Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:05 Η Φένια '72: #39.721 13-11-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ετσι...καποια πλασματα μας κολλανε... οπως εμενα το φατσονι του Μορφεα μου μωρο και ο μπαμπας της Σεμελης που ηθελα κλωνο του και τον απεκτησα... Click για ανάπτυξη... Αδυνατώ να φανταστώ τη Σεμέλη σε αρσενικό...Εχεις φωτογραφία του πατρός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.722 13-11-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Α,και για μια φωτό της αρλεκίνας των καταλίνων το είχες πει αυτό Εγώ θα μπορούσα να βγάλω πολλές τέτοιες φωτό στο σχολείο την ώρα των αρχαίων Γιούλη είναι φυσιολογικό να θέλεις να με ξεκάνεις,δεν αντιλέγω,αλλά...λίγο πιο ήπια βασανιστήρια θα ήταν καλύτερα νομίζω.. Click για ανάπτυξη... Χριστινα συνεχως εσενα σκεφτομουν οταν τα εβλεπα αυτα τα πλασματα... Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Αδυνατώ να φανταστώ τη Σεμέλη σε αρσενικό...Εχεις φωτογραφία του πατρός; Click για ανάπτυξη... αν εχω φωτογραφια???? πανω απο το κρεβατι μου! o γατος "αξια" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:32 Η bunny έγραψε: #39.723 13-11-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χριστινα συνεχως εσενα σκεφτομουν οταν τα εβλεπα αυτα τα πλασματα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.724 13-11-09 15:33 Λιλα μωο για το Χριστινακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_9156.jpg 50,3 KB · Εμφανίσεις: 33 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:34 Η bunny έγραψε: #39.725 13-11-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λιλα μωο για το Χριστινακι... Click για ανάπτυξη... Χιχι,εγώ τώρα πώς θα συγκεντρωθώ στη θεωρία;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:42 Η Φένια '72: #39.726 13-11-09 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χριστινα συνεχως εσενα σκεφτομουν οταν τα εβλεπα αυτα τα πλασματα... αν εχω φωτογραφια???? πανω απο το κρεβατι μου! o γατος "αξια" Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αλλά δε μου φαινεται για κλώνος...Πιο έντονη και μεγάλη μάσκα δεν εχει ο μπαμπάς ; Η μήπως έτσι βγαινουνε οι θηλυκές; Πάντως το χρωμα των ματιων τους δειχνει ολόιδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.727 13-11-09 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Δεν ξέρω αλλά δε μου φαινεται για κλώνος...Πιο έντονη και μεγάλη μάσκα δεν εχει ο μπαμπάς ; Η μήπως έτσι βγαινουνε οι θηλυκές; Πάντως το χρωμα των ματιων τους δειχνει ολόιδιο. Click για ανάπτυξη... εχει πιο εντονη γιατι ειναι πολυ πιο μεγαλος σε ηλικια...με τα καιρο οι μασκες σκουραινουν και απλωνουν...και τα κορμακια τους επισης σκουραινουν....στα seal πιο πολυ και λιγοτερα στα αλλα... επισης μου αρεσει πολυ το τιγρομουτρι τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:22 Η moukelis έγραψε: #39.728 13-11-09 18:22 Ετσι ερωτευτηκα κι εγω ολα τα δικα μου...Πρωτα μου ηρθε ο Σειριος κατακουτελα.Τι ποντικι μου τον ελεγαν,τι στριγγλη...εγω εκει,κολλημενη.Μετα,ενω δεν ειχαμε κανενα σκοπο για δευτερο και ετοιμαζομουν να ξενιτευτω,βρεθηκε μπροστα μου η Μόιρα.Γκντουπ.Μεχρι και διακοπες για χαρη της ξεκανονισαμε για να κατεβουμε να τη δουμε.Και μετα βρεθηκε μπροστα μου η Serafina,οταν εψαχνα για nebelung.Και εμεινα.Ηθελα μπλε νορβηγακι,μετα σκεφτηκα την εκτροφη,αλλα ηθελα οπωσδηποτε μπλε μωρακια και ενα γατακι που να την εχει στη γραμμη της...Τη Breena την ειχα σταμπαρει απο την πρωτη στιγμη που την ειδα,ενω η εκτροφεας μου ειχε προτεινει δυο αλλα κοριτσια.Το Υο-Υο τον ειχε κλεισει ηδη αλλος.Κοιτουσα αγορια αλλα κανενα δε μου αρεσε οσο το συννεφακι μου που ειναι ετοιμο για βροχη.Και οταν τολμησα και...εξομολογηθηκα στη Ρενε τον ερωτα μου για το λουκουμακι,προτεινε στην κυρια που τον ειχε κλεισει να ανταλλαξουμε,κι εκεινη δεχτηκε,μια μερα πριν βαλω προκαταβολη για αλλον επιβητορα.Ακομα δεν το πιστευω οτι εχω ολα αυτα τα υπεροχα αιλουρακια γυρω μου.Και ακομα λιγοτερο τι θα επακολουθησει,δε μπορω να το συνειδητοποιησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.729 13-11-09 18:25 Μπραβο ρε συ Δωρα....μπραβο!!! Αντε να΄ν καλα αυτα και σε αλλα με υγεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:26 Η moukelis έγραψε: #39.730 13-11-09 18:26 Γιουλιτσκα σημερις θα σκασει η μπομπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.731 13-11-09 18:27 δεν μου αρεσει καθολου η φωτο της Σεμελης στην υπογραφη μου ειναι ξεθωριασμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.732 13-11-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα σημερις θα σκασει η μπομπα! Click για ανάπτυξη... δηλαδης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:30 Η moukelis έγραψε: #39.733 13-11-09 18:30 Ε βαλε μια αλλη τοτε. Θα αναγγειλουμε το μεγαλο νεο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.734 13-11-09 18:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε βαλε μια αλλη τοτε. Θα αναγγειλουμε το μεγαλο νεο. Click για ανάπτυξη... να σου πω το σκεφτομουν την ωρα που σε ρωτουσα...βρε χαζη η μπομπα ειναι συνηθως δυσαρεστο νεο....ακου αυτο το συγκεκριμενο μπομπα αυτο το νεο...ειναι η ελπιδα της ζωης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.735 13-11-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε βαλε μια αλλη τοτε. Θα αναγγειλουμε το μεγαλο νεο. Click για ανάπτυξη... καμια πολυ κοντινη δεν μου αρεσει...ωραιες οι δικες σου, αλλα θελω να συνδιαζει, κοντινη, ανοιχτα βιολετι ματια και σκουρα μασκα ζηταω πολλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.736 13-11-09 18:37 ποτε θα "σκασει" Δωρα? παω να κανω πηλινγκ και μασκα γιατι θα με βγαλει ο αντρας μου σημερααν ειναι να το συνδιασω και με το δικο σας event...δε λεει να ερθω με τη ρυτιδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:44 Η moukelis έγραψε: #39.737 13-11-09 18:44 Θα παραλαβω τη συνεργατα μου πρωτα,θα τελειωσουμε με το γατοζουληγμα,και μετα.Οποτε βγες με τον σφιγγακο σου και μετα θα παρευρεθεις στη βεγγερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:45 Η moukelis έγραψε: #39.738 13-11-09 18:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καμια πολυ κοντινη δεν μου αρεσει...ωραιες οι δικες σου, αλλα θελω να συνδιαζει, κοντινη, ανοιχτα βιολετι ματια και σκουρα μασκα ζηταω πολλα? Click για ανάπτυξη... Ναι,πρεπει να ερθω μια μερα να φωτογραφιζω ολη μερα τη Σεμελη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.739 13-11-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα παραλαβω τη συνεργατα μου πρωτα,θα τελειωσουμε με το γατοζουληγμα,και μετα.Οποτε βγες με τον σφιγγακο σου και μετα θα παρευρεθεις στη βεγγερα. Click για ανάπτυξη... μετα Δωρα μου...παει το πουλακι...θα μου πεταξει....και δε κανει ερχεται η μανδαμ ε?? εμενα ερχονται αμφοτεροι αυριο...εχουμε Βιρμανοmeeting Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:48 Η bunny έγραψε: #39.740 13-11-09 18:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε βαλε μια αλλη τοτε. Θα αναγγειλουμε το μεγαλο νεο. Click για ανάπτυξη... Eγώ ξέρω Πολύ μυαλό θέλει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1985 1986 1987 1988 1989 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1987 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1987 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ετσι...καποια πλασματα μας κολλανε... οπως εμενα το φατσονι του Μορφεα μου μωρο και ο μπαμπας της Σεμελης που ηθελα κλωνο του και τον απεκτησα... Click για ανάπτυξη... Αδυνατώ να φανταστώ τη Σεμέλη σε αρσενικό...Εχεις φωτογραφία του πατρός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.722 13-11-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Α,και για μια φωτό της αρλεκίνας των καταλίνων το είχες πει αυτό Εγώ θα μπορούσα να βγάλω πολλές τέτοιες φωτό στο σχολείο την ώρα των αρχαίων Γιούλη είναι φυσιολογικό να θέλεις να με ξεκάνεις,δεν αντιλέγω,αλλά...λίγο πιο ήπια βασανιστήρια θα ήταν καλύτερα νομίζω.. Click για ανάπτυξη... Χριστινα συνεχως εσενα σκεφτομουν οταν τα εβλεπα αυτα τα πλασματα... Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Αδυνατώ να φανταστώ τη Σεμέλη σε αρσενικό...Εχεις φωτογραφία του πατρός; Click για ανάπτυξη... αν εχω φωτογραφια???? πανω απο το κρεβατι μου! o γατος "αξια" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:32 Η bunny έγραψε: #39.723 13-11-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χριστινα συνεχως εσενα σκεφτομουν οταν τα εβλεπα αυτα τα πλασματα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.724 13-11-09 15:33 Λιλα μωο για το Χριστινακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_9156.jpg 50,3 KB · Εμφανίσεις: 33 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:34 Η bunny έγραψε: #39.725 13-11-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λιλα μωο για το Χριστινακι... Click για ανάπτυξη... Χιχι,εγώ τώρα πώς θα συγκεντρωθώ στη θεωρία;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:42 Η Φένια '72: #39.726 13-11-09 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χριστινα συνεχως εσενα σκεφτομουν οταν τα εβλεπα αυτα τα πλασματα... αν εχω φωτογραφια???? πανω απο το κρεβατι μου! o γατος "αξια" Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αλλά δε μου φαινεται για κλώνος...Πιο έντονη και μεγάλη μάσκα δεν εχει ο μπαμπάς ; Η μήπως έτσι βγαινουνε οι θηλυκές; Πάντως το χρωμα των ματιων τους δειχνει ολόιδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.727 13-11-09 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Δεν ξέρω αλλά δε μου φαινεται για κλώνος...Πιο έντονη και μεγάλη μάσκα δεν εχει ο μπαμπάς ; Η μήπως έτσι βγαινουνε οι θηλυκές; Πάντως το χρωμα των ματιων τους δειχνει ολόιδιο. Click για ανάπτυξη... εχει πιο εντονη γιατι ειναι πολυ πιο μεγαλος σε ηλικια...με τα καιρο οι μασκες σκουραινουν και απλωνουν...και τα κορμακια τους επισης σκουραινουν....στα seal πιο πολυ και λιγοτερα στα αλλα... επισης μου αρεσει πολυ το τιγρομουτρι τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:22 Η moukelis έγραψε: #39.728 13-11-09 18:22 Ετσι ερωτευτηκα κι εγω ολα τα δικα μου...Πρωτα μου ηρθε ο Σειριος κατακουτελα.Τι ποντικι μου τον ελεγαν,τι στριγγλη...εγω εκει,κολλημενη.Μετα,ενω δεν ειχαμε κανενα σκοπο για δευτερο και ετοιμαζομουν να ξενιτευτω,βρεθηκε μπροστα μου η Μόιρα.Γκντουπ.Μεχρι και διακοπες για χαρη της ξεκανονισαμε για να κατεβουμε να τη δουμε.Και μετα βρεθηκε μπροστα μου η Serafina,οταν εψαχνα για nebelung.Και εμεινα.Ηθελα μπλε νορβηγακι,μετα σκεφτηκα την εκτροφη,αλλα ηθελα οπωσδηποτε μπλε μωρακια και ενα γατακι που να την εχει στη γραμμη της...Τη Breena την ειχα σταμπαρει απο την πρωτη στιγμη που την ειδα,ενω η εκτροφεας μου ειχε προτεινει δυο αλλα κοριτσια.Το Υο-Υο τον ειχε κλεισει ηδη αλλος.Κοιτουσα αγορια αλλα κανενα δε μου αρεσε οσο το συννεφακι μου που ειναι ετοιμο για βροχη.Και οταν τολμησα και...εξομολογηθηκα στη Ρενε τον ερωτα μου για το λουκουμακι,προτεινε στην κυρια που τον ειχε κλεισει να ανταλλαξουμε,κι εκεινη δεχτηκε,μια μερα πριν βαλω προκαταβολη για αλλον επιβητορα.Ακομα δεν το πιστευω οτι εχω ολα αυτα τα υπεροχα αιλουρακια γυρω μου.Και ακομα λιγοτερο τι θα επακολουθησει,δε μπορω να το συνειδητοποιησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.729 13-11-09 18:25 Μπραβο ρε συ Δωρα....μπραβο!!! Αντε να΄ν καλα αυτα και σε αλλα με υγεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:26 Η moukelis έγραψε: #39.730 13-11-09 18:26 Γιουλιτσκα σημερις θα σκασει η μπομπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.731 13-11-09 18:27 δεν μου αρεσει καθολου η φωτο της Σεμελης στην υπογραφη μου ειναι ξεθωριασμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.732 13-11-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα σημερις θα σκασει η μπομπα! Click για ανάπτυξη... δηλαδης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:30 Η moukelis έγραψε: #39.733 13-11-09 18:30 Ε βαλε μια αλλη τοτε. Θα αναγγειλουμε το μεγαλο νεο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.734 13-11-09 18:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε βαλε μια αλλη τοτε. Θα αναγγειλουμε το μεγαλο νεο. Click για ανάπτυξη... να σου πω το σκεφτομουν την ωρα που σε ρωτουσα...βρε χαζη η μπομπα ειναι συνηθως δυσαρεστο νεο....ακου αυτο το συγκεκριμενο μπομπα αυτο το νεο...ειναι η ελπιδα της ζωης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.735 13-11-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε βαλε μια αλλη τοτε. Θα αναγγειλουμε το μεγαλο νεο. Click για ανάπτυξη... καμια πολυ κοντινη δεν μου αρεσει...ωραιες οι δικες σου, αλλα θελω να συνδιαζει, κοντινη, ανοιχτα βιολετι ματια και σκουρα μασκα ζηταω πολλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.736 13-11-09 18:37 ποτε θα "σκασει" Δωρα? παω να κανω πηλινγκ και μασκα γιατι θα με βγαλει ο αντρας μου σημερααν ειναι να το συνδιασω και με το δικο σας event...δε λεει να ερθω με τη ρυτιδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:44 Η moukelis έγραψε: #39.737 13-11-09 18:44 Θα παραλαβω τη συνεργατα μου πρωτα,θα τελειωσουμε με το γατοζουληγμα,και μετα.Οποτε βγες με τον σφιγγακο σου και μετα θα παρευρεθεις στη βεγγερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:45 Η moukelis έγραψε: #39.738 13-11-09 18:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καμια πολυ κοντινη δεν μου αρεσει...ωραιες οι δικες σου, αλλα θελω να συνδιαζει, κοντινη, ανοιχτα βιολετι ματια και σκουρα μασκα ζηταω πολλα? Click για ανάπτυξη... Ναι,πρεπει να ερθω μια μερα να φωτογραφιζω ολη μερα τη Σεμελη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.739 13-11-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα παραλαβω τη συνεργατα μου πρωτα,θα τελειωσουμε με το γατοζουληγμα,και μετα.Οποτε βγες με τον σφιγγακο σου και μετα θα παρευρεθεις στη βεγγερα. Click για ανάπτυξη... μετα Δωρα μου...παει το πουλακι...θα μου πεταξει....και δε κανει ερχεται η μανδαμ ε?? εμενα ερχονται αμφοτεροι αυριο...εχουμε Βιρμανοmeeting Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:48 Η bunny έγραψε: #39.740 13-11-09 18:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε βαλε μια αλλη τοτε. Θα αναγγειλουμε το μεγαλο νεο. Click για ανάπτυξη... Eγώ ξέρω Πολύ μυαλό θέλει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1985 1986 1987 1988 1989 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1987 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1987 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Α,και για μια φωτό της αρλεκίνας των καταλίνων το είχες πει αυτό Εγώ θα μπορούσα να βγάλω πολλές τέτοιες φωτό στο σχολείο την ώρα των αρχαίων Γιούλη είναι φυσιολογικό να θέλεις να με ξεκάνεις,δεν αντιλέγω,αλλά...λίγο πιο ήπια βασανιστήρια θα ήταν καλύτερα νομίζω.. Click για ανάπτυξη... Χριστινα συνεχως εσενα σκεφτομουν οταν τα εβλεπα αυτα τα πλασματα... Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Αδυνατώ να φανταστώ τη Σεμέλη σε αρσενικό...Εχεις φωτογραφία του πατρός; Click για ανάπτυξη... αν εχω φωτογραφια???? πανω απο το κρεβατι μου! o γατος "αξια" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:32 Η bunny έγραψε: #39.723 13-11-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χριστινα συνεχως εσενα σκεφτομουν οταν τα εβλεπα αυτα τα πλασματα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.724 13-11-09 15:33 Λιλα μωο για το Χριστινακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_9156.jpg 50,3 KB · Εμφανίσεις: 33 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:34 Η bunny έγραψε: #39.725 13-11-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λιλα μωο για το Χριστινακι... Click για ανάπτυξη... Χιχι,εγώ τώρα πώς θα συγκεντρωθώ στη θεωρία;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:42 Η Φένια '72: #39.726 13-11-09 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χριστινα συνεχως εσενα σκεφτομουν οταν τα εβλεπα αυτα τα πλασματα... αν εχω φωτογραφια???? πανω απο το κρεβατι μου! o γατος "αξια" Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αλλά δε μου φαινεται για κλώνος...Πιο έντονη και μεγάλη μάσκα δεν εχει ο μπαμπάς ; Η μήπως έτσι βγαινουνε οι θηλυκές; Πάντως το χρωμα των ματιων τους δειχνει ολόιδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.727 13-11-09 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Δεν ξέρω αλλά δε μου φαινεται για κλώνος...Πιο έντονη και μεγάλη μάσκα δεν εχει ο μπαμπάς ; Η μήπως έτσι βγαινουνε οι θηλυκές; Πάντως το χρωμα των ματιων τους δειχνει ολόιδιο. Click για ανάπτυξη... εχει πιο εντονη γιατι ειναι πολυ πιο μεγαλος σε ηλικια...με τα καιρο οι μασκες σκουραινουν και απλωνουν...και τα κορμακια τους επισης σκουραινουν....στα seal πιο πολυ και λιγοτερα στα αλλα... επισης μου αρεσει πολυ το τιγρομουτρι τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:22 Η moukelis έγραψε: #39.728 13-11-09 18:22 Ετσι ερωτευτηκα κι εγω ολα τα δικα μου...Πρωτα μου ηρθε ο Σειριος κατακουτελα.Τι ποντικι μου τον ελεγαν,τι στριγγλη...εγω εκει,κολλημενη.Μετα,ενω δεν ειχαμε κανενα σκοπο για δευτερο και ετοιμαζομουν να ξενιτευτω,βρεθηκε μπροστα μου η Μόιρα.Γκντουπ.Μεχρι και διακοπες για χαρη της ξεκανονισαμε για να κατεβουμε να τη δουμε.Και μετα βρεθηκε μπροστα μου η Serafina,οταν εψαχνα για nebelung.Και εμεινα.Ηθελα μπλε νορβηγακι,μετα σκεφτηκα την εκτροφη,αλλα ηθελα οπωσδηποτε μπλε μωρακια και ενα γατακι που να την εχει στη γραμμη της...Τη Breena την ειχα σταμπαρει απο την πρωτη στιγμη που την ειδα,ενω η εκτροφεας μου ειχε προτεινει δυο αλλα κοριτσια.Το Υο-Υο τον ειχε κλεισει ηδη αλλος.Κοιτουσα αγορια αλλα κανενα δε μου αρεσε οσο το συννεφακι μου που ειναι ετοιμο για βροχη.Και οταν τολμησα και...εξομολογηθηκα στη Ρενε τον ερωτα μου για το λουκουμακι,προτεινε στην κυρια που τον ειχε κλεισει να ανταλλαξουμε,κι εκεινη δεχτηκε,μια μερα πριν βαλω προκαταβολη για αλλον επιβητορα.Ακομα δεν το πιστευω οτι εχω ολα αυτα τα υπεροχα αιλουρακια γυρω μου.Και ακομα λιγοτερο τι θα επακολουθησει,δε μπορω να το συνειδητοποιησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.729 13-11-09 18:25 Μπραβο ρε συ Δωρα....μπραβο!!! Αντε να΄ν καλα αυτα και σε αλλα με υγεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:26 Η moukelis έγραψε: #39.730 13-11-09 18:26 Γιουλιτσκα σημερις θα σκασει η μπομπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.731 13-11-09 18:27 δεν μου αρεσει καθολου η φωτο της Σεμελης στην υπογραφη μου ειναι ξεθωριασμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.732 13-11-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα σημερις θα σκασει η μπομπα! Click για ανάπτυξη... δηλαδης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:30 Η moukelis έγραψε: #39.733 13-11-09 18:30 Ε βαλε μια αλλη τοτε. Θα αναγγειλουμε το μεγαλο νεο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.734 13-11-09 18:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε βαλε μια αλλη τοτε. Θα αναγγειλουμε το μεγαλο νεο. Click για ανάπτυξη... να σου πω το σκεφτομουν την ωρα που σε ρωτουσα...βρε χαζη η μπομπα ειναι συνηθως δυσαρεστο νεο....ακου αυτο το συγκεκριμενο μπομπα αυτο το νεο...ειναι η ελπιδα της ζωης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.735 13-11-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε βαλε μια αλλη τοτε. Θα αναγγειλουμε το μεγαλο νεο. Click για ανάπτυξη... καμια πολυ κοντινη δεν μου αρεσει...ωραιες οι δικες σου, αλλα θελω να συνδιαζει, κοντινη, ανοιχτα βιολετι ματια και σκουρα μασκα ζηταω πολλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.736 13-11-09 18:37 ποτε θα "σκασει" Δωρα? παω να κανω πηλινγκ και μασκα γιατι θα με βγαλει ο αντρας μου σημερααν ειναι να το συνδιασω και με το δικο σας event...δε λεει να ερθω με τη ρυτιδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:44 Η moukelis έγραψε: #39.737 13-11-09 18:44 Θα παραλαβω τη συνεργατα μου πρωτα,θα τελειωσουμε με το γατοζουληγμα,και μετα.Οποτε βγες με τον σφιγγακο σου και μετα θα παρευρεθεις στη βεγγερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:45 Η moukelis έγραψε: #39.738 13-11-09 18:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καμια πολυ κοντινη δεν μου αρεσει...ωραιες οι δικες σου, αλλα θελω να συνδιαζει, κοντινη, ανοιχτα βιολετι ματια και σκουρα μασκα ζηταω πολλα? Click για ανάπτυξη... Ναι,πρεπει να ερθω μια μερα να φωτογραφιζω ολη μερα τη Σεμελη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.739 13-11-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα παραλαβω τη συνεργατα μου πρωτα,θα τελειωσουμε με το γατοζουληγμα,και μετα.Οποτε βγες με τον σφιγγακο σου και μετα θα παρευρεθεις στη βεγγερα. Click για ανάπτυξη... μετα Δωρα μου...παει το πουλακι...θα μου πεταξει....και δε κανει ερχεται η μανδαμ ε?? εμενα ερχονται αμφοτεροι αυριο...εχουμε Βιρμανοmeeting Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:48 Η bunny έγραψε: #39.740 13-11-09 18:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε βαλε μια αλλη τοτε. Θα αναγγειλουμε το μεγαλο νεο. Click για ανάπτυξη... Eγώ ξέρω Πολύ μυαλό θέλει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1985 1986 1987 1988 1989 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1987 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1987 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χριστινα συνεχως εσενα σκεφτομουν οταν τα εβλεπα αυτα τα πλασματα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.724 13-11-09 15:33 Λιλα μωο για το Χριστινακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_9156.jpg 50,3 KB · Εμφανίσεις: 33 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:34 Η bunny έγραψε: #39.725 13-11-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λιλα μωο για το Χριστινακι... Click για ανάπτυξη... Χιχι,εγώ τώρα πώς θα συγκεντρωθώ στη θεωρία;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:42 Η Φένια '72: #39.726 13-11-09 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χριστινα συνεχως εσενα σκεφτομουν οταν τα εβλεπα αυτα τα πλασματα... αν εχω φωτογραφια???? πανω απο το κρεβατι μου! o γατος "αξια" Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αλλά δε μου φαινεται για κλώνος...Πιο έντονη και μεγάλη μάσκα δεν εχει ο μπαμπάς ; Η μήπως έτσι βγαινουνε οι θηλυκές; Πάντως το χρωμα των ματιων τους δειχνει ολόιδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.727 13-11-09 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Δεν ξέρω αλλά δε μου φαινεται για κλώνος...Πιο έντονη και μεγάλη μάσκα δεν εχει ο μπαμπάς ; Η μήπως έτσι βγαινουνε οι θηλυκές; Πάντως το χρωμα των ματιων τους δειχνει ολόιδιο. Click για ανάπτυξη... εχει πιο εντονη γιατι ειναι πολυ πιο μεγαλος σε ηλικια...με τα καιρο οι μασκες σκουραινουν και απλωνουν...και τα κορμακια τους επισης σκουραινουν....στα seal πιο πολυ και λιγοτερα στα αλλα... επισης μου αρεσει πολυ το τιγρομουτρι τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:22 Η moukelis έγραψε: #39.728 13-11-09 18:22 Ετσι ερωτευτηκα κι εγω ολα τα δικα μου...Πρωτα μου ηρθε ο Σειριος κατακουτελα.Τι ποντικι μου τον ελεγαν,τι στριγγλη...εγω εκει,κολλημενη.Μετα,ενω δεν ειχαμε κανενα σκοπο για δευτερο και ετοιμαζομουν να ξενιτευτω,βρεθηκε μπροστα μου η Μόιρα.Γκντουπ.Μεχρι και διακοπες για χαρη της ξεκανονισαμε για να κατεβουμε να τη δουμε.Και μετα βρεθηκε μπροστα μου η Serafina,οταν εψαχνα για nebelung.Και εμεινα.Ηθελα μπλε νορβηγακι,μετα σκεφτηκα την εκτροφη,αλλα ηθελα οπωσδηποτε μπλε μωρακια και ενα γατακι που να την εχει στη γραμμη της...Τη Breena την ειχα σταμπαρει απο την πρωτη στιγμη που την ειδα,ενω η εκτροφεας μου ειχε προτεινει δυο αλλα κοριτσια.Το Υο-Υο τον ειχε κλεισει ηδη αλλος.Κοιτουσα αγορια αλλα κανενα δε μου αρεσε οσο το συννεφακι μου που ειναι ετοιμο για βροχη.Και οταν τολμησα και...εξομολογηθηκα στη Ρενε τον ερωτα μου για το λουκουμακι,προτεινε στην κυρια που τον ειχε κλεισει να ανταλλαξουμε,κι εκεινη δεχτηκε,μια μερα πριν βαλω προκαταβολη για αλλον επιβητορα.Ακομα δεν το πιστευω οτι εχω ολα αυτα τα υπεροχα αιλουρακια γυρω μου.Και ακομα λιγοτερο τι θα επακολουθησει,δε μπορω να το συνειδητοποιησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.729 13-11-09 18:25 Μπραβο ρε συ Δωρα....μπραβο!!! Αντε να΄ν καλα αυτα και σε αλλα με υγεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:26 Η moukelis έγραψε: #39.730 13-11-09 18:26 Γιουλιτσκα σημερις θα σκασει η μπομπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.731 13-11-09 18:27 δεν μου αρεσει καθολου η φωτο της Σεμελης στην υπογραφη μου ειναι ξεθωριασμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.732 13-11-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα σημερις θα σκασει η μπομπα! Click για ανάπτυξη... δηλαδης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:30 Η moukelis έγραψε: #39.733 13-11-09 18:30 Ε βαλε μια αλλη τοτε. Θα αναγγειλουμε το μεγαλο νεο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.734 13-11-09 18:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε βαλε μια αλλη τοτε. Θα αναγγειλουμε το μεγαλο νεο. Click για ανάπτυξη... να σου πω το σκεφτομουν την ωρα που σε ρωτουσα...βρε χαζη η μπομπα ειναι συνηθως δυσαρεστο νεο....ακου αυτο το συγκεκριμενο μπομπα αυτο το νεο...ειναι η ελπιδα της ζωης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.735 13-11-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε βαλε μια αλλη τοτε. Θα αναγγειλουμε το μεγαλο νεο. Click για ανάπτυξη... καμια πολυ κοντινη δεν μου αρεσει...ωραιες οι δικες σου, αλλα θελω να συνδιαζει, κοντινη, ανοιχτα βιολετι ματια και σκουρα μασκα ζηταω πολλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.736 13-11-09 18:37 ποτε θα "σκασει" Δωρα? παω να κανω πηλινγκ και μασκα γιατι θα με βγαλει ο αντρας μου σημερααν ειναι να το συνδιασω και με το δικο σας event...δε λεει να ερθω με τη ρυτιδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:44 Η moukelis έγραψε: #39.737 13-11-09 18:44 Θα παραλαβω τη συνεργατα μου πρωτα,θα τελειωσουμε με το γατοζουληγμα,και μετα.Οποτε βγες με τον σφιγγακο σου και μετα θα παρευρεθεις στη βεγγερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:45 Η moukelis έγραψε: #39.738 13-11-09 18:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καμια πολυ κοντινη δεν μου αρεσει...ωραιες οι δικες σου, αλλα θελω να συνδιαζει, κοντινη, ανοιχτα βιολετι ματια και σκουρα μασκα ζηταω πολλα? Click για ανάπτυξη... Ναι,πρεπει να ερθω μια μερα να φωτογραφιζω ολη μερα τη Σεμελη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.739 13-11-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα παραλαβω τη συνεργατα μου πρωτα,θα τελειωσουμε με το γατοζουληγμα,και μετα.Οποτε βγες με τον σφιγγακο σου και μετα θα παρευρεθεις στη βεγγερα. Click για ανάπτυξη... μετα Δωρα μου...παει το πουλακι...θα μου πεταξει....και δε κανει ερχεται η μανδαμ ε?? εμενα ερχονται αμφοτεροι αυριο...εχουμε Βιρμανοmeeting Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:48 Η bunny έγραψε: #39.740 13-11-09 18:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε βαλε μια αλλη τοτε. Θα αναγγειλουμε το μεγαλο νεο. Click για ανάπτυξη... Eγώ ξέρω Πολύ μυαλό θέλει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1985 1986 1987 1988 1989 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1987 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1987 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λιλα μωο για το Χριστινακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:34 Η bunny έγραψε: #39.725 13-11-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λιλα μωο για το Χριστινακι... Click για ανάπτυξη... Χιχι,εγώ τώρα πώς θα συγκεντρωθώ στη θεωρία;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:42 Η Φένια '72: #39.726 13-11-09 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χριστινα συνεχως εσενα σκεφτομουν οταν τα εβλεπα αυτα τα πλασματα... αν εχω φωτογραφια???? πανω απο το κρεβατι μου! o γατος "αξια" Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αλλά δε μου φαινεται για κλώνος...Πιο έντονη και μεγάλη μάσκα δεν εχει ο μπαμπάς ; Η μήπως έτσι βγαινουνε οι θηλυκές; Πάντως το χρωμα των ματιων τους δειχνει ολόιδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.727 13-11-09 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Δεν ξέρω αλλά δε μου φαινεται για κλώνος...Πιο έντονη και μεγάλη μάσκα δεν εχει ο μπαμπάς ; Η μήπως έτσι βγαινουνε οι θηλυκές; Πάντως το χρωμα των ματιων τους δειχνει ολόιδιο. Click για ανάπτυξη... εχει πιο εντονη γιατι ειναι πολυ πιο μεγαλος σε ηλικια...με τα καιρο οι μασκες σκουραινουν και απλωνουν...και τα κορμακια τους επισης σκουραινουν....στα seal πιο πολυ και λιγοτερα στα αλλα... επισης μου αρεσει πολυ το τιγρομουτρι τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:22 Η moukelis έγραψε: #39.728 13-11-09 18:22 Ετσι ερωτευτηκα κι εγω ολα τα δικα μου...Πρωτα μου ηρθε ο Σειριος κατακουτελα.Τι ποντικι μου τον ελεγαν,τι στριγγλη...εγω εκει,κολλημενη.Μετα,ενω δεν ειχαμε κανενα σκοπο για δευτερο και ετοιμαζομουν να ξενιτευτω,βρεθηκε μπροστα μου η Μόιρα.Γκντουπ.Μεχρι και διακοπες για χαρη της ξεκανονισαμε για να κατεβουμε να τη δουμε.Και μετα βρεθηκε μπροστα μου η Serafina,οταν εψαχνα για nebelung.Και εμεινα.Ηθελα μπλε νορβηγακι,μετα σκεφτηκα την εκτροφη,αλλα ηθελα οπωσδηποτε μπλε μωρακια και ενα γατακι που να την εχει στη γραμμη της...Τη Breena την ειχα σταμπαρει απο την πρωτη στιγμη που την ειδα,ενω η εκτροφεας μου ειχε προτεινει δυο αλλα κοριτσια.Το Υο-Υο τον ειχε κλεισει ηδη αλλος.Κοιτουσα αγορια αλλα κανενα δε μου αρεσε οσο το συννεφακι μου που ειναι ετοιμο για βροχη.Και οταν τολμησα και...εξομολογηθηκα στη Ρενε τον ερωτα μου για το λουκουμακι,προτεινε στην κυρια που τον ειχε κλεισει να ανταλλαξουμε,κι εκεινη δεχτηκε,μια μερα πριν βαλω προκαταβολη για αλλον επιβητορα.Ακομα δεν το πιστευω οτι εχω ολα αυτα τα υπεροχα αιλουρακια γυρω μου.Και ακομα λιγοτερο τι θα επακολουθησει,δε μπορω να το συνειδητοποιησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.729 13-11-09 18:25 Μπραβο ρε συ Δωρα....μπραβο!!! Αντε να΄ν καλα αυτα και σε αλλα με υγεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:26 Η moukelis έγραψε: #39.730 13-11-09 18:26 Γιουλιτσκα σημερις θα σκασει η μπομπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.731 13-11-09 18:27 δεν μου αρεσει καθολου η φωτο της Σεμελης στην υπογραφη μου ειναι ξεθωριασμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.732 13-11-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα σημερις θα σκασει η μπομπα! Click για ανάπτυξη... δηλαδης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:30 Η moukelis έγραψε: #39.733 13-11-09 18:30 Ε βαλε μια αλλη τοτε. Θα αναγγειλουμε το μεγαλο νεο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.734 13-11-09 18:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε βαλε μια αλλη τοτε. Θα αναγγειλουμε το μεγαλο νεο. Click για ανάπτυξη... να σου πω το σκεφτομουν την ωρα που σε ρωτουσα...βρε χαζη η μπομπα ειναι συνηθως δυσαρεστο νεο....ακου αυτο το συγκεκριμενο μπομπα αυτο το νεο...ειναι η ελπιδα της ζωης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.735 13-11-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε βαλε μια αλλη τοτε. Θα αναγγειλουμε το μεγαλο νεο. Click για ανάπτυξη... καμια πολυ κοντινη δεν μου αρεσει...ωραιες οι δικες σου, αλλα θελω να συνδιαζει, κοντινη, ανοιχτα βιολετι ματια και σκουρα μασκα ζηταω πολλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.736 13-11-09 18:37 ποτε θα "σκασει" Δωρα? παω να κανω πηλινγκ και μασκα γιατι θα με βγαλει ο αντρας μου σημερααν ειναι να το συνδιασω και με το δικο σας event...δε λεει να ερθω με τη ρυτιδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:44 Η moukelis έγραψε: #39.737 13-11-09 18:44 Θα παραλαβω τη συνεργατα μου πρωτα,θα τελειωσουμε με το γατοζουληγμα,και μετα.Οποτε βγες με τον σφιγγακο σου και μετα θα παρευρεθεις στη βεγγερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:45 Η moukelis έγραψε: #39.738 13-11-09 18:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καμια πολυ κοντινη δεν μου αρεσει...ωραιες οι δικες σου, αλλα θελω να συνδιαζει, κοντινη, ανοιχτα βιολετι ματια και σκουρα μασκα ζηταω πολλα? Click για ανάπτυξη... Ναι,πρεπει να ερθω μια μερα να φωτογραφιζω ολη μερα τη Σεμελη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.739 13-11-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα παραλαβω τη συνεργατα μου πρωτα,θα τελειωσουμε με το γατοζουληγμα,και μετα.Οποτε βγες με τον σφιγγακο σου και μετα θα παρευρεθεις στη βεγγερα. Click για ανάπτυξη... μετα Δωρα μου...παει το πουλακι...θα μου πεταξει....και δε κανει ερχεται η μανδαμ ε?? εμενα ερχονται αμφοτεροι αυριο...εχουμε Βιρμανοmeeting Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:48 Η bunny έγραψε: #39.740 13-11-09 18:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε βαλε μια αλλη τοτε. Θα αναγγειλουμε το μεγαλο νεο. Click για ανάπτυξη... Eγώ ξέρω Πολύ μυαλό θέλει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1985 1986 1987 1988 1989 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1987 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1987 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λιλα μωο για το Χριστινακι... Click για ανάπτυξη... Χιχι,εγώ τώρα πώς θα συγκεντρωθώ στη θεωρία;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:42 Η Φένια '72: #39.726 13-11-09 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χριστινα συνεχως εσενα σκεφτομουν οταν τα εβλεπα αυτα τα πλασματα... αν εχω φωτογραφια???? πανω απο το κρεβατι μου! o γατος "αξια" Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αλλά δε μου φαινεται για κλώνος...Πιο έντονη και μεγάλη μάσκα δεν εχει ο μπαμπάς ; Η μήπως έτσι βγαινουνε οι θηλυκές; Πάντως το χρωμα των ματιων τους δειχνει ολόιδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.727 13-11-09 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Δεν ξέρω αλλά δε μου φαινεται για κλώνος...Πιο έντονη και μεγάλη μάσκα δεν εχει ο μπαμπάς ; Η μήπως έτσι βγαινουνε οι θηλυκές; Πάντως το χρωμα των ματιων τους δειχνει ολόιδιο. Click για ανάπτυξη... εχει πιο εντονη γιατι ειναι πολυ πιο μεγαλος σε ηλικια...με τα καιρο οι μασκες σκουραινουν και απλωνουν...και τα κορμακια τους επισης σκουραινουν....στα seal πιο πολυ και λιγοτερα στα αλλα... επισης μου αρεσει πολυ το τιγρομουτρι τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:22 Η moukelis έγραψε: #39.728 13-11-09 18:22 Ετσι ερωτευτηκα κι εγω ολα τα δικα μου...Πρωτα μου ηρθε ο Σειριος κατακουτελα.Τι ποντικι μου τον ελεγαν,τι στριγγλη...εγω εκει,κολλημενη.Μετα,ενω δεν ειχαμε κανενα σκοπο για δευτερο και ετοιμαζομουν να ξενιτευτω,βρεθηκε μπροστα μου η Μόιρα.Γκντουπ.Μεχρι και διακοπες για χαρη της ξεκανονισαμε για να κατεβουμε να τη δουμε.Και μετα βρεθηκε μπροστα μου η Serafina,οταν εψαχνα για nebelung.Και εμεινα.Ηθελα μπλε νορβηγακι,μετα σκεφτηκα την εκτροφη,αλλα ηθελα οπωσδηποτε μπλε μωρακια και ενα γατακι που να την εχει στη γραμμη της...Τη Breena την ειχα σταμπαρει απο την πρωτη στιγμη που την ειδα,ενω η εκτροφεας μου ειχε προτεινει δυο αλλα κοριτσια.Το Υο-Υο τον ειχε κλεισει ηδη αλλος.Κοιτουσα αγορια αλλα κανενα δε μου αρεσε οσο το συννεφακι μου που ειναι ετοιμο για βροχη.Και οταν τολμησα και...εξομολογηθηκα στη Ρενε τον ερωτα μου για το λουκουμακι,προτεινε στην κυρια που τον ειχε κλεισει να ανταλλαξουμε,κι εκεινη δεχτηκε,μια μερα πριν βαλω προκαταβολη για αλλον επιβητορα.Ακομα δεν το πιστευω οτι εχω ολα αυτα τα υπεροχα αιλουρακια γυρω μου.Και ακομα λιγοτερο τι θα επακολουθησει,δε μπορω να το συνειδητοποιησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.729 13-11-09 18:25 Μπραβο ρε συ Δωρα....μπραβο!!! Αντε να΄ν καλα αυτα και σε αλλα με υγεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:26 Η moukelis έγραψε: #39.730 13-11-09 18:26 Γιουλιτσκα σημερις θα σκασει η μπομπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.731 13-11-09 18:27 δεν μου αρεσει καθολου η φωτο της Σεμελης στην υπογραφη μου ειναι ξεθωριασμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.732 13-11-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα σημερις θα σκασει η μπομπα! Click για ανάπτυξη... δηλαδης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:30 Η moukelis έγραψε: #39.733 13-11-09 18:30 Ε βαλε μια αλλη τοτε. Θα αναγγειλουμε το μεγαλο νεο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.734 13-11-09 18:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε βαλε μια αλλη τοτε. Θα αναγγειλουμε το μεγαλο νεο. Click για ανάπτυξη... να σου πω το σκεφτομουν την ωρα που σε ρωτουσα...βρε χαζη η μπομπα ειναι συνηθως δυσαρεστο νεο....ακου αυτο το συγκεκριμενο μπομπα αυτο το νεο...ειναι η ελπιδα της ζωης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.735 13-11-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε βαλε μια αλλη τοτε. Θα αναγγειλουμε το μεγαλο νεο. Click για ανάπτυξη... καμια πολυ κοντινη δεν μου αρεσει...ωραιες οι δικες σου, αλλα θελω να συνδιαζει, κοντινη, ανοιχτα βιολετι ματια και σκουρα μασκα ζηταω πολλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.736 13-11-09 18:37 ποτε θα "σκασει" Δωρα? παω να κανω πηλινγκ και μασκα γιατι θα με βγαλει ο αντρας μου σημερααν ειναι να το συνδιασω και με το δικο σας event...δε λεει να ερθω με τη ρυτιδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:44 Η moukelis έγραψε: #39.737 13-11-09 18:44 Θα παραλαβω τη συνεργατα μου πρωτα,θα τελειωσουμε με το γατοζουληγμα,και μετα.Οποτε βγες με τον σφιγγακο σου και μετα θα παρευρεθεις στη βεγγερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:45 Η moukelis έγραψε: #39.738 13-11-09 18:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καμια πολυ κοντινη δεν μου αρεσει...ωραιες οι δικες σου, αλλα θελω να συνδιαζει, κοντινη, ανοιχτα βιολετι ματια και σκουρα μασκα ζηταω πολλα? Click για ανάπτυξη... Ναι,πρεπει να ερθω μια μερα να φωτογραφιζω ολη μερα τη Σεμελη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.739 13-11-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα παραλαβω τη συνεργατα μου πρωτα,θα τελειωσουμε με το γατοζουληγμα,και μετα.Οποτε βγες με τον σφιγγακο σου και μετα θα παρευρεθεις στη βεγγερα. Click για ανάπτυξη... μετα Δωρα μου...παει το πουλακι...θα μου πεταξει....και δε κανει ερχεται η μανδαμ ε?? εμενα ερχονται αμφοτεροι αυριο...εχουμε Βιρμανοmeeting Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:48 Η bunny έγραψε: #39.740 13-11-09 18:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε βαλε μια αλλη τοτε. Θα αναγγειλουμε το μεγαλο νεο. Click για ανάπτυξη... Eγώ ξέρω Πολύ μυαλό θέλει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1985 1986 1987 1988 1989 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1987 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1987 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χριστινα συνεχως εσενα σκεφτομουν οταν τα εβλεπα αυτα τα πλασματα... αν εχω φωτογραφια???? πανω απο το κρεβατι μου! o γατος "αξια" Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αλλά δε μου φαινεται για κλώνος...Πιο έντονη και μεγάλη μάσκα δεν εχει ο μπαμπάς ; Η μήπως έτσι βγαινουνε οι θηλυκές; Πάντως το χρωμα των ματιων τους δειχνει ολόιδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.727 13-11-09 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Δεν ξέρω αλλά δε μου φαινεται για κλώνος...Πιο έντονη και μεγάλη μάσκα δεν εχει ο μπαμπάς ; Η μήπως έτσι βγαινουνε οι θηλυκές; Πάντως το χρωμα των ματιων τους δειχνει ολόιδιο. Click για ανάπτυξη... εχει πιο εντονη γιατι ειναι πολυ πιο μεγαλος σε ηλικια...με τα καιρο οι μασκες σκουραινουν και απλωνουν...και τα κορμακια τους επισης σκουραινουν....στα seal πιο πολυ και λιγοτερα στα αλλα... επισης μου αρεσει πολυ το τιγρομουτρι τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:22 Η moukelis έγραψε: #39.728 13-11-09 18:22 Ετσι ερωτευτηκα κι εγω ολα τα δικα μου...Πρωτα μου ηρθε ο Σειριος κατακουτελα.Τι ποντικι μου τον ελεγαν,τι στριγγλη...εγω εκει,κολλημενη.Μετα,ενω δεν ειχαμε κανενα σκοπο για δευτερο και ετοιμαζομουν να ξενιτευτω,βρεθηκε μπροστα μου η Μόιρα.Γκντουπ.Μεχρι και διακοπες για χαρη της ξεκανονισαμε για να κατεβουμε να τη δουμε.Και μετα βρεθηκε μπροστα μου η Serafina,οταν εψαχνα για nebelung.Και εμεινα.Ηθελα μπλε νορβηγακι,μετα σκεφτηκα την εκτροφη,αλλα ηθελα οπωσδηποτε μπλε μωρακια και ενα γατακι που να την εχει στη γραμμη της...Τη Breena την ειχα σταμπαρει απο την πρωτη στιγμη που την ειδα,ενω η εκτροφεας μου ειχε προτεινει δυο αλλα κοριτσια.Το Υο-Υο τον ειχε κλεισει ηδη αλλος.Κοιτουσα αγορια αλλα κανενα δε μου αρεσε οσο το συννεφακι μου που ειναι ετοιμο για βροχη.Και οταν τολμησα και...εξομολογηθηκα στη Ρενε τον ερωτα μου για το λουκουμακι,προτεινε στην κυρια που τον ειχε κλεισει να ανταλλαξουμε,κι εκεινη δεχτηκε,μια μερα πριν βαλω προκαταβολη για αλλον επιβητορα.Ακομα δεν το πιστευω οτι εχω ολα αυτα τα υπεροχα αιλουρακια γυρω μου.Και ακομα λιγοτερο τι θα επακολουθησει,δε μπορω να το συνειδητοποιησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.729 13-11-09 18:25 Μπραβο ρε συ Δωρα....μπραβο!!! Αντε να΄ν καλα αυτα και σε αλλα με υγεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:26 Η moukelis έγραψε: #39.730 13-11-09 18:26 Γιουλιτσκα σημερις θα σκασει η μπομπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.731 13-11-09 18:27 δεν μου αρεσει καθολου η φωτο της Σεμελης στην υπογραφη μου ειναι ξεθωριασμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.732 13-11-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα σημερις θα σκασει η μπομπα! Click για ανάπτυξη... δηλαδης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:30 Η moukelis έγραψε: #39.733 13-11-09 18:30 Ε βαλε μια αλλη τοτε. Θα αναγγειλουμε το μεγαλο νεο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.734 13-11-09 18:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε βαλε μια αλλη τοτε. Θα αναγγειλουμε το μεγαλο νεο. Click για ανάπτυξη... να σου πω το σκεφτομουν την ωρα που σε ρωτουσα...βρε χαζη η μπομπα ειναι συνηθως δυσαρεστο νεο....ακου αυτο το συγκεκριμενο μπομπα αυτο το νεο...ειναι η ελπιδα της ζωης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.735 13-11-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε βαλε μια αλλη τοτε. Θα αναγγειλουμε το μεγαλο νεο. Click για ανάπτυξη... καμια πολυ κοντινη δεν μου αρεσει...ωραιες οι δικες σου, αλλα θελω να συνδιαζει, κοντινη, ανοιχτα βιολετι ματια και σκουρα μασκα ζηταω πολλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.736 13-11-09 18:37 ποτε θα "σκασει" Δωρα? παω να κανω πηλινγκ και μασκα γιατι θα με βγαλει ο αντρας μου σημερααν ειναι να το συνδιασω και με το δικο σας event...δε λεει να ερθω με τη ρυτιδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:44 Η moukelis έγραψε: #39.737 13-11-09 18:44 Θα παραλαβω τη συνεργατα μου πρωτα,θα τελειωσουμε με το γατοζουληγμα,και μετα.Οποτε βγες με τον σφιγγακο σου και μετα θα παρευρεθεις στη βεγγερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:45 Η moukelis έγραψε: #39.738 13-11-09 18:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καμια πολυ κοντινη δεν μου αρεσει...ωραιες οι δικες σου, αλλα θελω να συνδιαζει, κοντινη, ανοιχτα βιολετι ματια και σκουρα μασκα ζηταω πολλα? Click για ανάπτυξη... Ναι,πρεπει να ερθω μια μερα να φωτογραφιζω ολη μερα τη Σεμελη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.739 13-11-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα παραλαβω τη συνεργατα μου πρωτα,θα τελειωσουμε με το γατοζουληγμα,και μετα.Οποτε βγες με τον σφιγγακο σου και μετα θα παρευρεθεις στη βεγγερα. Click για ανάπτυξη... μετα Δωρα μου...παει το πουλακι...θα μου πεταξει....και δε κανει ερχεται η μανδαμ ε?? εμενα ερχονται αμφοτεροι αυριο...εχουμε Βιρμανοmeeting Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:48 Η bunny έγραψε: #39.740 13-11-09 18:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε βαλε μια αλλη τοτε. Θα αναγγειλουμε το μεγαλο νεο. Click για ανάπτυξη... Eγώ ξέρω Πολύ μυαλό θέλει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1985 1986 1987 1988 1989 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1987 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1987 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Δεν ξέρω αλλά δε μου φαινεται για κλώνος...Πιο έντονη και μεγάλη μάσκα δεν εχει ο μπαμπάς ; Η μήπως έτσι βγαινουνε οι θηλυκές; Πάντως το χρωμα των ματιων τους δειχνει ολόιδιο. Click για ανάπτυξη... εχει πιο εντονη γιατι ειναι πολυ πιο μεγαλος σε ηλικια...με τα καιρο οι μασκες σκουραινουν και απλωνουν...και τα κορμακια τους επισης σκουραινουν....στα seal πιο πολυ και λιγοτερα στα αλλα... επισης μου αρεσει πολυ το τιγρομουτρι τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:22 Η moukelis έγραψε: #39.728 13-11-09 18:22 Ετσι ερωτευτηκα κι εγω ολα τα δικα μου...Πρωτα μου ηρθε ο Σειριος κατακουτελα.Τι ποντικι μου τον ελεγαν,τι στριγγλη...εγω εκει,κολλημενη.Μετα,ενω δεν ειχαμε κανενα σκοπο για δευτερο και ετοιμαζομουν να ξενιτευτω,βρεθηκε μπροστα μου η Μόιρα.Γκντουπ.Μεχρι και διακοπες για χαρη της ξεκανονισαμε για να κατεβουμε να τη δουμε.Και μετα βρεθηκε μπροστα μου η Serafina,οταν εψαχνα για nebelung.Και εμεινα.Ηθελα μπλε νορβηγακι,μετα σκεφτηκα την εκτροφη,αλλα ηθελα οπωσδηποτε μπλε μωρακια και ενα γατακι που να την εχει στη γραμμη της...Τη Breena την ειχα σταμπαρει απο την πρωτη στιγμη που την ειδα,ενω η εκτροφεας μου ειχε προτεινει δυο αλλα κοριτσια.Το Υο-Υο τον ειχε κλεισει ηδη αλλος.Κοιτουσα αγορια αλλα κανενα δε μου αρεσε οσο το συννεφακι μου που ειναι ετοιμο για βροχη.Και οταν τολμησα και...εξομολογηθηκα στη Ρενε τον ερωτα μου για το λουκουμακι,προτεινε στην κυρια που τον ειχε κλεισει να ανταλλαξουμε,κι εκεινη δεχτηκε,μια μερα πριν βαλω προκαταβολη για αλλον επιβητορα.Ακομα δεν το πιστευω οτι εχω ολα αυτα τα υπεροχα αιλουρακια γυρω μου.Και ακομα λιγοτερο τι θα επακολουθησει,δε μπορω να το συνειδητοποιησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.729 13-11-09 18:25 Μπραβο ρε συ Δωρα....μπραβο!!! Αντε να΄ν καλα αυτα και σε αλλα με υγεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:26 Η moukelis έγραψε: #39.730 13-11-09 18:26 Γιουλιτσκα σημερις θα σκασει η μπομπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.731 13-11-09 18:27 δεν μου αρεσει καθολου η φωτο της Σεμελης στην υπογραφη μου ειναι ξεθωριασμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.732 13-11-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα σημερις θα σκασει η μπομπα! Click για ανάπτυξη... δηλαδης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:30 Η moukelis έγραψε: #39.733 13-11-09 18:30 Ε βαλε μια αλλη τοτε. Θα αναγγειλουμε το μεγαλο νεο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.734 13-11-09 18:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε βαλε μια αλλη τοτε. Θα αναγγειλουμε το μεγαλο νεο. Click για ανάπτυξη... να σου πω το σκεφτομουν την ωρα που σε ρωτουσα...βρε χαζη η μπομπα ειναι συνηθως δυσαρεστο νεο....ακου αυτο το συγκεκριμενο μπομπα αυτο το νεο...ειναι η ελπιδα της ζωης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.735 13-11-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε βαλε μια αλλη τοτε. Θα αναγγειλουμε το μεγαλο νεο. Click για ανάπτυξη... καμια πολυ κοντινη δεν μου αρεσει...ωραιες οι δικες σου, αλλα θελω να συνδιαζει, κοντινη, ανοιχτα βιολετι ματια και σκουρα μασκα ζηταω πολλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.736 13-11-09 18:37 ποτε θα "σκασει" Δωρα? παω να κανω πηλινγκ και μασκα γιατι θα με βγαλει ο αντρας μου σημερααν ειναι να το συνδιασω και με το δικο σας event...δε λεει να ερθω με τη ρυτιδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:44 Η moukelis έγραψε: #39.737 13-11-09 18:44 Θα παραλαβω τη συνεργατα μου πρωτα,θα τελειωσουμε με το γατοζουληγμα,και μετα.Οποτε βγες με τον σφιγγακο σου και μετα θα παρευρεθεις στη βεγγερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:45 Η moukelis έγραψε: #39.738 13-11-09 18:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καμια πολυ κοντινη δεν μου αρεσει...ωραιες οι δικες σου, αλλα θελω να συνδιαζει, κοντινη, ανοιχτα βιολετι ματια και σκουρα μασκα ζηταω πολλα? Click για ανάπτυξη... Ναι,πρεπει να ερθω μια μερα να φωτογραφιζω ολη μερα τη Σεμελη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.739 13-11-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα παραλαβω τη συνεργατα μου πρωτα,θα τελειωσουμε με το γατοζουληγμα,και μετα.Οποτε βγες με τον σφιγγακο σου και μετα θα παρευρεθεις στη βεγγερα. Click για ανάπτυξη... μετα Δωρα μου...παει το πουλακι...θα μου πεταξει....και δε κανει ερχεται η μανδαμ ε?? εμενα ερχονται αμφοτεροι αυριο...εχουμε Βιρμανοmeeting Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:48 Η bunny έγραψε: #39.740 13-11-09 18:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε βαλε μια αλλη τοτε. Θα αναγγειλουμε το μεγαλο νεο. Click για ανάπτυξη... Eγώ ξέρω Πολύ μυαλό θέλει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1985 1986 1987 1988 1989 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1987 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1987 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ετσι ερωτευτηκα κι εγω ολα τα δικα μου...Πρωτα μου ηρθε ο Σειριος κατακουτελα.Τι ποντικι μου τον ελεγαν,τι στριγγλη...εγω εκει,κολλημενη.Μετα,ενω δεν ειχαμε κανενα σκοπο για δευτερο και ετοιμαζομουν να ξενιτευτω,βρεθηκε μπροστα μου η Μόιρα.Γκντουπ.Μεχρι και διακοπες για χαρη της ξεκανονισαμε για να κατεβουμε να τη δουμε.Και μετα βρεθηκε μπροστα μου η Serafina,οταν εψαχνα για nebelung.Και εμεινα.Ηθελα μπλε νορβηγακι,μετα σκεφτηκα την εκτροφη,αλλα ηθελα οπωσδηποτε μπλε μωρακια και ενα γατακι που να την εχει στη γραμμη της...Τη Breena την ειχα σταμπαρει απο την πρωτη στιγμη που την ειδα,ενω η εκτροφεας μου ειχε προτεινει δυο αλλα κοριτσια.Το Υο-Υο τον ειχε κλεισει ηδη αλλος.Κοιτουσα αγορια αλλα κανενα δε μου αρεσε οσο το συννεφακι μου που ειναι ετοιμο για βροχη.Και οταν τολμησα και...εξομολογηθηκα στη Ρενε τον ερωτα μου για το λουκουμακι,προτεινε στην κυρια που τον ειχε κλεισει να ανταλλαξουμε,κι εκεινη δεχτηκε,μια μερα πριν βαλω προκαταβολη για αλλον επιβητορα.Ακομα δεν το πιστευω οτι εχω ολα αυτα τα υπεροχα αιλουρακια γυρω μου.Και ακομα λιγοτερο τι θα επακολουθησει,δε μπορω να το συνειδητοποιησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.729 13-11-09 18:25 Μπραβο ρε συ Δωρα....μπραβο!!! Αντε να΄ν καλα αυτα και σε αλλα με υγεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:26 Η moukelis έγραψε: #39.730 13-11-09 18:26 Γιουλιτσκα σημερις θα σκασει η μπομπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.731 13-11-09 18:27 δεν μου αρεσει καθολου η φωτο της Σεμελης στην υπογραφη μου ειναι ξεθωριασμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.732 13-11-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα σημερις θα σκασει η μπομπα! Click για ανάπτυξη... δηλαδης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:30 Η moukelis έγραψε: #39.733 13-11-09 18:30 Ε βαλε μια αλλη τοτε. Θα αναγγειλουμε το μεγαλο νεο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.734 13-11-09 18:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε βαλε μια αλλη τοτε. Θα αναγγειλουμε το μεγαλο νεο. Click για ανάπτυξη... να σου πω το σκεφτομουν την ωρα που σε ρωτουσα...βρε χαζη η μπομπα ειναι συνηθως δυσαρεστο νεο....ακου αυτο το συγκεκριμενο μπομπα αυτο το νεο...ειναι η ελπιδα της ζωης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.735 13-11-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε βαλε μια αλλη τοτε. Θα αναγγειλουμε το μεγαλο νεο. Click για ανάπτυξη... καμια πολυ κοντινη δεν μου αρεσει...ωραιες οι δικες σου, αλλα θελω να συνδιαζει, κοντινη, ανοιχτα βιολετι ματια και σκουρα μασκα ζηταω πολλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.736 13-11-09 18:37 ποτε θα "σκασει" Δωρα? παω να κανω πηλινγκ και μασκα γιατι θα με βγαλει ο αντρας μου σημερααν ειναι να το συνδιασω και με το δικο σας event...δε λεει να ερθω με τη ρυτιδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:44 Η moukelis έγραψε: #39.737 13-11-09 18:44 Θα παραλαβω τη συνεργατα μου πρωτα,θα τελειωσουμε με το γατοζουληγμα,και μετα.Οποτε βγες με τον σφιγγακο σου και μετα θα παρευρεθεις στη βεγγερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:45 Η moukelis έγραψε: #39.738 13-11-09 18:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καμια πολυ κοντινη δεν μου αρεσει...ωραιες οι δικες σου, αλλα θελω να συνδιαζει, κοντινη, ανοιχτα βιολετι ματια και σκουρα μασκα ζηταω πολλα? Click για ανάπτυξη... Ναι,πρεπει να ερθω μια μερα να φωτογραφιζω ολη μερα τη Σεμελη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.739 13-11-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα παραλαβω τη συνεργατα μου πρωτα,θα τελειωσουμε με το γατοζουληγμα,και μετα.Οποτε βγες με τον σφιγγακο σου και μετα θα παρευρεθεις στη βεγγερα. Click για ανάπτυξη... μετα Δωρα μου...παει το πουλακι...θα μου πεταξει....και δε κανει ερχεται η μανδαμ ε?? εμενα ερχονται αμφοτεροι αυριο...εχουμε Βιρμανοmeeting Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:48 Η bunny έγραψε: #39.740 13-11-09 18:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε βαλε μια αλλη τοτε. Θα αναγγειλουμε το μεγαλο νεο. Click για ανάπτυξη... Eγώ ξέρω Πολύ μυαλό θέλει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1985 1986 1987 1988 1989 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1987 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1987 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπραβο ρε συ Δωρα....μπραβο!!! Αντε να΄ν καλα αυτα και σε αλλα με υγεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:26 Η moukelis έγραψε: #39.730 13-11-09 18:26 Γιουλιτσκα σημερις θα σκασει η μπομπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.731 13-11-09 18:27 δεν μου αρεσει καθολου η φωτο της Σεμελης στην υπογραφη μου ειναι ξεθωριασμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.732 13-11-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα σημερις θα σκασει η μπομπα! Click για ανάπτυξη... δηλαδης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:30 Η moukelis έγραψε: #39.733 13-11-09 18:30 Ε βαλε μια αλλη τοτε. Θα αναγγειλουμε το μεγαλο νεο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.734 13-11-09 18:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε βαλε μια αλλη τοτε. Θα αναγγειλουμε το μεγαλο νεο. Click για ανάπτυξη... να σου πω το σκεφτομουν την ωρα που σε ρωτουσα...βρε χαζη η μπομπα ειναι συνηθως δυσαρεστο νεο....ακου αυτο το συγκεκριμενο μπομπα αυτο το νεο...ειναι η ελπιδα της ζωης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.735 13-11-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε βαλε μια αλλη τοτε. Θα αναγγειλουμε το μεγαλο νεο. Click για ανάπτυξη... καμια πολυ κοντινη δεν μου αρεσει...ωραιες οι δικες σου, αλλα θελω να συνδιαζει, κοντινη, ανοιχτα βιολετι ματια και σκουρα μασκα ζηταω πολλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.736 13-11-09 18:37 ποτε θα "σκασει" Δωρα? παω να κανω πηλινγκ και μασκα γιατι θα με βγαλει ο αντρας μου σημερααν ειναι να το συνδιασω και με το δικο σας event...δε λεει να ερθω με τη ρυτιδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:44 Η moukelis έγραψε: #39.737 13-11-09 18:44 Θα παραλαβω τη συνεργατα μου πρωτα,θα τελειωσουμε με το γατοζουληγμα,και μετα.Οποτε βγες με τον σφιγγακο σου και μετα θα παρευρεθεις στη βεγγερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:45 Η moukelis έγραψε: #39.738 13-11-09 18:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καμια πολυ κοντινη δεν μου αρεσει...ωραιες οι δικες σου, αλλα θελω να συνδιαζει, κοντινη, ανοιχτα βιολετι ματια και σκουρα μασκα ζηταω πολλα? Click για ανάπτυξη... Ναι,πρεπει να ερθω μια μερα να φωτογραφιζω ολη μερα τη Σεμελη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.739 13-11-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα παραλαβω τη συνεργατα μου πρωτα,θα τελειωσουμε με το γατοζουληγμα,και μετα.Οποτε βγες με τον σφιγγακο σου και μετα θα παρευρεθεις στη βεγγερα. Click για ανάπτυξη... μετα Δωρα μου...παει το πουλακι...θα μου πεταξει....και δε κανει ερχεται η μανδαμ ε?? εμενα ερχονται αμφοτεροι αυριο...εχουμε Βιρμανοmeeting Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:48 Η bunny έγραψε: #39.740 13-11-09 18:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε βαλε μια αλλη τοτε. Θα αναγγειλουμε το μεγαλο νεο. Click για ανάπτυξη... Eγώ ξέρω Πολύ μυαλό θέλει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1985 1986 1987 1988 1989 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1987 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1987 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιουλιτσκα σημερις θα σκασει η μπομπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.731 13-11-09 18:27 δεν μου αρεσει καθολου η φωτο της Σεμελης στην υπογραφη μου ειναι ξεθωριασμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.732 13-11-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα σημερις θα σκασει η μπομπα! Click για ανάπτυξη... δηλαδης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:30 Η moukelis έγραψε: #39.733 13-11-09 18:30 Ε βαλε μια αλλη τοτε. Θα αναγγειλουμε το μεγαλο νεο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.734 13-11-09 18:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε βαλε μια αλλη τοτε. Θα αναγγειλουμε το μεγαλο νεο. Click για ανάπτυξη... να σου πω το σκεφτομουν την ωρα που σε ρωτουσα...βρε χαζη η μπομπα ειναι συνηθως δυσαρεστο νεο....ακου αυτο το συγκεκριμενο μπομπα αυτο το νεο...ειναι η ελπιδα της ζωης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.735 13-11-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε βαλε μια αλλη τοτε. Θα αναγγειλουμε το μεγαλο νεο. Click για ανάπτυξη... καμια πολυ κοντινη δεν μου αρεσει...ωραιες οι δικες σου, αλλα θελω να συνδιαζει, κοντινη, ανοιχτα βιολετι ματια και σκουρα μασκα ζηταω πολλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.736 13-11-09 18:37 ποτε θα "σκασει" Δωρα? παω να κανω πηλινγκ και μασκα γιατι θα με βγαλει ο αντρας μου σημερααν ειναι να το συνδιασω και με το δικο σας event...δε λεει να ερθω με τη ρυτιδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:44 Η moukelis έγραψε: #39.737 13-11-09 18:44 Θα παραλαβω τη συνεργατα μου πρωτα,θα τελειωσουμε με το γατοζουληγμα,και μετα.Οποτε βγες με τον σφιγγακο σου και μετα θα παρευρεθεις στη βεγγερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:45 Η moukelis έγραψε: #39.738 13-11-09 18:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καμια πολυ κοντινη δεν μου αρεσει...ωραιες οι δικες σου, αλλα θελω να συνδιαζει, κοντινη, ανοιχτα βιολετι ματια και σκουρα μασκα ζηταω πολλα? Click για ανάπτυξη... Ναι,πρεπει να ερθω μια μερα να φωτογραφιζω ολη μερα τη Σεμελη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.739 13-11-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα παραλαβω τη συνεργατα μου πρωτα,θα τελειωσουμε με το γατοζουληγμα,και μετα.Οποτε βγες με τον σφιγγακο σου και μετα θα παρευρεθεις στη βεγγερα. Click για ανάπτυξη... μετα Δωρα μου...παει το πουλακι...θα μου πεταξει....και δε κανει ερχεται η μανδαμ ε?? εμενα ερχονται αμφοτεροι αυριο...εχουμε Βιρμανοmeeting Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:48 Η bunny έγραψε: #39.740 13-11-09 18:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε βαλε μια αλλη τοτε. Θα αναγγειλουμε το μεγαλο νεο. Click για ανάπτυξη... Eγώ ξέρω Πολύ μυαλό θέλει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1985 1986 1987 1988 1989 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1987 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1987 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν μου αρεσει καθολου η φωτο της Σεμελης στην υπογραφη μου ειναι ξεθωριασμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.732 13-11-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα σημερις θα σκασει η μπομπα! Click για ανάπτυξη... δηλαδης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:30 Η moukelis έγραψε: #39.733 13-11-09 18:30 Ε βαλε μια αλλη τοτε. Θα αναγγειλουμε το μεγαλο νεο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.734 13-11-09 18:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε βαλε μια αλλη τοτε. Θα αναγγειλουμε το μεγαλο νεο. Click για ανάπτυξη... να σου πω το σκεφτομουν την ωρα που σε ρωτουσα...βρε χαζη η μπομπα ειναι συνηθως δυσαρεστο νεο....ακου αυτο το συγκεκριμενο μπομπα αυτο το νεο...ειναι η ελπιδα της ζωης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.735 13-11-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε βαλε μια αλλη τοτε. Θα αναγγειλουμε το μεγαλο νεο. Click για ανάπτυξη... καμια πολυ κοντινη δεν μου αρεσει...ωραιες οι δικες σου, αλλα θελω να συνδιαζει, κοντινη, ανοιχτα βιολετι ματια και σκουρα μασκα ζηταω πολλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.736 13-11-09 18:37 ποτε θα "σκασει" Δωρα? παω να κανω πηλινγκ και μασκα γιατι θα με βγαλει ο αντρας μου σημερααν ειναι να το συνδιασω και με το δικο σας event...δε λεει να ερθω με τη ρυτιδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:44 Η moukelis έγραψε: #39.737 13-11-09 18:44 Θα παραλαβω τη συνεργατα μου πρωτα,θα τελειωσουμε με το γατοζουληγμα,και μετα.Οποτε βγες με τον σφιγγακο σου και μετα θα παρευρεθεις στη βεγγερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:45 Η moukelis έγραψε: #39.738 13-11-09 18:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καμια πολυ κοντινη δεν μου αρεσει...ωραιες οι δικες σου, αλλα θελω να συνδιαζει, κοντινη, ανοιχτα βιολετι ματια και σκουρα μασκα ζηταω πολλα? Click για ανάπτυξη... Ναι,πρεπει να ερθω μια μερα να φωτογραφιζω ολη μερα τη Σεμελη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.739 13-11-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα παραλαβω τη συνεργατα μου πρωτα,θα τελειωσουμε με το γατοζουληγμα,και μετα.Οποτε βγες με τον σφιγγακο σου και μετα θα παρευρεθεις στη βεγγερα. Click για ανάπτυξη... μετα Δωρα μου...παει το πουλακι...θα μου πεταξει....και δε κανει ερχεται η μανδαμ ε?? εμενα ερχονται αμφοτεροι αυριο...εχουμε Βιρμανοmeeting Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:48 Η bunny έγραψε: #39.740 13-11-09 18:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε βαλε μια αλλη τοτε. Θα αναγγειλουμε το μεγαλο νεο. Click για ανάπτυξη... Eγώ ξέρω Πολύ μυαλό θέλει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1985 1986 1987 1988 1989 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1987 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1987 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα σημερις θα σκασει η μπομπα! Click για ανάπτυξη... δηλαδης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:30 Η moukelis έγραψε: #39.733 13-11-09 18:30 Ε βαλε μια αλλη τοτε. Θα αναγγειλουμε το μεγαλο νεο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.734 13-11-09 18:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε βαλε μια αλλη τοτε. Θα αναγγειλουμε το μεγαλο νεο. Click για ανάπτυξη... να σου πω το σκεφτομουν την ωρα που σε ρωτουσα...βρε χαζη η μπομπα ειναι συνηθως δυσαρεστο νεο....ακου αυτο το συγκεκριμενο μπομπα αυτο το νεο...ειναι η ελπιδα της ζωης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.735 13-11-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε βαλε μια αλλη τοτε. Θα αναγγειλουμε το μεγαλο νεο. Click για ανάπτυξη... καμια πολυ κοντινη δεν μου αρεσει...ωραιες οι δικες σου, αλλα θελω να συνδιαζει, κοντινη, ανοιχτα βιολετι ματια και σκουρα μασκα ζηταω πολλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.736 13-11-09 18:37 ποτε θα "σκασει" Δωρα? παω να κανω πηλινγκ και μασκα γιατι θα με βγαλει ο αντρας μου σημερααν ειναι να το συνδιασω και με το δικο σας event...δε λεει να ερθω με τη ρυτιδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:44 Η moukelis έγραψε: #39.737 13-11-09 18:44 Θα παραλαβω τη συνεργατα μου πρωτα,θα τελειωσουμε με το γατοζουληγμα,και μετα.Οποτε βγες με τον σφιγγακο σου και μετα θα παρευρεθεις στη βεγγερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:45 Η moukelis έγραψε: #39.738 13-11-09 18:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καμια πολυ κοντινη δεν μου αρεσει...ωραιες οι δικες σου, αλλα θελω να συνδιαζει, κοντινη, ανοιχτα βιολετι ματια και σκουρα μασκα ζηταω πολλα? Click για ανάπτυξη... Ναι,πρεπει να ερθω μια μερα να φωτογραφιζω ολη μερα τη Σεμελη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.739 13-11-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα παραλαβω τη συνεργατα μου πρωτα,θα τελειωσουμε με το γατοζουληγμα,και μετα.Οποτε βγες με τον σφιγγακο σου και μετα θα παρευρεθεις στη βεγγερα. Click για ανάπτυξη... μετα Δωρα μου...παει το πουλακι...θα μου πεταξει....και δε κανει ερχεται η μανδαμ ε?? εμενα ερχονται αμφοτεροι αυριο...εχουμε Βιρμανοmeeting Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:48 Η bunny έγραψε: #39.740 13-11-09 18:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε βαλε μια αλλη τοτε. Θα αναγγειλουμε το μεγαλο νεο. Click για ανάπτυξη... Eγώ ξέρω Πολύ μυαλό θέλει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1985 1986 1987 1988 1989 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1987 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1987 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ε βαλε μια αλλη τοτε. Θα αναγγειλουμε το μεγαλο νεο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.734 13-11-09 18:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε βαλε μια αλλη τοτε. Θα αναγγειλουμε το μεγαλο νεο. Click για ανάπτυξη... να σου πω το σκεφτομουν την ωρα που σε ρωτουσα...βρε χαζη η μπομπα ειναι συνηθως δυσαρεστο νεο....ακου αυτο το συγκεκριμενο μπομπα αυτο το νεο...ειναι η ελπιδα της ζωης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.735 13-11-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε βαλε μια αλλη τοτε. Θα αναγγειλουμε το μεγαλο νεο. Click για ανάπτυξη... καμια πολυ κοντινη δεν μου αρεσει...ωραιες οι δικες σου, αλλα θελω να συνδιαζει, κοντινη, ανοιχτα βιολετι ματια και σκουρα μασκα ζηταω πολλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.736 13-11-09 18:37 ποτε θα "σκασει" Δωρα? παω να κανω πηλινγκ και μασκα γιατι θα με βγαλει ο αντρας μου σημερααν ειναι να το συνδιασω και με το δικο σας event...δε λεει να ερθω με τη ρυτιδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:44 Η moukelis έγραψε: #39.737 13-11-09 18:44 Θα παραλαβω τη συνεργατα μου πρωτα,θα τελειωσουμε με το γατοζουληγμα,και μετα.Οποτε βγες με τον σφιγγακο σου και μετα θα παρευρεθεις στη βεγγερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:45 Η moukelis έγραψε: #39.738 13-11-09 18:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καμια πολυ κοντινη δεν μου αρεσει...ωραιες οι δικες σου, αλλα θελω να συνδιαζει, κοντινη, ανοιχτα βιολετι ματια και σκουρα μασκα ζηταω πολλα? Click για ανάπτυξη... Ναι,πρεπει να ερθω μια μερα να φωτογραφιζω ολη μερα τη Σεμελη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.739 13-11-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα παραλαβω τη συνεργατα μου πρωτα,θα τελειωσουμε με το γατοζουληγμα,και μετα.Οποτε βγες με τον σφιγγακο σου και μετα θα παρευρεθεις στη βεγγερα. Click για ανάπτυξη... μετα Δωρα μου...παει το πουλακι...θα μου πεταξει....και δε κανει ερχεται η μανδαμ ε?? εμενα ερχονται αμφοτεροι αυριο...εχουμε Βιρμανοmeeting Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:48 Η bunny έγραψε: #39.740 13-11-09 18:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε βαλε μια αλλη τοτε. Θα αναγγειλουμε το μεγαλο νεο. Click για ανάπτυξη... Eγώ ξέρω Πολύ μυαλό θέλει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1985 1986 1987 1988 1989 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1987 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1987 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε βαλε μια αλλη τοτε. Θα αναγγειλουμε το μεγαλο νεο. Click για ανάπτυξη... να σου πω το σκεφτομουν την ωρα που σε ρωτουσα...