katerina10
Περιβόητο μέλος
ΝΑι μου το είπε και η ίδια αλλά ξέρεις τώρα...φοβήθηκα μην με αφήσουν εμένα...Καλημέρα Κατερίνα!
Μια χαρά σας ακούω... και τη νονά τους θα την μάθουν... γιααα... ζήτα της να βάλει φαγάκι στην Ηλια καμιά μέρα που θα πεινάει πολύ, να δεις πως θα την λατρέψει αμέσως!
![]()

και είπα αρχικά όχι..μετά πήγαμε μαζί με τη νονά να τους βαλουμε φαι και της έδειχνα πως..αλλά θέλει δουλειά ακόμα!!
Τέσπα, δεν νομίζω ότι δεν θα τη συνηθίσουν αλλά είναι πρώτη φορά που κάνει κχχχχχχχχ σε άνθρωπο η Ήλια!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Ουτε γι'αυτα δεν εχω πολυ χρονο....το μονο καλο ειναι τωρα που αρχισε να κανει πιο δροσια, ειναι οτι η Πισου θελει παλι να καθησει στην αγκαλια μου!! Ο Αλφι ακομη στο μπαλκονι του αρεσει να ξαπλωνει!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καλά τώρα άρχιζαν να μαδάνε?? Δεν μαδούσαν όλο το καλοκαίρι??Καλα ειναι....αρχιζουν να μαδανε σιγα σιγα, ετοιμαζονται για φορεσουν τη ''γουνα'' για το χειμωνα!!Ουτε γι'αυτα δεν εχω πολυ χρονο....το μονο καλο ειναι τωρα που αρχισε να κανει πιο δροσια, ειναι οτι η Πισου θελει παλι να καθησει στην αγκαλια μου!! Ο Αλφι ακομη στο μπαλκονι του αρεσει να ξαπλωνει!!

Εμένα η Καλυψώ ανεξαρτήτως καιρού αναζητά την αγκαλιά μου... ενώ ο Μορφέας δεν την αναζητά ποτέ (μόνο χάδια).. είναι της πολυθρόνας και του πλακακίου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
πως να σε αφήσουν δηλαδή??ΝΑι μου το είπε και η ίδια αλλά ξέρεις τώρα...φοβήθηκα μην με αφήσουν εμένα...και είπα αρχικά όχι..μετά πήγαμε μαζί με τη νονά να τους βαλουμε φαι και της έδειχνα πως..αλλά θέλει δουλειά ακόμα!!
Τέσπα, δεν νομίζω ότι δεν θα τη συνηθίσουν αλλά είναι πρώτη φορά που κάνει κχχχχχχχχ σε άνθρωπο η Ήλια!!!!
![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
Να μην με αγαπουν πια..να μην μου έρχονται ...να προτιμούν την νονά τους για χαδάκια!!!πως να σε αφήσουν δηλαδή??![]()

ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ξέρω...

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
ευχαριστω ολους σας για τα καλα σας λογια,εχθες δεν ειχα ιντερνετ για να σας ευχαριστησω...
νιωθω μια εξαψη...αντε να ερθει αυτη η κυριακη επιτελους!!!!!
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
Η Σεμελη στην αρσενικη εκδοση...
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μου έλειψες Δανάκοκαλημερα σε ολους και ολες!!!!
ευχαριστω ολους σας για τα καλα σας λογια,εχθες δεν ειχα ιντερνετ για να σας ευχαριστησω...
...μας χρωστάς 24ωρη επικοινωνία μόλις πάρεις τον Έρωτά σου!! 
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
εννοειται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μου έλειψες Δανάκο...μας χρωστάς 24ωρη επικοινωνία μόλις πάρεις τον Έρωτά σου!!
![]()
τι το πηρα το κινητο με 5mp καμερα αφου?για να σας βαζω τις φωτο...

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Σου εγγυούμαι ότι θα πάθεις λαλά με τον μικρό... μόνο να αγγίξεις το τρίχωμά του... θα τρελαθείς...καλημερα σε ολους και ολες!!!!

Εγώ όταν τον πρωτοάγγιξα στη Γερμανία του Μορφέα..τρελάθηκα... είναι το Νο 1 antistress!!
n Καλυψώ μου δεν έχει τόσο απαλή γούνα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Εγώ ξεκίνησα το πλέξιμο για τη προίκα της μικρής... τι έτσι θα σας την δώσουμε?

Να κανονίσουμε κι εκείνο το τσάι στις 6 το απόγευμα που λέγαμε!!
Ξέρεις εσύ... αυτό που με το σηκωμένο μικρό δαχτυλάκι την ώρα που πίνουμε...
katerina10
Περιβόητο μέλος
Καλημέρα Δανάηκαλημερα σε ολους και ολες!!!!

Κούκλος και έρωτας τρελός ο Έρωτας σου
Πλησιάζει η Κυριακή...5 μέρες ακόμα...!!!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Δεν το ξέρω...μολις ειδα Γιουλη οτι πηραν το σοκολατακι..σιγουρα εκτροφεας ε?

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
αυτο περιμενω....να δω πως θα ειναι η υφη του τριχωματος του,εχω ακουσει τοσα πολλα απο σας και εχω μια γλυκια αγωνια...και φυσικα θελω να δω τα ωκεανι ματια τουΣου εγγυούμαι ότι θα πάθεις λαλά με τον μικρό... μόνο να αγγίξεις το τρίχωμά του... θα τρελαθείς...
Εγώ όταν τον πρωτοάγγιξα στη Γερμανία του Μορφέα..τρελάθηκα... είναι το Νο 1 antistress!!n Καλυψώ μου δεν έχει τόσο απαλή γούνα...

Γιουλακο πολυ ωραια η καινουρια υπογραφη...I love it
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
)Επίσης το μωρό το μπλε τον Rudi θέλω να ζουλήξω πέρα απ'όλα τ'άλλα!

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
of course my dear Julie...Λοιπόν συμπεθέρα μου... πως πατε?
Εγώ ξεκίνησα το πλέξιμο για τη προίκα της μικρής... τι έτσι θα σας την δώσουμε?
Να κανονίσουμε κι εκείνο το τσάι στις 6 το απόγευμα που λέγαμε!!Ξέρεις εσύ... αυτό που με το σηκωμένο μικρό δαχτυλάκι την ώρα που πίνουμε...
![]()
καλα το δαχτυλακι το σηκωνω ουτως η αλλως..χι χι..
δεν θελω προικα μαρι...προικα της ειναι η ομορφια της και -πανω απ'ολα-η τιμη της...

katerina10
Περιβόητο μέλος
Συγνώμη...ιδέα μου είναι ή υπάρχει σιγά σιγά μια ελαφριά τάση προς τα μπλε βιρμανάκια????Τελικά ΕΧΩ ΓΟΥΣΤΟ!!!!!Αχ... κι εγώ το περιμένω βρε παιδιά...μου έστειλαν τα sites της συναυλίας και του εστιατορίου αλλά είναι στα γερμανικά... δεν πειράζει.. φαίνονται πολύ φιλόξενοι άνθρωποι (εμ... βέβαια τι θα έλεγα εγώ?)
Επίσης το μωρό το μπλε τον Rudi θέλω να ζουλήξω πέρα απ'όλα τ'άλλα!![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool