Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:14 Η Αντα έγραψε: #22.441 21-08-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αν περνάς καλώς!!!Αν πάλι βαριέσαι πάρε τηλ..Εγώ τον έκλεισα για τις 6!!!Πήρα την 4κιλη!!!Α!!!Και είναι και νέος μαλλον γιατί άκουγα την μουσική μου από το τηλ!!!Καλό παιδί φαίνεται!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι νεαρος...ειναι ενας κουκλος να τον φας ...γκρρρρρρρ πουρρρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.442 21-08-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μα στο pet stop θα παω.......αν θυμαμαι καλα απο εκει το πηρα, ή μηπως απο το carefour? οχι οχι απο νεα ερυθραια, ενας που λεγεται Pluto. Click για ανάπτυξη... Μιας και θα πάς δεν συνδιάζουμε παρέα pluto και καφεδάκι στην Ερυθραία?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.443 21-08-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι ειναι νεαρος...ειναι ενας κουκλος να τον φας ...γκρρρρρρρ πουρρρρρρρρ Click για ανάπτυξη... Μιλάς για τον νεαρό του pet stop?? Αυτός είναι πράγματι κούκλος! Αλλά πολύ "παιδί" βρε παιδί μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:18 Η Αντα έγραψε: #22.444 21-08-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιας και θα πάς δεν συνδιάζουμε παρέα pluto και καφεδάκι στην Ερυθραία?? Click για ανάπτυξη... Αυτη τη στιγμη δεν ξερω τιποτα σιγουρο να σου πω......στη δουλεια καθομαι και δεν εχω με τιποτα να ασχοληθω - μεγαλη μακακια αυτη - εννοω δουλειες εξωτερικες εχω με φουντες!!!!! πρεπει να προετοιμαστω και για τις διακοπες, εχω και την ξαδελφουλα μου...ειμαι λιγο πνιγμενη.... Θελει η μητερα μου να κανουμε κατι μαζι που δεν με ειδε και στη γιορτη μου, θελω να αγορασω και μερικα πραγματα για το ταξιδι ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:19 Η Αντα έγραψε: #22.445 21-08-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιλάς για τον νεαρό του pet stop?? Αυτός είναι πράγματι κούκλος! Αλλά πολύ "παιδί" βρε παιδί μου... Click για ανάπτυξη... Ναι ....ειναι γενικα αρκετοι οι νεαροι, αλλα ειναι ενας στο ταμειο .γιαμ γιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.446 21-08-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτη τη στιγμη δεν ξερω τιποτα σιγουρο να σου πω......στη δουλεια καθομαι και δεν εχω με τιποτα να ασχοληθω - μεγαλη μακακια αυτη - εννοω δουλειες εξωτερικες εχω με φουντες!!!!! πρεπει να προετοιμαστω και για τις διακοπες, εχω και την ξαδελφουλα μου...ειμαι λιγο πνιγμενη.... Θελει η μητερα μου να κανουμε κατι μαζι που δεν με ειδε και στη γιορτη μου, θελω να αγορασω και μερικα πραγματα για το ταξιδι ...... Click για ανάπτυξη... ΟΚ κανένα πρόβλημα! Εγώ θα κάνω την εξόρμησή μου και βλέπουμε! Πότε ήταν η γιορτή σου Άντα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:20 Η Αντα έγραψε: #22.447 21-08-08 10:20 15 αυγουστου......Αντα - Μαρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.448 21-08-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι ....ειναι γενικα αρκετοι οι νεαροι, αλλα ειναι ενας στο ταμειο .γιαμ γιαμ Click για ανάπτυξη... Είναι το αφεντικό... αυτός μαζί με τον ξανθό με τα μπλε μάτια Λέω να τσιμπήσω άλλο ένα trixie γατοδεντράκι σαν το πράσινό μου αλλά σε πορτοκαλί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.449 21-08-08 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: 15 αυγουστου......Αντα - Μαρια Click για ανάπτυξη... θα σε μαλώσω... σε είχα ρωτήσει κάποια στιγμή από που βγαίνει το όνομά σου αλλά δεν μου είπες! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΈΝΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:23 Η Αντα έγραψε: #22.450 21-08-08 10:23 Δεν θα παρεις ενα γατοδεντρο απο ''εκεινη τη κοπελα'' ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:23 Η Αντα έγραψε: #22.451 21-08-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σε μαλώσω... σε είχα ρωτήσει κάποια στιγμή από που βγαίνει το όνομά σου αλλά δεν μου είπες! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΈΝΑ!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:24 Η Αντα έγραψε: #22.452 21-08-08 10:24 Η Βασια τελικα ειναι στην Αθηνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.453 21-08-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θα παρεις ενα γατοδεντρο απο ''εκεινη τη κοπελα'' ?? Click για ανάπτυξη... Τελικά σκέφτηκα ότι θέλω ένα γατόδεντρο που να κάνει το σκαλοπατάκι φωλίτσα ανυψωμένο γύρω γύρω γιατί τους αρέσει πολύ και επειδή το βολεύτηκαν πολύ αυτό για σιγουριά θα τους πάρω ένα ίδιο σε άλλο χρώμα και θα καταργήσω τα μικρούλια, που θα τα βάλω στο γατοδωμάτιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:25 Η Αντα έγραψε: #22.454 21-08-08 10:25 Εχεις καμια ιδεα ποσο κανει μια κουρσα ταξι μεχρι το αεροδρομιο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.455 21-08-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η Βασια τελικα ειναι στην Αθηνα?? Click για ανάπτυξη... Δεν θα έρθει τελικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:26 Η Αντα έγραψε: #22.456 21-08-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τελικά σκέφτηκα ότι θέλω ένα γατόδεντρο που να κάνει το σκαλοπατάκι φωλίτσα ανυψωμένο γύρω γύρω γιατί τους αρέσει πολύ και επειδή το βολεύτηκαν πολύ αυτό για σιγουριά θα τους πάρω ένα ίδιο σε άλλο χρώμα και θα καταργήσω τα μικρούλια, που θα τα βάλω στο γατοδωμάτιο... Click για ανάπτυξη... Τοτε ετσι να κανεις....το εχει στο πετ στοπ?? το ειδες τωρα προσφατα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.457 21-08-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχεις καμια ιδεα ποσο κανει μια κουρσα ταξι μεχρι το αεροδρομιο???? Click για ανάπτυξη... Από Νέο Ηράκλειο γύρω στα 20 ευρώ? αλλά δεν είμαι σίγουρη... προτίμησε το ΙΚΑΡΟΣ θα σου πουν το κόστος και είναι οι καλύτεροι! 210 5152800 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.458 21-08-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τοτε ετσι να κανεις....το εχει στο πετ στοπ?? το ειδες τωρα προσφατα? Click για ανάπτυξη... οχι, θα το παραγγείλω όπως το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:28 Η Αντα έγραψε: #22.459 21-08-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν θα έρθει τελικά! Click για ανάπτυξη... Για να σου πω την αληθεια με ειχε εκπληξει οτι θα ερχοταν στην Αθηνα. Τωρα με την μετκαομιση θα εχει πραγματα να τακτοποιησει και σιγουρα δεν γινεται απο μια μερα στην αλλη , αλλα ουτε και μονα τους στη θεση τους δεν μπαινουν - τα ατιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.460 21-08-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για να σου πω την αληθεια με ειχε εκπληξει οτι θα ερχοταν στην Αθηνα. Τωρα με την μετκαομιση θα εχει πραγματα να τακτοποιησει και σιγουρα δεν γινεται απο μια μερα στην αλλη , αλλα ουτε και μονα τους στη θεση τους δεν μπαινουν - τα ατιμα Click για ανάπτυξη... οχι εντάξει... η βασική μετακόμιση τελείωσε... κάποια πράγματα μείνανε που με το πάσο τους τα βάζουν στη θέση τους... Απλά οι γονείς της τελικά θα πάνε κάπου διακοπές και δεν είχε νόημα να είναι στην Αθήνα μόνη της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1121 1122 1123 1124 1125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1123 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1123 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αν περνάς καλώς!!!Αν πάλι βαριέσαι πάρε τηλ..Εγώ τον έκλεισα για τις 6!!!Πήρα την 4κιλη!!!Α!!!Και είναι και νέος μαλλον γιατί άκουγα την μουσική μου από το τηλ!!!Καλό παιδί φαίνεται!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι νεαρος...ειναι ενας κουκλος να τον φας ...γκρρρρρρρ πουρρρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.442 21-08-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μα στο pet stop θα παω.......αν θυμαμαι καλα απο εκει το πηρα, ή μηπως απο το carefour? οχι οχι απο νεα ερυθραια, ενας που λεγεται Pluto. Click για ανάπτυξη... Μιας και θα πάς δεν συνδιάζουμε παρέα pluto και καφεδάκι στην Ερυθραία?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.443 21-08-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι ειναι νεαρος...ειναι ενας κουκλος να τον φας ...γκρρρρρρρ πουρρρρρρρρ Click για ανάπτυξη... Μιλάς για τον νεαρό του pet stop?? Αυτός είναι πράγματι κούκλος! Αλλά πολύ "παιδί" βρε παιδί μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:18 Η Αντα έγραψε: #22.444 21-08-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιας και θα πάς δεν συνδιάζουμε παρέα pluto και καφεδάκι στην Ερυθραία?? Click για ανάπτυξη... Αυτη τη στιγμη δεν ξερω τιποτα σιγουρο να σου πω......στη δουλεια καθομαι και δεν εχω με τιποτα να ασχοληθω - μεγαλη μακακια αυτη - εννοω δουλειες εξωτερικες εχω με φουντες!!!!! πρεπει να προετοιμαστω και για τις διακοπες, εχω και την ξαδελφουλα μου...ειμαι λιγο πνιγμενη.... Θελει η μητερα μου να κανουμε κατι μαζι που δεν με ειδε και στη γιορτη μου, θελω να αγορασω και μερικα πραγματα για το ταξιδι ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:19 Η Αντα έγραψε: #22.445 21-08-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιλάς για τον νεαρό του pet stop?? Αυτός είναι πράγματι κούκλος! Αλλά πολύ "παιδί" βρε παιδί μου... Click για ανάπτυξη... Ναι ....ειναι γενικα αρκετοι οι νεαροι, αλλα ειναι ενας στο ταμειο .γιαμ γιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.446 21-08-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτη τη στιγμη δεν ξερω τιποτα σιγουρο να σου πω......στη δουλεια καθομαι και δεν εχω με τιποτα να ασχοληθω - μεγαλη μακακια αυτη - εννοω δουλειες εξωτερικες εχω με φουντες!!!!! πρεπει να προετοιμαστω και για τις διακοπες, εχω και την ξαδελφουλα μου...ειμαι λιγο πνιγμενη.... Θελει η μητερα μου να κανουμε κατι μαζι που δεν με ειδε και στη γιορτη μου, θελω να αγορασω και μερικα πραγματα για το ταξιδι ...... Click για ανάπτυξη... ΟΚ κανένα πρόβλημα! Εγώ θα κάνω την εξόρμησή μου και βλέπουμε! Πότε ήταν η γιορτή σου Άντα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:20 Η Αντα έγραψε: #22.447 21-08-08 10:20 15 αυγουστου......Αντα - Μαρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.448 21-08-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι ....ειναι γενικα αρκετοι οι νεαροι, αλλα ειναι ενας στο ταμειο .γιαμ γιαμ Click για ανάπτυξη... Είναι το αφεντικό... αυτός μαζί με τον ξανθό με τα μπλε μάτια Λέω να τσιμπήσω άλλο ένα trixie γατοδεντράκι σαν το πράσινό μου αλλά σε πορτοκαλί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.449 21-08-08 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: 15 αυγουστου......Αντα - Μαρια Click για ανάπτυξη... θα σε μαλώσω... σε είχα ρωτήσει κάποια στιγμή από που βγαίνει το όνομά σου αλλά δεν μου είπες! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΈΝΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:23 Η Αντα έγραψε: #22.450 21-08-08 10:23 Δεν θα παρεις ενα γατοδεντρο απο ''εκεινη τη κοπελα'' ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:23 Η Αντα έγραψε: #22.451 21-08-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σε μαλώσω... σε είχα ρωτήσει κάποια στιγμή από που βγαίνει το όνομά σου αλλά δεν μου είπες! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΈΝΑ!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:24 Η Αντα έγραψε: #22.452 21-08-08 10:24 Η Βασια τελικα ειναι στην Αθηνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.453 21-08-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θα παρεις ενα γατοδεντρο απο ''εκεινη τη κοπελα'' ?? Click για ανάπτυξη... Τελικά σκέφτηκα ότι θέλω ένα γατόδεντρο που να κάνει το σκαλοπατάκι φωλίτσα ανυψωμένο γύρω γύρω γιατί τους αρέσει πολύ και επειδή το βολεύτηκαν πολύ αυτό για σιγουριά θα τους πάρω ένα ίδιο σε άλλο χρώμα και θα καταργήσω τα μικρούλια, που θα τα βάλω στο γατοδωμάτιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:25 Η Αντα έγραψε: #22.454 21-08-08 10:25 Εχεις καμια ιδεα ποσο κανει μια κουρσα ταξι μεχρι το αεροδρομιο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.455 21-08-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η Βασια τελικα ειναι στην Αθηνα?? Click για ανάπτυξη... Δεν θα έρθει τελικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:26 Η Αντα έγραψε: #22.456 21-08-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τελικά σκέφτηκα ότι θέλω ένα γατόδεντρο που να κάνει το σκαλοπατάκι φωλίτσα ανυψωμένο γύρω γύρω γιατί τους αρέσει πολύ και επειδή το βολεύτηκαν πολύ αυτό για σιγουριά θα τους πάρω ένα ίδιο σε άλλο χρώμα και θα καταργήσω τα μικρούλια, που θα τα βάλω στο γατοδωμάτιο... Click για ανάπτυξη... Τοτε ετσι να κανεις....το εχει στο πετ στοπ?? το ειδες τωρα προσφατα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.457 21-08-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχεις καμια ιδεα ποσο κανει μια κουρσα ταξι μεχρι το αεροδρομιο???? Click για ανάπτυξη... Από Νέο Ηράκλειο γύρω στα 20 ευρώ? αλλά δεν είμαι σίγουρη... προτίμησε το ΙΚΑΡΟΣ θα σου πουν το κόστος και είναι οι καλύτεροι! 210 5152800 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.458 21-08-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τοτε ετσι να κανεις....το εχει στο πετ στοπ?? το ειδες τωρα προσφατα? Click για ανάπτυξη... οχι, θα το παραγγείλω όπως το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:28 Η Αντα έγραψε: #22.459 21-08-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν θα έρθει τελικά! Click για ανάπτυξη... Για να σου πω την αληθεια με ειχε εκπληξει οτι θα ερχοταν στην Αθηνα. Τωρα με την μετκαομιση θα εχει πραγματα να τακτοποιησει και σιγουρα δεν γινεται απο μια μερα στην αλλη , αλλα ουτε και μονα τους στη θεση τους δεν μπαινουν - τα ατιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.460 21-08-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για να σου πω την αληθεια με ειχε εκπληξει οτι θα ερχοταν στην Αθηνα. Τωρα με την μετκαομιση θα εχει πραγματα να τακτοποιησει και σιγουρα δεν γινεται απο μια μερα στην αλλη , αλλα ουτε και μονα τους στη θεση τους δεν μπαινουν - τα ατιμα Click για ανάπτυξη... οχι εντάξει... η βασική μετακόμιση τελείωσε... κάποια πράγματα μείνανε που με το πάσο τους τα βάζουν στη θέση τους... Απλά οι γονείς της τελικά θα πάνε κάπου διακοπές και δεν είχε νόημα να είναι στην Αθήνα μόνη της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1121 1122 1123 1124 1125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1123 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1123 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μα στο pet stop θα παω.......αν θυμαμαι καλα απο εκει το πηρα, ή μηπως απο το carefour? οχι οχι απο νεα ερυθραια, ενας που λεγεται Pluto. Click για ανάπτυξη... Μιας και θα πάς δεν συνδιάζουμε παρέα pluto και καφεδάκι στην Ερυθραία?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.443 21-08-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι ειναι νεαρος...ειναι ενας κουκλος να τον φας ...γκρρρρρρρ πουρρρρρρρρ Click για ανάπτυξη... Μιλάς για τον νεαρό του pet stop?? Αυτός είναι πράγματι κούκλος! Αλλά πολύ "παιδί" βρε παιδί μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:18 Η Αντα έγραψε: #22.444 21-08-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιας και θα πάς δεν συνδιάζουμε παρέα pluto και καφεδάκι στην Ερυθραία?? Click για ανάπτυξη... Αυτη τη στιγμη δεν ξερω τιποτα σιγουρο να σου πω......στη δουλεια καθομαι και δεν εχω με τιποτα να ασχοληθω - μεγαλη μακακια αυτη - εννοω δουλειες εξωτερικες εχω με φουντες!!!!! πρεπει να προετοιμαστω και για τις διακοπες, εχω και την ξαδελφουλα μου...ειμαι λιγο πνιγμενη.... Θελει η μητερα μου να κανουμε κατι μαζι που δεν με ειδε και στη γιορτη μου, θελω να αγορασω και μερικα πραγματα για το ταξιδι ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:19 Η Αντα έγραψε: #22.445 21-08-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιλάς για τον νεαρό του pet stop?? Αυτός είναι πράγματι κούκλος! Αλλά πολύ "παιδί" βρε παιδί μου... Click για ανάπτυξη... Ναι ....ειναι γενικα αρκετοι οι νεαροι, αλλα ειναι ενας στο ταμειο .γιαμ γιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.446 21-08-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτη τη στιγμη δεν ξερω τιποτα σιγουρο να σου πω......στη δουλεια καθομαι και δεν εχω με τιποτα να ασχοληθω - μεγαλη μακακια αυτη - εννοω δουλειες εξωτερικες εχω με φουντες!!!!! πρεπει να προετοιμαστω και για τις διακοπες, εχω και την ξαδελφουλα μου...ειμαι λιγο πνιγμενη.... Θελει η μητερα μου να κανουμε κατι μαζι που δεν με ειδε και στη γιορτη μου, θελω να αγορασω και μερικα πραγματα για το ταξιδι ...... Click για ανάπτυξη... ΟΚ κανένα πρόβλημα! Εγώ θα κάνω την εξόρμησή μου και βλέπουμε! Πότε ήταν η γιορτή σου Άντα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:20 Η Αντα έγραψε: #22.447 21-08-08 10:20 15 αυγουστου......Αντα - Μαρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.448 21-08-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι ....ειναι γενικα αρκετοι οι νεαροι, αλλα ειναι ενας στο ταμειο .γιαμ γιαμ Click για ανάπτυξη... Είναι το αφεντικό... αυτός μαζί με τον ξανθό με τα μπλε μάτια Λέω να τσιμπήσω άλλο ένα trixie γατοδεντράκι σαν το πράσινό μου αλλά σε πορτοκαλί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.449 21-08-08 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: 15 αυγουστου......Αντα - Μαρια Click για ανάπτυξη... θα σε μαλώσω... σε είχα ρωτήσει κάποια στιγμή από που βγαίνει το όνομά σου αλλά δεν μου είπες! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΈΝΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:23 Η Αντα έγραψε: #22.450 21-08-08 10:23 Δεν θα παρεις ενα γατοδεντρο απο ''εκεινη τη κοπελα'' ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:23 Η Αντα έγραψε: #22.451 21-08-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σε μαλώσω... σε είχα ρωτήσει κάποια στιγμή από που βγαίνει το όνομά σου αλλά δεν μου είπες! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΈΝΑ!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:24 Η Αντα έγραψε: #22.452 21-08-08 10:24 Η Βασια τελικα ειναι στην Αθηνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.453 21-08-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θα παρεις ενα γατοδεντρο απο ''εκεινη τη κοπελα'' ?? Click για ανάπτυξη... Τελικά σκέφτηκα ότι θέλω ένα γατόδεντρο που να κάνει το σκαλοπατάκι φωλίτσα ανυψωμένο γύρω γύρω γιατί τους αρέσει πολύ και επειδή το βολεύτηκαν πολύ αυτό για σιγουριά θα τους πάρω ένα ίδιο σε άλλο χρώμα και θα καταργήσω τα μικρούλια, που θα τα βάλω στο γατοδωμάτιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:25 Η Αντα έγραψε: #22.454 21-08-08 10:25 Εχεις καμια ιδεα ποσο κανει μια κουρσα ταξι μεχρι το αεροδρομιο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.455 21-08-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η Βασια τελικα ειναι στην Αθηνα?? Click για ανάπτυξη... Δεν θα έρθει τελικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:26 Η Αντα έγραψε: #22.456 21-08-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τελικά σκέφτηκα ότι θέλω ένα γατόδεντρο που να κάνει το σκαλοπατάκι φωλίτσα ανυψωμένο γύρω γύρω γιατί τους αρέσει πολύ και επειδή το βολεύτηκαν πολύ αυτό για σιγουριά θα τους πάρω ένα ίδιο σε άλλο χρώμα και θα καταργήσω τα μικρούλια, που θα τα βάλω στο γατοδωμάτιο... Click για ανάπτυξη... Τοτε ετσι να κανεις....το εχει στο πετ στοπ?? το ειδες τωρα προσφατα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.457 21-08-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχεις καμια ιδεα ποσο κανει μια κουρσα ταξι μεχρι το αεροδρομιο???? Click για ανάπτυξη... Από Νέο Ηράκλειο γύρω στα 20 ευρώ? αλλά δεν είμαι σίγουρη... προτίμησε το ΙΚΑΡΟΣ θα σου πουν το κόστος και είναι οι καλύτεροι! 210 5152800 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.458 21-08-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τοτε ετσι να κανεις....το εχει στο πετ στοπ?? το ειδες τωρα προσφατα? Click για ανάπτυξη... οχι, θα το παραγγείλω όπως το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:28 Η Αντα έγραψε: #22.459 21-08-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν θα έρθει τελικά! Click για ανάπτυξη... Για να σου πω την αληθεια με ειχε εκπληξει οτι θα ερχοταν στην Αθηνα. Τωρα με την μετκαομιση θα εχει πραγματα να τακτοποιησει και σιγουρα δεν γινεται απο μια μερα στην αλλη , αλλα ουτε και μονα τους στη θεση τους δεν μπαινουν - τα ατιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.460 21-08-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για να σου πω την αληθεια με ειχε εκπληξει οτι θα ερχοταν στην Αθηνα. Τωρα με την μετκαομιση θα εχει πραγματα να τακτοποιησει και σιγουρα δεν γινεται απο μια μερα στην αλλη , αλλα ουτε και μονα τους στη θεση τους δεν μπαινουν - τα ατιμα Click για ανάπτυξη... οχι εντάξει... η βασική μετακόμιση τελείωσε... κάποια πράγματα μείνανε που με το πάσο τους τα βάζουν στη θέση τους... Απλά οι γονείς της τελικά θα πάνε κάπου διακοπές και δεν είχε νόημα να είναι στην Αθήνα μόνη της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1121 1122 1123 1124 1125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1123 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1123 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι ειναι νεαρος...ειναι ενας κουκλος να τον φας ...γκρρρρρρρ πουρρρρρρρρ Click για ανάπτυξη... Μιλάς για τον νεαρό του pet stop?? Αυτός είναι πράγματι κούκλος! Αλλά πολύ "παιδί" βρε παιδί μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:18 Η Αντα έγραψε: #22.444 21-08-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιας και θα πάς δεν συνδιάζουμε παρέα pluto και καφεδάκι στην Ερυθραία?? Click για ανάπτυξη... Αυτη τη στιγμη δεν ξερω τιποτα σιγουρο να σου πω......στη δουλεια καθομαι και δεν εχω με τιποτα να ασχοληθω - μεγαλη μακακια αυτη - εννοω δουλειες εξωτερικες εχω με φουντες!!!!! πρεπει να προετοιμαστω και για τις διακοπες, εχω και την ξαδελφουλα μου...ειμαι λιγο πνιγμενη.... Θελει η μητερα μου να κανουμε κατι μαζι που δεν με ειδε και στη γιορτη μου, θελω να αγορασω και μερικα πραγματα για το ταξιδι ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:19 Η Αντα έγραψε: #22.445 21-08-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιλάς για τον νεαρό του pet stop?? Αυτός είναι πράγματι κούκλος! Αλλά πολύ "παιδί" βρε παιδί μου... Click για ανάπτυξη... Ναι ....ειναι γενικα αρκετοι οι νεαροι, αλλα ειναι ενας στο ταμειο .γιαμ γιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.446 21-08-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτη τη στιγμη δεν ξερω τιποτα σιγουρο να σου πω......στη δουλεια καθομαι και δεν εχω με τιποτα να ασχοληθω - μεγαλη μακακια αυτη - εννοω δουλειες εξωτερικες εχω με φουντες!!!!! πρεπει να προετοιμαστω και για τις διακοπες, εχω και την ξαδελφουλα μου...ειμαι λιγο πνιγμενη.... Θελει η μητερα μου να κανουμε κατι μαζι που δεν με ειδε και στη γιορτη μου, θελω να αγορασω και μερικα πραγματα για το ταξιδι ...... Click για ανάπτυξη... ΟΚ κανένα πρόβλημα! Εγώ θα κάνω την εξόρμησή μου και βλέπουμε! Πότε ήταν η γιορτή σου Άντα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:20 Η Αντα έγραψε: #22.447 21-08-08 10:20 15 αυγουστου......Αντα - Μαρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.448 21-08-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι ....ειναι γενικα αρκετοι οι νεαροι, αλλα ειναι ενας στο ταμειο .γιαμ γιαμ Click για ανάπτυξη... Είναι το αφεντικό... αυτός μαζί με τον ξανθό με τα μπλε μάτια Λέω να τσιμπήσω άλλο ένα trixie γατοδεντράκι σαν το πράσινό μου αλλά σε πορτοκαλί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.449 21-08-08 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: 15 αυγουστου......Αντα - Μαρια Click για ανάπτυξη... θα σε μαλώσω... σε είχα ρωτήσει κάποια στιγμή από που βγαίνει το όνομά σου αλλά δεν μου είπες! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΈΝΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:23 Η Αντα έγραψε: #22.450 21-08-08 10:23 Δεν θα παρεις ενα γατοδεντρο απο ''εκεινη τη κοπελα'' ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:23 Η Αντα έγραψε: #22.451 21-08-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σε μαλώσω... σε είχα ρωτήσει κάποια στιγμή από που βγαίνει το όνομά σου αλλά δεν μου είπες! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΈΝΑ!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:24 Η Αντα έγραψε: #22.452 21-08-08 10:24 Η Βασια τελικα ειναι στην Αθηνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.453 21-08-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θα παρεις ενα γατοδεντρο απο ''εκεινη τη κοπελα'' ?? Click για ανάπτυξη... Τελικά σκέφτηκα ότι θέλω ένα γατόδεντρο που να κάνει το σκαλοπατάκι φωλίτσα ανυψωμένο γύρω γύρω γιατί τους αρέσει πολύ και επειδή το βολεύτηκαν πολύ αυτό για σιγουριά θα τους πάρω ένα ίδιο σε άλλο χρώμα και θα καταργήσω τα μικρούλια, που θα τα βάλω στο γατοδωμάτιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:25 Η Αντα έγραψε: #22.454 21-08-08 10:25 Εχεις καμια ιδεα ποσο κανει μια κουρσα ταξι μεχρι το αεροδρομιο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.455 21-08-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η Βασια τελικα ειναι στην Αθηνα?? Click για ανάπτυξη... Δεν θα έρθει τελικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:26 Η Αντα έγραψε: #22.456 21-08-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τελικά σκέφτηκα ότι θέλω ένα γατόδεντρο που να κάνει το σκαλοπατάκι φωλίτσα ανυψωμένο γύρω γύρω γιατί τους αρέσει πολύ και επειδή το βολεύτηκαν πολύ αυτό για σιγουριά θα τους πάρω ένα ίδιο σε άλλο χρώμα και θα καταργήσω τα μικρούλια, που θα τα βάλω στο γατοδωμάτιο... Click για ανάπτυξη... Τοτε ετσι να κανεις....το εχει στο πετ στοπ?? το ειδες τωρα προσφατα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.457 21-08-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχεις καμια ιδεα ποσο κανει μια κουρσα ταξι μεχρι το αεροδρομιο???? Click για ανάπτυξη... Από Νέο Ηράκλειο γύρω στα 20 ευρώ? αλλά δεν είμαι σίγουρη... προτίμησε το ΙΚΑΡΟΣ θα σου πουν το κόστος και είναι οι καλύτεροι! 210 5152800 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.458 21-08-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τοτε ετσι να κανεις....το εχει στο πετ στοπ?? το ειδες τωρα προσφατα? Click για ανάπτυξη... οχι, θα το παραγγείλω όπως το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:28 Η Αντα έγραψε: #22.459 21-08-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν θα έρθει τελικά! Click για ανάπτυξη... Για να σου πω την αληθεια με ειχε εκπληξει οτι θα ερχοταν στην Αθηνα. Τωρα με την μετκαομιση θα εχει πραγματα να τακτοποιησει και σιγουρα δεν γινεται απο μια μερα στην αλλη , αλλα ουτε και μονα τους στη θεση τους δεν μπαινουν - τα ατιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.460 21-08-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για να σου πω την αληθεια με ειχε εκπληξει οτι θα ερχοταν στην Αθηνα. Τωρα με την μετκαομιση θα εχει πραγματα να τακτοποιησει και σιγουρα δεν γινεται απο μια μερα στην αλλη , αλλα ουτε και μονα τους στη θεση τους δεν μπαινουν - τα ατιμα Click για ανάπτυξη... οχι εντάξει... η βασική μετακόμιση τελείωσε... κάποια πράγματα μείνανε που με το πάσο τους τα βάζουν στη θέση τους... Απλά οι γονείς της τελικά θα πάνε κάπου διακοπές και δεν είχε νόημα να είναι στην Αθήνα μόνη της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1121 1122 1123 1124 1125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1123 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1123 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιας και θα πάς δεν συνδιάζουμε παρέα pluto και καφεδάκι στην Ερυθραία?? Click για ανάπτυξη... Αυτη τη στιγμη δεν ξερω τιποτα σιγουρο να σου πω......στη δουλεια καθομαι και δεν εχω με τιποτα να ασχοληθω - μεγαλη μακακια αυτη - εννοω δουλειες εξωτερικες εχω με φουντες!!!!! πρεπει να προετοιμαστω και για τις διακοπες, εχω και την ξαδελφουλα μου...ειμαι λιγο πνιγμενη.... Θελει η μητερα μου να κανουμε κατι μαζι που δεν με ειδε και στη γιορτη μου, θελω να αγορασω και μερικα πραγματα για το ταξιδι ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:19 Η Αντα έγραψε: #22.445 21-08-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιλάς για τον νεαρό του pet stop?? Αυτός είναι πράγματι κούκλος! Αλλά πολύ "παιδί" βρε παιδί μου... Click για ανάπτυξη... Ναι ....ειναι γενικα αρκετοι οι νεαροι, αλλα ειναι ενας στο ταμειο .γιαμ γιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.446 21-08-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτη τη στιγμη δεν ξερω τιποτα σιγουρο να σου πω......στη δουλεια καθομαι και δεν εχω με τιποτα να ασχοληθω - μεγαλη μακακια αυτη - εννοω δουλειες εξωτερικες εχω με φουντες!!!!! πρεπει να προετοιμαστω και για τις διακοπες, εχω και την ξαδελφουλα μου...ειμαι λιγο πνιγμενη.... Θελει η μητερα μου να κανουμε κατι μαζι που δεν με ειδε και στη γιορτη μου, θελω να αγορασω και μερικα πραγματα για το ταξιδι ...... Click για ανάπτυξη... ΟΚ κανένα πρόβλημα! Εγώ θα κάνω την εξόρμησή μου και βλέπουμε! Πότε ήταν η γιορτή σου Άντα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:20 Η Αντα έγραψε: #22.447 21-08-08 10:20 15 αυγουστου......Αντα - Μαρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.448 21-08-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι ....ειναι γενικα αρκετοι οι νεαροι, αλλα ειναι ενας στο ταμειο .γιαμ γιαμ Click για ανάπτυξη... Είναι το αφεντικό... αυτός μαζί με τον ξανθό με τα μπλε μάτια Λέω να τσιμπήσω άλλο ένα trixie γατοδεντράκι σαν το πράσινό μου αλλά σε πορτοκαλί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.449 21-08-08 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: 15 αυγουστου......Αντα - Μαρια Click για ανάπτυξη... θα σε μαλώσω... σε είχα ρωτήσει κάποια στιγμή από που βγαίνει το όνομά σου αλλά δεν μου είπες! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΈΝΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:23 Η Αντα έγραψε: #22.450 21-08-08 10:23 Δεν θα παρεις ενα γατοδεντρο απο ''εκεινη τη κοπελα'' ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:23 Η Αντα έγραψε: #22.451 21-08-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σε μαλώσω... σε είχα ρωτήσει κάποια στιγμή από που βγαίνει το όνομά σου αλλά δεν μου είπες! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΈΝΑ!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:24 Η Αντα έγραψε: #22.452 21-08-08 10:24 Η Βασια τελικα ειναι στην Αθηνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.453 21-08-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θα παρεις ενα γατοδεντρο απο ''εκεινη τη κοπελα'' ?? Click για ανάπτυξη... Τελικά σκέφτηκα ότι θέλω ένα γατόδεντρο που να κάνει το σκαλοπατάκι φωλίτσα ανυψωμένο γύρω γύρω γιατί τους αρέσει πολύ και επειδή το βολεύτηκαν πολύ αυτό για σιγουριά θα τους πάρω ένα ίδιο σε άλλο χρώμα και θα καταργήσω τα μικρούλια, που θα τα βάλω στο γατοδωμάτιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:25 Η Αντα έγραψε: #22.454 21-08-08 10:25 Εχεις καμια ιδεα ποσο κανει μια κουρσα ταξι μεχρι το αεροδρομιο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.455 21-08-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η Βασια τελικα ειναι στην Αθηνα?? Click για ανάπτυξη... Δεν θα έρθει τελικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:26 Η Αντα έγραψε: #22.456 21-08-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τελικά σκέφτηκα ότι θέλω ένα γατόδεντρο που να κάνει το σκαλοπατάκι φωλίτσα ανυψωμένο γύρω γύρω γιατί τους αρέσει πολύ και επειδή το βολεύτηκαν πολύ αυτό για σιγουριά θα τους πάρω ένα ίδιο σε άλλο χρώμα και θα καταργήσω τα μικρούλια, που θα τα βάλω στο γατοδωμάτιο... Click για ανάπτυξη... Τοτε ετσι να κανεις....το εχει στο πετ στοπ?? το ειδες τωρα προσφατα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.457 21-08-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχεις καμια ιδεα ποσο κανει μια κουρσα ταξι μεχρι το αεροδρομιο???? Click για ανάπτυξη... Από Νέο Ηράκλειο γύρω στα 20 ευρώ? αλλά δεν είμαι σίγουρη... προτίμησε το ΙΚΑΡΟΣ θα σου πουν το κόστος και είναι οι καλύτεροι! 210 5152800 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.458 21-08-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τοτε ετσι να κανεις....το εχει στο πετ στοπ?? το ειδες τωρα προσφατα? Click για ανάπτυξη... οχι, θα το παραγγείλω όπως το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:28 Η Αντα έγραψε: #22.459 21-08-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν θα έρθει τελικά! Click για ανάπτυξη... Για να σου πω την αληθεια με ειχε εκπληξει οτι θα ερχοταν στην Αθηνα. Τωρα με την μετκαομιση θα εχει πραγματα να τακτοποιησει και σιγουρα δεν γινεται απο μια μερα στην αλλη , αλλα ουτε και μονα τους στη θεση τους δεν μπαινουν - τα ατιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.460 21-08-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για να σου πω την αληθεια με ειχε εκπληξει οτι θα ερχοταν στην Αθηνα. Τωρα με την μετκαομιση θα εχει πραγματα να τακτοποιησει και σιγουρα δεν γινεται απο μια μερα στην αλλη , αλλα ουτε και μονα τους στη θεση τους δεν μπαινουν - τα ατιμα Click για ανάπτυξη... οχι εντάξει... η βασική μετακόμιση τελείωσε... κάποια πράγματα μείνανε που με το πάσο τους τα βάζουν στη θέση τους... Απλά οι γονείς της τελικά θα πάνε κάπου διακοπές και δεν είχε νόημα να είναι στην Αθήνα μόνη της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1121 1122 1123 1124 1125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1123 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1123 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιλάς για τον νεαρό του pet stop?? Αυτός είναι πράγματι κούκλος! Αλλά πολύ "παιδί" βρε παιδί μου... Click για ανάπτυξη... Ναι ....ειναι γενικα αρκετοι οι νεαροι, αλλα ειναι ενας στο ταμειο .γιαμ γιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.446 21-08-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτη τη στιγμη δεν ξερω τιποτα σιγουρο να σου πω......στη δουλεια καθομαι και δεν εχω με τιποτα να ασχοληθω - μεγαλη μακακια αυτη - εννοω δουλειες εξωτερικες εχω με φουντες!!!!! πρεπει να προετοιμαστω και για τις διακοπες, εχω και την ξαδελφουλα μου...ειμαι λιγο πνιγμενη.... Θελει η μητερα μου να κανουμε κατι μαζι που δεν με ειδε και στη γιορτη μου, θελω να αγορασω και μερικα πραγματα για το ταξιδι ...... Click για ανάπτυξη... ΟΚ κανένα πρόβλημα! Εγώ θα κάνω την εξόρμησή μου και βλέπουμε! Πότε ήταν η γιορτή σου Άντα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:20 Η Αντα έγραψε: #22.447 21-08-08 10:20 15 αυγουστου......Αντα - Μαρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.448 21-08-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι ....ειναι γενικα αρκετοι οι νεαροι, αλλα ειναι ενας στο ταμειο .γιαμ γιαμ Click για ανάπτυξη... Είναι το αφεντικό... αυτός μαζί με τον ξανθό με τα μπλε μάτια Λέω να τσιμπήσω άλλο ένα trixie γατοδεντράκι σαν το πράσινό μου αλλά σε πορτοκαλί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.449 21-08-08 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: 15 αυγουστου......Αντα - Μαρια Click για ανάπτυξη... θα σε μαλώσω... σε είχα ρωτήσει κάποια στιγμή από που βγαίνει το όνομά σου αλλά δεν μου είπες! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΈΝΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:23 Η Αντα έγραψε: #22.450 21-08-08 10:23 Δεν θα παρεις ενα γατοδεντρο απο ''εκεινη τη κοπελα'' ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:23 Η Αντα έγραψε: #22.451 21-08-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σε μαλώσω... σε είχα ρωτήσει κάποια στιγμή από που βγαίνει το όνομά σου αλλά δεν μου είπες! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΈΝΑ!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:24 Η Αντα έγραψε: #22.452 21-08-08 10:24 Η Βασια τελικα ειναι στην Αθηνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.453 21-08-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θα παρεις ενα γατοδεντρο απο ''εκεινη τη κοπελα'' ?? Click για ανάπτυξη... Τελικά σκέφτηκα ότι θέλω ένα γατόδεντρο που να κάνει το σκαλοπατάκι φωλίτσα ανυψωμένο γύρω γύρω γιατί τους αρέσει πολύ και επειδή το βολεύτηκαν πολύ αυτό για σιγουριά θα τους πάρω ένα ίδιο σε άλλο χρώμα και θα καταργήσω τα μικρούλια, που θα τα βάλω στο γατοδωμάτιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:25 Η Αντα έγραψε: #22.454 21-08-08 10:25 Εχεις καμια ιδεα ποσο κανει μια κουρσα ταξι μεχρι το αεροδρομιο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.455 21-08-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η Βασια τελικα ειναι στην Αθηνα?? Click για ανάπτυξη... Δεν θα έρθει τελικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:26 Η Αντα έγραψε: #22.456 21-08-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τελικά σκέφτηκα ότι θέλω ένα γατόδεντρο που να κάνει το σκαλοπατάκι φωλίτσα ανυψωμένο γύρω γύρω γιατί τους αρέσει πολύ και επειδή το βολεύτηκαν πολύ αυτό για σιγουριά θα τους πάρω ένα ίδιο σε άλλο χρώμα και θα καταργήσω τα μικρούλια, που θα τα βάλω στο γατοδωμάτιο... Click για ανάπτυξη... Τοτε ετσι να κανεις....το εχει στο πετ στοπ?? το ειδες τωρα προσφατα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.457 21-08-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχεις καμια ιδεα ποσο κανει μια κουρσα ταξι μεχρι το αεροδρομιο???? Click για ανάπτυξη... Από Νέο Ηράκλειο γύρω στα 20 ευρώ? αλλά δεν είμαι σίγουρη... προτίμησε το ΙΚΑΡΟΣ θα σου πουν το κόστος και είναι οι καλύτεροι! 210 5152800 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.458 21-08-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τοτε ετσι να κανεις....το εχει στο πετ στοπ?? το ειδες τωρα προσφατα? Click για ανάπτυξη... οχι, θα το παραγγείλω όπως το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:28 Η Αντα έγραψε: #22.459 21-08-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν θα έρθει τελικά! Click για ανάπτυξη... Για να σου πω την αληθεια με ειχε εκπληξει οτι θα ερχοταν στην Αθηνα. Τωρα με την μετκαομιση θα εχει πραγματα να τακτοποιησει και σιγουρα δεν γινεται απο μια μερα στην αλλη , αλλα ουτε και μονα τους στη θεση τους δεν μπαινουν - τα ατιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.460 21-08-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για να σου πω την αληθεια με ειχε εκπληξει οτι θα ερχοταν στην Αθηνα. Τωρα με την μετκαομιση θα εχει πραγματα να τακτοποιησει και σιγουρα δεν γινεται απο μια μερα στην αλλη , αλλα ουτε και μονα τους στη θεση τους δεν μπαινουν - τα ατιμα Click για ανάπτυξη... οχι εντάξει... η βασική μετακόμιση τελείωσε... κάποια πράγματα μείνανε που με το πάσο τους τα βάζουν στη θέση τους... Απλά οι γονείς της τελικά θα πάνε κάπου διακοπές και δεν είχε νόημα να είναι στην Αθήνα μόνη της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1121 1122 1123 1124 1125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1123 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1123 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτη τη στιγμη δεν ξερω τιποτα σιγουρο να σου πω......στη δουλεια καθομαι και δεν εχω με τιποτα να ασχοληθω - μεγαλη μακακια αυτη - εννοω δουλειες εξωτερικες εχω με φουντες!!!!! πρεπει να προετοιμαστω και για τις διακοπες, εχω και την ξαδελφουλα μου...ειμαι λιγο πνιγμενη.... Θελει η μητερα μου να κανουμε κατι μαζι που δεν με ειδε και στη γιορτη μου, θελω να αγορασω και μερικα πραγματα για το ταξιδι ...... Click για ανάπτυξη... ΟΚ κανένα πρόβλημα! Εγώ θα κάνω την εξόρμησή μου και βλέπουμε! Πότε ήταν η γιορτή σου Άντα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:20 Η Αντα έγραψε: #22.447 21-08-08 10:20 15 αυγουστου......Αντα - Μαρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.448 21-08-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι ....ειναι γενικα αρκετοι οι νεαροι, αλλα ειναι ενας στο ταμειο .γιαμ γιαμ Click για ανάπτυξη... Είναι το αφεντικό... αυτός μαζί με τον ξανθό με τα μπλε μάτια Λέω να τσιμπήσω άλλο ένα trixie γατοδεντράκι σαν το πράσινό μου αλλά σε πορτοκαλί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.449 21-08-08 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: 15 αυγουστου......Αντα - Μαρια Click για ανάπτυξη... θα σε μαλώσω... σε είχα ρωτήσει κάποια στιγμή από που βγαίνει το όνομά σου αλλά δεν μου είπες! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΈΝΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:23 Η Αντα έγραψε: #22.450 21-08-08 10:23 Δεν θα παρεις ενα γατοδεντρο απο ''εκεινη τη κοπελα'' ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:23 Η Αντα έγραψε: #22.451 21-08-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σε μαλώσω... σε είχα ρωτήσει κάποια στιγμή από που βγαίνει το όνομά σου αλλά δεν μου είπες! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΈΝΑ!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:24 Η Αντα έγραψε: #22.452 21-08-08 10:24 Η Βασια τελικα ειναι στην Αθηνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.453 21-08-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θα παρεις ενα γατοδεντρο απο ''εκεινη τη κοπελα'' ?? Click για ανάπτυξη... Τελικά σκέφτηκα ότι θέλω ένα γατόδεντρο που να κάνει το σκαλοπατάκι φωλίτσα ανυψωμένο γύρω γύρω γιατί τους αρέσει πολύ και επειδή το βολεύτηκαν πολύ αυτό για σιγουριά θα τους πάρω ένα ίδιο σε άλλο χρώμα και θα καταργήσω τα μικρούλια, που θα τα βάλω στο γατοδωμάτιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:25 Η Αντα έγραψε: #22.454 21-08-08 10:25 Εχεις καμια ιδεα ποσο κανει μια κουρσα ταξι μεχρι το αεροδρομιο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.455 21-08-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η Βασια τελικα ειναι στην Αθηνα?? Click για ανάπτυξη... Δεν θα έρθει τελικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:26 Η Αντα έγραψε: #22.456 21-08-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τελικά σκέφτηκα ότι θέλω ένα γατόδεντρο που να κάνει το σκαλοπατάκι φωλίτσα ανυψωμένο γύρω γύρω γιατί τους αρέσει πολύ και επειδή το βολεύτηκαν πολύ αυτό για σιγουριά θα τους πάρω ένα ίδιο σε άλλο χρώμα και θα καταργήσω τα μικρούλια, που θα τα βάλω στο γατοδωμάτιο... Click για ανάπτυξη... Τοτε ετσι να κανεις....το εχει στο πετ στοπ?? το ειδες τωρα προσφατα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.457 21-08-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχεις καμια ιδεα ποσο κανει μια κουρσα ταξι μεχρι το αεροδρομιο???? Click για ανάπτυξη... Από Νέο Ηράκλειο γύρω στα 20 ευρώ? αλλά δεν είμαι σίγουρη... προτίμησε το ΙΚΑΡΟΣ θα σου πουν το κόστος και είναι οι καλύτεροι! 210 5152800 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.458 21-08-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τοτε ετσι να κανεις....το εχει στο πετ στοπ?? το ειδες τωρα προσφατα? Click για ανάπτυξη... οχι, θα το παραγγείλω όπως το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:28 Η Αντα έγραψε: #22.459 21-08-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν θα έρθει τελικά! Click για ανάπτυξη... Για να σου πω την αληθεια με ειχε εκπληξει οτι θα ερχοταν στην Αθηνα. Τωρα με την μετκαομιση θα εχει πραγματα να τακτοποιησει και σιγουρα δεν γινεται απο μια μερα στην αλλη , αλλα ουτε και μονα τους στη θεση τους δεν μπαινουν - τα ατιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.460 21-08-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για να σου πω την αληθεια με ειχε εκπληξει οτι θα ερχοταν στην Αθηνα. Τωρα με την μετκαομιση θα εχει πραγματα να τακτοποιησει και σιγουρα δεν γινεται απο μια μερα στην αλλη , αλλα ουτε και μονα τους στη θεση τους δεν μπαινουν - τα ατιμα Click για ανάπτυξη... οχι εντάξει... η βασική μετακόμιση τελείωσε... κάποια πράγματα μείνανε που με το πάσο τους τα βάζουν στη θέση τους... Απλά οι γονείς της τελικά θα πάνε κάπου διακοπές και δεν είχε νόημα να είναι στην Αθήνα μόνη της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1121 1122 1123 1124 1125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1123 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1123 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
15 αυγουστου......Αντα - Μαρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.448 21-08-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι ....ειναι γενικα αρκετοι οι νεαροι, αλλα ειναι ενας στο ταμειο .γιαμ γιαμ Click για ανάπτυξη... Είναι το αφεντικό... αυτός μαζί με τον ξανθό με τα μπλε μάτια Λέω να τσιμπήσω άλλο ένα trixie γατοδεντράκι σαν το πράσινό μου αλλά σε πορτοκαλί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.449 21-08-08 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: 15 αυγουστου......Αντα - Μαρια Click για ανάπτυξη... θα σε μαλώσω... σε είχα ρωτήσει κάποια στιγμή από που βγαίνει το όνομά σου αλλά δεν μου είπες! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΈΝΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:23 Η Αντα έγραψε: #22.450 21-08-08 10:23 Δεν θα παρεις ενα γατοδεντρο απο ''εκεινη τη κοπελα'' ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:23 Η Αντα έγραψε: #22.451 21-08-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σε μαλώσω... σε είχα ρωτήσει κάποια στιγμή από που βγαίνει το όνομά σου αλλά δεν μου είπες! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΈΝΑ!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:24 Η Αντα έγραψε: #22.452 21-08-08 10:24 Η Βασια τελικα ειναι στην Αθηνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.453 21-08-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θα παρεις ενα γατοδεντρο απο ''εκεινη τη κοπελα'' ?? Click για ανάπτυξη... Τελικά σκέφτηκα ότι θέλω ένα γατόδεντρο που να κάνει το σκαλοπατάκι φωλίτσα ανυψωμένο γύρω γύρω γιατί τους αρέσει πολύ και επειδή το βολεύτηκαν πολύ αυτό για σιγουριά θα τους πάρω ένα ίδιο σε άλλο χρώμα και θα καταργήσω τα μικρούλια, που θα τα βάλω στο γατοδωμάτιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:25 Η Αντα έγραψε: #22.454 21-08-08 10:25 Εχεις καμια ιδεα ποσο κανει μια κουρσα ταξι μεχρι το αεροδρομιο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.455 21-08-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η Βασια τελικα ειναι στην Αθηνα?? Click για ανάπτυξη... Δεν θα έρθει τελικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:26 Η Αντα έγραψε: #22.456 21-08-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τελικά σκέφτηκα ότι θέλω ένα γατόδεντρο που να κάνει το σκαλοπατάκι φωλίτσα ανυψωμένο γύρω γύρω γιατί τους αρέσει πολύ και επειδή το βολεύτηκαν πολύ αυτό για σιγουριά θα τους πάρω ένα ίδιο σε άλλο χρώμα και θα καταργήσω τα μικρούλια, που θα τα βάλω στο γατοδωμάτιο... Click για ανάπτυξη... Τοτε ετσι να κανεις....το εχει στο πετ στοπ?? το ειδες τωρα προσφατα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.457 21-08-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχεις καμια ιδεα ποσο κανει μια κουρσα ταξι μεχρι το αεροδρομιο???? Click για ανάπτυξη... Από Νέο Ηράκλειο γύρω στα 20 ευρώ? αλλά δεν είμαι σίγουρη... προτίμησε το ΙΚΑΡΟΣ θα σου πουν το κόστος και είναι οι καλύτεροι! 210 5152800 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.458 21-08-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τοτε ετσι να κανεις....το εχει στο πετ στοπ?? το ειδες τωρα προσφατα? Click για ανάπτυξη... οχι, θα το παραγγείλω όπως το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:28 Η Αντα έγραψε: #22.459 21-08-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν θα έρθει τελικά! Click για ανάπτυξη... Για να σου πω την αληθεια με ειχε εκπληξει οτι θα ερχοταν στην Αθηνα. Τωρα με την μετκαομιση θα εχει πραγματα να τακτοποιησει και σιγουρα δεν γινεται απο μια μερα στην αλλη , αλλα ουτε και μονα τους στη θεση τους δεν μπαινουν - τα ατιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.460 21-08-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για να σου πω την αληθεια με ειχε εκπληξει οτι θα ερχοταν στην Αθηνα. Τωρα με την μετκαομιση θα εχει πραγματα να τακτοποιησει και σιγουρα δεν γινεται απο μια μερα στην αλλη , αλλα ουτε και μονα τους στη θεση τους δεν μπαινουν - τα ατιμα Click για ανάπτυξη... οχι εντάξει... η βασική μετακόμιση τελείωσε... κάποια πράγματα μείνανε που με το πάσο τους τα βάζουν στη θέση τους... Απλά οι γονείς της τελικά θα πάνε κάπου διακοπές και δεν είχε νόημα να είναι στην Αθήνα μόνη της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1121 1122 1123 1124 1125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1123 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1123 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι ....ειναι γενικα αρκετοι οι νεαροι, αλλα ειναι ενας στο ταμειο .γιαμ γιαμ Click για ανάπτυξη... Είναι το αφεντικό... αυτός μαζί με τον ξανθό με τα μπλε μάτια Λέω να τσιμπήσω άλλο ένα trixie γατοδεντράκι σαν το πράσινό μου αλλά σε πορτοκαλί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.449 21-08-08 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: 15 αυγουστου......Αντα - Μαρια Click για ανάπτυξη... θα σε μαλώσω... σε είχα ρωτήσει κάποια στιγμή από που βγαίνει το όνομά σου αλλά δεν μου είπες! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΈΝΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:23 Η Αντα έγραψε: #22.450 21-08-08 10:23 Δεν θα παρεις ενα γατοδεντρο απο ''εκεινη τη κοπελα'' ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:23 Η Αντα έγραψε: #22.451 21-08-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σε μαλώσω... σε είχα ρωτήσει κάποια στιγμή από που βγαίνει το όνομά σου αλλά δεν μου είπες! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΈΝΑ!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:24 Η Αντα έγραψε: #22.452 21-08-08 10:24 Η Βασια τελικα ειναι στην Αθηνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.453 21-08-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θα παρεις ενα γατοδεντρο απο ''εκεινη τη κοπελα'' ?? Click για ανάπτυξη... Τελικά σκέφτηκα ότι θέλω ένα γατόδεντρο που να κάνει το σκαλοπατάκι φωλίτσα ανυψωμένο γύρω γύρω γιατί τους αρέσει πολύ και επειδή το βολεύτηκαν πολύ αυτό για σιγουριά θα τους πάρω ένα ίδιο σε άλλο χρώμα και θα καταργήσω τα μικρούλια, που θα τα βάλω στο γατοδωμάτιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:25 Η Αντα έγραψε: #22.454 21-08-08 10:25 Εχεις καμια ιδεα ποσο κανει μια κουρσα ταξι μεχρι το αεροδρομιο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.455 21-08-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η Βασια τελικα ειναι στην Αθηνα?? Click για ανάπτυξη... Δεν θα έρθει τελικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:26 Η Αντα έγραψε: #22.456 21-08-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τελικά σκέφτηκα ότι θέλω ένα γατόδεντρο που να κάνει το σκαλοπατάκι φωλίτσα ανυψωμένο γύρω γύρω γιατί τους αρέσει πολύ και επειδή το βολεύτηκαν πολύ αυτό για σιγουριά θα τους πάρω ένα ίδιο σε άλλο χρώμα και θα καταργήσω τα μικρούλια, που θα τα βάλω στο γατοδωμάτιο... Click για ανάπτυξη... Τοτε ετσι να κανεις....το εχει στο πετ στοπ?? το ειδες τωρα προσφατα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.457 21-08-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχεις καμια ιδεα ποσο κανει μια κουρσα ταξι μεχρι το αεροδρομιο???? Click για ανάπτυξη... Από Νέο Ηράκλειο γύρω στα 20 ευρώ? αλλά δεν είμαι σίγουρη... προτίμησε το ΙΚΑΡΟΣ θα σου πουν το κόστος και είναι οι καλύτεροι! 210 5152800 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.458 21-08-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τοτε ετσι να κανεις....το εχει στο πετ στοπ?? το ειδες τωρα προσφατα? Click για ανάπτυξη... οχι, θα το παραγγείλω όπως το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:28 Η Αντα έγραψε: #22.459 21-08-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν θα έρθει τελικά! Click για ανάπτυξη... Για να σου πω την αληθεια με ειχε εκπληξει οτι θα ερχοταν στην Αθηνα. Τωρα με την μετκαομιση θα εχει πραγματα να τακτοποιησει και σιγουρα δεν γινεται απο μια μερα στην αλλη , αλλα ουτε και μονα τους στη θεση τους δεν μπαινουν - τα ατιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.460 21-08-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για να σου πω την αληθεια με ειχε εκπληξει οτι θα ερχοταν στην Αθηνα. Τωρα με την μετκαομιση θα εχει πραγματα να τακτοποιησει και σιγουρα δεν γινεται απο μια μερα στην αλλη , αλλα ουτε και μονα τους στη θεση τους δεν μπαινουν - τα ατιμα Click για ανάπτυξη... οχι εντάξει... η βασική μετακόμιση τελείωσε... κάποια πράγματα μείνανε που με το πάσο τους τα βάζουν στη θέση τους... Απλά οι γονείς της τελικά θα πάνε κάπου διακοπές και δεν είχε νόημα να είναι στην Αθήνα μόνη της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1121 1122 1123 1124 1125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1123 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1123 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: 15 αυγουστου......Αντα - Μαρια Click για ανάπτυξη... θα σε μαλώσω... σε είχα ρωτήσει κάποια στιγμή από που βγαίνει το όνομά σου αλλά δεν μου είπες! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΈΝΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:23 Η Αντα έγραψε: #22.450 21-08-08 10:23 Δεν θα παρεις ενα γατοδεντρο απο ''εκεινη τη κοπελα'' ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:23 Η Αντα έγραψε: #22.451 21-08-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σε μαλώσω... σε είχα ρωτήσει κάποια στιγμή από που βγαίνει το όνομά σου αλλά δεν μου είπες! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΈΝΑ!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:24 Η Αντα έγραψε: #22.452 21-08-08 10:24 Η Βασια τελικα ειναι στην Αθηνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.453 21-08-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θα παρεις ενα γατοδεντρο απο ''εκεινη τη κοπελα'' ?? Click για ανάπτυξη... Τελικά σκέφτηκα ότι θέλω ένα γατόδεντρο που να κάνει το σκαλοπατάκι φωλίτσα ανυψωμένο γύρω γύρω γιατί τους αρέσει πολύ και επειδή το βολεύτηκαν πολύ αυτό για σιγουριά θα τους πάρω ένα ίδιο σε άλλο χρώμα και θα καταργήσω τα μικρούλια, που θα τα βάλω στο γατοδωμάτιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:25 Η Αντα έγραψε: #22.454 21-08-08 10:25 Εχεις καμια ιδεα ποσο κανει μια κουρσα ταξι μεχρι το αεροδρομιο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.455 21-08-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η Βασια τελικα ειναι στην Αθηνα?? Click για ανάπτυξη... Δεν θα έρθει τελικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:26 Η Αντα έγραψε: #22.456 21-08-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τελικά σκέφτηκα ότι θέλω ένα γατόδεντρο που να κάνει το σκαλοπατάκι φωλίτσα ανυψωμένο γύρω γύρω γιατί τους αρέσει πολύ και επειδή το βολεύτηκαν πολύ αυτό για σιγουριά θα τους πάρω ένα ίδιο σε άλλο χρώμα και θα καταργήσω τα μικρούλια, που θα τα βάλω στο γατοδωμάτιο... Click για ανάπτυξη... Τοτε ετσι να κανεις....το εχει στο πετ στοπ?? το ειδες τωρα προσφατα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.457 21-08-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχεις καμια ιδεα ποσο κανει μια κουρσα ταξι μεχρι το αεροδρομιο???? Click για ανάπτυξη... Από Νέο Ηράκλειο γύρω στα 20 ευρώ? αλλά δεν είμαι σίγουρη... προτίμησε το ΙΚΑΡΟΣ θα σου πουν το κόστος και είναι οι καλύτεροι! 210 5152800 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.458 21-08-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τοτε ετσι να κανεις....το εχει στο πετ στοπ?? το ειδες τωρα προσφατα? Click για ανάπτυξη... οχι, θα το παραγγείλω όπως το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:28 Η Αντα έγραψε: #22.459 21-08-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν θα έρθει τελικά! Click για ανάπτυξη... Για να σου πω την αληθεια με ειχε εκπληξει οτι θα ερχοταν στην Αθηνα. Τωρα με την μετκαομιση θα εχει πραγματα να τακτοποιησει και σιγουρα δεν γινεται απο μια μερα στην αλλη , αλλα ουτε και μονα τους στη θεση τους δεν μπαινουν - τα ατιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.460 21-08-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για να σου πω την αληθεια με ειχε εκπληξει οτι θα ερχοταν στην Αθηνα. Τωρα με την μετκαομιση θα εχει πραγματα να τακτοποιησει και σιγουρα δεν γινεται απο μια μερα στην αλλη , αλλα ουτε και μονα τους στη θεση τους δεν μπαινουν - τα ατιμα Click για ανάπτυξη... οχι εντάξει... η βασική μετακόμιση τελείωσε... κάποια πράγματα μείνανε που με το πάσο τους τα βάζουν στη θέση τους... Απλά οι γονείς της τελικά θα πάνε κάπου διακοπές και δεν είχε νόημα να είναι στην Αθήνα μόνη της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1121 1122 1123 1124 1125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1123 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1123 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν θα παρεις ενα γατοδεντρο απο ''εκεινη τη κοπελα'' ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:23 Η Αντα έγραψε: #22.451 21-08-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σε μαλώσω... σε είχα ρωτήσει κάποια στιγμή από που βγαίνει το όνομά σου αλλά δεν μου είπες! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΈΝΑ!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:24 Η Αντα έγραψε: #22.452 21-08-08 10:24 Η Βασια τελικα ειναι στην Αθηνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.453 21-08-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θα παρεις ενα γατοδεντρο απο ''εκεινη τη κοπελα'' ?? Click για ανάπτυξη... Τελικά σκέφτηκα ότι θέλω ένα γατόδεντρο που να κάνει το σκαλοπατάκι φωλίτσα ανυψωμένο γύρω γύρω γιατί τους αρέσει πολύ και επειδή το βολεύτηκαν πολύ αυτό για σιγουριά θα τους πάρω ένα ίδιο σε άλλο χρώμα και θα καταργήσω τα μικρούλια, που θα τα βάλω στο γατοδωμάτιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:25 Η Αντα έγραψε: #22.454 21-08-08 10:25 Εχεις καμια ιδεα ποσο κανει μια κουρσα ταξι μεχρι το αεροδρομιο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.455 21-08-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η Βασια τελικα ειναι στην Αθηνα?? Click για ανάπτυξη... Δεν θα έρθει τελικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:26 Η Αντα έγραψε: #22.456 21-08-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τελικά σκέφτηκα ότι θέλω ένα γατόδεντρο που να κάνει το σκαλοπατάκι φωλίτσα ανυψωμένο γύρω γύρω γιατί τους αρέσει πολύ και επειδή το βολεύτηκαν πολύ αυτό για σιγουριά θα τους πάρω ένα ίδιο σε άλλο χρώμα και θα καταργήσω τα μικρούλια, που θα τα βάλω στο γατοδωμάτιο... Click για ανάπτυξη... Τοτε ετσι να κανεις....το εχει στο πετ στοπ?? το ειδες τωρα προσφατα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.457 21-08-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχεις καμια ιδεα ποσο κανει μια κουρσα ταξι μεχρι το αεροδρομιο???? Click για ανάπτυξη... Από Νέο Ηράκλειο γύρω στα 20 ευρώ? αλλά δεν είμαι σίγουρη... προτίμησε το ΙΚΑΡΟΣ θα σου πουν το κόστος και είναι οι καλύτεροι! 210 5152800 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.458 21-08-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τοτε ετσι να κανεις....το εχει στο πετ στοπ?? το ειδες τωρα προσφατα? Click για ανάπτυξη... οχι, θα το παραγγείλω όπως το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:28 Η Αντα έγραψε: #22.459 21-08-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν θα έρθει τελικά! Click για ανάπτυξη... Για να σου πω την αληθεια με ειχε εκπληξει οτι θα ερχοταν στην Αθηνα. Τωρα με την μετκαομιση θα εχει πραγματα να τακτοποιησει και σιγουρα δεν γινεται απο μια μερα στην αλλη , αλλα ουτε και μονα τους στη θεση τους δεν μπαινουν - τα ατιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.460 21-08-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για να σου πω την αληθεια με ειχε εκπληξει οτι θα ερχοταν στην Αθηνα. Τωρα με την μετκαομιση θα εχει πραγματα να τακτοποιησει και σιγουρα δεν γινεται απο μια μερα στην αλλη , αλλα ουτε και μονα τους στη θεση τους δεν μπαινουν - τα ατιμα Click για ανάπτυξη... οχι εντάξει... η βασική μετακόμιση τελείωσε... κάποια πράγματα μείνανε που με το πάσο τους τα βάζουν στη θέση τους... Απλά οι γονείς της τελικά θα πάνε κάπου διακοπές και δεν είχε νόημα να είναι στην Αθήνα μόνη της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1121 1122 1123 1124 1125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1123 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1123 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σε μαλώσω... σε είχα ρωτήσει κάποια στιγμή από που βγαίνει το όνομά σου αλλά δεν μου είπες! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΈΝΑ!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:24 Η Αντα έγραψε: #22.452 21-08-08 10:24 Η Βασια τελικα ειναι στην Αθηνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.453 21-08-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θα παρεις ενα γατοδεντρο απο ''εκεινη τη κοπελα'' ?? Click για ανάπτυξη... Τελικά σκέφτηκα ότι θέλω ένα γατόδεντρο που να κάνει το σκαλοπατάκι φωλίτσα ανυψωμένο γύρω γύρω γιατί τους αρέσει πολύ και επειδή το βολεύτηκαν πολύ αυτό για σιγουριά θα τους πάρω ένα ίδιο σε άλλο χρώμα και θα καταργήσω τα μικρούλια, που θα τα βάλω στο γατοδωμάτιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:25 Η Αντα έγραψε: #22.454 21-08-08 10:25 Εχεις καμια ιδεα ποσο κανει μια κουρσα ταξι μεχρι το αεροδρομιο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.455 21-08-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η Βασια τελικα ειναι στην Αθηνα?? Click για ανάπτυξη... Δεν θα έρθει τελικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:26 Η Αντα έγραψε: #22.456 21-08-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τελικά σκέφτηκα ότι θέλω ένα γατόδεντρο που να κάνει το σκαλοπατάκι φωλίτσα ανυψωμένο γύρω γύρω γιατί τους αρέσει πολύ και επειδή το βολεύτηκαν πολύ αυτό για σιγουριά θα τους πάρω ένα ίδιο σε άλλο χρώμα και θα καταργήσω τα μικρούλια, που θα τα βάλω στο γατοδωμάτιο... Click για ανάπτυξη... Τοτε ετσι να κανεις....