίνεις,την επόμενη φορά που θα πετύχω εσένα και τον αρκούδο μαζί,θα σας φάω και τους δύο Και μετά θα κάτσω στη γωνία να σας χωνέψω ωσάν πύθονας (ορθογραφία πάλι...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.212 04-12-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι τοσο μυτερη η φατσουλα του οσο δειχνει; Click για ανάπτυξη... οχι οχι...ειναι στρογγυλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:11 Η Μυρτω4038: #1.213 04-12-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ στην έκθεση γνώρισα τον υπέροχο Ζούκοφ Τον χάιδεψα, τον χούφτωσα, τον πήρα αγκαλιά, τρίψαμε τις μουσούδες μας πολύ ωραίος γάτος Click για ανάπτυξη... Κόρη μου ο Ζούκοφ ...ποιός είναι ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.214 04-12-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κόρη μου ο Ζούκοφ ...ποιός είναι ;;;; Click για ανάπτυξη... νομιζω ενας πανεμορφος αδυνατος μπλε τριγωνομουρης Ρωσος στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:28 Η Μυρτω4038: #1.215 04-12-09 23:28 Ξέρετε ποιά ονόματα είχαν ο Αβησσυνός και ο Βεγγάλος;;; Τα έχω ερωτευτεί αυτά τα γατιά.... Ακόμη δεν μπορώ να καταλήξω ποιό μου άρεσε περισσότερο... Ξέρετε ποιές διακρίσεις πήραν;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:55 Η Luna έγραψε: #1.216 04-12-09 23:55 τον Βεγγαλης τον ελεγαν charming... τον αλλον δεν το θυμαμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:45 Η Nonika έγραψε: #1.217 05-12-09 00:45 Κοριτσια η Φλαφυ ειναι αυτη; Παρτε κι ενα σφιγγακι που εχω προχειρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:58 Η Zbeebz έγραψε: #1.218 05-12-09 00:58 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ξέρετε ποιά ονόματα είχαν ο Αβησσυνός και ο Βεγγάλος;;; Τα έχω ερωτευτεί αυτά τα γατιά.... Ακόμη δεν μπορώ να καταλήξω ποιό μου άρεσε περισσότερο... Ξέρετε ποιές διακρίσεις πήραν;; Click για ανάπτυξη... Τον Αβυσσηνό τον λένε Σοσέ, το πρώτο Σ παχύ. Ρώτησα το αφεντικό του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:05 Η Nonika έγραψε: #1.219 05-12-09 01:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν μου αρεσουν τα κοψα γατια...μου αρεσουν τα ξενερωτα κοντοχοντρα λεμε + τα Νορβηγοσιβηρικα Click για ανάπτυξη... Στις περισσοτερες αυτα αρεσουν γιατι εχουν τσιτσι για χουφτωμα!!! Για τον αβησσυνιας ομως εκανα μια εξαιρεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:37 Η Πουπουλίνα: #1.220 05-12-09 01:37 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Στις περισσοτερες αυτα αρεσουν γιατι εχουν τσιτσι για χουφτωμα!!! Για τον αβησσυνιας ομως εκανα μια εξαιρεση. Click για ανάπτυξη... παιδια και εγω....μα...εκτος των αλλων...αυτο το αβησσυνιας...ειχε και μια απιστευτη γλυκεια και πανεξυπνη φατσουλα......με τιποτα δεν γινοταν να του αντισταθεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 64 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ειναι τοσο μυτερη η φατσουλα του οσο δειχνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:11 Η bunny έγραψε: #1.211 04-12-09 20:11 Α στο καλό,γέλασα πάλι Δώρα όπως καταλαβαίνεις,την επόμενη φορά που θα πετύχω εσένα και τον αρκούδο μαζί,θα σας φάω και τους δύο Και μετά θα κάτσω στη γωνία να σας χωνέψω ωσάν πύθονας (ορθογραφία πάλι...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.212 04-12-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι τοσο μυτερη η φατσουλα του οσο δειχνει; Click για ανάπτυξη... οχι οχι...ειναι στρογγυλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:11 Η Μυρτω4038: #1.213 04-12-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ στην έκθεση γνώρισα τον υπέροχο Ζούκοφ Τον χάιδεψα, τον χούφτωσα, τον πήρα αγκαλιά, τρίψαμε τις μουσούδες μας πολύ ωραίος γάτος Click για ανάπτυξη... Κόρη μου ο Ζούκοφ ...ποιός είναι ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.214 04-12-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κόρη μου ο Ζούκοφ ...ποιός είναι ;;;; Click για ανάπτυξη... νομιζω ενας πανεμορφος αδυνατος μπλε τριγωνομουρης Ρωσος στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:28 Η Μυρτω4038: #1.215 04-12-09 23:28 Ξέρετε ποιά ονόματα είχαν ο Αβησσυνός και ο Βεγγάλος;;; Τα έχω ερωτευτεί αυτά τα γατιά.... Ακόμη δεν μπορώ να καταλήξω ποιό μου άρεσε περισσότερο... Ξέρετε ποιές διακρίσεις πήραν;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:55 Η Luna έγραψε: #1.216 04-12-09 23:55 τον Βεγγαλης τον ελεγαν charming... τον αλλον δεν το θυμαμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:45 Η Nonika έγραψε: #1.217 05-12-09 00:45 Κοριτσια η Φλαφυ ειναι αυτη; Παρτε κι ενα σφιγγακι που εχω προχειρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:58 Η Zbeebz έγραψε: #1.218 05-12-09 00:58 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ξέρετε ποιά ονόματα είχαν ο Αβησσυνός και ο Βεγγάλος;;; Τα έχω ερωτευτεί αυτά τα γατιά.... Ακόμη δεν μπορώ να καταλήξω ποιό μου άρεσε περισσότερο... Ξέρετε ποιές διακρίσεις πήραν;; Click για ανάπτυξη... Τον Αβυσσηνό τον λένε Σοσέ, το πρώτο Σ παχύ. Ρώτησα το αφεντικό του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:05 Η Nonika έγραψε: #1.219 05-12-09 01:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν μου αρεσουν τα κοψα γατια...μου αρεσουν τα ξενερωτα κοντοχοντρα λεμε + τα Νορβηγοσιβηρικα Click για ανάπτυξη... Στις περισσοτερες αυτα αρεσουν γιατι εχουν τσιτσι για χουφτωμα!!! Για τον αβησσυνιας ομως εκανα μια εξαιρεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:37 Η Πουπουλίνα: #1.220 05-12-09 01:37 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Στις περισσοτερες αυτα αρεσουν γιατι εχουν τσιτσι για χουφτωμα!!! Για τον αβησσυνιας ομως εκανα μια εξαιρεση. Click για ανάπτυξη... παιδια και εγω....μα...εκτος των αλλων...αυτο το αβησσυνιας...ειχε και μια απιστευτη γλυκεια και πανεξυπνη φατσουλα......με τιποτα δεν γινοταν να του αντισταθεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 64 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α στο καλό,γέλασα πάλι Δώρα όπως καταλαβαίνεις,την επόμενη φορά που θα πετύχω εσένα και τον αρκούδο μαζί,θα σας φάω και τους δύο Και μετά θα κάτσω στη γωνία να σας χωνέψω ωσάν πύθονας (ορθογραφία πάλι...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.212 04-12-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι τοσο μυτερη η φατσουλα του οσο δειχνει; Click για ανάπτυξη... οχι οχι...ειναι στρογγυλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:11 Η Μυρτω4038: #1.213 04-12-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ στην έκθεση γνώρισα τον υπέροχο Ζούκοφ Τον χάιδεψα, τον χούφτωσα, τον πήρα αγκαλιά, τρίψαμε τις μουσούδες μας πολύ ωραίος γάτος Click για ανάπτυξη... Κόρη μου ο Ζούκοφ ...ποιός είναι ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.214 04-12-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κόρη μου ο Ζούκοφ ...ποιός είναι ;;;; Click για ανάπτυξη... νομιζω ενας πανεμορφος αδυνατος μπλε τριγωνομουρης Ρωσος στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:28 Η Μυρτω4038: #1.215 04-12-09 23:28 Ξέρετε ποιά ονόματα είχαν ο Αβησσυνός και ο Βεγγάλος;;; Τα έχω ερωτευτεί αυτά τα γατιά.... Ακόμη δεν μπορώ να καταλήξω ποιό μου άρεσε περισσότερο... Ξέρετε ποιές διακρίσεις πήραν;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:55 Η Luna έγραψε: #1.216 04-12-09 23:55 τον Βεγγαλης τον ελεγαν charming... τον αλλον δεν το θυμαμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:45 Η Nonika έγραψε: #1.217 05-12-09 00:45 Κοριτσια η Φλαφυ ειναι αυτη; Παρτε κι ενα σφιγγακι που εχω προχειρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:58 Η Zbeebz έγραψε: #1.218 05-12-09 00:58 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ξέρετε ποιά ονόματα είχαν ο Αβησσυνός και ο Βεγγάλος;;; Τα έχω ερωτευτεί αυτά τα γατιά.... Ακόμη δεν μπορώ να καταλήξω ποιό μου άρεσε περισσότερο... Ξέρετε ποιές διακρίσεις πήραν;; Click για ανάπτυξη... Τον Αβυσσηνό τον λένε Σοσέ, το πρώτο Σ παχύ. Ρώτησα το αφεντικό του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:05 Η Nonika έγραψε: #1.219 05-12-09 01:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν μου αρεσουν τα κοψα γατια...μου αρεσουν τα ξενερωτα κοντοχοντρα λεμε + τα Νορβηγοσιβηρικα Click για ανάπτυξη... Στις περισσοτερες αυτα αρεσουν γιατι εχουν τσιτσι για χουφτωμα!!! Για τον αβησσυνιας ομως εκανα μια εξαιρεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:37 Η Πουπουλίνα: #1.220 05-12-09 01:37 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Στις περισσοτερες αυτα αρεσουν γιατι εχουν τσιτσι για χουφτωμα!!! Για τον αβησσυνιας ομως εκανα μια εξαιρεση. Click για ανάπτυξη... παιδια και εγω....μα...εκτος των αλλων...αυτο το αβησσυνιας...ειχε και μια απιστευτη γλυκεια και πανεξυπνη φατσουλα......με τιποτα δεν γινοταν να του αντισταθεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 64 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι τοσο μυτερη η φατσουλα του οσο δειχνει; Click για ανάπτυξη... οχι οχι...ειναι στρογγυλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:11 Η Μυρτω4038: #1.213 04-12-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ στην έκθεση γνώρισα τον υπέροχο Ζούκοφ Τον χάιδεψα, τον χούφτωσα, τον πήρα αγκαλιά, τρίψαμε τις μουσούδες μας πολύ ωραίος γάτος Click για ανάπτυξη... Κόρη μου ο Ζούκοφ ...ποιός είναι ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.214 04-12-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κόρη μου ο Ζούκοφ ...ποιός είναι ;;;; Click για ανάπτυξη... νομιζω ενας πανεμορφος αδυνατος μπλε τριγωνομουρης Ρωσος στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:28 Η Μυρτω4038: #1.215 04-12-09 23:28 Ξέρετε ποιά ονόματα είχαν ο Αβησσυνός και ο Βεγγάλος;;; Τα έχω ερωτευτεί αυτά τα γατιά.... Ακόμη δεν μπορώ να καταλήξω ποιό μου άρεσε περισσότερο... Ξέρετε ποιές διακρίσεις πήραν;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:55 Η Luna έγραψε: #1.216 04-12-09 23:55 τον Βεγγαλης τον ελεγαν charming... τον αλλον δεν το θυμαμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:45 Η Nonika έγραψε: #1.217 05-12-09 00:45 Κοριτσια η Φλαφυ ειναι αυτη; Παρτε κι ενα σφιγγακι που εχω προχειρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:58 Η Zbeebz έγραψε: #1.218 05-12-09 00:58 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ξέρετε ποιά ονόματα είχαν ο Αβησσυνός και ο Βεγγάλος;;; Τα έχω ερωτευτεί αυτά τα γατιά.... Ακόμη δεν μπορώ να καταλήξω ποιό μου άρεσε περισσότερο... Ξέρετε ποιές διακρίσεις πήραν;; Click για ανάπτυξη... Τον Αβυσσηνό τον λένε Σοσέ, το πρώτο Σ παχύ. Ρώτησα το αφεντικό του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:05 Η Nonika έγραψε: #1.219 05-12-09 01:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν μου αρεσουν τα κοψα γατια...μου αρεσουν τα ξενερωτα κοντοχοντρα λεμε + τα Νορβηγοσιβηρικα Click για ανάπτυξη... Στις περισσοτερες αυτα αρεσουν γιατι εχουν τσιτσι για χουφτωμα!!! Για τον αβησσυνιας ομως εκανα μια εξαιρεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:37 Η Πουπουλίνα: #1.220 05-12-09 01:37 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Στις περισσοτερες αυτα αρεσουν γιατι εχουν τσιτσι για χουφτωμα!!! Για τον αβησσυνιας ομως εκανα μια εξαιρεση. Click για ανάπτυξη... παιδια και εγω....μα...εκτος των αλλων...αυτο το αβησσυνιας...ειχε και μια απιστευτη γλυκεια και πανεξυπνη φατσουλα......με τιποτα δεν γινοταν να του αντισταθεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 64 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ στην έκθεση γνώρισα τον υπέροχο Ζούκοφ Τον χάιδεψα, τον χούφτωσα, τον πήρα αγκαλιά, τρίψαμε τις μουσούδες μας πολύ ωραίος γάτος Click για ανάπτυξη... Κόρη μου ο Ζούκοφ ...ποιός είναι ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.214 04-12-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κόρη μου ο Ζούκοφ ...ποιός είναι ;;;; Click για ανάπτυξη... νομιζω ενας πανεμορφος αδυνατος μπλε τριγωνομουρης Ρωσος στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:28 Η Μυρτω4038: #1.215 04-12-09 23:28 Ξέρετε ποιά ονόματα είχαν ο Αβησσυνός και ο Βεγγάλος;;; Τα έχω ερωτευτεί αυτά τα γατιά.... Ακόμη δεν μπορώ να καταλήξω ποιό μου άρεσε περισσότερο... Ξέρετε ποιές διακρίσεις πήραν;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:55 Η Luna έγραψε: #1.216 04-12-09 23:55 τον Βεγγαλης τον ελεγαν charming... τον αλλον δεν το θυμαμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:45 Η Nonika έγραψε: #1.217 05-12-09 00:45 Κοριτσια η Φλαφυ ειναι αυτη; Παρτε κι ενα σφιγγακι που εχω προχειρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:58 Η Zbeebz έγραψε: #1.218 05-12-09 00:58 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ξέρετε ποιά ονόματα είχαν ο Αβησσυνός και ο Βεγγάλος;;; Τα έχω ερωτευτεί αυτά τα γατιά.... Ακόμη δεν μπορώ να καταλήξω ποιό μου άρεσε περισσότερο... Ξέρετε ποιές διακρίσεις πήραν;; Click για ανάπτυξη... Τον Αβυσσηνό τον λένε Σοσέ, το πρώτο Σ παχύ. Ρώτησα το αφεντικό του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:05 Η Nonika έγραψε: #1.219 05-12-09 01:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν μου αρεσουν τα κοψα γατια...