Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
συμφωνώμε όσα ΄λέει, κάνουν πολύ καλό στις τρίχες τα λιπαρά οξέα, όπως και σε μας, τώρα αν θα πέφτουν οι τρίχες δεν το νομίζω, οι τρίχες σαν τις δικές μας κάνουν κύκλο ζωής και πεθαίνουν αλλά σίγουρα θα ειναι πιο υγιείς.Θα το πάρω κι εγώ μάλλον , αλλα και η τροφή που είπες της Royal που έχει μέσα το ίδο θα είναι.ΑυτάΒάσια,
Πες μας τη γνώμη σου γι'αυτό το προιόν για την τριχόπτωση που αναμένεται?
https://www.mypetz.gr/threads/glavaderm-liquid.220223/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Βάσια ο elvillio είμαι,σου είχα πεί οτι θα σου στείλω καλοκαίρι αλλά δεν περίμενα να σε βρώ!Δεν έχω πρόβλημα με το φύλο απλώς θα προτιμούσα αρσενικό κι αν γίνεται seal point(πολλά ζητάω??)Είδα το Μορφέα και την δική σου,πανέμορφα και τα δύο.Το μόνο που λέω είναι οτι με έπεισες να περιμένω
![]()
είσαι άντρας προφανώς κι εγώ απευθυνομουν σε γυναίκα,λάθος, απλά επειδή είπες ζευγάρι νόμιζα ότι η γυναικα θα έψαχνε πιο πολύ, αλλά μπράβο σου.Να περιμένεις, όλοι περιμένουμε, άντε και να δουμε,η αλήθεια είναι ότι ζητάς πολλά,κι εγώ αρσενικό seal έψαχνα αλλά ο εκτροφέας έκανε λάθος και ο Ηρακλής έγινε Αθηνά, αλλά δεν το μετανιώνω τελικά είναι όλα στη φυλή και το χαρακτήρα.Παντως τα Βιρμανάκια δεν είναι σαν τις άλλες γάτες, ακόμα και τα θηλυκά είναι πολύ ζεστά και χαδιάρικα.Βλέποντας και κάνοντας λοιπόν, πάντως είσαι μέσα στις προτεραιότητες μας...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer
Διάσημο μέλος
)Κι οι δύο το ψάχνουμε απλά εγώ έχω το μικρόβιο με τις Βιρμανίας..Αυτό που θέλω είναι ένα αρσενικό seal αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα να είναι και θυληκό άλλου χρώματος,μόνο Βιρμανίας να είναι!!!Αλήθεια πότε περίπου υπολογίζεις για ζευγάρωμα,καλοκαίρι?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Παιδιά, πήγα χθες στο pet city να πάρω την Bellezza (= ομορφιά στα Ιταλικά) της Royal Canin από τη σειρά pure feline όπου βοηθά την τρίχα την εποχή της αλλαγής αφού είναι εμπλουτισμένη με "ω" κλπ. (παρεπιπτόντως η γεύση τους άρεσε πολύ)...Και μαντέψτε τι άλλο βρήκα!
DVD της σειράς Pets on DVD - εγκυκλοπαίδεια των κατοικίδιων - με σπόνσορα την Purina - όπου διατίθεται για πολλές ράτσες γατιών και σκυλιών... και φυσικά και στα δικά μας ζουζούνια... Την πήρα και την απόλαυσα. Κάτσαμε και την είδαμε οικογενειακώς (τα παιδιά χάζευαν τα Βιρμανάκια)...! Πολύ ενδιαφέρουσα, μεταγλωτισμένη αλλά συγχρόνως και με υπότιτλους, με ωραίες πληροφορίες και εκπληκτικά Βιρμανάκια... ! Είμαι σίγουρη ότι θα αναγνωρίσετε και το δικό σας εκεί αφού μοιάζουν καταπληκτικά!! Για όσους δεν έχουν κι ονειρεύονται μία, θα ξετρελαθούν ακόμα περισσότερο! Κοστίζει 6.90 ευρώ και ίσως να υπάρχει και σε άλλα pet shops... αυτό δεν το γνωρίζω... Μπορώ να βοηθήσω όμως όσους δεν έχουν pet city κοντά τους παραγγέλνοντάς την από το δικό μου...
Αξίζει! Να τη πάρετε!

Συνημμένα
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Πράγματι ειναι πολυ νοστιμη αυτή η σειρά της RoyaL Canin. Εχω δοκιμάσει και τις άλλες. Ειδικά η Pisu νιαουρίζει εντονα οταν ανοίγω τη σακούλα, και βλέπει οτι ειναι η ωρα να της βάλω. Μια φορα κατάφερε να ανοίξει μονη της τη σακούλα, και εφαγε μέχρι που εσκασε!!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αντα
Διακεκριμένο μέλος

Τους κάνω μια μίξη απο Whiscas, Royal canin για δοντια, λαμπερό τρίχωμα και για στειρωμένες γάτες! Πάντως την προηγούμενη εβδομάδα που πηγα και εγω στο πετ σιτι δεν ειχε εκεινη τη ξηρη τροφη για στειρωμενους αρσενικους γάτους, που ειδα οτι την αναφέρουν στο σιτε μας

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Κι εγώ θα ανακατεύω σύντομα!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
....κάνατε μια όμορφη βιρμανοπαρέα
και τα λέτε μεταξύ σας!Λέτε να κάνω και γω μια British - maniacs παρέα;....θα βρεθούν άραγε βρετανοί για παρέα
ή θα τα λέω μόνη μου στον εαυτό μου

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Σήμερα σε σκεφτόμουν και ήθελα να σε ρωτήσω εαν το εκτροφείο το σκέφτεσαι ζεστά ακόμα...
Βλέπεις εγώ το δουλεύω λίγο στο μυαλό μου, αλλά έχω την ανάγκη να μοιράζομαι τις σκέψεις μου και με άλλους "παλαβούς σαν εμένα"...
Όσο για τη Βρεττανική... είναι μια Θεά!! Να πάρεις το dvd κι εσύ!!!
Και βέβαια να κάνετε θέμα και θα έρθω κι εγώ να γράψω γιατί μου αρέσουν πολύ...
Άλλωστε στη δημοσκόπηση έρχεστε πρώτοι!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μεταξύ μας οι Ελληνάρες Βιρμανόφιλοι!!

Raisa
Περιβόητο μέλος
Βρε Ραίσα, θα ζήσεις 150 χρόνια!!!
Σήμερα σε σκεφτόμουν και ήθελα να σε ρωτήσω εαν το εκτροφείο το σκέφτεσαι ζεστά ακόμα...
Βλέπεις εγώ το δουλεύω λίγο στο μυαλό μου, αλλά έχω την ανάγκη να μοιράζομαι τις σκέψεις μου και με άλλους "παλαβούς σαν εμένα"...![]()
Όσο για τη Βρεττανική... είναι μια Θεά!! Να πάρεις το dvd κι εσύ!!!
Και βέβαια να κάνετε θέμα και θα έρθω κι εγώ να γράψω γιατί μου αρέσουν πολύ...
Άλλωστε στη δημοσκόπηση έρχεστε πρώτοι!!![]()
150 χρόνια,εεεε; Ποιός τη χάρη μου!!!

Το εκτροφείο το δουλεύω στο μυαλό μου, αλλά ακόμα ψάχνω να βρω άκρη με τις προϋποθέσεις
Ευχαρίστως να ανταλλάζουμε απόψεις και ιδέες...φτου γμτ, είσαι και μακριά να το κάναμε μαζί...εκτροφείο γατών Βιρμανίας και Βρετανικές!!!
Για ποιό dvd μιλάς

Λες να κάνω θέμα,εεε; Όσο για τη δημοσκόπηση...κάτσε ακόμα, εμείς και εμείς ψηφίσαμε, περιμένω ακόμα το ευρύτερο κοινό να ψηφίσει

Γιατί βρε χαζούλι εμείς με Βιρμανούς σχιστομάτηδες τα λέμε??
Μεταξύ μας οι Ελληνάρες Βιρμανόφιλοι!!![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Καλημέρα!
Παιδιά, πήγα χθες στο pet city να πάρω την Bellezza (= ομορφιά στα Ιταλικά) της Royal Canin από τη σειρά pure feline όπου βοηθά την τρίχα την εποχή της αλλαγής αφού είναι εμπλουτισμένη με "ω" κλπ. (παρεπιπτόντως η γεύση τους άρεσε πολύ)...Και μαντέψτε τι άλλο βρήκα!
DVD της σειράς Pets on DVD - εγκυκλοπαίδεια των κατοικίδιων - με σπόνσορα την Purina - όπου διατίθεται για πολλές ράτσες γατιών και σκυλιών... και φυσικά και στα δικά μας ζουζούνια... Την πήρα και την απόλαυσα. Κάτσαμε και την είδαμε οικογενειακώς (τα παιδιά χάζευαν τα Βιρμανάκια)...! Πολύ ενδιαφέρουσα, μεταγλωτισμένη αλλά συγχρόνως και με υπότιτλους, με ωραίες πληροφορίες και εκπληκτικά Βιρμανάκια... ! Είμαι σίγουρη ότι θα αναγνωρίσετε και το δικό σας εκεί αφού μοιάζουν καταπληκτικά!! Για όσους δεν έχουν κι ονειρεύονται μία, θα ξετρελαθούν ακόμα περισσότερο! Κοστίζει 6.90 ευρώ και ίσως να υπάρχει και σε άλλα pet shops... αυτό δεν το γνωρίζω... Μπορώ να βοηθήσω όμως όσους δεν έχουν pet city κοντά τους παραγγέλνοντάς την από το δικό μου...
Αξίζει! Να τη πάρετε!![]()
Ραίσα, δες αυτό που γράφω για το dvd.
Είσαι Θεσ/νίκη ναι... αλλά οι απόψεις θα ανταλάσσονται!
Συμβουλεύομαι τα περί εκτροφείου τις Γερμανίδες εκτροφείς απ'όπου πήρα το Μορφέα μου τις οποίες εμπιστεύομαι απόλυτα!!
Fotini
Διάσημο μέλος
Φωτεινή, να μας βρεις στο Internet συσκευή ανακατέματος κροκέτας!

Δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι τέτοιο... Πρέπει μόνη σου να αναμίξεις τις κροκέτες και να φροντίσεις να παίρνουν επαρκή ποσότητα από την κανονική τους τροφή (τη "μόνιμη") για να μπαίνουν στον οργανισμό τους όλα τα απαραίτητα συστατικά.Πάντως, εγώ διστάζω να κάνω κάτι τέτοιο, μίξη κροκετών εννοώ.. Ο Αίλουρος δε μου είπε κάτι τέτοιο όταν τον ρώτησα και μόνη μου δεν κάνω πειράματα. Προτιμώ να αφήσω τη Ρενάτα να λειτουργήσει "φυσιολογικά"

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Εγώ θ'ανακατέψω bellezza για τη γούνα με Kitten σύντομα... θα ρίξω και λίγo glavaderm liquid για τη τριχόπτωση (μόνο καλά έχω ακούσει γι'αυτό) και μετά θα προσευχηθώ μη μου γίνουν τερατάκια μ'αυτές τις προσμίξεις!

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Αυτά είναι πολύ καλά νέα(όχι που με πέρασες για γυναίκα)Κι οι δύο το ψάχνουμε απλά εγώ έχω το μικρόβιο με τις Βιρμανίας..Αυτό που θέλω είναι ένα αρσενικό seal αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα να είναι και θυληκό άλλου χρώματος,μόνο Βιρμανίας να είναι!!!Αλήθεια πότε περίπου υπολογίζεις για ζευγάρωμα,καλοκαίρι?
Κολοκαίρι το ελπίζουμε το ζευγάρωμα, αλλά πρέπει να θέλουν κι άλλοι 2, οι ενδιαφερόμενοι...Πες Γιούλη, συμπεθέρα...
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool