Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:03 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.141 20-08-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τον κοβω να εχει το μεγεθος του Αλφι, μπορει και πιο μεγαλος... ο οποιος ειναι γαταρος, μεγαλοσωμος , απιστευτα τριχωτος ...με αποτελεσμα να εχει μεγαλυτερη επιφανεια να χαιδευεις και να ζουλας!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δηλαδη θες να πεις οτι παιζει να ξεπερασουμε και το θωρηκτο Alfie?Αυτο με την επιφανεια μου αρεσε αμα ειναι θα τον χρησιμοποιω και σαν μαξιλαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:03 Η Αντα έγραψε: #22.142 20-08-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Θα ειναι ο "Catzilla" ? Click για ανάπτυξη... Ακριβως!!!!! ο Αλφι οταν ερχεται στη κρεβατοκαμαρα μας, ακουγεται το περπατημα στο ξυλινο δαπεδο - η Πισου ποτε , αθορυβη σαν γατα που λεμε - αυτος ειναι σαν να μπουσουλαει μωρο!! ντουπ ντουπ τα πατουσακια στο πατωμα - ασε οταν πηδαει απο το κρεβατι ''νταπ '' - σαν να πετας βιβλιο !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:05 Η Αντα έγραψε: #22.143 20-08-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δηλαδη θες να πεις οτι παιζει να ξεπερασουμε και το θωρηκτο Alfie?Αυτο με την επιφανεια μου αρεσε αμα ειναι θα τον χρησιμοποιω και σαν μαξιλαρι Click για ανάπτυξη... Ανετα!!! το εχω δοκιμασει και ειναι πολυ πολυ μαλακο.... Σου βαζει και μια πατουσα στο προσωπο και αυτο ειναι του ανηκεις για παντα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:06 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.144 20-08-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακριβως!!!!! ο Αλφι οταν ερχεται στη κρεβατοκαμαρα μας, ακουγεται το περπατημα στο ξυλινο δαπεδο - η Πισου ποτε , αθορυβη σαν γατα που λεμε - αυτος ειναι σαν να μπουσουλαει μωρο!! ασε οταν πηδαει απο το κρεβατι ''νταπ '' - σαν να πετας βιβλιο !! Click για ανάπτυξη... Μιλαμε για γατα ντουλαπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:07 Η Αντα έγραψε: #22.145 20-08-08 14:07 Ελπιζω να εισαι προετοιμασμενος οτι στην αρχη θα τριφτει και θα σκαρφαλωσει στα πιο απιθανα μερη!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:09 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.146 20-08-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελπιζω να εισαι προετοιμασμενος οτι στην αρχη θα τριφτει και θα σκαρφαλωσει στα πιο απιθανα μερη!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν εχω προβλημα,μονο μην σκαρφαλωσει σε κανα ψυγειο και μας το αδειασει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:09 Η Αντα έγραψε: #22.147 20-08-08 14:09 Α!! και θα χωθει επισης σε οποιαδηποτε ντουλαπα εχεις....Καθονται μπροστα στις ντουλαπες και νιαουριζουν μεζρι να τις ανοιξεις, ή απλα περιμενουν να τις ανοιξεις για να παρεις κατι απο μεσα,και μετα τσουπ μεσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:10 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.148 20-08-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Α!! και θα χωθει επισης σε οποιαδηποτε ντουλαπα εχεις....Καθονται μπροστα στις ντουλαπες και νιαουριζουν μεζρι να τις ανοιξεις, ή απλα περιμενουν να τις ανοιξεις για να παρεις κατι απο μεσα,και μετα τσουπ μεσα!!! Click για ανάπτυξη... Καθονται και πανω στα ρουχα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:11 Η Αντα έγραψε: #22.149 20-08-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δεν εχω προβλημα,μονο μην σκαρφαλωσει σε κανα ψυγειο και μας το αδειασει Click για ανάπτυξη... Στο'χω πει οτι εχω κλεισει τη Πισου στο ψυγειο? το ειχα ανοιξει για να παρω κατι, εκεινη περιεργη χωθηκε μεσα, και αφου δεν ηθελε να βγει εκλεισα τη πορτα!! σε πληροφορω οτι μετα απο 5 λεπτα , αυτη ηταν ανετοτατη, και ειχε βολευτει στο κατω ραφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:14 Η Αντα έγραψε: #22.150 20-08-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καθονται και πανω στα ρουχα? Click για ανάπτυξη... Ναι !! ειδικα πανω στα ρουχα σου, γιατι εχουν τη μυρωδια σου. Ο Αλφι τρελαινεται για καλτσες και κορδονια...τα τραβαει, τα μασαει και τις καλτσες τις δαγκωνει σαν σκυλακι και τις πεταει στον αερα!!!!!! Η Πισου θελει δικα μου πραγματα...οταν ειχα μονο εκεινη, της αφηνα επιτηδες κατι δικο μου στο κρεβατι για να κοιμαται εκει τις ωρες που ελειπα στη σχολη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.151 20-08-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στο'χω πει οτι εχω κλεισει τη Πισου στο ψυγειο? το ειχα ανοιξει για να παρω κατι, εκεινη περιεργη χωθηκε μεσα, και αφου δεν ηθελε να βγει εκλεισα τη πορτα!! σε πληροφορω οτι μετα απο 5 λεπτα , αυτη ηταν ανετοτατη, και ειχε βολευτει στο κατω ραφι Click για ανάπτυξη... Επρεπε να την αφησεις μεσα μεχρι να αρχισει να σου κανει νιαου νιαου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:16 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.152 20-08-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι !! ειδικα πανω στα ρουχα σου, γιατι εχουν τη μυρωδια σου. Ο Αλφι τρελαινεται για καλτσες και κορδονια...τα τραβαει, τα μασαει και τις καλτσες τις δαγκωνει σαν σκυλακι και τις πεταει στον αερα!!!!!! Η Πισου θελει δικα μου πραγματα...οταν ειχα μονο εκεινη, της αφηνα επιτηδες κατι δικο μου στο κρεβατι για να κοιμαται εκει τις ωρες που ελειπα στη σχολη. Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι μαζοχας που θελω να μου τα κανει αυτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:16 Η Αντα έγραψε: #22.153 20-08-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Επρεπε να την αφησεις μεσα μεχρι να αρχισει να σου κανει νιαου νιαου Click για ανάπτυξη... Και να βγαλει παγο στα μουστακια της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:17 Η Αντα έγραψε: #22.154 20-08-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω ειμαι μαζοχας που θελω να μου τα κανει αυτα? Click για ανάπτυξη... Μπα ....στην ιδια κατηγορια ανηκουμε..βιρμανομαζοχες!!!!! αληθεια θα το αφηνεις να κυκλοφορει σε ολο το σπιτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:20 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.155 20-08-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπα ....στην ιδια κατηγορια ανηκουμε..βιρμανομαζοχες!!!!! αληθεια θα το αφηνεις να κυκλοφορει σε ολο το σπιτι? Click για ανάπτυξη... Ναι θα τον αφηνω να κυκλοφορει σε ολο το σπιτι εκτος απο την κρεβατοκαμαρα μου οταν κοιμαμαι το βραδυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:24 Η Αντα έγραψε: #22.156 20-08-08 14:24 Δεν θες να κοιμαται μαζι σου το βραδυ?? οταν τωρα παμε μια εκδρομουλα το σαβ/κο μου λειπουν τρομερα το βραδυ και το πρωι που ξυπναω..τα ψαχνω στον υπνο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:27 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.157 20-08-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θες να κοιμαται μαζι σου το βραδυ?? οταν τωρα παμε μια εκδρομουλα το σαβ/κο μου λειπουν τρομερα το βραδυ και το πρωι που ξυπναω..τα ψαχνω στον υπνο μου Click για ανάπτυξη... Κοιτα δεν ξερω πως θα εξελιχθει μπορει να αλλαξω γνωμη αλλα ειμαι και λιγο μυγιαγγιχτος δεν θελω να εχω τριχες στο κρεβατι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:34 Η Αντα έγραψε: #22.158 20-08-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Κοιτα δεν ξερω πως θα εξελιχθει μπορει να αλλαξω γνωμη αλλα ειμαι και λιγο μυγιαγγιχτος δεν θελω να εχω τριχες στο κρεβατι μου Click για ανάπτυξη... Καλα ο καθενας κανει οπως γουσταρει . Η πλακα ειναι οτι οταν ειχα τη Πισου μικρη, ελεγα να τη μαθω να κοιμαται διπλα μου σε ενα καλαθακι..το πρωτο βραδυ, ανεβηκε πανω στο κρεβατι,ξαπλωσε στα ποδια μου και πουρ πουρ πουρ .......αυτο ηταν απο τοτε δεν ξανακατεβηκε, εκτος αν το θελει εκεινη!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:37 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.159 20-08-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα ο καθενας κανει οπως γουσταρει . Η πλακα ειναι οτι οταν ειχα τη Πισου μικρη, ελεγα να τη μαθω να κοιμαται διπλα μου σε ενα καλαθακι..το πρωτο βραδυ, ανεβηκε πανω στο κρεβατι,ξαπλωσε στα ποδια μου και πουρ πουρ πουρ .......αυτο ηταν απο τοτε δεν ξανακατεβηκε, εκτος αν το θελει εκεινη!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγω κοιμαμαι και σε διοροφο κρεβατι οποτε το βλεπω λιγο δυσκολο να ανεβαινει και να κοιμαται μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.160 20-08-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω κοιμαμαι και σε διοροφο κρεβατι οποτε το βλεπω λιγο δυσκολο να ανεβαινει και να κοιμαται μαζι μου Click για ανάπτυξη... Δυόροφο??? Ακόμα καλύτερα τρελαίνονται να σκαρφαλώνουν!!! Σε ποιο δωμάτιο σκέφτεσαι να τον βάζεις Θοδωρή το βράδυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1106 1107 1108 1109 1110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τον κοβω να εχει το μεγεθος του Αλφι, μπορει και πιο μεγαλος... ο οποιος ειναι γαταρος, μεγαλοσωμος , απιστευτα τριχωτος ...με αποτελεσμα να εχει μεγαλυτερη επιφανεια να χαιδευεις και να ζουλας!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δηλαδη θες να πεις οτι παιζει να ξεπερασουμε και το θωρηκτο Alfie?Αυτο με την επιφανεια μου αρεσε αμα ειναι θα τον χρησιμοποιω και σαν μαξιλαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:03 Η Αντα έγραψε: #22.142 20-08-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Θα ειναι ο "Catzilla" ? Click για ανάπτυξη... Ακριβως!!!!! ο Αλφι οταν ερχεται στη κρεβατοκαμαρα μας, ακουγεται το περπατημα στο ξυλινο δαπεδο - η Πισου ποτε , αθορυβη σαν γατα που λεμε - αυτος ειναι σαν να μπουσουλαει μωρο!! ντουπ ντουπ τα πατουσακια στο πατωμα - ασε οταν πηδαει απο το κρεβατι ''νταπ '' - σαν να πετας βιβλιο !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:05 Η Αντα έγραψε: #22.143 20-08-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δηλαδη θες να πεις οτι παιζει να ξεπερασουμε και το θωρηκτο Alfie?Αυτο με την επιφανεια μου αρεσε αμα ειναι θα τον χρησιμοποιω και σαν μαξιλαρι Click για ανάπτυξη... Ανετα!!! το εχω δοκιμασει και ειναι πολυ πολυ μαλακο.... Σου βαζει και μια πατουσα στο προσωπο και αυτο ειναι του ανηκεις για παντα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:06 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.144 20-08-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακριβως!!!!! ο Αλφι οταν ερχεται στη κρεβατοκαμαρα μας, ακουγεται το περπατημα στο ξυλινο δαπεδο - η Πισου ποτε , αθορυβη σαν γατα που λεμε - αυτος ειναι σαν να μπουσουλαει μωρο!! ασε οταν πηδαει απο το κρεβατι ''νταπ '' - σαν να πετας βιβλιο !! Click για ανάπτυξη... Μιλαμε για γατα ντουλαπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:07 Η Αντα έγραψε: #22.145 20-08-08 14:07 Ελπιζω να εισαι προετοιμασμενος οτι στην αρχη θα τριφτει και θα σκαρφαλωσει στα πιο απιθανα μερη!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:09 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.146 20-08-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελπιζω να εισαι προετοιμασμενος οτι στην αρχη θα τριφτει και θα σκαρφαλωσει στα πιο απιθανα μερη!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν εχω προβλημα,μονο μην σκαρφαλωσει σε κανα ψυγειο και μας το αδειασει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:09 Η Αντα έγραψε: #22.147 20-08-08 14:09 Α!! και θα χωθει επισης σε οποιαδηποτε ντουλαπα εχεις....Καθονται μπροστα στις ντουλαπες και νιαουριζουν μεζρι να τις ανοιξεις, ή απλα περιμενουν να τις ανοιξεις για να παρεις κατι απο μεσα,και μετα τσουπ μεσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:10 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.148 20-08-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Α!! και θα χωθει επισης σε οποιαδηποτε ντουλαπα εχεις....Καθονται μπροστα στις ντουλαπες και νιαουριζουν μεζρι να τις ανοιξεις, ή απλα περιμενουν να τις ανοιξεις για να παρεις κατι απο μεσα,και μετα τσουπ μεσα!!! Click για ανάπτυξη... Καθονται και πανω στα ρουχα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:11 Η Αντα έγραψε: #22.149 20-08-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δεν εχω προβλημα,μονο μην σκαρφαλωσει σε κανα ψυγειο και μας το αδειασει Click για ανάπτυξη... Στο'χω πει οτι εχω κλεισει τη Πισου στο ψυγειο? το ειχα ανοιξει για να παρω κατι, εκεινη περιεργη χωθηκε μεσα, και αφου δεν ηθελε να βγει εκλεισα τη πορτα!! σε πληροφορω οτι μετα απο 5 λεπτα , αυτη ηταν ανετοτατη, και ειχε βολευτει στο κατω ραφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:14 Η Αντα έγραψε: #22.150 20-08-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καθονται και πανω στα ρουχα? Click για ανάπτυξη... Ναι !! ειδικα πανω στα ρουχα σου, γιατι εχουν τη μυρωδια σου. Ο Αλφι τρελαινεται για καλτσες και κορδονια...τα τραβαει, τα μασαει και τις καλτσες τις δαγκωνει σαν σκυλακι και τις πεταει στον αερα!!!!!! Η Πισου θελει δικα μου πραγματα...οταν ειχα μονο εκεινη, της αφηνα επιτηδες κατι δικο μου στο κρεβατι για να κοιμαται εκει τις ωρες που ελειπα στη σχολη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.151 20-08-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στο'χω πει οτι εχω κλεισει τη Πισου στο ψυγειο? το ειχα ανοιξει για να παρω κατι, εκεινη περιεργη χωθηκε μεσα, και αφου δεν ηθελε να βγει εκλεισα τη πορτα!! σε πληροφορω οτι μετα απο 5 λεπτα , αυτη ηταν ανετοτατη, και ειχε βολευτει στο κατω ραφι Click για ανάπτυξη... Επρεπε να την αφησεις μεσα μεχρι να αρχισει να σου κανει νιαου νιαου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:16 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.152 20-08-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι !! ειδικα πανω στα ρουχα σου, γιατι εχουν τη μυρωδια σου. Ο Αλφι τρελαινεται για καλτσες και κορδονια...τα τραβαει, τα μασαει και τις καλτσες τις δαγκωνει σαν σκυλακι και τις πεταει στον αερα!!!!!! Η Πισου θελει δικα μου πραγματα...οταν ειχα μονο εκεινη, της αφηνα επιτηδες κατι δικο μου στο κρεβατι για να κοιμαται εκει τις ωρες που ελειπα στη σχολη. Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι μαζοχας που θελω να μου τα κανει αυτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:16 Η Αντα έγραψε: #22.153 20-08-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Επρεπε να την αφησεις μεσα μεχρι να αρχισει να σου κανει νιαου νιαου Click για ανάπτυξη... Και να βγαλει παγο στα μουστακια της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:17 Η Αντα έγραψε: #22.154 20-08-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω ειμαι μαζοχας που θελω να μου τα κανει αυτα? Click για ανάπτυξη... Μπα ....στην ιδια κατηγορια ανηκουμε..βιρμανομαζοχες!!!!! αληθεια θα το αφηνεις να κυκλοφορει σε ολο το σπιτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:20 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.155 20-08-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπα ....στην ιδια κατηγορια ανηκουμε..βιρμανομαζοχες!!!!! αληθεια θα το αφηνεις να κυκλοφορει σε ολο το σπιτι? Click για ανάπτυξη... Ναι θα τον αφηνω να κυκλοφορει σε ολο το σπιτι εκτος απο την κρεβατοκαμαρα μου οταν κοιμαμαι το βραδυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:24 Η Αντα έγραψε: #22.156 20-08-08 14:24 Δεν θες να κοιμαται μαζι σου το βραδυ?? οταν τωρα παμε μια εκδρομουλα το σαβ/κο μου λειπουν τρομερα το βραδυ και το πρωι που ξυπναω..τα ψαχνω στον υπνο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:27 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.157 20-08-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θες να κοιμαται μαζι σου το βραδυ?? οταν τωρα παμε μια εκδρομουλα το σαβ/κο μου λειπουν τρομερα το βραδυ και το πρωι που ξυπναω..τα ψαχνω στον υπνο μου Click για ανάπτυξη... Κοιτα δεν ξερω πως θα εξελιχθει μπορει να αλλαξω γνωμη αλλα ειμαι και λιγο μυγιαγγιχτος δεν θελω να εχω τριχες στο κρεβατι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:34 Η Αντα έγραψε: #22.158 20-08-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Κοιτα δεν ξερω πως θα εξελιχθει μπορει να αλλαξω γνωμη αλλα ειμαι και λιγο μυγιαγγιχτος δεν θελω να εχω τριχες στο κρεβατι μου Click για ανάπτυξη... Καλα ο καθενας κανει οπως γουσταρει . Η πλακα ειναι οτι οταν ειχα τη Πισου μικρη, ελεγα να τη μαθω να κοιμαται διπλα μου σε ενα καλαθακι..το πρωτο βραδυ, ανεβηκε πανω στο κρεβατι,ξαπλωσε στα ποδια μου και πουρ πουρ πουρ .......αυτο ηταν απο τοτε δεν ξανακατεβηκε, εκτος αν το θελει εκεινη!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:37 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.159 20-08-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα ο καθενας κανει οπως γουσταρει . Η πλακα ειναι οτι οταν ειχα τη Πισου μικρη, ελεγα να τη μαθω να κοιμαται διπλα μου σε ενα καλαθακι..το πρωτο βραδυ, ανεβηκε πανω στο κρεβατι,ξαπλωσε στα ποδια μου και πουρ πουρ πουρ .......αυτο ηταν απο τοτε δεν ξανακατεβηκε, εκτος αν το θελει εκεινη!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγω κοιμαμαι και σε διοροφο κρεβατι οποτε το βλεπω λιγο δυσκολο να ανεβαινει και να κοιμαται μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.160 20-08-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω κοιμαμαι και σε διοροφο κρεβατι οποτε το βλεπω λιγο δυσκολο να ανεβαινει και να κοιμαται μαζι μου Click για ανάπτυξη... Δυόροφο??? Ακόμα καλύτερα τρελαίνονται να σκαρφαλώνουν!!! Σε ποιο δωμάτιο σκέφτεσαι να τον βάζεις Θοδωρή το βράδυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1106 1107 1108 1109 1110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Θα ειναι ο "Catzilla" ? Click για ανάπτυξη... Ακριβως!!!!! ο Αλφι οταν ερχεται στη κρεβατοκαμαρα μας, ακουγεται το περπατημα στο ξυλινο δαπεδο - η Πισου ποτε , αθορυβη σαν γατα που λεμε - αυτος ειναι σαν να μπουσουλαει μωρο!! ντουπ ντουπ τα πατουσακια στο πατωμα - ασε οταν πηδαει απο το κρεβατι ''νταπ '' - σαν να πετας βιβλιο !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:05 Η Αντα έγραψε: #22.143 20-08-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δηλαδη θες να πεις οτι παιζει να ξεπερασουμε και το θωρηκτο Alfie?Αυτο με την επιφανεια μου αρεσε αμα ειναι θα τον χρησιμοποιω και σαν μαξιλαρι Click για ανάπτυξη... Ανετα!!! το εχω δοκιμασει και ειναι πολυ πολυ μαλακο.... Σου βαζει και μια πατουσα στο προσωπο και αυτο ειναι του ανηκεις για παντα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:06 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.144 20-08-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακριβως!!!!! ο Αλφι οταν ερχεται στη κρεβατοκαμαρα μας, ακουγεται το περπατημα στο ξυλινο δαπεδο - η Πισου ποτε , αθορυβη σαν γατα που λεμε - αυτος ειναι σαν να μπουσουλαει μωρο!! ασε οταν πηδαει απο το κρεβατι ''νταπ '' - σαν να πετας βιβλιο !! Click για ανάπτυξη... Μιλαμε για γατα ντουλαπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:07 Η Αντα έγραψε: #22.145 20-08-08 14:07 Ελπιζω να εισαι προετοιμασμενος οτι στην αρχη θα τριφτει και θα σκαρφαλωσει στα πιο απιθανα μερη!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:09 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.146 20-08-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελπιζω να εισαι προετοιμασμενος οτι στην αρχη θα τριφτει και θα σκαρφαλωσει στα πιο απιθανα μερη!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν εχω προβλημα,μονο μην σκαρφαλωσει σε κανα ψυγειο και μας το αδειασει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:09 Η Αντα έγραψε: #22.147 20-08-08 14:09 Α!! και θα χωθει επισης σε οποιαδηποτε ντουλαπα εχεις....Καθονται μπροστα στις ντουλαπες και νιαουριζουν μεζρι να τις ανοιξεις, ή απλα περιμενουν να τις ανοιξεις για να παρεις κατι απο μεσα,και μετα τσουπ μεσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:10 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.148 20-08-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Α!! και θα χωθει επισης σε οποιαδηποτε ντουλαπα εχεις....Καθονται μπροστα στις ντουλαπες και νιαουριζουν μεζρι να τις ανοιξεις, ή απλα περιμενουν να τις ανοιξεις για να παρεις κατι απο μεσα,και μετα τσουπ μεσα!!! Click για ανάπτυξη... Καθονται και πανω στα ρουχα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:11 Η Αντα έγραψε: #22.149 20-08-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δεν εχω προβλημα,μονο μην σκαρφαλωσει σε κανα ψυγειο και μας το αδειασει Click για ανάπτυξη... Στο'χω πει οτι εχω κλεισει τη Πισου στο ψυγειο? το ειχα ανοιξει για να παρω κατι, εκεινη περιεργη χωθηκε μεσα, και αφου δεν ηθελε να βγει εκλεισα τη πορτα!! σε πληροφορω οτι μετα απο 5 λεπτα , αυτη ηταν ανετοτατη, και ειχε βολευτει στο κατω ραφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:14 Η Αντα έγραψε: #22.150 20-08-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καθονται και πανω στα ρουχα? Click για ανάπτυξη... Ναι !! ειδικα πανω στα ρουχα σου, γιατι εχουν τη μυρωδια σου. Ο Αλφι τρελαινεται για καλτσες και κορδονια...τα τραβαει, τα μασαει και τις καλτσες τις δαγκωνει σαν σκυλακι και τις πεταει στον αερα!!!!!! Η Πισου θελει δικα μου πραγματα...οταν ειχα μονο εκεινη, της αφηνα επιτηδες κατι δικο μου στο κρεβατι για να κοιμαται εκει τις ωρες που ελειπα στη σχολη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.151 20-08-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στο'χω πει οτι εχω κλεισει τη Πισου στο ψυγειο? το ειχα ανοιξει για να παρω κατι, εκεινη περιεργη χωθηκε μεσα, και αφου δεν ηθελε να βγει εκλεισα τη πορτα!! σε πληροφορω οτι μετα απο 5 λεπτα , αυτη ηταν ανετοτατη, και ειχε βολευτει στο κατω ραφι Click για ανάπτυξη... Επρεπε να την αφησεις μεσα μεχρι να αρχισει να σου κανει νιαου νιαου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:16 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.152 20-08-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι !! ειδικα πανω στα ρουχα σου, γιατι εχουν τη μυρωδια σου. Ο Αλφι τρελαινεται για καλτσες και κορδονια...τα τραβαει, τα μασαει και τις καλτσες τις δαγκωνει σαν σκυλακι και τις πεταει στον αερα!!!!!! Η Πισου θελει δικα μου πραγματα...οταν ειχα μονο εκεινη, της αφηνα επιτηδες κατι δικο μου στο κρεβατι για να κοιμαται εκει τις ωρες που ελειπα στη σχολη. Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι μαζοχας που θελω να μου τα κανει αυτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:16 Η Αντα έγραψε: #22.153 20-08-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Επρεπε να την αφησεις μεσα μεχρι να αρχισει να σου κανει νιαου νιαου Click για ανάπτυξη... Και να βγαλει παγο στα μουστακια της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:17 Η Αντα έγραψε: #22.154 20-08-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω ειμαι μαζοχας που θελω να μου τα κανει αυτα? Click για ανάπτυξη... Μπα ....στην ιδια κατηγορια ανηκουμε..βιρμανομαζοχες!!!!! αληθεια θα το αφηνεις να κυκλοφορει σε ολο το σπιτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:20 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.155 20-08-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπα ....στην ιδια κατηγορια ανηκουμε..βιρμανομαζοχες!!!!! αληθεια θα το αφηνεις να κυκλοφορει σε ολο το σπιτι? Click για ανάπτυξη... Ναι θα τον αφηνω να κυκλοφορει σε ολο το σπιτι εκτος απο την κρεβατοκαμαρα μου οταν κοιμαμαι το βραδυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:24 Η Αντα έγραψε: #22.156 20-08-08 14:24 Δεν θες να κοιμαται μαζι σου το βραδυ?? οταν τωρα παμε μια εκδρομουλα το σαβ/κο μου λειπουν τρομερα το βραδυ και το πρωι που ξυπναω..τα ψαχνω στον υπνο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:27 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.157 20-08-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θες να κοιμαται μαζι σου το βραδυ?? οταν τωρα παμε μια εκδρομουλα το σαβ/κο μου λειπουν τρομερα το βραδυ και το πρωι που ξυπναω..τα ψαχνω στον υπνο μου Click για ανάπτυξη... Κοιτα δεν ξερω πως θα εξελιχθει μπορει να αλλαξω γνωμη αλλα ειμαι και λιγο μυγιαγγιχτος δεν θελω να εχω τριχες στο κρεβατι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:34 Η Αντα έγραψε: #22.158 20-08-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Κοιτα δεν ξερω πως θα εξελιχθει μπορει να αλλαξω γνωμη αλλα ειμαι και λιγο μυγιαγγιχτος δεν θελω να εχω τριχες στο κρεβατι μου Click για ανάπτυξη... Καλα ο καθενας κανει οπως γουσταρει . Η πλακα ειναι οτι οταν ειχα τη Πισου μικρη, ελεγα να τη μαθω να κοιμαται διπλα μου σε ενα καλαθακι..το πρωτο βραδυ, ανεβηκε πανω στο κρεβατι,ξαπλωσε στα ποδια μου και πουρ πουρ πουρ .......αυτο ηταν απο τοτε δεν ξανακατεβηκε, εκτος αν το θελει εκεινη!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:37 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.159 20-08-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα ο καθενας κανει οπως γουσταρει . Η πλακα ειναι οτι οταν ειχα τη Πισου μικρη, ελεγα να τη μαθω να κοιμαται διπλα μου σε ενα καλαθακι..το πρωτο βραδυ, ανεβηκε πανω στο κρεβατι,ξαπλωσε στα ποδια μου και πουρ πουρ πουρ .......αυτο ηταν απο τοτε δεν ξανακατεβηκε, εκτος αν το θελει εκεινη!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγω κοιμαμαι και σε διοροφο κρεβατι οποτε το βλεπω λιγο δυσκολο να ανεβαινει και να κοιμαται μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.160 20-08-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω κοιμαμαι και σε διοροφο κρεβατι οποτε το βλεπω λιγο δυσκολο να ανεβαινει και να κοιμαται μαζι μου Click για ανάπτυξη... Δυόροφο??? Ακόμα καλύτερα τρελαίνονται να σκαρφαλώνουν!!! Σε ποιο δωμάτιο σκέφτεσαι να τον βάζεις Θοδωρή το βράδυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1106 1107 1108 1109 1110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δηλαδη θες να πεις οτι παιζει να ξεπερασουμε και το θωρηκτο Alfie?Αυτο με την επιφανεια μου αρεσε αμα ειναι θα τον χρησιμοποιω και σαν μαξιλαρι Click για ανάπτυξη... Ανετα!!! το εχω δοκιμασει και ειναι πολυ πολυ μαλακο.... Σου βαζει και μια πατουσα στο προσωπο και αυτο ειναι του ανηκεις για παντα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:06 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.144 20-08-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακριβως!!!!! ο Αλφι οταν ερχεται στη κρεβατοκαμαρα μας, ακουγεται το περπατημα στο ξυλινο δαπεδο - η Πισου ποτε , αθορυβη σαν γατα που λεμε - αυτος ειναι σαν να μπουσουλαει μωρο!! ασε οταν πηδαει απο το κρεβατι ''νταπ '' - σαν να πετας βιβλιο !! Click για ανάπτυξη... Μιλαμε για γατα ντουλαπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:07 Η Αντα έγραψε: #22.145 20-08-08 14:07 Ελπιζω να εισαι προετοιμασμενος οτι στην αρχη θα τριφτει και θα σκαρφαλωσει στα πιο απιθανα μερη!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:09 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.146 20-08-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελπιζω να εισαι προετοιμασμενος οτι στην αρχη θα τριφτει και θα σκαρφαλωσει στα πιο απιθανα μερη!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν εχω προβλημα,μονο μην σκαρφαλωσει σε κανα ψυγειο και μας το αδειασει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:09 Η Αντα έγραψε: #22.147 20-08-08 14:09 Α!! και θα χωθει επισης σε οποιαδηποτε ντουλαπα εχεις....Καθονται μπροστα στις ντουλαπες και νιαουριζουν μεζρι να τις ανοιξεις, ή απλα περιμενουν να τις ανοιξεις για να παρεις κατι απο μεσα,και μετα τσουπ μεσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:10 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.148 20-08-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Α!! και θα χωθει επισης σε οποιαδηποτε ντουλαπα εχεις....Καθονται μπροστα στις ντουλαπες και νιαουριζουν μεζρι να τις ανοιξεις, ή απλα περιμενουν να τις ανοιξεις για να παρεις κατι απο μεσα,και μετα τσουπ μεσα!!! Click για ανάπτυξη... Καθονται και πανω στα ρουχα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:11 Η Αντα έγραψε: #22.149 20-08-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δεν εχω προβλημα,μονο μην σκαρφαλωσει σε κανα ψυγειο και μας το αδειασει Click για ανάπτυξη... Στο'χω πει οτι εχω κλεισει τη Πισου στο ψυγειο? το ειχα ανοιξει για να παρω κατι, εκεινη περιεργη χωθηκε μεσα, και αφου δεν ηθελε να βγει εκλεισα τη πορτα!! σε πληροφορω οτι μετα απο 5 λεπτα , αυτη ηταν ανετοτατη, και ειχε βολευτει στο κατω ραφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:14 Η Αντα έγραψε: #22.150 20-08-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καθονται και πανω στα ρουχα? Click για ανάπτυξη... Ναι !! ειδικα πανω στα ρουχα σου, γιατι εχουν τη μυρωδια σου. Ο Αλφι τρελαινεται για καλτσες και κορδονια...τα τραβαει, τα μασαει και τις καλτσες τις δαγκωνει σαν σκυλακι και τις πεταει στον αερα!!!!!! Η Πισου θελει δικα μου πραγματα...οταν ειχα μονο εκεινη, της αφηνα επιτηδες κατι δικο μου στο κρεβατι για να κοιμαται εκει τις ωρες που ελειπα στη σχολη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.151 20-08-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στο'χω πει οτι εχω κλεισει τη Πισου στο ψυγειο? το ειχα ανοιξει για να παρω κατι, εκεινη περιεργη χωθηκε μεσα, και αφου δεν ηθελε να βγει εκλεισα τη πορτα!! σε πληροφορω οτι μετα απο 5 λεπτα , αυτη ηταν ανετοτατη, και ειχε βολευτει στο κατω ραφι Click για ανάπτυξη... Επρεπε να την αφησεις μεσα μεχρι να αρχισει να σου κανει νιαου νιαου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:16 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.152 20-08-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι !! ειδικα πανω στα ρουχα σου, γιατι εχουν τη μυρωδια σου. Ο Αλφι τρελαινεται για καλτσες και κορδονια...τα τραβαει, τα μασαει και τις καλτσες τις δαγκωνει σαν σκυλακι και τις πεταει στον αερα!!!!!! Η Πισου θελει δικα μου πραγματα...οταν ειχα μονο εκεινη, της αφηνα επιτηδες κατι δικο μου στο κρεβατι για να κοιμαται εκει τις ωρες που ελειπα στη σχολη. Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι μαζοχας που θελω να μου τα κανει αυτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:16 Η Αντα έγραψε: #22.153 20-08-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Επρεπε να την αφησεις μεσα μεχρι να αρχισει να σου κανει νιαου νιαου Click για ανάπτυξη... Και να βγαλει παγο στα μουστακια της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:17 Η Αντα έγραψε: #22.154 20-08-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω ειμαι μαζοχας που θελω να μου τα κανει αυτα? Click για ανάπτυξη... Μπα ....στην ιδια κατηγορια ανηκουμε..βιρμανομαζοχες!!!!! αληθεια θα το αφηνεις να κυκλοφορει σε ολο το σπιτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:20 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.155 20-08-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπα ....στην ιδια κατηγορια ανηκουμε..βιρμανομαζοχες!!!!! αληθεια θα το αφηνεις να κυκλοφορει σε ολο το σπιτι? Click για ανάπτυξη... Ναι θα τον αφηνω να κυκλοφορει σε ολο το σπιτι εκτος απο την κρεβατοκαμαρα μου οταν κοιμαμαι το βραδυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:24 Η Αντα έγραψε: #22.156 20-08-08 14:24 Δεν θες να κοιμαται μαζι σου το βραδυ?? οταν τωρα παμε μια εκδρομουλα το σαβ/κο μου λειπουν τρομερα το βραδυ και το πρωι που ξυπναω..τα ψαχνω στον υπνο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:27 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.157 20-08-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θες να κοιμαται μαζι σου το βραδυ?? οταν τωρα παμε μια εκδρομουλα το σαβ/κο μου λειπουν τρομερα το βραδυ και το πρωι που ξυπναω..τα ψαχνω στον υπνο μου Click για ανάπτυξη... Κοιτα δεν ξερω πως θα εξελιχθει μπορει να αλλαξω γνωμη αλλα ειμαι και λιγο μυγιαγγιχτος δεν θελω να εχω τριχες στο κρεβατι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:34 Η Αντα έγραψε: #22.158 20-08-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Κοιτα δεν ξερω πως θα εξελιχθει μπορει να αλλαξω γνωμη αλλα ειμαι και λιγο μυγιαγγιχτος δεν θελω να εχω τριχες στο κρεβατι μου Click για ανάπτυξη... Καλα ο καθενας κανει οπως γουσταρει . Η πλακα ειναι οτι οταν ειχα τη Πισου μικρη, ελεγα να τη μαθω να κοιμαται διπλα μου σε ενα καλαθακι..το πρωτο βραδυ, ανεβηκε πανω στο κρεβατι,ξαπλωσε στα ποδια μου και πουρ πουρ πουρ .......αυτο ηταν απο τοτε δεν ξανακατεβηκε, εκτος αν το θελει εκεινη!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:37 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.159 20-08-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα ο καθενας κανει οπως γουσταρει . Η πλακα ειναι οτι οταν ειχα τη Πισου μικρη, ελεγα να τη μαθω να κοιμαται διπλα μου σε ενα καλαθακι..το πρωτο βραδυ, ανεβηκε πανω στο κρεβατι,ξαπλωσε στα ποδια μου και πουρ πουρ πουρ .......αυτο ηταν απο τοτε δεν ξανακατεβηκε, εκτος αν το θελει εκεινη!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγω κοιμαμαι και σε διοροφο κρεβατι οποτε το βλεπω λιγο δυσκολο να ανεβαινει και να κοιμαται μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.160 20-08-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω κοιμαμαι και σε διοροφο κρεβατι οποτε το βλεπω λιγο δυσκολο να ανεβαινει και να κοιμαται μαζι μου Click για ανάπτυξη... Δυόροφο??? Ακόμα καλύτερα τρελαίνονται να σκαρφαλώνουν!!! Σε ποιο δωμάτιο σκέφτεσαι να τον βάζεις Θοδωρή το βράδυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1106 1107 1108 1109 1110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακριβως!!!!! ο Αλφι οταν ερχεται στη κρεβατοκαμαρα μας, ακουγεται το περπατημα στο ξυλινο δαπεδο - η Πισου ποτε , αθορυβη σαν γατα που λεμε - αυτος ειναι σαν να μπουσουλαει μωρο!! ασε οταν πηδαει απο το κρεβατι ''νταπ '' - σαν να πετας βιβλιο !! Click για ανάπτυξη... Μιλαμε για γατα ντουλαπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:07 Η Αντα έγραψε: #22.145 20-08-08 14:07 Ελπιζω να εισαι προετοιμασμενος οτι στην αρχη θα τριφτει και θα σκαρφαλωσει στα πιο απιθανα μερη!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:09 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.146 20-08-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελπιζω να εισαι προετοιμασμενος οτι στην αρχη θα τριφτει και θα σκαρφαλωσει στα πιο απιθανα μερη!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν εχω προβλημα,μονο μην σκαρφαλωσει σε κανα ψυγειο και μας το αδειασει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:09 Η Αντα έγραψε: #22.147 20-08-08 14:09 Α!! και θα χωθει επισης σε οποιαδηποτε ντουλαπα εχεις....Καθονται μπροστα στις ντουλαπες και νιαουριζουν μεζρι να τις ανοιξεις, ή απλα περιμενουν να τις ανοιξεις για να παρεις κατι απο μεσα,και μετα τσουπ μεσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:10 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.148 20-08-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Α!! και θα χωθει επισης σε οποιαδηποτε ντουλαπα εχεις....Καθονται μπροστα στις ντουλαπες και νιαουριζουν μεζρι να τις ανοιξεις, ή απλα περιμενουν να τις ανοιξεις για να παρεις κατι απο μεσα,και μετα τσουπ μεσα!!! Click για ανάπτυξη... Καθονται και πανω στα ρουχα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:11 Η Αντα έγραψε: #22.149 20-08-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δεν εχω προβλημα,μονο μην σκαρφαλωσει σε κανα ψυγειο και μας το αδειασει Click για ανάπτυξη... Στο'χω πει οτι εχω κλεισει τη Πισου στο ψυγειο? το ειχα ανοιξει για να παρω κατι, εκεινη περιεργη χωθηκε μεσα, και αφου δεν ηθελε να βγει εκλεισα τη πορτα!! σε πληροφορω οτι μετα απο 5 λεπτα , αυτη ηταν ανετοτατη, και ειχε βολευτει στο κατω ραφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:14 Η Αντα έγραψε: #22.150 20-08-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καθονται και πανω στα ρουχα? Click για ανάπτυξη... Ναι !! ειδικα πανω στα ρουχα σου, γιατι εχουν τη μυρωδια σου. Ο Αλφι τρελαινεται για καλτσες και κορδονια...τα τραβαει, τα μασαει και τις καλτσες τις δαγκωνει σαν σκυλακι και τις πεταει στον αερα!!!!!! Η Πισου θελει δικα μου πραγματα...οταν ειχα μονο εκεινη, της αφηνα επιτηδες κατι δικο μου στο κρεβατι για να κοιμαται εκει τις ωρες που ελειπα στη σχολη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.151 20-08-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στο'χω πει οτι εχω κλεισει τη Πισου στο ψυγειο? το ειχα ανοιξει για να παρω κατι, εκεινη περιεργη χωθηκε μεσα, και αφου δεν ηθελε να βγει εκλεισα τη πορτα!! σε πληροφορω οτι μετα απο 5 λεπτα , αυτη ηταν ανετοτατη, και ειχε βολευτει στο κατω ραφι Click για ανάπτυξη... Επρεπε να την αφησεις μεσα μεχρι να αρχισει να σου κανει νιαου νιαου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:16 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.152 20-08-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι !! ειδικα πανω στα ρουχα σου, γιατι εχουν τη μυρωδια σου. Ο Αλφι τρελαινεται για καλτσες και κορδονια...τα τραβαει, τα μασαει και τις καλτσες τις δαγκωνει σαν σκυλακι και τις πεταει στον αερα!!!!!! Η Πισου θελει δικα μου πραγματα...οταν ειχα μονο εκεινη, της αφηνα επιτηδες κατι δικο μου στο κρεβατι για να κοιμαται εκει τις ωρες που ελειπα στη σχολη. Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι μαζοχας που θελω να μου τα κανει αυτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:16 Η Αντα έγραψε: #22.153 20-08-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Επρεπε να την αφησεις μεσα μεχρι να αρχισει να σου κανει νιαου νιαου Click για ανάπτυξη... Και να βγαλει παγο στα μουστακια της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:17 Η Αντα έγραψε: #22.154 20-08-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω ειμαι μαζοχας που θελω να μου τα κανει αυτα? Click για ανάπτυξη... Μπα ....στην ιδια κατηγορια ανηκουμε..βιρμανομαζοχες!!!!! αληθεια θα το αφηνεις να κυκλοφορει σε ολο το σπιτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:20 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.155 20-08-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπα ....στην ιδια κατηγορια ανηκουμε..βιρμανομαζοχες!!!!! αληθεια θα το αφηνεις να κυκλοφορει σε ολο το σπιτι? Click για ανάπτυξη... Ναι θα τον αφηνω να κυκλοφορει σε ολο το σπιτι εκτος απο την κρεβατοκαμαρα μου οταν κοιμαμαι το βραδυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:24 Η Αντα έγραψε: #22.156 20-08-08 14:24 Δεν θες να κοιμαται μαζι σου το βραδυ?? οταν τωρα παμε μια εκδρομουλα το σαβ/κο μου λειπουν τρομερα το βραδυ και το πρωι που ξυπναω..τα ψαχνω στον υπνο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:27 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.157 20-08-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θες να κοιμαται μαζι σου το βραδυ?? οταν τωρα παμε μια εκδρομουλα το σαβ/κο μου λειπουν τρομερα το βραδυ και το πρωι που ξυπναω..τα ψαχνω στον υπνο μου Click για ανάπτυξη... Κοιτα δεν ξερω πως θα εξελιχθει μπορει να αλλαξω γνωμη αλλα ειμαι και λιγο μυγιαγγιχτος δεν θελω να εχω τριχες στο κρεβατι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:34 Η Αντα έγραψε: #22.158 20-08-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Κοιτα δεν ξερω πως θα εξελιχθει μπορει να αλλαξω γνωμη αλλα ειμαι και λιγο μυγιαγγιχτος δεν θελω να εχω τριχες στο κρεβατι μου Click για ανάπτυξη... Καλα ο καθενας κανει οπως γουσταρει . Η πλακα ειναι οτι οταν ειχα τη Πισου μικρη, ελεγα να τη μαθω να κοιμαται διπλα μου σε ενα καλαθακι..το πρωτο βραδυ, ανεβηκε πανω στο κρεβατι,ξαπλωσε στα ποδια μου και πουρ πουρ πουρ .......αυτο ηταν απο τοτε δεν ξανακατεβηκε, εκτος αν το θελει εκεινη!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:37 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.159 20-08-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα ο καθενας κανει οπως γουσταρει . Η πλακα ειναι οτι οταν ειχα τη Πισου μικρη, ελεγα να τη μαθω να κοιμαται διπλα μου σε ενα καλαθακι..το πρωτο βραδυ, ανεβηκε πανω στο κρεβατι,ξαπλωσε στα ποδια μου και πουρ πουρ πουρ .......αυτο ηταν απο τοτε δεν ξανακατεβηκε, εκτος αν το θελει εκεινη!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγω κοιμαμαι και σε διοροφο κρεβατι οποτε το βλεπω λιγο δυσκολο να ανεβαινει και να κοιμαται μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.160 20-08-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω κοιμαμαι και σε διοροφο κρεβατι οποτε το βλεπω λιγο δυσκολο να ανεβαινει και να κοιμαται μαζι μου Click για ανάπτυξη... Δυόροφο??? Ακόμα καλύτερα τρελαίνονται να σκαρφαλώνουν!!! Σε ποιο δωμάτιο σκέφτεσαι να τον βάζεις Θοδωρή το βράδυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1106 1107 1108 1109 1110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ελπιζω να εισαι προετοιμασμενος οτι στην αρχη θα τριφτει και θα σκαρφαλωσει στα πιο απιθανα μερη!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:09 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.146 20-08-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελπιζω να εισαι προετοιμασμενος οτι στην αρχη θα τριφτει και θα σκαρφαλωσει στα πιο απιθανα μερη!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν εχω προβλημα,μονο μην σκαρφαλωσει σε κανα ψυγειο και μας το αδειασει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:09 Η Αντα έγραψε: #22.147 20-08-08 14:09 Α!! και θα χωθει επισης σε οποιαδηποτε ντουλαπα εχεις....Καθονται μπροστα στις ντουλαπες και νιαουριζουν μεζρι να τις ανοιξεις, ή απλα περιμενουν να τις ανοιξεις για να παρεις κατι απο μεσα,και μετα τσουπ μεσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:10 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.148 20-08-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Α!! και θα χωθει επισης σε οποιαδηποτε ντουλαπα εχεις....Καθονται μπροστα στις ντουλαπες και νιαουριζουν μεζρι να τις ανοιξεις, ή απλα περιμενουν να τις ανοιξεις για να παρεις κατι απο μεσα,και μετα τσουπ μεσα!!! Click για ανάπτυξη... Καθονται και πανω στα ρουχα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:11 Η Αντα έγραψε: #22.149 20-08-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δεν εχω προβλημα,μονο μην σκαρφαλωσει σε κανα ψυγειο και μας το αδειασει Click για ανάπτυξη... Στο'χω πει οτι εχω κλεισει τη Πισου στο ψυγειο? το ειχα ανοιξει για να παρω κατι, εκεινη περιεργη χωθηκε μεσα, και αφου δεν ηθελε να βγει εκλεισα τη πορτα!! σε πληροφορω οτι μετα απο 5 λεπτα , αυτη ηταν ανετοτατη, και ειχε βολευτει στο κατω ραφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:14 Η Αντα έγραψε: #22.150 20-08-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καθονται και πανω στα ρουχα? Click για ανάπτυξη... Ναι !! ειδικα πανω στα ρουχα σου, γιατι εχουν τη μυρωδια σου. Ο Αλφι τρελαινεται για καλτσες και κορδονια...τα τραβαει, τα μασαει και τις καλτσες τις δαγκωνει σαν σκυλακι και τις πεταει στον αερα!!!!!! Η Πισου θελει δικα μου πραγματα...οταν ειχα μονο εκεινη, της αφηνα επιτηδες κατι δικο μου στο κρεβατι για να κοιμαται εκει τις ωρες που ελειπα στη σχολη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.151 20-08-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στο'χω πει οτι εχω κλεισει τη Πισου στο ψυγειο? το ειχα ανοιξει για να παρω κατι, εκεινη περιεργη χωθηκε μεσα, και αφου δεν ηθελε να βγει εκλεισα τη πορτα!! σε πληροφορω οτι μετα απο 5 λεπτα , αυτη ηταν ανετοτατη, και ειχε βολευτει στο κατω ραφι Click για ανάπτυξη... Επρεπε να την αφησεις μεσα μεχρι να αρχισει να σου κανει νιαου νιαου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:16 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.152 20-08-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι !! ειδικα πανω στα ρουχα σου, γιατι εχουν τη μυρωδια σου. Ο Αλφι τρελαινεται για καλτσες και κορδονια...τα τραβαει, τα μασαει και τις καλτσες τις δαγκωνει σαν σκυλακι και τις πεταει στον αερα!!!!!! Η Πισου θελει δικα μου πραγματα...οταν ειχα μονο εκεινη, της αφηνα επιτηδες κατι δικο μου στο κρεβατι για να κοιμαται εκει τις ωρες που ελειπα στη σχολη. Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι μαζοχας που θελω να μου τα κανει αυτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:16 Η Αντα έγραψε: #22.153 20-08-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Επρεπε να την αφησεις μεσα μεχρι να αρχισει να σου κανει νιαου νιαου Click για ανάπτυξη... Και να βγαλει παγο στα μουστακια της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:17 Η Αντα έγραψε: #22.154 20-08-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω ειμαι μαζοχας που θελω να μου τα κανει αυτα? Click για ανάπτυξη... Μπα ....στην ιδια κατηγορια ανηκουμε..βιρμανομαζοχες!!!!! αληθεια θα το αφηνεις να κυκλοφορει σε ολο το σπιτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:20 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.155 20-08-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπα ....στην ιδια κατηγορια ανηκουμε..βιρμανομαζοχες!!!!! αληθεια θα το αφηνεις να κυκλοφορει σε ολο το σπιτι? Click για ανάπτυξη... Ναι θα τον αφηνω να κυκλοφορει σε ολο το σπιτι εκτος απο την κρεβατοκαμαρα μου οταν κοιμαμαι το βραδυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:24 Η Αντα έγραψε: #22.156 20-08-08 14:24 Δεν θες να κοιμαται μαζι σου το βραδυ?? οταν τωρα παμε μια εκδρομουλα το σαβ/κο μου λειπουν τρομερα το βραδυ και το πρωι που ξυπναω..τα ψαχνω στον υπνο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:27 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.157 20-08-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θες να κοιμαται μαζι σου το βραδυ?? οταν τωρα παμε μια εκδρομουλα το σαβ/κο μου λειπουν τρομερα το βραδυ και το πρωι που ξυπναω..τα ψαχνω στον υπνο μου Click για ανάπτυξη... Κοιτα δεν ξερω πως θα εξελιχθει μπορει να αλλαξω γνωμη αλλα ειμαι και λιγο μυγιαγγιχτος δεν θελω να εχω τριχες στο κρεβατι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:34 Η Αντα έγραψε: #22.158 20-08-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Κοιτα δεν ξερω πως θα εξελιχθει μπορει να αλλαξω γνωμη αλλα ειμαι και λιγο μυγιαγγιχτος δεν θελω να εχω τριχες στο κρεβατι μου Click για ανάπτυξη... Καλα ο καθενας κανει οπως γουσταρει . Η πλακα ειναι οτι οταν ειχα τη Πισου μικρη, ελεγα να τη μαθω να κοιμαται διπλα μου σε ενα καλαθακι..το πρωτο βραδυ, ανεβηκε πανω στο κρεβατι,ξαπλωσε στα ποδια μου και πουρ πουρ πουρ .......αυτο ηταν απο τοτε δεν ξανακατεβηκε, εκτος αν το θελει εκεινη!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:37 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.159 20-08-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα ο καθενας κανει οπως γουσταρει . Η πλακα ειναι οτι οταν ειχα τη Πισου μικρη, ελεγα να τη μαθω να κοιμαται διπλα μου σε ενα καλαθακι..το πρωτο βραδυ, ανεβηκε πανω στο κρεβατι,ξαπλωσε στα ποδια μου και πουρ πουρ πουρ .......αυτο ηταν απο τοτε δεν ξανακατεβηκε, εκτος αν το θελει εκεινη!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγω κοιμαμαι και σε διοροφο κρεβατι οποτε το βλεπω λιγο δυσκολο να ανεβαινει και να κοιμαται μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.160 20-08-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω κοιμαμαι και σε διοροφο κρεβατι οποτε το βλεπω λιγο δυσκολο να ανεβαινει και να κοιμαται μαζι μου Click για ανάπτυξη... Δυόροφο??? Ακόμα καλύτερα τρελαίνονται να σκαρφαλώνουν!!! Σε ποιο δωμάτιο σκέφτεσαι να τον βάζεις Θοδωρή το βράδυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1106 1107 1108 1109 1110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελπιζω να εισαι προετοιμασμενος οτι στην αρχη θα τριφτει και θα σκαρφαλωσει στα πιο απιθανα μερη!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν εχω προβλημα,μονο μην σκαρφαλωσει σε κανα ψυγειο και μας το αδειασει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:09 Η Αντα έγραψε: #22.147 20-08-08 14:09 Α!! και θα χωθει επισης σε οποιαδηποτε ντουλαπα εχεις....Καθονται μπροστα στις ντουλαπες και νιαουριζουν μεζρι να τις ανοιξεις, ή απλα περιμενουν να τις ανοιξεις για να παρεις κατι απο μεσα,και μετα τσουπ μεσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:10 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.148 20-08-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Α!! και θα χωθει επισης σε οποιαδηποτε ντουλαπα εχεις....Καθονται μπροστα στις ντουλαπες και νιαουριζουν μεζρι να τις ανοιξεις, ή απλα περιμενουν να τις ανοιξεις για να παρεις κατι απο μεσα,και μετα τσουπ μεσα!!! Click για ανάπτυξη... Καθονται και πανω στα ρουχα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:11 Η Αντα έγραψε: #22.149 20-08-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δεν εχω προβλημα,μονο μην σκαρφαλωσει σε κανα ψυγειο και μας το αδειασει Click για ανάπτυξη... Στο'χω πει οτι εχω κλεισει τη Πισου στο ψυγειο? το ειχα ανοιξει για να παρω κατι, εκεινη περιεργη χωθηκε μεσα, και αφου δεν ηθελε να βγει εκλεισα τη πορτα!! σε πληροφορω οτι μετα απο 5 λεπτα , αυτη ηταν ανετοτατη, και ειχε βολευτει στο κατω ραφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:14 Η Αντα έγραψε: #22.150 20-08-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καθονται και πανω στα ρουχα? Click για ανάπτυξη... Ναι !! ειδικα πανω στα ρουχα σου, γιατι εχουν τη μυρωδια σου. Ο Αλφι τρελαινεται για καλτσες και κορδονια...τα τραβαει, τα μασαει και τις καλτσες τις δαγκωνει σαν σκυλακι και τις πεταει στον αερα!!!!!! Η Πισου θελει δικα μου πραγματα...οταν ειχα μονο εκεινη, της αφηνα επιτηδες κατι δικο μου στο κρεβατι για να κοιμαται εκει τις ωρες που ελειπα στη σχολη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.151 20-08-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στο'χω πει οτι εχω κλεισει τη Πισου στο ψυγειο? το ειχα ανοιξει για να παρω κατι, εκεινη περιεργη χωθηκε μεσα, και αφου δεν ηθελε να βγει εκλεισα τη πορτα!! σε πληροφορω οτι μετα απο 5 λεπτα , αυτη ηταν ανετοτατη, και ειχε βολευτει στο κατω ραφι Click για ανάπτυξη... Επρεπε να την αφησεις μεσα μεχρι να αρχισει να σου κανει νιαου νιαου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:16 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.152 20-08-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι !! ειδικα πανω στα ρουχα σου, γιατι εχουν τη μυρωδια σου. Ο Αλφι τρελαινεται για καλτσες και κορδονια...τα τραβαει, τα μασαει και τις καλτσες τις δαγκωνει σαν σκυλακι και τις πεταει στον αερα!!!!!! Η Πισου θελει δικα μου πραγματα...οταν ειχα μονο εκεινη, της αφηνα επιτηδες κατι δικο μου στο κρεβατι για να κοιμαται εκει τις ωρες που ελειπα στη σχολη. Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι μαζοχας που θελω να μου τα κανει αυτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:16 Η Αντα έγραψε: #22.153 20-08-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Επρεπε να την αφησεις μεσα μεχρι να αρχισει να σου κανει νιαου νιαου Click για ανάπτυξη... Και να βγαλει παγο στα μουστακια της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:17 Η Αντα έγραψε: #22.154 20-08-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω ειμαι μαζοχας που θελω να μου τα κανει αυτα? Click για ανάπτυξη... Μπα ....στην ιδια κατηγορια ανηκουμε..βιρμανομαζοχες!!!!! αληθεια θα το αφηνεις να κυκλοφορει σε ολο το σπιτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:20 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.155 20-08-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπα ....στην ιδια κατηγορια ανηκουμε..βιρμανομαζοχες!!!!! αληθεια θα το αφηνεις να κυκλοφορει σε ολο το σπιτι? Click για ανάπτυξη... Ναι θα τον αφηνω να κυκλοφορει σε ολο το σπιτι εκτος απο την κρεβατοκαμαρα μου οταν κοιμαμαι το βραδυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:24 Η Αντα έγραψε: #22.156 20-08-08 14:24 Δεν θες να κοιμαται μαζι σου το βραδυ?? οταν τωρα παμε μια εκδρομουλα το σαβ/κο μου λειπουν τρομερα το βραδυ και το πρωι που ξυπναω..τα ψαχνω στον υπνο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:27 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.157 20-08-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θες να κοιμαται μαζι σου το βραδυ?? οταν τωρα παμε μια εκδρομουλα το σαβ/κο μου λειπουν τρομερα το βραδυ και το πρωι που ξυπναω..τα ψαχνω στον υπνο μου Click για ανάπτυξη... Κοιτα δεν ξερω πως θα εξελιχθει μπορει να αλλαξω γνωμη αλλα ειμαι και λιγο μυγιαγγιχτος δεν θελω να εχω τριχες στο κρεβατι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:34 Η Αντα έγραψε: #22.158 20-08-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Κοιτα δεν ξερω πως θα εξελιχθει μπορει να αλλαξω γνωμη αλλα ειμαι και λιγο μυγιαγγιχτος δεν θελω να εχω τριχες στο κρεβατι μου Click για ανάπτυξη... Καλα ο καθενας κανει οπως γουσταρει . Η πλακα ειναι οτι οταν ειχα τη Πισου μικρη, ελεγα να τη μαθω να κοιμαται διπλα μου σε ενα καλαθακι..το πρωτο βραδυ, ανεβηκε πανω στο κρεβατι,ξαπλωσε στα ποδια μου και πουρ πουρ πουρ .......αυτο ηταν απο τοτε δεν ξανακατεβηκε, εκτος αν το θελει εκεινη!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:37 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.159 20-08-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα ο καθενας κανει οπως γουσταρει . Η πλακα ειναι οτι οταν ειχα τη Πισου μικρη, ελεγα να τη μαθω να κοιμαται διπλα μου σε ενα καλαθακι..το πρωτο βραδυ, ανεβηκε πανω στο κρεβατι,ξαπλωσε στα ποδια μου και πουρ πουρ πουρ .......αυτο ηταν απο τοτε δεν ξανακατεβηκε, εκτος αν το θελει εκεινη!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγω κοιμαμαι και σε διοροφο κρεβατι οποτε το βλεπω λιγο δυσκολο να ανεβαινει και να κοιμαται μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.160 20-08-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω κοιμαμαι και σε διοροφο κρεβατι οποτε το βλεπω λιγο δυσκολο να ανεβαινει και να κοιμαται μαζι μου Click για ανάπτυξη... Δυόροφο??? Ακόμα καλύτερα τρελαίνονται να σκαρφαλώνουν!!! Σε ποιο δωμάτιο σκέφτεσαι να τον βάζεις Θοδωρή το βράδυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1106 1107 1108 1109 1110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α!! και θα χωθει επισης σε οποιαδηποτε ντουλαπα εχεις....Καθονται μπροστα στις ντουλαπες και νιαουριζουν μεζρι να τις ανοιξεις, ή απλα περιμενουν να τις ανοιξεις για να παρεις κατι απο μεσα,και μετα τσουπ μεσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:10 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.148 20-08-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Α!! και θα χωθει επισης σε οποιαδηποτε ντουλαπα εχεις....Καθονται μπροστα στις ντουλαπες και νιαουριζουν μεζρι να τις ανοιξεις, ή απλα περιμενουν να τις ανοιξεις για να παρεις κατι απο μεσα,και μετα τσουπ μεσα!!! Click για ανάπτυξη... Καθονται και πανω στα ρουχα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:11 Η Αντα έγραψε: #22.149 20-08-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δεν εχω προβλημα,μονο μην σκαρφαλωσει σε κανα ψυγειο και μας το αδειασει Click για ανάπτυξη... Στο'χω πει οτι εχω κλεισει τη Πισου στο ψυγειο? το ειχα ανοιξει για να παρω κατι, εκεινη περιεργη χωθηκε μεσα, και αφου δεν ηθελε να βγει εκλεισα τη πορτα!! σε πληροφορω οτι μετα απο 5 λεπτα , αυτη ηταν ανετοτατη, και ειχε βολευτει στο κατω ραφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:14 Η Αντα έγραψε: #22.150 20-08-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καθονται και πανω στα ρουχα? Click για ανάπτυξη... Ναι !! ειδικα πανω στα ρουχα σου, γιατι εχουν τη μυρωδια σου. Ο Αλφι τρελαινεται για καλτσες και κορδονια...τα τραβαει, τα μασαει και τις καλτσες τις δαγκωνει σαν σκυλακι και τις πεταει στον αερα!!!!!! Η Πισου θελει δικα μου πραγματα...οταν ειχα μονο εκεινη, της αφηνα επιτηδες κατι δικο μου στο κρεβατι για να κοιμαται εκει τις ωρες που ελειπα στη σχολη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.151 20-08-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στο'χω πει οτι εχω κλεισει τη Πισου στο ψυγειο? το ειχα ανοιξει για να παρω κατι, εκεινη περιεργη χωθηκε μεσα, και αφου δεν ηθελε να βγει εκλεισα τη πορτα!! σε πληροφορω οτι μετα απο 5 λεπτα , αυτη ηταν ανετοτατη, και ειχε βολευτει στο κατω ραφι Click για ανάπτυξη... Επρεπε να την αφησεις μεσα μεχρι να αρχισει να σου κανει νιαου νιαου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:16 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.152 20-08-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι !! ειδικα πανω στα ρουχα σου, γιατι εχουν τη μυρωδια σου. Ο Αλφι τρελαινεται για καλτσες και κορδονια...τα τραβαει, τα μασαει και τις καλτσες τις δαγκωνει σαν σκυλακι και τις πεταει στον αερα!!!!!! Η Πισου θελει δικα μου πραγματα...οταν ειχα μονο εκεινη, της αφηνα επιτηδες κατι δικο μου στο κρεβατι για να κοιμαται εκει τις ωρες που ελειπα στη σχολη. Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι μαζοχας που θελω να μου τα κανει αυτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:16 Η Αντα έγραψε: #22.153 20-08-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Επρεπε να την αφησεις μεσα μεχρι να αρχισει να σου κανει νιαου νιαου Click για ανάπτυξη... Και να βγαλει παγο στα μουστακια της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:17 Η Αντα έγραψε: #22.154 20-08-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω ειμαι μαζοχας που θελω να μου τα κανει αυτα? Click για ανάπτυξη... Μπα ....στην ιδια κατηγορια ανηκουμε..βιρμανομαζοχες!!!!! αληθεια θα το αφηνεις να κυκλοφορει σε ολο το σπιτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:20 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.155 20-08-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπα ....στην ιδια κατηγορια ανηκουμε..βιρμανομαζοχες!!!!! αληθεια θα το αφηνεις να κυκλοφορει σε ολο το σπιτι? Click για ανάπτυξη... Ναι θα τον αφηνω να κυκλοφορει σε ολο το σπιτι εκτος απο την κρεβατοκαμαρα μου οταν κοιμαμαι το βραδυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:24 Η Αντα έγραψε: #22.156 20-08-08 14:24 Δεν θες να κοιμαται μαζι σου το βραδυ?? οταν τωρα παμε μια εκδρομουλα το σαβ/κο μου λειπουν τρομερα το βραδυ και το πρωι που ξυπναω..τα ψαχνω στον υπνο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:27 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.157 20-08-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θες να κοιμαται μαζι σου το βραδυ?? οταν τωρα παμε μια εκδρομουλα το σαβ/κο μου λειπουν τρομερα το βραδυ και το πρωι που ξυπναω..τα ψαχνω στον υπνο μου Click για ανάπτυξη... Κοιτα δεν ξερω πως θα εξελιχθει μπορει να αλλαξω γνωμη αλλα ειμαι και λιγο μυγιαγγιχτος δεν θελω να εχω τριχες στο κρεβατι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:34 Η Αντα έγραψε: #22.158 20-08-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Κοιτα δεν ξερω πως θα εξελιχθει μπορει να αλλαξω γνωμη αλλα ειμαι και λιγο μυγιαγγιχτος δεν θελω να εχω τριχες στο κρεβατι μου Click για ανάπτυξη... Καλα ο καθενας κανει οπως γουσταρει . Η πλακα ειναι οτι οταν ειχα τη Πισου μικρη, ελεγα να τη μαθω να κοιμαται διπλα μου σε ενα καλαθακι..το πρωτο βραδυ, ανεβηκε πανω στο κρεβατι,ξαπλωσε στα ποδια μου και πουρ πουρ πουρ .......αυτο ηταν απο τοτε δεν ξανακατεβηκε, εκτος αν το θελει εκεινη!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:37 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.159 20-08-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα ο καθενας κανει οπως γουσταρει . Η πλακα ειναι οτι οταν ειχα τη Πισου μικρη, ελεγα να τη μαθω να κοιμαται διπλα μου σε ενα καλαθακι..το πρωτο βραδυ, ανεβηκε πανω στο κρεβατι,ξαπλωσε στα ποδια μου και πουρ πουρ πουρ .......αυτο ηταν απο τοτε δεν ξανακατεβηκε, εκτος αν το θελει εκεινη!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγω κοιμαμαι και σε διοροφο κρεβατι οποτε το βλεπω λιγο δυσκολο να ανεβαινει και να κοιμαται μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.160 20-08-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω κοιμαμαι και σε διοροφο κρεβατι οποτε το βλεπω λιγο δυσκολο να ανεβαινει και να κοιμαται μαζι μου Click για ανάπτυξη... Δυόροφο??? Ακόμα καλύτερα τρελαίνονται να σκαρφαλώνουν!!! Σε ποιο δωμάτιο σκέφτεσαι να τον βάζεις Θοδωρή το βράδυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1106 1107 1108 1109 1110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Α!! και θα χωθει επισης σε οποιαδηποτε ντουλαπα εχεις....Καθονται μπροστα στις ντουλαπες και νιαουριζουν μεζρι να τις ανοιξεις, ή απλα περιμενουν να τις ανοιξεις για να παρεις κατι απο μεσα,και μετα τσουπ μεσα!!! Click για ανάπτυξη... Καθονται και πανω στα ρουχα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:11 Η Αντα έγραψε: #22.149 20-08-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δεν εχω προβλημα,μονο μην σκαρφαλωσει σε κανα ψυγειο και μας το αδειασει Click για ανάπτυξη... Στο'χω πει οτι εχω κλεισει τη Πισου στο ψυγειο? το ειχα ανοιξει για να παρω κατι, εκεινη περιεργη χωθηκε μεσα, και αφου δεν ηθελε να βγει εκλεισα τη πορτα!! σε πληροφορω οτι μετα απο 5 λεπτα , αυτη ηταν ανετοτατη, και ειχε βολευτει στο κατω ραφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:14 Η Αντα έγραψε: #22.150 20-08-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καθονται και πανω στα ρουχα? Click για ανάπτυξη... Ναι !! ειδικα πανω στα ρουχα σου, γιατι εχουν τη μυρωδια σου. Ο Αλφι τρελαινεται για καλτσες και κορδονια...τα τραβαει, τα μασαει και τις καλτσες τις δαγκωνει σαν σκυλακι και τις πεταει στον αερα!!!!!! Η Πισου θελει δικα μου πραγματα...οταν ειχα μονο εκεινη, της αφηνα επιτηδες κατι δικο μου στο κρεβατι για να κοιμαται εκει τις ωρες που ελειπα στη σχολη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.151 20-08-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στο'χω πει οτι εχω κλεισει τη Πισου στο ψυγειο? το ειχα ανοιξει για να παρω κατι, εκεινη περιεργη χωθηκε μεσα, και αφου δεν ηθελε να βγει εκλεισα τη πορτα!! σε πληροφορω οτι μετα απο 5 λεπτα , αυτη ηταν ανετοτατη, και ειχε βολευτει στο κατω ραφι Click για ανάπτυξη... Επρεπε να την αφησεις μεσα μεχρι να αρχισει να σου κανει νιαου νιαου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:16 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.152 20-08-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι !! ειδικα πανω στα ρουχα σου, γιατι εχουν τη μυρωδια σου. Ο Αλφι τρελαινεται για καλτσες και κορδονια...τα τραβαει, τα μασαει και τις καλτσες τις δαγκωνει σαν σκυλακι και τις πεταει στον αερα!!!!!! Η Πισου θελει δικα μου πραγματα...οταν ειχα μονο εκεινη, της αφηνα επιτηδες κατι δικο μου στο κρεβατι για να κοιμαται εκει τις ωρες που ελειπα στη σχολη. Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι μαζοχας που θελω να μου τα κανει αυτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:16 Η Αντα έγραψε: #22.153 20-08-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Επρεπε να την αφησεις μεσα μεχρι να αρχισει να σου κανει νιαου νιαου Click για ανάπτυξη... Και να βγαλει παγο στα μουστακια της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:17 Η Αντα έγραψε: #22.154 20-08-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω ειμαι μαζοχας που θελω να μου τα κανει αυτα? Click για ανάπτυξη... Μπα ....στην ιδια κατηγορια ανηκουμε..βιρμανομαζοχες!!!!! αληθεια θα το αφηνεις να κυκλοφορει σε ολο το σπιτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:20 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.155 20-08-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπα ....στην ιδια κατηγορια ανηκουμε..βιρμανομαζοχες!!!!! αληθεια θα το αφηνεις να κυκλοφορει σε ολο το σπιτι? Click για ανάπτυξη... Ναι θα τον αφηνω να κυκλοφορει σε ολο το σπιτι εκτος απο την κρεβατοκαμαρα μου οταν κοιμαμαι το βραδυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:24 Η Αντα έγραψε: #22.156 20-08-08 14:24 Δεν θες να κοιμαται μαζι σου το βραδυ?? οταν τωρα παμε μια εκδρομουλα το σαβ/κο μου λειπουν τρομερα το βραδυ και το πρωι που ξυπναω..τα ψαχνω στον υπνο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:27 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.157 20-08-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θες να κοιμαται μαζι σου το βραδυ?? οταν τωρα παμε μια εκδρομουλα το σαβ/κο μου λειπουν τρομερα το βραδυ και το πρωι που ξυπναω..τα ψαχνω στον υπνο μου Click για ανάπτυξη... Κοιτα δεν ξερω πως θα εξελιχθει μπορει να αλλαξω γνωμη αλλα ειμαι και λιγο μυγιαγγιχτος δεν θελω να εχω τριχες στο κρεβατι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:34 Η Αντα έγραψε: #22.158 20-08-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Κοιτα δεν ξερω πως θα εξελιχθει μπορει να αλλαξω γνωμη αλλα ειμαι και λιγο μυγιαγγιχτος δεν θελω να εχω τριχες στο κρεβατι μου Click για ανάπτυξη... Καλα ο καθενας κανει οπως γουσταρει . Η πλακα ειναι οτι οταν ειχα τη Πισου μικρη, ελεγα να τη μαθω να κοιμαται διπλα μου σε ενα καλαθακι..το πρωτο βραδυ, ανεβηκε πανω στο κρεβατι,ξαπλωσε στα ποδια μου και πουρ πουρ πουρ .......αυτο ηταν απο τοτε δεν ξανακατεβηκε, εκτος αν το θελει εκεινη!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:37 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.159 20-08-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα ο καθενας κανει οπως γουσταρει . Η πλακα ειναι οτι οταν ειχα τη Πισου μικρη, ελεγα να τη μαθω να κοιμαται διπλα μου σε ενα καλαθακι..το πρωτο βραδυ, ανεβηκε πανω στο κρεβατι,ξαπλωσε στα ποδια μου και πουρ πουρ πουρ .......αυτο ηταν απο τοτε δεν ξανακατεβηκε, εκτος αν το θελει εκεινη!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγω κοιμαμαι και σε διοροφο κρεβατι οποτε το βλεπω λιγο δυσκολο να ανεβαινει και να κοιμαται μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.160 20-08-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω κοιμαμαι και σε διοροφο κρεβατι οποτε το βλεπω λιγο δυσκολο να ανεβαινει και να κοιμαται μαζι μου Click για ανάπτυξη... Δυόροφο??? Ακόμα καλύτερα τρελαίνονται να σκαρφαλώνουν!!! Σε ποιο δωμάτιο σκέφτεσαι να τον βάζεις Θοδωρή το βράδυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1106 1107 1108 1109 1110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δεν εχω προβλημα,μονο μην σκαρφαλωσει σε κανα ψυγειο και μας το αδειασει Click για ανάπτυξη... Στο'χω πει οτι εχω κλεισει τη Πισου στο ψυγειο? το ειχα ανοιξει για να παρω κατι, εκεινη περιεργη χωθηκε μεσα, και αφου δεν ηθελε να βγει εκλεισα τη πορτα!! σε πληροφορω οτι μετα απο 5 λεπτα , αυτη ηταν ανετοτατη, και ειχε βολευτει στο κατω ραφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:14 Η Αντα έγραψε: #22.150 20-08-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καθονται και πανω στα ρουχα? Click για ανάπτυξη... Ναι !! ειδικα πανω στα ρουχα σου, γιατι εχουν τη μυρωδια σου. Ο Αλφι τρελαινεται για καλτσες και κορδονια...τα τραβαει, τα μασαει και τις καλτσες τις δαγκωνει σαν σκυλακι και τις πεταει στον αερα!!!!!! Η Πισου θελει δικα μου πραγματα...οταν ειχα μονο εκεινη, της αφηνα επιτηδες κατι δικο μου στο κρεβατι για να κοιμαται εκει τις ωρες που ελειπα στη σχολη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.151 20-08-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στο'χω πει οτι εχω κλεισει τη Πισου στο ψυγειο? το ειχα ανοιξει για να παρω κατι, εκεινη περιεργη χωθηκε μεσα, και αφου δεν ηθελε να βγει εκλεισα τη πορτα!! σε πληροφορω οτι μετα απο 5 λεπτα , αυτη ηταν ανετοτατη, και ειχε βολευτει στο κατω ραφι Click για ανάπτυξη... Επρεπε να την αφησεις μεσα μεχρι να αρχισει να σου κανει νιαου νιαου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:16 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.152 20-08-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι !! ειδικα πανω στα ρουχα σου, γιατι εχουν τη μυρωδια σου. Ο Αλφι τρελαινεται για καλτσες και κορδονια...τα τραβαει, τα μασαει και τις καλτσες τις δαγκωνει σαν σκυλακι και τις πεταει στον αερα!!!!!! Η Πισου θελει δικα μου πραγματα...οταν ειχα μονο εκεινη, της αφηνα επιτηδες κατι δικο μου στο κρεβατι για να κοιμαται εκει τις ωρες που ελειπα στη σχολη. Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι μαζοχας που θελω να μου τα κανει αυτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:16 Η Αντα έγραψε: #22.153 20-08-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Επρεπε να την αφησεις μεσα μεχρι να αρχισει να σου κανει νιαου νιαου Click για ανάπτυξη... Και να βγαλει παγο στα μουστακια της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:17 Η Αντα έγραψε: #22.154 20-08-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω ειμαι μαζοχας που θελω να μου τα κανει αυτα? Click για ανάπτυξη... Μπα ....στην ιδια κατηγορια ανηκουμε..βιρμανομαζοχες!!!!! αληθεια θα το αφηνεις να κυκλοφορει σε ολο το σπιτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:20 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.155 20-08-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπα ....στην ιδια κατηγορια ανηκουμε..βιρμανομαζοχες!!!!! αληθεια θα το αφηνεις να κυκλοφορει σε ολο το σπιτι? Click για ανάπτυξη... Ναι θα τον αφηνω να κυκλοφορει σε ολο το σπιτι εκτος απο την κρεβατοκαμαρα μου οταν κοιμαμαι το βραδυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:24 Η Αντα έγραψε: #22.156 20-08-08 14:24 Δεν θες να κοιμαται μαζι σου το βραδυ?? οταν τωρα παμε μια εκδρομουλα το σαβ/κο μου λειπουν τρομερα το βραδυ και το πρωι που ξυπναω..τα ψαχνω στον υπνο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:27 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.157 20-08-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θες να κοιμαται μαζι σου το βραδυ?? οταν τωρα παμε μια εκδρομουλα το σαβ/κο μου λειπουν τρομερα το βραδυ και το πρωι που ξυπναω..τα ψαχνω στον υπνο μου Click για ανάπτυξη... Κοιτα δεν ξερω πως θα εξελιχθει μπορει να αλλαξω γνωμη αλλα ειμαι και λιγο μυγιαγγιχτος δεν θελω να εχω τριχες στο κρεβατι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:34 Η Αντα έγραψε: #22.158 20-08-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Κοιτα δεν ξερω πως θα εξελιχθει μπορει να αλλαξω γνωμη αλλα ειμαι και λιγο μυγιαγγιχτος δεν θελω να εχω τριχες στο κρεβατι μου Click για ανάπτυξη... Καλα ο καθενας κανει οπως γουσταρει . Η πλακα ειναι οτι οταν ειχα τη Πισου μικρη, ελεγα να τη μαθω να κοιμαται διπλα μου σε ενα καλαθακι..το πρωτο βραδυ, ανεβηκε πανω στο κρεβατι,ξαπλωσε στα ποδια μου και πουρ πουρ πουρ .......αυτο ηταν απο τοτε δεν ξανακατεβηκε, εκτος αν το θελει εκεινη!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:37 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.159 20-08-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα ο καθενας κανει οπως γουσταρει . Η πλακα ειναι οτι οταν ειχα τη Πισου μικρη, ελεγα να τη μαθω να κοιμαται διπλα μου σε ενα καλαθακι..το πρωτο βραδυ, ανεβηκε πανω στο κρεβατι,ξαπλωσε στα ποδια μου και πουρ πουρ πουρ .......αυτο ηταν απο τοτε δεν ξανακατεβηκε, εκτος αν το θελει εκεινη!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγω κοιμαμαι και σε διοροφο κρεβατι οποτε το βλεπω λιγο δυσκολο να ανεβαινει και να κοιμαται μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.160 20-08-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω κοιμαμαι και σε διοροφο κρεβατι οποτε το βλεπω λιγο δυσκολο να ανεβαινει και να κοιμαται μαζι μου Click για ανάπτυξη... Δυόροφο??? Ακόμα καλύτερα τρελαίνονται να σκαρφαλώνουν!!! Σε ποιο δωμάτιο σκέφτεσαι να τον βάζεις Θοδωρή το βράδυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1106 1107 1108 1109 1110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καθονται και πανω στα ρουχα? Click για ανάπτυξη... Ναι !! ειδικα πανω στα ρουχα σου, γιατι εχουν τη μυρωδια σου. Ο Αλφι τρελαινεται για καλτσες και κορδονια...τα τραβαει, τα μασαει και τις καλτσες τις δαγκωνει σαν σκυλακι και τις πεταει στον αερα!!!!!! Η Πισου θελει δικα μου πραγματα...οταν ειχα μονο εκεινη, της αφηνα επιτηδες κατι δικο μου στο κρεβατι για να κοιμαται εκει τις ωρες που ελειπα στη σχολη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.151 20-08-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στο'χω πει οτι εχω κλεισει τη Πισου στο ψυγειο? το ειχα ανοιξει για να παρω κατι, εκεινη περιεργη χωθηκε μεσα, και αφου δεν ηθελε να βγει εκλεισα τη πορτα!! σε πληροφορω οτι μετα απο 5 λεπτα , αυτη ηταν ανετοτατη, και ειχε βολευτει στο κατω ραφι Click για ανάπτυξη... Επρεπε να την αφησεις μεσα μεχρι να αρχισει να σου κανει νιαου νιαου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:16 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.152 20-08-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι !! ειδικα πανω στα ρουχα σου, γιατι εχουν τη μυρωδια σου. Ο Αλφι τρελαινεται για καλτσες και κορδονια...τα τραβαει, τα μασαει και τις καλτσες τις δαγκωνει σαν σκυλακι και τις πεταει στον αερα!!!!!! Η Πισου θελει δικα μου πραγματα...οταν ειχα μονο εκεινη, της αφηνα επιτηδες κατι δικο μου στο κρεβατι για να κοιμαται εκει τις ωρες που ελειπα στη σχολη. Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι μαζοχας που θελω να μου τα κανει αυτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:16 Η Αντα έγραψε: #22.153 20-08-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Επρεπε να την αφησεις μεσα μεχρι να αρχισει να σου κανει νιαου νιαου Click για ανάπτυξη... Και να βγαλει παγο στα μουστακια της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:17 Η Αντα έγραψε: #22.154 20-08-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω ειμαι μαζοχας που θελω να μου τα κανει αυτα? Click για ανάπτυξη... Μπα ....στην ιδια κατηγορια ανηκουμε..βιρμανομαζοχες!!!!! αληθεια θα το αφηνεις να κυκλοφορει σε ολο το σπιτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:20 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.155 20-08-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπα ....στην ιδια κατηγορια ανηκουμε..βιρμανομαζοχες!!!!! αληθεια θα το αφηνεις να κυκλοφορει σε ολο το σπιτι? Click για ανάπτυξη... Ναι θα τον αφηνω να κυκλοφορει σε ολο το σπιτι εκτος απο την κρεβατοκαμαρα μου οταν κοιμαμαι το βραδυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:24 Η Αντα έγραψε: #22.156 20-08-08 14:24 Δεν θες να κοιμαται μαζι σου το βραδυ?? οταν τωρα παμε μια εκδρομουλα το σαβ/κο μου λειπουν τρομερα το βραδυ και το πρωι που ξυπναω..τα ψαχνω στον υπνο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:27 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.157 20-08-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θες να κοιμαται μαζι σου το βραδυ?? οταν τωρα παμε μια εκδρομουλα το σαβ/κο μου λειπουν τρομερα το βραδυ και το πρωι που ξυπναω..τα ψαχνω στον υπνο μου Click για ανάπτυξη... Κοιτα δεν ξερω πως θα εξελιχθει μπορει να αλλαξω γνωμη αλλα ειμαι και λιγο μυγιαγγιχτος δεν θελω να εχω τριχες στο κρεβατι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:34 Η Αντα έγραψε: #22.158 20-08-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Κοιτα δεν ξερω πως θα εξελιχθει μπορει να αλλαξω γνωμη αλλα ειμαι και λιγο μυγιαγγιχτος δεν θελω να εχω τριχες στο κρεβατι μου Click για ανάπτυξη... Καλα ο καθενας κανει οπως γουσταρει . Η πλακα ειναι οτι οταν ειχα τη Πισου μικρη, ελεγα να τη μαθω να κοιμαται διπλα μου σε ενα καλαθακι..το πρωτο βραδυ, ανεβηκε πανω στο κρεβατι,ξαπλωσε στα ποδια μου και πουρ πουρ πουρ .......αυτο ηταν απο τοτε δεν ξανακατεβηκε, εκτος αν το θελει εκεινη!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:37 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.159 20-08-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα ο καθενας κανει οπως γουσταρει . Η πλακα ειναι οτι οταν ειχα τη Πισου μικρη, ελεγα να τη μαθω να κοιμαται διπλα μου σε ενα καλαθακι..το πρωτο βραδυ, ανεβηκε πανω στο κρεβατι,ξαπλωσε στα ποδια μου και πουρ πουρ πουρ .......αυτο ηταν απο τοτε δεν ξανακατεβηκε, εκτος αν το θελει εκεινη!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγω κοιμαμαι και σε διοροφο κρεβατι οποτε το βλεπω λιγο δυσκολο να ανεβαινει και να κοιμαται μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.160 20-08-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω κοιμαμαι και σε διοροφο κρεβατι οποτε το βλεπω λιγο δυσκολο να ανεβαινει και να κοιμαται μαζι μου Click για ανάπτυξη... Δυόροφο??? Ακόμα καλύτερα τρελαίνονται να σκαρφαλώνουν!!! Σε ποιο δωμάτιο σκέφτεσαι να τον βάζεις Θοδωρή το βράδυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1106 1107 1108 1109 1110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στο'χω πει οτι εχω κλεισει τη Πισου στο ψυγειο? το ειχα ανοιξει για να παρω κατι, εκεινη περιεργη χωθηκε μεσα, και αφου δεν ηθελε να βγει εκλεισα τη πορτα!! σε πληροφορω οτι μετα απο 5 λεπτα , αυτη ηταν ανετοτατη, και ειχε βολευτει στο κατω ραφι Click για ανάπτυξη... Επρεπε να την αφησεις μεσα μεχρι να αρχισει να σου κανει νιαου νιαου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:16 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.152 20-08-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι !! ειδικα πανω στα ρουχα σου, γιατι εχουν τη μυρωδια σου. Ο Αλφι τρελαινεται για καλτσες και κορδονια...τα τραβαει, τα μασαει και τις καλτσες τις δαγκωνει σαν σκυλακι και τις πεταει στον αερα!!!!!! Η Πισου θελει δικα μου πραγματα...οταν ειχα μονο εκεινη, της αφηνα επιτηδες κατι δικο μου στο κρεβατι για να κοιμαται εκει τις ωρες που ελειπα στη σχολη. Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι μαζοχας που θελω να μου τα κανει αυτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:16 Η Αντα έγραψε: #22.153 20-08-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Επρεπε να την αφησεις μεσα μεχρι να αρχισει να σου κανει νιαου νιαου Click για ανάπτυξη... Και να βγαλει παγο στα μουστακια της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:17 Η Αντα έγραψε: #22.154 20-08-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω ειμαι μαζοχας που θελω να μου τα κανει αυτα? Click για ανάπτυξη... Μπα ....στην ιδια κατηγορια ανηκουμε..βιρμανομαζοχες!!!!! αληθεια θα το αφηνεις να κυκλοφορει σε ολο το σπιτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:20 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.155 20-08-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπα ....στην ιδια κατηγορια ανηκουμε..βιρμανομαζοχες!!!!! αληθεια θα το αφηνεις να κυκλοφορει σε ολο το σπιτι? Click για ανάπτυξη... Ναι θα τον αφηνω να κυκλοφορει σε ολο το σπιτι εκτος απο την κρεβατοκαμαρα μου οταν κοιμαμαι το βραδυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:24 Η Αντα έγραψε: #22.156 20-08-08 14:24 Δεν θες να κοιμαται μαζι σου το βραδυ?? οταν τωρα παμε μια εκδρομουλα το σαβ/κο μου λειπουν τρομερα το βραδυ και το πρωι που ξυπναω..τα ψαχνω στον υπνο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:27 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.157 20-08-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θες να κοιμαται μαζι σου το βραδυ?? οταν τωρα παμε μια εκδρομουλα το σαβ/κο μου λειπουν τρομερα το βραδυ και το πρωι που ξυπναω..τα ψαχνω στον υπνο μου Click για ανάπτυξη... Κοιτα δεν ξερω πως θα εξελιχθει μπορει να αλλαξω γνωμη αλλα ειμαι και λιγο μυγιαγγιχτος δεν θελω να εχω τριχες στο κρεβατι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:34 Η Αντα έγραψε: #22.158 20-08-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Κοιτα δεν ξερω πως θα εξελιχθει μπορει να αλλαξω γνωμη αλλα ειμαι και λιγο μυγιαγγιχτος δεν θελω να εχω τριχες στο κρεβατι μου Click για ανάπτυξη... Καλα ο καθενας κανει οπως γουσταρει . Η πλακα ειναι οτι οταν ειχα τη Πισου μικρη, ελεγα να τη μαθω να κοιμαται διπλα μου σε ενα καλαθακι..το πρωτο βραδυ, ανεβηκε πανω στο κρεβατι,ξαπλωσε στα ποδια μου και πουρ πουρ πουρ .......αυτο ηταν απο τοτε δεν ξανακατεβηκε, εκτος αν το θελει εκεινη!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:37 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.159 20-08-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα ο καθενας κανει οπως γουσταρει . Η πλακα ειναι οτι οταν ειχα τη Πισου μικρη, ελεγα να τη μαθω να κοιμαται διπλα μου σε ενα καλαθακι..το πρωτο βραδυ, ανεβηκε πανω στο κρεβατι,ξαπλωσε στα ποδια μου και πουρ πουρ πουρ .......αυτο ηταν απο τοτε δεν ξανακατεβηκε, εκτος αν το θελει εκεινη!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγω κοιμαμαι και σε διοροφο κρεβατι οποτε το βλεπω λιγο δυσκολο να ανεβαινει και να κοιμαται μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.160 20-08-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω κοιμαμαι και σε διοροφο κρεβατι οποτε το βλεπω λιγο δυσκολο να ανεβαινει και να κοιμαται μαζι μου Click για ανάπτυξη... Δυόροφο??? Ακόμα καλύτερα τρελαίνονται να σκαρφαλώνουν!!! Σε ποιο δωμάτιο σκέφτεσαι να τον βάζεις Θοδωρή το βράδυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1106 1107 1108 1109 1110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι !! ειδικα πανω στα ρουχα σου, γιατι εχουν τη μυρωδια σου. Ο Αλφι τρελαινεται για καλτσες και κορδονια...τα τραβαει, τα μασαει και τις καλτσες τις δαγκωνει σαν σκυλακι και τις πεταει στον αερα!!!!!! Η Πισου θελει δικα μου πραγματα...οταν ειχα μονο εκεινη, της αφηνα επιτηδες κατι δικο μου στο κρεβατι για να κοιμαται εκει τις ωρες που ελειπα στη σχολη. Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι μαζοχας που θελω να μου τα κανει αυτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:16 Η Αντα έγραψε: #22.153 20-08-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Επρεπε να την αφησεις μεσα μεχρι να αρχισει να σου κανει νιαου νιαου Click για ανάπτυξη... Και να βγαλει παγο στα μουστακια της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:17 Η Αντα έγραψε: #22.154 20-08-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω ειμαι μαζοχας που θελω να μου τα κανει αυτα? Click για ανάπτυξη... Μπα ....στην ιδια κατηγορια ανηκουμε..βιρμανομαζοχες!!!!! αληθεια θα το αφηνεις να κυκλοφορει σε ολο το σπιτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:20 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.155 20-08-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπα ....στην ιδια κατηγορια ανηκουμε..βιρμανομαζοχες!!!!! αληθεια θα το αφηνεις να κυκλοφορει σε ολο το σπιτι? Click για ανάπτυξη... Ναι θα τον αφηνω να κυκλοφορει σε ολο το σπιτι εκτος απο την κρεβατοκαμαρα μου οταν κοιμαμαι το βραδυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:24 Η Αντα έγραψε: #22.156 20-08-08 14:24 Δεν θες να κοιμαται μαζι σου το βραδυ?? οταν τωρα παμε μια εκδρομουλα το σαβ/κο μου λειπουν τρομερα το βραδυ και το πρωι που ξυπναω..τα ψαχνω στον υπνο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:27 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.157 20-08-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θες να κοιμαται μαζι σου το βραδυ?? οταν τωρα παμε μια εκδρομουλα το σαβ/κο μου λειπουν τρομερα το βραδυ και το πρωι που ξυπναω..τα ψαχνω στον υπνο μου Click για ανάπτυξη... Κοιτα δεν ξερω πως θα εξελιχθει μπορει να αλλαξω γνωμη αλλα ειμαι και λιγο μυγιαγγιχτος δεν θελω να εχω τριχες στο κρεβατι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:34 Η Αντα έγραψε: #22.158 20-08-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Κοιτα δεν ξερω πως θα εξελιχθει μπορει να αλλαξω γνωμη αλλα ειμαι και λιγο μυγιαγγιχτος δεν θελω να εχω τριχες στο κρεβατι μου Click για ανάπτυξη... Καλα ο καθενας κανει οπως γουσταρει . Η πλακα ειναι οτι οταν ειχα τη Πισου μικρη, ελεγα να τη μαθω να κοιμαται διπλα μου σε ενα καλαθακι..το πρωτο βραδυ, ανεβηκε πανω στο κρεβατι,ξαπλωσε στα ποδια μου και πουρ πουρ πουρ .......αυτο ηταν απο τοτε δεν ξανακατεβηκε, εκτος αν το θελει εκεινη!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:37 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.159 20-08-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα ο καθενας κανει οπως γουσταρει . Η πλακα ειναι οτι οταν ειχα τη Πισου μικρη, ελεγα να τη μαθω να κοιμαται διπλα μου σε ενα καλαθακι..το πρωτο βραδυ, ανεβηκε πανω στο κρεβατι,ξαπλωσε στα ποδια μου και πουρ πουρ πουρ .......αυτο ηταν απο τοτε δεν ξανακατεβηκε, εκτος αν το θελει εκεινη!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγω κοιμαμαι και σε διοροφο κρεβατι οποτε το βλεπω λιγο δυσκολο να ανεβαινει και να κοιμαται μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.160 20-08-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω κοιμαμαι και σε διοροφο κρεβατι οποτε το βλεπω λιγο δυσκολο να ανεβαινει και να κοιμαται μαζι μου Click για ανάπτυξη... Δυόροφο??? Ακόμα καλύτερα τρελαίνονται να σκαρφαλώνουν!!! Σε ποιο δωμάτιο σκέφτεσαι να τον βάζεις Θοδωρή το βράδυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1106 1107 1108 1109 1110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Επρεπε να την αφησεις μεσα μεχρι να αρχισει να σου κανει νιαου νιαου Click για ανάπτυξη... Και να βγαλει παγο στα μουστακια της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:17 Η Αντα έγραψε: #22.154 20-08-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω ειμαι μαζοχας που θελω να μου τα κανει αυτα? Click για ανάπτυξη... Μπα ....στην ιδια κατηγορια ανηκουμε..βιρμανομαζοχες!!!!! αληθεια θα το αφηνεις να κυκλοφορει σε ολο το σπιτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:20 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.155 20-08-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπα ....στην ιδια κατηγορια ανηκουμε..βιρμανομαζοχες!!!!! αληθεια θα το αφηνεις να κυκλοφορει σε ολο το σπιτι? Click για ανάπτυξη... Ναι θα τον αφηνω να κυκλοφορει σε ολο το σπιτι εκτος απο την κρεβατοκαμαρα μου οταν κοιμαμαι το βραδυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:24 Η Αντα έγραψε: #22.156 20-08-08 14:24 Δεν θες να κοιμαται μαζι σου το βραδυ?? οταν τωρα παμε μια εκδρομουλα το σαβ/κο μου λειπουν τρομερα το βραδυ και το πρωι που ξυπναω..τα ψαχνω στον υπνο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:27 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.157 20-08-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θες να κοιμαται μαζι σου το βραδυ?? οταν τωρα παμε μια εκδρομουλα το σαβ/κο μου λειπουν τρομερα το βραδυ και το πρωι που ξυπναω..τα ψαχνω στον υπνο μου Click για ανάπτυξη... Κοιτα δεν ξερω πως θα εξελιχθει μπορει να αλλαξω γνωμη αλλα ειμαι και λιγο μυγιαγγιχτος δεν θελω να εχω τριχες στο κρεβατι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:34 Η Αντα έγραψε: #22.158 20-08-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Κοιτα δεν ξερω πως θα εξελιχθει μπορει να αλλαξω γνωμη αλλα ειμαι και λιγο μυγιαγγιχτος δεν θελω να εχω τριχες στο κρεβατι μου Click για ανάπτυξη... Καλα ο καθενας κανει οπως γουσταρει . Η πλακα ειναι οτι οταν ειχα τη Πισου μικρη, ελεγα να τη μαθω να κοιμαται διπλα μου σε ενα καλαθακι..το πρωτο βραδυ, ανεβηκε πανω στο κρεβατι,ξαπλωσε στα ποδια μου και πουρ πουρ πουρ .......αυτο ηταν απο τοτε δεν ξανακατεβηκε, εκτος αν το θελει εκεινη!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:37 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.159 20-08-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα ο καθενας κανει οπως γουσταρει . Η πλακα ειναι οτι οταν ειχα τη Πισου μικρη, ελεγα να τη μαθω να κοιμαται διπλα μου σε ενα καλαθακι..το πρωτο βραδυ, ανεβηκε πανω στο κρεβατι,ξαπλωσε στα ποδια μου και πουρ πουρ πουρ .......αυτο ηταν απο τοτε δεν ξανακατεβηκε, εκτος αν το θελει εκεινη!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγω κοιμαμαι και σε διοροφο κρεβατι οποτε το βλεπω λιγο δυσκολο να ανεβαινει και να κοιμαται μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.160 20-08-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω κοιμαμαι και σε διοροφο κρεβατι οποτε το βλεπω λιγο δυσκολο να ανεβαινει και να κοιμαται μαζι μου Click για ανάπτυξη... Δυόροφο??? Ακόμα καλύτερα τρελαίνονται να σκαρφαλώνουν!!! Σε ποιο δωμάτιο σκέφτεσαι να τον βάζεις Θοδωρή το βράδυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1106 1107 1108 1109 1110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω ειμαι μαζοχας που θελω να μου τα κανει αυτα? Click για ανάπτυξη... Μπα ....στην ιδια κατηγορια ανηκουμε..βιρμανομαζοχες!!!!! αληθεια θα το αφηνεις να κυκλοφορει σε ολο το σπιτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:20 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.155 20-08-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπα ....στην ιδια κατηγορια ανηκουμε..βιρμανομαζοχες!!!!! αληθεια θα το αφηνεις να κυκλοφορει σε ολο το σπιτι? Click για ανάπτυξη... Ναι θα τον αφηνω να κυκλοφορει σε ολο το σπιτι εκτος απο την κρεβατοκαμαρα μου οταν κοιμαμαι το βραδυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:24 Η Αντα έγραψε: #22.156 20-08-08 14:24 Δεν θες να κοιμαται μαζι σου το βραδυ?? οταν τωρα παμε μια εκδρομουλα το σαβ/κο μου λειπουν τρομερα το βραδυ και το πρωι που ξυπναω..τα ψαχνω στον υπνο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:27 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.157 20-08-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θες να κοιμαται μαζι σου το βραδυ?? οταν τωρα παμε μια εκδρομουλα το σαβ/κο μου λειπουν τρομερα το βραδυ και το πρωι που ξυπναω..τα ψαχνω στον υπνο μου Click για ανάπτυξη... Κοιτα δεν ξερω πως θα εξελιχθει μπορει να αλλαξω γνωμη αλλα ειμαι και λιγο μυγιαγγιχτος δεν θελω να εχω τριχες στο κρεβατι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:34 Η Αντα έγραψε: #22.158 20-08-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Κοιτα δεν ξερω πως θα εξελιχθει μπορει να αλλαξω γνωμη αλλα ειμαι και λιγο μυγιαγγιχτος δεν θελω να εχω τριχες στο κρεβατι μου Click για ανάπτυξη... Καλα ο καθενας κανει οπως γουσταρει . Η πλακα ειναι οτι οταν ειχα τη Πισου μικρη, ελεγα να τη μαθω να κοιμαται διπλα μου σε ενα καλαθακι..το πρωτο βραδυ, ανεβηκε πανω στο κρεβατι,ξαπλωσε στα ποδια μου και πουρ πουρ πουρ .......αυτο ηταν απο τοτε δεν ξανακατεβηκε, εκτος αν το θελει εκεινη!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:37 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.159 20-08-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα ο καθενας κανει οπως γουσταρει . Η πλακα ειναι οτι οταν ειχα τη Πισου μικρη, ελεγα να τη μαθω να κοιμαται διπλα μου σε ενα καλαθακι..το πρωτο βραδυ, ανεβηκε πανω στο κρεβατι,ξαπλωσε στα ποδια μου και πουρ πουρ πουρ .......αυτο ηταν απο τοτε δεν ξανακατεβηκε, εκτος αν το θελει εκεινη!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγω κοιμαμαι και σε διοροφο κρεβατι οποτε το βλεπω λιγο δυσκολο να ανεβαινει και να κοιμαται μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.160 20-08-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω κοιμαμαι και σε διοροφο κρεβατι οποτε το βλεπω λιγο δυσκολο να ανεβαινει και να κοιμαται μαζι μου Click για ανάπτυξη... Δυόροφο??? Ακόμα καλύτερα τρελαίνονται να σκαρφαλώνουν!!! Σε ποιο δωμάτιο σκέφτεσαι να τον βάζεις Θοδωρή το βράδυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1106 1107 1108 1109 1110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπα ....στην ιδια κατηγορια ανηκουμε..βιρμανομαζοχες!!!!! αληθεια θα το αφηνεις να κυκλοφορει σε ολο το σπιτι? Click για ανάπτυξη... Ναι θα τον αφηνω να κυκλοφορει σε ολο το σπιτι εκτος απο την κρεβατοκαμαρα μου οταν κοιμαμαι το βραδυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:24 Η Αντα έγραψε: #22.156 20-08-08 14:24 Δεν θες να κοιμαται μαζι σου το βραδυ?? οταν τωρα παμε μια εκδρομουλα το σαβ/κο μου λειπουν τρομερα το βραδυ και το πρωι που ξυπναω..τα ψαχνω στον υπνο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:27 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.157 20-08-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θες να κοιμαται μαζι σου το βραδυ?? οταν τωρα παμε μια εκδρομουλα το σαβ/κο μου λειπουν τρομερα το βραδυ και το πρωι που ξυπναω..τα ψαχνω στον υπνο μου Click για ανάπτυξη... Κοιτα δεν ξερω πως θα εξελιχθει μπορει να αλλαξω γνωμη αλλα ειμαι και λιγο μυγιαγγιχτος δεν θελω να εχω τριχες στο κρεβατι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:34 Η Αντα έγραψε: #22.158 20-08-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Κοιτα δεν ξερω πως θα εξελιχθει μπορει να αλλαξω γνωμη αλλα ειμαι και λιγο μυγιαγγιχτος δεν θελω να εχω τριχες στο κρεβατι μου Click για ανάπτυξη... Καλα ο καθενας κανει οπως γουσταρει . Η πλακα ειναι οτι οταν ειχα τη Πισου μικρη, ελεγα να τη μαθω να κοιμαται διπλα μου σε ενα καλαθακι..το πρωτο βραδυ, ανεβηκε πανω στο κρεβατι,ξαπλωσε στα ποδια μου και πουρ πουρ πουρ .......αυτο ηταν απο τοτε δεν ξανακατεβηκε, εκτος αν το θελει εκεινη!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:37 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.159 20-08-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα ο καθενας κανει οπως γουσταρει . Η πλακα ειναι οτι οταν ειχα τη Πισου μικρη, ελεγα να τη μαθω να κοιμαται διπλα μου σε ενα καλαθακι..το πρωτο βραδυ, ανεβηκε πανω στο κρεβατι,ξαπλωσε στα ποδια μου και πουρ πουρ πουρ .......αυτο ηταν απο τοτε δεν ξανακατεβηκε, εκτος αν το θελει εκεινη!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγω κοιμαμαι και σε διοροφο κρεβατι οποτε το βλεπω λιγο δυσκολο να ανεβαινει και να κοιμαται μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.160 20-08-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω κοιμαμαι και σε διοροφο κρεβατι οποτε το βλεπω λιγο δυσκολο να ανεβαινει και να κοιμαται μαζι μου Click για ανάπτυξη... Δυόροφο??? Ακόμα καλύτερα τρελαίνονται να σκαρφαλώνουν!!! Σε ποιο δωμάτιο σκέφτεσαι να τον βάζεις Θοδωρή το βράδυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1106 1107 1108 1109 1110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν θες να κοιμαται μαζι σου το βραδυ?? οταν τωρα παμε μια εκδρομουλα το σαβ/κο μου λειπουν τρομερα το βραδυ και το πρωι που ξυπναω..τα ψαχνω στον υπνο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:27 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.157 20-08-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θες να κοιμαται μαζι σου το βραδυ?? οταν τωρα παμε μια εκδρομουλα το σαβ/κο μου λειπουν τρομερα το βραδυ και το πρωι που ξυπναω..τα ψαχνω στον υπνο μου Click για ανάπτυξη... Κοιτα δεν ξερω πως θα εξελιχθει μπορει να αλλαξω γνωμη αλλα ειμαι και λιγο μυγιαγγιχτος δεν θελω να εχω τριχες στο κρεβατι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:34 Η Αντα έγραψε: #22.158 20-08-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Κοιτα δεν ξερω πως θα εξελιχθει μπορει να αλλαξω γνωμη αλλα ειμαι και λιγο μυγιαγγιχτος δεν θελω να εχω τριχες στο κρεβατι μου Click για ανάπτυξη... Καλα ο καθενας κανει οπως γουσταρει . Η πλακα ειναι οτι οταν ειχα τη Πισου μικρη, ελεγα να τη μαθω να κοιμαται διπλα μου σε ενα καλαθακι..το πρωτο βραδυ, ανεβηκε πανω στο κρεβατι,ξαπλωσε στα ποδια μου και πουρ πουρ πουρ .......αυτο ηταν απο τοτε δεν ξανακατεβηκε, εκτος αν το θελει εκεινη!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:37 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.159 20-08-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα ο καθενας κανει οπως γουσταρει . Η πλακα ειναι οτι οταν ειχα τη Πισου μικρη, ελεγα να τη μαθω να κοιμαται διπλα μου σε ενα καλαθακι..το πρωτο βραδυ, ανεβηκε πανω στο κρεβατι,ξαπλωσε στα ποδια μου και πουρ πουρ πουρ .......αυτο ηταν απο τοτε δεν ξανακατεβηκε, εκτος αν το θελει εκεινη!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγω κοιμαμαι και σε διοροφο κρεβατι οποτε το βλεπω λιγο δυσκολο να ανεβαινει και να κοιμαται μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.160 20-08-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω κοιμαμαι και σε διοροφο κρεβατι οποτε το βλεπω λιγο δυσκολο να ανεβαινει και να κοιμαται μαζι μου Click για ανάπτυξη... Δυόροφο??? Ακόμα καλύτερα τρελαίνονται να σκαρφαλώνουν!!! Σε ποιο δωμάτιο σκέφτεσαι να τον βάζεις Θοδωρή το βράδυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1106 1107 1108 1109 1110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θες να κοιμαται μαζι σου το βραδυ?? οταν τωρα παμε μια εκδρομουλα το σαβ/κο μου λειπουν τρομερα το βραδυ και το πρωι που ξυπναω..τα ψαχνω στον υπνο μου Click για ανάπτυξη... Κοιτα δεν ξερω πως θα εξελιχθει μπορει να αλλαξω γνωμη αλλα ειμαι και λιγο μυγιαγγιχτος δεν θελω να εχω τριχες στο κρεβατι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:34 Η Αντα έγραψε: #22.158 20-08-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Κοιτα δεν ξερω πως θα εξελιχθει μπορει να αλλαξω γνωμη αλλα ειμαι και λιγο μυγιαγγιχτος δεν θελω να εχω τριχες στο κρεβατι μου Click για ανάπτυξη... Καλα ο καθενας κανει οπως γουσταρει . Η πλακα ειναι οτι οταν ειχα τη Πισου μικρη, ελεγα να τη μαθω να κοιμαται διπλα μου σε ενα καλαθακι..το πρωτο βραδυ, ανεβηκε πανω στο κρεβατι,ξαπλωσε στα ποδια μου και πουρ πουρ πουρ .......αυτο ηταν απο τοτε δεν ξανακατεβηκε, εκτος αν το θελει εκεινη!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:37 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.159 20-08-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα ο καθενας κανει οπως γουσταρει . Η πλακα ειναι οτι οταν ειχα τη Πισου μικρη, ελεγα να τη μαθω να κοιμαται διπλα μου σε ενα καλαθακι..το πρωτο βραδυ, ανεβηκε πανω στο κρεβατι,ξαπλωσε στα ποδια μου και πουρ πουρ πουρ .......αυτο ηταν απο τοτε δεν ξανακατεβηκε, εκτος αν το θελει εκεινη!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγω κοιμαμαι και σε διοροφο κρεβατι οποτε το βλεπω λιγο δυσκολο να ανεβαινει και να κοιμαται μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.160 20-08-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω κοιμαμαι και σε διοροφο κρεβατι οποτε το βλεπω λιγο δυσκολο να ανεβαινει και να κοιμαται μαζι μου Click για ανάπτυξη... Δυόροφο??? Ακόμα καλύτερα τρελαίνονται να σκαρφαλώνουν!!! Σε ποιο δωμάτιο σκέφτεσαι να τον βάζεις Θοδωρή το βράδυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1106 1107 1108 1109 1110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Κοιτα δεν ξερω πως θα εξελιχθει μπορει να αλλαξω γνωμη αλλα ειμαι και λιγο μυγιαγγιχτος δεν θελω να εχω τριχες στο κρεβατι μου Click για ανάπτυξη... Καλα ο καθενας κανει οπως γουσταρει . Η πλακα ειναι οτι οταν ειχα τη Πισου μικρη, ελεγα να τη μαθω να κοιμαται διπλα μου σε ενα καλαθακι..το πρωτο βραδυ, ανεβηκε πανω στο κρεβατι,ξαπλωσε στα ποδια μου και πουρ πουρ πουρ .......αυτο ηταν απο τοτε δεν ξανακατεβηκε, εκτος αν το θελει εκεινη!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:37 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.159 20-08-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα ο καθενας κανει οπως γουσταρει . Η πλακα ειναι οτι οταν ειχα τη Πισου μικρη, ελεγα να τη μαθω να κοιμαται διπλα μου σε ενα καλαθακι..το πρωτο βραδυ, ανεβηκε πανω στο κρεβατι,ξαπλωσε στα ποδια μου και πουρ πουρ πουρ .......αυτο ηταν απο τοτε δεν ξανακατεβηκε, εκτος αν το θελει εκεινη!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγω κοιμαμαι και σε διοροφο κρεβατι οποτε το βλεπω λιγο δυσκολο να ανεβαινει και να κοιμαται μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.160 20-08-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω κοιμαμαι και σε διοροφο κρεβατι οποτε το βλεπω λιγο δυσκολο να ανεβαινει και να κοιμαται μαζι μου Click για ανάπτυξη... Δυόροφο??? Ακόμα καλύτερα τρελαίνονται να σκαρφαλώνουν!!! Σε ποιο δωμάτιο σκέφτεσαι να τον βάζεις Θοδωρή το βράδυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1106 1107 1108 1109 1110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα ο καθενας κανει οπως γουσταρει . Η πλακα ειναι οτι οταν ειχα τη Πισου μικρη, ελεγα να τη μαθω να κοιμαται διπλα μου σε ενα καλαθακι..το πρωτο βραδυ, ανεβηκε πανω στο κρεβατι,ξαπλωσε στα ποδια μου και πουρ πουρ πουρ .......αυτο ηταν απο τοτε δεν ξανακατεβηκε, εκτος αν το θελει εκεινη!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγω κοιμαμαι και σε διοροφο κρεβατι οποτε το βλεπω λιγο δυσκολο να ανεβαινει και να κοιμαται μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 14:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.160 20-08-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω κοιμαμαι και σε διοροφο κρεβατι οποτε το βλεπω λιγο δυσκολο να ανεβαινει και να κοιμαται μαζι μου Click για ανάπτυξη... Δυόροφο??? Ακόμα καλύτερα τρελαίνονται να σκαρφαλώνουν!!! Σε ποιο δωμάτιο σκέφτεσαι να τον βάζεις Θοδωρή το βράδυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω κοιμαμαι και σε διοροφο κρεβατι οποτε το βλεπω λιγο δυσκολο να ανεβαινει και να κοιμαται μαζι μου Click για ανάπτυξη... Δυόροφο??? Ακόμα καλύτερα τρελαίνονται να σκαρφαλώνουν!!! Σε ποιο δωμάτιο σκέφτεσαι να τον βάζεις Θοδωρή το βράδυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.