erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:24 Ο erefer έγραψε: #25.081 19-09-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίληηηηηηηηη! Μια και σήμερα!!!! Μίλησα με τη Δανάη πήγε και σήκωσε ένα pet shop που λέγεται zoo...κάπως δεν το θυμάμαι πως το΄πε!! Μια διακοσάρα της έφυγε λέει + τις ζαρντινιέρες για τη προφύλαξη της ταράτσας!! Αντε ποιος τη χάρη του Ερωτα!! Ταπί μείνανε οι γονείς του Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Και εγώ θα πάω το Σάββατο να πάρω τροφές και άμμο Αν τα βάλω κάτω πρέπει να έχω δώσει και εγώ πάνω απο 200 ευρώ σίγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.082 19-09-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν πηγαινανε καπου να καθησουμε να πιουμε ενα καφε, μπορει ...αλλα ετσι να ερθω και να φυγω? Click για ανάπτυξη... Μπερδεύτηκα...για πότε μιλάς τη Κυριακή που έρχομαι εγώ ή την άλλη που έρχεται ο θοδωρής... γιατί το καφεδάκι παίζει και στις 2 Κυριακές.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.083 19-09-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλησπέρα Και εγώ θα πάω το Σάββατο να πάρω τροφές και άμμο Αν τα βάλω κάτω πρέπει να έχω δώσει και εγώ πάνω απο 200 ευρώ σίγουρα Click για ανάπτυξη... Καλά καλά....και για σένα το ξέρουμε πόσο μπαμπάς της θυσίας είσαι... το κονσερβάκι που σας πήρα θα του το δώσετε για ορεκτικό Βασίλη ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:28 Ο erefer έγραψε: #25.084 19-09-08 15:28 Γιούλη αύριο θα χαϊδεύεις τον erefer και τον Ερωτα τυχερή Ρε γαμώτο ο σκύλος της Κατερίνας έπαθε κάτι σαν εγκεφαλικό και τον τρέχουμε στους Κτηνίατρους τώρα.. Είναι τρομερό σκυλί σαν άνθρωπος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.085 19-09-08 15:28 Και με μέτρο τα κονσερβάκια ε? Γιατί χαλάνε τα δοντάκια και μυρίζει το στοματάκι Εγώ τους το δίνω μόνο μια φορά την εβδομάδα και το ευχαριστιούνται σαν λιχουδίτσα! Ξέρω ξέρω!! Είσαι cats' expert! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:29 Η katerina10: #25.086 19-09-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν πηγαινανε καπου να καθησουμε να πιουμε ενα καφε, μπορει ...αλλα ετσι να ερθω και να φυγω? Click για ανάπτυξη... ΜΑαααα θα καθίσουμε!!!Στο αεροδρόμιο θα πάμε μόνο να υποδεχτούμε τον Πλάτωνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:30 Ο erefer έγραψε: #25.087 19-09-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλά καλά....και για σένα το ξέρουμε πόσο μπαμπάς της θυσίας είσαι... το κονσερβάκι που σας πήρα θα του το δώσετε για ορεκτικό Βασίλη ε?? Click για ανάπτυξη... Ναί θα το κατασπαράξει σαν ορεκτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:31 Ο erefer έγραψε: #25.088 19-09-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και με μέτρο τα κονσερβάκια ε? Γιατί χαλάνε τα δοντάκια και μυρίζει το στοματάκι Εγώ τους το δίνω μόνο μια φορά την εβδομάδα και το ευχαριστιούνται σαν λιχουδίτσα! Ξέρω ξέρω!! Είσαι cats' expert! Click για ανάπτυξη... Ναι μια φορά την βδομάδα και πολύ είναι, μην του βουρτσίζω και τα δόντια μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:31 Η katerina10: #25.089 19-09-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και με μέτρο τα κονσερβάκια ε? Γιατί χαλάνε τα δοντάκια και μυρίζει το στοματάκι Εγώ τους το δίνω μόνο μια φορά την εβδομάδα και το ευχαριστιούνται σαν λιχουδίτσα! Ξέρω ξέρω!! Είσαι cats' expert! Click για ανάπτυξη... Η τρελαμένη συγκατοικος μου τους πήρε λιχουδίτσες!!!Και της είπα ότι όταν θα είναι μόνη μαζί τους να τους βάλει...Καλά δεν έκανα..Βέβαια πήρε και για ενήλικο..αλλά τεσπα..μετράει η χειρονομία και η σκέψη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.090 19-09-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη αύριο θα χαϊδεύεις τον erefer και τον Ερωτα τυχερή Ρε γαμώτο ο σκύλος της Κατερίνας έπαθε κάτι σαν εγκεφαλικό και τον τρέχουμε στους Κτηνίατρους τώρα.. Είναι τρομερό σκυλί σαν άνθρωπος.. Click για ανάπτυξη... Σοβαρά μιλάς?? Τι ηλικία έχει?Τι σκύλος είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:35 Ο erefer έγραψε: #25.091 19-09-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η τρελαμένη συγκατοικος μου τους πήρε λιχουδίτσες!!!Και της είπα ότι όταν θα είναι μόνη μαζί τους να τους βάλει...Καλά δεν έκανα..Βέβαια πήρε και για ενήλικο..αλλά τεσπα..μετράει η χειρονομία και η σκέψη!! Click για ανάπτυξη... Να της πείς να πάει να την αλλάξει και να πάρει για γατάκια Και πές της οτι θα φάς και εσύ να μην κάνει καμια βλακεία γιατί είσαι σχεδόν σίγουρη οτι θα εχει βάλει φόλα μέσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.092 19-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η τρελαμένη συγκατοικος μου τους πήρε λιχουδίτσες!!!Και της είπα ότι όταν θα είναι μόνη μαζί τους να τους βάλει...Καλά δεν έκανα..Βέβαια πήρε και για ενήλικο..αλλά τεσπα..μετράει η χειρονομία και η σκέψη!! Click για ανάπτυξη... Καλό κάνουν κι αυτές... να χαίρονται τα μικρά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:37 Η katerina10: #25.093 19-09-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Να της πείς να πάει να την αλλάξει και να πάρει για γατάκια Και πές της οτι θα φάς και εσύ να μην κάνει καμια βλακεία γιατί είσαι σχεδόν σίγουρη οτι θα εχει βάλει φόλα μέσα.. Click για ανάπτυξη... Καλέ....ΓΙΑΤΙ???????????????????????????Είναι και η νονά τους!!!Τα αγαπάει και τα κυνηγάει για μια αγκαλιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.094 19-09-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Να της πείς να πάει να την αλλάξει και να πάρει για γατάκια Και πές της οτι θα φάς και εσύ να μην κάνει καμια βλακεία γιατί είσαι σχεδόν σίγουρη οτι θα εχει βάλει φόλα μέσα.. Click για ανάπτυξη... Αντε βρε αστο το κορίτσι Αλήθεια έχει λιχουδιές για γατάκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.095 19-09-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ....ΓΙΑΤΙ???????????????????????????Είναι και η νονά τους!!!Τα αγαπάει και τα κυνηγάει για μια αγκαλιά... Click για ανάπτυξη... κι όταν την αγκαλιάζουν ζηλεύει η Κατερίνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:38 Ο erefer έγραψε: #25.096 19-09-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σοβαρά μιλάς?? Τι ηλικία έχει?Τι σκύλος είναι? Click για ανάπτυξη... Είναι 9 χρονών και 2 μηνών Πιτ-μπουλ με μπόξερ Αρχισε να κάνει κύκλους συνέχεια γύρω απο τον εαυτό του συνέχεια προς τα δεξιά, η Κατερίνα έχει στεναχωρηθεί παρα πολύ γιατί τον έχει απο εναμιση μηνών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:39 Η katerina10: #25.097 19-09-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλό κάνουν κι αυτές... να χαίρονται τα μικρά μας! Click για ανάπτυξη... Τους βλέπω και πολύ αδύνατους τελευταία σαν να μάκρυναν ΠΟΛΥκαι τους έχω αυξήσει τροφή και λιχουδιές...Εμμμ δεν μπορώ τόσο καλά γατάκια αν και έσπασαν άλλο ένα μαγνητάκι σήμερα από το ψυγείο.. Γιούλη πρέπει να έρθεις και εσύ σπίτι να τα δεις!!!Να δεις και την γατοπολυκατοικία που πάει απίστευτα με το γατόδεντρο στο σαλόνι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Η katerina10: #25.098 19-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε βρε αστο το κορίτσι Αλήθεια έχει λιχουδιές για γατάκια? Click για ανάπτυξη... ΦΥΣΙΚΑ!!!Εμείς τι???Στο πηγάδι??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Ο erefer έγραψε: #25.099 19-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε βρε αστο το κορίτσι Αλήθεια έχει λιχουδιές για γατάκια? Click για ανάπτυξη... Νομίζω πρέπει να υπάρχουν, αν και δεν είμαι καθόλου σίγουρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Η katerina10: #25.100 19-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι όταν την αγκαλιάζουν ζηλεύει η Κατερίνα! Click για ανάπτυξη... μμμμ ναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1253 1254 1255 1256 1257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1255 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1255 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίληηηηηηηηη! Μια και σήμερα!!!! Μίλησα με τη Δανάη πήγε και σήκωσε ένα pet shop που λέγεται zoo...κάπως δεν το θυμάμαι πως το΄πε!! Μια διακοσάρα της έφυγε λέει + τις ζαρντινιέρες για τη προφύλαξη της ταράτσας!! Αντε ποιος τη χάρη του Ερωτα!! Ταπί μείνανε οι γονείς του Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Και εγώ θα πάω το Σάββατο να πάρω τροφές και άμμο Αν τα βάλω κάτω πρέπει να έχω δώσει και εγώ πάνω απο 200 ευρώ σίγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.082 19-09-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν πηγαινανε καπου να καθησουμε να πιουμε ενα καφε, μπορει ...αλλα ετσι να ερθω και να φυγω? Click για ανάπτυξη... Μπερδεύτηκα...για πότε μιλάς τη Κυριακή που έρχομαι εγώ ή την άλλη που έρχεται ο θοδωρής... γιατί το καφεδάκι παίζει και στις 2 Κυριακές.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.083 19-09-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλησπέρα Και εγώ θα πάω το Σάββατο να πάρω τροφές και άμμο Αν τα βάλω κάτω πρέπει να έχω δώσει και εγώ πάνω απο 200 ευρώ σίγουρα Click για ανάπτυξη... Καλά καλά....και για σένα το ξέρουμε πόσο μπαμπάς της θυσίας είσαι... το κονσερβάκι που σας πήρα θα του το δώσετε για ορεκτικό Βασίλη ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:28 Ο erefer έγραψε: #25.084 19-09-08 15:28 Γιούλη αύριο θα χαϊδεύεις τον erefer και τον Ερωτα τυχερή Ρε γαμώτο ο σκύλος της Κατερίνας έπαθε κάτι σαν εγκεφαλικό και τον τρέχουμε στους Κτηνίατρους τώρα.. Είναι τρομερό σκυλί σαν άνθρωπος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.085 19-09-08 15:28 Και με μέτρο τα κονσερβάκια ε? Γιατί χαλάνε τα δοντάκια και μυρίζει το στοματάκι Εγώ τους το δίνω μόνο μια φορά την εβδομάδα και το ευχαριστιούνται σαν λιχουδίτσα! Ξέρω ξέρω!! Είσαι cats' expert! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:29 Η katerina10: #25.086 19-09-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν πηγαινανε καπου να καθησουμε να πιουμε ενα καφε, μπορει ...αλλα ετσι να ερθω και να φυγω? Click για ανάπτυξη... ΜΑαααα θα καθίσουμε!!!Στο αεροδρόμιο θα πάμε μόνο να υποδεχτούμε τον Πλάτωνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:30 Ο erefer έγραψε: #25.087 19-09-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλά καλά....και για σένα το ξέρουμε πόσο μπαμπάς της θυσίας είσαι... το κονσερβάκι που σας πήρα θα του το δώσετε για ορεκτικό Βασίλη ε?? Click για ανάπτυξη... Ναί θα το κατασπαράξει σαν ορεκτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:31 Ο erefer έγραψε: #25.088 19-09-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και με μέτρο τα κονσερβάκια ε? Γιατί χαλάνε τα δοντάκια και μυρίζει το στοματάκι Εγώ τους το δίνω μόνο μια φορά την εβδομάδα και το ευχαριστιούνται σαν λιχουδίτσα! Ξέρω ξέρω!! Είσαι cats' expert! Click για ανάπτυξη... Ναι μια φορά την βδομάδα και πολύ είναι, μην του βουρτσίζω και τα δόντια μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:31 Η katerina10: #25.089 19-09-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και με μέτρο τα κονσερβάκια ε? Γιατί χαλάνε τα δοντάκια και μυρίζει το στοματάκι Εγώ τους το δίνω μόνο μια φορά την εβδομάδα και το ευχαριστιούνται σαν λιχουδίτσα! Ξέρω ξέρω!! Είσαι cats' expert! Click για ανάπτυξη... Η τρελαμένη συγκατοικος μου τους πήρε λιχουδίτσες!!!