Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:35 Ο Costis έγραψε: #23.661 08-09-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι εννοεις που θα τις αφησω;Οσο ειμαι για μαθημα;Στο κυλικειο να φανε καμια τυροπιτα... Click για ανάπτυξη... Εννοώ όσο είσαι στην Κάλυμνο! Θα τις πάρεις μαζί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:35 Η moukelis έγραψε: #23.662 08-09-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμένα μου άρεσαν πάλι οι αρκετά μεγαλύτεροί μου... κόλημα χοντρό άστα... ο άντρας μου ήταν ο πιο μικρός... μόνο 4 χρόνια μεγαλύτερος... Click για ανάπτυξη... Έλα βρε...Εγω δε θα μπορουσα ποτε.Μου θυμιζουν μπαμπαδες.Εδω πιο μικρος ειναι και με νταντευει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.663 08-09-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Παντως να ξέρεις αν είσαι 25 χρονών και ωραία και διοριστείς σε Λύκειο , ειναι σαν να σε ρίχνουν στο στόμα του λύκου.. Σε αρένα... Click για ανάπτυξη... Συγνώμη αλλά για ψιλομαμούχαλα μου φαίνονται τα σημερινά παιδιά... σε σχέση με τους μάγκες που υπήρχαν κάποτε... (Κωστή μην ακούς εσύ...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:36 Η moukelis έγραψε: #23.664 08-09-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Εννοώ όσο είσαι στην Κάλυμνο! Θα τις πάρεις μαζί? Click για ανάπτυξη... Τη μια την εχω ηδη μαζι μου,δεν ειδες το θεματακι μας;Τον μαφιοζο μου πρεπει να βρω τροπο να μου τον στειλουν,δε γινοταν να τον παρω φευγοντας γιατι δεν ειχα βρει σπιτι ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.665 08-09-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Έλα βρε...Εγω δε θα μπορουσα ποτε.Μου θυμιζουν μπαμπαδες.Εδω πιο μικρος ειναι και με νταντευει... Click για ανάπτυξη... ενώ αν είναι πιο μεγάλος... δεν σου χαλάει χατήρι...ντάντεμα άγριο σου λέω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:38 Η moukelis έγραψε: #23.666 08-09-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Παντως να ξέρεις αν είσαι 25 χρονών και ωραία και διοριστείς σε Λύκειο , ειναι σαν να σε ρίχνουν στο στόμα του λύκου.. Σε αρένα... Click για ανάπτυξη... Μωρε αυτα δεν ξερουν που τα ριχνουν τα καημενα...Ασε ο μικρος μου αδερφος που ειναι στην ηλικια σου μολις εμαθε οτι με πηραν δευτεροβαθμια μονολογουσε "τα καημενα τα παιδακια..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:39 Ο Costis έγραψε: #23.667 08-09-08 17:39 Εγώ λέω την Μοιρα να την αφήσει πίσω.. Καταρχήν είναι κακάσχημο γατί και δεύτερον θα είναι σκέτη ταλαιπωρία να την έχεις μαζί...! Λεω να την διώξεις.. σημερα.. στο σύνταγμα.. 7 η ώρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:40 Η moukelis έγραψε: #23.668 08-09-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενώ αν είναι πιο μεγάλος... δεν σου χαλάει χατήρι...ντάντεμα άγριο σου λέω! Click για ανάπτυξη... Αχ εγω δεν το μπορω το πολυ νταντεμα,με κανει να αισθανομαι σαν χαζη...Ειμαι αρκετα δυναμικος χαρακτηρας και με εκνευριζει.Ο κολλητος μου ειναι ετσι,που με περναει εναν μολις χρονο,και μερικες φορες του βαζω τις φωνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.669 08-09-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Εγώ λέω την Μοιρα να την αφήσει πίσω.. Καταρχήν είναι κακάσχημο γατί και δεύτερον θα είναι σκέτη ταλαιπωρία να την έχεις μαζί...! Λεω να την διώξεις.. σημερα.. στο σύνταγμα.. 7 η ώρα.. Click για ανάπτυξη... Δώρα μη τυχόν και τσιμπήσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:40 Ο Costis έγραψε: #23.670 08-09-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνώμη αλλά για ψιλομαμούχαλα μου φαίνονται τα σημερινά παιδιά... σε σχέση με τους μάγκες που υπήρχαν κάποτε... (Κωστή μην ακούς εσύ...) Click για ανάπτυξη... Δεν ακούω, δεν ακούω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:41 Η moukelis έγραψε: #23.671 08-09-08 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Εγώ λέω την Μοιρα να την αφήσει πίσω.. Καταρχήν είναι κακάσχημο γατί και δεύτερον θα είναι σκέτη ταλαιπωρία να την έχεις μαζί...! Λεω να την διώξεις.. σημερα.. στο σύνταγμα.. 7 η ώρα.. Click για ανάπτυξη... Καλε δε γινεται να διακτινιστω στο Συνταγμα ως τις 7!Η Κάλυμνος ειναι 12 ωρες απο τον Πειραια!Σε βολευει να ...διωξω καμια αλλη μερα το τερατουργημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:42 Η moukelis έγραψε: #23.672 08-09-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δώρα μη τυχόν και τσιμπήσεις!!! Click για ανάπτυξη... Ειναι παγιδα;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:42 Ο Costis έγραψε: #23.673 08-09-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ εγω δεν το μπορω το πολυ νταντεμα,με κανει να αισθανομαι σαν χαζη...Ειμαι αρκετα δυναμικος χαρακτηρας και με εκνευριζει.Ο κολλητος μου ειναι ετσι,που με περναει εναν μολις χρονο,και μερικες φορες του βαζω τις φωνες... Click για ανάπτυξη... Ωπαααααα... αγρια καθηγήτρια αγγλικών... Θα έχεις και μαστίγιο στο μάθημα? και θα πατάς κάτω τους μαθητές με 12ποντο αν κάνουν λάθος τα derrivatives? Χμμμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.674 08-09-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ εγω δεν το μπορω το πολυ νταντεμα,με κανει να αισθανομαι σαν χαζη...Ειμαι αρκετα δυναμικος χαρακτηρας και με εκνευριζει.Ο κολλητος μου ειναι ετσι,που με περναει εναν μολις χρονο,και μερικες φορες του βαζω τις φωνες... Click για ανάπτυξη... Α... 'Όχι το ντάντεμα της ξανθιάς βρε... γιατί κι εμένα ο δυναμισμός με έχει φάει... το ντάντεμα του στυλ... κάνε μου όλα τα χατήρια... έλα μωρέ πλάκα κάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:43 Ο Costis έγραψε: #23.675 08-09-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε δε γινεται να διακτινιστω στο Συνταγμα ως τις 7!Η Κάλυμνος ειναι 12 ωρες απο τον Πειραια!Σε βολευει να ...διωξω καμια αλλη μερα το τερατουργημα; Click για ανάπτυξη... Anytime!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:45 Ο Costis έγραψε: #23.676 08-09-08 17:45 Ασχετο. Κα Γιούλη.. αποφάσισα ότι θέλω και ragdoll! (τρομάρα μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.677 08-09-08 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Ασχετο. Κα Γιούλη.. αποφάσισα ότι θέλω και ragdoll! (τρομάρα μου ) Click για ανάπτυξη... Καλέ κόψε το κα Γιούλη!! Υπάρχει εκτροφείο στο Χαλάνδρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:58 Ο Costis έγραψε: #23.678 08-09-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλέ κόψε το κα Γιούλη!! Υπάρχει εκτροφείο στο Χαλάνδρι! Click για ανάπτυξη... ααα δεν γίνεται.. Στο χαλάνδρι?η HAVANA δεν ΘΑ ανοιγε? Ακόμα τα γατάκια της είναι μικρά νομίζω.. Μου αρέσουν οι ragdolls επειδή μοιάζουν με τις Βιρμανίας αλλά πρέπει να είναι πιο ήρεμες και χαδιάρες!!ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:01 Η moukelis έγραψε: #23.679 08-09-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Ωπαααααα... αγρια καθηγήτρια αγγλικών... Θα έχεις και μαστίγιο στο μάθημα? και θα πατάς κάτω τους μαθητές με 12ποντο αν κάνουν λάθος τα derrivatives? Χμμμμμ.... Click για ανάπτυξη... Δε φοράω τακούνια και δεν μαστιγωνω παιδακια καλε!Αλλα οποιος δεν ειναι ηρεμος στο μαθημα,τον δινω στον Σειριο και τον κανονιζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:05 Ο Costis έγραψε: #23.680 08-09-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε φοράω τακούνια και δεν μαστιγωνω παιδακια καλε!Αλλα οποιος δεν ειναι ηρεμος στο μαθημα,τον δινω στον Σειριο και τον κανονιζει. Click για ανάπτυξη... Να το δεχτώ ότι δεν μαστιγώνεις.. Αλλά να μην φοράς τακούνια?? Εγκληματικό το βρίσκω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1182 1183 1184 1185 1186 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1184 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1184 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι εννοεις που θα τις αφησω;Οσο ειμαι για μαθημα;Στο κυλικειο να φανε καμια τυροπιτα... Click για ανάπτυξη... Εννοώ όσο είσαι στην Κάλυμνο! Θα τις πάρεις μαζί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:35 Η moukelis έγραψε: #23.662 08-09-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμένα μου άρεσαν πάλι οι αρκετά μεγαλύτεροί μου... κόλημα χοντρό άστα... ο άντρας μου ήταν ο πιο μικρός... μόνο 4 χρόνια μεγαλύτερος... Click για ανάπτυξη... Έλα βρε...Εγω δε θα μπορουσα ποτε.Μου θυμιζουν μπαμπαδες.Εδω πιο μικρος ειναι και με νταντευει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.663 08-09-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Παντως να ξέρεις αν είσαι 25 χρονών και ωραία και διοριστείς σε Λύκειο , ειναι σαν να σε ρίχνουν στο στόμα του λύκου.. Σε αρένα... Click για ανάπτυξη... Συγνώμη αλλά για ψιλομαμούχαλα μου φαίνονται τα σημερινά παιδιά... σε σχέση με τους μάγκες που υπήρχαν κάποτε... (Κωστή μην ακούς εσύ...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:36 Η moukelis έγραψε: #23.664 08-09-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Εννοώ όσο είσαι στην Κάλυμνο! Θα τις πάρεις μαζί? Click για ανάπτυξη... Τη μια την εχω ηδη μαζι μου,δεν ειδες το θεματακι μας;Τον μαφιοζο μου πρεπει να βρω τροπο να μου τον στειλουν,δε γινοταν να τον παρω φευγοντας γιατι δεν ειχα βρει σπιτι ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.665 08-09-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Έλα βρε...Εγω δε θα μπορουσα ποτε.Μου θυμιζουν μπαμπαδες.Εδω πιο μικρος ειναι και με νταντευει... Click για ανάπτυξη... ενώ αν είναι πιο μεγάλος... δεν σου χαλάει χατήρι...ντάντεμα άγριο σου λέω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:38 Η moukelis έγραψε: #23.666 08-09-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Παντως να ξέρεις αν είσαι 25 χρονών και ωραία και διοριστείς σε Λύκειο , ειναι σαν να σε ρίχνουν στο στόμα του λύκου.. Σε αρένα... Click για ανάπτυξη... Μωρε αυτα δεν ξερουν που τα ριχνουν τα καημενα...Ασε ο μικρος μου αδερφος που ειναι στην ηλικια σου μολις εμαθε οτι με πηραν δευτεροβαθμια μονολογουσε "τα καημενα τα παιδακια..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:39 Ο Costis έγραψε: #23.667 08-09-08 17:39 Εγώ λέω την Μοιρα να την αφήσει πίσω.. Καταρχήν είναι κακάσχημο γατί και δεύτερον θα είναι σκέτη ταλαιπωρία να την έχεις μαζί...! Λεω να την διώξεις.. σημερα.. στο σύνταγμα.. 7 η ώρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:40 Η moukelis έγραψε: #23.668 08-09-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενώ αν είναι πιο μεγάλος... δεν σου χαλάει χατήρι...ντάντεμα άγριο σου λέω! Click για ανάπτυξη... Αχ εγω δεν το μπορω το πολυ νταντεμα,με κανει να αισθανομαι σαν χαζη...Ειμαι αρκετα δυναμικος χαρακτηρας και με εκνευριζει.Ο κολλητος μου ειναι ετσι,που με περναει εναν μολις χρονο,και μερικες φορες του βαζω τις φωνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.669 08-09-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Εγώ λέω την Μοιρα να την αφήσει πίσω.. Καταρχήν είναι κακάσχημο γατί και δεύτερον θα είναι σκέτη ταλαιπωρία να την έχεις μαζί...! Λεω να την διώξεις.. σημερα.. στο σύνταγμα.. 7 η ώρα.. Click για ανάπτυξη... Δώρα μη τυχόν και τσιμπήσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:40 Ο Costis έγραψε: #23.670 08-09-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνώμη αλλά για ψιλομαμούχαλα μου φαίνονται τα σημερινά παιδιά... σε σχέση με τους μάγκες που υπήρχαν κάποτε... (Κωστή μην ακούς εσύ...) Click για ανάπτυξη... Δεν ακούω, δεν ακούω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:41 Η moukelis έγραψε: #23.671 08-09-08 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Εγώ λέω την Μοιρα να την αφήσει πίσω.. Καταρχήν είναι κακάσχημο γατί και δεύτερον θα είναι σκέτη ταλαιπωρία να την έχεις μαζί...! Λεω να την διώξεις.. σημερα.. στο σύνταγμα.. 7 η ώρα.. Click για ανάπτυξη... Καλε δε γινεται να διακτινιστω στο Συνταγμα ως τις 7!Η Κάλυμνος ειναι 12 ωρες απο τον Πειραια!Σε βολευει να ...διωξω καμια αλλη μερα το τερατουργημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:42 Η moukelis έγραψε: #23.672 08-09-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δώρα μη τυχόν και τσιμπήσεις!!! Click για ανάπτυξη... Ειναι παγιδα;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:42 Ο Costis έγραψε: #23.673 08-09-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ εγω δεν το μπορω το πολυ νταντεμα,με κανει να αισθανομαι σαν χαζη...Ειμαι αρκετα δυναμικος χαρακτηρας και με εκνευριζει.Ο κολλητος μου ειναι ετσι,που με περναει εναν μολις χρονο,και μερικες φορες του βαζω τις φωνες... Click για ανάπτυξη... Ωπαααααα... αγρια καθηγήτρια αγγλικών... Θα έχεις και μαστίγιο στο μάθημα? και θα πατάς κάτω τους μαθητές με 12ποντο αν κάνουν λάθος τα derrivatives? Χμμμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.674 08-09-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ εγω δεν το μπορω το πολυ νταντεμα,με κανει να αισθανομαι σαν χαζη...Ειμαι αρκετα δυναμικος χαρακτηρας και με εκνευριζει.Ο κολλητος μου ειναι ετσι,που με περναει εναν μολις χρονο,και μερικες φορες του βαζω τις φωνες... Click για ανάπτυξη... Α... 'Όχι το ντάντεμα της ξανθιάς βρε... γιατί κι εμένα ο δυναμισμός με έχει φάει... το ντάντεμα του στυλ... κάνε μου όλα τα χατήρια... έλα μωρέ πλάκα κάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:43 Ο Costis έγραψε: #23.675 08-09-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε δε γινεται να διακτινιστω στο Συνταγμα ως τις 7!Η Κάλυμνος ειναι 12 ωρες απο τον Πειραια!Σε βολευει να ...διωξω καμια αλλη μερα το τερατουργημα; Click για ανάπτυξη... Anytime!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:45 Ο Costis έγραψε: #23.676 08-09-08 17:45 Ασχετο. Κα Γιούλη.. αποφάσισα ότι θέλω και ragdoll! (τρομάρα μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.677 08-09-08 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Ασχετο. Κα Γιούλη.. αποφάσισα ότι θέλω και ragdoll! (τρομάρα μου ) Click για ανάπτυξη... Καλέ κόψε το κα Γιούλη!! Υπάρχει εκτροφείο στο Χαλάνδρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:58 Ο Costis έγραψε: #23.678 08-09-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλέ κόψε το κα Γιούλη!! Υπάρχει εκτροφείο στο Χαλάνδρι! Click για ανάπτυξη... ααα δεν γίνεται.. Στο χαλάνδρι?η HAVANA δεν ΘΑ ανοιγε? Ακόμα τα γατάκια της είναι μικρά νομίζω.. Μου αρέσουν οι ragdolls επειδή μοιάζουν με τις Βιρμανίας αλλά πρέπει να είναι πιο ήρεμες και χαδιάρες!!ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:01 Η moukelis έγραψε: #23.679 08-09-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Ωπαααααα... αγρια καθηγήτρια αγγλικών... Θα έχεις και μαστίγιο στο μάθημα? και θα πατάς κάτω τους μαθητές με 12ποντο αν κάνουν λάθος τα derrivatives? Χμμμμμ.... Click για ανάπτυξη... Δε φοράω τακούνια και δεν μαστιγωνω παιδακια καλε!Αλλα οποιος δεν ειναι ηρεμος στο μαθημα,τον δινω στον Σειριο και τον κανονιζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:05 Ο Costis έγραψε: #23.680 08-09-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε φοράω τακούνια και δεν μαστιγωνω παιδακια καλε!Αλλα οποιος δεν ειναι ηρεμος στο μαθημα,τον δινω στον Σειριο και τον κανονιζει. Click για ανάπτυξη... Να το δεχτώ ότι δεν μαστιγώνεις.. Αλλά να μην φοράς τακούνια?? Εγκληματικό το βρίσκω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1182 1183 1184 1185 1186 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1184 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1184 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμένα μου άρεσαν πάλι οι αρκετά μεγαλύτεροί μου... κόλημα χοντρό άστα... ο άντρας μου ήταν ο πιο μικρός... μόνο 4 χρόνια μεγαλύτερος... Click για ανάπτυξη... Έλα βρε...Εγω δε θα μπορουσα ποτε.Μου θυμιζουν μπαμπαδες.Εδω πιο μικρος ειναι και με νταντευει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.663 08-09-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Παντως να ξέρεις αν είσαι 25 χρονών και ωραία και διοριστείς σε Λύκειο , ειναι σαν να σε ρίχνουν στο στόμα του λύκου.. Σε αρένα... Click για ανάπτυξη... Συγνώμη αλλά για ψιλομαμούχαλα μου φαίνονται τα σημερινά παιδιά... σε σχέση με τους μάγκες που υπήρχαν κάποτε... (Κωστή μην ακούς εσύ...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:36 Η moukelis έγραψε: #23.664 08-09-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Εννοώ όσο είσαι στην Κάλυμνο! Θα τις πάρεις μαζί? Click για ανάπτυξη... Τη μια την εχω ηδη μαζι μου,δεν ειδες το θεματακι μας;Τον μαφιοζο μου πρεπει να βρω τροπο να μου τον στειλουν,δε γινοταν να τον παρω φευγοντας γιατι δεν ειχα βρει σπιτι ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.665 08-09-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Έλα βρε...Εγω δε θα μπορουσα ποτε.Μου θυμιζουν μπαμπαδες.Εδω πιο μικρος ειναι και με νταντευει... Click για ανάπτυξη... ενώ αν είναι πιο μεγάλος... δεν σου χαλάει χατήρι...ντάντεμα άγριο σου λέω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:38 Η moukelis έγραψε: #23.666 08-09-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Παντως να ξέρεις αν είσαι 25 χρονών και ωραία και διοριστείς σε Λύκειο , ειναι σαν να σε ρίχνουν στο στόμα του λύκου.. Σε αρένα... Click για ανάπτυξη... Μωρε αυτα δεν ξερουν που τα ριχνουν τα καημενα...Ασε ο μικρος μου αδερφος που ειναι στην ηλικια σου μολις εμαθε οτι με πηραν δευτεροβαθμια μονολογουσε "τα καημενα τα παιδακια..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:39 Ο Costis έγραψε: #23.667 08-09-08 17:39 Εγώ λέω την Μοιρα να την αφήσει πίσω.. Καταρχήν είναι κακάσχημο γατί και δεύτερον θα είναι σκέτη ταλαιπωρία να την έχεις μαζί...! Λεω να την διώξεις.. σημερα.. στο σύνταγμα.. 7 η ώρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:40 Η moukelis έγραψε: #23.668 08-09-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενώ αν είναι πιο μεγάλος... δεν σου χαλάει χατήρι...ντάντεμα άγριο σου λέω! Click για ανάπτυξη... Αχ εγω δεν το μπορω το πολυ νταντεμα,με κανει να αισθανομαι σαν χαζη...Ειμαι αρκετα δυναμικος χαρακτηρας και με εκνευριζει.Ο κολλητος μου ειναι ετσι,που με περναει εναν μολις χρονο,και μερικες φορες του βαζω τις φωνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.669 08-09-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Εγώ λέω την Μοιρα να την αφήσει πίσω.. Καταρχήν είναι κακάσχημο γατί και δεύτερον θα είναι σκέτη ταλαιπωρία να την έχεις μαζί...! Λεω να την διώξεις.. σημερα.. στο σύνταγμα.. 7 η ώρα.. Click για ανάπτυξη... Δώρα μη τυχόν και τσιμπήσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:40 Ο Costis έγραψε: #23.670 08-09-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνώμη αλλά για ψιλομαμούχαλα μου φαίνονται τα σημερινά παιδιά... σε σχέση με τους μάγκες που υπήρχαν κάποτε... (Κωστή μην ακούς εσύ...) Click για ανάπτυξη... Δεν ακούω, δεν ακούω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:41 Η moukelis έγραψε: #23.671 08-09-08 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Εγώ λέω την Μοιρα να την αφήσει πίσω.. Καταρχήν είναι κακάσχημο γατί και δεύτερον θα είναι σκέτη ταλαιπωρία να την έχεις μαζί...! Λεω να την διώξεις.. σημερα.. στο σύνταγμα.. 7 η ώρα.. Click για ανάπτυξη... Καλε δε γινεται να διακτινιστω στο Συνταγμα ως τις 7!Η Κάλυμνος ειναι 12 ωρες απο τον Πειραια!Σε βολευει να ...διωξω καμια αλλη μερα το τερατουργημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:42 Η moukelis έγραψε: #23.672 08-09-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δώρα μη τυχόν και τσιμπήσεις!!! Click για ανάπτυξη... Ειναι παγιδα;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:42 Ο Costis έγραψε: #23.673 08-09-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ εγω δεν το μπορω το πολυ νταντεμα,με κανει να αισθανομαι σαν χαζη...Ειμαι αρκετα δυναμικος χαρακτηρας και με εκνευριζει.Ο κολλητος μου ειναι ετσι,που με περναει εναν μολις χρονο,και μερικες φορες του βαζω τις φωνες... Click για ανάπτυξη... Ωπαααααα... αγρια καθηγήτρια αγγλικών... Θα έχεις και μαστίγιο στο μάθημα? και θα πατάς κάτω τους μαθητές με 12ποντο αν κάνουν λάθος τα derrivatives? Χμμμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.674 08-09-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ εγω δεν το μπορω το πολυ νταντεμα,με κανει να αισθανομαι σαν χαζη...Ειμαι αρκετα δυναμικος χαρακτηρας και με εκνευριζει.Ο κολλητος μου ειναι ετσι,που με περναει εναν μολις χρονο,και μερικες φορες του βαζω τις φωνες... Click για ανάπτυξη... Α... 'Όχι το ντάντεμα της ξανθιάς βρε... γιατί κι εμένα ο δυναμισμός με έχει φάει... το ντάντεμα του στυλ... κάνε μου όλα τα χατήρια... έλα μωρέ πλάκα κάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:43 Ο Costis έγραψε: #23.675 08-09-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε δε γινεται να διακτινιστω στο Συνταγμα ως τις 7!Η Κάλυμνος ειναι 12 ωρες απο τον Πειραια!Σε βολευει να ...διωξω καμια αλλη μερα το τερατουργημα; Click για ανάπτυξη... Anytime!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:45 Ο Costis έγραψε: #23.676 08-09-08 17:45 Ασχετο. Κα Γιούλη.. αποφάσισα ότι θέλω και ragdoll! (τρομάρα μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.677 08-09-08 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Ασχετο. Κα Γιούλη.. αποφάσισα ότι θέλω και ragdoll! (τρομάρα μου ) Click για ανάπτυξη... Καλέ κόψε το κα Γιούλη!! Υπάρχει εκτροφείο στο Χαλάνδρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:58 Ο Costis έγραψε: #23.678 08-09-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλέ κόψε το κα Γιούλη!! Υπάρχει εκτροφείο στο Χαλάνδρι! Click για ανάπτυξη... ααα δεν γίνεται.. Στο χαλάνδρι?η HAVANA δεν ΘΑ ανοιγε? Ακόμα τα γατάκια της είναι μικρά νομίζω.. Μου αρέσουν οι ragdolls επειδή μοιάζουν με τις Βιρμανίας αλλά πρέπει να είναι πιο ήρεμες και χαδιάρες!!ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:01 Η moukelis έγραψε: #23.679 08-09-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Ωπαααααα... αγρια καθηγήτρια αγγλικών... Θα έχεις και μαστίγιο στο μάθημα? και θα πατάς κάτω τους μαθητές με 12ποντο αν κάνουν λάθος τα derrivatives? Χμμμμμ.... Click για ανάπτυξη... Δε φοράω τακούνια και δεν μαστιγωνω παιδακια καλε!Αλλα οποιος δεν ειναι ηρεμος στο μαθημα,τον δινω στον Σειριο και τον κανονιζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:05 Ο Costis έγραψε: #23.680 08-09-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε φοράω τακούνια και δεν μαστιγωνω παιδακια καλε!Αλλα οποιος δεν ειναι ηρεμος στο μαθημα,τον δινω στον Σειριο και τον κανονιζει. Click για ανάπτυξη... Να το δεχτώ ότι δεν μαστιγώνεις.. Αλλά να μην φοράς τακούνια?? Εγκληματικό το βρίσκω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1182 1183 1184 1185 1186 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1184 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1184 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Costis: Παντως να ξέρεις αν είσαι 25 χρονών και ωραία και διοριστείς σε Λύκειο , ειναι σαν να σε ρίχνουν στο στόμα του λύκου.. Σε αρένα... Click για ανάπτυξη... Συγνώμη αλλά για ψιλομαμούχαλα μου φαίνονται τα σημερινά παιδιά... σε σχέση με τους μάγκες που υπήρχαν κάποτε... (Κωστή μην ακούς εσύ...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:36 Η moukelis έγραψε: #23.664 08-09-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Εννοώ όσο είσαι στην Κάλυμνο! Θα τις πάρεις μαζί? Click για ανάπτυξη... Τη μια την εχω ηδη μαζι μου,δεν ειδες το θεματακι μας;Τον μαφιοζο μου πρεπει να βρω τροπο να μου τον στειλουν,δε γινοταν να τον παρω φευγοντας γιατι δεν ειχα βρει σπιτι ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.665 08-09-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Έλα βρε...Εγω δε θα μπορουσα ποτε.Μου θυμιζουν μπαμπαδες.Εδω πιο μικρος ειναι και με νταντευει... Click για ανάπτυξη... ενώ αν είναι πιο μεγάλος... δεν σου χαλάει χατήρι...ντάντεμα άγριο σου λέω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:38 Η moukelis έγραψε: #23.666 08-09-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Παντως να ξέρεις αν είσαι 25 χρονών και ωραία και διοριστείς σε Λύκειο , ειναι σαν να σε ρίχνουν στο στόμα του λύκου.. Σε αρένα... Click για ανάπτυξη... Μωρε αυτα δεν ξερουν που τα ριχνουν τα καημενα...Ασε ο μικρος μου αδερφος που ειναι στην ηλικια σου μολις εμαθε οτι με πηραν δευτεροβαθμια μονολογουσε "τα καημενα τα παιδακια..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:39 Ο Costis έγραψε: #23.667 08-09-08 17:39 Εγώ λέω την Μοιρα να την αφήσει πίσω.. Καταρχήν είναι κακάσχημο γατί και δεύτερον θα είναι σκέτη ταλαιπωρία να την έχεις μαζί...! Λεω να την διώξεις.. σημερα.. στο σύνταγμα.. 7 η ώρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:40 Η moukelis έγραψε: #23.668 08-09-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενώ αν είναι πιο μεγάλος... δεν σου χαλάει χατήρι...ντάντεμα άγριο σου λέω! Click για ανάπτυξη... Αχ εγω δεν το μπορω το πολυ νταντεμα,με κανει να αισθανομαι σαν χαζη...Ειμαι αρκετα δυναμικος χαρακτηρας και με εκνευριζει.Ο κολλητος μου ειναι ετσι,που με περναει εναν μολις χρονο,και μερικες φορες του βαζω τις φωνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.669 08-09-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Εγώ λέω την Μοιρα να την αφήσει πίσω.. Καταρχήν είναι κακάσχημο γατί και δεύτερον θα είναι σκέτη ταλαιπωρία να την έχεις μαζί...! Λεω να την διώξεις.. σημερα.. στο σύνταγμα.. 7 η ώρα.. Click για ανάπτυξη... Δώρα μη τυχόν και τσιμπήσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:40 Ο Costis έγραψε: #23.670 08-09-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνώμη αλλά για ψιλομαμούχαλα μου φαίνονται τα σημερινά παιδιά... σε σχέση με τους μάγκες που υπήρχαν κάποτε... (Κωστή μην ακούς εσύ...) Click για ανάπτυξη... Δεν ακούω, δεν ακούω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:41 Η moukelis έγραψε: #23.671 08-09-08 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Εγώ λέω την Μοιρα να την αφήσει πίσω.. Καταρχήν είναι κακάσχημο γατί και δεύτερον θα είναι σκέτη ταλαιπωρία να την έχεις μαζί...! Λεω να την διώξεις.. σημερα.. στο σύνταγμα.. 7 η ώρα.. Click για ανάπτυξη... Καλε δε γινεται να διακτινιστω στο Συνταγμα ως τις 7!Η Κάλυμνος ειναι 12 ωρες απο τον Πειραια!Σε βολευει να ...διωξω καμια αλλη μερα το τερατουργημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:42 Η moukelis έγραψε: #23.672 08-09-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δώρα μη τυχόν και τσιμπήσεις!!! Click για ανάπτυξη... Ειναι παγιδα;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:42 Ο Costis έγραψε: #23.673 08-09-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ εγω δεν το μπορω το πολυ νταντεμα,με κανει να αισθανομαι σαν χαζη...Ειμαι αρκετα δυναμικος χαρακτηρας και με εκνευριζει.Ο κολλητος μου ειναι ετσι,που με περναει εναν μολις χρονο,και μερικες φορες του βαζω τις φωνες... Click για ανάπτυξη... Ωπαααααα... αγρια καθηγήτρια αγγλικών... Θα έχεις και μαστίγιο στο μάθημα? και θα πατάς κάτω τους μαθητές με 12ποντο αν κάνουν λάθος τα derrivatives? Χμμμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.674 08-09-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ εγω δεν το μπορω το πολυ νταντεμα,με κανει να αισθανομαι σαν χαζη...Ειμαι αρκετα δυναμικος χαρακτηρας και με εκνευριζει.Ο κολλητος μου ειναι ετσι,που με περναει εναν μολις χρονο,και μερικες φορες του βαζω τις φωνες... Click για ανάπτυξη... Α... 'Όχι το ντάντεμα της ξανθιάς βρε... γιατί κι εμένα ο δυναμισμός με έχει φάει... το ντάντεμα του στυλ... κάνε μου όλα τα χατήρια... έλα μωρέ πλάκα κάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:43 Ο Costis έγραψε: #23.675 08-09-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε δε γινεται να διακτινιστω στο Συνταγμα ως τις 7!Η Κάλυμνος ειναι 12 ωρες απο τον Πειραια!Σε βολευει να ...διωξω καμια αλλη μερα το τερατουργημα; Click για ανάπτυξη... Anytime!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:45 Ο Costis έγραψε: #23.676 08-09-08 17:45 Ασχετο. Κα Γιούλη.. αποφάσισα ότι θέλω και ragdoll! (τρομάρα μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.677 08-09-08 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Ασχετο. Κα Γιούλη.. αποφάσισα ότι θέλω και ragdoll! (τρομάρα μου ) Click για ανάπτυξη... Καλέ κόψε το κα Γιούλη!! Υπάρχει εκτροφείο στο Χαλάνδρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:58 Ο Costis έγραψε: #23.678 08-09-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλέ κόψε το κα Γιούλη!! Υπάρχει εκτροφείο στο Χαλάνδρι! Click για ανάπτυξη... ααα δεν γίνεται.. Στο χαλάνδρι?η HAVANA δεν ΘΑ ανοιγε? Ακόμα τα γατάκια της είναι μικρά νομίζω.. Μου αρέσουν οι ragdolls επειδή μοιάζουν με τις Βιρμανίας αλλά πρέπει να είναι πιο ήρεμες και χαδιάρες!!ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:01 Η moukelis έγραψε: #23.679 08-09-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Ωπαααααα... αγρια καθηγήτρια αγγλικών... Θα έχεις και μαστίγιο στο μάθημα? και θα πατάς κάτω τους μαθητές με 12ποντο αν κάνουν λάθος τα derrivatives? Χμμμμμ.... Click για ανάπτυξη... Δε φοράω τακούνια και δεν μαστιγωνω παιδακια καλε!Αλλα οποιος δεν ειναι ηρεμος στο μαθημα,τον δινω στον Σειριο και τον κανονιζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:05 Ο Costis έγραψε: #23.680 08-09-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε φοράω τακούνια και δεν μαστιγωνω παιδακια καλε!Αλλα οποιος δεν ειναι ηρεμος στο μαθημα,τον δινω στον Σειριο και τον κανονιζει. Click για ανάπτυξη... Να το δεχτώ ότι δεν μαστιγώνεις.. Αλλά να μην φοράς τακούνια?? Εγκληματικό το βρίσκω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1182 1183 1184 1185 1186 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1184 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1184 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Costis: Εννοώ όσο είσαι στην Κάλυμνο! Θα τις πάρεις μαζί? Click για ανάπτυξη... Τη μια την εχω ηδη μαζι μου,δεν ειδες το θεματακι μας;Τον μαφιοζο μου πρεπει να βρω τροπο να μου τον στειλουν,δε γινοταν να τον παρω φευγοντας γιατι δεν ειχα βρει σπιτι ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.665 08-09-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Έλα βρε...Εγω δε θα μπορουσα ποτε.Μου θυμιζουν μπαμπαδες.Εδω πιο μικρος ειναι και με νταντευει... Click για ανάπτυξη... ενώ αν είναι πιο μεγάλος... δεν σου χαλάει χατήρι...ντάντεμα άγριο σου λέω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:38 Η moukelis έγραψε: #23.666 08-09-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Παντως να ξέρεις αν είσαι 25 χρονών και ωραία και διοριστείς σε Λύκειο , ειναι σαν να σε ρίχνουν στο στόμα του λύκου.. Σε αρένα... Click για ανάπτυξη... Μωρε αυτα δεν ξερουν που τα ριχνουν τα καημενα...Ασε ο μικρος μου αδερφος που ειναι στην ηλικια σου μολις εμαθε οτι με πηραν δευτεροβαθμια μονολογουσε "τα καημενα τα παιδακια..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:39 Ο Costis έγραψε: #23.667 08-09-08 17:39 Εγώ λέω την Μοιρα να την αφήσει πίσω.. Καταρχήν είναι κακάσχημο γατί και δεύτερον θα είναι σκέτη ταλαιπωρία να την έχεις μαζί...! Λεω να την διώξεις.. σημερα.. στο σύνταγμα.. 7 η ώρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:40 Η moukelis έγραψε: #23.668 08-09-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενώ αν είναι πιο μεγάλος... δεν σου χαλάει χατήρι...ντάντεμα άγριο σου λέω! Click για ανάπτυξη... Αχ εγω δεν το μπορω το πολυ νταντεμα,με κανει να αισθανομαι σαν χαζη...Ειμαι αρκετα δυναμικος χαρακτηρας και με εκνευριζει.Ο κολλητος μου ειναι ετσι,που με περναει εναν μολις χρονο,και μερικες φορες του βαζω τις φωνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.669 08-09-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Εγώ λέω την Μοιρα να την αφήσει πίσω.. Καταρχήν είναι κακάσχημο γατί και δεύτερον θα είναι σκέτη ταλαιπωρία να την έχεις μαζί...! Λεω να την διώξεις.. σημερα.. στο σύνταγμα.. 7 η ώρα.. Click για ανάπτυξη... Δώρα μη τυχόν και τσιμπήσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:40 Ο Costis έγραψε: #23.670 08-09-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνώμη αλλά για ψιλομαμούχαλα μου φαίνονται τα σημερινά παιδιά... σε σχέση με τους μάγκες που υπήρχαν κάποτε... (Κωστή μην ακούς εσύ...) Click για ανάπτυξη... Δεν ακούω, δεν ακούω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:41 Η moukelis έγραψε: #23.671 08-09-08 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Εγώ λέω την Μοιρα να την αφήσει πίσω.. Καταρχήν είναι κακάσχημο γατί και δεύτερον θα είναι σκέτη ταλαιπωρία να την έχεις μαζί...! Λεω να την διώξεις.. σημερα.. στο σύνταγμα.. 7 η ώρα.. Click για ανάπτυξη... Καλε δε γινεται να διακτινιστω στο Συνταγμα ως τις 7!Η Κάλυμνος ειναι 12 ωρες απο τον Πειραια!Σε βολευει να ...διωξω καμια αλλη μερα το τερατουργημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:42 Η moukelis έγραψε: #23.672 08-09-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δώρα μη τυχόν και τσιμπήσεις!!! Click για ανάπτυξη... Ειναι παγιδα;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:42 Ο Costis έγραψε: #23.673 08-09-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ εγω δεν το μπορω το πολυ νταντεμα,με κανει να αισθανομαι σαν χαζη...Ειμαι αρκετα δυναμικος χαρακτηρας και με εκνευριζει.Ο κολλητος μου ειναι ετσι,που με περναει εναν μολις χρονο,και μερικες φορες του βαζω τις φωνες... Click για ανάπτυξη... Ωπαααααα... αγρια καθηγήτρια αγγλικών... Θα έχεις και μαστίγιο στο μάθημα? και θα πατάς κάτω τους μαθητές με 12ποντο αν κάνουν λάθος τα derrivatives? Χμμμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.674 08-09-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ εγω δεν το μπορω το πολυ νταντεμα,με κανει να αισθανομαι σαν χαζη...Ειμαι αρκετα δυναμικος χαρακτηρας και με εκνευριζει.Ο κολλητος μου ειναι ετσι,που με περναει εναν μολις χρονο,και μερικες φορες του βαζω τις φωνες... Click για ανάπτυξη... Α... 'Όχι το ντάντεμα της ξανθιάς βρε... γιατί κι εμένα ο δυναμισμός με έχει φάει... το ντάντεμα του στυλ... κάνε μου όλα τα χατήρια... έλα μωρέ πλάκα κάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:43 Ο Costis έγραψε: #23.675 08-09-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε δε γινεται να διακτινιστω στο Συνταγμα ως τις 7!Η Κάλυμνος ειναι 12 ωρες απο τον Πειραια!Σε βολευει να ...διωξω καμια αλλη μερα το τερατουργημα; Click για ανάπτυξη... Anytime!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:45 Ο Costis έγραψε: #23.676 08-09-08 17:45 Ασχετο. Κα Γιούλη.. αποφάσισα ότι θέλω και ragdoll! (τρομάρα μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.677 08-09-08 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Ασχετο. Κα Γιούλη.. αποφάσισα ότι θέλω και ragdoll! (τρομάρα μου ) Click για ανάπτυξη... Καλέ κόψε το κα Γιούλη!! Υπάρχει εκτροφείο στο Χαλάνδρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:58 Ο Costis έγραψε: #23.678 08-09-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλέ κόψε το κα Γιούλη!! Υπάρχει εκτροφείο στο Χαλάνδρι! Click για ανάπτυξη... ααα δεν γίνεται.. Στο χαλάνδρι?η HAVANA δεν ΘΑ ανοιγε? Ακόμα τα γατάκια της είναι μικρά νομίζω.. Μου αρέσουν οι ragdolls επειδή μοιάζουν με τις Βιρμανίας αλλά πρέπει να είναι πιο ήρεμες και χαδιάρες!!ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:01 Η moukelis έγραψε: #23.679 08-09-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Ωπαααααα... αγρια καθηγήτρια αγγλικών... Θα έχεις και μαστίγιο στο μάθημα? και θα πατάς κάτω τους μαθητές με 12ποντο αν κάνουν λάθος τα derrivatives? Χμμμμμ.... Click για ανάπτυξη... Δε φοράω τακούνια και δεν μαστιγωνω παιδακια καλε!Αλλα οποιος δεν ειναι ηρεμος στο μαθημα,τον δινω στον Σειριο και τον κανονιζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:05 Ο Costis έγραψε: #23.680 08-09-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε φοράω τακούνια και δεν μαστιγωνω παιδακια καλε!Αλλα οποιος δεν ειναι ηρεμος στο μαθημα,τον δινω στον Σειριο και τον κανονιζει. Click για ανάπτυξη... Να το δεχτώ ότι δεν μαστιγώνεις.. Αλλά να μην φοράς τακούνια?? Εγκληματικό το βρίσκω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1182 1183 1184 1185 1186 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1184 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1184 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Έλα βρε...Εγω δε θα μπορουσα ποτε.Μου θυμιζουν μπαμπαδες.Εδω πιο μικρος ειναι και με νταντευει... Click για ανάπτυξη... ενώ αν είναι πιο μεγάλος... δεν σου χαλάει χατήρι...ντάντεμα άγριο σου λέω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:38 Η moukelis έγραψε: #23.666 08-09-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Παντως να ξέρεις αν είσαι 25 χρονών και ωραία και διοριστείς σε Λύκειο , ειναι σαν να σε ρίχνουν στο στόμα του λύκου.. Σε αρένα... Click για ανάπτυξη... Μωρε αυτα δεν ξερουν που τα ριχνουν τα καημενα...Ασε ο μικρος μου αδερφος που ειναι στην ηλικια σου μολις εμαθε οτι με πηραν δευτεροβαθμια μονολογουσε "τα καημενα τα παιδακια..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:39 Ο Costis έγραψε: #23.667 08-09-08 17:39 Εγώ λέω την Μοιρα να την αφήσει πίσω.. Καταρχήν είναι κακάσχημο γατί και δεύτερον θα είναι σκέτη ταλαιπωρία να την έχεις μαζί...! Λεω να την διώξεις.. σημερα.. στο σύνταγμα.. 7 η ώρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:40 Η moukelis έγραψε: #23.668 08-09-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενώ αν είναι πιο μεγάλος... δεν σου χαλάει χατήρι...ντάντεμα άγριο σου λέω! Click για ανάπτυξη... Αχ εγω δεν το μπορω το πολυ νταντεμα,με κανει να αισθανομαι σαν χαζη...Ειμαι αρκετα δυναμικος χαρακτηρας και με εκνευριζει.Ο κολλητος μου ειναι ετσι,που με περναει εναν μολις χρονο,και μερικες φορες του βαζω τις φωνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.669 08-09-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Εγώ λέω την Μοιρα να την αφήσει πίσω.. Καταρχήν είναι κακάσχημο γατί και δεύτερον θα είναι σκέτη ταλαιπωρία να την έχεις μαζί...! Λεω να την διώξεις.. σημερα.. στο σύνταγμα.. 7 η ώρα.. Click για ανάπτυξη... Δώρα μη τυχόν και τσιμπήσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:40 Ο Costis έγραψε: #23.670 08-09-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνώμη αλλά για ψιλομαμούχαλα μου φαίνονται τα σημερινά παιδιά... σε σχέση με τους μάγκες που υπήρχαν κάποτε... (Κωστή μην ακούς εσύ...) Click για ανάπτυξη... Δεν ακούω, δεν ακούω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:41 Η moukelis έγραψε: #23.671 08-09-08 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Εγώ λέω την Μοιρα να την αφήσει πίσω.. Καταρχήν είναι κακάσχημο γατί και δεύτερον θα είναι σκέτη ταλαιπωρία να την έχεις μαζί...! Λεω να την διώξεις.. σημερα.. στο σύνταγμα.. 7 η ώρα.. Click για ανάπτυξη... Καλε δε γινεται να διακτινιστω στο Συνταγμα ως τις 7!Η Κάλυμνος ειναι 12 ωρες απο τον Πειραια!Σε βολευει να ...διωξω καμια αλλη μερα το τερατουργημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:42 Η moukelis έγραψε: #23.672 08-09-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δώρα μη τυχόν και τσιμπήσεις!!! Click για ανάπτυξη... Ειναι παγιδα;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:42 Ο Costis έγραψε: #23.673 08-09-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ εγω δεν το μπορω το πολυ νταντεμα,με κανει να αισθανομαι σαν χαζη...Ειμαι αρκετα δυναμικος χαρακτηρας και με εκνευριζει.Ο κολλητος μου ειναι ετσι,που με περναει εναν μολις χρονο,και μερικες φορες του βαζω τις φωνες... Click για ανάπτυξη... Ωπαααααα... αγρια καθηγήτρια αγγλικών... Θα έχεις και μαστίγιο στο μάθημα? και θα πατάς κάτω τους μαθητές με 12ποντο αν κάνουν λάθος τα derrivatives? Χμμμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.674 08-09-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ εγω δεν το μπορω το πολυ νταντεμα,με κανει να αισθανομαι σαν χαζη...Ειμαι αρκετα δυναμικος χαρακτηρας και με εκνευριζει.Ο κολλητος μου ειναι ετσι,που με περναει εναν μολις χρονο,και μερικες φορες του βαζω τις φωνες... Click για ανάπτυξη... Α... 'Όχι το ντάντεμα της ξανθιάς βρε... γιατί κι εμένα ο δυναμισμός με έχει φάει... το ντάντεμα του στυλ... κάνε μου όλα τα χατήρια... έλα μωρέ πλάκα κάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:43 Ο Costis έγραψε: #23.675 08-09-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε δε γινεται να διακτινιστω στο Συνταγμα ως τις 7!Η Κάλυμνος ειναι 12 ωρες απο τον Πειραια!Σε βολευει να ...διωξω καμια αλλη μερα το τερατουργημα; Click για ανάπτυξη... Anytime!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:45 Ο Costis έγραψε: #23.676 08-09-08 17:45 Ασχετο. Κα Γιούλη.. αποφάσισα ότι θέλω και ragdoll! (τρομάρα μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.677 08-09-08 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Ασχετο. Κα Γιούλη.. αποφάσισα ότι θέλω και ragdoll! (τρομάρα μου ) Click για ανάπτυξη... Καλέ κόψε το κα Γιούλη!! Υπάρχει εκτροφείο στο Χαλάνδρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:58 Ο Costis έγραψε: #23.678 08-09-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλέ κόψε το κα Γιούλη!! Υπάρχει εκτροφείο στο Χαλάνδρι! Click για ανάπτυξη... ααα δεν γίνεται.. Στο χαλάνδρι?η HAVANA δεν ΘΑ ανοιγε? Ακόμα τα γατάκια της είναι μικρά νομίζω.. Μου αρέσουν οι ragdolls επειδή μοιάζουν με τις Βιρμανίας αλλά πρέπει να είναι πιο ήρεμες και χαδιάρες!!ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:01 Η moukelis έγραψε: #23.679 08-09-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Ωπαααααα... αγρια καθηγήτρια αγγλικών... Θα έχεις και μαστίγιο στο μάθημα? και θα πατάς κάτω τους μαθητές με 12ποντο αν κάνουν λάθος τα derrivatives? Χμμμμμ.... Click για ανάπτυξη... Δε φοράω τακούνια και δεν μαστιγωνω παιδακια καλε!Αλλα οποιος δεν ειναι ηρεμος στο μαθημα,τον δινω στον Σειριο και τον κανονιζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:05 Ο Costis έγραψε: #23.680 08-09-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε φοράω τακούνια και δεν μαστιγωνω παιδακια καλε!Αλλα οποιος δεν ειναι ηρεμος στο μαθημα,τον δινω στον Σειριο και τον κανονιζει. Click για ανάπτυξη... Να το δεχτώ ότι δεν μαστιγώνεις.. Αλλά να μην φοράς τακούνια?? Εγκληματικό το βρίσκω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1182 1183 1184 1185 1186 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1184 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1184 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Costis: Παντως να ξέρεις αν είσαι 25 χρονών και ωραία και διοριστείς σε Λύκειο , ειναι σαν να σε ρίχνουν στο στόμα του λύκου.. Σε αρένα... Click για ανάπτυξη... Μωρε αυτα δεν ξερουν που τα ριχνουν τα καημενα...Ασε ο μικρος μου αδερφος που ειναι στην ηλικια σου μολις εμαθε οτι με πηραν δευτεροβαθμια μονολογουσε "τα καημενα τα παιδακια..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:39 Ο Costis έγραψε: #23.667 08-09-08 17:39 Εγώ λέω την Μοιρα να την αφήσει πίσω.. Καταρχήν είναι κακάσχημο γατί και δεύτερον θα είναι σκέτη ταλαιπωρία να την έχεις μαζί...! Λεω να την διώξεις.. σημερα.. στο σύνταγμα.. 7 η ώρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:40 Η moukelis έγραψε: #23.668 08-09-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενώ αν είναι πιο μεγάλος... δεν σου χαλάει χατήρι...ντάντεμα άγριο σου λέω! Click για ανάπτυξη... Αχ εγω δεν το μπορω το πολυ νταντεμα,με κανει να αισθανομαι σαν χαζη...Ειμαι αρκετα δυναμικος χαρακτηρας και με εκνευριζει.Ο κολλητος μου ειναι ετσι,που με περναει εναν μολις χρονο,και μερικες φορες του βαζω τις φωνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.669 08-09-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Εγώ λέω την Μοιρα να την αφήσει πίσω.. Καταρχήν είναι κακάσχημο γατί και δεύτερον θα είναι σκέτη ταλαιπωρία να την έχεις μαζί...! Λεω να την διώξεις.. σημερα.. στο σύνταγμα.. 7 η ώρα.. Click για ανάπτυξη... Δώρα μη τυχόν και τσιμπήσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:40 Ο Costis έγραψε: #23.670 08-09-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνώμη αλλά για ψιλομαμούχαλα μου φαίνονται τα σημερινά παιδιά... σε σχέση με τους μάγκες που υπήρχαν κάποτε... (Κωστή μην ακούς εσύ...) Click για ανάπτυξη... Δεν ακούω, δεν ακούω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:41 Η moukelis έγραψε: #23.671 08-09-08 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Εγώ λέω την Μοιρα να την αφήσει πίσω.. Καταρχήν είναι κακάσχημο γατί και δεύτερον θα είναι σκέτη ταλαιπωρία να την έχεις μαζί...! Λεω να την διώξεις.. σημερα.. στο σύνταγμα.. 7 η ώρα.. Click για ανάπτυξη... Καλε δε γινεται να διακτινιστω στο Συνταγμα ως τις 7!Η Κάλυμνος ειναι 12 ωρες απο τον Πειραια!Σε βολευει να ...διωξω καμια αλλη μερα το τερατουργημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:42 Η moukelis έγραψε: #23.672 08-09-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δώρα μη τυχόν και τσιμπήσεις!!! Click για ανάπτυξη... Ειναι παγιδα;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:42 Ο Costis έγραψε: #23.673 08-09-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ εγω δεν το μπορω το πολυ νταντεμα,με κανει να αισθανομαι σαν χαζη...Ειμαι αρκετα δυναμικος χαρακτηρας και με εκνευριζει.Ο κολλητος μου ειναι ετσι,που με περναει εναν μολις χρονο,και μερικες φορες του βαζω τις φωνες... Click για ανάπτυξη... Ωπαααααα... αγρια καθηγήτρια αγγλικών... Θα έχεις και μαστίγιο στο μάθημα? και θα πατάς κάτω τους μαθητές με 12ποντο αν κάνουν λάθος τα derrivatives? Χμμμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.674 08-09-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ εγω δεν το μπορω το πολυ νταντεμα,με κανει να αισθανομαι σαν χαζη...Ειμαι αρκετα δυναμικος χαρακτηρας και με εκνευριζει.Ο κολλητος μου ειναι ετσι,που με περναει εναν μολις χρονο,και μερικες φορες του βαζω τις φωνες... Click για ανάπτυξη... Α... 'Όχι το ντάντεμα της ξανθιάς βρε... γιατί κι εμένα ο δυναμισμός με έχει φάει... το ντάντεμα του στυλ... κάνε μου όλα τα χατήρια... έλα μωρέ πλάκα κάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:43 Ο Costis έγραψε: #23.675 08-09-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε δε γινεται να διακτινιστω στο Συνταγμα ως τις 7!Η Κάλυμνος ειναι 12 ωρες απο τον Πειραια!Σε βολευει να ...διωξω καμια αλλη μερα το τερατουργημα; Click για ανάπτυξη... Anytime!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:45 Ο Costis έγραψε: #23.676 08-09-08 17:45 Ασχετο. Κα Γιούλη.. αποφάσισα ότι θέλω και ragdoll! (τρομάρα μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.677 08-09-08 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Ασχετο. Κα Γιούλη.. αποφάσισα ότι θέλω και ragdoll! (τρομάρα μου ) Click για ανάπτυξη... Καλέ κόψε το κα Γιούλη!! Υπάρχει εκτροφείο στο Χαλάνδρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:58 Ο Costis έγραψε: #23.678 08-09-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλέ κόψε το κα Γιούλη!! Υπάρχει εκτροφείο στο Χαλάνδρι! Click για ανάπτυξη... ααα δεν γίνεται.. Στο χαλάνδρι?η HAVANA δεν ΘΑ ανοιγε? Ακόμα τα γατάκια της είναι μικρά νομίζω.. Μου αρέσουν οι ragdolls επειδή μοιάζουν με τις Βιρμανίας αλλά πρέπει να είναι πιο ήρεμες και χαδιάρες!!ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:01 Η moukelis έγραψε: #23.679 08-09-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Ωπαααααα... αγρια καθηγήτρια αγγλικών... Θα έχεις και μαστίγιο στο μάθημα? και θα πατάς κάτω τους μαθητές με 12ποντο αν κάνουν λάθος τα derrivatives? Χμμμμμ.... Click για ανάπτυξη... Δε φοράω τακούνια και δεν μαστιγωνω παιδακια καλε!Αλλα οποιος δεν ειναι ηρεμος στο μαθημα,τον δινω στον Σειριο και τον κανονιζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:05 Ο Costis έγραψε: #23.680 08-09-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε φοράω τακούνια και δεν μαστιγωνω παιδακια καλε!Αλλα οποιος δεν ειναι ηρεμος στο μαθημα,τον δινω στον Σειριο και τον κανονιζει. Click για ανάπτυξη... Να το δεχτώ ότι δεν μαστιγώνεις.. Αλλά να μην φοράς τακούνια?? Εγκληματικό το βρίσκω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1182 1183 1184 1185 1186 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1184 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1184 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ λέω την Μοιρα να την αφήσει πίσω.. Καταρχήν είναι κακάσχημο γατί και δεύτερον θα είναι σκέτη ταλαιπωρία να την έχεις μαζί...! Λεω να την διώξεις.. σημερα.. στο σύνταγμα.. 7 η ώρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:40 Η moukelis έγραψε: #23.668 08-09-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενώ αν είναι πιο μεγάλος... δεν σου χαλάει χατήρι...ντάντεμα άγριο σου λέω! Click για ανάπτυξη... Αχ εγω δεν το μπορω το πολυ νταντεμα,με κανει να αισθανομαι σαν χαζη...Ειμαι αρκετα δυναμικος χαρακτηρας και με εκνευριζει.Ο κολλητος μου ειναι ετσι,που με περναει εναν μολις χρονο,και μερικες φορες του βαζω τις φωνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.669 08-09-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Εγώ λέω την Μοιρα να την αφήσει πίσω.. Καταρχήν είναι κακάσχημο γατί και δεύτερον θα είναι σκέτη ταλαιπωρία να την έχεις μαζί...! Λεω να την διώξεις.. σημερα.. στο σύνταγμα.. 7 η ώρα.. Click για ανάπτυξη... Δώρα μη τυχόν και τσιμπήσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:40 Ο Costis έγραψε: #23.670 08-09-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνώμη αλλά για ψιλομαμούχαλα μου φαίνονται τα σημερινά παιδιά... σε σχέση με τους μάγκες που υπήρχαν κάποτε... (Κωστή μην ακούς εσύ...) Click για ανάπτυξη... Δεν ακούω, δεν ακούω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:41 Η moukelis έγραψε: #23.671 08-09-08 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Εγώ λέω την Μοιρα να την αφήσει πίσω.. Καταρχήν είναι κακάσχημο γατί και δεύτερον θα είναι σκέτη ταλαιπωρία να την έχεις μαζί...! Λεω να την διώξεις.. σημερα.. στο σύνταγμα.. 7 η ώρα.. Click για ανάπτυξη... Καλε δε γινεται να διακτινιστω στο Συνταγμα ως τις 7!Η Κάλυμνος ειναι 12 ωρες απο τον Πειραια!Σε βολευει να ...διωξω καμια αλλη μερα το τερατουργημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:42 Η moukelis έγραψε: #23.672 08-09-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δώρα μη τυχόν και τσιμπήσεις!!! Click για ανάπτυξη... Ειναι παγιδα;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:42 Ο Costis έγραψε: #23.673 08-09-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ εγω δεν το μπορω το πολυ νταντεμα,με κανει να αισθανομαι σαν χαζη...Ειμαι αρκετα δυναμικος χαρακτηρας και με εκνευριζει.Ο κολλητος μου ειναι ετσι,που με περναει εναν μολις χρονο,και μερικες φορες του βαζω τις φωνες... Click για ανάπτυξη... Ωπαααααα... αγρια καθηγήτρια αγγλικών... Θα έχεις και μαστίγιο στο μάθημα? και θα πατάς κάτω τους μαθητές με 12ποντο αν κάνουν λάθος τα derrivatives? Χμμμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.674 08-09-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ εγω δεν το μπορω το πολυ νταντεμα,με κανει να αισθανομαι σαν χαζη...Ειμαι αρκετα δυναμικος χαρακτηρας και με εκνευριζει.Ο κολλητος μου ειναι ετσι,που με περναει εναν μολις χρονο,και μερικες φορες του βαζω τις φωνες... Click για ανάπτυξη... Α... 'Όχι το ντάντεμα της ξανθιάς βρε... γιατί κι εμένα ο δυναμισμός με έχει φάει... το ντάντεμα του στυλ... κάνε μου όλα τα χατήρια... έλα μωρέ πλάκα κάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:43 Ο Costis έγραψε: #23.675 08-09-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε δε γινεται να διακτινιστω στο Συνταγμα ως τις 7!Η Κάλυμνος ειναι 12 ωρες απο τον Πειραια!Σε βολευει να ...διωξω καμια αλλη μερα το τερατουργημα; Click για ανάπτυξη... Anytime!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:45 Ο Costis έγραψε: #23.676 08-09-08 17:45 Ασχετο. Κα Γιούλη.. αποφάσισα ότι θέλω και ragdoll! (τρομάρα μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.677 08-09-08 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Ασχετο. Κα Γιούλη.. αποφάσισα ότι θέλω και ragdoll! (τρομάρα μου ) Click για ανάπτυξη... Καλέ κόψε το κα Γιούλη!! Υπάρχει εκτροφείο στο Χαλάνδρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:58 Ο Costis έγραψε: #23.678 08-09-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλέ κόψε το κα Γιούλη!! Υπάρχει εκτροφείο στο Χαλάνδρι! Click για ανάπτυξη... ααα δεν γίνεται.. Στο χαλάνδρι?η HAVANA δεν ΘΑ ανοιγε? Ακόμα τα γατάκια της είναι μικρά νομίζω.. Μου αρέσουν οι ragdolls επειδή μοιάζουν με τις Βιρμανίας αλλά πρέπει να είναι πιο ήρεμες και χαδιάρες!!ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:01 Η moukelis έγραψε: #23.679 08-09-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Ωπαααααα... αγρια καθηγήτρια αγγλικών... Θα έχεις και μαστίγιο στο μάθημα? και θα πατάς κάτω τους μαθητές με 12ποντο αν κάνουν λάθος τα derrivatives? Χμμμμμ.... Click για ανάπτυξη... Δε φοράω τακούνια και δεν μαστιγωνω παιδακια καλε!Αλλα οποιος δεν ειναι ηρεμος στο μαθημα,τον δινω στον Σειριο και τον κανονιζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:05 Ο Costis έγραψε: #23.680 08-09-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε φοράω τακούνια και δεν μαστιγωνω παιδακια καλε!Αλλα οποιος δεν ειναι ηρεμος στο μαθημα,τον δινω στον Σειριο και τον κανονιζει. Click για ανάπτυξη... Να το δεχτώ ότι δεν μαστιγώνεις.. Αλλά να μην φοράς τακούνια?? Εγκληματικό το βρίσκω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1182 1183 1184 1185 1186 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1184 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1184 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενώ αν είναι πιο μεγάλος... δεν σου χαλάει χατήρι...ντάντεμα άγριο σου λέω! Click για ανάπτυξη... Αχ εγω δεν το μπορω το πολυ νταντεμα,με κανει να αισθανομαι σαν χαζη...Ειμαι αρκετα δυναμικος χαρακτηρας και με εκνευριζει.Ο κολλητος μου ειναι ετσι,που με περναει εναν μολις χρονο,και μερικες φορες του βαζω τις φωνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.669 08-09-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Εγώ λέω την Μοιρα να την αφήσει πίσω.. Καταρχήν είναι κακάσχημο γατί και δεύτερον θα είναι σκέτη ταλαιπωρία να την έχεις μαζί...! Λεω να την διώξεις.. σημερα.. στο σύνταγμα.. 7 η ώρα.. Click για ανάπτυξη... Δώρα μη τυχόν και τσιμπήσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:40 Ο Costis έγραψε: #23.670 08-09-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνώμη αλλά για ψιλομαμούχαλα μου φαίνονται τα σημερινά παιδιά... σε σχέση με τους μάγκες που υπήρχαν κάποτε... (Κωστή μην ακούς εσύ...) Click για ανάπτυξη... Δεν ακούω, δεν ακούω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:41 Η moukelis έγραψε: #23.671 08-09-08 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Εγώ λέω την Μοιρα να την αφήσει πίσω.. Καταρχήν είναι κακάσχημο γατί και δεύτερον θα είναι σκέτη ταλαιπωρία να την έχεις μαζί...! Λεω να την διώξεις.. σημερα.. στο σύνταγμα.. 7 η ώρα.. Click για ανάπτυξη... Καλε δε γινεται να διακτινιστω στο Συνταγμα ως τις 7!Η Κάλυμνος ειναι 12 ωρες απο τον Πειραια!Σε βολευει να ...διωξω καμια αλλη μερα το τερατουργημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:42 Η moukelis έγραψε: #23.672 08-09-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δώρα μη τυχόν και τσιμπήσεις!!! Click για ανάπτυξη... Ειναι παγιδα;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:42 Ο Costis έγραψε: #23.673 08-09-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ εγω δεν το μπορω το πολυ νταντεμα,με κανει να αισθανομαι σαν χαζη...Ειμαι αρκετα δυναμικος χαρακτηρας και με εκνευριζει.Ο κολλητος μου ειναι ετσι,που με περναει εναν μολις χρονο,και μερικες φορες του βαζω τις φωνες... Click για ανάπτυξη... Ωπαααααα... αγρια καθηγήτρια αγγλικών... Θα έχεις και μαστίγιο στο μάθημα? και θα πατάς κάτω τους μαθητές με 12ποντο αν κάνουν λάθος τα derrivatives? Χμμμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.674 08-09-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ εγω δεν το μπορω το πολυ νταντεμα,με κανει να αισθανομαι σαν χαζη...Ειμαι αρκετα δυναμικος χαρακτηρας και με εκνευριζει.Ο κολλητος μου ειναι ετσι,που με περναει εναν μολις χρονο,και μερικες φορες του βαζω τις φωνες... Click για ανάπτυξη... Α... 'Όχι το ντάντεμα της ξανθιάς βρε... γιατί κι εμένα ο δυναμισμός με έχει φάει... το ντάντεμα του στυλ... κάνε μου όλα τα χατήρια... έλα μωρέ πλάκα κάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:43 Ο Costis έγραψε: #23.675 08-09-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε δε γινεται να διακτινιστω στο Συνταγμα ως τις 7!Η Κάλυμνος ειναι 12 ωρες απο τον Πειραια!Σε βολευει να ...διωξω καμια αλλη μερα το τερατουργημα; Click για ανάπτυξη... Anytime!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:45 Ο Costis έγραψε: #23.676 08-09-08 17:45 Ασχετο. Κα Γιούλη.. αποφάσισα ότι θέλω και ragdoll! (τρομάρα μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.677 08-09-08 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Ασχετο. Κα Γιούλη.. αποφάσισα ότι θέλω και ragdoll! (τρομάρα μου ) Click για ανάπτυξη... Καλέ κόψε το κα Γιούλη!! Υπάρχει εκτροφείο στο Χαλάνδρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:58 Ο Costis έγραψε: #23.678 08-09-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλέ κόψε το κα Γιούλη!! Υπάρχει εκτροφείο στο Χαλάνδρι! Click για ανάπτυξη... ααα δεν γίνεται.. Στο χαλάνδρι?η HAVANA δεν ΘΑ ανοιγε? Ακόμα τα γατάκια της είναι μικρά νομίζω.. Μου αρέσουν οι ragdolls επειδή μοιάζουν με τις Βιρμανίας αλλά πρέπει να είναι πιο ήρεμες και χαδιάρες!!ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:01 Η moukelis έγραψε: #23.679 08-09-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Ωπαααααα... αγρια καθηγήτρια αγγλικών... Θα έχεις και μαστίγιο στο μάθημα? και θα πατάς κάτω τους μαθητές με 12ποντο αν κάνουν λάθος τα derrivatives? Χμμμμμ.... Click για ανάπτυξη... Δε φοράω τακούνια και δεν μαστιγωνω παιδακια καλε!Αλλα οποιος δεν ειναι ηρεμος στο μαθημα,τον δινω στον Σειριο και τον κανονιζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:05 Ο Costis έγραψε: #23.680 08-09-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε φοράω τακούνια και δεν μαστιγωνω παιδακια καλε!Αλλα οποιος δεν ειναι ηρεμος στο μαθημα,τον δινω στον Σειριο και τον κανονιζει. Click για ανάπτυξη... Να το δεχτώ ότι δεν μαστιγώνεις.. Αλλά να μην φοράς τακούνια?? Εγκληματικό το βρίσκω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1182 1183 1184 1185 1186 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1184 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1184 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Costis: Εγώ λέω την Μοιρα να την αφήσει πίσω.. Καταρχήν είναι κακάσχημο γατί και δεύτερον θα είναι σκέτη ταλαιπωρία να την έχεις μαζί...! Λεω να την διώξεις.. σημερα.. στο σύνταγμα.. 7 η ώρα.. Click για ανάπτυξη... Δώρα μη τυχόν και τσιμπήσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:40 Ο Costis έγραψε: #23.670 08-09-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνώμη αλλά για ψιλομαμούχαλα μου φαίνονται τα σημερινά παιδιά... σε σχέση με τους μάγκες που υπήρχαν κάποτε... (Κωστή μην ακούς εσύ...) Click για ανάπτυξη... Δεν ακούω, δεν ακούω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:41 Η moukelis έγραψε: #23.671 08-09-08 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Εγώ λέω την Μοιρα να την αφήσει πίσω.. Καταρχήν είναι κακάσχημο γατί και δεύτερον θα είναι σκέτη ταλαιπωρία να την έχεις μαζί...! Λεω να την διώξεις.. σημερα.. στο σύνταγμα.. 7 η ώρα.. Click για ανάπτυξη... Καλε δε γινεται να διακτινιστω στο Συνταγμα ως τις 7!Η Κάλυμνος ειναι 12 ωρες απο τον Πειραια!Σε βολευει να ...διωξω καμια αλλη μερα το τερατουργημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:42 Η moukelis έγραψε: #23.672 08-09-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δώρα μη τυχόν και τσιμπήσεις!!! Click για ανάπτυξη... Ειναι παγιδα;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:42 Ο Costis έγραψε: #23.673 08-09-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ εγω δεν το μπορω το πολυ νταντεμα,με κανει να αισθανομαι σαν χαζη...Ειμαι αρκετα δυναμικος χαρακτηρας και με εκνευριζει.Ο κολλητος μου ειναι ετσι,που με περναει εναν μολις χρονο,και μερικες φορες του βαζω τις φωνες... Click για ανάπτυξη... Ωπαααααα... αγρια καθηγήτρια αγγλικών... Θα έχεις και μαστίγιο στο μάθημα? και θα πατάς κάτω τους μαθητές με 12ποντο αν κάνουν λάθος τα derrivatives? Χμμμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.674 08-09-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ εγω δεν το μπορω το πολυ νταντεμα,με κανει να αισθανομαι σαν χαζη...Ειμαι αρκετα δυναμικος χαρακτηρας και με εκνευριζει.Ο κολλητος μου ειναι ετσι,που με περναει εναν μολις χρονο,και μερικες φορες του βαζω τις φωνες... Click για ανάπτυξη... Α... 'Όχι το ντάντεμα της ξανθιάς βρε... γιατί κι εμένα ο δυναμισμός με έχει φάει... το ντάντεμα του στυλ... κάνε μου όλα τα χατήρια... έλα μωρέ πλάκα κάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:43 Ο Costis έγραψε: #23.675 08-09-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε δε γινεται να διακτινιστω στο Συνταγμα ως τις 7!Η Κάλυμνος ειναι 12 ωρες απο τον Πειραια!Σε βολευει να ...διωξω καμια αλλη μερα το τερατουργημα; Click για ανάπτυξη... Anytime!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:45 Ο Costis έγραψε: #23.676 08-09-08 17:45 Ασχετο. Κα Γιούλη.. αποφάσισα ότι θέλω και ragdoll! (τρομάρα μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.677 08-09-08 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Ασχετο. Κα Γιούλη.. αποφάσισα ότι θέλω και ragdoll! (τρομάρα μου ) Click για ανάπτυξη... Καλέ κόψε το κα Γιούλη!! Υπάρχει εκτροφείο στο Χαλάνδρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:58 Ο Costis έγραψε: #23.678 08-09-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλέ κόψε το κα Γιούλη!! Υπάρχει εκτροφείο στο Χαλάνδρι! Click για ανάπτυξη... ααα δεν γίνεται.. Στο χαλάνδρι?η HAVANA δεν ΘΑ ανοιγε? Ακόμα τα γατάκια της είναι μικρά νομίζω.. Μου αρέσουν οι ragdolls επειδή μοιάζουν με τις Βιρμανίας αλλά πρέπει να είναι πιο ήρεμες και χαδιάρες!!ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:01 Η moukelis έγραψε: #23.679 08-09-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Ωπαααααα... αγρια καθηγήτρια αγγλικών... Θα έχεις και μαστίγιο στο μάθημα? και θα πατάς κάτω τους μαθητές με 12ποντο αν κάνουν λάθος τα derrivatives? Χμμμμμ.... Click για ανάπτυξη... Δε φοράω τακούνια και δεν μαστιγωνω παιδακια καλε!Αλλα οποιος δεν ειναι ηρεμος στο μαθημα,τον δινω στον Σειριο και τον κανονιζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:05 Ο Costis έγραψε: #23.680 08-09-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε φοράω τακούνια και δεν μαστιγωνω παιδακια καλε!Αλλα οποιος δεν ειναι ηρεμος στο μαθημα,τον δινω στον Σειριο και τον κανονιζει. Click για ανάπτυξη... Να το δεχτώ ότι δεν μαστιγώνεις.. Αλλά να μην φοράς τακούνια?? Εγκληματικό το βρίσκω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1182 1183 1184 1185 1186 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1184 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1184 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνώμη αλλά για ψιλομαμούχαλα μου φαίνονται τα σημερινά παιδιά... σε σχέση με τους μάγκες που υπήρχαν κάποτε... (Κωστή μην ακούς εσύ...) Click για ανάπτυξη... Δεν ακούω, δεν ακούω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:41 Η moukelis έγραψε: #23.671 08-09-08 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Εγώ λέω την Μοιρα να την αφήσει πίσω.. Καταρχήν είναι κακάσχημο γατί και δεύτερον θα είναι σκέτη ταλαιπωρία να την έχεις μαζί...! Λεω να την διώξεις.. σημερα.. στο σύνταγμα.. 7 η ώρα.. Click για ανάπτυξη... Καλε δε γινεται να διακτινιστω στο Συνταγμα ως τις 7!Η Κάλυμνος ειναι 12 ωρες απο τον Πειραια!Σε βολευει να ...διωξω καμια αλλη μερα το τερατουργημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:42 Η moukelis έγραψε: #23.672 08-09-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δώρα μη τυχόν και τσιμπήσεις!!! Click για ανάπτυξη... Ειναι παγιδα;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:42 Ο Costis έγραψε: #23.673 08-09-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ εγω δεν το μπορω το πολυ νταντεμα,με κανει να αισθανομαι σαν χαζη...Ειμαι αρκετα δυναμικος χαρακτηρας και με εκνευριζει.Ο κολλητος μου ειναι ετσι,που με περναει εναν μολις χρονο,και μερικες φορες του βαζω τις φωνες... Click για ανάπτυξη... Ωπαααααα... αγρια καθηγήτρια αγγλικών... Θα έχεις και μαστίγιο στο μάθημα? και θα πατάς κάτω τους μαθητές με 12ποντο αν κάνουν λάθος τα derrivatives? Χμμμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.674 08-09-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ εγω δεν το μπορω το πολυ νταντεμα,με κανει να αισθανομαι σαν χαζη...Ειμαι αρκετα δυναμικος χαρακτηρας και με εκνευριζει.Ο κολλητος μου ειναι ετσι,που με περναει εναν μολις χρονο,και μερικες φορες του βαζω τις φωνες... Click για ανάπτυξη... Α... 'Όχι το ντάντεμα της ξανθιάς βρε... γιατί κι εμένα ο δυναμισμός με έχει φάει... το ντάντεμα του στυλ... κάνε μου όλα τα χατήρια... έλα μωρέ πλάκα κάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:43 Ο Costis έγραψε: #23.675 08-09-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε δε γινεται να διακτινιστω στο Συνταγμα ως τις 7!Η Κάλυμνος ειναι 12 ωρες απο τον Πειραια!Σε βολευει να ...διωξω καμια αλλη μερα το τερατουργημα; Click για ανάπτυξη... Anytime!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:45 Ο Costis έγραψε: #23.676 08-09-08 17:45 Ασχετο. Κα Γιούλη.. αποφάσισα ότι θέλω και ragdoll! (τρομάρα μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.677 08-09-08 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Ασχετο. Κα Γιούλη.. αποφάσισα ότι θέλω και ragdoll! (τρομάρα μου ) Click για ανάπτυξη... Καλέ κόψε το κα Γιούλη!! Υπάρχει εκτροφείο στο Χαλάνδρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:58 Ο Costis έγραψε: #23.678 08-09-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλέ κόψε το κα Γιούλη!! Υπάρχει εκτροφείο στο Χαλάνδρι! Click για ανάπτυξη... ααα δεν γίνεται.. Στο χαλάνδρι?η HAVANA δεν ΘΑ ανοιγε? Ακόμα τα γατάκια της είναι μικρά νομίζω.. Μου αρέσουν οι ragdolls επειδή μοιάζουν με τις Βιρμανίας αλλά πρέπει να είναι πιο ήρεμες και χαδιάρες!!ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:01 Η moukelis έγραψε: #23.679 08-09-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Ωπαααααα... αγρια καθηγήτρια αγγλικών... Θα έχεις και μαστίγιο στο μάθημα? και θα πατάς κάτω τους μαθητές με 12ποντο αν κάνουν λάθος τα derrivatives? Χμμμμμ.... Click για ανάπτυξη... Δε φοράω τακούνια και δεν μαστιγωνω παιδακια καλε!Αλλα οποιος δεν ειναι ηρεμος στο μαθημα,τον δινω στον Σειριο και τον κανονιζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:05 Ο Costis έγραψε: #23.680 08-09-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε φοράω τακούνια και δεν μαστιγωνω παιδακια καλε!Αλλα οποιος δεν ειναι ηρεμος στο μαθημα,τον δινω στον Σειριο και τον κανονιζει. Click για ανάπτυξη... Να το δεχτώ ότι δεν μαστιγώνεις.. Αλλά να μην φοράς τακούνια?? Εγκληματικό το βρίσκω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1182 1183 1184 1185 1186 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1184 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1184 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Costis: Εγώ λέω την Μοιρα να την αφήσει πίσω.. Καταρχήν είναι κακάσχημο γατί και δεύτερον θα είναι σκέτη ταλαιπωρία να την έχεις μαζί...! Λεω να την διώξεις.. σημερα.. στο σύνταγμα.. 7 η ώρα.. Click για ανάπτυξη... Καλε δε γινεται να διακτινιστω στο Συνταγμα ως τις 7!Η Κάλυμνος ειναι 12 ωρες απο τον Πειραια!Σε βολευει να ...διωξω καμια αλλη μερα το τερατουργημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:42 Η moukelis έγραψε: #23.672 08-09-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δώρα μη τυχόν και τσιμπήσεις!!! Click για ανάπτυξη... Ειναι παγιδα;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:42 Ο Costis έγραψε: #23.673 08-09-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ εγω δεν το μπορω το πολυ νταντεμα,με κανει να αισθανομαι σαν χαζη...Ειμαι αρκετα δυναμικος χαρακτηρας και με εκνευριζει.Ο κολλητος μου ειναι ετσι,που με περναει εναν μολις χρονο,και μερικες φορες του βαζω τις φωνες... Click για ανάπτυξη... Ωπαααααα... αγρια καθηγήτρια αγγλικών... Θα έχεις και μαστίγιο στο μάθημα? και θα πατάς κάτω τους μαθητές με 12ποντο αν κάνουν λάθος τα derrivatives? Χμμμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.674 08-09-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ εγω δεν το μπορω το πολυ νταντεμα,με κανει να αισθανομαι σαν χαζη...Ειμαι αρκετα δυναμικος χαρακτηρας και με εκνευριζει.Ο κολλητος μου ειναι ετσι,που με περναει εναν μολις χρονο,και μερικες φορες του βαζω τις φωνες... Click για ανάπτυξη... Α... 'Όχι το ντάντεμα της ξανθιάς βρε... γιατί κι εμένα ο δυναμισμός με έχει φάει... το ντάντεμα του στυλ... κάνε μου όλα τα χατήρια... έλα μωρέ πλάκα κάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:43 Ο Costis έγραψε: #23.675 08-09-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε δε γινεται να διακτινιστω στο Συνταγμα ως τις 7!Η Κάλυμνος ειναι 12 ωρες απο τον Πειραια!Σε βολευει να ...διωξω καμια αλλη μερα το τερατουργημα; Click για ανάπτυξη... Anytime!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:45 Ο Costis έγραψε: #23.676 08-09-08 17:45 Ασχετο. Κα Γιούλη.. αποφάσισα ότι θέλω και ragdoll! (τρομάρα μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.677 08-09-08 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Ασχετο. Κα Γιούλη.. αποφάσισα ότι θέλω και ragdoll! (τρομάρα μου ) Click για ανάπτυξη... Καλέ κόψε το κα Γιούλη!! Υπάρχει εκτροφείο στο Χαλάνδρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:58 Ο Costis έγραψε: #23.678 08-09-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλέ κόψε το κα Γιούλη!! Υπάρχει εκτροφείο στο Χαλάνδρι! Click για ανάπτυξη... ααα δεν γίνεται.. Στο χαλάνδρι?η HAVANA δεν ΘΑ ανοιγε? Ακόμα τα γατάκια της είναι μικρά νομίζω.. Μου αρέσουν οι ragdolls επειδή μοιάζουν με τις Βιρμανίας αλλά πρέπει να είναι πιο ήρεμες και χαδιάρες!!ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:01 Η moukelis έγραψε: #23.679 08-09-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Ωπαααααα... αγρια καθηγήτρια αγγλικών... Θα έχεις και μαστίγιο στο μάθημα? και θα πατάς κάτω τους μαθητές με 12ποντο αν κάνουν λάθος τα derrivatives? Χμμμμμ.... Click για ανάπτυξη... Δε φοράω τακούνια και δεν μαστιγωνω παιδακια καλε!Αλλα οποιος δεν ειναι ηρεμος στο μαθημα,τον δινω στον Σειριο και τον κανονιζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:05 Ο Costis έγραψε: #23.680 08-09-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε φοράω τακούνια και δεν μαστιγωνω παιδακια καλε!Αλλα οποιος δεν ειναι ηρεμος στο μαθημα,τον δινω στον Σειριο και τον κανονιζει. Click για ανάπτυξη... Να το δεχτώ ότι δεν μαστιγώνεις.. Αλλά να μην φοράς τακούνια?? Εγκληματικό το βρίσκω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1182 1183 1184 1185 1186 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1184 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1184 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δώρα μη τυχόν και τσιμπήσεις!!! Click για ανάπτυξη... Ειναι παγιδα;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:42 Ο Costis έγραψε: #23.673 08-09-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ εγω δεν το μπορω το πολυ νταντεμα,με κανει να αισθανομαι σαν χαζη...Ειμαι αρκετα δυναμικος χαρακτηρας και με εκνευριζει.Ο κολλητος μου ειναι ετσι,που με περναει εναν μολις χρονο,και μερικες φορες του βαζω τις φωνες... Click για ανάπτυξη... Ωπαααααα... αγρια καθηγήτρια αγγλικών... Θα έχεις και μαστίγιο στο μάθημα? και θα πατάς κάτω τους μαθητές με 12ποντο αν κάνουν λάθος τα derrivatives? Χμμμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.674 08-09-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ εγω δεν το μπορω το πολυ νταντεμα,με κανει να αισθανομαι σαν χαζη...Ειμαι αρκετα δυναμικος χαρακτηρας και με εκνευριζει.Ο κολλητος μου ειναι ετσι,που με περναει εναν μολις χρονο,και μερικες φορες του βαζω τις φωνες... Click για ανάπτυξη... Α... 'Όχι το ντάντεμα της ξανθιάς βρε... γιατί κι εμένα ο δυναμισμός με έχει φάει... το ντάντεμα του στυλ... κάνε μου όλα τα χατήρια... έλα μωρέ πλάκα κάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:43 Ο Costis έγραψε: #23.675 08-09-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε δε γινεται να διακτινιστω στο Συνταγμα ως τις 7!Η Κάλυμνος ειναι 12 ωρες απο τον Πειραια!Σε βολευει να ...διωξω καμια αλλη μερα το τερατουργημα; Click για ανάπτυξη... Anytime!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:45 Ο Costis έγραψε: #23.676 08-09-08 17:45 Ασχετο. Κα Γιούλη.. αποφάσισα ότι θέλω και ragdoll! (τρομάρα μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.677 08-09-08 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Ασχετο. Κα Γιούλη.. αποφάσισα ότι θέλω και ragdoll! (τρομάρα μου ) Click για ανάπτυξη... Καλέ κόψε το κα Γιούλη!! Υπάρχει εκτροφείο στο Χαλάνδρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:58 Ο Costis έγραψε: #23.678 08-09-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλέ κόψε το κα Γιούλη!! Υπάρχει εκτροφείο στο Χαλάνδρι! Click για ανάπτυξη... ααα δεν γίνεται.. Στο χαλάνδρι?η HAVANA δεν ΘΑ ανοιγε? Ακόμα τα γατάκια της είναι μικρά νομίζω.. Μου αρέσουν οι ragdolls επειδή μοιάζουν με τις Βιρμανίας αλλά πρέπει να είναι πιο ήρεμες και χαδιάρες!!ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:01 Η moukelis έγραψε: #23.679 08-09-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Ωπαααααα... αγρια καθηγήτρια αγγλικών... Θα έχεις και μαστίγιο στο μάθημα? και θα πατάς κάτω τους μαθητές με 12ποντο αν κάνουν λάθος τα derrivatives? Χμμμμμ.... Click για ανάπτυξη... Δε φοράω τακούνια και δεν μαστιγωνω παιδακια καλε!Αλλα οποιος δεν ειναι ηρεμος στο μαθημα,τον δινω στον Σειριο και τον κανονιζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:05 Ο Costis έγραψε: #23.680 08-09-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε φοράω τακούνια και δεν μαστιγωνω παιδακια καλε!Αλλα οποιος δεν ειναι ηρεμος στο μαθημα,τον δινω στον Σειριο και τον κανονιζει. Click για ανάπτυξη... Να το δεχτώ ότι δεν μαστιγώνεις.. Αλλά να μην φοράς τακούνια?? Εγκληματικό το βρίσκω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1182 1183 1184 1185 1186 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1184 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1184 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ εγω δεν το μπορω το πολυ νταντεμα,με κανει να αισθανομαι σαν χαζη...Ειμαι αρκετα δυναμικος χαρακτηρας και με εκνευριζει.Ο κολλητος μου ειναι ετσι,που με περναει εναν μολις χρονο,και μερικες φορες του βαζω τις φωνες... Click για ανάπτυξη... Ωπαααααα... αγρια καθηγήτρια αγγλικών... Θα έχεις και μαστίγιο στο μάθημα? και θα πατάς κάτω τους μαθητές με 12ποντο αν κάνουν λάθος τα derrivatives? Χμμμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.674 08-09-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ εγω δεν το μπορω το πολυ νταντεμα,με κανει να αισθανομαι σαν χαζη...Ειμαι αρκετα δυναμικος χαρακτηρας και με εκνευριζει.Ο κολλητος μου ειναι ετσι,που με περναει εναν μολις χρονο,και μερικες φορες του βαζω τις φωνες... Click για ανάπτυξη... Α... 'Όχι το ντάντεμα της ξανθιάς βρε... γιατί κι εμένα ο δυναμισμός με έχει φάει... το ντάντεμα του στυλ... κάνε μου όλα τα χατήρια... έλα μωρέ πλάκα κάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:43 Ο Costis έγραψε: #23.675 08-09-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε δε γινεται να διακτινιστω στο Συνταγμα ως τις 7!Η Κάλυμνος ειναι 12 ωρες απο τον Πειραια!Σε βολευει να ...διωξω καμια αλλη μερα το τερατουργημα; Click για ανάπτυξη... Anytime!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:45 Ο Costis έγραψε: #23.676 08-09-08 17:45 Ασχετο. Κα Γιούλη.. αποφάσισα ότι θέλω και ragdoll! (τρομάρα μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.677 08-09-08 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Ασχετο. Κα Γιούλη.. αποφάσισα ότι θέλω και ragdoll! (τρομάρα μου ) Click για ανάπτυξη... Καλέ κόψε το κα Γιούλη!! Υπάρχει εκτροφείο στο Χαλάνδρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:58 Ο Costis έγραψε: #23.678 08-09-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλέ κόψε το κα Γιούλη!! Υπάρχει εκτροφείο στο Χαλάνδρι! Click για ανάπτυξη... ααα δεν γίνεται.. Στο χαλάνδρι?η HAVANA δεν ΘΑ ανοιγε? Ακόμα τα γατάκια της είναι μικρά νομίζω.. Μου αρέσουν οι ragdolls επειδή μοιάζουν με τις Βιρμανίας αλλά πρέπει να είναι πιο ήρεμες και χαδιάρες!!ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:01 Η moukelis έγραψε: #23.679 08-09-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Ωπαααααα... αγρια καθηγήτρια αγγλικών... Θα έχεις και μαστίγιο στο μάθημα? και θα πατάς κάτω τους μαθητές με 12ποντο αν κάνουν λάθος τα derrivatives? Χμμμμμ.... Click για ανάπτυξη... Δε φοράω τακούνια και δεν μαστιγωνω παιδακια καλε!Αλλα οποιος δεν ειναι ηρεμος στο μαθημα,τον δινω στον Σειριο και τον κανονιζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:05 Ο Costis έγραψε: #23.680 08-09-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε φοράω τακούνια και δεν μαστιγωνω παιδακια καλε!Αλλα οποιος δεν ειναι ηρεμος στο μαθημα,τον δινω στον Σειριο και τον κανονιζει. Click για ανάπτυξη... Να το δεχτώ ότι δεν μαστιγώνεις.. Αλλά να μην φοράς τακούνια?? Εγκληματικό το βρίσκω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1182 1183 1184 1185 1186 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1184 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1184 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ εγω δεν το μπορω το πολυ νταντεμα,με κανει να αισθανομαι σαν χαζη...Ειμαι αρκετα δυναμικος χαρακτηρας και με εκνευριζει.Ο κολλητος μου ειναι ετσι,που με περναει εναν μολις χρονο,και μερικες φορες του βαζω τις φωνες... Click για ανάπτυξη... Α... 'Όχι το ντάντεμα της ξανθιάς βρε... γιατί κι εμένα ο δυναμισμός με έχει φάει... το ντάντεμα του στυλ... κάνε μου όλα τα χατήρια... έλα μωρέ πλάκα κάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:43 Ο Costis έγραψε: #23.675 08-09-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε δε γινεται να διακτινιστω στο Συνταγμα ως τις 7!Η Κάλυμνος ειναι 12 ωρες απο τον Πειραια!Σε βολευει να ...διωξω καμια αλλη μερα το τερατουργημα; Click για ανάπτυξη... Anytime!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:45 Ο Costis έγραψε: #23.676 08-09-08 17:45 Ασχετο. Κα Γιούλη.. αποφάσισα ότι θέλω και ragdoll! (τρομάρα μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.677 08-09-08 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Ασχετο. Κα Γιούλη.. αποφάσισα ότι θέλω και ragdoll! (τρομάρα μου ) Click για ανάπτυξη... Καλέ κόψε το κα Γιούλη!! Υπάρχει εκτροφείο στο Χαλάνδρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:58 Ο Costis έγραψε: #23.678 08-09-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλέ κόψε το κα Γιούλη!! Υπάρχει εκτροφείο στο Χαλάνδρι! Click για ανάπτυξη... ααα δεν γίνεται.. Στο χαλάνδρι?η HAVANA δεν ΘΑ ανοιγε? Ακόμα τα γατάκια της είναι μικρά νομίζω.. Μου αρέσουν οι ragdolls επειδή μοιάζουν με τις Βιρμανίας αλλά πρέπει να είναι πιο ήρεμες και χαδιάρες!!ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:01 Η moukelis έγραψε: #23.679 08-09-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Ωπαααααα... αγρια καθηγήτρια αγγλικών... Θα έχεις και μαστίγιο στο μάθημα? και θα πατάς κάτω τους μαθητές με 12ποντο αν κάνουν λάθος τα derrivatives? Χμμμμμ.... Click για ανάπτυξη... Δε φοράω τακούνια και δεν μαστιγωνω παιδακια καλε!Αλλα οποιος δεν ειναι ηρεμος στο μαθημα,τον δινω στον Σειριο και τον κανονιζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:05 Ο Costis έγραψε: #23.680 08-09-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε φοράω τακούνια και δεν μαστιγωνω παιδακια καλε!Αλλα οποιος δεν ειναι ηρεμος στο μαθημα,τον δινω στον Σειριο και τον κανονιζει. Click για ανάπτυξη... Να το δεχτώ ότι δεν μαστιγώνεις.. Αλλά να μην φοράς τακούνια?? Εγκληματικό το βρίσκω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1182 1183 1184 1185 1186 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1184 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1184 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε δε γινεται να διακτινιστω στο Συνταγμα ως τις 7!Η Κάλυμνος ειναι 12 ωρες απο τον Πειραια!Σε βολευει να ...διωξω καμια αλλη μερα το τερατουργημα; Click για ανάπτυξη... Anytime!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:45 Ο Costis έγραψε: #23.676 08-09-08 17:45 Ασχετο. Κα Γιούλη.. αποφάσισα ότι θέλω και ragdoll! (τρομάρα μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.677 08-09-08 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Ασχετο. Κα Γιούλη.. αποφάσισα ότι θέλω και ragdoll! (τρομάρα μου ) Click για ανάπτυξη... Καλέ κόψε το κα Γιούλη!! Υπάρχει εκτροφείο στο Χαλάνδρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:58 Ο Costis έγραψε: #23.678 08-09-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλέ κόψε το κα Γιούλη!! Υπάρχει εκτροφείο στο Χαλάνδρι! Click για ανάπτυξη... ααα δεν γίνεται.. Στο χαλάνδρι?η HAVANA δεν ΘΑ ανοιγε? Ακόμα τα γατάκια της είναι μικρά νομίζω.. Μου αρέσουν οι ragdolls επειδή μοιάζουν με τις Βιρμανίας αλλά πρέπει να είναι πιο ήρεμες και χαδιάρες!!ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:01 Η moukelis έγραψε: #23.679 08-09-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Ωπαααααα... αγρια καθηγήτρια αγγλικών... Θα έχεις και μαστίγιο στο μάθημα? και θα πατάς κάτω τους μαθητές με 12ποντο αν κάνουν λάθος τα derrivatives? Χμμμμμ.... Click για ανάπτυξη... Δε φοράω τακούνια και δεν μαστιγωνω παιδακια καλε!Αλλα οποιος δεν ειναι ηρεμος στο μαθημα,τον δινω στον Σειριο και τον κανονιζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:05 Ο Costis έγραψε: #23.680 08-09-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε φοράω τακούνια και δεν μαστιγωνω παιδακια καλε!Αλλα οποιος δεν ειναι ηρεμος στο μαθημα,τον δινω στον Σειριο και τον κανονιζει. Click για ανάπτυξη... Να το δεχτώ ότι δεν μαστιγώνεις.. Αλλά να μην φοράς τακούνια?? Εγκληματικό το βρίσκω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1182 1183 1184 1185 1186 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1184 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1184 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ασχετο. Κα Γιούλη.. αποφάσισα ότι θέλω και ragdoll! (τρομάρα μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.677 08-09-08 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Ασχετο. Κα Γιούλη.. αποφάσισα ότι θέλω και ragdoll! (τρομάρα μου ) Click για ανάπτυξη... Καλέ κόψε το κα Γιούλη!! Υπάρχει εκτροφείο στο Χαλάνδρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:58 Ο Costis έγραψε: #23.678 08-09-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλέ κόψε το κα Γιούλη!! Υπάρχει εκτροφείο στο Χαλάνδρι! Click για ανάπτυξη... ααα δεν γίνεται.. Στο χαλάνδρι?η HAVANA δεν ΘΑ ανοιγε? Ακόμα τα γατάκια της είναι μικρά νομίζω.. Μου αρέσουν οι ragdolls επειδή μοιάζουν με τις Βιρμανίας αλλά πρέπει να είναι πιο ήρεμες και χαδιάρες!!ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:01 Η moukelis έγραψε: #23.679 08-09-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Ωπαααααα... αγρια καθηγήτρια αγγλικών... Θα έχεις και μαστίγιο στο μάθημα? και θα πατάς κάτω τους μαθητές με 12ποντο αν κάνουν λάθος τα derrivatives? Χμμμμμ.... Click για ανάπτυξη... Δε φοράω τακούνια και δεν μαστιγωνω παιδακια καλε!Αλλα οποιος δεν ειναι ηρεμος στο μαθημα,τον δινω στον Σειριο και τον κανονιζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:05 Ο Costis έγραψε: #23.680 08-09-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε φοράω τακούνια και δεν μαστιγωνω παιδακια καλε!Αλλα οποιος δεν ειναι ηρεμος στο μαθημα,τον δινω στον Σειριο και τον κανονιζει. Click για ανάπτυξη... Να το δεχτώ ότι δεν μαστιγώνεις.. Αλλά να μην φοράς τακούνια?? Εγκληματικό το βρίσκω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1182 1183 1184 1185 1186 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1184 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1184 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Costis: Ασχετο. Κα Γιούλη.. αποφάσισα ότι θέλω και ragdoll! (τρομάρα μου ) Click για ανάπτυξη... Καλέ κόψε το κα Γιούλη!! Υπάρχει εκτροφείο στο Χαλάνδρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:58 Ο Costis έγραψε: #23.678 08-09-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλέ κόψε το κα Γιούλη!! Υπάρχει εκτροφείο στο Χαλάνδρι! Click για ανάπτυξη... ααα δεν γίνεται.. Στο χαλάνδρι?η HAVANA δεν ΘΑ ανοιγε? Ακόμα τα γατάκια της είναι μικρά νομίζω.. Μου αρέσουν οι ragdolls επειδή μοιάζουν με τις Βιρμανίας αλλά πρέπει να είναι πιο ήρεμες και χαδιάρες!!ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:01 Η moukelis έγραψε: #23.679 08-09-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Ωπαααααα... αγρια καθηγήτρια αγγλικών... Θα έχεις και μαστίγιο στο μάθημα? και θα πατάς κάτω τους μαθητές με 12ποντο αν κάνουν λάθος τα derrivatives? Χμμμμμ.... Click για ανάπτυξη... Δε φοράω τακούνια και δεν μαστιγωνω παιδακια καλε!Αλλα οποιος δεν ειναι ηρεμος στο μαθημα,τον δινω στον Σειριο και τον κανονιζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:05 Ο Costis έγραψε: #23.680 08-09-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε φοράω τακούνια και δεν μαστιγωνω παιδακια καλε!Αλλα οποιος δεν ειναι ηρεμος στο μαθημα,τον δινω στον Σειριο και τον κανονιζει. Click για ανάπτυξη... Να το δεχτώ ότι δεν μαστιγώνεις.. Αλλά να μην φοράς τακούνια?? Εγκληματικό το βρίσκω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1182 1183 1184 1185 1186 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1184 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1184 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλέ κόψε το κα Γιούλη!! Υπάρχει εκτροφείο στο Χαλάνδρι! Click για ανάπτυξη... ααα δεν γίνεται.. Στο χαλάνδρι?η HAVANA δεν ΘΑ ανοιγε? Ακόμα τα γατάκια της είναι μικρά νομίζω.. Μου αρέσουν οι ragdolls επειδή μοιάζουν με τις Βιρμανίας αλλά πρέπει να είναι πιο ήρεμες και χαδιάρες!!ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:01 Η moukelis έγραψε: #23.679 08-09-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Ωπαααααα... αγρια καθηγήτρια αγγλικών... Θα έχεις και μαστίγιο στο μάθημα? και θα πατάς κάτω τους μαθητές με 12ποντο αν κάνουν λάθος τα derrivatives? Χμμμμμ.... Click για ανάπτυξη... Δε φοράω τακούνια και δεν μαστιγωνω παιδακια καλε!Αλλα οποιος δεν ειναι ηρεμος στο μαθημα,τον δινω στον Σειριο και τον κανονιζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:05 Ο Costis έγραψε: #23.680 08-09-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε φοράω τακούνια και δεν μαστιγωνω παιδακια καλε!Αλλα οποιος δεν ειναι ηρεμος στο μαθημα,τον δινω στον Σειριο και τον κανονιζει. Click για ανάπτυξη... Να το δεχτώ ότι δεν μαστιγώνεις.. Αλλά να μην φοράς τακούνια?? Εγκληματικό το βρίσκω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1182 1183 1184 1185 1186 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1184 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1184 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Costis: Ωπαααααα... αγρια καθηγήτρια αγγλικών... Θα έχεις και μαστίγιο στο μάθημα? και θα πατάς κάτω τους μαθητές με 12ποντο αν κάνουν λάθος τα derrivatives? Χμμμμμ.... Click για ανάπτυξη... Δε φοράω τακούνια και δεν μαστιγωνω παιδακια καλε!Αλλα οποιος δεν ειναι ηρεμος στο μαθημα,τον δινω στον Σειριο και τον κανονιζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:05 Ο Costis έγραψε: #23.680 08-09-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε φοράω τακούνια και δεν μαστιγωνω παιδακια καλε!Αλλα οποιος δεν ειναι ηρεμος στο μαθημα,τον δινω στον Σειριο και τον κανονιζει. Click για ανάπτυξη... Να το δεχτώ ότι δεν μαστιγώνεις.. Αλλά να μην φοράς τακούνια?? Εγκληματικό το βρίσκω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε φοράω τακούνια και δεν μαστιγωνω παιδακια καλε!Αλλα οποιος δεν ειναι ηρεμος στο μαθημα,τον δινω στον Σειριο και τον κανονιζει. Click για ανάπτυξη... Να το δεχτώ ότι δεν μαστιγώνεις.. Αλλά να μην φοράς τακούνια?? Εγκληματικό το βρίσκω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.