Birman-maniacs

Ναι... εμείς τα περιμένουμε... αλλά ο Μορφέας δεν κάθεται της Καλυψώς γιατί είναι ακόμα... ανήλικος...!! :lol:
:lol:καλο!!!Παντως αααν της κατσει και συμβει το μοιραιο και περιμενετε γατακια και θελετε να τα δωσετε,εχετε με υποψιν!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αγαπητοί Birmaniacs

Είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι γινόμαστε όλο και πιο πολλοί!

Να ξεκαθαρίσω ότι δεν είναι ανάγκη κάποιος να έχει Βιρμανάκι για να γίνει Birmaniac! Birmaniacs είναι και εκείνοι που ονειρεύονται μια μέρα να αποκτήσουν ένα ή δυο! :lol:
Βλέπω ότι γίνονται κάποιες κινήσεις να έλθουν σε κάποιους γατάκια από το εξωτερικό... κι αυτό είναι πολύ καλό. Από την άλλη όσοι δεν τα έχουμε στειρωμένα κάνουμε μια προσπάθεια η ράτσα να αναπαράγεται και στην Ελλάδα...
Σας υπόσχομαι προσωπικά να το προσπαθήσω...

Πιστεύω τέλος ότι σύνθημά μας πρέπει να γίνει το:

"Λατρεύουμε όλα τα ζωάκια, όλες τις γατούλες, ανεξαρτήτως φυλής, απλά έχουμε μια μικρή αδυναμία στις μουτζουρωμένες γατοφατσούλες της εξωτικής Βιρμανίας"

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Bασικά είμαι ενα από τα άτομα που περιγράφει η Γιούλη καθώς θέλω να φέρω δυο γατάκια βιρμανίας από ένα εκτροφείο στην Αγγλία και μιας έτσι οπως το έθεσε η Γιούλη θα τα φέρω αντίθετου φύλλου ώστε να συμβάλω και εγώ στην αναπαραγωγή του είδους στην χώρα μας.Πιστεύω μιας και το είδος είναι εξαιρετικά σπάνιο στην χώρα μας να δημιουργήσουμε ένα club όπως αυτά σε ξένες χώρες ώστε να βοηθάμε και να υποστηρίζουμε τους ιδιοκτήτες βιρμανικών γατιών αλλά και να δείχνουμε πόσο εξαιρετικές γάτες είναι καθώς και την υπαρξή τους αφού πολλοί δεν γνωρίζουν την ύπαρξη του είδους της λόγω της απουσίας εκτροφείων στην Ελλάδα έτσι θα ενθαρρύνουμε όλο και περισσότερους να αποκτήσουν μια γάτα βιρμανίας.Θέλω να τονίσω πως παρά το υψηλό κόστος να αποκτήσεις μια σίγουρα αξίζει τα λεφτά της και με το παραπάνω...

Εδώ και 2 μήνες έχω γίνει μανιακός με αυτά τα γατιά,είναι πραγματικά αξιολάτρευτα..Δεν ντρέπομαι να το πώ αν και είμαι άντρας:DΕλπίζω να αποκτήσω σύντομα ένα τέτοιο γατάκι και να μπώ στη παρέα σας,έχω επικοινωνήσει με εκτροφείς απο Ιταλία και Αγγλία αλλά οι περισσότεροι θέλουν προσωπική επαφή(που πιστεύω είναι και το καλύτερο) και φυσικά η βαναυσότητα να 'ρθεί το γατάκι μόνο του απ'το εξωτερικό δε μου αρέσει καθόλου..Γι'αυτό θα περιμένω μέχρι Ιούλιο-Αύγουστο μήπως ζευγαρώσετε Βιρμανάκια επί ελληνικού εδάφους και μου κάνετε την τιμή να μου δώσετε ένα seal point!(εννοείται η πληρωμή)Ειδάλλως τέλη καλοκαιριού θα ταξιδέψω Αγγλία για να πάρω ένα γατάκι αρσενικό:lol:

Και εγώ σχεδιάζω να πάω τέλη καλοκαιριού Αγγλία να πάρω δυο...

ναι μωρέ να κάνουμε πολλά Βιρμανογατάκια, κι εμένα όποιος βλέπει την Αθηνά θέλει γατάκι.Πόσα να κάνει η καημενούλα, άντε 1 με 2 τοκετούς με τον κούκλο Μορφέας, έλα ρε συμπεθέρα να διαιωνιστούμε.Χτες πέρασα από Ν Ερυθραία όπως φευγαμε και είπα να σε πάρω να τη δεις αλλά ήταν μεσημέρι και το σκέφτηκα τελευταία στιγμή οπότε είπα να μην διακόψω αλλά όπως την κράταγα στα χέρια της ειπα ότι το επόμενο ταξίδι θα είναι για να δει τον κούκλο γαμπρό και ελπίζω να συμπαθήσει και την Καλυψώ.άντε παιδια να μαζεύουμε μικρές χνουδόμπαλες!

Θα σας περιμένουμε σύντομα με χαρά!
Τα παιδιά πρέπει να γνωριστούν πρώτα κι αυτό δεν είναι υπερβολή.
Δεν ζευγαρώνουν εύκολα όταν δεν γνωρίζονται...

ελα ρε Γιούλη, τώρα με κράζουν επειδή θα ζευγαρώσω τη γάτα μου και τι θα κάνω τα γατάκια, ότι και καλά θα διαιωνίσω το είδος για να τα πετάμε στα σκουπίδια, ε τι άλλο θα ακούσω,και αν έχω ξενυχτίσει ωσ φοιτήτρια με άλλουσ για να σώσουμε τέτοια γατάκια!μα τι λεει ο κόσμος πλέον.Συμπεθερούλα, θα κανονίσουμε να βρεθούμε όλοι μαζί μίλησα και στον Γιώργο

Μη σκάς βρε!
Άσε τον καθένα να λέει ό,τι νομίζει... Το θέμα είναι τι κάνει ο καθένας μας όταν κλείνει το pc του!
Εγώ πάντως έγραψα το παρακάτω στο mycat.
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=22869&page=16
Κι εγώ τρελαίνομαι για τα Βιρμανάκια αλλά στο κήπο μια ζωή αδεσποτάκια μάζευα! Τώρα έχω δυο και περνούν στο κήπο μου ζωή και κότα... Δεν κάθομαι όμως να το διαφημίζω... απλά το κάνω γιατί το αισθάνομαι...

Μη σκάς βρε!
Άσε τον καθένα να λέει ό,τι νομίζει... Το θέμα είναι τι κάνει ο καθένας μας όταν κλείνει το pc του!
Εγώ πάντως έγραψα το παρακάτω στο mycat.
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=22869&page=16
Κι εγώ τρελαίνομαι για τα Βιρμανάκια αλλά στο κήπο μια ζωή αδεσποτάκια μάζευα! Τώρα έχω δυο και περνούν στο κήπο μου ζωή και κότα... Δεν κάθομαι όμως να το διαφημίζω... απλά το κάνω γιατί το αισθάνομαι...
δεν διαφημίζω τι κάνω αλλά μην μιλαμε ότι επειδή κάποιος είναι κτηνίατρος κοιτάει μόνο τα χρήματα και δεν είναι φιλόζωος και παράλληλα. Νομίζω ότι άλλος μίλησε ότι δεν είμαι φιλόζωη και με έθιξε γι αυτό και απάντησα, ειδάλλως δεν θα έλεγα ότι έλεγα χωρίς λόγο, ο καθένας να κάνει ότι θέλει αυτό λέω και απλώς να γνωρίζει ότι υπάρχουν και νέες τεχνικές χωρίς να πονάμε τα ζώα μας.το να κράζουμε όμως κάποιον που θέλει να το κάνει και να φοβάται αυτός να μίλησει όπως και συμβαίνει και στην προκειμένη περίπτωση είναι απαράδεκτο

Όσον αφορά τη διαφήμιση, δεν το είπα για εσένα...

Και εγώ θα θιγόμουν αν ήμουν στη θέση σου και θα έλεγα τη σχέση μου με τα αδέσποτα...τονίζοντας πως πάνω απ'όλα είμαι επιστήμονας και σε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΣ!! Σε γνώρισα από κοντά και κατάλαβα ότι είναι τυχερή που θα έχω και εσένα σαν σύμβουλο πέραν του Κτηνιάτρου μου...
Ακόμα όμως κι αν η άποψή σου συγκρούονταν με τη δική του (γιατί αυτά γίνονται και στον ιατρικό κόσμο), θα επέλεγα αυτή που θα ταίριαζε στην ιδιοσυγκρασία μου...

Άντε πάρε με τηλ. πριν κατεβείτε Αθήνα να κανονίσουμε τα του προξενιού και να γνωριστούν τα παιδιά!

οκ θα το κανονίσουμε αλλά λίγο αργότερα, να μην της έρθουν πολλά τα ταξίδια της μικρούλας!ήδη είναι σε φάση περίρεγη από την αλλαγή και το διπλο ταξίδι θα της είναι λίγο δύσκολο γιατί πρέπει να μην φάει και πολύ για να μην ζαλιστεί το καημένο..Αλλα νομίζω όταν έρθει στο κουκλόσπιτό σου και η συνάντηση με τον Μορφέα,θα την ικανοποιήσει.Φιλιά το ψάχνω κι εγώ για τις ομάδες αίματος και θα δω αν και που μπορώ να το κάνω για να ξέρουμε, ασε για να πάρεις αίμα απο μια γατούλα είναι λίγο στρεσσογόνο και δεν ξέρω πως θα το πετύχω γιατί στο δικό μας ζώο ολα είναι δύσκολα,μπράβο στον εκτροφέα σου, τα διάβασα κι εγώ αυτά και το ψάχνω ενδελεχώς, φιλιά

Εκτροφεία και site για γάτες Βιρμανίας

Αυτό είναι το "Διεθνές club των Βιρμανόφιλων".
Εγραψα στη Γραμματέα του club για το πως μπορεί κάποιος να γίνει μέλος κλπ...
Όποιος ενδιαφέρεται, μπορώ να του στείλω την απάντησή της (που ελπίζω να λάβω σύντομα...)
https://www.nationalbirmanfanciers.com/

Δημοσίευσε την απάντηση εδώ, Γιούλη. Προς γνώση όλων!;)

ΟΚ.
Θα τη δημοσιεύσω! :up:

Κι εγώ συμφωνώ ότι πρέπει να πληρώνεται ένας εκτροφέας για τα γατάκια που μεγαλώνει με κόπο και χρήμα.Επίσης αν κάποιος αγοράσει ένα γατάκι μπορεί και να το εκτιμήσει πιο πολύ, όπως επίσης αν ταλαιπωρηθεί για να το αποκτήσει όπως εγώ και η Γιούλη, θα θέλει να δώσει τα γατάκια σε κάποιον που τα εκτιμάει και τα αγαπάει πολύ.Κι εγώ έχω μιλήσει με τη Νεκταρία, μάλιστα όπως είπα στη Γιούλη παραλίγο να πάρω κι ένα γατάκι απο την προτελευταία της γέννα από τη μπλέ της γάτα, αλλά λιγο πριν είχα κλείσει την Αθηνά και δεν έτυχε τελικά, ήταν Βιρμανική μοίρα μου.χιχι
αντε Γιούλη οργάνωσέ μας να γραφτούμε όλες στο σύλλογο

επισης φοβερό εκτροφείο και της κυρίας Άντας και η ίδια φοβερή κυρία
https://www.nanasmainecoons.com/

συμφωνω οσον αφορα την ιδια αλλα δεν εχω παει ακομα. κοιταχτε αυτο το κουκλι! the best 2003-4
bestbirman.jpg

κούκλος είναι, ελπίζω και η δικιά μου έτσι να γίνει, φοβάμαι μηπως και μου γίνει σκούρα στο σώμα!μου αρέσει η αντίθεση που κανει αυτή

ποσο χρονων ειναι η δικη σου?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back