Birman-maniacs

Ναι, αργώ λίγο όσον αφορά το χιούμορ. Και το δικό μου, από την άλλη, αργεί να το καταλάβει κανείς... Πάντως, μια φορά εγώ δεν ξέρω τίποτα...

Απλά πιστεύω και γι'αυτό το είπα, ότι είσαι δίκαιος άνθρωπος κι όταν κάποιο γατάκι μας αδικείται, το υποστηρίζεις!
Για παράδειγμα ο κτηνίατρός μου δεν μου απάντησε... κάνει το... γερμανό!! Τι με συμβουλεύεις να κάνω... να πάω στον αίλουρο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κι εγω ένα τέτοιο θέλω, η στριμάτα η δικια μας , μας κανει τη δύσκολη, αλλά που να ερθει το μικρο θα γίνει χαμος, αυτοκόλλητο θα το κάνω, αν το προλάβω από τον καλό μου:lol:

Να προσέξεις όμως το θέμα της ζήλιας... Η Καλυψώ μου όσο καλή κι αν φαίνεται, πιστεύω ότι ζηλεύει πολύ!! :(
Κρίμα θα'ναι για την Αθηνούλα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γενικά πιστεύω συμβαίνει αυτό με τα θηλυκά....πολλές φορές που ζουλάω τον Αλφι, την βλέπω οτι με παρακολουθεί ..

Να προσέξεις όμως το θέμα της ζήλιας... Η Καλυψώ μου όσο καλή κι αν φαίνεται, πιστεύω ότι ζηλεύει πολύ!! :(
Κρίμα θα'ναι για την Αθηνούλα...

οχι ρε συ θα την παιζουμε κι αυτη, καλε την αγαπούλα μου, δεν ξερετε πόσο το αγαπω αυτο το γατι, αυτος ο χαρακτηρας του με εχει σκλαβωσει, δεν την εχω φωναξει ουτε μια φορα οχι παντοφλα που λετε, αφου ειναι τοσο καλη και αγαθη!δεν το πιστευω οτι ειναι τοσο ηρεμη, απλα δεν θελει πολλα πολλα, οποτε θα τα τρωει ο μικρος αυτα χιχι

Απλά πιστεύω και γι'αυτό το είπα, ότι είσαι δίκαιος άνθρωπος κι όταν κάποιο γατάκι μας αδικείται, το υποστηρίζεις!
Για παράδειγμα ο κτηνίατρός μου δεν μου απάντησε... κάνει το... γερμανό!! Τι με συμβουλεύεις να κάνω... να πάω στον αίλουρο?

Εγώ, γενικά, υποστηρίζω το δίκαιο αλλά ποιός μ' ακούει... Όσο για τον κτηνίατρο, τι να σου πω...δεν ξέρω. Εγώ, μια φορά, κτηνίατρο έχω βρει και δεν τον αλλάζω. Είναι το καλύτερο που θα μπορούσα να βρω για τη Ρενάτα μου (και τον Ντάικι μελλοντικά);)

Παιδιά μπείτε σ'αυτό το site!!
Δώστε τη δν/ση του σπιτιού σας και τη πόλη σας! (στα αγγλικά βέβαια, αλλά προσέξτε στο spelling...) μετά δείτε το με το "birds eye" που είναι πάνω από το χάρτη!!

https://maps.live.com/

Εγώ, γενικά, υποστηρίζω το δίκαιο αλλά ποιός μ' ακούει... Όσο για τον κτηνίατρο, τι να σου πω...δεν ξέρω. Εγώ, μια φορά, κτηνίατρο έχω βρει και δεν τον αλλάζω. Είναι το καλύτερο που θα μπορούσα να βρω για τη Ρενάτα μου (και τον Ντάικι μελλοντικά);)

Α.... θα πάω στον αίλουρο... σίγουρα! Απλά εσύ τον έχεις δίπλα κι εγώ μακριά...
Επίσης (για το δίκαιο) θυμάμαι και τότε με το Post για τους κάδους που επέμενες - και είχες δίκιο - να ζητήσουν από εκείνο το δήμο (δεν θυμάμαι ποιον) να τους βάλουν κάδους και να μην έχουν ακόμα το απαρχαιομένο σύστημα των σκουπιδοντενεκέδων!! Θυμάσαι??

Άχχ τωρα βλέπω οτι ανακάλυψες τον χαρτη ...και στο google earth μπορείς να το κανεις αυτο!

Α.... θα πάω στον αίλουρο... σίγουρα! Απλά εσύ τον έχεις δίπλα κι εγώ μακριά...
Επίσης (για το δίκαιο) θυμάμαι και τότε με το Post για τους κάδους που επέμενες - και είχες δίκιο - να ζητήσουν από εκείνο το δήμο (δεν θυμάμαι ποιον) να τους βάλουν κάδους και να μην έχουν ακόμα το απαρχαιομένο σύστημα των σκουπιδοντενεκέδων!! Θυμάσαι??

περίμενε να μαθουμε και βλεπουμε!

Άχχ τωρα βλέπω οτι ανακάλυψες τον χαρτη ...και στο google earth μπορείς να το κανεις αυτο!

Όχι!! Το google earth είναι πολύ πιο παλιό! Αυτό έχει bird's eye που είναι πολύ πιο καθαρές οι φωτό του!!!

Ελπίζω να ξέρεις οτι δεν σου δείχνει την εικόνα σε ''πραγματικό χρόνο'' ...εχει νομιζω καθυστέρηση μερικών ωρων.

Ελπίζω να ξέρεις οτι δεν σου δείχνει την εικόνα σε ''πραγματικό χρόνο'' ...εχει νομιζω καθυστέρηση μερικών ωρων.

Ναι... το φαντάζομαι!!:hmm: Αλλιώς θα πήγαινα στη δν/σή σου τις βραδινές ώρες να δω γατιά να εξφενδονίζονται από τη κρεβατοκάμαρα!!! :lol::lol::lol:

παιδια εγώ δεν τα κατάφερα, γιατί>?δεν μου βγάζει την οδο,πανω αριστερα το βάζω?

παιδια εγώ δεν τα κατάφερα, γιατί>?δεν μου βγάζει την οδο,πανω αριστερα το βάζω?

ναι... και μετά Lamia, ίσως να γράψεις και Greece (πρόσεξε το spelling της οδού)

ναι... και μετά Lamia, ίσως να γράψεις και Greece (πρόσεξε το spelling της οδού)

και τέλος enter!

Χμμμ δεν τα εκσφενδονιζουμε...εκεινα τρέχουν να κρυφτούν!! ;)

τα έβαλα αλλά βγάζει κεντρικα τη Λαμία, τις οδους νιεντε, αφου και στην Αθηνα δεν βγάζει την οδό μας!

τα έβαλα αλλά βγάζει κεντρικα τη Λαμία, τις οδους νιεντε, αφου και στην Αθηνα δεν βγάζει την οδό μας!
Πες μου την οδό σου...

Χμμμ δεν τα εκσφενδονιζουμε...εκεινα τρέχουν να κρυφτούν!! ;)

βρε ανωμαλαρα,τι τα ήθελες εκεί?να σε μπανίζουν:blink:?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back