Birman-maniacs

Παντως μετά το υπερατλαντικό αυτό, η Ευρώπη θα σας φαίνεται παιχνιδάκι! ;):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

"Ξέρετε τρέμω τα αεροπλάνα έχω υψοφοβία αλλά για ένα δεκάωρο ταξειδάκι στην άκρη του κόσμου δεν θα'λεγα όχι..."
:lol::lol::lol:
Τουλάχιστον και μαλακία να γίνει και στις δύο περιπτώσεις στο παράδεισο θα πάω:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πάω στον οδοντογιατρό! Φιλάκια!! :)

Ελά Βασίλη μου πλάκα κάνουμε ε??
Να πάτε αγοράκι μου... και να περάσετε καλά... κι εμείς στο ξενοδοχειάκι θα σας κάνουμε cat sitting ΟΚ???
Αντα... καλόπιασέ τον τώρα να μας πάρει μαζί του! ;):lol:
Τι να τον καλοπιασω........εδω εχουμε κανει σχεδια απαγωγης, εκβιασμου και ζηταμε και λυτρα απο πανω...:lol::lol:

Τουλάχιστον και μαλακία να γίνει και στις δύο περιπτώσεις στο παράδεισο θα πάω:lol::lol::lol:
Μην ακουω βλακειες....:(

Βασίλη να σου πω ένα μυστικό? Κι εγώ ψιλοφοβάμαι...;)
Βρε εσείς ξέρετε τι γίνεται? Δεν έχω υψοφοβία, ούτε ακροφοβία, καμία σχέση, απλώς επειδή δεν έχω τον έλεγχο νιώθω άβολα πρώτον και δεύτερον δεν μου αρέσει το γεγονός οτι μπορεί να πέσω απο τοσο ψηλά:D Φυσικά γνωρίζω οτι είναι σχεδόν απίθανο βάσει στατιστικών, σίγουρα θα μπώ σε αεροπλάνο κάποια στιγμή και πραγματικά πιστεύω οτι μπορεί να νιώθω και ωραία αλλά δεν θα έκανα και κάθε βδομάδα ενα τέτοιο ταξίδι..

Καλα καθε εβδομαδα δεν μπορεις με τιποτα να το κανεις!!ποσες ωρες διαφορα με την Ελλαδα εχει?

Καλα καθε εβδομαδα δεν μπορεις με τιποτα να το κανεις!!ποσες ωρες διαφορα με την Ελλαδα εχει?
Εκτός κι αν δεν έχεις πρόβλημα οικονομικό οπότε καθε 2 βδομάδες πηγαίνεις ταξιδάκια:D 3 ώρες μπροστά απ'την Ελλάδα είναι η ώρα, όμως υπάρχουν και νησιά που είναι μία και δυο ωρες μπροστά:)

Α!! τιποτα...γιατι τα ξαδελφια μου απο Αμερικη με διαφορα ωρας 11 ωρων, ηταν σαν κοτοπουλα τις πρωτες μερες..:lol:

Και εχεις βρει ενα πακετο διακοπων με εισιτηρια, και ξενοδοχειο και all inclusiv?? εχω δει σε ταξιδιωτικα φυλλαδια, οτι δεν δινεις πια μια περιουσια για ενα τετοιο ταξιδι. :up:

Και εχεις βρει ενα πακετο διακοπων με εισιτηρια, και ξενοδοχειο και all inclusiv?? εχω δει σε ταξιδιωτικα φυλλαδια, οτι δεν δινεις πια μια περιουσια για ενα τετοιο ταξιδι. :up:
Κάτι τέτοιο σκέφτομαι:up:

Πολυ χαιρομαι....και εγω το σκεφτομαι σιγα σιγα να ξαναρχιζω να πηγαινω ταξιδια στο εξωτερικο. Θελω να δω καποιες χωρες στην Ευρωπη....:)

Φευγω και εγω, σιγα σιγα......παω να κοιμηθω!! ζζζζζ Καλό απόγευμα!

Φευγω και εγω, σιγα σιγα......παω να κοιμηθω!! ζζζζζ Καλό απόγευμα!
Καλό απόγευμα Αντα:)

"Ξέρετε τρέμω τα αεροπλάνα έχω υψοφοβία αλλά για ένα δεκάωρο ταξειδάκι στην άκρη του κόσμου δεν θα'λεγα όχι..."
:lol::lol::lol:
Υψοφοβία έχω κι εγώ...Αλλά τα αεροπλάνα δεν τα φοβάμαι...Αφού δεν βλέπεις τίποτα...Ενα γαλάζιο πράγμα μονο..Είναι ΑΛΛΗ φάση...ΤΕΛΕΙΟ!!!:up::up:

Στον έναν θα πας σε 10 ώρες και στον άλλο σε 10 δευτερόλεπτα!:lol::lol::lol:

Βρε εσείς ξέρετε τι γίνεται? Δεν έχω υψοφοβία, ούτε ακροφοβία, καμία σχέση, απλώς επειδή δεν έχω τον έλεγχο νιώθω άβολα πρώτον και δεύτερον δεν μου αρέσει το γεγονός οτι μπορεί να πέσω απο τοσο ψηλά:D Φυσικά γνωρίζω οτι είναι σχεδόν απίθανο βάσει στατιστικών, σίγουρα θα μπώ σε αεροπλάνο κάποια στιγμή και πραγματικά πιστεύω οτι μπορεί να νιώθω και ωραία αλλά δεν θα έκανα και κάθε βδομάδα ενα τέτοιο ταξίδι..
Δηλαδή όταν οδηγά ο πουλματζής έχεις τον έλεγχο? :lol::lol::lol:

Καλημέρα!
Σήμερα ξύπνησα χάλια, έχω μια διάθεση χάλια, αισθάνομαι γρια, άσχημη και χάλια...:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back