Birman-maniacs

Καλημέρα άσχημη γριά Γιούλη :P:P:lol:
πώς μπορούμε να σου φτιάξουμε τη διάθεση???:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα άσχημη γριά Γιούλη :P:P:lol:
πώς μπορούμε να σου φτιάξουμε τη διάθεση???:)
Εσείς πάντα μου τη φτιάχνετε Νικολετάκι μου:).... άλλοι μου τη χαλάνε...:(:(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα!
Σήμερα ξύπνησα χάλια, έχω μια διάθεση χάλια, αισθάνομαι γρια, άσχημη και χάλια...:(
Καλημερα!!! οχι Γιουλη μου, δεν ειναι καθολου οπως τα λες....εισαι ομορφη, γλυκια, εξυπνη και μια κομψη γυναικα με πολυ φινετσα!! :cool:

Καλημερα!!! οχι Γιουλη μου, δεν ειναι καθολου οπως τα λες....εισαι ομορφη, γλυκια, εξυπνη και μια κομψη γυναικα με πολυ φινετσα!! :cool:
Αν και δεν σε έχω δει ποτέ.:(...σε φαντάζομαι:D....και συμφωνώ με την Αντα:up::up::up:

Μην αφηνεις οτι ειναι αυτο που σε εριξε ψυχολογικα, να σε παρει απο κατω.......χαμογελα γιατι σημερα ειναι Παρασκευη, το σαβ/κο κοντα και αυριο εχεις και εκεινη τη συναντηση που μου ελεγες! ;)

Σας ευχαριστώ κορίτσια...Ειλικρινά τα λόγια σας είναι βάλσαμο στη πληγωμένη μου καρδούλα...:(

Σας ευχαριστώ κορίτσια...Ειλικρινά τα λόγια σας είναι βάλσαμο στη πληγωμένη μου καρδούλα...:(
Τι έγινε καλέ...τίποτε σοβαρό???:confused::confused: Τι ρωτάω τώρα η χαζή.....:mad::/:

Σήμερα είναι η μεγάλη συνάντηση της τρίτης Λυκείου του έτους 1988!!! :)Θα είναι μεγάλη η συγκίνηση... είμασταν πολύ δεμένοι!! Και στα 10 χρόνια είχαμε περάσει τόσο όμορφα!

Τι έγινε καλέ...τίποτε σοβαρό???:confused::confused: Τι ρωτάω τώρα η χαζή.....:mad::/:
Τα πιο σοβαρά για μένα είναι τα θέματα της υγείας...επομένως όχι δεν είναι τόσο σοβαρό...:/:
Δεν είσαι χαζή...ενδιαφέρεσαι...κι αυτό είναι τόσο γλυκό...:)

Σήμερα είναι η μεγάλη συνάντηση της τρίτης Λυκείου του έτους 1988!!! :)Θα είναι μεγάλη η συγκίνηση... είμασταν πολύ δεμένοι!! Και στα 10 χρόνια είχαμε περάσει τόσο όμορφα!
Σημερα τελικα ειναι? ειχες πει το σαββατο.....:hmm:Θα ειναι πολυ συγκινητικα, εμεις απο το λυκειο δεν εχουμε αξιοθει να συναντηθουμε ποτε....:down:

Τα πιο σοβαρά για μένα είναι τα θέματα της υγείας...επομένως όχι δεν είναι τόσο σοβαρό...:/:
Δεν είσαι χαζή...ενδιαφέρεσαι...κι αυτό είναι τόσο γλυκό...:)
Και τα θεματα καρδιας ειναι σημαντικα...απλα δεν χρειαζομαστε φαρμακα για να γιατρευτουμε, και μονο μια μεγαλη, τρυφερη αγκαλια και ενα χαδι......μια καλη κουβεντα.:)

Καλά καλέ δε ντρέπεσαι λίγο.:mad:...είναι αυτός λόγος να νιώθεις έτσι???:confused:
Ίσα ίσα θα έπρεπε να χαίρεσαι;).....θα δεις αγαπημένα πρόσωπα μετά από τόσα χρόνια.....και θα είσαι μια "ώριμη" ΘΕΑ:cool: και όχι ένα κοριτσούδι μυξιάρικο ....άντε σε παρακαλώ πάνε να φορέσεις τον καλό σου εαυτό...να είσαι έτοιμη να λάμψεις το βράδυ!!!!:up::up::up::up:

Καλά καλέ δε ντρέπεσαι λίγο.:mad:...είναι αυτός λόγος να νιώθεις έτσι???:confused:
Ίσα ίσα θα έπρεπε να χαίρεσαι;).....θα δεις αγαπημένα πρόσωπα μετά από τόσα χρόνια.....και θα είσαι μια "ώριμη" ΘΕΑ:cool: και όχι ένα κοριτσούδι μυξιάρικο ....άντε σε παρακαλώ πάνε να φορέσεις τον καλό σου εαυτό...να είσαι έτοιμη να λάμψεις το βράδυ!!!!:up::up::up::up:
Νικολέτα μου δεν είναι καλέ αυτός ο λόγος που είμαι χάλια!! :)Ισα ισα χαίρομαι... και με τη ηλικία μου έχω πολύ καλές σχέσεις!!! Και την λέω και καμαρώνω... τώρα αν αισθάνομαι γριά είναι γιατί κουβαλώ πολλά στις πλάτες μου...:(:(

Και τα θεματα καρδιας ειναι σημαντικα...απλα δεν χρειαζομαστε φαρμακα για να γιατρευτουμε, και μονο μια μεγαλη, τρυφερη αγκαλια και ενα χαδι......μια καλη κουβεντα.:)
Αντούλα!!! Ειπες τις μαγικές λέξεις... Αχ... μωρέ πως με καταλαβαίνεις...:(:(

Αντούλα!!! Ειπες τις μαγικές λέξεις... Αχ... μωρέ πως με καταλαβαίνεις...:(:(
Αστες τις στεναχωριες....τι ωρα θα συναντηθεις με τους συμμαθητες σου? Σκεφτηκες τι θα φορεσεις ?:)

Αστες τις στεναχωριες....τι ωρα θα συναντηθεις με τους συμμαθητες σου? Σκεφτηκες τι θα φορεσεις ?:)
Πράγματι σου είχα πει Σάββατο αλλά το άλλαξαν.
Θα φορέσω ένα μακρύ λευκό δροσερό φορεματάκι! :)

Αχχ ετσι να σε ακουω...χαρουμενη. Και που θα γινει η συναντηση? σε καποιο εστιατοριο ? ή καπου αλλου? :) Θα σε συνοδευσει ο καλος σου?

τσα!γεια σας και παλι...ου ου εδω ειμαι;)καποιος με εχει ξεχασει για μια συνδεση κα τρεχω στο αδερφακι μου....:P

καλημέρα !!!!3 μέρες και πάω σπιτάκι μου..Αυτό σημαίνει 2 πράγματα ελευθερία σε εμένα και τις γάτες και ...ίσως για κάποιο διαστημα να μην έχω ιντερνετ..Αναρωτιεμαι πως θα επιβιώσω..:hmm::hmm::blink::blink:

Γιούλη μου τι σε επιασε σήμερα που το μικρο σου αδερφάκι ειναι ευτυχισμένο αλλα λίγο μπερδεμένο????Χαμογελάκι και....ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕ!!!!:D

τσα!γεια σας και παλι...ου ου εδω ειμαι;)καποιος με εχει ξεχασει για μια συνδεση κα τρεχω στο αδερφακι μου....:P
Επιτέλος βρε Βάσια μου σε πετυχψαίνω και εσένα..Πως πάει το νέο σπίτι ???Μπήκατε ε???:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back