Birman-maniacs

Kαλημερα!! καλη χρονια ευχομαι :). Κανουν και ιταλικα τωρα στα σχολεια? ή ειναι ιδιωτικο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kαλημερα!! καλη χρονια ευχομαι :). Κανουν και ιταλικα τωρα στα σχολεια? ή ειναι ιδιωτικο?
Ευχαριστούμε! Eίναι δημόσιο...Οι δεύτερες γλώσσες μετά τα Αγγλικά είναι, Γαλικά, Γερμανικά και Ιταλικά...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για της φωτογρσφίες του Ιωνα οι Γερμανίδες έγραψαν:

Our Camera is very loud and Xander didn’t know Carmen and the loud Camera so the pics arnt the best.

Eιπαν ότι ο Ιωνας θα φτιάξει κι ότι πολλά choc στην αρχή είναι μακρυμούρικα και με μεγάλα αυτιά κι ότι χρειάζεται ένας χρόνος και, για να γίνουν όμορφα με στρογγυλά μουτράκια...

Αν τα δει και τα δυο μαζι, ναι θα δει τη διαφορα. Αν το δει μονο το ενα, και μετα απο μηνες το αλλο, βαζω και στοιχημα οτι δεν θα το προσεξει!! :lol::lol:
ΑΝΔΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:P:lol::lol::lol:

chocpoint_200808_1.jpg
νεα φωτο του Ιων!Little Satan το λεω εγω....:lol:ειναι λιγο ξινισμενο....αλλα εβλεπα και φωτο παλιες της Αθηνας και δεν μου αρεσαν, γενικα μπορει μια φωτο να αλλαξει πολυ το γατι οποτε λεω να περιμενω και να επιμεινω λιγο ακομα
Καλέ κουκλάκι είναι τι λέτε????:blink::blink::hmm::hmm:

Καλημέρα!!
Τα σχολεία ξεκίνησαν!!! Καλή αρχή σε όλα τα παιδιά!!

Είχε άγχος ο μικρούλης μου...αλλά μετά καλύτερα γιατί βρήκε κάτι παλιούς φίλους απ'το νηπιαγωγείο...:)
Η δεύτερη γλώσσα που διάλεξε είναι Ιταλικά!! :up:Πολύ χάρηκα:)
Καλή χρονιά λοιπόν και από εδώ..Ιταλικά????Αχ τι καλά βαλανε και καθηγητές της ιταλικής που είχαν μείνει χωρίς δουλεια..!!!Επιτέλους κάτι έγινε!!!:)

Καλή χρονιά λοιπόν και από εδώ..Ιταλικά????Αχ τι καλά βαλανε και καθηγητές της ιταλικής που είχαν μείνει χωρίς δουλεια..!!!Επιτέλους κάτι έγινε!!!:)
Λες να τον έχω κάποια στιγμή μαθητη?:)Μπα... δεν το κουνάω εγώ απ'τη δουλίτσα μου να μπλέξω με τους σατανάδες:lol:

Λες να τον έχω κάποια στιγμή μαθητη?:)Μπα... δεν το κουνάω εγώ απ'τη δουλίτσα μου να μπλέξω με τους σατανάδες:lol:
Κάνεις μαθήματα ιταλικών???:blink::blink::blink::blink::blink:

Κάνεις μαθήματα ιταλικών???:blink::blink::blink::blink::blink:
Διδαξα για 2 χρόνια μόλις πήρα το πτυχίο μου Ιταλικής Φιλολογίας απ΄τη Θεσσαλονίκη σε φροντιστήριο και ιδιαίτερα!:)Αλλά μετά μπήκα σε εταιρίες και βολεύτηκα καλύτερα...

Βασίλη... μάλλον πρέπει να πούμε στην Ina και στον Andre να ανανεώνουν τις σελίδες τους στο internet... Κοίτα τι γράφει μόλις ανοίγεις τη 1η σελίδα!
16.06.2008
kitten Paulchen and Quasimodo search parents from up beginning of august!!!

Kitten Paulchen (seal-point ) and Quasimodo (seal-point) search a nice, catfriendly home from up the beginning of august. If you are interested in one of these kittens, feel free to send me an email.

:blink::blink::blink::blink:

Διδαξα για 2 χρόνια μόλις πήρα το πτυχίο μου Ιταλικής Φιλολογίας απ΄τη Θεσσαλονίκη σε φροντιστήριο και ιδιαίτερα!:)Αλλά μετά μπήκα σε εταιρίες και βολεύτηκα καλύτερα...
Εψαχνε μια φίλη ρε συ...είχαμε φάει τον κόσμο να βρούμε..!!!:blink::blink:

Εψαχνε μια φίλη ρε συ...είχαμε φάει τον κόσμο να βρούμε..!!!:blink::blink:
Δεν διδάσκω πια... και με τους παλιούς μου συμφοιτητές χαθήκαμε για να σου σύστηνα κάποιον... έχω μια ξαδέλφη, καθηγήτρια Ισπανικών μόνο...

Αχ... περίμενε... θυμήθηκα μια κοπέλα μικρότερου έτους από μένα, που έμενε δίπλα μου... να ψάξω να τη ρωτήσω αν διδάσκει???

Αχ... περίμενε... θυμήθηκα μια κοπέλα μικρότερου έτους από μένα, που έμενε δίπλα μου... να ψάξω να τη ρωτήσω αν διδάσκει???
Όχι τώρα..ΘΑ σου πω αν είναι..Βρε ισπανικά κάνω εγώ με μια φοβερή καθηγητρια...Εχουμε ταιριάξει απόλυτα...:D

Όχι τώρα..ΘΑ σου πω αν είναι..Βρε ισπανικά κάνω εγώ με μια φοβερή καθηγητρια...Εχουμε ταιριάξει απόλυτα...:D
Πως τη λένε? :hmm:

Πως τη λένε? :hmm:
Δέσποινα, Χαλάνδρι μένει..Μην λέω και επώνυμα..Πάω για το τελευταίο δίπλωμα και μετά σταματάω είτε το πάρω είτε όχι!!!:(Δεν έχω λεφτά να συνεχίσω για αυτό..:(:(Τέσπα, ευελπιστώ να το πάρω...:D

Δέσποινα, Χαλάνδρι μένει..Μην λέω και επώνυμα..Πάω για το τελευταίο δίπλωμα και μετά σταματάω είτε το πάρω είτε όχι!!!:(Δεν έχω λεφτά να συνεχίσω για αυτό..:(:(Τέσπα, ευελπιστώ να το πάρω...:D
Σου εύχομαι να το πάρεις... δεν μου αρέσουν τα Ισπανικά...δεν μου η αρέσει η μουσικότητα της προφοράς τους... πάντως με τους Ισπανούς στα Ιταλικά συνεννοούμαι άνετα!

Στο σχολείο σήμερα βρήκα 3 παλιούς καθηγητές μου... με θυμήθηκαν... απίστευτο?? Δεν έχω αλλάξει καθόλου από τότε φαίνεται!:P:lol:εκτός αν με δούλευαν...:(

Σου εύχομαι να το πάρεις... δεν μου αρέσουν τα Ισπανικά...δεν μου η αρέσει η μουσικότητα της προφοράς τους... πάντως με τους Ισπανούς στα Ιταλικά συνεννοούμαι άνετα!
Εμένα δεν μου αρέσουν τα Ιταλικά λόγω του έντονου της γλώσσας..:lol::lol::lol:ΚΑι με ισπανικά συνεννοούμαι με ιταλούς επίσης...:lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back