Καλημέρα

.
Παρόλη τη βροχερή μέρα και το τρέξιμο που έχω και σήμερα στη δουλειά, έχω ΦΟΒΕΡΗ διάθεση και ενεργητικότητα. Κρατάει από χτές.
Γιούλη σε ευχαριστώ για το ωραίο βραδάκι. Φεύγοντας χτες από τη δουλειά ένοιωθα σαν ελέφαντας

από την κούραση και όμως μετά το σπίτι σου, γύρισα στο δικό μου σαν πουλάκι (σπουργιτάκι έτσι; όχι στρουθοκάμηλος).
Τέλεια τα γατούνια σου, το ένα καλύτερο από το άλλο, πραγματικά από κοντά είναι ακόμα πιο όμορφα από ότι στις φωτογραφίες. Το χρώμα του Μορφέα είναι τέλειο από κοντά (πραγματικά αν ποτέ πάρω Βιρμανάκι είμαι σίγουρη ότι θέλω Μορφεάκι). Όχι ότι τα άλλα δεν είναι φανταστικά αλλά μια αδυναμία στο χρωματάκι του την έχω. (Γιατί να το κρύψουμε άλλωστε

Η Σεμέλη τέλεια ματάκια και ΤΟ γατί για χαδάκια. Η Καλυψούλα τι να πω το βλέμμα της φοβερό, αν και δεν ήθελε πολλά πολλά μαζί μου ένοιωθα ότι είναι πάρα πολύ καλή γατούλα, που σίγουρα αν σε εμπιστευτεί μπορεί να σου δώσει πολλά.
Και εσύ φυσικά φοβερά θετικός άνθρωπος.
Να είσαι πάντα καλά και να χαίρεσαι τα ζωάκια σου και όσους αγαπάς.
Ναι ξέρω σας ζάλισα με έχει πιάσει πολυλογία. Ευτυχώς λόγω φόρτου εργασίας σήμερα δε θα σας πρήξω για πολύ.