μου αρεσουν τα ξενερωτα κοντοχοντρα λεμε + τα Νορβηγοσιβηρικα Click για ανάπτυξη... Στις περισσοτερες αυτα αρεσουν γιατι εχουν τσιτσι για χουφτωμα!!! Για τον αβησσυνιας ομως εκανα μια εξαιρεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:37 Η Πουπουλίνα: #1.220 05-12-09 01:37 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Στις περισσοτερες αυτα αρεσουν γιατι εχουν τσιτσι για χουφτωμα!!! Για τον αβησσυνιας ομως εκανα μια εξαιρεση. Click για ανάπτυξη... παιδια και εγω....μα...εκτος των αλλων...αυτο το αβησσυνιας...ειχε και μια απιστευτη γλυκεια και πανεξυπνη φατσουλα......με τιποτα δεν γινοταν να του αντισταθεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 64 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από niki: Κόρη μου ο Ζούκοφ ...ποιός είναι ;;;; Click για ανάπτυξη... νομιζω ενας πανεμορφος αδυνατος μπλε τριγωνομουρης Ρωσος στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:28 Η Μυρτω4038: #1.215 04-12-09 23:28 Ξέρετε ποιά ονόματα είχαν ο Αβησσυνός και ο Βεγγάλος;;; Τα έχω ερωτευτεί αυτά τα γατιά.... Ακόμη δεν μπορώ να καταλήξω ποιό μου άρεσε περισσότερο... Ξέρετε ποιές διακρίσεις πήραν;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:55 Η Luna έγραψε: #1.216 04-12-09 23:55 τον Βεγγαλης τον ελεγαν charming... τον αλλον δεν το θυμαμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:45 Η Nonika έγραψε: #1.217 05-12-09 00:45 Κοριτσια η Φλαφυ ειναι αυτη; Παρτε κι ενα σφιγγακι που εχω προχειρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:58 Η Zbeebz έγραψε: #1.218 05-12-09 00:58 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ξέρετε ποιά ονόματα είχαν ο Αβησσυνός και ο Βεγγάλος;;; Τα έχω ερωτευτεί αυτά τα γατιά.... Ακόμη δεν μπορώ να καταλήξω ποιό μου άρεσε περισσότερο... Ξέρετε ποιές διακρίσεις πήραν;; Click για ανάπτυξη... Τον Αβυσσηνό τον λένε Σοσέ, το πρώτο Σ παχύ. Ρώτησα το αφεντικό του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:05 Η Nonika έγραψε: #1.219 05-12-09 01:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν μου αρεσουν τα κοψα γατια...μου αρεσουν τα ξενερωτα κοντοχοντρα λεμε + τα Νορβηγοσιβηρικα Click για ανάπτυξη... Στις περισσοτερες αυτα αρεσουν γιατι εχουν τσιτσι για χουφτωμα!!! Για τον αβησσυνιας ομως εκανα μια εξαιρεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:37 Η Πουπουλίνα: #1.220 05-12-09 01:37 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Στις περισσοτερες αυτα αρεσουν γιατι εχουν τσιτσι για χουφτωμα!!! Για τον αβησσυνιας ομως εκανα μια εξαιρεση. Click για ανάπτυξη... παιδια και εγω....μα...εκτος των αλλων...αυτο το αβησσυνιας...ειχε και μια απιστευτη γλυκεια και πανεξυπνη φατσουλα......με τιποτα δεν γινοταν να του αντισταθεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 64 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ξέρετε ποιά ονόματα είχαν ο Αβησσυνός και ο Βεγγάλος;;; Τα έχω ερωτευτεί αυτά τα γατιά.... Ακόμη δεν μπορώ να καταλήξω ποιό μου άρεσε περισσότερο... Ξέρετε ποιές διακρίσεις πήραν;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:55 Η Luna έγραψε: #1.216 04-12-09 23:55 τον Βεγγαλης τον ελεγαν charming... τον αλλον δεν το θυμαμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:45 Η Nonika έγραψε: #1.217 05-12-09 00:45 Κοριτσια η Φλαφυ ειναι αυτη; Παρτε κι ενα σφιγγακι που εχω προχειρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:58 Η Zbeebz έγραψε: #1.218 05-12-09 00:58 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ξέρετε ποιά ονόματα είχαν ο Αβησσυνός και ο Βεγγάλος;;; Τα έχω ερωτευτεί αυτά τα γατιά.... Ακόμη δεν μπορώ να καταλήξω ποιό μου άρεσε περισσότερο... Ξέρετε ποιές διακρίσεις πήραν;; Click για ανάπτυξη... Τον Αβυσσηνό τον λένε Σοσέ, το πρώτο Σ παχύ. Ρώτησα το αφεντικό του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:05 Η Nonika έγραψε: #1.219 05-12-09 01:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν μου αρεσουν τα κοψα γατια...μου αρεσουν τα ξενερωτα κοντοχοντρα λεμε + τα Νορβηγοσιβηρικα Click για ανάπτυξη... Στις περισσοτερες αυτα αρεσουν γιατι εχουν τσιτσι για χουφτωμα!!! Για τον αβησσυνιας ομως εκανα μια εξαιρεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:37 Η Πουπουλίνα: #1.220 05-12-09 01:37 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Στις περισσοτερες αυτα αρεσουν γιατι εχουν τσιτσι για χουφτωμα!!! Για τον αβησσυνιας ομως εκανα μια εξαιρεση. Click για ανάπτυξη... παιδια και εγω....μα...εκτος των αλλων...αυτο το αβησσυνιας...ειχε και μια απιστευτη γλυκεια και πανεξυπνη φατσουλα......με τιποτα δεν γινοταν να του αντισταθεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 64 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τον Βεγγαλης τον ελεγαν charming... τον αλλον δεν το θυμαμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:45 Η Nonika έγραψε: #1.217 05-12-09 00:45 Κοριτσια η Φλαφυ ειναι αυτη; Παρτε κι ενα σφιγγακι που εχω προχειρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:58 Η Zbeebz έγραψε: #1.218 05-12-09 00:58 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ξέρετε ποιά ονόματα είχαν ο Αβησσυνός και ο Βεγγάλος;;; Τα έχω ερωτευτεί αυτά τα γατιά.... Ακόμη δεν μπορώ να καταλήξω ποιό μου άρεσε περισσότερο... Ξέρετε ποιές διακρίσεις πήραν;; Click για ανάπτυξη... Τον Αβυσσηνό τον λένε Σοσέ, το πρώτο Σ παχύ. Ρώτησα το αφεντικό του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:05 Η Nonika έγραψε: #1.219 05-12-09 01:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν μου αρεσουν τα κοψα γατια...μου αρεσουν τα ξενερωτα κοντοχοντρα λεμε + τα Νορβηγοσιβηρικα Click για ανάπτυξη... Στις περισσοτερες αυτα αρεσουν γιατι εχουν τσιτσι για χουφτωμα!!! Για τον αβησσυνιας ομως εκανα μια εξαιρεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:37 Η Πουπουλίνα: #1.220 05-12-09 01:37 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Στις περισσοτερες αυτα αρεσουν γιατι εχουν τσιτσι για χουφτωμα!!! Για τον αβησσυνιας ομως εκανα μια εξαιρεση. Click για ανάπτυξη... παιδια και εγω....μα...εκτος των αλλων...αυτο το αβησσυνιας...ειχε και μια απιστευτη γλυκεια και πανεξυπνη φατσουλα......με τιποτα δεν γινοταν να του αντισταθεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 64 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κοριτσια η Φλαφυ ειναι αυτη; Παρτε κι ενα σφιγγακι που εχω προχειρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:58 Η Zbeebz έγραψε: #1.218 05-12-09 00:58 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ξέρετε ποιά ονόματα είχαν ο Αβησσυνός και ο Βεγγάλος;;; Τα έχω ερωτευτεί αυτά τα γατιά.... Ακόμη δεν μπορώ να καταλήξω ποιό μου άρεσε περισσότερο... Ξέρετε ποιές διακρίσεις πήραν;; Click για ανάπτυξη... Τον Αβυσσηνό τον λένε Σοσέ, το πρώτο Σ παχύ. Ρώτησα το αφεντικό του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:05 Η Nonika έγραψε: #1.219 05-12-09 01:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν μου αρεσουν τα κοψα γατια...