Birman-maniacs

Να το δεχτώ ότι δεν μαστιγώνεις..
Αλλά να μην φοράς τακούνια??
Εγκληματικό το βρίσκω...:down::rolleyes: :lol:
Εγκληματικο το βρισκω να φορας τακουνια και να ανεβοκατεβαινεις την αιθουσα απο τις 8 ως τις δυο αγαπητε!:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγκληματικο το βρισκω να φορας τακουνια και να ανεβοκατεβαινεις την αιθουσα απο τις 8 ως τις δυο αγαπητε!:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol:

Ναι αλλά είναι ο μόνος τρόπος να έχεις την προσοχή
των μαθητών!:cool:
Οι περισσότεροι θα έχουν τα αγγλικά για την ώρα του παιδιού...:confused:

Αλλά εσύ είσαι καθηγητριαρα θα τους βάλεις όλους στην
θέση τους..:up::up::up:

Ιδιαίτερα κάνεις??:happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol:

Ναι αλλά είναι ο μόνος τρόπος να έχεις την προσοχή
των μαθητών!:cool:
Οι περισσότεροι θα έχουν τα αγγλικά για την ώρα του παιδιού...:confused:

Αλλά εσύ είσαι καθηγητριαρα θα τους βάλεις όλους στην
θέση τους..:up::up::up:

Ιδιαίτερα κάνεις??:happy:
Α τα τακουνια ειναι ο τροπος να προσεγγισεις τους μαθητες;Τι σοι εκπαιδευτικη μεθοδος ειναι αυτη βρε;
Δεν ειναι θεμα του να βαλεις καποιον στη θεση του,ειναι θεμα του να τους δωσεις να καταλαβουν οτι δεν εισαι πιο εξυπνος ή ικανος,απλα γνωριζεις εναν τομεα που θα ηθελαν να μαθουν.
Ιδιαιτερα εκανα πριν μπω στο δημοσιο,τωρα ειναι παρανομο.:)

Α τα τακουνια ειναι ο τροπος να προσεγγισεις τους μαθητες;Τι σοι εκπαιδευτικη μεθοδος ειναι αυτη βρε;
Δεν ειναι θεμα του να βαλεις καποιον στη θεση του,ειναι θεμα του να τους δωσεις να καταλαβουν οτι δεν εισαι πιο εξυπνος ή ικανος,απλα γνωριζεις εναν τομεα που θα ηθελαν να μαθουν.
Ιδιαιτερα εκανα πριν μπω στο δημοσιο,τωρα ειναι παρανομο.:)

Σιγά το παράνομο!! :down:

Οσο γι αυτό που λες έχεις δίκιο... Αλλά αν
ήσουν δικιά μου καθηγήτρια θα ήσουν συνάδελφος
μου γιατί εχω κ εγώ το Cambridge.. :up::up:

Και εκτός αυτού , τι θα κάνεις άμα σου την πέφτει
κάποιος μαθητής?Δεν το έχεις σκεφτεί αυτό το
ενδεχόμενο.. συνάδελφε?? :lol::lol:

Σιγά το παράνομο!! :down:

Οσο γι αυτό που λες έχεις δίκιο... Αλλά αν
ήσουν δικιά μου καθηγήτρια θα ήσουν συνάδελφος
μου γιατί εχω κ εγώ το Cambridge.. :up::up:

Και εκτός αυτού , τι θα κάνεις άμα σου την πέφτει
κάποιος μαθητής?Δεν το έχεις σκεφτεί αυτό το
ενδεχόμενο.. συνάδελφε?? :lol::lol:
Πως δεν το εχω σκεφτει...συναδελφε(κι εγω εχω διπλωμα οδηγησης αλλα δεν ειμαι συναδελφος με τον δασκαλο που θα σου κανει για να παρεις διπλωμα.;))
Συνηθως τους βαζω στη θεση τους οπως τους πρεπει,ειδικα αν ειναι χυδαιοι.Δεν μου εχει τυχει κατι ασχημο μεχρι τωρα,μονο πειραγματα.
Αν και ενας μικρουλης μου τριτη δημοτικου μου ειχε ταξει γαμο,αλλα δεν ειχα παραπονο γιατι επαιρνα κανονικα δωρακια στη γιορτη μου,στα γενεθλια και του Αγ.Βαλεντινου.:PΒεβαια η ...σχεση μας τελειωσε άδοξα όταν ήρθε να με παρει ο φιλος μου απο το φροντιστηριο μια μερα.:lol:

Αν και ενας μικρουλης μου τριτη δημοτικου μου ειχε ταξει γαμο,αλλα δεν ειχα παραπονο γιατι επαιρνα κανονικα δωρακια στη γιορτη μου,στα γενεθλια και του Αγ.Βαλεντινου.:PΒεβαια η ...σχεση μας τελειωσε άδοξα όταν ήρθε να με παρει ο φιλος μου απο το φροντιστηριο μια μερα.:lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Συγνώμη αλλά για ψιλομαμούχαλα μου φαίνονται τα σημερινά παιδιά... σε σχέση με τους μάγκες που υπήρχαν κάποτε...
(Κωστή μην ακούς εσύ...:P)
Eτσι πρέπει να είναι ο άντρας, νταής..:lol:
Και φυσικά να πετάει ατάκες του τύπου:
"Το Σ/Κ θα πάω να κάνω λαμπόγυαλο κανά μαγαζί, γιατί μου τη δίνει να πλερώνω..":lol::lol::lol:

Δώρα έκανες "σπάσιμο" σε τόσο μικρό παιδί?:lol: Φώναξες τον δικό σου για εφέ να πάθει ζημιά?:D Πάντως να ξέρεις δεν είσαι εντάξει γιατί απ'οτι λές αυτός σε είχε βασίλισσα(δωράκια) και έκανε όνειρα μαζί σου και εσύ τον πρόδωσες και είμαι και σίγουρος οτι του έβαλες κακούς βαθμούς επειδή εκεί μπορούσες να τον χτυπήσεις..:lol::lol::lol:

Δώρα έκανες "σπάσιμο" σε τόσο μικρό παιδί?:lol: Φώναξες τον δικό σου για εφέ να πάθει ζημιά?:D Πάντως να ξέρεις δεν είσαι εντάξει γιατί απ'οτι λές αυτός σε είχε βασίλισσα(δωράκια) και έκανε όνειρα μαζί σου και εσύ τον πρόδωσες και είμαι και σίγουρος οτι του έβαλες κακούς βαθμούς επειδή εκεί μπορούσες να τον χτυπήσεις..:lol::lol::lol:
Δεν το έκανα επιτηδες,αλλά δεν θα έκανα διαδρομή μιαμισης ώρας με χιονι μόνη μου για να μην κανω σπάσιμο στον Μάριο!:lol:
Του έβαλα μια χαρα βαθμους,ηταν το φυτουλάκι της τάξης...Ο φιλος μου ειχε πλακα με την παρατηρηση του.Ο Μαριος ηθελε να με αγκαλιαζει ολη την ώρα,αλλα με εφτανε ως τη μεση,κι ετσι κατεβαιναμε κατω λιγο...σπαστα(πως να κατεβεις τη σκαλα με παιδακι κρεμασμενο στη μεση σου).Οποτε εκεινη τη μερα μας βλεπει ο Δημητρης,γουρλωνει,και ρωταει "γιατι αυτο το παιδακι σε τραβαει απο το ποδι";
Ο Μάριος επισης παρακαλούσε κάθε βράδυ να τον παρω σπιτι μου(στη Θεσσαλονικη ενω το φροντιστηριο ηταν στο χωριο) κι οταν του ελεγα οτι δε γινεται γιατι δεν εχουμε κρεβατι μου απαντουσε "δεν πειραζει κυρια,θα κοιμηθω στο καλαθακι του γάτου..."Η ψυχουλα μου...:rolleyes:

Καλημέρα στην παρέα.:)
Τι κάνετε?

Άντα μου....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ..... και όλα τα όνειρά σου να βγουν αληθινά :up::up::up::up::up::up:

attachment.php

Aντούλα μας γλυκιά!!!
Χρόνια σου πολλά, καλά κι ευτυχισμένα!! :)

ααα δεν γίνεται..

Στο χαλάνδρι?η HAVANA δεν ΘΑ ανοιγε?
Ακόμα τα γατάκια της είναι μικρά νομίζω..

Μου αρέσουν οι ragdolls επειδή μοιάζουν με τις Βιρμανίας
αλλά πρέπει να είναι πιο ήρεμες και χαδιάρες!!ε?
Καλημέρα!!
Αυτό τώρα εσύ που το έχεις ακούσει δηλ. όμοιες γλυκές και φιλικές, χαδιάρες γάτες είναι!!

Καλημέρα..Αντα μου έχεις γενεθλιάκια????ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!Το δώρο σου θα είναι 2 τρελές και 2 γατάκια (στο μέγεθος ΓΑΤΑΡΟΙ)στη γειτονιά σου από Δευτέρα....Χεχεχεχε!!!

Καλημέρα..Αντα μου έχεις γενεθλιάκια????ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!Το δώρο σου θα είναι 2 τρελές και 2 γατάκια (στο μέγεθος ΓΑΤΑΡΟΙ)στη γειτονιά σου από Δευτέρα....Χεχεχεχε!!!
Tι κάνεις Κατερίνα?? :)Από Δευτέρα μετακομίζετε ε?? :up:

Tι κάνεις Κατερίνα?? :)Από Δευτέρα μετακομίζετε ε?? :up:
Κι εκεί που περιμενα οτι θα σφαχτουμε...Χθες καθισαμε στο νεο μας σπιτάκι γιατί όπως ξέρετε μετακομίζουμε σιγα σιγα και παιξαμε και περασαμε τελεια και ήταν ότι καλύτερο γιατί θυμηθήκαμε τους λόγους που θέλαμε πάντα να συγκατοικήσουμε..Είμαι πολύ χαρουμενη και χαλαρωμένη...:D:DΔευτέρα μπαίνουμε, Σάββατο μετακομίζω όλα τα έπιπλα!!!!Έχω μόνο ένα πρόβλημα γμτ.Η μάνα μου κανόνισε μπογιατζή για το πατρικο μου τη δευτέρα και εγώ ελεγα να πάρω τα μαναράκια μου τότε...Αλλά πλέον δεν γίνεται γιατί τον έκλεισε νωρίς νωρίς και τι να κάνω πρέπει να τα έχω στο άλλο σπιτι.Εγω το ΣΚ δεν θα κοιμηθώ εκεί όμως....Λετε να έχουν προβλημα????:hmm::hmm:Μια μέρα μόνα τους στο νέο τους δωμάτιο???:hmm::hmm:

Καλημερα!!!!!!!!!! ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες σας....ειστε πολυ γλυκες........:redface:

Καλημέρα στην παρέα.:)
Τι κάνετε?

Άντα μου....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ..... και όλα τα όνειρά σου να βγουν αληθινά :up::up::up::up::up::up:

attachment.php
Σε ευχαριστω πολυ ......τι κανουν τα γκρι σου μωρακια? βρηκαν οικογενεις?? :happy:

Κι εκεί που περιμενα οτι θα σφαχτουμε...Χθες καθισαμε στο νεο μας σπιτάκι γιατί όπως ξέρετε μετακομίζουμε σιγα σιγα και παιξαμε και περασαμε τελεια και ήταν ότι καλύτερο γιατί θυμηθήκαμε τους λόγους που θέλαμε πάντα να συγκατοικήσουμε..Είμαι πολύ χαρουμενη και χαλαρωμένη...:D:DΔευτέρα μπαίνουμε, Σάββατο μετακομίζω όλα τα έπιπλα!!!!Έχω μόνο ένα πρόβλημα γμτ.Η μάνα μου κανόνισε μπογιατζή για το πατρικο μου τη δευτέρα και εγώ ελεγα να πάρω τα μαναράκια μου τότε...Αλλά πλέον δεν γίνεται γιατί τον έκλεισε νωρίς νωρίς και τι να κάνω πρέπει να τα έχω στο άλλο σπιτι.Εγω το ΣΚ δεν θα κοιμηθώ εκεί όμως....Λετε να έχουν προβλημα????:hmm::hmm:Μια μέρα μόνα τους στο νέο τους δωμάτιο???:hmm::hmm:
Το καλό είναι ότι έχουν το ένα το άλλο... μπορεί λίγο να γκρινιάξουν... έλα ένα βράδυ είναι θα περάσει!:)

Κατερινα...ελπιζω να μην παρεξηγηθηκες με το ''γατοδεντρο'' - εννοω εκεινη τη κατασκευη απο το carefour......και να σκεφτεις οτι παραλιγο να παρω και εγω 2..ενα για μενα και ενα για σενα!!!!!!:lol:

Καλημερα!!!!!!!!!! ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες σας....ειστε πολυ γλυκες........:redface:

Είμαστε , είμαστε.... :happy: :down:

:lol::lol::lol::lol:

Χρόνια πολλά κ απο μένα!:up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back