Αντα
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Καλά η Pisu έχει το φετιχ οταν τραβάμε το νερό να το χαζεύει πως γυρναέι γύρω γύρω ...![]()
Α...!!!!

Κατάλαβα!!! Μοιράζεστε όλες τις.... στιγμές με τα παιδιά σας ε???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Δεν εχω πρόβλημα. Μάλιστα οταν ήμουν στη σχολή, το πρωί συνδύαζα δύο πραγματα: πήγαινα στο μπάνιο και χαιδευα και τη γάτα ταυτόχρονα
= εξοικόνομηση χρόνου. Γενικά δεν μπορούμε να φύγουμε απο το σπίτι αν δεν γίνει ενα καλό χαιδεμα
- τώρα και στα δυο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Πιο πολυ εγω...γιατί ο Γιώργος ειναι λίγο ντροπαλούληςΔεν εχω πρόβλημα. Μάλιστα οταν ήμουν στη σχολή, το πρωί συνδύαζα δύο πραγματα: πήγαινα στο μπάνιο και χαιδευα και τη γάτα ταυτόχρονα
= εξοικόνομηση χρόνου. Γενικά δεν μπορούμε να φύγουμε απο το σπίτι αν δεν γίνει ενα καλό χαιδεμα
- τώρα και στα δυο.

Συμφωνώ... Η Καλυψώ με κυνηγά κάθε πρωί και κάθεται στην αγκαλιά μου!!!

Ο Μορφέας απλά θέλει να τριφτεί στα πόδια μου... όσο... για το χάιδεμα... Βέβαια! Απαραίτητη προυπόθεση!
Fotini
Διάσημο μέλος
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Αχχχ ψυχουλα μου!! τι βλέμμα ειναι αυτο?? πατουσίτσα για δάγκωμα!Γιατί, Άντα μου; Πάλι θα γίνει ξαστεριά
![]()
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Καλέ τι Ρενάτα είναι αυτή??????????Γιατί, Άντα μου; Πάλι θα γίνει ξαστεριά
![]()
Τι κούκλα γάτα έχεις Φωτεινή???

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Εγω ναι!! εννοειται οτι πάντα με παιχνιδιάρικο τρόπο !Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος

LILY
Εκκολαπτόμενο μέλος

Φτου φτου μην τις ματιάσω!!!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Τώρα συγνώμη... εγώ φταίω που θέλω να έρθω να στη φάω...?????????

Fotini
Διάσημο μέλος
Καλέ τι Ρενάτα είναι αυτή??????????
Τι κούκλα γάτα έχεις Φωτεινή???![]()
Η Ρενάτα σας ευχαριστεί θερμά για τα καλά σας λόγια

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω... απλά μερικές φορές και αλλης ράτσας γατούλες μπορεί να σου κλέψουν τη καρδιά...μερικά να σε έχουν πιο πολύ ανάγκη. Αν μπορούσα θα μάζευα όλα τα αδεσποτούλια που βρίσκω στο δρόμο μου!! δυστυχώς δεν μπορώ.. το μόνο που μπορώ ειναι να έχω λίγη τροφή στη τσάντα μου και να τους δίνω...Αντα γειά σου! Μην με στεναχωρείς! Θα το βρω πριν παραιτηθώ!
Εσείς τις βρήκατε τυχαία? Ωραία ε?

Fotini
Διάσημο μέλος
Κορίτσια όλες έχετε κούκλες γάτες!!!! Ζηλεύω
Φτύσε μας, φτύσε μας μη μας ματιάσεις γιατί είμαστε και ευαίσθητες

Fotini
Διάσημο μέλος
Λίγο πριν την "πέσει" για ύπνο στο γνωστό μαξιλάρι κάτω από το τραπέζι
LILY
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τον μαυρούλη που έχω στην φωτό τον βρήκα εδώ, ενώ έψαχνα λευκό και θηλυκό! Και εννοείται πως ότι βλέπω σε αγγελία θέλω να το πάρω εγώ! Αλλά θα προσπαθήσω να πάρω το βιρμανάκι αυτή τη φορά γιατί τρελαίνομαι!
Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω... απλά μερικές φορές και αλλης ράτσας γατούλες μπορεί να σου κλέψουν τη καρδιά...μερικά να σε έχουν πιο πολύ ανάγκη. Αν μπορούσα θα μάζευα όλα τα αδεσποτούλια που βρίσκω στο δρόμο μου!! δυστυχώς δεν μπορώ.. το μόνο που μπορώ ειναι να έχω λίγη τροφή στη τσάντα μου και να τους δίνω...![]()
Fotini
Διάσημο μέλος
Τώρα συγνώμη... εγώ φταίω που θέλω να έρθω να στη φάω...?????????![]()
Να έρθεις να τη χαϊδέψεις, όχι να τη φας

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Κορίτσια όλες έχετε κούκλες γάτες!!!! Ζηλεύω
Ναι... να ζηλεύεις πολύ... η ζήλεια θα σου δώσει το Βιρμανάκι που ονειρεύεσαι!
Λοιπόν Birmaniac έγινες επίσημα κι εσύ !
Να και τα δικά μου! Μορφέας και Καλυψώ
Άντα... στείλε κι εσύ τα παιδιά σου... να σου φύγει κι η μελαγχολία!
Fotini
Διάσημο μέλος
Εσείς δαγκώνετε τις πατουσίτσες των δικών σας? τα αυτάκια?Εγω ναι!! εννοειται οτι πάντα με παιχνιδιάρικο τρόπο !
Όχι...
Δεν της δαγκώνω τα αυτιά, ούτε τα πατούσια... Μ' αρέσει περισσότερο να της δίνω φιλάκια σε αυτά τα σημεία
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
;Να έρθεις να τη χαϊδέψεις, όχι να τη φας![]()
'Όχι!

Ρενάτα στο πιάτο θέλω εγώ!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool