Birman-maniacs

Αντε με το καλο να κοιμηθεις εκει σημερα!! :up:
Αχ έχουμε και τρελή καθαριότητα και τακτοποιηση σημερα...:blink::blink:Και ναι θα κοιμηθούμε εκεί..Αλλά έχω ΕΝΑ ΑΓΧΟΣ!!!!!:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δανάη να χαίρεσαι τον Ερωτα σου και χρόνια του πολλά για χθές, είναι πανέμορφος:D Χρόνια πολλά και στον erefer, 4 μηνών σήμερα:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δανάη να χαίρεσαι τον Ερωτα σου και χρόνια του πολλά για χθές, είναι πανέμορφος:D Χρόνια πολλά και στον erefer, 4 μηνών σήμερα:up:
ΚΑλέ να τον χαίρεσαι..Εμένα η Ήλια και ο Μάπας μου χθες και προχθές αντίστοιχα έγιναν 6 μηνών!!!!!!!!!!!!:D:DΝα χαιρόμαστε όλα τα γατάκια μας!!!

Χρονια πολλα παιδια στα γατουλακια σας!Αντε συντομα θα τα εχετε στις αγκαλιες σας.Δαναη τον ειδα κι εχτες τον κουκλο αλλα επεσε η συνδεση και δεν προλαβα να σου γραψω,εγινε σωστος γαταρος!!!

Να και κάποιες καινούργιες φωτό απ'τις 30 Αυγούστου:blink::blink::blink:
Είχε και άλλες 2 αλλά δεν βλέπονται απ'το τρέμουλο..:down:

Να και κάποιες καινούργιες φωτό απ'τις 30 Αυγούστου:blink::blink::blink:
Είχε και άλλες 2 αλλά δεν βλέπονται απ'το τρέμουλο..:down:

Τι φατσάκι είναι αυτό?????:blink::blink::P:PΤέλειος είναι και πάνω που θα σε ρωτούσα αν έχεις φωτος νέες!!!;)

Βασιλη τι ωραια μασκα που εκανε...Πανεμορφος.

Το απογευμα θα ξέρω.,..!!!Παιδιά με το ίντερνετ δεν υπάρχει θέμα η νετ1 έγραψε.!!!Την πέμπτη μας είπαν ότι θα έχουμε κανονικά..Θα αναλάβω την σύνδεση του ρούτερ σήμερα!!!:D
Αυτά είναι καλά νέα:D Κατερίνα πόσες μέρες δηλαδή πέρασαν απο τοτε που έκανες την αίτηση μέχρι τη Πέμπτη που έρχεται? Αν είναι καλή θα τη βάλω και εγώ, περιμένω να μου πείς εντυπώσεις:lol: Σιγά μη κάτσω να περιμένω κανα τρίμηνο τη forthnet..

Γεια σε ολους!!!:hello:

Αυτά είναι καλά νέα:D Κατερίνα πόσες μέρες δηλαδή πέρασαν απο τοτε που έκανες την αίτηση μέχρι τη Πέμπτη που έρχεται? Αν είναι καλή θα τη βάλω και εγώ, περιμένω να μου πείς εντυπώσεις:lol: Σιγά μη κάτσω να περιμένω κανα τρίμηνο τη forthnet..
Σχεδον 14 μέρες...Μην κάνεις αίτηση ακόμα Βασίλη...Περίμενε να σου πω και απόδοση..24 μέγκα έτσι?? όχι βλακείες!!!Αν και θα σου συνιστούσα την νετ1 καλό είναι να δω και πως θα πάει σε εμένα!!!;)

Γεια σου !!!Τι κάνεις???:)

Καλα ειμαι! Λιγο κουρασμενος ομως....:/: Δεν το ηξερα οτι ειναι τοσο δυσκολο να βγαλεις ολα τα δικαιολογητικα για την εγγραφη στη σχολη.... Καλα λενε ολοι για τους δημοσιους υπαλληλους!!!:mad:

Σχεδον 14 μέρες...Μην κάνεις αίτηση ακόμα Βασίλη...Περίμενε να σου πω και απόδοση..24 μέγκα έτσι?? όχι βλακείες!!!Αν και θα σου συνιστούσα την νετ1 καλό είναι να δω και πως θα πάει σε εμένα!!!;)
ΟΧΙ ΟΧΙ!!!14 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ εννοουσα...:)

Βασίλη τέλειο το παιδί σου!! Πολύ σκανταλιάρικη φάτσα έχει!!!! :up:
Να τον χαίρεσαι!! Σου άρεσε η Σεμέλη μου? :)

Κι εσύ Κατερινιώ τα δικά σου να τα χαίρεσαι!!! :)Καλή τους προσαρμογή ... και καλορίζικη η καινούργια σας φωλιά!! :)

Δωράκι σε ευχαριστώ πολύ για την τέλεια καλλιτεχνική δουλειά στην υπογραφή μου!! :)

Γεια σου Γιώργο!! :)

Καλα ειμαι! Λιγο κουρασμενος ομως....:/: Δεν το ηξερα οτι ειναι τοσο δυσκολο να βγαλεις ολα τα δικαιολογητικα για την εγγραφη στη σχολη.... Καλα λενε ολοι για τους δημοσιους υπαλληλους!!!:mad:
Ναι ασε οι πρώτες μέρες είναι τρέξιμο και χάσιμο χρόνου..μάλιστα αν είσαι σε ΤΕΙ θα δεις και την ανοργανωσιά στο μεγαλέιο της αλλά οκ..Είναι ωραία η φοιτητική ζωή κοίτα να την απολαύσεις!!:)

Βασίλη η Ina Και ο Andre φαίνονται πολύ ευγενικοί άνθρωποι και πολύ φιλόξενοι! :)Μου έστειλαν το site της συναυλίας και του εστιατορείου που θα φάμε...οργάνωση Γερμανική ε? :up:

Και εγώ 24 θα βάλω, θα περιμένω να μου πείς πως πάει:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back