Birman-maniacs

Χμμ...εχουν οι απεναντι μας γειτονες....αλλά παιζουν μονο το απογευμα,ειναι ολοκληρη μπαντα!! :)

Το θεμα ειναι οτι βρισκεται μια κοπελα χρονια αρρωστη στον επανω οροφο και δεν γινεται να ακουγεται θορυβος οποιαδηποτε ωρα της ημερας:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χμμ...εχουν οι απεναντι μας γειτονες....αλλά παιζουν μονο το απογευμα,ειναι ολοκληρη μπαντα!! :)
Το ίδιο κι εμάς!!!Βρε το Ν.Ηράκλειο είναι ίδιο παντού!!!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σου Δαναη!Ευχαριστω για την μεταφραση:)
τιποτα καλε!!!ευχαριστηση μου!!!αν εχεις και τπτ αλλο φερτο..;):)

Τελικά θα πάμε στα Γιάννενα και μετά στα ζαγοροχώρια και στα μαστοροχώρια όπου είναι και η γεννέτηρα των παππούδω μου!!
Αντα έκανες κάτι με το 15Αύγουστο?
τα ζαγοροχώρια ειναι πολυ ωραια...εχω ακουσει,δεν εχω παει...

καλα η χειροτερη στην οδηγηση ειμαι εγω:εχω παρει το διπλωμα απο το 2002 και εχω να οδηγησω απο τοτε...:down::down::down:εδω δεν κολλαει το γυναικες αλλα το αντρες,καθως κανεις δεν μου εδινε το αυτοκινητο του για να "παρω τον αερα"..και εγω δεν ειχα...τωρα ομως που θα παρω..δεν θα τους το δινω ουτε εγω..απλως πρεπει να ξανακανω μαθηματα γιατι τα εχω ξεχασει ολα μεχρι και το πως βαζουμε μπροστα.:/:.χαλια.χαλια!!!!

Ελα βρε Δαναη εισαι υπερβολικη...θα εισαι μια χαρα. Φευγω...καλο απογευμα!!!!!!!! Κατερινα σου χρωσταω μια απαντηση...στειλε μου πμ με την ερωτηση περι τροφων, να τη θυμηθω αυριο!!!!!

γεια σου Αντα:bye::bye::bye:

Αρχική Δημοσίευση από katerina10;186674[B:
]Άνδρες[/B]!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Όχι όχι απλά εγώ είμαι λίγο "χέστης":D:redface:
Aνδρες Κατερίνα μου Ανδρες... γιατί ο τόπος έχει γεμίσει λουγκρητίες που λέει κι ο Θοδωρής κι αλίμονό μας... Ανδρες λοιπόν, κι ας είναι κι ελαττωματικοί...:lol::lol::lol:

Καλημέρα!!!
Δεν κοιμήθηκα καλά:(.... η Καλυψώ βάραγε το πορτάκι τους για να μπει μέσα στο σπίτι... (ντουπ ντουπ)... αφού κάθε βράδυ κοιμούνται ήσυχα στη δροσιά... τι στο καλό έπαθε χθες?? :mad:
Φυσικά δεν πτοηθήκαμε... βγήκα έξω της μίλησα γλυκά... ξαναχτύπησε για λίγο και μετά ξεράθηκε στον ύπνο...

Καλημερα :).

Kαλημέρα 'Αντα!! Πολύ χαίρομαι που θα τα πούμε σήμερα!! :)

Βασίλη μέσα σε βλέπω!!! Τι έγινε καλέ... πήγατε στη Σαντορίνη κι έγινε αυτό το τρομερό έγκλημα... :(
Πες μας τα νέα σας!!

Αληθεια θα συναντηθουμε? θα μου εκανε καλο να σας δω....:)

Αληθεια θα συναντηθουμε? θα μου εκανε καλο να σας δω....:)
Ωραία... Πες μας κάποια στιγμή την ώρα που υπολογίζεις... Μάλλον Κηφισιά ε? :hmm:
Θα σας πρότεινα κι ένα ωραίο καφέ με ωραίο ντεκόρ στην Ερυθραία το "all about lemon" που έχει κι ωραία γλυκάκια...
Ό,τι θέλετε όμως...

