Birman-maniacs

Καλα αν εχεις αλλεργια, θα πεθανεις στο φτερνισμα και θα τρεχει η μυτη σου , τα ματια σου...για μενα ειναι σοβαρο, αν δεν κανεις πλακα..:hmm:

Βασικα εχω ζησει παλιοτερα ενα διαστημα στο σπιτι της θεια μου για περιπου τρεις μηνες που ειχε γατα και ολη μερα επαιζα μαζι της και εμαθα οτι αν δεν αγγιζω τα ματια μου ειμαι ενταξει...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Chocolate Tabby είναι:)
Σαν το πατέρα της...
Να τος.. είναι ο έρωτας της ζωής μου... σας έχω πρήξει μ'αυτόν το ξέρω...

versacce_20080621_5.jpg

Tι καλονός είναι αυτός? Μα και όλες σου οι γατούλες.!! Να τις χαίρεσαι!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα!!

4.Βρε Κατερίνα.. δεν μας είπες πως ήταν το deliver boy??? :cool:

5. Aντούλα ψώνισες??

Χθες τους πήρα από το pet city το μικρό σαμαράκι όπου το έβαλα χθες όλη μέρα στη Καλυψώ για να το συνηθίσει... όταν την έβγαλα στη μεγάλη βεράντα, μου τη σφουγγάρισε κανονικά:lol:... θέλει λίγο χρόνο για εκπαίδευση!:hmm:Στο κήπο δεν τη κατέβασα όμως.

4.Δεν νομίζω να ήταν ο ωραίος αυτός που ήρθε!!!:blink:Ουτε μια ματιά δεν μου έριξε πάντως:confused:...Άργησε και λίγο!!!Γενικά ότι σενάρια καναμε...ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!!:lol::lol::lol::lol:

5.Άντα έχει σαμαράκια και σε αυτόν αν είναι να ζητήσω??Γαιτί αυτά που πήρα είναι ΧΑΛΙΑ!!!

Τα σαμαράκια είναι πολύ δύσκολο να συνηθιστουν πράγματι!!!:/:

Βασικα εχω ζησει παλιοτερα ενα διαστημα στο σπιτι της θεια μου για περιπου τρεις μηνες που ειχε γατα και ολη μερα επαιζα μαζι της και εμαθα οτι αν δεν αγγιζω τα ματια μου ειμαι ενταξει...
Α ενταξει.....εχω μια γνωστη η οποια αν της παει μια τριχα στη μυτη, αμεσως αρχιζει να φταρνιζεται και εχει καταρροη, κοκκινιζουν τα ματια της. Αλλα εχει αυτες τις σταγονες - φυσικα δακρυα - και καπως ανακουφιζεται.:(

4.Δεν νομίζω να ήταν ο ωραίος αυτός που ήρθε!!!:blink:Ουτε μια ματιά δεν μου έριξε πάντως:confused:...Άργησε και λίγο!!!Γενικά ότι σενάρια καναμε...ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!!:lol::lol::lol::lol:

5.Άντα έχει σαμαράκια και σε αυτόν αν είναι να ζητήσω??Γαιτί αυτά που πήρα είναι ΧΑΛΙΑ!!!

Τα σαμαράκια είναι πολύ δύσκολο να συνηθιστουν πράγματι!!!:/:
Ναι εχει σαμαρακια, ειδα χτες ενα...παντως η 4κιλη ξηρη τροφη ειχε 22,70 €. :hmm:

Το ''ωραιο'' παιδι ηταν χτες στο pet stop, αρα ποιος πηγε στη Κατερινα ?? :hmm:
ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΑ!!!:cry::lol::lol::lol:

Κατερινα χτες που ρωτησα - το παιδι που ειναι και πολυ hot hot hot - μου λεει οτι δεν κανει παραδοσεις στο Ν.Ηρακλειο. Αρα...τι του ειπες του παιδιου και ηρθε να σου τα φερει??? :hmm:

Ασε γιατι ρωτησα και εγω για παραδοση στο σπιτι...και μου λεει το Ν.Ηρακλειο ειναι λιγο μακρια και δεν κανουν....:blink::blink::blink: αρα Κατερινα τι του εταξες και σου ηρθε?? εε?? :lol::lol::lol:
Μποξεράκι και βρεγμένο μαλλί!!:lol::lol::lol::redface::redface::redface:
Όχι απλά αυτός μένει νέο ηράκλειο...Και προσφέρθηκε από μόνος του...!!:DΕίναι καλά παιδιά!!!:):)Και πολύ φτηνοί και εξυπηρετικοί και φέρνουν και δωράκια!!!:D:D

Κατερινα χτες που ρωτησα - το παιδι που ειναι και πολυ hot hot hot - μου λεει οτι δεν κανει παραδοσεις στο Ν.Ηρακλειο. Αρα...τι του ειπες του παιδιου και ηρθε να σου τα φερει??? :hmm:
:lol::lol::lol::lol::lol:Τώρα τα διαβάζω ένα ενα τα ποστ σας..σου απάντησα...:D

Τι δωρακια σου εφερε??:)

:lol::lol::lol::lol::lol:Τώρα τα διαβάζω ένα ενα τα ποστ σας..σου απάντησα...:D
Αυτο το καταλαβα....αλλα παλι 2 ωρες θα κανεις μεχρι να διαβασεις τα παντα.:happy:

Μποξεράκι και βρεγμένο μαλλί!!:lol::lol::lol::redface::redface::redface:
Όχι απλά αυτός μένει νέο ηράκλειο...Και προσφέρθηκε από μόνος του...!!:DΕίναι καλά παιδιά!!!:):)Και πολύ φτηνοί και εξυπηρετικοί και φέρνουν και δωράκια!!!:D:D
Δηλαδη κανουν παραδοσεις μονο στις περιοχες οπου μενουν οι υπαλληλοι??:hmm::hmm:

Eγώ τα φιλώ πάρα πολύ!! Ειδικά στη κοιλιά!! Η αδυναμία μου είναι η Καλυψώ μου!!
Ακόμα και σε αυτό μοιάζουμε βρε Γιούλη...Κοιλινάκι για πάντα!!!:up::up::up::up:Αδυναμία στον χονδρουλη τον Μάπα μου!!!!Έχει ένα κοιλινάκι αφράτο...!!!:D

Τι δωρακια σου εφερε??:)
Μου έφερε ενα ποντικάκι με ελατήριο και βεντούζα..σε δευτερόλεπτα έγινε σκέτη βεντούζα φυσικά:blink::lol::lol::lol::lol:

Μικρη αδυνατουλα δεσποινις δεν ανοιγεις και το msm?? :)

Αυτο το καταλαβα....αλλα παλι 2 ωρες θα κανεις μεχρι να διαβασεις τα παντα.:happy:
Συγνώμη για την καθυστέρηση γλυκιά μου...:redface::redface:Είναι που θέλω να είμαι ενήμερη,..!!!:D:D

Μου έφερε ενα ποντικάκι με ελατήριο και βεντούζα..σε δευτερόλεπτα έγινε σκέτη βεντούζα φυσικά:blink::lol::lol::lol::lol:
Δεν το θυμαμαι αυτο....καλα ποσα ποντικια και μπαλιτσες βρηκα χτες κατω απο τα κομοδινα μου, δεν μπορεις να φανταστεις. :up:

Δηλαδη κανουν παραδοσεις μονο στις περιοχες οπου μενουν οι υπαλληλοι??:hmm::hmm:
Όχι βρε..Απλά του λέω"συγνώμη κατοικον παραδόσεις κάνετε??"μου λέει "ναι"του λέω "οκ αλλά εγώ μένω νεο ηράκλειο"και μου λέει "αααα κι εγώ εκεί μενω οπότε θα τα πάρω μαζί μου όταν σχολάσω..":D:DΆντα έχω και το κινητό του αν θες να τον πάρω τηλ...:)

Παντως η γνώμη μου είναι να πας σε έναν αλεργιολόγο να του εξηγήσεις ότι θα ζεις με γατούλα προκειμένου να σε εφοδιάσει με κάποιο φάρμακο σε περίπτωση που σε πιάσει καμιά κρίση...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back