Birman-maniacs

ναι βρε,εδω διπλα μενω:lol::lol::lol:
:redface::redface::redface:Ελα μωρε σιγά 3 ώρες διαδρομή να πάς και άλλες 3 να γυρίσεις είναι...ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ!!!:redface::redface::redface::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πω πω.. έλα μου που νερό δεν εχουμε... :redface::lol:
και σε παρακαλώ παιδί μου τις ωρες που σου είπε η συμπεθέρα μου μόνο δέχομαι:cool::lol::lol::lol:
Αχχχχ μην με μπερδεύεται εργαζόμενη κοπέλα...Που να τρέχω τώρα πίσω σε ποστ...Θα κανονισουμε εμείς και θα βρούμε ώρα ...:lol::lol::lol::D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οπωτε θες!!!!!!!!!!!το σπιτι μου ειναι ανοιχτο για τους φιλους μου παντα...!!!!:):):)
....και για τις γάτες τους... :lol:

Γιουλη για να σου λεει αυτη "νερο ειναι αρκετο" καταλαβαινεις τι καταναλωση θα κανει!!!!!!!γεμισε το ψυγειο και μετα να πας στον μετρητη του νερου να την χρεωσεις την καταναλωση...ο κουκος αηδονι θα σου στοιχισει...:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Δεν το κατάλαβα τουτο!!!!:mad::mad::mad:Τι θα πει να μας χρεώσει νερό???Αυτό μόνο γερμανία το έχω δει..Δεν με νοιάζει που θα ταξιδέψεις εκεί..οι συνήθειες σε αυτήν την χώρα δεν αλλαζουν..:lol::lol::P:P

:lol::lol::lol:α ρε Κατερινάκι... έμπλεξες με μας τις παλαβές! :lol::lol:
Ενα νερό είπε να πιει το κοριτσάκι...:lol:
:blink::blink::blink::blink::blink:Έλα μου ντε!!!!:blink::blink::lol::lol::lol::lol:

Είμαι ΔΥΣΚΟΛΗ!!!!Χυμό ανανά και ροδάκινο αλλιώς ΝΕΡΟ(το αγαπημένο μου..δηλώνω φανατική νερουλική):P

Επ! Σας έπιασα!!!:lol:
Επίσης!!!Ζήτω το νερό!:P:up::up::up:

Συμφωνώ...εγώ τους δίνω πολύ Royal... και μόνο τη Κυριακή που είμαστε όλοι στο σπίτι το κονσερβάκι τους... για να καταλαβαίνουν ότι είναι μια ξεχωριστή μέρα όπου όλη η οικογένεια είναι στο σπίτι και τους γίνονται τα χατηράκια... π.χ. όταν χουζουρεύουμε όλοι μαζί στο κρεβάτι την ώρα που ο μπαμπάς μας διαβάζει την εφημερίδα του στο σαλόνι! ;):lol:
Αχ τι ωραία εικόνα...:up:

εγω σας αφηνω,φιλακια,τα λεμε αυριο:)

:mad::mad::mad::mad:Γιατί όλα τα καλά τα κάνεις εσύ και φαίνονται αγγαρείες???:mad::mad:
Μα δεν κάνω αγγαρεία...:(με χαρά πάω...:(:)

κι εμεναααα
θελω να φοραω τα χειμωνιατικα μου να χουχουλιαζω,να παιζω με τα 2 μου γατακια..να φτιαχνω γλυκα και ζεστο ψωμακι,να μαζευονται οι φιλοι μου σπιτι που παιζουμε τριβιαλ..ο χειμωνας ειναι τελειος!!!!!!!!!:up::up::up:
δεν μπορω να σου πω τι καταθληψη με επιασε οταν κανανε αγιασμο τα σχολεια..γιατι να μεγαλωνουμε?:(:(:(θελω να παω στην χωρα του ποτε..:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Τώρα που έχω δικό μου σπίτι μάλλον μπορώ κι εγώ να το κανω αυτό..Πόσο ωραία θα νιώθω μετά!!!:D

Ηθελα να πάω στη Διεθνή Έκθεση γάτας στη Λισαβώνα τέλη Οκρώβρη και μετά να συνδίαζα Μόναχο για τη Σεμέλη και τον Ιωνα...:(αλλά κάποιος κατέβασε τα μουτράκια του... και απλά θα πάω για Σ/Κ στο Μόναχο, ξανά σαν τη κυνηγημένη...:(
Αυτό για τις υποχωρήσεις που λέγαμε... ;):(
Εγώ γιατί δεν συμφωνώ?????????????????????:hmm::hmm:Να μην κάνεις υποχωρήσεις...εννοώ να κάνεις υποχωρήσεις όταν θες να τις κάνεις..Δεν πρόκειται να καταπιέσω τα θέλω μου ποτέ για κάποιον γιατί πάντα θα του το φορτώνω!!!:(Χειρότερο είναι !!!:down:

Αχ τι ωραία εικόνα...:up:
Ναι ε? Τη συνέχεια που ο μπαμπάς μας παίρνει πρέφα που είμαστε στο κρεβάτι και μας κυνηγάει με την εφημερίδα δεν σας την περιέγραψα! :lol::lol:

Μα δεν κάνω αγγαρεία...:(με χαρά πάω...:(:)
Ναι αλλά είσαι τόσο πονηρή που κάνεις κάτι που θες πολύ αλλά το κάνεις να φαίνεται σαν να είναι αγγαρεία για να μην πουν οι άλλοι "ααααα την τυχερή" αλλά "πω πω τρέξιμο αυτή η κοπέλα"...αυτό είπα!!;)

Ναι ε? Τη συνέχεια που ο μπαμπάς μας παίρνει πρέφα που είμαστε στο κρεβάτι και μας κυνηγάει με την εφημερίδα δεν σας την περιέγραψα! :lol::lol:
ΚΑι αυτό ωραίο ακούγεται...Ψιλογατίσια οικογένεια βέβαια...!!!:lol::lol:

Επ! Σας έπιασα!!!:lol:
Επίσης!!!Ζήτω το νερό!:P:up::up::up:
Γεια σου μικρή μου!!!!Νερο για πάντα!!!:lol::lol::lol:

Γιούλη μου αλήθεια χαρηκα που μου είπες για να έρθω σπίτι σου..Γιατί όχι μόνο θα έχω την τιμή να καταναλώσω το ύδωρ της ζωής μου όλης:Pαλλά θα δω εσένα και Μορφέα και θα σας απολάυσω για κάμποση ώρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

Ναι αλλά είσαι τόσο πονηρή που κάνεις κάτι που θες πολύ αλλά το κάνεις να φαίνεται σαν να είναι αγγαρεία για να μην πουν οι άλλοι "ααααα την τυχερή" αλλά "πω πω τρέξιμο αυτή η κοπέλα"...αυτό είπα!!;)
ναι μωρέ άστα...χάλια θα είναι!:P:P:lol:

Γιούλη μου αλήθεια χαρηκα που μου είπες για να έρθω σπίτι σου..Γιατί όχι μόνο θα έχω την τιμή να καταναλώσω το ύδωρ της ζωής μου όλης:Pαλλά θα δω εσένα και Μορφέα και θα σας απολάυσω για κάμποση ώρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D
Και τη Καλυψώ:)

Εγώ γιατί δεν συμφωνώ?????????????????????:hmm::hmm:Να μην κάνεις υποχωρήσεις...εννοώ να κάνεις υποχωρήσεις όταν θες να τις κάνεις..Δεν πρόκειται να καταπιέσω τα θέλω μου ποτέ για κάποιον γιατί πάντα θα του το φορτώνω!!!:(Χειρότερο είναι !!!:down:
Έχεις δίκιο...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back