Kαλημέρα!!! Οπως φαντάζεστε πέρασα απλώς φανταστικά, απίστευτα, ονειρικά

Μετά απο ενα ψυχοφθόρο πεντάλεπτο τσακωμό με τη Κατερίνα κατάφερα να επιβληθώ με το που πατήσαμε το πόδι μας
και νοικιάσαμε γουρούνα

Πολύ γέλιο η γουρούνα αλλά ψιλοεπικίνδυνη να πώ την αλήθεια. Πραγματικά ήταν το κάτι αλλο η Σαντορίνη. Βαρέθηκα να κάνω μπάνιο, είτε σε πισίνα είτε σε θάλασσα,
το καταευχαριστηθήκαμε

Το μόνο πράγμα που μου χάλασε τη διάθεση ήταν το έγκλημα που έγινε.. αν και το μάθαμε τη Δευτέρα το πρωί. Εφαγα κανα μισάωρο να σας διαβάσω αλλά τα κατάφερα

Καλό μήνα δεν σας είπα πριν φύγω, το λέω τώρα!
Γιούλη χρόνια πολλά για την επέτειο σου με τον Μάριο, να είσαι πάντα ευτυχισμένη, ο πίνακας απλώς καταπληκτικός, τέλειο Δώρο!
Να σου ζήσει η Faraya και καλώς να τη δεχτείς!!! Δεν λέω τίποτα αλλο, είναι πανέμορφη!
Δανάη επίσης πολύ όμορφος ο Ερωτάς σου!
Θοδωρή η Magalie σου με άφησε άφωνο με το Birman manual της

Μαντεψτε, μου έστειλαν και εμένα φωτογραφίες.. αυτη τη φορά απο κινητό Nokia N73

(Ναι Δανάη δεν είσαι η μόνη..

)
Τι άλλο θα δούν τα μάτια μου! Μου έστειλε η Ινα και μάλιστα
3 φορές γιατί νόμιζε οτι δεν της έπαιρνα επειδή της απαντούσα πάντα μετά. Τελικά μου απάντησε τι τροφή και άμμο χρησιμοποιεί(απο κροκέτες δίνει Royal Canin Babycat κυρίως και απο άμμο μια άσχετη,Cat's best) σε
ενα μεγάλο email για τα δικά της δεδομένα, μάλλον πρέπει να πίστεψε οτι τσαντίστηκα που άργησαν να απαντήσουν

Ο erefer μου είπε οτι εκτός απο όμορφος είναι εξαιρετικά μεγάλο και δυνατό γατάκι. Μου είπε κιόλας οτι τώρα
εμβολιάστηκαν και τα δύο για τη λύσσα και μπήκε και το chip τους. Στις αρχές Σεπτέμβρη θα κάνει το τεστ για την ομάδα αίματος

Η δικαιολογία για την καθυστέρηση στην απάντηση ήταν οτι ο Αντρέ έκανε αναβάθμιση στο site τους και αυτή έλειπε για δουλειά
Μου ζήτησε και το banner του birman.gr για να το βάλει στα links, λογικά για να με καλοπιάσει

Εγραψα ολόκληρη εκθεση αλλά τα νέα ήταν πολλά, σας βάζω τώρα φωτογραφίες.. τέρμα τα λόγια