erefer
Διάσημο μέλος
ΚαλησπέραΒασίληηηηηηηηη!
Μια και σήμερα!!!!
Μίλησα με τη Δανάη πήγε και σήκωσε ένα pet shop που λέγεται zoo...κάπως δεν το θυμάμαι πως το΄πε!! Μια διακοσάρα της έφυγε λέει + τις ζαρντινιέρες για τη προφύλαξη της ταράτσας!! Αντε ποιος τη χάρη του Ερωτα!! Ταπί μείνανε οι γονείς του![]()

Και εγώ θα πάω το Σάββατο να πάρω τροφές και άμμο

Αν τα βάλω κάτω πρέπει να έχω δώσει και εγώ πάνω απο 200 ευρώ σίγουρα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μπερδεύτηκα...για πότε μιλάς τη Κυριακή που έρχομαι εγώ ή την άλλη που έρχεται ο θοδωρήςΑν πηγαινανε καπου να καθησουμε να πιουμε ενα καφε, μπορει ...αλλα ετσι να ερθω και να φυγω?![]()
... γιατί το καφεδάκι παίζει και στις 2 Κυριακές....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Καλησπέρα
Και εγώ θα πάω το Σάββατο να πάρω τροφές και άμμο
Αν τα βάλω κάτω πρέπει να έχω δώσει και εγώ πάνω απο 200 ευρώ σίγουρα![]()
Καλά καλά....και για σένα το ξέρουμε πόσο μπαμπάς της θυσίας είσαι
... το κονσερβάκι που σας πήρα θα του το δώσετε για ορεκτικό Βασίλη ε??

erefer
Διάσημο μέλος

Ρε γαμώτο ο σκύλος της Κατερίνας έπαθε κάτι σαν εγκεφαλικό και τον τρέχουμε στους Κτηνίατρους τώρα..
Είναι τρομερό σκυλί σαν άνθρωπος..
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Εγώ τους το δίνω μόνο μια φορά την εβδομάδα και το ευχαριστιούνται σαν λιχουδίτσα!

Ξέρω ξέρω!! Είσαι cats' expert!

katerina10
Περιβόητο μέλος
ΜΑαααα θα καθίσουμε!!!Στο αεροδρόμιο θα πάμε μόνο να υποδεχτούμε τον Πλάτωνα!Αν πηγαινανε καπου να καθησουμε να πιουμε ενα καφε, μπορει ...αλλα ετσι να ερθω και να φυγω?![]()

erefer
Διάσημο μέλος
Ναί θα το κατασπαράξει σαν ορεκτικόΚαλά καλά....και για σένα το ξέρουμε πόσο μπαμπάς της θυσίας είσαι...
το κονσερβάκι που σας πήρα θα του το δώσετε για ορεκτικό Βασίλη ε??![]()

erefer
Διάσημο μέλος
Και με μέτρο τα κονσερβάκια ε? Γιατί χαλάνε τα δοντάκια και μυρίζει το στοματάκι
Εγώ τους το δίνω μόνο μια φορά την εβδομάδα και το ευχαριστιούνται σαν λιχουδίτσα!
Ξέρω ξέρω!! Είσαι cats' expert!![]()

Ναι μια φορά την βδομάδα και πολύ είναι, μην του βουρτσίζω και τα δόντια μετά

katerina10
Περιβόητο μέλος
Η τρελαμένη συγκατοικος μου τους πήρε λιχουδίτσες!!!Και με μέτρο τα κονσερβάκια ε? Γιατί χαλάνε τα δοντάκια και μυρίζει το στοματάκι
Ξέρω ξέρω!! Είσαι cats' expert!![]()

Και της είπα ότι όταν θα είναι μόνη μαζί τους να τους βάλει...Καλά δεν έκανα..Βέβαια πήρε και για ενήλικο..αλλά τεσπα..μετράει η χειρονομία και η σκέψη!!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Σοβαρά μιλάς??Γιούλη αύριο θα χαϊδεύεις τον erefer και τον Ερωτα τυχερή
Ρε γαμώτο ο σκύλος της Κατερίνας έπαθε κάτι σαν εγκεφαλικό και τον τρέχουμε στους Κτηνίατρους τώρα..Είναι τρομερό σκυλί σαν άνθρωπος..
![]()

Τι ηλικία έχει?Τι σκύλος είναι?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer
Διάσημο μέλος
Να της πείς να πάει να την αλλάξει και να πάρει για γατάκιαΗ τρελαμένη συγκατοικος μου τους πήρε λιχουδίτσες!!!Και της είπα ότι όταν θα είναι μόνη μαζί τους να τους βάλει...Καλά δεν έκανα..Βέβαια πήρε και για ενήλικο..αλλά τεσπα..μετράει η χειρονομία και η σκέψη!!
![]()

Και πές της οτι θα φάς και εσύ να μην κάνει καμια βλακεία γιατί είσαι σχεδόν σίγουρη οτι θα εχει βάλει φόλα μέσα..

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Η τρελαμένη συγκατοικος μου τους πήρε λιχουδίτσες!!!Και της είπα ότι όταν θα είναι μόνη μαζί τους να τους βάλει...Καλά δεν έκανα..Βέβαια πήρε και για ενήλικο..αλλά τεσπα..μετράει η χειρονομία και η σκέψη!!
![]()
Καλό κάνουν κι αυτές... να χαίρονται τα μικρά μας! 
katerina10
Περιβόητο μέλος
Καλέ....ΓΙΑΤΙ???????????????????????????Να της πείς να πάει να την αλλάξει και να πάρει για γατάκια
Και πές της οτι θα φάς και εσύ να μην κάνει καμια βλακεία γιατί είσαι σχεδόν σίγουρη οτι θα εχει βάλει φόλα μέσα..![]()

Είναι και η νονά τους!!!
Τα αγαπάει και τα κυνηγάει για μια αγκαλιά...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αντε βρε αστο το κορίτσιΝα της πείς να πάει να την αλλάξει και να πάρει για γατάκια
Και πές της οτι θα φάς και εσύ να μην κάνει καμια βλακεία γιατί είσαι σχεδόν σίγουρη οτι θα εχει βάλει φόλα μέσα..![]()

Αλήθεια έχει λιχουδιές για γατάκια?

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
κι όταν την αγκαλιάζουν ζηλεύει η Κατερίνα!Καλέ....ΓΙΑΤΙ???????????????????????????Είναι και η νονά τους!!!
Τα αγαπάει και τα κυνηγάει για μια αγκαλιά...
![]()

erefer
Διάσημο μέλος
Είναι 9 χρονών και 2 μηνών Πιτ-μπουλ με μπόξερΣοβαρά μιλάς??Τι ηλικία έχει?Τι σκύλος είναι?

Αρχισε να κάνει κύκλους συνέχεια γύρω απο τον εαυτό του συνέχεια προς τα δεξιά, η Κατερίνα έχει στεναχωρηθεί παρα πολύ γιατί τον έχει απο εναμιση μηνών

katerina10
Περιβόητο μέλος
Τους βλέπω και πολύ αδύνατους τελευταία σαν να μάκρυναν ΠΟΛΥΚαλό κάνουν κι αυτές... να χαίρονται τα μικρά μας!
![]()

και τους έχω αυξήσει τροφή και λιχουδιές...
Εμμμ δεν μπορώ τόσο καλά γατάκια αν και έσπασαν άλλο ένα μαγνητάκι σήμερα από το ψυγείο..

Γιούλη πρέπει να έρθεις και εσύ σπίτι να τα δεις!!!Να δεις και την γατοπολυκατοικία που πάει απίστευτα με το γατόδεντρο στο σαλόνι!!!!

katerina10
Περιβόητο μέλος
ΦΥΣΙΚΑ!!!Εμείς τι???Στο πηγάδι???????Αντε βρε αστο το κορίτσι
Αλήθεια έχει λιχουδιές για γατάκια?![]()

erefer
Διάσημο μέλος
Νομίζω πρέπει να υπάρχουν, αν και δεν είμαι καθόλου σίγουροςΑντε βρε αστο το κορίτσι
Αλήθεια έχει λιχουδιές για γατάκια?![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
κι όταν την αγκαλιάζουν ζηλεύει η Κατερίνα!![]()

μμμμ ναι!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool