Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:33 Η Βάσια13859: #24.801 17-09-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μορφέας έχει τα γονίδια της Jou Jou που έβγαζε τα λευκά σημάδια...άλλωστε κι αυτός έχει άσπρες ποδάρες... Click για ανάπτυξη... ποδαρες ας εχει...μην βγαλουμε θηλυκα με μουσια χιχι και βλεπω μετα να μας μενουν και να πηζουμε στην τριχα...καλα σκουπιζω καθε μερα....και ειδικα σε αυτο το γρανιτοπλακακι φαινονται τρελα οι τριχες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:35 Η Βάσια13859: #24.802 17-09-08 10:35 τωρα κανει και ενα νεο ηχο η Αθηνα Γιουλακι παρε να στον κανω!σαν αγορι μουα μουα μαου μαου, μιλαμε οταν εχει νευρα το κανει για να της δωσουμε σημασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.803 17-09-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ποδαρες ας εχει...μην βγαλουμε θηλυκα με μουσια χιχι και βλεπω μετα να μας μενουν και να πηζουμε στην τριχα...καλα σκουπιζω καθε μερα....και ειδικα σε αυτο το γρανιτοπλακακι φαινονται τρελα οι τριχες! Click για ανάπτυξη... Καλέ ο κόσμος κάνει κρα για Βιρμανικά...θέλεις να σου πω πόσα Pm έχω πάρει από παιδιά που μας παρακαλάνε να τους δώσουμε... ακόμα κι απ΄τη Καλυψώ, Βάσια?? Πόσο μάλλον απ΄'την Αθηνάή απ'τη Σεμέλη αργότεραΜωρέ θα το λατρέψουν το άσπρο μουσάκι... σάμπως στην Ελλάδα γίνονται οι Εκθέσεις κι όλοι θα τρέχουν για βραβεύσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.804 17-09-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τωρα κανει και ενα νεο ηχο η Αθηνα Γιουλακι παρε να στον κανω!σαν αγορι μουα μουα μαου μαου, μιλαμε οταν εχει νευρα το κανει για να της δωσουμε σημασια Click για ανάπτυξη... δεν μπορώ να μιλήσω... αυτές οι μέρες είναι δύσκολες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:11 Η katerina10: #24.805 17-09-08 13:11 Καλημέρα..(χμμμ καλησπέρα πλέον)!!!Τι κάνετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:23 Η katerina10: #24.806 17-09-08 13:23 Κανείς δεν είναι εδώ ε???Καλά..Τα νέα μου είναι ότι ακόμα τη φωτογραφική μου δεν την έχω βρει..Είναι σίγουρα κάπου στο σπίτι ..αλλά ΠΟΥ???Τέσπα, χθες ο Μάπας δεν με έκανε απλά ριγέ με έκανε να ματώνω για πολύ ώρα σε χέρια πόδια και κοιλιά..Ο λόγος, του έβαζα το φάρμακο και εκείνη τη στιγμή που έγινε το τραγικό συμβάν πέρασε να μου πει κάτι η φίλη μου ...ΜΕ .......μπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιπ!!!!!Φυσικά μετά τον αρπαξα με το ζόρι του έβαλα το φαρμακο του και του εδωσα και λιχουδίτσες...Τι επιθετικότητα ήταν αυτή όμως ρε παιδιά??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:43 Η bunny έγραψε: #24.807 17-09-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πρώτη Γυμνασίου! Είναι σπασίσκλας αυτός με τα μαθηματικά... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή θα τον ρωτάω τι κάνει, θα μου απαντάει καλά και θα μου στέλνει και καμιά εξίσωση; Ωχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.808 17-09-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Δηλαδή θα τον ρωτάω τι κάνει, θα μου απαντάει καλά και θα μου στέλνει και καμιά εξίσωση; Ωχ! Click για ανάπτυξη... Eχεις msn? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.809 17-09-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κανείς δεν είναι εδώ ε???Καλά..Τα νέα μου είναι ότι ακόμα τη φωτογραφική μου δεν την έχω βρει..Είναι σίγουρα κάπου στο σπίτι ..αλλά ΠΟΥ???Τέσπα, χθες ο Μάπας δεν με έκανε απλά ριγέ με έκανε να ματώνω για πολύ ώρα σε χέρια πόδια και κοιλιά..Ο λόγος, του έβαζα το φάρμακο και εκείνη τη στιγμή που έγινε το τραγικό συμβάν πέρασε να μου πει κάτι η φίλη μου ...ΜΕ .......μπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιπ!!!!!Φυσικά μετά τον αρπαξα με το ζόρι του έβαλα το φαρμακο του και του εδωσα και λιχουδίτσες...Τι επιθετικότητα ήταν αυτή όμως ρε παιδιά??????? Click για ανάπτυξη... Αχ... μωρέ το πληγωμένο Κατερινιώ...από φόβο γρατζουνάνε νομίζω πιο πολύ... τα πιάνει ένα αμόκ...και είναι συνηθισμένο στις γάτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:50 Η katerina10: #24.810 17-09-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ... μωρέ το πληγωμένο Κατερινιώ...από φόβο γρατζουνάνε νομίζω πιο πολύ... τα πιάνει ένα αμόκ...και είναι συνηθισμένο στις γάτες... Click για ανάπτυξη... Ναι οι δικές μου ποτέ δεν με είχαν γρατζουνίσει..Αλλά γιατί την φοβούνται τόσο ρε παιδιά???????????????Τι μπορώ να κάνω..Της είπα να τα ταίζει, πάνε στο δωμάτιο της και παίζουν μαζί της..κι όμως, όταν την βλέπουν τρέχουν σαν παλαβά και πέρνουν μαζί τους και ότι βρουν μπροστά τους, ακόμα κι εμένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:52 Η bunny έγραψε: #24.811 17-09-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eχεις msn? Click για ανάπτυξη... Κυρία Γιούλη τι είναι αυτό το msn; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.812 17-09-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι οι δικές μου ποτέ δεν με είχαν γρατζουνίσει..Αλλά γιατί την φοβούνται τόσο ρε παιδιά???????????????Τι μπορώ να κάνω..Της είπα να τα ταίζει, πάνε στο δωμάτιο της και παίζουν μαζί της..κι όμως, όταν την βλέπουν τρέχουν σαν παλαβά και πέρνουν μαζί τους και ότι βρουν μπροστά τους, ακόμα κι εμένα!!! Click για ανάπτυξη... τι φάρμακο του έβαζες? Μήπως τον ενοχλούσε το φάρμακο σε συνδιασμό με τη ξαφνική παρουσία της φίλης σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.813 17-09-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι είναι αυτό το msn; Click για ανάπτυξη... Κατερινάκι για εξήγησε στη μικρή μας φίλη σε παρακαλώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:55 Η katerina10: #24.814 17-09-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι φάρμακο του έβαζες? Μήπως τον ενοχλούσε το φάρμακο σε συνδιασμό με τη ξαφνική παρουσία της φίλης σου? Click για ανάπτυξη... καλά ...δεν το θέλει καθόλου το ξέρω και νευριάζει αλλα..ΠΡΕΠΕΙ!!!Έχει μυκητες στα αυτουλάκια του...εδώ και πόσους μήνες..και κάναμε καλλιεργεια και οκ!ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΜΕ΅!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:58 Η katerina10: #24.815 17-09-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατερινάκι για εξήγησε στη μικρή μας φίλη σε παρακαλώ... Click για ανάπτυξη... Είναι ένα πρόγραμμα επικοινωνίας μεταξύ χρηστών του ιντερνετ..Το πιο νέο λέγεται windows live messenger και μπορείς να το κατεβάσεις από το ίντερνετ...Τέσπα, θέλει λίγο χρόνο..να σου τα πω αύριο μικρή μου????Είμαι δουλειά και ακόμα δεν έχωω τελειώσει αυτά που έχω να κάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:02 Η bunny έγραψε: #24.816 17-09-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Είναι ένα πρόγραμμα επικοινωνίας μεταξύ χρηστών του ιντερνετ..Το πιο νέο λέγεται windows live messenger και μπορείς να το κατεβάσεις από το ίντερνετ...Τέσπα, θέλει λίγο χρόνο..να σου τα πω αύριο μικρή μου????Είμαι δουλειά και ακόμα δεν έχωω τελειώσει αυτά που έχω να κάνω... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:05 Η bunny έγραψε: #24.817 17-09-08 14:05 Μαντέψτε τι ακούω τώρα.Τα τραγούδια του Mamma Mia! Y.Γ. Χθες πήρα καινούριο κινητό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:06 Η katerina10: #24.818 17-09-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ευχαριστώ πολύ! Click για ανάπτυξη... Τίποτα...Αύριο απογευματάκι ραντεβού εδώ για να σου πω τι να κάνεις..ελπίζω να μας έχει μπει το ίντερνετ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:14 Η bunny έγραψε: #24.819 17-09-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αστα...και τελικα η γαιδαρα η Αθηνα τιποτα, στον κοσμο της. καλα που δεν κουβαλαγα τον Μορφεα τσαμπα παλιανεραστο ζωο....χιχι μονο εμας θελει... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ κτηνίατρος θέλω να γίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.820 17-09-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μαντέψτε τι ακούω τώρα.Τα τραγούδια του Mamma Mia! Y.Γ. Χθες πήρα καινούριο κινητό! Click για ανάπτυξη... Aπό τότε που είδα τη παράσταση μόνο αυτά ακούω...έχω πόρωση!! " You are the Dancing Queen" Tου Χρήστου του αρέσει το "Money Money Money" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1239 1240 1241 1242 1243 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1241 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1241 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μορφέας έχει τα γονίδια της Jou Jou που έβγαζε τα λευκά σημάδια...άλλωστε κι αυτός έχει άσπρες ποδάρες... Click για ανάπτυξη... ποδαρες ας εχει...μην βγαλουμε θηλυκα με μουσια χιχι και βλεπω μετα να μας μενουν και να πηζουμε στην τριχα...καλα σκουπιζω καθε μερα....και ειδικα σε αυτο το γρανιτοπλακακι φαινονται τρελα οι τριχες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:35 Η Βάσια13859: #24.802 17-09-08 10:35 τωρα κανει και ενα νεο ηχο η Αθηνα Γιουλακι παρε να στον κανω!σαν αγορι μουα μουα μαου μαου, μιλαμε οταν εχει νευρα το κανει για να της δωσουμε σημασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.803 17-09-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ποδαρες ας εχει...μην βγαλουμε θηλυκα με μουσια χιχι και βλεπω μετα να μας μενουν και να πηζουμε στην τριχα...καλα σκουπιζω καθε μερα....και ειδικα σε αυτο το γρανιτοπλακακι φαινονται τρελα οι τριχες! Click για ανάπτυξη... Καλέ ο κόσμος κάνει κρα για Βιρμανικά...θέλεις να σου πω πόσα Pm έχω πάρει από παιδιά που μας παρακαλάνε να τους δώσουμε... ακόμα κι απ΄τη Καλυψώ, Βάσια?? Πόσο μάλλον απ΄'την Αθηνάή απ'τη Σεμέλη αργότεραΜωρέ θα το λατρέψουν το άσπρο μουσάκι... σάμπως στην Ελλάδα γίνονται οι Εκθέσεις κι όλοι θα τρέχουν για βραβεύσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.804 17-09-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τωρα κανει και ενα νεο ηχο η Αθηνα Γιουλακι παρε να στον κανω!σαν αγορι μουα μουα μαου μαου, μιλαμε οταν εχει νευρα το κανει για να της δωσουμε σημασια Click για ανάπτυξη... δεν μπορώ να μιλήσω... αυτές οι μέρες είναι δύσκολες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:11 Η katerina10: #24.805 17-09-08 13:11 Καλημέρα..(χμμμ καλησπέρα πλέον)!!!Τι κάνετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:23 Η katerina10: #24.806 17-09-08 13:23 Κανείς δεν είναι εδώ ε???Καλά..Τα νέα μου είναι ότι ακόμα τη φωτογραφική μου δεν την έχω βρει..Είναι σίγουρα κάπου στο σπίτι ..αλλά ΠΟΥ???Τέσπα, χθες ο Μάπας δεν με έκανε απλά ριγέ με έκανε να ματώνω για πολύ ώρα σε χέρια πόδια και κοιλιά..Ο λόγος, του έβαζα το φάρμακο και εκείνη τη στιγμή που έγινε το τραγικό συμβάν πέρασε να μου πει κάτι η φίλη μου ...ΜΕ .......μπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιπ!!!!!Φυσικά μετά τον αρπαξα με το ζόρι του έβαλα το φαρμακο του και του εδωσα και λιχουδίτσες...Τι επιθετικότητα ήταν αυτή όμως ρε παιδιά??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:43 Η bunny έγραψε: #24.807 17-09-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πρώτη Γυμνασίου! Είναι σπασίσκλας αυτός με τα μαθηματικά... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή θα τον ρωτάω τι κάνει, θα μου απαντάει καλά και θα μου στέλνει και καμιά εξίσωση; Ωχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.808 17-09-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Δηλαδή θα τον ρωτάω τι κάνει, θα μου απαντάει καλά και θα μου στέλνει και καμιά εξίσωση; Ωχ! Click για ανάπτυξη... Eχεις msn? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.809 17-09-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κανείς δεν είναι εδώ ε???Καλά..Τα νέα μου είναι ότι ακόμα τη φωτογραφική μου δεν την έχω βρει..Είναι σίγουρα κάπου στο σπίτι ..αλλά ΠΟΥ???Τέσπα, χθες ο Μάπας δεν με έκανε απλά ριγέ με έκανε να ματώνω για πολύ ώρα σε χέρια πόδια και κοιλιά..Ο λόγος, του έβαζα το φάρμακο και εκείνη τη στιγμή που έγινε το τραγικό συμβάν πέρασε να μου πει κάτι η φίλη μου ...ΜΕ .......μπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιπ!!!!!Φυσικά μετά τον αρπαξα με το ζόρι του έβαλα το φαρμακο του και του εδωσα και λιχουδίτσες...Τι επιθετικότητα ήταν αυτή όμως ρε παιδιά??????? Click για ανάπτυξη... Αχ... μωρέ το πληγωμένο Κατερινιώ...από φόβο γρατζουνάνε νομίζω πιο πολύ... τα πιάνει ένα αμόκ...και είναι συνηθισμένο στις γάτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:50 Η katerina10: #24.810 17-09-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ... μωρέ το πληγωμένο Κατερινιώ...από φόβο γρατζουνάνε νομίζω πιο πολύ... τα πιάνει ένα αμόκ...και είναι συνηθισμένο στις γάτες... Click για ανάπτυξη... Ναι οι δικές μου ποτέ δεν με είχαν γρατζουνίσει..Αλλά γιατί την φοβούνται τόσο ρε παιδιά???????????????Τι μπορώ να κάνω..Της είπα να τα ταίζει, πάνε στο δωμάτιο της και παίζουν μαζί της..κι όμως, όταν την βλέπουν τρέχουν σαν παλαβά και πέρνουν μαζί τους και ότι βρουν μπροστά τους, ακόμα κι εμένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:52 Η bunny έγραψε: #24.811 17-09-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eχεις msn? Click για ανάπτυξη... Κυρία Γιούλη τι είναι αυτό το msn; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.812 17-09-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι οι δικές μου ποτέ δεν με είχαν γρατζουνίσει..Αλλά γιατί την φοβούνται τόσο ρε παιδιά???????????????Τι μπορώ να κάνω..Της είπα να τα ταίζει, πάνε στο δωμάτιο της και παίζουν μαζί της..κι όμως, όταν την βλέπουν τρέχουν σαν παλαβά και πέρνουν μαζί τους και ότι βρουν μπροστά τους, ακόμα κι εμένα!!! Click για ανάπτυξη... τι φάρμακο του έβαζες? Μήπως τον ενοχλούσε το φάρμακο σε συνδιασμό με τη ξαφνική παρουσία της φίλης σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.813 17-09-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι είναι αυτό το msn; Click για ανάπτυξη... Κατερινάκι για εξήγησε στη μικρή μας φίλη σε παρακαλώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:55 Η katerina10: #24.814 17-09-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι φάρμακο του έβαζες? Μήπως τον ενοχλούσε το φάρμακο σε συνδιασμό με τη ξαφνική παρουσία της φίλης σου? Click για ανάπτυξη... καλά ...δεν το θέλει καθόλου το ξέρω και νευριάζει αλλα..ΠΡΕΠΕΙ!!!Έχει μυκητες στα αυτουλάκια του...εδώ και πόσους μήνες..και κάναμε καλλιεργεια και οκ!ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΜΕ΅!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:58 Η katerina10: #24.815 17-09-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατερινάκι για εξήγησε στη μικρή μας φίλη σε παρακαλώ... Click για ανάπτυξη... Είναι ένα πρόγραμμα επικοινωνίας μεταξύ χρηστών του ιντερνετ..Το πιο νέο λέγεται windows live messenger και μπορείς να το κατεβάσεις από το ίντερνετ...Τέσπα, θέλει λίγο χρόνο..να σου τα πω αύριο μικρή μου????Είμαι δουλειά και ακόμα δεν έχωω τελειώσει αυτά που έχω να κάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:02 Η bunny έγραψε: #24.816 17-09-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Είναι ένα πρόγραμμα επικοινωνίας μεταξύ χρηστών του ιντερνετ..Το πιο νέο λέγεται windows live messenger και μπορείς να το κατεβάσεις από το ίντερνετ...Τέσπα, θέλει λίγο χρόνο..να σου τα πω αύριο μικρή μου????Είμαι δουλειά και ακόμα δεν έχωω τελειώσει αυτά που έχω να κάνω... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:05 Η bunny έγραψε: #24.817 17-09-08 14:05 Μαντέψτε τι ακούω τώρα.Τα τραγούδια του Mamma Mia! Y.Γ. Χθες πήρα καινούριο κινητό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:06 Η katerina10: #24.818 17-09-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ευχαριστώ πολύ! Click για ανάπτυξη... Τίποτα...Αύριο απογευματάκι ραντεβού εδώ για να σου πω τι να κάνεις..ελπίζω να μας έχει μπει το ίντερνετ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:14 Η bunny έγραψε: #24.819 17-09-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αστα...και τελικα η γαιδαρα η Αθηνα τιποτα, στον κοσμο της. καλα που δεν κουβαλαγα τον Μορφεα τσαμπα παλιανεραστο ζωο....χιχι μονο εμας θελει... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ κτηνίατρος θέλω να γίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.820 17-09-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μαντέψτε τι ακούω τώρα.Τα τραγούδια του Mamma Mia! Y.Γ. Χθες πήρα καινούριο κινητό! Click για ανάπτυξη... Aπό τότε που είδα τη παράσταση μόνο αυτά ακούω...έχω πόρωση!! " You are the Dancing Queen" Tου Χρήστου του αρέσει το "Money Money Money" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1239 1240 1241 1242 1243 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1241 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1241 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τωρα κανει και ενα νεο ηχο η Αθηνα Γιουλακι παρε να στον κανω!σαν αγορι μουα μουα μαου μαου, μιλαμε οταν εχει νευρα το κανει για να της δωσουμε σημασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.803 17-09-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ποδαρες ας εχει...μην βγαλουμε θηλυκα με μουσια χιχι και βλεπω μετα να μας μενουν και να πηζουμε στην τριχα...καλα σκουπιζω καθε μερα....και ειδικα σε αυτο το γρανιτοπλακακι φαινονται τρελα οι τριχες! Click για ανάπτυξη... Καλέ ο κόσμος κάνει κρα για Βιρμανικά...θέλεις να σου πω πόσα Pm έχω πάρει από παιδιά που μας παρακαλάνε να τους δώσουμε... ακόμα κι απ΄τη Καλυψώ, Βάσια?? Πόσο μάλλον απ΄'την Αθηνάή απ'τη Σεμέλη αργότεραΜωρέ θα το λατρέψουν το άσπρο μουσάκι... σάμπως στην Ελλάδα γίνονται οι Εκθέσεις κι όλοι θα τρέχουν για βραβεύσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.804 17-09-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τωρα κανει και ενα νεο ηχο η Αθηνα Γιουλακι παρε να στον κανω!σαν αγορι μουα μουα μαου μαου, μιλαμε οταν εχει νευρα το κανει για να της δωσουμε σημασια Click για ανάπτυξη... δεν μπορώ να μιλήσω... αυτές οι μέρες είναι δύσκολες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:11 Η katerina10: #24.805 17-09-08 13:11 Καλημέρα..(χμμμ καλησπέρα πλέον)!!!Τι κάνετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:23 Η katerina10: #24.806 17-09-08 13:23 Κανείς δεν είναι εδώ ε???Καλά..Τα νέα μου είναι ότι ακόμα τη φωτογραφική μου δεν την έχω βρει..Είναι σίγουρα κάπου στο σπίτι ..αλλά ΠΟΥ???Τέσπα, χθες ο Μάπας δεν με έκανε απλά ριγέ με έκανε να ματώνω για πολύ ώρα σε χέρια πόδια και κοιλιά..Ο λόγος, του έβαζα το φάρμακο και εκείνη τη στιγμή που έγινε το τραγικό συμβάν πέρασε να μου πει κάτι η φίλη μου ...ΜΕ .......μπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιπ!!!!!Φυσικά μετά τον αρπαξα με το ζόρι του έβαλα το φαρμακο του και του εδωσα και λιχουδίτσες...Τι επιθετικότητα ήταν αυτή όμως ρε παιδιά??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:43 Η bunny έγραψε: #24.807 17-09-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πρώτη Γυμνασίου! Είναι σπασίσκλας αυτός με τα μαθηματικά... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή θα τον ρωτάω τι κάνει, θα μου απαντάει καλά και θα μου στέλνει και καμιά εξίσωση; Ωχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.808 17-09-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Δηλαδή θα τον ρωτάω τι κάνει, θα μου απαντάει καλά και θα μου στέλνει και καμιά εξίσωση; Ωχ! Click για ανάπτυξη... Eχεις msn? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.809 17-09-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κανείς δεν είναι εδώ ε???Καλά..Τα νέα μου είναι ότι ακόμα τη φωτογραφική μου δεν την έχω βρει..Είναι σίγουρα κάπου στο σπίτι ..αλλά ΠΟΥ???Τέσπα, χθες ο Μάπας δεν με έκανε απλά ριγέ με έκανε να ματώνω για πολύ ώρα σε χέρια πόδια και κοιλιά..Ο λόγος, του έβαζα το φάρμακο και εκείνη τη στιγμή που έγινε το τραγικό συμβάν πέρασε να μου πει κάτι η φίλη μου ...ΜΕ .......μπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιπ!!!!!Φυσικά μετά τον αρπαξα με το ζόρι του έβαλα το φαρμακο του και του εδωσα και λιχουδίτσες...Τι επιθετικότητα ήταν αυτή όμως ρε παιδιά??????? Click για ανάπτυξη... Αχ... μωρέ το πληγωμένο Κατερινιώ...από φόβο γρατζουνάνε νομίζω πιο πολύ... τα πιάνει ένα αμόκ...και είναι συνηθισμένο στις γάτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:50 Η katerina10: #24.810 17-09-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ... μωρέ το πληγωμένο Κατερινιώ...από φόβο γρατζουνάνε νομίζω πιο πολύ... τα πιάνει ένα αμόκ...και είναι συνηθισμένο στις γάτες... Click για ανάπτυξη... Ναι οι δικές μου ποτέ δεν με είχαν γρατζουνίσει..Αλλά γιατί την φοβούνται τόσο ρε παιδιά???????????????Τι μπορώ να κάνω..Της είπα να τα ταίζει, πάνε στο δωμάτιο της και παίζουν μαζί της..κι όμως, όταν την βλέπουν τρέχουν σαν παλαβά και πέρνουν μαζί τους και ότι βρουν μπροστά τους, ακόμα κι εμένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:52 Η bunny έγραψε: #24.811 17-09-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eχεις msn? Click για ανάπτυξη... Κυρία Γιούλη τι είναι αυτό το msn; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.812 17-09-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι οι δικές μου ποτέ δεν με είχαν γρατζουνίσει..Αλλά γιατί την φοβούνται τόσο ρε παιδιά???????????????Τι μπορώ να κάνω..Της είπα να τα ταίζει, πάνε στο δωμάτιο της και παίζουν μαζί της..κι όμως, όταν την βλέπουν τρέχουν σαν παλαβά και πέρνουν μαζί τους και ότι βρουν μπροστά τους, ακόμα κι εμένα!!! Click για ανάπτυξη... τι φάρμακο του έβαζες? Μήπως τον ενοχλούσε το φάρμακο σε συνδιασμό με τη ξαφνική παρουσία της φίλης σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.813 17-09-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι είναι αυτό το msn; Click για ανάπτυξη... Κατερινάκι για εξήγησε στη μικρή μας φίλη σε παρακαλώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:55 Η katerina10: #24.814 17-09-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι φάρμακο του έβαζες? Μήπως τον ενοχλούσε το φάρμακο σε συνδιασμό με τη ξαφνική παρουσία της φίλης σου? Click για ανάπτυξη... καλά ...δεν το θέλει καθόλου το ξέρω και νευριάζει αλλα..ΠΡΕΠΕΙ!!!Έχει μυκητες στα αυτουλάκια του...εδώ και πόσους μήνες..και κάναμε καλλιεργεια και οκ!ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΜΕ΅!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:58 Η katerina10: #24.815 17-09-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατερινάκι για εξήγησε στη μικρή μας φίλη σε παρακαλώ... Click για ανάπτυξη... Είναι ένα πρόγραμμα επικοινωνίας μεταξύ χρηστών του ιντερνετ..Το πιο νέο λέγεται windows live messenger και μπορείς να το κατεβάσεις από το ίντερνετ...Τέσπα, θέλει λίγο χρόνο..να σου τα πω αύριο μικρή μου????Είμαι δουλειά και ακόμα δεν έχωω τελειώσει αυτά που έχω να κάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:02 Η bunny έγραψε: #24.816 17-09-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Είναι ένα πρόγραμμα επικοινωνίας μεταξύ χρηστών του ιντερνετ..Το πιο νέο λέγεται windows live messenger και μπορείς να το κατεβάσεις από το ίντερνετ...Τέσπα, θέλει λίγο χρόνο..να σου τα πω αύριο μικρή μου????Είμαι δουλειά και ακόμα δεν έχωω τελειώσει αυτά που έχω να κάνω... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:05 Η bunny έγραψε: #24.817 17-09-08 14:05 Μαντέψτε τι ακούω τώρα.Τα τραγούδια του Mamma Mia! Y.Γ. Χθες πήρα καινούριο κινητό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:06 Η katerina10: #24.818 17-09-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ευχαριστώ πολύ! Click για ανάπτυξη... Τίποτα...Αύριο απογευματάκι ραντεβού εδώ για να σου πω τι να κάνεις..ελπίζω να μας έχει μπει το ίντερνετ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:14 Η bunny έγραψε: #24.819 17-09-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αστα...και τελικα η γαιδαρα η Αθηνα τιποτα, στον κοσμο της. καλα που δεν κουβαλαγα τον Μορφεα τσαμπα παλιανεραστο ζωο....χιχι μονο εμας θελει... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ κτηνίατρος θέλω να γίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.820 17-09-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μαντέψτε τι ακούω τώρα.Τα τραγούδια του Mamma Mia! Y.Γ. Χθες πήρα καινούριο κινητό! Click για ανάπτυξη... Aπό τότε που είδα τη παράσταση μόνο αυτά ακούω...έχω πόρωση!! " You are the Dancing Queen" Tου Χρήστου του αρέσει το "Money Money Money" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1239 1240 1241 1242 1243 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1241 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1241 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ποδαρες ας εχει...μην βγαλουμε θηλυκα με μουσια χιχι και βλεπω μετα να μας μενουν και να πηζουμε στην τριχα...καλα σκουπιζω καθε μερα....και ειδικα σε αυτο το γρανιτοπλακακι φαινονται τρελα οι τριχες! Click για ανάπτυξη... Καλέ ο κόσμος κάνει κρα για Βιρμανικά...θέλεις να σου πω πόσα Pm έχω πάρει από παιδιά που μας παρακαλάνε να τους δώσουμε... ακόμα κι απ΄τη Καλυψώ, Βάσια?? Πόσο μάλλον απ΄'την Αθηνάή απ'τη Σεμέλη αργότεραΜωρέ θα το λατρέψουν το άσπρο μουσάκι... σάμπως στην Ελλάδα γίνονται οι Εκθέσεις κι όλοι θα τρέχουν για βραβεύσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.804 17-09-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τωρα κανει και ενα νεο ηχο η Αθηνα Γιουλακι παρε να στον κανω!σαν αγορι μουα μουα μαου μαου, μιλαμε οταν εχει νευρα το κανει για να της δωσουμε σημασια Click για ανάπτυξη... δεν μπορώ να μιλήσω... αυτές οι μέρες είναι δύσκολες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:11 Η katerina10: #24.805 17-09-08 13:11 Καλημέρα..(χμμμ καλησπέρα πλέον)!!!Τι κάνετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:23 Η katerina10: #24.806 17-09-08 13:23 Κανείς δεν είναι εδώ ε???Καλά..Τα νέα μου είναι ότι ακόμα τη φωτογραφική μου δεν την έχω βρει..Είναι σίγουρα κάπου στο σπίτι ..αλλά ΠΟΥ???Τέσπα, χθες ο Μάπας δεν με έκανε απλά ριγέ με έκανε να ματώνω για πολύ ώρα σε χέρια πόδια και κοιλιά..Ο λόγος, του έβαζα το φάρμακο και εκείνη τη στιγμή που έγινε το τραγικό συμβάν πέρασε να μου πει κάτι η φίλη μου ...ΜΕ .......μπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιπ!!!!!Φυσικά μετά τον αρπαξα με το ζόρι του έβαλα το φαρμακο του και του εδωσα και λιχουδίτσες...Τι επιθετικότητα ήταν αυτή όμως ρε παιδιά??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:43 Η bunny έγραψε: #24.807 17-09-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πρώτη Γυμνασίου! Είναι σπασίσκλας αυτός με τα μαθηματικά... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή θα τον ρωτάω τι κάνει, θα μου απαντάει καλά και θα μου στέλνει και καμιά εξίσωση; Ωχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.808 17-09-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Δηλαδή θα τον ρωτάω τι κάνει, θα μου απαντάει καλά και θα μου στέλνει και καμιά εξίσωση; Ωχ! Click για ανάπτυξη... Eχεις msn? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.809 17-09-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κανείς δεν είναι εδώ ε???Καλά..Τα νέα μου είναι ότι ακόμα τη φωτογραφική μου δεν την έχω βρει..Είναι σίγουρα κάπου στο σπίτι ..αλλά ΠΟΥ???Τέσπα, χθες ο Μάπας δεν με έκανε απλά ριγέ με έκανε να ματώνω για πολύ ώρα σε χέρια πόδια και κοιλιά..Ο λόγος, του έβαζα το φάρμακο και εκείνη τη στιγμή που έγινε το τραγικό συμβάν πέρασε να μου πει κάτι η φίλη μου ...ΜΕ .......μπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιπ!!!!!Φυσικά μετά τον αρπαξα με το ζόρι του έβαλα το φαρμακο του και του εδωσα και λιχουδίτσες...Τι επιθετικότητα ήταν αυτή όμως ρε παιδιά??????? Click για ανάπτυξη... Αχ... μωρέ το πληγωμένο Κατερινιώ...από φόβο γρατζουνάνε νομίζω πιο πολύ... τα πιάνει ένα αμόκ...και είναι συνηθισμένο στις γάτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:50 Η katerina10: #24.810 17-09-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ... μωρέ το πληγωμένο Κατερινιώ...από φόβο γρατζουνάνε νομίζω πιο πολύ... τα πιάνει ένα αμόκ...και είναι συνηθισμένο στις γάτες... Click για ανάπτυξη... Ναι οι δικές μου ποτέ δεν με είχαν γρατζουνίσει..Αλλά γιατί την φοβούνται τόσο ρε παιδιά???????????????Τι μπορώ να κάνω..Της είπα να τα ταίζει, πάνε στο δωμάτιο της και παίζουν μαζί της..κι όμως, όταν την βλέπουν τρέχουν σαν παλαβά και πέρνουν μαζί τους και ότι βρουν μπροστά τους, ακόμα κι εμένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:52 Η bunny έγραψε: #24.811 17-09-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eχεις msn? Click για ανάπτυξη... Κυρία Γιούλη τι είναι αυτό το msn; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.812 17-09-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι οι δικές μου ποτέ δεν με είχαν γρατζουνίσει..Αλλά γιατί την φοβούνται τόσο ρε παιδιά???????????????Τι μπορώ να κάνω..Της είπα να τα ταίζει, πάνε στο δωμάτιο της και παίζουν μαζί της..κι όμως, όταν την βλέπουν τρέχουν σαν παλαβά και πέρνουν μαζί τους και ότι βρουν μπροστά τους, ακόμα κι εμένα!!! Click για ανάπτυξη... τι φάρμακο του έβαζες? Μήπως τον ενοχλούσε το φάρμακο σε συνδιασμό με τη ξαφνική παρουσία της φίλης σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.813 17-09-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι είναι αυτό το msn; Click για ανάπτυξη... Κατερινάκι για εξήγησε στη μικρή μας φίλη σε παρακαλώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:55 Η katerina10: #24.814 17-09-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι φάρμακο του έβαζες? Μήπως τον ενοχλούσε το φάρμακο σε συνδιασμό με τη ξαφνική παρουσία της φίλης σου? Click για ανάπτυξη... καλά ...δεν το θέλει καθόλου το ξέρω και νευριάζει αλλα..ΠΡΕΠΕΙ!!!Έχει μυκητες στα αυτουλάκια του...εδώ και πόσους μήνες..και κάναμε καλλιεργεια και οκ!ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΜΕ΅!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:58 Η katerina10: #24.815 17-09-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατερινάκι για εξήγησε στη μικρή μας φίλη σε παρακαλώ... Click για ανάπτυξη... Είναι ένα πρόγραμμα επικοινωνίας μεταξύ χρηστών του ιντερνετ..Το πιο νέο λέγεται windows live messenger και μπορείς να το κατεβάσεις από το ίντερνετ...Τέσπα, θέλει λίγο χρόνο..να σου τα πω αύριο μικρή μου????Είμαι δουλειά και ακόμα δεν έχωω τελειώσει αυτά που έχω να κάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:02 Η bunny έγραψε: #24.816 17-09-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Είναι ένα πρόγραμμα επικοινωνίας μεταξύ χρηστών του ιντερνετ..Το πιο νέο λέγεται windows live messenger και μπορείς να το κατεβάσεις από το ίντερνετ...Τέσπα, θέλει λίγο χρόνο..να σου τα πω αύριο μικρή μου????Είμαι δουλειά και ακόμα δεν έχωω τελειώσει αυτά που έχω να κάνω... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:05 Η bunny έγραψε: #24.817 17-09-08 14:05 Μαντέψτε τι ακούω τώρα.Τα τραγούδια του Mamma Mia! Y.Γ. Χθες πήρα καινούριο κινητό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:06 Η katerina10: #24.818 17-09-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ευχαριστώ πολύ! Click για ανάπτυξη... Τίποτα...Αύριο απογευματάκι ραντεβού εδώ για να σου πω τι να κάνεις..ελπίζω να μας έχει μπει το ίντερνετ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:14 Η bunny έγραψε: #24.819 17-09-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αστα...και τελικα η γαιδαρα η Αθηνα τιποτα, στον κοσμο της. καλα που δεν κουβαλαγα τον Μορφεα τσαμπα παλιανεραστο ζωο....χιχι μονο εμας θελει... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ κτηνίατρος θέλω να γίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.820 17-09-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μαντέψτε τι ακούω τώρα.Τα τραγούδια του Mamma Mia! Y.Γ. Χθες πήρα καινούριο κινητό! Click για ανάπτυξη... Aπό τότε που είδα τη παράσταση μόνο αυτά ακούω...έχω πόρωση!! " You are the Dancing Queen" Tου Χρήστου του αρέσει το "Money Money Money" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1239 1240 1241 1242 1243 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1241 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1241 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τωρα κανει και ενα νεο ηχο η Αθηνα Γιουλακι παρε να στον κανω!σαν αγορι μουα μουα μαου μαου, μιλαμε οταν εχει νευρα το κανει για να της δωσουμε σημασια Click για ανάπτυξη... δεν μπορώ να μιλήσω... αυτές οι μέρες είναι δύσκολες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:11 Η katerina10: #24.805 17-09-08 13:11 Καλημέρα..(χμμμ καλησπέρα πλέον)!!!Τι κάνετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:23 Η katerina10: #24.806 17-09-08 13:23 Κανείς δεν είναι εδώ ε???Καλά..Τα νέα μου είναι ότι ακόμα τη φωτογραφική μου δεν την έχω βρει..Είναι σίγουρα κάπου στο σπίτι ..αλλά ΠΟΥ???Τέσπα, χθες ο Μάπας δεν με έκανε απλά ριγέ με έκανε να ματώνω για πολύ ώρα σε χέρια πόδια και κοιλιά..Ο λόγος, του έβαζα το φάρμακο και εκείνη τη στιγμή που έγινε το τραγικό συμβάν πέρασε να μου πει κάτι η φίλη μου ...ΜΕ .......μπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιπ!!!!!Φυσικά μετά τον αρπαξα με το ζόρι του έβαλα το φαρμακο του και του εδωσα και λιχουδίτσες...Τι επιθετικότητα ήταν αυτή όμως ρε παιδιά??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:43 Η bunny έγραψε: #24.807 17-09-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πρώτη Γυμνασίου! Είναι σπασίσκλας αυτός με τα μαθηματικά... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή θα τον ρωτάω τι κάνει, θα μου απαντάει καλά και θα μου στέλνει και καμιά εξίσωση; Ωχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.808 17-09-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Δηλαδή θα τον ρωτάω τι κάνει, θα μου απαντάει καλά και θα μου στέλνει και καμιά εξίσωση; Ωχ! Click για ανάπτυξη... Eχεις msn? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.809 17-09-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κανείς δεν είναι εδώ ε???Καλά..Τα νέα μου είναι ότι ακόμα τη φωτογραφική μου δεν την έχω βρει..Είναι σίγουρα κάπου στο σπίτι ..αλλά ΠΟΥ???Τέσπα, χθες ο Μάπας δεν με έκανε απλά ριγέ με έκανε να ματώνω για πολύ ώρα σε χέρια πόδια και κοιλιά..Ο λόγος, του έβαζα το φάρμακο και εκείνη τη στιγμή που έγινε το τραγικό συμβάν πέρασε να μου πει κάτι η φίλη μου ...ΜΕ .......μπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιπ!!!!!Φυσικά μετά τον αρπαξα με το ζόρι του έβαλα το φαρμακο του και του εδωσα και λιχουδίτσες...Τι επιθετικότητα ήταν αυτή όμως ρε παιδιά??????? Click για ανάπτυξη... Αχ... μωρέ το πληγωμένο Κατερινιώ...από φόβο γρατζουνάνε νομίζω πιο πολύ... τα πιάνει ένα αμόκ...και είναι συνηθισμένο στις γάτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:50 Η katerina10: #24.810 17-09-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ... μωρέ το πληγωμένο Κατερινιώ...από φόβο γρατζουνάνε νομίζω πιο πολύ... τα πιάνει ένα αμόκ...και είναι συνηθισμένο στις γάτες... Click για ανάπτυξη... Ναι οι δικές μου ποτέ δεν με είχαν γρατζουνίσει..Αλλά γιατί την φοβούνται τόσο ρε παιδιά???????????????Τι μπορώ να κάνω..Της είπα να τα ταίζει, πάνε στο δωμάτιο της και παίζουν μαζί της..κι όμως, όταν την βλέπουν τρέχουν σαν παλαβά και πέρνουν μαζί τους και ότι βρουν μπροστά τους, ακόμα κι εμένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:52 Η bunny έγραψε: #24.811 17-09-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eχεις msn? Click για ανάπτυξη... Κυρία Γιούλη τι είναι αυτό το msn; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.812 17-09-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι οι δικές μου ποτέ δεν με είχαν γρατζουνίσει..Αλλά γιατί την φοβούνται τόσο ρε παιδιά???????????????Τι μπορώ να κάνω..Της είπα να τα ταίζει, πάνε στο δωμάτιο της και παίζουν μαζί της..κι όμως, όταν την βλέπουν τρέχουν σαν παλαβά και πέρνουν μαζί τους και ότι βρουν μπροστά τους, ακόμα κι εμένα!!! Click για ανάπτυξη... τι φάρμακο του έβαζες? Μήπως τον ενοχλούσε το φάρμακο σε συνδιασμό με τη ξαφνική παρουσία της φίλης σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.813 17-09-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι είναι αυτό το msn; Click για ανάπτυξη... Κατερινάκι για εξήγησε στη μικρή μας φίλη σε παρακαλώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:55 Η katerina10: #24.814 17-09-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι φάρμακο του έβαζες? Μήπως τον ενοχλούσε το φάρμακο σε συνδιασμό με τη ξαφνική παρουσία της φίλης σου? Click για ανάπτυξη... καλά ...δεν το θέλει καθόλου το ξέρω και νευριάζει αλλα..ΠΡΕΠΕΙ!!!Έχει μυκητες στα αυτουλάκια του...εδώ και πόσους μήνες..και κάναμε καλλιεργεια και οκ!ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΜΕ΅!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:58 Η katerina10: #24.815 17-09-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατερινάκι για εξήγησε στη μικρή μας φίλη σε παρακαλώ... Click για ανάπτυξη... Είναι ένα πρόγραμμα επικοινωνίας μεταξύ χρηστών του ιντερνετ..Το πιο νέο λέγεται windows live messenger και μπορείς να το κατεβάσεις από το ίντερνετ...Τέσπα, θέλει λίγο χρόνο..να σου τα πω αύριο μικρή μου????Είμαι δουλειά και ακόμα δεν έχωω τελειώσει αυτά που έχω να κάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:02 Η bunny έγραψε: #24.816 17-09-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Είναι ένα πρόγραμμα επικοινωνίας μεταξύ χρηστών του ιντερνετ..Το πιο νέο λέγεται windows live messenger και μπορείς να το κατεβάσεις από το ίντερνετ...Τέσπα, θέλει λίγο χρόνο..να σου τα πω αύριο μικρή μου????Είμαι δουλειά και ακόμα δεν έχωω τελειώσει αυτά που έχω να κάνω... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:05 Η bunny έγραψε: #24.817 17-09-08 14:05 Μαντέψτε τι ακούω τώρα.Τα τραγούδια του Mamma Mia! Y.Γ. Χθες πήρα καινούριο κινητό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:06 Η katerina10: #24.818 17-09-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ευχαριστώ πολύ! Click για ανάπτυξη... Τίποτα...Αύριο απογευματάκι ραντεβού εδώ για να σου πω τι να κάνεις..ελπίζω να μας έχει μπει το ίντερνετ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:14 Η bunny έγραψε: #24.819 17-09-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αστα...και τελικα η γαιδαρα η Αθηνα τιποτα, στον κοσμο της. καλα που δεν κουβαλαγα τον Μορφεα τσαμπα παλιανεραστο ζωο....χιχι μονο εμας θελει... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ κτηνίατρος θέλω να γίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.820 17-09-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μαντέψτε τι ακούω τώρα.Τα τραγούδια του Mamma Mia! Y.Γ. Χθες πήρα καινούριο κινητό! Click για ανάπτυξη... Aπό τότε που είδα τη παράσταση μόνο αυτά ακούω...έχω πόρωση!! " You are the Dancing Queen" Tου Χρήστου του αρέσει το "Money Money Money" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1239 1240 1241 1242 1243 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1241 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1241 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα..(χμμμ καλησπέρα πλέον)!!!Τι κάνετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:23 Η katerina10: #24.806 17-09-08 13:23 Κανείς δεν είναι εδώ ε???Καλά..Τα νέα μου είναι ότι ακόμα τη φωτογραφική μου δεν την έχω βρει..Είναι σίγουρα κάπου στο σπίτι ..αλλά ΠΟΥ???Τέσπα, χθες ο Μάπας δεν με έκανε απλά ριγέ με έκανε να ματώνω για πολύ ώρα σε χέρια πόδια και κοιλιά..Ο λόγος, του έβαζα το φάρμακο και εκείνη τη στιγμή που έγινε το τραγικό συμβάν πέρασε να μου πει κάτι η φίλη μου ...ΜΕ .......μπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιπ!!!!!Φυσικά μετά τον αρπαξα με το ζόρι του έβαλα το φαρμακο του και του εδωσα και λιχουδίτσες...Τι επιθετικότητα ήταν αυτή όμως ρε παιδιά??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:43 Η bunny έγραψε: #24.807 17-09-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πρώτη Γυμνασίου! Είναι σπασίσκλας αυτός με τα μαθηματικά... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή θα τον ρωτάω τι κάνει, θα μου απαντάει καλά και θα μου στέλνει και καμιά εξίσωση; Ωχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.808 17-09-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Δηλαδή θα τον ρωτάω τι κάνει, θα μου απαντάει καλά και θα μου στέλνει και καμιά εξίσωση; Ωχ! Click για ανάπτυξη... Eχεις msn? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.809 17-09-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κανείς δεν είναι εδώ ε???Καλά..Τα νέα μου είναι ότι ακόμα τη φωτογραφική μου δεν την έχω βρει..Είναι σίγουρα κάπου στο σπίτι ..αλλά ΠΟΥ???Τέσπα, χθες ο Μάπας δεν με έκανε απλά ριγέ με έκανε να ματώνω για πολύ ώρα σε χέρια πόδια και κοιλιά..Ο λόγος, του έβαζα το φάρμακο και εκείνη τη στιγμή που έγινε το τραγικό συμβάν πέρασε να μου πει κάτι η φίλη μου ...ΜΕ .......μπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιπ!!!!!Φυσικά μετά τον αρπαξα με το ζόρι του έβαλα το φαρμακο του και του εδωσα και λιχουδίτσες...Τι επιθετικότητα ήταν αυτή όμως ρε παιδιά??????? Click για ανάπτυξη... Αχ... μωρέ το πληγωμένο Κατερινιώ...από φόβο γρατζουνάνε νομίζω πιο πολύ... τα πιάνει ένα αμόκ...και είναι συνηθισμένο στις γάτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:50 Η katerina10: #24.810 17-09-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ... μωρέ το πληγωμένο Κατερινιώ...από φόβο γρατζουνάνε νομίζω πιο πολύ... τα πιάνει ένα αμόκ...και είναι συνηθισμένο στις γάτες... Click για ανάπτυξη... Ναι οι δικές μου ποτέ δεν με είχαν γρατζουνίσει..Αλλά γιατί την φοβούνται τόσο ρε παιδιά???????????????Τι μπορώ να κάνω..Της είπα να τα ταίζει, πάνε στο δωμάτιο της και παίζουν μαζί της..κι όμως, όταν την βλέπουν τρέχουν σαν παλαβά και πέρνουν μαζί τους και ότι βρουν μπροστά τους, ακόμα κι εμένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:52 Η bunny έγραψε: #24.811 17-09-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eχεις msn? Click για ανάπτυξη... Κυρία Γιούλη τι είναι αυτό το msn; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.812 17-09-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι οι δικές μου ποτέ δεν με είχαν γρατζουνίσει..Αλλά γιατί την φοβούνται τόσο ρε παιδιά???????????????Τι μπορώ να κάνω..Της είπα να τα ταίζει, πάνε στο δωμάτιο της και παίζουν μαζί της..κι όμως, όταν την βλέπουν τρέχουν σαν παλαβά και πέρνουν μαζί τους και ότι βρουν μπροστά τους, ακόμα κι εμένα!!! Click για ανάπτυξη... τι φάρμακο του έβαζες? Μήπως τον ενοχλούσε το φάρμακο σε συνδιασμό με τη ξαφνική παρουσία της φίλης σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.813 17-09-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι είναι αυτό το msn; Click για ανάπτυξη... Κατερινάκι για εξήγησε στη μικρή μας φίλη σε παρακαλώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:55 Η katerina10: #24.814 17-09-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι φάρμακο του έβαζες? Μήπως τον ενοχλούσε το φάρμακο σε συνδιασμό με τη ξαφνική παρουσία της φίλης σου? Click για ανάπτυξη... καλά ...δεν το θέλει καθόλου το ξέρω και νευριάζει αλλα..ΠΡΕΠΕΙ!!!Έχει μυκητες στα αυτουλάκια του...εδώ και πόσους μήνες..και κάναμε καλλιεργεια και οκ!ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΜΕ΅!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:58 Η katerina10: #24.815 17-09-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατερινάκι για εξήγησε στη μικρή μας φίλη σε παρακαλώ... Click για ανάπτυξη... Είναι ένα πρόγραμμα επικοινωνίας μεταξύ χρηστών του ιντερνετ..Το πιο νέο λέγεται windows live messenger και μπορείς να το κατεβάσεις από το ίντερνετ...Τέσπα, θέλει λίγο χρόνο..να σου τα πω αύριο μικρή μου????Είμαι δουλειά και ακόμα δεν έχωω τελειώσει αυτά που έχω να κάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:02 Η bunny έγραψε: #24.816 17-09-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Είναι ένα πρόγραμμα επικοινωνίας μεταξύ χρηστών του ιντερνετ..Το πιο νέο λέγεται windows live messenger και μπορείς να το κατεβάσεις από το ίντερνετ...Τέσπα, θέλει λίγο χρόνο..να σου τα πω αύριο μικρή μου????Είμαι δουλειά και ακόμα δεν έχωω τελειώσει αυτά που έχω να κάνω... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:05 Η bunny έγραψε: #24.817 17-09-08 14:05 Μαντέψτε τι ακούω τώρα.Τα τραγούδια του Mamma Mia! Y.Γ. Χθες πήρα καινούριο κινητό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:06 Η katerina10: #24.818 17-09-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ευχαριστώ πολύ! Click για ανάπτυξη... Τίποτα...Αύριο απογευματάκι ραντεβού εδώ για να σου πω τι να κάνεις..ελπίζω να μας έχει μπει το ίντερνετ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:14 Η bunny έγραψε: #24.819 17-09-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αστα...και τελικα η γαιδαρα η Αθηνα τιποτα, στον κοσμο της. καλα που δεν κουβαλαγα τον Μορφεα τσαμπα παλιανεραστο ζωο....χιχι μονο εμας θελει... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ κτηνίατρος θέλω να γίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.820 17-09-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μαντέψτε τι ακούω τώρα.Τα τραγούδια του Mamma Mia! Y.Γ. Χθες πήρα καινούριο κινητό! Click για ανάπτυξη... Aπό τότε που είδα τη παράσταση μόνο αυτά ακούω...έχω πόρωση!! " You are the Dancing Queen" Tου Χρήστου του αρέσει το "Money Money Money" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1239 1240 1241 1242 1243 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1241 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1241 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κανείς δεν είναι εδώ ε???Καλά..Τα νέα μου είναι ότι ακόμα τη φωτογραφική μου δεν την έχω βρει..Είναι σίγουρα κάπου στο σπίτι ..αλλά ΠΟΥ???Τέσπα, χθες ο Μάπας δεν με έκανε απλά ριγέ με έκανε να ματώνω για πολύ ώρα σε χέρια πόδια και κοιλιά..Ο λόγος, του έβαζα το φάρμακο και εκείνη τη στιγμή που έγινε το τραγικό συμβάν πέρασε να μου πει κάτι η φίλη μου ...ΜΕ .......μπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιπ!!!!!Φυσικά μετά τον αρπαξα με το ζόρι του έβαλα το φαρμακο του και του εδωσα και λιχουδίτσες...Τι επιθετικότητα ήταν αυτή όμως ρε παιδιά??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:43 Η bunny έγραψε: #24.807 17-09-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πρώτη Γυμνασίου! Είναι σπασίσκλας αυτός με τα μαθηματικά... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή θα τον ρωτάω τι κάνει, θα μου απαντάει καλά και θα μου στέλνει και καμιά εξίσωση; Ωχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.808 17-09-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Δηλαδή θα τον ρωτάω τι κάνει, θα μου απαντάει καλά και θα μου στέλνει και καμιά εξίσωση; Ωχ! Click για ανάπτυξη... Eχεις msn? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.809 17-09-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κανείς δεν είναι εδώ ε???Καλά..Τα νέα μου είναι ότι ακόμα τη φωτογραφική μου δεν την έχω βρει..Είναι σίγουρα κάπου στο σπίτι ..αλλά ΠΟΥ???Τέσπα, χθες ο Μάπας δεν με έκανε απλά ριγέ με έκανε να ματώνω για πολύ ώρα σε χέρια πόδια και κοιλιά..Ο λόγος, του έβαζα το φάρμακο και εκείνη τη στιγμή που έγινε το τραγικό συμβάν πέρασε να μου πει κάτι η φίλη μου ...ΜΕ .......μπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιπ!!!!!Φυσικά μετά τον αρπαξα με το ζόρι του έβαλα το φαρμακο του και του εδωσα και λιχουδίτσες...Τι επιθετικότητα ήταν αυτή όμως ρε παιδιά??????? Click για ανάπτυξη... Αχ... μωρέ το πληγωμένο Κατερινιώ...από φόβο γρατζουνάνε νομίζω πιο πολύ... τα πιάνει ένα αμόκ...και είναι συνηθισμένο στις γάτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:50 Η katerina10: #24.810 17-09-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ... μωρέ το πληγωμένο Κατερινιώ...από φόβο γρατζουνάνε νομίζω πιο πολύ... τα πιάνει ένα αμόκ...και είναι συνηθισμένο στις γάτες... Click για ανάπτυξη... Ναι οι δικές μου ποτέ δεν με είχαν γρατζουνίσει..Αλλά γιατί την φοβούνται τόσο ρε παιδιά???????????????Τι μπορώ να κάνω..Της είπα να τα ταίζει, πάνε στο δωμάτιο της και παίζουν μαζί της..κι όμως, όταν την βλέπουν τρέχουν σαν παλαβά και πέρνουν μαζί τους και ότι βρουν μπροστά τους, ακόμα κι εμένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:52 Η bunny έγραψε: #24.811 17-09-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eχεις msn? Click για ανάπτυξη... Κυρία Γιούλη τι είναι αυτό το msn; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.812 17-09-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι οι δικές μου ποτέ δεν με είχαν γρατζουνίσει..Αλλά γιατί την φοβούνται τόσο ρε παιδιά???????????????Τι μπορώ να κάνω..Της είπα να τα ταίζει, πάνε στο δωμάτιο της και παίζουν μαζί της..κι όμως, όταν την βλέπουν τρέχουν σαν παλαβά και πέρνουν μαζί τους και ότι βρουν μπροστά τους, ακόμα κι εμένα!!! Click για ανάπτυξη... τι φάρμακο του έβαζες? Μήπως τον ενοχλούσε το φάρμακο σε συνδιασμό με τη ξαφνική παρουσία της φίλης σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.813 17-09-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι είναι αυτό το msn; Click για ανάπτυξη... Κατερινάκι για εξήγησε στη μικρή μας φίλη σε παρακαλώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:55 Η katerina10: #24.814 17-09-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι φάρμακο του έβαζες? Μήπως τον ενοχλούσε το φάρμακο σε συνδιασμό με τη ξαφνική παρουσία της φίλης σου? Click για ανάπτυξη... καλά ...δεν το θέλει καθόλου το ξέρω και νευριάζει αλλα..ΠΡΕΠΕΙ!!!Έχει μυκητες στα αυτουλάκια του...εδώ και πόσους μήνες..και κάναμε καλλιεργεια και οκ!ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΜΕ΅!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:58 Η katerina10: #24.815 17-09-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατερινάκι για εξήγησε στη μικρή μας φίλη σε παρακαλώ... Click για ανάπτυξη... Είναι ένα πρόγραμμα επικοινωνίας μεταξύ χρηστών του ιντερνετ..Το πιο νέο λέγεται windows live messenger και μπορείς να το κατεβάσεις από το ίντερνετ...Τέσπα, θέλει λίγο χρόνο..να σου τα πω αύριο μικρή μου????Είμαι δουλειά και ακόμα δεν έχωω τελειώσει αυτά που έχω να κάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:02 Η bunny έγραψε: #24.816 17-09-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Είναι ένα πρόγραμμα επικοινωνίας μεταξύ χρηστών του ιντερνετ..Το πιο νέο λέγεται windows live messenger και μπορείς να το κατεβάσεις από το ίντερνετ...Τέσπα, θέλει λίγο χρόνο..να σου τα πω αύριο μικρή μου????Είμαι δουλειά και ακόμα δεν έχωω τελειώσει αυτά που έχω να κάνω... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:05 Η bunny έγραψε: #24.817 17-09-08 14:05 Μαντέψτε τι ακούω τώρα.Τα τραγούδια του Mamma Mia! Y.Γ. Χθες πήρα καινούριο κινητό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:06 Η katerina10: #24.818 17-09-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ευχαριστώ πολύ! Click για ανάπτυξη... Τίποτα...Αύριο απογευματάκι ραντεβού εδώ για να σου πω τι να κάνεις..ελπίζω να μας έχει μπει το ίντερνετ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:14 Η bunny έγραψε: #24.819 17-09-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αστα...και τελικα η γαιδαρα η Αθηνα τιποτα, στον κοσμο της. καλα που δεν κουβαλαγα τον Μορφεα τσαμπα παλιανεραστο ζωο....χιχι μονο εμας θελει... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ κτηνίατρος θέλω να γίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.820 17-09-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μαντέψτε τι ακούω τώρα.Τα τραγούδια του Mamma Mia! Y.Γ. Χθες πήρα καινούριο κινητό! Click για ανάπτυξη... Aπό τότε που είδα τη παράσταση μόνο αυτά ακούω...έχω πόρωση!! " You are the Dancing Queen" Tου Χρήστου του αρέσει το "Money Money Money" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1239 1240 1241 1242 1243 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1241 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1241 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πρώτη Γυμνασίου! Είναι σπασίσκλας αυτός με τα μαθηματικά... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή θα τον ρωτάω τι κάνει, θα μου απαντάει καλά και θα μου στέλνει και καμιά εξίσωση; Ωχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.808 17-09-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Δηλαδή θα τον ρωτάω τι κάνει, θα μου απαντάει καλά και θα μου στέλνει και καμιά εξίσωση; Ωχ! Click για ανάπτυξη... Eχεις msn? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.809 17-09-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κανείς δεν είναι εδώ ε???Καλά..Τα νέα μου είναι ότι ακόμα τη φωτογραφική μου δεν την έχω βρει..Είναι σίγουρα κάπου στο σπίτι ..αλλά ΠΟΥ???Τέσπα, χθες ο Μάπας δεν με έκανε απλά ριγέ με έκανε να ματώνω για πολύ ώρα σε χέρια πόδια και κοιλιά..Ο λόγος, του έβαζα το φάρμακο και εκείνη τη στιγμή που έγινε το τραγικό συμβάν πέρασε να μου πει κάτι η φίλη μου ...ΜΕ .......μπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιπ!!!!!Φυσικά μετά τον αρπαξα με το ζόρι του έβαλα το φαρμακο του και του εδωσα και λιχουδίτσες...Τι επιθετικότητα ήταν αυτή όμως ρε παιδιά??????? Click για ανάπτυξη... Αχ... μωρέ το πληγωμένο Κατερινιώ...από φόβο γρατζουνάνε νομίζω πιο πολύ... τα πιάνει ένα αμόκ...και είναι συνηθισμένο στις γάτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:50 Η katerina10: #24.810 17-09-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ... μωρέ το πληγωμένο Κατερινιώ...από φόβο γρατζουνάνε νομίζω πιο πολύ... τα πιάνει ένα αμόκ...και είναι συνηθισμένο στις γάτες... Click για ανάπτυξη... Ναι οι δικές μου ποτέ δεν με είχαν γρατζουνίσει..Αλλά γιατί την φοβούνται τόσο ρε παιδιά???????????????Τι μπορώ να κάνω..Της είπα να τα ταίζει, πάνε στο δωμάτιο της και παίζουν μαζί της..κι όμως, όταν την βλέπουν τρέχουν σαν παλαβά και πέρνουν μαζί τους και ότι βρουν μπροστά τους, ακόμα κι εμένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:52 Η bunny έγραψε: #24.811 17-09-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eχεις msn? Click για ανάπτυξη... Κυρία Γιούλη τι είναι αυτό το msn; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.812 17-09-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι οι δικές μου ποτέ δεν με είχαν γρατζουνίσει..Αλλά γιατί την φοβούνται τόσο ρε παιδιά???????????????Τι μπορώ να κάνω..Της είπα να τα ταίζει, πάνε στο δωμάτιο της και παίζουν μαζί της..κι όμως, όταν την βλέπουν τρέχουν σαν παλαβά και πέρνουν μαζί τους και ότι βρουν μπροστά τους, ακόμα κι εμένα!!! Click για ανάπτυξη... τι φάρμακο του έβαζες? Μήπως τον ενοχλούσε το φάρμακο σε συνδιασμό με τη ξαφνική παρουσία της φίλης σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.813 17-09-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι είναι αυτό το msn; Click για ανάπτυξη... Κατερινάκι για εξήγησε στη μικρή μας φίλη σε παρακαλώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:55 Η katerina10: #24.814 17-09-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι φάρμακο του έβαζες? Μήπως τον ενοχλούσε το φάρμακο σε συνδιασμό με τη ξαφνική παρουσία της φίλης σου? Click για ανάπτυξη... καλά ...δεν το θέλει καθόλου το ξέρω και νευριάζει αλλα..ΠΡΕΠΕΙ!!!Έχει μυκητες στα αυτουλάκια του...εδώ και πόσους μήνες..και κάναμε καλλιεργεια και οκ!ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΜΕ΅!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:58 Η katerina10: #24.815 17-09-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατερινάκι για εξήγησε στη μικρή μας φίλη σε παρακαλώ... Click για ανάπτυξη... Είναι ένα πρόγραμμα επικοινωνίας μεταξύ χρηστών του ιντερνετ..Το πιο νέο λέγεται windows live messenger και μπορείς να το κατεβάσεις από το ίντερνετ...Τέσπα, θέλει λίγο χρόνο..να σου τα πω αύριο μικρή μου????Είμαι δουλειά και ακόμα δεν έχωω τελειώσει αυτά που έχω να κάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:02 Η bunny έγραψε: #24.816 17-09-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Είναι ένα πρόγραμμα επικοινωνίας μεταξύ χρηστών του ιντερνετ..Το πιο νέο λέγεται windows live messenger και μπορείς να το κατεβάσεις από το ίντερνετ...Τέσπα, θέλει λίγο χρόνο..να σου τα πω αύριο μικρή μου????Είμαι δουλειά και ακόμα δεν έχωω τελειώσει αυτά που έχω να κάνω... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:05 Η bunny έγραψε: #24.817 17-09-08 14:05 Μαντέψτε τι ακούω τώρα.Τα τραγούδια του Mamma Mia! Y.Γ. Χθες πήρα καινούριο κινητό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:06 Η katerina10: #24.818 17-09-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ευχαριστώ πολύ! Click για ανάπτυξη... Τίποτα...Αύριο απογευματάκι ραντεβού εδώ για να σου πω τι να κάνεις..ελπίζω να μας έχει μπει το ίντερνετ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:14 Η bunny έγραψε: #24.819 17-09-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αστα...και τελικα η γαιδαρα η Αθηνα τιποτα, στον κοσμο της. καλα που δεν κουβαλαγα τον Μορφεα τσαμπα παλιανεραστο ζωο....χιχι μονο εμας θελει... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ κτηνίατρος θέλω να γίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.820 17-09-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μαντέψτε τι ακούω τώρα.Τα τραγούδια του Mamma Mia! Y.Γ. Χθες πήρα καινούριο κινητό! Click για ανάπτυξη... Aπό τότε που είδα τη παράσταση μόνο αυτά ακούω...έχω πόρωση!! " You are the Dancing Queen" Tου Χρήστου του αρέσει το "Money Money Money" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1239 1240 1241 1242 1243 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1241 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1241 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Δηλαδή θα τον ρωτάω τι κάνει, θα μου απαντάει καλά και θα μου στέλνει και καμιά εξίσωση; Ωχ! Click για ανάπτυξη... Eχεις msn? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.809 17-09-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κανείς δεν είναι εδώ ε???Καλά..Τα νέα μου είναι ότι ακόμα τη φωτογραφική μου δεν την έχω βρει..Είναι σίγουρα κάπου στο σπίτι ..αλλά ΠΟΥ???Τέσπα, χθες ο Μάπας δεν με έκανε απλά ριγέ με έκανε να ματώνω για πολύ ώρα σε χέρια πόδια και κοιλιά..Ο λόγος, του έβαζα το φάρμακο και εκείνη τη στιγμή που έγινε το τραγικό συμβάν πέρασε να μου πει κάτι η φίλη μου ...ΜΕ .......μπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιπ!!!!!Φυσικά μετά τον αρπαξα με το ζόρι του έβαλα το φαρμακο του και του εδωσα και λιχουδίτσες...Τι επιθετικότητα ήταν αυτή όμως ρε παιδιά??????? Click για ανάπτυξη... Αχ... μωρέ το πληγωμένο Κατερινιώ...από φόβο γρατζουνάνε νομίζω πιο πολύ... τα πιάνει ένα αμόκ...και είναι συνηθισμένο στις γάτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:50 Η katerina10: #24.810 17-09-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ... μωρέ το πληγωμένο Κατερινιώ...από φόβο γρατζουνάνε νομίζω πιο πολύ... τα πιάνει ένα αμόκ...και είναι συνηθισμένο στις γάτες... Click για ανάπτυξη... Ναι οι δικές μου ποτέ δεν με είχαν γρατζουνίσει..Αλλά γιατί την φοβούνται τόσο ρε παιδιά???????????????Τι μπορώ να κάνω..Της είπα να τα ταίζει, πάνε στο δωμάτιο της και παίζουν μαζί της..κι όμως, όταν την βλέπουν τρέχουν σαν παλαβά και πέρνουν μαζί τους και ότι βρουν μπροστά τους, ακόμα κι εμένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:52 Η bunny έγραψε: #24.811 17-09-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eχεις msn? Click για ανάπτυξη... Κυρία Γιούλη τι είναι αυτό το msn; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.812 17-09-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι οι δικές μου ποτέ δεν με είχαν γρατζουνίσει..Αλλά γιατί την φοβούνται τόσο ρε παιδιά???????????????Τι μπορώ να κάνω..Της είπα να τα ταίζει, πάνε στο δωμάτιο της και παίζουν μαζί της..κι όμως, όταν την βλέπουν τρέχουν σαν παλαβά και πέρνουν μαζί τους και ότι βρουν μπροστά τους, ακόμα κι εμένα!!! Click για ανάπτυξη... τι φάρμακο του έβαζες? Μήπως τον ενοχλούσε το φάρμακο σε συνδιασμό με τη ξαφνική παρουσία της φίλης σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.813 17-09-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι είναι αυτό το msn; Click για ανάπτυξη... Κατερινάκι για εξήγησε στη μικρή μας φίλη σε παρακαλώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:55 Η katerina10: #24.814 17-09-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι φάρμακο του έβαζες? Μήπως τον ενοχλούσε το φάρμακο σε συνδιασμό με τη ξαφνική παρουσία της φίλης σου? Click για ανάπτυξη... καλά ...δεν το θέλει καθόλου το ξέρω και νευριάζει αλλα..ΠΡΕΠΕΙ!!!Έχει μυκητες στα αυτουλάκια του...εδώ και πόσους μήνες..και κάναμε καλλιεργεια και οκ!ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΜΕ΅!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:58 Η katerina10: #24.815 17-09-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατερινάκι για εξήγησε στη μικρή μας φίλη σε παρακαλώ... Click για ανάπτυξη... Είναι ένα πρόγραμμα επικοινωνίας μεταξύ χρηστών του ιντερνετ..Το πιο νέο λέγεται windows live messenger και μπορείς να το κατεβάσεις από το ίντερνετ...Τέσπα, θέλει λίγο χρόνο..να σου τα πω αύριο μικρή μου????Είμαι δουλειά και ακόμα δεν έχωω τελειώσει αυτά που έχω να κάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:02 Η bunny έγραψε: #24.816 17-09-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Είναι ένα πρόγραμμα επικοινωνίας μεταξύ χρηστών του ιντερνετ..Το πιο νέο λέγεται windows live messenger και μπορείς να το κατεβάσεις από το ίντερνετ...Τέσπα, θέλει λίγο χρόνο..να σου τα πω αύριο μικρή μου????Είμαι δουλειά και ακόμα δεν έχωω τελειώσει αυτά που έχω να κάνω... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:05 Η bunny έγραψε: #24.817 17-09-08 14:05 Μαντέψτε τι ακούω τώρα.Τα τραγούδια του Mamma Mia! Y.Γ. Χθες πήρα καινούριο κινητό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:06 Η katerina10: #24.818 17-09-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ευχαριστώ πολύ! Click για ανάπτυξη... Τίποτα...Αύριο απογευματάκι ραντεβού εδώ για να σου πω τι να κάνεις..ελπίζω να μας έχει μπει το ίντερνετ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:14 Η bunny έγραψε: #24.819 17-09-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αστα...και τελικα η γαιδαρα η Αθηνα τιποτα, στον κοσμο της. καλα που δεν κουβαλαγα τον Μορφεα τσαμπα παλιανεραστο ζωο....χιχι μονο εμας θελει... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ κτηνίατρος θέλω να γίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.820 17-09-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μαντέψτε τι ακούω τώρα.Τα τραγούδια του Mamma Mia! Y.Γ. Χθες πήρα καινούριο κινητό! Click για ανάπτυξη... Aπό τότε που είδα τη παράσταση μόνο αυτά ακούω...έχω πόρωση!! " You are the Dancing Queen" Tου Χρήστου του αρέσει το "Money Money Money" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1239 1240 1241 1242 1243 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1241 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1241 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κανείς δεν είναι εδώ ε???Καλά..Τα νέα μου είναι ότι ακόμα τη φωτογραφική μου δεν την έχω βρει..Είναι σίγουρα κάπου στο σπίτι ..αλλά ΠΟΥ???Τέσπα, χθες ο Μάπας δεν με έκανε απλά ριγέ με έκανε να ματώνω για πολύ ώρα σε χέρια πόδια και κοιλιά..Ο λόγος, του έβαζα το φάρμακο και εκείνη τη στιγμή που έγινε το τραγικό συμβάν πέρασε να μου πει κάτι η φίλη μου ...ΜΕ .......μπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιπ!!!!!Φυσικά μετά τον αρπαξα με το ζόρι του έβαλα το φαρμακο του και του εδωσα και λιχουδίτσες...Τι επιθετικότητα ήταν αυτή όμως ρε παιδιά??????? Click για ανάπτυξη... Αχ... μωρέ το πληγωμένο Κατερινιώ...από φόβο γρατζουνάνε νομίζω πιο πολύ... τα πιάνει ένα αμόκ...και είναι συνηθισμένο στις γάτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:50 Η katerina10: #24.810 17-09-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ... μωρέ το πληγωμένο Κατερινιώ...από φόβο γρατζουνάνε νομίζω πιο πολύ... τα πιάνει ένα αμόκ...και είναι συνηθισμένο στις γάτες... Click για ανάπτυξη... Ναι οι δικές μου ποτέ δεν με είχαν γρατζουνίσει..Αλλά γιατί την φοβούνται τόσο ρε παιδιά???????????????Τι μπορώ να κάνω..Της είπα να τα ταίζει, πάνε στο δωμάτιο της και παίζουν μαζί της..κι όμως, όταν την βλέπουν τρέχουν σαν παλαβά και πέρνουν μαζί τους και ότι βρουν μπροστά τους, ακόμα κι εμένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:52 Η bunny έγραψε: #24.811 17-09-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eχεις msn? Click για ανάπτυξη... Κυρία Γιούλη τι είναι αυτό το msn; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.812 17-09-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι οι δικές μου ποτέ δεν με είχαν γρατζουνίσει..Αλλά γιατί την φοβούνται τόσο ρε παιδιά???????????????Τι μπορώ να κάνω..Της είπα να τα ταίζει, πάνε στο δωμάτιο της και παίζουν μαζί της..κι όμως, όταν την βλέπουν τρέχουν σαν παλαβά και πέρνουν μαζί τους και ότι βρουν μπροστά τους, ακόμα κι εμένα!!! Click για ανάπτυξη... τι φάρμακο του έβαζες? Μήπως τον ενοχλούσε το φάρμακο σε συνδιασμό με τη ξαφνική παρουσία της φίλης σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.813 17-09-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι είναι αυτό το msn; Click για ανάπτυξη... Κατερινάκι για εξήγησε στη μικρή μας φίλη σε παρακαλώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:55 Η katerina10: #24.814 17-09-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι φάρμακο του έβαζες? Μήπως τον ενοχλούσε το φάρμακο σε συνδιασμό με τη ξαφνική παρουσία της φίλης σου? Click για ανάπτυξη... καλά ...δεν το θέλει καθόλου το ξέρω και νευριάζει αλλα..ΠΡΕΠΕΙ!!!Έχει μυκητες στα αυτουλάκια του...εδώ και πόσους μήνες..και κάναμε καλλιεργεια και οκ!ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΜΕ΅!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:58 Η katerina10: #24.815 17-09-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατερινάκι για εξήγησε στη μικρή μας φίλη σε παρακαλώ... Click για ανάπτυξη... Είναι ένα πρόγραμμα επικοινωνίας μεταξύ χρηστών του ιντερνετ..Το πιο νέο λέγεται windows live messenger και μπορείς να το κατεβάσεις από το ίντερνετ...Τέσπα, θέλει λίγο χρόνο..να σου τα πω αύριο μικρή μου????Είμαι δουλειά και ακόμα δεν έχωω τελειώσει αυτά που έχω να κάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:02 Η bunny έγραψε: #24.816 17-09-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Είναι ένα πρόγραμμα επικοινωνίας μεταξύ χρηστών του ιντερνετ..Το πιο νέο λέγεται windows live messenger και μπορείς να το κατεβάσεις από το ίντερνετ...Τέσπα, θέλει λίγο χρόνο..να σου τα πω αύριο μικρή μου????Είμαι δουλειά και ακόμα δεν έχωω τελειώσει αυτά που έχω να κάνω... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:05 Η bunny έγραψε: #24.817 17-09-08 14:05 Μαντέψτε τι ακούω τώρα.Τα τραγούδια του Mamma Mia! Y.Γ. Χθες πήρα καινούριο κινητό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:06 Η katerina10: #24.818 17-09-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ευχαριστώ πολύ! Click για ανάπτυξη... Τίποτα...Αύριο απογευματάκι ραντεβού εδώ για να σου πω τι να κάνεις..ελπίζω να μας έχει μπει το ίντερνετ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:14 Η bunny έγραψε: #24.819 17-09-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αστα...και τελικα η γαιδαρα η Αθηνα τιποτα, στον κοσμο της. καλα που δεν κουβαλαγα τον Μορφεα τσαμπα παλιανεραστο ζωο....χιχι μονο εμας θελει... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ κτηνίατρος θέλω να γίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.820 17-09-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μαντέψτε τι ακούω τώρα.Τα τραγούδια του Mamma Mia! Y.Γ. Χθες πήρα καινούριο κινητό! Click για ανάπτυξη... Aπό τότε που είδα τη παράσταση μόνο αυτά ακούω...έχω πόρωση!! " You are the Dancing Queen" Tου Χρήστου του αρέσει το "Money Money Money" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1239 1240 1241 1242 1243 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1241 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1241 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ... μωρέ το πληγωμένο Κατερινιώ...από φόβο γρατζουνάνε νομίζω πιο πολύ... τα πιάνει ένα αμόκ...και είναι συνηθισμένο στις γάτες... Click για ανάπτυξη... Ναι οι δικές μου ποτέ δεν με είχαν γρατζουνίσει..Αλλά γιατί την φοβούνται τόσο ρε παιδιά???????????????Τι μπορώ να κάνω..Της είπα να τα ταίζει, πάνε στο δωμάτιο της και παίζουν μαζί της..κι όμως, όταν την βλέπουν τρέχουν σαν παλαβά και πέρνουν μαζί τους και ότι βρουν μπροστά τους, ακόμα κι εμένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:52 Η bunny έγραψε: #24.811 17-09-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eχεις msn? Click για ανάπτυξη... Κυρία Γιούλη τι είναι αυτό το msn; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.812 17-09-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι οι δικές μου ποτέ δεν με είχαν γρατζουνίσει..Αλλά γιατί την φοβούνται τόσο ρε παιδιά???????????????Τι μπορώ να κάνω..Της είπα να τα ταίζει, πάνε στο δωμάτιο της και παίζουν μαζί της..κι όμως, όταν την βλέπουν τρέχουν σαν παλαβά και πέρνουν μαζί τους και ότι βρουν μπροστά τους, ακόμα κι εμένα!!! Click για ανάπτυξη... τι φάρμακο του έβαζες? Μήπως τον ενοχλούσε το φάρμακο σε συνδιασμό με τη ξαφνική παρουσία της φίλης σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.813 17-09-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι είναι αυτό το msn; Click για ανάπτυξη... Κατερινάκι για εξήγησε στη μικρή μας φίλη σε παρακαλώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:55 Η katerina10: #24.814 17-09-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι φάρμακο του έβαζες? Μήπως τον ενοχλούσε το φάρμακο σε συνδιασμό με τη ξαφνική παρουσία της φίλης σου? Click για ανάπτυξη... καλά ...δεν το θέλει καθόλου το ξέρω και νευριάζει αλλα..ΠΡΕΠΕΙ!!!Έχει μυκητες στα αυτουλάκια του...εδώ και πόσους μήνες..και κάναμε καλλιεργεια και οκ!ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΜΕ΅!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:58 Η katerina10: #24.815 17-09-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατερινάκι για εξήγησε στη μικρή μας φίλη σε παρακαλώ... Click για ανάπτυξη... Είναι ένα πρόγραμμα επικοινωνίας μεταξύ χρηστών του ιντερνετ..Το πιο νέο λέγεται windows live messenger και μπορείς να το κατεβάσεις από το ίντερνετ...Τέσπα, θέλει λίγο χρόνο..να σου τα πω αύριο μικρή μου????Είμαι δουλειά και ακόμα δεν έχωω τελειώσει αυτά που έχω να κάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:02 Η bunny έγραψε: #24.816 17-09-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Είναι ένα πρόγραμμα επικοινωνίας μεταξύ χρηστών του ιντερνετ..Το πιο νέο λέγεται windows live messenger και μπορείς να το κατεβάσεις από το ίντερνετ...Τέσπα, θέλει λίγο χρόνο..να σου τα πω αύριο μικρή μου????Είμαι δουλειά και ακόμα δεν έχωω τελειώσει αυτά που έχω να κάνω... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:05 Η bunny έγραψε: #24.817 17-09-08 14:05 Μαντέψτε τι ακούω τώρα.Τα τραγούδια του Mamma Mia! Y.Γ. Χθες πήρα καινούριο κινητό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:06 Η katerina10: #24.818 17-09-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ευχαριστώ πολύ! Click για ανάπτυξη... Τίποτα...Αύριο απογευματάκι ραντεβού εδώ για να σου πω τι να κάνεις..ελπίζω να μας έχει μπει το ίντερνετ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:14 Η bunny έγραψε: #24.819 17-09-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αστα...και τελικα η γαιδαρα η Αθηνα τιποτα, στον κοσμο της. καλα που δεν κουβαλαγα τον Μορφεα τσαμπα παλιανεραστο ζωο....χιχι μονο εμας θελει... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ κτηνίατρος θέλω να γίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.820 17-09-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μαντέψτε τι ακούω τώρα.Τα τραγούδια του Mamma Mia! Y.Γ. Χθες πήρα καινούριο κινητό! Click για ανάπτυξη... Aπό τότε που είδα τη παράσταση μόνο αυτά ακούω...έχω πόρωση!! " You are the Dancing Queen" Tου Χρήστου του αρέσει το "Money Money Money" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1239 1240 1241 1242 1243 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1241 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1241 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eχεις msn? Click για ανάπτυξη... Κυρία Γιούλη τι είναι αυτό το msn; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.812 17-09-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι οι δικές μου ποτέ δεν με είχαν γρατζουνίσει..Αλλά γιατί την φοβούνται τόσο ρε παιδιά???????????????Τι μπορώ να κάνω..Της είπα να τα ταίζει, πάνε στο δωμάτιο της και παίζουν μαζί της..κι όμως, όταν την βλέπουν τρέχουν σαν παλαβά και πέρνουν μαζί τους και ότι βρουν μπροστά τους, ακόμα κι εμένα!!! Click για ανάπτυξη... τι φάρμακο του έβαζες? Μήπως τον ενοχλούσε το φάρμακο σε συνδιασμό με τη ξαφνική παρουσία της φίλης σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.813 17-09-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι είναι αυτό το msn; Click για ανάπτυξη... Κατερινάκι για εξήγησε στη μικρή μας φίλη σε παρακαλώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:55 Η katerina10: #24.814 17-09-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι φάρμακο του έβαζες? Μήπως τον ενοχλούσε το φάρμακο σε συνδιασμό με τη ξαφνική παρουσία της φίλης σου? Click για ανάπτυξη... καλά ...δεν το θέλει καθόλου το ξέρω και νευριάζει αλλα..ΠΡΕΠΕΙ!!!Έχει μυκητες στα αυτουλάκια του...εδώ και πόσους μήνες..και κάναμε καλλιεργεια και οκ!ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΜΕ΅!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:58 Η katerina10: #24.815 17-09-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατερινάκι για εξήγησε στη μικρή μας φίλη σε παρακαλώ... Click για ανάπτυξη... Είναι ένα πρόγραμμα επικοινωνίας μεταξύ χρηστών του ιντερνετ..Το πιο νέο λέγεται windows live messenger και μπορείς να το κατεβάσεις από το ίντερνετ...Τέσπα, θέλει λίγο χρόνο..να σου τα πω αύριο μικρή μου????Είμαι δουλειά και ακόμα δεν έχωω τελειώσει αυτά που έχω να κάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:02 Η bunny έγραψε: #24.816 17-09-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Είναι ένα πρόγραμμα επικοινωνίας μεταξύ χρηστών του ιντερνετ..Το πιο νέο λέγεται windows live messenger και μπορείς να το κατεβάσεις από το ίντερνετ...Τέσπα, θέλει λίγο χρόνο..να σου τα πω αύριο μικρή μου????Είμαι δουλειά και ακόμα δεν έχωω τελειώσει αυτά που έχω να κάνω... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:05 Η bunny έγραψε: #24.817 17-09-08 14:05 Μαντέψτε τι ακούω τώρα.Τα τραγούδια του Mamma Mia! Y.Γ. Χθες πήρα καινούριο κινητό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:06 Η katerina10: #24.818 17-09-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ευχαριστώ πολύ! Click για ανάπτυξη... Τίποτα...Αύριο απογευματάκι ραντεβού εδώ για να σου πω τι να κάνεις..ελπίζω να μας έχει μπει το ίντερνετ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:14 Η bunny έγραψε: #24.819 17-09-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αστα...και τελικα η γαιδαρα η Αθηνα τιποτα, στον κοσμο της. καλα που δεν κουβαλαγα τον Μορφεα τσαμπα παλιανεραστο ζωο....χιχι μονο εμας θελει... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ κτηνίατρος θέλω να γίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.820 17-09-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μαντέψτε τι ακούω τώρα.Τα τραγούδια του Mamma Mia! Y.Γ. Χθες πήρα καινούριο κινητό! Click για ανάπτυξη... Aπό τότε που είδα τη παράσταση μόνο αυτά ακούω...έχω πόρωση!! " You are the Dancing Queen" Tου Χρήστου του αρέσει το "Money Money Money" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1239 1240 1241 1242 1243 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1241 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1241 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι οι δικές μου ποτέ δεν με είχαν γρατζουνίσει..Αλλά γιατί την φοβούνται τόσο ρε παιδιά???????????????Τι μπορώ να κάνω..Της είπα να τα ταίζει, πάνε στο δωμάτιο της και παίζουν μαζί της..κι όμως, όταν την βλέπουν τρέχουν σαν παλαβά και πέρνουν μαζί τους και ότι βρουν μπροστά τους, ακόμα κι εμένα!!! Click για ανάπτυξη... τι φάρμακο του έβαζες? Μήπως τον ενοχλούσε το φάρμακο σε συνδιασμό με τη ξαφνική παρουσία της φίλης σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.813 17-09-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι είναι αυτό το msn; Click για ανάπτυξη... Κατερινάκι για εξήγησε στη μικρή μας φίλη σε παρακαλώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:55 Η katerina10: #24.814 17-09-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι φάρμακο του έβαζες? Μήπως τον ενοχλούσε το φάρμακο σε συνδιασμό με τη ξαφνική παρουσία της φίλης σου? Click για ανάπτυξη... καλά ...δεν το θέλει καθόλου το ξέρω και νευριάζει αλλα..ΠΡΕΠΕΙ!!!Έχει μυκητες στα αυτουλάκια του...εδώ και πόσους μήνες..και κάναμε καλλιεργεια και οκ!ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΜΕ΅!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:58 Η katerina10: #24.815 17-09-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατερινάκι για εξήγησε στη μικρή μας φίλη σε παρακαλώ... Click για ανάπτυξη... Είναι ένα πρόγραμμα επικοινωνίας μεταξύ χρηστών του ιντερνετ..Το πιο νέο λέγεται windows live messenger και μπορείς να το κατεβάσεις από το ίντερνετ...Τέσπα, θέλει λίγο χρόνο..να σου τα πω αύριο μικρή μου????Είμαι δουλειά και ακόμα δεν έχωω τελειώσει αυτά που έχω να κάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:02 Η bunny έγραψε: #24.816 17-09-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Είναι ένα πρόγραμμα επικοινωνίας μεταξύ χρηστών του ιντερνετ..Το πιο νέο λέγεται windows live messenger και μπορείς να το κατεβάσεις από το ίντερνετ...Τέσπα, θέλει λίγο χρόνο..να σου τα πω αύριο μικρή μου????Είμαι δουλειά και ακόμα δεν έχωω τελειώσει αυτά που έχω να κάνω... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:05 Η bunny έγραψε: #24.817 17-09-08 14:05 Μαντέψτε τι ακούω τώρα.Τα τραγούδια του Mamma Mia! Y.Γ. Χθες πήρα καινούριο κινητό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:06 Η katerina10: #24.818 17-09-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ευχαριστώ πολύ! Click για ανάπτυξη... Τίποτα...Αύριο απογευματάκι ραντεβού εδώ για να σου πω τι να κάνεις..ελπίζω να μας έχει μπει το ίντερνετ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:14 Η bunny έγραψε: #24.819 17-09-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αστα...και τελικα η γαιδαρα η Αθηνα τιποτα, στον κοσμο της. καλα που δεν κουβαλαγα τον Μορφεα τσαμπα παλιανεραστο ζωο....χιχι μονο εμας θελει... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ κτηνίατρος θέλω να γίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.820 17-09-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μαντέψτε τι ακούω τώρα.Τα τραγούδια του Mamma Mia! Y.Γ. Χθες πήρα καινούριο κινητό! Click για ανάπτυξη... Aπό τότε που είδα τη παράσταση μόνο αυτά ακούω...έχω πόρωση!! " You are the Dancing Queen" Tου Χρήστου του αρέσει το "Money Money Money" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1239 1240 1241 1242 1243 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1241 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1241 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι είναι αυτό το msn; Click για ανάπτυξη... Κατερινάκι για εξήγησε στη μικρή μας φίλη σε παρακαλώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:55 Η katerina10: #24.814 17-09-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι φάρμακο του έβαζες? Μήπως τον ενοχλούσε το φάρμακο σε συνδιασμό με τη ξαφνική παρουσία της φίλης σου? Click για ανάπτυξη... καλά ...δεν το θέλει καθόλου το ξέρω και νευριάζει αλλα..ΠΡΕΠΕΙ!!!Έχει μυκητες στα αυτουλάκια του...εδώ και πόσους μήνες..και κάναμε καλλιεργεια και οκ!ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΜΕ΅!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:58 Η katerina10: #24.815 17-09-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατερινάκι για εξήγησε στη μικρή μας φίλη σε παρακαλώ... Click για ανάπτυξη... Είναι ένα πρόγραμμα επικοινωνίας μεταξύ χρηστών του ιντερνετ..Το πιο νέο λέγεται windows live messenger και μπορείς να το κατεβάσεις από το ίντερνετ...Τέσπα, θέλει λίγο χρόνο..να σου τα πω αύριο μικρή μου????Είμαι δουλειά και ακόμα δεν έχωω τελειώσει αυτά που έχω να κάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:02 Η bunny έγραψε: #24.816 17-09-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Είναι ένα πρόγραμμα επικοινωνίας μεταξύ χρηστών του ιντερνετ..Το πιο νέο λέγεται windows live messenger και μπορείς να το κατεβάσεις από το ίντερνετ...Τέσπα, θέλει λίγο χρόνο..να σου τα πω αύριο μικρή μου????Είμαι δουλειά και ακόμα δεν έχωω τελειώσει αυτά που έχω να κάνω... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:05 Η bunny έγραψε: #24.817 17-09-08 14:05 Μαντέψτε τι ακούω τώρα.Τα τραγούδια του Mamma Mia! Y.Γ. Χθες πήρα καινούριο κινητό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:06 Η katerina10: #24.818 17-09-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ευχαριστώ πολύ! Click για ανάπτυξη... Τίποτα...Αύριο απογευματάκι ραντεβού εδώ για να σου πω τι να κάνεις..ελπίζω να μας έχει μπει το ίντερνετ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:14 Η bunny έγραψε: #24.819 17-09-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αστα...και τελικα η γαιδαρα η Αθηνα τιποτα, στον κοσμο της. καλα που δεν κουβαλαγα τον Μορφεα τσαμπα παλιανεραστο ζωο....χιχι μονο εμας θελει... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ κτηνίατρος θέλω να γίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.820 17-09-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μαντέψτε τι ακούω τώρα.Τα τραγούδια του Mamma Mia! Y.Γ. Χθες πήρα καινούριο κινητό! Click για ανάπτυξη... Aπό τότε που είδα τη παράσταση μόνο αυτά ακούω...έχω πόρωση!! " You are the Dancing Queen" Tου Χρήστου του αρέσει το "Money Money Money" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1239 1240 1241 1242 1243 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1241 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1241 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι φάρμακο του έβαζες? Μήπως τον ενοχλούσε το φάρμακο σε συνδιασμό με τη ξαφνική παρουσία της φίλης σου? Click για ανάπτυξη... καλά ...δεν το θέλει καθόλου το ξέρω και νευριάζει αλλα..ΠΡΕΠΕΙ!!!Έχει μυκητες στα αυτουλάκια του...εδώ και πόσους μήνες..και κάναμε καλλιεργεια και οκ!ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΜΕ΅!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:58 Η katerina10: #24.815 17-09-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατερινάκι για εξήγησε στη μικρή μας φίλη σε παρακαλώ... Click για ανάπτυξη... Είναι ένα πρόγραμμα επικοινωνίας μεταξύ χρηστών του ιντερνετ..Το πιο νέο λέγεται windows live messenger και μπορείς να το κατεβάσεις από το ίντερνετ...Τέσπα, θέλει λίγο χρόνο..να σου τα πω αύριο μικρή μου????Είμαι δουλειά και ακόμα δεν έχωω τελειώσει αυτά που έχω να κάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:02 Η bunny έγραψε: #24.816 17-09-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Είναι ένα πρόγραμμα επικοινωνίας μεταξύ χρηστών του ιντερνετ..Το πιο νέο λέγεται windows live messenger και μπορείς να το κατεβάσεις από το ίντερνετ...Τέσπα, θέλει λίγο χρόνο..να σου τα πω αύριο μικρή μου????Είμαι δουλειά και ακόμα δεν έχωω τελειώσει αυτά που έχω να κάνω... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:05 Η bunny έγραψε: #24.817 17-09-08 14:05 Μαντέψτε τι ακούω τώρα.Τα τραγούδια του Mamma Mia! Y.Γ. Χθες πήρα καινούριο κινητό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:06 Η katerina10: #24.818 17-09-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ευχαριστώ πολύ! Click για ανάπτυξη... Τίποτα...Αύριο απογευματάκι ραντεβού εδώ για να σου πω τι να κάνεις..ελπίζω να μας έχει μπει το ίντερνετ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:14 Η bunny έγραψε: #24.819 17-09-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αστα...και τελικα η γαιδαρα η Αθηνα τιποτα, στον κοσμο της. καλα που δεν κουβαλαγα τον Μορφεα τσαμπα παλιανεραστο ζωο....χιχι μονο εμας θελει... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ κτηνίατρος θέλω να γίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.820 17-09-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μαντέψτε τι ακούω τώρα.Τα τραγούδια του Mamma Mia! Y.Γ. Χθες πήρα καινούριο κινητό! Click για ανάπτυξη... Aπό τότε που είδα τη παράσταση μόνο αυτά ακούω...έχω πόρωση!! " You are the Dancing Queen" Tου Χρήστου του αρέσει το "Money Money Money" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1239 1240 1241 1242 1243 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1241 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1241 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατερινάκι για εξήγησε στη μικρή μας φίλη σε παρακαλώ... Click για ανάπτυξη... Είναι ένα πρόγραμμα επικοινωνίας μεταξύ χρηστών του ιντερνετ..Το πιο νέο λέγεται windows live messenger και μπορείς να το κατεβάσεις από το ίντερνετ...Τέσπα, θέλει λίγο χρόνο..να σου τα πω αύριο μικρή μου????Είμαι δουλειά και ακόμα δεν έχωω τελειώσει αυτά που έχω να κάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:02 Η bunny έγραψε: #24.816 17-09-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Είναι ένα πρόγραμμα επικοινωνίας μεταξύ χρηστών του ιντερνετ..Το πιο νέο λέγεται windows live messenger και μπορείς να το κατεβάσεις από το ίντερνετ...Τέσπα, θέλει λίγο χρόνο..να σου τα πω αύριο μικρή μου????Είμαι δουλειά και ακόμα δεν έχωω τελειώσει αυτά που έχω να κάνω... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:05 Η bunny έγραψε: #24.817 17-09-08 14:05 Μαντέψτε τι ακούω τώρα.Τα τραγούδια του Mamma Mia! Y.Γ. Χθες πήρα καινούριο κινητό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:06 Η katerina10: #24.818 17-09-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ευχαριστώ πολύ! Click για ανάπτυξη... Τίποτα...Αύριο απογευματάκι ραντεβού εδώ για να σου πω τι να κάνεις..ελπίζω να μας έχει μπει το ίντερνετ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:14 Η bunny έγραψε: #24.819 17-09-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αστα...και τελικα η γαιδαρα η Αθηνα τιποτα, στον κοσμο της. καλα που δεν κουβαλαγα τον Μορφεα τσαμπα παλιανεραστο ζωο....χιχι μονο εμας θελει... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ κτηνίατρος θέλω να γίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.820 17-09-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μαντέψτε τι ακούω τώρα.Τα τραγούδια του Mamma Mia! Y.Γ. Χθες πήρα καινούριο κινητό! Click για ανάπτυξη... Aπό τότε που είδα τη παράσταση μόνο αυτά ακούω...έχω πόρωση!! " You are the Dancing Queen" Tου Χρήστου του αρέσει το "Money Money Money" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1239 1240 1241 1242 1243 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1241 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1241 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Είναι ένα πρόγραμμα επικοινωνίας μεταξύ χρηστών του ιντερνετ..Το πιο νέο λέγεται windows live messenger και μπορείς να το κατεβάσεις από το ίντερνετ...Τέσπα, θέλει λίγο χρόνο..να σου τα πω αύριο μικρή μου????Είμαι δουλειά και ακόμα δεν έχωω τελειώσει αυτά που έχω να κάνω... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:05 Η bunny έγραψε: #24.817 17-09-08 14:05 Μαντέψτε τι ακούω τώρα.Τα τραγούδια του Mamma Mia! Y.Γ. Χθες πήρα καινούριο κινητό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:06 Η katerina10: #24.818 17-09-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ευχαριστώ πολύ! Click για ανάπτυξη... Τίποτα...Αύριο απογευματάκι ραντεβού εδώ για να σου πω τι να κάνεις..ελπίζω να μας έχει μπει το ίντερνετ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:14 Η bunny έγραψε: #24.819 17-09-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αστα...και τελικα η γαιδαρα η Αθηνα τιποτα, στον κοσμο της. καλα που δεν κουβαλαγα τον Μορφεα τσαμπα παλιανεραστο ζωο....χιχι μονο εμας θελει... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ κτηνίατρος θέλω να γίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.820 17-09-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μαντέψτε τι ακούω τώρα.Τα τραγούδια του Mamma Mia! Y.Γ. Χθες πήρα καινούριο κινητό! Click για ανάπτυξη... Aπό τότε που είδα τη παράσταση μόνο αυτά ακούω...έχω πόρωση!! " You are the Dancing Queen" Tου Χρήστου του αρέσει το "Money Money Money" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1239 1240 1241 1242 1243 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1241 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1241 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μαντέψτε τι ακούω τώρα.Τα τραγούδια του Mamma Mia! Y.Γ. Χθες πήρα καινούριο κινητό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:06 Η katerina10: #24.818 17-09-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ευχαριστώ πολύ! Click για ανάπτυξη... Τίποτα...Αύριο απογευματάκι ραντεβού εδώ για να σου πω τι να κάνεις..ελπίζω να μας έχει μπει το ίντερνετ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:14 Η bunny έγραψε: #24.819 17-09-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αστα...και τελικα η γαιδαρα η Αθηνα τιποτα, στον κοσμο της. καλα που δεν κουβαλαγα τον Μορφεα τσαμπα παλιανεραστο ζωο....χιχι μονο εμας θελει... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ κτηνίατρος θέλω να γίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.820 17-09-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μαντέψτε τι ακούω τώρα.Τα τραγούδια του Mamma Mia! Y.Γ. Χθες πήρα καινούριο κινητό! Click για ανάπτυξη... Aπό τότε που είδα τη παράσταση μόνο αυτά ακούω...έχω πόρωση!! " You are the Dancing Queen" Tου Χρήστου του αρέσει το "Money Money Money" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1239 1240 1241 1242 1243 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1241 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1241 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ευχαριστώ πολύ! Click για ανάπτυξη... Τίποτα...Αύριο απογευματάκι ραντεβού εδώ για να σου πω τι να κάνεις..ελπίζω να μας έχει μπει το ίντερνετ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:14 Η bunny έγραψε: #24.819 17-09-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αστα...και τελικα η γαιδαρα η Αθηνα τιποτα, στον κοσμο της. καλα που δεν κουβαλαγα τον Μορφεα τσαμπα παλιανεραστο ζωο....χιχι μονο εμας θελει... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ κτηνίατρος θέλω να γίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.820 17-09-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μαντέψτε τι ακούω τώρα.Τα τραγούδια του Mamma Mia! Y.Γ. Χθες πήρα καινούριο κινητό! Click για ανάπτυξη... Aπό τότε που είδα τη παράσταση μόνο αυτά ακούω...έχω πόρωση!! " You are the Dancing Queen" Tου Χρήστου του αρέσει το "Money Money Money" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1239 1240 1241 1242 1243 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1241 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1241 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αστα...και τελικα η γαιδαρα η Αθηνα τιποτα, στον κοσμο της. καλα που δεν κουβαλαγα τον Μορφεα τσαμπα παλιανεραστο ζωο....χιχι μονο εμας θελει... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ κτηνίατρος θέλω να γίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.820 17-09-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μαντέψτε τι ακούω τώρα.Τα τραγούδια του Mamma Mia! Y.Γ. Χθες πήρα καινούριο κινητό! Click για ανάπτυξη... Aπό τότε που είδα τη παράσταση μόνο αυτά ακούω...έχω πόρωση!! " You are the Dancing Queen" Tου Χρήστου του αρέσει το "Money Money Money" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μαντέψτε τι ακούω τώρα.Τα τραγούδια του Mamma Mia! Y.Γ. Χθες πήρα καινούριο κινητό! Click για ανάπτυξη... Aπό τότε που είδα τη παράσταση μόνο αυτά ακούω...έχω πόρωση!! " You are the Dancing Queen" Tου Χρήστου του αρέσει το "Money Money Money" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.