Birman-maniacs

Πονάει ο λαιμός μου, έχω και λίγο πυρετό, θα τη κάνω νωρίς για το σπίτι σήμερα...:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι μωρέ... είναι κι αυτά σαν παιδάκια που κάνουν ζημιές...:happy:
μου έλειψαν οι φωτό τους... :/:άντε δεν θα φύγει ο λεγάμενος να έχεις λίγο χρόνο να μας τις βάλεις???
Τα πραγματα οσο πανε δυσκολευουν και ο χρονος πιεζει πολυ στο εργο που εχω αναλαβει. Μονο το σαβ/κο αν ασχοληθω....που παλι χλωμο το βλεπω.:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πονάει ο λαιμός μου, έχω και λίγο πυρετό, θα τη κάνω νωρίς για το σπίτι σήμερα...:/:
Περαστικα Γιουλη!!! να πας να ξεκουραστεις και να γινεις περδικι!! :happy:

Τα πραγματα οσο πανε δυσκολευουν και ο χρονος πιεζει πολυ στο εργο που εχω αναλαβει. Μονο το σαβ/κο αν ασχοληθω....που παλι χλωμο το βλεπω.:(
να ασχοληθείς το σ/κ με ό,τι σε χαλαρώνει και σε ξεκουράζει... το'χεις ανάγκη...:)

Σας αφηνω..μιλαμε αργοτερα, φιλακια πολλα :)

Λοιπόν Ζωή!
Μπορείς άνετα να τη φέρνεις αεροπορικώς μέσα στη καμπίνα μαζί σου στη γατοφόρο της... αφού θα έχεις το μπλε ευρωπαικό διαβατήριο που θα σου έχει δώσει ο εκτροφέας και θα είναι και τσιπαρισμένη δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Αρκεί κλείνοντας τα εισιτήριά σου να το αναφέρεις όπως επίσης και τη διάσταση της γατοφόρου... μην πάρεις καμία τεράστια...

Τώρα....όσον αφορά το νησί το Καλοκαίρι είναι ένα θέμα γιατί δεν κάνει οι Βιρμανικές να ζουν έξω και μάλιστα είναι πολύ επικίνδυνο να έχουν πρόσβαση σε αφύλακτο χώρο για πάρα πολλούς λόγους... να τραυματιστούν, χαθουν και κλαπούν!! Συν το ότι θα είναι χαμένη η κακομοίρα ούτως ή άλλως και θα έχει και το θέμα της προσαρμογής... αφού δεν θα γνωρίζει το περιβάλλον... πρέπει αυστηρά να την έχεις μέσα στο σπίτι με άμμο... και να προσέχετε να μη βγει!!!
Επίσης και το μπαλκόνι σου στα Γιάννενα πρέπει να προσέξεις γιατί είναι επικίνδυνο να πέσει να χτυπήσει ή και να το σκάσει... Εμένα μου έχει πέσει 2 φορές η Καλυψώ και 1 ο Μορφέας... :(Μόνο με επίβλεψη στο μπαλκόνι εκτός αν βάλεις πλέγμα... αλλά πάλι θέλει προσοχή... υπάρχουν γάτες που είναι περίεργες και τους αρέσει η εξερεύνηση (όπως οι δικές μου) και γάτες που είναι πιο ήσυχες...

Μα εννοείται πως ούτε κατά διάνυα δεν πρόκριτε να την αφήσω να βγει έξω! :happy:Το σπίτι μέσα είναι πολύ μεγάλο, και έχουμε και ένα αρκετά μεγάλο αναξάρτιτο διαμέρισμα που δεν έχει πρόσβαση η φωφω, και σκέφτομαι να αρχίσω να παρακαλώ την μητέρα μου να μένω εκεί κατά την διάρκεια του καλοκαιριού(αν δεν το κάνουν πάλι κέντρο διερχομένων- ούτε ξενοδοχείο να ήμασταν). Αν δεν καταφέρω σε αυτό θα την έχω μέσα στο δωμάτιο μου όσο θα λοιπό, η στο μπάνιο μου που θα είναι και η άμμος της, (δλδ όλη την μέρα εκτός από ένα τρίωρο για μπάνιο και ένα τετράωρο-το πολύ- βραδινή έξοδος) και όταν είμαι σπίτι να την έχω μαζί μου. Αυτό που φοβάμαι είναι μην μου ξεφύγει με τόσα άτομα μέσα στο σπίτι…:hmm:
Ιδού η φωφω αραχτή στην κουζίνα μπροστά στην τζαμαρία:
DSC00117.JPG

DSC00116.JPG

Τώρα για το μπαλκόνι θα βάλω περίφραγμα(το έχω πάρει, είμαι στην φάση που σκέφτομαι αν θα το βάλω από μέσα ή από έξω) και φυσικά δεν θα την αφήνω μόνη της εκεί. ;)

Καλά Τώρα που είπα για το περίφραγμα θυμήθηκα κάτι που έγινε πριν καμιά εβδομάδα για Γιάννενα, Γιρνόντας από την βόλτα μου είδα τους γείτονες μου κάτω στο γκαραζ να ψάχνουν κάτι(δεν έδωσα ηδιέτερη σημασία) λοιπόν μπαίνω στην πολυκατοικία και ανεβαίνω στον πρώτο(που είναι και το σπίτι μου) και άκουσα νιαουρίσματα. Ανέβηκα λοιπόν την σκάλα προς τον δεύτερο που έχει ψηλά ένα παραθυράκι που βλέπει στο μπαλκόνι τον από πάνω και καμιά φορά σκάει μύτη η γατούλα τους(δεν το έχουν περιφραγμένο) αλλά δεν υπήρχε τπτ εκεί και αποφάσισα να μπω σπίτι(ήμουν και ψιλό πτώμα) πάω να ξεκλειδώσω και άκουσα πάλι τα νιαουρίσματα, αυτή την φορά μέσα από το σπίτι μου! :rolleyes:Ανοίγω και τι να δω? Ένα τροφαντό ολογκριζο γατάκι ενός μηνά το πολύ, να βγαίνει από την κουζίνα και να τρέχει προς έμεινα. σιξιλη εγώ έσκυψα και το πήρα αγκαλιά, βγήκα στο μπαλκόνι και τους είπα ότι ήταν εκεί το μικρούλη. Το χαζούλη πρέπει να έπεσε στο μπαλκόνι τον διπλανών μου και να πέρασε στο δικό μου από την παλιά υδρορροή, είχα αφήσει την πόρτα του μπαλκονιού ανοιχτή και τρύπωσε μέσα. Έρχεται λοιπόν η γειτόνισσα μου να το πάρει. «έχει κάνει πέντε μου» μου λέει «και είναι όλα έτσι, Τώρα που μεγαλώσανε δεν μπορούμε να τα κρατήσουμε εδώ, μην πέσουν» «αχού τα μωρέ,» τις κάνω «αφισουλες έχετε βάλει?» «Όχι όχι θα τα κρατήσουμε εμείς, θα τα πάμε σε μια αποθήκη που έχουμε!» :blink: βεβαία γιατί μετά τους σκύλους φυλακές το πιο in οι γάτες φυλακές!

Ολα μια χαρά επομένως θα τα βολέψεις!! Απλά θέλει λίγη προσοχή στο άνοιξε κλείσε πόρτες... κι εμείς προσέχουμε γιατί και τα δικά μου είναι περίεργα και παραμονεύουν τη πόρτα... :/:

Κυρία Δώρα μας? Τις νέες φωτό του Μορφέα που αρπάζει τη Σεμέλη απ'το pc τις είδατε?? :hmm::)

Αμε,αμε,τωρα...Περιμενουμε κι αλλες φωτο του κουκλου,γιατι μετα θα ερθει η κουκλα και θα μας βαζεις ολο αυτη!

Αμε,αμε,τωρα...Περιμενουμε κι αλλες φωτο του κουκλου,γιατι μετα θα ερθει η κουκλα και θα μας βαζεις ολο αυτη!
Σα να'χεις δίκιο... το απόγευμα!! Μέσα θα βάλω πλάνα από τη πολυκατοικία... δεν έχεις σχολείο σήμερα? :hmm:

Σα να'χεις δίκιο... το απόγευμα!! Μέσα θα βάλω πλάνα από τη πολυκατοικία... δεν έχεις σχολείο σήμερα? :hmm:
Δεν ειμαι σε σχολειο καλε φετος,ξεχασες;Στο γραφειο ειμαι και μπαινω κλεφτα.

Δεν ειμαι σε σχολειο καλε φετος,ξεχασες;Στο γραφειο ειμαι και μπαινω κλεφτα.
A...:lol::lol:

:blink::blink::blink::blink::blink::blink:Εμείς το βάλαμε στο σαλόνι...Γιατί είναι τελειο!!!!!:lol::lol::lol:Θέλαμε να φαίνεται πάει ΤΕΛΕΙΑ στο σαλόνι μας όλοι μας το λένε:DΆντα και εσύ πρεπει να έρθεις σπίτι είσαι και απεναντι..:)
Πολυ ευχαριστως να ερθω....να κανονισουμε ενα απογευματακι μεσα στην εβδομαδα :)

Γεια σας!:hello:
Έδωσα στον Έλβις 1 καρότο και του άρεσε πάρα πολύ!:up:
Επίσης μόλις του άλλαξα το νεράκι του έπινε συνεχώμενα επί 15'!!!!!!!:blink::blink::blink:
Τα χνουδωτά σας τι κάνουνε;:hmm:

Τα δικα μου ειναι ζημιαρικα!! κυνηγιουνται στο σπιτι και πανω στο παιχνιδι τους σπαζουν πραγματα :(

Τα κουνελακια σου τι χρωματα εχουν??? εμενα μου αρεσουν πολυ αυτα που ειναι με πεσμενα αυτια και μαλλιαρα!! τα ξερεις? :)

Αντα τι κανεις;Καιρο εχεις να μας βαλεις φωτο...Τι κανει η γλυκα με το ωραιο ονομα,και ο στρουμπουλος αρχοντας;

rabbit.JPG
ενα τετοιο θελω !!

Αντα τι κανεις;Καιρο εχεις να μας βαλεις φωτο...Τι κανει η γλυκα με το ωραιο ονομα,και ο στρουμπουλος αρχοντας;
Μεγαλωνουν και μυαλο δεν βαζουν!! :blink::blink::blink: εχω γενικα πηξει στη δουλεια.....μπορει την επομενη εβδομαδα να ανεβασω καμια φωτογραφια - μετα απο γενικη απαιτηση :happy: - γιατι απο φωτιγραφιες να φανε και οι κοτες!!! :lol::lol:

Αντε αντε περιμενουμε,τοσα ομορφα γατια εχετε και μας τα κρυβετε!:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back