ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer
Διάσημο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Τι να τον καλοπιασω........εδω εχουμε κανει σχεδια απαγωγης, εκβιασμου και ζηταμε και λυτρα απο πανω...Ελά Βασίλη μου πλάκα κάνουμε ε??
Να πάτε αγοράκι μου... και να περάσετε καλά... κι εμείς στο ξενοδοχειάκι θα σας κάνουμε cat sitting ΟΚ???
Αντα... καλόπιασέ τον τώρα να μας πάρει μαζί του!![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Γεια σου Γιουλη!!!!!!!!Πάω στον οδοντογιατρό! Φιλάκια!!![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Μην ακουω βλακειες....Τουλάχιστον και μαλακία να γίνει και στις δύο περιπτώσεις στο παράδεισο θα πάω![]()

erefer
Διάσημο μέλος
Βρε εσείς ξέρετε τι γίνεται? Δεν έχω υψοφοβία, ούτε ακροφοβία, καμία σχέση, απλώς επειδή δεν έχω τον έλεγχο νιώθω άβολα πρώτον και δεύτερον δεν μου αρέσει το γεγονός οτι μπορεί να πέσω απο τοσο ψηλάΒασίλη να σου πω ένα μυστικό? Κι εγώ ψιλοφοβάμαι...![]()
Φυσικά γνωρίζω οτι είναι σχεδόν απίθανο βάσει στατιστικών, σίγουρα θα μπώ σε αεροπλάνο κάποια στιγμή και πραγματικά πιστεύω οτι μπορεί να νιώθω και ωραία αλλά δεν θα έκανα και κάθε βδομάδα ενα τέτοιο ταξίδι..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer
Διάσημο μέλος
Γειά σουΠάω στον οδοντογιατρό! Φιλάκια!!![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
erefer
Διάσημο μέλος
Εκτός κι αν δεν έχεις πρόβλημα οικονομικό οπότε καθε 2 βδομάδες πηγαίνεις ταξιδάκιαΚαλα καθε εβδομαδα δεν μπορεις με τιποτα να το κανεις!!ποσες ωρες διαφορα με την Ελλαδα εχει?
3 ώρες μπροστά απ'την Ελλάδα είναι η ώρα, όμως υπάρχουν και νησιά που είναι μία και δυο ωρες μπροστά
Αντα
Διακεκριμένο μέλος

Αντα
Διακεκριμένο μέλος

erefer
Διάσημο μέλος
Κάτι τέτοιο σκέφτομαιΚαι εχεις βρει ενα πακετο διακοπων με εισιτηρια, και ξενοδοχειο και all inclusiv?? εχω δει σε ταξιδιωτικα φυλλαδια, οτι δεν δινεις πια μια περιουσια για ενα τετοιο ταξιδι.![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
erefer
Διάσημο μέλος
Καλό απόγευμα ΑνταΦευγω και εγω, σιγα σιγα......παω να κοιμηθω!! ζζζζζ Καλό απόγευμα!

katerina10
Περιβόητο μέλος
Υψοφοβία έχω κι εγώ...Αλλά τα αεροπλάνα δεν τα φοβάμαι...Αφού δεν βλέπεις τίποτα...Ενα γαλάζιο πράγμα μονο..Είναι ΑΛΛΗ φάση...ΤΕΛΕΙΟ!!!"Ξέρετε τρέμω τα αεροπλάνα έχω υψοφοβία αλλά για ένα δεκάωρο ταξειδάκι στην άκρη του κόσμου δεν θα'λεγα όχι..."
![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Στον έναν θα πας σε 10 ώρες και στον άλλο σε 10 δευτερόλεπτα!Τουλάχιστον και μαλακία να γίνει και στις δύο περιπτώσεις στο παράδεισο θα πάω![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Δηλαδή όταν οδηγά ο πουλματζής έχεις τον έλεγχο?Βρε εσείς ξέρετε τι γίνεται? Δεν έχω υψοφοβία, ούτε ακροφοβία, καμία σχέση, απλώς επειδή δεν έχω τον έλεγχο νιώθω άβολα πρώτον και δεύτερον δεν μου αρέσει το γεγονός οτι μπορεί να πέσω απο τοσο ψηλάΦυσικά γνωρίζω οτι είναι σχεδόν απίθανο βάσει στατιστικών, σίγουρα θα μπώ σε αεροπλάνο κάποια στιγμή και πραγματικά πιστεύω οτι μπορεί να νιώθω και ωραία αλλά δεν θα έκανα και κάθε βδομάδα ενα τέτοιο ταξίδι..

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Σήμερα ξύπνησα χάλια, έχω μια διάθεση χάλια, αισθάνομαι γρια, άσχημη και χάλια...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool