Birman-maniacs

ωραία ήταν χθες, σαν παιδάκια κάναμε σε μαγαζι με καραμέλες!εγώ την άλλη βδομαδα που θα κατέβω θα τα πω με την συμπεθέρα, όποιος θέλει μας λέει να έρθει!:P

Γιούλη μίλησες στο Μαριο για το κινητό που θες?;)
Όχι ακόμα... Στείλε μου το μοντέλο σε παρακαλώ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σωστή:up:μπήκες στο κλίμα!το ένα είναι για αρχή, μετά βλεπουμε!εσύ που έχεις και ταράτσα δικιά σου?την κλείνεις με τζάμι και το κάνεις τέλειο αιθριο με γάτες μέσα:up:το έχω πλασσει ήδη στο μυαλό μου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όχι ακόμα... Στείλε μου το μοντέλο σε παρακαλώ...

i phone της apple, ξέρει αυτός καλη μου μην ανησυχείς.Απλά αν μάθεις πες μου πότε θα έρθει Ελλάδα, είμαι περίεργη, απλά ξέρω ότι τσακώνονται οι εταιρειες ποια θα το παρει γιατί το κλειδώνουν και το δίνουν μόνο σε μια εταιρεία!

σωστή:up:μπήκες στο κλίμα!το ένα είναι για αρχή, μετά βλεπουμε!εσύ που έχεις και ταράτσα δικιά σου?την κλείνεις με τζάμι και το κάνεις τέλειο αιθριο με γάτες μέσα:up:το έχω πλασσει ήδη στο μυαλό μου!

Κι εγώ... :up:
Πυρροθριξάκο... μην έχεις άγχος... τα κορίτσια θα κρατήσουν την υπόσχεσή σου όπως έκαναν και με τη Φωτεινή... τις εμπιστεύομαι... καθήστε βρε παιδιά να γεννήσει με το καλό η γάτα πρώτα και μετά θα κάνουμε συμβούλιο να δούμε ποιο γατί θα πάρεις! Τι... στο καλό? Μια οικογένεια είμαστε? :lol:

σωστη, ολοι μαζι θα το διαλεξουμε.Ποτε περιμενουμε τον τοκετο?να ειμαι σε ετοιμοτητα

Και εγω θα φαω τριχωτη πατουσίτσα!!

αντε σήμερα έχετε όλες πολύ δουλεια!πάλι μόνη μου τα λεω!

αχ αποτυχία η αγορά ταιστρα-ποτίστρα, η Αθηνά βουτάει τα πόδια της όλα μέσα!μόνο μακροβούτι δεν έκανε ακόμα:(κι έλεγα ότι βρήκα λύση στο να σέρνει το πιατο της!:hmm:

Δεν τα λες μονη σου...αλλα ολο κολλαει σημερα , το σιτε φταει? μονο με γρηγορη απαντηση μπορω να στειλω μηνυμα

sorry ειχα δουλιτσα!!!:)
εννοειται οτι ολες μαζι θα αποφασισουμε!!!!!
που θα παω εγω χωρις την γνωμη σας??????????:happy:

Πηλινο εχεις δοκιμάσει? σου ελεγα οτι η δικια μου κανει το ''σκάψιμο'' με τα πατουσακια της γυρω απο τα δοχεια φαγητου. Της πηρα πηλινα και δεν μπορει να τα μετακινησει τωρα!! χι χι

i phone της apple, ξέρει αυτός καλη μου μην ανησυχείς.Απλά αν μάθεις πες μου πότε θα έρθει Ελλάδα, είμαι περίεργη, απλά ξέρω ότι τσακώνονται οι εταιρειες ποια θα το παρει γιατί το κλειδώνουν και το δίνουν μόνο σε μια εταιρεία!
το i phone αν εχετε i pod γιατι να το παρετε?
αν δεν εχετε παρτε το!!!
εγω ποιο κινητο να παρω που το βαρεθηκα το δικο μου??????:hmm:εχω το w800i απο τοτε που βγηκε!!!!!!!!!!!!!

Κι εγώ... :up:
Πυρροθριξάκο... μην έχεις άγχος... τα κορίτσια θα κρατήσουν την υπόσχεσή σου όπως έκαναν και με τη Φωτεινή... τις εμπιστεύομαι... καθήστε βρε παιδιά να γεννήσει με το καλό η γάτα πρώτα και μετά θα κάνουμε συμβούλιο να δούμε ποιο γατί θα πάρεις! Τι... στο καλό? Μια οικογένεια είμαστε? :lol:
τελικα τι σου ειπαν οι γερμανιδες?εχει μεγαλη κοιλιτσα????????????/:)

Πηλινο εχεις δοκιμάσει? σου ελεγα οτι η δικια μου κανει το ''σκάψιμο'' με τα πατουσακια της γυρω απο τα δοχεια φαγητου. Της πηρα πηλινα και δεν μπορει να τα μετακινησει τωρα!! χι χι
Tα καλύτερα για μένα είναι τα πήλινα... και με ωραία σχεδιάκια!

δεν έχω i pod πηρα κατευθείαν το i phone!

δοκίμασα πήλινα, αλλά έχω μικρά, όχι τα τεράστια!κι αυτα τα μετακινεί, τώρα περιμένω με το γατόδεντρο και ένα μεγάλο πηλίνο με ψαράκια πάνω!

Γιούλη πότε είναι η γέννα?ακριβή ημερομηνία ρώτα

σωστη, ολοι μαζι θα το διαλεξουμε.Ποτε περιμενουμε τον τοκετο?να ειμαι σε ετοιμοτητα

τέλη του μήνα αρχές Μάη!
Θα σας πω μόλις γεννήσει! Δεν μου είπαν αν έχει μεγάλη κοιλιά... αλλά όπως είπε και η γιατρός μας... η κοιλιά μπορεί και να υποδηλώνει λίγα μωρά αλλά μεγάλα...

τελη απριλιου,αρχες μαιου.Περμενω πως και τι!!!!!!!!!!!!

τέλη του μήνα αρχές Μάη!
Θα σας πω μόλις γεννήσει! Δεν μου είπαν αν έχει μεγάλη κοιλιά... αλλά όπως είπε και η γιατρός μας... η κοιλιά μπορεί και να υποδηλώνει λίγα μωρά αλλά μεγάλα...
μεχρι 3 κανουν οι βιρμανιας?δηλαδη μπορει να κανεικαι 1?:hmm:

Λοιπόν αυτό που μου κάνατε εχθές,είναι αιτία για ψυχολογικά:DΗ Βάσια μου έδωσε ποντικάκι,είχα τον Μορφέα 5 ώρες να τον χαΪδεύω και τώρα τίποτα!..Δεν ξέρω τι θα κάνετε..Βάσια,δεν ξέρω με τι θα ντοπάρεις τον Μορφέα,πάντως αν 'ρθείς το Πάσχα,περιμένω ζευγάρωμα:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back