Kαλημέρα!!! Οπως φαντάζεστε πέρασα απλώς φανταστικά, απίστευτα, ονειρικά:D Μετά απο ενα ψυχοφθόρο πεντάλεπτο τσακωμό με τη Κατερίνα κατάφερα να επιβληθώ με το που πατήσαμε το πόδι μας
και νοικιάσαμε γουρούνα:lol: Πολύ γέλιο η γουρούνα αλλά ψιλοεπικίνδυνη να πώ την αλήθεια. Πραγματικά ήταν το κάτι αλλο η Σαντορίνη. Βαρέθηκα να κάνω μπάνιο, είτε σε πισίνα είτε σε θάλασσα,
το καταευχαριστηθήκαμε:up: Το μόνο πράγμα που μου χάλασε τη διάθεση ήταν το έγκλημα που έγινε.. αν και το μάθαμε τη Δευτέρα το πρωί. Εφαγα κανα μισάωρο να σας διαβάσω αλλά τα κατάφερα:)
Καλό μήνα δεν σας είπα πριν φύγω, το λέω τώρα!
Γιούλη χρόνια πολλά για την επέτειο σου με τον Μάριο, να είσαι πάντα ευτυχισμένη, ο πίνακας απλώς καταπληκτικός, τέλειο Δώρο!
Να σου ζήσει η Faraya και καλώς να τη δεχτείς!!! Δεν λέω τίποτα αλλο, είναι πανέμορφη!
Δανάη επίσης πολύ όμορφος ο Ερωτάς σου!
Θοδωρή η Magalie σου με άφησε άφωνο με το Birman manual της:lol::lol::lol:
Μαντεψτε, μου έστειλαν και εμένα φωτογραφίες.. αυτη τη φορά απο κινητό Nokia N73:blink:(Ναι Δανάη δεν είσαι η μόνη..:lol:)
Τι άλλο θα δούν τα μάτια μου! Μου έστειλε η Ινα και μάλιστα
3 φορές γιατί νόμιζε οτι δεν της έπαιρνα επειδή της απαντούσα πάντα μετά. Τελικά μου απάντησε τι τροφή και άμμο χρησιμοποιεί(απο κροκέτες δίνει Royal Canin Babycat κυρίως και απο άμμο μια άσχετη,Cat's best) σε
ενα μεγάλο email για τα δικά της δεδομένα, μάλλον πρέπει να πίστεψε οτι τσαντίστηκα που άργησαν να απαντήσουν:D
Ο erefer μου είπε οτι εκτός απο όμορφος είναι εξαιρετικά μεγάλο και δυνατό γατάκι. Μου είπε κιόλας οτι τώρα
εμβολιάστηκαν και τα δύο για τη λύσσα και μπήκε και το chip τους. Στις αρχές Σεπτέμβρη θα κάνει το τεστ για την ομάδα αίματος:)
Η δικαιολογία για την καθυστέρηση στην απάντηση ήταν οτι ο Αντρέ έκανε αναβάθμιση στο site τους και αυτή έλειπε για δουλειά
Μου ζήτησε και το banner του birman.gr για να το βάλει στα links, λογικά για να με καλοπιάσει:lol:
Εγραψα ολόκληρη εκθεση αλλά τα νέα ήταν πολλά, σας βάζω τώρα φωτογραφίες.. τέρμα τα λόγια:cool:

2 Αυγούστου τραβήχτηκαν:) Καλός δεν είναι?:D

02082ot9.jpg

0208200cy3.jpg

02kuuylk4.jpg

Και σε λιγάκι ένα δώρο απο το photoshop...:D

Bασίλη... μπράβο που το ευχαριστήθηκες!!

Μας κάλυψες όλους με την έκθεσή σου...
Σ'ευχαριστώ για τα καλά λόγια του κοριτσιού μου.. θέλει ακόμα χρόνο για να φανεί η τιγρέ ομορφιά της... :lol:Ευελπιστώ να μοιάσει στο μπαμπά της... θα σας δείξω όλη τη γέννα...
'Οσο για τον erefer... τι να πω... απλά ΤΕΛΕΙΟΣ!! :up:
Παντως σε αποζημίωσε η Ινα ε? ;)

Ειναι πολυ γλυκουλι Βασιλη..οτι πρεπει για να τον ζουλας ολη μερα!!

καλα η χειροτερη στην οδηγηση ειμαι εγω:εχω παρει το διπλωμα απο το 2002 και εχω να οδηγησω απο τοτε...:down::down::down:εδω δεν κολλαει το γυναικες αλλα το αντρες,καθως κανεις δεν μου εδινε το αυτοκινητο του για να "παρω τον αερα"..και εγω δεν ειχα...τωρα ομως που θα παρω..δεν θα τους το δινω ουτε εγω..απλως πρεπει να ξανακανω μαθηματα γιατι τα εχω ξεχασει ολα μεχρι και το πως βαζουμε μπροστα.:/:.χαλια.χαλια!!!!
Καλημέρα σε όλους!!!!!:)

Δανάη να πάρεις τον ίδιο δάσκαλο που σου έκανε μαθήματα!!Αν είσαι ευχαριστημένη..Κι εγώ αυτό ακριβώς έκανα!:DΑ!Και να κάνετε μαθήματα με το δικό σου αμάξι!!!Θα σε βοηθήσει πολύ!

Aνδρες Κατερίνα μου Ανδρες... γιατί ο τόπος έχει γεμίσει λουγκρητίες που λέει κι ο Θοδωρής κι αλίμονό μας... Ανδρες λοιπόν, κι ας είναι κι ελαττωματικοί...:lol::lol::lol:
Θα συμφωνήσω και με τον Θοδωρή και με εσένα Γιούλη;)..Όχι γιατί έχω κάτι με τους ετεροφυλόφιλους απλά για να μείνει και σε εμάς κάτι!!!:lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back