βρε χαζη η μπομπα ειναι συνηθως δυσαρεστο νεο....ακου αυτο το συγκεκριμενο μπομπα αυτο το νεο...ειναι η ελπιδα της ζωης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.735 13-11-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε βαλε μια αλλη τοτε. Θα αναγγειλουμε το μεγαλο νεο. Click για ανάπτυξη... καμια πολυ κοντινη δεν μου αρεσει...ωραιες οι δικες σου, αλλα θελω να συνδιαζει, κοντινη, ανοιχτα βιολετι ματια και σκουρα μασκα ζηταω πολλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.736 13-11-09 18:37 ποτε θα "σκασει" Δωρα? παω να κανω πηλινγκ και μασκα γιατι θα με βγαλει ο αντρας μου σημερααν ειναι να το συνδιασω και με το δικο σας event...δε λεει να ερθω με τη ρυτιδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:44 Η moukelis έγραψε: #39.737 13-11-09 18:44 Θα παραλαβω τη συνεργατα μου πρωτα,θα τελειωσουμε με το γατοζουληγμα,και μετα.Οποτε βγες με τον σφιγγακο σου και μετα θα παρευρεθεις στη βεγγερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:45 Η moukelis έγραψε: #39.738 13-11-09 18:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καμια πολυ κοντινη δεν μου αρεσει...ωραιες οι δικες σου, αλλα θελω να συνδιαζει, κοντινη, ανοιχτα βιολετι ματια και σκουρα μασκα ζηταω πολλα? Click για ανάπτυξη... Ναι,πρεπει να ερθω μια μερα να φωτογραφιζω ολη μερα τη Σεμελη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.739 13-11-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα παραλαβω τη συνεργατα μου πρωτα,θα τελειωσουμε με το γατοζουληγμα,και μετα.Οποτε βγες με τον σφιγγακο σου και μετα θα παρευρεθεις στη βεγγερα. Click για ανάπτυξη... μετα Δωρα μου...παει το πουλακι...θα μου πεταξει....και δε κανει ερχεται η μανδαμ ε?? εμενα ερχονται αμφοτεροι αυριο...εχουμε Βιρμανοmeeting Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:48 Η bunny έγραψε: #39.740 13-11-09 18:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε βαλε μια αλλη τοτε. Θα αναγγειλουμε το μεγαλο νεο. Click για ανάπτυξη... Eγώ ξέρω Πολύ μυαλό θέλει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1985 1986 1987 1988 1989 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1987 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1987 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε βαλε μια αλλη τοτε. Θα αναγγειλουμε το μεγαλο νεο. Click για ανάπτυξη... καμια πολυ κοντινη δεν μου αρεσει...ωραιες οι δικες σου, αλλα θελω να συνδιαζει, κοντινη, ανοιχτα βιολετι ματια και σκουρα μασκα ζηταω πολλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.736 13-11-09 18:37 ποτε θα "σκασει" Δωρα? παω να κανω πηλινγκ και μασκα γιατι θα με βγαλει ο αντρας μου σημερααν ειναι να το συνδιασω και με το δικο σας event...δε λεει να ερθω με τη ρυτιδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:44 Η moukelis έγραψε: #39.737 13-11-09 18:44 Θα παραλαβω τη συνεργατα μου πρωτα,θα τελειωσουμε με το γατοζουληγμα,και μετα.Οποτε βγες με τον σφιγγακο σου και μετα θα παρευρεθεις στη βεγγερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:45 Η moukelis έγραψε: #39.738 13-11-09 18:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καμια πολυ κοντινη δεν μου αρεσει...ωραιες οι δικες σου, αλλα θελω να συνδιαζει, κοντινη, ανοιχτα βιολετι ματια και σκουρα μασκα ζηταω πολλα? Click για ανάπτυξη... Ναι,πρεπει να ερθω μια μερα να φωτογραφιζω ολη μερα τη Σεμελη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.739 13-11-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα παραλαβω τη συνεργατα μου πρωτα,θα τελειωσουμε με το γατοζουληγμα,και μετα.Οποτε βγες με τον σφιγγακο σου και μετα θα παρευρεθεις στη βεγγερα. Click για ανάπτυξη... μετα Δωρα μου...παει το πουλακι...θα μου πεταξει....και δε κανει ερχεται η μανδαμ ε?? εμενα ερχονται αμφοτεροι αυριο...εχουμε Βιρμανοmeeting Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:48 Η bunny έγραψε: #39.740 13-11-09 18:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε βαλε μια αλλη τοτε. Θα αναγγειλουμε το μεγαλο νεο. Click για ανάπτυξη... Eγώ ξέρω Πολύ μυαλό θέλει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1985 1986 1987 1988 1989 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1987 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1987 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ποτε θα "σκασει" Δωρα? παω να κανω πηλινγκ και μασκα γιατι θα με βγαλει ο αντρας μου σημερααν ειναι να το συνδιασω και με το δικο σας event...δε λεει να ερθω με τη ρυτιδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:44 Η moukelis έγραψε: #39.737 13-11-09 18:44 Θα παραλαβω τη συνεργατα μου πρωτα,θα τελειωσουμε με το γατοζουληγμα,και μετα.Οποτε βγες με τον σφιγγακο σου και μετα θα παρευρεθεις στη βεγγερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:45 Η moukelis έγραψε: #39.738 13-11-09 18:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καμια πολυ κοντινη δεν μου αρεσει...ωραιες οι δικες σου, αλλα θελω να συνδιαζει, κοντινη, ανοιχτα βιολετι ματια και σκουρα μασκα ζηταω πολλα? Click για ανάπτυξη... Ναι,πρεπει να ερθω μια μερα να φωτογραφιζω ολη μερα τη Σεμελη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.739 13-11-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα παραλαβω τη συνεργατα μου πρωτα,θα τελειωσουμε με το γατοζουληγμα,και μετα.Οποτε βγες με τον σφιγγακο σου και μετα θα παρευρεθεις στη βεγγερα. Click για ανάπτυξη... μετα Δωρα μου...παει το πουλακι...θα μου πεταξει....και δε κανει ερχεται η μανδαμ ε?? εμενα ερχονται αμφοτεροι αυριο...εχουμε Βιρμανοmeeting Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:48 Η bunny έγραψε: #39.740 13-11-09 18:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε βαλε μια αλλη τοτε. Θα αναγγειλουμε το μεγαλο νεο. Click για ανάπτυξη... Eγώ ξέρω Πολύ μυαλό θέλει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1985 1986 1987 1988 1989 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1987 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1987 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα παραλαβω τη συνεργατα μου πρωτα,θα τελειωσουμε με το γατοζουληγμα,και μετα.Οποτε βγες με τον σφιγγακο σου και μετα θα παρευρεθεις στη βεγγερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:45 Η moukelis έγραψε: #39.738 13-11-09 18:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καμια πολυ κοντινη δεν μου αρεσει...ωραιες οι δικες σου, αλλα θελω να συνδιαζει, κοντινη, ανοιχτα βιολετι ματια και σκουρα μασκα ζηταω πολλα? Click για ανάπτυξη... Ναι,πρεπει να ερθω μια μερα να φωτογραφιζω ολη μερα τη Σεμελη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.739 13-11-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα παραλαβω τη συνεργατα μου πρωτα,θα τελειωσουμε με το γατοζουληγμα,και μετα.Οποτε βγες με τον σφιγγακο σου και μετα θα παρευρεθεις στη βεγγερα. Click για ανάπτυξη... μετα Δωρα μου...παει το πουλακι...θα μου πεταξει....και δε κανει ερχεται η μανδαμ ε?? εμενα ερχονται αμφοτεροι αυριο...εχουμε Βιρμανοmeeting Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:48 Η bunny έγραψε: #39.740 13-11-09 18:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε βαλε μια αλλη τοτε. Θα αναγγειλουμε το μεγαλο νεο. Click για ανάπτυξη... Eγώ ξέρω Πολύ μυαλό θέλει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1985 1986 1987 1988 1989 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1987 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1987 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καμια πολυ κοντινη δεν μου αρεσει...ωραιες οι δικες σου, αλλα θελω να συνδιαζει, κοντινη, ανοιχτα βιολετι ματια και σκουρα μασκα ζηταω πολλα? Click για ανάπτυξη... Ναι,πρεπει να ερθω μια μερα να φωτογραφιζω ολη μερα τη Σεμελη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.739 13-11-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα παραλαβω τη συνεργατα μου πρωτα,θα τελειωσουμε με το γατοζουληγμα,και μετα.Οποτε βγες με τον σφιγγακο σου και μετα θα παρευρεθεις στη βεγγερα. Click για ανάπτυξη... μετα Δωρα μου...παει το πουλακι...θα μου πεταξει....και δε κανει ερχεται η μανδαμ ε?? εμενα ερχονται αμφοτεροι αυριο...εχουμε Βιρμανοmeeting Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:48 Η bunny έγραψε: #39.740 13-11-09 18:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε βαλε μια αλλη τοτε. Θα αναγγειλουμε το μεγαλο νεο. Click για ανάπτυξη... Eγώ ξέρω Πολύ μυαλό θέλει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1985 1986 1987 1988 1989 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1987 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1987 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα παραλαβω τη συνεργατα μου πρωτα,θα τελειωσουμε με το γατοζουληγμα,και μετα.Οποτε βγες με τον σφιγγακο σου και μετα θα παρευρεθεις στη βεγγερα. Click για ανάπτυξη... μετα Δωρα μου...παει το πουλακι...θα μου πεταξει....και δε κανει ερχεται η μανδαμ ε?? εμενα ερχονται αμφοτεροι αυριο...εχουμε Βιρμανοmeeting Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:48 Η bunny έγραψε: #39.740 13-11-09 18:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε βαλε μια αλλη τοτε. Θα αναγγειλουμε το μεγαλο νεο. Click για ανάπτυξη... Eγώ ξέρω Πολύ μυαλό θέλει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε βαλε μια αλλη τοτε. Θα αναγγειλουμε το μεγαλο νεο. Click για ανάπτυξη... Eγώ ξέρω Πολύ μυαλό θέλει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.