Birman-maniacs

Πηγα σημερα και πηρα μια γατοφορο πλαστικη για γατακια μεχρι πεντε μηνων για να μεταφερω τον Πλατωνα,εκανε 19 ευρω και θα την χρησιμοποιησω μια φορα οποτε αν ξερετε κανενα που να χρειαζεται μια πειτε μου...
Βρε δεν σου είπα να σου δώσω τη δική μου που έχω για μεταφορές να μην αγοράζεις?? :/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αμαν βρε Γιούλη και σου είπα χθες βράδυ να μην κοιμηθείς στο δίπλα κρεββάτι...:lol::lol::lol::lol::P:P:P
Αφού είδες εκείνο το παληοθρίλερ και με ήθελες κοντά σου γιατί φοβόσουν... :(:P:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το έχω το 6ώροφο του ΙΚΕΑ δεν χωράει πια ο Μορφέας σ'αυτό:P:lol:
:blink::blink::blink::blink::blink:Πρέπει να είναι μεγάλος γάτος..εμένα τα δικα μου φαίνονται πολύ μικρά εκεί μέσα...:hmm::hmm:

:lol:
Εχουμε την ιδια βιβλιοθηκη(μονο που η δικαια μου δεν εχει τα πορτακια κατω,ειναι ολο ραφια):up:
Βρε... κουτσομπολοκόριτσο... για το γιο μου ούτε κουβέντα?? :P:lol::lol:

Βρε δεν σου είπα να σου δώσω τη δική μου που έχω για μεταφορές να μην αγοράζεις?? :/:

Ναι αλλα που θα συναντιομασταν μενεις μακρια:hmm:...και την Κυριακη δεν μπορεσα να ερθω στο αεροδρομιο...

:blink::blink::blink::blink::blink:Πρέπει να είναι μεγάλος γάτος..εμένα τα δικα μου φαίνονται πολύ μικρά εκεί μέσα...:hmm::hmm:
Βιρμανός κι ενός έτους?? :cool:Ε... ναι είναι λίγο τέρας... εντάξει δεν είναι και Μειν Κουν... γιατί έχει κοντά ποδαράκια... αλλά έχει όγκο ο άτιμος! :lol:

Πηγα σημερα και πηρα μια γατοφορο πλαστικη για γατακια μεχρι πεντε μηνων για να μεταφερω τον Πλατωνα,εκανε 19 ευρω και θα την χρησιμοποιησω μια φορα οποτε αν ξερετε κανενα που να χρειαζεται μια πειτε μου...
Ρε Θοδωρή ...Είχα και εγώ αν ήθελες....:|Τέσπα, μια παρέα-οικογένεια είμαστε όλοι εδώ..Θοδωρή πες μας πληροφορίες άφιξης σου την Κυριακή για να έρθουμε..:):)

Αφού είδες εκείνο το παληοθρίλερ και με ήθελες κοντά σου γιατί φοβόσουν... :(:P:lol:
:redface::redface::redface::redface:Εεεεεεεεεεεε τι να κάνω..Αφού ήταν τρομαχτικό...:lol::lol::lol::lol:

Ναι αλλα που θα συναντιομασταν μενεις μακρια:hmm:...και την Κυριακη δεν μπορεσα να ερθω στο αεροδρομιο...
Που να βρούμε κάποιον τώρα να τη πάρει... είναι πολύ μικρή ε? :hmm:

Βιρμανός κι ενός έτους?? :cool:Ε... ναι είναι λίγο τέρας... εντάξει δεν είναι και Μειν Κουν... γιατί έχει κοντά ποδαράκια... αλλά έχει όγκο ο άτιμος! :lol:
Αχ θέλω να τον δω!!!!!!!!!!!!:D

Ρε Θοδωρή ...Είχα και εγώ αν ήθελες....:|Τέσπα, μια παρέα-οικογένεια είμαστε όλοι εδώ..Θοδωρή πες μας πληροφορίες άφιξης σου την Κυριακή για να έρθουμε..:):)

Ερχομαι αυτη την Κυριακη απο το Παρισι στις 16:50 με την Air France:)

Βρε... κουτσομπολοκόριτσο... για το γιο μου ούτε κουβέντα?? :P:lol::lol:
Αααααα δεν καταλαβες πως το εννοουσα σαν να λεω οτι τα γουστα μας μοιαζουν τοσο πολυ που μεχρι και η βιβλιοθηκη μας μοιαζει(οπως θα μοιαζουν και τα γατια μας-με τον Μορφεα βασικα,μονο που θα ειναι ΠΙΟ τριχωτη η δικια μου):P:up::lol::lol::lol:

Που να βρούμε κάποιον τώρα να τη πάρει... είναι πολύ μικρή ε? :hmm:

Eιναι αρκετα μικρη αλλα ιδανικη για ταξιδια με αεροπλανο,το γραφει και πανω:D

ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΕΙΣ εγώ σίγουρα θα έρθω απλά είπα αν μπορέσουμε..να έρθουμε όλη η βιρμανοπαρέα...:)

Ερχομαι αυτη την Κυριακη απο το Παρισι στις 16:50 με την Air France:)
Τώρα το δα...:redface::redface::lol::lol:Τέλεια !!!!Βολεύει νομίζω!!!

Ο Βασιλης λογικα για να μην εχει μπει ως τωρα να μας πει κανα νεο θα πρεπει να ειναι εκστασιασμενος:lol:

Ο Βασιλης λογικα για να μην εχει μπει ως τωρα να μας πει κανα νεο θα πρεπει να ειναι εκστασιασμενος:lol:
Κι εγώ αυτό πιστέυω...Ετοιμάσου κι εσύ Θοδωρούλη!!!:up::up::up:

Eιναι αρκετα μικρη αλλα ιδανικη για ταξιδια με αεροπλανο,το γραφει και πανω:D
Nα άνοιγες ένα thread όπου να το λες... αλλά μη πεις για χρήματα κλπ. δημόσια, μόνο στους ενδιαφερόμενους με pm? :hmm:μια σκέψη έκανα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back