ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.161 29-08-08 18:03 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ξερεις τι διαβασα καπου για το πως βγαζουν τα καινουρια χρωματα?τα ζευγαρωνουν με περσικες.. Click για ανάπτυξη... λες? μωρέ κι όλη αυτή η γούνα και η πλακουτσωτή μούρη τι γίνεται?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:04 Ο πυρροθριξ: #23.162 29-08-08 18:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kyat's Ruby Born on the 8th of September 2001 Ruby is owned by Beatrice Loock and Stephen Ayden. She is a caramel Silver Tabby point. Click για ανάπτυξη... τι ωραιο χρωμα ειναι αυτο βρε παιδι μου!!!!!!!!!!!!!!!!βεβαια εγω μπορει να το ελεγα και μοκα... ναι αυτο ειναι το site που βρηκα κι εγω λιγο πιο πριν αλλο νομιζω πως σε εκεινο που ειχα βρει παλιοτερα ειχε πιο πολλες φωτο απο καραμελ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:05 Ο πυρροθριξ: #23.163 29-08-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: λες? μωρέ κι όλη αυτή η γούνα και η πλακουτσωτή μούρη τι γίνεται?? Click για ανάπτυξη... ε οχι με αυτες!!!με τις αλλες που εχουν κανονικη μυτη.Τις doll face. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:08 Ο πυρροθριξ: #23.164 29-08-08 18:08 καπου ειχα διαβασει πως για να παρουν -δεν θυμαμαι ποιο χρωμα-ειχαν ζευγαρωσει βιρμανικη με τσιντσιλλα... μπορει να παιρνουν το γατακι που βγαινει και να το ζευγαρωνουν μετα παλι με βιρμανιας και σιγα-σιγα το γονιδιο της περσικης ελαττωνεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.165 29-08-08 18:10 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο μελανωρ ειναι πολυ πιο σκουρος απο αυτον βρε!!!αλλα ναι μου αρεσει πολυ το χρωμα του.γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε??? η πρωτη κοκκινη ταμπυ που μου αρεσε και αρχισα να τις κοιταω ηταν μια που κρατουσε η Μαγκαλι του Θοδωρη αγκαλια και οπως επεφτε το φως τα αφτια της ηταν σαν χρυσα..αλλα και απο πριν ελεγα οτι και ο Οζον των καταλινων ηταν κουκλος...η Βασια φυσικα με εκραζε... Click για ανάπτυξη... κοίτα... υπάρχουν κάποια κόκκινα που είναι χαλια... αλλα υπάρχουν και κάποια που είναι θεϊκά..εγώ κοιτώ και τη φατσούλα τους να είναι στρογγυλή με ωραίο μεγάλο κεφάλι...το contrast μπλε μάτι κόκκινο μαλλί είναι όλα τα λεφτά.το λένε και οι κομμωτές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:13 Ο πυρροθριξ: #23.166 29-08-08 18:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κοίτα... υπάρχουν κάποια κόκκινα που είναι χαλια... αλλα υπάρχουν και κάποια που είναι θεϊκά..εγώ κοιτώ και τη φατσούλα τους να είναι στρογγυλή με ωραίο μεγάλο κεφάλι...το contrast μπλε μάτι κόκκινο μαλλί είναι όλα τα λεφτά.το λένε και οι κομμωτές! Click για ανάπτυξη... καλο!!!!!!!!!!!!!! τι ειδα?σκεφτεσαι να παρεις γατουλη στον χριστακη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.167 29-08-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλο!!!!!!!!!!!!!! τι ειδα?σκεφτεσαι να παρεις γατουλη στον χριστακη? Click για ανάπτυξη... μωρέ με είχε φάει με ένα british lila αγοράκι και παραλίγο να με πείσει...αλλα τελικά είπαμε όταν ζήσει μονος του να πάρει ένα...έχει τη λοξά μου βλέπεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:20 Ο πυρροθριξ: #23.168 29-08-08 18:20 να αυτην την φωτο ειχα δει....ευτυχως δεν ειναι εδω η Βασια να με κραξει δεν φαινονται σαν χρυσα τα αφτια του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:22 Ο πυρροθριξ: #23.169 29-08-08 18:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρέ με είχε φάει με ένα british lila αγοράκι και παραλίγο να με πείσει...αλλα τελικά είπαμε όταν ζήσει μονος του να πάρει ένα...έχει τη λοξά μου βλέπεις... Click για ανάπτυξη... γιατι δεν σε επεισε τελικα?εμενα θα με ειχε πεισει σιγουρα!!!!!!!!!!! αφου και απο μονη μου βλεπω τα μωρα της Νικολετας και τα λιγουρευομαι!!!!αρεσουν και στον αντρα μου..αν μου ελεγε δεν παιρνουμε κι ενα τετοιο?δεν υπηρχε περιπτωση να μην παρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.170 29-08-08 18:39 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι δεν σε επεισε τελικα?εμενα θα με ειχε πεισει σιγουρα!!!!!!!!!!! αφου και απο μονη μου βλεπω τα μωρα της Νικολετας και τα λιγουρευομαι!!!!αρεσουν και στον αντρα μου..αν μου ελεγε δεν παιρνουμε κι ενα τετοιο?δεν υπηρχε περιπτωση να μην παρω.. Click για ανάπτυξη... ο χρηστος είπε ψέματα στο mario ότι θα πάρει γατάκι για να τον δοκιμάσει κι ο μάριος του είπε τώρα πια πάρτε κι άλλο δεν με νοιάζει ούτως η άλλος πολλά γατιά ehoume.na το θυμάσαι αυτό marie όταν η μάνα μου σου φέρει το τρίτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.171 29-08-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: να αυτην την φωτο ειχα δει....ευτυχως δεν ειναι εδω η Βασια να με κραξει δεν φαινονται σαν χρυσα τα αφτια του? Click για ανάπτυξη... καλε κούκλος είναι αυτός... είναι ο πατέρας του πλάτωνα και παγκόσμιος πρωταθλητής... κι αστή συμπεθέρα να κουρεύεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.172 29-08-08 18:46 βρε δανάκο βάλε μου τις νέες φωτό της σεμέλης εδώ σε παρακαλώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:47 Ο πυρροθριξ: #23.173 29-08-08 18:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο χρηστος είπε ψέματα στο mario ότι θα πάρει γατάκι για να τον δοκιμάσει κι ο μάριος του είπε τώρα πια πάρτε κι άλλο δεν με νοιάζει ούτως η άλλος πολλά γατιά ehoume.na το θυμάσαι αυτό marie όταν η μάνα μου σου φέρει το τρίτο! Click για ανάπτυξη... ε αρα τι ενα τι δυο ακομα?παρε βρε απονη μανα ενα γατι στον γιο σου!!!!αφου και ο Μαριος συμφωνει,το πηρε αποφαση ο ανθρωπος!!!αμα ηθελε ας εκανε κι αλλιως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:48 Ο πυρροθριξ: #23.174 29-08-08 18:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βρε δανάκο βάλε μου τις νέες φωτό της σεμέλης εδώ σε παρακαλώ. Click για ανάπτυξη... οκ.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:51 Ο πυρροθριξ: #23.175 29-08-08 18:51 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:52 Ο πυρροθριξ: #23.176 29-08-08 18:52 κουκλα,κουκλα!!!!φτου φτου φτου σκορδα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:53 Ο πυρροθριξ: #23.177 29-08-08 18:53 θα σου βαλω και τα υπολοιπα,ειναι ολα πολυ ομορφα απο αυτην την γεννα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:54 Ο πυρροθριξ: #23.178 29-08-08 18:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:57 Ο πυρροθριξ: #23.179 29-08-08 18:57 μεχρι και ο Φεντυ που στην αρχη ηταν κακομουτσουνο εχει γινει ολα ειναι πολυ ωραια!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:58 Ο πυρροθριξ: #23.180 29-08-08 18:58 τα βλεπεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1157 1158 1159 1160 1161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1159 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1159 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ξερεις τι διαβασα καπου για το πως βγαζουν τα καινουρια χρωματα?τα ζευγαρωνουν με περσικες.. Click για ανάπτυξη... λες? μωρέ κι όλη αυτή η γούνα και η πλακουτσωτή μούρη τι γίνεται?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:04 Ο πυρροθριξ: #23.162 29-08-08 18:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kyat's Ruby Born on the 8th of September 2001 Ruby is owned by Beatrice Loock and Stephen Ayden. She is a caramel Silver Tabby point. Click για ανάπτυξη... τι ωραιο χρωμα ειναι αυτο βρε παιδι μου!!!!!!!!!!!!!!!!βεβαια εγω μπορει να το ελεγα και μοκα... ναι αυτο ειναι το site που βρηκα κι εγω λιγο πιο πριν αλλο νομιζω πως σε εκεινο που ειχα βρει παλιοτερα ειχε πιο πολλες φωτο απο καραμελ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:05 Ο πυρροθριξ: #23.163 29-08-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: λες? μωρέ κι όλη αυτή η γούνα και η πλακουτσωτή μούρη τι γίνεται?? Click για ανάπτυξη... ε οχι με αυτες!!!με τις αλλες που εχουν κανονικη μυτη.Τις doll face. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:08 Ο πυρροθριξ: #23.164 29-08-08 18:08 καπου ειχα διαβασει πως για να παρουν -δεν θυμαμαι ποιο χρωμα-ειχαν ζευγαρωσει βιρμανικη με τσιντσιλλα... μπορει να παιρνουν το γατακι που βγαινει και να το ζευγαρωνουν μετα παλι με βιρμανιας και σιγα-σιγα το γονιδιο της περσικης ελαττωνεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.165 29-08-08 18:10 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο μελανωρ ειναι πολυ πιο σκουρος απο αυτον βρε!!!αλλα ναι μου αρεσει πολυ το χρωμα του.γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε??? η πρωτη κοκκινη ταμπυ που μου αρεσε και αρχισα να τις κοιταω ηταν μια που κρατουσε η Μαγκαλι του Θοδωρη αγκαλια και οπως επεφτε το φως τα αφτια της ηταν σαν χρυσα..αλλα και απο πριν ελεγα οτι και ο Οζον των καταλινων ηταν κουκλος...η Βασια φυσικα με εκραζε... Click για ανάπτυξη... κοίτα... υπάρχουν κάποια κόκκινα που είναι χαλια... αλλα υπάρχουν και κάποια που είναι θεϊκά..εγώ κοιτώ και τη φατσούλα τους να είναι στρογγυλή με ωραίο μεγάλο κεφάλι...το contrast μπλε μάτι κόκκινο μαλλί είναι όλα τα λεφτά.το λένε και οι κομμωτές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:13 Ο πυρροθριξ: #23.166 29-08-08 18:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κοίτα... υπάρχουν κάποια κόκκινα που είναι χαλια... αλλα υπάρχουν και κάποια που είναι θεϊκά..εγώ κοιτώ και τη φατσούλα τους να είναι στρογγυλή με ωραίο μεγάλο κεφάλι...το contrast μπλε μάτι κόκκινο μαλλί είναι όλα τα λεφτά.το λένε και οι κομμωτές! Click για ανάπτυξη... καλο!!!!!!!!!!!!!! τι ειδα?σκεφτεσαι να παρεις γατουλη στον χριστακη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.167 29-08-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλο!!!!!!!!!!!!!! τι ειδα?σκεφτεσαι να παρεις γατουλη στον χριστακη? Click για ανάπτυξη... μωρέ με είχε φάει με ένα british lila αγοράκι και παραλίγο να με πείσει...αλλα τελικά είπαμε όταν ζήσει μονος του να πάρει ένα...έχει τη λοξά μου βλέπεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:20 Ο πυρροθριξ: #23.168 29-08-08 18:20 να αυτην την φωτο ειχα δει....ευτυχως δεν ειναι εδω η Βασια να με κραξει δεν φαινονται σαν χρυσα τα αφτια του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:22 Ο πυρροθριξ: #23.169 29-08-08 18:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρέ με είχε φάει με ένα british lila αγοράκι και παραλίγο να με πείσει...αλλα τελικά είπαμε όταν ζήσει μονος του να πάρει ένα...έχει τη λοξά μου βλέπεις... Click για ανάπτυξη... γιατι δεν σε επεισε τελικα?εμενα θα με ειχε πεισει σιγουρα!!!!!!!!!!! αφου και απο μονη μου βλεπω τα μωρα της Νικολετας και τα λιγουρευομαι!!!!αρεσουν και στον αντρα μου..αν μου ελεγε δεν παιρνουμε κι ενα τετοιο?δεν υπηρχε περιπτωση να μην παρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.170 29-08-08 18:39 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι δεν σε επεισε τελικα?εμενα θα με ειχε πεισει σιγουρα!!!!!!!!!!! αφου και απο μονη μου βλεπω τα μωρα της Νικολετας και τα λιγουρευομαι!!!!αρεσουν και στον αντρα μου..αν μου ελεγε δεν παιρνουμε κι ενα τετοιο?δεν υπηρχε περιπτωση να μην παρω.. Click για ανάπτυξη... ο χρηστος είπε ψέματα στο mario ότι θα πάρει γατάκι για να τον δοκιμάσει κι ο μάριος του είπε τώρα πια πάρτε κι άλλο δεν με νοιάζει ούτως η άλλος πολλά γατιά ehoume.na το θυμάσαι αυτό marie όταν η μάνα μου σου φέρει το τρίτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.171 29-08-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: να αυτην την φωτο ειχα δει....ευτυχως δεν ειναι εδω η Βασια να με κραξει δεν φαινονται σαν χρυσα τα αφτια του? Click για ανάπτυξη... καλε κούκλος είναι αυτός... είναι ο πατέρας του πλάτωνα και παγκόσμιος πρωταθλητής... κι αστή συμπεθέρα να κουρεύεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.172 29-08-08 18:46 βρε δανάκο βάλε μου τις νέες φωτό της σεμέλης εδώ σε παρακαλώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:47 Ο πυρροθριξ: #23.173 29-08-08 18:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο χρηστος είπε ψέματα στο mario ότι θα πάρει γατάκι για να τον δοκιμάσει κι ο μάριος του είπε τώρα πια πάρτε κι άλλο δεν με νοιάζει ούτως η άλλος πολλά γατιά ehoume.na το θυμάσαι αυτό marie όταν η μάνα μου σου φέρει το τρίτο! Click για ανάπτυξη... ε αρα τι ενα τι δυο ακομα?παρε βρε απονη μανα ενα γατι στον γιο σου!!!!αφου και ο Μαριος συμφωνει,το πηρε αποφαση ο ανθρωπος!!!αμα ηθελε ας εκανε κι αλλιως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:48 Ο πυρροθριξ: #23.174 29-08-08 18:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βρε δανάκο βάλε μου τις νέες φωτό της σεμέλης εδώ σε παρακαλώ. Click για ανάπτυξη... οκ.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:51 Ο πυρροθριξ: #23.175 29-08-08 18:51 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:52 Ο πυρροθριξ: #23.176 29-08-08 18:52 κουκλα,κουκλα!!!!φτου φτου φτου σκορδα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:53 Ο πυρροθριξ: #23.177 29-08-08 18:53 θα σου βαλω και τα υπολοιπα,ειναι ολα πολυ ομορφα απο αυτην την γεννα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:54 Ο πυρροθριξ: #23.178 29-08-08 18:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:57 Ο πυρροθριξ: #23.179 29-08-08 18:57 μεχρι και ο Φεντυ που στην αρχη ηταν κακομουτσουνο εχει γινει ολα ειναι πολυ ωραια!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:58 Ο πυρροθριξ: #23.180 29-08-08 18:58 τα βλεπεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1157 1158 1159 1160 1161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1159 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1159 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kyat's Ruby Born on the 8th of September 2001 Ruby is owned by Beatrice Loock and Stephen Ayden. She is a caramel Silver Tabby point. Click για ανάπτυξη... τι ωραιο χρωμα ειναι αυτο βρε παιδι μου!!!!!!!!!!!!!!!!βεβαια εγω μπορει να το ελεγα και μοκα... ναι αυτο ειναι το site που βρηκα κι εγω λιγο πιο πριν αλλο νομιζω πως σε εκεινο που ειχα βρει παλιοτερα ειχε πιο πολλες φωτο απο καραμελ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:05 Ο πυρροθριξ: #23.163 29-08-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: λες? μωρέ κι όλη αυτή η γούνα και η πλακουτσωτή μούρη τι γίνεται?? Click για ανάπτυξη... ε οχι με αυτες!!!με τις αλλες που εχουν κανονικη μυτη.Τις doll face. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:08 Ο πυρροθριξ: #23.164 29-08-08 18:08 καπου ειχα διαβασει πως για να παρουν -δεν θυμαμαι ποιο χρωμα-ειχαν ζευγαρωσει βιρμανικη με τσιντσιλλα... μπορει να παιρνουν το γατακι που βγαινει και να το ζευγαρωνουν μετα παλι με βιρμανιας και σιγα-σιγα το γονιδιο της περσικης ελαττωνεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.165 29-08-08 18:10 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο μελανωρ ειναι πολυ πιο σκουρος απο αυτον βρε!!!αλλα ναι μου αρεσει πολυ το χρωμα του.γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε??? η πρωτη κοκκινη ταμπυ που μου αρεσε και αρχισα να τις κοιταω ηταν μια που κρατουσε η Μαγκαλι του Θοδωρη αγκαλια και οπως επεφτε το φως τα αφτια της ηταν σαν χρυσα..αλλα και απο πριν ελεγα οτι και ο Οζον των καταλινων ηταν κουκλος...η Βασια φυσικα με εκραζε... Click για ανάπτυξη... κοίτα... υπάρχουν κάποια κόκκινα που είναι χαλια... αλλα υπάρχουν και κάποια που είναι θεϊκά..εγώ κοιτώ και τη φατσούλα τους να είναι στρογγυλή με ωραίο μεγάλο κεφάλι...το contrast μπλε μάτι κόκκινο μαλλί είναι όλα τα λεφτά.το λένε και οι κομμωτές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:13 Ο πυρροθριξ: #23.166 29-08-08 18:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κοίτα... υπάρχουν κάποια κόκκινα που είναι χαλια... αλλα υπάρχουν και κάποια που είναι θεϊκά..εγώ κοιτώ και τη φατσούλα τους να είναι στρογγυλή με ωραίο μεγάλο κεφάλι...το contrast μπλε μάτι κόκκινο μαλλί είναι όλα τα λεφτά.το λένε και οι κομμωτές! Click για ανάπτυξη... καλο!!!!!!!!!!!!!! τι ειδα?σκεφτεσαι να παρεις γατουλη στον χριστακη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.167 29-08-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλο!!!!!!!!!!!!!! τι ειδα?σκεφτεσαι να παρεις γατουλη στον χριστακη? Click για ανάπτυξη... μωρέ με είχε φάει με ένα british lila αγοράκι και παραλίγο να με πείσει...αλλα τελικά είπαμε όταν ζήσει μονος του να πάρει ένα...έχει τη λοξά μου βλέπεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:20 Ο πυρροθριξ: #23.168 29-08-08 18:20 να αυτην την φωτο ειχα δει....ευτυχως δεν ειναι εδω η Βασια να με κραξει δεν φαινονται σαν χρυσα τα αφτια του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:22 Ο πυρροθριξ: #23.169 29-08-08 18:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρέ με είχε φάει με ένα british lila αγοράκι και παραλίγο να με πείσει...αλλα τελικά είπαμε όταν ζήσει μονος του να πάρει ένα...έχει τη λοξά μου βλέπεις... Click για ανάπτυξη... γιατι δεν σε επεισε τελικα?εμενα θα με ειχε πεισει σιγουρα!!!!!!!!!!! αφου και απο μονη μου βλεπω τα μωρα της Νικολετας και τα λιγουρευομαι!!!!αρεσουν και στον αντρα μου..αν μου ελεγε δεν παιρνουμε κι ενα τετοιο?δεν υπηρχε περιπτωση να μην παρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.170 29-08-08 18:39 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι δεν σε επεισε τελικα?εμενα θα με ειχε πεισει σιγουρα!!!!!!!!!!! αφου και απο μονη μου βλεπω τα μωρα της Νικολετας και τα λιγουρευομαι!!!!αρεσουν και στον αντρα μου..αν μου ελεγε δεν παιρνουμε κι ενα τετοιο?δεν υπηρχε περιπτωση να μην παρω.. Click για ανάπτυξη... ο χρηστος είπε ψέματα στο mario ότι θα πάρει γατάκι για να τον δοκιμάσει κι ο μάριος του είπε τώρα πια πάρτε κι άλλο δεν με νοιάζει ούτως η άλλος πολλά γατιά ehoume.na το θυμάσαι αυτό marie όταν η μάνα μου σου φέρει το τρίτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.171 29-08-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: να αυτην την φωτο ειχα δει....ευτυχως δεν ειναι εδω η Βασια να με κραξει δεν φαινονται σαν χρυσα τα αφτια του? Click για ανάπτυξη... καλε κούκλος είναι αυτός... είναι ο πατέρας του πλάτωνα και παγκόσμιος πρωταθλητής... κι αστή συμπεθέρα να κουρεύεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.172 29-08-08 18:46 βρε δανάκο βάλε μου τις νέες φωτό της σεμέλης εδώ σε παρακαλώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:47 Ο πυρροθριξ: #23.173 29-08-08 18:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο χρηστος είπε ψέματα στο mario ότι θα πάρει γατάκι για να τον δοκιμάσει κι ο μάριος του είπε τώρα πια πάρτε κι άλλο δεν με νοιάζει ούτως η άλλος πολλά γατιά ehoume.na το θυμάσαι αυτό marie όταν η μάνα μου σου φέρει το τρίτο! Click για ανάπτυξη... ε αρα τι ενα τι δυο ακομα?παρε βρε απονη μανα ενα γατι στον γιο σου!!!!αφου και ο Μαριος συμφωνει,το πηρε αποφαση ο ανθρωπος!!!αμα ηθελε ας εκανε κι αλλιως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:48 Ο πυρροθριξ: #23.174 29-08-08 18:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βρε δανάκο βάλε μου τις νέες φωτό της σεμέλης εδώ σε παρακαλώ. Click για ανάπτυξη... οκ.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:51 Ο πυρροθριξ: #23.175 29-08-08 18:51 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:52 Ο πυρροθριξ: #23.176 29-08-08 18:52 κουκλα,κουκλα!!!!φτου φτου φτου σκορδα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:53 Ο πυρροθριξ: #23.177 29-08-08 18:53 θα σου βαλω και τα υπολοιπα,ειναι ολα πολυ ομορφα απο αυτην την γεννα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:54 Ο πυρροθριξ: #23.178 29-08-08 18:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:57 Ο πυρροθριξ: #23.179 29-08-08 18:57 μεχρι και ο Φεντυ που στην αρχη ηταν κακομουτσουνο εχει γινει ολα ειναι πολυ ωραια!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:58 Ο πυρροθριξ: #23.180 29-08-08 18:58 τα βλεπεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1157 1158 1159 1160 1161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1159 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1159 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: λες? μωρέ κι όλη αυτή η γούνα και η πλακουτσωτή μούρη τι γίνεται?? Click για ανάπτυξη... ε οχι με αυτες!!!με τις αλλες που εχουν κανονικη μυτη.Τις doll face. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:08 Ο πυρροθριξ: #23.164 29-08-08 18:08 καπου ειχα διαβασει πως για να παρουν -δεν θυμαμαι ποιο χρωμα-ειχαν ζευγαρωσει βιρμανικη με τσιντσιλλα... μπορει να παιρνουν το γατακι που βγαινει και να το ζευγαρωνουν μετα παλι με βιρμανιας και σιγα-σιγα το γονιδιο της περσικης ελαττωνεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.165 29-08-08 18:10 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο μελανωρ ειναι πολυ πιο σκουρος απο αυτον βρε!!!αλλα ναι μου αρεσει πολυ το χρωμα του.γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε??? η πρωτη κοκκινη ταμπυ που μου αρεσε και αρχισα να τις κοιταω ηταν μια που κρατουσε η Μαγκαλι του Θοδωρη αγκαλια και οπως επεφτε το φως τα αφτια της ηταν σαν χρυσα..αλλα και απο πριν ελεγα οτι και ο Οζον των καταλινων ηταν κουκλος...η Βασια φυσικα με εκραζε... Click για ανάπτυξη... κοίτα... υπάρχουν κάποια κόκκινα που είναι χαλια... αλλα υπάρχουν και κάποια που είναι θεϊκά..εγώ κοιτώ και τη φατσούλα τους να είναι στρογγυλή με ωραίο μεγάλο κεφάλι...το contrast μπλε μάτι κόκκινο μαλλί είναι όλα τα λεφτά.το λένε και οι κομμωτές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:13 Ο πυρροθριξ: #23.166 29-08-08 18:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κοίτα... υπάρχουν κάποια κόκκινα που είναι χαλια... αλλα υπάρχουν και κάποια που είναι θεϊκά..εγώ κοιτώ και τη φατσούλα τους να είναι στρογγυλή με ωραίο μεγάλο κεφάλι...το contrast μπλε μάτι κόκκινο μαλλί είναι όλα τα λεφτά.το λένε και οι κομμωτές! Click για ανάπτυξη... καλο!!!!!!!!!!!!!! τι ειδα?σκεφτεσαι να παρεις γατουλη στον χριστακη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.167 29-08-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλο!!!!!!!!!!!!!! τι ειδα?σκεφτεσαι να παρεις γατουλη στον χριστακη? Click για ανάπτυξη... μωρέ με είχε φάει με ένα british lila αγοράκι και παραλίγο να με πείσει...αλλα τελικά είπαμε όταν ζήσει μονος του να πάρει ένα...έχει τη λοξά μου βλέπεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:20 Ο πυρροθριξ: #23.168 29-08-08 18:20 να αυτην την φωτο ειχα δει....ευτυχως δεν ειναι εδω η Βασια να με κραξει δεν φαινονται σαν χρυσα τα αφτια του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:22 Ο πυρροθριξ: #23.169 29-08-08 18:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρέ με είχε φάει με ένα british lila αγοράκι και παραλίγο να με πείσει...αλλα τελικά είπαμε όταν ζήσει μονος του να πάρει ένα...έχει τη λοξά μου βλέπεις... Click για ανάπτυξη... γιατι δεν σε επεισε τελικα?εμενα θα με ειχε πεισει σιγουρα!!!!!!!!!!! αφου και απο μονη μου βλεπω τα μωρα της Νικολετας και τα λιγουρευομαι!!!!αρεσουν και στον αντρα μου..αν μου ελεγε δεν παιρνουμε κι ενα τετοιο?δεν υπηρχε περιπτωση να μην παρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.170 29-08-08 18:39 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι δεν σε επεισε τελικα?εμενα θα με ειχε πεισει σιγουρα!!!!!!!!!!! αφου και απο μονη μου βλεπω τα μωρα της Νικολετας και τα λιγουρευομαι!!!!αρεσουν και στον αντρα μου..αν μου ελεγε δεν παιρνουμε κι ενα τετοιο?δεν υπηρχε περιπτωση να μην παρω.. Click για ανάπτυξη... ο χρηστος είπε ψέματα στο mario ότι θα πάρει γατάκι για να τον δοκιμάσει κι ο μάριος του είπε τώρα πια πάρτε κι άλλο δεν με νοιάζει ούτως η άλλος πολλά γατιά ehoume.na το θυμάσαι αυτό marie όταν η μάνα μου σου φέρει το τρίτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.171 29-08-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: να αυτην την φωτο ειχα δει....ευτυχως δεν ειναι εδω η Βασια να με κραξει δεν φαινονται σαν χρυσα τα αφτια του? Click για ανάπτυξη... καλε κούκλος είναι αυτός... είναι ο πατέρας του πλάτωνα και παγκόσμιος πρωταθλητής... κι αστή συμπεθέρα να κουρεύεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.172 29-08-08 18:46 βρε δανάκο βάλε μου τις νέες φωτό της σεμέλης εδώ σε παρακαλώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:47 Ο πυρροθριξ: #23.173 29-08-08 18:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο χρηστος είπε ψέματα στο mario ότι θα πάρει γατάκι για να τον δοκιμάσει κι ο μάριος του είπε τώρα πια πάρτε κι άλλο δεν με νοιάζει ούτως η άλλος πολλά γατιά ehoume.na το θυμάσαι αυτό marie όταν η μάνα μου σου φέρει το τρίτο! Click για ανάπτυξη... ε αρα τι ενα τι δυο ακομα?παρε βρε απονη μανα ενα γατι στον γιο σου!!!!αφου και ο Μαριος συμφωνει,το πηρε αποφαση ο ανθρωπος!!!αμα ηθελε ας εκανε κι αλλιως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:48 Ο πυρροθριξ: #23.174 29-08-08 18:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βρε δανάκο βάλε μου τις νέες φωτό της σεμέλης εδώ σε παρακαλώ. Click για ανάπτυξη... οκ.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:51 Ο πυρροθριξ: #23.175 29-08-08 18:51 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:52 Ο πυρροθριξ: #23.176 29-08-08 18:52 κουκλα,κουκλα!!!!φτου φτου φτου σκορδα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:53 Ο πυρροθριξ: #23.177 29-08-08 18:53 θα σου βαλω και τα υπολοιπα,ειναι ολα πολυ ομορφα απο αυτην την γεννα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:54 Ο πυρροθριξ: #23.178 29-08-08 18:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:57 Ο πυρροθριξ: #23.179 29-08-08 18:57 μεχρι και ο Φεντυ που στην αρχη ηταν κακομουτσουνο εχει γινει ολα ειναι πολυ ωραια!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:58 Ο πυρροθριξ: #23.180 29-08-08 18:58 τα βλεπεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1157 1158 1159 1160 1161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1159 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1159 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καπου ειχα διαβασει πως για να παρουν -δεν θυμαμαι ποιο χρωμα-ειχαν ζευγαρωσει βιρμανικη με τσιντσιλλα... μπορει να παιρνουν το γατακι που βγαινει και να το ζευγαρωνουν μετα παλι με βιρμανιας και σιγα-σιγα το γονιδιο της περσικης ελαττωνεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.165 29-08-08 18:10 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο μελανωρ ειναι πολυ πιο σκουρος απο αυτον βρε!!!αλλα ναι μου αρεσει πολυ το χρωμα του.γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε??? η πρωτη κοκκινη ταμπυ που μου αρεσε και αρχισα να τις κοιταω ηταν μια που κρατουσε η Μαγκαλι του Θοδωρη αγκαλια και οπως επεφτε το φως τα αφτια της ηταν σαν χρυσα..αλλα και απο πριν ελεγα οτι και ο Οζον των καταλινων ηταν κουκλος...η Βασια φυσικα με εκραζε... Click για ανάπτυξη... κοίτα... υπάρχουν κάποια κόκκινα που είναι χαλια... αλλα υπάρχουν και κάποια που είναι θεϊκά..εγώ κοιτώ και τη φατσούλα τους να είναι στρογγυλή με ωραίο μεγάλο κεφάλι...το contrast μπλε μάτι κόκκινο μαλλί είναι όλα τα λεφτά.το λένε και οι κομμωτές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:13 Ο πυρροθριξ: #23.166 29-08-08 18:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κοίτα... υπάρχουν κάποια κόκκινα που είναι χαλια... αλλα υπάρχουν και κάποια που είναι θεϊκά..εγώ κοιτώ και τη φατσούλα τους να είναι στρογγυλή με ωραίο μεγάλο κεφάλι...το contrast μπλε μάτι κόκκινο μαλλί είναι όλα τα λεφτά.το λένε και οι κομμωτές! Click για ανάπτυξη... καλο!!!!!!!!!!!!!! τι ειδα?σκεφτεσαι να παρεις γατουλη στον χριστακη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.167 29-08-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλο!!!!!!!!!!!!!! τι ειδα?σκεφτεσαι να παρεις γατουλη στον χριστακη? Click για ανάπτυξη... μωρέ με είχε φάει με ένα british lila αγοράκι και παραλίγο να με πείσει...αλλα τελικά είπαμε όταν ζήσει μονος του να πάρει ένα...έχει τη λοξά μου βλέπεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:20 Ο πυρροθριξ: #23.168 29-08-08 18:20 να αυτην την φωτο ειχα δει....ευτυχως δεν ειναι εδω η Βασια να με κραξει δεν φαινονται σαν χρυσα τα αφτια του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:22 Ο πυρροθριξ: #23.169 29-08-08 18:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρέ με είχε φάει με ένα british lila αγοράκι και παραλίγο να με πείσει...αλλα τελικά είπαμε όταν ζήσει μονος του να πάρει ένα...έχει τη λοξά μου βλέπεις... Click για ανάπτυξη... γιατι δεν σε επεισε τελικα?εμενα θα με ειχε πεισει σιγουρα!!!!!!!!!!! αφου και απο μονη μου βλεπω τα μωρα της Νικολετας και τα λιγουρευομαι!!!!αρεσουν και στον αντρα μου..αν μου ελεγε δεν παιρνουμε κι ενα τετοιο?δεν υπηρχε περιπτωση να μην παρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.170 29-08-08 18:39 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι δεν σε επεισε τελικα?εμενα θα με ειχε πεισει σιγουρα!!!!!!!!!!! αφου και απο μονη μου βλεπω τα μωρα της Νικολετας και τα λιγουρευομαι!!!!αρεσουν και στον αντρα μου..αν μου ελεγε δεν παιρνουμε κι ενα τετοιο?δεν υπηρχε περιπτωση να μην παρω.. Click για ανάπτυξη... ο χρηστος είπε ψέματα στο mario ότι θα πάρει γατάκι για να τον δοκιμάσει κι ο μάριος του είπε τώρα πια πάρτε κι άλλο δεν με νοιάζει ούτως η άλλος πολλά γατιά ehoume.na το θυμάσαι αυτό marie όταν η μάνα μου σου φέρει το τρίτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.171 29-08-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: να αυτην την φωτο ειχα δει....ευτυχως δεν ειναι εδω η Βασια να με κραξει δεν φαινονται σαν χρυσα τα αφτια του? Click για ανάπτυξη... καλε κούκλος είναι αυτός... είναι ο πατέρας του πλάτωνα και παγκόσμιος πρωταθλητής... κι αστή συμπεθέρα να κουρεύεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.172 29-08-08 18:46 βρε δανάκο βάλε μου τις νέες φωτό της σεμέλης εδώ σε παρακαλώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:47 Ο πυρροθριξ: #23.173 29-08-08 18:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο χρηστος είπε ψέματα στο mario ότι θα πάρει γατάκι για να τον δοκιμάσει κι ο μάριος του είπε τώρα πια πάρτε κι άλλο δεν με νοιάζει ούτως η άλλος πολλά γατιά ehoume.na το θυμάσαι αυτό marie όταν η μάνα μου σου φέρει το τρίτο! Click για ανάπτυξη... ε αρα τι ενα τι δυο ακομα?παρε βρε απονη μανα ενα γατι στον γιο σου!!!!αφου και ο Μαριος συμφωνει,το πηρε αποφαση ο ανθρωπος!!!αμα ηθελε ας εκανε κι αλλιως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:48 Ο πυρροθριξ: #23.174 29-08-08 18:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βρε δανάκο βάλε μου τις νέες φωτό της σεμέλης εδώ σε παρακαλώ. Click για ανάπτυξη... οκ.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:51 Ο πυρροθριξ: #23.175 29-08-08 18:51 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:52 Ο πυρροθριξ: #23.176 29-08-08 18:52 κουκλα,κουκλα!!!!φτου φτου φτου σκορδα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:53 Ο πυρροθριξ: #23.177 29-08-08 18:53 θα σου βαλω και τα υπολοιπα,ειναι ολα πολυ ομορφα απο αυτην την γεννα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:54 Ο πυρροθριξ: #23.178 29-08-08 18:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:57 Ο πυρροθριξ: #23.179 29-08-08 18:57 μεχρι και ο Φεντυ που στην αρχη ηταν κακομουτσουνο εχει γινει ολα ειναι πολυ ωραια!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:58 Ο πυρροθριξ: #23.180 29-08-08 18:58 τα βλεπεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1157 1158 1159 1160 1161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1159 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1159 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο μελανωρ ειναι πολυ πιο σκουρος απο αυτον βρε!!!αλλα ναι μου αρεσει πολυ το χρωμα του.γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε??? η πρωτη κοκκινη ταμπυ που μου αρεσε και αρχισα να τις κοιταω ηταν μια που κρατουσε η Μαγκαλι του Θοδωρη αγκαλια και οπως επεφτε το φως τα αφτια της ηταν σαν χρυσα..αλλα και απο πριν ελεγα οτι και ο Οζον των καταλινων ηταν κουκλος...η Βασια φυσικα με εκραζε... Click για ανάπτυξη... κοίτα... υπάρχουν κάποια κόκκινα που είναι χαλια... αλλα υπάρχουν και κάποια που είναι θεϊκά..εγώ κοιτώ και τη φατσούλα τους να είναι στρογγυλή με ωραίο μεγάλο κεφάλι...το contrast μπλε μάτι κόκκινο μαλλί είναι όλα τα λεφτά.το λένε και οι κομμωτές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:13 Ο πυρροθριξ: #23.166 29-08-08 18:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κοίτα... υπάρχουν κάποια κόκκινα που είναι χαλια... αλλα υπάρχουν και κάποια που είναι θεϊκά..εγώ κοιτώ και τη φατσούλα τους να είναι στρογγυλή με ωραίο μεγάλο κεφάλι...το contrast μπλε μάτι κόκκινο μαλλί είναι όλα τα λεφτά.το λένε και οι κομμωτές! Click για ανάπτυξη... καλο!!!!!!!!!!!!!! τι ειδα?σκεφτεσαι να παρεις γατουλη στον χριστακη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.167 29-08-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλο!!!!!!!!!!!!!! τι ειδα?σκεφτεσαι να παρεις γατουλη στον χριστακη? Click για ανάπτυξη... μωρέ με είχε φάει με ένα british lila αγοράκι και παραλίγο να με πείσει...αλλα τελικά είπαμε όταν ζήσει μονος του να πάρει ένα...έχει τη λοξά μου βλέπεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:20 Ο πυρροθριξ: #23.168 29-08-08 18:20 να αυτην την φωτο ειχα δει....ευτυχως δεν ειναι εδω η Βασια να με κραξει δεν φαινονται σαν χρυσα τα αφτια του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:22 Ο πυρροθριξ: #23.169 29-08-08 18:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρέ με είχε φάει με ένα british lila αγοράκι και παραλίγο να με πείσει...αλλα τελικά είπαμε όταν ζήσει μονος του να πάρει ένα...έχει τη λοξά μου βλέπεις... Click για ανάπτυξη... γιατι δεν σε επεισε τελικα?εμενα θα με ειχε πεισει σιγουρα!!!!!!!!!!! αφου και απο μονη μου βλεπω τα μωρα της Νικολετας και τα λιγουρευομαι!!!!αρεσουν και στον αντρα μου..αν μου ελεγε δεν παιρνουμε κι ενα τετοιο?δεν υπηρχε περιπτωση να μην παρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.170 29-08-08 18:39 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι δεν σε επεισε τελικα?εμενα θα με ειχε πεισει σιγουρα!!!!!!!!!!! αφου και απο μονη μου βλεπω τα μωρα της Νικολετας και τα λιγουρευομαι!!!!αρεσουν και στον αντρα μου..αν μου ελεγε δεν παιρνουμε κι ενα τετοιο?δεν υπηρχε περιπτωση να μην παρω.. Click για ανάπτυξη... ο χρηστος είπε ψέματα στο mario ότι θα πάρει γατάκι για να τον δοκιμάσει κι ο μάριος του είπε τώρα πια πάρτε κι άλλο δεν με νοιάζει ούτως η άλλος πολλά γατιά ehoume.na το θυμάσαι αυτό marie όταν η μάνα μου σου φέρει το τρίτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.171 29-08-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: να αυτην την φωτο ειχα δει....ευτυχως δεν ειναι εδω η Βασια να με κραξει δεν φαινονται σαν χρυσα τα αφτια του? Click για ανάπτυξη... καλε κούκλος είναι αυτός... είναι ο πατέρας του πλάτωνα και παγκόσμιος πρωταθλητής... κι αστή συμπεθέρα να κουρεύεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.172 29-08-08 18:46 βρε δανάκο βάλε μου τις νέες φωτό της σεμέλης εδώ σε παρακαλώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:47 Ο πυρροθριξ: #23.173 29-08-08 18:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο χρηστος είπε ψέματα στο mario ότι θα πάρει γατάκι για να τον δοκιμάσει κι ο μάριος του είπε τώρα πια πάρτε κι άλλο δεν με νοιάζει ούτως η άλλος πολλά γατιά ehoume.na το θυμάσαι αυτό marie όταν η μάνα μου σου φέρει το τρίτο! Click για ανάπτυξη... ε αρα τι ενα τι δυο ακομα?παρε βρε απονη μανα ενα γατι στον γιο σου!!!!αφου και ο Μαριος συμφωνει,το πηρε αποφαση ο ανθρωπος!!!αμα ηθελε ας εκανε κι αλλιως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:48 Ο πυρροθριξ: #23.174 29-08-08 18:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βρε δανάκο βάλε μου τις νέες φωτό της σεμέλης εδώ σε παρακαλώ. Click για ανάπτυξη... οκ.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:51 Ο πυρροθριξ: #23.175 29-08-08 18:51 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:52 Ο πυρροθριξ: #23.176 29-08-08 18:52 κουκλα,κουκλα!!!!φτου φτου φτου σκορδα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:53 Ο πυρροθριξ: #23.177 29-08-08 18:53 θα σου βαλω και τα υπολοιπα,ειναι ολα πολυ ομορφα απο αυτην την γεννα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:54 Ο πυρροθριξ: #23.178 29-08-08 18:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:57 Ο πυρροθριξ: #23.179 29-08-08 18:57 μεχρι και ο Φεντυ που στην αρχη ηταν κακομουτσουνο εχει γινει ολα ειναι πολυ ωραια!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:58 Ο πυρροθριξ: #23.180 29-08-08 18:58 τα βλεπεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1157 1158 1159 1160 1161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1159 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1159 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κοίτα... υπάρχουν κάποια κόκκινα που είναι χαλια... αλλα υπάρχουν και κάποια που είναι θεϊκά..εγώ κοιτώ και τη φατσούλα τους να είναι στρογγυλή με ωραίο μεγάλο κεφάλι...το contrast μπλε μάτι κόκκινο μαλλί είναι όλα τα λεφτά.το λένε και οι κομμωτές! Click για ανάπτυξη... καλο!!!!!!!!!!!!!! τι ειδα?σκεφτεσαι να παρεις γατουλη στον χριστακη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.167 29-08-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλο!!!!!!!!!!!!!! τι ειδα?σκεφτεσαι να παρεις γατουλη στον χριστακη? Click για ανάπτυξη... μωρέ με είχε φάει με ένα british lila αγοράκι και παραλίγο να με πείσει...αλλα τελικά είπαμε όταν ζήσει μονος του να πάρει ένα...έχει τη λοξά μου βλέπεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:20 Ο πυρροθριξ: #23.168 29-08-08 18:20 να αυτην την φωτο ειχα δει....ευτυχως δεν ειναι εδω η Βασια να με κραξει δεν φαινονται σαν χρυσα τα αφτια του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:22 Ο πυρροθριξ: #23.169 29-08-08 18:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρέ με είχε φάει με ένα british lila αγοράκι και παραλίγο να με πείσει...αλλα τελικά είπαμε όταν ζήσει μονος του να πάρει ένα...έχει τη λοξά μου βλέπεις... Click για ανάπτυξη... γιατι δεν σε επεισε τελικα?εμενα θα με ειχε πεισει σιγουρα!!!!!!!!!!! αφου και απο μονη μου βλεπω τα μωρα της Νικολετας και τα λιγουρευομαι!!!!αρεσουν και στον αντρα μου..αν μου ελεγε δεν παιρνουμε κι ενα τετοιο?δεν υπηρχε περιπτωση να μην παρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.170 29-08-08 18:39 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι δεν σε επεισε τελικα?εμενα θα με ειχε πεισει σιγουρα!!!!!!!!!!! αφου και απο μονη μου βλεπω τα μωρα της Νικολετας και τα λιγουρευομαι!!!!αρεσουν και στον αντρα μου..αν μου ελεγε δεν παιρνουμε κι ενα τετοιο?δεν υπηρχε περιπτωση να μην παρω.. Click για ανάπτυξη... ο χρηστος είπε ψέματα στο mario ότι θα πάρει γατάκι για να τον δοκιμάσει κι ο μάριος του είπε τώρα πια πάρτε κι άλλο δεν με νοιάζει ούτως η άλλος πολλά γατιά ehoume.na το θυμάσαι αυτό marie όταν η μάνα μου σου φέρει το τρίτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.171 29-08-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: να αυτην την φωτο ειχα δει....ευτυχως δεν ειναι εδω η Βασια να με κραξει δεν φαινονται σαν χρυσα τα αφτια του? Click για ανάπτυξη... καλε κούκλος είναι αυτός... είναι ο πατέρας του πλάτωνα και παγκόσμιος πρωταθλητής... κι αστή συμπεθέρα να κουρεύεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.172 29-08-08 18:46 βρε δανάκο βάλε μου τις νέες φωτό της σεμέλης εδώ σε παρακαλώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:47 Ο πυρροθριξ: #23.173 29-08-08 18:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο χρηστος είπε ψέματα στο mario ότι θα πάρει γατάκι για να τον δοκιμάσει κι ο μάριος του είπε τώρα πια πάρτε κι άλλο δεν με νοιάζει ούτως η άλλος πολλά γατιά ehoume.na το θυμάσαι αυτό marie όταν η μάνα μου σου φέρει το τρίτο! Click για ανάπτυξη... ε αρα τι ενα τι δυο ακομα?παρε βρε απονη μανα ενα γατι στον γιο σου!!!!αφου και ο Μαριος συμφωνει,το πηρε αποφαση ο ανθρωπος!!!αμα ηθελε ας εκανε κι αλλιως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:48 Ο πυρροθριξ: #23.174 29-08-08 18:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βρε δανάκο βάλε μου τις νέες φωτό της σεμέλης εδώ σε παρακαλώ. Click για ανάπτυξη... οκ.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:51 Ο πυρροθριξ: #23.175 29-08-08 18:51 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:52 Ο πυρροθριξ: #23.176 29-08-08 18:52 κουκλα,κουκλα!!!!φτου φτου φτου σκορδα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:53 Ο πυρροθριξ: #23.177 29-08-08 18:53 θα σου βαλω και τα υπολοιπα,ειναι ολα πολυ ομορφα απο αυτην την γεννα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:54 Ο πυρροθριξ: #23.178 29-08-08 18:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:57 Ο πυρροθριξ: #23.179 29-08-08 18:57 μεχρι και ο Φεντυ που στην αρχη ηταν κακομουτσουνο εχει γινει ολα ειναι πολυ ωραια!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:58 Ο πυρροθριξ: #23.180 29-08-08 18:58 τα βλεπεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1157 1158 1159 1160 1161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1159 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1159 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλο!!!!!!!!!!!!!! τι ειδα?σκεφτεσαι να παρεις γατουλη στον χριστακη? Click για ανάπτυξη... μωρέ με είχε φάει με ένα british lila αγοράκι και παραλίγο να με πείσει...αλλα τελικά είπαμε όταν ζήσει μονος του να πάρει ένα...έχει τη λοξά μου βλέπεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:20 Ο πυρροθριξ: #23.168 29-08-08 18:20 να αυτην την φωτο ειχα δει....ευτυχως δεν ειναι εδω η Βασια να με κραξει δεν φαινονται σαν χρυσα τα αφτια του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:22 Ο πυρροθριξ: #23.169 29-08-08 18:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρέ με είχε φάει με ένα british lila αγοράκι και παραλίγο να με πείσει...αλλα τελικά είπαμε όταν ζήσει μονος του να πάρει ένα...έχει τη λοξά μου βλέπεις... Click για ανάπτυξη... γιατι δεν σε επεισε τελικα?εμενα θα με ειχε πεισει σιγουρα!!!!!!!!!!! αφου και απο μονη μου βλεπω τα μωρα της Νικολετας και τα λιγουρευομαι!!!!αρεσουν και στον αντρα μου..αν μου ελεγε δεν παιρνουμε κι ενα τετοιο?δεν υπηρχε περιπτωση να μην παρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.170 29-08-08 18:39 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι δεν σε επεισε τελικα?εμενα θα με ειχε πεισει σιγουρα!!!!!!!!!!! αφου και απο μονη μου βλεπω τα μωρα της Νικολετας και τα λιγουρευομαι!!!!αρεσουν και στον αντρα μου..αν μου ελεγε δεν παιρνουμε κι ενα τετοιο?δεν υπηρχε περιπτωση να μην παρω.. Click για ανάπτυξη... ο χρηστος είπε ψέματα στο mario ότι θα πάρει γατάκι για να τον δοκιμάσει κι ο μάριος του είπε τώρα πια πάρτε κι άλλο δεν με νοιάζει ούτως η άλλος πολλά γατιά ehoume.na το θυμάσαι αυτό marie όταν η μάνα μου σου φέρει το τρίτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.171 29-08-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: να αυτην την φωτο ειχα δει....ευτυχως δεν ειναι εδω η Βασια να με κραξει δεν φαινονται σαν χρυσα τα αφτια του? Click για ανάπτυξη... καλε κούκλος είναι αυτός... είναι ο πατέρας του πλάτωνα και παγκόσμιος πρωταθλητής... κι αστή συμπεθέρα να κουρεύεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.172 29-08-08 18:46 βρε δανάκο βάλε μου τις νέες φωτό της σεμέλης εδώ σε παρακαλώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:47 Ο πυρροθριξ: #23.173 29-08-08 18:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο χρηστος είπε ψέματα στο mario ότι θα πάρει γατάκι για να τον δοκιμάσει κι ο μάριος του είπε τώρα πια πάρτε κι άλλο δεν με νοιάζει ούτως η άλλος πολλά γατιά ehoume.na το θυμάσαι αυτό marie όταν η μάνα μου σου φέρει το τρίτο! Click για ανάπτυξη... ε αρα τι ενα τι δυο ακομα?παρε βρε απονη μανα ενα γατι στον γιο σου!!!!αφου και ο Μαριος συμφωνει,το πηρε αποφαση ο ανθρωπος!!!αμα ηθελε ας εκανε κι αλλιως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:48 Ο πυρροθριξ: #23.174 29-08-08 18:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βρε δανάκο βάλε μου τις νέες φωτό της σεμέλης εδώ σε παρακαλώ. Click για ανάπτυξη... οκ.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:51 Ο πυρροθριξ: #23.175 29-08-08 18:51 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:52 Ο πυρροθριξ: #23.176 29-08-08 18:52 κουκλα,κουκλα!!!!φτου φτου φτου σκορδα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:53 Ο πυρροθριξ: #23.177 29-08-08 18:53 θα σου βαλω και τα υπολοιπα,ειναι ολα πολυ ομορφα απο αυτην την γεννα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:54 Ο πυρροθριξ: #23.178 29-08-08 18:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:57 Ο πυρροθριξ: #23.179 29-08-08 18:57 μεχρι και ο Φεντυ που στην αρχη ηταν κακομουτσουνο εχει γινει ολα ειναι πολυ ωραια!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:58 Ο πυρροθριξ: #23.180 29-08-08 18:58 τα βλεπεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1157 1158 1159 1160 1161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1159 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1159 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
να αυτην την φωτο ειχα δει....ευτυχως δεν ειναι εδω η Βασια να με κραξει δεν φαινονται σαν χρυσα τα αφτια του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:22 Ο πυρροθριξ: #23.169 29-08-08 18:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρέ με είχε φάει με ένα british lila αγοράκι και παραλίγο να με πείσει...αλλα τελικά είπαμε όταν ζήσει μονος του να πάρει ένα...έχει τη λοξά μου βλέπεις... Click για ανάπτυξη... γιατι δεν σε επεισε τελικα?εμενα θα με ειχε πεισει σιγουρα!!!!!!!!!!! αφου και απο μονη μου βλεπω τα μωρα της Νικολετας και τα λιγουρευομαι!!!!αρεσουν και στον αντρα μου..αν μου ελεγε δεν παιρνουμε κι ενα τετοιο?δεν υπηρχε περιπτωση να μην παρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.170 29-08-08 18:39 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι δεν σε επεισε τελικα?εμενα θα με ειχε πεισει σιγουρα!!!!!!!!!!! αφου και απο μονη μου βλεπω τα μωρα της Νικολετας και τα λιγουρευομαι!!!!αρεσουν και στον αντρα μου..αν μου ελεγε δεν παιρνουμε κι ενα τετοιο?δεν υπηρχε περιπτωση να μην παρω.. Click για ανάπτυξη... ο χρηστος είπε ψέματα στο mario ότι θα πάρει γατάκι για να τον δοκιμάσει κι ο μάριος του είπε τώρα πια πάρτε κι άλλο δεν με νοιάζει ούτως η άλλος πολλά γατιά ehoume.na το θυμάσαι αυτό marie όταν η μάνα μου σου φέρει το τρίτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.171 29-08-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: να αυτην την φωτο ειχα δει....ευτυχως δεν ειναι εδω η Βασια να με κραξει δεν φαινονται σαν χρυσα τα αφτια του? Click για ανάπτυξη... καλε κούκλος είναι αυτός... είναι ο πατέρας του πλάτωνα και παγκόσμιος πρωταθλητής... κι αστή συμπεθέρα να κουρεύεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.172 29-08-08 18:46 βρε δανάκο βάλε μου τις νέες φωτό της σεμέλης εδώ σε παρακαλώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:47 Ο πυρροθριξ: #23.173 29-08-08 18:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο χρηστος είπε ψέματα στο mario ότι θα πάρει γατάκι για να τον δοκιμάσει κι ο μάριος του είπε τώρα πια πάρτε κι άλλο δεν με νοιάζει ούτως η άλλος πολλά γατιά ehoume.na το θυμάσαι αυτό marie όταν η μάνα μου σου φέρει το τρίτο! Click για ανάπτυξη... ε αρα τι ενα τι δυο ακομα?παρε βρε απονη μανα ενα γατι στον γιο σου!!!!αφου και ο Μαριος συμφωνει,το πηρε αποφαση ο ανθρωπος!!!αμα ηθελε ας εκανε κι αλλιως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:48 Ο πυρροθριξ: #23.174 29-08-08 18:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βρε δανάκο βάλε μου τις νέες φωτό της σεμέλης εδώ σε παρακαλώ. Click για ανάπτυξη... οκ.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:51 Ο πυρροθριξ: #23.175 29-08-08 18:51 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:52 Ο πυρροθριξ: #23.176 29-08-08 18:52 κουκλα,κουκλα!!!!φτου φτου φτου σκορδα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:53 Ο πυρροθριξ: #23.177 29-08-08 18:53 θα σου βαλω και τα υπολοιπα,ειναι ολα πολυ ομορφα απο αυτην την γεννα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:54 Ο πυρροθριξ: #23.178 29-08-08 18:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:57 Ο πυρροθριξ: #23.179 29-08-08 18:57 μεχρι και ο Φεντυ που στην αρχη ηταν κακομουτσουνο εχει γινει ολα ειναι πολυ ωραια!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:58 Ο πυρροθριξ: #23.180 29-08-08 18:58 τα βλεπεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1157 1158 1159 1160 1161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1159 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1159 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρέ με είχε φάει με ένα british lila αγοράκι και παραλίγο να με πείσει...αλλα τελικά είπαμε όταν ζήσει μονος του να πάρει ένα...έχει τη λοξά μου βλέπεις... Click για ανάπτυξη... γιατι δεν σε επεισε τελικα?εμενα θα με ειχε πεισει σιγουρα!!!!!!!!!!! αφου και απο μονη μου βλεπω τα μωρα της Νικολετας και τα λιγουρευομαι!!!!αρεσουν και στον αντρα μου..αν μου ελεγε δεν παιρνουμε κι ενα τετοιο?δεν υπηρχε περιπτωση να μην παρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.170 29-08-08 18:39 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι δεν σε επεισε τελικα?εμενα θα με ειχε πεισει σιγουρα!!!!!!!!!!! αφου και απο μονη μου βλεπω τα μωρα της Νικολετας και τα λιγουρευομαι!!!!αρεσουν και στον αντρα μου..αν μου ελεγε δεν παιρνουμε κι ενα τετοιο?δεν υπηρχε περιπτωση να μην παρω.. Click για ανάπτυξη... ο χρηστος είπε ψέματα στο mario ότι θα πάρει γατάκι για να τον δοκιμάσει κι ο μάριος του είπε τώρα πια πάρτε κι άλλο δεν με νοιάζει ούτως η άλλος πολλά γατιά ehoume.na το θυμάσαι αυτό marie όταν η μάνα μου σου φέρει το τρίτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.171 29-08-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: να αυτην την φωτο ειχα δει....ευτυχως δεν ειναι εδω η Βασια να με κραξει δεν φαινονται σαν χρυσα τα αφτια του? Click για ανάπτυξη... καλε κούκλος είναι αυτός... είναι ο πατέρας του πλάτωνα και παγκόσμιος πρωταθλητής... κι αστή συμπεθέρα να κουρεύεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.172 29-08-08 18:46 βρε δανάκο βάλε μου τις νέες φωτό της σεμέλης εδώ σε παρακαλώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:47 Ο πυρροθριξ: #23.173 29-08-08 18:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο χρηστος είπε ψέματα στο mario ότι θα πάρει γατάκι για να τον δοκιμάσει κι ο μάριος του είπε τώρα πια πάρτε κι άλλο δεν με νοιάζει ούτως η άλλος πολλά γατιά ehoume.na το θυμάσαι αυτό marie όταν η μάνα μου σου φέρει το τρίτο! Click για ανάπτυξη... ε αρα τι ενα τι δυο ακομα?παρε βρε απονη μανα ενα γατι στον γιο σου!!!!αφου και ο Μαριος συμφωνει,το πηρε αποφαση ο ανθρωπος!!!αμα ηθελε ας εκανε κι αλλιως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:48 Ο πυρροθριξ: #23.174 29-08-08 18:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βρε δανάκο βάλε μου τις νέες φωτό της σεμέλης εδώ σε παρακαλώ. Click για ανάπτυξη... οκ.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:51 Ο πυρροθριξ: #23.175 29-08-08 18:51 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:52 Ο πυρροθριξ: #23.176 29-08-08 18:52 κουκλα,κουκλα!!!!φτου φτου φτου σκορδα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:53 Ο πυρροθριξ: #23.177 29-08-08 18:53 θα σου βαλω και τα υπολοιπα,ειναι ολα πολυ ομορφα απο αυτην την γεννα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:54 Ο πυρροθριξ: #23.178 29-08-08 18:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:57 Ο πυρροθριξ: #23.179 29-08-08 18:57 μεχρι και ο Φεντυ που στην αρχη ηταν κακομουτσουνο εχει γινει ολα ειναι πολυ ωραια!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:58 Ο πυρροθριξ: #23.180 29-08-08 18:58 τα βλεπεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1157 1158 1159 1160 1161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1159 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1159 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι δεν σε επεισε τελικα?εμενα θα με ειχε πεισει σιγουρα!!!!!!!!!!! αφου και απο μονη μου βλεπω τα μωρα της Νικολετας και τα λιγουρευομαι!!!!αρεσουν και στον αντρα μου..αν μου ελεγε δεν παιρνουμε κι ενα τετοιο?δεν υπηρχε περιπτωση να μην παρω.. Click για ανάπτυξη... ο χρηστος είπε ψέματα στο mario ότι θα πάρει γατάκι για να τον δοκιμάσει κι ο μάριος του είπε τώρα πια πάρτε κι άλλο δεν με νοιάζει ούτως η άλλος πολλά γατιά ehoume.na το θυμάσαι αυτό marie όταν η μάνα μου σου φέρει το τρίτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.171 29-08-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: να αυτην την φωτο ειχα δει....ευτυχως δεν ειναι εδω η Βασια να με κραξει δεν φαινονται σαν χρυσα τα αφτια του? Click για ανάπτυξη... καλε κούκλος είναι αυτός... είναι ο πατέρας του πλάτωνα και παγκόσμιος πρωταθλητής... κι αστή συμπεθέρα να κουρεύεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.172 29-08-08 18:46 βρε δανάκο βάλε μου τις νέες φωτό της σεμέλης εδώ σε παρακαλώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:47 Ο πυρροθριξ: #23.173 29-08-08 18:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο χρηστος είπε ψέματα στο mario ότι θα πάρει γατάκι για να τον δοκιμάσει κι ο μάριος του είπε τώρα πια πάρτε κι άλλο δεν με νοιάζει ούτως η άλλος πολλά γατιά ehoume.na το θυμάσαι αυτό marie όταν η μάνα μου σου φέρει το τρίτο! Click για ανάπτυξη... ε αρα τι ενα τι δυο ακομα?παρε βρε απονη μανα ενα γατι στον γιο σου!!!!αφου και ο Μαριος συμφωνει,το πηρε αποφαση ο ανθρωπος!!!αμα ηθελε ας εκανε κι αλλιως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:48 Ο πυρροθριξ: #23.174 29-08-08 18:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βρε δανάκο βάλε μου τις νέες φωτό της σεμέλης εδώ σε παρακαλώ. Click για ανάπτυξη... οκ.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:51 Ο πυρροθριξ: #23.175 29-08-08 18:51 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:52 Ο πυρροθριξ: #23.176 29-08-08 18:52 κουκλα,κουκλα!!!!φτου φτου φτου σκορδα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:53 Ο πυρροθριξ: #23.177 29-08-08 18:53 θα σου βαλω και τα υπολοιπα,ειναι ολα πολυ ομορφα απο αυτην την γεννα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:54 Ο πυρροθριξ: #23.178 29-08-08 18:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:57 Ο πυρροθριξ: #23.179 29-08-08 18:57 μεχρι και ο Φεντυ που στην αρχη ηταν κακομουτσουνο εχει γινει ολα ειναι πολυ ωραια!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:58 Ο πυρροθριξ: #23.180 29-08-08 18:58 τα βλεπεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1157 1158 1159 1160 1161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1159 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1159 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: να αυτην την φωτο ειχα δει....ευτυχως δεν ειναι εδω η Βασια να με κραξει δεν φαινονται σαν χρυσα τα αφτια του? Click για ανάπτυξη... καλε κούκλος είναι αυτός... είναι ο πατέρας του πλάτωνα και παγκόσμιος πρωταθλητής... κι αστή συμπεθέρα να κουρεύεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.172 29-08-08 18:46 βρε δανάκο βάλε μου τις νέες φωτό της σεμέλης εδώ σε παρακαλώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:47 Ο πυρροθριξ: #23.173 29-08-08 18:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο χρηστος είπε ψέματα στο mario ότι θα πάρει γατάκι για να τον δοκιμάσει κι ο μάριος του είπε τώρα πια πάρτε κι άλλο δεν με νοιάζει ούτως η άλλος πολλά γατιά ehoume.na το θυμάσαι αυτό marie όταν η μάνα μου σου φέρει το τρίτο! Click για ανάπτυξη... ε αρα τι ενα τι δυο ακομα?παρε βρε απονη μανα ενα γατι στον γιο σου!!!!αφου και ο Μαριος συμφωνει,το πηρε αποφαση ο ανθρωπος!!!αμα ηθελε ας εκανε κι αλλιως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:48 Ο πυρροθριξ: #23.174 29-08-08 18:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βρε δανάκο βάλε μου τις νέες φωτό της σεμέλης εδώ σε παρακαλώ. Click για ανάπτυξη... οκ.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:51 Ο πυρροθριξ: #23.175 29-08-08 18:51 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:52 Ο πυρροθριξ: #23.176 29-08-08 18:52 κουκλα,κουκλα!!!!φτου φτου φτου σκορδα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:53 Ο πυρροθριξ: #23.177 29-08-08 18:53 θα σου βαλω και τα υπολοιπα,ειναι ολα πολυ ομορφα απο αυτην την γεννα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:54 Ο πυρροθριξ: #23.178 29-08-08 18:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:57 Ο πυρροθριξ: #23.179 29-08-08 18:57 μεχρι και ο Φεντυ που στην αρχη ηταν κακομουτσουνο εχει γινει ολα ειναι πολυ ωραια!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:58 Ο πυρροθριξ: #23.180 29-08-08 18:58 τα βλεπεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1157 1158 1159 1160 1161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1159 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1159 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
