Αντα
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Επιτέλος βρε Βάσια μου σε πετυχψαίνω και εσένα..Πως πάει το νέο σπίτι ???Μπήκατε ε???![]()
εχουμε μπει απο τις 14 Αυγουστου αλλα ακομα να εχουμε γραμμη ΟΤΕ...ουα τα νευρα μου...εσυ μετακομισες?
εμαθα εισαι η μονη που της αρεσει ο μικρος Ιων
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
παντως λίγο είδα οτι μιλαγατε για τα αεροπλανα...Βασιλη το καλυτερο ταξιδι ειναι με το αμαξι σου φυσικα γιατι ξεκινας και σταματας οποτε θες..αλλα μετα ερχεται το αεροπλανο..μπορεις να εισαι οπουδηποτε και σε λιγο χρονικο διαστημα, και ειναι το πιο ασφαλες μεταφορικο μεσο, αρκει να ταξιδευεις με καλη εταιρεια...
εγω εχω κανει 2 φορες υπερατλαντικο και μαλιστα τη μια φορα που ταξιδεψα πρωτη θεση δεν το αλλαζω με τιποτα....λιγο ειναι σε 9 ωρες να εισαι ΝΥ!αντε με το αυτοκινητο ή το τρενο να πας....
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Ωραιος γατουλης...αυτος ειναι ενηλικος ομως ε??![]()
ναι ειναι ενας νεαρος που πηρε το εκτροφειο που θα παρω τον Ιωνακο..να μου εβγαινε ετσι....
ή θα μεγαλωσω το γκρεμλιν
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Μεχρι ποτε πρεπει να αποφασισεις? αν εβλεπες και φωτο αυτου του γατιου οταν ηταν μικρο? μπορει και αυτο να ηταν κακασχημο και τωρα να εξελιχτηκε σε ομορφο γατακι.
ναι ειναι ενας νεαρος που πηρε το εκτροφειο που θα παρω τον Ιωνακο..να μου εβγαινε ετσι....ή θα μεγαλωσω το γκρεμλιν
![]()

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Μεχρι ποτε πρεπει να αποφασισεις? αν εβλεπες και φωτο αυτου του γατιου οταν ηταν μικρο? μπορει και αυτο να ηταν κακασχημο και τωρα να εξελιχτηκε σε ομορφο γατακι.![]()
μεχρι τελος Σεπτεμβριου θα πρεπει να πω....βασικα περιμενω καποιες νεες φωτο που ζητησα μεχρι να πω το οκ...κοιταξα για φωτο απο αυτον οταν ηταν μικρος αλλα δεν εχουν
και οσες εχουν ειναι γλυκουλης, δεν ξερω για το Ιωνακι τι τερατακι θα γινει
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Και αυτο κατσουφιασμενο ειναι....αφιερωμενο στη συμπεθερα που της αρεσουν οι φωτο με τα επιμαχα σημεια....![]()
![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Θα εχεις δυο τερατακια στο σπιτι!!!!!!μεχρι τελος Σεπτεμβριου θα πρεπει να πω....βασικα περιμενω καποιες νεες φωτο που ζητησα μεχρι να πω το οκ...κοιταξα για φωτο απο αυτον οταν ηταν μικρος αλλα δεν εχουνκαι οσες εχουν ειναι γλυκουλης, δεν ξερω για το Ιωνακι τι τερατακι θα γινει
![]()

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Και αυτο κατσουφιασμενο ειναι....![]()
κατσουφιασμενο οχι αγριεμενο...το αλλο σε κοιταει με μισο ματι

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
ΝΑι αλλά είδατε με τη συχνότητα..ΚΑι μην το πείτε πουθενά ε????Κατερινακι δεν θα μπορεις να μπαινεις απο τη δουλεια? οπως κανεις και τωρα?![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
ΚΑλέ αυτό πηγα να σου πω μου αρεσει ΠΑΡΑ πολύ ο μικρός σου...Μην ακούς τους ΑΣΧΕΡΤΟΥΣεχουμε μπει απο τις 14 Αυγουστου αλλα ακομα να εχουμε γραμμη ΟΤΕ...ουα τα νευρα μου...εσυ μετακομισες?εμαθα εισαι η μονη που της αρεσει ο μικρος Ιων
![]()

Τέσπα μπαινουμε με την κολλητή μου τη Δευτέρα για πρώτη φορα...
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Καλο ταξειδι....φιλα τις πατουσες τις και απο μενα, γιαμ γιαμ!!!!σε αφηνω Αντουλα...σημερα επιστρεφω σπιτι, παω να δω το μωρο μου, εχω μια βδομαδα και θα το φαω οταν το δω![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Και εγω κρυφα γραφω στη δουλεια...ασε γιατι και σε μενα αρχιζει να φουλαρει η δουλεια, και δεν ξερω ποτε και ποσο θα μπορω να μπαινω στο σιτε.ΝΑι αλλά είδατε με τη συχνότητα..ΚΑι μην το πείτε πουθενά ε????![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
Αντα έχω να σου πω και κατι περίεργο-ευχαριστο...Μετα τη δουλειά πήγα δίπλα στον φίλο μου τον βιβλιοπώλη..Και μου είπε ότι όταν του είχα ζητήσει ένα βιβλίο ισπανικών πέρυσι είχε φέρει για αρχαριους επειδη είχςε μπερδευτεί..Ε και δεν είχε καπου να το δώσει πίσω δεν έλεγε και με ρώτησε αν το θέλω..ΚΑι συνεπώς έχουμε και βιβλίο γραμματικής τώρα!!!Μου το χάρισε!!!!Και εγω κρυφα γραφω στη δουλεια...ασε γιατι και σε μενα αρχιζει να φουλαρει η δουλεια, και δεν ξερω ποτε και ποσο θα μπορω να μπαινω στο σιτε.![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool