erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:38 Ο erefer έγραψε: #18.781 22-07-08 15:38 Θοδωρή γατοφόρο μαλακή θα πάρεις εσύ για το αεροπλάνο ή θα σου δώσει αυτή? Ρωτησέ την και δώσε της και τις διαστάσεις, μην πάρεις τζάμπα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.782 22-07-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θοδωρή γατοφόρο μαλακή θα πάρεις εσύ για το αεροπλάνο ή θα σου δώσει αυτή? Ρωτησέ την και δώσε της και τις διαστάσεις, μην πάρεις τζάμπα.. Click για ανάπτυξη... Ποια γατοφόρο καλέ? Δίπλα του στη θέση business class θα τον έχει... με ακουστικάκια για τη ταινιούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:42 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.783 22-07-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θοδωρή γατοφόρο μαλακή θα πάρεις εσύ για το αεροπλάνο ή θα σου δώσει αυτή? Ρωτησέ την και δώσε της και τις διαστάσεις, μην πάρεις τζάμπα.. Click για ανάπτυξη... Tην εχω ρωτησει ηδη για αυτο και η τσιγκουνα μου ειπε να παρω εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.784 22-07-08 15:43 Τελικα να παρω μαλακη ή σκληρη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.785 22-07-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ποια γατοφόρο καλέ? Δίπλα του στη θέση business class θα τον έχει... με ακουστικάκια για τη ταινιούλα! Click για ανάπτυξη... Σιγα μην ειμαστε και business class με τους ξενερωτους,εμεις θα ειμαστε στο πιλοτηριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.786 22-07-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Τελικα να παρω μαλακη ή σκληρη? Click για ανάπτυξη... μαλακή... για να στριμώχνεται καλύτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.787 22-07-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Σιγα μην ειμαστε και business class με τους ξενερωτους,εμεις θα ειμαστε στο πιλοτηριο Click για ανάπτυξη... Καλά ε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:46 Ο erefer έγραψε: #18.788 22-07-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Tην εχω ρωτησει ηδη για αυτο και η τσιγκουνα μου ειπε να παρω εγω Click για ανάπτυξη... Εχει και εκτροφείο καβουριών στις τσέπες ε? Για το αεροπλάνο θές μαλακή μήπως χρειαστεί να διπλώσει λίγο κάτω απο το κάθισμα, κανονικά για μεταφορές και ευχρηστία όμως, θές σκληρή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.789 22-07-08 15:47 Θοδωρή το βρήκα!! Αν δεν θες να αγοράσεις ακόμα, σου δίνω τη δική μου τη μαλακή που θα αδειάσει τη Κυριακή... και παίρνεις εσύ μια σκληρή όταν μπορέσεις!! Γιατί για το ταξείδι βολεύει η μαλακή και για τη μεταφορά με το αυτοκίνητο κλπ η σκληρή... τι λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.790 22-07-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εχει και εκτροφείο καβουριών στις τσέπες ε? Για το αεροπλάνο θές μαλακή μήπως χρειαστεί να διπλώσει λίγο κάτω απο το κάθισμα, κανονικά για μεταφορές και ευχρηστία όμως, θές σκληρή.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.791 22-07-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θοδωρή το βρήκα!! Αν δεν θες να αγοράσεις ακόμα, σου δίνω τη δική μου τη μαλακή που θα αδειάσει τη Κυριακή... και παίρνεις εσύ μια σκληρή όταν μπορέσεις!! Γιατί για το ταξείδι βολεύει η μαλακή και για τη μεταφορά με το αυτοκίνητο κλπ η σκληρή... τι λες? Click για ανάπτυξη... Ε τωρα δεν θελω να σου παρω τη μαλακη,θα παω αυτη την εβδομαδα στο pet-shop της γειτονιας μου και θα παρω μια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.792 22-07-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ε τωρα δεν θελω να σου παρω τη μαλακη,θα παω αυτη την εβδομαδα στο pet-shop της γειτονιας μου και θα παρω μια Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πρόβλημα.. θα μου τη ξαναδώσεις.. ό,τι θες... για να μην αγοράζεις... για να πάρεις μόνο σκληρή στο είπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:07 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.793 22-07-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν έχω πρόβλημα.. θα μου τη ξαναδώσεις.. ό,τι θες... για να μην αγοράζεις... για να πάρεις μόνο σκληρή στο είπα... Click για ανάπτυξη... Οk,τοτε θα σου τη δανειστω απο την Κυριακη που θα αδειασει και θα σου την επιστρεψω μετα που θα φερω τον Πλατωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:35 Ο erefer έγραψε: #18.794 22-07-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Οk,τοτε θα σου τη δανειστω απο την Κυριακη που θα αδειασει και θα σου την επιστρεψω μετα που θα φερω τον Πλατωνα Click για ανάπτυξη... Αυτή η γατοφόρος σου Γιούλη πρέπει να έχει ειδική σχεδίαση για Βιρμανίας Εχει μπει ο Μορφέας, θα μπεί ο Ερωτας με τον erefer, o Πλάτωνας και ποιος ξέρει ποσα άλλα Βιρμανάκια θα φέρεις ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:40 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.795 22-07-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτή η γατοφόρος σου Γιούλη πρέπει να έχει ειδική σχεδίαση για Βιρμανίας Εχει μπει ο Μορφέας, θα μπεί ο Ερωτας με τον erefer, o Πάτωνας και ποιος ξέρει ποσα άλλα Βιρμανάκια θα φέρεις ακόμα Click για ανάπτυξη... Μονο εμεις δεν εχουμε μπει μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:44 Ο erefer έγραψε: #18.796 22-07-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μονο εμεις δεν εχουμε μπει μεσα Click για ανάπτυξη... Δεν χωράμε μωρέ γι'αυτό Πολυ μου αρέσει αυτή η γατοφόρος κάποια στιγμή θα παρω μια τετοια, όχι ομως τωρα γιατί "Το ταμείον, είναι μείον" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:46 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.797 22-07-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν χωράμε μωρέ γι'αυτό Πολυ μου αρέσει αυτή η γατοφόρος κάποια στιγμή θα παρω μια τετοια, όχι ομως τωρα γιατί "Το ταμείον, είναι μείον" Click για ανάπτυξη... Εγω θα σε συμβουλευα να παρεις ενα δανειο και να παρεις μια το συντομοτερον δυνατον γιατι στην σκληρη θα σε πονεσει η πλατη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:48 Ο erefer έγραψε: #18.798 22-07-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω θα σε συμβουλευα να παρεις ενα δανειο και να παρεις μια το συντομοτερον δυνατον γιατι στην σκληρη θα σε πονεσει η πλατη σου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:50 Ο πυρροθριξ: #18.799 22-07-08 16:50 Γιουλακο:με γεια η Νεφελη,κουκλα!!!!! Θοδωρη:η εκτροφεας εχει αχρωματοψια.Στανταρ!!!!Ειναι αυτο σοκολατι?το μπλε πως το λεει?Λιλα?θα τρελαθω!!! Υπολοιποι:παιδια πεθανα στα γελια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.800 22-07-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Γιουλακο:με γεια η Νεφελη,κουκλα!!!!! Θοδωρη:η εκτροφεας εχει αχρωματοψια.Στανταρ!!!!Ειναι αυτο σοκολατι?το μπλε πως το λεει?Λιλα?θα τρελαθω!!! Υπολοιποι:παιδια πεθανα στα γελια Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δαναη! Η εκτροφεας εκτος απο αχρωματοψια εχει και βλακιτιδα,καλα που τα βιρμανακια τα αποκαλει βιρμανακια και οχι σιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 938 939 940 941 942 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θοδωρή γατοφόρο μαλακή θα πάρεις εσύ για το αεροπλάνο ή θα σου δώσει αυτή? Ρωτησέ την και δώσε της και τις διαστάσεις, μην πάρεις τζάμπα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.782 22-07-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θοδωρή γατοφόρο μαλακή θα πάρεις εσύ για το αεροπλάνο ή θα σου δώσει αυτή? Ρωτησέ την και δώσε της και τις διαστάσεις, μην πάρεις τζάμπα.. Click για ανάπτυξη... Ποια γατοφόρο καλέ? Δίπλα του στη θέση business class θα τον έχει... με ακουστικάκια για τη ταινιούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:42 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.783 22-07-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θοδωρή γατοφόρο μαλακή θα πάρεις εσύ για το αεροπλάνο ή θα σου δώσει αυτή? Ρωτησέ την και δώσε της και τις διαστάσεις, μην πάρεις τζάμπα.. Click για ανάπτυξη... Tην εχω ρωτησει ηδη για αυτο και η τσιγκουνα μου ειπε να παρω εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.784 22-07-08 15:43 Τελικα να παρω μαλακη ή σκληρη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.785 22-07-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ποια γατοφόρο καλέ? Δίπλα του στη θέση business class θα τον έχει... με ακουστικάκια για τη ταινιούλα! Click για ανάπτυξη... Σιγα μην ειμαστε και business class με τους ξενερωτους,εμεις θα ειμαστε στο πιλοτηριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.786 22-07-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Τελικα να παρω μαλακη ή σκληρη? Click για ανάπτυξη... μαλακή... για να στριμώχνεται καλύτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.787 22-07-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Σιγα μην ειμαστε και business class με τους ξενερωτους,εμεις θα ειμαστε στο πιλοτηριο Click για ανάπτυξη... Καλά ε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:46 Ο erefer έγραψε: #18.788 22-07-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Tην εχω ρωτησει ηδη για αυτο και η τσιγκουνα μου ειπε να παρω εγω Click για ανάπτυξη... Εχει και εκτροφείο καβουριών στις τσέπες ε? Για το αεροπλάνο θές μαλακή μήπως χρειαστεί να διπλώσει λίγο κάτω απο το κάθισμα, κανονικά για μεταφορές και ευχρηστία όμως, θές σκληρή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.789 22-07-08 15:47 Θοδωρή το βρήκα!! Αν δεν θες να αγοράσεις ακόμα, σου δίνω τη δική μου τη μαλακή που θα αδειάσει τη Κυριακή... και παίρνεις εσύ μια σκληρή όταν μπορέσεις!! Γιατί για το ταξείδι βολεύει η μαλακή και για τη μεταφορά με το αυτοκίνητο κλπ η σκληρή... τι λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.790 22-07-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εχει και εκτροφείο καβουριών στις τσέπες ε? Για το αεροπλάνο θές μαλακή μήπως χρειαστεί να διπλώσει λίγο κάτω απο το κάθισμα, κανονικά για μεταφορές και ευχρηστία όμως, θές σκληρή.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.791 22-07-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θοδωρή το βρήκα!! Αν δεν θες να αγοράσεις ακόμα, σου δίνω τη δική μου τη μαλακή που θα αδειάσει τη Κυριακή... και παίρνεις εσύ μια σκληρή όταν μπορέσεις!! Γιατί για το ταξείδι βολεύει η μαλακή και για τη μεταφορά με το αυτοκίνητο κλπ η σκληρή... τι λες? Click για ανάπτυξη... Ε τωρα δεν θελω να σου παρω τη μαλακη,θα παω αυτη την εβδομαδα στο pet-shop της γειτονιας μου και θα παρω μια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.792 22-07-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ε τωρα δεν θελω να σου παρω τη μαλακη,θα παω αυτη την εβδομαδα στο pet-shop της γειτονιας μου και θα παρω μια Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πρόβλημα.. θα μου τη ξαναδώσεις.. ό,τι θες... για να μην αγοράζεις... για να πάρεις μόνο σκληρή στο είπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:07 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.793 22-07-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν έχω πρόβλημα.. θα μου τη ξαναδώσεις.. ό,τι θες... για να μην αγοράζεις... για να πάρεις μόνο σκληρή στο είπα... Click για ανάπτυξη... Οk,τοτε θα σου τη δανειστω απο την Κυριακη που θα αδειασει και θα σου την επιστρεψω μετα που θα φερω τον Πλατωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:35 Ο erefer έγραψε: #18.794 22-07-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Οk,τοτε θα σου τη δανειστω απο την Κυριακη που θα αδειασει και θα σου την επιστρεψω μετα που θα φερω τον Πλατωνα Click για ανάπτυξη... Αυτή η γατοφόρος σου Γιούλη πρέπει να έχει ειδική σχεδίαση για Βιρμανίας Εχει μπει ο Μορφέας, θα μπεί ο Ερωτας με τον erefer, o Πλάτωνας και ποιος ξέρει ποσα άλλα Βιρμανάκια θα φέρεις ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:40 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.795 22-07-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτή η γατοφόρος σου Γιούλη πρέπει να έχει ειδική σχεδίαση για Βιρμανίας Εχει μπει ο Μορφέας, θα μπεί ο Ερωτας με τον erefer, o Πάτωνας και ποιος ξέρει ποσα άλλα Βιρμανάκια θα φέρεις ακόμα Click για ανάπτυξη... Μονο εμεις δεν εχουμε μπει μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:44 Ο erefer έγραψε: #18.796 22-07-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μονο εμεις δεν εχουμε μπει μεσα Click για ανάπτυξη... Δεν χωράμε μωρέ γι'αυτό Πολυ μου αρέσει αυτή η γατοφόρος κάποια στιγμή θα παρω μια τετοια, όχι ομως τωρα γιατί "Το ταμείον, είναι μείον" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:46 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.797 22-07-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν χωράμε μωρέ γι'αυτό Πολυ μου αρέσει αυτή η γατοφόρος κάποια στιγμή θα παρω μια τετοια, όχι ομως τωρα γιατί "Το ταμείον, είναι μείον" Click για ανάπτυξη... Εγω θα σε συμβουλευα να παρεις ενα δανειο και να παρεις μια το συντομοτερον δυνατον γιατι στην σκληρη θα σε πονεσει η πλατη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:48 Ο erefer έγραψε: #18.798 22-07-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω θα σε συμβουλευα να παρεις ενα δανειο και να παρεις μια το συντομοτερον δυνατον γιατι στην σκληρη θα σε πονεσει η πλατη σου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:50 Ο πυρροθριξ: #18.799 22-07-08 16:50 Γιουλακο:με γεια η Νεφελη,κουκλα!!!!! Θοδωρη:η εκτροφεας εχει αχρωματοψια.Στανταρ!!!!Ειναι αυτο σοκολατι?το μπλε πως το λεει?Λιλα?θα τρελαθω!!! Υπολοιποι:παιδια πεθανα στα γελια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.800 22-07-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Γιουλακο:με γεια η Νεφελη,κουκλα!!!!! Θοδωρη:η εκτροφεας εχει αχρωματοψια.Στανταρ!!!!Ειναι αυτο σοκολατι?το μπλε πως το λεει?Λιλα?θα τρελαθω!!! Υπολοιποι:παιδια πεθανα στα γελια Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δαναη! Η εκτροφεας εκτος απο αχρωματοψια εχει και βλακιτιδα,καλα που τα βιρμανακια τα αποκαλει βιρμανακια και οχι σιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 938 939 940 941 942 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θοδωρή γατοφόρο μαλακή θα πάρεις εσύ για το αεροπλάνο ή θα σου δώσει αυτή? Ρωτησέ την και δώσε της και τις διαστάσεις, μην πάρεις τζάμπα.. Click για ανάπτυξη... Ποια γατοφόρο καλέ? Δίπλα του στη θέση business class θα τον έχει... με ακουστικάκια για τη ταινιούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:42 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.783 22-07-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θοδωρή γατοφόρο μαλακή θα πάρεις εσύ για το αεροπλάνο ή θα σου δώσει αυτή? Ρωτησέ την και δώσε της και τις διαστάσεις, μην πάρεις τζάμπα.. Click για ανάπτυξη... Tην εχω ρωτησει ηδη για αυτο και η τσιγκουνα μου ειπε να παρω εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.784 22-07-08 15:43 Τελικα να παρω μαλακη ή σκληρη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.785 22-07-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ποια γατοφόρο καλέ? Δίπλα του στη θέση business class θα τον έχει... με ακουστικάκια για τη ταινιούλα! Click για ανάπτυξη... Σιγα μην ειμαστε και business class με τους ξενερωτους,εμεις θα ειμαστε στο πιλοτηριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.786 22-07-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Τελικα να παρω μαλακη ή σκληρη? Click για ανάπτυξη... μαλακή... για να στριμώχνεται καλύτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.787 22-07-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Σιγα μην ειμαστε και business class με τους ξενερωτους,εμεις θα ειμαστε στο πιλοτηριο Click για ανάπτυξη... Καλά ε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:46 Ο erefer έγραψε: #18.788 22-07-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Tην εχω ρωτησει ηδη για αυτο και η τσιγκουνα μου ειπε να παρω εγω Click για ανάπτυξη... Εχει και εκτροφείο καβουριών στις τσέπες ε? Για το αεροπλάνο θές μαλακή μήπως χρειαστεί να διπλώσει λίγο κάτω απο το κάθισμα, κανονικά για μεταφορές και ευχρηστία όμως, θές σκληρή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.789 22-07-08 15:47 Θοδωρή το βρήκα!! Αν δεν θες να αγοράσεις ακόμα, σου δίνω τη δική μου τη μαλακή που θα αδειάσει τη Κυριακή... και παίρνεις εσύ μια σκληρή όταν μπορέσεις!! Γιατί για το ταξείδι βολεύει η μαλακή και για τη μεταφορά με το αυτοκίνητο κλπ η σκληρή... τι λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.790 22-07-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εχει και εκτροφείο καβουριών στις τσέπες ε? Για το αεροπλάνο θές μαλακή μήπως χρειαστεί να διπλώσει λίγο κάτω απο το κάθισμα, κανονικά για μεταφορές και ευχρηστία όμως, θές σκληρή.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.791 22-07-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θοδωρή το βρήκα!! Αν δεν θες να αγοράσεις ακόμα, σου δίνω τη δική μου τη μαλακή που θα αδειάσει τη Κυριακή... και παίρνεις εσύ μια σκληρή όταν μπορέσεις!! Γιατί για το ταξείδι βολεύει η μαλακή και για τη μεταφορά με το αυτοκίνητο κλπ η σκληρή... τι λες? Click για ανάπτυξη... Ε τωρα δεν θελω να σου παρω τη μαλακη,θα παω αυτη την εβδομαδα στο pet-shop της γειτονιας μου και θα παρω μια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.792 22-07-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ε τωρα δεν θελω να σου παρω τη μαλακη,θα παω αυτη την εβδομαδα στο pet-shop της γειτονιας μου και θα παρω μια Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πρόβλημα.. θα μου τη ξαναδώσεις.. ό,τι θες... για να μην αγοράζεις... για να πάρεις μόνο σκληρή στο είπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:07 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.793 22-07-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν έχω πρόβλημα.. θα μου τη ξαναδώσεις.. ό,τι θες... για να μην αγοράζεις... για να πάρεις μόνο σκληρή στο είπα... Click για ανάπτυξη... Οk,τοτε θα σου τη δανειστω απο την Κυριακη που θα αδειασει και θα σου την επιστρεψω μετα που θα φερω τον Πλατωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:35 Ο erefer έγραψε: #18.794 22-07-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Οk,τοτε θα σου τη δανειστω απο την Κυριακη που θα αδειασει και θα σου την επιστρεψω μετα που θα φερω τον Πλατωνα Click για ανάπτυξη... Αυτή η γατοφόρος σου Γιούλη πρέπει να έχει ειδική σχεδίαση για Βιρμανίας Εχει μπει ο Μορφέας, θα μπεί ο Ερωτας με τον erefer, o Πλάτωνας και ποιος ξέρει ποσα άλλα Βιρμανάκια θα φέρεις ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:40 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.795 22-07-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτή η γατοφόρος σου Γιούλη πρέπει να έχει ειδική σχεδίαση για Βιρμανίας Εχει μπει ο Μορφέας, θα μπεί ο Ερωτας με τον erefer, o Πάτωνας και ποιος ξέρει ποσα άλλα Βιρμανάκια θα φέρεις ακόμα Click για ανάπτυξη... Μονο εμεις δεν εχουμε μπει μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:44 Ο erefer έγραψε: #18.796 22-07-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μονο εμεις δεν εχουμε μπει μεσα Click για ανάπτυξη... Δεν χωράμε μωρέ γι'αυτό Πολυ μου αρέσει αυτή η γατοφόρος κάποια στιγμή θα παρω μια τετοια, όχι ομως τωρα γιατί "Το ταμείον, είναι μείον" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:46 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.797 22-07-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν χωράμε μωρέ γι'αυτό Πολυ μου αρέσει αυτή η γατοφόρος κάποια στιγμή θα παρω μια τετοια, όχι ομως τωρα γιατί "Το ταμείον, είναι μείον" Click για ανάπτυξη... Εγω θα σε συμβουλευα να παρεις ενα δανειο και να παρεις μια το συντομοτερον δυνατον γιατι στην σκληρη θα σε πονεσει η πλατη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:48 Ο erefer έγραψε: #18.798 22-07-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω θα σε συμβουλευα να παρεις ενα δανειο και να παρεις μια το συντομοτερον δυνατον γιατι στην σκληρη θα σε πονεσει η πλατη σου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:50 Ο πυρροθριξ: #18.799 22-07-08 16:50 Γιουλακο:με γεια η Νεφελη,κουκλα!!!!! Θοδωρη:η εκτροφεας εχει αχρωματοψια.Στανταρ!!!!Ειναι αυτο σοκολατι?το μπλε πως το λεει?Λιλα?θα τρελαθω!!! Υπολοιποι:παιδια πεθανα στα γελια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.800 22-07-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Γιουλακο:με γεια η Νεφελη,κουκλα!!!!! Θοδωρη:η εκτροφεας εχει αχρωματοψια.Στανταρ!!!!Ειναι αυτο σοκολατι?το μπλε πως το λεει?Λιλα?θα τρελαθω!!! Υπολοιποι:παιδια πεθανα στα γελια Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δαναη! Η εκτροφεας εκτος απο αχρωματοψια εχει και βλακιτιδα,καλα που τα βιρμανακια τα αποκαλει βιρμανακια και οχι σιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 938 939 940 941 942 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θοδωρή γατοφόρο μαλακή θα πάρεις εσύ για το αεροπλάνο ή θα σου δώσει αυτή? Ρωτησέ την και δώσε της και τις διαστάσεις, μην πάρεις τζάμπα.. Click για ανάπτυξη... Tην εχω ρωτησει ηδη για αυτο και η τσιγκουνα μου ειπε να παρω εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.784 22-07-08 15:43 Τελικα να παρω μαλακη ή σκληρη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.785 22-07-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ποια γατοφόρο καλέ? Δίπλα του στη θέση business class θα τον έχει... με ακουστικάκια για τη ταινιούλα! Click για ανάπτυξη... Σιγα μην ειμαστε και business class με τους ξενερωτους,εμεις θα ειμαστε στο πιλοτηριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.786 22-07-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Τελικα να παρω μαλακη ή σκληρη? Click για ανάπτυξη... μαλακή... για να στριμώχνεται καλύτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.787 22-07-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Σιγα μην ειμαστε και business class με τους ξενερωτους,εμεις θα ειμαστε στο πιλοτηριο Click για ανάπτυξη... Καλά ε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:46 Ο erefer έγραψε: #18.788 22-07-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Tην εχω ρωτησει ηδη για αυτο και η τσιγκουνα μου ειπε να παρω εγω Click για ανάπτυξη... Εχει και εκτροφείο καβουριών στις τσέπες ε? Για το αεροπλάνο θές μαλακή μήπως χρειαστεί να διπλώσει λίγο κάτω απο το κάθισμα, κανονικά για μεταφορές και ευχρηστία όμως, θές σκληρή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.789 22-07-08 15:47 Θοδωρή το βρήκα!! Αν δεν θες να αγοράσεις ακόμα, σου δίνω τη δική μου τη μαλακή που θα αδειάσει τη Κυριακή... και παίρνεις εσύ μια σκληρή όταν μπορέσεις!! Γιατί για το ταξείδι βολεύει η μαλακή και για τη μεταφορά με το αυτοκίνητο κλπ η σκληρή... τι λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.790 22-07-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εχει και εκτροφείο καβουριών στις τσέπες ε? Για το αεροπλάνο θές μαλακή μήπως χρειαστεί να διπλώσει λίγο κάτω απο το κάθισμα, κανονικά για μεταφορές και ευχρηστία όμως, θές σκληρή.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.791 22-07-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θοδωρή το βρήκα!! Αν δεν θες να αγοράσεις ακόμα, σου δίνω τη δική μου τη μαλακή που θα αδειάσει τη Κυριακή... και παίρνεις εσύ μια σκληρή όταν μπορέσεις!! Γιατί για το ταξείδι βολεύει η μαλακή και για τη μεταφορά με το αυτοκίνητο κλπ η σκληρή... τι λες? Click για ανάπτυξη... Ε τωρα δεν θελω να σου παρω τη μαλακη,θα παω αυτη την εβδομαδα στο pet-shop της γειτονιας μου και θα παρω μια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.792 22-07-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ε τωρα δεν θελω να σου παρω τη μαλακη,θα παω αυτη την εβδομαδα στο pet-shop της γειτονιας μου και θα παρω μια Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πρόβλημα.. θα μου τη ξαναδώσεις.. ό,τι θες... για να μην αγοράζεις... για να πάρεις μόνο σκληρή στο είπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:07 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.793 22-07-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν έχω πρόβλημα.. θα μου τη ξαναδώσεις.. ό,τι θες... για να μην αγοράζεις... για να πάρεις μόνο σκληρή στο είπα... Click για ανάπτυξη... Οk,τοτε θα σου τη δανειστω απο την Κυριακη που θα αδειασει και θα σου την επιστρεψω μετα που θα φερω τον Πλατωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:35 Ο erefer έγραψε: #18.794 22-07-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Οk,τοτε θα σου τη δανειστω απο την Κυριακη που θα αδειασει και θα σου την επιστρεψω μετα που θα φερω τον Πλατωνα Click για ανάπτυξη... Αυτή η γατοφόρος σου Γιούλη πρέπει να έχει ειδική σχεδίαση για Βιρμανίας Εχει μπει ο Μορφέας, θα μπεί ο Ερωτας με τον erefer, o Πλάτωνας και ποιος ξέρει ποσα άλλα Βιρμανάκια θα φέρεις ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:40 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.795 22-07-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτή η γατοφόρος σου Γιούλη πρέπει να έχει ειδική σχεδίαση για Βιρμανίας Εχει μπει ο Μορφέας, θα μπεί ο Ερωτας με τον erefer, o Πάτωνας και ποιος ξέρει ποσα άλλα Βιρμανάκια θα φέρεις ακόμα Click για ανάπτυξη... Μονο εμεις δεν εχουμε μπει μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:44 Ο erefer έγραψε: #18.796 22-07-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μονο εμεις δεν εχουμε μπει μεσα Click για ανάπτυξη... Δεν χωράμε μωρέ γι'αυτό Πολυ μου αρέσει αυτή η γατοφόρος κάποια στιγμή θα παρω μια τετοια, όχι ομως τωρα γιατί "Το ταμείον, είναι μείον" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:46 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.797 22-07-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν χωράμε μωρέ γι'αυτό Πολυ μου αρέσει αυτή η γατοφόρος κάποια στιγμή θα παρω μια τετοια, όχι ομως τωρα γιατί "Το ταμείον, είναι μείον" Click για ανάπτυξη... Εγω θα σε συμβουλευα να παρεις ενα δανειο και να παρεις μια το συντομοτερον δυνατον γιατι στην σκληρη θα σε πονεσει η πλατη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:48 Ο erefer έγραψε: #18.798 22-07-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω θα σε συμβουλευα να παρεις ενα δανειο και να παρεις μια το συντομοτερον δυνατον γιατι στην σκληρη θα σε πονεσει η πλατη σου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:50 Ο πυρροθριξ: #18.799 22-07-08 16:50 Γιουλακο:με γεια η Νεφελη,κουκλα!!!!! Θοδωρη:η εκτροφεας εχει αχρωματοψια.Στανταρ!!!!Ειναι αυτο σοκολατι?το μπλε πως το λεει?Λιλα?θα τρελαθω!!! Υπολοιποι:παιδια πεθανα στα γελια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.800 22-07-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Γιουλακο:με γεια η Νεφελη,κουκλα!!!!! Θοδωρη:η εκτροφεας εχει αχρωματοψια.Στανταρ!!!!Ειναι αυτο σοκολατι?το μπλε πως το λεει?Λιλα?θα τρελαθω!!! Υπολοιποι:παιδια πεθανα στα γελια Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δαναη! Η εκτροφεας εκτος απο αχρωματοψια εχει και βλακιτιδα,καλα που τα βιρμανακια τα αποκαλει βιρμανακια και οχι σιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 938 939 940 941 942 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τελικα να παρω μαλακη ή σκληρη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.785 22-07-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ποια γατοφόρο καλέ? Δίπλα του στη θέση business class θα τον έχει... με ακουστικάκια για τη ταινιούλα! Click για ανάπτυξη... Σιγα μην ειμαστε και business class με τους ξενερωτους,εμεις θα ειμαστε στο πιλοτηριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.786 22-07-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Τελικα να παρω μαλακη ή σκληρη? Click για ανάπτυξη... μαλακή... για να στριμώχνεται καλύτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.787 22-07-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Σιγα μην ειμαστε και business class με τους ξενερωτους,εμεις θα ειμαστε στο πιλοτηριο Click για ανάπτυξη... Καλά ε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:46 Ο erefer έγραψε: #18.788 22-07-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Tην εχω ρωτησει ηδη για αυτο και η τσιγκουνα μου ειπε να παρω εγω Click για ανάπτυξη... Εχει και εκτροφείο καβουριών στις τσέπες ε? Για το αεροπλάνο θές μαλακή μήπως χρειαστεί να διπλώσει λίγο κάτω απο το κάθισμα, κανονικά για μεταφορές και ευχρηστία όμως, θές σκληρή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.789 22-07-08 15:47 Θοδωρή το βρήκα!! Αν δεν θες να αγοράσεις ακόμα, σου δίνω τη δική μου τη μαλακή που θα αδειάσει τη Κυριακή... και παίρνεις εσύ μια σκληρή όταν μπορέσεις!! Γιατί για το ταξείδι βολεύει η μαλακή και για τη μεταφορά με το αυτοκίνητο κλπ η σκληρή... τι λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.790 22-07-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εχει και εκτροφείο καβουριών στις τσέπες ε? Για το αεροπλάνο θές μαλακή μήπως χρειαστεί να διπλώσει λίγο κάτω απο το κάθισμα, κανονικά για μεταφορές και ευχρηστία όμως, θές σκληρή.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.791 22-07-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θοδωρή το βρήκα!! Αν δεν θες να αγοράσεις ακόμα, σου δίνω τη δική μου τη μαλακή που θα αδειάσει τη Κυριακή... και παίρνεις εσύ μια σκληρή όταν μπορέσεις!! Γιατί για το ταξείδι βολεύει η μαλακή και για τη μεταφορά με το αυτοκίνητο κλπ η σκληρή... τι λες? Click για ανάπτυξη... Ε τωρα δεν θελω να σου παρω τη μαλακη,θα παω αυτη την εβδομαδα στο pet-shop της γειτονιας μου και θα παρω μια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.792 22-07-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ε τωρα δεν θελω να σου παρω τη μαλακη,θα παω αυτη την εβδομαδα στο pet-shop της γειτονιας μου και θα παρω μια Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πρόβλημα.. θα μου τη ξαναδώσεις.. ό,τι θες... για να μην αγοράζεις... για να πάρεις μόνο σκληρή στο είπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:07 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.793 22-07-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν έχω πρόβλημα.. θα μου τη ξαναδώσεις.. ό,τι θες... για να μην αγοράζεις... για να πάρεις μόνο σκληρή στο είπα... Click για ανάπτυξη... Οk,τοτε θα σου τη δανειστω απο την Κυριακη που θα αδειασει και θα σου την επιστρεψω μετα που θα φερω τον Πλατωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:35 Ο erefer έγραψε: #18.794 22-07-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Οk,τοτε θα σου τη δανειστω απο την Κυριακη που θα αδειασει και θα σου την επιστρεψω μετα που θα φερω τον Πλατωνα Click για ανάπτυξη... Αυτή η γατοφόρος σου Γιούλη πρέπει να έχει ειδική σχεδίαση για Βιρμανίας Εχει μπει ο Μορφέας, θα μπεί ο Ερωτας με τον erefer, o Πλάτωνας και ποιος ξέρει ποσα άλλα Βιρμανάκια θα φέρεις ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:40 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.795 22-07-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτή η γατοφόρος σου Γιούλη πρέπει να έχει ειδική σχεδίαση για Βιρμανίας Εχει μπει ο Μορφέας, θα μπεί ο Ερωτας με τον erefer, o Πάτωνας και ποιος ξέρει ποσα άλλα Βιρμανάκια θα φέρεις ακόμα Click για ανάπτυξη... Μονο εμεις δεν εχουμε μπει μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:44 Ο erefer έγραψε: #18.796 22-07-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μονο εμεις δεν εχουμε μπει μεσα Click για ανάπτυξη... Δεν χωράμε μωρέ γι'αυτό Πολυ μου αρέσει αυτή η γατοφόρος κάποια στιγμή θα παρω μια τετοια, όχι ομως τωρα γιατί "Το ταμείον, είναι μείον" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:46 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.797 22-07-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν χωράμε μωρέ γι'αυτό Πολυ μου αρέσει αυτή η γατοφόρος κάποια στιγμή θα παρω μια τετοια, όχι ομως τωρα γιατί "Το ταμείον, είναι μείον" Click για ανάπτυξη... Εγω θα σε συμβουλευα να παρεις ενα δανειο και να παρεις μια το συντομοτερον δυνατον γιατι στην σκληρη θα σε πονεσει η πλατη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:48 Ο erefer έγραψε: #18.798 22-07-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω θα σε συμβουλευα να παρεις ενα δανειο και να παρεις μια το συντομοτερον δυνατον γιατι στην σκληρη θα σε πονεσει η πλατη σου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:50 Ο πυρροθριξ: #18.799 22-07-08 16:50 Γιουλακο:με γεια η Νεφελη,κουκλα!!!!! Θοδωρη:η εκτροφεας εχει αχρωματοψια.Στανταρ!!!!Ειναι αυτο σοκολατι?το μπλε πως το λεει?Λιλα?θα τρελαθω!!! Υπολοιποι:παιδια πεθανα στα γελια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.800 22-07-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Γιουλακο:με γεια η Νεφελη,κουκλα!!!!! Θοδωρη:η εκτροφεας εχει αχρωματοψια.Στανταρ!!!!Ειναι αυτο σοκολατι?το μπλε πως το λεει?Λιλα?θα τρελαθω!!! Υπολοιποι:παιδια πεθανα στα γελια Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δαναη! Η εκτροφεας εκτος απο αχρωματοψια εχει και βλακιτιδα,καλα που τα βιρμανακια τα αποκαλει βιρμανακια και οχι σιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 938 939 940 941 942 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ποια γατοφόρο καλέ? Δίπλα του στη θέση business class θα τον έχει... με ακουστικάκια για τη ταινιούλα! Click για ανάπτυξη... Σιγα μην ειμαστε και business class με τους ξενερωτους,εμεις θα ειμαστε στο πιλοτηριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.786 22-07-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Τελικα να παρω μαλακη ή σκληρη? Click για ανάπτυξη... μαλακή... για να στριμώχνεται καλύτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.787 22-07-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Σιγα μην ειμαστε και business class με τους ξενερωτους,εμεις θα ειμαστε στο πιλοτηριο Click για ανάπτυξη... Καλά ε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:46 Ο erefer έγραψε: #18.788 22-07-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Tην εχω ρωτησει ηδη για αυτο και η τσιγκουνα μου ειπε να παρω εγω Click για ανάπτυξη... Εχει και εκτροφείο καβουριών στις τσέπες ε? Για το αεροπλάνο θές μαλακή μήπως χρειαστεί να διπλώσει λίγο κάτω απο το κάθισμα, κανονικά για μεταφορές και ευχρηστία όμως, θές σκληρή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.789 22-07-08 15:47 Θοδωρή το βρήκα!! Αν δεν θες να αγοράσεις ακόμα, σου δίνω τη δική μου τη μαλακή που θα αδειάσει τη Κυριακή... και παίρνεις εσύ μια σκληρή όταν μπορέσεις!! Γιατί για το ταξείδι βολεύει η μαλακή και για τη μεταφορά με το αυτοκίνητο κλπ η σκληρή... τι λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.790 22-07-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εχει και εκτροφείο καβουριών στις τσέπες ε? Για το αεροπλάνο θές μαλακή μήπως χρειαστεί να διπλώσει λίγο κάτω απο το κάθισμα, κανονικά για μεταφορές και ευχρηστία όμως, θές σκληρή.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.791 22-07-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θοδωρή το βρήκα!! Αν δεν θες να αγοράσεις ακόμα, σου δίνω τη δική μου τη μαλακή που θα αδειάσει τη Κυριακή... και παίρνεις εσύ μια σκληρή όταν μπορέσεις!! Γιατί για το ταξείδι βολεύει η μαλακή και για τη μεταφορά με το αυτοκίνητο κλπ η σκληρή... τι λες? Click για ανάπτυξη... Ε τωρα δεν θελω να σου παρω τη μαλακη,θα παω αυτη την εβδομαδα στο pet-shop της γειτονιας μου και θα παρω μια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.792 22-07-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ε τωρα δεν θελω να σου παρω τη μαλακη,θα παω αυτη την εβδομαδα στο pet-shop της γειτονιας μου και θα παρω μια Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πρόβλημα.. θα μου τη ξαναδώσεις.. ό,τι θες... για να μην αγοράζεις... για να πάρεις μόνο σκληρή στο είπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:07 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.793 22-07-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν έχω πρόβλημα.. θα μου τη ξαναδώσεις.. ό,τι θες... για να μην αγοράζεις... για να πάρεις μόνο σκληρή στο είπα... Click για ανάπτυξη... Οk,τοτε θα σου τη δανειστω απο την Κυριακη που θα αδειασει και θα σου την επιστρεψω μετα που θα φερω τον Πλατωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:35 Ο erefer έγραψε: #18.794 22-07-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Οk,τοτε θα σου τη δανειστω απο την Κυριακη που θα αδειασει και θα σου την επιστρεψω μετα που θα φερω τον Πλατωνα Click για ανάπτυξη... Αυτή η γατοφόρος σου Γιούλη πρέπει να έχει ειδική σχεδίαση για Βιρμανίας Εχει μπει ο Μορφέας, θα μπεί ο Ερωτας με τον erefer, o Πλάτωνας και ποιος ξέρει ποσα άλλα Βιρμανάκια θα φέρεις ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:40 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.795 22-07-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτή η γατοφόρος σου Γιούλη πρέπει να έχει ειδική σχεδίαση για Βιρμανίας Εχει μπει ο Μορφέας, θα μπεί ο Ερωτας με τον erefer, o Πάτωνας και ποιος ξέρει ποσα άλλα Βιρμανάκια θα φέρεις ακόμα Click για ανάπτυξη... Μονο εμεις δεν εχουμε μπει μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:44 Ο erefer έγραψε: #18.796 22-07-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μονο εμεις δεν εχουμε μπει μεσα Click για ανάπτυξη... Δεν χωράμε μωρέ γι'αυτό Πολυ μου αρέσει αυτή η γατοφόρος κάποια στιγμή θα παρω μια τετοια, όχι ομως τωρα γιατί "Το ταμείον, είναι μείον" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:46 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.797 22-07-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν χωράμε μωρέ γι'αυτό Πολυ μου αρέσει αυτή η γατοφόρος κάποια στιγμή θα παρω μια τετοια, όχι ομως τωρα γιατί "Το ταμείον, είναι μείον" Click για ανάπτυξη... Εγω θα σε συμβουλευα να παρεις ενα δανειο και να παρεις μια το συντομοτερον δυνατον γιατι στην σκληρη θα σε πονεσει η πλατη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:48 Ο erefer έγραψε: #18.798 22-07-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω θα σε συμβουλευα να παρεις ενα δανειο και να παρεις μια το συντομοτερον δυνατον γιατι στην σκληρη θα σε πονεσει η πλατη σου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:50 Ο πυρροθριξ: #18.799 22-07-08 16:50 Γιουλακο:με γεια η Νεφελη,κουκλα!!!!! Θοδωρη:η εκτροφεας εχει αχρωματοψια.Στανταρ!!!!Ειναι αυτο σοκολατι?το μπλε πως το λεει?Λιλα?θα τρελαθω!!! Υπολοιποι:παιδια πεθανα στα γελια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.800 22-07-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Γιουλακο:με γεια η Νεφελη,κουκλα!!!!! Θοδωρη:η εκτροφεας εχει αχρωματοψια.Στανταρ!!!!Ειναι αυτο σοκολατι?το μπλε πως το λεει?Λιλα?θα τρελαθω!!! Υπολοιποι:παιδια πεθανα στα γελια Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δαναη! Η εκτροφεας εκτος απο αχρωματοψια εχει και βλακιτιδα,καλα που τα βιρμανακια τα αποκαλει βιρμανακια και οχι σιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 938 939 940 941 942 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Τελικα να παρω μαλακη ή σκληρη? Click για ανάπτυξη... μαλακή... για να στριμώχνεται καλύτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.787 22-07-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Σιγα μην ειμαστε και business class με τους ξενερωτους,εμεις θα ειμαστε στο πιλοτηριο Click για ανάπτυξη... Καλά ε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:46 Ο erefer έγραψε: #18.788 22-07-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Tην εχω ρωτησει ηδη για αυτο και η τσιγκουνα μου ειπε να παρω εγω Click για ανάπτυξη... Εχει και εκτροφείο καβουριών στις τσέπες ε? Για το αεροπλάνο θές μαλακή μήπως χρειαστεί να διπλώσει λίγο κάτω απο το κάθισμα, κανονικά για μεταφορές και ευχρηστία όμως, θές σκληρή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.789 22-07-08 15:47 Θοδωρή το βρήκα!! Αν δεν θες να αγοράσεις ακόμα, σου δίνω τη δική μου τη μαλακή που θα αδειάσει τη Κυριακή... και παίρνεις εσύ μια σκληρή όταν μπορέσεις!! Γιατί για το ταξείδι βολεύει η μαλακή και για τη μεταφορά με το αυτοκίνητο κλπ η σκληρή... τι λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.790 22-07-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εχει και εκτροφείο καβουριών στις τσέπες ε? Για το αεροπλάνο θές μαλακή μήπως χρειαστεί να διπλώσει λίγο κάτω απο το κάθισμα, κανονικά για μεταφορές και ευχρηστία όμως, θές σκληρή.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.791 22-07-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θοδωρή το βρήκα!! Αν δεν θες να αγοράσεις ακόμα, σου δίνω τη δική μου τη μαλακή που θα αδειάσει τη Κυριακή... και παίρνεις εσύ μια σκληρή όταν μπορέσεις!! Γιατί για το ταξείδι βολεύει η μαλακή και για τη μεταφορά με το αυτοκίνητο κλπ η σκληρή... τι λες? Click για ανάπτυξη... Ε τωρα δεν θελω να σου παρω τη μαλακη,θα παω αυτη την εβδομαδα στο pet-shop της γειτονιας μου και θα παρω μια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.792 22-07-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ε τωρα δεν θελω να σου παρω τη μαλακη,θα παω αυτη την εβδομαδα στο pet-shop της γειτονιας μου και θα παρω μια Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πρόβλημα.. θα μου τη ξαναδώσεις.. ό,τι θες... για να μην αγοράζεις... για να πάρεις μόνο σκληρή στο είπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:07 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.793 22-07-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν έχω πρόβλημα.. θα μου τη ξαναδώσεις.. ό,τι θες... για να μην αγοράζεις... για να πάρεις μόνο σκληρή στο είπα... Click για ανάπτυξη... Οk,τοτε θα σου τη δανειστω απο την Κυριακη που θα αδειασει και θα σου την επιστρεψω μετα που θα φερω τον Πλατωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:35 Ο erefer έγραψε: #18.794 22-07-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Οk,τοτε θα σου τη δανειστω απο την Κυριακη που θα αδειασει και θα σου την επιστρεψω μετα που θα φερω τον Πλατωνα Click για ανάπτυξη... Αυτή η γατοφόρος σου Γιούλη πρέπει να έχει ειδική σχεδίαση για Βιρμανίας Εχει μπει ο Μορφέας, θα μπεί ο Ερωτας με τον erefer, o Πλάτωνας και ποιος ξέρει ποσα άλλα Βιρμανάκια θα φέρεις ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:40 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.795 22-07-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτή η γατοφόρος σου Γιούλη πρέπει να έχει ειδική σχεδίαση για Βιρμανίας Εχει μπει ο Μορφέας, θα μπεί ο Ερωτας με τον erefer, o Πάτωνας και ποιος ξέρει ποσα άλλα Βιρμανάκια θα φέρεις ακόμα Click για ανάπτυξη... Μονο εμεις δεν εχουμε μπει μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:44 Ο erefer έγραψε: #18.796 22-07-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μονο εμεις δεν εχουμε μπει μεσα Click για ανάπτυξη... Δεν χωράμε μωρέ γι'αυτό Πολυ μου αρέσει αυτή η γατοφόρος κάποια στιγμή θα παρω μια τετοια, όχι ομως τωρα γιατί "Το ταμείον, είναι μείον" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:46 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.797 22-07-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν χωράμε μωρέ γι'αυτό Πολυ μου αρέσει αυτή η γατοφόρος κάποια στιγμή θα παρω μια τετοια, όχι ομως τωρα γιατί "Το ταμείον, είναι μείον" Click για ανάπτυξη... Εγω θα σε συμβουλευα να παρεις ενα δανειο και να παρεις μια το συντομοτερον δυνατον γιατι στην σκληρη θα σε πονεσει η πλατη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:48 Ο erefer έγραψε: #18.798 22-07-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω θα σε συμβουλευα να παρεις ενα δανειο και να παρεις μια το συντομοτερον δυνατον γιατι στην σκληρη θα σε πονεσει η πλατη σου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:50 Ο πυρροθριξ: #18.799 22-07-08 16:50 Γιουλακο:με γεια η Νεφελη,κουκλα!!!!! Θοδωρη:η εκτροφεας εχει αχρωματοψια.Στανταρ!!!!Ειναι αυτο σοκολατι?το μπλε πως το λεει?Λιλα?θα τρελαθω!!! Υπολοιποι:παιδια πεθανα στα γελια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.800 22-07-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Γιουλακο:με γεια η Νεφελη,κουκλα!!!!! Θοδωρη:η εκτροφεας εχει αχρωματοψια.Στανταρ!!!!Ειναι αυτο σοκολατι?το μπλε πως το λεει?Λιλα?θα τρελαθω!!! Υπολοιποι:παιδια πεθανα στα γελια Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δαναη! Η εκτροφεας εκτος απο αχρωματοψια εχει και βλακιτιδα,καλα που τα βιρμανακια τα αποκαλει βιρμανακια και οχι σιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 938 939 940 941 942 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Σιγα μην ειμαστε και business class με τους ξενερωτους,εμεις θα ειμαστε στο πιλοτηριο Click για ανάπτυξη... Καλά ε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:46 Ο erefer έγραψε: #18.788 22-07-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Tην εχω ρωτησει ηδη για αυτο και η τσιγκουνα μου ειπε να παρω εγω Click για ανάπτυξη... Εχει και εκτροφείο καβουριών στις τσέπες ε? Για το αεροπλάνο θές μαλακή μήπως χρειαστεί να διπλώσει λίγο κάτω απο το κάθισμα, κανονικά για μεταφορές και ευχρηστία όμως, θές σκληρή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.789 22-07-08 15:47 Θοδωρή το βρήκα!! Αν δεν θες να αγοράσεις ακόμα, σου δίνω τη δική μου τη μαλακή που θα αδειάσει τη Κυριακή... και παίρνεις εσύ μια σκληρή όταν μπορέσεις!! Γιατί για το ταξείδι βολεύει η μαλακή και για τη μεταφορά με το αυτοκίνητο κλπ η σκληρή... τι λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.790 22-07-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εχει και εκτροφείο καβουριών στις τσέπες ε? Για το αεροπλάνο θές μαλακή μήπως χρειαστεί να διπλώσει λίγο κάτω απο το κάθισμα, κανονικά για μεταφορές και ευχρηστία όμως, θές σκληρή.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.791 22-07-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θοδωρή το βρήκα!! Αν δεν θες να αγοράσεις ακόμα, σου δίνω τη δική μου τη μαλακή που θα αδειάσει τη Κυριακή... και παίρνεις εσύ μια σκληρή όταν μπορέσεις!! Γιατί για το ταξείδι βολεύει η μαλακή και για τη μεταφορά με το αυτοκίνητο κλπ η σκληρή... τι λες? Click για ανάπτυξη... Ε τωρα δεν θελω να σου παρω τη μαλακη,θα παω αυτη την εβδομαδα στο pet-shop της γειτονιας μου και θα παρω μια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.792 22-07-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ε τωρα δεν θελω να σου παρω τη μαλακη,θα παω αυτη την εβδομαδα στο pet-shop της γειτονιας μου και θα παρω μια Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πρόβλημα.. θα μου τη ξαναδώσεις.. ό,τι θες... για να μην αγοράζεις... για να πάρεις μόνο σκληρή στο είπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:07 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.793 22-07-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν έχω πρόβλημα.. θα μου τη ξαναδώσεις.. ό,τι θες... για να μην αγοράζεις... για να πάρεις μόνο σκληρή στο είπα... Click για ανάπτυξη... Οk,τοτε θα σου τη δανειστω απο την Κυριακη που θα αδειασει και θα σου την επιστρεψω μετα που θα φερω τον Πλατωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:35 Ο erefer έγραψε: #18.794 22-07-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Οk,τοτε θα σου τη δανειστω απο την Κυριακη που θα αδειασει και θα σου την επιστρεψω μετα που θα φερω τον Πλατωνα Click για ανάπτυξη... Αυτή η γατοφόρος σου Γιούλη πρέπει να έχει ειδική σχεδίαση για Βιρμανίας Εχει μπει ο Μορφέας, θα μπεί ο Ερωτας με τον erefer, o Πλάτωνας και ποιος ξέρει ποσα άλλα Βιρμανάκια θα φέρεις ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:40 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.795 22-07-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτή η γατοφόρος σου Γιούλη πρέπει να έχει ειδική σχεδίαση για Βιρμανίας Εχει μπει ο Μορφέας, θα μπεί ο Ερωτας με τον erefer, o Πάτωνας και ποιος ξέρει ποσα άλλα Βιρμανάκια θα φέρεις ακόμα Click για ανάπτυξη... Μονο εμεις δεν εχουμε μπει μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:44 Ο erefer έγραψε: #18.796 22-07-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μονο εμεις δεν εχουμε μπει μεσα Click για ανάπτυξη... Δεν χωράμε μωρέ γι'αυτό Πολυ μου αρέσει αυτή η γατοφόρος κάποια στιγμή θα παρω μια τετοια, όχι ομως τωρα γιατί "Το ταμείον, είναι μείον" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:46 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.797 22-07-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν χωράμε μωρέ γι'αυτό Πολυ μου αρέσει αυτή η γατοφόρος κάποια στιγμή θα παρω μια τετοια, όχι ομως τωρα γιατί "Το ταμείον, είναι μείον" Click για ανάπτυξη... Εγω θα σε συμβουλευα να παρεις ενα δανειο και να παρεις μια το συντομοτερον δυνατον γιατι στην σκληρη θα σε πονεσει η πλατη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:48 Ο erefer έγραψε: #18.798 22-07-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω θα σε συμβουλευα να παρεις ενα δανειο και να παρεις μια το συντομοτερον δυνατον γιατι στην σκληρη θα σε πονεσει η πλατη σου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:50 Ο πυρροθριξ: #18.799 22-07-08 16:50 Γιουλακο:με γεια η Νεφελη,κουκλα!!!!! Θοδωρη:η εκτροφεας εχει αχρωματοψια.Στανταρ!!!!Ειναι αυτο σοκολατι?το μπλε πως το λεει?Λιλα?θα τρελαθω!!! Υπολοιποι:παιδια πεθανα στα γελια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.800 22-07-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Γιουλακο:με γεια η Νεφελη,κουκλα!!!!! Θοδωρη:η εκτροφεας εχει αχρωματοψια.Στανταρ!!!!Ειναι αυτο σοκολατι?το μπλε πως το λεει?Λιλα?θα τρελαθω!!! Υπολοιποι:παιδια πεθανα στα γελια Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δαναη! Η εκτροφεας εκτος απο αχρωματοψια εχει και βλακιτιδα,καλα που τα βιρμανακια τα αποκαλει βιρμανακια και οχι σιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 938 939 940 941 942 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Tην εχω ρωτησει ηδη για αυτο και η τσιγκουνα μου ειπε να παρω εγω Click για ανάπτυξη... Εχει και εκτροφείο καβουριών στις τσέπες ε? Για το αεροπλάνο θές μαλακή μήπως χρειαστεί να διπλώσει λίγο κάτω απο το κάθισμα, κανονικά για μεταφορές και ευχρηστία όμως, θές σκληρή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.789 22-07-08 15:47 Θοδωρή το βρήκα!! Αν δεν θες να αγοράσεις ακόμα, σου δίνω τη δική μου τη μαλακή που θα αδειάσει τη Κυριακή... και παίρνεις εσύ μια σκληρή όταν μπορέσεις!! Γιατί για το ταξείδι βολεύει η μαλακή και για τη μεταφορά με το αυτοκίνητο κλπ η σκληρή... τι λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.790 22-07-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εχει και εκτροφείο καβουριών στις τσέπες ε? Για το αεροπλάνο θές μαλακή μήπως χρειαστεί να διπλώσει λίγο κάτω απο το κάθισμα, κανονικά για μεταφορές και ευχρηστία όμως, θές σκληρή.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.791 22-07-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θοδωρή το βρήκα!! Αν δεν θες να αγοράσεις ακόμα, σου δίνω τη δική μου τη μαλακή που θα αδειάσει τη Κυριακή... και παίρνεις εσύ μια σκληρή όταν μπορέσεις!! Γιατί για το ταξείδι βολεύει η μαλακή και για τη μεταφορά με το αυτοκίνητο κλπ η σκληρή... τι λες? Click για ανάπτυξη... Ε τωρα δεν θελω να σου παρω τη μαλακη,θα παω αυτη την εβδομαδα στο pet-shop της γειτονιας μου και θα παρω μια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.792 22-07-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ε τωρα δεν θελω να σου παρω τη μαλακη,θα παω αυτη την εβδομαδα στο pet-shop της γειτονιας μου και θα παρω μια Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πρόβλημα.. θα μου τη ξαναδώσεις.. ό,τι θες... για να μην αγοράζεις... για να πάρεις μόνο σκληρή στο είπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:07 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.793 22-07-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν έχω πρόβλημα.. θα μου τη ξαναδώσεις.. ό,τι θες... για να μην αγοράζεις... για να πάρεις μόνο σκληρή στο είπα... Click για ανάπτυξη... Οk,τοτε θα σου τη δανειστω απο την Κυριακη που θα αδειασει και θα σου την επιστρεψω μετα που θα φερω τον Πλατωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:35 Ο erefer έγραψε: #18.794 22-07-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Οk,τοτε θα σου τη δανειστω απο την Κυριακη που θα αδειασει και θα σου την επιστρεψω μετα που θα φερω τον Πλατωνα Click για ανάπτυξη... Αυτή η γατοφόρος σου Γιούλη πρέπει να έχει ειδική σχεδίαση για Βιρμανίας Εχει μπει ο Μορφέας, θα μπεί ο Ερωτας με τον erefer, o Πλάτωνας και ποιος ξέρει ποσα άλλα Βιρμανάκια θα φέρεις ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:40 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.795 22-07-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτή η γατοφόρος σου Γιούλη πρέπει να έχει ειδική σχεδίαση για Βιρμανίας Εχει μπει ο Μορφέας, θα μπεί ο Ερωτας με τον erefer, o Πάτωνας και ποιος ξέρει ποσα άλλα Βιρμανάκια θα φέρεις ακόμα Click για ανάπτυξη... Μονο εμεις δεν εχουμε μπει μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:44 Ο erefer έγραψε: #18.796 22-07-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μονο εμεις δεν εχουμε μπει μεσα Click για ανάπτυξη... Δεν χωράμε μωρέ γι'αυτό Πολυ μου αρέσει αυτή η γατοφόρος κάποια στιγμή θα παρω μια τετοια, όχι ομως τωρα γιατί "Το ταμείον, είναι μείον" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:46 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.797 22-07-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν χωράμε μωρέ γι'αυτό Πολυ μου αρέσει αυτή η γατοφόρος κάποια στιγμή θα παρω μια τετοια, όχι ομως τωρα γιατί "Το ταμείον, είναι μείον" Click για ανάπτυξη... Εγω θα σε συμβουλευα να παρεις ενα δανειο και να παρεις μια το συντομοτερον δυνατον γιατι στην σκληρη θα σε πονεσει η πλατη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:48 Ο erefer έγραψε: #18.798 22-07-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω θα σε συμβουλευα να παρεις ενα δανειο και να παρεις μια το συντομοτερον δυνατον γιατι στην σκληρη θα σε πονεσει η πλατη σου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:50 Ο πυρροθριξ: #18.799 22-07-08 16:50 Γιουλακο:με γεια η Νεφελη,κουκλα!!!!! Θοδωρη:η εκτροφεας εχει αχρωματοψια.Στανταρ!!!!Ειναι αυτο σοκολατι?το μπλε πως το λεει?Λιλα?θα τρελαθω!!! Υπολοιποι:παιδια πεθανα στα γελια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.800 22-07-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Γιουλακο:με γεια η Νεφελη,κουκλα!!!!! Θοδωρη:η εκτροφεας εχει αχρωματοψια.Στανταρ!!!!Ειναι αυτο σοκολατι?το μπλε πως το λεει?Λιλα?θα τρελαθω!!! Υπολοιποι:παιδια πεθανα στα γελια Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δαναη! Η εκτροφεας εκτος απο αχρωματοψια εχει και βλακιτιδα,καλα που τα βιρμανακια τα αποκαλει βιρμανακια και οχι σιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 938 939 940 941 942 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θοδωρή το βρήκα!! Αν δεν θες να αγοράσεις ακόμα, σου δίνω τη δική μου τη μαλακή που θα αδειάσει τη Κυριακή... και παίρνεις εσύ μια σκληρή όταν μπορέσεις!! Γιατί για το ταξείδι βολεύει η μαλακή και για τη μεταφορά με το αυτοκίνητο κλπ η σκληρή... τι λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.790 22-07-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εχει και εκτροφείο καβουριών στις τσέπες ε? Για το αεροπλάνο θές μαλακή μήπως χρειαστεί να διπλώσει λίγο κάτω απο το κάθισμα, κανονικά για μεταφορές και ευχρηστία όμως, θές σκληρή.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.791 22-07-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θοδωρή το βρήκα!! Αν δεν θες να αγοράσεις ακόμα, σου δίνω τη δική μου τη μαλακή που θα αδειάσει τη Κυριακή... και παίρνεις εσύ μια σκληρή όταν μπορέσεις!! Γιατί για το ταξείδι βολεύει η μαλακή και για τη μεταφορά με το αυτοκίνητο κλπ η σκληρή... τι λες? Click για ανάπτυξη... Ε τωρα δεν θελω να σου παρω τη μαλακη,θα παω αυτη την εβδομαδα στο pet-shop της γειτονιας μου και θα παρω μια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.792 22-07-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ε τωρα δεν θελω να σου παρω τη μαλακη,θα παω αυτη την εβδομαδα στο pet-shop της γειτονιας μου και θα παρω μια Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πρόβλημα.. θα μου τη ξαναδώσεις.. ό,τι θες... για να μην αγοράζεις... για να πάρεις μόνο σκληρή στο είπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:07 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.793 22-07-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν έχω πρόβλημα.. θα μου τη ξαναδώσεις.. ό,τι θες... για να μην αγοράζεις... για να πάρεις μόνο σκληρή στο είπα... Click για ανάπτυξη... Οk,τοτε θα σου τη δανειστω απο την Κυριακη που θα αδειασει και θα σου την επιστρεψω μετα που θα φερω τον Πλατωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:35 Ο erefer έγραψε: #18.794 22-07-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Οk,τοτε θα σου τη δανειστω απο την Κυριακη που θα αδειασει και θα σου την επιστρεψω μετα που θα φερω τον Πλατωνα Click για ανάπτυξη... Αυτή η γατοφόρος σου Γιούλη πρέπει να έχει ειδική σχεδίαση για Βιρμανίας Εχει μπει ο Μορφέας, θα μπεί ο Ερωτας με τον erefer, o Πλάτωνας και ποιος ξέρει ποσα άλλα Βιρμανάκια θα φέρεις ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:40 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.795 22-07-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτή η γατοφόρος σου Γιούλη πρέπει να έχει ειδική σχεδίαση για Βιρμανίας Εχει μπει ο Μορφέας, θα μπεί ο Ερωτας με τον erefer, o Πάτωνας και ποιος ξέρει ποσα άλλα Βιρμανάκια θα φέρεις ακόμα Click για ανάπτυξη... Μονο εμεις δεν εχουμε μπει μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:44 Ο erefer έγραψε: #18.796 22-07-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μονο εμεις δεν εχουμε μπει μεσα Click για ανάπτυξη... Δεν χωράμε μωρέ γι'αυτό Πολυ μου αρέσει αυτή η γατοφόρος κάποια στιγμή θα παρω μια τετοια, όχι ομως τωρα γιατί "Το ταμείον, είναι μείον" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:46 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.797 22-07-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν χωράμε μωρέ γι'αυτό Πολυ μου αρέσει αυτή η γατοφόρος κάποια στιγμή θα παρω μια τετοια, όχι ομως τωρα γιατί "Το ταμείον, είναι μείον" Click για ανάπτυξη... Εγω θα σε συμβουλευα να παρεις ενα δανειο και να παρεις μια το συντομοτερον δυνατον γιατι στην σκληρη θα σε πονεσει η πλατη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:48 Ο erefer έγραψε: #18.798 22-07-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω θα σε συμβουλευα να παρεις ενα δανειο και να παρεις μια το συντομοτερον δυνατον γιατι στην σκληρη θα σε πονεσει η πλατη σου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:50 Ο πυρροθριξ: #18.799 22-07-08 16:50 Γιουλακο:με γεια η Νεφελη,κουκλα!!!!! Θοδωρη:η εκτροφεας εχει αχρωματοψια.Στανταρ!!!!Ειναι αυτο σοκολατι?το μπλε πως το λεει?Λιλα?θα τρελαθω!!! Υπολοιποι:παιδια πεθανα στα γελια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.800 22-07-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Γιουλακο:με γεια η Νεφελη,κουκλα!!!!! Θοδωρη:η εκτροφεας εχει αχρωματοψια.Στανταρ!!!!Ειναι αυτο σοκολατι?το μπλε πως το λεει?Λιλα?θα τρελαθω!!! Υπολοιποι:παιδια πεθανα στα γελια Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δαναη! Η εκτροφεας εκτος απο αχρωματοψια εχει και βλακιτιδα,καλα που τα βιρμανακια τα αποκαλει βιρμανακια και οχι σιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 938 939 940 941 942 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εχει και εκτροφείο καβουριών στις τσέπες ε? Για το αεροπλάνο θές μαλακή μήπως χρειαστεί να διπλώσει λίγο κάτω απο το κάθισμα, κανονικά για μεταφορές και ευχρηστία όμως, θές σκληρή.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.791 22-07-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θοδωρή το βρήκα!! Αν δεν θες να αγοράσεις ακόμα, σου δίνω τη δική μου τη μαλακή που θα αδειάσει τη Κυριακή... και παίρνεις εσύ μια σκληρή όταν μπορέσεις!! Γιατί για το ταξείδι βολεύει η μαλακή και για τη μεταφορά με το αυτοκίνητο κλπ η σκληρή... τι λες? Click για ανάπτυξη... Ε τωρα δεν θελω να σου παρω τη μαλακη,θα παω αυτη την εβδομαδα στο pet-shop της γειτονιας μου και θα παρω μια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.792 22-07-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ε τωρα δεν θελω να σου παρω τη μαλακη,θα παω αυτη την εβδομαδα στο pet-shop της γειτονιας μου και θα παρω μια Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πρόβλημα.. θα μου τη ξαναδώσεις.. ό,τι θες... για να μην αγοράζεις... για να πάρεις μόνο σκληρή στο είπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:07 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.793 22-07-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν έχω πρόβλημα.. θα μου τη ξαναδώσεις.. ό,τι θες... για να μην αγοράζεις... για να πάρεις μόνο σκληρή στο είπα... Click για ανάπτυξη... Οk,τοτε θα σου τη δανειστω απο την Κυριακη που θα αδειασει και θα σου την επιστρεψω μετα που θα φερω τον Πλατωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:35 Ο erefer έγραψε: #18.794 22-07-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Οk,τοτε θα σου τη δανειστω απο την Κυριακη που θα αδειασει και θα σου την επιστρεψω μετα που θα φερω τον Πλατωνα Click για ανάπτυξη... Αυτή η γατοφόρος σου Γιούλη πρέπει να έχει ειδική σχεδίαση για Βιρμανίας Εχει μπει ο Μορφέας, θα μπεί ο Ερωτας με τον erefer, o Πλάτωνας και ποιος ξέρει ποσα άλλα Βιρμανάκια θα φέρεις ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:40 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.795 22-07-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτή η γατοφόρος σου Γιούλη πρέπει να έχει ειδική σχεδίαση για Βιρμανίας Εχει μπει ο Μορφέας, θα μπεί ο Ερωτας με τον erefer, o Πάτωνας και ποιος ξέρει ποσα άλλα Βιρμανάκια θα φέρεις ακόμα Click για ανάπτυξη... Μονο εμεις δεν εχουμε μπει μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:44 Ο erefer έγραψε: #18.796 22-07-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μονο εμεις δεν εχουμε μπει μεσα Click για ανάπτυξη... Δεν χωράμε μωρέ γι'αυτό Πολυ μου αρέσει αυτή η γατοφόρος κάποια στιγμή θα παρω μια τετοια, όχι ομως τωρα γιατί "Το ταμείον, είναι μείον" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:46 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.797 22-07-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν χωράμε μωρέ γι'αυτό Πολυ μου αρέσει αυτή η γατοφόρος κάποια στιγμή θα παρω μια τετοια, όχι ομως τωρα γιατί "Το ταμείον, είναι μείον" Click για ανάπτυξη... Εγω θα σε συμβουλευα να παρεις ενα δανειο και να παρεις μια το συντομοτερον δυνατον γιατι στην σκληρη θα σε πονεσει η πλατη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:48 Ο erefer έγραψε: #18.798 22-07-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω θα σε συμβουλευα να παρεις ενα δανειο και να παρεις μια το συντομοτερον δυνατον γιατι στην σκληρη θα σε πονεσει η πλατη σου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:50 Ο πυρροθριξ: #18.799 22-07-08 16:50 Γιουλακο:με γεια η Νεφελη,κουκλα!!!!! Θοδωρη:η εκτροφεας εχει αχρωματοψια.Στανταρ!!!!Ειναι αυτο σοκολατι?το μπλε πως το λεει?Λιλα?θα τρελαθω!!! Υπολοιποι:παιδια πεθανα στα γελια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.800 22-07-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Γιουλακο:με γεια η Νεφελη,κουκλα!!!!! Θοδωρη:η εκτροφεας εχει αχρωματοψια.Στανταρ!!!!Ειναι αυτο σοκολατι?το μπλε πως το λεει?Λιλα?θα τρελαθω!!! Υπολοιποι:παιδια πεθανα στα γελια Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δαναη! Η εκτροφεας εκτος απο αχρωματοψια εχει και βλακιτιδα,καλα που τα βιρμανακια τα αποκαλει βιρμανακια και οχι σιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 938 939 940 941 942 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θοδωρή το βρήκα!! Αν δεν θες να αγοράσεις ακόμα, σου δίνω τη δική μου τη μαλακή που θα αδειάσει τη Κυριακή... και παίρνεις εσύ μια σκληρή όταν μπορέσεις!! Γιατί για το ταξείδι βολεύει η μαλακή και για τη μεταφορά με το αυτοκίνητο κλπ η σκληρή... τι λες? Click για ανάπτυξη... Ε τωρα δεν θελω να σου παρω τη μαλακη,θα παω αυτη την εβδομαδα στο pet-shop της γειτονιας μου και θα παρω μια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.792 22-07-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ε τωρα δεν θελω να σου παρω τη μαλακη,θα παω αυτη την εβδομαδα στο pet-shop της γειτονιας μου και θα παρω μια Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πρόβλημα.. θα μου τη ξαναδώσεις.. ό,τι θες... για να μην αγοράζεις... για να πάρεις μόνο σκληρή στο είπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:07 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.793 22-07-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν έχω πρόβλημα.. θα μου τη ξαναδώσεις.. ό,τι θες... για να μην αγοράζεις... για να πάρεις μόνο σκληρή στο είπα... Click για ανάπτυξη... Οk,τοτε θα σου τη δανειστω απο την Κυριακη που θα αδειασει και θα σου την επιστρεψω μετα που θα φερω τον Πλατωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:35 Ο erefer έγραψε: #18.794 22-07-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Οk,τοτε θα σου τη δανειστω απο την Κυριακη που θα αδειασει και θα σου την επιστρεψω μετα που θα φερω τον Πλατωνα Click για ανάπτυξη... Αυτή η γατοφόρος σου Γιούλη πρέπει να έχει ειδική σχεδίαση για Βιρμανίας Εχει μπει ο Μορφέας, θα μπεί ο Ερωτας με τον erefer, o Πλάτωνας και ποιος ξέρει ποσα άλλα Βιρμανάκια θα φέρεις ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:40 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.795 22-07-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτή η γατοφόρος σου Γιούλη πρέπει να έχει ειδική σχεδίαση για Βιρμανίας Εχει μπει ο Μορφέας, θα μπεί ο Ερωτας με τον erefer, o Πάτωνας και ποιος ξέρει ποσα άλλα Βιρμανάκια θα φέρεις ακόμα Click για ανάπτυξη... Μονο εμεις δεν εχουμε μπει μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:44 Ο erefer έγραψε: #18.796 22-07-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μονο εμεις δεν εχουμε μπει μεσα Click για ανάπτυξη... Δεν χωράμε μωρέ γι'αυτό Πολυ μου αρέσει αυτή η γατοφόρος κάποια στιγμή θα παρω μια τετοια, όχι ομως τωρα γιατί "Το ταμείον, είναι μείον" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:46 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.797 22-07-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν χωράμε μωρέ γι'αυτό Πολυ μου αρέσει αυτή η γατοφόρος κάποια στιγμή θα παρω μια τετοια, όχι ομως τωρα γιατί "Το ταμείον, είναι μείον" Click για ανάπτυξη... Εγω θα σε συμβουλευα να παρεις ενα δανειο και να παρεις μια το συντομοτερον δυνατον γιατι στην σκληρη θα σε πονεσει η πλατη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:48 Ο erefer έγραψε: #18.798 22-07-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω θα σε συμβουλευα να παρεις ενα δανειο και να παρεις μια το συντομοτερον δυνατον γιατι στην σκληρη θα σε πονεσει η πλατη σου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:50 Ο πυρροθριξ: #18.799 22-07-08 16:50 Γιουλακο:με γεια η Νεφελη,κουκλα!!!!! Θοδωρη:η εκτροφεας εχει αχρωματοψια.Στανταρ!!!!Ειναι αυτο σοκολατι?το μπλε πως το λεει?Λιλα?θα τρελαθω!!! Υπολοιποι:παιδια πεθανα στα γελια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.800 22-07-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Γιουλακο:με γεια η Νεφελη,κουκλα!!!!! Θοδωρη:η εκτροφεας εχει αχρωματοψια.Στανταρ!!!!Ειναι αυτο σοκολατι?το μπλε πως το λεει?Λιλα?θα τρελαθω!!! Υπολοιποι:παιδια πεθανα στα γελια Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δαναη! Η εκτροφεας εκτος απο αχρωματοψια εχει και βλακιτιδα,καλα που τα βιρμανακια τα αποκαλει βιρμανακια και οχι σιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 938 939 940 941 942 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ε τωρα δεν θελω να σου παρω τη μαλακη,θα παω αυτη την εβδομαδα στο pet-shop της γειτονιας μου και θα παρω μια Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πρόβλημα.. θα μου τη ξαναδώσεις.. ό,τι θες... για να μην αγοράζεις... για να πάρεις μόνο σκληρή στο είπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:07 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.793 22-07-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν έχω πρόβλημα.. θα μου τη ξαναδώσεις.. ό,τι θες... για να μην αγοράζεις... για να πάρεις μόνο σκληρή στο είπα... Click για ανάπτυξη... Οk,τοτε θα σου τη δανειστω απο την Κυριακη που θα αδειασει και θα σου την επιστρεψω μετα που θα φερω τον Πλατωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:35 Ο erefer έγραψε: #18.794 22-07-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Οk,τοτε θα σου τη δανειστω απο την Κυριακη που θα αδειασει και θα σου την επιστρεψω μετα που θα φερω τον Πλατωνα Click για ανάπτυξη... Αυτή η γατοφόρος σου Γιούλη πρέπει να έχει ειδική σχεδίαση για Βιρμανίας Εχει μπει ο Μορφέας, θα μπεί ο Ερωτας με τον erefer, o Πλάτωνας και ποιος ξέρει ποσα άλλα Βιρμανάκια θα φέρεις ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:40 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.795 22-07-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτή η γατοφόρος σου Γιούλη πρέπει να έχει ειδική σχεδίαση για Βιρμανίας Εχει μπει ο Μορφέας, θα μπεί ο Ερωτας με τον erefer, o Πάτωνας και ποιος ξέρει ποσα άλλα Βιρμανάκια θα φέρεις ακόμα Click για ανάπτυξη... Μονο εμεις δεν εχουμε μπει μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:44 Ο erefer έγραψε: #18.796 22-07-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μονο εμεις δεν εχουμε μπει μεσα Click για ανάπτυξη... Δεν χωράμε μωρέ γι'αυτό Πολυ μου αρέσει αυτή η γατοφόρος κάποια στιγμή θα παρω μια τετοια, όχι ομως τωρα γιατί "Το ταμείον, είναι μείον" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:46 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.797 22-07-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν χωράμε μωρέ γι'αυτό Πολυ μου αρέσει αυτή η γατοφόρος κάποια στιγμή θα παρω μια τετοια, όχι ομως τωρα γιατί "Το ταμείον, είναι μείον" Click για ανάπτυξη... Εγω θα σε συμβουλευα να παρεις ενα δανειο και να παρεις μια το συντομοτερον δυνατον γιατι στην σκληρη θα σε πονεσει η πλατη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:48 Ο erefer έγραψε: #18.798 22-07-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω θα σε συμβουλευα να παρεις ενα δανειο και να παρεις μια το συντομοτερον δυνατον γιατι στην σκληρη θα σε πονεσει η πλατη σου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:50 Ο πυρροθριξ: #18.799 22-07-08 16:50 Γιουλακο:με γεια η Νεφελη,κουκλα!!!!! Θοδωρη:η εκτροφεας εχει αχρωματοψια.Στανταρ!!!!Ειναι αυτο σοκολατι?το μπλε πως το λεει?Λιλα?θα τρελαθω!!! Υπολοιποι:παιδια πεθανα στα γελια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.800 22-07-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Γιουλακο:με γεια η Νεφελη,κουκλα!!!!! Θοδωρη:η εκτροφεας εχει αχρωματοψια.Στανταρ!!!!Ειναι αυτο σοκολατι?το μπλε πως το λεει?Λιλα?θα τρελαθω!!! Υπολοιποι:παιδια πεθανα στα γελια Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δαναη! Η εκτροφεας εκτος απο αχρωματοψια εχει και βλακιτιδα,καλα που τα βιρμανακια τα αποκαλει βιρμανακια και οχι σιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 938 939 940 941 942 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν έχω πρόβλημα.. θα μου τη ξαναδώσεις.. ό,τι θες... για να μην αγοράζεις... για να πάρεις μόνο σκληρή στο είπα... Click για ανάπτυξη... Οk,τοτε θα σου τη δανειστω απο την Κυριακη που θα αδειασει και θα σου την επιστρεψω μετα που θα φερω τον Πλατωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:35 Ο erefer έγραψε: #18.794 22-07-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Οk,τοτε θα σου τη δανειστω απο την Κυριακη που θα αδειασει και θα σου την επιστρεψω μετα που θα φερω τον Πλατωνα Click για ανάπτυξη... Αυτή η γατοφόρος σου Γιούλη πρέπει να έχει ειδική σχεδίαση για Βιρμανίας Εχει μπει ο Μορφέας, θα μπεί ο Ερωτας με τον erefer, o Πλάτωνας και ποιος ξέρει ποσα άλλα Βιρμανάκια θα φέρεις ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:40 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.795 22-07-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτή η γατοφόρος σου Γιούλη πρέπει να έχει ειδική σχεδίαση για Βιρμανίας Εχει μπει ο Μορφέας, θα μπεί ο Ερωτας με τον erefer, o Πάτωνας και ποιος ξέρει ποσα άλλα Βιρμανάκια θα φέρεις ακόμα Click για ανάπτυξη... Μονο εμεις δεν εχουμε μπει μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:44 Ο erefer έγραψε: #18.796 22-07-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μονο εμεις δεν εχουμε μπει μεσα Click για ανάπτυξη... Δεν χωράμε μωρέ γι'αυτό Πολυ μου αρέσει αυτή η γατοφόρος κάποια στιγμή θα παρω μια τετοια, όχι ομως τωρα γιατί "Το ταμείον, είναι μείον" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:46 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.797 22-07-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν χωράμε μωρέ γι'αυτό Πολυ μου αρέσει αυτή η γατοφόρος κάποια στιγμή θα παρω μια τετοια, όχι ομως τωρα γιατί "Το ταμείον, είναι μείον" Click για ανάπτυξη... Εγω θα σε συμβουλευα να παρεις ενα δανειο και να παρεις μια το συντομοτερον δυνατον γιατι στην σκληρη θα σε πονεσει η πλατη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:48 Ο erefer έγραψε: #18.798 22-07-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω θα σε συμβουλευα να παρεις ενα δανειο και να παρεις μια το συντομοτερον δυνατον γιατι στην σκληρη θα σε πονεσει η πλατη σου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:50 Ο πυρροθριξ: #18.799 22-07-08 16:50 Γιουλακο:με γεια η Νεφελη,κουκλα!!!!! Θοδωρη:η εκτροφεας εχει αχρωματοψια.Στανταρ!!!!Ειναι αυτο σοκολατι?το μπλε πως το λεει?Λιλα?θα τρελαθω!!! Υπολοιποι:παιδια πεθανα στα γελια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.800 22-07-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Γιουλακο:με γεια η Νεφελη,κουκλα!!!!! Θοδωρη:η εκτροφεας εχει αχρωματοψια.Στανταρ!!!!Ειναι αυτο σοκολατι?το μπλε πως το λεει?Λιλα?θα τρελαθω!!! Υπολοιποι:παιδια πεθανα στα γελια Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δαναη! Η εκτροφεας εκτος απο αχρωματοψια εχει και βλακιτιδα,καλα που τα βιρμανακια τα αποκαλει βιρμανακια και οχι σιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 938 939 940 941 942 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Οk,τοτε θα σου τη δανειστω απο την Κυριακη που θα αδειασει και θα σου την επιστρεψω μετα που θα φερω τον Πλατωνα Click για ανάπτυξη... Αυτή η γατοφόρος σου Γιούλη πρέπει να έχει ειδική σχεδίαση για Βιρμανίας Εχει μπει ο Μορφέας, θα μπεί ο Ερωτας με τον erefer, o Πλάτωνας και ποιος ξέρει ποσα άλλα Βιρμανάκια θα φέρεις ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:40 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.795 22-07-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτή η γατοφόρος σου Γιούλη πρέπει να έχει ειδική σχεδίαση για Βιρμανίας Εχει μπει ο Μορφέας, θα μπεί ο Ερωτας με τον erefer, o Πάτωνας και ποιος ξέρει ποσα άλλα Βιρμανάκια θα φέρεις ακόμα Click για ανάπτυξη... Μονο εμεις δεν εχουμε μπει μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:44 Ο erefer έγραψε: #18.796 22-07-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μονο εμεις δεν εχουμε μπει μεσα Click για ανάπτυξη... Δεν χωράμε μωρέ γι'αυτό Πολυ μου αρέσει αυτή η γατοφόρος κάποια στιγμή θα παρω μια τετοια, όχι ομως τωρα γιατί "Το ταμείον, είναι μείον" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:46 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.797 22-07-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν χωράμε μωρέ γι'αυτό Πολυ μου αρέσει αυτή η γατοφόρος κάποια στιγμή θα παρω μια τετοια, όχι ομως τωρα γιατί "Το ταμείον, είναι μείον" Click για ανάπτυξη... Εγω θα σε συμβουλευα να παρεις ενα δανειο και να παρεις μια το συντομοτερον δυνατον γιατι στην σκληρη θα σε πονεσει η πλατη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:48 Ο erefer έγραψε: #18.798 22-07-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω θα σε συμβουλευα να παρεις ενα δανειο και να παρεις μια το συντομοτερον δυνατον γιατι στην σκληρη θα σε πονεσει η πλατη σου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:50 Ο πυρροθριξ: #18.799 22-07-08 16:50 Γιουλακο:με γεια η Νεφελη,κουκλα!!!!! Θοδωρη:η εκτροφεας εχει αχρωματοψια.Στανταρ!!!!Ειναι αυτο σοκολατι?το μπλε πως το λεει?Λιλα?θα τρελαθω!!! Υπολοιποι:παιδια πεθανα στα γελια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.800 22-07-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Γιουλακο:με γεια η Νεφελη,κουκλα!!!!! Θοδωρη:η εκτροφεας εχει αχρωματοψια.Στανταρ!!!!Ειναι αυτο σοκολατι?το μπλε πως το λεει?Λιλα?θα τρελαθω!!! Υπολοιποι:παιδια πεθανα στα γελια Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δαναη! Η εκτροφεας εκτος απο αχρωματοψια εχει και βλακιτιδα,καλα που τα βιρμανακια τα αποκαλει βιρμανακια και οχι σιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 938 939 940 941 942 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτή η γατοφόρος σου Γιούλη πρέπει να έχει ειδική σχεδίαση για Βιρμανίας Εχει μπει ο Μορφέας, θα μπεί ο Ερωτας με τον erefer, o Πάτωνας και ποιος ξέρει ποσα άλλα Βιρμανάκια θα φέρεις ακόμα Click για ανάπτυξη... Μονο εμεις δεν εχουμε μπει μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:44 Ο erefer έγραψε: #18.796 22-07-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μονο εμεις δεν εχουμε μπει μεσα Click για ανάπτυξη... Δεν χωράμε μωρέ γι'αυτό Πολυ μου αρέσει αυτή η γατοφόρος κάποια στιγμή θα παρω μια τετοια, όχι ομως τωρα γιατί "Το ταμείον, είναι μείον" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:46 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.797 22-07-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν χωράμε μωρέ γι'αυτό Πολυ μου αρέσει αυτή η γατοφόρος κάποια στιγμή θα παρω μια τετοια, όχι ομως τωρα γιατί "Το ταμείον, είναι μείον" Click για ανάπτυξη... Εγω θα σε συμβουλευα να παρεις ενα δανειο και να παρεις μια το συντομοτερον δυνατον γιατι στην σκληρη θα σε πονεσει η πλατη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:48 Ο erefer έγραψε: #18.798 22-07-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω θα σε συμβουλευα να παρεις ενα δανειο και να παρεις μια το συντομοτερον δυνατον γιατι στην σκληρη θα σε πονεσει η πλατη σου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:50 Ο πυρροθριξ: #18.799 22-07-08 16:50 Γιουλακο:με γεια η Νεφελη,κουκλα!!!!! Θοδωρη:η εκτροφεας εχει αχρωματοψια.Στανταρ!!!!Ειναι αυτο σοκολατι?το μπλε πως το λεει?Λιλα?θα τρελαθω!!! Υπολοιποι:παιδια πεθανα στα γελια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.800 22-07-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Γιουλακο:με γεια η Νεφελη,κουκλα!!!!! Θοδωρη:η εκτροφεας εχει αχρωματοψια.Στανταρ!!!!Ειναι αυτο σοκολατι?το μπλε πως το λεει?Λιλα?θα τρελαθω!!! Υπολοιποι:παιδια πεθανα στα γελια Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δαναη! Η εκτροφεας εκτος απο αχρωματοψια εχει και βλακιτιδα,καλα που τα βιρμανακια τα αποκαλει βιρμανακια και οχι σιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 938 939 940 941 942 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μονο εμεις δεν εχουμε μπει μεσα Click για ανάπτυξη... Δεν χωράμε μωρέ γι'αυτό Πολυ μου αρέσει αυτή η γατοφόρος κάποια στιγμή θα παρω μια τετοια, όχι ομως τωρα γιατί "Το ταμείον, είναι μείον" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:46 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.797 22-07-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν χωράμε μωρέ γι'αυτό Πολυ μου αρέσει αυτή η γατοφόρος κάποια στιγμή θα παρω μια τετοια, όχι ομως τωρα γιατί "Το ταμείον, είναι μείον" Click για ανάπτυξη... Εγω θα σε συμβουλευα να παρεις ενα δανειο και να παρεις μια το συντομοτερον δυνατον γιατι στην σκληρη θα σε πονεσει η πλατη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:48 Ο erefer έγραψε: #18.798 22-07-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω θα σε συμβουλευα να παρεις ενα δανειο και να παρεις μια το συντομοτερον δυνατον γιατι στην σκληρη θα σε πονεσει η πλατη σου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:50 Ο πυρροθριξ: #18.799 22-07-08 16:50 Γιουλακο:με γεια η Νεφελη,κουκλα!!!!! Θοδωρη:η εκτροφεας εχει αχρωματοψια.Στανταρ!!!!Ειναι αυτο σοκολατι?το μπλε πως το λεει?Λιλα?θα τρελαθω!!! Υπολοιποι:παιδια πεθανα στα γελια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.800 22-07-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Γιουλακο:με γεια η Νεφελη,κουκλα!!!!! Θοδωρη:η εκτροφεας εχει αχρωματοψια.Στανταρ!!!!Ειναι αυτο σοκολατι?το μπλε πως το λεει?Λιλα?θα τρελαθω!!! Υπολοιποι:παιδια πεθανα στα γελια Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δαναη! Η εκτροφεας εκτος απο αχρωματοψια εχει και βλακιτιδα,καλα που τα βιρμανακια τα αποκαλει βιρμανακια και οχι σιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 938 939 940 941 942 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν χωράμε μωρέ γι'αυτό Πολυ μου αρέσει αυτή η γατοφόρος κάποια στιγμή θα παρω μια τετοια, όχι ομως τωρα γιατί "Το ταμείον, είναι μείον" Click για ανάπτυξη... Εγω θα σε συμβουλευα να παρεις ενα δανειο και να παρεις μια το συντομοτερον δυνατον γιατι στην σκληρη θα σε πονεσει η πλατη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:48 Ο erefer έγραψε: #18.798 22-07-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω θα σε συμβουλευα να παρεις ενα δανειο και να παρεις μια το συντομοτερον δυνατον γιατι στην σκληρη θα σε πονεσει η πλατη σου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:50 Ο πυρροθριξ: #18.799 22-07-08 16:50 Γιουλακο:με γεια η Νεφελη,κουκλα!!!!! Θοδωρη:η εκτροφεας εχει αχρωματοψια.Στανταρ!!!!Ειναι αυτο σοκολατι?το μπλε πως το λεει?Λιλα?θα τρελαθω!!! Υπολοιποι:παιδια πεθανα στα γελια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.800 22-07-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Γιουλακο:με γεια η Νεφελη,κουκλα!!!!! Θοδωρη:η εκτροφεας εχει αχρωματοψια.Στανταρ!!!!Ειναι αυτο σοκολατι?το μπλε πως το λεει?Λιλα?θα τρελαθω!!! Υπολοιποι:παιδια πεθανα στα γελια Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δαναη! Η εκτροφεας εκτος απο αχρωματοψια εχει και βλακιτιδα,καλα που τα βιρμανακια τα αποκαλει βιρμανακια και οχι σιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 938 939 940 941 942 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω θα σε συμβουλευα να παρεις ενα δανειο και να παρεις μια το συντομοτερον δυνατον γιατι στην σκληρη θα σε πονεσει η πλατη σου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:50 Ο πυρροθριξ: #18.799 22-07-08 16:50 Γιουλακο:με γεια η Νεφελη,κουκλα!!!!! Θοδωρη:η εκτροφεας εχει αχρωματοψια.Στανταρ!!!!Ειναι αυτο σοκολατι?το μπλε πως το λεει?Λιλα?θα τρελαθω!!! Υπολοιποι:παιδια πεθανα στα γελια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.800 22-07-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Γιουλακο:με γεια η Νεφελη,κουκλα!!!!! Θοδωρη:η εκτροφεας εχει αχρωματοψια.Στανταρ!!!!Ειναι αυτο σοκολατι?το μπλε πως το λεει?Λιλα?θα τρελαθω!!! Υπολοιποι:παιδια πεθανα στα γελια Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δαναη! Η εκτροφεας εκτος απο αχρωματοψια εχει και βλακιτιδα,καλα που τα βιρμανακια τα αποκαλει βιρμανακια και οχι σιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 938 939 940 941 942 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Γιουλακο:με γεια η Νεφελη,κουκλα!!!!! Θοδωρη:η εκτροφεας εχει αχρωματοψια.Στανταρ!!!!Ειναι αυτο σοκολατι?το μπλε πως το λεει?Λιλα?θα τρελαθω!!! Υπολοιποι:παιδια πεθανα στα γελια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 16:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.800 22-07-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Γιουλακο:με γεια η Νεφελη,κουκλα!!!!! Θοδωρη:η εκτροφεας εχει αχρωματοψια.Στανταρ!!!!Ειναι αυτο σοκολατι?το μπλε πως το λεει?Λιλα?θα τρελαθω!!! Υπολοιποι:παιδια πεθανα στα γελια Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δαναη! Η εκτροφεας εκτος απο αχρωματοψια εχει και βλακιτιδα,καλα που τα βιρμανακια τα αποκαλει βιρμανακια και οχι σιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Γιουλακο:με γεια η Νεφελη,κουκλα!!!!! Θοδωρη:η εκτροφεας εχει αχρωματοψια.Στανταρ!!!!Ειναι αυτο σοκολατι?το μπλε πως το λεει?Λιλα?θα τρελαθω!!! Υπολοιποι:παιδια πεθανα στα γελια Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δαναη! Η εκτροφεας εκτος απο αχρωματοψια εχει και βλακιτιδα,καλα που τα βιρμανακια τα αποκαλει βιρμανακια και οχι σιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.