Birman-maniacs

Μπορεις να τα παρεις στο νεο σου σπιτι, να δεις πως θα αντιδρασουν...εγω προσωπικα θα τα επαιρνα μαζι, οταν πια θα κοιμομουν και εγω εκει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπορεις να τα παρεις στο νεο σου σπιτι, να δεις πως θα αντιδρασουν...εγω προσωπικα θα τα επαιρνα μαζι, οταν πια θα κοιμομουν και εγω εκει.
ΝΑι λύσαξε η μητερα μου να βάψει το δωμάτιο μου τη Δευτέρα και εγώ Δευτέρα βράδυ θα κοιμηθώ στο νέο σπίτι...!!!:(:(Μάλλον θα τα αφήσω στους δικούς μου το Σάββατο και θα τα πάρω Κυριακή να τα πάω να μείνουν μόνα τους...:(:/:Μετά το απογευμα θα παω να δω πως είναι, πως τα πήγαν...!!!!:/:Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι καλύτερο!!!!:(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιατι τοση βιασυνη? τι θα το κανει το δωματιο σου?? :hmm:

Αχ.... ωραία η φονική σου αγκαλίτσα Αντούλα:)

Τι έγινε φεύγεις σε λίγο? Το Σ/Κ τι θα κάνετε?

Αχ.... ωραία η φονική σου αγκαλίτσα Αντούλα:)

Τι έγινε φεύγεις σε λίγο? Το Σ/Κ τι θα κάνετε?
Δεν ξερω τι ωρα θα φυγω...:(:(Το σαβ/κο θα κοιμηθουμε, γιατι η πρωτη εβδομαδα πεθαναμε στο πηξιμο και οι δυο μας :blink::blink:

Γιουλη καλη μου τι εγινε;Εγω σου στελνω τη γατοαγκαλιτσα μου αυριο το πρωι...

Γιουλη καλη μου τι εγινε;Εγω σου στελνω τη γατοαγκαλιτσα μου αυριο το πρωι...
μπλεξανε τα ορμονικά μου με τη μακακία του Μαριου και τα κάναμε κουλουβάχατα...
Αστα...θα περασει...αλλιώς...τα γατάκια μου να΄ναι καλά και το παιδακι μου.......και δεν γουστάρω τιποτε αλλο...

Γεια!:hello:
Με λένε Χριστίνα είμαι 12 χρονών.Είμαι νέο μέλος(Σήμερα γράφτηκα) και μου αρέσου πολύ οι γατες Βιρμανίας:up:.Ελπίζω να αποκτήσω ένα γατάκι κάποια στιγμή.Έχω ένα κουνελάκι τον Έλβις τον οποίο λατρεύω:inlove: .
Κατά τη γνώμη μου τα καλύτερα κατοικίδια είναι:σκύλος, γάτα ,κουνέλι.
Κάτι που μου αρέσει στις γάτες είναι η τραχειά σαν γυαλόχαρτο γλώσσα τους:P.Μα περισσότερο μου αρέσουν τα μικρά γατάκια:baby:.Είναι γλύκα ,τρελαίνομαι!!!

Τα λέμε!!!:hello: :happy:

μπλεξανε τα ορμονικά μου με τη μακακία του Μαριου και τα κάναμε κουλουβάχατα...
Αστα...θα περασει...αλλιώς...τα γατάκια μου να΄ναι καλά και το παιδακι μου.......και δεν γουστάρω τιποτε αλλο...
Ναι βρε μη μου στενοχωριεσαι...Θα δεις που ολα θα πανε μια χαρα!:)

Γεια!:hello:
Με λένε Χριστίνα είμαι 12 χρονών.Είμαι νέο μέλος(Σήμερα γράφτηκα) και μου αρέσου πολύ οι γατες Βιρμανίας:up:.Ελπίζω να αποκτήσω ένα γατάκι κάποια στιγμή.Έχω ένα κουνελάκι τον Έλβις τον οποίο λατρεύω:inlove: .
Κατά τη γνώμη μου τα καλύτερα κατοικίδια είναι:σκύλος, γάτα ,κουνέλι.
Κάτι που μου αρέσει στις γάτες είναι η τραχειά σαν γυαλόχαρτο γλώσσα τους:P.Μα περισσότερο μου αρέσουν τα μικρά γατάκια:baby:.Είναι γλύκα ,τρελαίνομαι!!!

Τα λέμε!!!:hello: :happy:
Καλώς το Χριστινάκι!!! :)
Το ξέρεις ότι έχω ένα αγοράκι το Χρήστο στην ηλικία σου? Καλη σχολική χρονιά σου εύχομαι!!
Πράγματι οι γατούλες μας αλλα και όλες οι γατούλες είναι ξεχωριστά πλάσματα! Το κουνελάκι σου έχει τέλειο όνομα!!:up:

Χριστινάκι να...δες αυτό το site Που φτιάξαμε να τις θαυμάσεις
www.birman.gr

Ερωτήσεις

Χριστινάκι να...δες αυτό το site Που φτιάξαμε να τις θαυμάσεις
www.birman.gr

Ευχαριστώ.Πολύ ωραία η ιστοσελίδα.Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι
για τις Βιρμανές:
Πρόσεξα πως τα γατάκια στο πρόσωπο έχουν σοκολατί μόνο στη μύτη.Όσο μεγαλώνουν γίνεται σοκολατί όλο το πρόσωπό τους;

Ευχαριστώ.Πολύ ωραία η ιστοσελίδα.Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι
για τις Βιρμανές:
Πρόσεξα πως τα γατάκια στο πρόσωπο έχουν σοκολατί μόνο στη μύτη.Όσο μεγαλώνουν γίνεται σοκολατί όλο το πρόσωπό τους;
Ναι Χριστινα,τα βιρμανάκια,όπως και τα σιαμ,γεννιουνται ολολευκα,και οσο περνα ο καιρος ολοκληρωνεται ο χρωματισμος τους.Επισης,δεν ειναι μονο σοκολατι,αλλα διαφορα χρωματα,τα οποια ειναι ασορτι με τα πατουσακια και τη φατσουλα τους.Δες τις φωτο της Γιουλης για να δεις τι διαφορα εχει ο αρσενικος της απο τη θηλυκη της,και τη Σεμελη που ειναι ακομα μωρακι.:)

Γιατι τοση βιασυνη? τι θα το κανει το δωματιο σου?? :hmm:
Γραφείο!!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad:Αυτή η ταπετσαρία με τα λουλούδια θα μου λείψει πολύ..Αλλά χαλάλι στη μαμάκα μου που με έχει βοηθήσει ΤΟΣΟ πολύ..:):)΄

Τελικά αποφασίστηκε θα τα αφήσω αύριο εδώ και την Κυριακή το απόγεμα θα τα πάω στο νέο σπίτι!!!!:):)Θα μείνω λίγο μαζί τους και μετά θα πάω βουρ στον φίλο μου να κοιμηθώ..Τη Δευτέρα θα τα βρω και πάλι στο νέο σπίτι μας πλέον!!!!:D:D:DΑχ ελπίζω όλα να πάνε καλά!!!!

Eυχαριστώ που μου λύσατε την απορία.:happy:
Αν βρείτε χρόνο μπείτε στο YOU TUBE και πατήστε nora cals the piano tuner και μετά Search.(H Νόρα είναι μια γατούλα:greycat: που παίζει πιάνο.)Μόλις δείτε το βίντεο πατήστε cat playing και από κάτω θα εμφανιστεί μια λίστα με πολύ αστεία βίντεο που οι..."γατογονείς'' έχουν δημοσιεύσει με πρωταγωνιστές...,ποιους άλλους;Τις γάτες τους!!!:cat::lol:

Πόσες ώρες μπορεί να μείνει μια γάτα μόνη στο σπίτι;????;) :hmm:

:hello:

Πόσες ώρες μπορεί να μείνει μια γάτα μόνη στο σπίτι;????;) :hmm:

:hello:
Γεια σου Χριστινάκι!!
Κατ'αρχάς το Βιρμανάκι που έχεις στο avatar είναι χρωματισμού blue tabby και κάπως έτσι αλλά προς το σοκολά θα γίνει η Σεμέλη μου... το ίδιο γούστο στα Βιρμανάκια εχουμε!!:up:
Μια γατούλα μπορεί να μείνει μόνη της για 24 ωρες αρκεί να έχει γεμάτο το μπωλακι με το νερό της, μπόλικο φαγάκι και μια καθαρή τουαλέτα:)Απο εκεί και πέρα αν πρέπει ο ιδιοκτήτης να λείψει κι άλλο, πρέπει να έρχεται κάποιος καθημερινά για να βάζει φρέσκο νεράκι, να ελέγχει το φαγητό και να καθαρίζει τη τουαλέτα της.

Να δες εδώ τη διαφορά στα χρώματα.
Η Καλυψώ είναι η καφέ, seal point Και ο Μορφέας γκρι... Blue point...
Δες και τα χρώματ στο www.birman.gr όπου δείχνει γατάκια και ενήλικα γατιά!

CIMG1450.JPG

Tiiiiiiiiii γινεται εδω περά??

Γεια σου Χριστινάκι!!
Κατ'αρχάς το Βιρμανάκι που έχεις στο avatar είναι χρωματισμού blue tabby και κάπως έτσι αλλά προς το σοκολά θα γίνει η Σεμέλη μου... το ίδιο γούστο στα Βιρμανάκια εχουμε!!:up:
Μια γατούλα μπορεί να μείνει μόνη της για 24 ωρες αρκεί να έχει γεμάτο το μπωλακι με το νερό της, μπόλικο φαγάκι και μια καθαρή τουαλέτα:)Απο εκεί και πέρα αν πρέπει ο ιδιοκτήτης να λείψει κι άλλο, πρέπει να έρχεται κάποιος καθημερινά για να βάζει φρέσκο νεράκι, να ελέγχει το φαγητό και να καθαρίζει τη τουαλέτα της.

To βιρμανάκι στο Avatar δεν είναι δικό μου!Εγώ δεν έχω γάτα:(!Το κατέβασα από το www.birman.gr.:lol:Πάντως έχετε δίκιο,είναι κουκλάκι.:happy:

Υ.Γ. Διαβάστε αν θέλετε αυτό που έγραψα λίγο πιο πάνω για το YOU TUBE. :hello:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back