ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 12:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.601 16-04-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, αργώ λίγο όσον αφορά το χιούμορ. Και το δικό μου, από την άλλη, αργεί να το καταλάβει κανείς... Πάντως, μια φορά εγώ δεν ξέρω τίποτα... Click για ανάπτυξη... Απλά πιστεύω και γι'αυτό το είπα, ότι είσαι δίκαιος άνθρωπος κι όταν κάποιο γατάκι μας αδικείται, το υποστηρίζεις! Για παράδειγμα ο κτηνίατρός μου δεν μου απάντησε... κάνει το... γερμανό!! Τι με συμβουλεύεις να κάνω... να πάω στον αίλουρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 12:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.602 16-04-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κι εγω ένα τέτοιο θέλω, η στριμάτα η δικια μας , μας κανει τη δύσκολη, αλλά που να ερθει το μικρο θα γίνει χαμος, αυτοκόλλητο θα το κάνω, αν το προλάβω από τον καλό μου Click για ανάπτυξη... Να προσέξεις όμως το θέμα της ζήλιας... Η Καλυψώ μου όσο καλή κι αν φαίνεται, πιστεύω ότι ζηλεύει πολύ!! Κρίμα θα'ναι για την Αθηνούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 12:59 Η Αντα έγραψε: #3.603 16-04-08 12:59 Γενικά πιστεύω συμβαίνει αυτό με τα θηλυκά....πολλές φορές που ζουλάω τον Αλφι, την βλέπω οτι με παρακολουθεί .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:00 Η Βάσια13859: #3.604 16-04-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να προσέξεις όμως το θέμα της ζήλιας... Η Καλυψώ μου όσο καλή κι αν φαίνεται, πιστεύω ότι ζηλεύει πολύ!! Κρίμα θα'ναι για την Αθηνούλα... Click για ανάπτυξη... οχι ρε συ θα την παιζουμε κι αυτη, καλε την αγαπούλα μου, δεν ξερετε πόσο το αγαπω αυτο το γατι, αυτος ο χαρακτηρας του με εχει σκλαβωσει, δεν την εχω φωναξει ουτε μια φορα οχι παντοφλα που λετε, αφου ειναι τοσο καλη και αγαθη!δεν το πιστευω οτι ειναι τοσο ηρεμη, απλα δεν θελει πολλα πολλα, οποτε θα τα τρωει ο μικρος αυτα χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:01 Η Fotini έγραψε: #3.605 16-04-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Απλά πιστεύω και γι'αυτό το είπα, ότι είσαι δίκαιος άνθρωπος κι όταν κάποιο γατάκι μας αδικείται, το υποστηρίζεις! Για παράδειγμα ο κτηνίατρός μου δεν μου απάντησε... κάνει το... γερμανό!! Τι με συμβουλεύεις να κάνω... να πάω στον αίλουρο? Click για ανάπτυξη... Εγώ, γενικά, υποστηρίζω το δίκαιο αλλά ποιός μ' ακούει... Όσο για τον κτηνίατρο, τι να σου πω...δεν ξέρω. Εγώ, μια φορά, κτηνίατρο έχω βρει και δεν τον αλλάζω. Είναι το καλύτερο που θα μπορούσα να βρω για τη Ρενάτα μου (και τον Ντάικι μελλοντικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.606 16-04-08 13:01 Παιδιά μπείτε σ'αυτό το site!! Δώστε τη δν/ση του σπιτιού σας και τη πόλη σας! (στα αγγλικά βέβαια, αλλά προσέξτε στο spelling...) μετά δείτε το με το "birds eye" που είναι πάνω από το χάρτη!! https://maps.live.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.607 16-04-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Εγώ, γενικά, υποστηρίζω το δίκαιο αλλά ποιός μ' ακούει... Όσο για τον κτηνίατρο, τι να σου πω...δεν ξέρω. Εγώ, μια φορά, κτηνίατρο έχω βρει και δεν τον αλλάζω. Είναι το καλύτερο που θα μπορούσα να βρω για τη Ρενάτα μου (και τον Ντάικι μελλοντικά) Click για ανάπτυξη... Α.... θα πάω στον αίλουρο... σίγουρα! Απλά εσύ τον έχεις δίπλα κι εγώ μακριά... Επίσης (για το δίκαιο) θυμάμαι και τότε με το Post για τους κάδους που επέμενες - και είχες δίκιο - να ζητήσουν από εκείνο το δήμο (δεν θυμάμαι ποιον) να τους βάλουν κάδους και να μην έχουν ακόμα το απαρχαιομένο σύστημα των σκουπιδοντενεκέδων!! Θυμάσαι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η Αντα έγραψε: #3.608 16-04-08 13:08 Άχχ τωρα βλέπω οτι ανακάλυψες τον χαρτη ...και στο google earth μπορείς να το κανεις αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:09 Η Βάσια13859: #3.609 16-04-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α.... θα πάω στον αίλουρο... σίγουρα! Απλά εσύ τον έχεις δίπλα κι εγώ μακριά... Επίσης (για το δίκαιο) θυμάμαι και τότε με το Post για τους κάδους που επέμενες - και είχες δίκιο - να ζητήσουν από εκείνο το δήμο (δεν θυμάμαι ποιον) να τους βάλουν κάδους και να μην έχουν ακόμα το απαρχαιομένο σύστημα των σκουπιδοντενεκέδων!! Θυμάσαι?? Click για ανάπτυξη... περίμενε να μαθουμε και βλεπουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.610 16-04-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Άχχ τωρα βλέπω οτι ανακάλυψες τον χαρτη ...και στο google earth μπορείς να το κανεις αυτο! Click για ανάπτυξη... Όχι!! Το google earth είναι πολύ πιο παλιό! Αυτό έχει bird's eye που είναι πολύ πιο καθαρές οι φωτό του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:13 Η Αντα έγραψε: #3.611 16-04-08 13:13 Ελπίζω να ξέρεις οτι δεν σου δείχνει την εικόνα σε ''πραγματικό χρόνο'' ...εχει νομιζω καθυστέρηση μερικών ωρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.612 16-04-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελπίζω να ξέρεις οτι δεν σου δείχνει την εικόνα σε ''πραγματικό χρόνο'' ...εχει νομιζω καθυστέρηση μερικών ωρων. Click για ανάπτυξη... Ναι... το φαντάζομαι!! Αλλιώς θα πήγαινα στη δν/σή σου τις βραδινές ώρες να δω γατιά να εξφενδονίζονται από τη κρεβατοκάμαρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:18 Η Βάσια13859: #3.613 16-04-08 13:18 παιδια εγώ δεν τα κατάφερα, γιατί>?δεν μου βγάζει την οδο,πανω αριστερα το βάζω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.614 16-04-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: παιδια εγώ δεν τα κατάφερα, γιατί>?δεν μου βγάζει την οδο,πανω αριστερα το βάζω? Click για ανάπτυξη... ναι... και μετά Lamia, ίσως να γράψεις και Greece (πρόσεξε το spelling της οδού) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.615 16-04-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι... και μετά Lamia, ίσως να γράψεις και Greece (πρόσεξε το spelling της οδού) Click για ανάπτυξη... και τέλος enter! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Αντα έγραψε: #3.616 16-04-08 13:21 Χμμμ δεν τα εκσφενδονιζουμε...εκεινα τρέχουν να κρυφτούν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Βάσια13859: #3.617 16-04-08 13:21 τα έβαλα αλλά βγάζει κεντρικα τη Λαμία, τις οδους νιεντε, αφου και στην Αθηνα δεν βγάζει την οδό μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.618 16-04-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τα έβαλα αλλά βγάζει κεντρικα τη Λαμία, τις οδους νιεντε, αφου και στην Αθηνα δεν βγάζει την οδό μας! Click για ανάπτυξη... Πες μου την οδό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.619 16-04-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμμ δεν τα εκσφενδονιζουμε...εκεινα τρέχουν να κρυφτούν!! Click για ανάπτυξη... Σωστά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Βάσια13859: #3.620 16-04-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμμ δεν τα εκσφενδονιζουμε...εκεινα τρέχουν να κρυφτούν!! Click για ανάπτυξη... βρε ανωμαλαρα,τι τα ήθελες εκεί?να σε μπανίζουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, αργώ λίγο όσον αφορά το χιούμορ. Και το δικό μου, από την άλλη, αργεί να το καταλάβει κανείς... Πάντως, μια φορά εγώ δεν ξέρω τίποτα... Click για ανάπτυξη... Απλά πιστεύω και γι'αυτό το είπα, ότι είσαι δίκαιος άνθρωπος κι όταν κάποιο γατάκι μας αδικείται, το υποστηρίζεις! Για παράδειγμα ο κτηνίατρός μου δεν μου απάντησε... κάνει το... γερμανό!! Τι με συμβουλεύεις να κάνω... να πάω στον αίλουρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 12:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.602 16-04-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κι εγω ένα τέτοιο θέλω, η στριμάτα η δικια μας , μας κανει τη δύσκολη, αλλά που να ερθει το μικρο θα γίνει χαμος, αυτοκόλλητο θα το κάνω, αν το προλάβω από τον καλό μου Click για ανάπτυξη... Να προσέξεις όμως το θέμα της ζήλιας... Η Καλυψώ μου όσο καλή κι αν φαίνεται, πιστεύω ότι ζηλεύει πολύ!! Κρίμα θα'ναι για την Αθηνούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 12:59 Η Αντα έγραψε: #3.603 16-04-08 12:59 Γενικά πιστεύω συμβαίνει αυτό με τα θηλυκά....πολλές φορές που ζουλάω τον Αλφι, την βλέπω οτι με παρακολουθεί .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:00 Η Βάσια13859: #3.604 16-04-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να προσέξεις όμως το θέμα της ζήλιας... Η Καλυψώ μου όσο καλή κι αν φαίνεται, πιστεύω ότι ζηλεύει πολύ!! Κρίμα θα'ναι για την Αθηνούλα... Click για ανάπτυξη... οχι ρε συ θα την παιζουμε κι αυτη, καλε την αγαπούλα μου, δεν ξερετε πόσο το αγαπω αυτο το γατι, αυτος ο χαρακτηρας του με εχει σκλαβωσει, δεν την εχω φωναξει ουτε μια φορα οχι παντοφλα που λετε, αφου ειναι τοσο καλη και αγαθη!δεν το πιστευω οτι ειναι τοσο ηρεμη, απλα δεν θελει πολλα πολλα, οποτε θα τα τρωει ο μικρος αυτα χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:01 Η Fotini έγραψε: #3.605 16-04-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Απλά πιστεύω και γι'αυτό το είπα, ότι είσαι δίκαιος άνθρωπος κι όταν κάποιο γατάκι μας αδικείται, το υποστηρίζεις! Για παράδειγμα ο κτηνίατρός μου δεν μου απάντησε... κάνει το... γερμανό!! Τι με συμβουλεύεις να κάνω... να πάω στον αίλουρο? Click για ανάπτυξη... Εγώ, γενικά, υποστηρίζω το δίκαιο αλλά ποιός μ' ακούει... Όσο για τον κτηνίατρο, τι να σου πω...δεν ξέρω. Εγώ, μια φορά, κτηνίατρο έχω βρει και δεν τον αλλάζω. Είναι το καλύτερο που θα μπορούσα να βρω για τη Ρενάτα μου (και τον Ντάικι μελλοντικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.606 16-04-08 13:01 Παιδιά μπείτε σ'αυτό το site!! Δώστε τη δν/ση του σπιτιού σας και τη πόλη σας! (στα αγγλικά βέβαια, αλλά προσέξτε στο spelling...) μετά δείτε το με το "birds eye" που είναι πάνω από το χάρτη!! https://maps.live.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.607 16-04-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Εγώ, γενικά, υποστηρίζω το δίκαιο αλλά ποιός μ' ακούει... Όσο για τον κτηνίατρο, τι να σου πω...δεν ξέρω. Εγώ, μια φορά, κτηνίατρο έχω βρει και δεν τον αλλάζω. Είναι το καλύτερο που θα μπορούσα να βρω για τη Ρενάτα μου (και τον Ντάικι μελλοντικά) Click για ανάπτυξη... Α.... θα πάω στον αίλουρο... σίγουρα! Απλά εσύ τον έχεις δίπλα κι εγώ μακριά... Επίσης (για το δίκαιο) θυμάμαι και τότε με το Post για τους κάδους που επέμενες - και είχες δίκιο - να ζητήσουν από εκείνο το δήμο (δεν θυμάμαι ποιον) να τους βάλουν κάδους και να μην έχουν ακόμα το απαρχαιομένο σύστημα των σκουπιδοντενεκέδων!! Θυμάσαι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η Αντα έγραψε: #3.608 16-04-08 13:08 Άχχ τωρα βλέπω οτι ανακάλυψες τον χαρτη ...και στο google earth μπορείς να το κανεις αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:09 Η Βάσια13859: #3.609 16-04-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α.... θα πάω στον αίλουρο... σίγουρα! Απλά εσύ τον έχεις δίπλα κι εγώ μακριά... Επίσης (για το δίκαιο) θυμάμαι και τότε με το Post για τους κάδους που επέμενες - και είχες δίκιο - να ζητήσουν από εκείνο το δήμο (δεν θυμάμαι ποιον) να τους βάλουν κάδους και να μην έχουν ακόμα το απαρχαιομένο σύστημα των σκουπιδοντενεκέδων!! Θυμάσαι?? Click για ανάπτυξη... περίμενε να μαθουμε και βλεπουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.610 16-04-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Άχχ τωρα βλέπω οτι ανακάλυψες τον χαρτη ...και στο google earth μπορείς να το κανεις αυτο! Click για ανάπτυξη... Όχι!! Το google earth είναι πολύ πιο παλιό! Αυτό έχει bird's eye που είναι πολύ πιο καθαρές οι φωτό του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:13 Η Αντα έγραψε: #3.611 16-04-08 13:13 Ελπίζω να ξέρεις οτι δεν σου δείχνει την εικόνα σε ''πραγματικό χρόνο'' ...εχει νομιζω καθυστέρηση μερικών ωρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.612 16-04-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελπίζω να ξέρεις οτι δεν σου δείχνει την εικόνα σε ''πραγματικό χρόνο'' ...εχει νομιζω καθυστέρηση μερικών ωρων. Click για ανάπτυξη... Ναι... το φαντάζομαι!! Αλλιώς θα πήγαινα στη δν/σή σου τις βραδινές ώρες να δω γατιά να εξφενδονίζονται από τη κρεβατοκάμαρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:18 Η Βάσια13859: #3.613 16-04-08 13:18 παιδια εγώ δεν τα κατάφερα, γιατί>?δεν μου βγάζει την οδο,πανω αριστερα το βάζω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.614 16-04-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: παιδια εγώ δεν τα κατάφερα, γιατί>?δεν μου βγάζει την οδο,πανω αριστερα το βάζω? Click για ανάπτυξη... ναι... και μετά Lamia, ίσως να γράψεις και Greece (πρόσεξε το spelling της οδού) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.615 16-04-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι... και μετά Lamia, ίσως να γράψεις και Greece (πρόσεξε το spelling της οδού) Click για ανάπτυξη... και τέλος enter! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Αντα έγραψε: #3.616 16-04-08 13:21 Χμμμ δεν τα εκσφενδονιζουμε...εκεινα τρέχουν να κρυφτούν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Βάσια13859: #3.617 16-04-08 13:21 τα έβαλα αλλά βγάζει κεντρικα τη Λαμία, τις οδους νιεντε, αφου και στην Αθηνα δεν βγάζει την οδό μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.618 16-04-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τα έβαλα αλλά βγάζει κεντρικα τη Λαμία, τις οδους νιεντε, αφου και στην Αθηνα δεν βγάζει την οδό μας! Click για ανάπτυξη... Πες μου την οδό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.619 16-04-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμμ δεν τα εκσφενδονιζουμε...εκεινα τρέχουν να κρυφτούν!! Click για ανάπτυξη... Σωστά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Βάσια13859: #3.620 16-04-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμμ δεν τα εκσφενδονιζουμε...εκεινα τρέχουν να κρυφτούν!! Click για ανάπτυξη... βρε ανωμαλαρα,τι τα ήθελες εκεί?να σε μπανίζουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κι εγω ένα τέτοιο θέλω, η στριμάτα η δικια μας , μας κανει τη δύσκολη, αλλά που να ερθει το μικρο θα γίνει χαμος, αυτοκόλλητο θα το κάνω, αν το προλάβω από τον καλό μου Click για ανάπτυξη... Να προσέξεις όμως το θέμα της ζήλιας... Η Καλυψώ μου όσο καλή κι αν φαίνεται, πιστεύω ότι ζηλεύει πολύ!! Κρίμα θα'ναι για την Αθηνούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 12:59 Η Αντα έγραψε: #3.603 16-04-08 12:59 Γενικά πιστεύω συμβαίνει αυτό με τα θηλυκά....πολλές φορές που ζουλάω τον Αλφι, την βλέπω οτι με παρακολουθεί .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:00 Η Βάσια13859: #3.604 16-04-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να προσέξεις όμως το θέμα της ζήλιας... Η Καλυψώ μου όσο καλή κι αν φαίνεται, πιστεύω ότι ζηλεύει πολύ!! Κρίμα θα'ναι για την Αθηνούλα... Click για ανάπτυξη... οχι ρε συ θα την παιζουμε κι αυτη, καλε την αγαπούλα μου, δεν ξερετε πόσο το αγαπω αυτο το γατι, αυτος ο χαρακτηρας του με εχει σκλαβωσει, δεν την εχω φωναξει ουτε μια φορα οχι παντοφλα που λετε, αφου ειναι τοσο καλη και αγαθη!δεν το πιστευω οτι ειναι τοσο ηρεμη, απλα δεν θελει πολλα πολλα, οποτε θα τα τρωει ο μικρος αυτα χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:01 Η Fotini έγραψε: #3.605 16-04-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Απλά πιστεύω και γι'αυτό το είπα, ότι είσαι δίκαιος άνθρωπος κι όταν κάποιο γατάκι μας αδικείται, το υποστηρίζεις! Για παράδειγμα ο κτηνίατρός μου δεν μου απάντησε... κάνει το... γερμανό!! Τι με συμβουλεύεις να κάνω... να πάω στον αίλουρο? Click για ανάπτυξη... Εγώ, γενικά, υποστηρίζω το δίκαιο αλλά ποιός μ' ακούει... Όσο για τον κτηνίατρο, τι να σου πω...δεν ξέρω. Εγώ, μια φορά, κτηνίατρο έχω βρει και δεν τον αλλάζω. Είναι το καλύτερο που θα μπορούσα να βρω για τη Ρενάτα μου (και τον Ντάικι μελλοντικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.606 16-04-08 13:01 Παιδιά μπείτε σ'αυτό το site!! Δώστε τη δν/ση του σπιτιού σας και τη πόλη σας! (στα αγγλικά βέβαια, αλλά προσέξτε στο spelling...) μετά δείτε το με το "birds eye" που είναι πάνω από το χάρτη!! https://maps.live.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.607 16-04-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Εγώ, γενικά, υποστηρίζω το δίκαιο αλλά ποιός μ' ακούει... Όσο για τον κτηνίατρο, τι να σου πω...δεν ξέρω. Εγώ, μια φορά, κτηνίατρο έχω βρει και δεν τον αλλάζω. Είναι το καλύτερο που θα μπορούσα να βρω για τη Ρενάτα μου (και τον Ντάικι μελλοντικά) Click για ανάπτυξη... Α.... θα πάω στον αίλουρο... σίγουρα! Απλά εσύ τον έχεις δίπλα κι εγώ μακριά... Επίσης (για το δίκαιο) θυμάμαι και τότε με το Post για τους κάδους που επέμενες - και είχες δίκιο - να ζητήσουν από εκείνο το δήμο (δεν θυμάμαι ποιον) να τους βάλουν κάδους και να μην έχουν ακόμα το απαρχαιομένο σύστημα των σκουπιδοντενεκέδων!! Θυμάσαι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η Αντα έγραψε: #3.608 16-04-08 13:08 Άχχ τωρα βλέπω οτι ανακάλυψες τον χαρτη ...και στο google earth μπορείς να το κανεις αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:09 Η Βάσια13859: #3.609 16-04-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α.... θα πάω στον αίλουρο... σίγουρα! Απλά εσύ τον έχεις δίπλα κι εγώ μακριά... Επίσης (για το δίκαιο) θυμάμαι και τότε με το Post για τους κάδους που επέμενες - και είχες δίκιο - να ζητήσουν από εκείνο το δήμο (δεν θυμάμαι ποιον) να τους βάλουν κάδους και να μην έχουν ακόμα το απαρχαιομένο σύστημα των σκουπιδοντενεκέδων!! Θυμάσαι?? Click για ανάπτυξη... περίμενε να μαθουμε και βλεπουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.610 16-04-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Άχχ τωρα βλέπω οτι ανακάλυψες τον χαρτη ...και στο google earth μπορείς να το κανεις αυτο! Click για ανάπτυξη... Όχι!! Το google earth είναι πολύ πιο παλιό! Αυτό έχει bird's eye που είναι πολύ πιο καθαρές οι φωτό του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:13 Η Αντα έγραψε: #3.611 16-04-08 13:13 Ελπίζω να ξέρεις οτι δεν σου δείχνει την εικόνα σε ''πραγματικό χρόνο'' ...εχει νομιζω καθυστέρηση μερικών ωρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.612 16-04-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελπίζω να ξέρεις οτι δεν σου δείχνει την εικόνα σε ''πραγματικό χρόνο'' ...εχει νομιζω καθυστέρηση μερικών ωρων. Click για ανάπτυξη... Ναι... το φαντάζομαι!! Αλλιώς θα πήγαινα στη δν/σή σου τις βραδινές ώρες να δω γατιά να εξφενδονίζονται από τη κρεβατοκάμαρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:18 Η Βάσια13859: #3.613 16-04-08 13:18 παιδια εγώ δεν τα κατάφερα, γιατί>?δεν μου βγάζει την οδο,πανω αριστερα το βάζω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.614 16-04-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: παιδια εγώ δεν τα κατάφερα, γιατί>?δεν μου βγάζει την οδο,πανω αριστερα το βάζω? Click για ανάπτυξη... ναι... και μετά Lamia, ίσως να γράψεις και Greece (πρόσεξε το spelling της οδού) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.615 16-04-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι... και μετά Lamia, ίσως να γράψεις και Greece (πρόσεξε το spelling της οδού) Click για ανάπτυξη... και τέλος enter! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Αντα έγραψε: #3.616 16-04-08 13:21 Χμμμ δεν τα εκσφενδονιζουμε...εκεινα τρέχουν να κρυφτούν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Βάσια13859: #3.617 16-04-08 13:21 τα έβαλα αλλά βγάζει κεντρικα τη Λαμία, τις οδους νιεντε, αφου και στην Αθηνα δεν βγάζει την οδό μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.618 16-04-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τα έβαλα αλλά βγάζει κεντρικα τη Λαμία, τις οδους νιεντε, αφου και στην Αθηνα δεν βγάζει την οδό μας! Click για ανάπτυξη... Πες μου την οδό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.619 16-04-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμμ δεν τα εκσφενδονιζουμε...εκεινα τρέχουν να κρυφτούν!! Click για ανάπτυξη... Σωστά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Βάσια13859: #3.620 16-04-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμμ δεν τα εκσφενδονιζουμε...εκεινα τρέχουν να κρυφτούν!! Click για ανάπτυξη... βρε ανωμαλαρα,τι τα ήθελες εκεί?να σε μπανίζουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γενικά πιστεύω συμβαίνει αυτό με τα θηλυκά....πολλές φορές που ζουλάω τον Αλφι, την βλέπω οτι με παρακολουθεί .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:00 Η Βάσια13859: #3.604 16-04-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να προσέξεις όμως το θέμα της ζήλιας... Η Καλυψώ μου όσο καλή κι αν φαίνεται, πιστεύω ότι ζηλεύει πολύ!! Κρίμα θα'ναι για την Αθηνούλα... Click για ανάπτυξη... οχι ρε συ θα την παιζουμε κι αυτη, καλε την αγαπούλα μου, δεν ξερετε πόσο το αγαπω αυτο το γατι, αυτος ο χαρακτηρας του με εχει σκλαβωσει, δεν την εχω φωναξει ουτε μια φορα οχι παντοφλα που λετε, αφου ειναι τοσο καλη και αγαθη!δεν το πιστευω οτι ειναι τοσο ηρεμη, απλα δεν θελει πολλα πολλα, οποτε θα τα τρωει ο μικρος αυτα χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:01 Η Fotini έγραψε: #3.605 16-04-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Απλά πιστεύω και γι'αυτό το είπα, ότι είσαι δίκαιος άνθρωπος κι όταν κάποιο γατάκι μας αδικείται, το υποστηρίζεις! Για παράδειγμα ο κτηνίατρός μου δεν μου απάντησε... κάνει το... γερμανό!! Τι με συμβουλεύεις να κάνω... να πάω στον αίλουρο? Click για ανάπτυξη... Εγώ, γενικά, υποστηρίζω το δίκαιο αλλά ποιός μ' ακούει... Όσο για τον κτηνίατρο, τι να σου πω...δεν ξέρω. Εγώ, μια φορά, κτηνίατρο έχω βρει και δεν τον αλλάζω. Είναι το καλύτερο που θα μπορούσα να βρω για τη Ρενάτα μου (και τον Ντάικι μελλοντικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.606 16-04-08 13:01 Παιδιά μπείτε σ'αυτό το site!! Δώστε τη δν/ση του σπιτιού σας και τη πόλη σας! (στα αγγλικά βέβαια, αλλά προσέξτε στο spelling...) μετά δείτε το με το "birds eye" που είναι πάνω από το χάρτη!! https://maps.live.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.607 16-04-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Εγώ, γενικά, υποστηρίζω το δίκαιο αλλά ποιός μ' ακούει... Όσο για τον κτηνίατρο, τι να σου πω...δεν ξέρω. Εγώ, μια φορά, κτηνίατρο έχω βρει και δεν τον αλλάζω. Είναι το καλύτερο που θα μπορούσα να βρω για τη Ρενάτα μου (και τον Ντάικι μελλοντικά) Click για ανάπτυξη... Α.... θα πάω στον αίλουρο... σίγουρα! Απλά εσύ τον έχεις δίπλα κι εγώ μακριά... Επίσης (για το δίκαιο) θυμάμαι και τότε με το Post για τους κάδους που επέμενες - και είχες δίκιο - να ζητήσουν από εκείνο το δήμο (δεν θυμάμαι ποιον) να τους βάλουν κάδους και να μην έχουν ακόμα το απαρχαιομένο σύστημα των σκουπιδοντενεκέδων!! Θυμάσαι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η Αντα έγραψε: #3.608 16-04-08 13:08 Άχχ τωρα βλέπω οτι ανακάλυψες τον χαρτη ...και στο google earth μπορείς να το κανεις αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:09 Η Βάσια13859: #3.609 16-04-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α.... θα πάω στον αίλουρο... σίγουρα! Απλά εσύ τον έχεις δίπλα κι εγώ μακριά... Επίσης (για το δίκαιο) θυμάμαι και τότε με το Post για τους κάδους που επέμενες - και είχες δίκιο - να ζητήσουν από εκείνο το δήμο (δεν θυμάμαι ποιον) να τους βάλουν κάδους και να μην έχουν ακόμα το απαρχαιομένο σύστημα των σκουπιδοντενεκέδων!! Θυμάσαι?? Click για ανάπτυξη... περίμενε να μαθουμε και βλεπουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.610 16-04-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Άχχ τωρα βλέπω οτι ανακάλυψες τον χαρτη ...και στο google earth μπορείς να το κανεις αυτο! Click για ανάπτυξη... Όχι!! Το google earth είναι πολύ πιο παλιό! Αυτό έχει bird's eye που είναι πολύ πιο καθαρές οι φωτό του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:13 Η Αντα έγραψε: #3.611 16-04-08 13:13 Ελπίζω να ξέρεις οτι δεν σου δείχνει την εικόνα σε ''πραγματικό χρόνο'' ...εχει νομιζω καθυστέρηση μερικών ωρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.612 16-04-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελπίζω να ξέρεις οτι δεν σου δείχνει την εικόνα σε ''πραγματικό χρόνο'' ...εχει νομιζω καθυστέρηση μερικών ωρων. Click για ανάπτυξη... Ναι... το φαντάζομαι!! Αλλιώς θα πήγαινα στη δν/σή σου τις βραδινές ώρες να δω γατιά να εξφενδονίζονται από τη κρεβατοκάμαρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:18 Η Βάσια13859: #3.613 16-04-08 13:18 παιδια εγώ δεν τα κατάφερα, γιατί>?δεν μου βγάζει την οδο,πανω αριστερα το βάζω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.614 16-04-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: παιδια εγώ δεν τα κατάφερα, γιατί>?δεν μου βγάζει την οδο,πανω αριστερα το βάζω? Click για ανάπτυξη... ναι... και μετά Lamia, ίσως να γράψεις και Greece (πρόσεξε το spelling της οδού) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.615 16-04-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι... και μετά Lamia, ίσως να γράψεις και Greece (πρόσεξε το spelling της οδού) Click για ανάπτυξη... και τέλος enter! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Αντα έγραψε: #3.616 16-04-08 13:21 Χμμμ δεν τα εκσφενδονιζουμε...εκεινα τρέχουν να κρυφτούν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Βάσια13859: #3.617 16-04-08 13:21 τα έβαλα αλλά βγάζει κεντρικα τη Λαμία, τις οδους νιεντε, αφου και στην Αθηνα δεν βγάζει την οδό μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.618 16-04-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τα έβαλα αλλά βγάζει κεντρικα τη Λαμία, τις οδους νιεντε, αφου και στην Αθηνα δεν βγάζει την οδό μας! Click για ανάπτυξη... Πες μου την οδό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.619 16-04-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμμ δεν τα εκσφενδονιζουμε...εκεινα τρέχουν να κρυφτούν!! Click για ανάπτυξη... Σωστά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Βάσια13859: #3.620 16-04-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμμ δεν τα εκσφενδονιζουμε...εκεινα τρέχουν να κρυφτούν!! Click για ανάπτυξη... βρε ανωμαλαρα,τι τα ήθελες εκεί?να σε μπανίζουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να προσέξεις όμως το θέμα της ζήλιας... Η Καλυψώ μου όσο καλή κι αν φαίνεται, πιστεύω ότι ζηλεύει πολύ!! Κρίμα θα'ναι για την Αθηνούλα... Click για ανάπτυξη... οχι ρε συ θα την παιζουμε κι αυτη, καλε την αγαπούλα μου, δεν ξερετε πόσο το αγαπω αυτο το γατι, αυτος ο χαρακτηρας του με εχει σκλαβωσει, δεν την εχω φωναξει ουτε μια φορα οχι παντοφλα που λετε, αφου ειναι τοσο καλη και αγαθη!δεν το πιστευω οτι ειναι τοσο ηρεμη, απλα δεν θελει πολλα πολλα, οποτε θα τα τρωει ο μικρος αυτα χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:01 Η Fotini έγραψε: #3.605 16-04-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Απλά πιστεύω και γι'αυτό το είπα, ότι είσαι δίκαιος άνθρωπος κι όταν κάποιο γατάκι μας αδικείται, το υποστηρίζεις! Για παράδειγμα ο κτηνίατρός μου δεν μου απάντησε... κάνει το... γερμανό!! Τι με συμβουλεύεις να κάνω... να πάω στον αίλουρο? Click για ανάπτυξη... Εγώ, γενικά, υποστηρίζω το δίκαιο αλλά ποιός μ' ακούει... Όσο για τον κτηνίατρο, τι να σου πω...δεν ξέρω. Εγώ, μια φορά, κτηνίατρο έχω βρει και δεν τον αλλάζω. Είναι το καλύτερο που θα μπορούσα να βρω για τη Ρενάτα μου (και τον Ντάικι μελλοντικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.606 16-04-08 13:01 Παιδιά μπείτε σ'αυτό το site!! Δώστε τη δν/ση του σπιτιού σας και τη πόλη σας! (στα αγγλικά βέβαια, αλλά προσέξτε στο spelling...) μετά δείτε το με το "birds eye" που είναι πάνω από το χάρτη!! https://maps.live.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.607 16-04-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Εγώ, γενικά, υποστηρίζω το δίκαιο αλλά ποιός μ' ακούει... Όσο για τον κτηνίατρο, τι να σου πω...δεν ξέρω. Εγώ, μια φορά, κτηνίατρο έχω βρει και δεν τον αλλάζω. Είναι το καλύτερο που θα μπορούσα να βρω για τη Ρενάτα μου (και τον Ντάικι μελλοντικά) Click για ανάπτυξη... Α.... θα πάω στον αίλουρο... σίγουρα! Απλά εσύ τον έχεις δίπλα κι εγώ μακριά... Επίσης (για το δίκαιο) θυμάμαι και τότε με το Post για τους κάδους που επέμενες - και είχες δίκιο - να ζητήσουν από εκείνο το δήμο (δεν θυμάμαι ποιον) να τους βάλουν κάδους και να μην έχουν ακόμα το απαρχαιομένο σύστημα των σκουπιδοντενεκέδων!! Θυμάσαι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η Αντα έγραψε: #3.608 16-04-08 13:08 Άχχ τωρα βλέπω οτι ανακάλυψες τον χαρτη ...και στο google earth μπορείς να το κανεις αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:09 Η Βάσια13859: #3.609 16-04-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α.... θα πάω στον αίλουρο... σίγουρα! Απλά εσύ τον έχεις δίπλα κι εγώ μακριά... Επίσης (για το δίκαιο) θυμάμαι και τότε με το Post για τους κάδους που επέμενες - και είχες δίκιο - να ζητήσουν από εκείνο το δήμο (δεν θυμάμαι ποιον) να τους βάλουν κάδους και να μην έχουν ακόμα το απαρχαιομένο σύστημα των σκουπιδοντενεκέδων!! Θυμάσαι?? Click για ανάπτυξη... περίμενε να μαθουμε και βλεπουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.610 16-04-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Άχχ τωρα βλέπω οτι ανακάλυψες τον χαρτη ...και στο google earth μπορείς να το κανεις αυτο! Click για ανάπτυξη... Όχι!! Το google earth είναι πολύ πιο παλιό! Αυτό έχει bird's eye που είναι πολύ πιο καθαρές οι φωτό του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:13 Η Αντα έγραψε: #3.611 16-04-08 13:13 Ελπίζω να ξέρεις οτι δεν σου δείχνει την εικόνα σε ''πραγματικό χρόνο'' ...εχει νομιζω καθυστέρηση μερικών ωρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.612 16-04-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελπίζω να ξέρεις οτι δεν σου δείχνει την εικόνα σε ''πραγματικό χρόνο'' ...εχει νομιζω καθυστέρηση μερικών ωρων. Click για ανάπτυξη... Ναι... το φαντάζομαι!! Αλλιώς θα πήγαινα στη δν/σή σου τις βραδινές ώρες να δω γατιά να εξφενδονίζονται από τη κρεβατοκάμαρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:18 Η Βάσια13859: #3.613 16-04-08 13:18 παιδια εγώ δεν τα κατάφερα, γιατί>?δεν μου βγάζει την οδο,πανω αριστερα το βάζω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.614 16-04-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: παιδια εγώ δεν τα κατάφερα, γιατί>?δεν μου βγάζει την οδο,πανω αριστερα το βάζω? Click για ανάπτυξη... ναι... και μετά Lamia, ίσως να γράψεις και Greece (πρόσεξε το spelling της οδού) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.615 16-04-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι... και μετά Lamia, ίσως να γράψεις και Greece (πρόσεξε το spelling της οδού) Click για ανάπτυξη... και τέλος enter! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Αντα έγραψε: #3.616 16-04-08 13:21 Χμμμ δεν τα εκσφενδονιζουμε...εκεινα τρέχουν να κρυφτούν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Βάσια13859: #3.617 16-04-08 13:21 τα έβαλα αλλά βγάζει κεντρικα τη Λαμία, τις οδους νιεντε, αφου και στην Αθηνα δεν βγάζει την οδό μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.618 16-04-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τα έβαλα αλλά βγάζει κεντρικα τη Λαμία, τις οδους νιεντε, αφου και στην Αθηνα δεν βγάζει την οδό μας! Click για ανάπτυξη... Πες μου την οδό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.619 16-04-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμμ δεν τα εκσφενδονιζουμε...εκεινα τρέχουν να κρυφτούν!! Click για ανάπτυξη... Σωστά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Βάσια13859: #3.620 16-04-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμμ δεν τα εκσφενδονιζουμε...εκεινα τρέχουν να κρυφτούν!! Click για ανάπτυξη... βρε ανωμαλαρα,τι τα ήθελες εκεί?να σε μπανίζουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Απλά πιστεύω και γι'αυτό το είπα, ότι είσαι δίκαιος άνθρωπος κι όταν κάποιο γατάκι μας αδικείται, το υποστηρίζεις! Για παράδειγμα ο κτηνίατρός μου δεν μου απάντησε... κάνει το... γερμανό!! Τι με συμβουλεύεις να κάνω... να πάω στον αίλουρο? Click για ανάπτυξη... Εγώ, γενικά, υποστηρίζω το δίκαιο αλλά ποιός μ' ακούει... Όσο για τον κτηνίατρο, τι να σου πω...δεν ξέρω. Εγώ, μια φορά, κτηνίατρο έχω βρει και δεν τον αλλάζω. Είναι το καλύτερο που θα μπορούσα να βρω για τη Ρενάτα μου (και τον Ντάικι μελλοντικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.606 16-04-08 13:01 Παιδιά μπείτε σ'αυτό το site!! Δώστε τη δν/ση του σπιτιού σας και τη πόλη σας! (στα αγγλικά βέβαια, αλλά προσέξτε στο spelling...) μετά δείτε το με το "birds eye" που είναι πάνω από το χάρτη!! https://maps.live.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.607 16-04-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Εγώ, γενικά, υποστηρίζω το δίκαιο αλλά ποιός μ' ακούει... Όσο για τον κτηνίατρο, τι να σου πω...δεν ξέρω. Εγώ, μια φορά, κτηνίατρο έχω βρει και δεν τον αλλάζω. Είναι το καλύτερο που θα μπορούσα να βρω για τη Ρενάτα μου (και τον Ντάικι μελλοντικά) Click για ανάπτυξη... Α.... θα πάω στον αίλουρο... σίγουρα! Απλά εσύ τον έχεις δίπλα κι εγώ μακριά... Επίσης (για το δίκαιο) θυμάμαι και τότε με το Post για τους κάδους που επέμενες - και είχες δίκιο - να ζητήσουν από εκείνο το δήμο (δεν θυμάμαι ποιον) να τους βάλουν κάδους και να μην έχουν ακόμα το απαρχαιομένο σύστημα των σκουπιδοντενεκέδων!! Θυμάσαι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η Αντα έγραψε: #3.608 16-04-08 13:08 Άχχ τωρα βλέπω οτι ανακάλυψες τον χαρτη ...και στο google earth μπορείς να το κανεις αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:09 Η Βάσια13859: #3.609 16-04-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α.... θα πάω στον αίλουρο... σίγουρα! Απλά εσύ τον έχεις δίπλα κι εγώ μακριά... Επίσης (για το δίκαιο) θυμάμαι και τότε με το Post για τους κάδους που επέμενες - και είχες δίκιο - να ζητήσουν από εκείνο το δήμο (δεν θυμάμαι ποιον) να τους βάλουν κάδους και να μην έχουν ακόμα το απαρχαιομένο σύστημα των σκουπιδοντενεκέδων!! Θυμάσαι?? Click για ανάπτυξη... περίμενε να μαθουμε και βλεπουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.610 16-04-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Άχχ τωρα βλέπω οτι ανακάλυψες τον χαρτη ...και στο google earth μπορείς να το κανεις αυτο! Click για ανάπτυξη... Όχι!! Το google earth είναι πολύ πιο παλιό! Αυτό έχει bird's eye που είναι πολύ πιο καθαρές οι φωτό του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:13 Η Αντα έγραψε: #3.611 16-04-08 13:13 Ελπίζω να ξέρεις οτι δεν σου δείχνει την εικόνα σε ''πραγματικό χρόνο'' ...εχει νομιζω καθυστέρηση μερικών ωρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.612 16-04-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελπίζω να ξέρεις οτι δεν σου δείχνει την εικόνα σε ''πραγματικό χρόνο'' ...εχει νομιζω καθυστέρηση μερικών ωρων. Click για ανάπτυξη... Ναι... το φαντάζομαι!! Αλλιώς θα πήγαινα στη δν/σή σου τις βραδινές ώρες να δω γατιά να εξφενδονίζονται από τη κρεβατοκάμαρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:18 Η Βάσια13859: #3.613 16-04-08 13:18 παιδια εγώ δεν τα κατάφερα, γιατί>?δεν μου βγάζει την οδο,πανω αριστερα το βάζω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.614 16-04-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: παιδια εγώ δεν τα κατάφερα, γιατί>?δεν μου βγάζει την οδο,πανω αριστερα το βάζω? Click για ανάπτυξη... ναι... και μετά Lamia, ίσως να γράψεις και Greece (πρόσεξε το spelling της οδού) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.615 16-04-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι... και μετά Lamia, ίσως να γράψεις και Greece (πρόσεξε το spelling της οδού) Click για ανάπτυξη... και τέλος enter! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Αντα έγραψε: #3.616 16-04-08 13:21 Χμμμ δεν τα εκσφενδονιζουμε...εκεινα τρέχουν να κρυφτούν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Βάσια13859: #3.617 16-04-08 13:21 τα έβαλα αλλά βγάζει κεντρικα τη Λαμία, τις οδους νιεντε, αφου και στην Αθηνα δεν βγάζει την οδό μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.618 16-04-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τα έβαλα αλλά βγάζει κεντρικα τη Λαμία, τις οδους νιεντε, αφου και στην Αθηνα δεν βγάζει την οδό μας! Click για ανάπτυξη... Πες μου την οδό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.619 16-04-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμμ δεν τα εκσφενδονιζουμε...εκεινα τρέχουν να κρυφτούν!! Click για ανάπτυξη... Σωστά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Βάσια13859: #3.620 16-04-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμμ δεν τα εκσφενδονιζουμε...εκεινα τρέχουν να κρυφτούν!! Click για ανάπτυξη... βρε ανωμαλαρα,τι τα ήθελες εκεί?να σε μπανίζουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά μπείτε σ'αυτό το site!! Δώστε τη δν/ση του σπιτιού σας και τη πόλη σας! (στα αγγλικά βέβαια, αλλά προσέξτε στο spelling...) μετά δείτε το με το "birds eye" που είναι πάνω από το χάρτη!! https://maps.live.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.607 16-04-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Εγώ, γενικά, υποστηρίζω το δίκαιο αλλά ποιός μ' ακούει... Όσο για τον κτηνίατρο, τι να σου πω...δεν ξέρω. Εγώ, μια φορά, κτηνίατρο έχω βρει και δεν τον αλλάζω. Είναι το καλύτερο που θα μπορούσα να βρω για τη Ρενάτα μου (και τον Ντάικι μελλοντικά) Click για ανάπτυξη... Α.... θα πάω στον αίλουρο... σίγουρα! Απλά εσύ τον έχεις δίπλα κι εγώ μακριά... Επίσης (για το δίκαιο) θυμάμαι και τότε με το Post για τους κάδους που επέμενες - και είχες δίκιο - να ζητήσουν από εκείνο το δήμο (δεν θυμάμαι ποιον) να τους βάλουν κάδους και να μην έχουν ακόμα το απαρχαιομένο σύστημα των σκουπιδοντενεκέδων!! Θυμάσαι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η Αντα έγραψε: #3.608 16-04-08 13:08 Άχχ τωρα βλέπω οτι ανακάλυψες τον χαρτη ...και στο google earth μπορείς να το κανεις αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:09 Η Βάσια13859: #3.609 16-04-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α.... θα πάω στον αίλουρο... σίγουρα! Απλά εσύ τον έχεις δίπλα κι εγώ μακριά... Επίσης (για το δίκαιο) θυμάμαι και τότε με το Post για τους κάδους που επέμενες - και είχες δίκιο - να ζητήσουν από εκείνο το δήμο (δεν θυμάμαι ποιον) να τους βάλουν κάδους και να μην έχουν ακόμα το απαρχαιομένο σύστημα των σκουπιδοντενεκέδων!! Θυμάσαι?? Click για ανάπτυξη... περίμενε να μαθουμε και βλεπουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.610 16-04-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Άχχ τωρα βλέπω οτι ανακάλυψες τον χαρτη ...και στο google earth μπορείς να το κανεις αυτο! Click για ανάπτυξη... Όχι!! Το google earth είναι πολύ πιο παλιό! Αυτό έχει bird's eye που είναι πολύ πιο καθαρές οι φωτό του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:13 Η Αντα έγραψε: #3.611 16-04-08 13:13 Ελπίζω να ξέρεις οτι δεν σου δείχνει την εικόνα σε ''πραγματικό χρόνο'' ...εχει νομιζω καθυστέρηση μερικών ωρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.612 16-04-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελπίζω να ξέρεις οτι δεν σου δείχνει την εικόνα σε ''πραγματικό χρόνο'' ...εχει νομιζω καθυστέρηση μερικών ωρων. Click για ανάπτυξη... Ναι... το φαντάζομαι!! Αλλιώς θα πήγαινα στη δν/σή σου τις βραδινές ώρες να δω γατιά να εξφενδονίζονται από τη κρεβατοκάμαρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:18 Η Βάσια13859: #3.613 16-04-08 13:18 παιδια εγώ δεν τα κατάφερα, γιατί>?δεν μου βγάζει την οδο,πανω αριστερα το βάζω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.614 16-04-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: παιδια εγώ δεν τα κατάφερα, γιατί>?δεν μου βγάζει την οδο,πανω αριστερα το βάζω? Click για ανάπτυξη... ναι... και μετά Lamia, ίσως να γράψεις και Greece (πρόσεξε το spelling της οδού) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.615 16-04-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι... και μετά Lamia, ίσως να γράψεις και Greece (πρόσεξε το spelling της οδού) Click για ανάπτυξη... και τέλος enter! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Αντα έγραψε: #3.616 16-04-08 13:21 Χμμμ δεν τα εκσφενδονιζουμε...εκεινα τρέχουν να κρυφτούν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Βάσια13859: #3.617 16-04-08 13:21 τα έβαλα αλλά βγάζει κεντρικα τη Λαμία, τις οδους νιεντε, αφου και στην Αθηνα δεν βγάζει την οδό μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.618 16-04-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τα έβαλα αλλά βγάζει κεντρικα τη Λαμία, τις οδους νιεντε, αφου και στην Αθηνα δεν βγάζει την οδό μας! Click για ανάπτυξη... Πες μου την οδό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.619 16-04-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμμ δεν τα εκσφενδονιζουμε...εκεινα τρέχουν να κρυφτούν!! Click για ανάπτυξη... Σωστά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Βάσια13859: #3.620 16-04-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμμ δεν τα εκσφενδονιζουμε...εκεινα τρέχουν να κρυφτούν!! Click για ανάπτυξη... βρε ανωμαλαρα,τι τα ήθελες εκεί?να σε μπανίζουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Εγώ, γενικά, υποστηρίζω το δίκαιο αλλά ποιός μ' ακούει... Όσο για τον κτηνίατρο, τι να σου πω...δεν ξέρω. Εγώ, μια φορά, κτηνίατρο έχω βρει και δεν τον αλλάζω. Είναι το καλύτερο που θα μπορούσα να βρω για τη Ρενάτα μου (και τον Ντάικι μελλοντικά) Click για ανάπτυξη... Α.... θα πάω στον αίλουρο... σίγουρα! Απλά εσύ τον έχεις δίπλα κι εγώ μακριά... Επίσης (για το δίκαιο) θυμάμαι και τότε με το Post για τους κάδους που επέμενες - και είχες δίκιο - να ζητήσουν από εκείνο το δήμο (δεν θυμάμαι ποιον) να τους βάλουν κάδους και να μην έχουν ακόμα το απαρχαιομένο σύστημα των σκουπιδοντενεκέδων!! Θυμάσαι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η Αντα έγραψε: #3.608 16-04-08 13:08 Άχχ τωρα βλέπω οτι ανακάλυψες τον χαρτη ...και στο google earth μπορείς να το κανεις αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:09 Η Βάσια13859: #3.609 16-04-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α.... θα πάω στον αίλουρο... σίγουρα! Απλά εσύ τον έχεις δίπλα κι εγώ μακριά... Επίσης (για το δίκαιο) θυμάμαι και τότε με το Post για τους κάδους που επέμενες - και είχες δίκιο - να ζητήσουν από εκείνο το δήμο (δεν θυμάμαι ποιον) να τους βάλουν κάδους και να μην έχουν ακόμα το απαρχαιομένο σύστημα των σκουπιδοντενεκέδων!! Θυμάσαι?? Click για ανάπτυξη... περίμενε να μαθουμε και βλεπουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.610 16-04-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Άχχ τωρα βλέπω οτι ανακάλυψες τον χαρτη ...και στο google earth μπορείς να το κανεις αυτο! Click για ανάπτυξη... Όχι!! Το google earth είναι πολύ πιο παλιό! Αυτό έχει bird's eye που είναι πολύ πιο καθαρές οι φωτό του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:13 Η Αντα έγραψε: #3.611 16-04-08 13:13 Ελπίζω να ξέρεις οτι δεν σου δείχνει την εικόνα σε ''πραγματικό χρόνο'' ...εχει νομιζω καθυστέρηση μερικών ωρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.612 16-04-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελπίζω να ξέρεις οτι δεν σου δείχνει την εικόνα σε ''πραγματικό χρόνο'' ...εχει νομιζω καθυστέρηση μερικών ωρων. Click για ανάπτυξη... Ναι... το φαντάζομαι!! Αλλιώς θα πήγαινα στη δν/σή σου τις βραδινές ώρες να δω γατιά να εξφενδονίζονται από τη κρεβατοκάμαρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:18 Η Βάσια13859: #3.613 16-04-08 13:18 παιδια εγώ δεν τα κατάφερα, γιατί>?δεν μου βγάζει την οδο,πανω αριστερα το βάζω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.614 16-04-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: παιδια εγώ δεν τα κατάφερα, γιατί>?δεν μου βγάζει την οδο,πανω αριστερα το βάζω? Click για ανάπτυξη... ναι... και μετά Lamia, ίσως να γράψεις και Greece (πρόσεξε το spelling της οδού) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.615 16-04-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι... και μετά Lamia, ίσως να γράψεις και Greece (πρόσεξε το spelling της οδού) Click για ανάπτυξη... και τέλος enter! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Αντα έγραψε: #3.616 16-04-08 13:21 Χμμμ δεν τα εκσφενδονιζουμε...εκεινα τρέχουν να κρυφτούν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Βάσια13859: #3.617 16-04-08 13:21 τα έβαλα αλλά βγάζει κεντρικα τη Λαμία, τις οδους νιεντε, αφου και στην Αθηνα δεν βγάζει την οδό μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.618 16-04-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τα έβαλα αλλά βγάζει κεντρικα τη Λαμία, τις οδους νιεντε, αφου και στην Αθηνα δεν βγάζει την οδό μας! Click για ανάπτυξη... Πες μου την οδό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.619 16-04-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμμ δεν τα εκσφενδονιζουμε...εκεινα τρέχουν να κρυφτούν!! Click για ανάπτυξη... Σωστά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Βάσια13859: #3.620 16-04-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμμ δεν τα εκσφενδονιζουμε...εκεινα τρέχουν να κρυφτούν!! Click για ανάπτυξη... βρε ανωμαλαρα,τι τα ήθελες εκεί?να σε μπανίζουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άχχ τωρα βλέπω οτι ανακάλυψες τον χαρτη ...και στο google earth μπορείς να το κανεις αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:09 Η Βάσια13859: #3.609 16-04-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α.... θα πάω στον αίλουρο... σίγουρα! Απλά εσύ τον έχεις δίπλα κι εγώ μακριά... Επίσης (για το δίκαιο) θυμάμαι και τότε με το Post για τους κάδους που επέμενες - και είχες δίκιο - να ζητήσουν από εκείνο το δήμο (δεν θυμάμαι ποιον) να τους βάλουν κάδους και να μην έχουν ακόμα το απαρχαιομένο σύστημα των σκουπιδοντενεκέδων!! Θυμάσαι?? Click για ανάπτυξη... περίμενε να μαθουμε και βλεπουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.610 16-04-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Άχχ τωρα βλέπω οτι ανακάλυψες τον χαρτη ...και στο google earth μπορείς να το κανεις αυτο! Click για ανάπτυξη... Όχι!! Το google earth είναι πολύ πιο παλιό! Αυτό έχει bird's eye που είναι πολύ πιο καθαρές οι φωτό του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:13 Η Αντα έγραψε: #3.611 16-04-08 13:13 Ελπίζω να ξέρεις οτι δεν σου δείχνει την εικόνα σε ''πραγματικό χρόνο'' ...εχει νομιζω καθυστέρηση μερικών ωρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.612 16-04-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελπίζω να ξέρεις οτι δεν σου δείχνει την εικόνα σε ''πραγματικό χρόνο'' ...εχει νομιζω καθυστέρηση μερικών ωρων. Click για ανάπτυξη... Ναι... το φαντάζομαι!! Αλλιώς θα πήγαινα στη δν/σή σου τις βραδινές ώρες να δω γατιά να εξφενδονίζονται από τη κρεβατοκάμαρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:18 Η Βάσια13859: #3.613 16-04-08 13:18 παιδια εγώ δεν τα κατάφερα, γιατί>?δεν μου βγάζει την οδο,πανω αριστερα το βάζω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.614 16-04-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: παιδια εγώ δεν τα κατάφερα, γιατί>?δεν μου βγάζει την οδο,πανω αριστερα το βάζω? Click για ανάπτυξη... ναι... και μετά Lamia, ίσως να γράψεις και Greece (πρόσεξε το spelling της οδού) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.615 16-04-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι... και μετά Lamia, ίσως να γράψεις και Greece (πρόσεξε το spelling της οδού) Click για ανάπτυξη... και τέλος enter! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Αντα έγραψε: #3.616 16-04-08 13:21 Χμμμ δεν τα εκσφενδονιζουμε...εκεινα τρέχουν να κρυφτούν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Βάσια13859: #3.617 16-04-08 13:21 τα έβαλα αλλά βγάζει κεντρικα τη Λαμία, τις οδους νιεντε, αφου και στην Αθηνα δεν βγάζει την οδό μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.618 16-04-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τα έβαλα αλλά βγάζει κεντρικα τη Λαμία, τις οδους νιεντε, αφου και στην Αθηνα δεν βγάζει την οδό μας! Click για ανάπτυξη... Πες μου την οδό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.619 16-04-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμμ δεν τα εκσφενδονιζουμε...εκεινα τρέχουν να κρυφτούν!! Click για ανάπτυξη... Σωστά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Βάσια13859: #3.620 16-04-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμμ δεν τα εκσφενδονιζουμε...εκεινα τρέχουν να κρυφτούν!! Click για ανάπτυξη... βρε ανωμαλαρα,τι τα ήθελες εκεί?να σε μπανίζουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α.... θα πάω στον αίλουρο... σίγουρα! Απλά εσύ τον έχεις δίπλα κι εγώ μακριά... Επίσης (για το δίκαιο) θυμάμαι και τότε με το Post για τους κάδους που επέμενες - και είχες δίκιο - να ζητήσουν από εκείνο το δήμο (δεν θυμάμαι ποιον) να τους βάλουν κάδους και να μην έχουν ακόμα το απαρχαιομένο σύστημα των σκουπιδοντενεκέδων!! Θυμάσαι?? Click για ανάπτυξη... περίμενε να μαθουμε και βλεπουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.610 16-04-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Άχχ τωρα βλέπω οτι ανακάλυψες τον χαρτη ...και στο google earth μπορείς να το κανεις αυτο! Click για ανάπτυξη... Όχι!! Το google earth είναι πολύ πιο παλιό! Αυτό έχει bird's eye που είναι πολύ πιο καθαρές οι φωτό του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:13 Η Αντα έγραψε: #3.611 16-04-08 13:13 Ελπίζω να ξέρεις οτι δεν σου δείχνει την εικόνα σε ''πραγματικό χρόνο'' ...εχει νομιζω καθυστέρηση μερικών ωρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.612 16-04-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελπίζω να ξέρεις οτι δεν σου δείχνει την εικόνα σε ''πραγματικό χρόνο'' ...εχει νομιζω καθυστέρηση μερικών ωρων. Click για ανάπτυξη... Ναι... το φαντάζομαι!! Αλλιώς θα πήγαινα στη δν/σή σου τις βραδινές ώρες να δω γατιά να εξφενδονίζονται από τη κρεβατοκάμαρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:18 Η Βάσια13859: #3.613 16-04-08 13:18 παιδια εγώ δεν τα κατάφερα, γιατί>?δεν μου βγάζει την οδο,πανω αριστερα το βάζω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.614 16-04-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: παιδια εγώ δεν τα κατάφερα, γιατί>?δεν μου βγάζει την οδο,πανω αριστερα το βάζω? Click για ανάπτυξη... ναι... και μετά Lamia, ίσως να γράψεις και Greece (πρόσεξε το spelling της οδού) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.615 16-04-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι... και μετά Lamia, ίσως να γράψεις και Greece (πρόσεξε το spelling της οδού) Click για ανάπτυξη... και τέλος enter! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Αντα έγραψε: #3.616 16-04-08 13:21 Χμμμ δεν τα εκσφενδονιζουμε...εκεινα τρέχουν να κρυφτούν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Βάσια13859: #3.617 16-04-08 13:21 τα έβαλα αλλά βγάζει κεντρικα τη Λαμία, τις οδους νιεντε, αφου και στην Αθηνα δεν βγάζει την οδό μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.618 16-04-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τα έβαλα αλλά βγάζει κεντρικα τη Λαμία, τις οδους νιεντε, αφου και στην Αθηνα δεν βγάζει την οδό μας! Click για ανάπτυξη... Πες μου την οδό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.619 16-04-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμμ δεν τα εκσφενδονιζουμε...εκεινα τρέχουν να κρυφτούν!! Click για ανάπτυξη... Σωστά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Βάσια13859: #3.620 16-04-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμμ δεν τα εκσφενδονιζουμε...εκεινα τρέχουν να κρυφτούν!! Click για ανάπτυξη... βρε ανωμαλαρα,τι τα ήθελες εκεί?να σε μπανίζουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Άχχ τωρα βλέπω οτι ανακάλυψες τον χαρτη ...και στο google earth μπορείς να το κανεις αυτο! Click για ανάπτυξη... Όχι!! Το google earth είναι πολύ πιο παλιό! Αυτό έχει bird's eye που είναι πολύ πιο καθαρές οι φωτό του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:13 Η Αντα έγραψε: #3.611 16-04-08 13:13 Ελπίζω να ξέρεις οτι δεν σου δείχνει την εικόνα σε ''πραγματικό χρόνο'' ...εχει νομιζω καθυστέρηση μερικών ωρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.612 16-04-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελπίζω να ξέρεις οτι δεν σου δείχνει την εικόνα σε ''πραγματικό χρόνο'' ...εχει νομιζω καθυστέρηση μερικών ωρων. Click για ανάπτυξη... Ναι... το φαντάζομαι!! Αλλιώς θα πήγαινα στη δν/σή σου τις βραδινές ώρες να δω γατιά να εξφενδονίζονται από τη κρεβατοκάμαρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:18 Η Βάσια13859: #3.613 16-04-08 13:18 παιδια εγώ δεν τα κατάφερα, γιατί>?δεν μου βγάζει την οδο,πανω αριστερα το βάζω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.614 16-04-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: παιδια εγώ δεν τα κατάφερα, γιατί>?δεν μου βγάζει την οδο,πανω αριστερα το βάζω? Click για ανάπτυξη... ναι... και μετά Lamia, ίσως να γράψεις και Greece (πρόσεξε το spelling της οδού) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.615 16-04-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι... και μετά Lamia, ίσως να γράψεις και Greece (πρόσεξε το spelling της οδού) Click για ανάπτυξη... και τέλος enter! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Αντα έγραψε: #3.616 16-04-08 13:21 Χμμμ δεν τα εκσφενδονιζουμε...εκεινα τρέχουν να κρυφτούν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Βάσια13859: #3.617 16-04-08 13:21 τα έβαλα αλλά βγάζει κεντρικα τη Λαμία, τις οδους νιεντε, αφου και στην Αθηνα δεν βγάζει την οδό μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.618 16-04-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τα έβαλα αλλά βγάζει κεντρικα τη Λαμία, τις οδους νιεντε, αφου και στην Αθηνα δεν βγάζει την οδό μας! Click για ανάπτυξη... Πες μου την οδό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.619 16-04-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμμ δεν τα εκσφενδονιζουμε...εκεινα τρέχουν να κρυφτούν!! Click για ανάπτυξη... Σωστά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Βάσια13859: #3.620 16-04-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμμ δεν τα εκσφενδονιζουμε...εκεινα τρέχουν να κρυφτούν!! Click για ανάπτυξη... βρε ανωμαλαρα,τι τα ήθελες εκεί?να σε μπανίζουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ελπίζω να ξέρεις οτι δεν σου δείχνει την εικόνα σε ''πραγματικό χρόνο'' ...εχει νομιζω καθυστέρηση μερικών ωρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.612 16-04-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελπίζω να ξέρεις οτι δεν σου δείχνει την εικόνα σε ''πραγματικό χρόνο'' ...εχει νομιζω καθυστέρηση μερικών ωρων. Click για ανάπτυξη... Ναι... το φαντάζομαι!! Αλλιώς θα πήγαινα στη δν/σή σου τις βραδινές ώρες να δω γατιά να εξφενδονίζονται από τη κρεβατοκάμαρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:18 Η Βάσια13859: #3.613 16-04-08 13:18 παιδια εγώ δεν τα κατάφερα, γιατί>?δεν μου βγάζει την οδο,πανω αριστερα το βάζω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.614 16-04-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: παιδια εγώ δεν τα κατάφερα, γιατί>?δεν μου βγάζει την οδο,πανω αριστερα το βάζω? Click για ανάπτυξη... ναι... και μετά Lamia, ίσως να γράψεις και Greece (πρόσεξε το spelling της οδού) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.615 16-04-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι... και μετά Lamia, ίσως να γράψεις και Greece (πρόσεξε το spelling της οδού) Click για ανάπτυξη... και τέλος enter! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Αντα έγραψε: #3.616 16-04-08 13:21 Χμμμ δεν τα εκσφενδονιζουμε...εκεινα τρέχουν να κρυφτούν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Βάσια13859: #3.617 16-04-08 13:21 τα έβαλα αλλά βγάζει κεντρικα τη Λαμία, τις οδους νιεντε, αφου και στην Αθηνα δεν βγάζει την οδό μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.618 16-04-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τα έβαλα αλλά βγάζει κεντρικα τη Λαμία, τις οδους νιεντε, αφου και στην Αθηνα δεν βγάζει την οδό μας! Click για ανάπτυξη... Πες μου την οδό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.619 16-04-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμμ δεν τα εκσφενδονιζουμε...εκεινα τρέχουν να κρυφτούν!! Click για ανάπτυξη... Σωστά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Βάσια13859: #3.620 16-04-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμμ δεν τα εκσφενδονιζουμε...εκεινα τρέχουν να κρυφτούν!! Click για ανάπτυξη... βρε ανωμαλαρα,τι τα ήθελες εκεί?να σε μπανίζουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελπίζω να ξέρεις οτι δεν σου δείχνει την εικόνα σε ''πραγματικό χρόνο'' ...εχει νομιζω καθυστέρηση μερικών ωρων. Click για ανάπτυξη... Ναι... το φαντάζομαι!! Αλλιώς θα πήγαινα στη δν/σή σου τις βραδινές ώρες να δω γατιά να εξφενδονίζονται από τη κρεβατοκάμαρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:18 Η Βάσια13859: #3.613 16-04-08 13:18 παιδια εγώ δεν τα κατάφερα, γιατί>?δεν μου βγάζει την οδο,πανω αριστερα το βάζω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.614 16-04-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: παιδια εγώ δεν τα κατάφερα, γιατί>?δεν μου βγάζει την οδο,πανω αριστερα το βάζω? Click για ανάπτυξη... ναι... και μετά Lamia, ίσως να γράψεις και Greece (πρόσεξε το spelling της οδού) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.615 16-04-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι... και μετά Lamia, ίσως να γράψεις και Greece (πρόσεξε το spelling της οδού) Click για ανάπτυξη... και τέλος enter! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Αντα έγραψε: #3.616 16-04-08 13:21 Χμμμ δεν τα εκσφενδονιζουμε...εκεινα τρέχουν να κρυφτούν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Βάσια13859: #3.617 16-04-08 13:21 τα έβαλα αλλά βγάζει κεντρικα τη Λαμία, τις οδους νιεντε, αφου και στην Αθηνα δεν βγάζει την οδό μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.618 16-04-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τα έβαλα αλλά βγάζει κεντρικα τη Λαμία, τις οδους νιεντε, αφου και στην Αθηνα δεν βγάζει την οδό μας! Click για ανάπτυξη... Πες μου την οδό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.619 16-04-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμμ δεν τα εκσφενδονιζουμε...εκεινα τρέχουν να κρυφτούν!! Click για ανάπτυξη... Σωστά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Βάσια13859: #3.620 16-04-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμμ δεν τα εκσφενδονιζουμε...εκεινα τρέχουν να κρυφτούν!! Click για ανάπτυξη... βρε ανωμαλαρα,τι τα ήθελες εκεί?να σε μπανίζουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παιδια εγώ δεν τα κατάφερα, γιατί>?δεν μου βγάζει την οδο,πανω αριστερα το βάζω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.614 16-04-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: παιδια εγώ δεν τα κατάφερα, γιατί>?δεν μου βγάζει την οδο,πανω αριστερα το βάζω? Click για ανάπτυξη... ναι... και μετά Lamia, ίσως να γράψεις και Greece (πρόσεξε το spelling της οδού) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.615 16-04-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι... και μετά Lamia, ίσως να γράψεις και Greece (πρόσεξε το spelling της οδού) Click για ανάπτυξη... και τέλος enter! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Αντα έγραψε: #3.616 16-04-08 13:21 Χμμμ δεν τα εκσφενδονιζουμε...εκεινα τρέχουν να κρυφτούν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Βάσια13859: #3.617 16-04-08 13:21 τα έβαλα αλλά βγάζει κεντρικα τη Λαμία, τις οδους νιεντε, αφου και στην Αθηνα δεν βγάζει την οδό μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.618 16-04-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τα έβαλα αλλά βγάζει κεντρικα τη Λαμία, τις οδους νιεντε, αφου και στην Αθηνα δεν βγάζει την οδό μας! Click για ανάπτυξη... Πες μου την οδό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.619 16-04-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμμ δεν τα εκσφενδονιζουμε...εκεινα τρέχουν να κρυφτούν!! Click για ανάπτυξη... Σωστά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Βάσια13859: #3.620 16-04-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμμ δεν τα εκσφενδονιζουμε...εκεινα τρέχουν να κρυφτούν!! Click για ανάπτυξη... βρε ανωμαλαρα,τι τα ήθελες εκεί?να σε μπανίζουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: παιδια εγώ δεν τα κατάφερα, γιατί>?δεν μου βγάζει την οδο,πανω αριστερα το βάζω? Click για ανάπτυξη... ναι... και μετά Lamia, ίσως να γράψεις και Greece (πρόσεξε το spelling της οδού) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.615 16-04-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι... και μετά Lamia, ίσως να γράψεις και Greece (πρόσεξε το spelling της οδού) Click για ανάπτυξη... και τέλος enter! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Αντα έγραψε: #3.616 16-04-08 13:21 Χμμμ δεν τα εκσφενδονιζουμε...εκεινα τρέχουν να κρυφτούν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Βάσια13859: #3.617 16-04-08 13:21 τα έβαλα αλλά βγάζει κεντρικα τη Λαμία, τις οδους νιεντε, αφου και στην Αθηνα δεν βγάζει την οδό μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.618 16-04-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τα έβαλα αλλά βγάζει κεντρικα τη Λαμία, τις οδους νιεντε, αφου και στην Αθηνα δεν βγάζει την οδό μας! Click για ανάπτυξη... Πες μου την οδό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.619 16-04-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμμ δεν τα εκσφενδονιζουμε...εκεινα τρέχουν να κρυφτούν!! Click για ανάπτυξη... Σωστά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Βάσια13859: #3.620 16-04-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμμ δεν τα εκσφενδονιζουμε...εκεινα τρέχουν να κρυφτούν!! Click για ανάπτυξη... βρε ανωμαλαρα,τι τα ήθελες εκεί?να σε μπανίζουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι... και μετά Lamia, ίσως να γράψεις και Greece (πρόσεξε το spelling της οδού) Click για ανάπτυξη... και τέλος enter! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Αντα έγραψε: #3.616 16-04-08 13:21 Χμμμ δεν τα εκσφενδονιζουμε...εκεινα τρέχουν να κρυφτούν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Βάσια13859: #3.617 16-04-08 13:21 τα έβαλα αλλά βγάζει κεντρικα τη Λαμία, τις οδους νιεντε, αφου και στην Αθηνα δεν βγάζει την οδό μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.618 16-04-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τα έβαλα αλλά βγάζει κεντρικα τη Λαμία, τις οδους νιεντε, αφου και στην Αθηνα δεν βγάζει την οδό μας! Click για ανάπτυξη... Πες μου την οδό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.619 16-04-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμμ δεν τα εκσφενδονιζουμε...εκεινα τρέχουν να κρυφτούν!! Click για ανάπτυξη... Σωστά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Βάσια13859: #3.620 16-04-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμμ δεν τα εκσφενδονιζουμε...εκεινα τρέχουν να κρυφτούν!! Click για ανάπτυξη... βρε ανωμαλαρα,τι τα ήθελες εκεί?να σε μπανίζουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χμμμ δεν τα εκσφενδονιζουμε...εκεινα τρέχουν να κρυφτούν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Βάσια13859: #3.617 16-04-08 13:21 τα έβαλα αλλά βγάζει κεντρικα τη Λαμία, τις οδους νιεντε, αφου και στην Αθηνα δεν βγάζει την οδό μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.618 16-04-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τα έβαλα αλλά βγάζει κεντρικα τη Λαμία, τις οδους νιεντε, αφου και στην Αθηνα δεν βγάζει την οδό μας! Click για ανάπτυξη... Πες μου την οδό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.619 16-04-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμμ δεν τα εκσφενδονιζουμε...εκεινα τρέχουν να κρυφτούν!! Click για ανάπτυξη... Σωστά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Βάσια13859: #3.620 16-04-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμμ δεν τα εκσφενδονιζουμε...εκεινα τρέχουν να κρυφτούν!! Click για ανάπτυξη... βρε ανωμαλαρα,τι τα ήθελες εκεί?να σε μπανίζουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τα έβαλα αλλά βγάζει κεντρικα τη Λαμία, τις οδους νιεντε, αφου και στην Αθηνα δεν βγάζει την οδό μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.618 16-04-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τα έβαλα αλλά βγάζει κεντρικα τη Λαμία, τις οδους νιεντε, αφου και στην Αθηνα δεν βγάζει την οδό μας! Click για ανάπτυξη... Πες μου την οδό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.619 16-04-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμμ δεν τα εκσφενδονιζουμε...εκεινα τρέχουν να κρυφτούν!! Click για ανάπτυξη... Σωστά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Βάσια13859: #3.620 16-04-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμμ δεν τα εκσφενδονιζουμε...εκεινα τρέχουν να κρυφτούν!! Click για ανάπτυξη... βρε ανωμαλαρα,τι τα ήθελες εκεί?να σε μπανίζουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τα έβαλα αλλά βγάζει κεντρικα τη Λαμία, τις οδους νιεντε, αφου και στην Αθηνα δεν βγάζει την οδό μας! Click για ανάπτυξη... Πες μου την οδό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.619 16-04-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμμ δεν τα εκσφενδονιζουμε...εκεινα τρέχουν να κρυφτούν!! Click για ανάπτυξη... Σωστά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Βάσια13859: #3.620 16-04-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμμ δεν τα εκσφενδονιζουμε...εκεινα τρέχουν να κρυφτούν!! Click για ανάπτυξη... βρε ανωμαλαρα,τι τα ήθελες εκεί?να σε μπανίζουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμμ δεν τα εκσφενδονιζουμε...εκεινα τρέχουν να κρυφτούν!! Click για ανάπτυξη... Σωστά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Βάσια13859: #3.620 16-04-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμμ δεν τα εκσφενδονιζουμε...εκεινα τρέχουν να κρυφτούν!! Click για ανάπτυξη... βρε ανωμαλαρα,τι τα ήθελες εκεί?να σε μπανίζουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμμ δεν τα εκσφενδονιζουμε...εκεινα τρέχουν να κρυφτούν!! Click για ανάπτυξη... βρε ανωμαλαρα,τι τα ήθελες εκεί?να σε μπανίζουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.