ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 22:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.461 08-05-09 22:56 δυσκολη αποφαση Διονυση....μια ωρα τα κοιτουσα με το μονοκλ το αριστερο εχει το ομορφο ολοστρογγυλο προσωπο που απαιτειται στη βιρμανικη και θα βγαλει πιο γρηγορα τα tabby markings...το δεξια εχει ελαχιστα πιο μακρυ προσωπο αλλα ωραιο βιρμανικο υφος....δες σε λιγες μερες και το βαθος του μπλε στα ματια....εκτος αν εχουν το ιδιο.... νομιζω οτι η σωματοδομη του δεξια ειναι πιο δεμενη....οι κριτες το κοιτουν πολυ αυτο...τους αρεσει η massive κατασκευη... παντως κατα τα γνωμη μου μη κολλας στα "τελεια" γαντια μονο... οι βαθμοι στην εκθεση ειναι κεφαλι και αφτια 20 βαθμοι ματια 15 βαθμοι χρωμα και κατασταση τριχωματος 20 βαθμοι ουρα 5 βαθμοι σωμα και ποδια 20 βαθμοι γαντια 20 βαθμοι συνεπως κοιτα το συνολικα και αποφασισε.... παντως παρε το γατακι που το βλεμμα του θα σε κερδισει περισσοτερο...αυτο ειναι το πιο σημαντικο ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΕΣ!! ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 22:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.462 08-05-09 22:58 Αν δεν σε πειραζει θα στειλω τις φωτο στις εκτροφεις μου να μου πουντη γνωμη τους, οπως επισης και στην κριτη που γνωρισα στην εκθεση η γνωμη ενος κριτη μετραει πααααρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:07 Ο dion1 έγραψε: #38.463 08-05-09 23:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν δεν σε πειραζει θα στειλω τις φωτο στις εκτροφεις μου να μου πουντη γνωμη τους, οπως επισης και στην κριτη που γνωρισα στην εκθεση η γνωμη ενος κριτη μετραει πααααρα πολυ Click για ανάπτυξη... Δεν με πειραζει καθολου. Ισα, ισα οι γνωμες των ειδικων ειναι ο,τι καλυτερο Συμφωνω με αυτα που ειπες. Η αληθεια ειναι οτι ενα κολλημα με τα γαντακια το εχω. Για να ειμαι ειλικρινεις μου αρεσουν και τα δυο πολυ. Δεν χρειαζεται να αποφασισω τωρα. Επειτα και η εκτροφεας επιμενει να περιμενουμε να δουμε πως θα εξελιχθουν και μετα να αποφρασησω , αφου μου πει και αυτη τη γνωμη της. Μου εστειλε και φωτο απο το blue tortie tabby Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα blue torbie2.jpg 171,3 KB · Εμφανίσεις: 28 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.464 08-05-09 23:29 δεν φαινεται ακομα το tortie της... θυμιζει εντονα την αριστερη μικρη με το στρογγυλο φατσακι... καληνυχτα συμπεθερε....μολις τελειωσα ενα ωραιο νυφολουτρο...αντε να αποφασισεις να της παρουμε τα μετρα για το νυφικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.465 08-05-09 23:32 επισης Διονυση, αφου σκεφτεσαι την αναπαραγωγη, θα σου προτεινα αν θες αφου αποφασισεις και κρατωντας επικοινωνια με την εκτροφεα σου, να της ζητησεις τη γνωμη για τον επιβητορα....δεν ειναι διαθεσιμος μονο ο Μορφεας.....υπαρχουν και των αλλων παιδιων οι γατοι που αν ειναι ενεργοι μεχρι τοτε και συμφωνουν οι γονεις μπορουν να ζευγαρωσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:36 Ο dion1 έγραψε: #38.466 08-05-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν φαινεται ακομα το tortie της... θυμιζει εντονα την αριστερη μικρη με το στρογγυλο φατσακι... καληνυχτα συμπεθερε....μολις τελειωσα ενα ωραιο νυφολουτρο...αντε να αποφασισεις να της παρουμε τα μετρα για το νυφικο Click για ανάπτυξη... Συμπεθερα τωρα που το ξαναβλεπω και μενα ιδιο με το αριστερο μου φαινεται. Λες να εκανε λαθος η εκτροφεας στις ονομασιες των φωτο? Ολα ειναι πιθανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:39 Ο dion1 έγραψε: #38.467 08-05-09 23:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επισης Διονυση, αφου σκεφτεσαι την αναπαραγωγη, θα σου προτεινα αν θες αφου αποφασισεις και κρατωντας επικοινωνια με την εκτροφεα σου, να της ζητησεις τη γνωμη για τον επιβητορα....δεν ειναι διαθεσιμος μονο ο Μορφεας.....υπαρχουν και των αλλων παιδιων οι γατοι που αν ειναι ενεργοι μεχρι τοτε και συμφωνουν οι γονεις μπορουν να ζευγαρωσουν Click για ανάπτυξη... Οταν λες να ζητησω τη γνωμη για τον επιβητορα τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:39 Η moukelis έγραψε: #38.468 08-05-09 23:39 Λετε;Σε αυτη την ποζα αν ειναι το ιδιο δε μου αρεσει...Διονυση ακου καλυτερα τη Γιουλη γιατι απο μενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 10:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.469 09-05-09 10:29 Αρχική Δημοσίευση από dion: Οταν λες να ζητησω τη γνωμη για τον επιβητορα τι εννοεις? Click για ανάπτυξη... να δουν το pedigree του για να σου πουν τη γνωμη τους για τις γραμμες του...π.χ. μπορει να τους αρεσουν περισσοτερο οι γραμμες του γαλλου πλατωνα απο του γερμανου Μορφεα...λεω εγω τωρα πως θα την ονομασεις τη μικρα? εχεις σκεφτει η οχι ακομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 10:53 Η bunny έγραψε: #38.470 09-05-09 10:53 Πολύ ωραία τα γατάκια! Για να είμαι ηλικρινής δε βλέπω και μεγάλη διαφορά στα χρώματα... Πάντως είναι και τα 3 υπέροχα... Δύσκολη απόφαση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 10:55 Η bunny έγραψε: #38.471 09-05-09 10:55 Μη μιλάς εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 15:11 Ο dion1 έγραψε: #38.472 09-05-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να δουν το pedigree του για να σου πουν τη γνωμη τους για τις γραμμες του...π.χ. μπορει να τους αρεσουν περισσοτερο οι γραμμες του γαλλου πλατωνα απο του γερμανου Μορφεα...λεω εγω τωρα πως θα την ονομασεις τη μικρα? εχεις σκεφτει η οχι ακομα? Click για ανάπτυξη... Ναι καταλαβα, αλλα να σου πω την αληθεια μου φαινεται παρα πολυ μακρινο ακομα Σκεφτομαι αρκετα ονοματα αλλα νομιζω οτι θα αποφασησω οταν τη δω απο κοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 23:45 Ο dion1 έγραψε: #38.473 09-05-09 23:45 Και δυο νεες φωτο απο τα μικρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 01:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.474 10-05-09 01:37 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ναι καταλαβα, αλλα να σου πω την αληθεια μου φαινεται παρα πολυ μακρινο ακομα Σκεφτομαι αρκετα ονοματα αλλα νομιζω οτι θα αποφασησω οταν τη δω απο κοντα Click για ανάπτυξη... συμφωνω...νομιζω οτι το πιο σωστο ειναι να τη δεις απο κοντα πρωτα και μετα να της δωσεις ενα που να της ταιριαζει... Αρχική Δημοσίευση από dion: Και δυο νεες φωτο απο τα μικρακια Click για ανάπτυξη... δεν τις βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 02:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.475 10-05-09 02:37 Μορφεας ο αρχων φυλακας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα morpheas.jpg 25,7 KB · Εμφανίσεις: 24 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 02:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.476 10-05-09 02:39 Σεμελη το τσαχπινοπιπινι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα semeli1.jpg 27,6 KB · Εμφανίσεις: 25 semeli2.jpg 23,9 KB · Εμφανίσεις: 26 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:14 Η moukelis έγραψε: #38.477 10-05-09 10:14 Γιουλη αλλαξες μηχανη;Οι νεες φωτο ειναι αψογες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:50 Ο dion1 έγραψε: #38.478 10-05-09 10:50 Καλημερα. Γιουλη αν εχεις καποιο νεο απο τις εκτροφεις για τα γατουνια μου τα μικρα θα με ενημερωσεις ,ε?? Ελπιζω τωρα να μπορεις να δεις τις φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kittens 045.jpg 154,4 KB · Εμφανίσεις: 28 kittens 048.jpg 95,2 KB · Εμφανίσεις: 23 dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:51 Ο dion1 έγραψε: #38.479 10-05-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το τσαχπινοπιπινι Click για ανάπτυξη... Καλα η Σεμελη ειναι ολα τα λεφτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.480 10-05-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη αλλαξες μηχανη;Οι νεες φωτο ειναι αψογες! Click για ανάπτυξη... ο Παυλος μου τις τραβηξε χθες...εχω κι αλλες πολλες....δεν ειναι υπεροχες?? Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλημερα. Γιουλη αν εχεις καποιο νεο απο τις εκτροφεις για τα γατουνια μου τα μικρα θα με ενημερωσεις ,ε?? Ελπιζω τωρα να μπορεις να δεις τις φωτο Click για ανάπτυξη... μπορω να τις δω....εχουν το ιδιο τσαχπινικο υφος εδω θα σου στειλω με pm το e mail μου να μου τις στειλες ολες οσες εχεις...να τις στειλω τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1922 1923 1924 1925 1926 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1924 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1924 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δυσκολη αποφαση Διονυση....μια ωρα τα κοιτουσα με το μονοκλ το αριστερο εχει το ομορφο ολοστρογγυλο προσωπο που απαιτειται στη βιρμανικη και θα βγαλει πιο γρηγορα τα tabby markings...το δεξια εχει ελαχιστα πιο μακρυ προσωπο αλλα ωραιο βιρμανικο υφος....δες σε λιγες μερες και το βαθος του μπλε στα ματια....εκτος αν εχουν το ιδιο.... νομιζω οτι η σωματοδομη του δεξια ειναι πιο δεμενη....οι κριτες το κοιτουν πολυ αυτο...τους αρεσει η massive κατασκευη... παντως κατα τα γνωμη μου μη κολλας στα "τελεια" γαντια μονο... οι βαθμοι στην εκθεση ειναι κεφαλι και αφτια 20 βαθμοι ματια 15 βαθμοι χρωμα και κατασταση τριχωματος 20 βαθμοι ουρα 5 βαθμοι σωμα και ποδια 20 βαθμοι γαντια 20 βαθμοι συνεπως κοιτα το συνολικα και αποφασισε.... παντως παρε το γατακι που το βλεμμα του θα σε κερδισει περισσοτερο...αυτο ειναι το πιο σημαντικο ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΕΣ!! ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 22:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.462 08-05-09 22:58 Αν δεν σε πειραζει θα στειλω τις φωτο στις εκτροφεις μου να μου πουντη γνωμη τους, οπως επισης και στην κριτη που γνωρισα στην εκθεση η γνωμη ενος κριτη μετραει πααααρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:07 Ο dion1 έγραψε: #38.463 08-05-09 23:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν δεν σε πειραζει θα στειλω τις φωτο στις εκτροφεις μου να μου πουντη γνωμη τους, οπως επισης και στην κριτη που γνωρισα στην εκθεση η γνωμη ενος κριτη μετραει πααααρα πολυ Click για ανάπτυξη... Δεν με πειραζει καθολου. Ισα, ισα οι γνωμες των ειδικων ειναι ο,τι καλυτερο Συμφωνω με αυτα που ειπες. Η αληθεια ειναι οτι ενα κολλημα με τα γαντακια το εχω. Για να ειμαι ειλικρινεις μου αρεσουν και τα δυο πολυ. Δεν χρειαζεται να αποφασισω τωρα. Επειτα και η εκτροφεας επιμενει να περιμενουμε να δουμε πως θα εξελιχθουν και μετα να αποφρασησω , αφου μου πει και αυτη τη γνωμη της. Μου εστειλε και φωτο απο το blue tortie tabby Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα blue torbie2.jpg 171,3 KB · Εμφανίσεις: 28 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.464 08-05-09 23:29 δεν φαινεται ακομα το tortie της... θυμιζει εντονα την αριστερη μικρη με το στρογγυλο φατσακι... καληνυχτα συμπεθερε....