βρε δανάκο βάλε μου τις νέες φωτό της σεμέλης εδώ σε παρακαλώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:47 Ο πυρροθριξ: #23.173 29-08-08 18:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο χρηστος είπε ψέματα στο mario ότι θα πάρει γατάκι για να τον δοκιμάσει κι ο μάριος του είπε τώρα πια πάρτε κι άλλο δεν με νοιάζει ούτως η άλλος πολλά γατιά ehoume.na το θυμάσαι αυτό marie όταν η μάνα μου σου φέρει το τρίτο! Click για ανάπτυξη... ε αρα τι ενα τι δυο ακομα?παρε βρε απονη μανα ενα γατι στον γιο σου!!!!αφου και ο Μαριος συμφωνει,το πηρε αποφαση ο ανθρωπος!!!αμα ηθελε ας εκανε κι αλλιως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:48 Ο πυρροθριξ: #23.174 29-08-08 18:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βρε δανάκο βάλε μου τις νέες φωτό της σεμέλης εδώ σε παρακαλώ. Click για ανάπτυξη... οκ.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:51 Ο πυρροθριξ: #23.175 29-08-08 18:51 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:52 Ο πυρροθριξ: #23.176 29-08-08 18:52 κουκλα,κουκλα!!!!φτου φτου φτου σκορδα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:53 Ο πυρροθριξ: #23.177 29-08-08 18:53 θα σου βαλω και τα υπολοιπα,ειναι ολα πολυ ομορφα απο αυτην την γεννα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:54 Ο πυρροθριξ: #23.178 29-08-08 18:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:57 Ο πυρροθριξ: #23.179 29-08-08 18:57 μεχρι και ο Φεντυ που στην αρχη ηταν κακομουτσουνο εχει γινει ολα ειναι πολυ ωραια!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:58 Ο πυρροθριξ: #23.180 29-08-08 18:58 τα βλεπεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1157 1158 1159 1160 1161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1159 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1159 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο χρηστος είπε ψέματα στο mario ότι θα πάρει γατάκι για να τον δοκιμάσει κι ο μάριος του είπε τώρα πια πάρτε κι άλλο δεν με νοιάζει ούτως η άλλος πολλά γατιά ehoume.na το θυμάσαι αυτό marie όταν η μάνα μου σου φέρει το τρίτο! Click για ανάπτυξη... ε αρα τι ενα τι δυο ακομα?παρε βρε απονη μανα ενα γατι στον γιο σου!!!!αφου και ο Μαριος συμφωνει,το πηρε αποφαση ο ανθρωπος!!!αμα ηθελε ας εκανε κι αλλιως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:48 Ο πυρροθριξ: #23.174 29-08-08 18:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βρε δανάκο βάλε μου τις νέες φωτό της σεμέλης εδώ σε παρακαλώ. Click για ανάπτυξη... οκ.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:51 Ο πυρροθριξ: #23.175 29-08-08 18:51 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:52 Ο πυρροθριξ: #23.176 29-08-08 18:52 κουκλα,κουκλα!!!!φτου φτου φτου σκορδα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:53 Ο πυρροθριξ: #23.177 29-08-08 18:53 θα σου βαλω και τα υπολοιπα,ειναι ολα πολυ ομορφα απο αυτην την γεννα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:54 Ο πυρροθριξ: #23.178 29-08-08 18:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:57 Ο πυρροθριξ: #23.179 29-08-08 18:57 μεχρι και ο Φεντυ που στην αρχη ηταν κακομουτσουνο εχει γινει ολα ειναι πολυ ωραια!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:58 Ο πυρροθριξ: #23.180 29-08-08 18:58 τα βλεπεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1157 1158 1159 1160 1161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1159 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1159 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βρε δανάκο βάλε μου τις νέες φωτό της σεμέλης εδώ σε παρακαλώ. Click για ανάπτυξη... οκ.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:51 Ο πυρροθριξ: #23.175 29-08-08 18:51 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:52 Ο πυρροθριξ: #23.176 29-08-08 18:52 κουκλα,κουκλα!!!!φτου φτου φτου σκορδα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:53 Ο πυρροθριξ: #23.177 29-08-08 18:53 θα σου βαλω και τα υπολοιπα,ειναι ολα πολυ ομορφα απο αυτην την γεννα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:54 Ο πυρροθριξ: #23.178 29-08-08 18:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:57 Ο πυρροθριξ: #23.179 29-08-08 18:57 μεχρι και ο Φεντυ που στην αρχη ηταν κακομουτσουνο εχει γινει ολα ειναι πολυ ωραια!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:58 Ο πυρροθριξ: #23.180 29-08-08 18:58 τα βλεπεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1157 1158 1159 1160 1161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1159 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1159 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:52 Ο πυρροθριξ: #23.176 29-08-08 18:52 κουκλα,κουκλα!!!!φτου φτου φτου σκορδα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:53 Ο πυρροθριξ: #23.177 29-08-08 18:53 θα σου βαλω και τα υπολοιπα,ειναι ολα πολυ ομορφα απο αυτην την γεννα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:54 Ο πυρροθριξ: #23.178 29-08-08 18:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:57 Ο πυρροθριξ: #23.179 29-08-08 18:57 μεχρι και ο Φεντυ που στην αρχη ηταν κακομουτσουνο εχει γινει ολα ειναι πολυ ωραια!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:58 Ο πυρροθριξ: #23.180 29-08-08 18:58 τα βλεπεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1157 1158 1159 1160 1161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1159 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1159 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κουκλα,κουκλα!!!!φτου φτου φτου σκορδα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:53 Ο πυρροθριξ: #23.177 29-08-08 18:53 θα σου βαλω και τα υπολοιπα,ειναι ολα πολυ ομορφα απο αυτην την γεννα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:54 Ο πυρροθριξ: #23.178 29-08-08 18:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:57 Ο πυρροθριξ: #23.179 29-08-08 18:57 μεχρι και ο Φεντυ που στην αρχη ηταν κακομουτσουνο εχει γινει ολα ειναι πολυ ωραια!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:58 Ο πυρροθριξ: #23.180 29-08-08 18:58 τα βλεπεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1157 1158 1159 1160 1161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1159 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1159 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
θα σου βαλω και τα υπολοιπα,ειναι ολα πολυ ομορφα απο αυτην την γεννα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:54 Ο πυρροθριξ: #23.178 29-08-08 18:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:57 Ο πυρροθριξ: #23.179 29-08-08 18:57 μεχρι και ο Φεντυ που στην αρχη ηταν κακομουτσουνο εχει γινει ολα ειναι πολυ ωραια!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:58 Ο πυρροθριξ: #23.180 29-08-08 18:58 τα βλεπεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1157 1158 1159 1160 1161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1159 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1159 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:57 Ο πυρροθριξ: #23.179 29-08-08 18:57 μεχρι και ο Φεντυ που στην αρχη ηταν κακομουτσουνο εχει γινει ολα ειναι πολυ ωραια!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:58 Ο πυρροθριξ: #23.180 29-08-08 18:58 τα βλεπεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1157 1158 1159 1160 1161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1159 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1159 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
μεχρι και ο Φεντυ που στην αρχη ηταν κακομουτσουνο εχει γινει ολα ειναι πολυ ωραια!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 18:58 Ο πυρροθριξ: #23.180 29-08-08 18:58 τα βλεπεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τα βλεπεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.