Λοιπόν Ζωή!
Μπορείς άνετα να τη φέρνεις αεροπορικώς μέσα στη καμπίνα μαζί σου στη γατοφόρο της... αφού θα έχεις το μπλε ευρωπαικό διαβατήριο που θα σου έχει δώσει ο εκτροφέας και θα είναι και τσιπαρισμένη δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Αρκεί κλείνοντας τα εισιτήριά σου να το αναφέρεις όπως επίσης και τη διάσταση της γατοφόρου... μην πάρεις καμία τεράστια...
Τώρα....όσον αφορά το νησί το Καλοκαίρι είναι ένα θέμα γιατί δεν κάνει οι Βιρμανικές να ζουν έξω και μάλιστα είναι πολύ επικίνδυνο να έχουν πρόσβαση σε αφύλακτο χώρο για πάρα πολλούς λόγους... να τραυματιστούν, χαθουν και κλαπούν!! Συν το ότι θα είναι χαμένη η κακομοίρα ούτως ή άλλως και θα έχει και το θέμα της προσαρμογής... αφού δεν θα γνωρίζει το περιβάλλον... πρέπει αυστηρά να την έχεις μέσα στο σπίτι με άμμο... και να προσέχετε να μη βγει!!!
Επίσης και το μπαλκόνι σου στα Γιάννενα πρέπει να προσέξεις γιατί είναι επικίνδυνο να πέσει να χτυπήσει ή και να το σκάσει... Εμένα μου έχει πέσει 2 φορές η Καλυψώ και 1 ο Μορφέας...

Μόνο με επίβλεψη στο μπαλκόνι εκτός αν βάλεις πλέγμα... αλλά πάλι θέλει προσοχή... υπάρχουν γάτες που είναι περίεργες και τους αρέσει η εξερεύνηση (όπως οι δικές μου) και γάτες που είναι πιο ήσυχες...