μου αρεσουν τα ξενερωτα κοντοχοντρα λεμε + τα Νορβηγοσιβηρικα Click για ανάπτυξη... Στις περισσοτερες αυτα αρεσουν γιατι εχουν τσιτσι για χουφτωμα!!! Για τον αβησσυνιας ομως εκανα μια εξαιρεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:37 Η Πουπουλίνα: #1.220 05-12-09 01:37 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Στις περισσοτερες αυτα αρεσουν γιατι εχουν τσιτσι για χουφτωμα!!! Για τον αβησσυνιας ομως εκανα μια εξαιρεση. Click για ανάπτυξη... παιδια και εγω....μα...εκτος των αλλων...αυτο το αβησσυνιας...ειχε και μια απιστευτη γλυκεια και πανεξυπνη φατσουλα......με τιποτα δεν γινοταν να του αντισταθεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 64 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από niki: Ξέρετε ποιά ονόματα είχαν ο Αβησσυνός και ο Βεγγάλος;;; Τα έχω ερωτευτεί αυτά τα γατιά.... Ακόμη δεν μπορώ να καταλήξω ποιό μου άρεσε περισσότερο... Ξέρετε ποιές διακρίσεις πήραν;; Click για ανάπτυξη... Τον Αβυσσηνό τον λένε Σοσέ, το πρώτο Σ παχύ. Ρώτησα το αφεντικό του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:05 Η Nonika έγραψε: #1.219 05-12-09 01:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν μου αρεσουν τα κοψα γατια...μου αρεσουν τα ξενερωτα κοντοχοντρα λεμε + τα Νορβηγοσιβηρικα Click για ανάπτυξη... Στις περισσοτερες αυτα αρεσουν γιατι εχουν τσιτσι για χουφτωμα!!! Για τον αβησσυνιας ομως εκανα μια εξαιρεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:37 Η Πουπουλίνα: #1.220 05-12-09 01:37 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Στις περισσοτερες αυτα αρεσουν γιατι εχουν τσιτσι για χουφτωμα!!! Για τον αβησσυνιας ομως εκανα μια εξαιρεση. Click για ανάπτυξη... παιδια και εγω....μα...εκτος των αλλων...αυτο το αβησσυνιας...ειχε και μια απιστευτη γλυκεια και πανεξυπνη φατσουλα......με τιποτα δεν γινοταν να του αντισταθεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 64 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν μου αρεσουν τα κοψα γατια...μου αρεσουν τα ξενερωτα κοντοχοντρα λεμε + τα Νορβηγοσιβηρικα Click για ανάπτυξη... Στις περισσοτερες αυτα αρεσουν γιατι εχουν τσιτσι για χουφτωμα!!! Για τον αβησσυνιας ομως εκανα μια εξαιρεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:37 Η Πουπουλίνα: #1.220 05-12-09 01:37 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Στις περισσοτερες αυτα αρεσουν γιατι εχουν τσιτσι για χουφτωμα!!! Για τον αβησσυνιας ομως εκανα μια εξαιρεση. Click για ανάπτυξη... παιδια και εγω....μα...εκτος των αλλων...αυτο το αβησσυνιας...ειχε και μια απιστευτη γλυκεια και πανεξυπνη φατσουλα......με τιποτα δεν γινοταν να του αντισταθεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Στις περισσοτερες αυτα αρεσουν γιατι εχουν τσιτσι για χουφτωμα!!! Για τον αβησσυνιας ομως εκανα μια εξαιρεση. Click για ανάπτυξη... παιδια και εγω....μα...εκτος των αλλων...αυτο το αβησσυνιας...ειχε και μια απιστευτη γλυκεια και πανεξυπνη φατσουλα......με τιποτα δεν γινοταν να του αντισταθεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.