Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #22.901 22-08-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα αν εχεις αλλεργια, θα πεθανεις στο φτερνισμα και θα τρεχει η μυτη σου , τα ματια σου...για μενα ειναι σοβαρο, αν δεν κανεις πλακα.. Click για ανάπτυξη... Βασικα εχω ζησει παλιοτερα ενα διαστημα στο σπιτι της θεια μου για περιπου τρεις μηνες που ειχε γατα και ολη μερα επαιζα μαζι της και εμαθα οτι αν δεν αγγιζω τα ματια μου ειμαι ενταξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:14 Η staman2 έγραψε: #22.902 22-08-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Chocolate Tabby είναι Σαν το πατέρα της... Να τος.. είναι ο έρωτας της ζωής μου... σας έχω πρήξει μ'αυτόν το ξέρω... Click για ανάπτυξη... Tι καλονός είναι αυτός? Μα και όλες σου οι γατούλες.!! Να τις χαίρεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:17 Η katerina10: #22.903 22-08-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα!! 4.Βρε Κατερίνα.. δεν μας είπες πως ήταν το deliver boy??? 5. Aντούλα ψώνισες?? Χθες τους πήρα από το pet city το μικρό σαμαράκι όπου το έβαλα χθες όλη μέρα στη Καλυψώ για να το συνηθίσει... όταν την έβγαλα στη μεγάλη βεράντα, μου τη σφουγγάρισε κανονικά... θέλει λίγο χρόνο για εκπαίδευση!Στο κήπο δεν τη κατέβασα όμως. Click για ανάπτυξη... 4.Δεν νομίζω να ήταν ο ωραίος αυτός που ήρθε!!!Ουτε μια ματιά δεν μου έριξε πάντως...Άργησε και λίγο!!!Γενικά ότι σενάρια καναμε...ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!! 5.Άντα έχει σαμαράκια και σε αυτόν αν είναι να ζητήσω??Γαιτί αυτά που πήρα είναι ΧΑΛΙΑ!!! Τα σαμαράκια είναι πολύ δύσκολο να συνηθιστουν πράγματι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:17 Η Αντα έγραψε: #22.904 22-08-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Βασικα εχω ζησει παλιοτερα ενα διαστημα στο σπιτι της θεια μου για περιπου τρεις μηνες που ειχε γατα και ολη μερα επαιζα μαζι της και εμαθα οτι αν δεν αγγιζω τα ματια μου ειμαι ενταξει... Click για ανάπτυξη... Α ενταξει.....εχω μια γνωστη η οποια αν της παει μια τριχα στη μυτη, αμεσως αρχιζει να φταρνιζεται και εχει καταρροη, κοκκινιζουν τα ματια της. Αλλα εχει αυτες τις σταγονες - φυσικα δακρυα - και καπως ανακουφιζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:19 Η Αντα έγραψε: #22.905 22-08-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: 4.Δεν νομίζω να ήταν ο ωραίος αυτός που ήρθε!!!Ουτε μια ματιά δεν μου έριξε πάντως...Άργησε και λίγο!!!Γενικά ότι σενάρια καναμε...ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!! 5.Άντα έχει σαμαράκια και σε αυτόν αν είναι να ζητήσω??Γαιτί αυτά που πήρα είναι ΧΑΛΙΑ!!! Τα σαμαράκια είναι πολύ δύσκολο να συνηθιστουν πράγματι!!! Click για ανάπτυξη... Ναι εχει σαμαρακια, ειδα χτες ενα...παντως η 4κιλη ξηρη τροφη ειχε 22,70 €. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:19 Η katerina10: #22.906 22-08-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Το ''ωραιο'' παιδι ηταν χτες στο pet stop, αρα ποιος πηγε στη Κατερινα ?? Click για ανάπτυξη... ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΑ!!!:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:20 Η Αντα έγραψε: #22.907 22-08-08 16:20 Κατερινα χτες που ρωτησα - το παιδι που ειναι και πολυ hot hot hot - μου λεει οτι δεν κανει παραδοσεις στο Ν.Ηρακλειο. Αρα...τι του ειπες του παιδιου και ηρθε να σου τα φερει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:22 Η katerina10: #22.908 22-08-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ασε γιατι ρωτησα και εγω για παραδοση στο σπιτι...και μου λεει το Ν.Ηρακλειο ειναι λιγο μακρια και δεν κανουν.... αρα Κατερινα τι του εταξες και σου ηρθε?? εε?? Click για ανάπτυξη... Μποξεράκι και βρεγμένο μαλλί!! Όχι απλά αυτός μένει νέο ηράκλειο...Και προσφέρθηκε από μόνος του...!!Είναι καλά παιδιά!!!Και πολύ φτηνοί και εξυπηρετικοί και φέρνουν και δωράκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:23 Η katerina10: #22.909 22-08-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατερινα χτες που ρωτησα - το παιδι που ειναι και πολυ hot hot hot - μου λεει οτι δεν κανει παραδοσεις στο Ν.Ηρακλειο. Αρα...τι του ειπες του παιδιου και ηρθε να σου τα φερει??? Click για ανάπτυξη... Τώρα τα διαβάζω ένα ενα τα ποστ σας..σου απάντησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η Αντα έγραψε: #22.910 22-08-08 16:24 Τι δωρακια σου εφερε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:25 Η Αντα έγραψε: #22.911 22-08-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τώρα τα διαβάζω ένα ενα τα ποστ σας..σου απάντησα... Click για ανάπτυξη... Αυτο το καταλαβα....αλλα παλι 2 ωρες θα κανεις μεχρι να διαβασεις τα παντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:30 Η Αντα έγραψε: #22.912 22-08-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μποξεράκι και βρεγμένο μαλλί!! Όχι απλά αυτός μένει νέο ηράκλειο...Και προσφέρθηκε από μόνος του...!!Είναι καλά παιδιά!!!Και πολύ φτηνοί και εξυπηρετικοί και φέρνουν και δωράκια!!! Click για ανάπτυξη... Δηλαδη κανουν παραδοσεις μονο στις περιοχες οπου μενουν οι υπαλληλοι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:33 Η katerina10: #22.913 22-08-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eγώ τα φιλώ πάρα πολύ!! Ειδικά στη κοιλιά!! Η αδυναμία μου είναι η Καλυψώ μου!! Click για ανάπτυξη... Ακόμα και σε αυτό μοιάζουμε βρε Γιούλη...Κοιλινάκι για πάντα!!!Αδυναμία στον χονδρουλη τον Μάπα μου!!!!Έχει ένα κοιλινάκι αφράτο...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:34 Η katerina10: #22.914 22-08-08 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι δωρακια σου εφερε?? Click για ανάπτυξη... Μου έφερε ενα ποντικάκι με ελατήριο και βεντούζα..σε δευτερόλεπτα έγινε σκέτη βεντούζα φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:35 Η Αντα έγραψε: #22.915 22-08-08 16:35 Μικρη αδυνατουλα δεσποινις δεν ανοιγεις και το msm?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:35 Η katerina10: #22.916 22-08-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο το καταλαβα....αλλα παλι 2 ωρες θα κανεις μεχρι να διαβασεις τα παντα. Click για ανάπτυξη... Συγνώμη για την καθυστέρηση γλυκιά μου...Είναι που θέλω να είμαι ενήμερη,..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:36 Η Αντα έγραψε: #22.917 22-08-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μου έφερε ενα ποντικάκι με ελατήριο και βεντούζα..σε δευτερόλεπτα έγινε σκέτη βεντούζα φυσικά Click για ανάπτυξη... Δεν το θυμαμαι αυτο....καλα ποσα ποντικια και μπαλιτσες βρηκα χτες κατω απο τα κομοδινα μου, δεν μπορεις να φανταστεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:37 Η katerina10: #22.918 22-08-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δηλαδη κανουν παραδοσεις μονο στις περιοχες οπου μενουν οι υπαλληλοι?? Click για ανάπτυξη... Όχι βρε..Απλά του λέω"συγνώμη κατοικον παραδόσεις κάνετε??"μου λέει "ναι"του λέω "οκ αλλά εγώ μένω νεο ηράκλειο"και μου λέει "αααα κι εγώ εκεί μενω οπότε θα τα πάρω μαζί μου όταν σχολάσω.."Άντα έχω και το κινητό του αν θες να τον πάρω τηλ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:38 Η katerina10: #22.919 22-08-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μικρη αδυνατουλα δεσποινις δεν ανοιγεις και το msm?? Click για ανάπτυξη... Μπαίνω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.920 22-08-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Βασικα εχω ζησει παλιοτερα ενα διαστημα στο σπιτι της θεια μου για περιπου τρεις μηνες που ειχε γατα και ολη μερα επαιζα μαζι της και εμαθα οτι αν δεν αγγιζω τα ματια μου ειμαι ενταξει... Click για ανάπτυξη... Παντως η γνώμη μου είναι να πας σε έναν αλεργιολόγο να του εξηγήσεις ότι θα ζεις με γατούλα προκειμένου να σε εφοδιάσει με κάποιο φάρμακο σε περίπτωση που σε πιάσει καμιά κρίση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1144 1145 1146 1147 1148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1146 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1146 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα αν εχεις αλλεργια, θα πεθανεις στο φτερνισμα και θα τρεχει η μυτη σου , τα ματια σου...για μενα ειναι σοβαρο, αν δεν κανεις πλακα.. Click για ανάπτυξη... Βασικα εχω ζησει παλιοτερα ενα διαστημα στο σπιτι της θεια μου για περιπου τρεις μηνες που ειχε γατα και ολη μερα επαιζα μαζι της και εμαθα οτι αν δεν αγγιζω τα ματια μου ειμαι ενταξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:14 Η staman2 έγραψε: #22.902 22-08-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Chocolate Tabby είναι Σαν το πατέρα της... Να τος.. είναι ο έρωτας της ζωής μου... σας έχω πρήξει μ'αυτόν το ξέρω... Click για ανάπτυξη... Tι καλονός είναι αυτός? Μα και όλες σου οι γατούλες.!! Να τις χαίρεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:17 Η katerina10: #22.903 22-08-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα!! 4.Βρε Κατερίνα.. δεν μας είπες πως ήταν το deliver boy??? 5. Aντούλα ψώνισες?? Χθες τους πήρα από το pet city το μικρό σαμαράκι όπου το έβαλα χθες όλη μέρα στη Καλυψώ για να το συνηθίσει... όταν την έβγαλα στη μεγάλη βεράντα, μου τη σφουγγάρισε κανονικά... θέλει λίγο χρόνο για εκπαίδευση!Στο κήπο δεν τη κατέβασα όμως. Click για ανάπτυξη... 4.Δεν νομίζω να ήταν ο ωραίος αυτός που ήρθε!!!Ουτε μια ματιά δεν μου έριξε πάντως...Άργησε και λίγο!!!Γενικά ότι σενάρια καναμε...ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!! 5.Άντα έχει σαμαράκια και σε αυτόν αν είναι να ζητήσω??Γαιτί αυτά που πήρα είναι ΧΑΛΙΑ!!! Τα σαμαράκια είναι πολύ δύσκολο να συνηθιστουν πράγματι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:17 Η Αντα έγραψε: #22.904 22-08-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Βασικα εχω ζησει παλιοτερα ενα διαστημα στο σπιτι της θεια μου για περιπου τρεις μηνες που ειχε γατα και ολη μερα επαιζα μαζι της και εμαθα οτι αν δεν αγγιζω τα ματια μου ειμαι ενταξει... Click για ανάπτυξη... Α ενταξει.....εχω μια γνωστη η οποια αν της παει μια τριχα στη μυτη, αμεσως αρχιζει να φταρνιζεται και εχει καταρροη, κοκκινιζουν τα ματια της. Αλλα εχει αυτες τις σταγονες - φυσικα δακρυα - και καπως ανακουφιζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:19 Η Αντα έγραψε: #22.905 22-08-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: 4.Δεν νομίζω να ήταν ο ωραίος αυτός που ήρθε!!!Ουτε μια ματιά δεν μου έριξε πάντως...Άργησε και λίγο!!!Γενικά ότι σενάρια καναμε...ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!! 5.Άντα έχει σαμαράκια και σε αυτόν αν είναι να ζητήσω??Γαιτί αυτά που πήρα είναι ΧΑΛΙΑ!!! Τα σαμαράκια είναι πολύ δύσκολο να συνηθιστουν πράγματι!!! Click για ανάπτυξη... Ναι εχει σαμαρακια, ειδα χτες ενα...παντως η 4κιλη ξηρη τροφη ειχε 22,70 €. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:19 Η katerina10: #22.906 22-08-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Το ''ωραιο'' παιδι ηταν χτες στο pet stop, αρα ποιος πηγε στη Κατερινα ?? Click για ανάπτυξη... ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΑ!!!:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:20 Η Αντα έγραψε: #22.907 22-08-08 16:20 Κατερινα χτες που ρωτησα - το παιδι που ειναι και πολυ hot hot hot - μου λεει οτι δεν κανει παραδοσεις στο Ν.Ηρακλειο. Αρα...τι του ειπες του παιδιου και ηρθε να σου τα φερει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:22 Η katerina10: #22.908 22-08-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ασε γιατι ρωτησα και εγω για παραδοση στο σπιτι...και μου λεει το Ν.Ηρακλειο ειναι λιγο μακρια και δεν κανουν.... αρα Κατερινα τι του εταξες και σου ηρθε?? εε?? Click για ανάπτυξη... Μποξεράκι και βρεγμένο μαλλί!! Όχι απλά αυτός μένει νέο ηράκλειο...Και προσφέρθηκε από μόνος του...!!Είναι καλά παιδιά!!!Και πολύ φτηνοί και εξυπηρετικοί και φέρνουν και δωράκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:23 Η katerina10: #22.909 22-08-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατερινα χτες που ρωτησα - το παιδι που ειναι και πολυ hot hot hot - μου λεει οτι δεν κανει παραδοσεις στο Ν.Ηρακλειο. Αρα...τι του ειπες του παιδιου και ηρθε να σου τα φερει??? Click για ανάπτυξη... Τώρα τα διαβάζω ένα ενα τα ποστ σας..σου απάντησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η Αντα έγραψε: #22.910 22-08-08 16:24 Τι δωρακια σου εφερε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:25 Η Αντα έγραψε: #22.911 22-08-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τώρα τα διαβάζω ένα ενα τα ποστ σας..σου απάντησα... Click για ανάπτυξη... Αυτο το καταλαβα....αλλα παλι 2 ωρες θα κανεις μεχρι να διαβασεις τα παντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:30 Η Αντα έγραψε: #22.912 22-08-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μποξεράκι και βρεγμένο μαλλί!! Όχι απλά αυτός μένει νέο ηράκλειο...Και προσφέρθηκε από μόνος του...!!Είναι καλά παιδιά!!!Και πολύ φτηνοί και εξυπηρετικοί και φέρνουν και δωράκια!!! Click για ανάπτυξη... Δηλαδη κανουν παραδοσεις μονο στις περιοχες οπου μενουν οι υπαλληλοι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:33 Η katerina10: #22.913 22-08-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eγώ τα φιλώ πάρα πολύ!! Ειδικά στη κοιλιά!! Η αδυναμία μου είναι η Καλυψώ μου!! Click για ανάπτυξη... Ακόμα και σε αυτό μοιάζουμε βρε Γιούλη...Κοιλινάκι για πάντα!!!Αδυναμία στον χονδρουλη τον Μάπα μου!!!!Έχει ένα κοιλινάκι αφράτο...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:34 Η katerina10: #22.914 22-08-08 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι δωρακια σου εφερε?? Click για ανάπτυξη... Μου έφερε ενα ποντικάκι με ελατήριο και βεντούζα..σε δευτερόλεπτα έγινε σκέτη βεντούζα φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:35 Η Αντα έγραψε: #22.915 22-08-08 16:35 Μικρη αδυνατουλα δεσποινις δεν ανοιγεις και το msm?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:35 Η katerina10: #22.916 22-08-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο το καταλαβα....αλλα παλι 2 ωρες θα κανεις μεχρι να διαβασεις τα παντα. Click για ανάπτυξη... Συγνώμη για την καθυστέρηση γλυκιά μου...Είναι που θέλω να είμαι ενήμερη,..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:36 Η Αντα έγραψε: #22.917 22-08-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μου έφερε ενα ποντικάκι με ελατήριο και βεντούζα..σε δευτερόλεπτα έγινε σκέτη βεντούζα φυσικά Click για ανάπτυξη... Δεν το θυμαμαι αυτο....καλα ποσα ποντικια και μπαλιτσες βρηκα χτες κατω απο τα κομοδινα μου, δεν μπορεις να φανταστεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:37 Η katerina10: #22.918 22-08-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δηλαδη κανουν παραδοσεις μονο στις περιοχες οπου μενουν οι υπαλληλοι?? Click για ανάπτυξη... Όχι βρε..Απλά του λέω"συγνώμη κατοικον παραδόσεις κάνετε??"μου λέει "ναι"του λέω "οκ αλλά εγώ μένω νεο ηράκλειο"και μου λέει "αααα κι εγώ εκεί μενω οπότε θα τα πάρω μαζί μου όταν σχολάσω.."Άντα έχω και το κινητό του αν θες να τον πάρω τηλ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:38 Η katerina10: #22.919 22-08-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μικρη αδυνατουλα δεσποινις δεν ανοιγεις και το msm?? Click για ανάπτυξη... Μπαίνω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.920 22-08-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Βασικα εχω ζησει παλιοτερα ενα διαστημα στο σπιτι της θεια μου για περιπου τρεις μηνες που ειχε γατα και ολη μερα επαιζα μαζι της και εμαθα οτι αν δεν αγγιζω τα ματια μου ειμαι ενταξει... Click για ανάπτυξη... Παντως η γνώμη μου είναι να πας σε έναν αλεργιολόγο να του εξηγήσεις ότι θα ζεις με γατούλα προκειμένου να σε εφοδιάσει με κάποιο φάρμακο σε περίπτωση που σε πιάσει καμιά κρίση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1144 1145 1146 1147 1148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1146 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1146 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Chocolate Tabby είναι Σαν το πατέρα της... Να τος.. είναι ο έρωτας της ζωής μου... σας έχω πρήξει μ'αυτόν το ξέρω... Click για ανάπτυξη... Tι καλονός είναι αυτός? Μα και όλες σου οι γατούλες.!! Να τις χαίρεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:17 Η katerina10: #22.903 22-08-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα!! 4.Βρε Κατερίνα.. δεν μας είπες πως ήταν το deliver boy??? 5. Aντούλα ψώνισες?? Χθες τους πήρα από το pet city το μικρό σαμαράκι όπου το έβαλα χθες όλη μέρα στη Καλυψώ για να το συνηθίσει... όταν την έβγαλα στη μεγάλη βεράντα, μου τη σφουγγάρισε κανονικά... θέλει λίγο χρόνο για εκπαίδευση!Στο κήπο δεν τη κατέβασα όμως. Click για ανάπτυξη... 4.Δεν νομίζω να ήταν ο ωραίος αυτός που ήρθε!!!Ουτε μια ματιά δεν μου έριξε πάντως...Άργησε και λίγο!!!Γενικά ότι σενάρια καναμε...ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!! 5.Άντα έχει σαμαράκια και σε αυτόν αν είναι να ζητήσω??Γαιτί αυτά που πήρα είναι ΧΑΛΙΑ!!! Τα σαμαράκια είναι πολύ δύσκολο να συνηθιστουν πράγματι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:17 Η Αντα έγραψε: #22.904 22-08-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Βασικα εχω ζησει παλιοτερα ενα διαστημα στο σπιτι της θεια μου για περιπου τρεις μηνες που ειχε γατα και ολη μερα επαιζα μαζι της και εμαθα οτι αν δεν αγγιζω τα ματια μου ειμαι ενταξει... Click για ανάπτυξη... Α ενταξει.....εχω μια γνωστη η οποια αν της παει μια τριχα στη μυτη, αμεσως αρχιζει να φταρνιζεται και εχει καταρροη, κοκκινιζουν τα ματια της. Αλλα εχει αυτες τις σταγονες - φυσικα δακρυα - και καπως ανακουφιζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:19 Η Αντα έγραψε: #22.905 22-08-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: 4.Δεν νομίζω να ήταν ο ωραίος αυτός που ήρθε!!!Ουτε μια ματιά δεν μου έριξε πάντως...Άργησε και λίγο!!!Γενικά ότι σενάρια καναμε...ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!! 5.Άντα έχει σαμαράκια και σε αυτόν αν είναι να ζητήσω??Γαιτί αυτά που πήρα είναι ΧΑΛΙΑ!!! Τα σαμαράκια είναι πολύ δύσκολο να συνηθιστουν πράγματι!!! Click για ανάπτυξη... Ναι εχει σαμαρακια, ειδα χτες ενα...παντως η 4κιλη ξηρη τροφη ειχε 22,70 €. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:19 Η katerina10: #22.906 22-08-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Το ''ωραιο'' παιδι ηταν χτες στο pet stop, αρα ποιος πηγε στη Κατερινα ?? Click για ανάπτυξη... ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΑ!!!:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:20 Η Αντα έγραψε: #22.907 22-08-08 16:20 Κατερινα χτες που ρωτησα - το παιδι που ειναι και πολυ hot hot hot - μου λεει οτι δεν κανει παραδοσεις στο Ν.Ηρακλειο. Αρα...τι του ειπες του παιδιου και ηρθε να σου τα φερει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:22 Η katerina10: #22.908 22-08-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ασε γιατι ρωτησα και εγω για παραδοση στο σπιτι...και μου λεει το Ν.Ηρακλειο ειναι λιγο μακρια και δεν κανουν.... αρα Κατερινα τι του εταξες και σου ηρθε?? εε?? Click για ανάπτυξη... Μποξεράκι και βρεγμένο μαλλί!! Όχι απλά αυτός μένει νέο ηράκλειο...Και προσφέρθηκε από μόνος του...!!Είναι καλά παιδιά!!!Και πολύ φτηνοί και εξυπηρετικοί και φέρνουν και δωράκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:23 Η katerina10: #22.909 22-08-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατερινα χτες που ρωτησα - το παιδι που ειναι και πολυ hot hot hot - μου λεει οτι δεν κανει παραδοσεις στο Ν.Ηρακλειο. Αρα...τι του ειπες του παιδιου και ηρθε να σου τα φερει??? Click για ανάπτυξη... Τώρα τα διαβάζω ένα ενα τα ποστ σας..σου απάντησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η Αντα έγραψε: #22.910 22-08-08 16:24 Τι δωρακια σου εφερε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:25 Η Αντα έγραψε: #22.911 22-08-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τώρα τα διαβάζω ένα ενα τα ποστ σας..σου απάντησα... Click για ανάπτυξη... Αυτο το καταλαβα....αλλα παλι 2 ωρες θα κανεις μεχρι να διαβασεις τα παντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:30 Η Αντα έγραψε: #22.912 22-08-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μποξεράκι και βρεγμένο μαλλί!! Όχι απλά αυτός μένει νέο ηράκλειο...Και προσφέρθηκε από μόνος του...!!Είναι καλά παιδιά!!!Και πολύ φτηνοί και εξυπηρετικοί και φέρνουν και δωράκια!!! Click για ανάπτυξη... Δηλαδη κανουν παραδοσεις μονο στις περιοχες οπου μενουν οι υπαλληλοι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:33 Η katerina10: #22.913 22-08-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eγώ τα φιλώ πάρα πολύ!! Ειδικά στη κοιλιά!! Η αδυναμία μου είναι η Καλυψώ μου!! Click για ανάπτυξη... Ακόμα και σε αυτό μοιάζουμε βρε Γιούλη...Κοιλινάκι για πάντα!!!Αδυναμία στον χονδρουλη τον Μάπα μου!!!!Έχει ένα κοιλινάκι αφράτο...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:34 Η katerina10: #22.914 22-08-08 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι δωρακια σου εφερε?? Click για ανάπτυξη... Μου έφερε ενα ποντικάκι με ελατήριο και βεντούζα..σε δευτερόλεπτα έγινε σκέτη βεντούζα φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:35 Η Αντα έγραψε: #22.915 22-08-08 16:35 Μικρη αδυνατουλα δεσποινις δεν ανοιγεις και το msm?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:35 Η katerina10: #22.916 22-08-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο το καταλαβα....αλλα παλι 2 ωρες θα κανεις μεχρι να διαβασεις τα παντα. Click για ανάπτυξη... Συγνώμη για την καθυστέρηση γλυκιά μου...Είναι που θέλω να είμαι ενήμερη,..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:36 Η Αντα έγραψε: #22.917 22-08-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μου έφερε ενα ποντικάκι με ελατήριο και βεντούζα..σε δευτερόλεπτα έγινε σκέτη βεντούζα φυσικά Click για ανάπτυξη... Δεν το θυμαμαι αυτο....καλα ποσα ποντικια και μπαλιτσες βρηκα χτες κατω απο τα κομοδινα μου, δεν μπορεις να φανταστεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:37 Η katerina10: #22.918 22-08-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δηλαδη κανουν παραδοσεις μονο στις περιοχες οπου μενουν οι υπαλληλοι?? Click για ανάπτυξη... Όχι βρε..Απλά του λέω"συγνώμη κατοικον παραδόσεις κάνετε??"μου λέει "ναι"του λέω "οκ αλλά εγώ μένω νεο ηράκλειο"και μου λέει "αααα κι εγώ εκεί μενω οπότε θα τα πάρω μαζί μου όταν σχολάσω.."Άντα έχω και το κινητό του αν θες να τον πάρω τηλ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:38 Η katerina10: #22.919 22-08-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μικρη αδυνατουλα δεσποινις δεν ανοιγεις και το msm?? Click για ανάπτυξη... Μπαίνω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.920 22-08-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Βασικα εχω ζησει παλιοτερα ενα διαστημα στο σπιτι της θεια μου για περιπου τρεις μηνες που ειχε γατα και ολη μερα επαιζα μαζι της και εμαθα οτι αν δεν αγγιζω τα ματια μου ειμαι ενταξει... Click για ανάπτυξη... Παντως η γνώμη μου είναι να πας σε έναν αλεργιολόγο να του εξηγήσεις ότι θα ζεις με γατούλα προκειμένου να σε εφοδιάσει με κάποιο φάρμακο σε περίπτωση που σε πιάσει καμιά κρίση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1144 1145 1146 1147 1148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1146 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1146 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα!! 4.Βρε Κατερίνα.. δεν μας είπες πως ήταν το deliver boy??? 5. Aντούλα ψώνισες?? Χθες τους πήρα από το pet city το μικρό σαμαράκι όπου το έβαλα χθες όλη μέρα στη Καλυψώ για να το συνηθίσει... όταν την έβγαλα στη μεγάλη βεράντα, μου τη σφουγγάρισε κανονικά... θέλει λίγο χρόνο για εκπαίδευση!Στο κήπο δεν τη κατέβασα όμως. Click για ανάπτυξη... 4.Δεν νομίζω να ήταν ο ωραίος αυτός που ήρθε!!!Ουτε μια ματιά δεν μου έριξε πάντως...Άργησε και λίγο!!!Γενικά ότι σενάρια καναμε...ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!! 5.Άντα έχει σαμαράκια και σε αυτόν αν είναι να ζητήσω??Γαιτί αυτά που πήρα είναι ΧΑΛΙΑ!!! Τα σαμαράκια είναι πολύ δύσκολο να συνηθιστουν πράγματι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:17 Η Αντα έγραψε: #22.904 22-08-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Βασικα εχω ζησει παλιοτερα ενα διαστημα στο σπιτι της θεια μου για περιπου τρεις μηνες που ειχε γατα και ολη μερα επαιζα μαζι της και εμαθα οτι αν δεν αγγιζω τα ματια μου ειμαι ενταξει... Click για ανάπτυξη... Α ενταξει.....εχω μια γνωστη η οποια αν της παει μια τριχα στη μυτη, αμεσως αρχιζει να φταρνιζεται και εχει καταρροη, κοκκινιζουν τα ματια της. Αλλα εχει αυτες τις σταγονες - φυσικα δακρυα - και καπως ανακουφιζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:19 Η Αντα έγραψε: #22.905 22-08-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: 4.Δεν νομίζω να ήταν ο ωραίος αυτός που ήρθε!!!Ουτε μια ματιά δεν μου έριξε πάντως...Άργησε και λίγο!!!Γενικά ότι σενάρια καναμε...ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!! 5.Άντα έχει σαμαράκια και σε αυτόν αν είναι να ζητήσω??Γαιτί αυτά που πήρα είναι ΧΑΛΙΑ!!! Τα σαμαράκια είναι πολύ δύσκολο να συνηθιστουν πράγματι!!! Click για ανάπτυξη... Ναι εχει σαμαρακια, ειδα χτες ενα...παντως η 4κιλη ξηρη τροφη ειχε 22,70 €. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:19 Η katerina10: #22.906 22-08-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Το ''ωραιο'' παιδι ηταν χτες στο pet stop, αρα ποιος πηγε στη Κατερινα ?? Click για ανάπτυξη... ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΑ!!!:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:20 Η Αντα έγραψε: #22.907 22-08-08 16:20 Κατερινα χτες που ρωτησα - το παιδι που ειναι και πολυ hot hot hot - μου λεει οτι δεν κανει παραδοσεις στο Ν.Ηρακλειο. Αρα...τι του ειπες του παιδιου και ηρθε να σου τα φερει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:22 Η katerina10: #22.908 22-08-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ασε γιατι ρωτησα και εγω για παραδοση στο σπιτι...και μου λεει το Ν.Ηρακλειο ειναι λιγο μακρια και δεν κανουν.... αρα Κατερινα τι του εταξες και σου ηρθε?? εε?? Click για ανάπτυξη... Μποξεράκι και βρεγμένο μαλλί!! Όχι απλά αυτός μένει νέο ηράκλειο...Και προσφέρθηκε από μόνος του...!!Είναι καλά παιδιά!!!Και πολύ φτηνοί και εξυπηρετικοί και φέρνουν και δωράκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:23 Η katerina10: #22.909 22-08-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατερινα χτες που ρωτησα - το παιδι που ειναι και πολυ hot hot hot - μου λεει οτι δεν κανει παραδοσεις στο Ν.Ηρακλειο. Αρα...τι του ειπες του παιδιου και ηρθε να σου τα φερει??? Click για ανάπτυξη... Τώρα τα διαβάζω ένα ενα τα ποστ σας..σου απάντησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η Αντα έγραψε: #22.910 22-08-08 16:24 Τι δωρακια σου εφερε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:25 Η Αντα έγραψε: #22.911 22-08-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τώρα τα διαβάζω ένα ενα τα ποστ σας..σου απάντησα... Click για ανάπτυξη... Αυτο το καταλαβα....αλλα παλι 2 ωρες θα κανεις μεχρι να διαβασεις τα παντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:30 Η Αντα έγραψε: #22.912 22-08-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μποξεράκι και βρεγμένο μαλλί!! Όχι απλά αυτός μένει νέο ηράκλειο...Και προσφέρθηκε από μόνος του...!!Είναι καλά παιδιά!!!Και πολύ φτηνοί και εξυπηρετικοί και φέρνουν και δωράκια!!! Click για ανάπτυξη... Δηλαδη κανουν παραδοσεις μονο στις περιοχες οπου μενουν οι υπαλληλοι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:33 Η katerina10: #22.913 22-08-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eγώ τα φιλώ πάρα πολύ!! Ειδικά στη κοιλιά!! Η αδυναμία μου είναι η Καλυψώ μου!! Click για ανάπτυξη... Ακόμα και σε αυτό μοιάζουμε βρε Γιούλη...Κοιλινάκι για πάντα!!!Αδυναμία στον χονδρουλη τον Μάπα μου!!!!Έχει ένα κοιλινάκι αφράτο...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:34 Η katerina10: #22.914 22-08-08 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι δωρακια σου εφερε?? Click για ανάπτυξη... Μου έφερε ενα ποντικάκι με ελατήριο και βεντούζα..σε δευτερόλεπτα έγινε σκέτη βεντούζα φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:35 Η Αντα έγραψε: #22.915 22-08-08 16:35 Μικρη αδυνατουλα δεσποινις δεν ανοιγεις και το msm?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:35 Η katerina10: #22.916 22-08-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο το καταλαβα....αλλα παλι 2 ωρες θα κανεις μεχρι να διαβασεις τα παντα. Click για ανάπτυξη... Συγνώμη για την καθυστέρηση γλυκιά μου...Είναι που θέλω να είμαι ενήμερη,..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:36 Η Αντα έγραψε: #22.917 22-08-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μου έφερε ενα ποντικάκι με ελατήριο και βεντούζα..σε δευτερόλεπτα έγινε σκέτη βεντούζα φυσικά Click για ανάπτυξη... Δεν το θυμαμαι αυτο....καλα ποσα ποντικια και μπαλιτσες βρηκα χτες κατω απο τα κομοδινα μου, δεν μπορεις να φανταστεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:37 Η katerina10: #22.918 22-08-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δηλαδη κανουν παραδοσεις μονο στις περιοχες οπου μενουν οι υπαλληλοι?? Click για ανάπτυξη... Όχι βρε..Απλά του λέω"συγνώμη κατοικον παραδόσεις κάνετε??"μου λέει "ναι"του λέω "οκ αλλά εγώ μένω νεο ηράκλειο"και μου λέει "αααα κι εγώ εκεί μενω οπότε θα τα πάρω μαζί μου όταν σχολάσω.."Άντα έχω και το κινητό του αν θες να τον πάρω τηλ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:38 Η katerina10: #22.919 22-08-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μικρη αδυνατουλα δεσποινις δεν ανοιγεις και το msm?? Click για ανάπτυξη... Μπαίνω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.920 22-08-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Βασικα εχω ζησει παλιοτερα ενα διαστημα στο σπιτι της θεια μου για περιπου τρεις μηνες που ειχε γατα και ολη μερα επαιζα μαζι της και εμαθα οτι αν δεν αγγιζω τα ματια μου ειμαι ενταξει... Click για ανάπτυξη... Παντως η γνώμη μου είναι να πας σε έναν αλεργιολόγο να του εξηγήσεις ότι θα ζεις με γατούλα προκειμένου να σε εφοδιάσει με κάποιο φάρμακο σε περίπτωση που σε πιάσει καμιά κρίση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1144 1145 1146 1147 1148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1146 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1146 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Βασικα εχω ζησει παλιοτερα ενα διαστημα στο σπιτι της θεια μου για περιπου τρεις μηνες που ειχε γατα και ολη μερα επαιζα μαζι της και εμαθα οτι αν δεν αγγιζω τα ματια μου ειμαι ενταξει... Click για ανάπτυξη... Α ενταξει.....εχω μια γνωστη η οποια αν της παει μια τριχα στη μυτη, αμεσως αρχιζει να φταρνιζεται και εχει καταρροη, κοκκινιζουν τα ματια της. Αλλα εχει αυτες τις σταγονες - φυσικα δακρυα - και καπως ανακουφιζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:19 Η Αντα έγραψε: #22.905 22-08-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: 4.Δεν νομίζω να ήταν ο ωραίος αυτός που ήρθε!!!Ουτε μια ματιά δεν μου έριξε πάντως...Άργησε και λίγο!!!Γενικά ότι σενάρια καναμε...ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!! 5.Άντα έχει σαμαράκια και σε αυτόν αν είναι να ζητήσω??Γαιτί αυτά που πήρα είναι ΧΑΛΙΑ!!! Τα σαμαράκια είναι πολύ δύσκολο να συνηθιστουν πράγματι!!! Click για ανάπτυξη... Ναι εχει σαμαρακια, ειδα χτες ενα...παντως η 4κιλη ξηρη τροφη ειχε 22,70 €. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:19 Η katerina10: #22.906 22-08-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Το ''ωραιο'' παιδι ηταν χτες στο pet stop, αρα ποιος πηγε στη Κατερινα ?? Click για ανάπτυξη... ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΑ!!!:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:20 Η Αντα έγραψε: #22.907 22-08-08 16:20 Κατερινα χτες που ρωτησα - το παιδι που ειναι και πολυ hot hot hot - μου λεει οτι δεν κανει παραδοσεις στο Ν.Ηρακλειο. Αρα...τι του ειπες του παιδιου και ηρθε να σου τα φερει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:22 Η katerina10: #22.908 22-08-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ασε γιατι ρωτησα και εγω για παραδοση στο σπιτι...και μου λεει το Ν.Ηρακλειο ειναι λιγο μακρια και δεν κανουν.... αρα Κατερινα τι του εταξες και σου ηρθε?? εε?? Click για ανάπτυξη... Μποξεράκι και βρεγμένο μαλλί!! Όχι απλά αυτός μένει νέο ηράκλειο...Και προσφέρθηκε από μόνος του...!!Είναι καλά παιδιά!!!Και πολύ φτηνοί και εξυπηρετικοί και φέρνουν και δωράκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:23 Η katerina10: #22.909 22-08-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατερινα χτες που ρωτησα - το παιδι που ειναι και πολυ hot hot hot - μου λεει οτι δεν κανει παραδοσεις στο Ν.Ηρακλειο. Αρα...τι του ειπες του παιδιου και ηρθε να σου τα φερει??? Click για ανάπτυξη... Τώρα τα διαβάζω ένα ενα τα ποστ σας..σου απάντησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η Αντα έγραψε: #22.910 22-08-08 16:24 Τι δωρακια σου εφερε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:25 Η Αντα έγραψε: #22.911 22-08-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τώρα τα διαβάζω ένα ενα τα ποστ σας..σου απάντησα... Click για ανάπτυξη... Αυτο το καταλαβα....αλλα παλι 2 ωρες θα κανεις μεχρι να διαβασεις τα παντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:30 Η Αντα έγραψε: #22.912 22-08-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μποξεράκι και βρεγμένο μαλλί!! Όχι απλά αυτός μένει νέο ηράκλειο...Και προσφέρθηκε από μόνος του...!!Είναι καλά παιδιά!!!Και πολύ φτηνοί και εξυπηρετικοί και φέρνουν και δωράκια!!! Click για ανάπτυξη... Δηλαδη κανουν παραδοσεις μονο στις περιοχες οπου μενουν οι υπαλληλοι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:33 Η katerina10: #22.913 22-08-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eγώ τα φιλώ πάρα πολύ!! Ειδικά στη κοιλιά!! Η αδυναμία μου είναι η Καλυψώ μου!! Click για ανάπτυξη... Ακόμα και σε αυτό μοιάζουμε βρε Γιούλη...Κοιλινάκι για πάντα!!!Αδυναμία στον χονδρουλη τον Μάπα μου!!!!Έχει ένα κοιλινάκι αφράτο...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:34 Η katerina10: #22.914 22-08-08 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι δωρακια σου εφερε?? Click για ανάπτυξη... Μου έφερε ενα ποντικάκι με ελατήριο και βεντούζα..σε δευτερόλεπτα έγινε σκέτη βεντούζα φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:35 Η Αντα έγραψε: #22.915 22-08-08 16:35 Μικρη αδυνατουλα δεσποινις δεν ανοιγεις και το msm?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:35 Η katerina10: #22.916 22-08-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο το καταλαβα....αλλα παλι 2 ωρες θα κανεις μεχρι να διαβασεις τα παντα. Click για ανάπτυξη... Συγνώμη για την καθυστέρηση γλυκιά μου...Είναι που θέλω να είμαι ενήμερη,..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:36 Η Αντα έγραψε: #22.917 22-08-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μου έφερε ενα ποντικάκι με ελατήριο και βεντούζα..σε δευτερόλεπτα έγινε σκέτη βεντούζα φυσικά Click για ανάπτυξη... Δεν το θυμαμαι αυτο....καλα ποσα ποντικια και μπαλιτσες βρηκα χτες κατω απο τα κομοδινα μου, δεν μπορεις να φανταστεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:37 Η katerina10: #22.918 22-08-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δηλαδη κανουν παραδοσεις μονο στις περιοχες οπου μενουν οι υπαλληλοι?? Click για ανάπτυξη... Όχι βρε..Απλά του λέω"συγνώμη κατοικον παραδόσεις κάνετε??"μου λέει "ναι"του λέω "οκ αλλά εγώ μένω νεο ηράκλειο"και μου λέει "αααα κι εγώ εκεί μενω οπότε θα τα πάρω μαζί μου όταν σχολάσω.."Άντα έχω και το κινητό του αν θες να τον πάρω τηλ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:38 Η katerina10: #22.919 22-08-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μικρη αδυνατουλα δεσποινις δεν ανοιγεις και το msm?? Click για ανάπτυξη... Μπαίνω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.920 22-08-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Βασικα εχω ζησει παλιοτερα ενα διαστημα στο σπιτι της θεια μου για περιπου τρεις μηνες που ειχε γατα και ολη μερα επαιζα μαζι της και εμαθα οτι αν δεν αγγιζω τα ματια μου ειμαι ενταξει... Click για ανάπτυξη... Παντως η γνώμη μου είναι να πας σε έναν αλεργιολόγο να του εξηγήσεις ότι θα ζεις με γατούλα προκειμένου να σε εφοδιάσει με κάποιο φάρμακο σε περίπτωση που σε πιάσει καμιά κρίση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1144 1145 1146 1147 1148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1146 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1146 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: 4.Δεν νομίζω να ήταν ο ωραίος αυτός που ήρθε!!!Ουτε μια ματιά δεν μου έριξε πάντως...Άργησε και λίγο!!!Γενικά ότι σενάρια καναμε...ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!! 5.Άντα έχει σαμαράκια και σε αυτόν αν είναι να ζητήσω??Γαιτί αυτά που πήρα είναι ΧΑΛΙΑ!!! Τα σαμαράκια είναι πολύ δύσκολο να συνηθιστουν πράγματι!!! Click για ανάπτυξη... Ναι εχει σαμαρακια, ειδα χτες ενα...παντως η 4κιλη ξηρη τροφη ειχε 22,70 €. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:19 Η katerina10: #22.906 22-08-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Το ''ωραιο'' παιδι ηταν χτες στο pet stop, αρα ποιος πηγε στη Κατερινα ?? Click για ανάπτυξη... ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΑ!!!:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:20 Η Αντα έγραψε: #22.907 22-08-08 16:20 Κατερινα χτες που ρωτησα - το παιδι που ειναι και πολυ hot hot hot - μου λεει οτι δεν κανει παραδοσεις στο Ν.Ηρακλειο. Αρα...τι του ειπες του παιδιου και ηρθε να σου τα φερει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:22 Η katerina10: #22.908 22-08-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ασε γιατι ρωτησα και εγω για παραδοση στο σπιτι...και μου λεει το Ν.Ηρακλειο ειναι λιγο μακρια και δεν κανουν.... αρα Κατερινα τι του εταξες και σου ηρθε?? εε?? Click για ανάπτυξη... Μποξεράκι και βρεγμένο μαλλί!! Όχι απλά αυτός μένει νέο ηράκλειο...Και προσφέρθηκε από μόνος του...!!Είναι καλά παιδιά!!!Και πολύ φτηνοί και εξυπηρετικοί και φέρνουν και δωράκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:23 Η katerina10: #22.909 22-08-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατερινα χτες που ρωτησα - το παιδι που ειναι και πολυ hot hot hot - μου λεει οτι δεν κανει παραδοσεις στο Ν.Ηρακλειο. Αρα...τι του ειπες του παιδιου και ηρθε να σου τα φερει??? Click για ανάπτυξη... Τώρα τα διαβάζω ένα ενα τα ποστ σας..σου απάντησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η Αντα έγραψε: #22.910 22-08-08 16:24 Τι δωρακια σου εφερε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:25 Η Αντα έγραψε: #22.911 22-08-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τώρα τα διαβάζω ένα ενα τα ποστ σας..σου απάντησα... Click για ανάπτυξη... Αυτο το καταλαβα....αλλα παλι 2 ωρες θα κανεις μεχρι να διαβασεις τα παντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:30 Η Αντα έγραψε: #22.912 22-08-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μποξεράκι και βρεγμένο μαλλί!! Όχι απλά αυτός μένει νέο ηράκλειο...Και προσφέρθηκε από μόνος του...!!Είναι καλά παιδιά!!!Και πολύ φτηνοί και εξυπηρετικοί και φέρνουν και δωράκια!!! Click για ανάπτυξη... Δηλαδη κανουν παραδοσεις μονο στις περιοχες οπου μενουν οι υπαλληλοι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:33 Η katerina10: #22.913 22-08-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eγώ τα φιλώ πάρα πολύ!! Ειδικά στη κοιλιά!! Η αδυναμία μου είναι η Καλυψώ μου!! Click για ανάπτυξη... Ακόμα και σε αυτό μοιάζουμε βρε Γιούλη...Κοιλινάκι για πάντα!!!Αδυναμία στον χονδρουλη τον Μάπα μου!!!!Έχει ένα κοιλινάκι αφράτο...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:34 Η katerina10: #22.914 22-08-08 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι δωρακια σου εφερε?? Click για ανάπτυξη... Μου έφερε ενα ποντικάκι με ελατήριο και βεντούζα..σε δευτερόλεπτα έγινε σκέτη βεντούζα φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:35 Η Αντα έγραψε: #22.915 22-08-08 16:35 Μικρη αδυνατουλα δεσποινις δεν ανοιγεις και το msm?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:35 Η katerina10: #22.916 22-08-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο το καταλαβα....αλλα παλι 2 ωρες θα κανεις μεχρι να διαβασεις τα παντα. Click για ανάπτυξη... Συγνώμη για την καθυστέρηση γλυκιά μου...Είναι που θέλω να είμαι ενήμερη,..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:36 Η Αντα έγραψε: #22.917 22-08-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μου έφερε ενα ποντικάκι με ελατήριο και βεντούζα..σε δευτερόλεπτα έγινε σκέτη βεντούζα φυσικά Click για ανάπτυξη... Δεν το θυμαμαι αυτο....καλα ποσα ποντικια και μπαλιτσες βρηκα χτες κατω απο τα κομοδινα μου, δεν μπορεις να φανταστεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:37 Η katerina10: #22.918 22-08-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δηλαδη κανουν παραδοσεις μονο στις περιοχες οπου μενουν οι υπαλληλοι?? Click για ανάπτυξη... Όχι βρε..Απλά του λέω"συγνώμη κατοικον παραδόσεις κάνετε??"μου λέει "ναι"του λέω "οκ αλλά εγώ μένω νεο ηράκλειο"και μου λέει "αααα κι εγώ εκεί μενω οπότε θα τα πάρω μαζί μου όταν σχολάσω.."Άντα έχω και το κινητό του αν θες να τον πάρω τηλ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:38 Η katerina10: #22.919 22-08-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μικρη αδυνατουλα δεσποινις δεν ανοιγεις και το msm?? Click για ανάπτυξη... Μπαίνω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.920 22-08-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Βασικα εχω ζησει παλιοτερα ενα διαστημα στο σπιτι της θεια μου για περιπου τρεις μηνες που ειχε γατα και ολη μερα επαιζα μαζι της και εμαθα οτι αν δεν αγγιζω τα ματια μου ειμαι ενταξει... Click για ανάπτυξη... Παντως η γνώμη μου είναι να πας σε έναν αλεργιολόγο να του εξηγήσεις ότι θα ζεις με γατούλα προκειμένου να σε εφοδιάσει με κάποιο φάρμακο σε περίπτωση που σε πιάσει καμιά κρίση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1144 1145 1146 1147 1148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1146 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1146 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Το ''ωραιο'' παιδι ηταν χτες στο pet stop, αρα ποιος πηγε στη Κατερινα ?? Click για ανάπτυξη... ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΑ!!!:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:20 Η Αντα έγραψε: #22.907 22-08-08 16:20 Κατερινα χτες που ρωτησα - το παιδι που ειναι και πολυ hot hot hot - μου λεει οτι δεν κανει παραδοσεις στο Ν.Ηρακλειο. Αρα...τι του ειπες του παιδιου και ηρθε να σου τα φερει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:22 Η katerina10: #22.908 22-08-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ασε γιατι ρωτησα και εγω για παραδοση στο σπιτι...και μου λεει το Ν.Ηρακλειο ειναι λιγο μακρια και δεν κανουν.... αρα Κατερινα τι του εταξες και σου ηρθε?? εε?? Click για ανάπτυξη... Μποξεράκι και βρεγμένο μαλλί!! Όχι απλά αυτός μένει νέο ηράκλειο...Και προσφέρθηκε από μόνος του...!!Είναι καλά παιδιά!!!Και πολύ φτηνοί και εξυπηρετικοί και φέρνουν και δωράκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:23 Η katerina10: #22.909 22-08-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατερινα χτες που ρωτησα - το παιδι που ειναι και πολυ hot hot hot - μου λεει οτι δεν κανει παραδοσεις στο Ν.Ηρακλειο. Αρα...τι του ειπες του παιδιου και ηρθε να σου τα φερει??? Click για ανάπτυξη... Τώρα τα διαβάζω ένα ενα τα ποστ σας..σου απάντησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η Αντα έγραψε: #22.910 22-08-08 16:24 Τι δωρακια σου εφερε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:25 Η Αντα έγραψε: #22.911 22-08-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τώρα τα διαβάζω ένα ενα τα ποστ σας..σου απάντησα... Click για ανάπτυξη... Αυτο το καταλαβα....αλλα παλι 2 ωρες θα κανεις μεχρι να διαβασεις τα παντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:30 Η Αντα έγραψε: #22.912 22-08-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μποξεράκι και βρεγμένο μαλλί!! Όχι απλά αυτός μένει νέο ηράκλειο...Και προσφέρθηκε από μόνος του...!!Είναι καλά παιδιά!!!Και πολύ φτηνοί και εξυπηρετικοί και φέρνουν και δωράκια!!! Click για ανάπτυξη... Δηλαδη κανουν παραδοσεις μονο στις περιοχες οπου μενουν οι υπαλληλοι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:33 Η katerina10: #22.913 22-08-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eγώ τα φιλώ πάρα πολύ!! Ειδικά στη κοιλιά!! Η αδυναμία μου είναι η Καλυψώ μου!! Click για ανάπτυξη... Ακόμα και σε αυτό μοιάζουμε βρε Γιούλη...Κοιλινάκι για πάντα!!!Αδυναμία στον χονδρουλη τον Μάπα μου!!!!Έχει ένα κοιλινάκι αφράτο...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:34 Η katerina10: #22.914 22-08-08 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι δωρακια σου εφερε?? Click για ανάπτυξη... Μου έφερε ενα ποντικάκι με ελατήριο και βεντούζα..σε δευτερόλεπτα έγινε σκέτη βεντούζα φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:35 Η Αντα έγραψε: #22.915 22-08-08 16:35 Μικρη αδυνατουλα δεσποινις δεν ανοιγεις και το msm?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:35 Η katerina10: #22.916 22-08-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο το καταλαβα....αλλα παλι 2 ωρες θα κανεις μεχρι να διαβασεις τα παντα. Click για ανάπτυξη... Συγνώμη για την καθυστέρηση γλυκιά μου...Είναι που θέλω να είμαι ενήμερη,..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:36 Η Αντα έγραψε: #22.917 22-08-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μου έφερε ενα ποντικάκι με ελατήριο και βεντούζα..σε δευτερόλεπτα έγινε σκέτη βεντούζα φυσικά Click για ανάπτυξη... Δεν το θυμαμαι αυτο....καλα ποσα ποντικια και μπαλιτσες βρηκα χτες κατω απο τα κομοδινα μου, δεν μπορεις να φανταστεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:37 Η katerina10: #22.918 22-08-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δηλαδη κανουν παραδοσεις μονο στις περιοχες οπου μενουν οι υπαλληλοι?? Click για ανάπτυξη... Όχι βρε..Απλά του λέω"συγνώμη κατοικον παραδόσεις κάνετε??"μου λέει "ναι"του λέω "οκ αλλά εγώ μένω νεο ηράκλειο"και μου λέει "αααα κι εγώ εκεί μενω οπότε θα τα πάρω μαζί μου όταν σχολάσω.."Άντα έχω και το κινητό του αν θες να τον πάρω τηλ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:38 Η katerina10: #22.919 22-08-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μικρη αδυνατουλα δεσποινις δεν ανοιγεις και το msm?? Click για ανάπτυξη... Μπαίνω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.920 22-08-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Βασικα εχω ζησει παλιοτερα ενα διαστημα στο σπιτι της θεια μου για περιπου τρεις μηνες που ειχε γατα και ολη μερα επαιζα μαζι της και εμαθα οτι αν δεν αγγιζω τα ματια μου ειμαι ενταξει... Click για ανάπτυξη... Παντως η γνώμη μου είναι να πας σε έναν αλεργιολόγο να του εξηγήσεις ότι θα ζεις με γατούλα προκειμένου να σε εφοδιάσει με κάποιο φάρμακο σε περίπτωση που σε πιάσει καμιά κρίση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1144 1145 1146 1147 1148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1146 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1146 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κατερινα χτες που ρωτησα - το παιδι που ειναι και πολυ hot hot hot - μου λεει οτι δεν κανει παραδοσεις στο Ν.Ηρακλειο. Αρα...τι του ειπες του παιδιου και ηρθε να σου τα φερει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:22 Η katerina10: #22.908 22-08-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ασε γιατι ρωτησα και εγω για παραδοση στο σπιτι...και μου λεει το Ν.Ηρακλειο ειναι λιγο μακρια και δεν κανουν.... αρα Κατερινα τι του εταξες και σου ηρθε?? εε?? Click για ανάπτυξη... Μποξεράκι και βρεγμένο μαλλί!! Όχι απλά αυτός μένει νέο ηράκλειο...Και προσφέρθηκε από μόνος του...!!Είναι καλά παιδιά!!!Και πολύ φτηνοί και εξυπηρετικοί και φέρνουν και δωράκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:23 Η katerina10: #22.909 22-08-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατερινα χτες που ρωτησα - το παιδι που ειναι και πολυ hot hot hot - μου λεει οτι δεν κανει παραδοσεις στο Ν.Ηρακλειο. Αρα...τι του ειπες του παιδιου και ηρθε να σου τα φερει??? Click για ανάπτυξη... Τώρα τα διαβάζω ένα ενα τα ποστ σας..σου απάντησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η Αντα έγραψε: #22.910 22-08-08 16:24 Τι δωρακια σου εφερε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:25 Η Αντα έγραψε: #22.911 22-08-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τώρα τα διαβάζω ένα ενα τα ποστ σας..σου απάντησα... Click για ανάπτυξη... Αυτο το καταλαβα....αλλα παλι 2 ωρες θα κανεις μεχρι να διαβασεις τα παντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:30 Η Αντα έγραψε: #22.912 22-08-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μποξεράκι και βρεγμένο μαλλί!! Όχι απλά αυτός μένει νέο ηράκλειο...Και προσφέρθηκε από μόνος του...!!Είναι καλά παιδιά!!!Και πολύ φτηνοί και εξυπηρετικοί και φέρνουν και δωράκια!!! Click για ανάπτυξη... Δηλαδη κανουν παραδοσεις μονο στις περιοχες οπου μενουν οι υπαλληλοι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:33 Η katerina10: #22.913 22-08-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eγώ τα φιλώ πάρα πολύ!! Ειδικά στη κοιλιά!! Η αδυναμία μου είναι η Καλυψώ μου!! Click για ανάπτυξη... Ακόμα και σε αυτό μοιάζουμε βρε Γιούλη...Κοιλινάκι για πάντα!!!Αδυναμία στον χονδρουλη τον Μάπα μου!!!!Έχει ένα κοιλινάκι αφράτο...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:34 Η katerina10: #22.914 22-08-08 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι δωρακια σου εφερε?? Click για ανάπτυξη... Μου έφερε ενα ποντικάκι με ελατήριο και βεντούζα..σε δευτερόλεπτα έγινε σκέτη βεντούζα φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:35 Η Αντα έγραψε: #22.915 22-08-08 16:35 Μικρη αδυνατουλα δεσποινις δεν ανοιγεις και το msm?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:35 Η katerina10: #22.916 22-08-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο το καταλαβα....αλλα παλι 2 ωρες θα κανεις μεχρι να διαβασεις τα παντα. Click για ανάπτυξη... Συγνώμη για την καθυστέρηση γλυκιά μου...Είναι που θέλω να είμαι ενήμερη,..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:36 Η Αντα έγραψε: #22.917 22-08-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μου έφερε ενα ποντικάκι με ελατήριο και βεντούζα..σε δευτερόλεπτα έγινε σκέτη βεντούζα φυσικά Click για ανάπτυξη... Δεν το θυμαμαι αυτο....καλα ποσα ποντικια και μπαλιτσες βρηκα χτες κατω απο τα κομοδινα μου, δεν μπορεις να φανταστεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:37 Η katerina10: #22.918 22-08-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δηλαδη κανουν παραδοσεις μονο στις περιοχες οπου μενουν οι υπαλληλοι?? Click για ανάπτυξη... Όχι βρε..Απλά του λέω"συγνώμη κατοικον παραδόσεις κάνετε??"μου λέει "ναι"του λέω "οκ αλλά εγώ μένω νεο ηράκλειο"και μου λέει "αααα κι εγώ εκεί μενω οπότε θα τα πάρω μαζί μου όταν σχολάσω.."Άντα έχω και το κινητό του αν θες να τον πάρω τηλ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:38 Η katerina10: #22.919 22-08-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μικρη αδυνατουλα δεσποινις δεν ανοιγεις και το msm?? Click για ανάπτυξη... Μπαίνω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.920 22-08-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Βασικα εχω ζησει παλιοτερα ενα διαστημα στο σπιτι της θεια μου για περιπου τρεις μηνες που ειχε γατα και ολη μερα επαιζα μαζι της και εμαθα οτι αν δεν αγγιζω τα ματια μου ειμαι ενταξει... Click για ανάπτυξη... Παντως η γνώμη μου είναι να πας σε έναν αλεργιολόγο να του εξηγήσεις ότι θα ζεις με γατούλα προκειμένου να σε εφοδιάσει με κάποιο φάρμακο σε περίπτωση που σε πιάσει καμιά κρίση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1144 1145 1146 1147 1148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1146 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1146 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ασε γιατι ρωτησα και εγω για παραδοση στο σπιτι...και μου λεει το Ν.Ηρακλειο ειναι λιγο μακρια και δεν κανουν.... αρα Κατερινα τι του εταξες και σου ηρθε?? εε?? Click για ανάπτυξη... Μποξεράκι και βρεγμένο μαλλί!! Όχι απλά αυτός μένει νέο ηράκλειο...Και προσφέρθηκε από μόνος του...!!Είναι καλά παιδιά!!!Και πολύ φτηνοί και εξυπηρετικοί και φέρνουν και δωράκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:23 Η katerina10: #22.909 22-08-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατερινα χτες που ρωτησα - το παιδι που ειναι και πολυ hot hot hot - μου λεει οτι δεν κανει παραδοσεις στο Ν.Ηρακλειο. Αρα...τι του ειπες του παιδιου και ηρθε να σου τα φερει??? Click για ανάπτυξη... Τώρα τα διαβάζω ένα ενα τα ποστ σας..σου απάντησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η Αντα έγραψε: #22.910 22-08-08 16:24 Τι δωρακια σου εφερε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:25 Η Αντα έγραψε: #22.911 22-08-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τώρα τα διαβάζω ένα ενα τα ποστ σας..σου απάντησα... Click για ανάπτυξη... Αυτο το καταλαβα....αλλα παλι 2 ωρες θα κανεις μεχρι να διαβασεις τα παντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:30 Η Αντα έγραψε: #22.912 22-08-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μποξεράκι και βρεγμένο μαλλί!! Όχι απλά αυτός μένει νέο ηράκλειο...Και προσφέρθηκε από μόνος του...!!Είναι καλά παιδιά!!!Και πολύ φτηνοί και εξυπηρετικοί και φέρνουν και δωράκια!!! Click για ανάπτυξη... Δηλαδη κανουν παραδοσεις μονο στις περιοχες οπου μενουν οι υπαλληλοι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:33 Η katerina10: #22.913 22-08-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eγώ τα φιλώ πάρα πολύ!! Ειδικά στη κοιλιά!! Η αδυναμία μου είναι η Καλυψώ μου!! Click για ανάπτυξη... Ακόμα και σε αυτό μοιάζουμε βρε Γιούλη...Κοιλινάκι για πάντα!!!Αδυναμία στον χονδρουλη τον Μάπα μου!!!!Έχει ένα κοιλινάκι αφράτο...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:34 Η katerina10: #22.914 22-08-08 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι δωρακια σου εφερε?? Click για ανάπτυξη... Μου έφερε ενα ποντικάκι με ελατήριο και βεντούζα..σε δευτερόλεπτα έγινε σκέτη βεντούζα φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:35 Η Αντα έγραψε: #22.915 22-08-08 16:35 Μικρη αδυνατουλα δεσποινις δεν ανοιγεις και το msm?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:35 Η katerina10: #22.916 22-08-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο το καταλαβα....αλλα παλι 2 ωρες θα κανεις μεχρι να διαβασεις τα παντα. Click για ανάπτυξη... Συγνώμη για την καθυστέρηση γλυκιά μου...Είναι που θέλω να είμαι ενήμερη,..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:36 Η Αντα έγραψε: #22.917 22-08-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μου έφερε ενα ποντικάκι με ελατήριο και βεντούζα..σε δευτερόλεπτα έγινε σκέτη βεντούζα φυσικά Click για ανάπτυξη... Δεν το θυμαμαι αυτο....καλα ποσα ποντικια και μπαλιτσες βρηκα χτες κατω απο τα κομοδινα μου, δεν μπορεις να φανταστεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:37 Η katerina10: #22.918 22-08-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δηλαδη κανουν παραδοσεις μονο στις περιοχες οπου μενουν οι υπαλληλοι?? Click για ανάπτυξη... Όχι βρε..Απλά του λέω"συγνώμη κατοικον παραδόσεις κάνετε??"μου λέει "ναι"του λέω "οκ αλλά εγώ μένω νεο ηράκλειο"και μου λέει "αααα κι εγώ εκεί μενω οπότε θα τα πάρω μαζί μου όταν σχολάσω.."Άντα έχω και το κινητό του αν θες να τον πάρω τηλ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:38 Η katerina10: #22.919 22-08-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μικρη αδυνατουλα δεσποινις δεν ανοιγεις και το msm?? Click για ανάπτυξη... Μπαίνω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.920 22-08-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Βασικα εχω ζησει παλιοτερα ενα διαστημα στο σπιτι της θεια μου για περιπου τρεις μηνες που ειχε γατα και ολη μερα επαιζα μαζι της και εμαθα οτι αν δεν αγγιζω τα ματια μου ειμαι ενταξει... Click για ανάπτυξη... Παντως η γνώμη μου είναι να πας σε έναν αλεργιολόγο να του εξηγήσεις ότι θα ζεις με γατούλα προκειμένου να σε εφοδιάσει με κάποιο φάρμακο σε περίπτωση που σε πιάσει καμιά κρίση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1144 1145 1146 1147 1148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1146 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1146 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατερινα χτες που ρωτησα - το παιδι που ειναι και πολυ hot hot hot - μου λεει οτι δεν κανει παραδοσεις στο Ν.Ηρακλειο. Αρα...τι του ειπες του παιδιου και ηρθε να σου τα φερει??? Click για ανάπτυξη... Τώρα τα διαβάζω ένα ενα τα ποστ σας..σου απάντησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η Αντα έγραψε: #22.910 22-08-08 16:24 Τι δωρακια σου εφερε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:25 Η Αντα έγραψε: #22.911 22-08-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τώρα τα διαβάζω ένα ενα τα ποστ σας..σου απάντησα... Click για ανάπτυξη... Αυτο το καταλαβα....αλλα παλι 2 ωρες θα κανεις μεχρι να διαβασεις τα παντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:30 Η Αντα έγραψε: #22.912 22-08-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μποξεράκι και βρεγμένο μαλλί!! Όχι απλά αυτός μένει νέο ηράκλειο...Και προσφέρθηκε από μόνος του...!!Είναι καλά παιδιά!!!Και πολύ φτηνοί και εξυπηρετικοί και φέρνουν και δωράκια!!! Click για ανάπτυξη... Δηλαδη κανουν παραδοσεις μονο στις περιοχες οπου μενουν οι υπαλληλοι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:33 Η katerina10: #22.913 22-08-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eγώ τα φιλώ πάρα πολύ!! Ειδικά στη κοιλιά!! Η αδυναμία μου είναι η Καλυψώ μου!! Click για ανάπτυξη... Ακόμα και σε αυτό μοιάζουμε βρε Γιούλη...Κοιλινάκι για πάντα!!!Αδυναμία στον χονδρουλη τον Μάπα μου!!!!Έχει ένα κοιλινάκι αφράτο...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:34 Η katerina10: #22.914 22-08-08 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι δωρακια σου εφερε?? Click για ανάπτυξη... Μου έφερε ενα ποντικάκι με ελατήριο και βεντούζα..σε δευτερόλεπτα έγινε σκέτη βεντούζα φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:35 Η Αντα έγραψε: #22.915 22-08-08 16:35 Μικρη αδυνατουλα δεσποινις δεν ανοιγεις και το msm?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:35 Η katerina10: #22.916 22-08-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο το καταλαβα....αλλα παλι 2 ωρες θα κανεις μεχρι να διαβασεις τα παντα. Click για ανάπτυξη... Συγνώμη για την καθυστέρηση γλυκιά μου...Είναι που θέλω να είμαι ενήμερη,..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:36 Η Αντα έγραψε: #22.917 22-08-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μου έφερε ενα ποντικάκι με ελατήριο και βεντούζα..σε δευτερόλεπτα έγινε σκέτη βεντούζα φυσικά Click για ανάπτυξη... Δεν το θυμαμαι αυτο....καλα ποσα ποντικια και μπαλιτσες βρηκα χτες κατω απο τα κομοδινα μου, δεν μπορεις να φανταστεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:37 Η katerina10: #22.918 22-08-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δηλαδη κανουν παραδοσεις μονο στις περιοχες οπου μενουν οι υπαλληλοι?? Click για ανάπτυξη... Όχι βρε..Απλά του λέω"συγνώμη κατοικον παραδόσεις κάνετε??"μου λέει "ναι"του λέω "οκ αλλά εγώ μένω νεο ηράκλειο"και μου λέει "αααα κι εγώ εκεί μενω οπότε θα τα πάρω μαζί μου όταν σχολάσω.."Άντα έχω και το κινητό του αν θες να τον πάρω τηλ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:38 Η katerina10: #22.919 22-08-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μικρη αδυνατουλα δεσποινις δεν ανοιγεις και το msm?? Click για ανάπτυξη... Μπαίνω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.920 22-08-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Βασικα εχω ζησει παλιοτερα ενα διαστημα στο σπιτι της θεια μου για περιπου τρεις μηνες που ειχε γατα και ολη μερα επαιζα μαζι της και εμαθα οτι αν δεν αγγιζω τα ματια μου ειμαι ενταξει... Click για ανάπτυξη... Παντως η γνώμη μου είναι να πας σε έναν αλεργιολόγο να του εξηγήσεις ότι θα ζεις με γατούλα προκειμένου να σε εφοδιάσει με κάποιο φάρμακο σε περίπτωση που σε πιάσει καμιά κρίση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1144 1145 1146 1147 1148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1146 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1146 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι δωρακια σου εφερε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:25 Η Αντα έγραψε: #22.911 22-08-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τώρα τα διαβάζω ένα ενα τα ποστ σας..σου απάντησα... Click για ανάπτυξη... Αυτο το καταλαβα....αλλα παλι 2 ωρες θα κανεις μεχρι να διαβασεις τα παντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:30 Η Αντα έγραψε: #22.912 22-08-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μποξεράκι και βρεγμένο μαλλί!! Όχι απλά αυτός μένει νέο ηράκλειο...Και προσφέρθηκε από μόνος του...!!Είναι καλά παιδιά!!!Και πολύ φτηνοί και εξυπηρετικοί και φέρνουν και δωράκια!!! Click για ανάπτυξη... Δηλαδη κανουν παραδοσεις μονο στις περιοχες οπου μενουν οι υπαλληλοι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:33 Η katerina10: #22.913 22-08-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eγώ τα φιλώ πάρα πολύ!! Ειδικά στη κοιλιά!! Η αδυναμία μου είναι η Καλυψώ μου!! Click για ανάπτυξη... Ακόμα και σε αυτό μοιάζουμε βρε Γιούλη...Κοιλινάκι για πάντα!!!Αδυναμία στον χονδρουλη τον Μάπα μου!!!!Έχει ένα κοιλινάκι αφράτο...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:34 Η katerina10: #22.914 22-08-08 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι δωρακια σου εφερε?? Click για ανάπτυξη... Μου έφερε ενα ποντικάκι με ελατήριο και βεντούζα..σε δευτερόλεπτα έγινε σκέτη βεντούζα φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:35 Η Αντα έγραψε: #22.915 22-08-08 16:35 Μικρη αδυνατουλα δεσποινις δεν ανοιγεις και το msm?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:35 Η katerina10: #22.916 22-08-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο το καταλαβα....αλλα παλι 2 ωρες θα κανεις μεχρι να διαβασεις τα παντα. Click για ανάπτυξη... Συγνώμη για την καθυστέρηση γλυκιά μου...Είναι που θέλω να είμαι ενήμερη,..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:36 Η Αντα έγραψε: #22.917 22-08-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μου έφερε ενα ποντικάκι με ελατήριο και βεντούζα..σε δευτερόλεπτα έγινε σκέτη βεντούζα φυσικά Click για ανάπτυξη... Δεν το θυμαμαι αυτο....καλα ποσα ποντικια και μπαλιτσες βρηκα χτες κατω απο τα κομοδινα μου, δεν μπορεις να φανταστεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:37 Η katerina10: #22.918 22-08-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δηλαδη κανουν παραδοσεις μονο στις περιοχες οπου μενουν οι υπαλληλοι?? Click για ανάπτυξη... Όχι βρε..Απλά του λέω"συγνώμη κατοικον παραδόσεις κάνετε??"μου λέει "ναι"του λέω "οκ αλλά εγώ μένω νεο ηράκλειο"και μου λέει "αααα κι εγώ εκεί μενω οπότε θα τα πάρω μαζί μου όταν σχολάσω.."Άντα έχω και το κινητό του αν θες να τον πάρω τηλ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:38 Η katerina10: #22.919 22-08-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μικρη αδυνατουλα δεσποινις δεν ανοιγεις και το msm?? Click για ανάπτυξη... Μπαίνω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.920 22-08-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Βασικα εχω ζησει παλιοτερα ενα διαστημα στο σπιτι της θεια μου για περιπου τρεις μηνες που ειχε γατα και ολη μερα επαιζα μαζι της και εμαθα οτι αν δεν αγγιζω τα ματια μου ειμαι ενταξει... Click για ανάπτυξη... Παντως η γνώμη μου είναι να πας σε έναν αλεργιολόγο να του εξηγήσεις ότι θα ζεις με γατούλα προκειμένου να σε εφοδιάσει με κάποιο φάρμακο σε περίπτωση που σε πιάσει καμιά κρίση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1144 1145 1146 1147 1148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1146 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1146 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τώρα τα διαβάζω ένα ενα τα ποστ σας..σου απάντησα... Click για ανάπτυξη... Αυτο το καταλαβα....αλλα παλι 2 ωρες θα κανεις μεχρι να διαβασεις τα παντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:30 Η Αντα έγραψε: #22.912 22-08-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μποξεράκι και βρεγμένο μαλλί!! Όχι απλά αυτός μένει νέο ηράκλειο...Και προσφέρθηκε από μόνος του...!!Είναι καλά παιδιά!!!Και πολύ φτηνοί και εξυπηρετικοί και φέρνουν και δωράκια!!! Click για ανάπτυξη... Δηλαδη κανουν παραδοσεις μονο στις περιοχες οπου μενουν οι υπαλληλοι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:33 Η katerina10: #22.913 22-08-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eγώ τα φιλώ πάρα πολύ!! Ειδικά στη κοιλιά!! Η αδυναμία μου είναι η Καλυψώ μου!! Click για ανάπτυξη... Ακόμα και σε αυτό μοιάζουμε βρε Γιούλη...Κοιλινάκι για πάντα!!!Αδυναμία στον χονδρουλη τον Μάπα μου!!!!Έχει ένα κοιλινάκι αφράτο...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:34 Η katerina10: #22.914 22-08-08 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι δωρακια σου εφερε?? Click για ανάπτυξη... Μου έφερε ενα ποντικάκι με ελατήριο και βεντούζα..σε δευτερόλεπτα έγινε σκέτη βεντούζα φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:35 Η Αντα έγραψε: #22.915 22-08-08 16:35 Μικρη αδυνατουλα δεσποινις δεν ανοιγεις και το msm?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:35 Η katerina10: #22.916 22-08-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο το καταλαβα....αλλα παλι 2 ωρες θα κανεις μεχρι να διαβασεις τα παντα. Click για ανάπτυξη... Συγνώμη για την καθυστέρηση γλυκιά μου...Είναι που θέλω να είμαι ενήμερη,..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:36 Η Αντα έγραψε: #22.917 22-08-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μου έφερε ενα ποντικάκι με ελατήριο και βεντούζα..σε δευτερόλεπτα έγινε σκέτη βεντούζα φυσικά Click για ανάπτυξη... Δεν το θυμαμαι αυτο....καλα ποσα ποντικια και μπαλιτσες βρηκα χτες κατω απο τα κομοδινα μου, δεν μπορεις να φανταστεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:37 Η katerina10: #22.918 22-08-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δηλαδη κανουν παραδοσεις μονο στις περιοχες οπου μενουν οι υπαλληλοι?? Click για ανάπτυξη... Όχι βρε..Απλά του λέω"συγνώμη κατοικον παραδόσεις κάνετε??"μου λέει "ναι"του λέω "οκ αλλά εγώ μένω νεο ηράκλειο"και μου λέει "αααα κι εγώ εκεί μενω οπότε θα τα πάρω μαζί μου όταν σχολάσω.."Άντα έχω και το κινητό του αν θες να τον πάρω τηλ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:38 Η katerina10: #22.919 22-08-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μικρη αδυνατουλα δεσποινις δεν ανοιγεις και το msm?? Click για ανάπτυξη... Μπαίνω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.920 22-08-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Βασικα εχω ζησει παλιοτερα ενα διαστημα στο σπιτι της θεια μου για περιπου τρεις μηνες που ειχε γατα και ολη μερα επαιζα μαζι της και εμαθα οτι αν δεν αγγιζω τα ματια μου ειμαι ενταξει... Click για ανάπτυξη... Παντως η γνώμη μου είναι να πας σε έναν αλεργιολόγο να του εξηγήσεις ότι θα ζεις με γατούλα προκειμένου να σε εφοδιάσει με κάποιο φάρμακο σε περίπτωση που σε πιάσει καμιά κρίση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1144 1145 1146 1147 1148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1146 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1146 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μποξεράκι και βρεγμένο μαλλί!! Όχι απλά αυτός μένει νέο ηράκλειο...Και προσφέρθηκε από μόνος του...!!Είναι καλά παιδιά!!!Και πολύ φτηνοί και εξυπηρετικοί και φέρνουν και δωράκια!!! Click για ανάπτυξη... Δηλαδη κανουν παραδοσεις μονο στις περιοχες οπου μενουν οι υπαλληλοι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:33 Η katerina10: #22.913 22-08-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eγώ τα φιλώ πάρα πολύ!! Ειδικά στη κοιλιά!! Η αδυναμία μου είναι η Καλυψώ μου!! Click για ανάπτυξη... Ακόμα και σε αυτό μοιάζουμε βρε Γιούλη...Κοιλινάκι για πάντα!!!Αδυναμία στον χονδρουλη τον Μάπα μου!!!!Έχει ένα κοιλινάκι αφράτο...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:34 Η katerina10: #22.914 22-08-08 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι δωρακια σου εφερε?? Click για ανάπτυξη... Μου έφερε ενα ποντικάκι με ελατήριο και βεντούζα..σε δευτερόλεπτα έγινε σκέτη βεντούζα φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:35 Η Αντα έγραψε: #22.915 22-08-08 16:35 Μικρη αδυνατουλα δεσποινις δεν ανοιγεις και το msm?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:35 Η katerina10: #22.916 22-08-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο το καταλαβα....αλλα παλι 2 ωρες θα κανεις μεχρι να διαβασεις τα παντα. Click για ανάπτυξη... Συγνώμη για την καθυστέρηση γλυκιά μου...Είναι που θέλω να είμαι ενήμερη,..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:36 Η Αντα έγραψε: #22.917 22-08-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μου έφερε ενα ποντικάκι με ελατήριο και βεντούζα..σε δευτερόλεπτα έγινε σκέτη βεντούζα φυσικά Click για ανάπτυξη... Δεν το θυμαμαι αυτο....καλα ποσα ποντικια και μπαλιτσες βρηκα χτες κατω απο τα κομοδινα μου, δεν μπορεις να φανταστεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:37 Η katerina10: #22.918 22-08-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δηλαδη κανουν παραδοσεις μονο στις περιοχες οπου μενουν οι υπαλληλοι?? Click για ανάπτυξη... Όχι βρε..Απλά του λέω"συγνώμη κατοικον παραδόσεις κάνετε??"μου λέει "ναι"του λέω "οκ αλλά εγώ μένω νεο ηράκλειο"και μου λέει "αααα κι εγώ εκεί μενω οπότε θα τα πάρω μαζί μου όταν σχολάσω.."Άντα έχω και το κινητό του αν θες να τον πάρω τηλ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:38 Η katerina10: #22.919 22-08-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μικρη αδυνατουλα δεσποινις δεν ανοιγεις και το msm?? Click για ανάπτυξη... Μπαίνω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.920 22-08-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Βασικα εχω ζησει παλιοτερα ενα διαστημα στο σπιτι της θεια μου για περιπου τρεις μηνες που ειχε γατα και ολη μερα επαιζα μαζι της και εμαθα οτι αν δεν αγγιζω τα ματια μου ειμαι ενταξει... Click για ανάπτυξη... Παντως η γνώμη μου είναι να πας σε έναν αλεργιολόγο να του εξηγήσεις ότι θα ζεις με γατούλα προκειμένου να σε εφοδιάσει με κάποιο φάρμακο σε περίπτωση που σε πιάσει καμιά κρίση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1144 1145 1146 1147 1148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1146 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1146 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eγώ τα φιλώ πάρα πολύ!! Ειδικά στη κοιλιά!! Η αδυναμία μου είναι η Καλυψώ μου!! Click για ανάπτυξη... Ακόμα και σε αυτό μοιάζουμε βρε Γιούλη...Κοιλινάκι για πάντα!!!Αδυναμία στον χονδρουλη τον Μάπα μου!!!!Έχει ένα κοιλινάκι αφράτο...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:34 Η katerina10: #22.914 22-08-08 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι δωρακια σου εφερε?? Click για ανάπτυξη... Μου έφερε ενα ποντικάκι με ελατήριο και βεντούζα..σε δευτερόλεπτα έγινε σκέτη βεντούζα φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:35 Η Αντα έγραψε: #22.915 22-08-08 16:35 Μικρη αδυνατουλα δεσποινις δεν ανοιγεις και το msm?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:35 Η katerina10: #22.916 22-08-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο το καταλαβα....αλλα παλι 2 ωρες θα κανεις μεχρι να διαβασεις τα παντα. Click για ανάπτυξη... Συγνώμη για την καθυστέρηση γλυκιά μου...Είναι που θέλω να είμαι ενήμερη,..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:36 Η Αντα έγραψε: #22.917 22-08-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μου έφερε ενα ποντικάκι με ελατήριο και βεντούζα..σε δευτερόλεπτα έγινε σκέτη βεντούζα φυσικά Click για ανάπτυξη... Δεν το θυμαμαι αυτο....καλα ποσα ποντικια και μπαλιτσες βρηκα χτες κατω απο τα κομοδινα μου, δεν μπορεις να φανταστεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:37 Η katerina10: #22.918 22-08-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δηλαδη κανουν παραδοσεις μονο στις περιοχες οπου μενουν οι υπαλληλοι?? Click για ανάπτυξη... Όχι βρε..Απλά του λέω"συγνώμη κατοικον παραδόσεις κάνετε??"μου λέει "ναι"του λέω "οκ αλλά εγώ μένω νεο ηράκλειο"και μου λέει "αααα κι εγώ εκεί μενω οπότε θα τα πάρω μαζί μου όταν σχολάσω.."Άντα έχω και το κινητό του αν θες να τον πάρω τηλ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:38 Η katerina10: #22.919 22-08-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μικρη αδυνατουλα δεσποινις δεν ανοιγεις και το msm?? Click για ανάπτυξη... Μπαίνω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.920 22-08-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Βασικα εχω ζησει παλιοτερα ενα διαστημα στο σπιτι της θεια μου για περιπου τρεις μηνες που ειχε γατα και ολη μερα επαιζα μαζι της και εμαθα οτι αν δεν αγγιζω τα ματια μου ειμαι ενταξει... Click για ανάπτυξη... Παντως η γνώμη μου είναι να πας σε έναν αλεργιολόγο να του εξηγήσεις ότι θα ζεις με γατούλα προκειμένου να σε εφοδιάσει με κάποιο φάρμακο σε περίπτωση που σε πιάσει καμιά κρίση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1144 1145 1146 1147 1148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1146 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1146 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι δωρακια σου εφερε?? Click για ανάπτυξη... Μου έφερε ενα ποντικάκι με ελατήριο και βεντούζα..σε δευτερόλεπτα έγινε σκέτη βεντούζα φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:35 Η Αντα έγραψε: #22.915 22-08-08 16:35 Μικρη αδυνατουλα δεσποινις δεν ανοιγεις και το msm?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:35 Η katerina10: #22.916 22-08-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο το καταλαβα....αλλα παλι 2 ωρες θα κανεις μεχρι να διαβασεις τα παντα. Click για ανάπτυξη... Συγνώμη για την καθυστέρηση γλυκιά μου...Είναι που θέλω να είμαι ενήμερη,..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:36 Η Αντα έγραψε: #22.917 22-08-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μου έφερε ενα ποντικάκι με ελατήριο και βεντούζα..σε δευτερόλεπτα έγινε σκέτη βεντούζα φυσικά Click για ανάπτυξη... Δεν το θυμαμαι αυτο....καλα ποσα ποντικια και μπαλιτσες βρηκα χτες κατω απο τα κομοδινα μου, δεν μπορεις να φανταστεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:37 Η katerina10: #22.918 22-08-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δηλαδη κανουν παραδοσεις μονο στις περιοχες οπου μενουν οι υπαλληλοι?? Click για ανάπτυξη... Όχι βρε..Απλά του λέω"συγνώμη κατοικον παραδόσεις κάνετε??"μου λέει "ναι"του λέω "οκ αλλά εγώ μένω νεο ηράκλειο"και μου λέει "αααα κι εγώ εκεί μενω οπότε θα τα πάρω μαζί μου όταν σχολάσω.."Άντα έχω και το κινητό του αν θες να τον πάρω τηλ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:38 Η katerina10: #22.919 22-08-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μικρη αδυνατουλα δεσποινις δεν ανοιγεις και το msm?? Click για ανάπτυξη... Μπαίνω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.920 22-08-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Βασικα εχω ζησει παλιοτερα ενα διαστημα στο σπιτι της θεια μου για περιπου τρεις μηνες που ειχε γατα και ολη μερα επαιζα μαζι της και εμαθα οτι αν δεν αγγιζω τα ματια μου ειμαι ενταξει... Click για ανάπτυξη... Παντως η γνώμη μου είναι να πας σε έναν αλεργιολόγο να του εξηγήσεις ότι θα ζεις με γατούλα προκειμένου να σε εφοδιάσει με κάποιο φάρμακο σε περίπτωση που σε πιάσει καμιά κρίση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1144 1145 1146 1147 1148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1146 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1146 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μικρη αδυνατουλα δεσποινις δεν ανοιγεις και το msm?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:35 Η katerina10: #22.916 22-08-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο το καταλαβα....αλλα παλι 2 ωρες θα κανεις μεχρι να διαβασεις τα παντα. Click για ανάπτυξη... Συγνώμη για την καθυστέρηση γλυκιά μου...Είναι που θέλω να είμαι ενήμερη,..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:36 Η Αντα έγραψε: #22.917 22-08-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μου έφερε ενα ποντικάκι με ελατήριο και βεντούζα..σε δευτερόλεπτα έγινε σκέτη βεντούζα φυσικά Click για ανάπτυξη... Δεν το θυμαμαι αυτο....καλα ποσα ποντικια και μπαλιτσες βρηκα χτες κατω απο τα κομοδινα μου, δεν μπορεις να φανταστεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:37 Η katerina10: #22.918 22-08-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δηλαδη κανουν παραδοσεις μονο στις περιοχες οπου μενουν οι υπαλληλοι?? Click για ανάπτυξη... Όχι βρε..Απλά του λέω"συγνώμη κατοικον παραδόσεις κάνετε??"μου λέει "ναι"του λέω "οκ αλλά εγώ μένω νεο ηράκλειο"και μου λέει "αααα κι εγώ εκεί μενω οπότε θα τα πάρω μαζί μου όταν σχολάσω.."Άντα έχω και το κινητό του αν θες να τον πάρω τηλ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:38 Η katerina10: #22.919 22-08-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μικρη αδυνατουλα δεσποινις δεν ανοιγεις και το msm?? Click για ανάπτυξη... Μπαίνω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.920 22-08-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Βασικα εχω ζησει παλιοτερα ενα διαστημα στο σπιτι της θεια μου για περιπου τρεις μηνες που ειχε γατα και ολη μερα επαιζα μαζι της και εμαθα οτι αν δεν αγγιζω τα ματια μου ειμαι ενταξει... Click για ανάπτυξη... Παντως η γνώμη μου είναι να πας σε έναν αλεργιολόγο να του εξηγήσεις ότι θα ζεις με γατούλα προκειμένου να σε εφοδιάσει με κάποιο φάρμακο σε περίπτωση που σε πιάσει καμιά κρίση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1144 1145 1146 1147 1148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1146 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1146 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο το καταλαβα....αλλα παλι 2 ωρες θα κανεις μεχρι να διαβασεις τα παντα. Click για ανάπτυξη... Συγνώμη για την καθυστέρηση γλυκιά μου...Είναι που θέλω να είμαι ενήμερη,..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:36 Η Αντα έγραψε: #22.917 22-08-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μου έφερε ενα ποντικάκι με ελατήριο και βεντούζα..σε δευτερόλεπτα έγινε σκέτη βεντούζα φυσικά Click για ανάπτυξη... Δεν το θυμαμαι αυτο....καλα ποσα ποντικια και μπαλιτσες βρηκα χτες κατω απο τα κομοδινα μου, δεν μπορεις να φανταστεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:37 Η katerina10: #22.918 22-08-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δηλαδη κανουν παραδοσεις μονο στις περιοχες οπου μενουν οι υπαλληλοι?? Click για ανάπτυξη... Όχι βρε..Απλά του λέω"συγνώμη κατοικον παραδόσεις κάνετε??"μου λέει "ναι"του λέω "οκ αλλά εγώ μένω νεο ηράκλειο"και μου λέει "αααα κι εγώ εκεί μενω οπότε θα τα πάρω μαζί μου όταν σχολάσω.."Άντα έχω και το κινητό του αν θες να τον πάρω τηλ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:38 Η katerina10: #22.919 22-08-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μικρη αδυνατουλα δεσποινις δεν ανοιγεις και το msm?? Click για ανάπτυξη... Μπαίνω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.920 22-08-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Βασικα εχω ζησει παλιοτερα ενα διαστημα στο σπιτι της θεια μου για περιπου τρεις μηνες που ειχε γατα και ολη μερα επαιζα μαζι της και εμαθα οτι αν δεν αγγιζω τα ματια μου ειμαι ενταξει... Click για ανάπτυξη... Παντως η γνώμη μου είναι να πας σε έναν αλεργιολόγο να του εξηγήσεις ότι θα ζεις με γατούλα προκειμένου να σε εφοδιάσει με κάποιο φάρμακο σε περίπτωση που σε πιάσει καμιά κρίση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1144 1145 1146 1147 1148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1146 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1146 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μου έφερε ενα ποντικάκι με ελατήριο και βεντούζα..σε δευτερόλεπτα έγινε σκέτη βεντούζα φυσικά Click για ανάπτυξη... Δεν το θυμαμαι αυτο....καλα ποσα ποντικια και μπαλιτσες βρηκα χτες κατω απο τα κομοδινα μου, δεν μπορεις να φανταστεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:37 Η katerina10: #22.918 22-08-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δηλαδη κανουν παραδοσεις μονο στις περιοχες οπου μενουν οι υπαλληλοι?? Click για ανάπτυξη... Όχι βρε..Απλά του λέω"συγνώμη κατοικον παραδόσεις κάνετε??"μου λέει "ναι"του λέω "οκ αλλά εγώ μένω νεο ηράκλειο"και μου λέει "αααα κι εγώ εκεί μενω οπότε θα τα πάρω μαζί μου όταν σχολάσω.."Άντα έχω και το κινητό του αν θες να τον πάρω τηλ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:38 Η katerina10: #22.919 22-08-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μικρη αδυνατουλα δεσποινις δεν ανοιγεις και το msm?? Click για ανάπτυξη... Μπαίνω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.920 22-08-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Βασικα εχω ζησει παλιοτερα ενα διαστημα στο σπιτι της θεια μου για περιπου τρεις μηνες που ειχε γατα και ολη μερα επαιζα μαζι της και εμαθα οτι αν δεν αγγιζω τα ματια μου ειμαι ενταξει... Click για ανάπτυξη... Παντως η γνώμη μου είναι να πας σε έναν αλεργιολόγο να του εξηγήσεις ότι θα ζεις με γατούλα προκειμένου να σε εφοδιάσει με κάποιο φάρμακο σε περίπτωση που σε πιάσει καμιά κρίση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1144 1145 1146 1147 1148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1146 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1146 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δηλαδη κανουν παραδοσεις μονο στις περιοχες οπου μενουν οι υπαλληλοι?? Click για ανάπτυξη... Όχι βρε..Απλά του λέω"συγνώμη κατοικον παραδόσεις κάνετε??"μου λέει "ναι"του λέω "οκ αλλά εγώ μένω νεο ηράκλειο"και μου λέει "αααα κι εγώ εκεί μενω οπότε θα τα πάρω μαζί μου όταν σχολάσω.."Άντα έχω και το κινητό του αν θες να τον πάρω τηλ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:38 Η katerina10: #22.919 22-08-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μικρη αδυνατουλα δεσποινις δεν ανοιγεις και το msm?? Click για ανάπτυξη... Μπαίνω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.920 22-08-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Βασικα εχω ζησει παλιοτερα ενα διαστημα στο σπιτι της θεια μου για περιπου τρεις μηνες που ειχε γατα και ολη μερα επαιζα μαζι της και εμαθα οτι αν δεν αγγιζω τα ματια μου ειμαι ενταξει... Click για ανάπτυξη... Παντως η γνώμη μου είναι να πας σε έναν αλεργιολόγο να του εξηγήσεις ότι θα ζεις με γατούλα προκειμένου να σε εφοδιάσει με κάποιο φάρμακο σε περίπτωση που σε πιάσει καμιά κρίση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1144 1145 1146 1147 1148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1146 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1146 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μικρη αδυνατουλα δεσποινις δεν ανοιγεις και το msm?? Click για ανάπτυξη... Μπαίνω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.920 22-08-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Βασικα εχω ζησει παλιοτερα ενα διαστημα στο σπιτι της θεια μου για περιπου τρεις μηνες που ειχε γατα και ολη μερα επαιζα μαζι της και εμαθα οτι αν δεν αγγιζω τα ματια μου ειμαι ενταξει... Click για ανάπτυξη... Παντως η γνώμη μου είναι να πας σε έναν αλεργιολόγο να του εξηγήσεις ότι θα ζεις με γατούλα προκειμένου να σε εφοδιάσει με κάποιο φάρμακο σε περίπτωση που σε πιάσει καμιά κρίση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Βασικα εχω ζησει παλιοτερα ενα διαστημα στο σπιτι της θεια μου για περιπου τρεις μηνες που ειχε γατα και ολη μερα επαιζα μαζι της και εμαθα οτι αν δεν αγγιζω τα ματια μου ειμαι ενταξει... Click για ανάπτυξη... Παντως η γνώμη μου είναι να πας σε έναν αλεργιολόγο να του εξηγήσεις ότι θα ζεις με γατούλα προκειμένου να σε εφοδιάσει με κάποιο φάρμακο σε περίπτωση που σε πιάσει καμιά κρίση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.