Αντα
Διακεκριμένο μέλος
. Κανουν και ιταλικα τωρα στα σχολεια? ή ειναι ιδιωτικο?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ευχαριστούμε! Eίναι δημόσιο...Οι δεύτερες γλώσσες μετά τα Αγγλικά είναι, Γαλικά, Γερμανικά και Ιταλικά...Kαλημερα!! καλη χρονια ευχομαι. Κανουν και ιταλικα τωρα στα σχολεια? ή ειναι ιδιωτικο?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Our Camera is very loud and Xander didn’t know Carmen and the loud Camera so the pics arnt the best.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
ΑΝΔΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αν τα δει και τα δυο μαζι, ναι θα δει τη διαφορα. Αν το δει μονο το ενα, και μετα απο μηνες το αλλο, βαζω και στοιχημα οτι δεν θα το προσεξει!!![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
Καλέ κουκλάκι είναι τι λέτε????νεα φωτο του Ιων!Little Satan το λεω εγω....![]()
ειναι λιγο ξινισμενο....αλλα εβλεπα και φωτο παλιες της Αθηνας και δεν μου αρεσαν, γενικα μπορει μια φωτο να αλλαξει πολυ το γατι οποτε λεω να περιμενω και να επιμεινω λιγο ακομα

katerina10
Περιβόητο μέλος
Καλή χρονιά λοιπόν και από εδώ..Ιταλικά????Αχ τι καλά βαλανε και καθηγητές της ιταλικής που είχαν μείνει χωρίς δουλεια..!!!Επιτέλους κάτι έγινε!!!Καλημέρα!!
Τα σχολεία ξεκίνησαν!!! Καλή αρχή σε όλα τα παιδιά!!
Είχε άγχος ο μικρούλης μου...αλλά μετά καλύτερα γιατί βρήκε κάτι παλιούς φίλους απ'το νηπιαγωγείο...
Η δεύτερη γλώσσα που διάλεξε είναι Ιταλικά!!Πολύ χάρηκα
![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Λες να τον έχω κάποια στιγμή μαθητη?Καλή χρονιά λοιπόν και από εδώ..Ιταλικά????Αχ τι καλά βαλανε και καθηγητές της ιταλικής που είχαν μείνει χωρίς δουλεια..!!!Επιτέλους κάτι έγινε!!!![]()
Μπα... δεν το κουνάω εγώ απ'τη δουλίτσα μου να μπλέξω με τους σατανάδες
katerina10
Περιβόητο μέλος
Κάνεις μαθήματα ιταλικών???Λες να τον έχω κάποια στιγμή μαθητη?Μπα... δεν το κουνάω εγώ απ'τη δουλίτσα μου να μπλέξω με τους σατανάδες
![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Διδαξα για 2 χρόνια μόλις πήρα το πτυχίο μου Ιταλικής Φιλολογίας απ΄τη Θεσσαλονίκη σε φροντιστήριο και ιδιαίτερα!Κάνεις μαθήματα ιταλικών???![]()
Αλλά μετά μπήκα σε εταιρίες και βολεύτηκα καλύτερα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
16.06.2008
kitten Paulchen and Quasimodo search parents from up beginning of august!!!
Kitten Paulchen (seal-point ) and Quasimodo (seal-point) search a nice, catfriendly home from up the beginning of august. If you are interested in one of these kittens, feel free to send me an email.

katerina10
Περιβόητο μέλος
Εψαχνε μια φίλη ρε συ...είχαμε φάει τον κόσμο να βρούμε..!!!Διδαξα για 2 χρόνια μόλις πήρα το πτυχίο μου Ιταλικής Φιλολογίας απ΄τη Θεσσαλονίκη σε φροντιστήριο και ιδιαίτερα!Αλλά μετά μπήκα σε εταιρίες και βολεύτηκα καλύτερα...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Δεν διδάσκω πια... και με τους παλιούς μου συμφοιτητές χαθήκαμε για να σου σύστηνα κάποιον... έχω μια ξαδέλφη, καθηγήτρια Ισπανικών μόνο...Εψαχνε μια φίλη ρε συ...είχαμε φάει τον κόσμο να βρούμε..!!!![]()
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
Όχι τώρα..ΘΑ σου πω αν είναι..Βρε ισπανικά κάνω εγώ με μια φοβερή καθηγητρια...Εχουμε ταιριάξει απόλυτα...Αχ... περίμενε... θυμήθηκα μια κοπέλα μικρότερου έτους από μένα, που έμενε δίπλα μου... να ψάξω να τη ρωτήσω αν διδάσκει???

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Πως τη λένε?Όχι τώρα..ΘΑ σου πω αν είναι..Βρε ισπανικά κάνω εγώ με μια φοβερή καθηγητρια...Εχουμε ταιριάξει απόλυτα...![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
Δέσποινα, Χαλάνδρι μένει..Μην λέω και επώνυμα..Πάω για το τελευταίο δίπλωμα και μετά σταματάω είτε το πάρω είτε όχι!!!Πως τη λένε?![]()
Δεν έχω λεφτά να συνεχίσω για αυτό..
Τέσπα, ευελπιστώ να το πάρω...
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Σου εύχομαι να το πάρεις... δεν μου αρέσουν τα Ισπανικά...δεν μου η αρέσει η μουσικότητα της προφοράς τους... πάντως με τους Ισπανούς στα Ιταλικά συνεννοούμαι άνετα!Δέσποινα, Χαλάνδρι μένει..Μην λέω και επώνυμα..Πάω για το τελευταίο δίπλωμα και μετά σταματάω είτε το πάρω είτε όχι!!!Δεν έχω λεφτά να συνεχίσω για αυτό..
Τέσπα, ευελπιστώ να το πάρω...
![]()
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

εκτός αν με δούλευαν...
katerina10
Περιβόητο μέλος
Εμένα δεν μου αρέσουν τα Ιταλικά λόγω του έντονου της γλώσσας..Σου εύχομαι να το πάρεις... δεν μου αρέσουν τα Ισπανικά...δεν μου η αρέσει η μουσικότητα της προφοράς τους... πάντως με τους Ισπανούς στα Ιταλικά συνεννοούμαι άνετα!

ΚΑι με ισπανικά συνεννοούμαι με ιταλούς επίσης...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Πολύ χάρηκα