katerina10
Περιβόητο μέλος
Αχ έχουμε και τρελή καθαριότητα και τακτοποιηση σημερα...Αντε με το καλο να κοιμηθεις εκει σημερα!!![]()

Και ναι θα κοιμηθούμε εκεί..Αλλά έχω ΕΝΑ ΑΓΧΟΣ!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer
Διάσημο μέλος
Χρόνια πολλά και στον erefer, 4 μηνών σήμερα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Γεια σου Βασίλη!!!Ηρθα κι εγώ![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
ΚΑλέ να τον χαίρεσαι..Εμένα η Ήλια και ο Μάπας μου χθες και προχθές αντίστοιχα έγιναν 6 μηνών!!!!!!!!!!!!Δανάη να χαίρεσαι τον Ερωτα σου και χρόνια του πολλά για χθές, είναι πανέμορφοςΧρόνια πολλά και στον erefer, 4 μηνών σήμερα
![]()

Να χαιρόμαστε όλα τα γατάκια μας!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
erefer
Διάσημο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
erefer
Διάσημο μέλος
Αυτά είναι καλά νέαΤο απογευμα θα ξέρω.,..!!!Παιδιά με το ίντερνετ δεν υπάρχει θέμα η νετ1 έγραψε.!!!Την πέμπτη μας είπαν ότι θα έχουμε κανονικά..Θα αναλάβω την σύνδεση του ρούτερ σήμερα!!!![]()
Κατερίνα πόσες μέρες δηλαδή πέρασαν απο τοτε που έκανες την αίτηση μέχρι τη Πέμπτη που έρχεται? Αν είναι καλή θα τη βάλω και εγώ, περιμένω να μου πείς εντυπώσεις
Σιγά μη κάτσω να περιμένω κανα τρίμηνο τη forthnet..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geo_ttc
Εκκολαπτόμενο μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
Σχεδον 14 μέρες...Μην κάνεις αίτηση ακόμα Βασίλη...Περίμενε να σου πω και απόδοση..24 μέγκα έτσι?? όχι βλακείες!!!Αν και θα σου συνιστούσα την νετ1 καλό είναι να δω και πως θα πάει σε εμένα!!!Αυτά είναι καλά νέαΚατερίνα πόσες μέρες δηλαδή πέρασαν απο τοτε που έκανες την αίτηση μέχρι τη Πέμπτη που έρχεται? Αν είναι καλή θα τη βάλω και εγώ, περιμένω να μου πείς εντυπώσεις
Σιγά μη κάτσω να περιμένω κανα τρίμηνο τη forthnet..

katerina10
Περιβόητο μέλος
Γεια σου !!!Τι κάνεις???Γεια σε ολους!!!![]()

geo_ttc
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γεια σου !!!Τι κάνεις???![]()
Καλα ειμαι! Λιγο κουρασμενος ομως....
Δεν το ηξερα οτι ειναι τοσο δυσκολο να βγαλεις ολα τα δικαιολογητικα για την εγγραφη στη σχολη.... Καλα λενε ολοι για τους δημοσιους υπαλληλους!!!
katerina10
Περιβόητο μέλος
ΟΧΙ ΟΧΙ!!!14 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ εννοουσα...Σχεδον 14 μέρες...Μην κάνεις αίτηση ακόμα Βασίλη...Περίμενε να σου πω και απόδοση..24 μέγκα έτσι?? όχι βλακείες!!!Αν και θα σου συνιστούσα την νετ1 καλό είναι να δω και πως θα πάει σε εμένα!!!![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Να τον χαίρεσαι!! Σου άρεσε η Σεμέλη μου?

Κι εσύ Κατερινιώ τα δικά σου να τα χαίρεσαι!!!
Καλή τους προσαρμογή ... και καλορίζικη η καινούργια σας φωλιά!! 
Δωράκι σε ευχαριστώ πολύ για την τέλεια καλλιτεχνική δουλειά στην υπογραφή μου!!

Γεια σου Γιώργο!!

katerina10
Περιβόητο μέλος
Ναι ασε οι πρώτες μέρες είναι τρέξιμο και χάσιμο χρόνου..μάλιστα αν είσαι σε ΤΕΙ θα δεις και την ανοργανωσιά στο μεγαλέιο της αλλά οκ..Είναι ωραία η φοιτητική ζωή κοίτα να την απολαύσεις!!Καλα ειμαι! Λιγο κουρασμενος ομως....Δεν το ηξερα οτι ειναι τοσο δυσκολο να βγαλεις ολα τα δικαιολογητικα για την εγγραφη στη σχολη.... Καλα λενε ολοι για τους δημοσιους υπαλληλους!!!
![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μου έστειλαν το site της συναυλίας και του εστιατορείου που θα φάμε...οργάνωση Γερμανική ε? 
erefer
Διάσημο μέλος
Και εγώ 24 θα βάλω, θα περιμένω να μου πείς πως πάειΣχεδον 14 μέρες...Μην κάνεις αίτηση ακόμα Βασίλη...Περίμενε να σου πω και απόδοση..24 μέγκα έτσι?? όχι βλακείες!!!Αν και θα σου συνιστούσα την νετ1 καλό είναι να δω και πως θα πάει σε εμένα!!!![]()

geo_ttc
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool