erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 12:51 Ο erefer έγραψε: #21.501 12-08-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ευχαριστώ Βασίλη Για δες εδώ? Θα στείλω e-mail αν μπορούν να μας το στέλνουν Ελλάδα! https://www.birmancatclub.co.uk/magazine.htm Click για ανάπτυξη... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 12:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.502 12-08-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ!!! Click για ανάπτυξη... Στέλνω e-mail! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 12:54 Ο erefer έγραψε: #21.503 12-08-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικά σε ποιο μέρος του ποδιού θα πάτε? Βρήκες να μείνετε? Click για ανάπτυξη... Οχι θα πάω σε camping Ολα κλεισμένα είναι, τι περίμενες θα μου πείς 3 μέρες πριν το δεκαπενταύγουστο 5 τηλέφωνα πήρα ολα κι ολα να πώ την αλήθεια αλλά δε θα πάρω κι ολα τα ξενοδοχεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.504 12-08-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Οχι θα πάω σε camping Ολα κλεισμένα είναι, τι περίμενες θα μου πείς 3 μέρες πριν το δεκαπενταύγουστο 5 τηλέφωνα πήρα ολα κι ολα να πώ την αλήθεια αλλά δε θα πάρω κι ολα τα ξενοδοχεία Click για ανάπτυξη... Τη καλύτερη δουλειά κάνεις!!! Α ρε Βασίλη τι μου θύμισες τώρα!! Είχα αλωνίσει τα camping της Χαλκιδικής στα νιάτα μου... Μη μου πεις ότι θα πάτε στον Αρμενιστή?? Το 2ο πόδι είναι το αγαπημένο μου... Οι καβουρότρυπες ήταν λατρεμένο σημείο! Αλλά θα έχει πολύ κόσμο... παντού θα μου πεις τέτοια εποχή γίνεται χαμός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.505 12-08-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στέλνω e-mail! Click για ανάπτυξη... της έστειλα ένα ευγενικό γράμμα με πολύ γλύψιμο... να δούμε θα πιάσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:03 Ο erefer έγραψε: #21.506 12-08-08 13:03 Είμαι ανάμεσα σε 2.. Αυτό που εχει αρτιες εγκαταστάσεις και είναι το καλύτερο σε ολη τη Χαλκιδική απ'οτι κατάλαβα https://www.thalattacamp.gr/site.php?&file=index.xml&lang=el Και αυτό https://www.lacara-camp.gr/ Κατά 90% θα πάω στο πρώτο Ολη μερα για μπάνιο και για βόλτες θα είμαστε, ο πατέρας μου εχει τρελό εξοπλισμό για camping οποτε δεν αγχωνομαι Της Κατερίνας της αρέσε περισσότερο που θα πάμε σε camping παρά σε ξενοδοχείο, της αρέσει βεβαια η φύση.. Αβυσσος η ψυχή των γυναικών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:07 Ο erefer έγραψε: #21.507 12-08-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τη καλύτερη δουλειά κάνεις!!! Α ρε Βασίλη τι μου θύμισες τώρα!! Είχα αλωνίσει τα camping της Χαλκιδικής στα νιάτα μου... Μη μου πεις ότι θα πάτε στον Αρμενιστή?? Το 2ο πόδι είναι το αγαπημένο μου... Οι καβουρότρυπες ήταν λατρεμένο σημείο! Αλλά θα έχει πολύ κόσμο... παντού θα μου πεις τέτοια εποχή γίνεται χαμός! Click για ανάπτυξη... Τον είδα τον αρμενιστή Διάβασα τα καλύτερα γι'αυτό το camping, βέβαια είμαι και τρελός, μπορεί να αλλάξω γνώμη τελευταία στιγμή Η Κατερίνα έμεινε οταν της είπα οτι κοιτάζω που θα πάμε, γιατί συνήθως ξεκινάμε για ταξίδι, παίρνω μια Εθνική και βγάζω το χάρτη της Ελλάδας στο τιμόνι και.. επιλέγω που θα πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:08 Ο erefer έγραψε: #21.508 12-08-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: της έστειλα ένα ευγενικό γράμμα με πολύ γλύψιμο... να δούμε θα πιάσει? Click για ανάπτυξη... Με τόση ευγένεια μπορεί να τη "σκλαβώσεις" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:11 Ο erefer έγραψε: #21.509 12-08-08 13:11 Αυτό λες εσύ https://www.armenistis.com.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.510 12-08-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Είμαι ανάμεσα σε 2.. Αυτό που εχει αρτιες εγκαταστάσεις και είναι το καλύτερο σε ολη τη Χαλκιδική απ'οτι κατάλαβα https://www.thalattacamp.gr/site.php?&file=index.xml&lang=el Και αυτό https://www.lacara-camp.gr/ Κατά 90% θα πάω στο πρώτο Ολη μερα για μπάνιο και για βόλτες θα είμαστε, ο πατέρας μου εχει τρελό εξοπλισμό για camping οποτε δεν αγχωνομαι Της Κατερίνας της αρέσε περισσότερο που θα πάμε σε camping παρά σε ξενοδοχείο, της αρέσει βάεβαια η φύση.. Αβυσσος η ψυχή των γυναικών Click για ανάπτυξη... Στο lacara είχα πάει αλλά δεν το θυμάμαι καλά! Για το thalatta έχω ακούσει τα καλύτερα!Αντε καλά να περάσετε... Α... να προσέχετε τα μπουρίνια στη Χαλκιδική! Που σηκώνουν σκηνές στον αέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.511 12-08-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτό λες εσύ https://www.armenistis.com.gr/ Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:14 Ο erefer έγραψε: #21.512 12-08-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στο lacara είχα πάει αλλά δεν το θυμάμαι καλά! Για το thalatta έχω ακούσει τα καλύτερα!Αντε καλά να περάσετε... Α... να προσέχετε τα μπουρίνια στη Χαλκιδική! Που σηκώνουν σκηνές στον αέρα! Click για ανάπτυξη... Σε παρακαλώ με προσβάλλεις τώρα.. Επειτα απο τη κατασκευή της σκηνής δίνω πάντα εγγύηση για μέχρι 8 ρίχτερ σεισμό και 15 μποφόρ αέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.513 12-08-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τον είδα τον αρμενιστή Διάβασα τα καλύτερα γι'αυτό το camping, βέβαια είμαι και τρελός, μπορεί να αλλάξω γνώμη τελευταία στιγμή Η Κατερίνα έμεινε οταν της είπα οτι κοιτάζω που θα πάμε, γιατί συνήθως ξεκινάμε για ταξίδι, παίρνω μια Εθνική και βγάζω το χάρτη της Ελλάδας στο τιμόνι και.. επιλέγω που θα πάμε Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗ ΜΟΥ! Ούτε εξοχικά, ούτε πολυτέλειες! ΑΥΤΟ!!! Κι ένας οδηγός με κατηγορία Δ διπλώματος να το οδηγεί! (Ο Μάριος έχει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.514 12-08-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σε παρακαλώ με προσβάλλεις τώρα.. Επειτα απο τη κατασκευή της σκηνής δίνω πάντα εγγύηση για μέχρι 8 ρίχτερ σεισμό και 15 μποφόρ αέρα Click για ανάπτυξη... Τα ίδια έλεγε κι ο πατέρας μου... μέχρι που μας πήρε και μας σήκωσε! Ήταν όμως ανεμοστρόβιλος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:17 Ο erefer έγραψε: #21.515 12-08-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σε παρακαλώ με προσβάλλεις τώρα.. Επειτα απο τη κατασκευή της σκηνής δίνω πάντα εγγύηση για μέχρι 8 ρίχτερ σεισμό και 15 μποφόρ αέρα Click για ανάπτυξη... Μόνο για κατολισθήσεις δε δίνω εγγύηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:18 Ο erefer έγραψε: #21.516 12-08-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα ίδια έλεγε κι ο πατέρας μου... μέχρι που μας πήρε και μας σήκωσε! Ήταν όμως ανεμοστρόβιλος!! Click για ανάπτυξη... Ε αμα έρθει και ο τυφώνας Katrina στο camping θα τη σηκώσει, τι θα κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.517 12-08-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ε αμα έρθει και ο τυφώνας Katrina στο camping θα τη σηκώσει, τι θα κάνει Click για ανάπτυξη... Εχεις εσύ παιδί μου τη Κaterina... δεν εχεις ανάγκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:22 Ο erefer έγραψε: #21.518 12-08-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό είναι το ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗ ΜΟΥ! Ούτε εξοχικά, ούτε πολυτέλειες! ΑΥΤΟ!!! Κι ένας οδηγός με κατηγορία Δ διπλώματος να το οδηγεί! (Ο Μάριος έχει) Click για ανάπτυξη... Τρομερό αλλα δεν εχω για κατηγορία Δ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:23 Ο erefer έγραψε: #21.519 12-08-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχεις εσύ παιδί μου τη Κaterina... δεν εχεις ανάγκη! Click για ανάπτυξη... Σωστό και αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.520 12-08-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τρομερό αλλα δεν εχω για κατηγορία Δ Click για ανάπτυξη... Για τα γενεθλιάκια μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1074 1075 1076 1077 1078 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1076 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1076 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ευχαριστώ Βασίλη Για δες εδώ? Θα στείλω e-mail αν μπορούν να μας το στέλνουν Ελλάδα! https://www.birmancatclub.co.uk/magazine.htm Click για ανάπτυξη... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 12:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.502 12-08-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ!!! Click για ανάπτυξη... Στέλνω e-mail! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 12:54 Ο erefer έγραψε: #21.503 12-08-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικά σε ποιο μέρος του ποδιού θα πάτε? Βρήκες να μείνετε? Click για ανάπτυξη... Οχι θα πάω σε camping Ολα κλεισμένα είναι, τι περίμενες θα μου πείς 3 μέρες πριν το δεκαπενταύγουστο 5 τηλέφωνα πήρα ολα κι ολα να πώ την αλήθεια αλλά δε θα πάρω κι ολα τα ξενοδοχεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.504 12-08-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Οχι θα πάω σε camping Ολα κλεισμένα είναι, τι περίμενες θα μου πείς 3 μέρες πριν το δεκαπενταύγουστο 5 τηλέφωνα πήρα ολα κι ολα να πώ την αλήθεια αλλά δε θα πάρω κι ολα τα ξενοδοχεία Click για ανάπτυξη... Τη καλύτερη δουλειά κάνεις!!! Α ρε Βασίλη τι μου θύμισες τώρα!! Είχα αλωνίσει τα camping της Χαλκιδικής στα νιάτα μου... Μη μου πεις ότι θα πάτε στον Αρμενιστή?? Το 2ο πόδι είναι το αγαπημένο μου... Οι καβουρότρυπες ήταν λατρεμένο σημείο! Αλλά θα έχει πολύ κόσμο... παντού θα μου πεις τέτοια εποχή γίνεται χαμός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.505 12-08-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στέλνω e-mail! Click για ανάπτυξη... της έστειλα ένα ευγενικό γράμμα με πολύ γλύψιμο... να δούμε θα πιάσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:03 Ο erefer έγραψε: #21.506 12-08-08 13:03 Είμαι ανάμεσα σε 2.. Αυτό που εχει αρτιες εγκαταστάσεις και είναι το καλύτερο σε ολη τη Χαλκιδική απ'οτι κατάλαβα https://www.thalattacamp.gr/site.php?&file=index.xml&lang=el Και αυτό https://www.lacara-camp.gr/ Κατά 90% θα πάω στο πρώτο Ολη μερα για μπάνιο και για βόλτες θα είμαστε, ο πατέρας μου εχει τρελό εξοπλισμό για camping οποτε δεν αγχωνομαι Της Κατερίνας της αρέσε περισσότερο που θα πάμε σε camping παρά σε ξενοδοχείο, της αρέσει βεβαια η φύση.. Αβυσσος η ψυχή των γυναικών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:07 Ο erefer έγραψε: #21.507 12-08-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τη καλύτερη δουλειά κάνεις!!! Α ρε Βασίλη τι μου θύμισες τώρα!! Είχα αλωνίσει τα camping της Χαλκιδικής στα νιάτα μου... Μη μου πεις ότι θα πάτε στον Αρμενιστή?? Το 2ο πόδι είναι το αγαπημένο μου... Οι καβουρότρυπες ήταν λατρεμένο σημείο! Αλλά θα έχει πολύ κόσμο... παντού θα μου πεις τέτοια εποχή γίνεται χαμός! Click για ανάπτυξη... Τον είδα τον αρμενιστή Διάβασα τα καλύτερα γι'αυτό το camping, βέβαια είμαι και τρελός, μπορεί να αλλάξω γνώμη τελευταία στιγμή Η Κατερίνα έμεινε οταν της είπα οτι κοιτάζω που θα πάμε, γιατί συνήθως ξεκινάμε για ταξίδι, παίρνω μια Εθνική και βγάζω το χάρτη της Ελλάδας στο τιμόνι και.. επιλέγω που θα πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:08 Ο erefer έγραψε: #21.508 12-08-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: της έστειλα ένα ευγενικό γράμμα με πολύ γλύψιμο... να δούμε θα πιάσει? Click για ανάπτυξη... Με τόση ευγένεια μπορεί να τη "σκλαβώσεις" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:11 Ο erefer έγραψε: #21.509 12-08-08 13:11 Αυτό λες εσύ https://www.armenistis.com.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.510 12-08-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Είμαι ανάμεσα σε 2.. Αυτό που εχει αρτιες εγκαταστάσεις και είναι το καλύτερο σε ολη τη Χαλκιδική απ'οτι κατάλαβα https://www.thalattacamp.gr/site.php?&file=index.xml&lang=el Και αυτό https://www.lacara-camp.gr/ Κατά 90% θα πάω στο πρώτο Ολη μερα για μπάνιο και για βόλτες θα είμαστε, ο πατέρας μου εχει τρελό εξοπλισμό για camping οποτε δεν αγχωνομαι Της Κατερίνας της αρέσε περισσότερο που θα πάμε σε camping παρά σε ξενοδοχείο, της αρέσει βάεβαια η φύση.. Αβυσσος η ψυχή των γυναικών Click για ανάπτυξη... Στο lacara είχα πάει αλλά δεν το θυμάμαι καλά! Για το thalatta έχω ακούσει τα καλύτερα!Αντε καλά να περάσετε... Α... να προσέχετε τα μπουρίνια στη Χαλκιδική! Που σηκώνουν σκηνές στον αέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.511 12-08-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτό λες εσύ https://www.armenistis.com.gr/ Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:14 Ο erefer έγραψε: #21.512 12-08-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στο lacara είχα πάει αλλά δεν το θυμάμαι καλά! Για το thalatta έχω ακούσει τα καλύτερα!Αντε καλά να περάσετε... Α... να προσέχετε τα μπουρίνια στη Χαλκιδική! Που σηκώνουν σκηνές στον αέρα! Click για ανάπτυξη... Σε παρακαλώ με προσβάλλεις τώρα.. Επειτα απο τη κατασκευή της σκηνής δίνω πάντα εγγύηση για μέχρι 8 ρίχτερ σεισμό και 15 μποφόρ αέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.513 12-08-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τον είδα τον αρμενιστή Διάβασα τα καλύτερα γι'αυτό το camping, βέβαια είμαι και τρελός, μπορεί να αλλάξω γνώμη τελευταία στιγμή Η Κατερίνα έμεινε οταν της είπα οτι κοιτάζω που θα πάμε, γιατί συνήθως ξεκινάμε για ταξίδι, παίρνω μια Εθνική και βγάζω το χάρτη της Ελλάδας στο τιμόνι και.. επιλέγω που θα πάμε Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗ ΜΟΥ! Ούτε εξοχικά, ούτε πολυτέλειες! ΑΥΤΟ!!! Κι ένας οδηγός με κατηγορία Δ διπλώματος να το οδηγεί! (Ο Μάριος έχει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.514 12-08-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σε παρακαλώ με προσβάλλεις τώρα.. Επειτα απο τη κατασκευή της σκηνής δίνω πάντα εγγύηση για μέχρι 8 ρίχτερ σεισμό και 15 μποφόρ αέρα Click για ανάπτυξη... Τα ίδια έλεγε κι ο πατέρας μου... μέχρι που μας πήρε και μας σήκωσε! Ήταν όμως ανεμοστρόβιλος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:17 Ο erefer έγραψε: #21.515 12-08-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σε παρακαλώ με προσβάλλεις τώρα.. Επειτα απο τη κατασκευή της σκηνής δίνω πάντα εγγύηση για μέχρι 8 ρίχτερ σεισμό και 15 μποφόρ αέρα Click για ανάπτυξη... Μόνο για κατολισθήσεις δε δίνω εγγύηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:18 Ο erefer έγραψε: #21.516 12-08-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα ίδια έλεγε κι ο πατέρας μου... μέχρι που μας πήρε και μας σήκωσε! Ήταν όμως ανεμοστρόβιλος!! Click για ανάπτυξη... Ε αμα έρθει και ο τυφώνας Katrina στο camping θα τη σηκώσει, τι θα κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.517 12-08-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ε αμα έρθει και ο τυφώνας Katrina στο camping θα τη σηκώσει, τι θα κάνει Click για ανάπτυξη... Εχεις εσύ παιδί μου τη Κaterina... δεν εχεις ανάγκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:22 Ο erefer έγραψε: #21.518 12-08-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό είναι το ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗ ΜΟΥ! Ούτε εξοχικά, ούτε πολυτέλειες! ΑΥΤΟ!!! Κι ένας οδηγός με κατηγορία Δ διπλώματος να το οδηγεί! (Ο Μάριος έχει) Click για ανάπτυξη... Τρομερό αλλα δεν εχω για κατηγορία Δ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:23 Ο erefer έγραψε: #21.519 12-08-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχεις εσύ παιδί μου τη Κaterina... δεν εχεις ανάγκη! Click για ανάπτυξη... Σωστό και αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.520 12-08-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τρομερό αλλα δεν εχω για κατηγορία Δ Click για ανάπτυξη... Για τα γενεθλιάκια μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1074 1075 1076 1077 1078 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1076 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1076 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ!!! Click για ανάπτυξη... Στέλνω e-mail! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 12:54 Ο erefer έγραψε: #21.503 12-08-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικά σε ποιο μέρος του ποδιού θα πάτε? Βρήκες να μείνετε? Click για ανάπτυξη... Οχι θα πάω σε camping Ολα κλεισμένα είναι, τι περίμενες θα μου πείς 3 μέρες πριν το δεκαπενταύγουστο 5 τηλέφωνα πήρα ολα κι ολα να πώ την αλήθεια αλλά δε θα πάρω κι ολα τα ξενοδοχεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.504 12-08-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Οχι θα πάω σε camping Ολα κλεισμένα είναι, τι περίμενες θα μου πείς 3 μέρες πριν το δεκαπενταύγουστο 5 τηλέφωνα πήρα ολα κι ολα να πώ την αλήθεια αλλά δε θα πάρω κι ολα τα ξενοδοχεία Click για ανάπτυξη... Τη καλύτερη δουλειά κάνεις!!! Α ρε Βασίλη τι μου θύμισες τώρα!! Είχα αλωνίσει τα camping της Χαλκιδικής στα νιάτα μου... Μη μου πεις ότι θα πάτε στον Αρμενιστή?? Το 2ο πόδι είναι το αγαπημένο μου... Οι καβουρότρυπες ήταν λατρεμένο σημείο! Αλλά θα έχει πολύ κόσμο... παντού θα μου πεις τέτοια εποχή γίνεται χαμός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.505 12-08-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στέλνω e-mail! Click για ανάπτυξη... της έστειλα ένα ευγενικό γράμμα με πολύ γλύψιμο... να δούμε θα πιάσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:03 Ο erefer έγραψε: #21.506 12-08-08 13:03 Είμαι ανάμεσα σε 2.. Αυτό που εχει αρτιες εγκαταστάσεις και είναι το καλύτερο σε ολη τη Χαλκιδική απ'οτι κατάλαβα https://www.thalattacamp.gr/site.php?&file=index.xml&lang=el Και αυτό https://www.lacara-camp.gr/ Κατά 90% θα πάω στο πρώτο Ολη μερα για μπάνιο και για βόλτες θα είμαστε, ο πατέρας μου εχει τρελό εξοπλισμό για camping οποτε δεν αγχωνομαι Της Κατερίνας της αρέσε περισσότερο που θα πάμε σε camping παρά σε ξενοδοχείο, της αρέσει βεβαια η φύση.. Αβυσσος η ψυχή των γυναικών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:07 Ο erefer έγραψε: #21.507 12-08-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τη καλύτερη δουλειά κάνεις!!! Α ρε Βασίλη τι μου θύμισες τώρα!! Είχα αλωνίσει τα camping της Χαλκιδικής στα νιάτα μου... Μη μου πεις ότι θα πάτε στον Αρμενιστή?? Το 2ο πόδι είναι το αγαπημένο μου... Οι καβουρότρυπες ήταν λατρεμένο σημείο! Αλλά θα έχει πολύ κόσμο... παντού θα μου πεις τέτοια εποχή γίνεται χαμός! Click για ανάπτυξη... Τον είδα τον αρμενιστή Διάβασα τα καλύτερα γι'αυτό το camping, βέβαια είμαι και τρελός, μπορεί να αλλάξω γνώμη τελευταία στιγμή Η Κατερίνα έμεινε οταν της είπα οτι κοιτάζω που θα πάμε, γιατί συνήθως ξεκινάμε για ταξίδι, παίρνω μια Εθνική και βγάζω το χάρτη της Ελλάδας στο τιμόνι και.. επιλέγω που θα πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:08 Ο erefer έγραψε: #21.508 12-08-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: της έστειλα ένα ευγενικό γράμμα με πολύ γλύψιμο... να δούμε θα πιάσει? Click για ανάπτυξη... Με τόση ευγένεια μπορεί να τη "σκλαβώσεις" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:11 Ο erefer έγραψε: #21.509 12-08-08 13:11 Αυτό λες εσύ https://www.armenistis.com.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.510 12-08-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Είμαι ανάμεσα σε 2.. Αυτό που εχει αρτιες εγκαταστάσεις και είναι το καλύτερο σε ολη τη Χαλκιδική απ'οτι κατάλαβα https://www.thalattacamp.gr/site.php?&file=index.xml&lang=el Και αυτό https://www.lacara-camp.gr/ Κατά 90% θα πάω στο πρώτο Ολη μερα για μπάνιο και για βόλτες θα είμαστε, ο πατέρας μου εχει τρελό εξοπλισμό για camping οποτε δεν αγχωνομαι Της Κατερίνας της αρέσε περισσότερο που θα πάμε σε camping παρά σε ξενοδοχείο, της αρέσει βάεβαια η φύση.. Αβυσσος η ψυχή των γυναικών Click για ανάπτυξη... Στο lacara είχα πάει αλλά δεν το θυμάμαι καλά! Για το thalatta έχω ακούσει τα καλύτερα!Αντε καλά να περάσετε... Α... να προσέχετε τα μπουρίνια στη Χαλκιδική! Που σηκώνουν σκηνές στον αέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.511 12-08-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτό λες εσύ https://www.armenistis.com.gr/ Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:14 Ο erefer έγραψε: #21.512 12-08-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στο lacara είχα πάει αλλά δεν το θυμάμαι καλά! Για το thalatta έχω ακούσει τα καλύτερα!Αντε καλά να περάσετε... Α... να προσέχετε τα μπουρίνια στη Χαλκιδική! Που σηκώνουν σκηνές στον αέρα! Click για ανάπτυξη... Σε παρακαλώ με προσβάλλεις τώρα.. Επειτα απο τη κατασκευή της σκηνής δίνω πάντα εγγύηση για μέχρι 8 ρίχτερ σεισμό και 15 μποφόρ αέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.513 12-08-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τον είδα τον αρμενιστή Διάβασα τα καλύτερα γι'αυτό το camping, βέβαια είμαι και τρελός, μπορεί να αλλάξω γνώμη τελευταία στιγμή Η Κατερίνα έμεινε οταν της είπα οτι κοιτάζω που θα πάμε, γιατί συνήθως ξεκινάμε για ταξίδι, παίρνω μια Εθνική και βγάζω το χάρτη της Ελλάδας στο τιμόνι και.. επιλέγω που θα πάμε Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗ ΜΟΥ! Ούτε εξοχικά, ούτε πολυτέλειες! ΑΥΤΟ!!! Κι ένας οδηγός με κατηγορία Δ διπλώματος να το οδηγεί! (Ο Μάριος έχει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.514 12-08-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σε παρακαλώ με προσβάλλεις τώρα.. Επειτα απο τη κατασκευή της σκηνής δίνω πάντα εγγύηση για μέχρι 8 ρίχτερ σεισμό και 15 μποφόρ αέρα Click για ανάπτυξη... Τα ίδια έλεγε κι ο πατέρας μου... μέχρι που μας πήρε και μας σήκωσε! Ήταν όμως ανεμοστρόβιλος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:17 Ο erefer έγραψε: #21.515 12-08-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σε παρακαλώ με προσβάλλεις τώρα.. Επειτα απο τη κατασκευή της σκηνής δίνω πάντα εγγύηση για μέχρι 8 ρίχτερ σεισμό και 15 μποφόρ αέρα Click για ανάπτυξη... Μόνο για κατολισθήσεις δε δίνω εγγύηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:18 Ο erefer έγραψε: #21.516 12-08-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα ίδια έλεγε κι ο πατέρας μου... μέχρι που μας πήρε και μας σήκωσε! Ήταν όμως ανεμοστρόβιλος!! Click για ανάπτυξη... Ε αμα έρθει και ο τυφώνας Katrina στο camping θα τη σηκώσει, τι θα κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.517 12-08-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ε αμα έρθει και ο τυφώνας Katrina στο camping θα τη σηκώσει, τι θα κάνει Click για ανάπτυξη... Εχεις εσύ παιδί μου τη Κaterina... δεν εχεις ανάγκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:22 Ο erefer έγραψε: #21.518 12-08-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό είναι το ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗ ΜΟΥ! Ούτε εξοχικά, ούτε πολυτέλειες! ΑΥΤΟ!!! Κι ένας οδηγός με κατηγορία Δ διπλώματος να το οδηγεί! (Ο Μάριος έχει) Click για ανάπτυξη... Τρομερό αλλα δεν εχω για κατηγορία Δ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:23 Ο erefer έγραψε: #21.519 12-08-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχεις εσύ παιδί μου τη Κaterina... δεν εχεις ανάγκη! Click για ανάπτυξη... Σωστό και αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.520 12-08-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τρομερό αλλα δεν εχω για κατηγορία Δ Click για ανάπτυξη... Για τα γενεθλιάκια μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1074 1075 1076 1077 1078 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1076 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1076 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικά σε ποιο μέρος του ποδιού θα πάτε? Βρήκες να μείνετε? Click για ανάπτυξη... Οχι θα πάω σε camping Ολα κλεισμένα είναι, τι περίμενες θα μου πείς 3 μέρες πριν το δεκαπενταύγουστο 5 τηλέφωνα πήρα ολα κι ολα να πώ την αλήθεια αλλά δε θα πάρω κι ολα τα ξενοδοχεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.504 12-08-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Οχι θα πάω σε camping Ολα κλεισμένα είναι, τι περίμενες θα μου πείς 3 μέρες πριν το δεκαπενταύγουστο 5 τηλέφωνα πήρα ολα κι ολα να πώ την αλήθεια αλλά δε θα πάρω κι ολα τα ξενοδοχεία Click για ανάπτυξη... Τη καλύτερη δουλειά κάνεις!!! Α ρε Βασίλη τι μου θύμισες τώρα!! Είχα αλωνίσει τα camping της Χαλκιδικής στα νιάτα μου... Μη μου πεις ότι θα πάτε στον Αρμενιστή?? Το 2ο πόδι είναι το αγαπημένο μου... Οι καβουρότρυπες ήταν λατρεμένο σημείο! Αλλά θα έχει πολύ κόσμο... παντού θα μου πεις τέτοια εποχή γίνεται χαμός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.505 12-08-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στέλνω e-mail! Click για ανάπτυξη... της έστειλα ένα ευγενικό γράμμα με πολύ γλύψιμο... να δούμε θα πιάσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:03 Ο erefer έγραψε: #21.506 12-08-08 13:03 Είμαι ανάμεσα σε 2.. Αυτό που εχει αρτιες εγκαταστάσεις και είναι το καλύτερο σε ολη τη Χαλκιδική απ'οτι κατάλαβα https://www.thalattacamp.gr/site.php?&file=index.xml&lang=el Και αυτό https://www.lacara-camp.gr/ Κατά 90% θα πάω στο πρώτο Ολη μερα για μπάνιο και για βόλτες θα είμαστε, ο πατέρας μου εχει τρελό εξοπλισμό για camping οποτε δεν αγχωνομαι Της Κατερίνας της αρέσε περισσότερο που θα πάμε σε camping παρά σε ξενοδοχείο, της αρέσει βεβαια η φύση.. Αβυσσος η ψυχή των γυναικών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:07 Ο erefer έγραψε: #21.507 12-08-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τη καλύτερη δουλειά κάνεις!!! Α ρε Βασίλη τι μου θύμισες τώρα!! Είχα αλωνίσει τα camping της Χαλκιδικής στα νιάτα μου... Μη μου πεις ότι θα πάτε στον Αρμενιστή?? Το 2ο πόδι είναι το αγαπημένο μου... Οι καβουρότρυπες ήταν λατρεμένο σημείο! Αλλά θα έχει πολύ κόσμο... παντού θα μου πεις τέτοια εποχή γίνεται χαμός! Click για ανάπτυξη... Τον είδα τον αρμενιστή Διάβασα τα καλύτερα γι'αυτό το camping, βέβαια είμαι και τρελός, μπορεί να αλλάξω γνώμη τελευταία στιγμή Η Κατερίνα έμεινε οταν της είπα οτι κοιτάζω που θα πάμε, γιατί συνήθως ξεκινάμε για ταξίδι, παίρνω μια Εθνική και βγάζω το χάρτη της Ελλάδας στο τιμόνι και.. επιλέγω που θα πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:08 Ο erefer έγραψε: #21.508 12-08-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: της έστειλα ένα ευγενικό γράμμα με πολύ γλύψιμο... να δούμε θα πιάσει? Click για ανάπτυξη... Με τόση ευγένεια μπορεί να τη "σκλαβώσεις" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:11 Ο erefer έγραψε: #21.509 12-08-08 13:11 Αυτό λες εσύ https://www.armenistis.com.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.510 12-08-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Είμαι ανάμεσα σε 2.. Αυτό που εχει αρτιες εγκαταστάσεις και είναι το καλύτερο σε ολη τη Χαλκιδική απ'οτι κατάλαβα https://www.thalattacamp.gr/site.php?&file=index.xml&lang=el Και αυτό https://www.lacara-camp.gr/ Κατά 90% θα πάω στο πρώτο Ολη μερα για μπάνιο και για βόλτες θα είμαστε, ο πατέρας μου εχει τρελό εξοπλισμό για camping οποτε δεν αγχωνομαι Της Κατερίνας της αρέσε περισσότερο που θα πάμε σε camping παρά σε ξενοδοχείο, της αρέσει βάεβαια η φύση.. Αβυσσος η ψυχή των γυναικών Click για ανάπτυξη... Στο lacara είχα πάει αλλά δεν το θυμάμαι καλά! Για το thalatta έχω ακούσει τα καλύτερα!Αντε καλά να περάσετε... Α... να προσέχετε τα μπουρίνια στη Χαλκιδική! Που σηκώνουν σκηνές στον αέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.511 12-08-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτό λες εσύ https://www.armenistis.com.gr/ Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:14 Ο erefer έγραψε: #21.512 12-08-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στο lacara είχα πάει αλλά δεν το θυμάμαι καλά! Για το thalatta έχω ακούσει τα καλύτερα!Αντε καλά να περάσετε... Α... να προσέχετε τα μπουρίνια στη Χαλκιδική! Που σηκώνουν σκηνές στον αέρα! Click για ανάπτυξη... Σε παρακαλώ με προσβάλλεις τώρα.. Επειτα απο τη κατασκευή της σκηνής δίνω πάντα εγγύηση για μέχρι 8 ρίχτερ σεισμό και 15 μποφόρ αέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.513 12-08-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τον είδα τον αρμενιστή Διάβασα τα καλύτερα γι'αυτό το camping, βέβαια είμαι και τρελός, μπορεί να αλλάξω γνώμη τελευταία στιγμή Η Κατερίνα έμεινε οταν της είπα οτι κοιτάζω που θα πάμε, γιατί συνήθως ξεκινάμε για ταξίδι, παίρνω μια Εθνική και βγάζω το χάρτη της Ελλάδας στο τιμόνι και.. επιλέγω που θα πάμε Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗ ΜΟΥ! Ούτε εξοχικά, ούτε πολυτέλειες! ΑΥΤΟ!!! Κι ένας οδηγός με κατηγορία Δ διπλώματος να το οδηγεί! (Ο Μάριος έχει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.514 12-08-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σε παρακαλώ με προσβάλλεις τώρα.. Επειτα απο τη κατασκευή της σκηνής δίνω πάντα εγγύηση για μέχρι 8 ρίχτερ σεισμό και 15 μποφόρ αέρα Click για ανάπτυξη... Τα ίδια έλεγε κι ο πατέρας μου... μέχρι που μας πήρε και μας σήκωσε! Ήταν όμως ανεμοστρόβιλος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:17 Ο erefer έγραψε: #21.515 12-08-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σε παρακαλώ με προσβάλλεις τώρα.. Επειτα απο τη κατασκευή της σκηνής δίνω πάντα εγγύηση για μέχρι 8 ρίχτερ σεισμό και 15 μποφόρ αέρα Click για ανάπτυξη... Μόνο για κατολισθήσεις δε δίνω εγγύηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:18 Ο erefer έγραψε: #21.516 12-08-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα ίδια έλεγε κι ο πατέρας μου... μέχρι που μας πήρε και μας σήκωσε! Ήταν όμως ανεμοστρόβιλος!! Click για ανάπτυξη... Ε αμα έρθει και ο τυφώνας Katrina στο camping θα τη σηκώσει, τι θα κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.517 12-08-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ε αμα έρθει και ο τυφώνας Katrina στο camping θα τη σηκώσει, τι θα κάνει Click για ανάπτυξη... Εχεις εσύ παιδί μου τη Κaterina... δεν εχεις ανάγκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:22 Ο erefer έγραψε: #21.518 12-08-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό είναι το ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗ ΜΟΥ! Ούτε εξοχικά, ούτε πολυτέλειες! ΑΥΤΟ!!! Κι ένας οδηγός με κατηγορία Δ διπλώματος να το οδηγεί! (Ο Μάριος έχει) Click για ανάπτυξη... Τρομερό αλλα δεν εχω για κατηγορία Δ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:23 Ο erefer έγραψε: #21.519 12-08-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχεις εσύ παιδί μου τη Κaterina... δεν εχεις ανάγκη! Click για ανάπτυξη... Σωστό και αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.520 12-08-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τρομερό αλλα δεν εχω για κατηγορία Δ Click για ανάπτυξη... Για τα γενεθλιάκια μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1074 1075 1076 1077 1078 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1076 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1076 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Οχι θα πάω σε camping Ολα κλεισμένα είναι, τι περίμενες θα μου πείς 3 μέρες πριν το δεκαπενταύγουστο 5 τηλέφωνα πήρα ολα κι ολα να πώ την αλήθεια αλλά δε θα πάρω κι ολα τα ξενοδοχεία Click για ανάπτυξη... Τη καλύτερη δουλειά κάνεις!!! Α ρε Βασίλη τι μου θύμισες τώρα!! Είχα αλωνίσει τα camping της Χαλκιδικής στα νιάτα μου... Μη μου πεις ότι θα πάτε στον Αρμενιστή?? Το 2ο πόδι είναι το αγαπημένο μου... Οι καβουρότρυπες ήταν λατρεμένο σημείο! Αλλά θα έχει πολύ κόσμο... παντού θα μου πεις τέτοια εποχή γίνεται χαμός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.505 12-08-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στέλνω e-mail! Click για ανάπτυξη... της έστειλα ένα ευγενικό γράμμα με πολύ γλύψιμο... να δούμε θα πιάσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:03 Ο erefer έγραψε: #21.506 12-08-08 13:03 Είμαι ανάμεσα σε 2.. Αυτό που εχει αρτιες εγκαταστάσεις και είναι το καλύτερο σε ολη τη Χαλκιδική απ'οτι κατάλαβα https://www.thalattacamp.gr/site.php?&file=index.xml&lang=el Και αυτό https://www.lacara-camp.gr/ Κατά 90% θα πάω στο πρώτο Ολη μερα για μπάνιο και για βόλτες θα είμαστε, ο πατέρας μου εχει τρελό εξοπλισμό για camping οποτε δεν αγχωνομαι Της Κατερίνας της αρέσε περισσότερο που θα πάμε σε camping παρά σε ξενοδοχείο, της αρέσει βεβαια η φύση.. Αβυσσος η ψυχή των γυναικών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:07 Ο erefer έγραψε: #21.507 12-08-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τη καλύτερη δουλειά κάνεις!!! Α ρε Βασίλη τι μου θύμισες τώρα!! Είχα αλωνίσει τα camping της Χαλκιδικής στα νιάτα μου... Μη μου πεις ότι θα πάτε στον Αρμενιστή?? Το 2ο πόδι είναι το αγαπημένο μου... Οι καβουρότρυπες ήταν λατρεμένο σημείο! Αλλά θα έχει πολύ κόσμο... παντού θα μου πεις τέτοια εποχή γίνεται χαμός! Click για ανάπτυξη... Τον είδα τον αρμενιστή Διάβασα τα καλύτερα γι'αυτό το camping, βέβαια είμαι και τρελός, μπορεί να αλλάξω γνώμη τελευταία στιγμή Η Κατερίνα έμεινε οταν της είπα οτι κοιτάζω που θα πάμε, γιατί συνήθως ξεκινάμε για ταξίδι, παίρνω μια Εθνική και βγάζω το χάρτη της Ελλάδας στο τιμόνι και.. επιλέγω που θα πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:08 Ο erefer έγραψε: #21.508 12-08-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: της έστειλα ένα ευγενικό γράμμα με πολύ γλύψιμο... να δούμε θα πιάσει? Click για ανάπτυξη... Με τόση ευγένεια μπορεί να τη "σκλαβώσεις" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:11 Ο erefer έγραψε: #21.509 12-08-08 13:11 Αυτό λες εσύ https://www.armenistis.com.