μολις τελειωσα ενα ωραιο νυφολουτρο...αντε να αποφασισεις να της παρουμε τα μετρα για το νυφικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.465 08-05-09 23:32 επισης Διονυση, αφου σκεφτεσαι την αναπαραγωγη, θα σου προτεινα αν θες αφου αποφασισεις και κρατωντας επικοινωνια με την εκτροφεα σου, να της ζητησεις τη γνωμη για τον επιβητορα....δεν ειναι διαθεσιμος μονο ο Μορφεας.....υπαρχουν και των αλλων παιδιων οι γατοι που αν ειναι ενεργοι μεχρι τοτε και συμφωνουν οι γονεις μπορουν να ζευγαρωσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:36 Ο dion1 έγραψε: #38.466 08-05-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν φαινεται ακομα το tortie της... θυμιζει εντονα την αριστερη μικρη με το στρογγυλο φατσακι... καληνυχτα συμπεθερε....μολις τελειωσα ενα ωραιο νυφολουτρο...αντε να αποφασισεις να της παρουμε τα μετρα για το νυφικο Click για ανάπτυξη... Συμπεθερα τωρα που το ξαναβλεπω και μενα ιδιο με το αριστερο μου φαινεται. Λες να εκανε λαθος η εκτροφεας στις ονομασιες των φωτο? Ολα ειναι πιθανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:39 Ο dion1 έγραψε: #38.467 08-05-09 23:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επισης Διονυση, αφου σκεφτεσαι την αναπαραγωγη, θα σου προτεινα αν θες αφου αποφασισεις και κρατωντας επικοινωνια με την εκτροφεα σου, να της ζητησεις τη γνωμη για τον επιβητορα....δεν ειναι διαθεσιμος μονο ο Μορφεας.....υπαρχουν και των αλλων παιδιων οι γατοι που αν ειναι ενεργοι μεχρι τοτε και συμφωνουν οι γονεις μπορουν να ζευγαρωσουν Click για ανάπτυξη... Οταν λες να ζητησω τη γνωμη για τον επιβητορα τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:39 Η moukelis έγραψε: #38.468 08-05-09 23:39 Λετε;Σε αυτη την ποζα αν ειναι το ιδιο δε μου αρεσει...Διονυση ακου καλυτερα τη Γιουλη γιατι απο μενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 10:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.469 09-05-09 10:29 Αρχική Δημοσίευση από dion: Οταν λες να ζητησω τη γνωμη για τον επιβητορα τι εννοεις? Click για ανάπτυξη... να δουν το pedigree του για να σου πουν τη γνωμη τους για τις γραμμες του...π.χ. μπορει να τους αρεσουν περισσοτερο οι γραμμες του γαλλου πλατωνα απο του γερμανου Μορφεα...λεω εγω τωρα πως θα την ονομασεις τη μικρα? εχεις σκεφτει η οχι ακομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 10:53 Η bunny έγραψε: #38.470 09-05-09 10:53 Πολύ ωραία τα γατάκια! Για να είμαι ηλικρινής δε βλέπω και μεγάλη διαφορά στα χρώματα... Πάντως είναι και τα 3 υπέροχα... Δύσκολη απόφαση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 10:55 Η bunny έγραψε: #38.471 09-05-09 10:55 Μη μιλάς εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 15:11 Ο dion1 έγραψε: #38.472 09-05-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να δουν το pedigree του για να σου πουν τη γνωμη τους για τις γραμμες του...π.χ. μπορει να τους αρεσουν περισσοτερο οι γραμμες του γαλλου πλατωνα απο του γερμανου Μορφεα...λεω εγω τωρα πως θα την ονομασεις τη μικρα? εχεις σκεφτει η οχι ακομα? Click για ανάπτυξη... Ναι καταλαβα, αλλα να σου πω την αληθεια μου φαινεται παρα πολυ μακρινο ακομα Σκεφτομαι αρκετα ονοματα αλλα νομιζω οτι θα αποφασησω οταν τη δω απο κοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 23:45 Ο dion1 έγραψε: #38.473 09-05-09 23:45 Και δυο νεες φωτο απο τα μικρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 01:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.474 10-05-09 01:37 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ναι καταλαβα, αλλα να σου πω την αληθεια μου φαινεται παρα πολυ μακρινο ακομα Σκεφτομαι αρκετα ονοματα αλλα νομιζω οτι θα αποφασησω οταν τη δω απο κοντα Click για ανάπτυξη... συμφωνω...νομιζω οτι το πιο σωστο ειναι να τη δεις απο κοντα πρωτα και μετα να της δωσεις ενα που να της ταιριαζει... Αρχική Δημοσίευση από dion: Και δυο νεες φωτο απο τα μικρακια Click για ανάπτυξη... δεν τις βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 02:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.475 10-05-09 02:37 Μορφεας ο αρχων φυλακας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα morpheas.jpg 25,7 KB · Εμφανίσεις: 24 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 02:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.476 10-05-09 02:39 Σεμελη το τσαχπινοπιπινι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα semeli1.jpg 27,6 KB · Εμφανίσεις: 25 semeli2.jpg 23,9 KB · Εμφανίσεις: 26 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:14 Η moukelis έγραψε: #38.477 10-05-09 10:14 Γιουλη αλλαξες μηχανη;Οι νεες φωτο ειναι αψογες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:50 Ο dion1 έγραψε: #38.478 10-05-09 10:50 Καλημερα. Γιουλη αν εχεις καποιο νεο απο τις εκτροφεις για τα γατουνια μου τα μικρα θα με ενημερωσεις ,ε?? Ελπιζω τωρα να μπορεις να δεις τις φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kittens 045.jpg 154,4 KB · Εμφανίσεις: 28 kittens 048.jpg 95,2 KB · Εμφανίσεις: 23 dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:51 Ο dion1 έγραψε: #38.479 10-05-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το τσαχπινοπιπινι Click για ανάπτυξη... Καλα η Σεμελη ειναι ολα τα λεφτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.480 10-05-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη αλλαξες μηχανη;Οι νεες φωτο ειναι αψογες! Click για ανάπτυξη... ο Παυλος μου τις τραβηξε χθες...εχω κι αλλες πολλες....δεν ειναι υπεροχες?? Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλημερα. Γιουλη αν εχεις καποιο νεο απο τις εκτροφεις για τα γατουνια μου τα μικρα θα με ενημερωσεις ,ε?? Ελπιζω τωρα να μπορεις να δεις τις φωτο Click για ανάπτυξη... μπορω να τις δω....εχουν το ιδιο τσαχπινικο υφος εδω θα σου στειλω με pm το e mail μου να μου τις στειλες ολες οσες εχεις...να τις στειλω τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1922 1923 1924 1925 1926 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1924 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1924 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν δεν σε πειραζει θα στειλω τις φωτο στις εκτροφεις μου να μου πουντη γνωμη τους, οπως επισης και στην κριτη που γνωρισα στην εκθεση η γνωμη ενος κριτη μετραει πααααρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:07 Ο dion1 έγραψε: #38.463 08-05-09 23:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν δεν σε πειραζει θα στειλω τις φωτο στις εκτροφεις μου να μου πουντη γνωμη τους, οπως επισης και στην κριτη που γνωρισα στην εκθεση η γνωμη ενος κριτη μετραει πααααρα πολυ Click για ανάπτυξη... Δεν με πειραζει καθολου. Ισα, ισα οι γνωμες των ειδικων ειναι ο,τι καλυτερο Συμφωνω με αυτα που ειπες. Η αληθεια ειναι οτι ενα κολλημα με τα γαντακια το εχω. Για να ειμαι ειλικρινεις μου αρεσουν και τα δυο πολυ. Δεν χρειαζεται να αποφασισω τωρα. Επειτα και η εκτροφεας επιμενει να περιμενουμε να δουμε πως θα εξελιχθουν και μετα να αποφρασησω , αφου μου πει και αυτη τη γνωμη της. Μου εστειλε και φωτο απο το blue tortie tabby Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα blue torbie2.jpg 171,3 KB · Εμφανίσεις: 28 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.464 08-05-09 23:29 δεν φαινεται ακομα το tortie της... θυμιζει εντονα την αριστερη μικρη με το στρογγυλο φατσακι... καληνυχτα συμπεθερε....μολις τελειωσα ενα ωραιο νυφολουτρο...αντε να αποφασισεις να της παρουμε τα μετρα για το νυφικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.465 08-05-09 23:32 επισης Διονυση, αφου σκεφτεσαι την αναπαραγωγη, θα σου προτεινα αν θες αφου αποφασισεις και κρατωντας επικοινωνια με την εκτροφεα σου, να της ζητησεις τη γνωμη για τον επιβητορα....δεν ειναι διαθεσιμος μονο ο Μορφεας.....υπαρχουν και των αλλων παιδιων οι γατοι που αν ειναι ενεργοι μεχρι τοτε και συμφωνουν οι γονεις μπορουν να ζευγαρωσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:36 Ο dion1 έγραψε: #38.466 08-05-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν φαινεται ακομα το tortie της... θυμιζει εντονα την αριστερη μικρη με το στρογγυλο φατσακι... καληνυχτα συμπεθερε....μολις τελειωσα ενα ωραιο νυφολουτρο...αντε να αποφασισεις να της παρουμε τα μετρα για το νυφικο Click για ανάπτυξη... Συμπεθερα τωρα που το ξαναβλεπω και μενα ιδιο με το αριστερο μου φαινεται. Λες να εκανε λαθος η εκτροφεας στις ονομασιες των φωτο? Ολα ειναι πιθανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:39 Ο dion1 έγραψε: #38.467 08-05-09 23:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επισης Διονυση, αφου σκεφτεσαι την αναπαραγωγη, θα σου προτεινα αν θες αφου αποφασισεις και κρατωντας επικοινωνια με την εκτροφεα σου, να της ζητησεις τη γνωμη για τον επιβητορα....δεν ειναι διαθεσιμος μονο ο Μορφεας.....υπαρχουν και των αλλων παιδιων οι γατοι που αν ειναι ενεργοι μεχρι τοτε και συμφωνουν οι γονεις μπορουν να ζευγαρωσουν Click για ανάπτυξη... Οταν λες να ζητησω τη γνωμη για τον επιβητορα τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:39 Η moukelis έγραψε: #38.468 08-05-09 23:39 Λετε;Σε αυτη την ποζα αν ειναι το ιδιο δε μου αρεσει...Διονυση ακου καλυτερα τη Γιουλη γιατι απο μενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 10:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.469 09-05-09 10:29 Αρχική Δημοσίευση από dion: Οταν λες να ζητησω τη γνωμη για τον επιβητορα τι εννοεις? Click για ανάπτυξη... να δουν το pedigree του για να σου πουν τη γνωμη τους για τις γραμμες του...π.χ. μπορει να τους αρεσουν περισσοτερο οι γραμμες του γαλλου πλατωνα απο του γερμανου Μορφεα...λεω εγω τωρα πως θα την ονομασεις τη μικρα? εχεις σκεφτει η οχι ακομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 10:53 Η bunny έγραψε: #38.470 09-05-09 10:53 Πολύ ωραία τα γατάκια! Για να είμαι ηλικρινής δε βλέπω και μεγάλη διαφορά στα χρώματα... Πάντως είναι και τα 3 υπέροχα... Δύσκολη απόφαση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 10:55 Η bunny έγραψε: #38.471 09-05-09 10:55 Μη μιλάς εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 15:11 Ο dion1 έγραψε: #38.472 09-05-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να δουν το pedigree του για να σου πουν τη γνωμη τους για τις γραμμες του...π.χ. μπορει να τους αρεσουν περισσοτερο οι γραμμες του γαλλου πλατωνα απο του γερμανου Μορφεα...λεω εγω τωρα πως θα την ονομασεις τη μικρα? εχεις σκεφτει η οχι ακομα? Click για ανάπτυξη... Ναι καταλαβα, αλλα να σου πω την αληθεια μου φαινεται παρα πολυ μακρινο ακομα Σκεφτομαι αρκετα ονοματα αλλα νομιζω οτι θα αποφασησω οταν τη δω απο κοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 23:45 Ο dion1 έγραψε: #38.473 09-05-09 23:45 Και δυο νεες φωτο απο τα μικρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 01:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.474 10-05-09 01:37 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ναι καταλαβα, αλλα να σου πω την αληθεια μου φαινεται παρα πολυ μακρινο ακομα Σκεφτομαι αρκετα ονοματα αλλα νομιζω οτι θα αποφασησω οταν τη δω απο κοντα Click για ανάπτυξη... συμφωνω...νομιζω οτι το πιο σωστο ειναι να τη δεις απο κοντα πρωτα και μετα να της δωσεις ενα που να της ταιριαζει... Αρχική Δημοσίευση από dion: Και δυο νεες φωτο απο τα μικρακια Click για ανάπτυξη... δεν τις βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 02:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.475 10-05-09 02:37 Μορφεας ο αρχων φυλακας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα morpheas.jpg 25,7 KB · Εμφανίσεις: 24 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 02:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.476 10-05-09 02:39 Σεμελη το τσαχπινοπιπινι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα semeli1.jpg 27,6 KB · Εμφανίσεις: 25 semeli2.jpg 23,9 KB · Εμφανίσεις: 26 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:14 Η moukelis έγραψε: #38.477 10-05-09 10:14 Γιουλη αλλαξες μηχανη;Οι νεες φωτο ειναι αψογες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:50 Ο dion1 έγραψε: #38.478 10-05-09 10:50 Καλημερα. Γιουλη αν εχεις καποιο νεο απο τις εκτροφεις για τα γατουνια μου τα μικρα θα με ενημερωσεις ,ε?? Ελπιζω τωρα να μπορεις να δεις τις φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kittens 045.jpg 154,4 KB · Εμφανίσεις: 28 kittens 048.jpg 95,2 KB · Εμφανίσεις: 23 dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:51 Ο dion1 έγραψε: #38.479 10-05-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το τσαχπινοπιπινι Click για ανάπτυξη... Καλα η Σεμελη ειναι ολα τα λεφτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.480 10-05-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη αλλαξες μηχανη;Οι νεες φωτο ειναι αψογες! Click για ανάπτυξη... ο Παυλος μου τις τραβηξε χθες...εχω κι αλλες πολλες....δεν ειναι υπεροχες?? Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλημερα. Γιουλη αν εχεις καποιο νεο απο τις εκτροφεις για τα γατουνια μου τα μικρα θα με ενημερωσεις ,ε?? Ελπιζω τωρα να μπορεις να δεις τις φωτο Click για ανάπτυξη... μπορω να τις δω....εχουν το ιδιο τσαχπινικο υφος εδω θα σου στειλω με pm το e mail μου να μου τις στειλες ολες οσες εχεις...να τις στειλω τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1922 1923 1924 1925 1926 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1924 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1924 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν δεν σε πειραζει θα στειλω τις φωτο στις εκτροφεις μου να μου πουντη γνωμη τους, οπως επισης και στην κριτη που γνωρισα στην εκθεση η γνωμη ενος κριτη μετραει πααααρα πολυ Click για ανάπτυξη... Δεν με πειραζει καθολου. Ισα, ισα οι γνωμες των ειδικων ειναι ο,τι καλυτερο Συμφωνω με αυτα που ειπες. Η αληθεια ειναι οτι ενα κολλημα με τα γαντακια το εχω. Για να ειμαι ειλικρινεις μου αρεσουν και τα δυο πολυ. Δεν χρειαζεται να αποφασισω τωρα. Επειτα και η εκτροφεας επιμενει να περιμενουμε να δουμε πως θα εξελιχθουν και μετα να αποφρασησω , αφου μου πει και αυτη τη γνωμη της. Μου εστειλε και φωτο απο το blue tortie tabby Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.464 08-05-09 23:29 δεν φαινεται ακομα το tortie της... θυμιζει εντονα την αριστερη μικρη με το στρογγυλο φατσακι... καληνυχτα συμπεθερε....μολις τελειωσα ενα ωραιο νυφολουτρο...αντε να αποφασισεις να της παρουμε τα μετρα για το νυφικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.465 08-05-09 23:32 επισης Διονυση, αφου σκεφτεσαι την αναπαραγωγη, θα σου προτεινα αν θες αφου αποφασισεις και κρατωντας επικοινωνια με την εκτροφεα σου, να της ζητησεις τη γνωμη για τον επιβητορα....δεν ειναι διαθεσιμος μονο ο Μορφεας.....υπαρχουν και των αλλων παιδιων οι γατοι που αν ειναι ενεργοι μεχρι τοτε και συμφωνουν οι γονεις μπορουν να ζευγαρωσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:36 Ο dion1 έγραψε: #38.466 08-05-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν φαινεται ακομα το tortie της... θυμιζει εντονα την αριστερη μικρη με το στρογγυλο φατσακι... καληνυχτα συμπεθερε....μολις τελειωσα ενα ωραιο νυφολουτρο...αντε να αποφασισεις να της παρουμε τα μετρα για το νυφικο Click για ανάπτυξη... Συμπεθερα τωρα που το ξαναβλεπω και μενα ιδιο με το αριστερο μου φαινεται. Λες να εκανε λαθος η εκτροφεας στις ονομασιες των φωτο? Ολα ειναι πιθανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:39 Ο dion1 έγραψε: #38.467 08-05-09 23:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επισης Διονυση, αφου σκεφτεσαι την αναπαραγωγη, θα σου προτεινα αν θες αφου αποφασισεις και κρατωντας επικοινωνια με την εκτροφεα σου, να της ζητησεις τη γνωμη για τον επιβητορα....δεν ειναι διαθεσιμος μονο ο Μορφεας.....υπαρχουν και των αλλων παιδιων οι γατοι που αν ειναι ενεργοι μεχρι τοτε και συμφωνουν οι γονεις μπορουν να ζευγαρωσουν Click για ανάπτυξη... Οταν λες να ζητησω τη γνωμη για τον επιβητορα τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:39 Η moukelis έγραψε: #38.468 08-05-09 23:39 Λετε;Σε αυτη την ποζα αν ειναι το ιδιο δε μου αρεσει...Διονυση ακου καλυτερα τη Γιουλη γιατι απο μενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 10:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.469 09-05-09 10:29 Αρχική Δημοσίευση από dion: Οταν λες να ζητησω τη γνωμη για τον επιβητορα τι εννοεις? Click για ανάπτυξη... να δουν το pedigree του για να σου πουν τη γνωμη τους για τις γραμμες του...π.χ. μπορει να τους αρεσουν περισσοτερο οι γραμμες του γαλλου πλατωνα απο του γερμανου Μορφεα...λεω εγω τωρα πως θα την ονομασεις τη μικρα? εχεις σκεφτει η οχι ακομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 10:53 Η bunny έγραψε: #38.470 09-05-09 10:53 Πολύ ωραία τα γατάκια! Για να είμαι ηλικρινής δε βλέπω και μεγάλη διαφορά στα χρώματα... Πάντως είναι και τα 3 υπέροχα... Δύσκολη απόφαση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 10:55 Η bunny έγραψε: #38.471 09-05-09 10:55 Μη μιλάς εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 15:11 Ο dion1 έγραψε: #38.472 09-05-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να δουν το pedigree του για να σου πουν τη γνωμη τους για τις γραμμες του...π.χ. μπορει να τους αρεσουν περισσοτερο οι γραμμες του γαλλου πλατωνα απο του γερμανου Μορφεα...λεω εγω τωρα πως θα την ονομασεις τη μικρα? εχεις σκεφτει η οχι ακομα? Click για ανάπτυξη... Ναι καταλαβα, αλλα να σου πω την αληθεια μου φαινεται παρα πολυ μακρινο ακομα Σκεφτομαι αρκετα ονοματα αλλα νομιζω οτι θα αποφασησω οταν τη δω απο κοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 23:45 Ο dion1 έγραψε: #38.473 09-05-09 23:45 Και δυο νεες φωτο απο τα μικρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 01:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.474 10-05-09 01:37 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ναι καταλαβα, αλλα να σου πω την αληθεια μου φαινεται παρα πολυ μακρινο ακομα Σκεφτομαι αρκετα ονοματα αλλα νομιζω οτι θα αποφασησω οταν τη δω απο κοντα Click για ανάπτυξη... συμφωνω...νομιζω οτι το πιο σωστο ειναι να τη δεις απο κοντα πρωτα και μετα να της δωσεις ενα που να της ταιριαζει... Αρχική Δημοσίευση από dion: Και δυο νεες φωτο απο τα μικρακια Click για ανάπτυξη... δεν τις βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 02:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.475 10-05-09 02:37 Μορφεας ο αρχων φυλακας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα morpheas.jpg 25,7 KB · Εμφανίσεις: 24 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 02:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.476 10-05-09 02:39 Σεμελη το τσαχπινοπιπινι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα semeli1.jpg 27,6 KB · Εμφανίσεις: 25 semeli2.jpg 23,9 KB · Εμφανίσεις: 26 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:14 Η moukelis έγραψε: #38.477 10-05-09 10:14 Γιουλη αλλαξες μηχανη;Οι νεες φωτο ειναι αψογες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:50 Ο dion1 έγραψε: #38.478 10-05-09 10:50 Καλημερα. Γιουλη αν εχεις καποιο νεο απο τις εκτροφεις για τα γατουνια μου τα μικρα θα με ενημερωσεις ,ε?? Ελπιζω τωρα να μπορεις να δεις τις φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kittens 045.jpg 154,4 KB · Εμφανίσεις: 28 kittens 048.jpg 95,2 KB · Εμφανίσεις: 23 dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:51 Ο dion1 έγραψε: #38.479 10-05-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το τσαχπινοπιπινι Click για ανάπτυξη... Καλα η Σεμελη ειναι ολα τα λεφτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.480 10-05-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη αλλαξες μηχανη;Οι νεες φωτο ειναι αψογες! Click για ανάπτυξη... ο Παυλος μου τις τραβηξε χθες...εχω κι αλλες πολλες....δεν ειναι υπεροχες?? Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλημερα. Γιουλη αν εχεις καποιο νεο απο τις εκτροφεις για τα γατουνια μου τα μικρα θα με ενημερωσεις ,ε?? Ελπιζω τωρα να μπορεις να δεις τις φωτο Click για ανάπτυξη... μπορω να τις δω....εχουν το ιδιο τσαχπινικο υφος εδω θα σου στειλω με pm το e mail μου να μου τις στειλες ολες οσες εχεις...να τις στειλω τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1922 1923 1924 1925 1926 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1924 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1924 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν φαινεται ακομα το tortie της... θυμιζει εντονα την αριστερη μικρη με το στρογγυλο φατσακι... καληνυχτα συμπεθερε....μολις τελειωσα ενα ωραιο νυφολουτρο...αντε να αποφασισεις να της παρουμε τα μετρα για το νυφικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.465 08-05-09 23:32 επισης Διονυση, αφου σκεφτεσαι την αναπαραγωγη, θα σου προτεινα αν θες αφου αποφασισεις και κρατωντας επικοινωνια με την εκτροφεα σου, να της ζητησεις τη γνωμη για τον επιβητορα....δεν ειναι διαθεσιμος μονο ο Μορφεας.....υπαρχουν και των αλλων παιδιων οι γατοι που αν ειναι ενεργοι μεχρι τοτε και συμφωνουν οι γονεις μπορουν να ζευγαρωσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:36 Ο dion1 έγραψε: #38.466 08-05-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν φαινεται ακομα το tortie της... θυμιζει εντονα την αριστερη μικρη με το στρογγυλο φατσακι... καληνυχτα συμπεθερε....μολις τελειωσα ενα ωραιο νυφολουτρο...αντε να αποφασισεις να της παρουμε τα μετρα για το νυφικο Click για ανάπτυξη... Συμπεθερα τωρα που το ξαναβλεπω και μενα ιδιο με το αριστερο μου φαινεται. Λες να εκανε λαθος η εκτροφεας στις ονομασιες των φωτο? Ολα ειναι πιθανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:39 Ο dion1 έγραψε: #38.467 08-05-09 23:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επισης Διονυση, αφου σκεφτεσαι την αναπαραγωγη, θα σου προτεινα αν θες αφου αποφασισεις και κρατωντας επικοινωνια με την εκτροφεα σου, να της ζητησεις τη γνωμη για τον επιβητορα....δεν ειναι διαθεσιμος μονο ο Μορφεας.....υπαρχουν και των αλλων παιδιων οι γατοι που αν ειναι ενεργοι μεχρι τοτε και συμφωνουν οι γονεις μπορουν να ζευγαρωσουν Click για ανάπτυξη... Οταν λες να ζητησω τη γνωμη για τον επιβητορα τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:39 Η moukelis έγραψε: #38.468 08-05-09 23:39 Λετε;Σε αυτη την ποζα αν ειναι το ιδιο δε μου αρεσει...Διονυση ακου καλυτερα τη Γιουλη γιατι απο μενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 10:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.469 09-05-09 10:29 Αρχική Δημοσίευση από dion: Οταν λες να ζητησω τη γνωμη για τον επιβητορα τι εννοεις? Click για ανάπτυξη... να δουν το pedigree του για να σου πουν τη γνωμη τους για τις γραμμες του...π.χ. μπορει να τους αρεσουν περισσοτερο οι γραμμες του γαλλου πλατωνα απο του γερμανου Μορφεα...λεω εγω τωρα πως θα την ονομασεις τη μικρα? εχεις σκεφτει η οχι ακομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 10:53 Η bunny έγραψε: #38.470 09-05-09 10:53 Πολύ ωραία τα γατάκια! Για να είμαι ηλικρινής δε βλέπω και μεγάλη διαφορά στα χρώματα... Πάντως είναι και τα 3 υπέροχα... Δύσκολη απόφαση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 10:55 Η bunny έγραψε: #38.471 09-05-09 10:55 Μη μιλάς εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 15:11 Ο dion1 έγραψε: #38.472 09-05-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να δουν το pedigree του για να σου πουν τη γνωμη τους για τις γραμμες του...π.χ. μπορει να τους αρεσουν περισσοτερο οι γραμμες του γαλλου πλατωνα απο του γερμανου Μορφεα...λεω εγω τωρα πως θα την ονομασεις τη μικρα? εχεις σκεφτει η οχι ακομα? Click για ανάπτυξη... Ναι καταλαβα, αλλα να σου πω την αληθεια μου φαινεται παρα πολυ μακρινο ακομα Σκεφτομαι αρκετα ονοματα αλλα νομιζω οτι θα αποφασησω οταν τη δω απο κοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 23:45 Ο dion1 έγραψε: #38.473 09-05-09 23:45 Και δυο νεες φωτο απο τα μικρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 01:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.474 10-05-09 01:37 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ναι καταλαβα, αλλα να σου πω την αληθεια μου φαινεται παρα πολυ μακρινο ακομα Σκεφτομαι αρκετα ονοματα αλλα νομιζω οτι θα αποφασησω οταν τη δω απο κοντα Click για ανάπτυξη... συμφωνω...νομιζω οτι το πιο σωστο ειναι να τη δεις απο κοντα πρωτα και μετα να της δωσεις ενα που να της ταιριαζει... Αρχική Δημοσίευση από dion: Και δυο νεες φωτο απο τα μικρακια Click για ανάπτυξη... δεν τις βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 02:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.475 10-05-09 02:37 Μορφεας ο αρχων φυλακας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα morpheas.jpg 25,7 KB · Εμφανίσεις: 24 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 02:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.476 10-05-09 02:39 Σεμελη το τσαχπινοπιπινι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα semeli1.jpg 27,6 KB · Εμφανίσεις: 25 semeli2.jpg 23,9 KB · Εμφανίσεις: 26 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:14 Η moukelis έγραψε: #38.477 10-05-09 10:14 Γιουλη αλλαξες μηχανη;Οι νεες φωτο ειναι αψογες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:50 Ο dion1 έγραψε: #38.478 10-05-09 10:50 Καλημερα. Γιουλη αν εχεις καποιο νεο απο τις εκτροφεις για τα γατουνια μου τα μικρα θα με ενημερωσεις ,ε?? Ελπιζω τωρα να μπορεις να δεις τις φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kittens 045.jpg 154,4 KB · Εμφανίσεις: 28 kittens 048.jpg 95,2 KB · Εμφανίσεις: 23 dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:51 Ο dion1 έγραψε: #38.479 10-05-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το τσαχπινοπιπινι Click για ανάπτυξη... Καλα η Σεμελη ειναι ολα τα λεφτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.480 10-05-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη αλλαξες μηχανη;Οι νεες φωτο ειναι αψογες! Click για ανάπτυξη... ο Παυλος μου τις τραβηξε χθες...εχω κι αλλες πολλες....δεν ειναι υπεροχες?? Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλημερα. Γιουλη αν εχεις καποιο νεο απο τις εκτροφεις για τα γατουνια μου τα μικρα θα με ενημερωσεις ,ε?? Ελπιζω τωρα να μπορεις να δεις τις φωτο Click για ανάπτυξη... μπορω να τις δω....εχουν το ιδιο τσαχπινικο υφος εδω θα σου στειλω με pm το e mail μου να μου τις στειλες ολες οσες εχεις...να τις στειλω τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1922 1923 1924 1925 1926 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1924 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1924 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
επισης Διονυση, αφου σκεφτεσαι την αναπαραγωγη, θα σου προτεινα αν θες αφου αποφασισεις και κρατωντας επικοινωνια με την εκτροφεα σου, να της ζητησεις τη γνωμη για τον επιβητορα....δεν ειναι διαθεσιμος μονο ο Μορφεας.....υπαρχουν και των αλλων παιδιων οι γατοι που αν ειναι ενεργοι μεχρι τοτε και συμφωνουν οι γονεις μπορουν να ζευγαρωσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:36 Ο dion1 έγραψε: #38.466 08-05-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν φαινεται ακομα το tortie της... θυμιζει εντονα την αριστερη μικρη με το στρογγυλο φατσακι... καληνυχτα συμπεθερε....μολις τελειωσα ενα ωραιο νυφολουτρο...αντε να αποφασισεις να της παρουμε τα μετρα για το νυφικο Click για ανάπτυξη... Συμπεθερα τωρα που το ξαναβλεπω και μενα ιδιο με το αριστερο μου φαινεται. Λες να εκανε λαθος η εκτροφεας στις ονομασιες των φωτο? Ολα ειναι πιθανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:39 Ο dion1 έγραψε: #38.467 08-05-09 23:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επισης Διονυση, αφου σκεφτεσαι την αναπαραγωγη, θα σου προτεινα αν θες αφου αποφασισεις και κρατωντας επικοινωνια με την εκτροφεα σου, να της ζητησεις τη γνωμη για τον επιβητορα....δεν ειναι διαθεσιμος μονο ο Μορφεας.....υπαρχουν και των αλλων παιδιων οι γατοι που αν ειναι ενεργοι μεχρι τοτε και συμφωνουν οι γονεις μπορουν να ζευγαρωσουν Click για ανάπτυξη... Οταν λες να ζητησω τη γνωμη για τον επιβητορα τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:39 Η moukelis έγραψε: #38.468 08-05-09 23:39 Λετε;Σε αυτη την ποζα αν ειναι το ιδιο δε μου αρεσει...Διονυση ακου καλυτερα τη Γιουλη γιατι απο μενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 10:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.469 09-05-09 10:29 Αρχική Δημοσίευση από dion: Οταν λες να ζητησω τη γνωμη για τον επιβητορα τι εννοεις? Click για ανάπτυξη... να δουν το pedigree του για να σου πουν τη γνωμη τους για τις γραμμες του...π.χ. μπορει να τους αρεσουν περισσοτερο οι γραμμες του γαλλου πλατωνα απο του γερμανου Μορφεα...λεω εγω τωρα πως θα την ονομασεις τη μικρα? εχεις σκεφτει η οχι ακομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 10:53 Η bunny έγραψε: #38.470 09-05-09 10:53 Πολύ ωραία τα γατάκια! Για να είμαι ηλικρινής δε βλέπω και μεγάλη διαφορά στα χρώματα... Πάντως είναι και τα 3 υπέροχα... Δύσκολη απόφαση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 10:55 Η bunny έγραψε: #38.471 09-05-09 10:55 Μη μιλάς εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 15:11 Ο dion1 έγραψε: #38.472 09-05-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να δουν το pedigree του για να σου πουν τη γνωμη τους για τις γραμμες του...π.χ. μπορει να τους αρεσουν περισσοτερο οι γραμμες του γαλλου πλατωνα απο του γερμανου Μορφεα...λεω εγω τωρα πως θα την ονομασεις τη μικρα? εχεις σκεφτει η οχι ακομα? Click για ανάπτυξη... Ναι καταλαβα, αλλα να σου πω την αληθεια μου φαινεται παρα πολυ μακρινο ακομα Σκεφτομαι αρκετα ονοματα αλλα νομιζω οτι θα αποφασησω οταν τη δω απο κοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 23:45 Ο dion1 έγραψε: #38.473 09-05-09 23:45 Και δυο νεες φωτο απο τα μικρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 01:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.474 10-05-09 01:37 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ναι καταλαβα, αλλα να σου πω την αληθεια μου φαινεται παρα πολυ μακρινο ακομα Σκεφτομαι αρκετα ονοματα αλλα νομιζω οτι θα αποφασησω οταν τη δω απο κοντα Click για ανάπτυξη... συμφωνω...νομιζω οτι το πιο σωστο ειναι να τη δεις απο κοντα πρωτα και μετα να της δωσεις ενα που να της ταιριαζει... Αρχική Δημοσίευση από dion: Και δυο νεες φωτο απο τα μικρακια Click για ανάπτυξη... δεν τις βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 02:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.475 10-05-09 02:37 Μορφεας ο αρχων φυλακας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα morpheas.jpg 25,7 KB · Εμφανίσεις: 24 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 02:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.476 10-05-09 02:39 Σεμελη το τσαχπινοπιπινι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα semeli1.jpg 27,6 KB · Εμφανίσεις: 25 semeli2.jpg 23,9 KB · Εμφανίσεις: 26 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:14 Η moukelis έγραψε: #38.477 10-05-09 10:14 Γιουλη αλλαξες μηχανη;Οι νεες φωτο ειναι αψογες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:50 Ο dion1 έγραψε: #38.478 10-05-09 10:50 Καλημερα. Γιουλη αν εχεις καποιο νεο απο τις εκτροφεις για τα γατουνια μου τα μικρα θα με ενημερωσεις ,ε?? Ελπιζω τωρα να μπορεις να δεις τις φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kittens 045.jpg 154,4 KB · Εμφανίσεις: 28 kittens 048.jpg 95,2 KB · Εμφανίσεις: 23 dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:51 Ο dion1 έγραψε: #38.479 10-05-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το τσαχπινοπιπινι Click για ανάπτυξη... Καλα η Σεμελη ειναι ολα τα λεφτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.480 10-05-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη αλλαξες μηχανη;Οι νεες φωτο ειναι αψογες! Click για ανάπτυξη... ο Παυλος μου τις τραβηξε χθες...εχω κι αλλες πολλες....δεν ειναι υπεροχες?? Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλημερα. Γιουλη αν εχεις καποιο νεο απο τις εκτροφεις για τα γατουνια μου τα μικρα θα με ενημερωσεις ,ε?? Ελπιζω τωρα να μπορεις να δεις τις φωτο Click για ανάπτυξη... μπορω να τις δω....εχουν το ιδιο τσαχπινικο υφος εδω θα σου στειλω με pm το e mail μου να μου τις στειλες ολες οσες εχεις...να τις στειλω τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1922 1923 1924 1925 1926 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1924 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1924 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν φαινεται ακομα το tortie της... θυμιζει εντονα την αριστερη μικρη με το στρογγυλο φατσακι... καληνυχτα συμπεθερε....μολις τελειωσα ενα ωραιο νυφολουτρο...αντε να αποφασισεις να της παρουμε τα μετρα για το νυφικο Click για ανάπτυξη... Συμπεθερα τωρα που το ξαναβλεπω και μενα ιδιο με το αριστερο μου φαινεται. Λες να εκανε λαθος η εκτροφεας στις ονομασιες των φωτο? Ολα ειναι πιθανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:39 Ο dion1 έγραψε: #38.467 08-05-09 23:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επισης Διονυση, αφου σκεφτεσαι την αναπαραγωγη, θα σου προτεινα αν θες αφου αποφασισεις και κρατωντας επικοινωνια με την εκτροφεα σου, να της ζητησεις τη γνωμη για τον επιβητορα....δεν ειναι διαθεσιμος μονο ο Μορφεας.....υπαρχουν και των αλλων παιδιων οι γατοι που αν ειναι ενεργοι μεχρι τοτε και συμφωνουν οι γονεις μπορουν να ζευγαρωσουν Click για ανάπτυξη... Οταν λες να ζητησω τη γνωμη για τον επιβητορα τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:39 Η moukelis έγραψε: #38.468 08-05-09 23:39 Λετε;Σε αυτη την ποζα αν ειναι το ιδιο δε μου αρεσει...Διονυση ακου καλυτερα τη Γιουλη γιατι απο μενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 10:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.469 09-05-09 10:29 Αρχική Δημοσίευση από dion: Οταν λες να ζητησω τη γνωμη για τον επιβητορα τι εννοεις? Click για ανάπτυξη... να δουν το pedigree του για να σου πουν τη γνωμη τους για τις γραμμες του...π.χ. μπορει να τους αρεσουν περισσοτερο οι γραμμες του γαλλου πλατωνα απο του γερμανου Μορφεα...λεω εγω τωρα πως θα την ονομασεις τη μικρα? εχεις σκεφτει η οχι ακομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 10:53 Η bunny έγραψε: #38.470 09-05-09 10:53 Πολύ ωραία τα γατάκια! Για να είμαι ηλικρινής δε βλέπω και μεγάλη διαφορά στα χρώματα... Πάντως είναι και τα 3 υπέροχα... Δύσκολη απόφαση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 10:55 Η bunny έγραψε: #38.471 09-05-09 10:55 Μη μιλάς εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 15:11 Ο dion1 έγραψε: #38.472 09-05-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να δουν το pedigree του για να σου πουν τη γνωμη τους για τις γραμμες του...π.χ. μπορει να τους αρεσουν περισσοτερο οι γραμμες του γαλλου πλατωνα απο του γερμανου Μορφεα...λεω εγω τωρα πως θα την ονομασεις τη μικρα? εχεις σκεφτει η οχι ακομα? Click για ανάπτυξη... Ναι καταλαβα, αλλα να σου πω την αληθεια μου φαινεται παρα πολυ μακρινο ακομα Σκεφτομαι αρκετα ονοματα αλλα νομιζω οτι θα αποφασησω οταν τη δω απο κοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 23:45 Ο dion1 έγραψε: #38.473 09-05-09 23:45 Και δυο νεες φωτο απο τα μικρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 01:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.474 10-05-09 01:37 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ναι καταλαβα, αλλα να σου πω την αληθεια μου φαινεται παρα πολυ μακρινο ακομα Σκεφτομαι αρκετα ονοματα αλλα νομιζω οτι θα αποφασησω οταν τη δω απο κοντα Click για ανάπτυξη... συμφωνω...νομιζω οτι το πιο σωστο ειναι να τη δεις απο κοντα πρωτα και μετα να της δωσεις ενα που να της ταιριαζει... Αρχική Δημοσίευση από dion: Και δυο νεες φωτο απο τα μικρακια Click για ανάπτυξη... δεν τις βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 02:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.475 10-05-09 02:37 Μορφεας ο αρχων φυλακας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα morpheas.jpg 25,7 KB · Εμφανίσεις: 24 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 02:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.476 10-05-09 02:39 Σεμελη το τσαχπινοπιπινι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα semeli1.jpg 27,6 KB · Εμφανίσεις: 25 semeli2.jpg 23,9 KB · Εμφανίσεις: 26 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:14 Η moukelis έγραψε: #38.477 10-05-09 10:14 Γιουλη αλλαξες μηχανη;Οι νεες φωτο ειναι αψογες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:50 Ο dion1 έγραψε: #38.478 10-05-09 10:50 Καλημερα. Γιουλη αν εχεις καποιο νεο απο τις εκτροφεις για τα γατουνια μου τα μικρα θα με ενημερωσεις ,ε?? Ελπιζω τωρα να μπορεις να δεις τις φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kittens 045.jpg 154,4 KB · Εμφανίσεις: 28 kittens 048.jpg 95,2 KB · Εμφανίσεις: 23 dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:51 Ο dion1 έγραψε: #38.479 10-05-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το τσαχπινοπιπινι Click για ανάπτυξη... Καλα η Σεμελη ειναι ολα τα λεφτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.480 10-05-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη αλλαξες μηχανη;Οι νεες φωτο ειναι αψογες! Click για ανάπτυξη... ο Παυλος μου τις τραβηξε χθες...εχω κι αλλες πολλες....δεν ειναι υπεροχες?? Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλημερα. Γιουλη αν εχεις καποιο νεο απο τις εκτροφεις για τα γατουνια μου τα μικρα θα με ενημερωσεις ,ε?? Ελπιζω τωρα να μπορεις να δεις τις φωτο Click για ανάπτυξη... μπορω να τις δω....εχουν το ιδιο τσαχπινικο υφος εδω θα σου στειλω με pm το e mail μου να μου τις στειλες ολες οσες εχεις...να τις στειλω τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1922 1923 1924 1925 1926 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1924 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1924 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επισης Διονυση, αφου σκεφτεσαι την αναπαραγωγη, θα σου προτεινα αν θες αφου αποφασισεις και κρατωντας επικοινωνια με την εκτροφεα σου, να της ζητησεις τη γνωμη για τον επιβητορα....δεν ειναι διαθεσιμος μονο ο Μορφεας.....υπαρχουν και των αλλων παιδιων οι γατοι που αν ειναι ενεργοι μεχρι τοτε και συμφωνουν οι γονεις μπορουν να ζευγαρωσουν Click για ανάπτυξη... Οταν λες να ζητησω τη γνωμη για τον επιβητορα τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:39 Η moukelis έγραψε: #38.468 08-05-09 23:39 Λετε;Σε αυτη την ποζα αν ειναι το ιδιο δε μου αρεσει...Διονυση ακου καλυτερα τη Γιουλη γιατι απο μενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 10:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.469 09-05-09 10:29 Αρχική Δημοσίευση από dion: Οταν λες να ζητησω τη γνωμη για τον επιβητορα τι εννοεις? Click για ανάπτυξη... να δουν το pedigree του για να σου πουν τη γνωμη τους για τις γραμμες του...π.χ. μπορει να τους αρεσουν περισσοτερο οι γραμμες του γαλλου πλατωνα απο του γερμανου Μορφεα...λεω εγω τωρα πως θα την ονομασεις τη μικρα? εχεις σκεφτει η οχι ακομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 10:53 Η bunny έγραψε: #38.470 09-05-09 10:53 Πολύ ωραία τα γατάκια! Για να είμαι ηλικρινής δε βλέπω και μεγάλη διαφορά στα χρώματα... Πάντως είναι και τα 3 υπέροχα... Δύσκολη απόφαση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 10:55 Η bunny έγραψε: #38.471 09-05-09 10:55 Μη μιλάς εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 15:11 Ο dion1 έγραψε: #38.472 09-05-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να δουν το pedigree του για να σου πουν τη γνωμη τους για τις γραμμες του...π.χ. μπορει να τους αρεσουν περισσοτερο οι γραμμες του γαλλου πλατωνα απο του γερμανου Μορφεα...λεω εγω τωρα πως θα την ονομασεις τη μικρα? εχεις σκεφτει η οχι ακομα? Click για ανάπτυξη... Ναι καταλαβα, αλλα να σου πω την αληθεια μου φαινεται παρα πολυ μακρινο ακομα Σκεφτομαι αρκετα ονοματα αλλα νομιζω οτι θα αποφασησω οταν τη δω απο κοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 23:45 Ο dion1 έγραψε: #38.473 09-05-09 23:45 Και δυο νεες φωτο απο τα μικρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 01:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.474 10-05-09 01:37 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ναι καταλαβα, αλλα να σου πω την αληθεια μου φαινεται παρα πολυ μακρινο ακομα Σκεφτομαι αρκετα ονοματα αλλα νομιζω οτι θα αποφασησω οταν τη δω απο κοντα Click για ανάπτυξη... συμφωνω...νομιζω οτι το πιο σωστο ειναι να τη δεις απο κοντα πρωτα και μετα να της δωσεις ενα που να της ταιριαζει... Αρχική Δημοσίευση από dion: Και δυο νεες φωτο απο τα μικρακια Click για ανάπτυξη... δεν τις βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 02:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.475 10-05-09 02:37 Μορφεας ο αρχων φυλακας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα morpheas.jpg 25,7 KB · Εμφανίσεις: 24 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 02:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.476 10-05-09 02:39 Σεμελη το τσαχπινοπιπινι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα semeli1.jpg 27,6 KB · Εμφανίσεις: 25 semeli2.jpg 23,9 KB · Εμφανίσεις: 26 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:14 Η moukelis έγραψε: #38.477 10-05-09 10:14 Γιουλη αλλαξες μηχανη;Οι νεες φωτο ειναι αψογες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:50 Ο dion1 έγραψε: #38.478 10-05-09 10:50 Καλημερα. Γιουλη αν εχεις καποιο νεο απο τις εκτροφεις για τα γατουνια μου τα μικρα θα με ενημερωσεις ,ε?? Ελπιζω τωρα να μπορεις να δεις τις φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kittens 045.jpg 154,4 KB · Εμφανίσεις: 28 kittens 048.jpg 95,2 KB · Εμφανίσεις: 23 dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:51 Ο dion1 έγραψε: #38.479 10-05-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το τσαχπινοπιπινι Click για ανάπτυξη... Καλα η Σεμελη ειναι ολα τα λεφτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.480 10-05-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη αλλαξες μηχανη;Οι νεες φωτο ειναι αψογες! Click για ανάπτυξη... ο Παυλος μου τις τραβηξε χθες...εχω κι αλλες πολλες....δεν ειναι υπεροχες?? Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλημερα. Γιουλη αν εχεις καποιο νεο απο τις εκτροφεις για τα γατουνια μου τα μικρα θα με ενημερωσεις ,ε?? Ελπιζω τωρα να μπορεις να δεις τις φωτο Click για ανάπτυξη... μπορω να τις δω....εχουν το ιδιο τσαχπινικο υφος εδω θα σου στειλω με pm το e mail μου να μου τις στειλες ολες οσες εχεις...να τις στειλω τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1922 1923 1924 1925 1926 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1924 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1924 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λετε;Σε αυτη την ποζα αν ειναι το ιδιο δε μου αρεσει...Διονυση ακου καλυτερα τη Γιουλη γιατι απο μενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 10:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.469 09-05-09 10:29 Αρχική Δημοσίευση από dion: Οταν λες να ζητησω τη γνωμη για τον επιβητορα τι εννοεις? Click για ανάπτυξη... να δουν το pedigree του για να σου πουν τη γνωμη τους για τις γραμμες του...π.χ. μπορει να τους αρεσουν περισσοτερο οι γραμμες του γαλλου πλατωνα απο του γερμανου Μορφεα...λεω εγω τωρα πως θα την ονομασεις τη μικρα? εχεις σκεφτει η οχι ακομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 10:53 Η bunny έγραψε: #38.470 09-05-09 10:53 Πολύ ωραία τα γατάκια! Για να είμαι ηλικρινής δε βλέπω και μεγάλη διαφορά στα χρώματα... Πάντως είναι και τα 3 υπέροχα... Δύσκολη απόφαση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 10:55 Η bunny έγραψε: #38.471 09-05-09 10:55 Μη μιλάς εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 15:11 Ο dion1 έγραψε: #38.472 09-05-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να δουν το pedigree του για να σου πουν τη γνωμη τους για τις γραμμες του...π.χ. μπορει να τους αρεσουν περισσοτερο οι γραμμες του γαλλου πλατωνα απο του γερμανου Μορφεα...λεω εγω τωρα πως θα την ονομασεις τη μικρα? εχεις σκεφτει η οχι ακομα? Click για ανάπτυξη... Ναι καταλαβα, αλλα να σου πω την αληθεια μου φαινεται παρα πολυ μακρινο ακομα Σκεφτομαι αρκετα ονοματα αλλα νομιζω οτι θα αποφασησω οταν τη δω απο κοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 23:45 Ο dion1 έγραψε: #38.473 09-05-09 23:45 Και δυο νεες φωτο απο τα μικρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 01:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.474 10-05-09 01:37 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ναι καταλαβα, αλλα να σου πω την αληθεια μου φαινεται παρα πολυ μακρινο ακομα Σκεφτομαι αρκετα ονοματα αλλα νομιζω οτι θα αποφασησω οταν τη δω απο κοντα Click για ανάπτυξη... συμφωνω...νομιζω οτι το πιο σωστο ειναι να τη δεις απο κοντα πρωτα και μετα να της δωσεις ενα που να της ταιριαζει... Αρχική Δημοσίευση από dion: Και δυο νεες φωτο απο τα μικρακια Click για ανάπτυξη... δεν τις βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 02:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.475 10-05-09 02:37 Μορφεας ο αρχων φυλακας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα morpheas.jpg 25,7 KB · Εμφανίσεις: 24 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 02:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.476 10-05-09 02:39 Σεμελη το τσαχπινοπιπινι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα semeli1.jpg 27,6 KB · Εμφανίσεις: 25 semeli2.jpg 23,9 KB · Εμφανίσεις: 26 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:14 Η moukelis έγραψε: #38.477 10-05-09 10:14 Γιουλη αλλαξες μηχανη;Οι νεες φωτο ειναι αψογες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:50 Ο dion1 έγραψε: #38.478 10-05-09 10:50 Καλημερα. Γιουλη αν εχεις καποιο νεο απο τις εκτροφεις για τα γατουνια μου τα μικρα θα με ενημερωσεις ,ε?? Ελπιζω τωρα να μπορεις να δεις τις φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kittens 045.jpg 154,4 KB · Εμφανίσεις: 28 kittens 048.jpg 95,2 KB · Εμφανίσεις: 23 dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:51 Ο dion1 έγραψε: #38.479 10-05-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το τσαχπινοπιπινι Click για ανάπτυξη... Καλα η Σεμελη ειναι ολα τα λεφτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.480 10-05-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη αλλαξες μηχανη;Οι νεες φωτο ειναι αψογες! Click για ανάπτυξη... ο Παυλος μου τις τραβηξε χθες...εχω κι αλλες πολλες....δεν ειναι υπεροχες?? Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλημερα. Γιουλη αν εχεις καποιο νεο απο τις εκτροφεις για τα γατουνια μου τα μικρα θα με ενημερωσεις ,ε?? Ελπιζω τωρα να μπορεις να δεις τις φωτο Click για ανάπτυξη... μπορω να τις δω....εχουν το ιδιο τσαχπινικο υφος εδω θα σου στειλω με pm το e mail μου να μου τις στειλες ολες οσες εχεις...να τις στειλω τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1922 1923 1924 1925 1926 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1924 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1924 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dion: Οταν λες να ζητησω τη γνωμη για τον επιβητορα τι εννοεις? Click για ανάπτυξη... να δουν το pedigree του για να σου πουν τη γνωμη τους για τις γραμμες του...π.χ. μπορει να τους αρεσουν περισσοτερο οι γραμμες του γαλλου πλατωνα απο του γερμανου Μορφεα...λεω εγω τωρα πως θα την ονομασεις τη μικρα? εχεις σκεφτει η οχι ακομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 10:53 Η bunny έγραψε: #38.470 09-05-09 10:53 Πολύ ωραία τα γατάκια! Για να είμαι ηλικρινής δε βλέπω και μεγάλη διαφορά στα χρώματα... Πάντως είναι και τα 3 υπέροχα... Δύσκολη απόφαση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 10:55 Η bunny έγραψε: #38.471 09-05-09 10:55 Μη μιλάς εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 15:11 Ο dion1 έγραψε: #38.472 09-05-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να δουν το pedigree του για να σου πουν τη γνωμη τους για τις γραμμες του...π.χ. μπορει να τους αρεσουν περισσοτερο οι γραμμες του γαλλου πλατωνα απο του γερμανου Μορφεα...λεω εγω τωρα πως θα την ονομασεις τη μικρα? εχεις σκεφτει η οχι ακομα? Click για ανάπτυξη... Ναι καταλαβα, αλλα να σου πω την αληθεια μου φαινεται παρα πολυ μακρινο ακομα Σκεφτομαι αρκετα ονοματα αλλα νομιζω οτι θα αποφασησω οταν τη δω απο κοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 23:45 Ο dion1 έγραψε: #38.473 09-05-09 23:45 Και δυο νεες φωτο απο τα μικρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 01:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.474 10-05-09 01:37 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ναι καταλαβα, αλλα να σου πω την αληθεια μου φαινεται παρα πολυ μακρινο ακομα Σκεφτομαι αρκετα ονοματα αλλα νομιζω οτι θα αποφασησω οταν τη δω απο κοντα Click για ανάπτυξη... συμφωνω...νομιζω οτι το πιο σωστο ειναι να τη δεις απο κοντα πρωτα και μετα να της δωσεις ενα που να της ταιριαζει... Αρχική Δημοσίευση από dion: Και δυο νεες φωτο απο τα μικρακια Click για ανάπτυξη... δεν τις βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 02:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.475 10-05-09 02:37 Μορφεας ο αρχων φυλακας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα morpheas.jpg 25,7 KB · Εμφανίσεις: 24 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 02:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.476 10-05-09 02:39 Σεμελη το τσαχπινοπιπινι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα semeli1.jpg 27,6 KB · Εμφανίσεις: 25 semeli2.jpg 23,9 KB · Εμφανίσεις: 26 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:14 Η moukelis έγραψε: #38.477 10-05-09 10:14 Γιουλη αλλαξες μηχανη;Οι νεες φωτο ειναι αψογες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:50 Ο dion1 έγραψε: #38.478 10-05-09 10:50 Καλημερα. Γιουλη αν εχεις καποιο νεο απο τις εκτροφεις για τα γατουνια μου τα μικρα θα με ενημερωσεις ,ε?? Ελπιζω τωρα να μπορεις να δεις τις φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kittens 045.jpg 154,4 KB · Εμφανίσεις: 28 kittens 048.jpg 95,2 KB · Εμφανίσεις: 23 dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:51 Ο dion1 έγραψε: #38.479 10-05-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το τσαχπινοπιπινι Click για ανάπτυξη... Καλα η Σεμελη ειναι ολα τα λεφτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.480 10-05-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη αλλαξες μηχανη;Οι νεες φωτο ειναι αψογες! Click για ανάπτυξη... ο Παυλος μου τις τραβηξε χθες...εχω κι αλλες πολλες....δεν ειναι υπεροχες?? Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλημερα. Γιουλη αν εχεις καποιο νεο απο τις εκτροφεις για τα γατουνια μου τα μικρα θα με ενημερωσεις ,ε?? Ελπιζω τωρα να μπορεις να δεις τις φωτο Click για ανάπτυξη... μπορω να τις δω....εχουν το ιδιο τσαχπινικο υφος εδω θα σου στειλω με pm το e mail μου να μου τις στειλες ολες οσες εχεις...να τις στειλω τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1922 1923 1924 1925 1926 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1924 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1924 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πολύ ωραία τα γατάκια! Για να είμαι ηλικρινής δε βλέπω και μεγάλη διαφορά στα χρώματα... Πάντως είναι και τα 3 υπέροχα... Δύσκολη απόφαση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 10:55 Η bunny έγραψε: #38.471 09-05-09 10:55 Μη μιλάς εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 15:11 Ο dion1 έγραψε: #38.472 09-05-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να δουν το pedigree του για να σου πουν τη γνωμη τους για τις γραμμες του...π.χ. μπορει να τους αρεσουν περισσοτερο οι γραμμες του γαλλου πλατωνα απο του γερμανου Μορφεα...λεω εγω τωρα πως θα την ονομασεις τη μικρα? εχεις σκεφτει η οχι ακομα? Click για ανάπτυξη... Ναι καταλαβα, αλλα να σου πω την αληθεια μου φαινεται παρα πολυ μακρινο ακομα Σκεφτομαι αρκετα ονοματα αλλα νομιζω οτι θα αποφασησω οταν τη δω απο κοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 23:45 Ο dion1 έγραψε: #38.473 09-05-09 23:45 Και δυο νεες φωτο απο τα μικρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 01:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.474 10-05-09 01:37 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ναι καταλαβα, αλλα να σου πω την αληθεια μου φαινεται παρα πολυ μακρινο ακομα Σκεφτομαι αρκετα ονοματα αλλα νομιζω οτι θα αποφασησω οταν τη δω απο κοντα Click για ανάπτυξη... συμφωνω...