το εχει στο πετ στοπ?? το ειδες τωρα προσφατα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.457 21-08-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχεις καμια ιδεα ποσο κανει μια κουρσα ταξι μεχρι το αεροδρομιο???? Click για ανάπτυξη... Από Νέο Ηράκλειο γύρω στα 20 ευρώ? αλλά δεν είμαι σίγουρη... προτίμησε το ΙΚΑΡΟΣ θα σου πουν το κόστος και είναι οι καλύτεροι! 210 5152800 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.458 21-08-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τοτε ετσι να κανεις....το εχει στο πετ στοπ?? το ειδες τωρα προσφατα? Click για ανάπτυξη... οχι, θα το παραγγείλω όπως το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:28 Η Αντα έγραψε: #22.459 21-08-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν θα έρθει τελικά! Click για ανάπτυξη... Για να σου πω την αληθεια με ειχε εκπληξει οτι θα ερχοταν στην Αθηνα. Τωρα με την μετκαομιση θα εχει πραγματα να τακτοποιησει και σιγουρα δεν γινεται απο μια μερα στην αλλη , αλλα ουτε και μονα τους στη θεση τους δεν μπαινουν - τα ατιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.460 21-08-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για να σου πω την αληθεια με ειχε εκπληξει οτι θα ερχοταν στην Αθηνα. Τωρα με την μετκαομιση θα εχει πραγματα να τακτοποιησει και σιγουρα δεν γινεται απο μια μερα στην αλλη , αλλα ουτε και μονα τους στη θεση τους δεν μπαινουν - τα ατιμα Click για ανάπτυξη... οχι εντάξει... η βασική μετακόμιση τελείωσε... κάποια πράγματα μείνανε που με το πάσο τους τα βάζουν στη θέση τους... Απλά οι γονείς της τελικά θα πάνε κάπου διακοπές και δεν είχε νόημα να είναι στην Αθήνα μόνη της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1121 1122 1123 1124 1125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1123 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1123 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η Βασια τελικα ειναι στην Αθηνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.453 21-08-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θα παρεις ενα γατοδεντρο απο ''εκεινη τη κοπελα'' ?? Click για ανάπτυξη... Τελικά σκέφτηκα ότι θέλω ένα γατόδεντρο που να κάνει το σκαλοπατάκι φωλίτσα ανυψωμένο γύρω γύρω γιατί τους αρέσει πολύ και επειδή το βολεύτηκαν πολύ αυτό για σιγουριά θα τους πάρω ένα ίδιο σε άλλο χρώμα και θα καταργήσω τα μικρούλια, που θα τα βάλω στο γατοδωμάτιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:25 Η Αντα έγραψε: #22.454 21-08-08 10:25 Εχεις καμια ιδεα ποσο κανει μια κουρσα ταξι μεχρι το αεροδρομιο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.455 21-08-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η Βασια τελικα ειναι στην Αθηνα?? Click για ανάπτυξη... Δεν θα έρθει τελικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:26 Η Αντα έγραψε: #22.456 21-08-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τελικά σκέφτηκα ότι θέλω ένα γατόδεντρο που να κάνει το σκαλοπατάκι φωλίτσα ανυψωμένο γύρω γύρω γιατί τους αρέσει πολύ και επειδή το βολεύτηκαν πολύ αυτό για σιγουριά θα τους πάρω ένα ίδιο σε άλλο χρώμα και θα καταργήσω τα μικρούλια, που θα τα βάλω στο γατοδωμάτιο... Click για ανάπτυξη... Τοτε ετσι να κανεις....το εχει στο πετ στοπ?? το ειδες τωρα προσφατα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.457 21-08-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχεις καμια ιδεα ποσο κανει μια κουρσα ταξι μεχρι το αεροδρομιο???? Click για ανάπτυξη... Από Νέο Ηράκλειο γύρω στα 20 ευρώ? αλλά δεν είμαι σίγουρη... προτίμησε το ΙΚΑΡΟΣ θα σου πουν το κόστος και είναι οι καλύτεροι! 210 5152800 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.458 21-08-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τοτε ετσι να κανεις....το εχει στο πετ στοπ?? το ειδες τωρα προσφατα? Click για ανάπτυξη... οχι, θα το παραγγείλω όπως το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:28 Η Αντα έγραψε: #22.459 21-08-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν θα έρθει τελικά! Click για ανάπτυξη... Για να σου πω την αληθεια με ειχε εκπληξει οτι θα ερχοταν στην Αθηνα. Τωρα με την μετκαομιση θα εχει πραγματα να τακτοποιησει και σιγουρα δεν γινεται απο μια μερα στην αλλη , αλλα ουτε και μονα τους στη θεση τους δεν μπαινουν - τα ατιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.460 21-08-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για να σου πω την αληθεια με ειχε εκπληξει οτι θα ερχοταν στην Αθηνα. Τωρα με την μετκαομιση θα εχει πραγματα να τακτοποιησει και σιγουρα δεν γινεται απο μια μερα στην αλλη , αλλα ουτε και μονα τους στη θεση τους δεν μπαινουν - τα ατιμα Click για ανάπτυξη... οχι εντάξει... η βασική μετακόμιση τελείωσε... κάποια πράγματα μείνανε που με το πάσο τους τα βάζουν στη θέση τους... Απλά οι γονείς της τελικά θα πάνε κάπου διακοπές και δεν είχε νόημα να είναι στην Αθήνα μόνη της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1121 1122 1123 1124 1125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1123 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1123 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θα παρεις ενα γατοδεντρο απο ''εκεινη τη κοπελα'' ?? Click για ανάπτυξη... Τελικά σκέφτηκα ότι θέλω ένα γατόδεντρο που να κάνει το σκαλοπατάκι φωλίτσα ανυψωμένο γύρω γύρω γιατί τους αρέσει πολύ και επειδή το βολεύτηκαν πολύ αυτό για σιγουριά θα τους πάρω ένα ίδιο σε άλλο χρώμα και θα καταργήσω τα μικρούλια, που θα τα βάλω στο γατοδωμάτιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:25 Η Αντα έγραψε: #22.454 21-08-08 10:25 Εχεις καμια ιδεα ποσο κανει μια κουρσα ταξι μεχρι το αεροδρομιο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.455 21-08-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η Βασια τελικα ειναι στην Αθηνα?? Click για ανάπτυξη... Δεν θα έρθει τελικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:26 Η Αντα έγραψε: #22.456 21-08-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τελικά σκέφτηκα ότι θέλω ένα γατόδεντρο που να κάνει το σκαλοπατάκι φωλίτσα ανυψωμένο γύρω γύρω γιατί τους αρέσει πολύ και επειδή το βολεύτηκαν πολύ αυτό για σιγουριά θα τους πάρω ένα ίδιο σε άλλο χρώμα και θα καταργήσω τα μικρούλια, που θα τα βάλω στο γατοδωμάτιο... Click για ανάπτυξη... Τοτε ετσι να κανεις....το εχει στο πετ στοπ?? το ειδες τωρα προσφατα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.457 21-08-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχεις καμια ιδεα ποσο κανει μια κουρσα ταξι μεχρι το αεροδρομιο???? Click για ανάπτυξη... Από Νέο Ηράκλειο γύρω στα 20 ευρώ? αλλά δεν είμαι σίγουρη... προτίμησε το ΙΚΑΡΟΣ θα σου πουν το κόστος και είναι οι καλύτεροι! 210 5152800 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.458 21-08-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τοτε ετσι να κανεις....το εχει στο πετ στοπ?? το ειδες τωρα προσφατα? Click για ανάπτυξη... οχι, θα το παραγγείλω όπως το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:28 Η Αντα έγραψε: #22.459 21-08-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν θα έρθει τελικά! Click για ανάπτυξη... Για να σου πω την αληθεια με ειχε εκπληξει οτι θα ερχοταν στην Αθηνα. Τωρα με την μετκαομιση θα εχει πραγματα να τακτοποιησει και σιγουρα δεν γινεται απο μια μερα στην αλλη , αλλα ουτε και μονα τους στη θεση τους δεν μπαινουν - τα ατιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.460 21-08-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για να σου πω την αληθεια με ειχε εκπληξει οτι θα ερχοταν στην Αθηνα. Τωρα με την μετκαομιση θα εχει πραγματα να τακτοποιησει και σιγουρα δεν γινεται απο μια μερα στην αλλη , αλλα ουτε και μονα τους στη θεση τους δεν μπαινουν - τα ατιμα Click για ανάπτυξη... οχι εντάξει... η βασική μετακόμιση τελείωσε... κάποια πράγματα μείνανε που με το πάσο τους τα βάζουν στη θέση τους... Απλά οι γονείς της τελικά θα πάνε κάπου διακοπές και δεν είχε νόημα να είναι στην Αθήνα μόνη της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1121 1122 1123 1124 1125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1123 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1123 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εχεις καμια ιδεα ποσο κανει μια κουρσα ταξι μεχρι το αεροδρομιο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.455 21-08-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η Βασια τελικα ειναι στην Αθηνα?? Click για ανάπτυξη... Δεν θα έρθει τελικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:26 Η Αντα έγραψε: #22.456 21-08-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τελικά σκέφτηκα ότι θέλω ένα γατόδεντρο που να κάνει το σκαλοπατάκι φωλίτσα ανυψωμένο γύρω γύρω γιατί τους αρέσει πολύ και επειδή το βολεύτηκαν πολύ αυτό για σιγουριά θα τους πάρω ένα ίδιο σε άλλο χρώμα και θα καταργήσω τα μικρούλια, που θα τα βάλω στο γατοδωμάτιο... Click για ανάπτυξη... Τοτε ετσι να κανεις....το εχει στο πετ στοπ?? το ειδες τωρα προσφατα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.457 21-08-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχεις καμια ιδεα ποσο κανει μια κουρσα ταξι μεχρι το αεροδρομιο???? Click για ανάπτυξη... Από Νέο Ηράκλειο γύρω στα 20 ευρώ? αλλά δεν είμαι σίγουρη... προτίμησε το ΙΚΑΡΟΣ θα σου πουν το κόστος και είναι οι καλύτεροι! 210 5152800 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.458 21-08-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τοτε ετσι να κανεις....το εχει στο πετ στοπ?? το ειδες τωρα προσφατα? Click για ανάπτυξη... οχι, θα το παραγγείλω όπως το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:28 Η Αντα έγραψε: #22.459 21-08-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν θα έρθει τελικά! Click για ανάπτυξη... Για να σου πω την αληθεια με ειχε εκπληξει οτι θα ερχοταν στην Αθηνα. Τωρα με την μετκαομιση θα εχει πραγματα να τακτοποιησει και σιγουρα δεν γινεται απο μια μερα στην αλλη , αλλα ουτε και μονα τους στη θεση τους δεν μπαινουν - τα ατιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.460 21-08-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για να σου πω την αληθεια με ειχε εκπληξει οτι θα ερχοταν στην Αθηνα. Τωρα με την μετκαομιση θα εχει πραγματα να τακτοποιησει και σιγουρα δεν γινεται απο μια μερα στην αλλη , αλλα ουτε και μονα τους στη θεση τους δεν μπαινουν - τα ατιμα Click για ανάπτυξη... οχι εντάξει... η βασική μετακόμιση τελείωσε... κάποια πράγματα μείνανε που με το πάσο τους τα βάζουν στη θέση τους... Απλά οι γονείς της τελικά θα πάνε κάπου διακοπές και δεν είχε νόημα να είναι στην Αθήνα μόνη της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1121 1122 1123 1124 1125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1123 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1123 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η Βασια τελικα ειναι στην Αθηνα?? Click για ανάπτυξη... Δεν θα έρθει τελικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:26 Η Αντα έγραψε: #22.456 21-08-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τελικά σκέφτηκα ότι θέλω ένα γατόδεντρο που να κάνει το σκαλοπατάκι φωλίτσα ανυψωμένο γύρω γύρω γιατί τους αρέσει πολύ και επειδή το βολεύτηκαν πολύ αυτό για σιγουριά θα τους πάρω ένα ίδιο σε άλλο χρώμα και θα καταργήσω τα μικρούλια, που θα τα βάλω στο γατοδωμάτιο... Click για ανάπτυξη... Τοτε ετσι να κανεις....το εχει στο πετ στοπ?? το ειδες τωρα προσφατα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.457 21-08-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχεις καμια ιδεα ποσο κανει μια κουρσα ταξι μεχρι το αεροδρομιο???? Click για ανάπτυξη... Από Νέο Ηράκλειο γύρω στα 20 ευρώ? αλλά δεν είμαι σίγουρη... προτίμησε το ΙΚΑΡΟΣ θα σου πουν το κόστος και είναι οι καλύτεροι! 210 5152800 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.458 21-08-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τοτε ετσι να κανεις....το εχει στο πετ στοπ?? το ειδες τωρα προσφατα? Click για ανάπτυξη... οχι, θα το παραγγείλω όπως το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:28 Η Αντα έγραψε: #22.459 21-08-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν θα έρθει τελικά! Click για ανάπτυξη... Για να σου πω την αληθεια με ειχε εκπληξει οτι θα ερχοταν στην Αθηνα. Τωρα με την μετκαομιση θα εχει πραγματα να τακτοποιησει και σιγουρα δεν γινεται απο μια μερα στην αλλη , αλλα ουτε και μονα τους στη θεση τους δεν μπαινουν - τα ατιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.460 21-08-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για να σου πω την αληθεια με ειχε εκπληξει οτι θα ερχοταν στην Αθηνα. Τωρα με την μετκαομιση θα εχει πραγματα να τακτοποιησει και σιγουρα δεν γινεται απο μια μερα στην αλλη , αλλα ουτε και μονα τους στη θεση τους δεν μπαινουν - τα ατιμα Click για ανάπτυξη... οχι εντάξει... η βασική μετακόμιση τελείωσε... κάποια πράγματα μείνανε που με το πάσο τους τα βάζουν στη θέση τους... Απλά οι γονείς της τελικά θα πάνε κάπου διακοπές και δεν είχε νόημα να είναι στην Αθήνα μόνη της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1121 1122 1123 1124 1125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1123 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1123 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τελικά σκέφτηκα ότι θέλω ένα γατόδεντρο που να κάνει το σκαλοπατάκι φωλίτσα ανυψωμένο γύρω γύρω γιατί τους αρέσει πολύ και επειδή το βολεύτηκαν πολύ αυτό για σιγουριά θα τους πάρω ένα ίδιο σε άλλο χρώμα και θα καταργήσω τα μικρούλια, που θα τα βάλω στο γατοδωμάτιο... Click για ανάπτυξη... Τοτε ετσι να κανεις....το εχει στο πετ στοπ?? το ειδες τωρα προσφατα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.457 21-08-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχεις καμια ιδεα ποσο κανει μια κουρσα ταξι μεχρι το αεροδρομιο???? Click για ανάπτυξη... Από Νέο Ηράκλειο γύρω στα 20 ευρώ? αλλά δεν είμαι σίγουρη... προτίμησε το ΙΚΑΡΟΣ θα σου πουν το κόστος και είναι οι καλύτεροι! 210 5152800 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.458 21-08-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τοτε ετσι να κανεις....το εχει στο πετ στοπ?? το ειδες τωρα προσφατα? Click για ανάπτυξη... οχι, θα το παραγγείλω όπως το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:28 Η Αντα έγραψε: #22.459 21-08-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν θα έρθει τελικά! Click για ανάπτυξη... Για να σου πω την αληθεια με ειχε εκπληξει οτι θα ερχοταν στην Αθηνα. Τωρα με την μετκαομιση θα εχει πραγματα να τακτοποιησει και σιγουρα δεν γινεται απο μια μερα στην αλλη , αλλα ουτε και μονα τους στη θεση τους δεν μπαινουν - τα ατιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.460 21-08-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για να σου πω την αληθεια με ειχε εκπληξει οτι θα ερχοταν στην Αθηνα. Τωρα με την μετκαομιση θα εχει πραγματα να τακτοποιησει και σιγουρα δεν γινεται απο μια μερα στην αλλη , αλλα ουτε και μονα τους στη θεση τους δεν μπαινουν - τα ατιμα Click για ανάπτυξη... οχι εντάξει... η βασική μετακόμιση τελείωσε... κάποια πράγματα μείνανε που με το πάσο τους τα βάζουν στη θέση τους... Απλά οι γονείς της τελικά θα πάνε κάπου διακοπές και δεν είχε νόημα να είναι στην Αθήνα μόνη της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1121 1122 1123 1124 1125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1123 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1123 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχεις καμια ιδεα ποσο κανει μια κουρσα ταξι μεχρι το αεροδρομιο???? Click για ανάπτυξη... Από Νέο Ηράκλειο γύρω στα 20 ευρώ? αλλά δεν είμαι σίγουρη... προτίμησε το ΙΚΑΡΟΣ θα σου πουν το κόστος και είναι οι καλύτεροι! 210 5152800 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.458 21-08-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τοτε ετσι να κανεις....το εχει στο πετ στοπ?? το ειδες τωρα προσφατα? Click για ανάπτυξη... οχι, θα το παραγγείλω όπως το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:28 Η Αντα έγραψε: #22.459 21-08-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν θα έρθει τελικά! Click για ανάπτυξη... Για να σου πω την αληθεια με ειχε εκπληξει οτι θα ερχοταν στην Αθηνα. Τωρα με την μετκαομιση θα εχει πραγματα να τακτοποιησει και σιγουρα δεν γινεται απο μια μερα στην αλλη , αλλα ουτε και μονα τους στη θεση τους δεν μπαινουν - τα ατιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.460 21-08-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για να σου πω την αληθεια με ειχε εκπληξει οτι θα ερχοταν στην Αθηνα. Τωρα με την μετκαομιση θα εχει πραγματα να τακτοποιησει και σιγουρα δεν γινεται απο μια μερα στην αλλη , αλλα ουτε και μονα τους στη θεση τους δεν μπαινουν - τα ατιμα Click για ανάπτυξη... οχι εντάξει... η βασική μετακόμιση τελείωσε... κάποια πράγματα μείνανε που με το πάσο τους τα βάζουν στη θέση τους... Απλά οι γονείς της τελικά θα πάνε κάπου διακοπές και δεν είχε νόημα να είναι στην Αθήνα μόνη της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1121 1122 1123 1124 1125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1123 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1123 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τοτε ετσι να κανεις....το εχει στο πετ στοπ?? το ειδες τωρα προσφατα? Click για ανάπτυξη... οχι, θα το παραγγείλω όπως το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:28 Η Αντα έγραψε: #22.459 21-08-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν θα έρθει τελικά! Click για ανάπτυξη... Για να σου πω την αληθεια με ειχε εκπληξει οτι θα ερχοταν στην Αθηνα. Τωρα με την μετκαομιση θα εχει πραγματα να τακτοποιησει και σιγουρα δεν γινεται απο μια μερα στην αλλη , αλλα ουτε και μονα τους στη θεση τους δεν μπαινουν - τα ατιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.460 21-08-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για να σου πω την αληθεια με ειχε εκπληξει οτι θα ερχοταν στην Αθηνα. Τωρα με την μετκαομιση θα εχει πραγματα να τακτοποιησει και σιγουρα δεν γινεται απο μια μερα στην αλλη , αλλα ουτε και μονα τους στη θεση τους δεν μπαινουν - τα ατιμα Click για ανάπτυξη... οχι εντάξει... η βασική μετακόμιση τελείωσε... κάποια πράγματα μείνανε που με το πάσο τους τα βάζουν στη θέση τους... Απλά οι γονείς της τελικά θα πάνε κάπου διακοπές και δεν είχε νόημα να είναι στην Αθήνα μόνη της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1121 1122 1123 1124 1125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1123 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1123 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν θα έρθει τελικά! Click για ανάπτυξη... Για να σου πω την αληθεια με ειχε εκπληξει οτι θα ερχοταν στην Αθηνα. Τωρα με την μετκαομιση θα εχει πραγματα να τακτοποιησει και σιγουρα δεν γινεται απο μια μερα στην αλλη , αλλα ουτε και μονα τους στη θεση τους δεν μπαινουν - τα ατιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.460 21-08-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για να σου πω την αληθεια με ειχε εκπληξει οτι θα ερχοταν στην Αθηνα. Τωρα με την μετκαομιση θα εχει πραγματα να τακτοποιησει και σιγουρα δεν γινεται απο μια μερα στην αλλη , αλλα ουτε και μονα τους στη θεση τους δεν μπαινουν - τα ατιμα Click για ανάπτυξη... οχι εντάξει... η βασική μετακόμιση τελείωσε... κάποια πράγματα μείνανε που με το πάσο τους τα βάζουν στη θέση τους... Απλά οι γονείς της τελικά θα πάνε κάπου διακοπές και δεν είχε νόημα να είναι στην Αθήνα μόνη της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για να σου πω την αληθεια με ειχε εκπληξει οτι θα ερχοταν στην Αθηνα. Τωρα με την μετκαομιση θα εχει πραγματα να τακτοποιησει και σιγουρα δεν γινεται απο μια μερα στην αλλη , αλλα ουτε και μονα τους στη θεση τους δεν μπαινουν - τα ατιμα Click για ανάπτυξη... οχι εντάξει... η βασική μετακόμιση τελείωσε... κάποια πράγματα μείνανε που με το πάσο τους τα βάζουν στη θέση τους... Απλά οι γονείς της τελικά θα πάνε κάπου διακοπές και δεν είχε νόημα να είναι στην Αθήνα μόνη της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.