Και της είπα ότι όταν θα είναι μόνη μαζί τους να τους βάλει...Καλά δεν έκανα..Βέβαια πήρε και για ενήλικο..αλλά τεσπα..μετράει η χειρονομία και η σκέψη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.090 19-09-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη αύριο θα χαϊδεύεις τον erefer και τον Ερωτα τυχερή Ρε γαμώτο ο σκύλος της Κατερίνας έπαθε κάτι σαν εγκεφαλικό και τον τρέχουμε στους Κτηνίατρους τώρα.. Είναι τρομερό σκυλί σαν άνθρωπος.. Click για ανάπτυξη... Σοβαρά μιλάς?? Τι ηλικία έχει?Τι σκύλος είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:35 Ο erefer έγραψε: #25.091 19-09-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η τρελαμένη συγκατοικος μου τους πήρε λιχουδίτσες!!!Και της είπα ότι όταν θα είναι μόνη μαζί τους να τους βάλει...Καλά δεν έκανα..Βέβαια πήρε και για ενήλικο..αλλά τεσπα..μετράει η χειρονομία και η σκέψη!! Click για ανάπτυξη... Να της πείς να πάει να την αλλάξει και να πάρει για γατάκια Και πές της οτι θα φάς και εσύ να μην κάνει καμια βλακεία γιατί είσαι σχεδόν σίγουρη οτι θα εχει βάλει φόλα μέσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.092 19-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η τρελαμένη συγκατοικος μου τους πήρε λιχουδίτσες!!!Και της είπα ότι όταν θα είναι μόνη μαζί τους να τους βάλει...Καλά δεν έκανα..Βέβαια πήρε και για ενήλικο..αλλά τεσπα..μετράει η χειρονομία και η σκέψη!! Click για ανάπτυξη... Καλό κάνουν κι αυτές... να χαίρονται τα μικρά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:37 Η katerina10: #25.093 19-09-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Να της πείς να πάει να την αλλάξει και να πάρει για γατάκια Και πές της οτι θα φάς και εσύ να μην κάνει καμια βλακεία γιατί είσαι σχεδόν σίγουρη οτι θα εχει βάλει φόλα μέσα.. Click για ανάπτυξη... Καλέ....ΓΙΑΤΙ???????????????????????????Είναι και η νονά τους!!!Τα αγαπάει και τα κυνηγάει για μια αγκαλιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.094 19-09-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Να της πείς να πάει να την αλλάξει και να πάρει για γατάκια Και πές της οτι θα φάς και εσύ να μην κάνει καμια βλακεία γιατί είσαι σχεδόν σίγουρη οτι θα εχει βάλει φόλα μέσα.. Click για ανάπτυξη... Αντε βρε αστο το κορίτσι Αλήθεια έχει λιχουδιές για γατάκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.095 19-09-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ....ΓΙΑΤΙ???????????????????????????Είναι και η νονά τους!!!Τα αγαπάει και τα κυνηγάει για μια αγκαλιά... Click για ανάπτυξη... κι όταν την αγκαλιάζουν ζηλεύει η Κατερίνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:38 Ο erefer έγραψε: #25.096 19-09-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σοβαρά μιλάς?? Τι ηλικία έχει?Τι σκύλος είναι? Click για ανάπτυξη... Είναι 9 χρονών και 2 μηνών Πιτ-μπουλ με μπόξερ Αρχισε να κάνει κύκλους συνέχεια γύρω απο τον εαυτό του συνέχεια προς τα δεξιά, η Κατερίνα έχει στεναχωρηθεί παρα πολύ γιατί τον έχει απο εναμιση μηνών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:39 Η katerina10: #25.097 19-09-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλό κάνουν κι αυτές... να χαίρονται τα μικρά μας! Click για ανάπτυξη... Τους βλέπω και πολύ αδύνατους τελευταία σαν να μάκρυναν ΠΟΛΥκαι τους έχω αυξήσει τροφή και λιχουδιές...Εμμμ δεν μπορώ τόσο καλά γατάκια αν και έσπασαν άλλο ένα μαγνητάκι σήμερα από το ψυγείο.. Γιούλη πρέπει να έρθεις και εσύ σπίτι να τα δεις!!!Να δεις και την γατοπολυκατοικία που πάει απίστευτα με το γατόδεντρο στο σαλόνι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Η katerina10: #25.098 19-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε βρε αστο το κορίτσι Αλήθεια έχει λιχουδιές για γατάκια? Click για ανάπτυξη... ΦΥΣΙΚΑ!!!Εμείς τι???Στο πηγάδι??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Ο erefer έγραψε: #25.099 19-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε βρε αστο το κορίτσι Αλήθεια έχει λιχουδιές για γατάκια? Click για ανάπτυξη... Νομίζω πρέπει να υπάρχουν, αν και δεν είμαι καθόλου σίγουρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Η katerina10: #25.100 19-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι όταν την αγκαλιάζουν ζηλεύει η Κατερίνα! Click για ανάπτυξη... μμμμ ναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1253 1254 1255 1256 1257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1255 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1255 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν πηγαινανε καπου να καθησουμε να πιουμε ενα καφε, μπορει ...αλλα ετσι να ερθω και να φυγω? Click για ανάπτυξη... Μπερδεύτηκα...για πότε μιλάς τη Κυριακή που έρχομαι εγώ ή την άλλη που έρχεται ο θοδωρής... γιατί το καφεδάκι παίζει και στις 2 Κυριακές.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.083 19-09-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλησπέρα Και εγώ θα πάω το Σάββατο να πάρω τροφές και άμμο Αν τα βάλω κάτω πρέπει να έχω δώσει και εγώ πάνω απο 200 ευρώ σίγουρα Click για ανάπτυξη... Καλά καλά....και για σένα το ξέρουμε πόσο μπαμπάς της θυσίας είσαι... το κονσερβάκι που σας πήρα θα του το δώσετε για ορεκτικό Βασίλη ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:28 Ο erefer έγραψε: #25.084 19-09-08 15:28 Γιούλη αύριο θα χαϊδεύεις τον erefer και τον Ερωτα τυχερή Ρε γαμώτο ο σκύλος της Κατερίνας έπαθε κάτι σαν εγκεφαλικό και τον τρέχουμε στους Κτηνίατρους τώρα.. Είναι τρομερό σκυλί σαν άνθρωπος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.085 19-09-08 15:28 Και με μέτρο τα κονσερβάκια ε? Γιατί χαλάνε τα δοντάκια και μυρίζει το στοματάκι Εγώ τους το δίνω μόνο μια φορά την εβδομάδα και το ευχαριστιούνται σαν λιχουδίτσα! Ξέρω ξέρω!! Είσαι cats' expert! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:29 Η katerina10: #25.086 19-09-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν πηγαινανε καπου να καθησουμε να πιουμε ενα καφε, μπορει ...αλλα ετσι να ερθω και να φυγω? Click για ανάπτυξη... ΜΑαααα θα καθίσουμε!!!Στο αεροδρόμιο θα πάμε μόνο να υποδεχτούμε τον Πλάτωνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:30 Ο erefer έγραψε: #25.087 19-09-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλά καλά....και για σένα το ξέρουμε πόσο μπαμπάς της θυσίας είσαι... το κονσερβάκι που σας πήρα θα του το δώσετε για ορεκτικό Βασίλη ε?? Click για ανάπτυξη... Ναί θα το κατασπαράξει σαν ορεκτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:31 Ο erefer έγραψε: #25.088 19-09-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και με μέτρο τα κονσερβάκια ε? Γιατί χαλάνε τα δοντάκια και μυρίζει το στοματάκι Εγώ τους το δίνω μόνο μια φορά την εβδομάδα και το ευχαριστιούνται σαν λιχουδίτσα! Ξέρω ξέρω!! Είσαι cats' expert! Click για ανάπτυξη... Ναι μια φορά την βδομάδα και πολύ είναι, μην του βουρτσίζω και τα δόντια μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:31 Η katerina10: #25.089 19-09-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και με μέτρο τα κονσερβάκια ε? Γιατί χαλάνε τα δοντάκια και μυρίζει το στοματάκι Εγώ τους το δίνω μόνο μια φορά την εβδομάδα και το ευχαριστιούνται σαν λιχουδίτσα! Ξέρω ξέρω!! Είσαι cats' expert! Click για ανάπτυξη... Η τρελαμένη συγκατοικος μου τους πήρε λιχουδίτσες!!!Και της είπα ότι όταν θα είναι μόνη μαζί τους να τους βάλει...Καλά δεν έκανα..Βέβαια πήρε και για ενήλικο..αλλά τεσπα..μετράει η χειρονομία και η σκέψη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.090 19-09-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη αύριο θα χαϊδεύεις τον erefer και τον Ερωτα τυχερή Ρε γαμώτο ο σκύλος της Κατερίνας έπαθε κάτι σαν εγκεφαλικό και τον τρέχουμε στους Κτηνίατρους τώρα.. Είναι τρομερό σκυλί σαν άνθρωπος.. Click για ανάπτυξη... Σοβαρά μιλάς?? Τι ηλικία έχει?Τι σκύλος είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:35 Ο erefer έγραψε: #25.091 19-09-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η τρελαμένη συγκατοικος μου τους πήρε λιχουδίτσες!!!Και της είπα ότι όταν θα είναι μόνη μαζί τους να τους βάλει...Καλά δεν έκανα..Βέβαια πήρε και για ενήλικο..αλλά τεσπα..μετράει η χειρονομία και η σκέψη!! Click για ανάπτυξη... Να της πείς να πάει να την αλλάξει και να πάρει για γατάκια Και πές της οτι θα φάς και εσύ να μην κάνει καμια βλακεία γιατί είσαι σχεδόν σίγουρη οτι θα εχει βάλει φόλα μέσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.092 19-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η τρελαμένη συγκατοικος μου τους πήρε λιχουδίτσες!!!Και της είπα ότι όταν θα είναι μόνη μαζί τους να τους βάλει...Καλά δεν έκανα..Βέβαια πήρε και για ενήλικο..αλλά τεσπα..μετράει η χειρονομία και η σκέψη!! Click για ανάπτυξη... Καλό κάνουν κι αυτές... να χαίρονται τα μικρά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:37 Η katerina10: #25.093 19-09-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Να της πείς να πάει να την αλλάξει και να πάρει για γατάκια Και πές της οτι θα φάς και εσύ να μην κάνει καμια βλακεία γιατί είσαι σχεδόν σίγουρη οτι θα εχει βάλει φόλα μέσα.. Click για ανάπτυξη... Καλέ....ΓΙΑΤΙ???????????????????????????Είναι και η νονά τους!!!Τα αγαπάει και τα κυνηγάει για μια αγκαλιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.094 19-09-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Να της πείς να πάει να την αλλάξει και να πάρει για γατάκια Και πές της οτι θα φάς και εσύ να μην κάνει καμια βλακεία γιατί είσαι σχεδόν σίγουρη οτι θα εχει βάλει φόλα μέσα.. Click για ανάπτυξη... Αντε βρε αστο το κορίτσι Αλήθεια έχει λιχουδιές για γατάκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.095 19-09-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ....ΓΙΑΤΙ???????????????????????????Είναι και η νονά τους!!!Τα αγαπάει και τα κυνηγάει για μια αγκαλιά... Click για ανάπτυξη... κι όταν την αγκαλιάζουν ζηλεύει η Κατερίνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:38 Ο erefer έγραψε: #25.096 19-09-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σοβαρά μιλάς?? Τι ηλικία έχει?Τι σκύλος είναι? Click για ανάπτυξη... Είναι 9 χρονών και 2 μηνών Πιτ-μπουλ με μπόξερ Αρχισε να κάνει κύκλους συνέχεια γύρω απο τον εαυτό του συνέχεια προς τα δεξιά, η Κατερίνα έχει στεναχωρηθεί παρα πολύ γιατί τον έχει απο εναμιση μηνών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:39 Η katerina10: #25.097 19-09-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλό κάνουν κι αυτές... να χαίρονται τα μικρά μας! Click για ανάπτυξη... Τους βλέπω και πολύ αδύνατους τελευταία σαν να μάκρυναν ΠΟΛΥκαι τους έχω αυξήσει τροφή και λιχουδιές...Εμμμ δεν μπορώ τόσο καλά γατάκια αν και έσπασαν άλλο ένα μαγνητάκι σήμερα από το ψυγείο.. Γιούλη πρέπει να έρθεις και εσύ σπίτι να τα δεις!!!Να δεις και την γατοπολυκατοικία που πάει απίστευτα με το γατόδεντρο στο σαλόνι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Η katerina10: #25.098 19-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε βρε αστο το κορίτσι Αλήθεια έχει λιχουδιές για γατάκια? Click για ανάπτυξη... ΦΥΣΙΚΑ!!!Εμείς τι???Στο πηγάδι??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Ο erefer έγραψε: #25.099 19-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε βρε αστο το κορίτσι Αλήθεια έχει λιχουδιές για γατάκια? Click για ανάπτυξη... Νομίζω πρέπει να υπάρχουν, αν και δεν είμαι καθόλου σίγουρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Η katerina10: #25.100 19-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι όταν την αγκαλιάζουν ζηλεύει η Κατερίνα! Click για ανάπτυξη... μμμμ ναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1253 1254 1255 1256 1257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1255 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1255 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλησπέρα Και εγώ θα πάω το Σάββατο να πάρω τροφές και άμμο Αν τα βάλω κάτω πρέπει να έχω δώσει και εγώ πάνω απο 200 ευρώ σίγουρα Click για ανάπτυξη... Καλά καλά....και για σένα το ξέρουμε πόσο μπαμπάς της θυσίας είσαι... το κονσερβάκι που σας πήρα θα του το δώσετε για ορεκτικό Βασίλη ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:28 Ο erefer έγραψε: #25.084 19-09-08 15:28 Γιούλη αύριο θα χαϊδεύεις τον erefer και τον Ερωτα τυχερή Ρε γαμώτο ο σκύλος της Κατερίνας έπαθε κάτι σαν εγκεφαλικό και τον τρέχουμε στους Κτηνίατρους τώρα.. Είναι τρομερό σκυλί σαν άνθρωπος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.085 19-09-08 15:28 Και με μέτρο τα κονσερβάκια ε? Γιατί χαλάνε τα δοντάκια και μυρίζει το στοματάκι Εγώ τους το δίνω μόνο μια φορά την εβδομάδα και το ευχαριστιούνται σαν λιχουδίτσα! Ξέρω ξέρω!! Είσαι cats' expert! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:29 Η katerina10: #25.086 19-09-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν πηγαινανε καπου να καθησουμε να πιουμε ενα καφε, μπορει ...αλλα ετσι να ερθω και να φυγω? Click για ανάπτυξη... ΜΑαααα θα καθίσουμε!!!Στο αεροδρόμιο θα πάμε μόνο να υποδεχτούμε τον Πλάτωνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:30 Ο erefer έγραψε: #25.087 19-09-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλά καλά....και για σένα το ξέρουμε πόσο μπαμπάς της θυσίας είσαι... το κονσερβάκι που σας πήρα θα του το δώσετε για ορεκτικό Βασίλη ε?? Click για ανάπτυξη... Ναί θα το κατασπαράξει σαν ορεκτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:31 Ο erefer έγραψε: #25.088 19-09-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και με μέτρο τα κονσερβάκια ε? Γιατί χαλάνε τα δοντάκια και μυρίζει το στοματάκι Εγώ τους το δίνω μόνο μια φορά την εβδομάδα και το ευχαριστιούνται σαν λιχουδίτσα! Ξέρω ξέρω!! Είσαι cats' expert! Click για ανάπτυξη... Ναι μια φορά την βδομάδα και πολύ είναι, μην του βουρτσίζω και τα δόντια μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:31 Η katerina10: #25.089 19-09-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και με μέτρο τα κονσερβάκια ε? Γιατί χαλάνε τα δοντάκια και μυρίζει το στοματάκι Εγώ τους το δίνω μόνο μια φορά την εβδομάδα και το ευχαριστιούνται σαν λιχουδίτσα! Ξέρω ξέρω!! Είσαι cats' expert! Click για ανάπτυξη... Η τρελαμένη συγκατοικος μου τους πήρε λιχουδίτσες!!!Και της είπα ότι όταν θα είναι μόνη μαζί τους να τους βάλει...Καλά δεν έκανα..Βέβαια πήρε και για ενήλικο..αλλά τεσπα..μετράει η χειρονομία και η σκέψη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.090 19-09-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη αύριο θα χαϊδεύεις τον erefer και τον Ερωτα τυχερή Ρε γαμώτο ο σκύλος της Κατερίνας έπαθε κάτι σαν εγκεφαλικό και τον τρέχουμε στους Κτηνίατρους τώρα.. Είναι τρομερό σκυλί σαν άνθρωπος.. Click για ανάπτυξη... Σοβαρά μιλάς?? Τι ηλικία έχει?Τι σκύλος είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:35 Ο erefer έγραψε: #25.091 19-09-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η τρελαμένη συγκατοικος μου τους πήρε λιχουδίτσες!!!Και της είπα ότι όταν θα είναι μόνη μαζί τους να τους βάλει...Καλά δεν έκανα..Βέβαια πήρε και για ενήλικο..αλλά τεσπα..μετράει η χειρονομία και η σκέψη!! Click για ανάπτυξη... Να της πείς να πάει να την αλλάξει και να πάρει για γατάκια Και πές της οτι θα φάς και εσύ να μην κάνει καμια βλακεία γιατί είσαι σχεδόν σίγουρη οτι θα εχει βάλει φόλα μέσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.092 19-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η τρελαμένη συγκατοικος μου τους πήρε λιχουδίτσες!!!Και της είπα ότι όταν θα είναι μόνη μαζί τους να τους βάλει...Καλά δεν έκανα..Βέβαια πήρε και για ενήλικο..αλλά τεσπα..μετράει η χειρονομία και η σκέψη!! Click για ανάπτυξη... Καλό κάνουν κι αυτές... να χαίρονται τα μικρά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:37 Η katerina10: #25.093 19-09-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Να της πείς να πάει να την αλλάξει και να πάρει για γατάκια Και πές της οτι θα φάς και εσύ να μην κάνει καμια βλακεία γιατί είσαι σχεδόν σίγουρη οτι θα εχει βάλει φόλα μέσα.. Click για ανάπτυξη... Καλέ....ΓΙΑΤΙ???????????????????????????Είναι και η νονά τους!!!Τα αγαπάει και τα κυνηγάει για μια αγκαλιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.094 19-09-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Να της πείς να πάει να την αλλάξει και να πάρει για γατάκια Και πές της οτι θα φάς και εσύ να μην κάνει καμια βλακεία γιατί είσαι σχεδόν σίγουρη οτι θα εχει βάλει φόλα μέσα.. Click για ανάπτυξη... Αντε βρε αστο το κορίτσι Αλήθεια έχει λιχουδιές για γατάκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.095 19-09-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ....ΓΙΑΤΙ???????????????????????????Είναι και η νονά τους!!!Τα αγαπάει και τα κυνηγάει για μια αγκαλιά... Click για ανάπτυξη... κι όταν την αγκαλιάζουν ζηλεύει η Κατερίνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:38 Ο erefer έγραψε: #25.096 19-09-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σοβαρά μιλάς?? Τι ηλικία έχει?Τι σκύλος είναι? Click για ανάπτυξη... Είναι 9 χρονών και 2 μηνών Πιτ-μπουλ με μπόξερ Αρχισε να κάνει κύκλους συνέχεια γύρω απο τον εαυτό του συνέχεια προς τα δεξιά, η Κατερίνα έχει στεναχωρηθεί παρα πολύ γιατί τον έχει απο εναμιση μηνών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:39 Η katerina10: #25.097 19-09-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλό κάνουν κι αυτές... να χαίρονται τα μικρά μας! Click για ανάπτυξη... Τους βλέπω και πολύ αδύνατους τελευταία σαν να μάκρυναν ΠΟΛΥκαι τους έχω αυξήσει τροφή και λιχουδιές...Εμμμ δεν μπορώ τόσο καλά γατάκια αν και έσπασαν άλλο ένα μαγνητάκι σήμερα από το ψυγείο.. Γιούλη πρέπει να έρθεις και εσύ σπίτι να τα δεις!!!Να δεις και την γατοπολυκατοικία που πάει απίστευτα με το γατόδεντρο στο σαλόνι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Η katerina10: #25.098 19-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε βρε αστο το κορίτσι Αλήθεια έχει λιχουδιές για γατάκια? Click για ανάπτυξη... ΦΥΣΙΚΑ!!!Εμείς τι???Στο πηγάδι??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Ο erefer έγραψε: #25.099 19-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε βρε αστο το κορίτσι Αλήθεια έχει λιχουδιές για γατάκια? Click για ανάπτυξη... Νομίζω πρέπει να υπάρχουν, αν και δεν είμαι καθόλου σίγουρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Η katerina10: #25.100 19-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι όταν την αγκαλιάζουν ζηλεύει η Κατερίνα! Click για ανάπτυξη... μμμμ ναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1253 1254 1255 1256 1257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1255 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1255 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιούλη αύριο θα χαϊδεύεις τον erefer και τον Ερωτα τυχερή Ρε γαμώτο ο σκύλος της Κατερίνας έπαθε κάτι σαν εγκεφαλικό και τον τρέχουμε στους Κτηνίατρους τώρα.. Είναι τρομερό σκυλί σαν άνθρωπος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.085 19-09-08 15:28 Και με μέτρο τα κονσερβάκια ε? Γιατί χαλάνε τα δοντάκια και μυρίζει το στοματάκι Εγώ τους το δίνω μόνο μια φορά την εβδομάδα και το ευχαριστιούνται σαν λιχουδίτσα! Ξέρω ξέρω!! Είσαι cats' expert! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:29 Η katerina10: #25.086 19-09-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν πηγαινανε καπου να καθησουμε να πιουμε ενα καφε, μπορει ...αλλα ετσι να ερθω και να φυγω? Click για ανάπτυξη... ΜΑαααα θα καθίσουμε!!!Στο αεροδρόμιο θα πάμε μόνο να υποδεχτούμε τον Πλάτωνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:30 Ο erefer έγραψε: #25.087 19-09-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλά καλά....και για σένα το ξέρουμε πόσο μπαμπάς της θυσίας είσαι... το κονσερβάκι που σας πήρα θα του το δώσετε για ορεκτικό Βασίλη ε?? Click για ανάπτυξη... Ναί θα το κατασπαράξει σαν ορεκτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:31 Ο erefer έγραψε: #25.088 19-09-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και με μέτρο τα κονσερβάκια ε? Γιατί χαλάνε τα δοντάκια και μυρίζει το στοματάκι Εγώ τους το δίνω μόνο μια φορά την εβδομάδα και το ευχαριστιούνται σαν λιχουδίτσα! Ξέρω ξέρω!! Είσαι cats' expert! Click για ανάπτυξη... Ναι μια φορά την βδομάδα και πολύ είναι, μην του βουρτσίζω και τα δόντια μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:31 Η katerina10: #25.089 19-09-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και με μέτρο τα κονσερβάκια ε? Γιατί χαλάνε τα δοντάκια και μυρίζει το στοματάκι Εγώ τους το δίνω μόνο μια φορά την εβδομάδα και το ευχαριστιούνται σαν λιχουδίτσα! Ξέρω ξέρω!! Είσαι cats' expert! Click για ανάπτυξη... Η τρελαμένη συγκατοικος μου τους πήρε λιχουδίτσες!!!Και της είπα ότι όταν θα είναι μόνη μαζί τους να τους βάλει...Καλά δεν έκανα..Βέβαια πήρε και για ενήλικο..αλλά τεσπα..μετράει η χειρονομία και η σκέψη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.090 19-09-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη αύριο θα χαϊδεύεις τον erefer και τον Ερωτα τυχερή Ρε γαμώτο ο σκύλος της Κατερίνας έπαθε κάτι σαν εγκεφαλικό και τον τρέχουμε στους Κτηνίατρους τώρα.. Είναι τρομερό σκυλί σαν άνθρωπος.. Click για ανάπτυξη... Σοβαρά μιλάς?? Τι ηλικία έχει?Τι σκύλος είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:35 Ο erefer έγραψε: #25.091 19-09-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η τρελαμένη συγκατοικος μου τους πήρε λιχουδίτσες!!!Και της είπα ότι όταν θα είναι μόνη μαζί τους να τους βάλει...Καλά δεν έκανα..Βέβαια πήρε και για ενήλικο..αλλά τεσπα..μετράει η χειρονομία και η σκέψη!! Click για ανάπτυξη... Να της πείς να πάει να την αλλάξει και να πάρει για γατάκια Και πές της οτι θα φάς και εσύ να μην κάνει καμια βλακεία γιατί είσαι σχεδόν σίγουρη οτι θα εχει βάλει φόλα μέσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.092 19-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η τρελαμένη συγκατοικος μου τους πήρε λιχουδίτσες!!!Και της είπα ότι όταν θα είναι μόνη μαζί τους να τους βάλει...Καλά δεν έκανα..Βέβαια πήρε και για ενήλικο..αλλά τεσπα..μετράει η χειρονομία και η σκέψη!! Click για ανάπτυξη... Καλό κάνουν κι αυτές... να χαίρονται τα μικρά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:37 Η katerina10: #25.093 19-09-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Να της πείς να πάει να την αλλάξει και να πάρει για γατάκια Και πές της οτι θα φάς και εσύ να μην κάνει καμια βλακεία γιατί είσαι σχεδόν σίγουρη οτι θα εχει βάλει φόλα μέσα.. Click για ανάπτυξη... Καλέ....ΓΙΑΤΙ???????????????????????????Είναι και η νονά τους!!!Τα αγαπάει και τα κυνηγάει για μια αγκαλιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.094 19-09-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Να της πείς να πάει να την αλλάξει και να πάρει για γατάκια Και πές της οτι θα φάς και εσύ να μην κάνει καμια βλακεία γιατί είσαι σχεδόν σίγουρη οτι θα εχει βάλει φόλα μέσα.. Click για ανάπτυξη... Αντε βρε αστο το κορίτσι Αλήθεια έχει λιχουδιές για γατάκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.095 19-09-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ....ΓΙΑΤΙ???????????????????????????Είναι και η νονά τους!!!Τα αγαπάει και τα κυνηγάει για μια αγκαλιά... Click για ανάπτυξη... κι όταν την αγκαλιάζουν ζηλεύει η Κατερίνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:38 Ο erefer έγραψε: #25.096 19-09-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σοβαρά μιλάς?? Τι ηλικία έχει?Τι σκύλος είναι? Click για ανάπτυξη... Είναι 9 χρονών και 2 μηνών Πιτ-μπουλ με μπόξερ Αρχισε να κάνει κύκλους συνέχεια γύρω απο τον εαυτό του συνέχεια προς τα δεξιά, η Κατερίνα έχει στεναχωρηθεί παρα πολύ γιατί τον έχει απο εναμιση μηνών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:39 Η katerina10: #25.097 19-09-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλό κάνουν κι αυτές... να χαίρονται τα μικρά μας! Click για ανάπτυξη... Τους βλέπω και πολύ αδύνατους τελευταία σαν να μάκρυναν ΠΟΛΥκαι τους έχω αυξήσει τροφή και λιχουδιές...Εμμμ δεν μπορώ τόσο καλά γατάκια αν και έσπασαν άλλο ένα μαγνητάκι σήμερα από το ψυγείο.. Γιούλη πρέπει να έρθεις και εσύ σπίτι να τα δεις!!!Να δεις και την γατοπολυκατοικία που πάει απίστευτα με το γατόδεντρο στο σαλόνι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Η katerina10: #25.098 19-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε βρε αστο το κορίτσι Αλήθεια έχει λιχουδιές για γατάκια? Click για ανάπτυξη... ΦΥΣΙΚΑ!!!Εμείς τι???Στο πηγάδι??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Ο erefer έγραψε: #25.099 19-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε βρε αστο το κορίτσι Αλήθεια έχει λιχουδιές για γατάκια? Click για ανάπτυξη... Νομίζω πρέπει να υπάρχουν, αν και δεν είμαι καθόλου σίγουρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Η katerina10: #25.100 19-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι όταν την αγκαλιάζουν ζηλεύει η Κατερίνα! Click για ανάπτυξη... μμμμ ναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1253 1254 1255 1256 1257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1255 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1255 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και με μέτρο τα κονσερβάκια ε? Γιατί χαλάνε τα δοντάκια και μυρίζει το στοματάκι Εγώ τους το δίνω μόνο μια φορά την εβδομάδα και το ευχαριστιούνται σαν λιχουδίτσα! Ξέρω ξέρω!! Είσαι cats' expert! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:29 Η katerina10: #25.086 19-09-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν πηγαινανε καπου να καθησουμε να πιουμε ενα καφε, μπορει ...αλλα ετσι να ερθω και να φυγω? Click για ανάπτυξη... ΜΑαααα θα καθίσουμε!!!Στο αεροδρόμιο θα πάμε μόνο να υποδεχτούμε τον Πλάτωνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:30 Ο erefer έγραψε: #25.087 19-09-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλά καλά....και για σένα το ξέρουμε πόσο μπαμπάς της θυσίας είσαι... το κονσερβάκι που σας πήρα θα του το δώσετε για ορεκτικό Βασίλη ε?? Click για ανάπτυξη... Ναί θα το κατασπαράξει σαν ορεκτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:31 Ο erefer έγραψε: #25.088 19-09-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και με μέτρο τα κονσερβάκια ε? Γιατί χαλάνε τα δοντάκια και μυρίζει το στοματάκι Εγώ τους το δίνω μόνο μια φορά την εβδομάδα και το ευχαριστιούνται σαν λιχουδίτσα! Ξέρω ξέρω!! Είσαι cats' expert! Click για ανάπτυξη... Ναι μια φορά την βδομάδα και πολύ είναι, μην του βουρτσίζω και τα δόντια μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:31 Η katerina10: #25.089 19-09-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και με μέτρο τα κονσερβάκια ε? Γιατί χαλάνε τα δοντάκια και μυρίζει το στοματάκι Εγώ τους το δίνω μόνο μια φορά την εβδομάδα και το ευχαριστιούνται σαν λιχουδίτσα! Ξέρω ξέρω!! Είσαι cats' expert! Click για ανάπτυξη... Η τρελαμένη συγκατοικος μου τους πήρε λιχουδίτσες!!!Και της είπα ότι όταν θα είναι μόνη μαζί τους να τους βάλει...Καλά δεν έκανα..Βέβαια πήρε και για ενήλικο..αλλά τεσπα..μετράει η χειρονομία και η σκέψη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.090 19-09-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη αύριο θα χαϊδεύεις τον erefer και τον Ερωτα τυχερή Ρε γαμώτο ο σκύλος της Κατερίνας έπαθε κάτι σαν εγκεφαλικό και τον τρέχουμε στους Κτηνίατρους τώρα.. Είναι τρομερό σκυλί σαν άνθρωπος.. Click για ανάπτυξη... Σοβαρά μιλάς?? Τι ηλικία έχει?Τι σκύλος είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:35 Ο erefer έγραψε: #25.091 19-09-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η τρελαμένη συγκατοικος μου τους πήρε λιχουδίτσες!!!Και της είπα ότι όταν θα είναι μόνη μαζί τους να τους βάλει...Καλά δεν έκανα..Βέβαια πήρε και για ενήλικο..αλλά τεσπα..μετράει η χειρονομία και η σκέψη!! Click για ανάπτυξη... Να της πείς να πάει να την αλλάξει και να πάρει για γατάκια Και πές της οτι θα φάς και εσύ να μην κάνει καμια βλακεία γιατί είσαι σχεδόν σίγουρη οτι θα εχει βάλει φόλα μέσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.092 19-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η τρελαμένη συγκατοικος μου τους πήρε λιχουδίτσες!!!Και της είπα ότι όταν θα είναι μόνη μαζί τους να τους βάλει...Καλά δεν έκανα..Βέβαια πήρε και για ενήλικο..αλλά τεσπα..μετράει η χειρονομία και η σκέψη!! Click για ανάπτυξη... Καλό κάνουν κι αυτές... να χαίρονται τα μικρά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:37 Η katerina10: #25.093 19-09-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Να της πείς να πάει να την αλλάξει και να πάρει για γατάκια Και πές της οτι θα φάς και εσύ να μην κάνει καμια βλακεία γιατί είσαι σχεδόν σίγουρη οτι θα εχει βάλει φόλα μέσα.. Click για ανάπτυξη... Καλέ....ΓΙΑΤΙ???????????????????????????Είναι και η νονά τους!!!Τα αγαπάει και τα κυνηγάει για μια αγκαλιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.094 19-09-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Να της πείς να πάει να την αλλάξει και να πάρει για γατάκια Και πές της οτι θα φάς και εσύ να μην κάνει καμια βλακεία γιατί είσαι σχεδόν σίγουρη οτι θα εχει βάλει φόλα μέσα.. Click για ανάπτυξη... Αντε βρε αστο το κορίτσι Αλήθεια έχει λιχουδιές για γατάκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.095 19-09-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ....ΓΙΑΤΙ???????????????????????????Είναι και η νονά τους!!!Τα αγαπάει και τα κυνηγάει για μια αγκαλιά... Click για ανάπτυξη... κι όταν την αγκαλιάζουν ζηλεύει η Κατερίνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:38 Ο erefer έγραψε: #25.096 19-09-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σοβαρά μιλάς?? Τι ηλικία έχει?Τι σκύλος είναι? Click για ανάπτυξη... Είναι 9 χρονών και 2 μηνών Πιτ-μπουλ με μπόξερ Αρχισε να κάνει κύκλους συνέχεια γύρω απο τον εαυτό του συνέχεια προς τα δεξιά, η Κατερίνα έχει στεναχωρηθεί παρα πολύ γιατί τον έχει απο εναμιση μηνών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:39 Η katerina10: #25.097 19-09-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλό κάνουν κι αυτές... να χαίρονται τα μικρά μας! Click για ανάπτυξη... Τους βλέπω και πολύ αδύνατους τελευταία σαν να μάκρυναν ΠΟΛΥκαι τους έχω αυξήσει τροφή και λιχουδιές...Εμμμ δεν μπορώ τόσο καλά γατάκια αν και έσπασαν άλλο ένα μαγνητάκι σήμερα από το ψυγείο.. Γιούλη πρέπει να έρθεις και εσύ σπίτι να τα δεις!!!Να δεις και την γατοπολυκατοικία που πάει απίστευτα με το γατόδεντρο στο σαλόνι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Η katerina10: #25.098 19-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε βρε αστο το κορίτσι Αλήθεια έχει λιχουδιές για γατάκια? Click για ανάπτυξη... ΦΥΣΙΚΑ!!!Εμείς τι???Στο πηγάδι??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Ο erefer έγραψε: #25.099 19-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε βρε αστο το κορίτσι Αλήθεια έχει λιχουδιές για γατάκια? Click για ανάπτυξη... Νομίζω πρέπει να υπάρχουν, αν και δεν είμαι καθόλου σίγουρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Η katerina10: #25.100 19-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι όταν την αγκαλιάζουν ζηλεύει η Κατερίνα! Click για ανάπτυξη... μμμμ ναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1253 1254 1255 1256 1257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1255 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1255 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν πηγαινανε καπου να καθησουμε να πιουμε ενα καφε, μπορει ...αλλα ετσι να ερθω και να φυγω? Click για ανάπτυξη... ΜΑαααα θα καθίσουμε!!!Στο αεροδρόμιο θα πάμε μόνο να υποδεχτούμε τον Πλάτωνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:30 Ο erefer έγραψε: #25.087 19-09-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλά καλά....και για σένα το ξέρουμε πόσο μπαμπάς της θυσίας είσαι... το κονσερβάκι που σας πήρα θα του το δώσετε για ορεκτικό Βασίλη ε?? Click για ανάπτυξη... Ναί θα το κατασπαράξει σαν ορεκτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:31 Ο erefer έγραψε: #25.088 19-09-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και με μέτρο τα κονσερβάκια ε? Γιατί χαλάνε τα δοντάκια και μυρίζει το στοματάκι Εγώ τους το δίνω μόνο μια φορά την εβδομάδα και το ευχαριστιούνται σαν λιχουδίτσα! Ξέρω ξέρω!! Είσαι cats' expert! Click για ανάπτυξη... Ναι μια φορά την βδομάδα και πολύ είναι, μην του βουρτσίζω και τα δόντια μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:31 Η katerina10: #25.089 19-09-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και με μέτρο τα κονσερβάκια ε? Γιατί χαλάνε τα δοντάκια και μυρίζει το στοματάκι Εγώ τους το δίνω μόνο μια φορά την εβδομάδα και το ευχαριστιούνται σαν λιχουδίτσα! Ξέρω ξέρω!! Είσαι cats' expert! Click για ανάπτυξη... Η τρελαμένη συγκατοικος μου τους πήρε λιχουδίτσες!!!Και της είπα ότι όταν θα είναι μόνη μαζί τους να τους βάλει...Καλά δεν έκανα..Βέβαια πήρε και για ενήλικο..αλλά τεσπα..μετράει η χειρονομία και η σκέψη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.090 19-09-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη αύριο θα χαϊδεύεις τον erefer και τον Ερωτα τυχερή Ρε γαμώτο ο σκύλος της Κατερίνας έπαθε κάτι σαν εγκεφαλικό και τον τρέχουμε στους Κτηνίατρους τώρα.. Είναι τρομερό σκυλί σαν άνθρωπος.. Click για ανάπτυξη... Σοβαρά μιλάς?? Τι ηλικία έχει?Τι σκύλος είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:35 Ο erefer έγραψε: #25.091 19-09-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η τρελαμένη συγκατοικος μου τους πήρε λιχουδίτσες!!!Και της είπα ότι όταν θα είναι μόνη μαζί τους να τους βάλει...Καλά δεν έκανα..Βέβαια πήρε και για ενήλικο..αλλά τεσπα..μετράει η χειρονομία και η σκέψη!! Click για ανάπτυξη... Να της πείς να πάει να την αλλάξει και να πάρει για γατάκια Και πές της οτι θα φάς και εσύ να μην κάνει καμια βλακεία γιατί είσαι σχεδόν σίγουρη οτι θα εχει βάλει φόλα μέσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.092 19-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η τρελαμένη συγκατοικος μου τους πήρε λιχουδίτσες!!!Και της είπα ότι όταν θα είναι μόνη μαζί τους να τους βάλει...Καλά δεν έκανα..Βέβαια πήρε και για ενήλικο..αλλά τεσπα..μετράει η χειρονομία και η σκέψη!! Click για ανάπτυξη... Καλό κάνουν κι αυτές... να χαίρονται τα μικρά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:37 Η katerina10: #25.093 19-09-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Να της πείς να πάει να την αλλάξει και να πάρει για γατάκια Και πές της οτι θα φάς και εσύ να μην κάνει καμια βλακεία γιατί είσαι σχεδόν σίγουρη οτι θα εχει βάλει φόλα μέσα.. Click για ανάπτυξη... Καλέ....ΓΙΑΤΙ???????????????????????????Είναι και η νονά τους!!!Τα αγαπάει και τα κυνηγάει για μια αγκαλιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.094 19-09-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Να της πείς να πάει να την αλλάξει και να πάρει για γατάκια Και πές της οτι θα φάς και εσύ να μην κάνει καμια βλακεία γιατί είσαι σχεδόν σίγουρη οτι θα εχει βάλει φόλα μέσα.. Click για ανάπτυξη... Αντε βρε αστο το κορίτσι Αλήθεια έχει λιχουδιές για γατάκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.095 19-09-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ....ΓΙΑΤΙ???????????????????????????Είναι και η νονά τους!!!Τα αγαπάει και τα κυνηγάει για μια αγκαλιά... Click για ανάπτυξη... κι όταν την αγκαλιάζουν ζηλεύει η Κατερίνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:38 Ο erefer έγραψε: #25.096 19-09-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σοβαρά μιλάς?? Τι ηλικία έχει?Τι σκύλος είναι? Click για ανάπτυξη... Είναι 9 χρονών και 2 μηνών Πιτ-μπουλ με μπόξερ Αρχισε να κάνει κύκλους συνέχεια γύρω απο τον εαυτό του συνέχεια προς τα δεξιά, η Κατερίνα έχει στεναχωρηθεί παρα πολύ γιατί τον έχει απο εναμιση μηνών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:39 Η katerina10: #25.097 19-09-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλό κάνουν κι αυτές... να χαίρονται τα μικρά μας! Click για ανάπτυξη... Τους βλέπω και πολύ αδύνατους τελευταία σαν να μάκρυναν ΠΟΛΥκαι τους έχω αυξήσει τροφή και λιχουδιές...Εμμμ δεν μπορώ τόσο καλά γατάκια αν και έσπασαν άλλο ένα μαγνητάκι σήμερα από το ψυγείο.. Γιούλη πρέπει να έρθεις και εσύ σπίτι να τα δεις!!!Να δεις και την γατοπολυκατοικία που πάει απίστευτα με το γατόδεντρο στο σαλόνι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Η katerina10: #25.098 19-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε βρε αστο το κορίτσι Αλήθεια έχει λιχουδιές για γατάκια? Click για ανάπτυξη... ΦΥΣΙΚΑ!!!Εμείς τι???Στο πηγάδι??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Ο erefer έγραψε: #25.099 19-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε βρε αστο το κορίτσι Αλήθεια έχει λιχουδιές για γατάκια? Click για ανάπτυξη... Νομίζω πρέπει να υπάρχουν, αν και δεν είμαι καθόλου σίγουρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Η katerina10: #25.100 19-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι όταν την αγκαλιάζουν ζηλεύει η Κατερίνα! Click για ανάπτυξη... μμμμ ναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1253 1254 1255 1256 1257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1255 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1255 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλά καλά....και για σένα το ξέρουμε πόσο μπαμπάς της θυσίας είσαι... το κονσερβάκι που σας πήρα θα του το δώσετε για ορεκτικό Βασίλη ε?? Click για ανάπτυξη... Ναί θα το κατασπαράξει σαν ορεκτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:31 Ο erefer έγραψε: #25.088 19-09-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και με μέτρο τα κονσερβάκια ε? Γιατί χαλάνε τα δοντάκια και μυρίζει το στοματάκι Εγώ τους το δίνω μόνο μια φορά την εβδομάδα και το ευχαριστιούνται σαν λιχουδίτσα! Ξέρω ξέρω!! Είσαι cats' expert! Click για ανάπτυξη... Ναι μια φορά την βδομάδα και πολύ είναι, μην του βουρτσίζω και τα δόντια μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:31 Η katerina10: #25.089 19-09-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και με μέτρο τα κονσερβάκια ε? Γιατί χαλάνε τα δοντάκια και μυρίζει το στοματάκι Εγώ τους το δίνω μόνο μια φορά την εβδομάδα και το ευχαριστιούνται σαν λιχουδίτσα! Ξέρω ξέρω!! Είσαι cats' expert! Click για ανάπτυξη... Η τρελαμένη συγκατοικος μου τους πήρε λιχουδίτσες!!!Και της είπα ότι όταν θα είναι μόνη μαζί τους να τους βάλει...Καλά δεν έκανα..Βέβαια πήρε και για ενήλικο..αλλά τεσπα..μετράει η χειρονομία και η σκέψη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.090 19-09-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη αύριο θα χαϊδεύεις τον erefer και τον Ερωτα τυχερή Ρε γαμώτο ο σκύλος της Κατερίνας έπαθε κάτι σαν εγκεφαλικό και τον τρέχουμε στους Κτηνίατρους τώρα.. Είναι τρομερό σκυλί σαν άνθρωπος.. Click για ανάπτυξη... Σοβαρά μιλάς?? Τι ηλικία έχει?Τι σκύλος είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:35 Ο erefer έγραψε: #25.091 19-09-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η τρελαμένη συγκατοικος μου τους πήρε λιχουδίτσες!!!Και της είπα ότι όταν θα είναι μόνη μαζί τους να τους βάλει...Καλά δεν έκανα..Βέβαια πήρε και για ενήλικο..αλλά τεσπα..μετράει η χειρονομία και η σκέψη!! Click για ανάπτυξη... Να της πείς να πάει να την αλλάξει και να πάρει για γατάκια Και πές της οτι θα φάς και εσύ να μην κάνει καμια βλακεία γιατί είσαι σχεδόν σίγουρη οτι θα εχει βάλει φόλα μέσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.092 19-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η τρελαμένη συγκατοικος μου τους πήρε λιχουδίτσες!!!Και της είπα ότι όταν θα είναι μόνη μαζί τους να τους βάλει...Καλά δεν έκανα..Βέβαια πήρε και για ενήλικο..αλλά τεσπα..μετράει η χειρονομία και η σκέψη!! Click για ανάπτυξη... Καλό κάνουν κι αυτές... να χαίρονται τα μικρά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:37 Η katerina10: #25.093 19-09-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Να της πείς να πάει να την αλλάξει και να πάρει για γατάκια Και πές της οτι θα φάς και εσύ να μην κάνει καμια βλακεία γιατί είσαι σχεδόν σίγουρη οτι θα εχει βάλει φόλα μέσα.. Click για ανάπτυξη... Καλέ....ΓΙΑΤΙ???????????????????????????Είναι και η νονά τους!!!Τα αγαπάει και τα κυνηγάει για μια αγκαλιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.094 19-09-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Να της πείς να πάει να την αλλάξει και να πάρει για γατάκια Και πές της οτι θα φάς και εσύ να μην κάνει καμια βλακεία γιατί είσαι σχεδόν σίγουρη οτι θα εχει βάλει φόλα μέσα.. Click για ανάπτυξη... Αντε βρε αστο το κορίτσι Αλήθεια έχει λιχουδιές για γατάκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.095 19-09-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ....ΓΙΑΤΙ???????????????????????????Είναι και η νονά τους!!!Τα αγαπάει και τα κυνηγάει για μια αγκαλιά... Click για ανάπτυξη... κι όταν την αγκαλιάζουν ζηλεύει η Κατερίνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:38 Ο erefer έγραψε: #25.096 19-09-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σοβαρά μιλάς?? Τι ηλικία έχει?Τι σκύλος είναι? Click για ανάπτυξη... Είναι 9 χρονών και 2 μηνών Πιτ-μπουλ με μπόξερ Αρχισε να κάνει κύκλους συνέχεια γύρω απο τον εαυτό του συνέχεια προς τα δεξιά, η Κατερίνα έχει στεναχωρηθεί παρα πολύ γιατί τον έχει απο εναμιση μηνών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:39 Η katerina10: #25.097 19-09-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλό κάνουν κι αυτές... να χαίρονται τα μικρά μας! Click για ανάπτυξη... Τους βλέπω και πολύ αδύνατους τελευταία σαν να μάκρυναν ΠΟΛΥκαι τους έχω αυξήσει τροφή και λιχουδιές...Εμμμ δεν μπορώ τόσο καλά γατάκια αν και έσπασαν άλλο ένα μαγνητάκι σήμερα από το ψυγείο.. Γιούλη πρέπει να έρθεις και εσύ σπίτι να τα δεις!!!Να δεις και την γατοπολυκατοικία που πάει απίστευτα με το γατόδεντρο στο σαλόνι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Η katerina10: #25.098 19-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε βρε αστο το κορίτσι Αλήθεια έχει λιχουδιές για γατάκια? Click για ανάπτυξη... ΦΥΣΙΚΑ!!!Εμείς τι???Στο πηγάδι??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Ο erefer έγραψε: #25.099 19-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε βρε αστο το κορίτσι Αλήθεια έχει λιχουδιές για γατάκια? Click για ανάπτυξη... Νομίζω πρέπει να υπάρχουν, αν και δεν είμαι καθόλου σίγουρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Η katerina10: #25.100 19-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι όταν την αγκαλιάζουν ζηλεύει η Κατερίνα! Click για ανάπτυξη... μμμμ ναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1253 1254 1255 1256 1257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1255 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1255 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και με μέτρο τα κονσερβάκια ε? Γιατί χαλάνε τα δοντάκια και μυρίζει το στοματάκι Εγώ τους το δίνω μόνο μια φορά την εβδομάδα και το ευχαριστιούνται σαν λιχουδίτσα! Ξέρω ξέρω!! Είσαι cats' expert! Click για ανάπτυξη... Ναι μια φορά την βδομάδα και πολύ είναι, μην του βουρτσίζω και τα δόντια μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:31 Η katerina10: #25.089 19-09-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και με μέτρο τα κονσερβάκια ε? Γιατί χαλάνε τα δοντάκια και μυρίζει το στοματάκι Εγώ τους το δίνω μόνο μια φορά την εβδομάδα και το ευχαριστιούνται σαν λιχουδίτσα! Ξέρω ξέρω!! Είσαι cats' expert! Click για ανάπτυξη... Η τρελαμένη συγκατοικος μου τους πήρε λιχουδίτσες!!!Και της είπα ότι όταν θα είναι μόνη μαζί τους να τους βάλει...Καλά δεν έκανα..Βέβαια πήρε και για ενήλικο..αλλά τεσπα..μετράει η χειρονομία και η σκέψη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.090 19-09-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη αύριο θα χαϊδεύεις τον erefer και τον Ερωτα τυχερή Ρε γαμώτο ο σκύλος της Κατερίνας έπαθε κάτι σαν εγκεφαλικό και τον τρέχουμε στους Κτηνίατρους τώρα.. Είναι τρομερό σκυλί σαν άνθρωπος.. Click για ανάπτυξη... Σοβαρά μιλάς?? Τι ηλικία έχει?Τι σκύλος είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:35 Ο erefer έγραψε: #25.091 19-09-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η τρελαμένη συγκατοικος μου τους πήρε λιχουδίτσες!!!Και της είπα ότι όταν θα είναι μόνη μαζί τους να τους βάλει...Καλά δεν έκανα..Βέβαια πήρε και για ενήλικο..αλλά τεσπα..μετράει η χειρονομία και η σκέψη!! Click για ανάπτυξη... Να της πείς να πάει να την αλλάξει και να πάρει για γατάκια Και πές της οτι θα φάς και εσύ να μην κάνει καμια βλακεία γιατί είσαι σχεδόν σίγουρη οτι θα εχει βάλει φόλα μέσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.092 19-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η τρελαμένη συγκατοικος μου τους πήρε λιχουδίτσες!!!Και της είπα ότι όταν θα είναι μόνη μαζί τους να τους βάλει...Καλά δεν έκανα..Βέβαια πήρε και για ενήλικο..αλλά τεσπα..μετράει η χειρονομία και η σκέψη!! Click για ανάπτυξη... Καλό κάνουν κι αυτές... να χαίρονται τα μικρά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:37 Η katerina10: #25.093 19-09-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Να της πείς να πάει να την αλλάξει και να πάρει για γατάκια Και πές της οτι θα φάς και εσύ να μην κάνει καμια βλακεία γιατί είσαι σχεδόν σίγουρη οτι θα εχει βάλει φόλα μέσα.. Click για ανάπτυξη... Καλέ....ΓΙΑΤΙ???????????????????????????Είναι και η νονά τους!!!Τα αγαπάει και τα κυνηγάει για μια αγκαλιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.094 19-09-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Να της πείς να πάει να την αλλάξει και να πάρει για γατάκια Και πές της οτι θα φάς και εσύ να μην κάνει καμια βλακεία γιατί είσαι σχεδόν σίγουρη οτι θα εχει βάλει φόλα μέσα.. Click για ανάπτυξη... Αντε βρε αστο το κορίτσι Αλήθεια έχει λιχουδιές για γατάκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.095 19-09-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ....ΓΙΑΤΙ???????????????????????????Είναι και η νονά τους!!!Τα αγαπάει και τα κυνηγάει για μια αγκαλιά... Click για ανάπτυξη... κι όταν την αγκαλιάζουν ζηλεύει η Κατερίνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:38 Ο erefer έγραψε: #25.096 19-09-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σοβαρά μιλάς?? Τι ηλικία έχει?Τι σκύλος είναι? Click για ανάπτυξη... Είναι 9 χρονών και 2 μηνών Πιτ-μπουλ με μπόξερ Αρχισε να κάνει κύκλους συνέχεια γύρω απο τον εαυτό του συνέχεια προς τα δεξιά, η Κατερίνα έχει στεναχωρηθεί παρα πολύ γιατί τον έχει απο εναμιση μηνών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:39 Η katerina10: #25.097 19-09-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλό κάνουν κι αυτές... να χαίρονται τα μικρά μας! Click για ανάπτυξη... Τους βλέπω και πολύ αδύνατους τελευταία σαν να μάκρυναν ΠΟΛΥκαι τους έχω αυξήσει τροφή και λιχουδιές...Εμμμ δεν μπορώ τόσο καλά γατάκια αν και έσπασαν άλλο ένα μαγνητάκι σήμερα από το ψυγείο.. Γιούλη πρέπει να έρθεις και εσύ σπίτι να τα δεις!!!Να δεις και την γατοπολυκατοικία που πάει απίστευτα με το γατόδεντρο στο σαλόνι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Η katerina10: #25.098 19-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε βρε αστο το κορίτσι Αλήθεια έχει λιχουδιές για γατάκια? Click για ανάπτυξη... ΦΥΣΙΚΑ!!!Εμείς τι???Στο πηγάδι??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Ο erefer έγραψε: #25.099 19-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε βρε αστο το κορίτσι Αλήθεια έχει λιχουδιές για γατάκια? Click για ανάπτυξη... Νομίζω πρέπει να υπάρχουν, αν και δεν είμαι καθόλου σίγουρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Η katerina10: #25.100 19-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι όταν την αγκαλιάζουν ζηλεύει η Κατερίνα! Click για ανάπτυξη... μμμμ ναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1253 1254 1255 1256 1257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1255 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1255 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και με μέτρο τα κονσερβάκια ε? Γιατί χαλάνε τα δοντάκια και μυρίζει το στοματάκι Εγώ τους το δίνω μόνο μια φορά την εβδομάδα και το ευχαριστιούνται σαν λιχουδίτσα! Ξέρω ξέρω!! Είσαι cats' expert! Click για ανάπτυξη... Η τρελαμένη συγκατοικος μου τους πήρε λιχουδίτσες!!!Και της είπα ότι όταν θα είναι μόνη μαζί τους να τους βάλει...Καλά δεν έκανα..Βέβαια πήρε και για ενήλικο..αλλά τεσπα..μετράει η χειρονομία και η σκέψη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.090 19-09-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη αύριο θα χαϊδεύεις τον erefer και τον Ερωτα τυχερή Ρε γαμώτο ο σκύλος της Κατερίνας έπαθε κάτι σαν εγκεφαλικό και τον τρέχουμε στους Κτηνίατρους τώρα.. Είναι τρομερό σκυλί σαν άνθρωπος.. Click για ανάπτυξη... Σοβαρά μιλάς?? Τι ηλικία έχει?Τι σκύλος είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:35 Ο erefer έγραψε: #25.091 19-09-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η τρελαμένη συγκατοικος μου τους πήρε λιχουδίτσες!!!Και της είπα ότι όταν θα είναι μόνη μαζί τους να τους βάλει...Καλά δεν έκανα..Βέβαια πήρε και για ενήλικο..αλλά τεσπα..μετράει η χειρονομία και η σκέψη!! Click για ανάπτυξη... Να της πείς να πάει να την αλλάξει και να πάρει για γατάκια Και πές της οτι θα φάς και εσύ να μην κάνει καμια βλακεία γιατί είσαι σχεδόν σίγουρη οτι θα εχει βάλει φόλα μέσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.092 19-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η τρελαμένη συγκατοικος μου τους πήρε λιχουδίτσες!!!Και της είπα ότι όταν θα είναι μόνη μαζί τους να τους βάλει...Καλά δεν έκανα..Βέβαια πήρε και για ενήλικο..αλλά τεσπα..μετράει η χειρονομία και η σκέψη!! Click για ανάπτυξη... Καλό κάνουν κι αυτές... να χαίρονται τα μικρά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:37 Η katerina10: #25.093 19-09-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Να της πείς να πάει να την αλλάξει και να πάρει για γατάκια Και πές της οτι θα φάς και εσύ να μην κάνει καμια βλακεία γιατί είσαι σχεδόν σίγουρη οτι θα εχει βάλει φόλα μέσα.. Click για ανάπτυξη... Καλέ....ΓΙΑΤΙ???????????????????????????Είναι και η νονά τους!!!Τα αγαπάει και τα κυνηγάει για μια αγκαλιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.094 19-09-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Να της πείς να πάει να την αλλάξει και να πάρει για γατάκια Και πές της οτι θα φάς και εσύ να μην κάνει καμια βλακεία γιατί είσαι σχεδόν σίγουρη οτι θα εχει βάλει φόλα μέσα.. Click για ανάπτυξη... Αντε βρε αστο το κορίτσι Αλήθεια έχει λιχουδιές για γατάκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.095 19-09-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ....ΓΙΑΤΙ???????????????????????????Είναι και η νονά τους!!!Τα αγαπάει και τα κυνηγάει για μια αγκαλιά... Click για ανάπτυξη... κι όταν την αγκαλιάζουν ζηλεύει η Κατερίνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:38 Ο erefer έγραψε: #25.096 19-09-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σοβαρά μιλάς?? Τι ηλικία έχει?Τι σκύλος είναι? Click για ανάπτυξη... Είναι 9 χρονών και 2 μηνών Πιτ-μπουλ με μπόξερ Αρχισε να κάνει κύκλους συνέχεια γύρω απο τον εαυτό του συνέχεια προς τα δεξιά, η Κατερίνα έχει στεναχωρηθεί παρα πολύ γιατί τον έχει απο εναμιση μηνών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:39 Η katerina10: #25.097 19-09-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλό κάνουν κι αυτές... να χαίρονται τα μικρά μας! Click για ανάπτυξη... Τους βλέπω και πολύ αδύνατους τελευταία σαν να μάκρυναν ΠΟΛΥκαι τους έχω αυξήσει τροφή και λιχουδιές...Εμμμ δεν μπορώ τόσο καλά γατάκια αν και έσπασαν άλλο ένα μαγνητάκι σήμερα από το ψυγείο.. Γιούλη πρέπει να έρθεις και εσύ σπίτι να τα δεις!!!Να δεις και την γατοπολυκατοικία που πάει απίστευτα με το γατόδεντρο στο σαλόνι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Η katerina10: #25.098 19-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε βρε αστο το κορίτσι Αλήθεια έχει λιχουδιές για γατάκια? Click για ανάπτυξη... ΦΥΣΙΚΑ!!!Εμείς τι???Στο πηγάδι??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Ο erefer έγραψε: #25.099 19-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε βρε αστο το κορίτσι Αλήθεια έχει λιχουδιές για γατάκια? Click για ανάπτυξη... Νομίζω πρέπει να υπάρχουν, αν και δεν είμαι καθόλου σίγουρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Η katerina10: #25.100 19-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι όταν την αγκαλιάζουν ζηλεύει η Κατερίνα! Click για ανάπτυξη... μμμμ ναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1253 1254 1255 1256 1257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1255 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1255 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη αύριο θα χαϊδεύεις τον erefer και τον Ερωτα τυχερή Ρε γαμώτο ο σκύλος της Κατερίνας έπαθε κάτι σαν εγκεφαλικό και τον τρέχουμε στους Κτηνίατρους τώρα.. Είναι τρομερό σκυλί σαν άνθρωπος.. Click για ανάπτυξη... Σοβαρά μιλάς?? Τι ηλικία έχει?Τι σκύλος είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:35 Ο erefer έγραψε: #25.091 19-09-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η τρελαμένη συγκατοικος μου τους πήρε λιχουδίτσες!!!Και της είπα ότι όταν θα είναι μόνη μαζί τους να τους βάλει...Καλά δεν έκανα..Βέβαια πήρε και για ενήλικο..αλλά τεσπα..μετράει η χειρονομία και η σκέψη!! Click για ανάπτυξη... Να της πείς να πάει να την αλλάξει και να πάρει για γατάκια Και πές της οτι θα φάς και εσύ να μην κάνει καμια βλακεία γιατί είσαι σχεδόν σίγουρη οτι θα εχει βάλει φόλα μέσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.092 19-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η τρελαμένη συγκατοικος μου τους πήρε λιχουδίτσες!!!Και της είπα ότι όταν θα είναι μόνη μαζί τους να τους βάλει...Καλά δεν έκανα..Βέβαια πήρε και για ενήλικο..αλλά τεσπα..μετράει η χειρονομία και η σκέψη!! Click για ανάπτυξη... Καλό κάνουν κι αυτές... να χαίρονται τα μικρά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:37 Η katerina10: #25.093 19-09-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Να της πείς να πάει να την αλλάξει και να πάρει για γατάκια Και πές της οτι θα φάς και εσύ να μην κάνει καμια βλακεία γιατί είσαι σχεδόν σίγουρη οτι θα εχει βάλει φόλα μέσα.. Click για ανάπτυξη... Καλέ....ΓΙΑΤΙ???????????????????????????Είναι και η νονά τους!!!Τα αγαπάει και τα κυνηγάει για μια αγκαλιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.094 19-09-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Να της πείς να πάει να την αλλάξει και να πάρει για γατάκια Και πές της οτι θα φάς και εσύ να μην κάνει καμια βλακεία γιατί είσαι σχεδόν σίγουρη οτι θα εχει βάλει φόλα μέσα.. Click για ανάπτυξη... Αντε βρε αστο το κορίτσι Αλήθεια έχει λιχουδιές για γατάκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.095 19-09-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ....ΓΙΑΤΙ???????????????????????????Είναι και η νονά τους!!!Τα αγαπάει και τα κυνηγάει για μια αγκαλιά... Click για ανάπτυξη... κι όταν την αγκαλιάζουν ζηλεύει η Κατερίνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:38 Ο erefer έγραψε: #25.096 19-09-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σοβαρά μιλάς?? Τι ηλικία έχει?Τι σκύλος είναι? Click για ανάπτυξη... Είναι 9 χρονών και 2 μηνών Πιτ-μπουλ με μπόξερ Αρχισε να κάνει κύκλους συνέχεια γύρω απο τον εαυτό του συνέχεια προς τα δεξιά, η Κατερίνα έχει στεναχωρηθεί παρα πολύ γιατί τον έχει απο εναμιση μηνών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:39 Η katerina10: #25.097 19-09-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλό κάνουν κι αυτές... να χαίρονται τα μικρά μας! Click για ανάπτυξη... Τους βλέπω και πολύ αδύνατους τελευταία σαν να μάκρυναν ΠΟΛΥκαι τους έχω αυξήσει τροφή και λιχουδιές...Εμμμ δεν μπορώ τόσο καλά γατάκια αν και έσπασαν άλλο ένα μαγνητάκι σήμερα από το ψυγείο.. Γιούλη πρέπει να έρθεις και εσύ σπίτι να τα δεις!!!Να δεις και την γατοπολυκατοικία που πάει απίστευτα με το γατόδεντρο στο σαλόνι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Η katerina10: #25.098 19-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε βρε αστο το κορίτσι Αλήθεια έχει λιχουδιές για γατάκια? Click για ανάπτυξη... ΦΥΣΙΚΑ!!!Εμείς τι???Στο πηγάδι??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Ο erefer έγραψε: #25.099 19-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε βρε αστο το κορίτσι Αλήθεια έχει λιχουδιές για γατάκια? Click για ανάπτυξη... Νομίζω πρέπει να υπάρχουν, αν και δεν είμαι καθόλου σίγουρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Η katerina10: #25.100 19-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι όταν την αγκαλιάζουν ζηλεύει η Κατερίνα! Click για ανάπτυξη... μμμμ ναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1253 1254 1255 1256 1257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1255 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1255 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η τρελαμένη συγκατοικος μου τους πήρε λιχουδίτσες!!!Και της είπα ότι όταν θα είναι μόνη μαζί τους να τους βάλει...Καλά δεν έκανα..Βέβαια πήρε και για ενήλικο..αλλά τεσπα..μετράει η χειρονομία και η σκέψη!! Click για ανάπτυξη... Να της πείς να πάει να την αλλάξει και να πάρει για γατάκια Και πές της οτι θα φάς και εσύ να μην κάνει καμια βλακεία γιατί είσαι σχεδόν σίγουρη οτι θα εχει βάλει φόλα μέσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.092 19-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η τρελαμένη συγκατοικος μου τους πήρε λιχουδίτσες!!!Και της είπα ότι όταν θα είναι μόνη μαζί τους να τους βάλει...Καλά δεν έκανα..Βέβαια πήρε και για ενήλικο..αλλά τεσπα..μετράει η χειρονομία και η σκέψη!! Click για ανάπτυξη... Καλό κάνουν κι αυτές... να χαίρονται τα μικρά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:37 Η katerina10: #25.093 19-09-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Να της πείς να πάει να την αλλάξει και να πάρει για γατάκια Και πές της οτι θα φάς και εσύ να μην κάνει καμια βλακεία γιατί είσαι σχεδόν σίγουρη οτι θα εχει βάλει φόλα μέσα.. Click για ανάπτυξη... Καλέ....ΓΙΑΤΙ???????????????????????????Είναι και η νονά τους!!!Τα αγαπάει και τα κυνηγάει για μια αγκαλιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.094 19-09-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Να της πείς να πάει να την αλλάξει και να πάρει για γατάκια Και πές της οτι θα φάς και εσύ να μην κάνει καμια βλακεία γιατί είσαι σχεδόν σίγουρη οτι θα εχει βάλει φόλα μέσα.. Click για ανάπτυξη... Αντε βρε αστο το κορίτσι Αλήθεια έχει λιχουδιές για γατάκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.095 19-09-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ....ΓΙΑΤΙ???????????????????????????Είναι και η νονά τους!!!Τα αγαπάει και τα κυνηγάει για μια αγκαλιά... Click για ανάπτυξη... κι όταν την αγκαλιάζουν ζηλεύει η Κατερίνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:38 Ο erefer έγραψε: #25.096 19-09-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σοβαρά μιλάς?? Τι ηλικία έχει?Τι σκύλος είναι? Click για ανάπτυξη... Είναι 9 χρονών και 2 μηνών Πιτ-μπουλ με μπόξερ Αρχισε να κάνει κύκλους συνέχεια γύρω απο τον εαυτό του συνέχεια προς τα δεξιά, η Κατερίνα έχει στεναχωρηθεί παρα πολύ γιατί τον έχει απο εναμιση μηνών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:39 Η katerina10: #25.097 19-09-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλό κάνουν κι αυτές... να χαίρονται τα μικρά μας! Click για ανάπτυξη... Τους βλέπω και πολύ αδύνατους τελευταία σαν να μάκρυναν ΠΟΛΥκαι τους έχω αυξήσει τροφή και λιχουδιές...Εμμμ δεν μπορώ τόσο καλά γατάκια αν και έσπασαν άλλο ένα μαγνητάκι σήμερα από το ψυγείο.. Γιούλη πρέπει να έρθεις και εσύ σπίτι να τα δεις!!!Να δεις και την γατοπολυκατοικία που πάει απίστευτα με το γατόδεντρο στο σαλόνι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Η katerina10: #25.098 19-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε βρε αστο το κορίτσι Αλήθεια έχει λιχουδιές για γατάκια? Click για ανάπτυξη... ΦΥΣΙΚΑ!!!Εμείς τι???Στο πηγάδι??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Ο erefer έγραψε: #25.099 19-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε βρε αστο το κορίτσι Αλήθεια έχει λιχουδιές για γατάκια? Click για ανάπτυξη... Νομίζω πρέπει να υπάρχουν, αν και δεν είμαι καθόλου σίγουρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Η katerina10: #25.100 19-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι όταν την αγκαλιάζουν ζηλεύει η Κατερίνα! Click για ανάπτυξη... μμμμ ναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1253 1254 1255 1256 1257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1255 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1255 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η τρελαμένη συγκατοικος μου τους πήρε λιχουδίτσες!!!Και της είπα ότι όταν θα είναι μόνη μαζί τους να τους βάλει...Καλά δεν έκανα..Βέβαια πήρε και για ενήλικο..αλλά τεσπα..μετράει η χειρονομία και η σκέψη!! Click για ανάπτυξη... Καλό κάνουν κι αυτές... να χαίρονται τα μικρά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:37 Η katerina10: #25.093 19-09-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Να της πείς να πάει να την αλλάξει και να πάρει για γατάκια Και πές της οτι θα φάς και εσύ να μην κάνει καμια βλακεία γιατί είσαι σχεδόν σίγουρη οτι θα εχει βάλει φόλα μέσα.. Click για ανάπτυξη... Καλέ....ΓΙΑΤΙ???????????????????????????Είναι και η νονά τους!!!Τα αγαπάει και τα κυνηγάει για μια αγκαλιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.094 19-09-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Να της πείς να πάει να την αλλάξει και να πάρει για γατάκια Και πές της οτι θα φάς και εσύ να μην κάνει καμια βλακεία γιατί είσαι σχεδόν σίγουρη οτι θα εχει βάλει φόλα μέσα.. Click για ανάπτυξη... Αντε βρε αστο το κορίτσι Αλήθεια έχει λιχουδιές για γατάκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.095 19-09-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ....ΓΙΑΤΙ???????????????????????????Είναι και η νονά τους!!!Τα αγαπάει και τα κυνηγάει για μια αγκαλιά... Click για ανάπτυξη... κι όταν την αγκαλιάζουν ζηλεύει η Κατερίνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:38 Ο erefer έγραψε: #25.096 19-09-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σοβαρά μιλάς?? Τι ηλικία έχει?Τι σκύλος είναι? Click για ανάπτυξη... Είναι 9 χρονών και 2 μηνών Πιτ-μπουλ με μπόξερ Αρχισε να κάνει κύκλους συνέχεια γύρω απο τον εαυτό του συνέχεια προς τα δεξιά, η Κατερίνα έχει στεναχωρηθεί παρα πολύ γιατί τον έχει απο εναμιση μηνών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:39 Η katerina10: #25.097 19-09-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλό κάνουν κι αυτές... να χαίρονται τα μικρά μας! Click για ανάπτυξη... Τους βλέπω και πολύ αδύνατους τελευταία σαν να μάκρυναν ΠΟΛΥκαι τους έχω αυξήσει τροφή και λιχουδιές...Εμμμ δεν μπορώ τόσο καλά γατάκια αν και έσπασαν άλλο ένα μαγνητάκι σήμερα από το ψυγείο.. Γιούλη πρέπει να έρθεις και εσύ σπίτι να τα δεις!!!Να δεις και την γατοπολυκατοικία που πάει απίστευτα με το γατόδεντρο στο σαλόνι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Η katerina10: #25.098 19-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε βρε αστο το κορίτσι Αλήθεια έχει λιχουδιές για γατάκια? Click για ανάπτυξη... ΦΥΣΙΚΑ!!!Εμείς τι???Στο πηγάδι??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Ο erefer έγραψε: #25.099 19-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε βρε αστο το κορίτσι Αλήθεια έχει λιχουδιές για γατάκια? Click για ανάπτυξη... Νομίζω πρέπει να υπάρχουν, αν και δεν είμαι καθόλου σίγουρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Η katerina10: #25.100 19-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι όταν την αγκαλιάζουν ζηλεύει η Κατερίνα! Click για ανάπτυξη... μμμμ ναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1253 1254 1255 1256 1257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1255 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1255 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Να της πείς να πάει να την αλλάξει και να πάρει για γατάκια Και πές της οτι θα φάς και εσύ να μην κάνει καμια βλακεία γιατί είσαι σχεδόν σίγουρη οτι θα εχει βάλει φόλα μέσα.. Click για ανάπτυξη... Καλέ....ΓΙΑΤΙ???????????????????????????Είναι και η νονά τους!!!Τα αγαπάει και τα κυνηγάει για μια αγκαλιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.094 19-09-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Να της πείς να πάει να την αλλάξει και να πάρει για γατάκια Και πές της οτι θα φάς και εσύ να μην κάνει καμια βλακεία γιατί είσαι σχεδόν σίγουρη οτι θα εχει βάλει φόλα μέσα.. Click για ανάπτυξη... Αντε βρε αστο το κορίτσι Αλήθεια έχει λιχουδιές για γατάκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.095 19-09-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ....ΓΙΑΤΙ???????????????????????????Είναι και η νονά τους!!!Τα αγαπάει και τα κυνηγάει για μια αγκαλιά... Click για ανάπτυξη... κι όταν την αγκαλιάζουν ζηλεύει η Κατερίνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:38 Ο erefer έγραψε: #25.096 19-09-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σοβαρά μιλάς?? Τι ηλικία έχει?Τι σκύλος είναι? Click για ανάπτυξη... Είναι 9 χρονών και 2 μηνών Πιτ-μπουλ με μπόξερ Αρχισε να κάνει κύκλους συνέχεια γύρω απο τον εαυτό του συνέχεια προς τα δεξιά, η Κατερίνα έχει στεναχωρηθεί παρα πολύ γιατί τον έχει απο εναμιση μηνών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:39 Η katerina10: #25.097 19-09-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλό κάνουν κι αυτές... να χαίρονται τα μικρά μας! Click για ανάπτυξη... Τους βλέπω και πολύ αδύνατους τελευταία σαν να μάκρυναν ΠΟΛΥκαι τους έχω αυξήσει τροφή και λιχουδιές...Εμμμ δεν μπορώ τόσο καλά γατάκια αν και έσπασαν άλλο ένα μαγνητάκι σήμερα από το ψυγείο.. Γιούλη πρέπει να έρθεις και εσύ σπίτι να τα δεις!!!Να δεις και την γατοπολυκατοικία που πάει απίστευτα με το γατόδεντρο στο σαλόνι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Η katerina10: #25.098 19-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε βρε αστο το κορίτσι Αλήθεια έχει λιχουδιές για γατάκια? Click για ανάπτυξη... ΦΥΣΙΚΑ!!!Εμείς τι???Στο πηγάδι??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Ο erefer έγραψε: #25.099 19-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε βρε αστο το κορίτσι Αλήθεια έχει λιχουδιές για γατάκια? Click για ανάπτυξη... Νομίζω πρέπει να υπάρχουν, αν και δεν είμαι καθόλου σίγουρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Η katerina10: #25.100 19-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι όταν την αγκαλιάζουν ζηλεύει η Κατερίνα! Click για ανάπτυξη... μμμμ ναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1253 1254 1255 1256 1257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1255 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1255 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Να της πείς να πάει να την αλλάξει και να πάρει για γατάκια Και πές της οτι θα φάς και εσύ να μην κάνει καμια βλακεία γιατί είσαι σχεδόν σίγουρη οτι θα εχει βάλει φόλα μέσα.. Click για ανάπτυξη... Αντε βρε αστο το κορίτσι Αλήθεια έχει λιχουδιές για γατάκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.095 19-09-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ....ΓΙΑΤΙ???????????????????????????Είναι και η νονά τους!!!Τα αγαπάει και τα κυνηγάει για μια αγκαλιά... Click για ανάπτυξη... κι όταν την αγκαλιάζουν ζηλεύει η Κατερίνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:38 Ο erefer έγραψε: #25.096 19-09-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σοβαρά μιλάς?? Τι ηλικία έχει?Τι σκύλος είναι? Click για ανάπτυξη... Είναι 9 χρονών και 2 μηνών Πιτ-μπουλ με μπόξερ Αρχισε να κάνει κύκλους συνέχεια γύρω απο τον εαυτό του συνέχεια προς τα δεξιά, η Κατερίνα έχει στεναχωρηθεί παρα πολύ γιατί τον έχει απο εναμιση μηνών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:39 Η katerina10: #25.097 19-09-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλό κάνουν κι αυτές... να χαίρονται τα μικρά μας! Click για ανάπτυξη... Τους βλέπω και πολύ αδύνατους τελευταία σαν να μάκρυναν ΠΟΛΥκαι τους έχω αυξήσει τροφή και λιχουδιές...Εμμμ δεν μπορώ τόσο καλά γατάκια αν και έσπασαν άλλο ένα μαγνητάκι σήμερα από το ψυγείο.. Γιούλη πρέπει να έρθεις και εσύ σπίτι να τα δεις!!!Να δεις και την γατοπολυκατοικία που πάει απίστευτα με το γατόδεντρο στο σαλόνι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Η katerina10: #25.098 19-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε βρε αστο το κορίτσι Αλήθεια έχει λιχουδιές για γατάκια? Click για ανάπτυξη... ΦΥΣΙΚΑ!!!Εμείς τι???Στο πηγάδι??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Ο erefer έγραψε: #25.099 19-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε βρε αστο το κορίτσι Αλήθεια έχει λιχουδιές για γατάκια? Click για ανάπτυξη... Νομίζω πρέπει να υπάρχουν, αν και δεν είμαι καθόλου σίγουρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Η katerina10: #25.100 19-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι όταν την αγκαλιάζουν ζηλεύει η Κατερίνα! Click για ανάπτυξη... μμμμ ναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1253 1254 1255 1256 1257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1255 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1255 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ....ΓΙΑΤΙ???????????????????????????Είναι και η νονά τους!!!Τα αγαπάει και τα κυνηγάει για μια αγκαλιά... Click για ανάπτυξη... κι όταν την αγκαλιάζουν ζηλεύει η Κατερίνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:38 Ο erefer έγραψε: #25.096 19-09-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σοβαρά μιλάς?? Τι ηλικία έχει?Τι σκύλος είναι? Click για ανάπτυξη... Είναι 9 χρονών και 2 μηνών Πιτ-μπουλ με μπόξερ Αρχισε να κάνει κύκλους συνέχεια γύρω απο τον εαυτό του συνέχεια προς τα δεξιά, η Κατερίνα έχει στεναχωρηθεί παρα πολύ γιατί τον έχει απο εναμιση μηνών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:39 Η katerina10: #25.097 19-09-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλό κάνουν κι αυτές... να χαίρονται τα μικρά μας! Click για ανάπτυξη... Τους βλέπω και πολύ αδύνατους τελευταία σαν να μάκρυναν ΠΟΛΥκαι τους έχω αυξήσει τροφή και λιχουδιές...Εμμμ δεν μπορώ τόσο καλά γατάκια αν και έσπασαν άλλο ένα μαγνητάκι σήμερα από το ψυγείο.. Γιούλη πρέπει να έρθεις και εσύ σπίτι να τα δεις!!!Να δεις και την γατοπολυκατοικία που πάει απίστευτα με το γατόδεντρο στο σαλόνι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Η katerina10: #25.098 19-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε βρε αστο το κορίτσι Αλήθεια έχει λιχουδιές για γατάκια? Click για ανάπτυξη... ΦΥΣΙΚΑ!!!Εμείς τι???Στο πηγάδι??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Ο erefer έγραψε: #25.099 19-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε βρε αστο το κορίτσι Αλήθεια έχει λιχουδιές για γατάκια? Click για ανάπτυξη... Νομίζω πρέπει να υπάρχουν, αν και δεν είμαι καθόλου σίγουρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Η katerina10: #25.100 19-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι όταν την αγκαλιάζουν ζηλεύει η Κατερίνα! Click για ανάπτυξη... μμμμ ναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1253 1254 1255 1256 1257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1255 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1255 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σοβαρά μιλάς?? Τι ηλικία έχει?Τι σκύλος είναι? Click για ανάπτυξη... Είναι 9 χρονών και 2 μηνών Πιτ-μπουλ με μπόξερ Αρχισε να κάνει κύκλους συνέχεια γύρω απο τον εαυτό του συνέχεια προς τα δεξιά, η Κατερίνα έχει στεναχωρηθεί παρα πολύ γιατί τον έχει απο εναμιση μηνών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:39 Η katerina10: #25.097 19-09-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλό κάνουν κι αυτές... να χαίρονται τα μικρά μας! Click για ανάπτυξη... Τους βλέπω και πολύ αδύνατους τελευταία σαν να μάκρυναν ΠΟΛΥκαι τους έχω αυξήσει τροφή και λιχουδιές...Εμμμ δεν μπορώ τόσο καλά γατάκια αν και έσπασαν άλλο ένα μαγνητάκι σήμερα από το ψυγείο.. Γιούλη πρέπει να έρθεις και εσύ σπίτι να τα δεις!!!Να δεις και την γατοπολυκατοικία που πάει απίστευτα με το γατόδεντρο στο σαλόνι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Η katerina10: #25.098 19-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε βρε αστο το κορίτσι Αλήθεια έχει λιχουδιές για γατάκια? Click για ανάπτυξη... ΦΥΣΙΚΑ!!!Εμείς τι???Στο πηγάδι??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Ο erefer έγραψε: #25.099 19-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε βρε αστο το κορίτσι Αλήθεια έχει λιχουδιές για γατάκια? Click για ανάπτυξη... Νομίζω πρέπει να υπάρχουν, αν και δεν είμαι καθόλου σίγουρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Η katerina10: #25.100 19-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι όταν την αγκαλιάζουν ζηλεύει η Κατερίνα! Click για ανάπτυξη... μμμμ ναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1253 1254 1255 1256 1257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1255 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1255 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλό κάνουν κι αυτές... να χαίρονται τα μικρά μας! Click για ανάπτυξη... Τους βλέπω και πολύ αδύνατους τελευταία σαν να μάκρυναν ΠΟΛΥκαι τους έχω αυξήσει τροφή και λιχουδιές...Εμμμ δεν μπορώ τόσο καλά γατάκια αν και έσπασαν άλλο ένα μαγνητάκι σήμερα από το ψυγείο.. Γιούλη πρέπει να έρθεις και εσύ σπίτι να τα δεις!!!Να δεις και την γατοπολυκατοικία που πάει απίστευτα με το γατόδεντρο στο σαλόνι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Η katerina10: #25.098 19-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε βρε αστο το κορίτσι Αλήθεια έχει λιχουδιές για γατάκια? Click για ανάπτυξη... ΦΥΣΙΚΑ!!!Εμείς τι???Στο πηγάδι??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Ο erefer έγραψε: #25.099 19-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε βρε αστο το κορίτσι Αλήθεια έχει λιχουδιές για γατάκια? Click για ανάπτυξη... Νομίζω πρέπει να υπάρχουν, αν και δεν είμαι καθόλου σίγουρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Η katerina10: #25.100 19-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι όταν την αγκαλιάζουν ζηλεύει η Κατερίνα! Click για ανάπτυξη... μμμμ ναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1253 1254 1255 1256 1257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1255 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1255 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε βρε αστο το κορίτσι Αλήθεια έχει λιχουδιές για γατάκια? Click για ανάπτυξη... ΦΥΣΙΚΑ!!!Εμείς τι???Στο πηγάδι??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Ο erefer έγραψε: #25.099 19-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε βρε αστο το κορίτσι Αλήθεια έχει λιχουδιές για γατάκια? Click για ανάπτυξη... Νομίζω πρέπει να υπάρχουν, αν και δεν είμαι καθόλου σίγουρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Η katerina10: #25.100 19-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι όταν την αγκαλιάζουν ζηλεύει η Κατερίνα! Click για ανάπτυξη... μμμμ ναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1253 1254 1255 1256 1257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1255 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1255 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε βρε αστο το κορίτσι Αλήθεια έχει λιχουδιές για γατάκια? Click για ανάπτυξη... Νομίζω πρέπει να υπάρχουν, αν και δεν είμαι καθόλου σίγουρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Η katerina10: #25.100 19-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι όταν την αγκαλιάζουν ζηλεύει η Κατερίνα! Click για ανάπτυξη... μμμμ ναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι όταν την αγκαλιάζουν ζηλεύει η Κατερίνα! Click για ανάπτυξη... μμμμ ναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.