Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:15 Ο Costis έγραψε: #23.641 08-09-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιατι υπηρχε περιπτωση να σου έκανα αγγλικα απο την Καλυμνο;;;;; Click για ανάπτυξη... Γιατί υπήρχε περίπτωση να καθόμουν να μου κάνεις αγγλικα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:17 Ο Costis έγραψε: #23.642 08-09-08 17:17 Αλλά η Κάλυμνος τι σχέση έχει , αφού απ' ότι βλέπω μένεις Βόλο... Διορίστηκες εκεί? Ωραία θα είναι πάντως , να μας φέρεις και σφουγγάρια να πλένουμε τις γάτες μας (...που ΔΕΝ έχουμε ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.643 08-09-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Με βλεπω με τσεμπερι,γυαλια και ταγιέρ! Click για ανάπτυξη... Eγώ στη δουλειά μου έτσι είμαι... αλλά χωρίς το τσεμπέρι... γιατί αν του'ρθω με κολάν θα με πετάξει έξω με τις κλωτσιές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.644 08-09-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Γιατί υπήρχε περίπτωση να καθόμουν να μου κάνεις αγγλικα?? Click για ανάπτυξη... ναι θα σου κακόπεφτε να εμπεδώσεις λίγο το Proficiency!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:24 Ο Costis έγραψε: #23.645 08-09-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι θα σου κακόπεφτε να εμπεδώσεις λίγο το Proficiency!! Click για ανάπτυξη... It depends on the teacher... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.646 08-09-08 17:25 Aπό τα 24 έως τα 26 άντεξα να δουλεύω σε φροντιστήριο Ιταλικών...συλλογή τηλεφώνων έκανα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.647 08-09-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Costis: It depends on the teacher... Click για ανάπτυξη... Συνοδεία με 2 γάτες για να μαθαίνεις και γι'άυτές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:26 Η moukelis έγραψε: #23.648 08-09-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Θα σε συμβούλευα μακριά απ' τα λύκεια.. Σε δημοτικό αν γίνεται!! Click για ανάπτυξη... Βασικά δε μας ρωτάνε...Δευτεροβαθμια υπάγομαι,αν δεν έχουν κενο υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να μας βάλουν σε Δημοτικα.Οποτε μια ζωη Γυμνασιο και Λυκειο θα ειμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:28 Η moukelis έγραψε: #23.649 08-09-08 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Αλλά η Κάλυμνος τι σχέση έχει , αφού απ' ότι βλέπω μένεις Βόλο... Διορίστηκες εκεί? Ωραία θα είναι πάντως , να μας φέρεις και σφουγγάρια να πλένουμε τις γάτες μας (...που ΔΕΝ έχουμε ) Click για ανάπτυξη... Τελειωσα και εργάστηκα στη Θεσσαλονικη,μετακομισα για λιγο στο πατρικο μου στο Βόλο,και τωρα διοριστηκα Καλυμνο.Τις γάτες βρε δεν τις πλένουμε με σφουγγάρια!Και μην ανησυχεις,θα αποκτησεις συντομα κι εσυ το γατοταιρι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.650 08-09-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασικά δε μας ρωτάνε...Δευτεροβαθμια υπάγομαι,αν δεν έχουν κενο υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να μας βάλουν σε Δημοτικα.Οποτε μια ζωη Γυμνασιο και Λυκειο θα ειμαι. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τελευταία οι γάμοι με μικρότερους άνδρες είναι στη μόδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:29 Η moukelis έγραψε: #23.651 08-09-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eγώ στη δουλειά μου έτσι είμαι... αλλά χωρίς το τσεμπέρι... γιατί αν του'ρθω με κολάν θα με πετάξει έξω με τις κλωτσιές! Click για ανάπτυξη... Εγω θα κανω την επανασταση μου...Αμαν πια.Ετσι κι αλλιως και σημερα που πηγα ολες χυμα ηταν.Ε δε μπορω μια σταλια κορτσουδι που λεει και η γιαγια μου να γυρναω με ταγιέρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:31 Η moukelis έγραψε: #23.652 08-09-08 17:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συνοδεία με 2 γάτες για να μαθαίνεις και γι'άυτές! Click για ανάπτυξη... Α ναι το δικο μου μαθημα γινεται συνοδεια μιας ομιλητικοτατης σιαμεζαας και ενος...πλασματος που θελει να λεγεται γάτος.Η πρωτη κανει εξασκηση στο speaking και ο δευτερος φροντιζει τις τιμωριες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:31 Ο Costis έγραψε: #23.653 08-09-08 17:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ξέρεις τελευταία οι γάμοι με μικρότερους άνδρες είναι στη μόδα... Click για ανάπτυξη... Γεγονός..Δεν είδες την Mariah Carey ...? Μπορει να είσαι η επόμενη.. K.Γιούλη , είστε καθηγήτρια ιταλικών? Δώρα, τις γάτες σου που θα τις αφήσεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.654 08-09-08 17:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θα κανω την επανασταση μου...Αμαν πια.Ετσι κι αλλιως και σημερα που πηγα ολες χυμα ηταν.Ε δε μπορω μια σταλια κορτσουδι που λεει και η γιαγια μου να γυρναω με ταγιέρ! Click για ανάπτυξη... Και βέβαια κι εγώ που είμαι λιιιιιγο μεγαλύτερή σου έτσι θα πήγαινα! Προς το παρόν γόβα, ταγιεράκι και γυαλάκι για να επιβάλλομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:32 Η moukelis έγραψε: #23.655 08-09-08 17:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ξέρεις τελευταία οι γάμοι με μικρότερους άνδρες είναι στη μόδα... Click για ανάπτυξη... Καλε εχω ηδη δυο χρονια μικροτερο,ποσο να το τραβηξω πια;(σαν να ακουω τη Βάσια "τεραταααααααααααααααααα") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:33 Η moukelis έγραψε: #23.656 08-09-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Γεγονός..Δεν είδες την Mariah Carey ...? Μπορει να είσαι η επόμενη.. K.Γιούλη , είστε καθηγήτρια ιταλικών? Δώρα, τις γάτες σου που θα τις αφήσεις?? Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις που θα τις αφησω;Οσο ειμαι για μαθημα;Στο κυλικειο να φανε καμια τυροπιτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.657 08-09-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Γεγονός..Δεν είδες την Mariah Carey ...? Μπορει να είσαι η επόμενη.. K.Γιούλη , είστε καθηγήτρια ιταλικών? Δώρα, τις γάτες σου που θα τις αφήσεις?? Click για ανάπτυξη... Σπούδασα στη Θεσ/νίκη Ιταλική Φιλολογία, αλλά δίδαξα μόνο 2 χρόνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:33 Ο Costis έγραψε: #23.658 08-09-08 17:33 Παντως να ξέρεις αν είσαι 25 χρονών και ωραία και διοριστείς σε Λύκειο , ειναι σαν να σε ρίχνουν στο στόμα του λύκου.. Σε αρένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.659 08-09-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε εχω ηδη δυο χρονια μικροτερο,ποσο να το τραβηξω πια;(σαν να ακουω τη Βάσια "τεραταααααααααααααααααα") Click για ανάπτυξη... εμένα μου άρεσαν πάλι οι αρκετά μεγαλύτεροί μου... κόλημα χοντρό άστα... ο άντρας μου ήταν ο πιο μικρός... μόνο 4 χρόνια μεγαλύτερος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:34 Η moukelis έγραψε: #23.660 08-09-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και βέβαια κι εγώ που είμαι λιιιιιγο μεγαλύτερή σου έτσι θα πήγαινα! Προς το παρόν γόβα, ταγιεράκι και γυαλάκι για να επιβάλλομαι... Click για ανάπτυξη... Εμεις εχουμε επιβλητικο παρουσιαστικο,τι να το κανομεν το ταγιερ αγαπητη...Σημερα μπηκα στο γραφειο του διευθυντη και μολις του ειπα οτι ειμαι η Αγγλικου εβαλε τα γελια.Αλλα του εριξα ενα φαρμακερο βλεμμα και ηρθε στα ισια του ο μεσιε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1181 1182 1183 1184 1185 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1183 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1183 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιατι υπηρχε περιπτωση να σου έκανα αγγλικα απο την Καλυμνο;;;;; Click για ανάπτυξη... Γιατί υπήρχε περίπτωση να καθόμουν να μου κάνεις αγγλικα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:17 Ο Costis έγραψε: #23.642 08-09-08 17:17 Αλλά η Κάλυμνος τι σχέση έχει , αφού απ' ότι βλέπω μένεις Βόλο... Διορίστηκες εκεί? Ωραία θα είναι πάντως , να μας φέρεις και σφουγγάρια να πλένουμε τις γάτες μας (...που ΔΕΝ έχουμε ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.643 08-09-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Με βλεπω με τσεμπερι,γυαλια και ταγιέρ! Click για ανάπτυξη... Eγώ στη δουλειά μου έτσι είμαι... αλλά χωρίς το τσεμπέρι... γιατί αν του'ρθω με κολάν θα με πετάξει έξω με τις κλωτσιές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.644 08-09-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Γιατί υπήρχε περίπτωση να καθόμουν να μου κάνεις αγγλικα?? Click για ανάπτυξη... ναι θα σου κακόπεφτε να εμπεδώσεις λίγο το Proficiency!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:24 Ο Costis έγραψε: #23.645 08-09-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι θα σου κακόπεφτε να εμπεδώσεις λίγο το Proficiency!! Click για ανάπτυξη... It depends on the teacher... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.646 08-09-08 17:25 Aπό τα 24 έως τα 26 άντεξα να δουλεύω σε φροντιστήριο Ιταλικών...συλλογή τηλεφώνων έκανα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.647 08-09-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Costis: It depends on the teacher... Click για ανάπτυξη... Συνοδεία με 2 γάτες για να μαθαίνεις και γι'άυτές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:26 Η moukelis έγραψε: #23.648 08-09-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Θα σε συμβούλευα μακριά απ' τα λύκεια.. Σε δημοτικό αν γίνεται!! Click για ανάπτυξη... Βασικά δε μας ρωτάνε...Δευτεροβαθμια υπάγομαι,αν δεν έχουν κενο υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να μας βάλουν σε Δημοτικα.Οποτε μια ζωη Γυμνασιο και Λυκειο θα ειμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:28 Η moukelis έγραψε: #23.649 08-09-08 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Αλλά η Κάλυμνος τι σχέση έχει , αφού απ' ότι βλέπω μένεις Βόλο... Διορίστηκες εκεί? Ωραία θα είναι πάντως , να μας φέρεις και σφουγγάρια να πλένουμε τις γάτες μας (...που ΔΕΝ έχουμε ) Click για ανάπτυξη... Τελειωσα και εργάστηκα στη Θεσσαλονικη,μετακομισα για λιγο στο πατρικο μου στο Βόλο,και τωρα διοριστηκα Καλυμνο.Τις γάτες βρε δεν τις πλένουμε με σφουγγάρια!Και μην ανησυχεις,θα αποκτησεις συντομα κι εσυ το γατοταιρι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.650 08-09-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασικά δε μας ρωτάνε...Δευτεροβαθμια υπάγομαι,αν δεν έχουν κενο υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να μας βάλουν σε Δημοτικα.Οποτε μια ζωη Γυμνασιο και Λυκειο θα ειμαι. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τελευταία οι γάμοι με μικρότερους άνδρες είναι στη μόδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:29 Η moukelis έγραψε: #23.651 08-09-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eγώ στη δουλειά μου έτσι είμαι... αλλά χωρίς το τσεμπέρι... γιατί αν του'ρθω με κολάν θα με πετάξει έξω με τις κλωτσιές! Click για ανάπτυξη... Εγω θα κανω την επανασταση μου...Αμαν πια.Ετσι κι αλλιως και σημερα που πηγα ολες χυμα ηταν.Ε δε μπορω μια σταλια κορτσουδι που λεει και η γιαγια μου να γυρναω με ταγιέρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:31 Η moukelis έγραψε: #23.652 08-09-08 17:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συνοδεία με 2 γάτες για να μαθαίνεις και γι'άυτές! Click για ανάπτυξη... Α ναι το δικο μου μαθημα γινεται συνοδεια μιας ομιλητικοτατης σιαμεζαας και ενος...πλασματος που θελει να λεγεται γάτος.Η πρωτη κανει εξασκηση στο speaking και ο δευτερος φροντιζει τις τιμωριες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:31 Ο Costis έγραψε: #23.653 08-09-08 17:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ξέρεις τελευταία οι γάμοι με μικρότερους άνδρες είναι στη μόδα... Click για ανάπτυξη... Γεγονός..Δεν είδες την Mariah Carey ...? Μπορει να είσαι η επόμενη.. K.Γιούλη , είστε καθηγήτρια ιταλικών? Δώρα, τις γάτες σου που θα τις αφήσεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.654 08-09-08 17:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θα κανω την επανασταση μου...Αμαν πια.Ετσι κι αλλιως και σημερα που πηγα ολες χυμα ηταν.Ε δε μπορω μια σταλια κορτσουδι που λεει και η γιαγια μου να γυρναω με ταγιέρ! Click για ανάπτυξη... Και βέβαια κι εγώ που είμαι λιιιιιγο μεγαλύτερή σου έτσι θα πήγαινα! Προς το παρόν γόβα, ταγιεράκι και γυαλάκι για να επιβάλλομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:32 Η moukelis έγραψε: #23.655 08-09-08 17:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ξέρεις τελευταία οι γάμοι με μικρότερους άνδρες είναι στη μόδα... Click για ανάπτυξη... Καλε εχω ηδη δυο χρονια μικροτερο,ποσο να το τραβηξω πια;(σαν να ακουω τη Βάσια "τεραταααααααααααααααααα") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:33 Η moukelis έγραψε: #23.656 08-09-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Γεγονός..Δεν είδες την Mariah Carey ...? Μπορει να είσαι η επόμενη.. K.Γιούλη , είστε καθηγήτρια ιταλικών? Δώρα, τις γάτες σου που θα τις αφήσεις?? Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις που θα τις αφησω;Οσο ειμαι για μαθημα;Στο κυλικειο να φανε καμια τυροπιτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.657 08-09-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Γεγονός..Δεν είδες την Mariah Carey ...? Μπορει να είσαι η επόμενη.. K.Γιούλη , είστε καθηγήτρια ιταλικών? Δώρα, τις γάτες σου που θα τις αφήσεις?? Click για ανάπτυξη... Σπούδασα στη Θεσ/νίκη Ιταλική Φιλολογία, αλλά δίδαξα μόνο 2 χρόνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:33 Ο Costis έγραψε: #23.658 08-09-08 17:33 Παντως να ξέρεις αν είσαι 25 χρονών και ωραία και διοριστείς σε Λύκειο , ειναι σαν να σε ρίχνουν στο στόμα του λύκου.. Σε αρένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.659 08-09-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε εχω ηδη δυο χρονια μικροτερο,ποσο να το τραβηξω πια;(σαν να ακουω τη Βάσια "τεραταααααααααααααααααα") Click για ανάπτυξη... εμένα μου άρεσαν πάλι οι αρκετά μεγαλύτεροί μου... κόλημα χοντρό άστα... ο άντρας μου ήταν ο πιο μικρός... μόνο 4 χρόνια μεγαλύτερος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:34 Η moukelis έγραψε: #23.660 08-09-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και βέβαια κι εγώ που είμαι λιιιιιγο μεγαλύτερή σου έτσι θα πήγαινα! Προς το παρόν γόβα, ταγιεράκι και γυαλάκι για να επιβάλλομαι... Click για ανάπτυξη... Εμεις εχουμε επιβλητικο παρουσιαστικο,τι να το κανομεν το ταγιερ αγαπητη...Σημερα μπηκα στο γραφειο του διευθυντη και μολις του ειπα οτι ειμαι η Αγγλικου εβαλε τα γελια.Αλλα του εριξα ενα φαρμακερο βλεμμα και ηρθε στα ισια του ο μεσιε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1181 1182 1183 1184 1185 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1183 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1183 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αλλά η Κάλυμνος τι σχέση έχει , αφού απ' ότι βλέπω μένεις Βόλο... Διορίστηκες εκεί? Ωραία θα είναι πάντως , να μας φέρεις και σφουγγάρια να πλένουμε τις γάτες μας (...που ΔΕΝ έχουμε ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.643 08-09-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Με βλεπω με τσεμπερι,γυαλια και ταγιέρ! Click για ανάπτυξη... Eγώ στη δουλειά μου έτσι είμαι... αλλά χωρίς το τσεμπέρι... γιατί αν του'ρθω με κολάν θα με πετάξει έξω με τις κλωτσιές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.644 08-09-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Γιατί υπήρχε περίπτωση να καθόμουν να μου κάνεις αγγλικα?? Click για ανάπτυξη... ναι θα σου κακόπεφτε να εμπεδώσεις λίγο το Proficiency!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:24 Ο Costis έγραψε: #23.645 08-09-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι θα σου κακόπεφτε να εμπεδώσεις λίγο το Proficiency!! Click για ανάπτυξη... It depends on the teacher... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.646 08-09-08 17:25 Aπό τα 24 έως τα 26 άντεξα να δουλεύω σε φροντιστήριο Ιταλικών...συλλογή τηλεφώνων έκανα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.647 08-09-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Costis: It depends on the teacher... Click για ανάπτυξη... Συνοδεία με 2 γάτες για να μαθαίνεις και γι'άυτές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:26 Η moukelis έγραψε: #23.648 08-09-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Θα σε συμβούλευα μακριά απ' τα λύκεια.. Σε δημοτικό αν γίνεται!! Click για ανάπτυξη... Βασικά δε μας ρωτάνε...Δευτεροβαθμια υπάγομαι,αν δεν έχουν κενο υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να μας βάλουν σε Δημοτικα.Οποτε μια ζωη Γυμνασιο και Λυκειο θα ειμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:28 Η moukelis έγραψε: #23.649 08-09-08 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Αλλά η Κάλυμνος τι σχέση έχει , αφού απ' ότι βλέπω μένεις Βόλο... Διορίστηκες εκεί? Ωραία θα είναι πάντως , να μας φέρεις και σφουγγάρια να πλένουμε τις γάτες μας (...που ΔΕΝ έχουμε ) Click για ανάπτυξη... Τελειωσα και εργάστηκα στη Θεσσαλονικη,μετακομισα για λιγο στο πατρικο μου στο Βόλο,και τωρα διοριστηκα Καλυμνο.Τις γάτες βρε δεν τις πλένουμε με σφουγγάρια!Και μην ανησυχεις,θα αποκτησεις συντομα κι εσυ το γατοταιρι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.650 08-09-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασικά δε μας ρωτάνε...Δευτεροβαθμια υπάγομαι,αν δεν έχουν κενο υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να μας βάλουν σε Δημοτικα.Οποτε μια ζωη Γυμνασιο και Λυκειο θα ειμαι. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τελευταία οι γάμοι με μικρότερους άνδρες είναι στη μόδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:29 Η moukelis έγραψε: #23.651 08-09-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eγώ στη δουλειά μου έτσι είμαι... αλλά χωρίς το τσεμπέρι... γιατί αν του'ρθω με κολάν θα με πετάξει έξω με τις κλωτσιές! Click για ανάπτυξη... Εγω θα κανω την επανασταση μου...Αμαν πια.Ετσι κι αλλιως και σημερα που πηγα ολες χυμα ηταν.Ε δε μπορω μια σταλια κορτσουδι που λεει και η γιαγια μου να γυρναω με ταγιέρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:31 Η moukelis έγραψε: #23.652 08-09-08 17:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συνοδεία με 2 γάτες για να μαθαίνεις και γι'άυτές! Click για ανάπτυξη... Α ναι το δικο μου μαθημα γινεται συνοδεια μιας ομιλητικοτατης σιαμεζαας και ενος...πλασματος που θελει να λεγεται γάτος.Η πρωτη κανει εξασκηση στο speaking και ο δευτερος φροντιζει τις τιμωριες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:31 Ο Costis έγραψε: #23.653 08-09-08 17:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ξέρεις τελευταία οι γάμοι με μικρότερους άνδρες είναι στη μόδα... Click για ανάπτυξη... Γεγονός..Δεν είδες την Mariah Carey ...? Μπορει να είσαι η επόμενη.. K.Γιούλη , είστε καθηγήτρια ιταλικών? Δώρα, τις γάτες σου που θα τις αφήσεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.654 08-09-08 17:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θα κανω την επανασταση μου...Αμαν πια.Ετσι κι αλλιως και σημερα που πηγα ολες χυμα ηταν.Ε δε μπορω μια σταλια κορτσουδι που λεει και η γιαγια μου να γυρναω με ταγιέρ! Click για ανάπτυξη... Και βέβαια κι εγώ που είμαι λιιιιιγο μεγαλύτερή σου έτσι θα πήγαινα! Προς το παρόν γόβα, ταγιεράκι και γυαλάκι για να επιβάλλομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:32 Η moukelis έγραψε: #23.655 08-09-08 17:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ξέρεις τελευταία οι γάμοι με μικρότερους άνδρες είναι στη μόδα... Click για ανάπτυξη... Καλε εχω ηδη δυο χρονια μικροτερο,ποσο να το τραβηξω πια;(σαν να ακουω τη Βάσια "τεραταααααααααααααααααα") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:33 Η moukelis έγραψε: #23.656 08-09-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Γεγονός..Δεν είδες την Mariah Carey ...? Μπορει να είσαι η επόμενη.. K.Γιούλη , είστε καθηγήτρια ιταλικών? Δώρα, τις γάτες σου που θα τις αφήσεις?? Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις που θα τις αφησω;Οσο ειμαι για μαθημα;Στο κυλικειο να φανε καμια τυροπιτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.657 08-09-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Γεγονός..Δεν είδες την Mariah Carey ...? Μπορει να είσαι η επόμενη.. K.Γιούλη , είστε καθηγήτρια ιταλικών? Δώρα, τις γάτες σου που θα τις αφήσεις?? Click για ανάπτυξη... Σπούδασα στη Θεσ/νίκη Ιταλική Φιλολογία, αλλά δίδαξα μόνο 2 χρόνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:33 Ο Costis έγραψε: #23.658 08-09-08 17:33 Παντως να ξέρεις αν είσαι 25 χρονών και ωραία και διοριστείς σε Λύκειο , ειναι σαν να σε ρίχνουν στο στόμα του λύκου.. Σε αρένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.659 08-09-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε εχω ηδη δυο χρονια μικροτερο,ποσο να το τραβηξω πια;(σαν να ακουω τη Βάσια "τεραταααααααααααααααααα") Click για ανάπτυξη... εμένα μου άρεσαν πάλι οι αρκετά μεγαλύτεροί μου... κόλημα χοντρό άστα... ο άντρας μου ήταν ο πιο μικρός... μόνο 4 χρόνια μεγαλύτερος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:34 Η moukelis έγραψε: #23.660 08-09-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και βέβαια κι εγώ που είμαι λιιιιιγο μεγαλύτερή σου έτσι θα πήγαινα! Προς το παρόν γόβα, ταγιεράκι και γυαλάκι για να επιβάλλομαι... Click για ανάπτυξη... Εμεις εχουμε επιβλητικο παρουσιαστικο,τι να το κανομεν το ταγιερ αγαπητη...Σημερα μπηκα στο γραφειο του διευθυντη και μολις του ειπα οτι ειμαι η Αγγλικου εβαλε τα γελια.Αλλα του εριξα ενα φαρμακερο βλεμμα και ηρθε στα ισια του ο μεσιε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1181 1182 1183 1184 1185 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1183 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1183 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Με βλεπω με τσεμπερι,γυαλια και ταγιέρ! Click για ανάπτυξη... Eγώ στη δουλειά μου έτσι είμαι... αλλά χωρίς το τσεμπέρι... γιατί αν του'ρθω με κολάν θα με πετάξει έξω με τις κλωτσιές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.644 08-09-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Γιατί υπήρχε περίπτωση να καθόμουν να μου κάνεις αγγλικα?? Click για ανάπτυξη... ναι θα σου κακόπεφτε να εμπεδώσεις λίγο το Proficiency!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:24 Ο Costis έγραψε: #23.645 08-09-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι θα σου κακόπεφτε να εμπεδώσεις λίγο το Proficiency!! Click για ανάπτυξη... It depends on the teacher... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.646 08-09-08 17:25 Aπό τα 24 έως τα 26 άντεξα να δουλεύω σε φροντιστήριο Ιταλικών...συλλογή τηλεφώνων έκανα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.647 08-09-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Costis: It depends on the teacher... Click για ανάπτυξη... Συνοδεία με 2 γάτες για να μαθαίνεις και γι'άυτές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:26 Η moukelis έγραψε: #23.648 08-09-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Θα σε συμβούλευα μακριά απ' τα λύκεια.. Σε δημοτικό αν γίνεται!! Click για ανάπτυξη... Βασικά δε μας ρωτάνε...Δευτεροβαθμια υπάγομαι,αν δεν έχουν κενο υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να μας βάλουν σε Δημοτικα.Οποτε μια ζωη Γυμνασιο και Λυκειο θα ειμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:28 Η moukelis έγραψε: #23.649 08-09-08 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Αλλά η Κάλυμνος τι σχέση έχει , αφού απ' ότι βλέπω μένεις Βόλο... Διορίστηκες εκεί? Ωραία θα είναι πάντως , να μας φέρεις και σφουγγάρια να πλένουμε τις γάτες μας (...που ΔΕΝ έχουμε ) Click για ανάπτυξη... Τελειωσα και εργάστηκα στη Θεσσαλονικη,μετακομισα για λιγο στο πατρικο μου στο Βόλο,και τωρα διοριστηκα Καλυμνο.Τις γάτες βρε δεν τις πλένουμε με σφουγγάρια!Και μην ανησυχεις,θα αποκτησεις συντομα κι εσυ το γατοταιρι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.650 08-09-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασικά δε μας ρωτάνε...Δευτεροβαθμια υπάγομαι,αν δεν έχουν κενο υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να μας βάλουν σε Δημοτικα.Οποτε μια ζωη Γυμνασιο και Λυκειο θα ειμαι. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τελευταία οι γάμοι με μικρότερους άνδρες είναι στη μόδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:29 Η moukelis έγραψε: #23.651 08-09-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eγώ στη δουλειά μου έτσι είμαι... αλλά χωρίς το τσεμπέρι... γιατί αν του'ρθω με κολάν θα με πετάξει έξω με τις κλωτσιές! Click για ανάπτυξη... Εγω θα κανω την επανασταση μου...Αμαν πια.Ετσι κι αλλιως και σημερα που πηγα ολες χυμα ηταν.Ε δε μπορω μια σταλια κορτσουδι που λεει και η γιαγια μου να γυρναω με ταγιέρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:31 Η moukelis έγραψε: #23.652 08-09-08 17:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συνοδεία με 2 γάτες για να μαθαίνεις και γι'άυτές! Click για ανάπτυξη... Α ναι το δικο μου μαθημα γινεται συνοδεια μιας ομιλητικοτατης σιαμεζαας και ενος...πλασματος που θελει να λεγεται γάτος.Η πρωτη κανει εξασκηση στο speaking και ο δευτερος φροντιζει τις τιμωριες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:31 Ο Costis έγραψε: #23.653 08-09-08 17:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ξέρεις τελευταία οι γάμοι με μικρότερους άνδρες είναι στη μόδα... Click για ανάπτυξη... Γεγονός..Δεν είδες την Mariah Carey ...? Μπορει να είσαι η επόμενη.. K.Γιούλη , είστε καθηγήτρια ιταλικών? Δώρα, τις γάτες σου που θα τις αφήσεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.654 08-09-08 17:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θα κανω την επανασταση μου...Αμαν πια.Ετσι κι αλλιως και σημερα που πηγα ολες χυμα ηταν.Ε δε μπορω μια σταλια κορτσουδι που λεει και η γιαγια μου να γυρναω με ταγιέρ! Click για ανάπτυξη... Και βέβαια κι εγώ που είμαι λιιιιιγο μεγαλύτερή σου έτσι θα πήγαινα! Προς το παρόν γόβα, ταγιεράκι και γυαλάκι για να επιβάλλομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:32 Η moukelis έγραψε: #23.655 08-09-08 17:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ξέρεις τελευταία οι γάμοι με μικρότερους άνδρες είναι στη μόδα... Click για ανάπτυξη... Καλε εχω ηδη δυο χρονια μικροτερο,ποσο να το τραβηξω πια;(σαν να ακουω τη Βάσια "τεραταααααααααααααααααα") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:33 Η moukelis έγραψε: #23.656 08-09-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Γεγονός..Δεν είδες την Mariah Carey ...? Μπορει να είσαι η επόμενη.. K.Γιούλη , είστε καθηγήτρια ιταλικών? Δώρα, τις γάτες σου που θα τις αφήσεις?? Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις που θα τις αφησω;Οσο ειμαι για μαθημα;Στο κυλικειο να φανε καμια τυροπιτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.657 08-09-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Γεγονός..Δεν είδες την Mariah Carey ...? Μπορει να είσαι η επόμενη.. K.Γιούλη , είστε καθηγήτρια ιταλικών? Δώρα, τις γάτες σου που θα τις αφήσεις?? Click για ανάπτυξη... Σπούδασα στη Θεσ/νίκη Ιταλική Φιλολογία, αλλά δίδαξα μόνο 2 χρόνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:33 Ο Costis έγραψε: #23.658 08-09-08 17:33 Παντως να ξέρεις αν είσαι 25 χρονών και ωραία και διοριστείς σε Λύκειο , ειναι σαν να σε ρίχνουν στο στόμα του λύκου.. Σε αρένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.659 08-09-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε εχω ηδη δυο χρονια μικροτερο,ποσο να το τραβηξω πια;(σαν να ακουω τη Βάσια "τεραταααααααααααααααααα") Click για ανάπτυξη... εμένα μου άρεσαν πάλι οι αρκετά μεγαλύτεροί μου... κόλημα χοντρό άστα... ο άντρας μου ήταν ο πιο μικρός... μόνο 4 χρόνια μεγαλύτερος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:34 Η moukelis έγραψε: #23.660 08-09-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και βέβαια κι εγώ που είμαι λιιιιιγο μεγαλύτερή σου έτσι θα πήγαινα! Προς το παρόν γόβα, ταγιεράκι και γυαλάκι για να επιβάλλομαι... Click για ανάπτυξη... Εμεις εχουμε επιβλητικο παρουσιαστικο,τι να το κανομεν το ταγιερ αγαπητη...Σημερα μπηκα στο γραφειο του διευθυντη και μολις του ειπα οτι ειμαι η Αγγλικου εβαλε τα γελια.Αλλα του εριξα ενα φαρμακερο βλεμμα και ηρθε στα ισια του ο μεσιε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1181 1182 1183 1184 1185 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1183 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1183 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Costis: Γιατί υπήρχε περίπτωση να καθόμουν να μου κάνεις αγγλικα?? Click για ανάπτυξη... ναι θα σου κακόπεφτε να εμπεδώσεις λίγο το Proficiency!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:24 Ο Costis έγραψε: #23.645 08-09-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι θα σου κακόπεφτε να εμπεδώσεις λίγο το Proficiency!! Click για ανάπτυξη... It depends on the teacher... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.646 08-09-08 17:25 Aπό τα 24 έως τα 26 άντεξα να δουλεύω σε φροντιστήριο Ιταλικών...συλλογή τηλεφώνων έκανα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.647 08-09-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Costis: It depends on the teacher... Click για ανάπτυξη... Συνοδεία με 2 γάτες για να μαθαίνεις και γι'άυτές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:26 Η moukelis έγραψε: #23.648 08-09-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Θα σε συμβούλευα μακριά απ' τα λύκεια.. Σε δημοτικό αν γίνεται!! Click για ανάπτυξη... Βασικά δε μας ρωτάνε...Δευτεροβαθμια υπάγομαι,αν δεν έχουν κενο υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να μας βάλουν σε Δημοτικα.Οποτε μια ζωη Γυμνασιο και Λυκειο θα ειμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:28 Η moukelis έγραψε: #23.649 08-09-08 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Αλλά η Κάλυμνος τι σχέση έχει , αφού απ' ότι βλέπω μένεις Βόλο... Διορίστηκες εκεί? Ωραία θα είναι πάντως , να μας φέρεις και σφουγγάρια να πλένουμε τις γάτες μας (...που ΔΕΝ έχουμε ) Click για ανάπτυξη... Τελειωσα και εργάστηκα στη Θεσσαλονικη,μετακομισα για λιγο στο πατρικο μου στο Βόλο,και τωρα διοριστηκα Καλυμνο.Τις γάτες βρε δεν τις πλένουμε με σφουγγάρια!Και μην ανησυχεις,θα αποκτησεις συντομα κι εσυ το γατοταιρι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.650 08-09-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασικά δε μας ρωτάνε...Δευτεροβαθμια υπάγομαι,αν δεν έχουν κενο υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να μας βάλουν σε Δημοτικα.Οποτε μια ζωη Γυμνασιο και Λυκειο θα ειμαι. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τελευταία οι γάμοι με μικρότερους άνδρες είναι στη μόδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:29 Η moukelis έγραψε: #23.651 08-09-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eγώ στη δουλειά μου έτσι είμαι... αλλά χωρίς το τσεμπέρι... γιατί αν του'ρθω με κολάν θα με πετάξει έξω με τις κλωτσιές! Click για ανάπτυξη... Εγω θα κανω την επανασταση μου...Αμαν πια.Ετσι κι αλλιως και σημερα που πηγα ολες χυμα ηταν.Ε δε μπορω μια σταλια κορτσουδι που λεει και η γιαγια μου να γυρναω με ταγιέρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:31 Η moukelis έγραψε: #23.652 08-09-08 17:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συνοδεία με 2 γάτες για να μαθαίνεις και γι'άυτές! Click για ανάπτυξη... Α ναι το δικο μου μαθημα γινεται συνοδεια μιας ομιλητικοτατης σιαμεζαας και ενος...πλασματος που θελει να λεγεται γάτος.Η πρωτη κανει εξασκηση στο speaking και ο δευτερος φροντιζει τις τιμωριες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:31 Ο Costis έγραψε: #23.653 08-09-08 17:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ξέρεις τελευταία οι γάμοι με μικρότερους άνδρες είναι στη μόδα... Click για ανάπτυξη... Γεγονός..Δεν είδες την Mariah Carey ...? Μπορει να είσαι η επόμενη.. K.Γιούλη , είστε καθηγήτρια ιταλικών? Δώρα, τις γάτες σου που θα τις αφήσεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.654 08-09-08 17:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θα κανω την επανασταση μου...Αμαν πια.Ετσι κι αλλιως και σημερα που πηγα ολες χυμα ηταν.Ε δε μπορω μια σταλια κορτσουδι που λεει και η γιαγια μου να γυρναω με ταγιέρ! Click για ανάπτυξη... Και βέβαια κι εγώ που είμαι λιιιιιγο μεγαλύτερή σου έτσι θα πήγαινα! Προς το παρόν γόβα, ταγιεράκι και γυαλάκι για να επιβάλλομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:32 Η moukelis έγραψε: #23.655 08-09-08 17:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ξέρεις τελευταία οι γάμοι με μικρότερους άνδρες είναι στη μόδα... Click για ανάπτυξη... Καλε εχω ηδη δυο χρονια μικροτερο,ποσο να το τραβηξω πια;(σαν να ακουω τη Βάσια "τεραταααααααααααααααααα") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:33 Η moukelis έγραψε: #23.656 08-09-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Γεγονός..Δεν είδες την Mariah Carey ...? Μπορει να είσαι η επόμενη.. K.Γιούλη , είστε καθηγήτρια ιταλικών? Δώρα, τις γάτες σου που θα τις αφήσεις?? Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις που θα τις αφησω;Οσο ειμαι για μαθημα;Στο κυλικειο να φανε καμια τυροπιτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.657 08-09-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Γεγονός..Δεν είδες την Mariah Carey ...? Μπορει να είσαι η επόμενη.. K.Γιούλη , είστε καθηγήτρια ιταλικών? Δώρα, τις γάτες σου που θα τις αφήσεις?? Click για ανάπτυξη... Σπούδασα στη Θεσ/νίκη Ιταλική Φιλολογία, αλλά δίδαξα μόνο 2 χρόνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:33 Ο Costis έγραψε: #23.658 08-09-08 17:33 Παντως να ξέρεις αν είσαι 25 χρονών και ωραία και διοριστείς σε Λύκειο , ειναι σαν να σε ρίχνουν στο στόμα του λύκου.. Σε αρένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.659 08-09-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε εχω ηδη δυο χρονια μικροτερο,ποσο να το τραβηξω πια;(σαν να ακουω τη Βάσια "τεραταααααααααααααααααα") Click για ανάπτυξη... εμένα μου άρεσαν πάλι οι αρκετά μεγαλύτεροί μου... κόλημα χοντρό άστα... ο άντρας μου ήταν ο πιο μικρός... μόνο 4 χρόνια μεγαλύτερος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:34 Η moukelis έγραψε: #23.660 08-09-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και βέβαια κι εγώ που είμαι λιιιιιγο μεγαλύτερή σου έτσι θα πήγαινα! Προς το παρόν γόβα, ταγιεράκι και γυαλάκι για να επιβάλλομαι... Click για ανάπτυξη... Εμεις εχουμε επιβλητικο παρουσιαστικο,τι να το κανομεν το ταγιερ αγαπητη...Σημερα μπηκα στο γραφειο του διευθυντη και μολις του ειπα οτι ειμαι η Αγγλικου εβαλε τα γελια.Αλλα του εριξα ενα φαρμακερο βλεμμα και ηρθε στα ισια του ο μεσιε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1181 1182 1183 1184 1185 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1183 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1183 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι θα σου κακόπεφτε να εμπεδώσεις λίγο το Proficiency!! Click για ανάπτυξη... It depends on the teacher... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.646 08-09-08 17:25 Aπό τα 24 έως τα 26 άντεξα να δουλεύω σε φροντιστήριο Ιταλικών...συλλογή τηλεφώνων έκανα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.647 08-09-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Costis: It depends on the teacher... Click για ανάπτυξη... Συνοδεία με 2 γάτες για να μαθαίνεις και γι'άυτές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:26 Η moukelis έγραψε: #23.648 08-09-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Θα σε συμβούλευα μακριά απ' τα λύκεια.. Σε δημοτικό αν γίνεται!! Click για ανάπτυξη... Βασικά δε μας ρωτάνε...Δευτεροβαθμια υπάγομαι,αν δεν έχουν κενο υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να μας βάλουν σε Δημοτικα.Οποτε μια ζωη Γυμνασιο και Λυκειο θα ειμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:28 Η moukelis έγραψε: #23.649 08-09-08 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Αλλά η Κάλυμνος τι σχέση έχει , αφού απ' ότι βλέπω μένεις Βόλο... Διορίστηκες εκεί? Ωραία θα είναι πάντως , να μας φέρεις και σφουγγάρια να πλένουμε τις γάτες μας (...που ΔΕΝ έχουμε ) Click για ανάπτυξη... Τελειωσα και εργάστηκα στη Θεσσαλονικη,μετακομισα για λιγο στο πατρικο μου στο Βόλο,και τωρα διοριστηκα Καλυμνο.Τις γάτες βρε δεν τις πλένουμε με σφουγγάρια!Και μην ανησυχεις,θα αποκτησεις συντομα κι εσυ το γατοταιρι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.650 08-09-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασικά δε μας ρωτάνε...Δευτεροβαθμια υπάγομαι,αν δεν έχουν κενο υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να μας βάλουν σε Δημοτικα.Οποτε μια ζωη Γυμνασιο και Λυκειο θα ειμαι. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τελευταία οι γάμοι με μικρότερους άνδρες είναι στη μόδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:29 Η moukelis έγραψε: #23.651 08-09-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eγώ στη δουλειά μου έτσι είμαι... αλλά χωρίς το τσεμπέρι... γιατί αν του'ρθω με κολάν θα με πετάξει έξω με τις κλωτσιές! Click για ανάπτυξη... Εγω θα κανω την επανασταση μου...Αμαν πια.Ετσι κι αλλιως και σημερα που πηγα ολες χυμα ηταν.Ε δε μπορω μια σταλια κορτσουδι που λεει και η γιαγια μου να γυρναω με ταγιέρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:31 Η moukelis έγραψε: #23.652 08-09-08 17:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συνοδεία με 2 γάτες για να μαθαίνεις και γι'άυτές! Click για ανάπτυξη... Α ναι το δικο μου μαθημα γινεται συνοδεια μιας ομιλητικοτατης σιαμεζαας και ενος...πλασματος που θελει να λεγεται γάτος.Η πρωτη κανει εξασκηση στο speaking και ο δευτερος φροντιζει τις τιμωριες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:31 Ο Costis έγραψε: #23.653 08-09-08 17:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ξέρεις τελευταία οι γάμοι με μικρότερους άνδρες είναι στη μόδα... Click για ανάπτυξη... Γεγονός..Δεν είδες την Mariah Carey ...? Μπορει να είσαι η επόμενη.. K.Γιούλη , είστε καθηγήτρια ιταλικών? Δώρα, τις γάτες σου που θα τις αφήσεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.654 08-09-08 17:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θα κανω την επανασταση μου...Αμαν πια.Ετσι κι αλλιως και σημερα που πηγα ολες χυμα ηταν.Ε δε μπορω μια σταλια κορτσουδι που λεει και η γιαγια μου να γυρναω με ταγιέρ! Click για ανάπτυξη... Και βέβαια κι εγώ που είμαι λιιιιιγο μεγαλύτερή σου έτσι θα πήγαινα! Προς το παρόν γόβα, ταγιεράκι και γυαλάκι για να επιβάλλομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:32 Η moukelis έγραψε: #23.655 08-09-08 17:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ξέρεις τελευταία οι γάμοι με μικρότερους άνδρες είναι στη μόδα... Click για ανάπτυξη... Καλε εχω ηδη δυο χρονια μικροτερο,ποσο να το τραβηξω πια;(σαν να ακουω τη Βάσια "τεραταααααααααααααααααα") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:33 Η moukelis έγραψε: #23.656 08-09-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Γεγονός..Δεν είδες την Mariah Carey ...? Μπορει να είσαι η επόμενη.. K.Γιούλη , είστε καθηγήτρια ιταλικών? Δώρα, τις γάτες σου που θα τις αφήσεις?? Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις που θα τις αφησω;Οσο ειμαι για μαθημα;Στο κυλικειο να φανε καμια τυροπιτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.657 08-09-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Γεγονός..Δεν είδες την Mariah Carey ...? Μπορει να είσαι η επόμενη.. K.Γιούλη , είστε καθηγήτρια ιταλικών? Δώρα, τις γάτες σου που θα τις αφήσεις?? Click για ανάπτυξη... Σπούδασα στη Θεσ/νίκη Ιταλική Φιλολογία, αλλά δίδαξα μόνο 2 χρόνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:33 Ο Costis έγραψε: #23.658 08-09-08 17:33 Παντως να ξέρεις αν είσαι 25 χρονών και ωραία και διοριστείς σε Λύκειο , ειναι σαν να σε ρίχνουν στο στόμα του λύκου.. Σε αρένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.659 08-09-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε εχω ηδη δυο χρονια μικροτερο,ποσο να το τραβηξω πια;(σαν να ακουω τη Βάσια "τεραταααααααααααααααααα") Click για ανάπτυξη... εμένα μου άρεσαν πάλι οι αρκετά μεγαλύτεροί μου... κόλημα χοντρό άστα... ο άντρας μου ήταν ο πιο μικρός... μόνο 4 χρόνια μεγαλύτερος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:34 Η moukelis έγραψε: #23.660 08-09-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και βέβαια κι εγώ που είμαι λιιιιιγο μεγαλύτερή σου έτσι θα πήγαινα! Προς το παρόν γόβα, ταγιεράκι και γυαλάκι για να επιβάλλομαι... Click για ανάπτυξη... Εμεις εχουμε επιβλητικο παρουσιαστικο,τι να το κανομεν το ταγιερ αγαπητη...Σημερα μπηκα στο γραφειο του διευθυντη και μολις του ειπα οτι ειμαι η Αγγλικου εβαλε τα γελια.Αλλα του εριξα ενα φαρμακερο βλεμμα και ηρθε στα ισια του ο μεσιε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1181 1182 1183 1184 1185 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1183 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1183 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Aπό τα 24 έως τα 26 άντεξα να δουλεύω σε φροντιστήριο Ιταλικών...συλλογή τηλεφώνων έκανα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.647 08-09-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Costis: It depends on the teacher... Click για ανάπτυξη... Συνοδεία με 2 γάτες για να μαθαίνεις και γι'άυτές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:26 Η moukelis έγραψε: #23.648 08-09-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Θα σε συμβούλευα μακριά απ' τα λύκεια.. Σε δημοτικό αν γίνεται!! Click για ανάπτυξη... Βασικά δε μας ρωτάνε...Δευτεροβαθμια υπάγομαι,αν δεν έχουν κενο υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να μας βάλουν σε Δημοτικα.Οποτε μια ζωη Γυμνασιο και Λυκειο θα ειμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:28 Η moukelis έγραψε: #23.649 08-09-08 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Αλλά η Κάλυμνος τι σχέση έχει , αφού απ' ότι βλέπω μένεις Βόλο... Διορίστηκες εκεί? Ωραία θα είναι πάντως , να μας φέρεις και σφουγγάρια να πλένουμε τις γάτες μας (...που ΔΕΝ έχουμε ) Click για ανάπτυξη... Τελειωσα και εργάστηκα στη Θεσσαλονικη,μετακομισα για λιγο στο πατρικο μου στο Βόλο,και τωρα διοριστηκα Καλυμνο.Τις γάτες βρε δεν τις πλένουμε με σφουγγάρια!Και μην ανησυχεις,θα αποκτησεις συντομα κι εσυ το γατοταιρι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.650 08-09-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασικά δε μας ρωτάνε...Δευτεροβαθμια υπάγομαι,αν δεν έχουν κενο υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να μας βάλουν σε Δημοτικα.Οποτε μια ζωη Γυμνασιο και Λυκειο θα ειμαι. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τελευταία οι γάμοι με μικρότερους άνδρες είναι στη μόδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:29 Η moukelis έγραψε: #23.651 08-09-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eγώ στη δουλειά μου έτσι είμαι... αλλά χωρίς το τσεμπέρι... γιατί αν του'ρθω με κολάν θα με πετάξει έξω με τις κλωτσιές! Click για ανάπτυξη... Εγω θα κανω την επανασταση μου...Αμαν πια.Ετσι κι αλλιως και σημερα που πηγα ολες χυμα ηταν.Ε δε μπορω μια σταλια κορτσουδι που λεει και η γιαγια μου να γυρναω με ταγιέρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:31 Η moukelis έγραψε: #23.652 08-09-08 17:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συνοδεία με 2 γάτες για να μαθαίνεις και γι'άυτές! Click για ανάπτυξη... Α ναι το δικο μου μαθημα γινεται συνοδεια μιας ομιλητικοτατης σιαμεζαας και ενος...πλασματος που θελει να λεγεται γάτος.Η πρωτη κανει εξασκηση στο speaking και ο δευτερος φροντιζει τις τιμωριες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:31 Ο Costis έγραψε: #23.653 08-09-08 17:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ξέρεις τελευταία οι γάμοι με μικρότερους άνδρες είναι στη μόδα... Click για ανάπτυξη... Γεγονός..Δεν είδες την Mariah Carey ...? Μπορει να είσαι η επόμενη.. K.Γιούλη , είστε καθηγήτρια ιταλικών? Δώρα, τις γάτες σου που θα τις αφήσεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.654 08-09-08 17:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θα κανω την επανασταση μου...Αμαν πια.Ετσι κι αλλιως και σημερα που πηγα ολες χυμα ηταν.Ε δε μπορω μια σταλια κορτσουδι που λεει και η γιαγια μου να γυρναω με ταγιέρ! Click για ανάπτυξη... Και βέβαια κι εγώ που είμαι λιιιιιγο μεγαλύτερή σου έτσι θα πήγαινα! Προς το παρόν γόβα, ταγιεράκι και γυαλάκι για να επιβάλλομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:32 Η moukelis έγραψε: #23.655 08-09-08 17:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ξέρεις τελευταία οι γάμοι με μικρότερους άνδρες είναι στη μόδα... Click για ανάπτυξη... Καλε εχω ηδη δυο χρονια μικροτερο,ποσο να το τραβηξω πια;(σαν να ακουω τη Βάσια "τεραταααααααααααααααααα") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:33 Η moukelis έγραψε: #23.656 08-09-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Γεγονός..Δεν είδες την Mariah Carey ...? Μπορει να είσαι η επόμενη.. K.Γιούλη , είστε καθηγήτρια ιταλικών? Δώρα, τις γάτες σου που θα τις αφήσεις?? Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις που θα τις αφησω;Οσο ειμαι για μαθημα;Στο κυλικειο να φανε καμια τυροπιτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.657 08-09-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Γεγονός..Δεν είδες την Mariah Carey ...? Μπορει να είσαι η επόμενη.. K.Γιούλη , είστε καθηγήτρια ιταλικών? Δώρα, τις γάτες σου που θα τις αφήσεις?? Click για ανάπτυξη... Σπούδασα στη Θεσ/νίκη Ιταλική Φιλολογία, αλλά δίδαξα μόνο 2 χρόνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:33 Ο Costis έγραψε: #23.658 08-09-08 17:33 Παντως να ξέρεις αν είσαι 25 χρονών και ωραία και διοριστείς σε Λύκειο , ειναι σαν να σε ρίχνουν στο στόμα του λύκου.. Σε αρένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.659 08-09-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε εχω ηδη δυο χρονια μικροτερο,ποσο να το τραβηξω πια;(σαν να ακουω τη Βάσια "τεραταααααααααααααααααα") Click για ανάπτυξη... εμένα μου άρεσαν πάλι οι αρκετά μεγαλύτεροί μου... κόλημα χοντρό άστα... ο άντρας μου ήταν ο πιο μικρός... μόνο 4 χρόνια μεγαλύτερος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:34 Η moukelis έγραψε: #23.660 08-09-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και βέβαια κι εγώ που είμαι λιιιιιγο μεγαλύτερή σου έτσι θα πήγαινα! Προς το παρόν γόβα, ταγιεράκι και γυαλάκι για να επιβάλλομαι... Click για ανάπτυξη... Εμεις εχουμε επιβλητικο παρουσιαστικο,τι να το κανομεν το ταγιερ αγαπητη...Σημερα μπηκα στο γραφειο του διευθυντη και μολις του ειπα οτι ειμαι η Αγγλικου εβαλε τα γελια.Αλλα του εριξα ενα φαρμακερο βλεμμα και ηρθε στα ισια του ο μεσιε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1181 1182 1183 1184 1185 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1183 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1183 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Costis: It depends on the teacher... Click για ανάπτυξη... Συνοδεία με 2 γάτες για να μαθαίνεις και γι'άυτές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:26 Η moukelis έγραψε: #23.648 08-09-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Θα σε συμβούλευα μακριά απ' τα λύκεια.. Σε δημοτικό αν γίνεται!! Click για ανάπτυξη... Βασικά δε μας ρωτάνε...Δευτεροβαθμια υπάγομαι,αν δεν έχουν κενο υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να μας βάλουν σε Δημοτικα.Οποτε μια ζωη Γυμνασιο και Λυκειο θα ειμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:28 Η moukelis έγραψε: #23.649 08-09-08 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Αλλά η Κάλυμνος τι σχέση έχει , αφού απ' ότι βλέπω μένεις Βόλο... Διορίστηκες εκεί? Ωραία θα είναι πάντως , να μας φέρεις και σφουγγάρια να πλένουμε τις γάτες μας (...που ΔΕΝ έχουμε ) Click για ανάπτυξη... Τελειωσα και εργάστηκα στη Θεσσαλονικη,μετακομισα για λιγο στο πατρικο μου στο Βόλο,και τωρα διοριστηκα Καλυμνο.Τις γάτες βρε δεν τις πλένουμε με σφουγγάρια!Και μην ανησυχεις,θα αποκτησεις συντομα κι εσυ το γατοταιρι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.650 08-09-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασικά δε μας ρωτάνε...Δευτεροβαθμια υπάγομαι,αν δεν έχουν κενο υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να μας βάλουν σε Δημοτικα.Οποτε μια ζωη Γυμνασιο και Λυκειο θα ειμαι. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τελευταία οι γάμοι με μικρότερους άνδρες είναι στη μόδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:29 Η moukelis έγραψε: #23.651 08-09-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eγώ στη δουλειά μου έτσι είμαι... αλλά χωρίς το τσεμπέρι... γιατί αν του'ρθω με κολάν θα με πετάξει έξω με τις κλωτσιές! Click για ανάπτυξη... Εγω θα κανω την επανασταση μου...Αμαν πια.Ετσι κι αλλιως και σημερα που πηγα ολες χυμα ηταν.Ε δε μπορω μια σταλια κορτσουδι που λεει και η γιαγια μου να γυρναω με ταγιέρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:31 Η moukelis έγραψε: #23.652 08-09-08 17:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συνοδεία με 2 γάτες για να μαθαίνεις και γι'άυτές! Click για ανάπτυξη... Α ναι το δικο μου μαθημα γινεται συνοδεια μιας ομιλητικοτατης σιαμεζαας και ενος...πλασματος που θελει να λεγεται γάτος.Η πρωτη κανει εξασκηση στο speaking και ο δευτερος φροντιζει τις τιμωριες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:31 Ο Costis έγραψε: #23.653 08-09-08 17:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ξέρεις τελευταία οι γάμοι με μικρότερους άνδρες είναι στη μόδα... Click για ανάπτυξη... Γεγονός..Δεν είδες την Mariah Carey ...? Μπορει να είσαι η επόμενη.. K.Γιούλη , είστε καθηγήτρια ιταλικών? Δώρα, τις γάτες σου που θα τις αφήσεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.654 08-09-08 17:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θα κανω την επανασταση μου...Αμαν πια.Ετσι κι αλλιως και σημερα που πηγα ολες χυμα ηταν.Ε δε μπορω μια σταλια κορτσουδι που λεει και η γιαγια μου να γυρναω με ταγιέρ! Click για ανάπτυξη... Και βέβαια κι εγώ που είμαι λιιιιιγο μεγαλύτερή σου έτσι θα πήγαινα! Προς το παρόν γόβα, ταγιεράκι και γυαλάκι για να επιβάλλομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:32 Η moukelis έγραψε: #23.655 08-09-08 17:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ξέρεις τελευταία οι γάμοι με μικρότερους άνδρες είναι στη μόδα... Click για ανάπτυξη... Καλε εχω ηδη δυο χρονια μικροτερο,ποσο να το τραβηξω πια;(σαν να ακουω τη Βάσια "τεραταααααααααααααααααα") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:33 Η moukelis έγραψε: #23.656 08-09-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Γεγονός..Δεν είδες την Mariah Carey ...? Μπορει να είσαι η επόμενη.. K.Γιούλη , είστε καθηγήτρια ιταλικών? Δώρα, τις γάτες σου που θα τις αφήσεις?? Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις που θα τις αφησω;Οσο ειμαι για μαθημα;Στο κυλικειο να φανε καμια τυροπιτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.657 08-09-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Γεγονός..Δεν είδες την Mariah Carey ...? Μπορει να είσαι η επόμενη.. K.Γιούλη , είστε καθηγήτρια ιταλικών? Δώρα, τις γάτες σου που θα τις αφήσεις?? Click για ανάπτυξη... Σπούδασα στη Θεσ/νίκη Ιταλική Φιλολογία, αλλά δίδαξα μόνο 2 χρόνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:33 Ο Costis έγραψε: #23.658 08-09-08 17:33 Παντως να ξέρεις αν είσαι 25 χρονών και ωραία και διοριστείς σε Λύκειο , ειναι σαν να σε ρίχνουν στο στόμα του λύκου.. Σε αρένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.659 08-09-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε εχω ηδη δυο χρονια μικροτερο,ποσο να το τραβηξω πια;(σαν να ακουω τη Βάσια "τεραταααααααααααααααααα") Click για ανάπτυξη... εμένα μου άρεσαν πάλι οι αρκετά μεγαλύτεροί μου... κόλημα χοντρό άστα... ο άντρας μου ήταν ο πιο μικρός... μόνο 4 χρόνια μεγαλύτερος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:34 Η moukelis έγραψε: #23.660 08-09-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και βέβαια κι εγώ που είμαι λιιιιιγο μεγαλύτερή σου έτσι θα πήγαινα! Προς το παρόν γόβα, ταγιεράκι και γυαλάκι για να επιβάλλομαι... Click για ανάπτυξη... Εμεις εχουμε επιβλητικο παρουσιαστικο,τι να το κανομεν το ταγιερ αγαπητη...Σημερα μπηκα στο γραφειο του διευθυντη και μολις του ειπα οτι ειμαι η Αγγλικου εβαλε τα γελια.Αλλα του εριξα ενα φαρμακερο βλεμμα και ηρθε στα ισια του ο μεσιε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1181 1182 1183 1184 1185 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1183 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1183 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Costis: Θα σε συμβούλευα μακριά απ' τα λύκεια.. Σε δημοτικό αν γίνεται!! Click για ανάπτυξη... Βασικά δε μας ρωτάνε...Δευτεροβαθμια υπάγομαι,αν δεν έχουν κενο υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να μας βάλουν σε Δημοτικα.Οποτε μια ζωη Γυμνασιο και Λυκειο θα ειμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:28 Η moukelis έγραψε: #23.649 08-09-08 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Αλλά η Κάλυμνος τι σχέση έχει , αφού απ' ότι βλέπω μένεις Βόλο... Διορίστηκες εκεί? Ωραία θα είναι πάντως , να μας φέρεις και σφουγγάρια να πλένουμε τις γάτες μας (...που ΔΕΝ έχουμε ) Click για ανάπτυξη... Τελειωσα και εργάστηκα στη Θεσσαλονικη,μετακομισα για λιγο στο πατρικο μου στο Βόλο,και τωρα διοριστηκα Καλυμνο.Τις γάτες βρε δεν τις πλένουμε με σφουγγάρια!Και μην ανησυχεις,θα αποκτησεις συντομα κι εσυ το γατοταιρι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.650 08-09-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασικά δε μας ρωτάνε...Δευτεροβαθμια υπάγομαι,αν δεν έχουν κενο υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να μας βάλουν σε Δημοτικα.Οποτε μια ζωη Γυμνασιο και Λυκειο θα ειμαι. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τελευταία οι γάμοι με μικρότερους άνδρες είναι στη μόδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:29 Η moukelis έγραψε: #23.651 08-09-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eγώ στη δουλειά μου έτσι είμαι... αλλά χωρίς το τσεμπέρι... γιατί αν του'ρθω με κολάν θα με πετάξει έξω με τις κλωτσιές! Click για ανάπτυξη... Εγω θα κανω την επανασταση μου...Αμαν πια.Ετσι κι αλλιως και σημερα που πηγα ολες χυμα ηταν.Ε δε μπορω μια σταλια κορτσουδι που λεει και η γιαγια μου να γυρναω με ταγιέρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:31 Η moukelis έγραψε: #23.652 08-09-08 17:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συνοδεία με 2 γάτες για να μαθαίνεις και γι'άυτές! Click για ανάπτυξη... Α ναι το δικο μου μαθημα γινεται συνοδεια μιας ομιλητικοτατης σιαμεζαας και ενος...πλασματος που θελει να λεγεται γάτος.Η πρωτη κανει εξασκηση στο speaking και ο δευτερος φροντιζει τις τιμωριες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:31 Ο Costis έγραψε: #23.653 08-09-08 17:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ξέρεις τελευταία οι γάμοι με μικρότερους άνδρες είναι στη μόδα... Click για ανάπτυξη... Γεγονός..Δεν είδες την Mariah Carey ...? Μπορει να είσαι η επόμενη.. K.Γιούλη , είστε καθηγήτρια ιταλικών? Δώρα, τις γάτες σου που θα τις αφήσεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.654 08-09-08 17:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θα κανω την επανασταση μου...Αμαν πια.Ετσι κι αλλιως και σημερα που πηγα ολες χυμα ηταν.Ε δε μπορω μια σταλια κορτσουδι που λεει και η γιαγια μου να γυρναω με ταγιέρ! Click για ανάπτυξη... Και βέβαια κι εγώ που είμαι λιιιιιγο μεγαλύτερή σου έτσι θα πήγαινα! Προς το παρόν γόβα, ταγιεράκι και γυαλάκι για να επιβάλλομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:32 Η moukelis έγραψε: #23.655 08-09-08 17:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ξέρεις τελευταία οι γάμοι με μικρότερους άνδρες είναι στη μόδα... Click για ανάπτυξη... Καλε εχω ηδη δυο χρονια μικροτερο,ποσο να το τραβηξω πια;(σαν να ακουω τη Βάσια "τεραταααααααααααααααααα") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:33 Η moukelis έγραψε: #23.656 08-09-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Γεγονός..Δεν είδες την Mariah Carey ...? Μπορει να είσαι η επόμενη.. K.Γιούλη , είστε καθηγήτρια ιταλικών? Δώρα, τις γάτες σου που θα τις αφήσεις?? Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις που θα τις αφησω;Οσο ειμαι για μαθημα;Στο κυλικειο να φανε καμια τυροπιτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.657 08-09-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Γεγονός..Δεν είδες την Mariah Carey ...? Μπορει να είσαι η επόμενη.. K.Γιούλη , είστε καθηγήτρια ιταλικών? Δώρα, τις γάτες σου που θα τις αφήσεις?? Click για ανάπτυξη... Σπούδασα στη Θεσ/νίκη Ιταλική Φιλολογία, αλλά δίδαξα μόνο 2 χρόνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:33 Ο Costis έγραψε: #23.658 08-09-08 17:33 Παντως να ξέρεις αν είσαι 25 χρονών και ωραία και διοριστείς σε Λύκειο , ειναι σαν να σε ρίχνουν στο στόμα του λύκου.. Σε αρένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.659 08-09-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε εχω ηδη δυο χρονια μικροτερο,ποσο να το τραβηξω πια;(σαν να ακουω τη Βάσια "τεραταααααααααααααααααα") Click για ανάπτυξη... εμένα μου άρεσαν πάλι οι αρκετά μεγαλύτεροί μου... κόλημα χοντρό άστα... ο άντρας μου ήταν ο πιο μικρός... μόνο 4 χρόνια μεγαλύτερος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:34 Η moukelis έγραψε: #23.660 08-09-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και βέβαια κι εγώ που είμαι λιιιιιγο μεγαλύτερή σου έτσι θα πήγαινα! Προς το παρόν γόβα, ταγιεράκι και γυαλάκι για να επιβάλλομαι... Click για ανάπτυξη... Εμεις εχουμε επιβλητικο παρουσιαστικο,τι να το κανομεν το ταγιερ αγαπητη...Σημερα μπηκα στο γραφειο του διευθυντη και μολις του ειπα οτι ειμαι η Αγγλικου εβαλε τα γελια.Αλλα του εριξα ενα φαρμακερο βλεμμα και ηρθε στα ισια του ο μεσιε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1181 1182 1183 1184 1185 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1183 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1183 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Costis: Αλλά η Κάλυμνος τι σχέση έχει , αφού απ' ότι βλέπω μένεις Βόλο... Διορίστηκες εκεί? Ωραία θα είναι πάντως , να μας φέρεις και σφουγγάρια να πλένουμε τις γάτες μας (...που ΔΕΝ έχουμε ) Click για ανάπτυξη... Τελειωσα και εργάστηκα στη Θεσσαλονικη,μετακομισα για λιγο στο πατρικο μου στο Βόλο,και τωρα διοριστηκα Καλυμνο.Τις γάτες βρε δεν τις πλένουμε με σφουγγάρια!Και μην ανησυχεις,θα αποκτησεις συντομα κι εσυ το γατοταιρι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.650 08-09-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασικά δε μας ρωτάνε...Δευτεροβαθμια υπάγομαι,αν δεν έχουν κενο υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να μας βάλουν σε Δημοτικα.Οποτε μια ζωη Γυμνασιο και Λυκειο θα ειμαι. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τελευταία οι γάμοι με μικρότερους άνδρες είναι στη μόδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:29 Η moukelis έγραψε: #23.651 08-09-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eγώ στη δουλειά μου έτσι είμαι... αλλά χωρίς το τσεμπέρι... γιατί αν του'ρθω με κολάν θα με πετάξει έξω με τις κλωτσιές! Click για ανάπτυξη... Εγω θα κανω την επανασταση μου...Αμαν πια.Ετσι κι αλλιως και σημερα που πηγα ολες χυμα ηταν.Ε δε μπορω μια σταλια κορτσουδι που λεει και η γιαγια μου να γυρναω με ταγιέρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:31 Η moukelis έγραψε: #23.652 08-09-08 17:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συνοδεία με 2 γάτες για να μαθαίνεις και γι'άυτές! Click για ανάπτυξη... Α ναι το δικο μου μαθημα γινεται συνοδεια μιας ομιλητικοτατης σιαμεζαας και ενος...πλασματος που θελει να λεγεται γάτος.Η πρωτη κανει εξασκηση στο speaking και ο δευτερος φροντιζει τις τιμωριες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:31 Ο Costis έγραψε: #23.653 08-09-08 17:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ξέρεις τελευταία οι γάμοι με μικρότερους άνδρες είναι στη μόδα... Click για ανάπτυξη... Γεγονός..Δεν είδες την Mariah Carey ...? Μπορει να είσαι η επόμενη.. K.Γιούλη , είστε καθηγήτρια ιταλικών? Δώρα, τις γάτες σου που θα τις αφήσεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.654 08-09-08 17:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θα κανω την επανασταση μου...Αμαν πια.Ετσι κι αλλιως και σημερα που πηγα ολες χυμα ηταν.Ε δε μπορω μια σταλια κορτσουδι που λεει και η γιαγια μου να γυρναω με ταγιέρ! Click για ανάπτυξη... Και βέβαια κι εγώ που είμαι λιιιιιγο μεγαλύτερή σου έτσι θα πήγαινα! Προς το παρόν γόβα, ταγιεράκι και γυαλάκι για να επιβάλλομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:32 Η moukelis έγραψε: #23.655 08-09-08 17:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ξέρεις τελευταία οι γάμοι με μικρότερους άνδρες είναι στη μόδα... Click για ανάπτυξη... Καλε εχω ηδη δυο χρονια μικροτερο,ποσο να το τραβηξω πια;(σαν να ακουω τη Βάσια "τεραταααααααααααααααααα") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:33 Η moukelis έγραψε: #23.656 08-09-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Γεγονός..Δεν είδες την Mariah Carey ...? Μπορει να είσαι η επόμενη.. K.Γιούλη , είστε καθηγήτρια ιταλικών? Δώρα, τις γάτες σου που θα τις αφήσεις?? Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις που θα τις αφησω;Οσο ειμαι για μαθημα;Στο κυλικειο να φανε καμια τυροπιτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.657 08-09-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Γεγονός..Δεν είδες την Mariah Carey ...? Μπορει να είσαι η επόμενη.. K.Γιούλη , είστε καθηγήτρια ιταλικών? Δώρα, τις γάτες σου που θα τις αφήσεις?? Click για ανάπτυξη... Σπούδασα στη Θεσ/νίκη Ιταλική Φιλολογία, αλλά δίδαξα μόνο 2 χρόνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:33 Ο Costis έγραψε: #23.658 08-09-08 17:33 Παντως να ξέρεις αν είσαι 25 χρονών και ωραία και διοριστείς σε Λύκειο , ειναι σαν να σε ρίχνουν στο στόμα του λύκου.. Σε αρένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.659 08-09-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε εχω ηδη δυο χρονια μικροτερο,ποσο να το τραβηξω πια;(σαν να ακουω τη Βάσια "τεραταααααααααααααααααα") Click για ανάπτυξη... εμένα μου άρεσαν πάλι οι αρκετά μεγαλύτεροί μου... κόλημα χοντρό άστα... ο άντρας μου ήταν ο πιο μικρός... μόνο 4 χρόνια μεγαλύτερος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:34 Η moukelis έγραψε: #23.660 08-09-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και βέβαια κι εγώ που είμαι λιιιιιγο μεγαλύτερή σου έτσι θα πήγαινα! Προς το παρόν γόβα, ταγιεράκι και γυαλάκι για να επιβάλλομαι... Click για ανάπτυξη... Εμεις εχουμε επιβλητικο παρουσιαστικο,τι να το κανομεν το ταγιερ αγαπητη...Σημερα μπηκα στο γραφειο του διευθυντη και μολις του ειπα οτι ειμαι η Αγγλικου εβαλε τα γελια.Αλλα του εριξα ενα φαρμακερο βλεμμα και ηρθε στα ισια του ο μεσιε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1181 1182 1183 1184 1185 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1183 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1183 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασικά δε μας ρωτάνε...Δευτεροβαθμια υπάγομαι,αν δεν έχουν κενο υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να μας βάλουν σε Δημοτικα.Οποτε μια ζωη Γυμνασιο και Λυκειο θα ειμαι. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τελευταία οι γάμοι με μικρότερους άνδρες είναι στη μόδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:29 Η moukelis έγραψε: #23.651 08-09-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eγώ στη δουλειά μου έτσι είμαι... αλλά χωρίς το τσεμπέρι... γιατί αν του'ρθω με κολάν θα με πετάξει έξω με τις κλωτσιές! Click για ανάπτυξη... Εγω θα κανω την επανασταση μου...Αμαν πια.Ετσι κι αλλιως και σημερα που πηγα ολες χυμα ηταν.Ε δε μπορω μια σταλια κορτσουδι που λεει και η γιαγια μου να γυρναω με ταγιέρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:31 Η moukelis έγραψε: #23.652 08-09-08 17:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συνοδεία με 2 γάτες για να μαθαίνεις και γι'άυτές! Click για ανάπτυξη... Α ναι το δικο μου μαθημα γινεται συνοδεια μιας ομιλητικοτατης σιαμεζαας και ενος...πλασματος που θελει να λεγεται γάτος.Η πρωτη κανει εξασκηση στο speaking και ο δευτερος φροντιζει τις τιμωριες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:31 Ο Costis έγραψε: #23.653 08-09-08 17:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ξέρεις τελευταία οι γάμοι με μικρότερους άνδρες είναι στη μόδα... Click για ανάπτυξη... Γεγονός..Δεν είδες την Mariah Carey ...? Μπορει να είσαι η επόμενη.. K.Γιούλη , είστε καθηγήτρια ιταλικών? Δώρα, τις γάτες σου που θα τις αφήσεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.654 08-09-08 17:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θα κανω την επανασταση μου...Αμαν πια.Ετσι κι αλλιως και σημερα που πηγα ολες χυμα ηταν.Ε δε μπορω μια σταλια κορτσουδι που λεει και η γιαγια μου να γυρναω με ταγιέρ! Click για ανάπτυξη... Και βέβαια κι εγώ που είμαι λιιιιιγο μεγαλύτερή σου έτσι θα πήγαινα! Προς το παρόν γόβα, ταγιεράκι και γυαλάκι για να επιβάλλομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:32 Η moukelis έγραψε: #23.655 08-09-08 17:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ξέρεις τελευταία οι γάμοι με μικρότερους άνδρες είναι στη μόδα... Click για ανάπτυξη... Καλε εχω ηδη δυο χρονια μικροτερο,ποσο να το τραβηξω πια;(σαν να ακουω τη Βάσια "τεραταααααααααααααααααα") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:33 Η moukelis έγραψε: #23.656 08-09-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Γεγονός..Δεν είδες την Mariah Carey ...? Μπορει να είσαι η επόμενη.. K.Γιούλη , είστε καθηγήτρια ιταλικών? Δώρα, τις γάτες σου που θα τις αφήσεις?? Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις που θα τις αφησω;Οσο ειμαι για μαθημα;Στο κυλικειο να φανε καμια τυροπιτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.657 08-09-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Γεγονός..Δεν είδες την Mariah Carey ...? Μπορει να είσαι η επόμενη.. K.Γιούλη , είστε καθηγήτρια ιταλικών? Δώρα, τις γάτες σου που θα τις αφήσεις?? Click για ανάπτυξη... Σπούδασα στη Θεσ/νίκη Ιταλική Φιλολογία, αλλά δίδαξα μόνο 2 χρόνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:33 Ο Costis έγραψε: #23.658 08-09-08 17:33 Παντως να ξέρεις αν είσαι 25 χρονών και ωραία και διοριστείς σε Λύκειο , ειναι σαν να σε ρίχνουν στο στόμα του λύκου.. Σε αρένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.659 08-09-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε εχω ηδη δυο χρονια μικροτερο,ποσο να το τραβηξω πια;(σαν να ακουω τη Βάσια "τεραταααααααααααααααααα") Click για ανάπτυξη... εμένα μου άρεσαν πάλι οι αρκετά μεγαλύτεροί μου... κόλημα χοντρό άστα... ο άντρας μου ήταν ο πιο μικρός... μόνο 4 χρόνια μεγαλύτερος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:34 Η moukelis έγραψε: #23.660 08-09-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και βέβαια κι εγώ που είμαι λιιιιιγο μεγαλύτερή σου έτσι θα πήγαινα! Προς το παρόν γόβα, ταγιεράκι και γυαλάκι για να επιβάλλομαι... Click για ανάπτυξη... Εμεις εχουμε επιβλητικο παρουσιαστικο,τι να το κανομεν το ταγιερ αγαπητη...Σημερα μπηκα στο γραφειο του διευθυντη και μολις του ειπα οτι ειμαι η Αγγλικου εβαλε τα γελια.Αλλα του εριξα ενα φαρμακερο βλεμμα και ηρθε στα ισια του ο μεσιε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1181 1182 1183 1184 1185 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1183 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1183 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eγώ στη δουλειά μου έτσι είμαι... αλλά χωρίς το τσεμπέρι... γιατί αν του'ρθω με κολάν θα με πετάξει έξω με τις κλωτσιές! Click για ανάπτυξη... Εγω θα κανω την επανασταση μου...Αμαν πια.Ετσι κι αλλιως και σημερα που πηγα ολες χυμα ηταν.Ε δε μπορω μια σταλια κορτσουδι που λεει και η γιαγια μου να γυρναω με ταγιέρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:31 Η moukelis έγραψε: #23.652 08-09-08 17:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συνοδεία με 2 γάτες για να μαθαίνεις και γι'άυτές! Click για ανάπτυξη... Α ναι το δικο μου μαθημα γινεται συνοδεια μιας ομιλητικοτατης σιαμεζαας και ενος...πλασματος που θελει να λεγεται γάτος.Η πρωτη κανει εξασκηση στο speaking και ο δευτερος φροντιζει τις τιμωριες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:31 Ο Costis έγραψε: #23.653 08-09-08 17:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ξέρεις τελευταία οι γάμοι με μικρότερους άνδρες είναι στη μόδα... Click για ανάπτυξη... Γεγονός..Δεν είδες την Mariah Carey ...? Μπορει να είσαι η επόμενη.. K.Γιούλη , είστε καθηγήτρια ιταλικών? Δώρα, τις γάτες σου που θα τις αφήσεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.654 08-09-08 17:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θα κανω την επανασταση μου...Αμαν πια.Ετσι κι αλλιως και σημερα που πηγα ολες χυμα ηταν.Ε δε μπορω μια σταλια κορτσουδι που λεει και η γιαγια μου να γυρναω με ταγιέρ! Click για ανάπτυξη... Και βέβαια κι εγώ που είμαι λιιιιιγο μεγαλύτερή σου έτσι θα πήγαινα! Προς το παρόν γόβα, ταγιεράκι και γυαλάκι για να επιβάλλομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:32 Η moukelis έγραψε: #23.655 08-09-08 17:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ξέρεις τελευταία οι γάμοι με μικρότερους άνδρες είναι στη μόδα... Click για ανάπτυξη... Καλε εχω ηδη δυο χρονια μικροτερο,ποσο να το τραβηξω πια;(σαν να ακουω τη Βάσια "τεραταααααααααααααααααα") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:33 Η moukelis έγραψε: #23.656 08-09-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Γεγονός..Δεν είδες την Mariah Carey ...? Μπορει να είσαι η επόμενη.. K.Γιούλη , είστε καθηγήτρια ιταλικών? Δώρα, τις γάτες σου που θα τις αφήσεις?? Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις που θα τις αφησω;Οσο ειμαι για μαθημα;Στο κυλικειο να φανε καμια τυροπιτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.657 08-09-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Γεγονός..Δεν είδες την Mariah Carey ...? Μπορει να είσαι η επόμενη.. K.Γιούλη , είστε καθηγήτρια ιταλικών? Δώρα, τις γάτες σου που θα τις αφήσεις?? Click για ανάπτυξη... Σπούδασα στη Θεσ/νίκη Ιταλική Φιλολογία, αλλά δίδαξα μόνο 2 χρόνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:33 Ο Costis έγραψε: #23.658 08-09-08 17:33 Παντως να ξέρεις αν είσαι 25 χρονών και ωραία και διοριστείς σε Λύκειο , ειναι σαν να σε ρίχνουν στο στόμα του λύκου.. Σε αρένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.659 08-09-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε εχω ηδη δυο χρονια μικροτερο,ποσο να το τραβηξω πια;(σαν να ακουω τη Βάσια "τεραταααααααααααααααααα") Click για ανάπτυξη... εμένα μου άρεσαν πάλι οι αρκετά μεγαλύτεροί μου... κόλημα χοντρό άστα... ο άντρας μου ήταν ο πιο μικρός... μόνο 4 χρόνια μεγαλύτερος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:34 Η moukelis έγραψε: #23.660 08-09-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και βέβαια κι εγώ που είμαι λιιιιιγο μεγαλύτερή σου έτσι θα πήγαινα! Προς το παρόν γόβα, ταγιεράκι και γυαλάκι για να επιβάλλομαι... Click για ανάπτυξη... Εμεις εχουμε επιβλητικο παρουσιαστικο,τι να το κανομεν το ταγιερ αγαπητη...Σημερα μπηκα στο γραφειο του διευθυντη και μολις του ειπα οτι ειμαι η Αγγλικου εβαλε τα γελια.Αλλα του εριξα ενα φαρμακερο βλεμμα και ηρθε στα ισια του ο μεσιε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1181 1182 1183 1184 1185 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1183 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1183 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συνοδεία με 2 γάτες για να μαθαίνεις και γι'άυτές! Click για ανάπτυξη... Α ναι το δικο μου μαθημα γινεται συνοδεια μιας ομιλητικοτατης σιαμεζαας και ενος...πλασματος που θελει να λεγεται γάτος.Η πρωτη κανει εξασκηση στο speaking και ο δευτερος φροντιζει τις τιμωριες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:31 Ο Costis έγραψε: #23.653 08-09-08 17:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ξέρεις τελευταία οι γάμοι με μικρότερους άνδρες είναι στη μόδα... Click για ανάπτυξη... Γεγονός..Δεν είδες την Mariah Carey ...? Μπορει να είσαι η επόμενη.. K.Γιούλη , είστε καθηγήτρια ιταλικών? Δώρα, τις γάτες σου που θα τις αφήσεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.654 08-09-08 17:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θα κανω την επανασταση μου...Αμαν πια.Ετσι κι αλλιως και σημερα που πηγα ολες χυμα ηταν.Ε δε μπορω μια σταλια κορτσουδι που λεει και η γιαγια μου να γυρναω με ταγιέρ! Click για ανάπτυξη... Και βέβαια κι εγώ που είμαι λιιιιιγο μεγαλύτερή σου έτσι θα πήγαινα! Προς το παρόν γόβα, ταγιεράκι και γυαλάκι για να επιβάλλομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:32 Η moukelis έγραψε: #23.655 08-09-08 17:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ξέρεις τελευταία οι γάμοι με μικρότερους άνδρες είναι στη μόδα... Click για ανάπτυξη... Καλε εχω ηδη δυο χρονια μικροτερο,ποσο να το τραβηξω πια;(σαν να ακουω τη Βάσια "τεραταααααααααααααααααα") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:33 Η moukelis έγραψε: #23.656 08-09-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Γεγονός..Δεν είδες την Mariah Carey ...? Μπορει να είσαι η επόμενη.. K.Γιούλη , είστε καθηγήτρια ιταλικών? Δώρα, τις γάτες σου που θα τις αφήσεις?? Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις που θα τις αφησω;Οσο ειμαι για μαθημα;Στο κυλικειο να φανε καμια τυροπιτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.657 08-09-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Γεγονός..Δεν είδες την Mariah Carey ...? Μπορει να είσαι η επόμενη.. K.Γιούλη , είστε καθηγήτρια ιταλικών? Δώρα, τις γάτες σου που θα τις αφήσεις?? Click για ανάπτυξη... Σπούδασα στη Θεσ/νίκη Ιταλική Φιλολογία, αλλά δίδαξα μόνο 2 χρόνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:33 Ο Costis έγραψε: #23.658 08-09-08 17:33 Παντως να ξέρεις αν είσαι 25 χρονών και ωραία και διοριστείς σε Λύκειο , ειναι σαν να σε ρίχνουν στο στόμα του λύκου.. Σε αρένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.659 08-09-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε εχω ηδη δυο χρονια μικροτερο,ποσο να το τραβηξω πια;(σαν να ακουω τη Βάσια "τεραταααααααααααααααααα") Click για ανάπτυξη... εμένα μου άρεσαν πάλι οι αρκετά μεγαλύτεροί μου... κόλημα χοντρό άστα... ο άντρας μου ήταν ο πιο μικρός... μόνο 4 χρόνια μεγαλύτερος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:34 Η moukelis έγραψε: #23.660 08-09-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και βέβαια κι εγώ που είμαι λιιιιιγο μεγαλύτερή σου έτσι θα πήγαινα! Προς το παρόν γόβα, ταγιεράκι και γυαλάκι για να επιβάλλομαι... Click για ανάπτυξη... Εμεις εχουμε επιβλητικο παρουσιαστικο,τι να το κανομεν το ταγιερ αγαπητη...Σημερα μπηκα στο γραφειο του διευθυντη και μολις του ειπα οτι ειμαι η Αγγλικου εβαλε τα γελια.Αλλα του εριξα ενα φαρμακερο βλεμμα και ηρθε στα ισια του ο μεσιε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1181 1182 1183 1184 1185 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1183 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1183 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ξέρεις τελευταία οι γάμοι με μικρότερους άνδρες είναι στη μόδα... Click για ανάπτυξη... Γεγονός..Δεν είδες την Mariah Carey ...? Μπορει να είσαι η επόμενη.. K.Γιούλη , είστε καθηγήτρια ιταλικών? Δώρα, τις γάτες σου που θα τις αφήσεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.654 08-09-08 17:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θα κανω την επανασταση μου...Αμαν πια.Ετσι κι αλλιως και σημερα που πηγα ολες χυμα ηταν.Ε δε μπορω μια σταλια κορτσουδι που λεει και η γιαγια μου να γυρναω με ταγιέρ! Click για ανάπτυξη... Και βέβαια κι εγώ που είμαι λιιιιιγο μεγαλύτερή σου έτσι θα πήγαινα! Προς το παρόν γόβα, ταγιεράκι και γυαλάκι για να επιβάλλομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:32 Η moukelis έγραψε: #23.655 08-09-08 17:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ξέρεις τελευταία οι γάμοι με μικρότερους άνδρες είναι στη μόδα... Click για ανάπτυξη... Καλε εχω ηδη δυο χρονια μικροτερο,ποσο να το τραβηξω πια;(σαν να ακουω τη Βάσια "τεραταααααααααααααααααα") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:33 Η moukelis έγραψε: #23.656 08-09-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Γεγονός..Δεν είδες την Mariah Carey ...? Μπορει να είσαι η επόμενη.. K.Γιούλη , είστε καθηγήτρια ιταλικών? Δώρα, τις γάτες σου που θα τις αφήσεις?? Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις που θα τις αφησω;Οσο ειμαι για μαθημα;Στο κυλικειο να φανε καμια τυροπιτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.657 08-09-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Γεγονός..Δεν είδες την Mariah Carey ...? Μπορει να είσαι η επόμενη.. K.Γιούλη , είστε καθηγήτρια ιταλικών? Δώρα, τις γάτες σου που θα τις αφήσεις?? Click για ανάπτυξη... Σπούδασα στη Θεσ/νίκη Ιταλική Φιλολογία, αλλά δίδαξα μόνο 2 χρόνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:33 Ο Costis έγραψε: #23.658 08-09-08 17:33 Παντως να ξέρεις αν είσαι 25 χρονών και ωραία και διοριστείς σε Λύκειο , ειναι σαν να σε ρίχνουν στο στόμα του λύκου.. Σε αρένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.659 08-09-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε εχω ηδη δυο χρονια μικροτερο,ποσο να το τραβηξω πια;(σαν να ακουω τη Βάσια "τεραταααααααααααααααααα") Click για ανάπτυξη... εμένα μου άρεσαν πάλι οι αρκετά μεγαλύτεροί μου... κόλημα χοντρό άστα... ο άντρας μου ήταν ο πιο μικρός... μόνο 4 χρόνια μεγαλύτερος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:34 Η moukelis έγραψε: #23.660 08-09-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και βέβαια κι εγώ που είμαι λιιιιιγο μεγαλύτερή σου έτσι θα πήγαινα! Προς το παρόν γόβα, ταγιεράκι και γυαλάκι για να επιβάλλομαι... Click για ανάπτυξη... Εμεις εχουμε επιβλητικο παρουσιαστικο,τι να το κανομεν το ταγιερ αγαπητη...Σημερα μπηκα στο γραφειο του διευθυντη και μολις του ειπα οτι ειμαι η Αγγλικου εβαλε τα γελια.Αλλα του εριξα ενα φαρμακερο βλεμμα και ηρθε στα ισια του ο μεσιε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1181 1182 1183 1184 1185 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1183 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1183 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θα κανω την επανασταση μου...Αμαν πια.Ετσι κι αλλιως και σημερα που πηγα ολες χυμα ηταν.Ε δε μπορω μια σταλια κορτσουδι που λεει και η γιαγια μου να γυρναω με ταγιέρ! Click για ανάπτυξη... Και βέβαια κι εγώ που είμαι λιιιιιγο μεγαλύτερή σου έτσι θα πήγαινα! Προς το παρόν γόβα, ταγιεράκι και γυαλάκι για να επιβάλλομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:32 Η moukelis έγραψε: #23.655 08-09-08 17:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ξέρεις τελευταία οι γάμοι με μικρότερους άνδρες είναι στη μόδα... Click για ανάπτυξη... Καλε εχω ηδη δυο χρονια μικροτερο,ποσο να το τραβηξω πια;(σαν να ακουω τη Βάσια "τεραταααααααααααααααααα") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:33 Η moukelis έγραψε: #23.656 08-09-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Γεγονός..Δεν είδες την Mariah Carey ...? Μπορει να είσαι η επόμενη.. K.Γιούλη , είστε καθηγήτρια ιταλικών? Δώρα, τις γάτες σου που θα τις αφήσεις?? Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις που θα τις αφησω;Οσο ειμαι για μαθημα;Στο κυλικειο να φανε καμια τυροπιτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.657 08-09-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Γεγονός..Δεν είδες την Mariah Carey ...? Μπορει να είσαι η επόμενη.. K.Γιούλη , είστε καθηγήτρια ιταλικών? Δώρα, τις γάτες σου που θα τις αφήσεις?? Click για ανάπτυξη... Σπούδασα στη Θεσ/νίκη Ιταλική Φιλολογία, αλλά δίδαξα μόνο 2 χρόνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:33 Ο Costis έγραψε: #23.658 08-09-08 17:33 Παντως να ξέρεις αν είσαι 25 χρονών και ωραία και διοριστείς σε Λύκειο , ειναι σαν να σε ρίχνουν στο στόμα του λύκου.. Σε αρένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.659 08-09-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε εχω ηδη δυο χρονια μικροτερο,ποσο να το τραβηξω πια;(σαν να ακουω τη Βάσια "τεραταααααααααααααααααα") Click για ανάπτυξη... εμένα μου άρεσαν πάλι οι αρκετά μεγαλύτεροί μου... κόλημα χοντρό άστα... ο άντρας μου ήταν ο πιο μικρός... μόνο 4 χρόνια μεγαλύτερος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:34 Η moukelis έγραψε: #23.660 08-09-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και βέβαια κι εγώ που είμαι λιιιιιγο μεγαλύτερή σου έτσι θα πήγαινα! Προς το παρόν γόβα, ταγιεράκι και γυαλάκι για να επιβάλλομαι... Click για ανάπτυξη... Εμεις εχουμε επιβλητικο παρουσιαστικο,τι να το κανομεν το ταγιερ αγαπητη...Σημερα μπηκα στο γραφειο του διευθυντη και μολις του ειπα οτι ειμαι η Αγγλικου εβαλε τα γελια.Αλλα του εριξα ενα φαρμακερο βλεμμα και ηρθε στα ισια του ο μεσιε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1181 1182 1183 1184 1185 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1183 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1183 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ξέρεις τελευταία οι γάμοι με μικρότερους άνδρες είναι στη μόδα... Click για ανάπτυξη... Καλε εχω ηδη δυο χρονια μικροτερο,ποσο να το τραβηξω πια;(σαν να ακουω τη Βάσια "τεραταααααααααααααααααα") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:33 Η moukelis έγραψε: #23.656 08-09-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Γεγονός..Δεν είδες την Mariah Carey ...? Μπορει να είσαι η επόμενη.. K.Γιούλη , είστε καθηγήτρια ιταλικών? Δώρα, τις γάτες σου που θα τις αφήσεις?? Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις που θα τις αφησω;Οσο ειμαι για μαθημα;Στο κυλικειο να φανε καμια τυροπιτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.657 08-09-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Γεγονός..Δεν είδες την Mariah Carey ...? Μπορει να είσαι η επόμενη.. K.Γιούλη , είστε καθηγήτρια ιταλικών? Δώρα, τις γάτες σου που θα τις αφήσεις?? Click για ανάπτυξη... Σπούδασα στη Θεσ/νίκη Ιταλική Φιλολογία, αλλά δίδαξα μόνο 2 χρόνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:33 Ο Costis έγραψε: #23.658 08-09-08 17:33 Παντως να ξέρεις αν είσαι 25 χρονών και ωραία και διοριστείς σε Λύκειο , ειναι σαν να σε ρίχνουν στο στόμα του λύκου.. Σε αρένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.659 08-09-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε εχω ηδη δυο χρονια μικροτερο,ποσο να το τραβηξω πια;(σαν να ακουω τη Βάσια "τεραταααααααααααααααααα") Click για ανάπτυξη... εμένα μου άρεσαν πάλι οι αρκετά μεγαλύτεροί μου... κόλημα χοντρό άστα... ο άντρας μου ήταν ο πιο μικρός... μόνο 4 χρόνια μεγαλύτερος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:34 Η moukelis έγραψε: #23.660 08-09-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και βέβαια κι εγώ που είμαι λιιιιιγο μεγαλύτερή σου έτσι θα πήγαινα! Προς το παρόν γόβα, ταγιεράκι και γυαλάκι για να επιβάλλομαι... Click για ανάπτυξη... Εμεις εχουμε επιβλητικο παρουσιαστικο,τι να το κανομεν το ταγιερ αγαπητη...Σημερα μπηκα στο γραφειο του διευθυντη και μολις του ειπα οτι ειμαι η Αγγλικου εβαλε τα γελια.Αλλα του εριξα ενα φαρμακερο βλεμμα και ηρθε στα ισια του ο μεσιε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1181 1182 1183 1184 1185 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1183 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1183 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Costis: Γεγονός..Δεν είδες την Mariah Carey ...? Μπορει να είσαι η επόμενη.. K.Γιούλη , είστε καθηγήτρια ιταλικών? Δώρα, τις γάτες σου που θα τις αφήσεις?? Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις που θα τις αφησω;Οσο ειμαι για μαθημα;Στο κυλικειο να φανε καμια τυροπιτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.657 08-09-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Γεγονός..Δεν είδες την Mariah Carey ...? Μπορει να είσαι η επόμενη.. K.Γιούλη , είστε καθηγήτρια ιταλικών? Δώρα, τις γάτες σου που θα τις αφήσεις?? Click για ανάπτυξη... Σπούδασα στη Θεσ/νίκη Ιταλική Φιλολογία, αλλά δίδαξα μόνο 2 χρόνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:33 Ο Costis έγραψε: #23.658 08-09-08 17:33 Παντως να ξέρεις αν είσαι 25 χρονών και ωραία και διοριστείς σε Λύκειο , ειναι σαν να σε ρίχνουν στο στόμα του λύκου.. Σε αρένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.659 08-09-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε εχω ηδη δυο χρονια μικροτερο,ποσο να το τραβηξω πια;(σαν να ακουω τη Βάσια "τεραταααααααααααααααααα") Click για ανάπτυξη... εμένα μου άρεσαν πάλι οι αρκετά μεγαλύτεροί μου... κόλημα χοντρό άστα... ο άντρας μου ήταν ο πιο μικρός... μόνο 4 χρόνια μεγαλύτερος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:34 Η moukelis έγραψε: #23.660 08-09-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και βέβαια κι εγώ που είμαι λιιιιιγο μεγαλύτερή σου έτσι θα πήγαινα! Προς το παρόν γόβα, ταγιεράκι και γυαλάκι για να επιβάλλομαι... Click για ανάπτυξη... Εμεις εχουμε επιβλητικο παρουσιαστικο,τι να το κανομεν το ταγιερ αγαπητη...Σημερα μπηκα στο γραφειο του διευθυντη και μολις του ειπα οτι ειμαι η Αγγλικου εβαλε τα γελια.Αλλα του εριξα ενα φαρμακερο βλεμμα και ηρθε στα ισια του ο μεσιε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1181 1182 1183 1184 1185 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1183 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1183 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Costis: Γεγονός..Δεν είδες την Mariah Carey ...? Μπορει να είσαι η επόμενη.. K.Γιούλη , είστε καθηγήτρια ιταλικών? Δώρα, τις γάτες σου που θα τις αφήσεις?? Click για ανάπτυξη... Σπούδασα στη Θεσ/νίκη Ιταλική Φιλολογία, αλλά δίδαξα μόνο 2 χρόνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:33 Ο Costis έγραψε: #23.658 08-09-08 17:33 Παντως να ξέρεις αν είσαι 25 χρονών και ωραία και διοριστείς σε Λύκειο , ειναι σαν να σε ρίχνουν στο στόμα του λύκου.. Σε αρένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.659 08-09-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε εχω ηδη δυο χρονια μικροτερο,ποσο να το τραβηξω πια;(σαν να ακουω τη Βάσια "τεραταααααααααααααααααα") Click για ανάπτυξη... εμένα μου άρεσαν πάλι οι αρκετά μεγαλύτεροί μου... κόλημα χοντρό άστα... ο άντρας μου ήταν ο πιο μικρός... μόνο 4 χρόνια μεγαλύτερος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:34 Η moukelis έγραψε: #23.660 08-09-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και βέβαια κι εγώ που είμαι λιιιιιγο μεγαλύτερή σου έτσι θα πήγαινα! Προς το παρόν γόβα, ταγιεράκι και γυαλάκι για να επιβάλλομαι... Click για ανάπτυξη... Εμεις εχουμε επιβλητικο παρουσιαστικο,τι να το κανομεν το ταγιερ αγαπητη...Σημερα μπηκα στο γραφειο του διευθυντη και μολις του ειπα οτι ειμαι η Αγγλικου εβαλε τα γελια.Αλλα του εριξα ενα φαρμακερο βλεμμα και ηρθε στα ισια του ο μεσιε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1181 1182 1183 1184 1185 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1183 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1183 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παντως να ξέρεις αν είσαι 25 χρονών και ωραία και διοριστείς σε Λύκειο , ειναι σαν να σε ρίχνουν στο στόμα του λύκου.. Σε αρένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.659 08-09-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε εχω ηδη δυο χρονια μικροτερο,ποσο να το τραβηξω πια;(σαν να ακουω τη Βάσια "τεραταααααααααααααααααα") Click για ανάπτυξη... εμένα μου άρεσαν πάλι οι αρκετά μεγαλύτεροί μου... κόλημα χοντρό άστα... ο άντρας μου ήταν ο πιο μικρός... μόνο 4 χρόνια μεγαλύτερος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:34 Η moukelis έγραψε: #23.660 08-09-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και βέβαια κι εγώ που είμαι λιιιιιγο μεγαλύτερή σου έτσι θα πήγαινα! Προς το παρόν γόβα, ταγιεράκι και γυαλάκι για να επιβάλλομαι... Click για ανάπτυξη... Εμεις εχουμε επιβλητικο παρουσιαστικο,τι να το κανομεν το ταγιερ αγαπητη...Σημερα μπηκα στο γραφειο του διευθυντη και μολις του ειπα οτι ειμαι η Αγγλικου εβαλε τα γελια.Αλλα του εριξα ενα φαρμακερο βλεμμα και ηρθε στα ισια του ο μεσιε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1181 1182 1183 1184 1185 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1183 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1183 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε εχω ηδη δυο χρονια μικροτερο,ποσο να το τραβηξω πια;(σαν να ακουω τη Βάσια "τεραταααααααααααααααααα") Click για ανάπτυξη... εμένα μου άρεσαν πάλι οι αρκετά μεγαλύτεροί μου... κόλημα χοντρό άστα... ο άντρας μου ήταν ο πιο μικρός... μόνο 4 χρόνια μεγαλύτερος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:34 Η moukelis έγραψε: #23.660 08-09-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και βέβαια κι εγώ που είμαι λιιιιιγο μεγαλύτερή σου έτσι θα πήγαινα! Προς το παρόν γόβα, ταγιεράκι και γυαλάκι για να επιβάλλομαι... Click για ανάπτυξη... Εμεις εχουμε επιβλητικο παρουσιαστικο,τι να το κανομεν το ταγιερ αγαπητη...Σημερα μπηκα στο γραφειο του διευθυντη και μολις του ειπα οτι ειμαι η Αγγλικου εβαλε τα γελια.Αλλα του εριξα ενα φαρμακερο βλεμμα και ηρθε στα ισια του ο μεσιε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και βέβαια κι εγώ που είμαι λιιιιιγο μεγαλύτερή σου έτσι θα πήγαινα! Προς το παρόν γόβα, ταγιεράκι και γυαλάκι για να επιβάλλομαι... Click για ανάπτυξη... Εμεις εχουμε επιβλητικο παρουσιαστικο,τι να το κανομεν το ταγιερ αγαπητη...Σημερα μπηκα στο γραφειο του διευθυντη και μολις του ειπα οτι ειμαι η Αγγλικου εβαλε τα γελια.Αλλα του εριξα ενα φαρμακερο βλεμμα και ηρθε στα ισια του ο μεσιε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.