ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.741 13-11-09 18:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,πρεπει να ερθω μια μερα να φωτογραφιζω ολη μερα τη Σεμελη. Click για ανάπτυξη... επιτελους...μετα απο χιλιες σποντες το καταλαβες πτυχιακη στη φωτογραφια κανεις αν βγαλεις τετοια φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:48 Η moukelis έγραψε: #39.742 13-11-09 18:48 Ερχεται,ελπιζω να προλαβε το ΚΤΕΛ.Εχω να καθαρισω το σπιτι,τις γατες,να καμουμε καλη εντυπωση μη μας γυρισει το προξενιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:49 Η moukelis έγραψε: #39.743 13-11-09 18:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επιτελους...μετα απο χιλιες σποντες το καταλαβες πτυχιακη στη φωτογραφια κανεις αν βγαλεις τετοια φωτο Click για ανάπτυξη... Ασε χτες καναμε σχολιασμο νυχτερινης φωτογραφισης και εγω το βουρλο ειχα ξεχασει μεσα και τις φωτο των γατιωνε!Επρεπε να δεις φατσα ο δασκαλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.744 13-11-09 18:49 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Eγώ ξέρω Πολύ μυαλό θέλει; Click για ανάπτυξη... τι υποννοεις Χριστινα??? οτι ειμαι μια χαζη??? δεν σου φερνω δωρο τα Χριστουγεννα το λιλα Βιρμανομωρο που σκοπευα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:55 Η bunny έγραψε: #39.745 13-11-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι υποννοεις Χριστινα??? οτι ειμαι μια χαζη??? δεν σου φερνω δωρο τα Χριστουγεννα το λιλα Βιρμανομωρο που σκοπευα!! Click για ανάπτυξη... Δεν υποννοώ τίποτις Εσένα σου το έχει πει έτσι κι αλλιώς και το ξέρεις.Αλλά εγώ απλά το κατάλαβα..από τα υποννοούμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:56 Η Luna έγραψε: #39.746 13-11-09 18:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Υπερτυπικος Blue tabby Βιρμανος... απο εκτροφειο Ιταλιας...πολυ καλη εκτροφεας...τη ξερω προσωπικα... Οποιος ενδιαφερεται με λεει.... απλα θελει λιγη διαιτα...που ειναι η Γιαννα? Click για ανάπτυξη... ΗΡΘΕ Η ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ!!!!!!!!! ας μου δωσει καποιος ενα τετοιο....σας παρακαλω...και θα το κρυβω στο δωματιο μου...κανεις δεν θα το καταλαβει!!!!αααααααααα!!!!!!!!:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 19:01 Η Luna έγραψε: #39.747 13-11-09 19:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εδω με το σκυλακι τους...οταν ηταν μικρος ο blue tabby Θεος... ψαξτε τον μεσα στην αγκαλια του σκυλου δεν ειναι μια γλυκα και τα 3 τους? Click για ανάπτυξη... και τα 3 οχι...τα γουνινα ναι!!ειδικα το γατουλινιιιι Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η αδελφη του μπλε ταμπυ Θεου... μπλε ταμπυ θεα εχει βγει κι αυτη τεραστια...υπερφυσικα μεγαλη...κι ετσι ειναι pet quality... Click για ανάπτυξη... ιιιι!!!!αρκουδο-ομορφιες ειναι!!! τι pet καλε???αφου ειναι πιο ωραια τα χοντρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 19:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.748 13-11-09 19:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ερχεται,ελπιζω να προλαβε το ΚΤΕΛ.Εχω να καθαρισω το σπιτι,τις γατες,να καμουμε καλη εντυπωση μη μας γυρισει το προξενιο. Click για ανάπτυξη... προσεξε μονο απο ποια πορτα βγει Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ασε χτες καναμε σχολιασμο νυχτερινης φωτογραφισης και εγω το βουρλο ειχα ξεχασει μεσα και τις φωτο των γατιωνε!Επρεπε να δεις φατσα ο δασκαλος. Click για ανάπτυξη... ε τι φατσα? ξετρελαθηκε με τις ομορφιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 09:25 Η moukelis έγραψε: #39.749 14-11-09 09:25 Οχι δεν ηταν φατσα ξετρελαμενου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.750 14-11-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και τα 3 οχι...τα γουνινα ναι!!ειδικα το γατουλινιιιι ιιιι!!!!αρκουδο-ομορφιες ειναι!!! τι pet καλε???αφου ειναι πιο ωραια τα χοντρα!! Click για ανάπτυξη... λεγε τετοια, λεγε τετοια κι αν ειχες καμια μανα σαν εσενα στο Καιαδα θα σε πετουσε....χαζη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 14:14 Η Luna έγραψε: #39.751 14-11-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: λεγε τετοια, λεγε τετοια κι αν ειχες καμια μανα σαν εσενα στο Καιαδα θα σε πετουσε....χαζη Click για ανάπτυξη... α,δεν ξερω...αν με ειχε πεταξει στον καιαδα δεν θα το ειχα καταλαβει και δεν θα το συζητουσαμε καν... οταν βλεπω γουνακια(ζωακια) δεν μπορω να κοιταω παιδια....οσο ωραια και να ειναι!!τι να κανω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 14:21 Η staman2 έγραψε: #39.752 14-11-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ερχεται,ελπιζω να προλαβε το ΚΤΕΛ.Εχω να καθαρισω το σπιτι,τις γατες,να καμουμε καλη εντυπωση μη μας γυρισει το προξενιο. Click για ανάπτυξη... Καλώς να την δεχθεις κυρία μου! Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΗΡΘΕ Η ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ!!!!!!!!! ας μου δωσει καποιος ενα τετοιο....σας παρακαλω...και θα το κρυβω στο δωματιο μου...κανεις δεν θα το καταλαβει!!!!αααααααααα!!!!!!!!:cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Εισαι σίγουρη???????γιατι τότε να το σκεφτουμε δηλαδής Γιουληηηηηηηηηηηηηηηηη αγαπη μου το αγοράκι που έβαλες ειναι πανέμορφο. Αλλα εγώ προσωπικά ειμαι κολλημένη με τον ποιητη. Δηλ. ερχεται για εμένα το αγοράκι αυτο, δεύτερο σε ομορφιά ΜΕΤΑ τον Μορφέα μου. Φιλούμπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 14:23 Η Luna έγραψε: #39.753 14-11-09 14:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εισαι σίγουρη???????γιατι τότε να το σκεφτουμε δηλαδής Γιουληηηηηηηηηηηηηηηηη αγαπη μου το αγοράκι που έβαλες ειναι πανέμορφο. Αλλα εγώ προσωπικά ειμαι κολλημένη με τον ποιητη. Δηλ. ερχεται για εμένα το αγοράκι αυτο, δεύτερο σε ομορφιά ΜΕΤΑ τον Μορφέα μου. Φιλούμπες Click για ανάπτυξη... ε,σκεφτειτε το!!!τι το ειπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.754 14-11-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Luna: α,δεν ξερω...αν με ειχε πεταξει στον καιαδα δεν θα το ειχα καταλαβει και δεν θα το συζητουσαμε καν... οταν βλεπω γουνακια(ζωακια) δεν μπορω να κοιταω παιδια....οσο ωραια και να ειναι!!τι να κανω!! Click για ανάπτυξη... σωστο κι αυτο α εγω εχω κι εκτροφειο παιδιων...προς το παρον εχω μονο εναν επιβητορα ψαχνω για κοριτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 15:46 Η bunny έγραψε: #39.755 14-11-09 15:46 Καλημέρα!(άσχετο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 19:49 Η Luna έγραψε: #39.756 14-11-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστο κι αυτο α εγω εχω κι εκτροφειο παιδιων...προς το παρον εχω μονο εναν επιβητορα ψαχνω για κοριτσι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 11:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.757 15-11-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστο κι αυτο α εγω εχω κι εκτροφειο παιδιων...προς το παρον εχω μονο εναν επιβητορα ψαχνω για κοριτσι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από [B: bunny[/B];460581]Καλημέρα!(άσχετο) Click για ανάπτυξη... αααα....να ενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 20:30 Η moukelis έγραψε: #39.758 15-11-09 20:30 Γεια σας βιρμανακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 20:31 Η moukelis έγραψε: #39.759 15-11-09 20:31 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 00:40 Η Luna έγραψε: #39.760 16-11-09 00:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αααα....να ενα Click για ανάπτυξη... παρτο παρτο τωρα που ειναι μικρο... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... ποσο μ'αρεσουν οι κοιλιες μεχρι το πατωμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1986 1987 1988 1989 1990 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1988 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1988 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,πρεπει να ερθω μια μερα να φωτογραφιζω ολη μερα τη Σεμελη. Click για ανάπτυξη... επιτελους...μετα απο χιλιες σποντες το καταλαβες πτυχιακη στη φωτογραφια κανεις αν βγαλεις τετοια φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:48 Η moukelis έγραψε: #39.742 13-11-09 18:48 Ερχεται,ελπιζω να προλαβε το ΚΤΕΛ.Εχω να καθαρισω το σπιτι,τις γατες,να καμουμε καλη εντυπωση μη μας γυρισει το προξενιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:49 Η moukelis έγραψε: #39.743 13-11-09 18:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επιτελους...μετα απο χιλιες σποντες το καταλαβες πτυχιακη στη φωτογραφια κανεις αν βγαλεις τετοια φωτο Click για ανάπτυξη... Ασε χτες καναμε σχολιασμο νυχτερινης φωτογραφισης και εγω το βουρλο ειχα ξεχασει μεσα και τις φωτο των γατιωνε!Επρεπε να δεις φατσα ο δασκαλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.744 13-11-09 18:49 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Eγώ ξέρω Πολύ μυαλό θέλει; Click για ανάπτυξη... τι υποννοεις Χριστινα??? οτι ειμαι μια χαζη??? δεν σου φερνω δωρο τα Χριστουγεννα το λιλα Βιρμανομωρο που σκοπευα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:55 Η bunny έγραψε: #39.745 13-11-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι υποννοεις Χριστινα??? οτι ειμαι μια χαζη??? δεν σου φερνω δωρο τα Χριστουγεννα το λιλα Βιρμανομωρο που σκοπευα!! Click για ανάπτυξη... Δεν υποννοώ τίποτις Εσένα σου το έχει πει έτσι κι αλλιώς και το ξέρεις.Αλλά εγώ απλά το κατάλαβα..από τα υποννοούμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:56 Η Luna έγραψε: #39.746 13-11-09 18:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Υπερτυπικος Blue tabby Βιρμανος... απο εκτροφειο Ιταλιας...πολυ καλη εκτροφεας...τη ξερω προσωπικα... Οποιος ενδιαφερεται με λεει.... απλα θελει λιγη διαιτα...που ειναι η Γιαννα? Click για ανάπτυξη... ΗΡΘΕ Η ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ!!!!!!!!! ας μου δωσει καποιος ενα τετοιο....σας παρακαλω...και θα το κρυβω στο δωματιο μου...κανεις δεν θα το καταλαβει!!!!αααααααααα!!!!!!!!:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 19:01 Η Luna έγραψε: #39.747 13-11-09 19:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εδω με το σκυλακι τους...οταν ηταν μικρος ο blue tabby Θεος... ψαξτε τον μεσα στην αγκαλια του σκυλου δεν ειναι μια γλυκα και τα 3 τους? Click για ανάπτυξη... και τα 3 οχι...τα γουνινα ναι!!ειδικα το γατουλινιιιι Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η αδελφη του μπλε ταμπυ Θεου... μπλε ταμπυ θεα εχει βγει κι αυτη τεραστια...υπερφυσικα μεγαλη...κι ετσι ειναι pet quality... Click για ανάπτυξη... ιιιι!!!!αρκουδο-ομορφιες ειναι!!! τι pet καλε???αφου ειναι πιο ωραια τα χοντρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 19:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.748 13-11-09 19:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ερχεται,ελπιζω να προλαβε το ΚΤΕΛ.Εχω να καθαρισω το σπιτι,τις γατες,να καμουμε καλη εντυπωση μη μας γυρισει το προξενιο. Click για ανάπτυξη... προσεξε μονο απο ποια πορτα βγει Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ασε χτες καναμε σχολιασμο νυχτερινης φωτογραφισης και εγω το βουρλο ειχα ξεχασει μεσα και τις φωτο των γατιωνε!Επρεπε να δεις φατσα ο δασκαλος. Click για ανάπτυξη... ε τι φατσα? ξετρελαθηκε με τις ομορφιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 09:25 Η moukelis έγραψε: #39.749 14-11-09 09:25 Οχι δεν ηταν φατσα ξετρελαμενου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.750 14-11-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και τα 3 οχι...τα γουνινα ναι!!ειδικα το γατουλινιιιι ιιιι!!!!αρκουδο-ομορφιες ειναι!!! τι pet καλε???αφου ειναι πιο ωραια τα χοντρα!! Click για ανάπτυξη... λεγε τετοια, λεγε τετοια κι αν ειχες καμια μανα σαν εσενα στο Καιαδα θα σε πετουσε....χαζη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 14:14 Η Luna έγραψε: #39.751 14-11-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: λεγε τετοια, λεγε τετοια κι αν ειχες καμια μανα σαν εσενα στο Καιαδα θα σε πετουσε....χαζη Click για ανάπτυξη... α,δεν ξερω...αν με ειχε πεταξει στον καιαδα δεν θα το ειχα καταλαβει και δεν θα το συζητουσαμε καν... οταν βλεπω γουνακια(ζωακια) δεν μπορω να κοιταω παιδια....οσο ωραια και να ειναι!!τι να κανω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 14:21 Η staman2 έγραψε: #39.752 14-11-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ερχεται,ελπιζω να προλαβε το ΚΤΕΛ.Εχω να καθαρισω το σπιτι,τις γατες,να καμουμε καλη εντυπωση μη μας γυρισει το προξενιο. Click για ανάπτυξη... Καλώς να την δεχθεις κυρία μου! Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΗΡΘΕ Η ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ!!!!!!!!! ας μου δωσει καποιος ενα τετοιο....σας παρακαλω...και θα το κρυβω στο δωματιο μου...κανεις δεν θα το καταλαβει!!!!αααααααααα!!!!!!!!:cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Εισαι σίγουρη???????γιατι τότε να το σκεφτουμε δηλαδής Γιουληηηηηηηηηηηηηηηηη αγαπη μου το αγοράκι που έβαλες ειναι πανέμορφο. Αλλα εγώ προσωπικά ειμαι κολλημένη με τον ποιητη. Δηλ. ερχεται για εμένα το αγοράκι αυτο, δεύτερο σε ομορφιά ΜΕΤΑ τον Μορφέα μου. Φιλούμπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 14:23 Η Luna έγραψε: #39.753 14-11-09 14:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εισαι σίγουρη???????γιατι τότε να το σκεφτουμε δηλαδής Γιουληηηηηηηηηηηηηηηηη αγαπη μου το αγοράκι που έβαλες ειναι πανέμορφο. Αλλα εγώ προσωπικά ειμαι κολλημένη με τον ποιητη. Δηλ. ερχεται για εμένα το αγοράκι αυτο, δεύτερο σε ομορφιά ΜΕΤΑ τον Μορφέα μου. Φιλούμπες Click για ανάπτυξη... ε,σκεφτειτε το!!!τι το ειπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.754 14-11-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Luna: α,δεν ξερω...αν με ειχε πεταξει στον καιαδα δεν θα το ειχα καταλαβει και δεν θα το συζητουσαμε καν... οταν βλεπω γουνακια(ζωακια) δεν μπορω να κοιταω παιδια....οσο ωραια και να ειναι!!τι να κανω!! Click για ανάπτυξη... σωστο κι αυτο α εγω εχω κι εκτροφειο παιδιων...προς το παρον εχω μονο εναν επιβητορα ψαχνω για κοριτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 15:46 Η bunny έγραψε: #39.755 14-11-09 15:46 Καλημέρα!(άσχετο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 19:49 Η Luna έγραψε: #39.756 14-11-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστο κι αυτο α εγω εχω κι εκτροφειο παιδιων...προς το παρον εχω μονο εναν επιβητορα ψαχνω για κοριτσι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 11:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.757 15-11-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστο κι αυτο α εγω εχω κι εκτροφειο παιδιων...προς το παρον εχω μονο εναν επιβητορα ψαχνω για κοριτσι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από [B: bunny[/B];460581]Καλημέρα!(άσχετο) Click για ανάπτυξη... αααα....να ενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 20:30 Η moukelis έγραψε: #39.758 15-11-09 20:30 Γεια σας βιρμανακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 20:31 Η moukelis έγραψε: #39.759 15-11-09 20:31 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 00:40 Η Luna έγραψε: #39.760 16-11-09 00:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αααα....να ενα Click για ανάπτυξη... παρτο παρτο τωρα που ειναι μικρο... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... ποσο μ'αρεσουν οι κοιλιες μεχρι το πατωμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1986 1987 1988 1989 1990 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1988 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1988 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ερχεται,ελπιζω να προλαβε το ΚΤΕΛ.Εχω να καθαρισω το σπιτι,τις γατες,να καμουμε καλη εντυπωση μη μας γυρισει το προξενιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:49 Η moukelis έγραψε: #39.743 13-11-09 18:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επιτελους...μετα απο χιλιες σποντες το καταλαβες πτυχιακη στη φωτογραφια κανεις αν βγαλεις τετοια φωτο Click για ανάπτυξη... Ασε χτες καναμε σχολιασμο νυχτερινης φωτογραφισης και εγω το βουρλο ειχα ξεχασει μεσα και τις φωτο των γατιωνε!Επρεπε να δεις φατσα ο δασκαλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.744 13-11-09 18:49 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Eγώ ξέρω Πολύ μυαλό θέλει; Click για ανάπτυξη... τι υποννοεις Χριστινα??? οτι ειμαι μια χαζη??? δεν σου φερνω δωρο τα Χριστουγεννα το λιλα Βιρμανομωρο που σκοπευα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:55 Η bunny έγραψε: #39.745 13-11-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι υποννοεις Χριστινα??? οτι ειμαι μια χαζη??? δεν σου φερνω δωρο τα Χριστουγεννα το λιλα Βιρμανομωρο που σκοπευα!! Click για ανάπτυξη... Δεν υποννοώ τίποτις Εσένα σου το έχει πει έτσι κι αλλιώς και το ξέρεις.Αλλά εγώ απλά το κατάλαβα..από τα υποννοούμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:56 Η Luna έγραψε: #39.746 13-11-09 18:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Υπερτυπικος Blue tabby Βιρμανος... απο εκτροφειο Ιταλιας...πολυ καλη εκτροφεας...τη ξερω προσωπικα... Οποιος ενδιαφερεται με λεει.... απλα θελει λιγη διαιτα...που ειναι η Γιαννα? Click για ανάπτυξη... ΗΡΘΕ Η ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ!!!!!!!!! ας μου δωσει καποιος ενα τετοιο....σας παρακαλω...και θα το κρυβω στο δωματιο μου...κανεις δεν θα το καταλαβει!!!!αααααααααα!!!!!!!!:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 19:01 Η Luna έγραψε: #39.747 13-11-09 19:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εδω με το σκυλακι τους...οταν ηταν μικρος ο blue tabby Θεος... ψαξτε τον μεσα στην αγκαλια του σκυλου δεν ειναι μια γλυκα και τα 3 τους? Click για ανάπτυξη... και τα 3 οχι...τα γουνινα ναι!!ειδικα το γατουλινιιιι Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η αδελφη του μπλε ταμπυ Θεου... μπλε ταμπυ θεα εχει βγει κι αυτη τεραστια...υπερφυσικα μεγαλη...κι ετσι ειναι pet quality... Click για ανάπτυξη... ιιιι!!!!αρκουδο-ομορφιες ειναι!!! τι pet καλε???αφου ειναι πιο ωραια τα χοντρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 19:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.748 13-11-09 19:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ερχεται,ελπιζω να προλαβε το ΚΤΕΛ.Εχω να καθαρισω το σπιτι,τις γατες,να καμουμε καλη εντυπωση μη μας γυρισει το προξενιο. Click για ανάπτυξη... προσεξε μονο απο ποια πορτα βγει Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ασε χτες καναμε σχολιασμο νυχτερινης φωτογραφισης και εγω το βουρλο ειχα ξεχασει μεσα και τις φωτο των γατιωνε!Επρεπε να δεις φατσα ο δασκαλος. Click για ανάπτυξη... ε τι φατσα? ξετρελαθηκε με τις ομορφιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 09:25 Η moukelis έγραψε: #39.749 14-11-09 09:25 Οχι δεν ηταν φατσα ξετρελαμενου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.750 14-11-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και τα 3 οχι...τα γουνινα ναι!!ειδικα το γατουλινιιιι ιιιι!!!!αρκουδο-ομορφιες ειναι!!! τι pet καλε???αφου ειναι πιο ωραια τα χοντρα!! Click για ανάπτυξη... λεγε τετοια, λεγε τετοια κι αν ειχες καμια μανα σαν εσενα στο Καιαδα θα σε πετουσε....χαζη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 14:14 Η Luna έγραψε: #39.751 14-11-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: λεγε τετοια, λεγε τετοια κι αν ειχες καμια μανα σαν εσενα στο Καιαδα θα σε πετουσε....χαζη Click για ανάπτυξη... α,δεν ξερω...αν με ειχε πεταξει στον καιαδα δεν θα το ειχα καταλαβει και δεν θα το συζητουσαμε καν... οταν βλεπω γουνακια(ζωακια) δεν μπορω να κοιταω παιδια....οσο ωραια και να ειναι!!τι να κανω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 14:21 Η staman2 έγραψε: #39.752 14-11-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ερχεται,ελπιζω να προλαβε το ΚΤΕΛ.Εχω να καθαρισω το σπιτι,τις γατες,να καμουμε καλη εντυπωση μη μας γυρισει το προξενιο. Click για ανάπτυξη... Καλώς να την δεχθεις κυρία μου! Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΗΡΘΕ Η ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ!!!!!!!!! ας μου δωσει καποιος ενα τετοιο....σας παρακαλω...και θα το κρυβω στο δωματιο μου...κανεις δεν θα το καταλαβει!!!!αααααααααα!!!!!!!!:cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Εισαι σίγουρη???????γιατι τότε να το σκεφτουμε δηλαδής Γιουληηηηηηηηηηηηηηηηη αγαπη μου το αγοράκι που έβαλες ειναι πανέμορφο. Αλλα εγώ προσωπικά ειμαι κολλημένη με τον ποιητη. Δηλ. ερχεται για εμένα το αγοράκι αυτο, δεύτερο σε ομορφιά ΜΕΤΑ τον Μορφέα μου. Φιλούμπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 14:23 Η Luna έγραψε: #39.753 14-11-09 14:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εισαι σίγουρη???????γιατι τότε να το σκεφτουμε δηλαδής Γιουληηηηηηηηηηηηηηηηη αγαπη μου το αγοράκι που έβαλες ειναι πανέμορφο. Αλλα εγώ προσωπικά ειμαι κολλημένη με τον ποιητη. Δηλ. ερχεται για εμένα το αγοράκι αυτο, δεύτερο σε ομορφιά ΜΕΤΑ τον Μορφέα μου. Φιλούμπες Click για ανάπτυξη... ε,σκεφτειτε το!!!τι το ειπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.754 14-11-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Luna: α,δεν ξερω...αν με ειχε πεταξει στον καιαδα δεν θα το ειχα καταλαβει και δεν θα το συζητουσαμε καν... οταν βλεπω γουνακια(ζωακια) δεν μπορω να κοιταω παιδια....οσο ωραια και να ειναι!!τι να κανω!! Click για ανάπτυξη... σωστο κι αυτο α εγω εχω κι εκτροφειο παιδιων...προς το παρον εχω μονο εναν επιβητορα ψαχνω για κοριτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 15:46 Η bunny έγραψε: #39.755 14-11-09 15:46 Καλημέρα!(άσχετο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 19:49 Η Luna έγραψε: #39.756 14-11-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστο κι αυτο α εγω εχω κι εκτροφειο παιδιων...προς το παρον εχω μονο εναν επιβητορα ψαχνω για κοριτσι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 11:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.757 15-11-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστο κι αυτο α εγω εχω κι εκτροφειο παιδιων...προς το παρον εχω μονο εναν επιβητορα ψαχνω για κοριτσι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από [B: bunny[/B];460581]Καλημέρα!(άσχετο) Click για ανάπτυξη... αααα....να ενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 20:30 Η moukelis έγραψε: #39.758 15-11-09 20:30 Γεια σας βιρμανακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 20:31 Η moukelis έγραψε: #39.759 15-11-09 20:31 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 00:40 Η Luna έγραψε: #39.760 16-11-09 00:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αααα....να ενα Click για ανάπτυξη... παρτο παρτο τωρα που ειναι μικρο... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... ποσο μ'αρεσουν οι κοιλιες μεχρι το πατωμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1986 1987 1988 1989 1990 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1988 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1988 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επιτελους...μετα απο χιλιες σποντες το καταλαβες πτυχιακη στη φωτογραφια κανεις αν βγαλεις τετοια φωτο Click για ανάπτυξη... Ασε χτες καναμε σχολιασμο νυχτερινης φωτογραφισης και εγω το βουρλο ειχα ξεχασει μεσα και τις φωτο των γατιωνε!Επρεπε να δεις φατσα ο δασκαλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.744 13-11-09 18:49 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Eγώ ξέρω Πολύ μυαλό θέλει; Click για ανάπτυξη... τι υποννοεις Χριστινα??? οτι ειμαι μια χαζη??? δεν σου φερνω δωρο τα Χριστουγεννα το λιλα Βιρμανομωρο που σκοπευα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:55 Η bunny έγραψε: #39.745 13-11-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι υποννοεις Χριστινα??? οτι ειμαι μια χαζη??? δεν σου φερνω δωρο τα Χριστουγεννα το λιλα Βιρμανομωρο που σκοπευα!! Click για ανάπτυξη... Δεν υποννοώ τίποτις Εσένα σου το έχει πει έτσι κι αλλιώς και το ξέρεις.Αλλά εγώ απλά το κατάλαβα..από τα υποννοούμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:56 Η Luna έγραψε: #39.746 13-11-09 18:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Υπερτυπικος Blue tabby Βιρμανος... απο εκτροφειο Ιταλιας...πολυ καλη εκτροφεας...τη ξερω προσωπικα... Οποιος ενδιαφερεται με λεει.... απλα θελει λιγη διαιτα...που ειναι η Γιαννα? Click για ανάπτυξη... ΗΡΘΕ Η ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ!!!!!!!!! ας μου δωσει καποιος ενα τετοιο....σας παρακαλω...και θα το κρυβω στο δωματιο μου...κανεις δεν θα το καταλαβει!!!!αααααααααα!!!!!!!!:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 19:01 Η Luna έγραψε: #39.747 13-11-09 19:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εδω με το σκυλακι τους...οταν ηταν μικρος ο blue tabby Θεος... ψαξτε τον μεσα στην αγκαλια του σκυλου δεν ειναι μια γλυκα και τα 3 τους? Click για ανάπτυξη... και τα 3 οχι...τα γουνινα ναι!!ειδικα το γατουλινιιιι Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η αδελφη του μπλε ταμπυ Θεου... μπλε ταμπυ θεα εχει βγει κι αυτη τεραστια...υπερφυσικα μεγαλη...κι ετσι ειναι pet quality... Click για ανάπτυξη... ιιιι!!!!αρκουδο-ομορφιες ειναι!!! τι pet καλε???αφου ειναι πιο ωραια τα χοντρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 19:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.748 13-11-09 19:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ερχεται,ελπιζω να προλαβε το ΚΤΕΛ.Εχω να καθαρισω το σπιτι,τις γατες,να καμουμε καλη εντυπωση μη μας γυρισει το προξενιο. Click για ανάπτυξη... προσεξε μονο απο ποια πορτα βγει Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ασε χτες καναμε σχολιασμο νυχτερινης φωτογραφισης και εγω το βουρλο ειχα ξεχασει μεσα και τις φωτο των γατιωνε!Επρεπε να δεις φατσα ο δασκαλος. Click για ανάπτυξη... ε τι φατσα? ξετρελαθηκε με τις ομορφιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 09:25 Η moukelis έγραψε: #39.749 14-11-09 09:25 Οχι δεν ηταν φατσα ξετρελαμενου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.750 14-11-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και τα 3 οχι...τα γουνινα ναι!!ειδικα το γατουλινιιιι ιιιι!!!!αρκουδο-ομορφιες ειναι!!! τι pet καλε???αφου ειναι πιο ωραια τα χοντρα!! Click για ανάπτυξη... λεγε τετοια, λεγε τετοια κι αν ειχες καμια μανα σαν εσενα στο Καιαδα θα σε πετουσε....χαζη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 14:14 Η Luna έγραψε: #39.751 14-11-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: λεγε τετοια, λεγε τετοια κι αν ειχες καμια μανα σαν εσενα στο Καιαδα θα σε πετουσε....χαζη Click για ανάπτυξη... α,δεν ξερω...αν με ειχε πεταξει στον καιαδα δεν θα το ειχα καταλαβει και δεν θα το συζητουσαμε καν... οταν βλεπω γουνακια(ζωακια) δεν μπορω να κοιταω παιδια....οσο ωραια και να ειναι!!τι να κανω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 14:21 Η staman2 έγραψε: #39.752 14-11-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ερχεται,ελπιζω να προλαβε το ΚΤΕΛ.Εχω να καθαρισω το σπιτι,τις γατες,να καμουμε καλη εντυπωση μη μας γυρισει το προξενιο. Click για ανάπτυξη... Καλώς να την δεχθεις κυρία μου! Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΗΡΘΕ Η ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ!!!!!!!!! ας μου δωσει καποιος ενα τετοιο....σας παρακαλω...και θα το κρυβω στο δωματιο μου...κανεις δεν θα το καταλαβει!!!!αααααααααα!!!!!!!!:cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Εισαι σίγουρη???????γιατι τότε να το σκεφτουμε δηλαδής Γιουληηηηηηηηηηηηηηηηη αγαπη μου το αγοράκι που έβαλες ειναι πανέμορφο. Αλλα εγώ προσωπικά ειμαι κολλημένη με τον ποιητη. Δηλ. ερχεται για εμένα το αγοράκι αυτο, δεύτερο σε ομορφιά ΜΕΤΑ τον Μορφέα μου. Φιλούμπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 14:23 Η Luna έγραψε: #39.753 14-11-09 14:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εισαι σίγουρη???????γιατι τότε να το σκεφτουμε δηλαδής Γιουληηηηηηηηηηηηηηηηη αγαπη μου το αγοράκι που έβαλες ειναι πανέμορφο. Αλλα εγώ προσωπικά ειμαι κολλημένη με τον ποιητη. Δηλ. ερχεται για εμένα το αγοράκι αυτο, δεύτερο σε ομορφιά ΜΕΤΑ τον Μορφέα μου. Φιλούμπες Click για ανάπτυξη... ε,σκεφτειτε το!!!τι το ειπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.754 14-11-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Luna: α,δεν ξερω...αν με ειχε πεταξει στον καιαδα δεν θα το ειχα καταλαβει και δεν θα το συζητουσαμε καν... οταν βλεπω γουνακια(ζωακια) δεν μπορω να κοιταω παιδια....οσο ωραια και να ειναι!!τι να κανω!! Click για ανάπτυξη... σωστο κι αυτο α εγω εχω κι εκτροφειο παιδιων...προς το παρον εχω μονο εναν επιβητορα ψαχνω για κοριτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 15:46 Η bunny έγραψε: #39.755 14-11-09 15:46 Καλημέρα!(άσχετο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 19:49 Η Luna έγραψε: #39.756 14-11-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστο κι αυτο α εγω εχω κι εκτροφειο παιδιων...προς το παρον εχω μονο εναν επιβητορα ψαχνω για κοριτσι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 11:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.757 15-11-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστο κι αυτο α εγω εχω κι εκτροφειο παιδιων...προς το παρον εχω μονο εναν επιβητορα ψαχνω για κοριτσι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από [B: bunny[/B];460581]Καλημέρα!(άσχετο) Click για ανάπτυξη... αααα....να ενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 20:30 Η moukelis έγραψε: #39.758 15-11-09 20:30 Γεια σας βιρμανακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 20:31 Η moukelis έγραψε: #39.759 15-11-09 20:31 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 00:40 Η Luna έγραψε: #39.760 16-11-09 00:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αααα....να ενα Click για ανάπτυξη... παρτο παρτο τωρα που ειναι μικρο... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... ποσο μ'αρεσουν οι κοιλιες μεχρι το πατωμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1986 1987 1988 1989 1990 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1988 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1988 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Eγώ ξέρω Πολύ μυαλό θέλει; Click για ανάπτυξη... τι υποννοεις Χριστινα??? οτι ειμαι μια χαζη??? δεν σου φερνω δωρο τα Χριστουγεννα το λιλα Βιρμανομωρο που σκοπευα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:55 Η bunny έγραψε: #39.745 13-11-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι υποννοεις Χριστινα??? οτι ειμαι μια χαζη??? δεν σου φερνω δωρο τα Χριστουγεννα το λιλα Βιρμανομωρο που σκοπευα!! Click για ανάπτυξη... Δεν υποννοώ τίποτις Εσένα σου το έχει πει έτσι κι αλλιώς και το ξέρεις.Αλλά εγώ απλά το κατάλαβα..από τα υποννοούμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:56 Η Luna έγραψε: #39.746 13-11-09 18:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Υπερτυπικος Blue tabby Βιρμανος... απο εκτροφειο Ιταλιας...πολυ καλη εκτροφεας...τη ξερω προσωπικα... Οποιος ενδιαφερεται με λεει.... απλα θελει λιγη διαιτα...που ειναι η Γιαννα? Click για ανάπτυξη... ΗΡΘΕ Η ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ!!!!!!!!! ας μου δωσει καποιος ενα τετοιο....σας παρακαλω...και θα το κρυβω στο δωματιο μου...κανεις δεν θα το καταλαβει!!!!αααααααααα!!!!!!!!:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 19:01 Η Luna έγραψε: #39.747 13-11-09 19:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εδω με το σκυλακι τους...οταν ηταν μικρος ο blue tabby Θεος... ψαξτε τον μεσα στην αγκαλια του σκυλου δεν ειναι μια γλυκα και τα 3 τους? Click για ανάπτυξη... και τα 3 οχι...τα γουνινα ναι!!ειδικα το γατουλινιιιι Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η αδελφη του μπλε ταμπυ Θεου... μπλε ταμπυ θεα εχει βγει κι αυτη τεραστια...υπερφυσικα μεγαλη...κι ετσι ειναι pet quality... Click για ανάπτυξη... ιιιι!!!!αρκουδο-ομορφιες ειναι!!! τι pet καλε???αφου ειναι πιο ωραια τα χοντρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 19:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.748 13-11-09 19:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ερχεται,ελπιζω να προλαβε το ΚΤΕΛ.Εχω να καθαρισω το σπιτι,τις γατες,να καμουμε καλη εντυπωση μη μας γυρισει το προξενιο. Click για ανάπτυξη... προσεξε μονο απο ποια πορτα βγει Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ασε χτες καναμε σχολιασμο νυχτερινης φωτογραφισης και εγω το βουρλο ειχα ξεχασει μεσα και τις φωτο των γατιωνε!Επρεπε να δεις φατσα ο δασκαλος. Click για ανάπτυξη... ε τι φατσα? ξετρελαθηκε με τις ομορφιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 09:25 Η moukelis έγραψε: #39.749 14-11-09 09:25 Οχι δεν ηταν φατσα ξετρελαμενου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.750 14-11-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και τα 3 οχι...τα γουνινα ναι!!ειδικα το γατουλινιιιι ιιιι!!!!αρκουδο-ομορφιες ειναι!!! τι pet καλε???αφου ειναι πιο ωραια τα χοντρα!! Click για ανάπτυξη... λεγε τετοια, λεγε τετοια κι αν ειχες καμια μανα σαν εσενα στο Καιαδα θα σε πετουσε....χαζη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 14:14 Η Luna έγραψε: #39.751 14-11-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: λεγε τετοια, λεγε τετοια κι αν ειχες καμια μανα σαν εσενα στο Καιαδα θα σε πετουσε....χαζη Click για ανάπτυξη... α,δεν ξερω...αν με ειχε πεταξει στον καιαδα δεν θα το ειχα καταλαβει και δεν θα το συζητουσαμε καν... οταν βλεπω γουνακια(ζωακια) δεν μπορω να κοιταω παιδια....οσο ωραια και να ειναι!!τι να κανω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 14:21 Η staman2 έγραψε: #39.752 14-11-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ερχεται,ελπιζω να προλαβε το ΚΤΕΛ.Εχω να καθαρισω το σπιτι,τις γατες,να καμουμε καλη εντυπωση μη μας γυρισει το προξενιο. Click για ανάπτυξη... Καλώς να την δεχθεις κυρία μου! Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΗΡΘΕ Η ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ!!!!!!!!! ας μου δωσει καποιος ενα τετοιο....σας παρακαλω...και θα το κρυβω στο δωματιο μου...κανεις δεν θα το καταλαβει!!!!αααααααααα!!!!!!!!:cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Εισαι σίγουρη???????γιατι τότε να το σκεφτουμε δηλαδής Γιουληηηηηηηηηηηηηηηηη αγαπη μου το αγοράκι που έβαλες ειναι πανέμορφο. Αλλα εγώ προσωπικά ειμαι κολλημένη με τον ποιητη. Δηλ. ερχεται για εμένα το αγοράκι αυτο, δεύτερο σε ομορφιά ΜΕΤΑ τον Μορφέα μου. Φιλούμπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 14:23 Η Luna έγραψε: #39.753 14-11-09 14:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εισαι σίγουρη???????γιατι τότε να το σκεφτουμε δηλαδής Γιουληηηηηηηηηηηηηηηηη αγαπη μου το αγοράκι που έβαλες ειναι πανέμορφο. Αλλα εγώ προσωπικά ειμαι κολλημένη με τον ποιητη. Δηλ. ερχεται για εμένα το αγοράκι αυτο, δεύτερο σε ομορφιά ΜΕΤΑ τον Μορφέα μου. Φιλούμπες Click για ανάπτυξη... ε,σκεφτειτε το!!!τι το ειπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.754 14-11-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Luna: α,δεν ξερω...αν με ειχε πεταξει στον καιαδα δεν θα το ειχα καταλαβει και δεν θα το συζητουσαμε καν... οταν βλεπω γουνακια(ζωακια) δεν μπορω να κοιταω παιδια....οσο ωραια και να ειναι!!τι να κανω!! Click για ανάπτυξη... σωστο κι αυτο α εγω εχω κι εκτροφειο παιδιων...προς το παρον εχω μονο εναν επιβητορα ψαχνω για κοριτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 15:46 Η bunny έγραψε: #39.755 14-11-09 15:46 Καλημέρα!(άσχετο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 19:49 Η Luna έγραψε: #39.756 14-11-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστο κι αυτο α εγω εχω κι εκτροφειο παιδιων...προς το παρον εχω μονο εναν επιβητορα ψαχνω για κοριτσι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 11:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.757 15-11-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστο κι αυτο α εγω εχω κι εκτροφειο παιδιων...προς το παρον εχω μονο εναν επιβητορα ψαχνω για κοριτσι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από [B: bunny[/B];460581]Καλημέρα!(άσχετο) Click για ανάπτυξη... αααα....να ενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 20:30 Η moukelis έγραψε: #39.758 15-11-09 20:30 Γεια σας βιρμανακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 20:31 Η moukelis έγραψε: #39.759 15-11-09 20:31 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 00:40 Η Luna έγραψε: #39.760 16-11-09 00:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αααα....να ενα Click για ανάπτυξη... παρτο παρτο τωρα που ειναι μικρο... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... ποσο μ'αρεσουν οι κοιλιες μεχρι το πατωμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1986 1987 1988 1989 1990 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1988 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1988 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι υποννοεις Χριστινα??? οτι ειμαι μια χαζη??? δεν σου φερνω δωρο τα Χριστουγεννα το λιλα Βιρμανομωρο που σκοπευα!! Click για ανάπτυξη... Δεν υποννοώ τίποτις Εσένα σου το έχει πει έτσι κι αλλιώς και το ξέρεις.Αλλά εγώ απλά το κατάλαβα..από τα υποννοούμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:56 Η Luna έγραψε: #39.746 13-11-09 18:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Υπερτυπικος Blue tabby Βιρμανος... απο εκτροφειο Ιταλιας...πολυ καλη εκτροφεας...τη ξερω προσωπικα... Οποιος ενδιαφερεται με λεει.... απλα θελει λιγη διαιτα...που ειναι η Γιαννα? Click για ανάπτυξη... ΗΡΘΕ Η ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ!!!!!!!!! ας μου δωσει καποιος ενα τετοιο....σας παρακαλω...και θα το κρυβω στο δωματιο μου...κανεις δεν θα το καταλαβει!!!!αααααααααα!!!!!!!!:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 19:01 Η Luna έγραψε: #39.747 13-11-09 19:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εδω με το σκυλακι τους...οταν ηταν μικρος ο blue tabby Θεος... ψαξτε τον μεσα στην αγκαλια του σκυλου δεν ειναι μια γλυκα και τα 3 τους? Click για ανάπτυξη... και τα 3 οχι...τα γουνινα ναι!!ειδικα το γατουλινιιιι Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η αδελφη του μπλε ταμπυ Θεου... μπλε ταμπυ θεα εχει βγει κι αυτη τεραστια...υπερφυσικα μεγαλη...κι ετσι ειναι pet quality... Click για ανάπτυξη... ιιιι!!!!αρκουδο-ομορφιες ειναι!!! τι pet καλε???αφου ειναι πιο ωραια τα χοντρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 19:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.748 13-11-09 19:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ερχεται,ελπιζω να προλαβε το ΚΤΕΛ.Εχω να καθαρισω το σπιτι,τις γατες,να καμουμε καλη εντυπωση μη μας γυρισει το προξενιο. Click για ανάπτυξη... προσεξε μονο απο ποια πορτα βγει Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ασε χτες καναμε σχολιασμο νυχτερινης φωτογραφισης και εγω το βουρλο ειχα ξεχασει μεσα και τις φωτο των γατιωνε!Επρεπε να δεις φατσα ο δασκαλος. Click για ανάπτυξη... ε τι φατσα? ξετρελαθηκε με τις ομορφιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 09:25 Η moukelis έγραψε: #39.749 14-11-09 09:25 Οχι δεν ηταν φατσα ξετρελαμενου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.750 14-11-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και τα 3 οχι...τα γουνινα ναι!!ειδικα το γατουλινιιιι ιιιι!!!!αρκουδο-ομορφιες ειναι!!! τι pet καλε???αφου ειναι πιο ωραια τα χοντρα!! Click για ανάπτυξη... λεγε τετοια, λεγε τετοια κι αν ειχες καμια μανα σαν εσενα στο Καιαδα θα σε πετουσε....χαζη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 14:14 Η Luna έγραψε: #39.751 14-11-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: λεγε τετοια, λεγε τετοια κι αν ειχες καμια μανα σαν εσενα στο Καιαδα θα σε πετουσε....χαζη Click για ανάπτυξη... α,δεν ξερω...αν με ειχε πεταξει στον καιαδα δεν θα το ειχα καταλαβει και δεν θα το συζητουσαμε καν... οταν βλεπω γουνακια(ζωακια) δεν μπορω να κοιταω παιδια....οσο ωραια και να ειναι!!τι να κανω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 14:21 Η staman2 έγραψε: #39.752 14-11-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ερχεται,ελπιζω να προλαβε το ΚΤΕΛ.Εχω να καθαρισω το σπιτι,τις γατες,να καμουμε καλη εντυπωση μη μας γυρισει το προξενιο. Click για ανάπτυξη... Καλώς να την δεχθεις κυρία μου! Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΗΡΘΕ Η ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ!!!!!!!!! ας μου δωσει καποιος ενα τετοιο....σας παρακαλω...και θα το κρυβω στο δωματιο μου...κανεις δεν θα το καταλαβει!!!!αααααααααα!!!!!!!!:cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Εισαι σίγουρη???????γιατι τότε να το σκεφτουμε δηλαδής Γιουληηηηηηηηηηηηηηηηη αγαπη μου το αγοράκι που έβαλες ειναι πανέμορφο. Αλλα εγώ προσωπικά ειμαι κολλημένη με τον ποιητη. Δηλ. ερχεται για εμένα το αγοράκι αυτο, δεύτερο σε ομορφιά ΜΕΤΑ τον Μορφέα μου. Φιλούμπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 14:23 Η Luna έγραψε: #39.753 14-11-09 14:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εισαι σίγουρη???????γιατι τότε να το σκεφτουμε δηλαδής Γιουληηηηηηηηηηηηηηηηη αγαπη μου το αγοράκι που έβαλες ειναι πανέμορφο. Αλλα εγώ προσωπικά ειμαι κολλημένη με τον ποιητη. Δηλ. ερχεται για εμένα το αγοράκι αυτο, δεύτερο σε ομορφιά ΜΕΤΑ τον Μορφέα μου. Φιλούμπες Click για ανάπτυξη... ε,σκεφτειτε το!!!τι το ειπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.754 14-11-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Luna: α,δεν ξερω...αν με ειχε πεταξει στον καιαδα δεν θα το ειχα καταλαβει και δεν θα το συζητουσαμε καν... οταν βλεπω γουνακια(ζωακια) δεν μπορω να κοιταω παιδια....οσο ωραια και να ειναι!!τι να κανω!! Click για ανάπτυξη... σωστο κι αυτο α εγω εχω κι εκτροφειο παιδιων...προς το παρον εχω μονο εναν επιβητορα ψαχνω για κοριτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 15:46 Η bunny έγραψε: #39.755 14-11-09 15:46 Καλημέρα!(άσχετο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 19:49 Η Luna έγραψε: #39.756 14-11-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστο κι αυτο α εγω εχω κι εκτροφειο παιδιων...προς το παρον εχω μονο εναν επιβητορα ψαχνω για κοριτσι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 11:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.757 15-11-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστο κι αυτο α εγω εχω κι εκτροφειο παιδιων...προς το παρον εχω μονο εναν επιβητορα ψαχνω για κοριτσι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από [B: bunny[/B];460581]Καλημέρα!(άσχετο) Click για ανάπτυξη... αααα....να ενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 20:30 Η moukelis έγραψε: #39.758 15-11-09 20:30 Γεια σας βιρμανακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 20:31 Η moukelis έγραψε: #39.759 15-11-09 20:31 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 00:40 Η Luna έγραψε: #39.760 16-11-09 00:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αααα....να ενα Click για ανάπτυξη... παρτο παρτο τωρα που ειναι μικρο... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... ποσο μ'αρεσουν οι κοιλιες μεχρι το πατωμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1986 1987 1988 1989 1990 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1988 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1988 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Υπερτυπικος Blue tabby Βιρμανος... απο εκτροφειο Ιταλιας...πολυ καλη εκτροφεας...τη ξερω προσωπικα... Οποιος ενδιαφερεται με λεει.... απλα θελει λιγη διαιτα...που ειναι η Γιαννα? Click για ανάπτυξη... ΗΡΘΕ Η ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ!!!!!!!!! ας μου δωσει καποιος ενα τετοιο....σας παρακαλω...και θα το κρυβω στο δωματιο μου...κανεις δεν θα το καταλαβει!!!!αααααααααα!!!!!!!!:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 19:01 Η Luna έγραψε: #39.747 13-11-09 19:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εδω με το σκυλακι τους...οταν ηταν μικρος ο blue tabby Θεος... ψαξτε τον μεσα στην αγκαλια του σκυλου δεν ειναι μια γλυκα και τα 3 τους? Click για ανάπτυξη... και τα 3 οχι...τα γουνινα ναι!!ειδικα το γατουλινιιιι Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η αδελφη του μπλε ταμπυ Θεου... μπλε ταμπυ θεα εχει βγει κι αυτη τεραστια...υπερφυσικα μεγαλη...κι ετσι ειναι pet quality... Click για ανάπτυξη... ιιιι!!!!αρκουδο-ομορφιες ειναι!!! τι pet καλε???αφου ειναι πιο ωραια τα χοντρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 19:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.748 13-11-09 19:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ερχεται,ελπιζω να προλαβε το ΚΤΕΛ.Εχω να καθαρισω το σπιτι,τις γατες,να καμουμε καλη εντυπωση μη μας γυρισει το προξενιο. Click για ανάπτυξη... προσεξε μονο απο ποια πορτα βγει Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ασε χτες καναμε σχολιασμο νυχτερινης φωτογραφισης και εγω το βουρλο ειχα ξεχασει μεσα και τις φωτο των γατιωνε!Επρεπε να δεις φατσα ο δασκαλος. Click για ανάπτυξη... ε τι φατσα? ξετρελαθηκε με τις ομορφιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 09:25 Η moukelis έγραψε: #39.749 14-11-09 09:25 Οχι δεν ηταν φατσα ξετρελαμενου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.750 14-11-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και τα 3 οχι...τα γουνινα ναι!!ειδικα το γατουλινιιιι ιιιι!!!!αρκουδο-ομορφιες ειναι!!! τι pet καλε???αφου ειναι πιο ωραια τα χοντρα!! Click για ανάπτυξη... λεγε τετοια, λεγε τετοια κι αν ειχες καμια μανα σαν εσενα στο Καιαδα θα σε πετουσε....χαζη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 14:14 Η Luna έγραψε: #39.751 14-11-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: λεγε τετοια, λεγε τετοια κι αν ειχες καμια μανα σαν εσενα στο Καιαδα θα σε πετουσε....χαζη Click για ανάπτυξη... α,δεν ξερω...αν με ειχε πεταξει στον καιαδα δεν θα το ειχα καταλαβει και δεν θα το συζητουσαμε καν... οταν βλεπω γουνακια(ζωακια) δεν μπορω να κοιταω παιδια....οσο ωραια και να ειναι!!τι να κανω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 14:21 Η staman2 έγραψε: #39.752 14-11-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ερχεται,ελπιζω να προλαβε το ΚΤΕΛ.Εχω να καθαρισω το σπιτι,τις γατες,να καμουμε καλη εντυπωση μη μας γυρισει το προξενιο. Click για ανάπτυξη... Καλώς να την δεχθεις κυρία μου! Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΗΡΘΕ Η ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ!!!!!!!!! ας μου δωσει καποιος ενα τετοιο....σας παρακαλω...και θα το κρυβω στο δωματιο μου...κανεις δεν θα το καταλαβει!!!!αααααααααα!!!!!!!!:cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Εισαι σίγουρη???????γιατι τότε να το σκεφτουμε δηλαδής Γιουληηηηηηηηηηηηηηηηη αγαπη μου το αγοράκι που έβαλες ειναι πανέμορφο. Αλλα εγώ προσωπικά ειμαι κολλημένη με τον ποιητη. Δηλ. ερχεται για εμένα το αγοράκι αυτο, δεύτερο σε ομορφιά ΜΕΤΑ τον Μορφέα μου. Φιλούμπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 14:23 Η Luna έγραψε: #39.753 14-11-09 14:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εισαι σίγουρη???????γιατι τότε να το σκεφτουμε δηλαδής Γιουληηηηηηηηηηηηηηηηη αγαπη μου το αγοράκι που έβαλες ειναι πανέμορφο. Αλλα εγώ προσωπικά ειμαι κολλημένη με τον ποιητη. Δηλ. ερχεται για εμένα το αγοράκι αυτο, δεύτερο σε ομορφιά ΜΕΤΑ τον Μορφέα μου. Φιλούμπες Click για ανάπτυξη... ε,σκεφτειτε το!!!τι το ειπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.754 14-11-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Luna: α,δεν ξερω...αν με ειχε πεταξει στον καιαδα δεν θα το ειχα καταλαβει και δεν θα το συζητουσαμε καν... οταν βλεπω γουνακια(ζωακια) δεν μπορω να κοιταω παιδια....οσο ωραια και να ειναι!!τι να κανω!! Click για ανάπτυξη... σωστο κι αυτο α εγω εχω κι εκτροφειο παιδιων...προς το παρον εχω μονο εναν επιβητορα ψαχνω για κοριτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 15:46 Η bunny έγραψε: #39.755 14-11-09 15:46 Καλημέρα!(άσχετο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 19:49 Η Luna έγραψε: #39.756 14-11-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστο κι αυτο α εγω εχω κι εκτροφειο παιδιων...προς το παρον εχω μονο εναν επιβητορα ψαχνω για κοριτσι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 11:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.757 15-11-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστο κι αυτο α εγω εχω κι εκτροφειο παιδιων...προς το παρον εχω μονο εναν επιβητορα ψαχνω για κοριτσι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από [B: bunny[/B];460581]Καλημέρα!(άσχετο) Click για ανάπτυξη... αααα....να ενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 20:30 Η moukelis έγραψε: #39.758 15-11-09 20:30 Γεια σας βιρμανακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 20:31 Η moukelis έγραψε: #39.759 15-11-09 20:31 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 00:40 Η Luna έγραψε: #39.760 16-11-09 00:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αααα....να ενα Click για ανάπτυξη... παρτο παρτο τωρα που ειναι μικρο... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... ποσο μ'αρεσουν οι κοιλιες μεχρι το πατωμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1986 1987 1988 1989 1990 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1988 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1988 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εδω με το σκυλακι τους...οταν ηταν μικρος ο blue tabby Θεος... ψαξτε τον μεσα στην αγκαλια του σκυλου δεν ειναι μια γλυκα και τα 3 τους? Click για ανάπτυξη... και τα 3 οχι...τα γουνινα ναι!!ειδικα το γατουλινιιιι Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η αδελφη του μπλε ταμπυ Θεου... μπλε ταμπυ θεα εχει βγει κι αυτη τεραστια...υπερφυσικα μεγαλη...κι ετσι ειναι pet quality... Click για ανάπτυξη... ιιιι!!!!αρκουδο-ομορφιες ειναι!!! τι pet καλε???αφου ειναι πιο ωραια τα χοντρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 19:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.748 13-11-09 19:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ερχεται,ελπιζω να προλαβε το ΚΤΕΛ.Εχω να καθαρισω το σπιτι,τις γατες,να καμουμε καλη εντυπωση μη μας γυρισει το προξενιο. Click για ανάπτυξη... προσεξε μονο απο ποια πορτα βγει Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ασε χτες καναμε σχολιασμο νυχτερινης φωτογραφισης και εγω το βουρλο ειχα ξεχασει μεσα και τις φωτο των γατιωνε!Επρεπε να δεις φατσα ο δασκαλος. Click για ανάπτυξη... ε τι φατσα? ξετρελαθηκε με τις ομορφιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 09:25 Η moukelis έγραψε: #39.749 14-11-09 09:25 Οχι δεν ηταν φατσα ξετρελαμενου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.750 14-11-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και τα 3 οχι...τα γουνινα ναι!!ειδικα το γατουλινιιιι ιιιι!!!!αρκουδο-ομορφιες ειναι!!! τι pet καλε???αφου ειναι πιο ωραια τα χοντρα!! Click για ανάπτυξη... λεγε τετοια, λεγε τετοια κι αν ειχες καμια μανα σαν εσενα στο Καιαδα θα σε πετουσε....χαζη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 14:14 Η Luna έγραψε: #39.751 14-11-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: λεγε τετοια, λεγε τετοια κι αν ειχες καμια μανα σαν εσενα στο Καιαδα θα σε πετουσε....χαζη Click για ανάπτυξη... α,δεν ξερω...αν με ειχε πεταξει στον καιαδα δεν θα το ειχα καταλαβει και δεν θα το συζητουσαμε καν... οταν βλεπω γουνακια(ζωακια) δεν μπορω να κοιταω παιδια....οσο ωραια και να ειναι!!τι να κανω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 14:21 Η staman2 έγραψε: #39.752 14-11-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ερχεται,ελπιζω να προλαβε το ΚΤΕΛ.Εχω να καθαρισω το σπιτι,τις γατες,να καμουμε καλη εντυπωση μη μας γυρισει το προξενιο. Click για ανάπτυξη... Καλώς να την δεχθεις κυρία μου! Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΗΡΘΕ Η ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ!!!!!!!!! ας μου δωσει καποιος ενα τετοιο....σας παρακαλω...και θα το κρυβω στο δωματιο μου...κανεις δεν θα το καταλαβει!!!!αααααααααα!!!!!!!!:cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Εισαι σίγουρη???????γιατι τότε να το σκεφτουμε δηλαδής Γιουληηηηηηηηηηηηηηηηη αγαπη μου το αγοράκι που έβαλες ειναι πανέμορφο. Αλλα εγώ προσωπικά ειμαι κολλημένη με τον ποιητη. Δηλ. ερχεται για εμένα το αγοράκι αυτο, δεύτερο σε ομορφιά ΜΕΤΑ τον Μορφέα μου. Φιλούμπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 14:23 Η Luna έγραψε: #39.753 14-11-09 14:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εισαι σίγουρη???????γιατι τότε να το σκεφτουμε δηλαδής Γιουληηηηηηηηηηηηηηηηη αγαπη μου το αγοράκι που έβαλες ειναι πανέμορφο. Αλλα εγώ προσωπικά ειμαι κολλημένη με τον ποιητη. Δηλ. ερχεται για εμένα το αγοράκι αυτο, δεύτερο σε ομορφιά ΜΕΤΑ τον Μορφέα μου. Φιλούμπες Click για ανάπτυξη... ε,σκεφτειτε το!!!