Birman-maniacs

Καλημέρα..

Γιούλη να χαίρεσαι τον Μάριο..Τι θα του πάρεις τελικά??

Αντα μου πότε θα πάμε από την Γιούλη???

Θοδωρή τι έγινε με τον Πλάτωνα????

Δανάη κανα νέο από το μέτωπο???Τα βρήκαν τα δικά σου???

Αναστασία, τι κάνουν τα κουκλιά σου??

Δωράκι , τα γατάκια σου είναι οκ???Εφτιαξε η υγεία τους??

Βάσια, που είσαι να μας γεμίζεις με πανέμορφα βιρμανάκια???
Ακόμα δεν έχω αποφασίσει... θα πάω στο Mall και βλέπουμε... :hmm:Λεμε για αύριο μάλλον με την Αντα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σου Κατερινα....αυριο τελικα μαλλον δεν θα μπορεσω. Αλλα δεν ειναι 100% σιγουρο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σου Κατερινα....αυριο τελικα μαλλον δεν θα μπορεσω. Αλλα δεν ειναι 100% σιγουρο.
Αντούλα πότε μπορείς μέχρι και την Πέμπτη εσύ???

Ακόμα δεν έχω αποφασίσει... θα πάω στο Mall και βλέπουμε... :hmm:Λεμε για αύριο μάλλον με την Αντα!
Το περσινό χριστουγεννιάτικο δώρο στο μπαμπά μου ήταν ένα τετράδιο που του έγραφα πως να χειρίζεται όλες τις συσκευές του σπιτιού ξεχωριστά ανα ενότητες γιατί πραγματικά με είχε πεθάνει στιςς ερωτήσεις!Του φάνηκε το καλύτερο δώρο από όλα τα υπόλοιπα, και ήταν και το πιο φτηνό που πήρα ποτέ!;)

Αντούλα πότε μπορείς μέχρι και την Πέμπτη εσύ???
Την Τεταρτη δεν μπορει η Γιουλη, αρα την Πεμπτη?? :hmm:να υπολογιζεις μετα τις 6.30 αν ειναι να παμε μαζι, οκ?? ;)

Κατι μου θυμιζει αυτο :hmm:καθε φορα που ελεγα οτι μπορει και να μη ερθω σπιτι για διακοπες, κατεβαζε μουτρα η μητερα μου. Οταν ερχομουν, γιατι δνε τη βοηθαω στις δουλειες του σπιτιου!! :blink::blink:γκρρρρρρ

Ακριβώς αυτό! :PΠήγα διακοπές στην παρο και παρακαλούσα να περάσει ο καιρός να γυρίσω στα Γιάννενα! Τι να πω, συσσωρευμένη γκρίνια του καιρού που έλειπα.. Εν το μεταξύ αν το έκανε αυτό κάποια φίλη της στα παιδιά της θα της έβαζε της φωνές.. οτι να ναι... :P
Τουλάχιστον στο θέμα της γάτας της το ξεκαθάρισα: “θα πάρω γάτα!” “Και όταν έρχεσε στην Πάρο?” “Μαζί μου” “Όταν πας για μεταπτυχιακό?” “Μαζί μου” “Όταν..” “Μαζί μου για τα επόμενα 20 χρόνια” Εντάξι μετά της ειπα οτι θα πάω για μεταπτυχιακο στο εξωτερικός και δεν το πήρε και τόσο καλά, έχει λυσσαξει να μπω στην εκπαίδευση ή να δώσω κατατακτήριες για αρχιτεκτονική.. Ε οκ μετά αρχίσαμε να συζηταμε για τα καινούρια μου παπούτσια γιατί δεν πήγαινε άλλο..:P

Το περσινό χριστουγεννιάτικο δώρο στο μπαμπά μου ήταν ένα τετράδιο που του έγραφα πως να χειρίζεται όλες τις συσκευές του σπιτιού ξεχωριστά ανα ενότητες γιατί πραγματικά με είχε πεθάνει στιςς ερωτήσεις!Του φάνηκε το καλύτερο δώρο από όλα τα υπόλοιπα, και ήταν και το πιο φτηνό που πήρα ποτέ!;)
πολύ ωραία ιδέα! επειδή ο μαριος είναι expert στις συσκευές θα του φτιάξω ένα τετράδιο, πως να χειρίζεται... εμένα...:)

Κατερινα, μπορουμε να συναντηθουμε στο ηλεκτρικο του Ηρακλειου και να ανεβουμε μαζι, ειτε με το αμαξι ειτε με το ηλεκτρικο.

Την Τεταρτη δεν μπορει η Γιουλη, αρα την Πεμπτη?? :hmm:να υπολογιζεις μετα τις 6.30 αν ειναι να παμε μαζι, οκ?? ;)
μάλλον μπορώ... αλλά προτιμούσα Τρίτη... εντάξει, το βλέπουμε χωρίς άγχος...:)

πολύ ωραία ιδέα! επειδή ο μαριος είναι expert στις συσκευές θα του φτιάξω ένα τετράδιο, πως να χειρίζεται... εμένα...:)
Τελεια ιδεα, να δω μονο αν θα καταλαβει τιποτα :blink::blink:

Οκ!! θα δω και εγω μηπως μπορω να το μεταφερω...:hmm::hmm:

Εγώ μπορώ την Πέμπτη ΤΕΛΕΙΑ!!!:)Τετάρτη έχω μάθημα..Μάζι θα πάμε φυσικά!:);)

:lol::lol::lol::lol:εννοώ δεν χρειάζεται να του αγοράσεις κάτι αλλά μπορείς και να φτιάξεις!:)

Κατερινα, μπορουμε να συναντηθουμε στο ηλεκτρικο του Ηρακλειου και να ανεβουμε μαζι, ειτε με το αμαξι ειτε με το ηλεκτρικο.

Κι εγώ οδηγώ πλέον..Το ΣΚ πήγα καλλιθέα!:D

Πέμπτη, πέμπτη!

Τελεια ιδεα, να δω μονο αν θα καταλαβει τιποτα :blink::blink:
:lol::lol:σκέφτομαι να του φτιάξω κι άλλο ένα, που να εξηγεί το κανονικό...:lol::lol::lol:

Εγώ μπορώ την Πέμπτη ΤΕΛΕΙΑ!!!:)Τετάρτη έχω μάθημα..Μάζι θα πάμε φυσικά!:);)

:lol::lol::lol::lol:εννοώ δεν χρειάζεται να του αγοράσεις κάτι αλλά μπορείς και να φτιάξεις!:)

Κι εγώ οδηγώ πλέον..Το ΣΚ πήγα καλλιθέα!:D

Πέμπτη, πέμπτη!
ναι βρε... η ιδέα μου άρεσε...!! :up:
Τη Πέμπτη νομίζω είμαι ΟΚ...:hmm:

Δεν θα εχω το αυτοκινητο την Πεμπτη - για γνωστους λογους- αρα με το ηλεκτρικο θα ανεβω, εκτος αν συναντηθουμε και παμε με το τουτου σου Κατερινα. :hmm:

attachment.php

attachment.php

attachment.php

δεν ειναι πολυ κουκλος ο Ερωτακος μου?
Αν είναι λέει!!! Τελειος είναι ο Ερωτάς σου πανέμορφος τι μάτια είναι αυτά???

σταυρωστε με σταυρωστε με
στον μωβ τον τοιχο ενωστε με
να φαινονται τα ματια μου
και τα καφε αρ@%#κια μου!!!!:lol::lol::lol::lol:
Μα καλή μου έχεις και το ποιητικό μέσα σου!!! Τι ΥΠΕΡΟΧΟ ποίημα είναι αυτό??? Ξεράθηκα. Και είναι κ τόσο τρυφερό!!!
Εμάς παρακαλώ τα αρ@%#κια μας (του Σεβάχ δηλ. γιατί οι άλλοι δεν εχουν) είναι χρώματος ασημί παρακαλώ!!!!
:up:

:lol::lol:σκέφτομαι να του φτιάξω κι άλλο ένα, που να εξηγεί το κανονικό...:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol:2 σε 1 δώρο μια χαρά σε βρίσκω!!!

ναι βρε... η ιδέα μου άρεσε...!! :up:
Τη Πέμπτη νομίζω είμαι ΟΚ...:hmm:

ΤΕΛΕΙΑ!!!

Δεν θα εχω το αυτοκινητο την Πεμπτη - για γνωστους λογους- αρα με το ηλεκτρικο θα ανεβω, εκτος αν συναντηθουμε και παμε με το τουτου σου Κατερινα. :hmm:
Πάμε με το αμάξι μου..απλά θέλω συνεχεςίς οδηγίες και να μην ΦΟΒΑΣΑΙ!!!ΚΑλή οδηγός είμαι απλα λέω...:)

Ok Κατερινα..θα παμε μαζι, ειμαι τελεια συνοδηγος. :)

Καλημέρα..
Αναστασία, τι κάνουν τα κουκλιά σου??

Δωράκι , τα γατάκια σου είναι οκ???Εφτιαξε η υγεία τους??
?
Καλησπέρα Κατερινάκι. Καλά είναι τα γατάκια μου. Εσένα όλα καλά?

Καλή επιτυχία στην επιλογή του δώρου. Δεν ξέρω τι να σου προτείνω. Αμα είναι κ δύσκολος... βράστα ειμαι πτωχή στις ιδέες. Μήπως όμορφη μουσική που θα του αρέσει? Εμένα πάντα μου αρέσει ως δώρο μια όμορφη επιλογη σε μουσική.:D

Χε χε χε:lol::lol::lol: Είναι δύσκολο αυτό νομίζω???....:hmm::hmm:
Και μετά θα του πεις όλα τα μυστικά σου του πώς να σε χειρίζεται??? ΟΟΟΧΙ!!

Καλησπέρα Κατερινάκι. Καλά είναι τα γατάκια μου. Εσένα όλα καλά?

Καλή επιτυχία στην επιλογή του δώρου. Δεν ξέρω τι να σου προτείνω. Αμα είναι κ δύσκολος... βράστα ειμαι πτωχή στις ιδέες. Μήπως όμορφη μουσική που θα του αρέσει? Εμένα πάντα μου αρέσει ως δώρο μια όμορφη επιλογη σε μουσική.:D

Χε χε χε:lol::lol::lol: Είναι δύσκολο αυτό νομίζω???....:hmm::hmm:
Και μετά θα του πεις όλα τα μυστικά σου του πώς να σε χειρίζεται??? ΟΟΟΧΙ!!

Αυτή ήταν μια εξαιρετική ιδέα!!!! :up::)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back