νομιζω οτι το πιο σωστο ειναι να τη δεις απο κοντα πρωτα και μετα να της δωσεις ενα που να της ταιριαζει... Αρχική Δημοσίευση από dion: Και δυο νεες φωτο απο τα μικρακια Click για ανάπτυξη... δεν τις βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 02:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.475 10-05-09 02:37 Μορφεας ο αρχων φυλακας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα morpheas.jpg 25,7 KB · Εμφανίσεις: 24 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 02:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.476 10-05-09 02:39 Σεμελη το τσαχπινοπιπινι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα semeli1.jpg 27,6 KB · Εμφανίσεις: 25 semeli2.jpg 23,9 KB · Εμφανίσεις: 26 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:14 Η moukelis έγραψε: #38.477 10-05-09 10:14 Γιουλη αλλαξες μηχανη;Οι νεες φωτο ειναι αψογες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:50 Ο dion1 έγραψε: #38.478 10-05-09 10:50 Καλημερα. Γιουλη αν εχεις καποιο νεο απο τις εκτροφεις για τα γατουνια μου τα μικρα θα με ενημερωσεις ,ε?? Ελπιζω τωρα να μπορεις να δεις τις φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kittens 045.jpg 154,4 KB · Εμφανίσεις: 28 kittens 048.jpg 95,2 KB · Εμφανίσεις: 23 dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:51 Ο dion1 έγραψε: #38.479 10-05-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το τσαχπινοπιπινι Click για ανάπτυξη... Καλα η Σεμελη ειναι ολα τα λεφτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.480 10-05-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη αλλαξες μηχανη;Οι νεες φωτο ειναι αψογες! Click για ανάπτυξη... ο Παυλος μου τις τραβηξε χθες...εχω κι αλλες πολλες....δεν ειναι υπεροχες?? Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλημερα. Γιουλη αν εχεις καποιο νεο απο τις εκτροφεις για τα γατουνια μου τα μικρα θα με ενημερωσεις ,ε?? Ελπιζω τωρα να μπορεις να δεις τις φωτο Click για ανάπτυξη... μπορω να τις δω....εχουν το ιδιο τσαχπινικο υφος εδω θα σου στειλω με pm το e mail μου να μου τις στειλες ολες οσες εχεις...να τις στειλω τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1922 1923 1924 1925 1926 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1924 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1924 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μη μιλάς εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 15:11 Ο dion1 έγραψε: #38.472 09-05-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να δουν το pedigree του για να σου πουν τη γνωμη τους για τις γραμμες του...π.χ. μπορει να τους αρεσουν περισσοτερο οι γραμμες του γαλλου πλατωνα απο του γερμανου Μορφεα...λεω εγω τωρα πως θα την ονομασεις τη μικρα? εχεις σκεφτει η οχι ακομα? Click για ανάπτυξη... Ναι καταλαβα, αλλα να σου πω την αληθεια μου φαινεται παρα πολυ μακρινο ακομα Σκεφτομαι αρκετα ονοματα αλλα νομιζω οτι θα αποφασησω οταν τη δω απο κοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 23:45 Ο dion1 έγραψε: #38.473 09-05-09 23:45 Και δυο νεες φωτο απο τα μικρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 01:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.474 10-05-09 01:37 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ναι καταλαβα, αλλα να σου πω την αληθεια μου φαινεται παρα πολυ μακρινο ακομα Σκεφτομαι αρκετα ονοματα αλλα νομιζω οτι θα αποφασησω οταν τη δω απο κοντα Click για ανάπτυξη... συμφωνω...νομιζω οτι το πιο σωστο ειναι να τη δεις απο κοντα πρωτα και μετα να της δωσεις ενα που να της ταιριαζει... Αρχική Δημοσίευση από dion: Και δυο νεες φωτο απο τα μικρακια Click για ανάπτυξη... δεν τις βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 02:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.475 10-05-09 02:37 Μορφεας ο αρχων φυλακας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα morpheas.jpg 25,7 KB · Εμφανίσεις: 24 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 02:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.476 10-05-09 02:39 Σεμελη το τσαχπινοπιπινι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα semeli1.jpg 27,6 KB · Εμφανίσεις: 25 semeli2.jpg 23,9 KB · Εμφανίσεις: 26 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:14 Η moukelis έγραψε: #38.477 10-05-09 10:14 Γιουλη αλλαξες μηχανη;Οι νεες φωτο ειναι αψογες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:50 Ο dion1 έγραψε: #38.478 10-05-09 10:50 Καλημερα. Γιουλη αν εχεις καποιο νεο απο τις εκτροφεις για τα γατουνια μου τα μικρα θα με ενημερωσεις ,ε?? Ελπιζω τωρα να μπορεις να δεις τις φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kittens 045.jpg 154,4 KB · Εμφανίσεις: 28 kittens 048.jpg 95,2 KB · Εμφανίσεις: 23 dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:51 Ο dion1 έγραψε: #38.479 10-05-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το τσαχπινοπιπινι Click για ανάπτυξη... Καλα η Σεμελη ειναι ολα τα λεφτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.480 10-05-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη αλλαξες μηχανη;Οι νεες φωτο ειναι αψογες! Click για ανάπτυξη... ο Παυλος μου τις τραβηξε χθες...εχω κι αλλες πολλες....δεν ειναι υπεροχες?? Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλημερα. Γιουλη αν εχεις καποιο νεο απο τις εκτροφεις για τα γατουνια μου τα μικρα θα με ενημερωσεις ,ε?? Ελπιζω τωρα να μπορεις να δεις τις φωτο Click για ανάπτυξη... μπορω να τις δω....εχουν το ιδιο τσαχπινικο υφος εδω θα σου στειλω με pm το e mail μου να μου τις στειλες ολες οσες εχεις...να τις στειλω τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1922 1923 1924 1925 1926 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1924 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1924 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να δουν το pedigree του για να σου πουν τη γνωμη τους για τις γραμμες του...π.χ. μπορει να τους αρεσουν περισσοτερο οι γραμμες του γαλλου πλατωνα απο του γερμανου Μορφεα...λεω εγω τωρα πως θα την ονομασεις τη μικρα? εχεις σκεφτει η οχι ακομα? Click για ανάπτυξη... Ναι καταλαβα, αλλα να σου πω την αληθεια μου φαινεται παρα πολυ μακρινο ακομα Σκεφτομαι αρκετα ονοματα αλλα νομιζω οτι θα αποφασησω οταν τη δω απο κοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 23:45 Ο dion1 έγραψε: #38.473 09-05-09 23:45 Και δυο νεες φωτο απο τα μικρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 01:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.474 10-05-09 01:37 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ναι καταλαβα, αλλα να σου πω την αληθεια μου φαινεται παρα πολυ μακρινο ακομα Σκεφτομαι αρκετα ονοματα αλλα νομιζω οτι θα αποφασησω οταν τη δω απο κοντα Click για ανάπτυξη... συμφωνω...νομιζω οτι το πιο σωστο ειναι να τη δεις απο κοντα πρωτα και μετα να της δωσεις ενα που να της ταιριαζει... Αρχική Δημοσίευση από dion: Και δυο νεες φωτο απο τα μικρακια Click για ανάπτυξη... δεν τις βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 02:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.475 10-05-09 02:37 Μορφεας ο αρχων φυλακας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα morpheas.jpg 25,7 KB · Εμφανίσεις: 24 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 02:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.476 10-05-09 02:39 Σεμελη το τσαχπινοπιπινι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα semeli1.jpg 27,6 KB · Εμφανίσεις: 25 semeli2.jpg 23,9 KB · Εμφανίσεις: 26 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:14 Η moukelis έγραψε: #38.477 10-05-09 10:14 Γιουλη αλλαξες μηχανη;Οι νεες φωτο ειναι αψογες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:50 Ο dion1 έγραψε: #38.478 10-05-09 10:50 Καλημερα. Γιουλη αν εχεις καποιο νεο απο τις εκτροφεις για τα γατουνια μου τα μικρα θα με ενημερωσεις ,ε?? Ελπιζω τωρα να μπορεις να δεις τις φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kittens 045.jpg 154,4 KB · Εμφανίσεις: 28 kittens 048.jpg 95,2 KB · Εμφανίσεις: 23 dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:51 Ο dion1 έγραψε: #38.479 10-05-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το τσαχπινοπιπινι Click για ανάπτυξη... Καλα η Σεμελη ειναι ολα τα λεφτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.480 10-05-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη αλλαξες μηχανη;Οι νεες φωτο ειναι αψογες! Click για ανάπτυξη... ο Παυλος μου τις τραβηξε χθες...εχω κι αλλες πολλες....δεν ειναι υπεροχες?? Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλημερα. Γιουλη αν εχεις καποιο νεο απο τις εκτροφεις για τα γατουνια μου τα μικρα θα με ενημερωσεις ,ε?? Ελπιζω τωρα να μπορεις να δεις τις φωτο Click για ανάπτυξη... μπορω να τις δω....εχουν το ιδιο τσαχπινικο υφος εδω θα σου στειλω με pm το e mail μου να μου τις στειλες ολες οσες εχεις...να τις στειλω τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1922 1923 1924 1925 1926 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1924 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1924 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και δυο νεες φωτο απο τα μικρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 01:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.474 10-05-09 01:37 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ναι καταλαβα, αλλα να σου πω την αληθεια μου φαινεται παρα πολυ μακρινο ακομα Σκεφτομαι αρκετα ονοματα αλλα νομιζω οτι θα αποφασησω οταν τη δω απο κοντα Click για ανάπτυξη... συμφωνω...νομιζω οτι το πιο σωστο ειναι να τη δεις απο κοντα πρωτα και μετα να της δωσεις ενα που να της ταιριαζει... Αρχική Δημοσίευση από dion: Και δυο νεες φωτο απο τα μικρακια Click για ανάπτυξη... δεν τις βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 02:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.475 10-05-09 02:37 Μορφεας ο αρχων φυλακας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα morpheas.jpg 25,7 KB · Εμφανίσεις: 24 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 02:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.476 10-05-09 02:39 Σεμελη το τσαχπινοπιπινι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα semeli1.jpg 27,6 KB · Εμφανίσεις: 25 semeli2.jpg 23,9 KB · Εμφανίσεις: 26 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:14 Η moukelis έγραψε: #38.477 10-05-09 10:14 Γιουλη αλλαξες μηχανη;Οι νεες φωτο ειναι αψογες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:50 Ο dion1 έγραψε: #38.478 10-05-09 10:50 Καλημερα. Γιουλη αν εχεις καποιο νεο απο τις εκτροφεις για τα γατουνια μου τα μικρα θα με ενημερωσεις ,ε?? Ελπιζω τωρα να μπορεις να δεις τις φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kittens 045.jpg 154,4 KB · Εμφανίσεις: 28 kittens 048.jpg 95,2 KB · Εμφανίσεις: 23 dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:51 Ο dion1 έγραψε: #38.479 10-05-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το τσαχπινοπιπινι Click για ανάπτυξη... Καλα η Σεμελη ειναι ολα τα λεφτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.480 10-05-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη αλλαξες μηχανη;Οι νεες φωτο ειναι αψογες! Click για ανάπτυξη... ο Παυλος μου τις τραβηξε χθες...εχω κι αλλες πολλες....δεν ειναι υπεροχες?? Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλημερα. Γιουλη αν εχεις καποιο νεο απο τις εκτροφεις για τα γατουνια μου τα μικρα θα με ενημερωσεις ,ε?? Ελπιζω τωρα να μπορεις να δεις τις φωτο Click για ανάπτυξη... μπορω να τις δω....εχουν το ιδιο τσαχπινικο υφος εδω θα σου στειλω με pm το e mail μου να μου τις στειλες ολες οσες εχεις...να τις στειλω τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1922 1923 1924 1925 1926 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1924 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1924 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dion: Ναι καταλαβα, αλλα να σου πω την αληθεια μου φαινεται παρα πολυ μακρινο ακομα Σκεφτομαι αρκετα ονοματα αλλα νομιζω οτι θα αποφασησω οταν τη δω απο κοντα Click για ανάπτυξη... συμφωνω...νομιζω οτι το πιο σωστο ειναι να τη δεις απο κοντα πρωτα και μετα να της δωσεις ενα που να της ταιριαζει... Αρχική Δημοσίευση από dion: Και δυο νεες φωτο απο τα μικρακια Click για ανάπτυξη... δεν τις βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 02:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.475 10-05-09 02:37 Μορφεας ο αρχων φυλακας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα morpheas.jpg 25,7 KB · Εμφανίσεις: 24 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 02:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.476 10-05-09 02:39 Σεμελη το τσαχπινοπιπινι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα semeli1.jpg 27,6 KB · Εμφανίσεις: 25 semeli2.jpg 23,9 KB · Εμφανίσεις: 26 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:14 Η moukelis έγραψε: #38.477 10-05-09 10:14 Γιουλη αλλαξες μηχανη;Οι νεες φωτο ειναι αψογες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:50 Ο dion1 έγραψε: #38.478 10-05-09 10:50 Καλημερα. Γιουλη αν εχεις καποιο νεο απο τις εκτροφεις για τα γατουνια μου τα μικρα θα με ενημερωσεις ,ε?? Ελπιζω τωρα να μπορεις να δεις τις φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kittens 045.jpg 154,4 KB · Εμφανίσεις: 28 kittens 048.jpg 95,2 KB · Εμφανίσεις: 23 dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:51 Ο dion1 έγραψε: #38.479 10-05-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το τσαχπινοπιπινι Click για ανάπτυξη... Καλα η Σεμελη ειναι ολα τα λεφτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.480 10-05-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη αλλαξες μηχανη;Οι νεες φωτο ειναι αψογες! Click για ανάπτυξη... ο Παυλος μου τις τραβηξε χθες...εχω κι αλλες πολλες....δεν ειναι υπεροχες?? Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλημερα. Γιουλη αν εχεις καποιο νεο απο τις εκτροφεις για τα γατουνια μου τα μικρα θα με ενημερωσεις ,ε?? Ελπιζω τωρα να μπορεις να δεις τις φωτο Click για ανάπτυξη... μπορω να τις δω....εχουν το ιδιο τσαχπινικο υφος εδω θα σου στειλω με pm το e mail μου να μου τις στειλες ολες οσες εχεις...να τις στειλω τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1922 1923 1924 1925 1926 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1924 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1924 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μορφεας ο αρχων φυλακας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 02:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.476 10-05-09 02:39 Σεμελη το τσαχπινοπιπινι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα semeli1.jpg 27,6 KB · Εμφανίσεις: 25 semeli2.jpg 23,9 KB · Εμφανίσεις: 26 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:14 Η moukelis έγραψε: #38.477 10-05-09 10:14 Γιουλη αλλαξες μηχανη;Οι νεες φωτο ειναι αψογες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:50 Ο dion1 έγραψε: #38.478 10-05-09 10:50 Καλημερα. Γιουλη αν εχεις καποιο νεο απο τις εκτροφεις για τα γατουνια μου τα μικρα θα με ενημερωσεις ,ε?? Ελπιζω τωρα να μπορεις να δεις τις φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kittens 045.jpg 154,4 KB · Εμφανίσεις: 28 kittens 048.jpg 95,2 KB · Εμφανίσεις: 23 dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:51 Ο dion1 έγραψε: #38.479 10-05-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το τσαχπινοπιπινι Click για ανάπτυξη... Καλα η Σεμελη ειναι ολα τα λεφτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.480 10-05-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη αλλαξες μηχανη;Οι νεες φωτο ειναι αψογες! Click για ανάπτυξη... ο Παυλος μου τις τραβηξε χθες...εχω κι αλλες πολλες....δεν ειναι υπεροχες?? Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλημερα. Γιουλη αν εχεις καποιο νεο απο τις εκτροφεις για τα γατουνια μου τα μικρα θα με ενημερωσεις ,ε?? Ελπιζω τωρα να μπορεις να δεις τις φωτο Click για ανάπτυξη... μπορω να τις δω....εχουν το ιδιο τσαχπινικο υφος εδω θα σου στειλω με pm το e mail μου να μου τις στειλες ολες οσες εχεις...να τις στειλω τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1922 1923 1924 1925 1926 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1924 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1924 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σεμελη το τσαχπινοπιπινι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:14 Η moukelis έγραψε: #38.477 10-05-09 10:14 Γιουλη αλλαξες μηχανη;Οι νεες φωτο ειναι αψογες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:50 Ο dion1 έγραψε: #38.478 10-05-09 10:50 Καλημερα. Γιουλη αν εχεις καποιο νεο απο τις εκτροφεις για τα γατουνια μου τα μικρα θα με ενημερωσεις ,ε?? Ελπιζω τωρα να μπορεις να δεις τις φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kittens 045.jpg 154,4 KB · Εμφανίσεις: 28 kittens 048.jpg 95,2 KB · Εμφανίσεις: 23 dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:51 Ο dion1 έγραψε: #38.479 10-05-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το τσαχπινοπιπινι Click για ανάπτυξη... Καλα η Σεμελη ειναι ολα τα λεφτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.480 10-05-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη αλλαξες μηχανη;Οι νεες φωτο ειναι αψογες! Click για ανάπτυξη... ο Παυλος μου τις τραβηξε χθες...εχω κι αλλες πολλες....δεν ειναι υπεροχες?? Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλημερα. Γιουλη αν εχεις καποιο νεο απο τις εκτροφεις για τα γατουνια μου τα μικρα θα με ενημερωσεις ,ε?? Ελπιζω τωρα να μπορεις να δεις τις φωτο Click για ανάπτυξη... μπορω να τις δω....εχουν το ιδιο τσαχπινικο υφος εδω θα σου στειλω με pm το e mail μου να μου τις στειλες ολες οσες εχεις...να τις στειλω τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1922 1923 1924 1925 1926 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1924 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1924 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιουλη αλλαξες μηχανη;Οι νεες φωτο ειναι αψογες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:50 Ο dion1 έγραψε: #38.478 10-05-09 10:50 Καλημερα. Γιουλη αν εχεις καποιο νεο απο τις εκτροφεις για τα γατουνια μου τα μικρα θα με ενημερωσεις ,ε?? Ελπιζω τωρα να μπορεις να δεις τις φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kittens 045.jpg 154,4 KB · Εμφανίσεις: 28 kittens 048.jpg 95,2 KB · Εμφανίσεις: 23 dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:51 Ο dion1 έγραψε: #38.479 10-05-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το τσαχπινοπιπινι Click για ανάπτυξη... Καλα η Σεμελη ειναι ολα τα λεφτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.480 10-05-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη αλλαξες μηχανη;Οι νεες φωτο ειναι αψογες! Click για ανάπτυξη... ο Παυλος μου τις τραβηξε χθες...εχω κι αλλες πολλες....δεν ειναι υπεροχες?? Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλημερα. Γιουλη αν εχεις καποιο νεο απο τις εκτροφεις για τα γατουνια μου τα μικρα θα με ενημερωσεις ,ε?? Ελπιζω τωρα να μπορεις να δεις τις φωτο Click για ανάπτυξη... μπορω να τις δω....εχουν το ιδιο τσαχπινικο υφος εδω θα σου στειλω με pm το e mail μου να μου τις στειλες ολες οσες εχεις...να τις στειλω τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1922 1923 1924 1925 1926 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1924 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1924 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημερα. Γιουλη αν εχεις καποιο νεο απο τις εκτροφεις για τα γατουνια μου τα μικρα θα με ενημερωσεις ,ε?? Ελπιζω τωρα να μπορεις να δεις τις φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:51 Ο dion1 έγραψε: #38.479 10-05-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το τσαχπινοπιπινι Click για ανάπτυξη... Καλα η Σεμελη ειναι ολα τα λεφτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.480 10-05-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη αλλαξες μηχανη;Οι νεες φωτο ειναι αψογες! Click για ανάπτυξη... ο Παυλος μου τις τραβηξε χθες...εχω κι αλλες πολλες....δεν ειναι υπεροχες?? Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλημερα. Γιουλη αν εχεις καποιο νεο απο τις εκτροφεις για τα γατουνια μου τα μικρα θα με ενημερωσεις ,ε?? Ελπιζω τωρα να μπορεις να δεις τις φωτο Click για ανάπτυξη... μπορω να τις δω....εχουν το ιδιο τσαχπινικο υφος εδω θα σου στειλω με pm το e mail μου να μου τις στειλες ολες οσες εχεις...να τις στειλω τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1922 1923 1924 1925 1926 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1924 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1924 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το τσαχπινοπιπινι Click για ανάπτυξη... Καλα η Σεμελη ειναι ολα τα λεφτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.480 10-05-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη αλλαξες μηχανη;Οι νεες φωτο ειναι αψογες! Click για ανάπτυξη... ο Παυλος μου τις τραβηξε χθες...εχω κι αλλες πολλες....δεν ειναι υπεροχες?? Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλημερα. Γιουλη αν εχεις καποιο νεο απο τις εκτροφεις για τα γατουνια μου τα μικρα θα με ενημερωσεις ,ε?? Ελπιζω τωρα να μπορεις να δεις τις φωτο Click για ανάπτυξη... μπορω να τις δω....εχουν το ιδιο τσαχπινικο υφος εδω θα σου στειλω με pm το e mail μου να μου τις στειλες ολες οσες εχεις...να τις στειλω τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη αλλαξες μηχανη;Οι νεες φωτο ειναι αψογες! Click για ανάπτυξη... ο Παυλος μου τις τραβηξε χθες...εχω κι αλλες πολλες....δεν ειναι υπεροχες?? Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλημερα. Γιουλη αν εχεις καποιο νεο απο τις εκτροφεις για τα γατουνια μου τα μικρα θα με ενημερωσεις ,ε?? Ελπιζω τωρα να μπορεις να δεις τις φωτο Click για ανάπτυξη... μπορω να τις δω....εχουν το ιδιο τσαχπινικο υφος εδω θα σου στειλω με pm το e mail μου να μου τις στειλες ολες οσες εχεις...να τις στειλω τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.