ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
ΜΑ και αυτή η μάνα μου δεν περιμένει να φύγω τσουπ!!!Καλέι τον μπογιατζή!!!Το ήθελε πολύ αυτό το δωμάτιο πάντως...Το καλό είναι ότι έχουν το ένα το άλλο... μπορεί λίγο να γκρινιάξουν... έλα ένα βράδυ είναι θα περάσει!![]()

Εγώ απλά σκέφτομαι ότι θα είναι σε άγνωστο χώρο..Μην μουπάθουν καμιά κατάθλιψη ξκαι γυρίσω και δω τα χαρωπά μωρά μου χάλια!!!
Γιουλάκο εσύ τι κάνεις???Το ξέρεις ότι μου έχεις λέιψει πολύ ε???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Είμαστε , είμαστε....![]()
Χρόνια πολλά κ απο μένα!![]()
Καλημέρα Κωστή!

Αυτό το δόλιο σκυλάκι στο avatar σου είναι ψόφιο από τα βασανιστήρια που του κάνεις??

katerina10
Περιβόητο μέλος
Καλέ τι λες????Ίσα ίσα θα πάει για καλό σκοπό στην αγαπητή Νία..Και χαίρομαι!!!Βέβαια τώρα ψάχνω φίλους και γνωστούς που θα πάνε ρόδο για να μην την επιβαρύνω και οικονομικά την κοπέλα...Κατερινα...ελπιζω να μην παρεξηγηθηκες με το ''γατοδεντρο'' - εννοω εκεινη τη κατασκευη απο το carefour......και να σκεφτεις οτι παραλιγο να παρω και εγω 2..ενα για μενα και ενα για σενα!!!!!!![]()

Πως είναι τους το έχεις βάλει???Εμενα η φίλη μου το είδε από το κουτί του και θέλει να το βάλουμε σε εμφανές μέρος γιατί της αρεσει πολύ!!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αντε καλέ τίποτα δε παθαίνουν!! για μια μέρα????ΜΑ και αυτή η μάνα μου δεν περιμένει να φύγω τσουπ!!!Καλέι τον μπογιατζή!!!Το ήθελε πολύ αυτό το δωμάτιο πάντως...Εγώ απλά σκέφτομαι ότι θα είναι σε άγνωστο χώρο..Μην μουπάθουν καμιά κατάθλιψη ξκαι γυρίσω και δω τα χαρωπά μωρά μου χάλια!!!
Γιουλάκο εσύ τι κάνεις???Το ξέρεις ότι μου έχεις λέιψει πολύ ε???
Κι εμένα μου έλειψες αδελφούλα!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Για τη γατοκρεμάστρα μιλάτε??Καλέ τι λες????Ίσα ίσα θα πάει για καλό σκοπό στην αγαπητή Νία..Και χαίρομαι!!!Βέβαια τώρα ψάχνω φίλους και γνωστούς που θα πάνε ρόδο για να μην την επιβαρύνω και οικονομικά την κοπέλα...Πως είναι τους το έχεις βάλει???Εμενα η φίλη μου το είδε από το κουτί του και θέλει να το βάλουμε σε εμφανές μέρος γιατί της αρεσει πολύ!!!
![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Γεια σου!! σε ευχαριστω και σενα...Είμαστε , είμαστε....![]()
Χρόνια πολλά κ απο μένα!![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Ναι..ακομη δεν την εχω βαλει πουθενα, καθως ελειπα, ειχα τα ξαδελφια μου...δεν ειχα χρονο να ασχοληθω....πρεπει να δω σε ποια πορτα θα την βαλωΓια τη γατοκρεμάστρα μιλάτε??![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
Αχ τέλεια!!!!Ηρέμησα τώρα!!!!Αντε καλέ τίποτα δε παθαίνουν!! για μια μέρα????
Κι εμένα μου έλειψες αδελφούλα!!![]()

Ουφ παιδιά τι είναι αυτή η μετακόμιση..ΔΡΑΜΑ!!!!Χθες μετακομιζα όλα τα κουκλια(λουτρινα), κατι ρούχα τα cd μου και γενικά ελαφρια σχετικά..Όταν πηρα τη σαξκουλα με τα βιβλια το μετανοιωσα....
Τι ήταν αυτό και έχω και τόσα πράγματα....Περιοδικά, βιβλία, λεξικά...ΟΥΦ!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Χμμ σημερα δεν θα κανω τιποτα το ιδιαιτερο...μπορει να βγω με τη μητερα μου - ο Γιωργος δουλευει το απογευμα. Η γιορτη θα παρει μεταθεση γι'αυτο, ή μαλλον για το αλλο σαβ/κοΓεια σου Αντούλα!! Που θα γιορτάσεις απόψε??![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
Εμείς λέμε να την βάλουμε σε τοιχο !!!Χεστηκαμε(συγνώμη από τους μοντς και τα ανήλικαΝαι..ακομη δεν την εχω βαλει πουθενα, καθως ελειπα, ειχα τα ξαδελφια μου...δεν ειχα χρονο να ασχοληθω....πρεπει να δω σε ποια πορτα θα την βαλω![]()

)για το τι θα πει ο ιδιοκτητης τα μισα πραγματα μας εφτιαξε...

Costis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλημέρα Κωστή!
Αυτό το δόλιο σκυλάκι στο avatar σου είναι ψόφιο από τα βασανιστήρια που του κάνεις??![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Χα χα χαΕμείς λέμε να την βάλουμε σε τοιχο !!!Χεστηκαμε(συγνώμη από τους μοντς και τα ανήλικα)για το τι θα πει ο ιδιοκτητης τα μισα πραγματα μας εφτιαξε...
![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εκανες ξεκαθάρισμα?? Πέταξες από τα περιοδικά εκείνα που δεν θέλεις?... η μετακόμιση είναι μια καλή ευκαιρία για πέταμα!!Αχ τέλεια!!!!Ηρέμησα τώρα!!!!
Ουφ παιδιά τι είναι αυτή η μετακόμιση..ΔΡΑΜΑ!!!!Χθες μετακομιζα όλα τα κουκλια(λουτρινα), κατι ρούχα τα cd μου και γενικά ελαφρια σχετικά..Όταν πηρα τη σαξκουλα με τα βιβλια το μετανοιωσα....Τι ήταν αυτό και έχω και τόσα πράγματα....Περιοδικά, βιβλία, λεξικά...ΟΥΦ!!!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Α....!!Χμμ σημερα δεν θα κανω τιποτα το ιδιαιτερο...μπορει να βγω με τη μητερα μου - ο Γιωργος δουλευει το απογευμα. Η γιορτη θα παρει μεταθεση γι'αυτο, ή μαλλον για το αλλο σαβ/κο![]()
Το άλλο πάω στη Γερμανία! 
Costis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Α....!!Το άλλο πάω στη Γερμανία!
![]()

Για δουλειά??
(αν και δεν μου πολυάρεσε η Γερμανία...
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Μιλάει σήμερα σε συνέδριο στο Lancaster
... για τα προβατάκια...
Επίσης μου είπε ότι η Αθηνά έχει οίστρο!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Για μια πολύ πολύ σημαντική δουλειά!!!
Για δουλειά??
(αν και δεν μου πολυάρεσε η Γερμανία...)

Πάω να τσιμπήσω 2 Βιρμανάκια από το Dusseldorf!!

Y.Γ. Εμένα μου αρέσει η Βαυαρία!!

Costis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για μια πολύ πολύ σημαντική δουλειά!!!
Πάω να τσιμπήσω 2 Βιρμανάκια από το Dusseldorf!!
Y.Γ. Εμένα μου αρέσει η Βαυαρία!!![]()
Aaa Dusseldorf είναι το αεροδρόμιο..Απαίσια..
Ασε που μιλάνε και γερμανικά!!

ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ????
εμένα δεν θα μου πάρεις??

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Αχχ την ευχαριστω πολυ......εχω χαθει λιγο με τη Βασια..σνιφ σνιφΑντούλα, η Βασια μου είπε να σου στείλω ένα φιλάκι!!!
Μιλάει σήμερα σε συνέδριο στο Lancaster... για τα προβατάκια...
Επίσης μου είπε ότι η Αθηνά έχει οίστρο!![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool