ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.701 09-09-08 11:18 Γεια σου Αντούλα!! Που θα γιορτάσεις απόψε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:19 Η katerina10: #23.702 09-09-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το καλό είναι ότι έχουν το ένα το άλλο... μπορεί λίγο να γκρινιάξουν... έλα ένα βράδυ είναι θα περάσει! Click για ανάπτυξη... ΜΑ και αυτή η μάνα μου δεν περιμένει να φύγω τσουπ!!!Καλέι τον μπογιατζή!!!Το ήθελε πολύ αυτό το δωμάτιο πάντως...Εγώ απλά σκέφτομαι ότι θα είναι σε άγνωστο χώρο..Μην μουπάθουν καμιά κατάθλιψη ξκαι γυρίσω και δω τα χαρωπά μωρά μου χάλια!!! Γιουλάκο εσύ τι κάνεις???Το ξέρεις ότι μου έχεις λέιψει πολύ ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.703 09-09-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Είμαστε , είμαστε.... Χρόνια πολλά κ απο μένα! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Κωστή! Αυτό το δόλιο σκυλάκι στο avatar σου είναι ψόφιο από τα βασανιστήρια που του κάνεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:21 Η katerina10: #23.704 09-09-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατερινα...ελπιζω να μην παρεξηγηθηκες με το ''γατοδεντρο'' - εννοω εκεινη τη κατασκευη απο το carefour......και να σκεφτεις οτι παραλιγο να παρω και εγω 2..ενα για μενα και ενα για σενα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ τι λες????Ίσα ίσα θα πάει για καλό σκοπό στην αγαπητή Νία..Και χαίρομαι!!!Βέβαια τώρα ψάχνω φίλους και γνωστούς που θα πάνε ρόδο για να μην την επιβαρύνω και οικονομικά την κοπέλα...Πως είναι τους το έχεις βάλει???Εμενα η φίλη μου το είδε από το κουτί του και θέλει να το βάλουμε σε εμφανές μέρος γιατί της αρεσει πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.705 09-09-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΜΑ και αυτή η μάνα μου δεν περιμένει να φύγω τσουπ!!!Καλέι τον μπογιατζή!!!Το ήθελε πολύ αυτό το δωμάτιο πάντως...Εγώ απλά σκέφτομαι ότι θα είναι σε άγνωστο χώρο..Μην μουπάθουν καμιά κατάθλιψη ξκαι γυρίσω και δω τα χαρωπά μωρά μου χάλια!!! Γιουλάκο εσύ τι κάνεις???Το ξέρεις ότι μου έχεις λέιψει πολύ ε??? Click για ανάπτυξη... Αντε καλέ τίποτα δε παθαίνουν!! για μια μέρα???? Κι εμένα μου έλειψες αδελφούλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.706 09-09-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ τι λες????Ίσα ίσα θα πάει για καλό σκοπό στην αγαπητή Νία..Και χαίρομαι!!!Βέβαια τώρα ψάχνω φίλους και γνωστούς που θα πάνε ρόδο για να μην την επιβαρύνω και οικονομικά την κοπέλα...Πως είναι τους το έχεις βάλει???Εμενα η φίλη μου το είδε από το κουτί του και θέλει να το βάλουμε σε εμφανές μέρος γιατί της αρεσει πολύ!!! Click για ανάπτυξη... Για τη γατοκρεμάστρα μιλάτε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:24 Η Αντα έγραψε: #23.707 09-09-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Είμαστε , είμαστε.... Χρόνια πολλά κ απο μένα! Click για ανάπτυξη... Γεια σου!! σε ευχαριστω και σενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:25 Η Αντα έγραψε: #23.708 09-09-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για τη γατοκρεμάστρα μιλάτε?? Click για ανάπτυξη... Ναι..ακομη δεν την εχω βαλει πουθενα, καθως ελειπα, ειχα τα ξαδελφια μου...δεν ειχα χρονο να ασχοληθω....πρεπει να δω σε ποια πορτα θα την βαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:25 Η katerina10: #23.709 09-09-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε καλέ τίποτα δε παθαίνουν!! για μια μέρα???? Κι εμένα μου έλειψες αδελφούλα!! Click για ανάπτυξη... Αχ τέλεια!!!!Ηρέμησα τώρα!!!! Ουφ παιδιά τι είναι αυτή η μετακόμιση..ΔΡΑΜΑ!!!!Χθες μετακομιζα όλα τα κουκλια(λουτρινα), κατι ρούχα τα cd μου και γενικά ελαφρια σχετικά..Όταν πηρα τη σαξκουλα με τα βιβλια το μετανοιωσα....Τι ήταν αυτό και έχω και τόσα πράγματα....Περιοδικά, βιβλία, λεξικά...ΟΥΦ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:26 Η Αντα έγραψε: #23.710 09-09-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Αντούλα!! Που θα γιορτάσεις απόψε?? Click για ανάπτυξη... Χμμ σημερα δεν θα κανω τιποτα το ιδιαιτερο...μπορει να βγω με τη μητερα μου - ο Γιωργος δουλευει το απογευμα. Η γιορτη θα παρει μεταθεση γι'αυτο, ή μαλλον για το αλλο σαβ/κο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:26 Η katerina10: #23.711 09-09-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι..ακομη δεν την εχω βαλει πουθενα, καθως ελειπα, ειχα τα ξαδελφια μου...δεν ειχα χρονο να ασχοληθω....πρεπει να δω σε ποια πορτα θα την βαλω Click για ανάπτυξη... Εμείς λέμε να την βάλουμε σε τοιχο !!!Χεστηκαμε(συγνώμη από τους μοντς και τα ανήλικα)για το τι θα πει ο ιδιοκτητης τα μισα πραγματα μας εφτιαξε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:27 Ο Costis έγραψε: #23.712 09-09-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα Κωστή! Αυτό το δόλιο σκυλάκι στο avatar σου είναι ψόφιο από τα βασανιστήρια που του κάνεις?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:30 Η Αντα έγραψε: #23.713 09-09-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμείς λέμε να την βάλουμε σε τοιχο !!!Χεστηκαμε(συγνώμη από τους μοντς και τα ανήλικα)για το τι θα πει ο ιδιοκτητης τα μισα πραγματα μας εφτιαξε... Click για ανάπτυξη... Χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.714 09-09-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχ τέλεια!!!!Ηρέμησα τώρα!!!! Ουφ παιδιά τι είναι αυτή η μετακόμιση..ΔΡΑΜΑ!!!!Χθες μετακομιζα όλα τα κουκλια(λουτρινα), κατι ρούχα τα cd μου και γενικά ελαφρια σχετικά..Όταν πηρα τη σαξκουλα με τα βιβλια το μετανοιωσα....Τι ήταν αυτό και έχω και τόσα πράγματα....Περιοδικά, βιβλία, λεξικά...ΟΥΦ!!!! Click για ανάπτυξη... εκανες ξεκαθάρισμα?? Πέταξες από τα περιοδικά εκείνα που δεν θέλεις?... η μετακόμιση είναι μια καλή ευκαιρία για πέταμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.715 09-09-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ σημερα δεν θα κανω τιποτα το ιδιαιτερο...μπορει να βγω με τη μητερα μου - ο Γιωργος δουλευει το απογευμα. Η γιορτη θα παρει μεταθεση γι'αυτο, ή μαλλον για το αλλο σαβ/κο Click για ανάπτυξη... Α....!! Το άλλο πάω στη Γερμανία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:35 Ο Costis έγραψε: #23.716 09-09-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α....!! Το άλλο πάω στη Γερμανία! Click για ανάπτυξη... Για δουλειά?? (αν και δεν μου πολυάρεσε η Γερμανία...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.717 09-09-08 11:36 Αντούλα, η Βασια μου είπε να σου στείλω ένα φιλάκι!!! Μιλάει σήμερα σε συνέδριο στο Lancaster... για τα προβατάκια... Επίσης μου είπε ότι η Αθηνά έχει οίστρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.718 09-09-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Για δουλειά?? (αν και δεν μου πολυάρεσε η Γερμανία...) Click για ανάπτυξη... Για μια πολύ πολύ σημαντική δουλειά!!! Πάω να τσιμπήσω 2 Βιρμανάκια από το Dusseldorf!! Y.Γ. Εμένα μου αρέσει η Βαυαρία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:40 Ο Costis έγραψε: #23.719 09-09-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για μια πολύ πολύ σημαντική δουλειά!!! Πάω να τσιμπήσω 2 Βιρμανάκια από το Dusseldorf!! Y.Γ. Εμένα μου αρέσει η Βαυαρία!! Click για ανάπτυξη... Aaa Dusseldorf είναι το αεροδρόμιο..Απαίσια.. Ασε που μιλάνε και γερμανικά!! ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ???? εμένα δεν θα μου πάρεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:40 Η Αντα έγραψε: #23.720 09-09-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντούλα, η Βασια μου είπε να σου στείλω ένα φιλάκι!!! Μιλάει σήμερα σε συνέδριο στο Lancaster... για τα προβατάκια... Επίσης μου είπε ότι η Αθηνά έχει οίστρο! Click για ανάπτυξη... Αχχ την ευχαριστω πολυ......εχω χαθει λιγο με τη Βασια..σνιφ σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1184 1185 1186 1187 1188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1186 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1186 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σου Αντούλα!! Που θα γιορτάσεις απόψε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:19 Η katerina10: #23.702 09-09-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το καλό είναι ότι έχουν το ένα το άλλο... μπορεί λίγο να γκρινιάξουν... έλα ένα βράδυ είναι θα περάσει! Click για ανάπτυξη... ΜΑ και αυτή η μάνα μου δεν περιμένει να φύγω τσουπ!!!Καλέι τον μπογιατζή!!!Το ήθελε πολύ αυτό το δωμάτιο πάντως...Εγώ απλά σκέφτομαι ότι θα είναι σε άγνωστο χώρο..Μην μουπάθουν καμιά κατάθλιψη ξκαι γυρίσω και δω τα χαρωπά μωρά μου χάλια!!! Γιουλάκο εσύ τι κάνεις???Το ξέρεις ότι μου έχεις λέιψει πολύ ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.703 09-09-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Είμαστε , είμαστε.... Χρόνια πολλά κ απο μένα! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Κωστή! Αυτό το δόλιο σκυλάκι στο avatar σου είναι ψόφιο από τα βασανιστήρια που του κάνεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:21 Η katerina10: #23.704 09-09-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατερινα...ελπιζω να μην παρεξηγηθηκες με το ''γατοδεντρο'' - εννοω εκεινη τη κατασκευη απο το carefour......και να σκεφτεις οτι παραλιγο να παρω και εγω 2..ενα για μενα και ενα για σενα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ τι λες????Ίσα ίσα θα πάει για καλό σκοπό στην αγαπητή Νία..Και χαίρομαι!!!Βέβαια τώρα ψάχνω φίλους και γνωστούς που θα πάνε ρόδο για να μην την επιβαρύνω και οικονομικά την κοπέλα...Πως είναι τους το έχεις βάλει???Εμενα η φίλη μου το είδε από το κουτί του και θέλει να το βάλουμε σε εμφανές μέρος γιατί της αρεσει πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.705 09-09-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΜΑ και αυτή η μάνα μου δεν περιμένει να φύγω τσουπ!!!Καλέι τον μπογιατζή!!!Το ήθελε πολύ αυτό το δωμάτιο πάντως...Εγώ απλά σκέφτομαι ότι θα είναι σε άγνωστο χώρο..Μην μουπάθουν καμιά κατάθλιψη ξκαι γυρίσω και δω τα χαρωπά μωρά μου χάλια!!! Γιουλάκο εσύ τι κάνεις???Το ξέρεις ότι μου έχεις λέιψει πολύ ε??? Click για ανάπτυξη... Αντε καλέ τίποτα δε παθαίνουν!! για μια μέρα???? Κι εμένα μου έλειψες αδελφούλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.706 09-09-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ τι λες????Ίσα ίσα θα πάει για καλό σκοπό στην αγαπητή Νία..Και χαίρομαι!!!Βέβαια τώρα ψάχνω φίλους και γνωστούς που θα πάνε ρόδο για να μην την επιβαρύνω και οικονομικά την κοπέλα...Πως είναι τους το έχεις βάλει???Εμενα η φίλη μου το είδε από το κουτί του και θέλει να το βάλουμε σε εμφανές μέρος γιατί της αρεσει πολύ!!! Click για ανάπτυξη... Για τη γατοκρεμάστρα μιλάτε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:24 Η Αντα έγραψε: #23.707 09-09-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Είμαστε , είμαστε.... Χρόνια πολλά κ απο μένα! Click για ανάπτυξη... Γεια σου!! σε ευχαριστω και σενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:25 Η Αντα έγραψε: #23.708 09-09-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για τη γατοκρεμάστρα μιλάτε?? Click για ανάπτυξη... Ναι..ακομη δεν την εχω βαλει πουθενα, καθως ελειπα, ειχα τα ξαδελφια μου...δεν ειχα χρονο να ασχοληθω....πρεπει να δω σε ποια πορτα θα την βαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:25 Η katerina10: #23.709 09-09-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε καλέ τίποτα δε παθαίνουν!! για μια μέρα???? Κι εμένα μου έλειψες αδελφούλα!! Click για ανάπτυξη... Αχ τέλεια!!!!Ηρέμησα τώρα!!!! Ουφ παιδιά τι είναι αυτή η μετακόμιση..ΔΡΑΜΑ!!!!Χθες μετακομιζα όλα τα κουκλια(λουτρινα), κατι ρούχα τα cd μου και γενικά ελαφρια σχετικά..Όταν πηρα τη σαξκουλα με τα βιβλια το μετανοιωσα....Τι ήταν αυτό και έχω και τόσα πράγματα....Περιοδικά, βιβλία, λεξικά...ΟΥΦ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:26 Η Αντα έγραψε: #23.710 09-09-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Αντούλα!! Που θα γιορτάσεις απόψε?? Click για ανάπτυξη... Χμμ σημερα δεν θα κανω τιποτα το ιδιαιτερο...μπορει να βγω με τη μητερα μου - ο Γιωργος δουλευει το απογευμα. Η γιορτη θα παρει μεταθεση γι'αυτο, ή μαλλον για το αλλο σαβ/κο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:26 Η katerina10: #23.711 09-09-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι..ακομη δεν την εχω βαλει πουθενα, καθως ελειπα, ειχα τα ξαδελφια μου...δεν ειχα χρονο να ασχοληθω....πρεπει να δω σε ποια πορτα θα την βαλω Click για ανάπτυξη... Εμείς λέμε να την βάλουμε σε τοιχο !!!Χεστηκαμε(συγνώμη από τους μοντς και τα ανήλικα)για το τι θα πει ο ιδιοκτητης τα μισα πραγματα μας εφτιαξε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:27 Ο Costis έγραψε: #23.712 09-09-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα Κωστή! Αυτό το δόλιο σκυλάκι στο avatar σου είναι ψόφιο από τα βασανιστήρια που του κάνεις?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:30 Η Αντα έγραψε: #23.713 09-09-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμείς λέμε να την βάλουμε σε τοιχο !!!Χεστηκαμε(συγνώμη από τους μοντς και τα ανήλικα)για το τι θα πει ο ιδιοκτητης τα μισα πραγματα μας εφτιαξε... Click για ανάπτυξη... Χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.714 09-09-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχ τέλεια!!!!Ηρέμησα τώρα!!!! Ουφ παιδιά τι είναι αυτή η μετακόμιση..ΔΡΑΜΑ!!!!Χθες μετακομιζα όλα τα κουκλια(λουτρινα), κατι ρούχα τα cd μου και γενικά ελαφρια σχετικά..Όταν πηρα τη σαξκουλα με τα βιβλια το μετανοιωσα....Τι ήταν αυτό και έχω και τόσα πράγματα....Περιοδικά, βιβλία, λεξικά...ΟΥΦ!!!! Click για ανάπτυξη... εκανες ξεκαθάρισμα?? Πέταξες από τα περιοδικά εκείνα που δεν θέλεις?... η μετακόμιση είναι μια καλή ευκαιρία για πέταμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.715 09-09-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ σημερα δεν θα κανω τιποτα το ιδιαιτερο...μπορει να βγω με τη μητερα μου - ο Γιωργος δουλευει το απογευμα. Η γιορτη θα παρει μεταθεση γι'αυτο, ή μαλλον για το αλλο σαβ/κο Click για ανάπτυξη... Α....!! Το άλλο πάω στη Γερμανία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:35 Ο Costis έγραψε: #23.716 09-09-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α....!! Το άλλο πάω στη Γερμανία! Click για ανάπτυξη... Για δουλειά?? (αν και δεν μου πολυάρεσε η Γερμανία...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.717 09-09-08 11:36 Αντούλα, η Βασια μου είπε να σου στείλω ένα φιλάκι!!! Μιλάει σήμερα σε συνέδριο στο Lancaster... για τα προβατάκια... Επίσης μου είπε ότι η Αθηνά έχει οίστρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.718 09-09-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Για δουλειά?? (αν και δεν μου πολυάρεσε η Γερμανία...) Click για ανάπτυξη... Για μια πολύ πολύ σημαντική δουλειά!!! Πάω να τσιμπήσω 2 Βιρμανάκια από το Dusseldorf!! Y.Γ. Εμένα μου αρέσει η Βαυαρία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:40 Ο Costis έγραψε: #23.719 09-09-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για μια πολύ πολύ σημαντική δουλειά!!! Πάω να τσιμπήσω 2 Βιρμανάκια από το Dusseldorf!! Y.Γ. Εμένα μου αρέσει η Βαυαρία!! Click για ανάπτυξη... Aaa Dusseldorf είναι το αεροδρόμιο..Απαίσια.. Ασε που μιλάνε και γερμανικά!! ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ???? εμένα δεν θα μου πάρεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:40 Η Αντα έγραψε: #23.720 09-09-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντούλα, η Βασια μου είπε να σου στείλω ένα φιλάκι!!! Μιλάει σήμερα σε συνέδριο στο Lancaster... για τα προβατάκια... Επίσης μου είπε ότι η Αθηνά έχει οίστρο! Click για ανάπτυξη... Αχχ την ευχαριστω πολυ......εχω χαθει λιγο με τη Βασια..σνιφ σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1184 1185 1186 1187 1188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1186 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1186 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το καλό είναι ότι έχουν το ένα το άλλο... μπορεί λίγο να γκρινιάξουν... έλα ένα βράδυ είναι θα περάσει! Click για ανάπτυξη... ΜΑ και αυτή η μάνα μου δεν περιμένει να φύγω τσουπ!!!Καλέι τον μπογιατζή!!!Το ήθελε πολύ αυτό το δωμάτιο πάντως...Εγώ απλά σκέφτομαι ότι θα είναι σε άγνωστο χώρο..Μην μουπάθουν καμιά κατάθλιψη ξκαι γυρίσω και δω τα χαρωπά μωρά μου χάλια!!! Γιουλάκο εσύ τι κάνεις???Το ξέρεις ότι μου έχεις λέιψει πολύ ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.703 09-09-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Είμαστε , είμαστε.... Χρόνια πολλά κ απο μένα! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Κωστή! Αυτό το δόλιο σκυλάκι στο avatar σου είναι ψόφιο από τα βασανιστήρια που του κάνεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:21 Η katerina10: #23.704 09-09-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατερινα...ελπιζω να μην παρεξηγηθηκες με το ''γατοδεντρο'' - εννοω εκεινη τη κατασκευη απο το carefour......και να σκεφτεις οτι παραλιγο να παρω και εγω 2..ενα για μενα και ενα για σενα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ τι λες????Ίσα ίσα θα πάει για καλό σκοπό στην αγαπητή Νία..Και χαίρομαι!!!Βέβαια τώρα ψάχνω φίλους και γνωστούς που θα πάνε ρόδο για να μην την επιβαρύνω και οικονομικά την κοπέλα...Πως είναι τους το έχεις βάλει???Εμενα η φίλη μου το είδε από το κουτί του και θέλει να το βάλουμε σε εμφανές μέρος γιατί της αρεσει πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.705 09-09-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΜΑ και αυτή η μάνα μου δεν περιμένει να φύγω τσουπ!!!Καλέι τον μπογιατζή!!!Το ήθελε πολύ αυτό το δωμάτιο πάντως...Εγώ απλά σκέφτομαι ότι θα είναι σε άγνωστο χώρο..Μην μουπάθουν καμιά κατάθλιψη ξκαι γυρίσω και δω τα χαρωπά μωρά μου χάλια!!! Γιουλάκο εσύ τι κάνεις???Το ξέρεις ότι μου έχεις λέιψει πολύ ε??? Click για ανάπτυξη... Αντε καλέ τίποτα δε παθαίνουν!! για μια μέρα???? Κι εμένα μου έλειψες αδελφούλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.706 09-09-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ τι λες????Ίσα ίσα θα πάει για καλό σκοπό στην αγαπητή Νία..Και χαίρομαι!!!Βέβαια τώρα ψάχνω φίλους και γνωστούς που θα πάνε ρόδο για να μην την επιβαρύνω και οικονομικά την κοπέλα...Πως είναι τους το έχεις βάλει???Εμενα η φίλη μου το είδε από το κουτί του και θέλει να το βάλουμε σε εμφανές μέρος γιατί της αρεσει πολύ!!! Click για ανάπτυξη... Για τη γατοκρεμάστρα μιλάτε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:24 Η Αντα έγραψε: #23.707 09-09-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Είμαστε , είμαστε.... Χρόνια πολλά κ απο μένα! Click για ανάπτυξη... Γεια σου!! σε ευχαριστω και σενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:25 Η Αντα έγραψε: #23.708 09-09-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για τη γατοκρεμάστρα μιλάτε?? Click για ανάπτυξη... Ναι..ακομη δεν την εχω βαλει πουθενα, καθως ελειπα, ειχα τα ξαδελφια μου...δεν ειχα χρονο να ασχοληθω....πρεπει να δω σε ποια πορτα θα την βαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:25 Η katerina10: #23.709 09-09-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε καλέ τίποτα δε παθαίνουν!! για μια μέρα???? Κι εμένα μου έλειψες αδελφούλα!! Click για ανάπτυξη... Αχ τέλεια!!!!Ηρέμησα τώρα!!!! Ουφ παιδιά τι είναι αυτή η μετακόμιση..ΔΡΑΜΑ!!!!Χθες μετακομιζα όλα τα κουκλια(λουτρινα), κατι ρούχα τα cd μου και γενικά ελαφρια σχετικά..Όταν πηρα τη σαξκουλα με τα βιβλια το μετανοιωσα....Τι ήταν αυτό και έχω και τόσα πράγματα....Περιοδικά, βιβλία, λεξικά...ΟΥΦ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:26 Η Αντα έγραψε: #23.710 09-09-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Αντούλα!! Που θα γιορτάσεις απόψε?? Click για ανάπτυξη... Χμμ σημερα δεν θα κανω τιποτα το ιδιαιτερο...μπορει να βγω με τη μητερα μου - ο Γιωργος δουλευει το απογευμα. Η γιορτη θα παρει μεταθεση γι'αυτο, ή μαλλον για το αλλο σαβ/κο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:26 Η katerina10: #23.711 09-09-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι..ακομη δεν την εχω βαλει πουθενα, καθως ελειπα, ειχα τα ξαδελφια μου...δεν ειχα χρονο να ασχοληθω....πρεπει να δω σε ποια πορτα θα την βαλω Click για ανάπτυξη... Εμείς λέμε να την βάλουμε σε τοιχο !!!Χεστηκαμε(συγνώμη από τους μοντς και τα ανήλικα)για το τι θα πει ο ιδιοκτητης τα μισα πραγματα μας εφτιαξε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:27 Ο Costis έγραψε: #23.712 09-09-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα Κωστή! Αυτό το δόλιο σκυλάκι στο avatar σου είναι ψόφιο από τα βασανιστήρια που του κάνεις?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:30 Η Αντα έγραψε: #23.713 09-09-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμείς λέμε να την βάλουμε σε τοιχο !!!Χεστηκαμε(συγνώμη από τους μοντς και τα ανήλικα)για το τι θα πει ο ιδιοκτητης τα μισα πραγματα μας εφτιαξε... Click για ανάπτυξη... Χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.714 09-09-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχ τέλεια!!!!Ηρέμησα τώρα!!!! Ουφ παιδιά τι είναι αυτή η μετακόμιση..ΔΡΑΜΑ!!!!Χθες μετακομιζα όλα τα κουκλια(λουτρινα), κατι ρούχα τα cd μου και γενικά ελαφρια σχετικά..Όταν πηρα τη σαξκουλα με τα βιβλια το μετανοιωσα....Τι ήταν αυτό και έχω και τόσα πράγματα....Περιοδικά, βιβλία, λεξικά...ΟΥΦ!!!! Click για ανάπτυξη... εκανες ξεκαθάρισμα?? Πέταξες από τα περιοδικά εκείνα που δεν θέλεις?... η μετακόμιση είναι μια καλή ευκαιρία για πέταμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.715 09-09-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ σημερα δεν θα κανω τιποτα το ιδιαιτερο...μπορει να βγω με τη μητερα μου - ο Γιωργος δουλευει το απογευμα. Η γιορτη θα παρει μεταθεση γι'αυτο, ή μαλλον για το αλλο σαβ/κο Click για ανάπτυξη... Α....!! Το άλλο πάω στη Γερμανία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:35 Ο Costis έγραψε: #23.716 09-09-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α....!! Το άλλο πάω στη Γερμανία! Click για ανάπτυξη... Για δουλειά?? (αν και δεν μου πολυάρεσε η Γερμανία...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.717 09-09-08 11:36 Αντούλα, η Βασια μου είπε να σου στείλω ένα φιλάκι!!! Μιλάει σήμερα σε συνέδριο στο Lancaster... για τα προβατάκια... Επίσης μου είπε ότι η Αθηνά έχει οίστρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.718 09-09-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Για δουλειά?? (αν και δεν μου πολυάρεσε η Γερμανία...) Click για ανάπτυξη... Για μια πολύ πολύ σημαντική δουλειά!!! Πάω να τσιμπήσω 2 Βιρμανάκια από το Dusseldorf!! Y.Γ. Εμένα μου αρέσει η Βαυαρία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:40 Ο Costis έγραψε: #23.719 09-09-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για μια πολύ πολύ σημαντική δουλειά!!! Πάω να τσιμπήσω 2 Βιρμανάκια από το Dusseldorf!! Y.Γ. Εμένα μου αρέσει η Βαυαρία!! Click για ανάπτυξη... Aaa Dusseldorf είναι το αεροδρόμιο..Απαίσια.. Ασε που μιλάνε και γερμανικά!! ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ???? εμένα δεν θα μου πάρεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:40 Η Αντα έγραψε: #23.720 09-09-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντούλα, η Βασια μου είπε να σου στείλω ένα φιλάκι!!! Μιλάει σήμερα σε συνέδριο στο Lancaster... για τα προβατάκια... Επίσης μου είπε ότι η Αθηνά έχει οίστρο! Click για ανάπτυξη... Αχχ την ευχαριστω πολυ......εχω χαθει λιγο με τη Βασια..σνιφ σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1184 1185 1186 1187 1188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1186 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1186 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Costis: Είμαστε , είμαστε.... Χρόνια πολλά κ απο μένα! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Κωστή! Αυτό το δόλιο σκυλάκι στο avatar σου είναι ψόφιο από τα βασανιστήρια που του κάνεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:21 Η katerina10: #23.704 09-09-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατερινα...ελπιζω να μην παρεξηγηθηκες με το ''γατοδεντρο'' - εννοω εκεινη τη κατασκευη απο το carefour......και να σκεφτεις οτι παραλιγο να παρω και εγω 2..ενα για μενα και ενα για σενα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ τι λες????Ίσα ίσα θα πάει για καλό σκοπό στην αγαπητή Νία..Και χαίρομαι!!!Βέβαια τώρα ψάχνω φίλους και γνωστούς που θα πάνε ρόδο για να μην την επιβαρύνω και οικονομικά την κοπέλα...Πως είναι τους το έχεις βάλει???Εμενα η φίλη μου το είδε από το κουτί του και θέλει να το βάλουμε σε εμφανές μέρος γιατί της αρεσει πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.705 09-09-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΜΑ και αυτή η μάνα μου δεν περιμένει να φύγω τσουπ!!!Καλέι τον μπογιατζή!!!Το ήθελε πολύ αυτό το δωμάτιο πάντως...Εγώ απλά σκέφτομαι ότι θα είναι σε άγνωστο χώρο..Μην μουπάθουν καμιά κατάθλιψη ξκαι γυρίσω και δω τα χαρωπά μωρά μου χάλια!!! Γιουλάκο εσύ τι κάνεις???Το ξέρεις ότι μου έχεις λέιψει πολύ ε??? Click για ανάπτυξη... Αντε καλέ τίποτα δε παθαίνουν!! για μια μέρα???? Κι εμένα μου έλειψες αδελφούλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.706 09-09-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ τι λες????Ίσα ίσα θα πάει για καλό σκοπό στην αγαπητή Νία..Και χαίρομαι!!!Βέβαια τώρα ψάχνω φίλους και γνωστούς που θα πάνε ρόδο για να μην την επιβαρύνω και οικονομικά την κοπέλα...Πως είναι τους το έχεις βάλει???Εμενα η φίλη μου το είδε από το κουτί του και θέλει να το βάλουμε σε εμφανές μέρος γιατί της αρεσει πολύ!!! Click για ανάπτυξη... Για τη γατοκρεμάστρα μιλάτε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:24 Η Αντα έγραψε: #23.707 09-09-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Είμαστε , είμαστε.... Χρόνια πολλά κ απο μένα! Click για ανάπτυξη... Γεια σου!! σε ευχαριστω και σενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:25 Η Αντα έγραψε: #23.708 09-09-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για τη γατοκρεμάστρα μιλάτε?? Click για ανάπτυξη... Ναι..ακομη δεν την εχω βαλει πουθενα, καθως ελειπα, ειχα τα ξαδελφια μου...δεν ειχα χρονο να ασχοληθω....πρεπει να δω σε ποια πορτα θα την βαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:25 Η katerina10: #23.709 09-09-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε καλέ τίποτα δε παθαίνουν!! για μια μέρα???? Κι εμένα μου έλειψες αδελφούλα!! Click για ανάπτυξη... Αχ τέλεια!!!!Ηρέμησα τώρα!!!! Ουφ παιδιά τι είναι αυτή η μετακόμιση..ΔΡΑΜΑ!!!!Χθες μετακομιζα όλα τα κουκλια(λουτρινα), κατι ρούχα τα cd μου και γενικά ελαφρια σχετικά..Όταν πηρα τη σαξκουλα με τα βιβλια το μετανοιωσα....Τι ήταν αυτό και έχω και τόσα πράγματα....Περιοδικά, βιβλία, λεξικά...ΟΥΦ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:26 Η Αντα έγραψε: #23.710 09-09-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Αντούλα!! Που θα γιορτάσεις απόψε?? Click για ανάπτυξη... Χμμ σημερα δεν θα κανω τιποτα το ιδιαιτερο...μπορει να βγω με τη μητερα μου - ο Γιωργος δουλευει το απογευμα. Η γιορτη θα παρει μεταθεση γι'αυτο, ή μαλλον για το αλλο σαβ/κο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:26 Η katerina10: #23.711 09-09-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι..ακομη δεν την εχω βαλει πουθενα, καθως ελειπα, ειχα τα ξαδελφια μου...δεν ειχα χρονο να ασχοληθω....πρεπει να δω σε ποια πορτα θα την βαλω Click για ανάπτυξη... Εμείς λέμε να την βάλουμε σε τοιχο !!!Χεστηκαμε(συγνώμη από τους μοντς και τα ανήλικα)για το τι θα πει ο ιδιοκτητης τα μισα πραγματα μας εφτιαξε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:27 Ο Costis έγραψε: #23.712 09-09-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα Κωστή! Αυτό το δόλιο σκυλάκι στο avatar σου είναι ψόφιο από τα βασανιστήρια που του κάνεις?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:30 Η Αντα έγραψε: #23.713 09-09-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμείς λέμε να την βάλουμε σε τοιχο !!!Χεστηκαμε(συγνώμη από τους μοντς και τα ανήλικα)για το τι θα πει ο ιδιοκτητης τα μισα πραγματα μας εφτιαξε... Click για ανάπτυξη... Χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.714 09-09-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχ τέλεια!!!!Ηρέμησα τώρα!!!! Ουφ παιδιά τι είναι αυτή η μετακόμιση..ΔΡΑΜΑ!!!!Χθες μετακομιζα όλα τα κουκλια(λουτρινα), κατι ρούχα τα cd μου και γενικά ελαφρια σχετικά..Όταν πηρα τη σαξκουλα με τα βιβλια το μετανοιωσα....Τι ήταν αυτό και έχω και τόσα πράγματα....Περιοδικά, βιβλία, λεξικά...ΟΥΦ!!!! Click για ανάπτυξη... εκανες ξεκαθάρισμα?? Πέταξες από τα περιοδικά εκείνα που δεν θέλεις?... η μετακόμιση είναι μια καλή ευκαιρία για πέταμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.715 09-09-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ σημερα δεν θα κανω τιποτα το ιδιαιτερο...μπορει να βγω με τη μητερα μου - ο Γιωργος δουλευει το απογευμα. Η γιορτη θα παρει μεταθεση γι'αυτο, ή μαλλον για το αλλο σαβ/κο Click για ανάπτυξη... Α....!! Το άλλο πάω στη Γερμανία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:35 Ο Costis έγραψε: #23.716 09-09-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α....!! Το άλλο πάω στη Γερμανία! Click για ανάπτυξη... Για δουλειά?? (αν και δεν μου πολυάρεσε η Γερμανία...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.717 09-09-08 11:36 Αντούλα, η Βασια μου είπε να σου στείλω ένα φιλάκι!!! Μιλάει σήμερα σε συνέδριο στο Lancaster... για τα προβατάκια... Επίσης μου είπε ότι η Αθηνά έχει οίστρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.718 09-09-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Για δουλειά?? (αν και δεν μου πολυάρεσε η Γερμανία...) Click για ανάπτυξη... Για μια πολύ πολύ σημαντική δουλειά!!! Πάω να τσιμπήσω 2 Βιρμανάκια από το Dusseldorf!! Y.Γ. Εμένα μου αρέσει η Βαυαρία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:40 Ο Costis έγραψε: #23.719 09-09-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για μια πολύ πολύ σημαντική δουλειά!!! Πάω να τσιμπήσω 2 Βιρμανάκια από το Dusseldorf!! Y.Γ. Εμένα μου αρέσει η Βαυαρία!! Click για ανάπτυξη... Aaa Dusseldorf είναι το αεροδρόμιο..Απαίσια.. Ασε που μιλάνε και γερμανικά!! ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ???? εμένα δεν θα μου πάρεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:40 Η Αντα έγραψε: #23.720 09-09-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντούλα, η Βασια μου είπε να σου στείλω ένα φιλάκι!!! Μιλάει σήμερα σε συνέδριο στο Lancaster... για τα προβατάκια... Επίσης μου είπε ότι η Αθηνά έχει οίστρο! Click για ανάπτυξη... Αχχ την ευχαριστω πολυ......εχω χαθει λιγο με τη Βασια..σνιφ σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1184 1185 1186 1187 1188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1186 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1186 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατερινα...ελπιζω να μην παρεξηγηθηκες με το ''γατοδεντρο'' - εννοω εκεινη τη κατασκευη απο το carefour......και να σκεφτεις οτι παραλιγο να παρω και εγω 2..ενα για μενα και ενα για σενα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ τι λες????Ίσα ίσα θα πάει για καλό σκοπό στην αγαπητή Νία..Και χαίρομαι!!!Βέβαια τώρα ψάχνω φίλους και γνωστούς που θα πάνε ρόδο για να μην την επιβαρύνω και οικονομικά την κοπέλα...Πως είναι τους το έχεις βάλει???Εμενα η φίλη μου το είδε από το κουτί του και θέλει να το βάλουμε σε εμφανές μέρος γιατί της αρεσει πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.705 09-09-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΜΑ και αυτή η μάνα μου δεν περιμένει να φύγω τσουπ!!!Καλέι τον μπογιατζή!!!Το ήθελε πολύ αυτό το δωμάτιο πάντως...Εγώ απλά σκέφτομαι ότι θα είναι σε άγνωστο χώρο..Μην μουπάθουν καμιά κατάθλιψη ξκαι γυρίσω και δω τα χαρωπά μωρά μου χάλια!!! Γιουλάκο εσύ τι κάνεις???Το ξέρεις ότι μου έχεις λέιψει πολύ ε??? Click για ανάπτυξη... Αντε καλέ τίποτα δε παθαίνουν!! για μια μέρα???? Κι εμένα μου έλειψες αδελφούλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.706 09-09-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ τι λες????Ίσα ίσα θα πάει για καλό σκοπό στην αγαπητή Νία..Και χαίρομαι!!!Βέβαια τώρα ψάχνω φίλους και γνωστούς που θα πάνε ρόδο για να μην την επιβαρύνω και οικονομικά την κοπέλα...Πως είναι τους το έχεις βάλει???Εμενα η φίλη μου το είδε από το κουτί του και θέλει να το βάλουμε σε εμφανές μέρος γιατί της αρεσει πολύ!!! Click για ανάπτυξη... Για τη γατοκρεμάστρα μιλάτε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:24 Η Αντα έγραψε: #23.707 09-09-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Είμαστε , είμαστε.... Χρόνια πολλά κ απο μένα! Click για ανάπτυξη... Γεια σου!! σε ευχαριστω και σενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:25 Η Αντα έγραψε: #23.708 09-09-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για τη γατοκρεμάστρα μιλάτε?? Click για ανάπτυξη... Ναι..ακομη δεν την εχω βαλει πουθενα, καθως ελειπα, ειχα τα ξαδελφια μου...δεν ειχα χρονο να ασχοληθω....πρεπει να δω σε ποια πορτα θα την βαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:25 Η katerina10: #23.709 09-09-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε καλέ τίποτα δε παθαίνουν!! για μια μέρα???? Κι εμένα μου έλειψες αδελφούλα!! Click για ανάπτυξη... Αχ τέλεια!!!!Ηρέμησα τώρα!!!! Ουφ παιδιά τι είναι αυτή η μετακόμιση..ΔΡΑΜΑ!!!!Χθες μετακομιζα όλα τα κουκλια(λουτρινα), κατι ρούχα τα cd μου και γενικά ελαφρια σχετικά..Όταν πηρα τη σαξκουλα με τα βιβλια το μετανοιωσα....Τι ήταν αυτό και έχω και τόσα πράγματα....Περιοδικά, βιβλία, λεξικά...ΟΥΦ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:26 Η Αντα έγραψε: #23.710 09-09-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Αντούλα!! Που θα γιορτάσεις απόψε?? Click για ανάπτυξη... Χμμ σημερα δεν θα κανω τιποτα το ιδιαιτερο...μπορει να βγω με τη μητερα μου - ο Γιωργος δουλευει το απογευμα. Η γιορτη θα παρει μεταθεση γι'αυτο, ή μαλλον για το αλλο σαβ/κο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:26 Η katerina10: #23.711 09-09-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι..ακομη δεν την εχω βαλει πουθενα, καθως ελειπα, ειχα τα ξαδελφια μου...δεν ειχα χρονο να ασχοληθω....πρεπει να δω σε ποια πορτα θα την βαλω Click για ανάπτυξη... Εμείς λέμε να την βάλουμε σε τοιχο !!!Χεστηκαμε(συγνώμη από τους μοντς και τα ανήλικα)για το τι θα πει ο ιδιοκτητης τα μισα πραγματα μας εφτιαξε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:27 Ο Costis έγραψε: #23.712 09-09-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα Κωστή! Αυτό το δόλιο σκυλάκι στο avatar σου είναι ψόφιο από τα βασανιστήρια που του κάνεις?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:30 Η Αντα έγραψε: #23.713 09-09-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμείς λέμε να την βάλουμε σε τοιχο !!!Χεστηκαμε(συγνώμη από τους μοντς και τα ανήλικα)για το τι θα πει ο ιδιοκτητης τα μισα πραγματα μας εφτιαξε... Click για ανάπτυξη... Χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.714 09-09-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχ τέλεια!!!!Ηρέμησα τώρα!!!! Ουφ παιδιά τι είναι αυτή η μετακόμιση..ΔΡΑΜΑ!!!!Χθες μετακομιζα όλα τα κουκλια(λουτρινα), κατι ρούχα τα cd μου και γενικά ελαφρια σχετικά..Όταν πηρα τη σαξκουλα με τα βιβλια το μετανοιωσα....Τι ήταν αυτό και έχω και τόσα πράγματα....Περιοδικά, βιβλία, λεξικά...ΟΥΦ!!!! Click για ανάπτυξη... εκανες ξεκαθάρισμα?? Πέταξες από τα περιοδικά εκείνα που δεν θέλεις?... η μετακόμιση είναι μια καλή ευκαιρία για πέταμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.715 09-09-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ σημερα δεν θα κανω τιποτα το ιδιαιτερο...μπορει να βγω με τη μητερα μου - ο Γιωργος δουλευει το απογευμα. Η γιορτη θα παρει μεταθεση γι'αυτο, ή μαλλον για το αλλο σαβ/κο Click για ανάπτυξη... Α....!! Το άλλο πάω στη Γερμανία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:35 Ο Costis έγραψε: #23.716 09-09-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α....!! Το άλλο πάω στη Γερμανία! Click για ανάπτυξη... Για δουλειά?? (αν και δεν μου πολυάρεσε η Γερμανία...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.717 09-09-08 11:36 Αντούλα, η Βασια μου είπε να σου στείλω ένα φιλάκι!!! Μιλάει σήμερα σε συνέδριο στο Lancaster... για τα προβατάκια... Επίσης μου είπε ότι η Αθηνά έχει οίστρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.718 09-09-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Για δουλειά?? (αν και δεν μου πολυάρεσε η Γερμανία...) Click για ανάπτυξη... Για μια πολύ πολύ σημαντική δουλειά!!! Πάω να τσιμπήσω 2 Βιρμανάκια από το Dusseldorf!! Y.Γ. Εμένα μου αρέσει η Βαυαρία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:40 Ο Costis έγραψε: #23.719 09-09-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για μια πολύ πολύ σημαντική δουλειά!!! Πάω να τσιμπήσω 2 Βιρμανάκια από το Dusseldorf!! Y.Γ. Εμένα μου αρέσει η Βαυαρία!! Click για ανάπτυξη... Aaa Dusseldorf είναι το αεροδρόμιο..Απαίσια.. Ασε που μιλάνε και γερμανικά!! ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ???? εμένα δεν θα μου πάρεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:40 Η Αντα έγραψε: #23.720 09-09-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντούλα, η Βασια μου είπε να σου στείλω ένα φιλάκι!!! Μιλάει σήμερα σε συνέδριο στο Lancaster... για τα προβατάκια... Επίσης μου είπε ότι η Αθηνά έχει οίστρο! Click για ανάπτυξη... Αχχ την ευχαριστω πολυ......εχω χαθει λιγο με τη Βασια..σνιφ σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1184 1185 1186 1187 1188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1186 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1186 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΜΑ και αυτή η μάνα μου δεν περιμένει να φύγω τσουπ!!!Καλέι τον μπογιατζή!!!Το ήθελε πολύ αυτό το δωμάτιο πάντως...Εγώ απλά σκέφτομαι ότι θα είναι σε άγνωστο χώρο..Μην μουπάθουν καμιά κατάθλιψη ξκαι γυρίσω και δω τα χαρωπά μωρά μου χάλια!!! Γιουλάκο εσύ τι κάνεις???Το ξέρεις ότι μου έχεις λέιψει πολύ ε??? Click για ανάπτυξη... Αντε καλέ τίποτα δε παθαίνουν!! για μια μέρα???? Κι εμένα μου έλειψες αδελφούλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.706 09-09-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ τι λες????Ίσα ίσα θα πάει για καλό σκοπό στην αγαπητή Νία..Και χαίρομαι!!!Βέβαια τώρα ψάχνω φίλους και γνωστούς που θα πάνε ρόδο για να μην την επιβαρύνω και οικονομικά την κοπέλα...Πως είναι τους το έχεις βάλει???Εμενα η φίλη μου το είδε από το κουτί του και θέλει να το βάλουμε σε εμφανές μέρος γιατί της αρεσει πολύ!!! Click για ανάπτυξη... Για τη γατοκρεμάστρα μιλάτε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:24 Η Αντα έγραψε: #23.707 09-09-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Είμαστε , είμαστε.... Χρόνια πολλά κ απο μένα! Click για ανάπτυξη... Γεια σου!! σε ευχαριστω και σενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:25 Η Αντα έγραψε: #23.708 09-09-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για τη γατοκρεμάστρα μιλάτε?? Click για ανάπτυξη... Ναι..ακομη δεν την εχω βαλει πουθενα, καθως ελειπα, ειχα τα ξαδελφια μου...δεν ειχα χρονο να ασχοληθω....πρεπει να δω σε ποια πορτα θα την βαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:25 Η katerina10: #23.709 09-09-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε καλέ τίποτα δε παθαίνουν!! για μια μέρα???? Κι εμένα μου έλειψες αδελφούλα!! Click για ανάπτυξη... Αχ τέλεια!!!!Ηρέμησα τώρα!!!! Ουφ παιδιά τι είναι αυτή η μετακόμιση..ΔΡΑΜΑ!!!!Χθες μετακομιζα όλα τα κουκλια(λουτρινα), κατι ρούχα τα cd μου και γενικά ελαφρια σχετικά..Όταν πηρα τη σαξκουλα με τα βιβλια το μετανοιωσα....Τι ήταν αυτό και έχω και τόσα πράγματα....Περιοδικά, βιβλία, λεξικά...ΟΥΦ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:26 Η Αντα έγραψε: #23.710 09-09-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Αντούλα!! Που θα γιορτάσεις απόψε?? Click για ανάπτυξη... Χμμ σημερα δεν θα κανω τιποτα το ιδιαιτερο...μπορει να βγω με τη μητερα μου - ο Γιωργος δουλευει το απογευμα. Η γιορτη θα παρει μεταθεση γι'αυτο, ή μαλλον για το αλλο σαβ/κο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:26 Η katerina10: #23.711 09-09-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι..ακομη δεν την εχω βαλει πουθενα, καθως ελειπα, ειχα τα ξαδελφια μου...δεν ειχα χρονο να ασχοληθω....πρεπει να δω σε ποια πορτα θα την βαλω Click για ανάπτυξη... Εμείς λέμε να την βάλουμε σε τοιχο !!!Χεστηκαμε(συγνώμη από τους μοντς και τα ανήλικα)για το τι θα πει ο ιδιοκτητης τα μισα πραγματα μας εφτιαξε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:27 Ο Costis έγραψε: #23.712 09-09-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα Κωστή! Αυτό το δόλιο σκυλάκι στο avatar σου είναι ψόφιο από τα βασανιστήρια που του κάνεις?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:30 Η Αντα έγραψε: #23.713 09-09-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμείς λέμε να την βάλουμε σε τοιχο !!!Χεστηκαμε(συγνώμη από τους μοντς και τα ανήλικα)για το τι θα πει ο ιδιοκτητης τα μισα πραγματα μας εφτιαξε... Click για ανάπτυξη... Χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.714 09-09-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχ τέλεια!!!!Ηρέμησα τώρα!!!! Ουφ παιδιά τι είναι αυτή η μετακόμιση..ΔΡΑΜΑ!!!!Χθες μετακομιζα όλα τα κουκλια(λουτρινα), κατι ρούχα τα cd μου και γενικά ελαφρια σχετικά..Όταν πηρα τη σαξκουλα με τα βιβλια το μετανοιωσα....Τι ήταν αυτό και έχω και τόσα πράγματα....Περιοδικά, βιβλία, λεξικά...ΟΥΦ!!!! Click για ανάπτυξη... εκανες ξεκαθάρισμα?? Πέταξες από τα περιοδικά εκείνα που δεν θέλεις?... η μετακόμιση είναι μια καλή ευκαιρία για πέταμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.715 09-09-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ σημερα δεν θα κανω τιποτα το ιδιαιτερο...μπορει να βγω με τη μητερα μου - ο Γιωργος δουλευει το απογευμα. Η γιορτη θα παρει μεταθεση γι'αυτο, ή μαλλον για το αλλο σαβ/κο Click για ανάπτυξη... Α....!! Το άλλο πάω στη Γερμανία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:35 Ο Costis έγραψε: #23.716 09-09-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α....!! Το άλλο πάω στη Γερμανία! Click για ανάπτυξη... Για δουλειά?? (αν και δεν μου πολυάρεσε η Γερμανία...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.717 09-09-08 11:36 Αντούλα, η Βασια μου είπε να σου στείλω ένα φιλάκι!!! Μιλάει σήμερα σε συνέδριο στο Lancaster... για τα προβατάκια... Επίσης μου είπε ότι η Αθηνά έχει οίστρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.718 09-09-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Για δουλειά?? (αν και δεν μου πολυάρεσε η Γερμανία...) Click για ανάπτυξη... Για μια πολύ πολύ σημαντική δουλειά!!! Πάω να τσιμπήσω 2 Βιρμανάκια από το Dusseldorf!! Y.Γ. Εμένα μου αρέσει η Βαυαρία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:40 Ο Costis έγραψε: #23.719 09-09-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για μια πολύ πολύ σημαντική δουλειά!!! Πάω να τσιμπήσω 2 Βιρμανάκια από το Dusseldorf!! Y.Γ. Εμένα μου αρέσει η Βαυαρία!! Click για ανάπτυξη... Aaa Dusseldorf είναι το αεροδρόμιο..Απαίσια.. Ασε που μιλάνε και γερμανικά!! ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ???? εμένα δεν θα μου πάρεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:40 Η Αντα έγραψε: #23.720 09-09-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντούλα, η Βασια μου είπε να σου στείλω ένα φιλάκι!!! Μιλάει σήμερα σε συνέδριο στο Lancaster... για τα προβατάκια... Επίσης μου είπε ότι η Αθηνά έχει οίστρο! Click για ανάπτυξη... Αχχ την ευχαριστω πολυ......εχω χαθει λιγο με τη Βασια..σνιφ σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1184 1185 1186 1187 1188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1186 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1186 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ τι λες????Ίσα ίσα θα πάει για καλό σκοπό στην αγαπητή Νία..Και χαίρομαι!!!Βέβαια τώρα ψάχνω φίλους και γνωστούς που θα πάνε ρόδο για να μην την επιβαρύνω και οικονομικά την κοπέλα...Πως είναι τους το έχεις βάλει???Εμενα η φίλη μου το είδε από το κουτί του και θέλει να το βάλουμε σε εμφανές μέρος γιατί της αρεσει πολύ!!! Click για ανάπτυξη... Για τη γατοκρεμάστρα μιλάτε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:24 Η Αντα έγραψε: #23.707 09-09-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Είμαστε , είμαστε.... Χρόνια πολλά κ απο μένα! Click για ανάπτυξη... Γεια σου!! σε ευχαριστω και σενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:25 Η Αντα έγραψε: #23.708 09-09-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για τη γατοκρεμάστρα μιλάτε?? Click για ανάπτυξη... Ναι..ακομη δεν την εχω βαλει πουθενα, καθως ελειπα, ειχα τα ξαδελφια μου...δεν ειχα χρονο να ασχοληθω....πρεπει να δω σε ποια πορτα θα την βαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:25 Η katerina10: #23.709 09-09-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε καλέ τίποτα δε παθαίνουν!! για μια μέρα???? Κι εμένα μου έλειψες αδελφούλα!! Click για ανάπτυξη... Αχ τέλεια!!!!Ηρέμησα τώρα!!!! Ουφ παιδιά τι είναι αυτή η μετακόμιση..ΔΡΑΜΑ!!!!Χθες μετακομιζα όλα τα κουκλια(λουτρινα), κατι ρούχα τα cd μου και γενικά ελαφρια σχετικά..Όταν πηρα τη σαξκουλα με τα βιβλια το μετανοιωσα....Τι ήταν αυτό και έχω και τόσα πράγματα....Περιοδικά, βιβλία, λεξικά...ΟΥΦ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:26 Η Αντα έγραψε: #23.710 09-09-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Αντούλα!! Που θα γιορτάσεις απόψε?? Click για ανάπτυξη... Χμμ σημερα δεν θα κανω τιποτα το ιδιαιτερο...μπορει να βγω με τη μητερα μου - ο Γιωργος δουλευει το απογευμα. Η γιορτη θα παρει μεταθεση γι'αυτο, ή μαλλον για το αλλο σαβ/κο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:26 Η katerina10: #23.711 09-09-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι..ακομη δεν την εχω βαλει πουθενα, καθως ελειπα, ειχα τα ξαδελφια μου...δεν ειχα χρονο να ασχοληθω....πρεπει να δω σε ποια πορτα θα την βαλω Click για ανάπτυξη... Εμείς λέμε να την βάλουμε σε τοιχο !!!Χεστηκαμε(συγνώμη από τους μοντς και τα ανήλικα)για το τι θα πει ο ιδιοκτητης τα μισα πραγματα μας εφτιαξε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:27 Ο Costis έγραψε: #23.712 09-09-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα Κωστή! Αυτό το δόλιο σκυλάκι στο avatar σου είναι ψόφιο από τα βασανιστήρια που του κάνεις?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:30 Η Αντα έγραψε: #23.713 09-09-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμείς λέμε να την βάλουμε σε τοιχο !!!Χεστηκαμε(συγνώμη από τους μοντς και τα ανήλικα)για το τι θα πει ο ιδιοκτητης τα μισα πραγματα μας εφτιαξε... Click για ανάπτυξη... Χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.714 09-09-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχ τέλεια!!!!Ηρέμησα τώρα!!!! Ουφ παιδιά τι είναι αυτή η μετακόμιση..ΔΡΑΜΑ!!!!Χθες μετακομιζα όλα τα κουκλια(λουτρινα), κατι ρούχα τα cd μου και γενικά ελαφρια σχετικά..Όταν πηρα τη σαξκουλα με τα βιβλια το μετανοιωσα....Τι ήταν αυτό και έχω και τόσα πράγματα....Περιοδικά, βιβλία, λεξικά...ΟΥΦ!!!! Click για ανάπτυξη... εκανες ξεκαθάρισμα?? Πέταξες από τα περιοδικά εκείνα που δεν θέλεις?... η μετακόμιση είναι μια καλή ευκαιρία για πέταμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.715 09-09-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ σημερα δεν θα κανω τιποτα το ιδιαιτερο...μπορει να βγω με τη μητερα μου - ο Γιωργος δουλευει το απογευμα. Η γιορτη θα παρει μεταθεση γι'αυτο, ή μαλλον για το αλλο σαβ/κο Click για ανάπτυξη... Α....!! Το άλλο πάω στη Γερμανία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:35 Ο Costis έγραψε: #23.716 09-09-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α....!! Το άλλο πάω στη Γερμανία! Click για ανάπτυξη... Για δουλειά?? (αν και δεν μου πολυάρεσε η Γερμανία...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.717 09-09-08 11:36 Αντούλα, η Βασια μου είπε να σου στείλω ένα φιλάκι!!! Μιλάει σήμερα σε συνέδριο στο Lancaster... για τα προβατάκια... Επίσης μου είπε ότι η Αθηνά έχει οίστρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.718 09-09-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Για δουλειά?? (αν και δεν μου πολυάρεσε η Γερμανία...) Click για ανάπτυξη... Για μια πολύ πολύ σημαντική δουλειά!!! Πάω να τσιμπήσω 2 Βιρμανάκια από το Dusseldorf!! Y.Γ. Εμένα μου αρέσει η Βαυαρία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:40 Ο Costis έγραψε: #23.719 09-09-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για μια πολύ πολύ σημαντική δουλειά!!! Πάω να τσιμπήσω 2 Βιρμανάκια από το Dusseldorf!! Y.Γ. Εμένα μου αρέσει η Βαυαρία!! Click για ανάπτυξη... Aaa Dusseldorf είναι το αεροδρόμιο..Απαίσια.. Ασε που μιλάνε και γερμανικά!! ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ???? εμένα δεν θα μου πάρεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:40 Η Αντα έγραψε: #23.720 09-09-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντούλα, η Βασια μου είπε να σου στείλω ένα φιλάκι!!! Μιλάει σήμερα σε συνέδριο στο Lancaster... για τα προβατάκια... Επίσης μου είπε ότι η Αθηνά έχει οίστρο! Click για ανάπτυξη... Αχχ την ευχαριστω πολυ......εχω χαθει λιγο με τη Βασια..σνιφ σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1184 1185 1186 1187 1188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1186 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1186 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Costis: Είμαστε , είμαστε.... Χρόνια πολλά κ απο μένα! Click για ανάπτυξη... Γεια σου!! σε ευχαριστω και σενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:25 Η Αντα έγραψε: #23.708 09-09-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για τη γατοκρεμάστρα μιλάτε?? Click για ανάπτυξη... Ναι..ακομη δεν την εχω βαλει πουθενα, καθως ελειπα, ειχα τα ξαδελφια μου...δεν ειχα χρονο να ασχοληθω....πρεπει να δω σε ποια πορτα θα την βαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:25 Η katerina10: #23.709 09-09-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε καλέ τίποτα δε παθαίνουν!! για μια μέρα???? Κι εμένα μου έλειψες αδελφούλα!! Click για ανάπτυξη... Αχ τέλεια!!!!Ηρέμησα τώρα!!!! Ουφ παιδιά τι είναι αυτή η μετακόμιση..ΔΡΑΜΑ!!!!Χθες μετακομιζα όλα τα κουκλια(λουτρινα), κατι ρούχα τα cd μου και γενικά ελαφρια σχετικά..Όταν πηρα τη σαξκουλα με τα βιβλια το μετανοιωσα....Τι ήταν αυτό και έχω και τόσα πράγματα....Περιοδικά, βιβλία, λεξικά...ΟΥΦ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:26 Η Αντα έγραψε: #23.710 09-09-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Αντούλα!! Που θα γιορτάσεις απόψε?? Click για ανάπτυξη... Χμμ σημερα δεν θα κανω τιποτα το ιδιαιτερο...μπορει να βγω με τη μητερα μου - ο Γιωργος δουλευει το απογευμα. Η γιορτη θα παρει μεταθεση γι'αυτο, ή μαλλον για το αλλο σαβ/κο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:26 Η katerina10: #23.711 09-09-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι..ακομη δεν την εχω βαλει πουθενα, καθως ελειπα, ειχα τα ξαδελφια μου...δεν ειχα χρονο να ασχοληθω....πρεπει να δω σε ποια πορτα θα την βαλω Click για ανάπτυξη... Εμείς λέμε να την βάλουμε σε τοιχο !!!Χεστηκαμε(συγνώμη από τους μοντς και τα ανήλικα)για το τι θα πει ο ιδιοκτητης τα μισα πραγματα μας εφτιαξε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:27 Ο Costis έγραψε: #23.712 09-09-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα Κωστή! Αυτό το δόλιο σκυλάκι στο avatar σου είναι ψόφιο από τα βασανιστήρια που του κάνεις?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:30 Η Αντα έγραψε: #23.713 09-09-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμείς λέμε να την βάλουμε σε τοιχο !!!Χεστηκαμε(συγνώμη από τους μοντς και τα ανήλικα)για το τι θα πει ο ιδιοκτητης τα μισα πραγματα μας εφτιαξε... Click για ανάπτυξη... Χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.714 09-09-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχ τέλεια!!!!Ηρέμησα τώρα!!!! Ουφ παιδιά τι είναι αυτή η μετακόμιση..ΔΡΑΜΑ!!!!Χθες μετακομιζα όλα τα κουκλια(λουτρινα), κατι ρούχα τα cd μου και γενικά ελαφρια σχετικά..Όταν πηρα τη σαξκουλα με τα βιβλια το μετανοιωσα....Τι ήταν αυτό και έχω και τόσα πράγματα....Περιοδικά, βιβλία, λεξικά...ΟΥΦ!!!! Click για ανάπτυξη... εκανες ξεκαθάρισμα?? Πέταξες από τα περιοδικά εκείνα που δεν θέλεις?... η μετακόμιση είναι μια καλή ευκαιρία για πέταμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.715 09-09-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ σημερα δεν θα κανω τιποτα το ιδιαιτερο...μπορει να βγω με τη μητερα μου - ο Γιωργος δουλευει το απογευμα. Η γιορτη θα παρει μεταθεση γι'αυτο, ή μαλλον για το αλλο σαβ/κο Click για ανάπτυξη... Α....!! Το άλλο πάω στη Γερμανία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:35 Ο Costis έγραψε: #23.716 09-09-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α....!! Το άλλο πάω στη Γερμανία! Click για ανάπτυξη... Για δουλειά?? (αν και δεν μου πολυάρεσε η Γερμανία...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.717 09-09-08 11:36 Αντούλα, η Βασια μου είπε να σου στείλω ένα φιλάκι!!! Μιλάει σήμερα σε συνέδριο στο Lancaster... για τα προβατάκια... Επίσης μου είπε ότι η Αθηνά έχει οίστρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.718 09-09-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Για δουλειά?? (αν και δεν μου πολυάρεσε η Γερμανία...) Click για ανάπτυξη... Για μια πολύ πολύ σημαντική δουλειά!!! Πάω να τσιμπήσω 2 Βιρμανάκια από το Dusseldorf!! Y.Γ. Εμένα μου αρέσει η Βαυαρία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:40 Ο Costis έγραψε: #23.719 09-09-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για μια πολύ πολύ σημαντική δουλειά!!! Πάω να τσιμπήσω 2 Βιρμανάκια από το Dusseldorf!! Y.Γ. Εμένα μου αρέσει η Βαυαρία!! Click για ανάπτυξη... Aaa Dusseldorf είναι το αεροδρόμιο..Απαίσια.. Ασε που μιλάνε και γερμανικά!! ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ???? εμένα δεν θα μου πάρεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:40 Η Αντα έγραψε: #23.720 09-09-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντούλα, η Βασια μου είπε να σου στείλω ένα φιλάκι!!! Μιλάει σήμερα σε συνέδριο στο Lancaster... για τα προβατάκια... Επίσης μου είπε ότι η Αθηνά έχει οίστρο! Click για ανάπτυξη... Αχχ την ευχαριστω πολυ......εχω χαθει λιγο με τη Βασια..σνιφ σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1184 1185 1186 1187 1188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1186 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1186 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για τη γατοκρεμάστρα μιλάτε?? Click για ανάπτυξη... Ναι..ακομη δεν την εχω βαλει πουθενα, καθως ελειπα, ειχα τα ξαδελφια μου...δεν ειχα χρονο να ασχοληθω....πρεπει να δω σε ποια πορτα θα την βαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:25 Η katerina10: #23.709 09-09-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε καλέ τίποτα δε παθαίνουν!! για μια μέρα???? Κι εμένα μου έλειψες αδελφούλα!! Click για ανάπτυξη... Αχ τέλεια!!!!Ηρέμησα τώρα!!!! Ουφ παιδιά τι είναι αυτή η μετακόμιση..ΔΡΑΜΑ!!!!Χθες μετακομιζα όλα τα κουκλια(λουτρινα), κατι ρούχα τα cd μου και γενικά ελαφρια σχετικά..Όταν πηρα τη σαξκουλα με τα βιβλια το μετανοιωσα....Τι ήταν αυτό και έχω και τόσα πράγματα....Περιοδικά, βιβλία, λεξικά...ΟΥΦ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:26 Η Αντα έγραψε: #23.710 09-09-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Αντούλα!! Που θα γιορτάσεις απόψε?? Click για ανάπτυξη... Χμμ σημερα δεν θα κανω τιποτα το ιδιαιτερο...μπορει να βγω με τη μητερα μου - ο Γιωργος δουλευει το απογευμα. Η γιορτη θα παρει μεταθεση γι'αυτο, ή μαλλον για το αλλο σαβ/κο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:26 Η katerina10: #23.711 09-09-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι..ακομη δεν την εχω βαλει πουθενα, καθως ελειπα, ειχα τα ξαδελφια μου...δεν ειχα χρονο να ασχοληθω....πρεπει να δω σε ποια πορτα θα την βαλω Click για ανάπτυξη... Εμείς λέμε να την βάλουμε σε τοιχο !!!Χεστηκαμε(συγνώμη από τους μοντς και τα ανήλικα)για το τι θα πει ο ιδιοκτητης τα μισα πραγματα μας εφτιαξε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:27 Ο Costis έγραψε: #23.712 09-09-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα Κωστή! Αυτό το δόλιο σκυλάκι στο avatar σου είναι ψόφιο από τα βασανιστήρια που του κάνεις?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:30 Η Αντα έγραψε: #23.713 09-09-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμείς λέμε να την βάλουμε σε τοιχο !!!Χεστηκαμε(συγνώμη από τους μοντς και τα ανήλικα)για το τι θα πει ο ιδιοκτητης τα μισα πραγματα μας εφτιαξε... Click για ανάπτυξη... Χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.714 09-09-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχ τέλεια!!!!Ηρέμησα τώρα!!!! Ουφ παιδιά τι είναι αυτή η μετακόμιση..ΔΡΑΜΑ!!!!Χθες μετακομιζα όλα τα κουκλια(λουτρινα), κατι ρούχα τα cd μου και γενικά ελαφρια σχετικά..Όταν πηρα τη σαξκουλα με τα βιβλια το μετανοιωσα....Τι ήταν αυτό και έχω και τόσα πράγματα....Περιοδικά, βιβλία, λεξικά...ΟΥΦ!!!! Click για ανάπτυξη... εκανες ξεκαθάρισμα?? Πέταξες από τα περιοδικά εκείνα που δεν θέλεις?... η μετακόμιση είναι μια καλή ευκαιρία για πέταμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.715 09-09-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ σημερα δεν θα κανω τιποτα το ιδιαιτερο...μπορει να βγω με τη μητερα μου - ο Γιωργος δουλευει το απογευμα. Η γιορτη θα παρει μεταθεση γι'αυτο, ή μαλλον για το αλλο σαβ/κο Click για ανάπτυξη... Α....!! Το άλλο πάω στη Γερμανία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:35 Ο Costis έγραψε: #23.716 09-09-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α....!! Το άλλο πάω στη Γερμανία! Click για ανάπτυξη... Για δουλειά?? (αν και δεν μου πολυάρεσε η Γερμανία...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.717 09-09-08 11:36 Αντούλα, η Βασια μου είπε να σου στείλω ένα φιλάκι!!! Μιλάει σήμερα σε συνέδριο στο Lancaster... για τα προβατάκια... Επίσης μου είπε ότι η Αθηνά έχει οίστρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.718 09-09-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Για δουλειά?? (αν και δεν μου πολυάρεσε η Γερμανία...) Click για ανάπτυξη... Για μια πολύ πολύ σημαντική δουλειά!!! Πάω να τσιμπήσω 2 Βιρμανάκια από το Dusseldorf!! Y.Γ. Εμένα μου αρέσει η Βαυαρία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:40 Ο Costis έγραψε: #23.719 09-09-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για μια πολύ πολύ σημαντική δουλειά!!! Πάω να τσιμπήσω 2 Βιρμανάκια από το Dusseldorf!! Y.Γ. Εμένα μου αρέσει η Βαυαρία!! Click για ανάπτυξη... Aaa Dusseldorf είναι το αεροδρόμιο..Απαίσια.. Ασε που μιλάνε και γερμανικά!! ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ???? εμένα δεν θα μου πάρεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:40 Η Αντα έγραψε: #23.720 09-09-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντούλα, η Βασια μου είπε να σου στείλω ένα φιλάκι!!! Μιλάει σήμερα σε συνέδριο στο Lancaster... για τα προβατάκια... Επίσης μου είπε ότι η Αθηνά έχει οίστρο! Click για ανάπτυξη... Αχχ την ευχαριστω πολυ......εχω χαθει λιγο με τη Βασια..σνιφ σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1184 1185 1186 1187 1188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1186 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1186 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε καλέ τίποτα δε παθαίνουν!! για μια μέρα???? Κι εμένα μου έλειψες αδελφούλα!! Click για ανάπτυξη... Αχ τέλεια!!!!Ηρέμησα τώρα!!!! Ουφ παιδιά τι είναι αυτή η μετακόμιση..ΔΡΑΜΑ!!!!Χθες μετακομιζα όλα τα κουκλια(λουτρινα), κατι ρούχα τα cd μου και γενικά ελαφρια σχετικά..Όταν πηρα τη σαξκουλα με τα βιβλια το μετανοιωσα....Τι ήταν αυτό και έχω και τόσα πράγματα....Περιοδικά, βιβλία, λεξικά...ΟΥΦ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:26 Η Αντα έγραψε: #23.710 09-09-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Αντούλα!! Που θα γιορτάσεις απόψε?? Click για ανάπτυξη... Χμμ σημερα δεν θα κανω τιποτα το ιδιαιτερο...μπορει να βγω με τη μητερα μου - ο Γιωργος δουλευει το απογευμα. Η γιορτη θα παρει μεταθεση γι'αυτο, ή μαλλον για το αλλο σαβ/κο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:26 Η katerina10: #23.711 09-09-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι..ακομη δεν την εχω βαλει πουθενα, καθως ελειπα, ειχα τα ξαδελφια μου...δεν ειχα χρονο να ασχοληθω....πρεπει να δω σε ποια πορτα θα την βαλω Click για ανάπτυξη... Εμείς λέμε να την βάλουμε σε τοιχο !!!Χεστηκαμε(συγνώμη από τους μοντς και τα ανήλικα)για το τι θα πει ο ιδιοκτητης τα μισα πραγματα μας εφτιαξε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:27 Ο Costis έγραψε: #23.712 09-09-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα Κωστή! Αυτό το δόλιο σκυλάκι στο avatar σου είναι ψόφιο από τα βασανιστήρια που του κάνεις?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:30 Η Αντα έγραψε: #23.713 09-09-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμείς λέμε να την βάλουμε σε τοιχο !!!Χεστηκαμε(συγνώμη από τους μοντς και τα ανήλικα)για το τι θα πει ο ιδιοκτητης τα μισα πραγματα μας εφτιαξε... Click για ανάπτυξη... Χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.714 09-09-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχ τέλεια!!!!Ηρέμησα τώρα!!!! Ουφ παιδιά τι είναι αυτή η μετακόμιση..ΔΡΑΜΑ!!!!Χθες μετακομιζα όλα τα κουκλια(λουτρινα), κατι ρούχα τα cd μου και γενικά ελαφρια σχετικά..Όταν πηρα τη σαξκουλα με τα βιβλια το μετανοιωσα....Τι ήταν αυτό και έχω και τόσα πράγματα....Περιοδικά, βιβλία, λεξικά...ΟΥΦ!!!! Click για ανάπτυξη... εκανες ξεκαθάρισμα?? Πέταξες από τα περιοδικά εκείνα που δεν θέλεις?... η μετακόμιση είναι μια καλή ευκαιρία για πέταμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.715 09-09-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ σημερα δεν θα κανω τιποτα το ιδιαιτερο...μπορει να βγω με τη μητερα μου - ο Γιωργος δουλευει το απογευμα. Η γιορτη θα παρει μεταθεση γι'αυτο, ή μαλλον για το αλλο σαβ/κο Click για ανάπτυξη... Α....!! Το άλλο πάω στη Γερμανία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:35 Ο Costis έγραψε: #23.716 09-09-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α....!! Το άλλο πάω στη Γερμανία! Click για ανάπτυξη... Για δουλειά?? (αν και δεν μου πολυάρεσε η Γερμανία...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.717 09-09-08 11:36 Αντούλα, η Βασια μου είπε να σου στείλω ένα φιλάκι!!! Μιλάει σήμερα σε συνέδριο στο Lancaster... για τα προβατάκια... Επίσης μου είπε ότι η Αθηνά έχει οίστρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.718 09-09-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Για δουλειά?? (αν και δεν μου πολυάρεσε η Γερμανία...) Click για ανάπτυξη... Για μια πολύ πολύ σημαντική δουλειά!!! Πάω να τσιμπήσω 2 Βιρμανάκια από το Dusseldorf!! Y.Γ. Εμένα μου αρέσει η Βαυαρία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:40 Ο Costis έγραψε: #23.719 09-09-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για μια πολύ πολύ σημαντική δουλειά!!! Πάω να τσιμπήσω 2 Βιρμανάκια από το Dusseldorf!! Y.Γ. Εμένα μου αρέσει η Βαυαρία!! Click για ανάπτυξη... Aaa Dusseldorf είναι το αεροδρόμιο..Απαίσια.. Ασε που μιλάνε και γερμανικά!! ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ???? εμένα δεν θα μου πάρεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:40 Η Αντα έγραψε: #23.720 09-09-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντούλα, η Βασια μου είπε να σου στείλω ένα φιλάκι!!! Μιλάει σήμερα σε συνέδριο στο Lancaster... για τα προβατάκια... Επίσης μου είπε ότι η Αθηνά έχει οίστρο! Click για ανάπτυξη... Αχχ την ευχαριστω πολυ......εχω χαθει λιγο με τη Βασια..σνιφ σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1184 1185 1186 1187 1188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1186 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1186 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Αντούλα!! Που θα γιορτάσεις απόψε?? Click για ανάπτυξη... Χμμ σημερα δεν θα κανω τιποτα το ιδιαιτερο...μπορει να βγω με τη μητερα μου - ο Γιωργος δουλευει το απογευμα. Η γιορτη θα παρει μεταθεση γι'αυτο, ή μαλλον για το αλλο σαβ/κο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:26 Η katerina10: #23.711 09-09-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι..ακομη δεν την εχω βαλει πουθενα, καθως ελειπα, ειχα τα ξαδελφια μου...δεν ειχα χρονο να ασχοληθω....πρεπει να δω σε ποια πορτα θα την βαλω Click για ανάπτυξη... Εμείς λέμε να την βάλουμε σε τοιχο !!!Χεστηκαμε(συγνώμη από τους μοντς και τα ανήλικα)για το τι θα πει ο ιδιοκτητης τα μισα πραγματα μας εφτιαξε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:27 Ο Costis έγραψε: #23.712 09-09-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα Κωστή! Αυτό το δόλιο σκυλάκι στο avatar σου είναι ψόφιο από τα βασανιστήρια που του κάνεις?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:30 Η Αντα έγραψε: #23.713 09-09-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμείς λέμε να την βάλουμε σε τοιχο !!!Χεστηκαμε(συγνώμη από τους μοντς και τα ανήλικα)για το τι θα πει ο ιδιοκτητης τα μισα πραγματα μας εφτιαξε... Click για ανάπτυξη... Χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.714 09-09-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχ τέλεια!!!!Ηρέμησα τώρα!!!! Ουφ παιδιά τι είναι αυτή η μετακόμιση..ΔΡΑΜΑ!!!!Χθες μετακομιζα όλα τα κουκλια(λουτρινα), κατι ρούχα τα cd μου και γενικά ελαφρια σχετικά..Όταν πηρα τη σαξκουλα με τα βιβλια το μετανοιωσα....Τι ήταν αυτό και έχω και τόσα πράγματα....Περιοδικά, βιβλία, λεξικά...ΟΥΦ!!!! Click για ανάπτυξη... εκανες ξεκαθάρισμα?? Πέταξες από τα περιοδικά εκείνα που δεν θέλεις?... η μετακόμιση είναι μια καλή ευκαιρία για πέταμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.715 09-09-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ σημερα δεν θα κανω τιποτα το ιδιαιτερο...μπορει να βγω με τη μητερα μου - ο Γιωργος δουλευει το απογευμα. Η γιορτη θα παρει μεταθεση γι'αυτο, ή μαλλον για το αλλο σαβ/κο Click για ανάπτυξη... Α....!! Το άλλο πάω στη Γερμανία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:35 Ο Costis έγραψε: #23.716 09-09-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α....!! Το άλλο πάω στη Γερμανία! Click για ανάπτυξη... Για δουλειά?? (αν και δεν μου πολυάρεσε η Γερμανία...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.717 09-09-08 11:36 Αντούλα, η Βασια μου είπε να σου στείλω ένα φιλάκι!!! Μιλάει σήμερα σε συνέδριο στο Lancaster... για τα προβατάκια... Επίσης μου είπε ότι η Αθηνά έχει οίστρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.718 09-09-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Για δουλειά?? (αν και δεν μου πολυάρεσε η Γερμανία...) Click για ανάπτυξη... Για μια πολύ πολύ σημαντική δουλειά!!! Πάω να τσιμπήσω 2 Βιρμανάκια από το Dusseldorf!! Y.Γ. Εμένα μου αρέσει η Βαυαρία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:40 Ο Costis έγραψε: #23.719 09-09-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για μια πολύ πολύ σημαντική δουλειά!!! Πάω να τσιμπήσω 2 Βιρμανάκια από το Dusseldorf!! Y.Γ. Εμένα μου αρέσει η Βαυαρία!! Click για ανάπτυξη... Aaa Dusseldorf είναι το αεροδρόμιο..Απαίσια.. Ασε που μιλάνε και γερμανικά!! ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ???? εμένα δεν θα μου πάρεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:40 Η Αντα έγραψε: #23.720 09-09-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντούλα, η Βασια μου είπε να σου στείλω ένα φιλάκι!!! Μιλάει σήμερα σε συνέδριο στο Lancaster... για τα προβατάκια... Επίσης μου είπε ότι η Αθηνά έχει οίστρο! Click για ανάπτυξη... Αχχ την ευχαριστω πολυ......εχω χαθει λιγο με τη Βασια..σνιφ σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1184 1185 1186 1187 1188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1186 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1186 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι..ακομη δεν την εχω βαλει πουθενα, καθως ελειπα, ειχα τα ξαδελφια μου...δεν ειχα χρονο να ασχοληθω....πρεπει να δω σε ποια πορτα θα την βαλω Click για ανάπτυξη... Εμείς λέμε να την βάλουμε σε τοιχο !!!Χεστηκαμε(συγνώμη από τους μοντς και τα ανήλικα)για το τι θα πει ο ιδιοκτητης τα μισα πραγματα μας εφτιαξε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:27 Ο Costis έγραψε: #23.712 09-09-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα Κωστή! Αυτό το δόλιο σκυλάκι στο avatar σου είναι ψόφιο από τα βασανιστήρια που του κάνεις?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:30 Η Αντα έγραψε: #23.713 09-09-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμείς λέμε να την βάλουμε σε τοιχο !!!Χεστηκαμε(συγνώμη από τους μοντς και τα ανήλικα)για το τι θα πει ο ιδιοκτητης τα μισα πραγματα μας εφτιαξε... Click για ανάπτυξη... Χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.714 09-09-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχ τέλεια!!!!Ηρέμησα τώρα!!!! Ουφ παιδιά τι είναι αυτή η μετακόμιση..ΔΡΑΜΑ!!!!Χθες μετακομιζα όλα τα κουκλια(λουτρινα), κατι ρούχα τα cd μου και γενικά ελαφρια σχετικά..Όταν πηρα τη σαξκουλα με τα βιβλια το μετανοιωσα....Τι ήταν αυτό και έχω και τόσα πράγματα....Περιοδικά, βιβλία, λεξικά...ΟΥΦ!!!! Click για ανάπτυξη... εκανες ξεκαθάρισμα?? Πέταξες από τα περιοδικά εκείνα που δεν θέλεις?... η μετακόμιση είναι μια καλή ευκαιρία για πέταμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.715 09-09-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ σημερα δεν θα κανω τιποτα το ιδιαιτερο...μπορει να βγω με τη μητερα μου - ο Γιωργος δουλευει το απογευμα. Η γιορτη θα παρει μεταθεση γι'αυτο, ή μαλλον για το αλλο σαβ/κο Click για ανάπτυξη... Α....!! Το άλλο πάω στη Γερμανία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:35 Ο Costis έγραψε: #23.716 09-09-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α....!! Το άλλο πάω στη Γερμανία! Click για ανάπτυξη... Για δουλειά?? (αν και δεν μου πολυάρεσε η Γερμανία...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.717 09-09-08 11:36 Αντούλα, η Βασια μου είπε να σου στείλω ένα φιλάκι!!! Μιλάει σήμερα σε συνέδριο στο Lancaster... για τα προβατάκια... Επίσης μου είπε ότι η Αθηνά έχει οίστρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.718 09-09-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Για δουλειά?? (αν και δεν μου πολυάρεσε η Γερμανία...) Click για ανάπτυξη... Για μια πολύ πολύ σημαντική δουλειά!!! Πάω να τσιμπήσω 2 Βιρμανάκια από το Dusseldorf!! Y.Γ. Εμένα μου αρέσει η Βαυαρία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:40 Ο Costis έγραψε: #23.719 09-09-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για μια πολύ πολύ σημαντική δουλειά!!! Πάω να τσιμπήσω 2 Βιρμανάκια από το Dusseldorf!! Y.Γ. Εμένα μου αρέσει η Βαυαρία!! Click για ανάπτυξη... Aaa Dusseldorf είναι το αεροδρόμιο..Απαίσια.. Ασε που μιλάνε και γερμανικά!! ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ???? εμένα δεν θα μου πάρεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:40 Η Αντα έγραψε: #23.720 09-09-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντούλα, η Βασια μου είπε να σου στείλω ένα φιλάκι!!! Μιλάει σήμερα σε συνέδριο στο Lancaster... για τα προβατάκια... Επίσης μου είπε ότι η Αθηνά έχει οίστρο! Click για ανάπτυξη... Αχχ την ευχαριστω πολυ......εχω χαθει λιγο με τη Βασια..σνιφ σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1184 1185 1186 1187 1188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1186 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1186 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα Κωστή! Αυτό το δόλιο σκυλάκι στο avatar σου είναι ψόφιο από τα βασανιστήρια που του κάνεις?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:30 Η Αντα έγραψε: #23.713 09-09-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμείς λέμε να την βάλουμε σε τοιχο !!!Χεστηκαμε(συγνώμη από τους μοντς και τα ανήλικα)για το τι θα πει ο ιδιοκτητης τα μισα πραγματα μας εφτιαξε... Click για ανάπτυξη... Χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.714 09-09-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχ τέλεια!!!!Ηρέμησα τώρα!!!! Ουφ παιδιά τι είναι αυτή η μετακόμιση..ΔΡΑΜΑ!!!!Χθες μετακομιζα όλα τα κουκλια(λουτρινα), κατι ρούχα τα cd μου και γενικά ελαφρια σχετικά..Όταν πηρα τη σαξκουλα με τα βιβλια το μετανοιωσα....Τι ήταν αυτό και έχω και τόσα πράγματα....Περιοδικά, βιβλία, λεξικά...ΟΥΦ!!!! Click για ανάπτυξη... εκανες ξεκαθάρισμα?? Πέταξες από τα περιοδικά εκείνα που δεν θέλεις?... η μετακόμιση είναι μια καλή ευκαιρία για πέταμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.715 09-09-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ σημερα δεν θα κανω τιποτα το ιδιαιτερο...μπορει να βγω με τη μητερα μου - ο Γιωργος δουλευει το απογευμα. Η γιορτη θα παρει μεταθεση γι'αυτο, ή μαλλον για το αλλο σαβ/κο Click για ανάπτυξη... Α....!! Το άλλο πάω στη Γερμανία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:35 Ο Costis έγραψε: #23.716 09-09-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α....!! Το άλλο πάω στη Γερμανία! Click για ανάπτυξη... Για δουλειά?? (αν και δεν μου πολυάρεσε η Γερμανία...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.717 09-09-08 11:36 Αντούλα, η Βασια μου είπε να σου στείλω ένα φιλάκι!!! Μιλάει σήμερα σε συνέδριο στο Lancaster... για τα προβατάκια... Επίσης μου είπε ότι η Αθηνά έχει οίστρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.718 09-09-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Για δουλειά?? (αν και δεν μου πολυάρεσε η Γερμανία...) Click για ανάπτυξη... Για μια πολύ πολύ σημαντική δουλειά!!! Πάω να τσιμπήσω 2 Βιρμανάκια από το Dusseldorf!! Y.Γ. Εμένα μου αρέσει η Βαυαρία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:40 Ο Costis έγραψε: #23.719 09-09-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για μια πολύ πολύ σημαντική δουλειά!!! Πάω να τσιμπήσω 2 Βιρμανάκια από το Dusseldorf!! Y.Γ. Εμένα μου αρέσει η Βαυαρία!! Click για ανάπτυξη... Aaa Dusseldorf είναι το αεροδρόμιο..Απαίσια.. Ασε που μιλάνε και γερμανικά!! ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ???? εμένα δεν θα μου πάρεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:40 Η Αντα έγραψε: #23.720 09-09-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντούλα, η Βασια μου είπε να σου στείλω ένα φιλάκι!!! Μιλάει σήμερα σε συνέδριο στο Lancaster... για τα προβατάκια... Επίσης μου είπε ότι η Αθηνά έχει οίστρο! Click για ανάπτυξη... Αχχ την ευχαριστω πολυ......εχω χαθει λιγο με τη Βασια..σνιφ σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1184 1185 1186 1187 1188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1186 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1186 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμείς λέμε να την βάλουμε σε τοιχο !!!Χεστηκαμε(συγνώμη από τους μοντς και τα ανήλικα)για το τι θα πει ο ιδιοκτητης τα μισα πραγματα μας εφτιαξε... Click για ανάπτυξη... Χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.714 09-09-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχ τέλεια!!!!Ηρέμησα τώρα!!!! Ουφ παιδιά τι είναι αυτή η μετακόμιση..ΔΡΑΜΑ!!!!Χθες μετακομιζα όλα τα κουκλια(λουτρινα), κατι ρούχα τα cd μου και γενικά ελαφρια σχετικά..Όταν πηρα τη σαξκουλα με τα βιβλια το μετανοιωσα....Τι ήταν αυτό και έχω και τόσα πράγματα....Περιοδικά, βιβλία, λεξικά...ΟΥΦ!!!! Click για ανάπτυξη... εκανες ξεκαθάρισμα?? Πέταξες από τα περιοδικά εκείνα που δεν θέλεις?... η μετακόμιση είναι μια καλή ευκαιρία για πέταμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.715 09-09-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ σημερα δεν θα κανω τιποτα το ιδιαιτερο...μπορει να βγω με τη μητερα μου - ο Γιωργος δουλευει το απογευμα. Η γιορτη θα παρει μεταθεση γι'αυτο, ή μαλλον για το αλλο σαβ/κο Click για ανάπτυξη... Α....!! Το άλλο πάω στη Γερμανία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:35 Ο Costis έγραψε: #23.716 09-09-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α....!! Το άλλο πάω στη Γερμανία! Click για ανάπτυξη... Για δουλειά?? (αν και δεν μου πολυάρεσε η Γερμανία...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.717 09-09-08 11:36 Αντούλα, η Βασια μου είπε να σου στείλω ένα φιλάκι!!! Μιλάει σήμερα σε συνέδριο στο Lancaster... για τα προβατάκια... Επίσης μου είπε ότι η Αθηνά έχει οίστρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.718 09-09-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Για δουλειά?? (αν και δεν μου πολυάρεσε η Γερμανία...) Click για ανάπτυξη... Για μια πολύ πολύ σημαντική δουλειά!!! Πάω να τσιμπήσω 2 Βιρμανάκια από το Dusseldorf!! Y.Γ. Εμένα μου αρέσει η Βαυαρία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:40 Ο Costis έγραψε: #23.719 09-09-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για μια πολύ πολύ σημαντική δουλειά!!! Πάω να τσιμπήσω 2 Βιρμανάκια από το Dusseldorf!! Y.Γ. Εμένα μου αρέσει η Βαυαρία!! Click για ανάπτυξη... Aaa Dusseldorf είναι το αεροδρόμιο..Απαίσια.. Ασε που μιλάνε και γερμανικά!! ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ???? εμένα δεν θα μου πάρεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:40 Η Αντα έγραψε: #23.720 09-09-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντούλα, η Βασια μου είπε να σου στείλω ένα φιλάκι!!! Μιλάει σήμερα σε συνέδριο στο Lancaster... για τα προβατάκια... Επίσης μου είπε ότι η Αθηνά έχει οίστρο! Click για ανάπτυξη... Αχχ την ευχαριστω πολυ......εχω χαθει λιγο με τη Βασια..σνιφ σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1184 1185 1186 1187 1188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1186 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1186 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχ τέλεια!!!!Ηρέμησα τώρα!!!! Ουφ παιδιά τι είναι αυτή η μετακόμιση..ΔΡΑΜΑ!!!!Χθες μετακομιζα όλα τα κουκλια(λουτρινα), κατι ρούχα τα cd μου και γενικά ελαφρια σχετικά..Όταν πηρα τη σαξκουλα με τα βιβλια το μετανοιωσα....Τι ήταν αυτό και έχω και τόσα πράγματα....Περιοδικά, βιβλία, λεξικά...ΟΥΦ!!!! Click για ανάπτυξη... εκανες ξεκαθάρισμα?? Πέταξες από τα περιοδικά εκείνα που δεν θέλεις?... η μετακόμιση είναι μια καλή ευκαιρία για πέταμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.715 09-09-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ σημερα δεν θα κανω τιποτα το ιδιαιτερο...μπορει να βγω με τη μητερα μου - ο Γιωργος δουλευει το απογευμα. Η γιορτη θα παρει μεταθεση γι'αυτο, ή μαλλον για το αλλο σαβ/κο Click για ανάπτυξη... Α....!! Το άλλο πάω στη Γερμανία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:35 Ο Costis έγραψε: #23.716 09-09-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α....!! Το άλλο πάω στη Γερμανία! Click για ανάπτυξη... Για δουλειά?? (αν και δεν μου πολυάρεσε η Γερμανία...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.717 09-09-08 11:36 Αντούλα, η Βασια μου είπε να σου στείλω ένα φιλάκι!!! Μιλάει σήμερα σε συνέδριο στο Lancaster... για τα προβατάκια... Επίσης μου είπε ότι η Αθηνά έχει οίστρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.718 09-09-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Για δουλειά?? (αν και δεν μου πολυάρεσε η Γερμανία...) Click για ανάπτυξη... Για μια πολύ πολύ σημαντική δουλειά!!! Πάω να τσιμπήσω 2 Βιρμανάκια από το Dusseldorf!! Y.Γ. Εμένα μου αρέσει η Βαυαρία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:40 Ο Costis έγραψε: #23.719 09-09-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για μια πολύ πολύ σημαντική δουλειά!!! Πάω να τσιμπήσω 2 Βιρμανάκια από το Dusseldorf!! Y.Γ. Εμένα μου αρέσει η Βαυαρία!! Click για ανάπτυξη... Aaa Dusseldorf είναι το αεροδρόμιο..Απαίσια.. Ασε που μιλάνε και γερμανικά!! ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ???? εμένα δεν θα μου πάρεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:40 Η Αντα έγραψε: #23.720 09-09-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντούλα, η Βασια μου είπε να σου στείλω ένα φιλάκι!!! Μιλάει σήμερα σε συνέδριο στο Lancaster... για τα προβατάκια... Επίσης μου είπε ότι η Αθηνά έχει οίστρο! Click για ανάπτυξη... Αχχ την ευχαριστω πολυ......εχω χαθει λιγο με τη Βασια..σνιφ σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1184 1185 1186 1187 1188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1186 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1186 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ σημερα δεν θα κανω τιποτα το ιδιαιτερο...μπορει να βγω με τη μητερα μου - ο Γιωργος δουλευει το απογευμα. Η γιορτη θα παρει μεταθεση γι'αυτο, ή μαλλον για το αλλο σαβ/κο Click για ανάπτυξη... Α....!! Το άλλο πάω στη Γερμανία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:35 Ο Costis έγραψε: #23.716 09-09-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α....!! Το άλλο πάω στη Γερμανία! Click για ανάπτυξη... Για δουλειά?? (αν και δεν μου πολυάρεσε η Γερμανία...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.717 09-09-08 11:36 Αντούλα, η Βασια μου είπε να σου στείλω ένα φιλάκι!!! Μιλάει σήμερα σε συνέδριο στο Lancaster... για τα προβατάκια... Επίσης μου είπε ότι η Αθηνά έχει οίστρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.718 09-09-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Για δουλειά?? (αν και δεν μου πολυάρεσε η Γερμανία...) Click για ανάπτυξη... Για μια πολύ πολύ σημαντική δουλειά!!! Πάω να τσιμπήσω 2 Βιρμανάκια από το Dusseldorf!! Y.Γ. Εμένα μου αρέσει η Βαυαρία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:40 Ο Costis έγραψε: #23.719 09-09-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για μια πολύ πολύ σημαντική δουλειά!!! Πάω να τσιμπήσω 2 Βιρμανάκια από το Dusseldorf!! Y.Γ. Εμένα μου αρέσει η Βαυαρία!! Click για ανάπτυξη... Aaa Dusseldorf είναι το αεροδρόμιο..Απαίσια.. Ασε που μιλάνε και γερμανικά!! ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ???? εμένα δεν θα μου πάρεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:40 Η Αντα έγραψε: #23.720 09-09-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντούλα, η Βασια μου είπε να σου στείλω ένα φιλάκι!!! Μιλάει σήμερα σε συνέδριο στο Lancaster... για τα προβατάκια... Επίσης μου είπε ότι η Αθηνά έχει οίστρο! Click για ανάπτυξη... Αχχ την ευχαριστω πολυ......εχω χαθει λιγο με τη Βασια..σνιφ σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1184 1185 1186 1187 1188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1186 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1186 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α....!! Το άλλο πάω στη Γερμανία! Click για ανάπτυξη... Για δουλειά?? (αν και δεν μου πολυάρεσε η Γερμανία...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.717 09-09-08 11:36 Αντούλα, η Βασια μου είπε να σου στείλω ένα φιλάκι!!! Μιλάει σήμερα σε συνέδριο στο Lancaster... για τα προβατάκια... Επίσης μου είπε ότι η Αθηνά έχει οίστρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.718 09-09-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Για δουλειά?? (αν και δεν μου πολυάρεσε η Γερμανία...) Click για ανάπτυξη... Για μια πολύ πολύ σημαντική δουλειά!!! Πάω να τσιμπήσω 2 Βιρμανάκια από το Dusseldorf!! Y.Γ. Εμένα μου αρέσει η Βαυαρία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:40 Ο Costis έγραψε: #23.719 09-09-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για μια πολύ πολύ σημαντική δουλειά!!! Πάω να τσιμπήσω 2 Βιρμανάκια από το Dusseldorf!! Y.Γ. Εμένα μου αρέσει η Βαυαρία!! Click για ανάπτυξη... Aaa Dusseldorf είναι το αεροδρόμιο..Απαίσια.. Ασε που μιλάνε και γερμανικά!! ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ???? εμένα δεν θα μου πάρεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:40 Η Αντα έγραψε: #23.720 09-09-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντούλα, η Βασια μου είπε να σου στείλω ένα φιλάκι!!! Μιλάει σήμερα σε συνέδριο στο Lancaster... για τα προβατάκια... Επίσης μου είπε ότι η Αθηνά έχει οίστρο! Click για ανάπτυξη... Αχχ την ευχαριστω πολυ......εχω χαθει λιγο με τη Βασια..σνιφ σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1184 1185 1186 1187 1188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1186 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1186 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αντούλα, η Βασια μου είπε να σου στείλω ένα φιλάκι!!! Μιλάει σήμερα σε συνέδριο στο Lancaster... για τα προβατάκια... Επίσης μου είπε ότι η Αθηνά έχει οίστρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.718 09-09-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Για δουλειά?? (αν και δεν μου πολυάρεσε η Γερμανία...) Click για ανάπτυξη... Για μια πολύ πολύ σημαντική δουλειά!!! Πάω να τσιμπήσω 2 Βιρμανάκια από το Dusseldorf!! Y.Γ. Εμένα μου αρέσει η Βαυαρία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:40 Ο Costis έγραψε: #23.719 09-09-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για μια πολύ πολύ σημαντική δουλειά!!! Πάω να τσιμπήσω 2 Βιρμανάκια από το Dusseldorf!! Y.Γ. Εμένα μου αρέσει η Βαυαρία!! Click για ανάπτυξη... Aaa Dusseldorf είναι το αεροδρόμιο..Απαίσια.. Ασε που μιλάνε και γερμανικά!! ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ???? εμένα δεν θα μου πάρεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:40 Η Αντα έγραψε: #23.720 09-09-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντούλα, η Βασια μου είπε να σου στείλω ένα φιλάκι!!! Μιλάει σήμερα σε συνέδριο στο Lancaster... για τα προβατάκια... Επίσης μου είπε ότι η Αθηνά έχει οίστρο! Click για ανάπτυξη... Αχχ την ευχαριστω πολυ......εχω χαθει λιγο με τη Βασια..σνιφ σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1184 1185 1186 1187 1188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1186 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1186 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Costis: Για δουλειά?? (αν και δεν μου πολυάρεσε η Γερμανία...) Click για ανάπτυξη... Για μια πολύ πολύ σημαντική δουλειά!!! Πάω να τσιμπήσω 2 Βιρμανάκια από το Dusseldorf!! Y.Γ. Εμένα μου αρέσει η Βαυαρία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:40 Ο Costis έγραψε: #23.719 09-09-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για μια πολύ πολύ σημαντική δουλειά!!! Πάω να τσιμπήσω 2 Βιρμανάκια από το Dusseldorf!! Y.Γ. Εμένα μου αρέσει η Βαυαρία!! Click για ανάπτυξη... Aaa Dusseldorf είναι το αεροδρόμιο..Απαίσια.. Ασε που μιλάνε και γερμανικά!! ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ???? εμένα δεν θα μου πάρεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:40 Η Αντα έγραψε: #23.720 09-09-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντούλα, η Βασια μου είπε να σου στείλω ένα φιλάκι!!! Μιλάει σήμερα σε συνέδριο στο Lancaster... για τα προβατάκια... Επίσης μου είπε ότι η Αθηνά έχει οίστρο! Click για ανάπτυξη... Αχχ την ευχαριστω πολυ......εχω χαθει λιγο με τη Βασια..σνιφ σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1184 1185 1186 1187 1188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1186 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1186 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για μια πολύ πολύ σημαντική δουλειά!!! Πάω να τσιμπήσω 2 Βιρμανάκια από το Dusseldorf!! Y.Γ. Εμένα μου αρέσει η Βαυαρία!! Click για ανάπτυξη... Aaa Dusseldorf είναι το αεροδρόμιο..Απαίσια.. Ασε που μιλάνε και γερμανικά!! ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ???? εμένα δεν θα μου πάρεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:40 Η Αντα έγραψε: #23.720 09-09-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντούλα, η Βασια μου είπε να σου στείλω ένα φιλάκι!!! Μιλάει σήμερα σε συνέδριο στο Lancaster... για τα προβατάκια... Επίσης μου είπε ότι η Αθηνά έχει οίστρο! Click για ανάπτυξη... Αχχ την ευχαριστω πολυ......εχω χαθει λιγο με τη Βασια..σνιφ σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντούλα, η Βασια μου είπε να σου στείλω ένα φιλάκι!!! Μιλάει σήμερα σε συνέδριο στο Lancaster... για τα προβατάκια... Επίσης μου είπε ότι η Αθηνά έχει οίστρο! Click για ανάπτυξη... Αχχ την ευχαριστω πολυ......εχω χαθει λιγο με τη Βασια..σνιφ σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.