Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Ο Μορφέας έχει τα γονίδια της Jou Jou που έβγαζε τα λευκά σημάδια...άλλωστε κι αυτός έχει άσπρες ποδάρες...
![]()
ποδαρες ας εχει...μην βγαλουμε θηλυκα με μουσια χιχι
και βλεπω μετα να μας μενουν και να πηζουμε στην τριχα...
καλα σκουπιζω καθε μερα....και ειδικα σε αυτο το γρανιτοπλακακι φαινονται τρελα οι τριχες!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
σαν αγορι μουα μουα μαου μαου, μιλαμε οταν εχει νευρα το κανει για να της δωσουμε σημασιαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Καλέ ο κόσμος κάνει κρα για Βιρμανικά...θέλεις να σου πω πόσα Pm έχω πάρει από παιδιά που μας παρακαλάνε να τους δώσουμε... ακόμα κι απ΄τη Καλυψώ, Βάσια?? Πόσο μάλλον απ΄'την Αθηνάποδαρες ας εχει...μην βγαλουμε θηλυκα με μουσια χιχικαι βλεπω μετα να μας μενουν και να πηζουμε στην τριχα...
καλα σκουπιζω καθε μερα....και ειδικα σε αυτο το γρανιτοπλακακι φαινονται τρελα οι τριχες!
![]()
ή απ'τη Σεμέλη αργότερα
Μωρέ θα το λατρέψουν το άσπρο μουσάκι... σάμπως στην Ελλάδα γίνονται οι Εκθέσεις κι όλοι θα τρέχουν για βραβεύσεις?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
δεν μπορώ να μιλήσω... αυτές οι μέρες είναι δύσκολες...τωρα κανει και ενα νεο ηχο η Αθηνα Γιουλακι παρε να στον κανω!σαν αγορι μουα μουα μαου μαου, μιλαμε οταν εχει νευρα το κανει για να της δωσουμε σημασια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος

bunny
Περιβόητο μέλος
Πρώτη Γυμνασίου!Είναι σπασίσκλας αυτός με τα μαθηματικά...
![]()
Δηλαδή θα τον ρωτάω τι κάνει, θα μου απαντάει καλά και θα μου στέλνει και καμιά εξίσωση; Ωχ!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Eχεις msn?Δηλαδή θα τον ρωτάω τι κάνει, θα μου απαντάει καλά και θα μου στέλνει και καμιά εξίσωση; Ωχ!![]()
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αχ... μωρέ το πληγωμένο Κατερινιώ...Κανείς δεν είναι εδώ ε???Καλά..Τα νέα μου είναι ότι ακόμα τη φωτογραφική μου δεν την έχω βρει..Είναι σίγουρα κάπου στο σπίτι ..αλλά ΠΟΥ???Τέσπα, χθες ο Μάπας δεν με έκανε απλά ριγέ με έκανε να ματώνω για πολύ ώρα σε χέρια πόδια και κοιλιά..Ο λόγος, του έβαζα το φάρμακο και εκείνη τη στιγμή που έγινε το τραγικό συμβάν πέρασε να μου πει κάτι η φίλη μου ...ΜΕ .......μπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιπ!!!!!Φυσικά μετά τον αρπαξα με το ζόρι του έβαλα το φαρμακο του και του εδωσα και λιχουδίτσες...Τι επιθετικότητα ήταν αυτή όμως ρε παιδιά???????![]()
από φόβο γρατζουνάνε νομίζω πιο πολύ... τα πιάνει ένα αμόκ...
και είναι συνηθισμένο στις γάτες...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Αχ... μωρέ το πληγωμένο Κατερινιώ...από φόβο γρατζουνάνε νομίζω πιο πολύ... τα πιάνει ένα αμόκ...
και είναι συνηθισμένο στις γάτες...

Ναι οι δικές μου ποτέ δεν με είχαν γρατζουνίσει..Αλλά γιατί την φοβούνται τόσο ρε παιδιά???????????????Τι μπορώ να κάνω..Της είπα να τα ταίζει, πάνε στο δωμάτιο της και παίζουν μαζί της..κι όμως, όταν την βλέπουν τρέχουν σαν παλαβά και πέρνουν μαζί τους και ότι βρουν μπροστά τους, ακόμα κι εμένα!!!

bunny
Περιβόητο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
τι φάρμακο του έβαζες? Μήπως τον ενοχλούσε το φάρμακο σε συνδιασμό με τη ξαφνική παρουσία της φίλης σου?Ναι οι δικές μου ποτέ δεν με είχαν γρατζουνίσει..Αλλά γιατί την φοβούνται τόσο ρε παιδιά???????????????Τι μπορώ να κάνω..Της είπα να τα ταίζει, πάνε στο δωμάτιο της και παίζουν μαζί της..κι όμως, όταν την βλέπουν τρέχουν σαν παλαβά και πέρνουν μαζί τους και ότι βρουν μπροστά τους, ακόμα κι εμένα!!!
![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Κατερινάκι για εξήγησε στη μικρή μας φίλη σε παρακαλώ...Τι είναι αυτό το msn;![]()
katerina10
Περιβόητο μέλος
καλά ...τι φάρμακο του έβαζες? Μήπως τον ενοχλούσε το φάρμακο σε συνδιασμό με τη ξαφνική παρουσία της φίλης σου?![]()

δεν το θέλει καθόλου το ξέρω και νευριάζει αλλα..ΠΡΕΠΕΙ
!!!Έχει μυκητες στα αυτουλάκια του...
εδώ και πόσους μήνες..και κάναμε καλλιεργεια και οκ!ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΜΕ΅!!!!
katerina10
Περιβόητο μέλος
Είναι ένα πρόγραμμα επικοινωνίας μεταξύ χρηστών του ιντερνετ..Το πιο νέο λέγεται windows live messenger και μπορείς να το κατεβάσεις από το ίντερνετ...Τέσπα, θέλει λίγο χρόνο..να σου τα πω αύριο μικρή μου????Κατερινάκι για εξήγησε στη μικρή μας φίλη σε παρακαλώ...
Είμαι δουλειά και ακόμα δεν έχωω τελειώσει αυτά που έχω να κάνω...
bunny
Περιβόητο μέλος
Είναι ένα πρόγραμμα επικοινωνίας μεταξύ χρηστών του ιντερνετ..Το πιο νέο λέγεται windows live messenger και μπορείς να το κατεβάσεις από το ίντερνετ...Τέσπα, θέλει λίγο χρόνο..να σου τα πω αύριο μικρή μου????Είμαι δουλειά και ακόμα δεν έχωω τελειώσει αυτά που έχω να κάνω...
![]()
Ευχαριστώ πολύ
!
bunny
Περιβόητο μέλος

Y.Γ. Χθες πήρα καινούριο κινητό!

katerina10
Περιβόητο μέλος
Τίποτα...Αύριο απογευματάκι ραντεβού εδώ για να σου πω τι να κάνεις..ελπίζω να μας έχει μπει το ίντερνετ!Ευχαριστώ πολύ!
![]()

bunny
Περιβόητο μέλος
αστα...και τελικα η γαιδαρα η Αθηνα τιποτα, στον κοσμο της. καλα που δεν κουβαλαγα τον Μορφεα τσαμπα παλιανεραστο ζωο....χιχι μονο εμας θελει...
![]()
Κι εγώ κτηνίατρος θέλω να γίνω!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μαντέψτε τι ακούω τώρα.Τα τραγούδια του Mamma Mia!
Y.Γ. Χθες πήρα καινούριο κινητό!![]()
Aπό τότε που είδα τη παράσταση μόνο αυτά ακούω...έχω πόρωση!!
" You are the Dancing Queen"

Tου Χρήστου του αρέσει το "Money Money Money"

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool