Birman-maniacs

Γεια σου Βασια......:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κατερινακι δεν θα μπορεις να μπαινεις απο τη δουλεια? οπως κανεις και τωρα? :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αν γινοταν ετσι ο Ιωνακος θα ημουν πολυ ικανοποιημενη..Γιούλη αυτος ειναι ο νεαρος της Μικαελας....το δικο μου ομως μηπως παραμεινει satan?

Επιτέλος βρε Βάσια μου σε πετυχψαίνω και εσένα..Πως πάει το νέο σπίτι ???Μπήκατε ε???:hmm:

εχουμε μπει απο τις 14 Αυγουστου αλλα ακομα να εχουμε γραμμη ΟΤΕ...ουα τα νευρα μου...εσυ μετακομισες?:hmm:εμαθα εισαι η μονη που της αρεσει ο μικρος Ιων:D

αν γινοταν ετσι ο Ιωνακος θα ημουν πολυ ικανοποιημενη..Γιούλη αυτος ειναι ο νεαρος της Μικαελας....το δικο μου ομως μηπως παραμεινει satan?
Ωραιος γατουλης...αυτος ειναι ενηλικος ομως ε?? :hmm:

καλα μιλατε ασταματητα....δεν υπαρχει περιπτωση να δω τι εχετε πει...:(παντως λίγο είδα οτι μιλαγατε για τα αεροπλανα...Βασιλη το καλυτερο ταξιδι ειναι με το αμαξι σου φυσικα γιατι ξεκινας και σταματας οποτε θες..αλλα μετα ερχεται το αεροπλανο..μπορεις να εισαι οπουδηποτε και σε λιγο χρονικο διαστημα, και ειναι το πιο ασφαλες μεταφορικο μεσο, αρκει να ταξιδευεις με καλη εταιρεια...;)εγω εχω κανει 2 φορες υπερατλαντικο και μαλιστα τη μια φορα που ταξιδεψα πρωτη θεση δεν το αλλαζω με τιποτα....λιγο ειναι σε 9 ωρες να εισαι ΝΥ!αντε με το αυτοκινητο ή το τρενο να πας....:D

:hmm:
Ωραιος γατουλης...αυτος ειναι ενηλικος ομως ε?? :hmm:

ναι ειναι ενας νεαρος που πηρε το εκτροφειο που θα παρω τον Ιωνακο..να μου εβγαινε ετσι....:(ή θα μεγαλωσω το γκρεμλιν:hmm:

AllOrNothing142akt.jpg
ετσι ηταν μικρουλης....κουκλακι...

:hmm:

ναι ειναι ενας νεαρος που πηρε το εκτροφειο που θα παρω τον Ιωνακο..να μου εβγαινε ετσι....:(ή θα μεγαλωσω το γκρεμλιν:hmm:
Μεχρι ποτε πρεπει να αποφασισεις? αν εβλεπες και φωτο αυτου του γατιου οταν ηταν μικρο? μπορει και αυτο να ηταν κακασχημο και τωρα να εξελιχτηκε σε ομορφο γατακι.:hmm:

Knut_020108_11akt.jpg
αφιερωμενο στη συμπεθερα που της αρεσουν οι φωτο με τα επιμαχα σημεια....:D

Μεχρι ποτε πρεπει να αποφασισεις? αν εβλεπες και φωτο αυτου του γατιου οταν ηταν μικρο? μπορει και αυτο να ηταν κακασχημο και τωρα να εξελιχτηκε σε ομορφο γατακι.:hmm:

μεχρι τελος Σεπτεμβριου θα πρεπει να πω....βασικα περιμενω καποιες νεες φωτο που ζητησα μεχρι να πω το οκ...κοιταξα για φωτο απο αυτον οταν ηταν μικρος αλλα δεν εχουν:(και οσες εχουν ειναι γλυκουλης, δεν ξερω για το Ιωνακι τι τερατακι θα γινει:lol:

Knut_020108_11akt.jpg
αφιερωμενο στη συμπεθερα που της αρεσουν οι φωτο με τα επιμαχα σημεια....:D
Και αυτο κατσουφιασμενο ειναι....:lol::lol:

μεχρι τελος Σεπτεμβριου θα πρεπει να πω....βασικα περιμενω καποιες νεες φωτο που ζητησα μεχρι να πω το οκ...κοιταξα για φωτο απο αυτον οταν ηταν μικρος αλλα δεν εχουν:(και οσες εχουν ειναι γλυκουλης, δεν ξερω για το Ιωνακι τι τερατακι θα γινει:lol:
Θα εχεις δυο τερατακια στο σπιτι!!!!!! :lol::lol:

Και αυτο κατσουφιασμενο ειναι....:lol::lol:

κατσουφιασμενο οχι αγριεμενο...το αλλο σε κοιταει με μισο ματι:lol:

σε αφηνω Αντουλα...σημερα επιστρεφω σπιτι, παω να δω το μωρο μου, εχω μια βδομαδα και θα το φαω οταν το δω:inlove:

Κατερινακι δεν θα μπορεις να μπαινεις απο τη δουλεια? οπως κανεις και τωρα? :hmm:
ΝΑι αλλά είδατε με τη συχνότητα..ΚΑι μην το πείτε πουθενά ε????:P:P

εχουμε μπει απο τις 14 Αυγουστου αλλα ακομα να εχουμε γραμμη ΟΤΕ...ουα τα νευρα μου...εσυ μετακομισες?:hmm:εμαθα εισαι η μονη που της αρεσει ο μικρος Ιων:D
ΚΑλέ αυτό πηγα να σου πω μου αρεσει ΠΑΡΑ πολύ ο μικρός σου...Μην ακούς τους ΑΣΧΕΡΤΟΥΣ :lol::lol:Τέσπα μπαινουμε με την κολλητή μου τη Δευτέρα για πρώτη φορα...:up:

σε αφηνω Αντουλα...σημερα επιστρεφω σπιτι, παω να δω το μωρο μου, εχω μια βδομαδα και θα το φαω οταν το δω:inlove:
Καλο ταξειδι....φιλα τις πατουσες τις και απο μενα, γιαμ γιαμ!!!!:lol::lol:

ΝΑι αλλά είδατε με τη συχνότητα..ΚΑι μην το πείτε πουθενά ε????:P:P
Και εγω κρυφα γραφω στη δουλεια...ασε γιατι και σε μενα αρχιζει να φουλαρει η δουλεια, και δεν ξερω ποτε και ποσο θα μπορω να μπαινω στο σιτε.:hmm:

Και εγω κρυφα γραφω στη δουλεια...ασε γιατι και σε μενα αρχιζει να φουλαρει η δουλεια, και δεν ξερω ποτε και ποσο θα μπορω να μπαινω στο σιτε.:hmm:
Αντα έχω να σου πω και κατι περίεργο-ευχαριστο...Μετα τη δουλειά πήγα δίπλα στον φίλο μου τον βιβλιοπώλη..Και μου είπε ότι όταν του είχα ζητήσει ένα βιβλίο ισπανικών πέρυσι είχε φέρει για αρχαριους επειδη είχςε μπερδευτεί..Ε και δεν είχε καπου να το δώσει πίσω δεν έλεγε και με ρώτησε αν το θέλω..ΚΑι συνεπώς έχουμε και βιβλίο γραμματικής τώρα!!!Μου το χάρισε!!!!:up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back