indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 11:40 Η indrilgon: #28.441 19-10-08 11:40 Την πήρα την acces! Με 94, και εγώ που νόμιζα δεν θα πέρναγα! είδατε την κάνουν τα βιβλία φαντασίας? (Καλά στης πανελλήνιες ήμουν σε χειρότερη φάση, ξετίναζα τον asterix ). Τι κάνουνε σήμερα τα γατονια σας??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 11:44 Η moukelis έγραψε: #28.442 19-10-08 11:44 Συγχαρητηρια! Τι κανετε σημερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 14:13 Η staman2 έγραψε: #28.443 19-10-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλησπερα...ειμαστε με τη συμπεθερα μαζι.... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, καλησπέρα, όλα μαζί!!!! Αααα έτσι πουλάκια μου. Είστε το άλλο συμπεθεριο. Απο την αλλη μεριά της πόλης που λέμε... Καλά ξεράθηκα όταν το διάβασα. ΚΑΙ αυτοματα μου ήρθε μια ιδέα. Λοιπόν εγώ από τέτοια εποχή κάθε χρόνο, μπαίνω στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Θα με πείτε τρελή?? Δεν πειράζει έτσι με λένε όλοι. Σκεφτηκα λοιπον όπως όλα τα συμπεθεριά, να ανταλλάσουμε μεταξύ μας επισκέψεις χριστουγεννιάτικες κ γιορτινές με τα μικρά μας γατούνια με αγιοβασιλιάτικα σκουφάκια. Χεχεχε τι λέτε??? Γεύματα με κεριά κ κόκκινα αξεσουάρ χριστουγενιάτικα κ δεν συμμαζεύεται. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φιλάκια κοριτσια! η συμπεθέρα έχει ένα super designατο σπίτι!!! με καταπληκτική θέα και το αθηνιώ το βούτηξα με το ζόρι μου εκανε και χχχχχ και κουχ κουχ!! Λογικό μωρέ της μυρίζω μορφέα και Καλυψω!! ειναι μια κουκλίτσα με υπέροχο μακρυ τριχωμα που έχει παραδοθεί στην αγκαλιά του μπαμπά της την ώρα που τη χτενίζει!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο!!! Χαιρετισματα πολλά κι από εμάς, σας στέλνουμε την αγάπη μας, ρίξε ρε Γιούλη κι ένα βλέμμα παραπάνω για εμενα να χορτάσεις θέα γιατί τρελαίνομαι για θέα κ φύση, και Βάσια ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ το νεο σου σπίτι με υγεία κ χαρα κοπέλα μου. (νομίζω πως μετακόμισες πρόσφατα αν θυμαμαι από το καλοκαίρι που διάβαζα νέα σου) Γιούλη, έτσι μπράβο, με το ζόρι το Αθηνιώ να το ζουλήξεις κι από εμενα κ να της δώσεις πολλά πολλα φιλάκια στο μουσούδι κ να της κάνεις κ πατουσίτσες. Εγώ θα κάνω στα δικά σου την επόμενη φορά!!! Περσης, Νάλα, Τίμυ, Λούση, Σεβάχ Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θοδωρηηηη εξαφανιστικες!!!! εχεις χαζεψει με το μικρο σου ε? Click για ανάπτυξη... Ναι Θοδωρή πού εξαφανίστηκες??? Θελουμε φωτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 15:52 Η Βάσια13859: #28.444 19-10-08 15:52 ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες Αναστασια...να σαι καλα κι εσυ κι ολη η οικογενεια σουκριμα το συμπεθερακι εφυγε:cry:λιγο ηταν...φιλια σε ολους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 15:54 Η aalyah έγραψε: #28.445 19-10-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες Αναστασια...να σαι καλα κι εσυ κι ολη η οικογενεια σουκριμα το συμπεθερακι εφυγε:cry:λιγο ηταν...φιλια σε ολους... Click για ανάπτυξη... Υπομονη καλε Βασια! Θα σου ξανακανει καποια στιγμη επισκεψη το συμπεθερακι σου! Αληθεια ποτε θα ζευγαρωσει η Αθηνα? Δεν εχει οιστρο τωρα σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:04 Ο πυρροθριξ: #28.446 19-10-08 17:04 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Την πήρα την acces! Με 94, και εγώ που νόμιζα δεν θα πέρναγα! είδατε την κάνουν τα βιβλία φαντασίας? (Καλά στης πανελλήνιες ήμουν σε χειρότερη φάση, ξετίναζα τον asterix ). Τι κάνουνε σήμερα τα γατονια σας??? Click για ανάπτυξη... και εις ανωτερα!!!! μια χαρα ειναι τα δικα μου τα χρυσουλια,αποφασισα εγκλεισμο για τον μεγαλο-να δω αν μπορω να το κανω κιολας-για να ξεκοψει απο τις κακες συναναστοφες!!! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Υπομονη καλε Βασια! Θα σου ξανακανει καποια στιγμη επισκεψη το συμπεθερακι σου! Αληθεια ποτε θα ζευγαρωσει η Αθηνα? Δεν εχει οιστρο τωρα σωστα? Click για ανάπτυξη... αυτη παιδι μου κοιμαται ολορθη!!!σιγα μην της ερθει οιστρος!!!!αν περιμενα γεννα της Αθηνας,ακομα θα περιμενα βιρμανακι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:09 Ο Θοδωρής έγραψε: #28.447 19-10-08 17:09 Καλησπερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:15 Η aalyah έγραψε: #28.448 19-10-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλησπερα! Click για ανάπτυξη... Καλησπερα! Παρακαλω η εισοδος εις το συγκεκριμενον θεμα χρεωνεται. Τιμη: φωτο του Πλατωνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:16 Ο πυρροθριξ: #28.449 19-10-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλησπερα! Click για ανάπτυξη... επιτελους!!!!!! πες μας τα παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:17 Ο πυρροθριξ: #28.450 19-10-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλησπερα! Παρακαλω η εισοδος εις το συγκεκριμενον θεμα χρεωνεται. Τιμη: φωτο του Πλατωνα!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:26 Η aalyah έγραψε: #28.451 19-10-08 17:26 Εμ τι. Εμεις εδω σκαμε απο την αγωνια μας και ο Θοδωρης ερχεται μ'ένα απλό "καλησπερα"? Τι θα πει καλησπερα? Φωτο του πλατωνα παρακαλω και ανατριχιαστικες λεπτομερειες της συμβιωσης. ΤΩΡΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:29 Ο πυρροθριξ: #28.452 19-10-08 17:29 ειπε ενα γεια και εφυγε?τι εγινε?νιαουρισε ο Πλατωνακος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #28.453 19-10-08 17:39 Τωρα κοιμαται αλλα ειναι ολο χαδακια και συνεχεια εξερευνει τα παντα,το βραδυ που κοιμομουνα ηρθε στο προσωπο μου και ηθελε να με γλυψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:47 Ο πυρροθριξ: #28.454 19-10-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Τωρα κοιμαται αλλα ειναι ολο χαδακια και συνεχεια εξερευνει τα παντα,το βραδυ που κοιμομουνα ηρθε στο προσωπο μου και ηθελε να με γλυψει Click για ανάπτυξη... αχ το γλυκουλι μου!!!!!τι καλο που ειναιιιι!!!!! πες οτι εχεις τρελλαθει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:49 Ο πυρροθριξ: #28.455 19-10-08 17:49 χθες κοιμηθηκες τελικα? πως σου φαινεται η ζωη με τον Πλατωνα?θα κουραστεις λιγο τις πρωτες μερες μεχρι να μαθει ο ενας τα κουμπια του αλλου,αλλα αξιζει!!! οικειοποιηθηκε τον χωρο? με την αλλεργια σου τι γινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:50 Ο πυρροθριξ: #28.456 19-10-08 17:50 νομιζω οτι τραβας κοντρα στο φως και δεν βγαινουν καθαρες οι φωτο!!!!θα φωναξω τον Αντρε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:51 Ο Θοδωρής έγραψε: #28.457 19-10-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: χθες κοιμηθηκες τελικα? πως σου φαινεται η ζωη με τον Πλατωνα?θα κουραστεις λιγο τις πρωτες μερες μεχρι να μαθει ο ενας τα κουμπια του αλλου,αλλα αξιζει!!! οικιοποιηθηκε τον χωρο? με την αλλεργια σου τι γινεται? Click για ανάπτυξη... Χθες δεν κοιμηθηκα καλα αλλα αρχιζω να τον συνηθιζω και νομιζω οτι εχει αρχισει να οικιοποιειται τον χωρο τωρα οσον αναφορα την αλλεργια μου δεν με ενοχλει και τοσο αλλα την αλλη βδομαδα θα παω να δω ενα αλλεργιολογο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:56 Η aalyah έγραψε: #28.458 19-10-08 17:56 Καταρχην να ρωτησω για ποια αλεργια μιλατε? Θοδωρη εισαι αλλεργικος στις γατες? Κατα δευτερον ο μικρος σου ειναι ενα ΟΝΕΙΡΟ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:57 Ο Θοδωρής έγραψε: #28.459 19-10-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καταρχην να ρωτησω για ποια αλεργια μιλατε? Θοδωρη εισαι αλλεργικος στις γατες? Κατα δευτερον ο μικρος σου ειναι ενα ΟΝΕΙΡΟ!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ειμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:58 Ο πυρροθριξ: #28.460 19-10-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Χθες δεν κοιμηθηκα καλα αλλα αρχιζω να τον συνηθιζω και νομιζω οτι εχει αρχισει να οικιοποιειται τον χωρο τωρα οσον αναφορα την αλλεργια μου δεν με ενοχλει και τοσο αλλα την αλλη βδομαδα θα παω να δω ενα αλλεργιολογο... Click για ανάπτυξη... ωχ!!!δηλαδη,ποια ειναι τα συμπτωματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1421 1422 1423 1424 1425 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1423 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1423 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Την πήρα την acces! Με 94, και εγώ που νόμιζα δεν θα πέρναγα! είδατε την κάνουν τα βιβλία φαντασίας? (Καλά στης πανελλήνιες ήμουν σε χειρότερη φάση, ξετίναζα τον asterix ). Τι κάνουνε σήμερα τα γατονια σας??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 11:44 Η moukelis έγραψε: #28.442 19-10-08 11:44 Συγχαρητηρια! Τι κανετε σημερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 14:13 Η staman2 έγραψε: #28.443 19-10-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλησπερα...ειμαστε με τη συμπεθερα μαζι.... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, καλησπέρα, όλα μαζί!!!! Αααα έτσι πουλάκια μου. Είστε το άλλο συμπεθεριο. Απο την αλλη μεριά της πόλης που λέμε... Καλά ξεράθηκα όταν το διάβασα. ΚΑΙ αυτοματα μου ήρθε μια ιδέα. Λοιπόν εγώ από τέτοια εποχή κάθε χρόνο, μπαίνω στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Θα με πείτε τρελή?? Δεν πειράζει έτσι με λένε όλοι. Σκεφτηκα λοιπον όπως όλα τα συμπεθεριά, να ανταλλάσουμε μεταξύ μας επισκέψεις χριστουγεννιάτικες κ γιορτινές με τα μικρά μας γατούνια με αγιοβασιλιάτικα σκουφάκια. Χεχεχε τι λέτε??? Γεύματα με κεριά κ κόκκινα αξεσουάρ χριστουγενιάτικα κ δεν συμμαζεύεται. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φιλάκια κοριτσια! η συμπεθέρα έχει ένα super designατο σπίτι!!! με καταπληκτική θέα και το αθηνιώ το βούτηξα με το ζόρι μου εκανε και χχχχχ και κουχ κουχ!! Λογικό μωρέ της μυρίζω μορφέα και Καλυψω!! ειναι μια κουκλίτσα με υπέροχο μακρυ τριχωμα που έχει παραδοθεί στην αγκαλιά του μπαμπά της την ώρα που τη χτενίζει!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο!!! Χαιρετισματα πολλά κι από εμάς, σας στέλνουμε την αγάπη μας, ρίξε ρε Γιούλη κι ένα βλέμμα παραπάνω για εμενα να χορτάσεις θέα γιατί τρελαίνομαι για θέα κ φύση, και Βάσια ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ το νεο σου σπίτι με υγεία κ χαρα κοπέλα μου. (νομίζω πως μετακόμισες πρόσφατα αν θυμαμαι από το καλοκαίρι που διάβαζα νέα σου) Γιούλη, έτσι μπράβο, με το ζόρι το Αθηνιώ να το ζουλήξεις κι από εμενα κ να της δώσεις πολλά πολλα φιλάκια στο μουσούδι κ να της κάνεις κ πατουσίτσες. Εγώ θα κάνω στα δικά σου την επόμενη φορά!!! Περσης, Νάλα, Τίμυ, Λούση, Σεβάχ Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θοδωρηηηη εξαφανιστικες!!!! εχεις χαζεψει με το μικρο σου ε? Click για ανάπτυξη... Ναι Θοδωρή πού εξαφανίστηκες??? Θελουμε φωτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 15:52 Η Βάσια13859: #28.444 19-10-08 15:52 ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες Αναστασια...να σαι καλα κι εσυ κι ολη η οικογενεια σουκριμα το συμπεθερακι εφυγε:cry:λιγο ηταν...φιλια σε ολους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 15:54 Η aalyah έγραψε: #28.445 19-10-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες Αναστασια...να σαι καλα κι εσυ κι ολη η οικογενεια σουκριμα το συμπεθερακι εφυγε:cry:λιγο ηταν...φιλια σε ολους... Click για ανάπτυξη... Υπομονη καλε Βασια! Θα σου ξανακανει καποια στιγμη επισκεψη το συμπεθερακι σου! Αληθεια ποτε θα ζευγαρωσει η Αθηνα? Δεν εχει οιστρο τωρα σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:04 Ο πυρροθριξ: #28.446 19-10-08 17:04 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Την πήρα την acces! Με 94, και εγώ που νόμιζα δεν θα πέρναγα! είδατε την κάνουν τα βιβλία φαντασίας? (Καλά στης πανελλήνιες ήμουν σε χειρότερη φάση, ξετίναζα τον asterix ). Τι κάνουνε σήμερα τα γατονια σας??? Click για ανάπτυξη... και εις ανωτερα!!!! μια χαρα ειναι τα δικα μου τα χρυσουλια,αποφασισα εγκλεισμο για τον μεγαλο-να δω αν μπορω να το κανω κιολας-για να ξεκοψει απο τις κακες συναναστοφες!!! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Υπομονη καλε Βασια! Θα σου ξανακανει καποια στιγμη επισκεψη το συμπεθερακι σου! Αληθεια ποτε θα ζευγαρωσει η Αθηνα? Δεν εχει οιστρο τωρα σωστα? Click για ανάπτυξη... αυτη παιδι μου κοιμαται ολορθη!!!σιγα μην της ερθει οιστρος!!!!αν περιμενα γεννα της Αθηνας,ακομα θα περιμενα βιρμανακι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:09 Ο Θοδωρής έγραψε: #28.447 19-10-08 17:09 Καλησπερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:15 Η aalyah έγραψε: #28.448 19-10-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλησπερα! Click για ανάπτυξη... Καλησπερα! Παρακαλω η εισοδος εις το συγκεκριμενον θεμα χρεωνεται. Τιμη: φωτο του Πλατωνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:16 Ο πυρροθριξ: #28.449 19-10-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλησπερα! Click για ανάπτυξη... επιτελους!!!!!! πες μας τα παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:17 Ο πυρροθριξ: #28.450 19-10-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλησπερα! Παρακαλω η εισοδος εις το συγκεκριμενον θεμα χρεωνεται. Τιμη: φωτο του Πλατωνα!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:26 Η aalyah έγραψε: #28.451 19-10-08 17:26 Εμ τι. Εμεις εδω σκαμε απο την αγωνια μας και ο Θοδωρης ερχεται μ'ένα απλό "καλησπερα"? Τι θα πει καλησπερα? Φωτο του πλατωνα παρακαλω και ανατριχιαστικες λεπτομερειες της συμβιωσης. ΤΩΡΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:29 Ο πυρροθριξ: #28.452 19-10-08 17:29 ειπε ενα γεια και εφυγε?τι εγινε?νιαουρισε ο Πλατωνακος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #28.453 19-10-08 17:39 Τωρα κοιμαται αλλα ειναι ολο χαδακια και συνεχεια εξερευνει τα παντα,το βραδυ που κοιμομουνα ηρθε στο προσωπο μου και ηθελε να με γλυψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:47 Ο πυρροθριξ: #28.454 19-10-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Τωρα κοιμαται αλλα ειναι ολο χαδακια και συνεχεια εξερευνει τα παντα,το βραδυ που κοιμομουνα ηρθε στο προσωπο μου και ηθελε να με γλυψει Click για ανάπτυξη... αχ το γλυκουλι μου!!!!!τι καλο που ειναιιιι!!!!! πες οτι εχεις τρελλαθει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:49 Ο πυρροθριξ: #28.455 19-10-08 17:49 χθες κοιμηθηκες τελικα? πως σου φαινεται η ζωη με τον Πλατωνα?θα κουραστεις λιγο τις πρωτες μερες μεχρι να μαθει ο ενας τα κουμπια του αλλου,αλλα αξιζει!!! οικειοποιηθηκε τον χωρο? με την αλλεργια σου τι γινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:50 Ο πυρροθριξ: #28.456 19-10-08 17:50 νομιζω οτι τραβας κοντρα στο φως και δεν βγαινουν καθαρες οι φωτο!!!!θα φωναξω τον Αντρε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:51 Ο Θοδωρής έγραψε: #28.457 19-10-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: χθες κοιμηθηκες τελικα? πως σου φαινεται η ζωη με τον Πλατωνα?θα κουραστεις λιγο τις πρωτες μερες μεχρι να μαθει ο ενας τα κουμπια του αλλου,αλλα αξιζει!!! οικιοποιηθηκε τον χωρο? με την αλλεργια σου τι γινεται? Click για ανάπτυξη... Χθες δεν κοιμηθηκα καλα αλλα αρχιζω να τον συνηθιζω και νομιζω οτι εχει αρχισει να οικιοποιειται τον χωρο τωρα οσον αναφορα την αλλεργια μου δεν με ενοχλει και τοσο αλλα την αλλη βδομαδα θα παω να δω ενα αλλεργιολογο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:56 Η aalyah έγραψε: #28.458 19-10-08 17:56 Καταρχην να ρωτησω για ποια αλεργια μιλατε? Θοδωρη εισαι αλλεργικος στις γατες? Κατα δευτερον ο μικρος σου ειναι ενα ΟΝΕΙΡΟ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:57 Ο Θοδωρής έγραψε: #28.459 19-10-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καταρχην να ρωτησω για ποια αλεργια μιλατε? Θοδωρη εισαι αλλεργικος στις γατες? Κατα δευτερον ο μικρος σου ειναι ενα ΟΝΕΙΡΟ!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ειμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:58 Ο πυρροθριξ: #28.460 19-10-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Χθες δεν κοιμηθηκα καλα αλλα αρχιζω να τον συνηθιζω και νομιζω οτι εχει αρχισει να οικιοποιειται τον χωρο τωρα οσον αναφορα την αλλεργια μου δεν με ενοχλει και τοσο αλλα την αλλη βδομαδα θα παω να δω ενα αλλεργιολογο... Click για ανάπτυξη... ωχ!!!δηλαδη,ποια ειναι τα συμπτωματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1421 1422 1423 1424 1425 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1423 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1423 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Συγχαρητηρια! Τι κανετε σημερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 14:13 Η staman2 έγραψε: #28.443 19-10-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλησπερα...ειμαστε με τη συμπεθερα μαζι.... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, καλησπέρα, όλα μαζί!!!! Αααα έτσι πουλάκια μου. Είστε το άλλο συμπεθεριο. Απο την αλλη μεριά της πόλης που λέμε... Καλά ξεράθηκα όταν το διάβασα. ΚΑΙ αυτοματα μου ήρθε μια ιδέα. Λοιπόν εγώ από τέτοια εποχή κάθε χρόνο, μπαίνω στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Θα με πείτε τρελή?? Δεν πειράζει έτσι με λένε όλοι. Σκεφτηκα λοιπον όπως όλα τα συμπεθεριά, να ανταλλάσουμε μεταξύ μας επισκέψεις χριστουγεννιάτικες κ γιορτινές με τα μικρά μας γατούνια με αγιοβασιλιάτικα σκουφάκια. Χεχεχε τι λέτε??? Γεύματα με κεριά κ κόκκινα αξεσουάρ χριστουγενιάτικα κ δεν συμμαζεύεται. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φιλάκια κοριτσια! η συμπεθέρα έχει ένα super designατο σπίτι!!! με καταπληκτική θέα και το αθηνιώ το βούτηξα με το ζόρι μου εκανε και χχχχχ και κουχ κουχ!! Λογικό μωρέ της μυρίζω μορφέα και Καλυψω!! ειναι μια κουκλίτσα με υπέροχο μακρυ τριχωμα που έχει παραδοθεί στην αγκαλιά του μπαμπά της την ώρα που τη χτενίζει!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο!!! Χαιρετισματα πολλά κι από εμάς, σας στέλνουμε την αγάπη μας, ρίξε ρε Γιούλη κι ένα βλέμμα παραπάνω για εμενα να χορτάσεις θέα γιατί τρελαίνομαι για θέα κ φύση, και Βάσια ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ το νεο σου σπίτι με υγεία κ χαρα κοπέλα μου. (νομίζω πως μετακόμισες πρόσφατα αν θυμαμαι από το καλοκαίρι που διάβαζα νέα σου) Γιούλη, έτσι μπράβο, με το ζόρι το Αθηνιώ να το ζουλήξεις κι από εμενα κ να της δώσεις πολλά πολλα φιλάκια στο μουσούδι κ να της κάνεις κ πατουσίτσες. Εγώ θα κάνω στα δικά σου την επόμενη φορά!!! Περσης, Νάλα, Τίμυ, Λούση, Σεβάχ Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θοδωρηηηη εξαφανιστικες!!!! εχεις χαζεψει με το μικρο σου ε? Click για ανάπτυξη... Ναι Θοδωρή πού εξαφανίστηκες??? Θελουμε φωτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 15:52 Η Βάσια13859: #28.444 19-10-08 15:52 ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες Αναστασια...να σαι καλα κι εσυ κι ολη η οικογενεια σουκριμα το συμπεθερακι εφυγε:cry:λιγο ηταν...φιλια σε ολους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 15:54 Η aalyah έγραψε: #28.445 19-10-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες Αναστασια...να σαι καλα κι εσυ κι ολη η οικογενεια σουκριμα το συμπεθερακι εφυγε:cry:λιγο ηταν...φιλια σε ολους... Click για ανάπτυξη... Υπομονη καλε Βασια! Θα σου ξανακανει καποια στιγμη επισκεψη το συμπεθερακι σου! Αληθεια ποτε θα ζευγαρωσει η Αθηνα? Δεν εχει οιστρο τωρα σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:04 Ο πυρροθριξ: #28.446 19-10-08 17:04 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Την πήρα την acces! Με 94, και εγώ που νόμιζα δεν θα πέρναγα! είδατε την κάνουν τα βιβλία φαντασίας? (Καλά στης πανελλήνιες ήμουν σε χειρότερη φάση, ξετίναζα τον asterix ). Τι κάνουνε σήμερα τα γατονια σας??? Click για ανάπτυξη... και εις ανωτερα!!!! μια χαρα ειναι τα δικα μου τα χρυσουλια,αποφασισα εγκλεισμο για τον μεγαλο-να δω αν μπορω να το κανω κιολας-για να ξεκοψει απο τις κακες συναναστοφες!!! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Υπομονη καλε Βασια! Θα σου ξανακανει καποια στιγμη επισκεψη το συμπεθερακι σου! Αληθεια ποτε θα ζευγαρωσει η Αθηνα? Δεν εχει οιστρο τωρα σωστα? Click για ανάπτυξη... αυτη παιδι μου κοιμαται ολορθη!!!σιγα μην της ερθει οιστρος!!!!αν περιμενα γεννα της Αθηνας,ακομα θα περιμενα βιρμανακι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:09 Ο Θοδωρής έγραψε: #28.447 19-10-08 17:09 Καλησπερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:15 Η aalyah έγραψε: #28.448 19-10-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλησπερα! Click για ανάπτυξη... Καλησπερα! Παρακαλω η εισοδος εις το συγκεκριμενον θεμα χρεωνεται. Τιμη: φωτο του Πλατωνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:16 Ο πυρροθριξ: #28.449 19-10-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλησπερα! Click για ανάπτυξη... επιτελους!!!!!! πες μας τα παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:17 Ο πυρροθριξ: #28.450 19-10-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλησπερα! Παρακαλω η εισοδος εις το συγκεκριμενον θεμα χρεωνεται. Τιμη: φωτο του Πλατωνα!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:26 Η aalyah έγραψε: #28.451 19-10-08 17:26 Εμ τι. Εμεις εδω σκαμε απο την αγωνια μας και ο Θοδωρης ερχεται μ'ένα απλό "καλησπερα"? Τι θα πει καλησπερα? Φωτο του πλατωνα παρακαλω και ανατριχιαστικες λεπτομερειες της συμβιωσης. ΤΩΡΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:29 Ο πυρροθριξ: #28.452 19-10-08 17:29 ειπε ενα γεια και εφυγε?τι εγινε?νιαουρισε ο Πλατωνακος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #28.453 19-10-08 17:39 Τωρα κοιμαται αλλα ειναι ολο χαδακια και συνεχεια εξερευνει τα παντα,το βραδυ που κοιμομουνα ηρθε στο προσωπο μου και ηθελε να με γλυψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:47 Ο πυρροθριξ: #28.454 19-10-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Τωρα κοιμαται αλλα ειναι ολο χαδακια και συνεχεια εξερευνει τα παντα,το βραδυ που κοιμομουνα ηρθε στο προσωπο μου και ηθελε να με γλυψει Click για ανάπτυξη... αχ το γλυκουλι μου!!!!!τι καλο που ειναιιιι!!!!! πες οτι εχεις τρελλαθει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:49 Ο πυρροθριξ: #28.455 19-10-08 17:49 χθες κοιμηθηκες τελικα? πως σου φαινεται η ζωη με τον Πλατωνα?θα κουραστεις λιγο τις πρωτες μερες μεχρι να μαθει ο ενας τα κουμπια του αλλου,αλλα αξιζει!!! οικειοποιηθηκε τον χωρο? με την αλλεργια σου τι γινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:50 Ο πυρροθριξ: #28.456 19-10-08 17:50 νομιζω οτι τραβας κοντρα στο φως και δεν βγαινουν καθαρες οι φωτο!!!!θα φωναξω τον Αντρε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:51 Ο Θοδωρής έγραψε: #28.457 19-10-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: χθες κοιμηθηκες τελικα? πως σου φαινεται η ζωη με τον Πλατωνα?θα κουραστεις λιγο τις πρωτες μερες μεχρι να μαθει ο ενας τα κουμπια του αλλου,αλλα αξιζει!!! οικιοποιηθηκε τον χωρο? με την αλλεργια σου τι γινεται? Click για ανάπτυξη... Χθες δεν κοιμηθηκα καλα αλλα αρχιζω να τον συνηθιζω και νομιζω οτι εχει αρχισει να οικιοποιειται τον χωρο τωρα οσον αναφορα την αλλεργια μου δεν με ενοχλει και τοσο αλλα την αλλη βδομαδα θα παω να δω ενα αλλεργιολογο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:56 Η aalyah έγραψε: #28.458 19-10-08 17:56 Καταρχην να ρωτησω για ποια αλεργια μιλατε? Θοδωρη εισαι αλλεργικος στις γατες? Κατα δευτερον ο μικρος σου ειναι ενα ΟΝΕΙΡΟ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:57 Ο Θοδωρής έγραψε: #28.459 19-10-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καταρχην να ρωτησω για ποια αλεργια μιλατε? Θοδωρη εισαι αλλεργικος στις γατες? Κατα δευτερον ο μικρος σου ειναι ενα ΟΝΕΙΡΟ!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ειμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:58 Ο πυρροθριξ: #28.460 19-10-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Χθες δεν κοιμηθηκα καλα αλλα αρχιζω να τον συνηθιζω και νομιζω οτι εχει αρχισει να οικιοποιειται τον χωρο τωρα οσον αναφορα την αλλεργια μου δεν με ενοχλει και τοσο αλλα την αλλη βδομαδα θα παω να δω ενα αλλεργιολογο... Click για ανάπτυξη... ωχ!!!δηλαδη,ποια ειναι τα συμπτωματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1421 1422 1423 1424 1425 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1423 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1423 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλησπερα...ειμαστε με τη συμπεθερα μαζι.... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, καλησπέρα, όλα μαζί!!!! Αααα έτσι πουλάκια μου. Είστε το άλλο συμπεθεριο. Απο την αλλη μεριά της πόλης που λέμε... Καλά ξεράθηκα όταν το διάβασα. ΚΑΙ αυτοματα μου ήρθε μια ιδέα. Λοιπόν εγώ από τέτοια εποχή κάθε χρόνο, μπαίνω στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Θα με πείτε τρελή?? Δεν πειράζει έτσι με λένε όλοι. Σκεφτηκα λοιπον όπως όλα τα συμπεθεριά, να ανταλλάσουμε μεταξύ μας επισκέψεις χριστουγεννιάτικες κ γιορτινές με τα μικρά μας γατούνια με αγιοβασιλιάτικα σκουφάκια. Χεχεχε τι λέτε??? Γεύματα με κεριά κ κόκκινα αξεσουάρ χριστουγενιάτικα κ δεν συμμαζεύεται. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φιλάκια κοριτσια! η συμπεθέρα έχει ένα super designατο σπίτι!!! με καταπληκτική θέα και το αθηνιώ το βούτηξα με το ζόρι μου εκανε και χχχχχ και κουχ κουχ!! Λογικό μωρέ της μυρίζω μορφέα και Καλυψω!! ειναι μια κουκλίτσα με υπέροχο μακρυ τριχωμα που έχει παραδοθεί στην αγκαλιά του μπαμπά της την ώρα που τη χτενίζει!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο!!! Χαιρετισματα πολλά κι από εμάς, σας στέλνουμε την αγάπη μας, ρίξε ρε Γιούλη κι ένα βλέμμα παραπάνω για εμενα να χορτάσεις θέα γιατί τρελαίνομαι για θέα κ φύση, και Βάσια ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ το νεο σου σπίτι με υγεία κ χαρα κοπέλα μου. (νομίζω πως μετακόμισες πρόσφατα αν θυμαμαι από το καλοκαίρι που διάβαζα νέα σου) Γιούλη, έτσι μπράβο, με το ζόρι το Αθηνιώ να το ζουλήξεις κι από εμενα κ να της δώσεις πολλά πολλα φιλάκια στο μουσούδι κ να της κάνεις κ πατουσίτσες. Εγώ θα κάνω στα δικά σου την επόμενη φορά!!! Περσης, Νάλα, Τίμυ, Λούση, Σεβάχ Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θοδωρηηηη εξαφανιστικες!!!! εχεις χαζεψει με το μικρο σου ε? Click για ανάπτυξη... Ναι Θοδωρή πού εξαφανίστηκες??? Θελουμε φωτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 15:52 Η Βάσια13859: #28.444 19-10-08 15:52 ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες Αναστασια...να σαι καλα κι εσυ κι ολη η οικογενεια σουκριμα το συμπεθερακι εφυγε:cry:λιγο ηταν...φιλια σε ολους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 15:54 Η aalyah έγραψε: #28.445 19-10-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες Αναστασια...να σαι καλα κι εσυ κι ολη η οικογενεια σουκριμα το συμπεθερακι εφυγε:cry:λιγο ηταν...φιλια σε ολους... Click για ανάπτυξη... Υπομονη καλε Βασια! Θα σου ξανακανει καποια στιγμη επισκεψη το συμπεθερακι σου! Αληθεια ποτε θα ζευγαρωσει η Αθηνα? Δεν εχει οιστρο τωρα σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:04 Ο πυρροθριξ: #28.446 19-10-08 17:04 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Την πήρα την acces! Με 94, και εγώ που νόμιζα δεν θα πέρναγα! είδατε την κάνουν τα βιβλία φαντασίας? (Καλά στης πανελλήνιες ήμουν σε χειρότερη φάση, ξετίναζα τον asterix ). Τι κάνουνε σήμερα τα γατονια σας??? Click για ανάπτυξη... και εις ανωτερα!!!! μια χαρα ειναι τα δικα μου τα χρυσουλια,αποφασισα εγκλεισμο για τον μεγαλο-να δω αν μπορω να το κανω κιολας-για να ξεκοψει απο τις κακες συναναστοφες!!! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Υπομονη καλε Βασια! Θα σου ξανακανει καποια στιγμη επισκεψη το συμπεθερακι σου! Αληθεια ποτε θα ζευγαρωσει η Αθηνα? Δεν εχει οιστρο τωρα σωστα? Click για ανάπτυξη... αυτη παιδι μου κοιμαται ολορθη!!!σιγα μην της ερθει οιστρος!!!!αν περιμενα γεννα της Αθηνας,ακομα θα περιμενα βιρμανακι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:09 Ο Θοδωρής έγραψε: #28.447 19-10-08 17:09 Καλησπερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:15 Η aalyah έγραψε: #28.448 19-10-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλησπερα! Click για ανάπτυξη... Καλησπερα! Παρακαλω η εισοδος εις το συγκεκριμενον θεμα χρεωνεται. Τιμη: φωτο του Πλατωνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:16 Ο πυρροθριξ: #28.449 19-10-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλησπερα! Click για ανάπτυξη... επιτελους!!!!!! πες μας τα παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:17 Ο πυρροθριξ: #28.450 19-10-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλησπερα! Παρακαλω η εισοδος εις το συγκεκριμενον θεμα χρεωνεται. Τιμη: φωτο του Πλατωνα!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:26 Η aalyah έγραψε: #28.451 19-10-08 17:26 Εμ τι. Εμεις εδω σκαμε απο την αγωνια μας και ο Θοδωρης ερχεται μ'ένα απλό "καλησπερα"? Τι θα πει καλησπερα? Φωτο του πλατωνα παρακαλω και ανατριχιαστικες λεπτομερειες της συμβιωσης. ΤΩΡΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:29 Ο πυρροθριξ: #28.452 19-10-08 17:29 ειπε ενα γεια και εφυγε?τι εγινε?νιαουρισε ο Πλατωνακος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #28.453 19-10-08 17:39 Τωρα κοιμαται αλλα ειναι ολο χαδακια και συνεχεια εξερευνει τα παντα,το βραδυ που κοιμομουνα ηρθε στο προσωπο μου και ηθελε να με γλυψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:47 Ο πυρροθριξ: #28.454 19-10-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Τωρα κοιμαται αλλα ειναι ολο χαδακια και συνεχεια εξερευνει τα παντα,το βραδυ που κοιμομουνα ηρθε στο προσωπο μου και ηθελε να με γλυψει Click για ανάπτυξη... αχ το γλυκουλι μου!!!!!τι καλο που ειναιιιι!!!!! πες οτι εχεις τρελλαθει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:49 Ο πυρροθριξ: #28.455 19-10-08 17:49 χθες κοιμηθηκες τελικα? πως σου φαινεται η ζωη με τον Πλατωνα?θα κουραστεις λιγο τις πρωτες μερες μεχρι να μαθει ο ενας τα κουμπια του αλλου,αλλα αξιζει!!! οικειοποιηθηκε τον χωρο? με την αλλεργια σου τι γινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:50 Ο πυρροθριξ: #28.456 19-10-08 17:50 νομιζω οτι τραβας κοντρα στο φως και δεν βγαινουν καθαρες οι φωτο!!!!θα φωναξω τον Αντρε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:51 Ο Θοδωρής έγραψε: #28.457 19-10-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: χθες κοιμηθηκες τελικα? πως σου φαινεται η ζωη με τον Πλατωνα?θα κουραστεις λιγο τις πρωτες μερες μεχρι να μαθει ο ενας τα κουμπια του αλλου,αλλα αξιζει!!! οικιοποιηθηκε τον χωρο? με την αλλεργια σου τι γινεται? Click για ανάπτυξη... Χθες δεν κοιμηθηκα καλα αλλα αρχιζω να τον συνηθιζω και νομιζω οτι εχει αρχισει να οικιοποιειται τον χωρο τωρα οσον αναφορα την αλλεργια μου δεν με ενοχλει και τοσο αλλα την αλλη βδομαδα θα παω να δω ενα αλλεργιολογο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:56 Η aalyah έγραψε: #28.458 19-10-08 17:56 Καταρχην να ρωτησω για ποια αλεργια μιλατε? Θοδωρη εισαι αλλεργικος στις γατες? Κατα δευτερον ο μικρος σου ειναι ενα ΟΝΕΙΡΟ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:57 Ο Θοδωρής έγραψε: #28.459 19-10-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καταρχην να ρωτησω για ποια αλεργια μιλατε? Θοδωρη εισαι αλλεργικος στις γατες? Κατα δευτερον ο μικρος σου ειναι ενα ΟΝΕΙΡΟ!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ειμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:58 Ο πυρροθριξ: #28.460 19-10-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Χθες δεν κοιμηθηκα καλα αλλα αρχιζω να τον συνηθιζω και νομιζω οτι εχει αρχισει να οικιοποιειται τον χωρο τωρα οσον αναφορα την αλλεργια μου δεν με ενοχλει και τοσο αλλα την αλλη βδομαδα θα παω να δω ενα αλλεργιολογο... Click για ανάπτυξη... ωχ!!!δηλαδη,ποια ειναι τα συμπτωματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1421 1422 1423 1424 1425 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1423 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1423 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες Αναστασια...να σαι καλα κι εσυ κι ολη η οικογενεια σουκριμα το συμπεθερακι εφυγε:cry:λιγο ηταν...φιλια σε ολους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 15:54 Η aalyah έγραψε: #28.445 19-10-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες Αναστασια...να σαι καλα κι εσυ κι ολη η οικογενεια σουκριμα το συμπεθερακι εφυγε:cry:λιγο ηταν...φιλια σε ολους... Click για ανάπτυξη... Υπομονη καλε Βασια! Θα σου ξανακανει καποια στιγμη επισκεψη το συμπεθερακι σου! Αληθεια ποτε θα ζευγαρωσει η Αθηνα? Δεν εχει οιστρο τωρα σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:04 Ο πυρροθριξ: #28.446 19-10-08 17:04 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Την πήρα την acces! Με 94, και εγώ που νόμιζα δεν θα πέρναγα! είδατε την κάνουν τα βιβλία φαντασίας? (Καλά στης πανελλήνιες ήμουν σε χειρότερη φάση, ξετίναζα τον asterix ). Τι κάνουνε σήμερα τα γατονια σας??? Click για ανάπτυξη... και εις ανωτερα!!!! μια χαρα ειναι τα δικα μου τα χρυσουλια,αποφασισα εγκλεισμο για τον μεγαλο-να δω αν μπορω να το κανω κιολας-για να ξεκοψει απο τις κακες συναναστοφες!!! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Υπομονη καλε Βασια! Θα σου ξανακανει καποια στιγμη επισκεψη το συμπεθερακι σου! Αληθεια ποτε θα ζευγαρωσει η Αθηνα? Δεν εχει οιστρο τωρα σωστα? Click για ανάπτυξη... αυτη παιδι μου κοιμαται ολορθη!!!σιγα μην της ερθει οιστρος!!!!αν περιμενα γεννα της Αθηνας,ακομα θα περιμενα βιρμανακι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:09 Ο Θοδωρής έγραψε: #28.447 19-10-08 17:09 Καλησπερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:15 Η aalyah έγραψε: #28.448 19-10-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλησπερα! Click για ανάπτυξη... Καλησπερα! Παρακαλω η εισοδος εις το συγκεκριμενον θεμα χρεωνεται. Τιμη: φωτο του Πλατωνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:16 Ο πυρροθριξ: #28.449 19-10-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλησπερα! Click για ανάπτυξη... επιτελους!!!!!! πες μας τα παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:17 Ο πυρροθριξ: #28.450 19-10-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλησπερα! Παρακαλω η εισοδος εις το συγκεκριμενον θεμα χρεωνεται. Τιμη: φωτο του Πλατωνα!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:26 Η aalyah έγραψε: #28.451 19-10-08 17:26 Εμ τι. Εμεις εδω σκαμε απο την αγωνια μας και ο Θοδωρης ερχεται μ'ένα απλό "καλησπερα"? Τι θα πει καλησπερα? Φωτο του πλατωνα παρακαλω και ανατριχιαστικες λεπτομερειες της συμβιωσης. ΤΩΡΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:29 Ο πυρροθριξ: #28.452 19-10-08 17:29 ειπε ενα γεια και εφυγε?τι εγινε?νιαουρισε ο Πλατωνακος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #28.453 19-10-08 17:39 Τωρα κοιμαται αλλα ειναι ολο χαδακια και συνεχεια εξερευνει τα παντα,το βραδυ που κοιμομουνα ηρθε στο προσωπο μου και ηθελε να με γλυψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:47 Ο πυρροθριξ: #28.454 19-10-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Τωρα κοιμαται αλλα ειναι ολο χαδακια και συνεχεια εξερευνει τα παντα,το βραδυ που κοιμομουνα ηρθε στο προσωπο μου και ηθελε να με γλυψει Click για ανάπτυξη... αχ το γλυκουλι μου!!!!!τι καλο που ειναιιιι!!!!! πες οτι εχεις τρελλαθει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:49 Ο πυρροθριξ: #28.455 19-10-08 17:49 χθες κοιμηθηκες τελικα? πως σου φαινεται η ζωη με τον Πλατωνα?θα κουραστεις λιγο τις πρωτες μερες μεχρι να μαθει ο ενας τα κουμπια του αλλου,αλλα αξιζει!!! οικειοποιηθηκε τον χωρο? με την αλλεργια σου τι γινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:50 Ο πυρροθριξ: #28.456 19-10-08 17:50 νομιζω οτι τραβας κοντρα στο φως και δεν βγαινουν καθαρες οι φωτο!!!!θα φωναξω τον Αντρε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:51 Ο Θοδωρής έγραψε: #28.457 19-10-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: χθες κοιμηθηκες τελικα? πως σου φαινεται η ζωη με τον Πλατωνα?θα κουραστεις λιγο τις πρωτες μερες μεχρι να μαθει ο ενας τα κουμπια του αλλου,αλλα αξιζει!!! οικιοποιηθηκε τον χωρο? με την αλλεργια σου τι γινεται? Click για ανάπτυξη... Χθες δεν κοιμηθηκα καλα αλλα αρχιζω να τον συνηθιζω και νομιζω οτι εχει αρχισει να οικιοποιειται τον χωρο τωρα οσον αναφορα την αλλεργια μου δεν με ενοχλει και τοσο αλλα την αλλη βδομαδα θα παω να δω ενα αλλεργιολογο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:56 Η aalyah έγραψε: #28.458 19-10-08 17:56 Καταρχην να ρωτησω για ποια αλεργια μιλατε? Θοδωρη εισαι αλλεργικος στις γατες? Κατα δευτερον ο μικρος σου ειναι ενα ΟΝΕΙΡΟ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:57 Ο Θοδωρής έγραψε: #28.459 19-10-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καταρχην να ρωτησω για ποια αλεργια μιλατε? Θοδωρη εισαι αλλεργικος στις γατες? Κατα δευτερον ο μικρος σου ειναι ενα ΟΝΕΙΡΟ!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ειμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:58 Ο πυρροθριξ: #28.460 19-10-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Χθες δεν κοιμηθηκα καλα αλλα αρχιζω να τον συνηθιζω και νομιζω οτι εχει αρχισει να οικιοποιειται τον χωρο τωρα οσον αναφορα την αλλεργια μου δεν με ενοχλει και τοσο αλλα την αλλη βδομαδα θα παω να δω ενα αλλεργιολογο... Click για ανάπτυξη... ωχ!!!δηλαδη,ποια ειναι τα συμπτωματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1421 1422 1423 1424 1425 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1423 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1423 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες Αναστασια...να σαι καλα κι εσυ κι ολη η οικογενεια σουκριμα το συμπεθερακι εφυγε:cry:λιγο ηταν...φιλια σε ολους... Click για ανάπτυξη... Υπομονη καλε Βασια! Θα σου ξανακανει καποια στιγμη επισκεψη το συμπεθερακι σου! Αληθεια ποτε θα ζευγαρωσει η Αθηνα? Δεν εχει οιστρο τωρα σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:04 Ο πυρροθριξ: #28.446 19-10-08 17:04 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Την πήρα την acces! Με 94, και εγώ που νόμιζα δεν θα πέρναγα! είδατε την κάνουν τα βιβλία φαντασίας? (Καλά στης πανελλήνιες ήμουν σε χειρότερη φάση, ξετίναζα τον asterix ). Τι κάνουνε σήμερα τα γατονια σας??? Click για ανάπτυξη... και εις ανωτερα!!!! μια χαρα ειναι τα δικα μου τα χρυσουλια,αποφασισα εγκλεισμο για τον μεγαλο-να δω αν μπορω να το κανω κιολας-για να ξεκοψει απο τις κακες συναναστοφες!!! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Υπομονη καλε Βασια! Θα σου ξανακανει καποια στιγμη επισκεψη το συμπεθερακι σου! Αληθεια ποτε θα ζευγαρωσει η Αθηνα? Δεν εχει οιστρο τωρα σωστα? Click για ανάπτυξη... αυτη παιδι μου κοιμαται ολορθη!!!σιγα μην της ερθει οιστρος!!!!αν περιμενα γεννα της Αθηνας,ακομα θα περιμενα βιρμανακι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:09 Ο Θοδωρής έγραψε: #28.447 19-10-08 17:09 Καλησπερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:15 Η aalyah έγραψε: #28.448 19-10-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλησπερα! Click για ανάπτυξη... Καλησπερα! Παρακαλω η εισοδος εις το συγκεκριμενον θεμα χρεωνεται. Τιμη: φωτο του Πλατωνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:16 Ο πυρροθριξ: #28.449 19-10-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλησπερα! Click για ανάπτυξη... επιτελους!!!!!! πες μας τα παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:17 Ο πυρροθριξ: #28.450 19-10-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλησπερα! Παρακαλω η εισοδος εις το συγκεκριμενον θεμα χρεωνεται. Τιμη: φωτο του Πλατωνα!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:26 Η aalyah έγραψε: #28.451 19-10-08 17:26 Εμ τι. Εμεις εδω σκαμε απο την αγωνια μας και ο Θοδωρης ερχεται μ'ένα απλό "καλησπερα"? Τι θα πει καλησπερα? Φωτο του πλατωνα παρακαλω και ανατριχιαστικες λεπτομερειες της συμβιωσης. ΤΩΡΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:29 Ο πυρροθριξ: #28.452 19-10-08 17:29 ειπε ενα γεια και εφυγε?τι εγινε?νιαουρισε ο Πλατωνακος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #28.453 19-10-08 17:39 Τωρα κοιμαται αλλα ειναι ολο χαδακια και συνεχεια εξερευνει τα παντα,το βραδυ που κοιμομουνα ηρθε στο προσωπο μου και ηθελε να με γλυψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:47 Ο πυρροθριξ: #28.454 19-10-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Τωρα κοιμαται αλλα ειναι ολο χαδακια και συνεχεια εξερευνει τα παντα,το βραδυ που κοιμομουνα ηρθε στο προσωπο μου και ηθελε να με γλυψει Click για ανάπτυξη... αχ το γλυκουλι μου!!!!!τι καλο που ειναιιιι!!!!! πες οτι εχεις τρελλαθει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:49 Ο πυρροθριξ: #28.455 19-10-08 17:49 χθες κοιμηθηκες τελικα? πως σου φαινεται η ζωη με τον Πλατωνα?θα κουραστεις λιγο τις πρωτες μερες μεχρι να μαθει ο ενας τα κουμπια του αλλου,αλλα αξιζει!!! οικειοποιηθηκε τον χωρο? με την αλλεργια σου τι γινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:50 Ο πυρροθριξ: #28.456 19-10-08 17:50 νομιζω οτι τραβας κοντρα στο φως και δεν βγαινουν καθαρες οι φωτο!!!!θα φωναξω τον Αντρε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:51 Ο Θοδωρής έγραψε: #28.457 19-10-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: χθες κοιμηθηκες τελικα? πως σου φαινεται η ζωη με τον Πλατωνα?θα κουραστεις λιγο τις πρωτες μερες μεχρι να μαθει ο ενας τα κουμπια του αλλου,αλλα αξιζει!!! οικιοποιηθηκε τον χωρο? με την αλλεργια σου τι γινεται? Click για ανάπτυξη... Χθες δεν κοιμηθηκα καλα αλλα αρχιζω να τον συνηθιζω και νομιζω οτι εχει αρχισει να οικιοποιειται τον χωρο τωρα οσον αναφορα την αλλεργια μου δεν με ενοχλει και τοσο αλλα την αλλη βδομαδα θα παω να δω ενα αλλεργιολογο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:56 Η aalyah έγραψε: #28.458 19-10-08 17:56 Καταρχην να ρωτησω για ποια αλεργια μιλατε? Θοδωρη εισαι αλλεργικος στις γατες? Κατα δευτερον ο μικρος σου ειναι ενα ΟΝΕΙΡΟ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:57 Ο Θοδωρής έγραψε: #28.459 19-10-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καταρχην να ρωτησω για ποια αλεργια μιλατε? Θοδωρη εισαι αλλεργικος στις γατες? Κατα δευτερον ο μικρος σου ειναι ενα ΟΝΕΙΡΟ!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ειμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:58 Ο πυρροθριξ: #28.460 19-10-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Χθες δεν κοιμηθηκα καλα αλλα αρχιζω να τον συνηθιζω και νομιζω οτι εχει αρχισει να οικιοποιειται τον χωρο τωρα οσον αναφορα την αλλεργια μου δεν με ενοχλει και τοσο αλλα την αλλη βδομαδα θα παω να δω ενα αλλεργιολογο... Click για ανάπτυξη... ωχ!!!δηλαδη,ποια ειναι τα συμπτωματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1421 1422 1423 1424 1425 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1423 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1423 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Την πήρα την acces! Με 94, και εγώ που νόμιζα δεν θα πέρναγα! είδατε την κάνουν τα βιβλία φαντασίας? (Καλά στης πανελλήνιες ήμουν σε χειρότερη φάση, ξετίναζα τον asterix ). Τι κάνουνε σήμερα τα γατονια σας??? Click για ανάπτυξη... και εις ανωτερα!!!! μια χαρα ειναι τα δικα μου τα χρυσουλια,αποφασισα εγκλεισμο για τον μεγαλο-να δω αν μπορω να το κανω κιολας-για να ξεκοψει απο τις κακες συναναστοφες!!! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Υπομονη καλε Βασια! Θα σου ξανακανει καποια στιγμη επισκεψη το συμπεθερακι σου! Αληθεια ποτε θα ζευγαρωσει η Αθηνα? Δεν εχει οιστρο τωρα σωστα? Click για ανάπτυξη... αυτη παιδι μου κοιμαται ολορθη!!!σιγα μην της ερθει οιστρος!!!!αν περιμενα γεννα της Αθηνας,ακομα θα περιμενα βιρμανακι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:09 Ο Θοδωρής έγραψε: #28.447 19-10-08 17:09 Καλησπερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:15 Η aalyah έγραψε: #28.448 19-10-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλησπερα! Click για ανάπτυξη... Καλησπερα! Παρακαλω η εισοδος εις το συγκεκριμενον θεμα χρεωνεται. Τιμη: φωτο του Πλατωνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:16 Ο πυρροθριξ: #28.449 19-10-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλησπερα! Click για ανάπτυξη... επιτελους!!!!!! πες μας τα παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:17 Ο πυρροθριξ: #28.450 19-10-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλησπερα! Παρακαλω η εισοδος εις το συγκεκριμενον θεμα χρεωνεται. Τιμη: φωτο του Πλατωνα!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:26 Η aalyah έγραψε: #28.451 19-10-08 17:26 Εμ τι. Εμεις εδω σκαμε απο την αγωνια μας και ο Θοδωρης ερχεται μ'ένα απλό "καλησπερα"? Τι θα πει καλησπερα? Φωτο του πλατωνα παρακαλω και ανατριχιαστικες λεπτομερειες της συμβιωσης. ΤΩΡΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:29 Ο πυρροθριξ: #28.452 19-10-08 17:29 ειπε ενα γεια και εφυγε?τι εγινε?νιαουρισε ο Πλατωνακος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #28.453 19-10-08 17:39 Τωρα κοιμαται αλλα ειναι ολο χαδακια και συνεχεια εξερευνει τα παντα,το βραδυ που κοιμομουνα ηρθε στο προσωπο μου και ηθελε να με γλυψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:47 Ο πυρροθριξ: #28.454 19-10-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Τωρα κοιμαται αλλα ειναι ολο χαδακια και συνεχεια εξερευνει τα παντα,το βραδυ που κοιμομουνα ηρθε στο προσωπο μου και ηθελε να με γλυψει Click για ανάπτυξη... αχ το γλυκουλι μου!!!!!τι καλο που ειναιιιι!!!!! πες οτι εχεις τρελλαθει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:49 Ο πυρροθριξ: #28.455 19-10-08 17:49 χθες κοιμηθηκες τελικα? πως σου φαινεται η ζωη με τον Πλατωνα?θα κουραστεις λιγο τις πρωτες μερες μεχρι να μαθει ο ενας τα κουμπια του αλλου,αλλα αξιζει!!! οικειοποιηθηκε τον χωρο? με την αλλεργια σου τι γινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:50 Ο πυρροθριξ: #28.456 19-10-08 17:50 νομιζω οτι τραβας κοντρα στο φως και δεν βγαινουν καθαρες οι φωτο!!!!θα φωναξω τον Αντρε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:51 Ο Θοδωρής έγραψε: #28.457 19-10-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: χθες κοιμηθηκες τελικα? πως σου φαινεται η ζωη με τον Πλατωνα?θα κουραστεις λιγο τις πρωτες μερες μεχρι να μαθει ο ενας τα κουμπια του αλλου,αλλα αξιζει!!! οικιοποιηθηκε τον χωρο? με την αλλεργια σου τι γινεται? Click για ανάπτυξη... Χθες δεν κοιμηθηκα καλα αλλα αρχιζω να τον συνηθιζω και νομιζω οτι εχει αρχισει να οικιοποιειται τον χωρο τωρα οσον αναφορα την αλλεργια μου δεν με ενοχλει και τοσο αλλα την αλλη βδομαδα θα παω να δω ενα αλλεργιολογο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:56 Η aalyah έγραψε: #28.458 19-10-08 17:56 Καταρχην να ρωτησω για ποια αλεργια μιλατε? Θοδωρη εισαι αλλεργικος στις γατες? Κατα δευτερον ο μικρος σου ειναι ενα ΟΝΕΙΡΟ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:57 Ο Θοδωρής έγραψε: #28.459 19-10-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καταρχην να ρωτησω για ποια αλεργια μιλατε? Θοδωρη εισαι αλλεργικος στις γατες? Κατα δευτερον ο μικρος σου ειναι ενα ΟΝΕΙΡΟ!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ειμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:58 Ο πυρροθριξ: #28.460 19-10-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Χθες δεν κοιμηθηκα καλα αλλα αρχιζω να τον συνηθιζω και νομιζω οτι εχει αρχισει να οικιοποιειται τον χωρο τωρα οσον αναφορα την αλλεργια μου δεν με ενοχλει και τοσο αλλα την αλλη βδομαδα θα παω να δω ενα αλλεργιολογο... Click για ανάπτυξη... ωχ!!!δηλαδη,ποια ειναι τα συμπτωματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1421 1422 1423 1424 1425 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1423 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1423 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:15 Η aalyah έγραψε: #28.448 19-10-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλησπερα! Click για ανάπτυξη... Καλησπερα! Παρακαλω η εισοδος εις το συγκεκριμενον θεμα χρεωνεται. Τιμη: φωτο του Πλατωνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:16 Ο πυρροθριξ: #28.449 19-10-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλησπερα! Click για ανάπτυξη... επιτελους!!!!!! πες μας τα παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:17 Ο πυρροθριξ: #28.450 19-10-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλησπερα! Παρακαλω η εισοδος εις το συγκεκριμενον θεμα χρεωνεται. Τιμη: φωτο του Πλατωνα!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:26 Η aalyah έγραψε: #28.451 19-10-08 17:26 Εμ τι. Εμεις εδω σκαμε απο την αγωνια μας και ο Θοδωρης ερχεται μ'ένα απλό "καλησπερα"? Τι θα πει καλησπερα? Φωτο του πλατωνα παρακαλω και ανατριχιαστικες λεπτομερειες της συμβιωσης. ΤΩΡΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:29 Ο πυρροθριξ: #28.452 19-10-08 17:29 ειπε ενα γεια και εφυγε?τι εγινε?νιαουρισε ο Πλατωνακος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #28.453 19-10-08 17:39 Τωρα κοιμαται αλλα ειναι ολο χαδακια και συνεχεια εξερευνει τα παντα,το βραδυ που κοιμομουνα ηρθε στο προσωπο μου και ηθελε να με γλυψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:47 Ο πυρροθριξ: #28.454 19-10-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Τωρα κοιμαται αλλα ειναι ολο χαδακια και συνεχεια εξερευνει τα παντα,το βραδυ που κοιμομουνα ηρθε στο προσωπο μου και ηθελε να με γλυψει Click για ανάπτυξη... αχ το γλυκουλι μου!!!!!τι καλο που ειναιιιι!!!!! πες οτι εχεις τρελλαθει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:49 Ο πυρροθριξ: #28.455 19-10-08 17:49 χθες κοιμηθηκες τελικα? πως σου φαινεται η ζωη με τον Πλατωνα?θα κουραστεις λιγο τις πρωτες μερες μεχρι να μαθει ο ενας τα κουμπια του αλλου,αλλα αξιζει!!! οικειοποιηθηκε τον χωρο? με την αλλεργια σου τι γινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:50 Ο πυρροθριξ: #28.456 19-10-08 17:50 νομιζω οτι τραβας κοντρα στο φως και δεν βγαινουν καθαρες οι φωτο!!!!θα φωναξω τον Αντρε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:51 Ο Θοδωρής έγραψε: #28.457 19-10-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: χθες κοιμηθηκες τελικα? πως σου φαινεται η ζωη με τον Πλατωνα?θα κουραστεις λιγο τις πρωτες μερες μεχρι να μαθει ο ενας τα κουμπια του αλλου,αλλα αξιζει!!! οικιοποιηθηκε τον χωρο? με την αλλεργια σου τι γινεται? Click για ανάπτυξη... Χθες δεν κοιμηθηκα καλα αλλα αρχιζω να τον συνηθιζω και νομιζω οτι εχει αρχισει να οικιοποιειται τον χωρο τωρα οσον αναφορα την αλλεργια μου δεν με ενοχλει και τοσο αλλα την αλλη βδομαδα θα παω να δω ενα αλλεργιολογο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:56 Η aalyah έγραψε: #28.458 19-10-08 17:56 Καταρχην να ρωτησω για ποια αλεργια μιλατε? Θοδωρη εισαι αλλεργικος στις γατες? Κατα δευτερον ο μικρος σου ειναι ενα ΟΝΕΙΡΟ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:57 Ο Θοδωρής έγραψε: #28.459 19-10-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καταρχην να ρωτησω για ποια αλεργια μιλατε? Θοδωρη εισαι αλλεργικος στις γατες? Κατα δευτερον ο μικρος σου ειναι ενα ΟΝΕΙΡΟ!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ειμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:58 Ο πυρροθριξ: #28.460 19-10-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Χθες δεν κοιμηθηκα καλα αλλα αρχιζω να τον συνηθιζω και νομιζω οτι εχει αρχισει να οικιοποιειται τον χωρο τωρα οσον αναφορα την αλλεργια μου δεν με ενοχλει και τοσο αλλα την αλλη βδομαδα θα παω να δω ενα αλλεργιολογο... Click για ανάπτυξη... ωχ!!!δηλαδη,ποια ειναι τα συμπτωματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1421 1422 1423 1424 1425 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1423 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1423 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλησπερα! Click για ανάπτυξη... Καλησπερα! Παρακαλω η εισοδος εις το συγκεκριμενον θεμα χρεωνεται. Τιμη: φωτο του Πλατωνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:16 Ο πυρροθριξ: #28.449 19-10-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλησπερα! Click για ανάπτυξη... επιτελους!!!!!! πες μας τα παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:17 Ο πυρροθριξ: #28.450 19-10-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλησπερα! Παρακαλω η εισοδος εις το συγκεκριμενον θεμα χρεωνεται. Τιμη: φωτο του Πλατωνα!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:26 Η aalyah έγραψε: #28.451 19-10-08 17:26 Εμ τι. Εμεις εδω σκαμε απο την αγωνια μας και ο Θοδωρης ερχεται μ'ένα απλό "καλησπερα"? Τι θα πει καλησπερα? Φωτο του πλατωνα παρακαλω και ανατριχιαστικες λεπτομερειες της συμβιωσης. ΤΩΡΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:29 Ο πυρροθριξ: #28.452 19-10-08 17:29 ειπε ενα γεια και εφυγε?τι εγινε?νιαουρισε ο Πλατωνακος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #28.453 19-10-08 17:39 Τωρα κοιμαται αλλα ειναι ολο χαδακια και συνεχεια εξερευνει τα παντα,το βραδυ που κοιμομουνα ηρθε στο προσωπο μου και ηθελε να με γλυψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:47 Ο πυρροθριξ: #28.454 19-10-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Τωρα κοιμαται αλλα ειναι ολο χαδακια και συνεχεια εξερευνει τα παντα,το βραδυ που κοιμομουνα ηρθε στο προσωπο μου και ηθελε να με γλυψει Click για ανάπτυξη... αχ το γλυκουλι μου!!!!!τι καλο που ειναιιιι!!!!! πες οτι εχεις τρελλαθει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:49 Ο πυρροθριξ: #28.455 19-10-08 17:49 χθες κοιμηθηκες τελικα? πως σου φαινεται η ζωη με τον Πλατωνα?θα κουραστεις λιγο τις πρωτες μερες μεχρι να μαθει ο ενας τα κουμπια του αλλου,αλλα αξιζει!!! οικειοποιηθηκε τον χωρο? με την αλλεργια σου τι γινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:50 Ο πυρροθριξ: #28.456 19-10-08 17:50 νομιζω οτι τραβας κοντρα στο φως και δεν βγαινουν καθαρες οι φωτο!!!!θα φωναξω τον Αντρε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:51 Ο Θοδωρής έγραψε: #28.457 19-10-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: χθες κοιμηθηκες τελικα? πως σου φαινεται η ζωη με τον Πλατωνα?θα κουραστεις λιγο τις πρωτες μερες μεχρι να μαθει ο ενας τα κουμπια του αλλου,αλλα αξιζει!!! οικιοποιηθηκε τον χωρο? με την αλλεργια σου τι γινεται? Click για ανάπτυξη... Χθες δεν κοιμηθηκα καλα αλλα αρχιζω να τον συνηθιζω και νομιζω οτι εχει αρχισει να οικιοποιειται τον χωρο τωρα οσον αναφορα την αλλεργια μου δεν με ενοχλει και τοσο αλλα την αλλη βδομαδα θα παω να δω ενα αλλεργιολογο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:56 Η aalyah έγραψε: #28.458 19-10-08 17:56 Καταρχην να ρωτησω για ποια αλεργια μιλατε? Θοδωρη εισαι αλλεργικος στις γατες? Κατα δευτερον ο μικρος σου ειναι ενα ΟΝΕΙΡΟ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:57 Ο Θοδωρής έγραψε: #28.459 19-10-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καταρχην να ρωτησω για ποια αλεργια μιλατε? Θοδωρη εισαι αλλεργικος στις γατες? Κατα δευτερον ο μικρος σου ειναι ενα ΟΝΕΙΡΟ!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ειμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:58 Ο πυρροθριξ: #28.460 19-10-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Χθες δεν κοιμηθηκα καλα αλλα αρχιζω να τον συνηθιζω και νομιζω οτι εχει αρχισει να οικιοποιειται τον χωρο τωρα οσον αναφορα την αλλεργια μου δεν με ενοχλει και τοσο αλλα την αλλη βδομαδα θα παω να δω ενα αλλεργιολογο... Click για ανάπτυξη... ωχ!!!δηλαδη,ποια ειναι τα συμπτωματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1421 1422 1423 1424 1425 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1423 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1423 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλησπερα! Click για ανάπτυξη... επιτελους!!!!!! πες μας τα παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:17 Ο πυρροθριξ: #28.450 19-10-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλησπερα! Παρακαλω η εισοδος εις το συγκεκριμενον θεμα χρεωνεται. Τιμη: φωτο του Πλατωνα!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:26 Η aalyah έγραψε: #28.451 19-10-08 17:26 Εμ τι. Εμεις εδω σκαμε απο την αγωνια μας και ο Θοδωρης ερχεται μ'ένα απλό "καλησπερα"? Τι θα πει καλησπερα? Φωτο του πλατωνα παρακαλω και ανατριχιαστικες λεπτομερειες της συμβιωσης. ΤΩΡΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:29 Ο πυρροθριξ: #28.452 19-10-08 17:29 ειπε ενα γεια και εφυγε?τι εγινε?νιαουρισε ο Πλατωνακος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #28.453 19-10-08 17:39 Τωρα κοιμαται αλλα ειναι ολο χαδακια και συνεχεια εξερευνει τα παντα,το βραδυ που κοιμομουνα ηρθε στο προσωπο μου και ηθελε να με γλυψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:47 Ο πυρροθριξ: #28.454 19-10-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Τωρα κοιμαται αλλα ειναι ολο χαδακια και συνεχεια εξερευνει τα παντα,το βραδυ που κοιμομουνα ηρθε στο προσωπο μου και ηθελε να με γλυψει Click για ανάπτυξη... αχ το γλυκουλι μου!!!!!τι καλο που ειναιιιι!!!!! πες οτι εχεις τρελλαθει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:49 Ο πυρροθριξ: #28.455 19-10-08 17:49 χθες κοιμηθηκες τελικα? πως σου φαινεται η ζωη με τον Πλατωνα?θα κουραστεις λιγο τις πρωτες μερες μεχρι να μαθει ο ενας τα κουμπια του αλλου,αλλα αξιζει!!! οικειοποιηθηκε τον χωρο? με την αλλεργια σου τι γινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:50 Ο πυρροθριξ: #28.456 19-10-08 17:50 νομιζω οτι τραβας κοντρα στο φως και δεν βγαινουν καθαρες οι φωτο!!!!θα φωναξω τον Αντρε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:51 Ο Θοδωρής έγραψε: #28.457 19-10-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: χθες κοιμηθηκες τελικα? πως σου φαινεται η ζωη με τον Πλατωνα?θα κουραστεις λιγο τις πρωτες μερες μεχρι να μαθει ο ενας τα κουμπια του αλλου,αλλα αξιζει!!! οικιοποιηθηκε τον χωρο? με την αλλεργια σου τι γινεται? Click για ανάπτυξη... Χθες δεν κοιμηθηκα καλα αλλα αρχιζω να τον συνηθιζω και νομιζω οτι εχει αρχισει να οικιοποιειται τον χωρο τωρα οσον αναφορα την αλλεργια μου δεν με ενοχλει και τοσο αλλα την αλλη βδομαδα θα παω να δω ενα αλλεργιολογο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:56 Η aalyah έγραψε: #28.458 19-10-08 17:56 Καταρχην να ρωτησω για ποια αλεργια μιλατε? Θοδωρη εισαι αλλεργικος στις γατες? Κατα δευτερον ο μικρος σου ειναι ενα ΟΝΕΙΡΟ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:57 Ο Θοδωρής έγραψε: #28.459 19-10-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καταρχην να ρωτησω για ποια αλεργια μιλατε? Θοδωρη εισαι αλλεργικος στις γατες? Κατα δευτερον ο μικρος σου ειναι ενα ΟΝΕΙΡΟ!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ειμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:58 Ο πυρροθριξ: #28.460 19-10-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Χθες δεν κοιμηθηκα καλα αλλα αρχιζω να τον συνηθιζω και νομιζω οτι εχει αρχισει να οικιοποιειται τον χωρο τωρα οσον αναφορα την αλλεργια μου δεν με ενοχλει και τοσο αλλα την αλλη βδομαδα θα παω να δω ενα αλλεργιολογο... Click για ανάπτυξη... ωχ!!!δηλαδη,ποια ειναι τα συμπτωματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1421 1422 1423 1424 1425 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1423 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1423 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλησπερα! Παρακαλω η εισοδος εις το συγκεκριμενον θεμα χρεωνεται. Τιμη: φωτο του Πλατωνα!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:26 Η aalyah έγραψε: #28.451 19-10-08 17:26 Εμ τι. Εμεις εδω σκαμε απο την αγωνια μας και ο Θοδωρης ερχεται μ'ένα απλό "καλησπερα"? Τι θα πει καλησπερα? Φωτο του πλατωνα παρακαλω και ανατριχιαστικες λεπτομερειες της συμβιωσης. ΤΩΡΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:29 Ο πυρροθριξ: #28.452 19-10-08 17:29 ειπε ενα γεια και εφυγε?τι εγινε?νιαουρισε ο Πλατωνακος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #28.453 19-10-08 17:39 Τωρα κοιμαται αλλα ειναι ολο χαδακια και συνεχεια εξερευνει τα παντα,το βραδυ που κοιμομουνα ηρθε στο προσωπο μου και ηθελε να με γλυψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:47 Ο πυρροθριξ: #28.454 19-10-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Τωρα κοιμαται αλλα ειναι ολο χαδακια και συνεχεια εξερευνει τα παντα,το βραδυ που κοιμομουνα ηρθε στο προσωπο μου και ηθελε να με γλυψει Click για ανάπτυξη... αχ το γλυκουλι μου!!!!!τι καλο που ειναιιιι!!!!! πες οτι εχεις τρελλαθει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:49 Ο πυρροθριξ: #28.455 19-10-08 17:49 χθες κοιμηθηκες τελικα? πως σου φαινεται η ζωη με τον Πλατωνα?θα κουραστεις λιγο τις πρωτες μερες μεχρι να μαθει ο ενας τα κουμπια του αλλου,αλλα αξιζει!!! οικειοποιηθηκε τον χωρο? με την αλλεργια σου τι γινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:50 Ο πυρροθριξ: #28.456 19-10-08 17:50 νομιζω οτι τραβας κοντρα στο φως και δεν βγαινουν καθαρες οι φωτο!!!!θα φωναξω τον Αντρε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:51 Ο Θοδωρής έγραψε: #28.457 19-10-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: χθες κοιμηθηκες τελικα? πως σου φαινεται η ζωη με τον Πλατωνα?θα κουραστεις λιγο τις πρωτες μερες μεχρι να μαθει ο ενας τα κουμπια του αλλου,αλλα αξιζει!!! οικιοποιηθηκε τον χωρο? με την αλλεργια σου τι γινεται? Click για ανάπτυξη... Χθες δεν κοιμηθηκα καλα αλλα αρχιζω να τον συνηθιζω και νομιζω οτι εχει αρχισει να οικιοποιειται τον χωρο τωρα οσον αναφορα την αλλεργια μου δεν με ενοχλει και τοσο αλλα την αλλη βδομαδα θα παω να δω ενα αλλεργιολογο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:56 Η aalyah έγραψε: #28.458 19-10-08 17:56 Καταρχην να ρωτησω για ποια αλεργια μιλατε? Θοδωρη εισαι αλλεργικος στις γατες? Κατα δευτερον ο μικρος σου ειναι ενα ΟΝΕΙΡΟ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:57 Ο Θοδωρής έγραψε: #28.459 19-10-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καταρχην να ρωτησω για ποια αλεργια μιλατε? Θοδωρη εισαι αλλεργικος στις γατες? Κατα δευτερον ο μικρος σου ειναι ενα ΟΝΕΙΡΟ!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ειμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:58 Ο πυρροθριξ: #28.460 19-10-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Χθες δεν κοιμηθηκα καλα αλλα αρχιζω να τον συνηθιζω και νομιζω οτι εχει αρχισει να οικιοποιειται τον χωρο τωρα οσον αναφορα την αλλεργια μου δεν με ενοχλει και τοσο αλλα την αλλη βδομαδα θα παω να δω ενα αλλεργιολογο... Click για ανάπτυξη... ωχ!!!δηλαδη,ποια ειναι τα συμπτωματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1421 1422 1423 1424 1425 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1423 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1423 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμ τι. Εμεις εδω σκαμε απο την αγωνια μας και ο Θοδωρης ερχεται μ'ένα απλό "καλησπερα"? Τι θα πει καλησπερα? Φωτο του πλατωνα παρακαλω και ανατριχιαστικες λεπτομερειες της συμβιωσης. ΤΩΡΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:29 Ο πυρροθριξ: #28.452 19-10-08 17:29 ειπε ενα γεια και εφυγε?τι εγινε?νιαουρισε ο Πλατωνακος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #28.453 19-10-08 17:39 Τωρα κοιμαται αλλα ειναι ολο χαδακια και συνεχεια εξερευνει τα παντα,το βραδυ που κοιμομουνα ηρθε στο προσωπο μου και ηθελε να με γλυψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:47 Ο πυρροθριξ: #28.454 19-10-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Τωρα κοιμαται αλλα ειναι ολο χαδακια και συνεχεια εξερευνει τα παντα,το βραδυ που κοιμομουνα ηρθε στο προσωπο μου και ηθελε να με γλυψει Click για ανάπτυξη... αχ το γλυκουλι μου!!!!!τι καλο που ειναιιιι!!!!! πες οτι εχεις τρελλαθει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:49 Ο πυρροθριξ: #28.455 19-10-08 17:49 χθες κοιμηθηκες τελικα? πως σου φαινεται η ζωη με τον Πλατωνα?θα κουραστεις λιγο τις πρωτες μερες μεχρι να μαθει ο ενας τα κουμπια του αλλου,αλλα αξιζει!!! οικειοποιηθηκε τον χωρο? με την αλλεργια σου τι γινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:50 Ο πυρροθριξ: #28.456 19-10-08 17:50 νομιζω οτι τραβας κοντρα στο φως και δεν βγαινουν καθαρες οι φωτο!!!!θα φωναξω τον Αντρε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:51 Ο Θοδωρής έγραψε: #28.457 19-10-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: χθες κοιμηθηκες τελικα? πως σου φαινεται η ζωη με τον Πλατωνα?θα κουραστεις λιγο τις πρωτες μερες μεχρι να μαθει ο ενας τα κουμπια του αλλου,αλλα αξιζει!!! οικιοποιηθηκε τον χωρο? με την αλλεργια σου τι γινεται? Click για ανάπτυξη... Χθες δεν κοιμηθηκα καλα αλλα αρχιζω να τον συνηθιζω και νομιζω οτι εχει αρχισει να οικιοποιειται τον χωρο τωρα οσον αναφορα την αλλεργια μου δεν με ενοχλει και τοσο αλλα την αλλη βδομαδα θα παω να δω ενα αλλεργιολογο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:56 Η aalyah έγραψε: #28.458 19-10-08 17:56 Καταρχην να ρωτησω για ποια αλεργια μιλατε? Θοδωρη εισαι αλλεργικος στις γατες? Κατα δευτερον ο μικρος σου ειναι ενα ΟΝΕΙΡΟ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:57 Ο Θοδωρής έγραψε: #28.459 19-10-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καταρχην να ρωτησω για ποια αλεργια μιλατε? Θοδωρη εισαι αλλεργικος στις γατες? Κατα δευτερον ο μικρος σου ειναι ενα ΟΝΕΙΡΟ!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ειμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:58 Ο πυρροθριξ: #28.460 19-10-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Χθες δεν κοιμηθηκα καλα αλλα αρχιζω να τον συνηθιζω και νομιζω οτι εχει αρχισει να οικιοποιειται τον χωρο τωρα οσον αναφορα την αλλεργια μου δεν με ενοχλει και τοσο αλλα την αλλη βδομαδα θα παω να δω ενα αλλεργιολογο... Click για ανάπτυξη... ωχ!!!δηλαδη,ποια ειναι τα συμπτωματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1421 1422 1423 1424 1425 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1423 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1423 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ειπε ενα γεια και εφυγε?τι εγινε?νιαουρισε ο Πλατωνακος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #28.453 19-10-08 17:39 Τωρα κοιμαται αλλα ειναι ολο χαδακια και συνεχεια εξερευνει τα παντα,το βραδυ που κοιμομουνα ηρθε στο προσωπο μου και ηθελε να με γλυψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:47 Ο πυρροθριξ: #28.454 19-10-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Τωρα κοιμαται αλλα ειναι ολο χαδακια και συνεχεια εξερευνει τα παντα,το βραδυ που κοιμομουνα ηρθε στο προσωπο μου και ηθελε να με γλυψει Click για ανάπτυξη... αχ το γλυκουλι μου!!!!!τι καλο που ειναιιιι!!!!! πες οτι εχεις τρελλαθει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:49 Ο πυρροθριξ: #28.455 19-10-08 17:49 χθες κοιμηθηκες τελικα? πως σου φαινεται η ζωη με τον Πλατωνα?θα κουραστεις λιγο τις πρωτες μερες μεχρι να μαθει ο ενας τα κουμπια του αλλου,αλλα αξιζει!!! οικειοποιηθηκε τον χωρο? με την αλλεργια σου τι γινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:50 Ο πυρροθριξ: #28.456 19-10-08 17:50 νομιζω οτι τραβας κοντρα στο φως και δεν βγαινουν καθαρες οι φωτο!!!!θα φωναξω τον Αντρε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:51 Ο Θοδωρής έγραψε: #28.457 19-10-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: χθες κοιμηθηκες τελικα? πως σου φαινεται η ζωη με τον Πλατωνα?θα κουραστεις λιγο τις πρωτες μερες μεχρι να μαθει ο ενας τα κουμπια του αλλου,αλλα αξιζει!!! οικιοποιηθηκε τον χωρο? με την αλλεργια σου τι γινεται? Click για ανάπτυξη... Χθες δεν κοιμηθηκα καλα αλλα αρχιζω να τον συνηθιζω και νομιζω οτι εχει αρχισει να οικιοποιειται τον χωρο τωρα οσον αναφορα την αλλεργια μου δεν με ενοχλει και τοσο αλλα την αλλη βδομαδα θα παω να δω ενα αλλεργιολογο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:56 Η aalyah έγραψε: #28.458 19-10-08 17:56 Καταρχην να ρωτησω για ποια αλεργια μιλατε? Θοδωρη εισαι αλλεργικος στις γατες? Κατα δευτερον ο μικρος σου ειναι ενα ΟΝΕΙΡΟ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:57 Ο Θοδωρής έγραψε: #28.459 19-10-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καταρχην να ρωτησω για ποια αλεργια μιλατε? Θοδωρη εισαι αλλεργικος στις γατες? Κατα δευτερον ο μικρος σου ειναι ενα ΟΝΕΙΡΟ!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ειμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:58 Ο πυρροθριξ: #28.460 19-10-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Χθες δεν κοιμηθηκα καλα αλλα αρχιζω να τον συνηθιζω και νομιζω οτι εχει αρχισει να οικιοποιειται τον χωρο τωρα οσον αναφορα την αλλεργια μου δεν με ενοχλει και τοσο αλλα την αλλη βδομαδα θα παω να δω ενα αλλεργιολογο... Click για ανάπτυξη... ωχ!!!δηλαδη,ποια ειναι τα συμπτωματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1421 1422 1423 1424 1425 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1423 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1423 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τωρα κοιμαται αλλα ειναι ολο χαδακια και συνεχεια εξερευνει τα παντα,το βραδυ που κοιμομουνα ηρθε στο προσωπο μου και ηθελε να με γλυψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:47 Ο πυρροθριξ: #28.454 19-10-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Τωρα κοιμαται αλλα ειναι ολο χαδακια και συνεχεια εξερευνει τα παντα,το βραδυ που κοιμομουνα ηρθε στο προσωπο μου και ηθελε να με γλυψει Click για ανάπτυξη... αχ το γλυκουλι μου!!!!!τι καλο που ειναιιιι!!!!! πες οτι εχεις τρελλαθει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:49 Ο πυρροθριξ: #28.455 19-10-08 17:49 χθες κοιμηθηκες τελικα? πως σου φαινεται η ζωη με τον Πλατωνα?θα κουραστεις λιγο τις πρωτες μερες μεχρι να μαθει ο ενας τα κουμπια του αλλου,αλλα αξιζει!!! οικειοποιηθηκε τον χωρο? με την αλλεργια σου τι γινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:50 Ο πυρροθριξ: #28.456 19-10-08 17:50 νομιζω οτι τραβας κοντρα στο φως και δεν βγαινουν καθαρες οι φωτο!!!!θα φωναξω τον Αντρε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:51 Ο Θοδωρής έγραψε: #28.457 19-10-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: χθες κοιμηθηκες τελικα? πως σου φαινεται η ζωη με τον Πλατωνα?θα κουραστεις λιγο τις πρωτες μερες μεχρι να μαθει ο ενας τα κουμπια του αλλου,αλλα αξιζει!!! οικιοποιηθηκε τον χωρο? με την αλλεργια σου τι γινεται? Click για ανάπτυξη... Χθες δεν κοιμηθηκα καλα αλλα αρχιζω να τον συνηθιζω και νομιζω οτι εχει αρχισει να οικιοποιειται τον χωρο τωρα οσον αναφορα την αλλεργια μου δεν με ενοχλει και τοσο αλλα την αλλη βδομαδα θα παω να δω ενα αλλεργιολογο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:56 Η aalyah έγραψε: #28.458 19-10-08 17:56 Καταρχην να ρωτησω για ποια αλεργια μιλατε? Θοδωρη εισαι αλλεργικος στις γατες? Κατα δευτερον ο μικρος σου ειναι ενα ΟΝΕΙΡΟ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:57 Ο Θοδωρής έγραψε: #28.459 19-10-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καταρχην να ρωτησω για ποια αλεργια μιλατε? Θοδωρη εισαι αλλεργικος στις γατες? Κατα δευτερον ο μικρος σου ειναι ενα ΟΝΕΙΡΟ!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ειμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:58 Ο πυρροθριξ: #28.460 19-10-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Χθες δεν κοιμηθηκα καλα αλλα αρχιζω να τον συνηθιζω και νομιζω οτι εχει αρχισει να οικιοποιειται τον χωρο τωρα οσον αναφορα την αλλεργια μου δεν με ενοχλει και τοσο αλλα την αλλη βδομαδα θα παω να δω ενα αλλεργιολογο... Click για ανάπτυξη... ωχ!!!δηλαδη,ποια ειναι τα συμπτωματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1421 1422 1423 1424 1425 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1423 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1423 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Τωρα κοιμαται αλλα ειναι ολο χαδακια και συνεχεια εξερευνει τα παντα,το βραδυ που κοιμομουνα ηρθε στο προσωπο μου και ηθελε να με γλυψει Click για ανάπτυξη... αχ το γλυκουλι μου!!!!!τι καλο που ειναιιιι!!!!! πες οτι εχεις τρελλαθει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:49 Ο πυρροθριξ: #28.455 19-10-08 17:49 χθες κοιμηθηκες τελικα? πως σου φαινεται η ζωη με τον Πλατωνα?θα κουραστεις λιγο τις πρωτες μερες μεχρι να μαθει ο ενας τα κουμπια του αλλου,αλλα αξιζει!!! οικειοποιηθηκε τον χωρο? με την αλλεργια σου τι γινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:50 Ο πυρροθριξ: #28.456 19-10-08 17:50 νομιζω οτι τραβας κοντρα στο φως και δεν βγαινουν καθαρες οι φωτο!!!!θα φωναξω τον Αντρε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:51 Ο Θοδωρής έγραψε: #28.457 19-10-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: χθες κοιμηθηκες τελικα? πως σου φαινεται η ζωη με τον Πλατωνα?θα κουραστεις λιγο τις πρωτες μερες μεχρι να μαθει ο ενας τα κουμπια του αλλου,αλλα αξιζει!!! οικιοποιηθηκε τον χωρο? με την αλλεργια σου τι γινεται? Click για ανάπτυξη... Χθες δεν κοιμηθηκα καλα αλλα αρχιζω να τον συνηθιζω και νομιζω οτι εχει αρχισει να οικιοποιειται τον χωρο τωρα οσον αναφορα την αλλεργια μου δεν με ενοχλει και τοσο αλλα την αλλη βδομαδα θα παω να δω ενα αλλεργιολογο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:56 Η aalyah έγραψε: #28.458 19-10-08 17:56 Καταρχην να ρωτησω για ποια αλεργια μιλατε? Θοδωρη εισαι αλλεργικος στις γατες? Κατα δευτερον ο μικρος σου ειναι ενα ΟΝΕΙΡΟ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:57 Ο Θοδωρής έγραψε: #28.459 19-10-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καταρχην να ρωτησω για ποια αλεργια μιλατε? Θοδωρη εισαι αλλεργικος στις γατες? Κατα δευτερον ο μικρος σου ειναι ενα ΟΝΕΙΡΟ!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ειμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:58 Ο πυρροθριξ: #28.460 19-10-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Χθες δεν κοιμηθηκα καλα αλλα αρχιζω να τον συνηθιζω και νομιζω οτι εχει αρχισει να οικιοποιειται τον χωρο τωρα οσον αναφορα την αλλεργια μου δεν με ενοχλει και τοσο αλλα την αλλη βδομαδα θα παω να δω ενα αλλεργιολογο... Click για ανάπτυξη... ωχ!!!δηλαδη,ποια ειναι τα συμπτωματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1421 1422 1423 1424 1425 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1423 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1423 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
χθες κοιμηθηκες τελικα? πως σου φαινεται η ζωη με τον Πλατωνα?θα κουραστεις λιγο τις πρωτες μερες μεχρι να μαθει ο ενας τα κουμπια του αλλου,αλλα αξιζει!!! οικειοποιηθηκε τον χωρο? με την αλλεργια σου τι γινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:50 Ο πυρροθριξ: #28.456 19-10-08 17:50 νομιζω οτι τραβας κοντρα στο φως και δεν βγαινουν καθαρες οι φωτο!!!!θα φωναξω τον Αντρε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:51 Ο Θοδωρής έγραψε: #28.457 19-10-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: χθες κοιμηθηκες τελικα? πως σου φαινεται η ζωη με τον Πλατωνα?θα κουραστεις λιγο τις πρωτες μερες μεχρι να μαθει ο ενας τα κουμπια του αλλου,αλλα αξιζει!!! οικιοποιηθηκε τον χωρο? με την αλλεργια σου τι γινεται? Click για ανάπτυξη... Χθες δεν κοιμηθηκα καλα αλλα αρχιζω να τον συνηθιζω και νομιζω οτι εχει αρχισει να οικιοποιειται τον χωρο τωρα οσον αναφορα την αλλεργια μου δεν με ενοχλει και τοσο αλλα την αλλη βδομαδα θα παω να δω ενα αλλεργιολογο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:56 Η aalyah έγραψε: #28.458 19-10-08 17:56 Καταρχην να ρωτησω για ποια αλεργια μιλατε? Θοδωρη εισαι αλλεργικος στις γατες? Κατα δευτερον ο μικρος σου ειναι ενα ΟΝΕΙΡΟ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:57 Ο Θοδωρής έγραψε: #28.459 19-10-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καταρχην να ρωτησω για ποια αλεργια μιλατε? Θοδωρη εισαι αλλεργικος στις γατες? Κατα δευτερον ο μικρος σου ειναι ενα ΟΝΕΙΡΟ!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ειμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:58 Ο πυρροθριξ: #28.460 19-10-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Χθες δεν κοιμηθηκα καλα αλλα αρχιζω να τον συνηθιζω και νομιζω οτι εχει αρχισει να οικιοποιειται τον χωρο τωρα οσον αναφορα την αλλεργια μου δεν με ενοχλει και τοσο αλλα την αλλη βδομαδα θα παω να δω ενα αλλεργιολογο... Click για ανάπτυξη... ωχ!!!δηλαδη,ποια ειναι τα συμπτωματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1421 1422 1423 1424 1425 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1423 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1423 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
νομιζω οτι τραβας κοντρα στο φως και δεν βγαινουν καθαρες οι φωτο!!!!θα φωναξω τον Αντρε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:51 Ο Θοδωρής έγραψε: #28.457 19-10-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: χθες κοιμηθηκες τελικα? πως σου φαινεται η ζωη με τον Πλατωνα?θα κουραστεις λιγο τις πρωτες μερες μεχρι να μαθει ο ενας τα κουμπια του αλλου,αλλα αξιζει!!! οικιοποιηθηκε τον χωρο? με την αλλεργια σου τι γινεται? Click για ανάπτυξη... Χθες δεν κοιμηθηκα καλα αλλα αρχιζω να τον συνηθιζω και νομιζω οτι εχει αρχισει να οικιοποιειται τον χωρο τωρα οσον αναφορα την αλλεργια μου δεν με ενοχλει και τοσο αλλα την αλλη βδομαδα θα παω να δω ενα αλλεργιολογο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:56 Η aalyah έγραψε: #28.458 19-10-08 17:56 Καταρχην να ρωτησω για ποια αλεργια μιλατε? Θοδωρη εισαι αλλεργικος στις γατες? Κατα δευτερον ο μικρος σου ειναι ενα ΟΝΕΙΡΟ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:57 Ο Θοδωρής έγραψε: #28.459 19-10-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καταρχην να ρωτησω για ποια αλεργια μιλατε? Θοδωρη εισαι αλλεργικος στις γατες? Κατα δευτερον ο μικρος σου ειναι ενα ΟΝΕΙΡΟ!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ειμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:58 Ο πυρροθριξ: #28.460 19-10-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Χθες δεν κοιμηθηκα καλα αλλα αρχιζω να τον συνηθιζω και νομιζω οτι εχει αρχισει να οικιοποιειται τον χωρο τωρα οσον αναφορα την αλλεργια μου δεν με ενοχλει και τοσο αλλα την αλλη βδομαδα θα παω να δω ενα αλλεργιολογο... Click για ανάπτυξη... ωχ!!!δηλαδη,ποια ειναι τα συμπτωματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1421 1422 1423 1424 1425 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1423 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1423 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: χθες κοιμηθηκες τελικα? πως σου φαινεται η ζωη με τον Πλατωνα?θα κουραστεις λιγο τις πρωτες μερες μεχρι να μαθει ο ενας τα κουμπια του αλλου,αλλα αξιζει!!! οικιοποιηθηκε τον χωρο? με την αλλεργια σου τι γινεται? Click για ανάπτυξη... Χθες δεν κοιμηθηκα καλα αλλα αρχιζω να τον συνηθιζω και νομιζω οτι εχει αρχισει να οικιοποιειται τον χωρο τωρα οσον αναφορα την αλλεργια μου δεν με ενοχλει και τοσο αλλα την αλλη βδομαδα θα παω να δω ενα αλλεργιολογο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:56 Η aalyah έγραψε: #28.458 19-10-08 17:56 Καταρχην να ρωτησω για ποια αλεργια μιλατε? Θοδωρη εισαι αλλεργικος στις γατες? Κατα δευτερον ο μικρος σου ειναι ενα ΟΝΕΙΡΟ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:57 Ο Θοδωρής έγραψε: #28.459 19-10-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καταρχην να ρωτησω για ποια αλεργια μιλατε? Θοδωρη εισαι αλλεργικος στις γατες? Κατα δευτερον ο μικρος σου ειναι ενα ΟΝΕΙΡΟ!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ειμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:58 Ο πυρροθριξ: #28.460 19-10-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Χθες δεν κοιμηθηκα καλα αλλα αρχιζω να τον συνηθιζω και νομιζω οτι εχει αρχισει να οικιοποιειται τον χωρο τωρα οσον αναφορα την αλλεργια μου δεν με ενοχλει και τοσο αλλα την αλλη βδομαδα θα παω να δω ενα αλλεργιολογο... Click για ανάπτυξη... ωχ!!!δηλαδη,ποια ειναι τα συμπτωματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1421 1422 1423 1424 1425 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1423 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1423 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καταρχην να ρωτησω για ποια αλεργια μιλατε? Θοδωρη εισαι αλλεργικος στις γατες? Κατα δευτερον ο μικρος σου ειναι ενα ΟΝΕΙΡΟ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:57 Ο Θοδωρής έγραψε: #28.459 19-10-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καταρχην να ρωτησω για ποια αλεργια μιλατε? Θοδωρη εισαι αλλεργικος στις γατες? Κατα δευτερον ο μικρος σου ειναι ενα ΟΝΕΙΡΟ!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ειμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:58 Ο πυρροθριξ: #28.460 19-10-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Χθες δεν κοιμηθηκα καλα αλλα αρχιζω να τον συνηθιζω και νομιζω οτι εχει αρχισει να οικιοποιειται τον χωρο τωρα οσον αναφορα την αλλεργια μου δεν με ενοχλει και τοσο αλλα την αλλη βδομαδα θα παω να δω ενα αλλεργιολογο... Click για ανάπτυξη... ωχ!!!δηλαδη,ποια ειναι τα συμπτωματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1421 1422 1423 1424 1425 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1423 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1423 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καταρχην να ρωτησω για ποια αλεργια μιλατε? Θοδωρη εισαι αλλεργικος στις γατες? Κατα δευτερον ο μικρος σου ειναι ενα ΟΝΕΙΡΟ!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ειμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 17:58 Ο πυρροθριξ: #28.460 19-10-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Χθες δεν κοιμηθηκα καλα αλλα αρχιζω να τον συνηθιζω και νομιζω οτι εχει αρχισει να οικιοποιειται τον χωρο τωρα οσον αναφορα την αλλεργια μου δεν με ενοχλει και τοσο αλλα την αλλη βδομαδα θα παω να δω ενα αλλεργιολογο... Click για ανάπτυξη... ωχ!!!δηλαδη,ποια ειναι τα συμπτωματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Χθες δεν κοιμηθηκα καλα αλλα αρχιζω να τον συνηθιζω και νομιζω οτι εχει αρχισει να οικιοποιειται τον χωρο τωρα οσον αναφορα την αλλεργια μου δεν με ενοχλει και τοσο αλλα την αλλη βδομαδα θα παω να δω ενα αλλεργιολογο... Click για ανάπτυξη... ωχ!!!δηλαδη,ποια ειναι τα συμπτωματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.