Birman-maniacs

Λοιπον ξηρη τροφη royal canin....η μικρη συσκευασια γυρω στα 4 ευρω και μεσαια συσκευασια 12 ευρω. Αλλά αναλογα με τη γευση και για ποια περιπτωση ειναι, αλλαζει και η τιμη...:(
Μάλιστα.. εγώ σκέφτομαι να πάρω την kitten 36 για αρχή, αν τύχει και πάς ρίξε μια ματιά στην τιμή:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μάλιστα.. εγώ σκέφτομαι να πάρω την kitten 36 για αρχή, αν τύχει και πάς ρίξε μια ματιά στην τιμή:)
Οκ!! :):) :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βρισκεις καμια αγγελια αυτη την περιοδο? Καλα απο Σεπτ θα ειναι στο φορτε τους..

Βρισκεις καμια αγγελια αυτη την περιοδο? Καλα απο Σεπτ θα ειναι στο φορτε τους..
Μπα τίποτα.. και εγώ αυτό πιστεύω, τώρα λείπουν κι ολοι

Παντως και εγω απο τη χρυση ευκαιρια βρηκα σπιτι...ειχα και μεθοδο βεβαια.;)

Παντως και εγω απο τη χρυση ευκαιρια βρηκα σπιτι...ειχα και μεθοδο βεβαια.;)
Tι μέθοδο είχες?:hmm:

Bασίλη δες και τα site της remax και του "σπιτόγατου"

https://www.spitogatos.gr/main/index.php

www.remax.gr

Α!! εβαζα στην αναζητηση τα γενικα στοιχεια - περιοχη, τετραγωνικα μετρα, και μετα διαβαζα τις αγγελιες ...αν κατι με ενδιεφερε, εστελνα μηνυμα και επαιρνα κωδικο. Αυτο ειναι καλο, γιατι οι νεες αγγελιες εμφανιζονται στο σιτε απο το βραδυ και αρα εχεις ενα avantaj σε σχεση με εκεινους που θα την αγορασουν το πρωι;)

Μην μπλεξεις με μεσιτες..μου ζητουσαν 2 ενοικια μπροστα συν 1 ακομη για την αμοιβη τους. :down:

Μετα απο λιγο καιρο που θα εχεις μαθει ολες τις αγγελιες απεξω, θα επικεντρωνεσαι μονο σε αυτες που εμφανιζονται σαν νεες!!!!!! εδω χρειαζεται καλη μνηνη, γιατι μερικες αγγελιες αναδημοσιευονται.;)

Μην μπλεξεις με μεσιτες..μου ζητουσαν 2 ενοικια μπροστα συν 1 ακομη για την αμοιβη τους. :down:
τα 2 ενοίκια σίγουρα θα τα ζητήσει ούτως ή άλλως ο ιδιοκτήτης... τώρα για την αμοιβή αν είσαι σε ανάγκη ίσως χρειαστεί να τη δώσεις κι αυτή...

Τα 2 ενοικια ναι στα ζηταει και ο ιδιοκτητης....αλλα ειναι κοροιδια να δωσεις αλλο ενα ενοικιο στο μεσιτη. Σκεψου και το αλλο ...πες το ενοικιο 600 ευρω επι 3= 1800 ευρω!! συν το τρεχον? ε οχι δεν εισαι σε τοση μεγαλη αναγκη...στο κατω κατω δεν κανουν και τιποτα ...δεν στο βρισκουν για σενα, εσυ τους παιρνεις τηλεφωνο.

Τα 2 ενοικια ναι στα ζηταει και ο ιδιοκτητης....αλλα ειναι κοροιδια να δωσεις αλλο ενα ενοικιο στο μεσιτη. Σκεψου και το αλλο ...πες το ενοικιο 600 ευρω επι 3= 1800 ευρω!! συν το τρεχον? ε οχι δεν εισαι σε τοση μεγαλη αναγκη...στο κατω κατω δεν κανουν και τιποτα ...δεν στο βρισκουν για σενα, εσυ τους παιρνεις τηλεφωνο.
:lol:Με άλλα λόγια τρέχα Βασίλη με τη Χ.Ε. στη μασχάλη! :lol:

Αντα πρέπει να τους λέει ότι θα΄χει κι ένα γατούλη ε? :hmm:

Πάντως μια φίλη που έψαχνε από μεσιτικό γραφείο, τη βοήθησαν πολύ γιατί έψαχνε για σπιταρώνα... εκεί τσακίστηκε ο μεσίτης γιατί τα τσέπωσε γερά;)

Που πήγε καλέ αυτός? Τον κατάπιαν οι αγγελίες?:P :lol:

Πω έπαθα πλάκα!!!!Τι τέλεια γατάκια..Η Εσαγια η καινούρια φουρνιά έχει πολύ πλάκα και η Εσκάντα είναι μία ΚΟΥΚΛΑ!!!Ο Μπαρισου-Μορφέας φαιννόταν από μωρό τι κούκλος θα γινει!!!ΤΕΛΕΙΑ!!!!:up::inlove::inlove:

Μα και εγω ειδα κατι ωραια διαμερισματα, και οταν μου ελεγαν και αλλα τοσα για την αμοιβη τους μου ανεβαινε το αιμα στο κεφαλι!!!! και δυστυχως δεν εχεις και τη δυνατοτητα να μιλησεις απευθειας με τον ιδιοκτητη. Να παζαρεψεις και λιγο το ενοικιο ;)

Πάντως μια φίλη που έψαχνε από μεσιτικό γραφείο, τη βοήθησαν πολύ γιατί έψαχνε για σπιταρώνα... εκεί τσακίστηκε ο μεσίτης γιατί τα τσέπωσε γερά;)
Αυτο τα λεει ΟΛΑ!!!!!!! :lol::lol: αλλα γιατι να μην μεινουν στην τσεπη μου τα χρηματα, και να τα ξοδεψω σε κατι που μου αρεσει?? :up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back