τι το ειπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.754 14-11-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Luna: α,δεν ξερω...αν με ειχε πεταξει στον καιαδα δεν θα το ειχα καταλαβει και δεν θα το συζητουσαμε καν... οταν βλεπω γουνακια(ζωακια) δεν μπορω να κοιταω παιδια....οσο ωραια και να ειναι!!τι να κανω!! Click για ανάπτυξη... σωστο κι αυτο α εγω εχω κι εκτροφειο παιδιων...προς το παρον εχω μονο εναν επιβητορα ψαχνω για κοριτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 15:46 Η bunny έγραψε: #39.755 14-11-09 15:46 Καλημέρα!(άσχετο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 19:49 Η Luna έγραψε: #39.756 14-11-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστο κι αυτο α εγω εχω κι εκτροφειο παιδιων...προς το παρον εχω μονο εναν επιβητορα ψαχνω για κοριτσι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 11:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.757 15-11-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστο κι αυτο α εγω εχω κι εκτροφειο παιδιων...προς το παρον εχω μονο εναν επιβητορα ψαχνω για κοριτσι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από [B: bunny[/B];460581]Καλημέρα!(άσχετο) Click για ανάπτυξη... αααα....να ενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 20:30 Η moukelis έγραψε: #39.758 15-11-09 20:30 Γεια σας βιρμανακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 20:31 Η moukelis έγραψε: #39.759 15-11-09 20:31 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 00:40 Η Luna έγραψε: #39.760 16-11-09 00:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αααα....να ενα Click για ανάπτυξη... παρτο παρτο τωρα που ειναι μικρο... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... ποσο μ'αρεσουν οι κοιλιες μεχρι το πατωμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1986 1987 1988 1989 1990 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1988 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1988 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ερχεται,ελπιζω να προλαβε το ΚΤΕΛ.Εχω να καθαρισω το σπιτι,τις γατες,να καμουμε καλη εντυπωση μη μας γυρισει το προξενιο. Click για ανάπτυξη... προσεξε μονο απο ποια πορτα βγει Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ασε χτες καναμε σχολιασμο νυχτερινης φωτογραφισης και εγω το βουρλο ειχα ξεχασει μεσα και τις φωτο των γατιωνε!Επρεπε να δεις φατσα ο δασκαλος. Click για ανάπτυξη... ε τι φατσα? ξετρελαθηκε με τις ομορφιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 09:25 Η moukelis έγραψε: #39.749 14-11-09 09:25 Οχι δεν ηταν φατσα ξετρελαμενου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.750 14-11-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και τα 3 οχι...τα γουνινα ναι!!ειδικα το γατουλινιιιι ιιιι!!!!αρκουδο-ομορφιες ειναι!!! τι pet καλε???αφου ειναι πιο ωραια τα χοντρα!! Click για ανάπτυξη... λεγε τετοια, λεγε τετοια κι αν ειχες καμια μανα σαν εσενα στο Καιαδα θα σε πετουσε....χαζη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 14:14 Η Luna έγραψε: #39.751 14-11-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: λεγε τετοια, λεγε τετοια κι αν ειχες καμια μανα σαν εσενα στο Καιαδα θα σε πετουσε....χαζη Click για ανάπτυξη... α,δεν ξερω...αν με ειχε πεταξει στον καιαδα δεν θα το ειχα καταλαβει και δεν θα το συζητουσαμε καν... οταν βλεπω γουνακια(ζωακια) δεν μπορω να κοιταω παιδια....οσο ωραια και να ειναι!!τι να κανω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 14:21 Η staman2 έγραψε: #39.752 14-11-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ερχεται,ελπιζω να προλαβε το ΚΤΕΛ.Εχω να καθαρισω το σπιτι,τις γατες,να καμουμε καλη εντυπωση μη μας γυρισει το προξενιο. Click για ανάπτυξη... Καλώς να την δεχθεις κυρία μου! Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΗΡΘΕ Η ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ!!!!!!!!! ας μου δωσει καποιος ενα τετοιο....σας παρακαλω...και θα το κρυβω στο δωματιο μου...κανεις δεν θα το καταλαβει!!!!αααααααααα!!!!!!!!:cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Εισαι σίγουρη???????γιατι τότε να το σκεφτουμε δηλαδής Γιουληηηηηηηηηηηηηηηηη αγαπη μου το αγοράκι που έβαλες ειναι πανέμορφο. Αλλα εγώ προσωπικά ειμαι κολλημένη με τον ποιητη. Δηλ. ερχεται για εμένα το αγοράκι αυτο, δεύτερο σε ομορφιά ΜΕΤΑ τον Μορφέα μου. Φιλούμπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 14:23 Η Luna έγραψε: #39.753 14-11-09 14:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εισαι σίγουρη???????γιατι τότε να το σκεφτουμε δηλαδής Γιουληηηηηηηηηηηηηηηηη αγαπη μου το αγοράκι που έβαλες ειναι πανέμορφο. Αλλα εγώ προσωπικά ειμαι κολλημένη με τον ποιητη. Δηλ. ερχεται για εμένα το αγοράκι αυτο, δεύτερο σε ομορφιά ΜΕΤΑ τον Μορφέα μου. Φιλούμπες Click για ανάπτυξη... ε,σκεφτειτε το!!!τι το ειπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.754 14-11-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Luna: α,δεν ξερω...αν με ειχε πεταξει στον καιαδα δεν θα το ειχα καταλαβει και δεν θα το συζητουσαμε καν... οταν βλεπω γουνακια(ζωακια) δεν μπορω να κοιταω παιδια....οσο ωραια και να ειναι!!τι να κανω!! Click για ανάπτυξη... σωστο κι αυτο α εγω εχω κι εκτροφειο παιδιων...προς το παρον εχω μονο εναν επιβητορα ψαχνω για κοριτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 15:46 Η bunny έγραψε: #39.755 14-11-09 15:46 Καλημέρα!(άσχετο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 19:49 Η Luna έγραψε: #39.756 14-11-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστο κι αυτο α εγω εχω κι εκτροφειο παιδιων...προς το παρον εχω μονο εναν επιβητορα ψαχνω για κοριτσι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 11:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.757 15-11-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστο κι αυτο α εγω εχω κι εκτροφειο παιδιων...προς το παρον εχω μονο εναν επιβητορα ψαχνω για κοριτσι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από [B: bunny[/B];460581]Καλημέρα!(άσχετο) Click για ανάπτυξη... αααα....να ενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 20:30 Η moukelis έγραψε: #39.758 15-11-09 20:30 Γεια σας βιρμανακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 20:31 Η moukelis έγραψε: #39.759 15-11-09 20:31 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 00:40 Η Luna έγραψε: #39.760 16-11-09 00:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αααα....να ενα Click για ανάπτυξη... παρτο παρτο τωρα που ειναι μικρο... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... ποσο μ'αρεσουν οι κοιλιες μεχρι το πατωμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1986 1987 1988 1989 1990 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1988 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1988 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οχι δεν ηταν φατσα ξετρελαμενου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.750 14-11-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και τα 3 οχι...τα γουνινα ναι!!ειδικα το γατουλινιιιι ιιιι!!!!αρκουδο-ομορφιες ειναι!!! τι pet καλε???αφου ειναι πιο ωραια τα χοντρα!! Click για ανάπτυξη... λεγε τετοια, λεγε τετοια κι αν ειχες καμια μανα σαν εσενα στο Καιαδα θα σε πετουσε....χαζη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 14:14 Η Luna έγραψε: #39.751 14-11-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: λεγε τετοια, λεγε τετοια κι αν ειχες καμια μανα σαν εσενα στο Καιαδα θα σε πετουσε....χαζη Click για ανάπτυξη... α,δεν ξερω...αν με ειχε πεταξει στον καιαδα δεν θα το ειχα καταλαβει και δεν θα το συζητουσαμε καν... οταν βλεπω γουνακια(ζωακια) δεν μπορω να κοιταω παιδια....οσο ωραια και να ειναι!!τι να κανω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 14:21 Η staman2 έγραψε: #39.752 14-11-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ερχεται,ελπιζω να προλαβε το ΚΤΕΛ.Εχω να καθαρισω το σπιτι,τις γατες,να καμουμε καλη εντυπωση μη μας γυρισει το προξενιο. Click για ανάπτυξη... Καλώς να την δεχθεις κυρία μου! Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΗΡΘΕ Η ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ!!!!!!!!! ας μου δωσει καποιος ενα τετοιο....σας παρακαλω...και θα το κρυβω στο δωματιο μου...κανεις δεν θα το καταλαβει!!!!αααααααααα!!!!!!!!:cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Εισαι σίγουρη???????γιατι τότε να το σκεφτουμε δηλαδής Γιουληηηηηηηηηηηηηηηηη αγαπη μου το αγοράκι που έβαλες ειναι πανέμορφο. Αλλα εγώ προσωπικά ειμαι κολλημένη με τον ποιητη. Δηλ. ερχεται για εμένα το αγοράκι αυτο, δεύτερο σε ομορφιά ΜΕΤΑ τον Μορφέα μου. Φιλούμπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 14:23 Η Luna έγραψε: #39.753 14-11-09 14:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εισαι σίγουρη???????γιατι τότε να το σκεφτουμε δηλαδής Γιουληηηηηηηηηηηηηηηηη αγαπη μου το αγοράκι που έβαλες ειναι πανέμορφο. Αλλα εγώ προσωπικά ειμαι κολλημένη με τον ποιητη. Δηλ. ερχεται για εμένα το αγοράκι αυτο, δεύτερο σε ομορφιά ΜΕΤΑ τον Μορφέα μου. Φιλούμπες Click για ανάπτυξη... ε,σκεφτειτε το!!!τι το ειπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.754 14-11-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Luna: α,δεν ξερω...αν με ειχε πεταξει στον καιαδα δεν θα το ειχα καταλαβει και δεν θα το συζητουσαμε καν... οταν βλεπω γουνακια(ζωακια) δεν μπορω να κοιταω παιδια....οσο ωραια και να ειναι!!τι να κανω!! Click για ανάπτυξη... σωστο κι αυτο α εγω εχω κι εκτροφειο παιδιων...προς το παρον εχω μονο εναν επιβητορα ψαχνω για κοριτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 15:46 Η bunny έγραψε: #39.755 14-11-09 15:46 Καλημέρα!(άσχετο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 19:49 Η Luna έγραψε: #39.756 14-11-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστο κι αυτο α εγω εχω κι εκτροφειο παιδιων...προς το παρον εχω μονο εναν επιβητορα ψαχνω για κοριτσι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 11:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.757 15-11-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστο κι αυτο α εγω εχω κι εκτροφειο παιδιων...προς το παρον εχω μονο εναν επιβητορα ψαχνω για κοριτσι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από [B: bunny[/B];460581]Καλημέρα!(άσχετο) Click για ανάπτυξη... αααα....να ενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 20:30 Η moukelis έγραψε: #39.758 15-11-09 20:30 Γεια σας βιρμανακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 20:31 Η moukelis έγραψε: #39.759 15-11-09 20:31 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 00:40 Η Luna έγραψε: #39.760 16-11-09 00:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αααα....να ενα Click για ανάπτυξη... παρτο παρτο τωρα που ειναι μικρο... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... ποσο μ'αρεσουν οι κοιλιες μεχρι το πατωμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1986 1987 1988 1989 1990 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1988 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1988 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: και τα 3 οχι...τα γουνινα ναι!!ειδικα το γατουλινιιιι ιιιι!!!!αρκουδο-ομορφιες ειναι!!! τι pet καλε???αφου ειναι πιο ωραια τα χοντρα!! Click για ανάπτυξη... λεγε τετοια, λεγε τετοια κι αν ειχες καμια μανα σαν εσενα στο Καιαδα θα σε πετουσε....χαζη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 14:14 Η Luna έγραψε: #39.751 14-11-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: λεγε τετοια, λεγε τετοια κι αν ειχες καμια μανα σαν εσενα στο Καιαδα θα σε πετουσε....χαζη Click για ανάπτυξη... α,δεν ξερω...αν με ειχε πεταξει στον καιαδα δεν θα το ειχα καταλαβει και δεν θα το συζητουσαμε καν... οταν βλεπω γουνακια(ζωακια) δεν μπορω να κοιταω παιδια....οσο ωραια και να ειναι!!τι να κανω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 14:21 Η staman2 έγραψε: #39.752 14-11-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ερχεται,ελπιζω να προλαβε το ΚΤΕΛ.Εχω να καθαρισω το σπιτι,τις γατες,να καμουμε καλη εντυπωση μη μας γυρισει το προξενιο. Click για ανάπτυξη... Καλώς να την δεχθεις κυρία μου! Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΗΡΘΕ Η ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ!!!!!!!!! ας μου δωσει καποιος ενα τετοιο....σας παρακαλω...και θα το κρυβω στο δωματιο μου...κανεις δεν θα το καταλαβει!!!!αααααααααα!!!!!!!!:cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Εισαι σίγουρη???????γιατι τότε να το σκεφτουμε δηλαδής Γιουληηηηηηηηηηηηηηηηη αγαπη μου το αγοράκι που έβαλες ειναι πανέμορφο. Αλλα εγώ προσωπικά ειμαι κολλημένη με τον ποιητη. Δηλ. ερχεται για εμένα το αγοράκι αυτο, δεύτερο σε ομορφιά ΜΕΤΑ τον Μορφέα μου. Φιλούμπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 14:23 Η Luna έγραψε: #39.753 14-11-09 14:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εισαι σίγουρη???????γιατι τότε να το σκεφτουμε δηλαδής Γιουληηηηηηηηηηηηηηηηη αγαπη μου το αγοράκι που έβαλες ειναι πανέμορφο. Αλλα εγώ προσωπικά ειμαι κολλημένη με τον ποιητη. Δηλ. ερχεται για εμένα το αγοράκι αυτο, δεύτερο σε ομορφιά ΜΕΤΑ τον Μορφέα μου. Φιλούμπες Click για ανάπτυξη... ε,σκεφτειτε το!!!τι το ειπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.754 14-11-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Luna: α,δεν ξερω...αν με ειχε πεταξει στον καιαδα δεν θα το ειχα καταλαβει και δεν θα το συζητουσαμε καν... οταν βλεπω γουνακια(ζωακια) δεν μπορω να κοιταω παιδια....οσο ωραια και να ειναι!!τι να κανω!! Click για ανάπτυξη... σωστο κι αυτο α εγω εχω κι εκτροφειο παιδιων...προς το παρον εχω μονο εναν επιβητορα ψαχνω για κοριτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 15:46 Η bunny έγραψε: #39.755 14-11-09 15:46 Καλημέρα!(άσχετο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 19:49 Η Luna έγραψε: #39.756 14-11-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστο κι αυτο α εγω εχω κι εκτροφειο παιδιων...προς το παρον εχω μονο εναν επιβητορα ψαχνω για κοριτσι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 11:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.757 15-11-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστο κι αυτο α εγω εχω κι εκτροφειο παιδιων...προς το παρον εχω μονο εναν επιβητορα ψαχνω για κοριτσι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από [B: bunny[/B];460581]Καλημέρα!(άσχετο) Click για ανάπτυξη... αααα....να ενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 20:30 Η moukelis έγραψε: #39.758 15-11-09 20:30 Γεια σας βιρμανακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 20:31 Η moukelis έγραψε: #39.759 15-11-09 20:31 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 00:40 Η Luna έγραψε: #39.760 16-11-09 00:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αααα....να ενα Click για ανάπτυξη... παρτο παρτο τωρα που ειναι μικρο... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... ποσο μ'αρεσουν οι κοιλιες μεχρι το πατωμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1986 1987 1988 1989 1990 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1988 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1988 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: λεγε τετοια, λεγε τετοια κι αν ειχες καμια μανα σαν εσενα στο Καιαδα θα σε πετουσε....χαζη Click για ανάπτυξη... α,δεν ξερω...αν με ειχε πεταξει στον καιαδα δεν θα το ειχα καταλαβει και δεν θα το συζητουσαμε καν... οταν βλεπω γουνακια(ζωακια) δεν μπορω να κοιταω παιδια....οσο ωραια και να ειναι!!τι να κανω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 14:21 Η staman2 έγραψε: #39.752 14-11-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ερχεται,ελπιζω να προλαβε το ΚΤΕΛ.Εχω να καθαρισω το σπιτι,τις γατες,να καμουμε καλη εντυπωση μη μας γυρισει το προξενιο. Click για ανάπτυξη... Καλώς να την δεχθεις κυρία μου! Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΗΡΘΕ Η ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ!!!!!!!!! ας μου δωσει καποιος ενα τετοιο....σας παρακαλω...και θα το κρυβω στο δωματιο μου...κανεις δεν θα το καταλαβει!!!!αααααααααα!!!!!!!!:cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Εισαι σίγουρη???????γιατι τότε να το σκεφτουμε δηλαδής Γιουληηηηηηηηηηηηηηηηη αγαπη μου το αγοράκι που έβαλες ειναι πανέμορφο. Αλλα εγώ προσωπικά ειμαι κολλημένη με τον ποιητη. Δηλ. ερχεται για εμένα το αγοράκι αυτο, δεύτερο σε ομορφιά ΜΕΤΑ τον Μορφέα μου. Φιλούμπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 14:23 Η Luna έγραψε: #39.753 14-11-09 14:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εισαι σίγουρη???????γιατι τότε να το σκεφτουμε δηλαδής Γιουληηηηηηηηηηηηηηηηη αγαπη μου το αγοράκι που έβαλες ειναι πανέμορφο. Αλλα εγώ προσωπικά ειμαι κολλημένη με τον ποιητη. Δηλ. ερχεται για εμένα το αγοράκι αυτο, δεύτερο σε ομορφιά ΜΕΤΑ τον Μορφέα μου. Φιλούμπες Click για ανάπτυξη... ε,σκεφτειτε το!!!τι το ειπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.754 14-11-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Luna: α,δεν ξερω...αν με ειχε πεταξει στον καιαδα δεν θα το ειχα καταλαβει και δεν θα το συζητουσαμε καν... οταν βλεπω γουνακια(ζωακια) δεν μπορω να κοιταω παιδια....οσο ωραια και να ειναι!!τι να κανω!! Click για ανάπτυξη... σωστο κι αυτο α εγω εχω κι εκτροφειο παιδιων...προς το παρον εχω μονο εναν επιβητορα ψαχνω για κοριτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 15:46 Η bunny έγραψε: #39.755 14-11-09 15:46 Καλημέρα!(άσχετο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 19:49 Η Luna έγραψε: #39.756 14-11-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστο κι αυτο α εγω εχω κι εκτροφειο παιδιων...προς το παρον εχω μονο εναν επιβητορα ψαχνω για κοριτσι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 11:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.757 15-11-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστο κι αυτο α εγω εχω κι εκτροφειο παιδιων...προς το παρον εχω μονο εναν επιβητορα ψαχνω για κοριτσι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από [B: bunny[/B];460581]Καλημέρα!(άσχετο) Click για ανάπτυξη... αααα....να ενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 20:30 Η moukelis έγραψε: #39.758 15-11-09 20:30 Γεια σας βιρμανακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 20:31 Η moukelis έγραψε: #39.759 15-11-09 20:31 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 00:40 Η Luna έγραψε: #39.760 16-11-09 00:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αααα....να ενα Click για ανάπτυξη... παρτο παρτο τωρα που ειναι μικρο... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... ποσο μ'αρεσουν οι κοιλιες μεχρι το πατωμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1986 1987 1988 1989 1990 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1988 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1988 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ερχεται,ελπιζω να προλαβε το ΚΤΕΛ.Εχω να καθαρισω το σπιτι,τις γατες,να καμουμε καλη εντυπωση μη μας γυρισει το προξενιο. Click για ανάπτυξη... Καλώς να την δεχθεις κυρία μου! Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΗΡΘΕ Η ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ!!!!!!!!! ας μου δωσει καποιος ενα τετοιο....σας παρακαλω...και θα το κρυβω στο δωματιο μου...κανεις δεν θα το καταλαβει!!!!αααααααααα!!!!!!!!:cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Εισαι σίγουρη???????γιατι τότε να το σκεφτουμε δηλαδής Γιουληηηηηηηηηηηηηηηηη αγαπη μου το αγοράκι που έβαλες ειναι πανέμορφο. Αλλα εγώ προσωπικά ειμαι κολλημένη με τον ποιητη. Δηλ. ερχεται για εμένα το αγοράκι αυτο, δεύτερο σε ομορφιά ΜΕΤΑ τον Μορφέα μου. Φιλούμπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 14:23 Η Luna έγραψε: #39.753 14-11-09 14:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εισαι σίγουρη???????γιατι τότε να το σκεφτουμε δηλαδής Γιουληηηηηηηηηηηηηηηηη αγαπη μου το αγοράκι που έβαλες ειναι πανέμορφο. Αλλα εγώ προσωπικά ειμαι κολλημένη με τον ποιητη. Δηλ. ερχεται για εμένα το αγοράκι αυτο, δεύτερο σε ομορφιά ΜΕΤΑ τον Μορφέα μου. Φιλούμπες Click για ανάπτυξη... ε,σκεφτειτε το!!!τι το ειπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.754 14-11-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Luna: α,δεν ξερω...αν με ειχε πεταξει στον καιαδα δεν θα το ειχα καταλαβει και δεν θα το συζητουσαμε καν... οταν βλεπω γουνακια(ζωακια) δεν μπορω να κοιταω παιδια....οσο ωραια και να ειναι!!τι να κανω!! Click για ανάπτυξη... σωστο κι αυτο α εγω εχω κι εκτροφειο παιδιων...προς το παρον εχω μονο εναν επιβητορα ψαχνω για κοριτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 15:46 Η bunny έγραψε: #39.755 14-11-09 15:46 Καλημέρα!(άσχετο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 19:49 Η Luna έγραψε: #39.756 14-11-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστο κι αυτο α εγω εχω κι εκτροφειο παιδιων...προς το παρον εχω μονο εναν επιβητορα ψαχνω για κοριτσι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 11:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.757 15-11-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστο κι αυτο α εγω εχω κι εκτροφειο παιδιων...προς το παρον εχω μονο εναν επιβητορα ψαχνω για κοριτσι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από [B: bunny[/B];460581]Καλημέρα!(άσχετο) Click για ανάπτυξη... αααα....να ενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 20:30 Η moukelis έγραψε: #39.758 15-11-09 20:30 Γεια σας βιρμανακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 20:31 Η moukelis έγραψε: #39.759 15-11-09 20:31 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 00:40 Η Luna έγραψε: #39.760 16-11-09 00:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αααα....να ενα Click για ανάπτυξη... παρτο παρτο τωρα που ειναι μικρο... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... ποσο μ'αρεσουν οι κοιλιες μεχρι το πατωμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1986 1987 1988 1989 1990 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1988 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1988 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εισαι σίγουρη???????γιατι τότε να το σκεφτουμε δηλαδής Γιουληηηηηηηηηηηηηηηηη αγαπη μου το αγοράκι που έβαλες ειναι πανέμορφο. Αλλα εγώ προσωπικά ειμαι κολλημένη με τον ποιητη. Δηλ. ερχεται για εμένα το αγοράκι αυτο, δεύτερο σε ομορφιά ΜΕΤΑ τον Μορφέα μου. Φιλούμπες Click για ανάπτυξη... ε,σκεφτειτε το!!!τι το ειπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.754 14-11-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Luna: α,δεν ξερω...αν με ειχε πεταξει στον καιαδα δεν θα το ειχα καταλαβει και δεν θα το συζητουσαμε καν... οταν βλεπω γουνακια(ζωακια) δεν μπορω να κοιταω παιδια....οσο ωραια και να ειναι!!τι να κανω!! Click για ανάπτυξη... σωστο κι αυτο α εγω εχω κι εκτροφειο παιδιων...προς το παρον εχω μονο εναν επιβητορα ψαχνω για κοριτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 15:46 Η bunny έγραψε: #39.755 14-11-09 15:46 Καλημέρα!(άσχετο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 19:49 Η Luna έγραψε: #39.756 14-11-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστο κι αυτο α εγω εχω κι εκτροφειο παιδιων...προς το παρον εχω μονο εναν επιβητορα ψαχνω για κοριτσι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 11:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.757 15-11-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστο κι αυτο α εγω εχω κι εκτροφειο παιδιων...προς το παρον εχω μονο εναν επιβητορα ψαχνω για κοριτσι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από [B: bunny[/B];460581]Καλημέρα!(άσχετο) Click για ανάπτυξη... αααα....να ενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 20:30 Η moukelis έγραψε: #39.758 15-11-09 20:30 Γεια σας βιρμανακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 20:31 Η moukelis έγραψε: #39.759 15-11-09 20:31 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 00:40 Η Luna έγραψε: #39.760 16-11-09 00:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αααα....να ενα Click για ανάπτυξη... παρτο παρτο τωρα που ειναι μικρο... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... ποσο μ'αρεσουν οι κοιλιες μεχρι το πατωμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1986 1987 1988 1989 1990 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1988 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1988 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: α,δεν ξερω...αν με ειχε πεταξει στον καιαδα δεν θα το ειχα καταλαβει και δεν θα το συζητουσαμε καν... οταν βλεπω γουνακια(ζωακια) δεν μπορω να κοιταω παιδια....οσο ωραια και να ειναι!!τι να κανω!! Click για ανάπτυξη... σωστο κι αυτο α εγω εχω κι εκτροφειο παιδιων...προς το παρον εχω μονο εναν επιβητορα ψαχνω για κοριτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 15:46 Η bunny έγραψε: #39.755 14-11-09 15:46 Καλημέρα!(άσχετο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 19:49 Η Luna έγραψε: #39.756 14-11-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστο κι αυτο α εγω εχω κι εκτροφειο παιδιων...προς το παρον εχω μονο εναν επιβητορα ψαχνω για κοριτσι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 11:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.757 15-11-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστο κι αυτο α εγω εχω κι εκτροφειο παιδιων...προς το παρον εχω μονο εναν επιβητορα ψαχνω για κοριτσι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από [B: bunny[/B];460581]Καλημέρα!(άσχετο) Click για ανάπτυξη... αααα....να ενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 20:30 Η moukelis έγραψε: #39.758 15-11-09 20:30 Γεια σας βιρμανακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 20:31 Η moukelis έγραψε: #39.759 15-11-09 20:31 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 00:40 Η Luna έγραψε: #39.760 16-11-09 00:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αααα....να ενα Click για ανάπτυξη... παρτο παρτο τωρα που ειναι μικρο... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... ποσο μ'αρεσουν οι κοιλιες μεχρι το πατωμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1986 1987 1988 1989 1990 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1988 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1988 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα!(άσχετο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 19:49 Η Luna έγραψε: #39.756 14-11-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστο κι αυτο α εγω εχω κι εκτροφειο παιδιων...προς το παρον εχω μονο εναν επιβητορα ψαχνω για κοριτσι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 11:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.757 15-11-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστο κι αυτο α εγω εχω κι εκτροφειο παιδιων...προς το παρον εχω μονο εναν επιβητορα ψαχνω για κοριτσι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από [B: bunny[/B];460581]Καλημέρα!(άσχετο) Click για ανάπτυξη... αααα....να ενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 20:30 Η moukelis έγραψε: #39.758 15-11-09 20:30 Γεια σας βιρμανακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 20:31 Η moukelis έγραψε: #39.759 15-11-09 20:31 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 00:40 Η Luna έγραψε: #39.760 16-11-09 00:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αααα....να ενα Click για ανάπτυξη... παρτο παρτο τωρα που ειναι μικρο... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... ποσο μ'αρεσουν οι κοιλιες μεχρι το πατωμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1986 1987 1988 1989 1990 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1988 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1988 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστο κι αυτο α εγω εχω κι εκτροφειο παιδιων...προς το παρον εχω μονο εναν επιβητορα ψαχνω για κοριτσι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 11:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.757 15-11-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστο κι αυτο α εγω εχω κι εκτροφειο παιδιων...προς το παρον εχω μονο εναν επιβητορα ψαχνω για κοριτσι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από [B: bunny[/B];460581]Καλημέρα!(άσχετο) Click για ανάπτυξη... αααα....να ενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 20:30 Η moukelis έγραψε: #39.758 15-11-09 20:30 Γεια σας βιρμανακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 20:31 Η moukelis έγραψε: #39.759 15-11-09 20:31 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 00:40 Η Luna έγραψε: #39.760 16-11-09 00:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αααα....να ενα Click για ανάπτυξη... παρτο παρτο τωρα που ειναι μικρο... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... ποσο μ'αρεσουν οι κοιλιες μεχρι το πατωμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1986 1987 1988 1989 1990 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1988 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1988 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστο κι αυτο α εγω εχω κι εκτροφειο παιδιων...προς το παρον εχω μονο εναν επιβητορα ψαχνω για κοριτσι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από [B: bunny[/B];460581]Καλημέρα!(άσχετο) Click για ανάπτυξη... αααα....να ενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 20:30 Η moukelis έγραψε: #39.758 15-11-09 20:30 Γεια σας βιρμανακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 20:31 Η moukelis έγραψε: #39.759 15-11-09 20:31 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 00:40 Η Luna έγραψε: #39.760 16-11-09 00:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αααα....να ενα Click για ανάπτυξη... παρτο παρτο τωρα που ειναι μικρο... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... ποσο μ'αρεσουν οι κοιλιες μεχρι το πατωμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1986 1987 1988 1989 1990 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1988 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1988 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σας βιρμανακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 20:31 Η moukelis έγραψε: #39.759 15-11-09 20:31 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 00:40 Η Luna έγραψε: #39.760 16-11-09 00:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αααα....να ενα Click για ανάπτυξη... παρτο παρτο τωρα που ειναι μικρο... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... ποσο μ'αρεσουν οι κοιλιες μεχρι το πατωμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1986 1987 1988 1989 1990 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1988 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1988 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 00:40 Η Luna έγραψε: #39.760 16-11-09 00:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αααα....να ενα Click για ανάπτυξη... παρτο παρτο τωρα που ειναι μικρο... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... ποσο μ'αρεσουν οι κοιλιες μεχρι το πατωμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αααα....να ενα Click για ανάπτυξη... παρτο παρτο τωρα που ειναι μικρο... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... ποσο μ'αρεσουν οι κοιλιες μεχρι το πατωμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.