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.510 12-08-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Είμαι ανάμεσα σε 2.. Αυτό που εχει αρτιες εγκαταστάσεις και είναι το καλύτερο σε ολη τη Χαλκιδική απ'οτι κατάλαβα https://www.thalattacamp.gr/site.php?&file=index.xml&lang=el Και αυτό https://www.lacara-camp.gr/ Κατά 90% θα πάω στο πρώτο Ολη μερα για μπάνιο και για βόλτες θα είμαστε, ο πατέρας μου εχει τρελό εξοπλισμό για camping οποτε δεν αγχωνομαι Της Κατερίνας της αρέσε περισσότερο που θα πάμε σε camping παρά σε ξενοδοχείο, της αρέσει βάεβαια η φύση.. Αβυσσος η ψυχή των γυναικών Click για ανάπτυξη... Στο lacara είχα πάει αλλά δεν το θυμάμαι καλά! Για το thalatta έχω ακούσει τα καλύτερα!Αντε καλά να περάσετε... Α... να προσέχετε τα μπουρίνια στη Χαλκιδική! Που σηκώνουν σκηνές στον αέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.511 12-08-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτό λες εσύ https://www.armenistis.com.gr/ Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:14 Ο erefer έγραψε: #21.512 12-08-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στο lacara είχα πάει αλλά δεν το θυμάμαι καλά! Για το thalatta έχω ακούσει τα καλύτερα!Αντε καλά να περάσετε... Α... να προσέχετε τα μπουρίνια στη Χαλκιδική! Που σηκώνουν σκηνές στον αέρα! Click για ανάπτυξη... Σε παρακαλώ με προσβάλλεις τώρα.. Επειτα απο τη κατασκευή της σκηνής δίνω πάντα εγγύηση για μέχρι 8 ρίχτερ σεισμό και 15 μποφόρ αέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.513 12-08-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τον είδα τον αρμενιστή Διάβασα τα καλύτερα γι'αυτό το camping, βέβαια είμαι και τρελός, μπορεί να αλλάξω γνώμη τελευταία στιγμή Η Κατερίνα έμεινε οταν της είπα οτι κοιτάζω που θα πάμε, γιατί συνήθως ξεκινάμε για ταξίδι, παίρνω μια Εθνική και βγάζω το χάρτη της Ελλάδας στο τιμόνι και.. επιλέγω που θα πάμε Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗ ΜΟΥ! Ούτε εξοχικά, ούτε πολυτέλειες! ΑΥΤΟ!!! Κι ένας οδηγός με κατηγορία Δ διπλώματος να το οδηγεί! (Ο Μάριος έχει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.514 12-08-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σε παρακαλώ με προσβάλλεις τώρα.. Επειτα απο τη κατασκευή της σκηνής δίνω πάντα εγγύηση για μέχρι 8 ρίχτερ σεισμό και 15 μποφόρ αέρα Click για ανάπτυξη... Τα ίδια έλεγε κι ο πατέρας μου... μέχρι που μας πήρε και μας σήκωσε! Ήταν όμως ανεμοστρόβιλος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:17 Ο erefer έγραψε: #21.515 12-08-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σε παρακαλώ με προσβάλλεις τώρα.. Επειτα απο τη κατασκευή της σκηνής δίνω πάντα εγγύηση για μέχρι 8 ρίχτερ σεισμό και 15 μποφόρ αέρα Click για ανάπτυξη... Μόνο για κατολισθήσεις δε δίνω εγγύηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:18 Ο erefer έγραψε: #21.516 12-08-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα ίδια έλεγε κι ο πατέρας μου... μέχρι που μας πήρε και μας σήκωσε! Ήταν όμως ανεμοστρόβιλος!! Click για ανάπτυξη... Ε αμα έρθει και ο τυφώνας Katrina στο camping θα τη σηκώσει, τι θα κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.517 12-08-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ε αμα έρθει και ο τυφώνας Katrina στο camping θα τη σηκώσει, τι θα κάνει Click για ανάπτυξη... Εχεις εσύ παιδί μου τη Κaterina... δεν εχεις ανάγκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:22 Ο erefer έγραψε: #21.518 12-08-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό είναι το ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗ ΜΟΥ! Ούτε εξοχικά, ούτε πολυτέλειες! ΑΥΤΟ!!! Κι ένας οδηγός με κατηγορία Δ διπλώματος να το οδηγεί! (Ο Μάριος έχει) Click για ανάπτυξη... Τρομερό αλλα δεν εχω για κατηγορία Δ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:23 Ο erefer έγραψε: #21.519 12-08-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχεις εσύ παιδί μου τη Κaterina... δεν εχεις ανάγκη! Click για ανάπτυξη... Σωστό και αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.520 12-08-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τρομερό αλλα δεν εχω για κατηγορία Δ Click για ανάπτυξη... Για τα γενεθλιάκια μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1074 1075 1076 1077 1078 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1076 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1076 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στέλνω e-mail! Click για ανάπτυξη... της έστειλα ένα ευγενικό γράμμα με πολύ γλύψιμο... να δούμε θα πιάσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:03 Ο erefer έγραψε: #21.506 12-08-08 13:03 Είμαι ανάμεσα σε 2.. Αυτό που εχει αρτιες εγκαταστάσεις και είναι το καλύτερο σε ολη τη Χαλκιδική απ'οτι κατάλαβα https://www.thalattacamp.gr/site.php?&file=index.xml&lang=el Και αυτό https://www.lacara-camp.gr/ Κατά 90% θα πάω στο πρώτο Ολη μερα για μπάνιο και για βόλτες θα είμαστε, ο πατέρας μου εχει τρελό εξοπλισμό για camping οποτε δεν αγχωνομαι Της Κατερίνας της αρέσε περισσότερο που θα πάμε σε camping παρά σε ξενοδοχείο, της αρέσει βεβαια η φύση.. Αβυσσος η ψυχή των γυναικών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:07 Ο erefer έγραψε: #21.507 12-08-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τη καλύτερη δουλειά κάνεις!!! Α ρε Βασίλη τι μου θύμισες τώρα!! Είχα αλωνίσει τα camping της Χαλκιδικής στα νιάτα μου... Μη μου πεις ότι θα πάτε στον Αρμενιστή?? Το 2ο πόδι είναι το αγαπημένο μου... Οι καβουρότρυπες ήταν λατρεμένο σημείο! Αλλά θα έχει πολύ κόσμο... παντού θα μου πεις τέτοια εποχή γίνεται χαμός! Click για ανάπτυξη... Τον είδα τον αρμενιστή Διάβασα τα καλύτερα γι'αυτό το camping, βέβαια είμαι και τρελός, μπορεί να αλλάξω γνώμη τελευταία στιγμή Η Κατερίνα έμεινε οταν της είπα οτι κοιτάζω που θα πάμε, γιατί συνήθως ξεκινάμε για ταξίδι, παίρνω μια Εθνική και βγάζω το χάρτη της Ελλάδας στο τιμόνι και.. επιλέγω που θα πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:08 Ο erefer έγραψε: #21.508 12-08-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: της έστειλα ένα ευγενικό γράμμα με πολύ γλύψιμο... να δούμε θα πιάσει? Click για ανάπτυξη... Με τόση ευγένεια μπορεί να τη "σκλαβώσεις" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:11 Ο erefer έγραψε: #21.509 12-08-08 13:11 Αυτό λες εσύ https://www.armenistis.com.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.510 12-08-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Είμαι ανάμεσα σε 2.. Αυτό που εχει αρτιες εγκαταστάσεις και είναι το καλύτερο σε ολη τη Χαλκιδική απ'οτι κατάλαβα https://www.thalattacamp.gr/site.php?&file=index.xml&lang=el Και αυτό https://www.lacara-camp.gr/ Κατά 90% θα πάω στο πρώτο Ολη μερα για μπάνιο και για βόλτες θα είμαστε, ο πατέρας μου εχει τρελό εξοπλισμό για camping οποτε δεν αγχωνομαι Της Κατερίνας της αρέσε περισσότερο που θα πάμε σε camping παρά σε ξενοδοχείο, της αρέσει βάεβαια η φύση.. Αβυσσος η ψυχή των γυναικών Click για ανάπτυξη... Στο lacara είχα πάει αλλά δεν το θυμάμαι καλά! Για το thalatta έχω ακούσει τα καλύτερα!Αντε καλά να περάσετε... Α... να προσέχετε τα μπουρίνια στη Χαλκιδική! Που σηκώνουν σκηνές στον αέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.511 12-08-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτό λες εσύ https://www.armenistis.com.gr/ Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:14 Ο erefer έγραψε: #21.512 12-08-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στο lacara είχα πάει αλλά δεν το θυμάμαι καλά! Για το thalatta έχω ακούσει τα καλύτερα!Αντε καλά να περάσετε... Α... να προσέχετε τα μπουρίνια στη Χαλκιδική! Που σηκώνουν σκηνές στον αέρα! Click για ανάπτυξη... Σε παρακαλώ με προσβάλλεις τώρα.. Επειτα απο τη κατασκευή της σκηνής δίνω πάντα εγγύηση για μέχρι 8 ρίχτερ σεισμό και 15 μποφόρ αέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.513 12-08-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τον είδα τον αρμενιστή Διάβασα τα καλύτερα γι'αυτό το camping, βέβαια είμαι και τρελός, μπορεί να αλλάξω γνώμη τελευταία στιγμή Η Κατερίνα έμεινε οταν της είπα οτι κοιτάζω που θα πάμε, γιατί συνήθως ξεκινάμε για ταξίδι, παίρνω μια Εθνική και βγάζω το χάρτη της Ελλάδας στο τιμόνι και.. επιλέγω που θα πάμε Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗ ΜΟΥ! Ούτε εξοχικά, ούτε πολυτέλειες! ΑΥΤΟ!!! Κι ένας οδηγός με κατηγορία Δ διπλώματος να το οδηγεί! (Ο Μάριος έχει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.514 12-08-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σε παρακαλώ με προσβάλλεις τώρα.. Επειτα απο τη κατασκευή της σκηνής δίνω πάντα εγγύηση για μέχρι 8 ρίχτερ σεισμό και 15 μποφόρ αέρα Click για ανάπτυξη... Τα ίδια έλεγε κι ο πατέρας μου... μέχρι που μας πήρε και μας σήκωσε! Ήταν όμως ανεμοστρόβιλος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:17 Ο erefer έγραψε: #21.515 12-08-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σε παρακαλώ με προσβάλλεις τώρα.. Επειτα απο τη κατασκευή της σκηνής δίνω πάντα εγγύηση για μέχρι 8 ρίχτερ σεισμό και 15 μποφόρ αέρα Click για ανάπτυξη... Μόνο για κατολισθήσεις δε δίνω εγγύηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:18 Ο erefer έγραψε: #21.516 12-08-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα ίδια έλεγε κι ο πατέρας μου... μέχρι που μας πήρε και μας σήκωσε! Ήταν όμως ανεμοστρόβιλος!! Click για ανάπτυξη... Ε αμα έρθει και ο τυφώνας Katrina στο camping θα τη σηκώσει, τι θα κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.517 12-08-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ε αμα έρθει και ο τυφώνας Katrina στο camping θα τη σηκώσει, τι θα κάνει Click για ανάπτυξη... Εχεις εσύ παιδί μου τη Κaterina... δεν εχεις ανάγκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:22 Ο erefer έγραψε: #21.518 12-08-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό είναι το ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗ ΜΟΥ! Ούτε εξοχικά, ούτε πολυτέλειες! ΑΥΤΟ!!! Κι ένας οδηγός με κατηγορία Δ διπλώματος να το οδηγεί! (Ο Μάριος έχει) Click για ανάπτυξη... Τρομερό αλλα δεν εχω για κατηγορία Δ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:23 Ο erefer έγραψε: #21.519 12-08-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχεις εσύ παιδί μου τη Κaterina... δεν εχεις ανάγκη! Click για ανάπτυξη... Σωστό και αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.520 12-08-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τρομερό αλλα δεν εχω για κατηγορία Δ Click για ανάπτυξη... Για τα γενεθλιάκια μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1074 1075 1076 1077 1078 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1076 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1076 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είμαι ανάμεσα σε 2.. Αυτό που εχει αρτιες εγκαταστάσεις και είναι το καλύτερο σε ολη τη Χαλκιδική απ'οτι κατάλαβα https://www.thalattacamp.gr/site.php?&file=index.xml&lang=el Και αυτό https://www.lacara-camp.gr/ Κατά 90% θα πάω στο πρώτο Ολη μερα για μπάνιο και για βόλτες θα είμαστε, ο πατέρας μου εχει τρελό εξοπλισμό για camping οποτε δεν αγχωνομαι Της Κατερίνας της αρέσε περισσότερο που θα πάμε σε camping παρά σε ξενοδοχείο, της αρέσει βεβαια η φύση.. Αβυσσος η ψυχή των γυναικών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:07 Ο erefer έγραψε: #21.507 12-08-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τη καλύτερη δουλειά κάνεις!!! Α ρε Βασίλη τι μου θύμισες τώρα!! Είχα αλωνίσει τα camping της Χαλκιδικής στα νιάτα μου... Μη μου πεις ότι θα πάτε στον Αρμενιστή?? Το 2ο πόδι είναι το αγαπημένο μου... Οι καβουρότρυπες ήταν λατρεμένο σημείο! Αλλά θα έχει πολύ κόσμο... παντού θα μου πεις τέτοια εποχή γίνεται χαμός! Click για ανάπτυξη... Τον είδα τον αρμενιστή Διάβασα τα καλύτερα γι'αυτό το camping, βέβαια είμαι και τρελός, μπορεί να αλλάξω γνώμη τελευταία στιγμή Η Κατερίνα έμεινε οταν της είπα οτι κοιτάζω που θα πάμε, γιατί συνήθως ξεκινάμε για ταξίδι, παίρνω μια Εθνική και βγάζω το χάρτη της Ελλάδας στο τιμόνι και.. επιλέγω που θα πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:08 Ο erefer έγραψε: #21.508 12-08-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: της έστειλα ένα ευγενικό γράμμα με πολύ γλύψιμο... να δούμε θα πιάσει? Click για ανάπτυξη... Με τόση ευγένεια μπορεί να τη "σκλαβώσεις" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:11 Ο erefer έγραψε: #21.509 12-08-08 13:11 Αυτό λες εσύ https://www.armenistis.com.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.510 12-08-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Είμαι ανάμεσα σε 2.. Αυτό που εχει αρτιες εγκαταστάσεις και είναι το καλύτερο σε ολη τη Χαλκιδική απ'οτι κατάλαβα https://www.thalattacamp.gr/site.php?&file=index.xml&lang=el Και αυτό https://www.lacara-camp.gr/ Κατά 90% θα πάω στο πρώτο Ολη μερα για μπάνιο και για βόλτες θα είμαστε, ο πατέρας μου εχει τρελό εξοπλισμό για camping οποτε δεν αγχωνομαι Της Κατερίνας της αρέσε περισσότερο που θα πάμε σε camping παρά σε ξενοδοχείο, της αρέσει βάεβαια η φύση.. Αβυσσος η ψυχή των γυναικών Click για ανάπτυξη... Στο lacara είχα πάει αλλά δεν το θυμάμαι καλά! Για το thalatta έχω ακούσει τα καλύτερα!Αντε καλά να περάσετε... Α... να προσέχετε τα μπουρίνια στη Χαλκιδική! Που σηκώνουν σκηνές στον αέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.511 12-08-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτό λες εσύ https://www.armenistis.com.gr/ Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:14 Ο erefer έγραψε: #21.512 12-08-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στο lacara είχα πάει αλλά δεν το θυμάμαι καλά! Για το thalatta έχω ακούσει τα καλύτερα!Αντε καλά να περάσετε... Α... να προσέχετε τα μπουρίνια στη Χαλκιδική! Που σηκώνουν σκηνές στον αέρα! Click για ανάπτυξη... Σε παρακαλώ με προσβάλλεις τώρα.. Επειτα απο τη κατασκευή της σκηνής δίνω πάντα εγγύηση για μέχρι 8 ρίχτερ σεισμό και 15 μποφόρ αέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.513 12-08-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τον είδα τον αρμενιστή Διάβασα τα καλύτερα γι'αυτό το camping, βέβαια είμαι και τρελός, μπορεί να αλλάξω γνώμη τελευταία στιγμή Η Κατερίνα έμεινε οταν της είπα οτι κοιτάζω που θα πάμε, γιατί συνήθως ξεκινάμε για ταξίδι, παίρνω μια Εθνική και βγάζω το χάρτη της Ελλάδας στο τιμόνι και.. επιλέγω που θα πάμε Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗ ΜΟΥ! Ούτε εξοχικά, ούτε πολυτέλειες! ΑΥΤΟ!!! Κι ένας οδηγός με κατηγορία Δ διπλώματος να το οδηγεί! (Ο Μάριος έχει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.514 12-08-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σε παρακαλώ με προσβάλλεις τώρα.. Επειτα απο τη κατασκευή της σκηνής δίνω πάντα εγγύηση για μέχρι 8 ρίχτερ σεισμό και 15 μποφόρ αέρα Click για ανάπτυξη... Τα ίδια έλεγε κι ο πατέρας μου... μέχρι που μας πήρε και μας σήκωσε! Ήταν όμως ανεμοστρόβιλος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:17 Ο erefer έγραψε: #21.515 12-08-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σε παρακαλώ με προσβάλλεις τώρα.. Επειτα απο τη κατασκευή της σκηνής δίνω πάντα εγγύηση για μέχρι 8 ρίχτερ σεισμό και 15 μποφόρ αέρα Click για ανάπτυξη... Μόνο για κατολισθήσεις δε δίνω εγγύηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:18 Ο erefer έγραψε: #21.516 12-08-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα ίδια έλεγε κι ο πατέρας μου... μέχρι που μας πήρε και μας σήκωσε! Ήταν όμως ανεμοστρόβιλος!! Click για ανάπτυξη... Ε αμα έρθει και ο τυφώνας Katrina στο camping θα τη σηκώσει, τι θα κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.517 12-08-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ε αμα έρθει και ο τυφώνας Katrina στο camping θα τη σηκώσει, τι θα κάνει Click για ανάπτυξη... Εχεις εσύ παιδί μου τη Κaterina... δεν εχεις ανάγκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:22 Ο erefer έγραψε: #21.518 12-08-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό είναι το ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗ ΜΟΥ! Ούτε εξοχικά, ούτε πολυτέλειες! ΑΥΤΟ!!! Κι ένας οδηγός με κατηγορία Δ διπλώματος να το οδηγεί! (Ο Μάριος έχει) Click για ανάπτυξη... Τρομερό αλλα δεν εχω για κατηγορία Δ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:23 Ο erefer έγραψε: #21.519 12-08-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχεις εσύ παιδί μου τη Κaterina... δεν εχεις ανάγκη! Click για ανάπτυξη... Σωστό και αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.520 12-08-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τρομερό αλλα δεν εχω για κατηγορία Δ Click για ανάπτυξη... Για τα γενεθλιάκια μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1074 1075 1076 1077 1078 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1076 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1076 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τη καλύτερη δουλειά κάνεις!!! Α ρε Βασίλη τι μου θύμισες τώρα!! Είχα αλωνίσει τα camping της Χαλκιδικής στα νιάτα μου... Μη μου πεις ότι θα πάτε στον Αρμενιστή?? Το 2ο πόδι είναι το αγαπημένο μου... Οι καβουρότρυπες ήταν λατρεμένο σημείο! Αλλά θα έχει πολύ κόσμο... παντού θα μου πεις τέτοια εποχή γίνεται χαμός! Click για ανάπτυξη... Τον είδα τον αρμενιστή Διάβασα τα καλύτερα γι'αυτό το camping, βέβαια είμαι και τρελός, μπορεί να αλλάξω γνώμη τελευταία στιγμή Η Κατερίνα έμεινε οταν της είπα οτι κοιτάζω που θα πάμε, γιατί συνήθως ξεκινάμε για ταξίδι, παίρνω μια Εθνική και βγάζω το χάρτη της Ελλάδας στο τιμόνι και.. επιλέγω που θα πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:08 Ο erefer έγραψε: #21.508 12-08-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: της έστειλα ένα ευγενικό γράμμα με πολύ γλύψιμο... να δούμε θα πιάσει? Click για ανάπτυξη... Με τόση ευγένεια μπορεί να τη "σκλαβώσεις" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:11 Ο erefer έγραψε: #21.509 12-08-08 13:11 Αυτό λες εσύ https://www.armenistis.com.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.510 12-08-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Είμαι ανάμεσα σε 2.. Αυτό που εχει αρτιες εγκαταστάσεις και είναι το καλύτερο σε ολη τη Χαλκιδική απ'οτι κατάλαβα https://www.thalattacamp.gr/site.php?&file=index.xml&lang=el Και αυτό https://www.lacara-camp.gr/ Κατά 90% θα πάω στο πρώτο Ολη μερα για μπάνιο και για βόλτες θα είμαστε, ο πατέρας μου εχει τρελό εξοπλισμό για camping οποτε δεν αγχωνομαι Της Κατερίνας της αρέσε περισσότερο που θα πάμε σε camping παρά σε ξενοδοχείο, της αρέσει βάεβαια η φύση.. Αβυσσος η ψυχή των γυναικών Click για ανάπτυξη... Στο lacara είχα πάει αλλά δεν το θυμάμαι καλά! Για το thalatta έχω ακούσει τα καλύτερα!Αντε καλά να περάσετε... Α... να προσέχετε τα μπουρίνια στη Χαλκιδική! Που σηκώνουν σκηνές στον αέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.511 12-08-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτό λες εσύ https://www.armenistis.com.gr/ Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:14 Ο erefer έγραψε: #21.512 12-08-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στο lacara είχα πάει αλλά δεν το θυμάμαι καλά! Για το thalatta έχω ακούσει τα καλύτερα!Αντε καλά να περάσετε... Α... να προσέχετε τα μπουρίνια στη Χαλκιδική! Που σηκώνουν σκηνές στον αέρα! Click για ανάπτυξη... Σε παρακαλώ με προσβάλλεις τώρα.. Επειτα απο τη κατασκευή της σκηνής δίνω πάντα εγγύηση για μέχρι 8 ρίχτερ σεισμό και 15 μποφόρ αέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.513 12-08-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τον είδα τον αρμενιστή Διάβασα τα καλύτερα γι'αυτό το camping, βέβαια είμαι και τρελός, μπορεί να αλλάξω γνώμη τελευταία στιγμή Η Κατερίνα έμεινε οταν της είπα οτι κοιτάζω που θα πάμε, γιατί συνήθως ξεκινάμε για ταξίδι, παίρνω μια Εθνική και βγάζω το χάρτη της Ελλάδας στο τιμόνι και.. επιλέγω που θα πάμε Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗ ΜΟΥ! Ούτε εξοχικά, ούτε πολυτέλειες! ΑΥΤΟ!!! Κι ένας οδηγός με κατηγορία Δ διπλώματος να το οδηγεί! (Ο Μάριος έχει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.514 12-08-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σε παρακαλώ με προσβάλλεις τώρα.. Επειτα απο τη κατασκευή της σκηνής δίνω πάντα εγγύηση για μέχρι 8 ρίχτερ σεισμό και 15 μποφόρ αέρα Click για ανάπτυξη... Τα ίδια έλεγε κι ο πατέρας μου... μέχρι που μας πήρε και μας σήκωσε! Ήταν όμως ανεμοστρόβιλος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:17 Ο erefer έγραψε: #21.515 12-08-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σε παρακαλώ με προσβάλλεις τώρα.. Επειτα απο τη κατασκευή της σκηνής δίνω πάντα εγγύηση για μέχρι 8 ρίχτερ σεισμό και 15 μποφόρ αέρα Click για ανάπτυξη... Μόνο για κατολισθήσεις δε δίνω εγγύηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:18 Ο erefer έγραψε: #21.516 12-08-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα ίδια έλεγε κι ο πατέρας μου... μέχρι που μας πήρε και μας σήκωσε! Ήταν όμως ανεμοστρόβιλος!! Click για ανάπτυξη... Ε αμα έρθει και ο τυφώνας Katrina στο camping θα τη σηκώσει, τι θα κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.517 12-08-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ε αμα έρθει και ο τυφώνας Katrina στο camping θα τη σηκώσει, τι θα κάνει Click για ανάπτυξη... Εχεις εσύ παιδί μου τη Κaterina... δεν εχεις ανάγκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:22 Ο erefer έγραψε: #21.518 12-08-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό είναι το ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗ ΜΟΥ! Ούτε εξοχικά, ούτε πολυτέλειες! ΑΥΤΟ!!! Κι ένας οδηγός με κατηγορία Δ διπλώματος να το οδηγεί! (Ο Μάριος έχει) Click για ανάπτυξη... Τρομερό αλλα δεν εχω για κατηγορία Δ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:23 Ο erefer έγραψε: #21.519 12-08-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχεις εσύ παιδί μου τη Κaterina... δεν εχεις ανάγκη! Click για ανάπτυξη... Σωστό και αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.520 12-08-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τρομερό αλλα δεν εχω για κατηγορία Δ Click για ανάπτυξη... Για τα γενεθλιάκια μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1074 1075 1076 1077 1078 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1076 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1076 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: της έστειλα ένα ευγενικό γράμμα με πολύ γλύψιμο... να δούμε θα πιάσει? Click για ανάπτυξη... Με τόση ευγένεια μπορεί να τη "σκλαβώσεις" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:11 Ο erefer έγραψε: #21.509 12-08-08 13:11 Αυτό λες εσύ https://www.armenistis.com.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.510 12-08-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Είμαι ανάμεσα σε 2.. Αυτό που εχει αρτιες εγκαταστάσεις και είναι το καλύτερο σε ολη τη Χαλκιδική απ'οτι κατάλαβα https://www.thalattacamp.gr/site.php?&file=index.xml&lang=el Και αυτό https://www.lacara-camp.gr/ Κατά 90% θα πάω στο πρώτο Ολη μερα για μπάνιο και για βόλτες θα είμαστε, ο πατέρας μου εχει τρελό εξοπλισμό για camping οποτε δεν αγχωνομαι Της Κατερίνας της αρέσε περισσότερο που θα πάμε σε camping παρά σε ξενοδοχείο, της αρέσει βάεβαια η φύση.. Αβυσσος η ψυχή των γυναικών Click για ανάπτυξη... Στο lacara είχα πάει αλλά δεν το θυμάμαι καλά! Για το thalatta έχω ακούσει τα καλύτερα!Αντε καλά να περάσετε... Α... να προσέχετε τα μπουρίνια στη Χαλκιδική! Που σηκώνουν σκηνές στον αέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.511 12-08-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτό λες εσύ https://www.armenistis.com.gr/ Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:14 Ο erefer έγραψε: #21.512 12-08-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στο lacara είχα πάει αλλά δεν το θυμάμαι καλά! Για το thalatta έχω ακούσει τα καλύτερα!Αντε καλά να περάσετε... Α... να προσέχετε τα μπουρίνια στη Χαλκιδική! Που σηκώνουν σκηνές στον αέρα! Click για ανάπτυξη... Σε παρακαλώ με προσβάλλεις τώρα.. Επειτα απο τη κατασκευή της σκηνής δίνω πάντα εγγύηση για μέχρι 8 ρίχτερ σεισμό και 15 μποφόρ αέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.513 12-08-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τον είδα τον αρμενιστή Διάβασα τα καλύτερα γι'αυτό το camping, βέβαια είμαι και τρελός, μπορεί να αλλάξω γνώμη τελευταία στιγμή Η Κατερίνα έμεινε οταν της είπα οτι κοιτάζω που θα πάμε, γιατί συνήθως ξεκινάμε για ταξίδι, παίρνω μια Εθνική και βγάζω το χάρτη της Ελλάδας στο τιμόνι και.. επιλέγω που θα πάμε Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗ ΜΟΥ! Ούτε εξοχικά, ούτε πολυτέλειες! ΑΥΤΟ!!! Κι ένας οδηγός με κατηγορία Δ διπλώματος να το οδηγεί! (Ο Μάριος έχει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.514 12-08-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σε παρακαλώ με προσβάλλεις τώρα.. Επειτα απο τη κατασκευή της σκηνής δίνω πάντα εγγύηση για μέχρι 8 ρίχτερ σεισμό και 15 μποφόρ αέρα Click για ανάπτυξη... Τα ίδια έλεγε κι ο πατέρας μου... μέχρι που μας πήρε και μας σήκωσε! Ήταν όμως ανεμοστρόβιλος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:17 Ο erefer έγραψε: #21.515 12-08-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σε παρακαλώ με προσβάλλεις τώρα.. Επειτα απο τη κατασκευή της σκηνής δίνω πάντα εγγύηση για μέχρι 8 ρίχτερ σεισμό και 15 μποφόρ αέρα Click για ανάπτυξη... Μόνο για κατολισθήσεις δε δίνω εγγύηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:18 Ο erefer έγραψε: #21.516 12-08-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα ίδια έλεγε κι ο πατέρας μου... μέχρι που μας πήρε και μας σήκωσε! Ήταν όμως ανεμοστρόβιλος!! Click για ανάπτυξη... Ε αμα έρθει και ο τυφώνας Katrina στο camping θα τη σηκώσει, τι θα κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.517 12-08-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ε αμα έρθει και ο τυφώνας Katrina στο camping θα τη σηκώσει, τι θα κάνει Click για ανάπτυξη... Εχεις εσύ παιδί μου τη Κaterina... δεν εχεις ανάγκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:22 Ο erefer έγραψε: #21.518 12-08-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό είναι το ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗ ΜΟΥ! Ούτε εξοχικά, ούτε πολυτέλειες! ΑΥΤΟ!!! Κι ένας οδηγός με κατηγορία Δ διπλώματος να το οδηγεί! (Ο Μάριος έχει) Click για ανάπτυξη... Τρομερό αλλα δεν εχω για κατηγορία Δ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:23 Ο erefer έγραψε: #21.519 12-08-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχεις εσύ παιδί μου τη Κaterina... δεν εχεις ανάγκη! Click για ανάπτυξη... Σωστό και αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.520 12-08-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τρομερό αλλα δεν εχω για κατηγορία Δ Click για ανάπτυξη... Για τα γενεθλιάκια μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1074 1075 1076 1077 1078 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1076 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1076 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτό λες εσύ https://www.armenistis.com.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.510 12-08-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Είμαι ανάμεσα σε 2.. Αυτό που εχει αρτιες εγκαταστάσεις και είναι το καλύτερο σε ολη τη Χαλκιδική απ'οτι κατάλαβα https://www.thalattacamp.gr/site.php?&file=index.xml&lang=el Και αυτό https://www.lacara-camp.gr/ Κατά 90% θα πάω στο πρώτο Ολη μερα για μπάνιο και για βόλτες θα είμαστε, ο πατέρας μου εχει τρελό εξοπλισμό για camping οποτε δεν αγχωνομαι Της Κατερίνας της αρέσε περισσότερο που θα πάμε σε camping παρά σε ξενοδοχείο, της αρέσει βάεβαια η φύση.. Αβυσσος η ψυχή των γυναικών Click για ανάπτυξη... Στο lacara είχα πάει αλλά δεν το θυμάμαι καλά! Για το thalatta έχω ακούσει τα καλύτερα!Αντε καλά να περάσετε... Α... να προσέχετε τα μπουρίνια στη Χαλκιδική! Που σηκώνουν σκηνές στον αέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.511 12-08-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτό λες εσύ https://www.armenistis.com.gr/ Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:14 Ο erefer έγραψε: #21.512 12-08-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στο lacara είχα πάει αλλά δεν το θυμάμαι καλά! Για το thalatta έχω ακούσει τα καλύτερα!Αντε καλά να περάσετε... Α... να προσέχετε τα μπουρίνια στη Χαλκιδική! Που σηκώνουν σκηνές στον αέρα! Click για ανάπτυξη... Σε παρακαλώ με προσβάλλεις τώρα.. Επειτα απο τη κατασκευή της σκηνής δίνω πάντα εγγύηση για μέχρι 8 ρίχτερ σεισμό και 15 μποφόρ αέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.513 12-08-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τον είδα τον αρμενιστή Διάβασα τα καλύτερα γι'αυτό το camping, βέβαια είμαι και τρελός, μπορεί να αλλάξω γνώμη τελευταία στιγμή Η Κατερίνα έμεινε οταν της είπα οτι κοιτάζω που θα πάμε, γιατί συνήθως ξεκινάμε για ταξίδι, παίρνω μια Εθνική και βγάζω το χάρτη της Ελλάδας στο τιμόνι και.. επιλέγω που θα πάμε Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗ ΜΟΥ! Ούτε εξοχικά, ούτε πολυτέλειες! ΑΥΤΟ!!! Κι ένας οδηγός με κατηγορία Δ διπλώματος να το οδηγεί! (Ο Μάριος έχει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.514 12-08-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σε παρακαλώ με προσβάλλεις τώρα.. Επειτα απο τη κατασκευή της σκηνής δίνω πάντα εγγύηση για μέχρι 8 ρίχτερ σεισμό και 15 μποφόρ αέρα Click για ανάπτυξη... Τα ίδια έλεγε κι ο πατέρας μου... μέχρι που μας πήρε και μας σήκωσε! Ήταν όμως ανεμοστρόβιλος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:17 Ο erefer έγραψε: #21.515 12-08-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σε παρακαλώ με προσβάλλεις τώρα.. Επειτα απο τη κατασκευή της σκηνής δίνω πάντα εγγύηση για μέχρι 8 ρίχτερ σεισμό και 15 μποφόρ αέρα Click για ανάπτυξη... Μόνο για κατολισθήσεις δε δίνω εγγύηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:18 Ο erefer έγραψε: #21.516 12-08-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα ίδια έλεγε κι ο πατέρας μου... μέχρι που μας πήρε και μας σήκωσε! Ήταν όμως ανεμοστρόβιλος!! Click για ανάπτυξη... Ε αμα έρθει και ο τυφώνας Katrina στο camping θα τη σηκώσει, τι θα κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.517 12-08-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ε αμα έρθει και ο τυφώνας Katrina στο camping θα τη σηκώσει, τι θα κάνει Click για ανάπτυξη... Εχεις εσύ παιδί μου τη Κaterina... δεν εχεις ανάγκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:22 Ο erefer έγραψε: #21.518 12-08-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό είναι το ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗ ΜΟΥ! Ούτε εξοχικά, ούτε πολυτέλειες! ΑΥΤΟ!!! Κι ένας οδηγός με κατηγορία Δ διπλώματος να το οδηγεί! (Ο Μάριος έχει) Click για ανάπτυξη... Τρομερό αλλα δεν εχω για κατηγορία Δ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:23 Ο erefer έγραψε: #21.519 12-08-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχεις εσύ παιδί μου τη Κaterina... δεν εχεις ανάγκη! Click για ανάπτυξη... Σωστό και αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.520 12-08-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τρομερό αλλα δεν εχω για κατηγορία Δ Click για ανάπτυξη... Για τα γενεθλιάκια μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1074 1075 1076 1077 1078 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1076 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1076 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Είμαι ανάμεσα σε 2.. Αυτό που εχει αρτιες εγκαταστάσεις και είναι το καλύτερο σε ολη τη Χαλκιδική απ'οτι κατάλαβα https://www.thalattacamp.gr/site.php?&file=index.xml&lang=el Και αυτό https://www.lacara-camp.gr/ Κατά 90% θα πάω στο πρώτο Ολη μερα για μπάνιο και για βόλτες θα είμαστε, ο πατέρας μου εχει τρελό εξοπλισμό για camping οποτε δεν αγχωνομαι Της Κατερίνας της αρέσε περισσότερο που θα πάμε σε camping παρά σε ξενοδοχείο, της αρέσει βάεβαια η φύση.. Αβυσσος η ψυχή των γυναικών Click για ανάπτυξη... Στο lacara είχα πάει αλλά δεν το θυμάμαι καλά! Για το thalatta έχω ακούσει τα καλύτερα!Αντε καλά να περάσετε... Α... να προσέχετε τα μπουρίνια στη Χαλκιδική! Που σηκώνουν σκηνές στον αέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.511 12-08-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτό λες εσύ https://www.armenistis.com.gr/ Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:14 Ο erefer έγραψε: #21.512 12-08-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στο lacara είχα πάει αλλά δεν το θυμάμαι καλά! Για το thalatta έχω ακούσει τα καλύτερα!Αντε καλά να περάσετε... Α... να προσέχετε τα μπουρίνια στη Χαλκιδική! Που σηκώνουν σκηνές στον αέρα! Click για ανάπτυξη... Σε παρακαλώ με προσβάλλεις τώρα.. Επειτα απο τη κατασκευή της σκηνής δίνω πάντα εγγύηση για μέχρι 8 ρίχτερ σεισμό και 15 μποφόρ αέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.513 12-08-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τον είδα τον αρμενιστή Διάβασα τα καλύτερα γι'αυτό το camping, βέβαια είμαι και τρελός, μπορεί να αλλάξω γνώμη τελευταία στιγμή Η Κατερίνα έμεινε οταν της είπα οτι κοιτάζω που θα πάμε, γιατί συνήθως ξεκινάμε για ταξίδι, παίρνω μια Εθνική και βγάζω το χάρτη της Ελλάδας στο τιμόνι και.. επιλέγω που θα πάμε Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗ ΜΟΥ! Ούτε εξοχικά, ούτε πολυτέλειες! ΑΥΤΟ!!! Κι ένας οδηγός με κατηγορία Δ διπλώματος να το οδηγεί! (Ο Μάριος έχει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.514 12-08-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σε παρακαλώ με προσβάλλεις τώρα.. Επειτα απο τη κατασκευή της σκηνής δίνω πάντα εγγύηση για μέχρι 8 ρίχτερ σεισμό και 15 μποφόρ αέρα Click για ανάπτυξη... Τα ίδια έλεγε κι ο πατέρας μου... μέχρι που μας πήρε και μας σήκωσε! Ήταν όμως ανεμοστρόβιλος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:17 Ο erefer έγραψε: #21.515 12-08-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σε παρακαλώ με προσβάλλεις τώρα.. Επειτα απο τη κατασκευή της σκηνής δίνω πάντα εγγύηση για μέχρι 8 ρίχτερ σεισμό και 15 μποφόρ αέρα Click για ανάπτυξη... Μόνο για κατολισθήσεις δε δίνω εγγύηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:18 Ο erefer έγραψε: #21.516 12-08-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα ίδια έλεγε κι ο πατέρας μου... μέχρι που μας πήρε και μας σήκωσε! Ήταν όμως ανεμοστρόβιλος!! Click για ανάπτυξη... Ε αμα έρθει και ο τυφώνας Katrina στο camping θα τη σηκώσει, τι θα κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.517 12-08-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ε αμα έρθει και ο τυφώνας Katrina στο camping θα τη σηκώσει, τι θα κάνει Click για ανάπτυξη... Εχεις εσύ παιδί μου τη Κaterina... δεν εχεις ανάγκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:22 Ο erefer έγραψε: #21.518 12-08-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό είναι το ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗ ΜΟΥ! Ούτε εξοχικά, ούτε πολυτέλειες! ΑΥΤΟ!!! Κι ένας οδηγός με κατηγορία Δ διπλώματος να το οδηγεί! (Ο Μάριος έχει) Click για ανάπτυξη... Τρομερό αλλα δεν εχω για κατηγορία Δ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:23 Ο erefer έγραψε: #21.519 12-08-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχεις εσύ παιδί μου τη Κaterina... δεν εχεις ανάγκη! Click για ανάπτυξη... Σωστό και αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.520 12-08-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τρομερό αλλα δεν εχω για κατηγορία Δ Click για ανάπτυξη... Για τα γενεθλιάκια μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1074 1075 1076 1077 1078 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1076 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1076 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτό λες εσύ https://www.armenistis.com.gr/ Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:14 Ο erefer έγραψε: #21.512 12-08-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στο lacara είχα πάει αλλά δεν το θυμάμαι καλά! Για το thalatta έχω ακούσει τα καλύτερα!Αντε καλά να περάσετε... Α... να προσέχετε τα μπουρίνια στη Χαλκιδική! Που σηκώνουν σκηνές στον αέρα! Click για ανάπτυξη... Σε παρακαλώ με προσβάλλεις τώρα.. Επειτα απο τη κατασκευή της σκηνής δίνω πάντα εγγύηση για μέχρι 8 ρίχτερ σεισμό και 15 μποφόρ αέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.513 12-08-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τον είδα τον αρμενιστή Διάβασα τα καλύτερα γι'αυτό το camping, βέβαια είμαι και τρελός, μπορεί να αλλάξω γνώμη τελευταία στιγμή Η Κατερίνα έμεινε οταν της είπα οτι κοιτάζω που θα πάμε, γιατί συνήθως ξεκινάμε για ταξίδι, παίρνω μια Εθνική και βγάζω το χάρτη της Ελλάδας στο τιμόνι και.. επιλέγω που θα πάμε Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗ ΜΟΥ! Ούτε εξοχικά, ούτε πολυτέλειες! ΑΥΤΟ!!! Κι ένας οδηγός με κατηγορία Δ διπλώματος να το οδηγεί! (Ο Μάριος έχει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.514 12-08-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σε παρακαλώ με προσβάλλεις τώρα.. Επειτα απο τη κατασκευή της σκηνής δίνω πάντα εγγύηση για μέχρι 8 ρίχτερ σεισμό και 15 μποφόρ αέρα Click για ανάπτυξη... Τα ίδια έλεγε κι ο πατέρας μου... μέχρι που μας πήρε και μας σήκωσε! Ήταν όμως ανεμοστρόβιλος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:17 Ο erefer έγραψε: #21.515 12-08-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σε παρακαλώ με προσβάλλεις τώρα.. Επειτα απο τη κατασκευή της σκηνής δίνω πάντα εγγύηση για μέχρι 8 ρίχτερ σεισμό και 15 μποφόρ αέρα Click για ανάπτυξη... Μόνο για κατολισθήσεις δε δίνω εγγύηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:18 Ο erefer έγραψε: #21.516 12-08-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα ίδια έλεγε κι ο πατέρας μου... μέχρι που μας πήρε και μας σήκωσε! Ήταν όμως ανεμοστρόβιλος!! Click για ανάπτυξη... Ε αμα έρθει και ο τυφώνας Katrina στο camping θα τη σηκώσει, τι θα κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.517 12-08-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ε αμα έρθει και ο τυφώνας Katrina στο camping θα τη σηκώσει, τι θα κάνει Click για ανάπτυξη... Εχεις εσύ παιδί μου τη Κaterina... δεν εχεις ανάγκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:22 Ο erefer έγραψε: #21.518 12-08-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό είναι το ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗ ΜΟΥ! Ούτε εξοχικά, ούτε πολυτέλειες! ΑΥΤΟ!!! Κι ένας οδηγός με κατηγορία Δ διπλώματος να το οδηγεί! (Ο Μάριος έχει) Click για ανάπτυξη... Τρομερό αλλα δεν εχω για κατηγορία Δ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:23 Ο erefer έγραψε: #21.519 12-08-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχεις εσύ παιδί μου τη Κaterina... δεν εχεις ανάγκη! Click για ανάπτυξη... Σωστό και αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.520 12-08-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τρομερό αλλα δεν εχω για κατηγορία Δ Click για ανάπτυξη... Για τα γενεθλιάκια μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1074 1075 1076 1077 1078 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1076 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1076 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στο lacara είχα πάει αλλά δεν το θυμάμαι καλά! Για το thalatta έχω ακούσει τα καλύτερα!Αντε καλά να περάσετε... Α... να προσέχετε τα μπουρίνια στη Χαλκιδική! Που σηκώνουν σκηνές στον αέρα! Click για ανάπτυξη... Σε παρακαλώ με προσβάλλεις τώρα.. Επειτα απο τη κατασκευή της σκηνής δίνω πάντα εγγύηση για μέχρι 8 ρίχτερ σεισμό και 15 μποφόρ αέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.513 12-08-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τον είδα τον αρμενιστή Διάβασα τα καλύτερα γι'αυτό το camping, βέβαια είμαι και τρελός, μπορεί να αλλάξω γνώμη τελευταία στιγμή Η Κατερίνα έμεινε οταν της είπα οτι κοιτάζω που θα πάμε, γιατί συνήθως ξεκινάμε για ταξίδι, παίρνω μια Εθνική και βγάζω το χάρτη της Ελλάδας στο τιμόνι και.. επιλέγω που θα πάμε Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗ ΜΟΥ! Ούτε εξοχικά, ούτε πολυτέλειες! ΑΥΤΟ!!! Κι ένας οδηγός με κατηγορία Δ διπλώματος να το οδηγεί! (Ο Μάριος έχει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.514 12-08-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σε παρακαλώ με προσβάλλεις τώρα.. Επειτα απο τη κατασκευή της σκηνής δίνω πάντα εγγύηση για μέχρι 8 ρίχτερ σεισμό και 15 μποφόρ αέρα Click για ανάπτυξη... Τα ίδια έλεγε κι ο πατέρας μου... μέχρι που μας πήρε και μας σήκωσε! Ήταν όμως ανεμοστρόβιλος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:17 Ο erefer έγραψε: #21.515 12-08-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σε παρακαλώ με προσβάλλεις τώρα.. Επειτα απο τη κατασκευή της σκηνής δίνω πάντα εγγύηση για μέχρι 8 ρίχτερ σεισμό και 15 μποφόρ αέρα Click για ανάπτυξη... Μόνο για κατολισθήσεις δε δίνω εγγύηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:18 Ο erefer έγραψε: #21.516 12-08-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα ίδια έλεγε κι ο πατέρας μου... μέχρι που μας πήρε και μας σήκωσε! Ήταν όμως ανεμοστρόβιλος!! Click για ανάπτυξη... Ε αμα έρθει και ο τυφώνας Katrina στο camping θα τη σηκώσει, τι θα κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.517 12-08-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ε αμα έρθει και ο τυφώνας Katrina στο camping θα τη σηκώσει, τι θα κάνει Click για ανάπτυξη... Εχεις εσύ παιδί μου τη Κaterina... δεν εχεις ανάγκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:22 Ο erefer έγραψε: #21.518 12-08-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό είναι το ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗ ΜΟΥ! Ούτε εξοχικά, ούτε πολυτέλειες! ΑΥΤΟ!!! Κι ένας οδηγός με κατηγορία Δ διπλώματος να το οδηγεί! (Ο Μάριος έχει) Click για ανάπτυξη... Τρομερό αλλα δεν εχω για κατηγορία Δ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:23 Ο erefer έγραψε: #21.519 12-08-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχεις εσύ παιδί μου τη Κaterina... δεν εχεις ανάγκη! Click για ανάπτυξη... Σωστό και αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.520 12-08-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τρομερό αλλα δεν εχω για κατηγορία Δ Click για ανάπτυξη... Για τα γενεθλιάκια μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1074 1075 1076 1077 1078 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1076 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1076 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τον είδα τον αρμενιστή Διάβασα τα καλύτερα γι'αυτό το camping, βέβαια είμαι και τρελός, μπορεί να αλλάξω γνώμη τελευταία στιγμή Η Κατερίνα έμεινε οταν της είπα οτι κοιτάζω που θα πάμε, γιατί συνήθως ξεκινάμε για ταξίδι, παίρνω μια Εθνική και βγάζω το χάρτη της Ελλάδας στο τιμόνι και.. επιλέγω που θα πάμε Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗ ΜΟΥ! Ούτε εξοχικά, ούτε πολυτέλειες! ΑΥΤΟ!!! Κι ένας οδηγός με κατηγορία Δ διπλώματος να το οδηγεί! (Ο Μάριος έχει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.514 12-08-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σε παρακαλώ με προσβάλλεις τώρα.. Επειτα απο τη κατασκευή της σκηνής δίνω πάντα εγγύηση για μέχρι 8 ρίχτερ σεισμό και 15 μποφόρ αέρα Click για ανάπτυξη... Τα ίδια έλεγε κι ο πατέρας μου... μέχρι που μας πήρε και μας σήκωσε! Ήταν όμως ανεμοστρόβιλος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:17 Ο erefer έγραψε: #21.515 12-08-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σε παρακαλώ με προσβάλλεις τώρα.. Επειτα απο τη κατασκευή της σκηνής δίνω πάντα εγγύηση για μέχρι 8 ρίχτερ σεισμό και 15 μποφόρ αέρα Click για ανάπτυξη... Μόνο για κατολισθήσεις δε δίνω εγγύηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:18 Ο erefer έγραψε: #21.516 12-08-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα ίδια έλεγε κι ο πατέρας μου... μέχρι που μας πήρε και μας σήκωσε! Ήταν όμως ανεμοστρόβιλος!! Click για ανάπτυξη... Ε αμα έρθει και ο τυφώνας Katrina στο camping θα τη σηκώσει, τι θα κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.517 12-08-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ε αμα έρθει και ο τυφώνας Katrina στο camping θα τη σηκώσει, τι θα κάνει Click για ανάπτυξη... Εχεις εσύ παιδί μου τη Κaterina... δεν εχεις ανάγκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:22 Ο erefer έγραψε: #21.518 12-08-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό είναι το ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗ ΜΟΥ! Ούτε εξοχικά, ούτε πολυτέλειες! ΑΥΤΟ!!! Κι ένας οδηγός με κατηγορία Δ διπλώματος να το οδηγεί! (Ο Μάριος έχει) Click για ανάπτυξη... Τρομερό αλλα δεν εχω για κατηγορία Δ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:23 Ο erefer έγραψε: #21.519 12-08-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχεις εσύ παιδί μου τη Κaterina... δεν εχεις ανάγκη! Click για ανάπτυξη... Σωστό και αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.520 12-08-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τρομερό αλλα δεν εχω για κατηγορία Δ Click για ανάπτυξη... Για τα γενεθλιάκια μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1074 1075 1076 1077 1078 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1076 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1076 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σε παρακαλώ με προσβάλλεις τώρα.. Επειτα απο τη κατασκευή της σκηνής δίνω πάντα εγγύηση για μέχρι 8 ρίχτερ σεισμό και 15 μποφόρ αέρα Click για ανάπτυξη... Τα ίδια έλεγε κι ο πατέρας μου... μέχρι που μας πήρε και μας σήκωσε! Ήταν όμως ανεμοστρόβιλος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:17 Ο erefer έγραψε: #21.515 12-08-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σε παρακαλώ με προσβάλλεις τώρα.. Επειτα απο τη κατασκευή της σκηνής δίνω πάντα εγγύηση για μέχρι 8 ρίχτερ σεισμό και 15 μποφόρ αέρα Click για ανάπτυξη... Μόνο για κατολισθήσεις δε δίνω εγγύηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:18 Ο erefer έγραψε: #21.516 12-08-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα ίδια έλεγε κι ο πατέρας μου... μέχρι που μας πήρε και μας σήκωσε! Ήταν όμως ανεμοστρόβιλος!! Click για ανάπτυξη... Ε αμα έρθει και ο τυφώνας Katrina στο camping θα τη σηκώσει, τι θα κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.517 12-08-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ε αμα έρθει και ο τυφώνας Katrina στο camping θα τη σηκώσει, τι θα κάνει Click για ανάπτυξη... Εχεις εσύ παιδί μου τη Κaterina... δεν εχεις ανάγκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:22 Ο erefer έγραψε: #21.518 12-08-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό είναι το ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗ ΜΟΥ! Ούτε εξοχικά, ούτε πολυτέλειες! ΑΥΤΟ!!! Κι ένας οδηγός με κατηγορία Δ διπλώματος να το οδηγεί! (Ο Μάριος έχει) Click για ανάπτυξη... Τρομερό αλλα δεν εχω για κατηγορία Δ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:23 Ο erefer έγραψε: #21.519 12-08-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχεις εσύ παιδί μου τη Κaterina... δεν εχεις ανάγκη! Click για ανάπτυξη... Σωστό και αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.520 12-08-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τρομερό αλλα δεν εχω για κατηγορία Δ Click για ανάπτυξη... Για τα γενεθλιάκια μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1074 1075 1076 1077 1078 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1076 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1076 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σε παρακαλώ με προσβάλλεις τώρα.. Επειτα απο τη κατασκευή της σκηνής δίνω πάντα εγγύηση για μέχρι 8 ρίχτερ σεισμό και 15 μποφόρ αέρα Click για ανάπτυξη... Μόνο για κατολισθήσεις δε δίνω εγγύηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:18 Ο erefer έγραψε: #21.516 12-08-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα ίδια έλεγε κι ο πατέρας μου... μέχρι που μας πήρε και μας σήκωσε! Ήταν όμως ανεμοστρόβιλος!! Click για ανάπτυξη... Ε αμα έρθει και ο τυφώνας Katrina στο camping θα τη σηκώσει, τι θα κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.517 12-08-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ε αμα έρθει και ο τυφώνας Katrina στο camping θα τη σηκώσει, τι θα κάνει Click για ανάπτυξη... Εχεις εσύ παιδί μου τη Κaterina... δεν εχεις ανάγκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:22 Ο erefer έγραψε: #21.518 12-08-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό είναι το ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗ ΜΟΥ! Ούτε εξοχικά, ούτε πολυτέλειες! ΑΥΤΟ!!! Κι ένας οδηγός με κατηγορία Δ διπλώματος να το οδηγεί! (Ο Μάριος έχει) Click για ανάπτυξη... Τρομερό αλλα δεν εχω για κατηγορία Δ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:23 Ο erefer έγραψε: #21.519 12-08-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχεις εσύ παιδί μου τη Κaterina... δεν εχεις ανάγκη! Click για ανάπτυξη... Σωστό και αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.520 12-08-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τρομερό αλλα δεν εχω για κατηγορία Δ Click για ανάπτυξη... Για τα γενεθλιάκια μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1074 1075 1076 1077 1078 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1076 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1076 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα ίδια έλεγε κι ο πατέρας μου... μέχρι που μας πήρε και μας σήκωσε! Ήταν όμως ανεμοστρόβιλος!! Click για ανάπτυξη... Ε αμα έρθει και ο τυφώνας Katrina στο camping θα τη σηκώσει, τι θα κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.517 12-08-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ε αμα έρθει και ο τυφώνας Katrina στο camping θα τη σηκώσει, τι θα κάνει Click για ανάπτυξη... Εχεις εσύ παιδί μου τη Κaterina... δεν εχεις ανάγκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:22 Ο erefer έγραψε: #21.518 12-08-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό είναι το ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗ ΜΟΥ! Ούτε εξοχικά, ούτε πολυτέλειες! ΑΥΤΟ!!! Κι ένας οδηγός με κατηγορία Δ διπλώματος να το οδηγεί! (Ο Μάριος έχει) Click για ανάπτυξη... Τρομερό αλλα δεν εχω για κατηγορία Δ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:23 Ο erefer έγραψε: #21.519 12-08-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχεις εσύ παιδί μου τη Κaterina... δεν εχεις ανάγκη! Click για ανάπτυξη... Σωστό και αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.520 12-08-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τρομερό αλλα δεν εχω για κατηγορία Δ Click για ανάπτυξη... Για τα γενεθλιάκια μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1074 1075 1076 1077 1078 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1076 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1076 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ε αμα έρθει και ο τυφώνας Katrina στο camping θα τη σηκώσει, τι θα κάνει Click για ανάπτυξη... Εχεις εσύ παιδί μου τη Κaterina... δεν εχεις ανάγκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:22 Ο erefer έγραψε: #21.518 12-08-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό είναι το ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗ ΜΟΥ! Ούτε εξοχικά, ούτε πολυτέλειες! ΑΥΤΟ!!! Κι ένας οδηγός με κατηγορία Δ διπλώματος να το οδηγεί! (Ο Μάριος έχει) Click για ανάπτυξη... Τρομερό αλλα δεν εχω για κατηγορία Δ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:23 Ο erefer έγραψε: #21.519 12-08-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχεις εσύ παιδί μου τη Κaterina... δεν εχεις ανάγκη! Click για ανάπτυξη... Σωστό και αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.520 12-08-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τρομερό αλλα δεν εχω για κατηγορία Δ Click για ανάπτυξη... Για τα γενεθλιάκια μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1074 1075 1076 1077 1078 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1076 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1076 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό είναι το ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗ ΜΟΥ! Ούτε εξοχικά, ούτε πολυτέλειες! ΑΥΤΟ!!! Κι ένας οδηγός με κατηγορία Δ διπλώματος να το οδηγεί! (Ο Μάριος έχει) Click για ανάπτυξη... Τρομερό αλλα δεν εχω για κατηγορία Δ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:23 Ο erefer έγραψε: #21.519 12-08-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχεις εσύ παιδί μου τη Κaterina... δεν εχεις ανάγκη! Click για ανάπτυξη... Σωστό και αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.520 12-08-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τρομερό αλλα δεν εχω για κατηγορία Δ Click για ανάπτυξη... Για τα γενεθλιάκια μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1074 1075 1076 1077 1078 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1076 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1076 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχεις εσύ παιδί μου τη Κaterina... δεν εχεις ανάγκη! Click για ανάπτυξη... Σωστό και αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.520 12-08-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τρομερό αλλα δεν εχω για κατηγορία Δ Click για ανάπτυξη... Για τα γενεθλιάκια μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τρομερό αλλα δεν εχω για κατηγορία Δ Click για ανάπτυξη... Για τα γενεθλιάκια μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.